-= Központi tárgyaló =-

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 05 Okt. 2011, 10:35

Nem volt túl korai még erről beszélni? Letelepedés nálunk? Pár pillanatig meglepetten néztem Mr. Tao-ra, hova volt ez a sietség? S munkavállalás, amiknek veszélye is volt, akárcsak annak, hogyha emberek jönnek oda közünk.
- Mint tudja Mr. Tao mi igen szigorú kasztrendszer szerint élünk – kezdtem. – Mindenkit a saját képessége szerint osztanak be dolgozni s ott is marad egész élete végéig. Nem igen van hely mellette embereknek. Azonban a Kék Körzet utódában, az Attilan-hoz csatolt városrészben, hol kree-k és shi’arok élnek az emberek nyugodtan dolgozhatnak emberek, mint korábban is, s ott lakhatnak is. De letelepedni magában Attilan-on nem engedélyezhetjük. A betegségek miatt leginkább, mert ki tudja, hogy mit hurcolnak be az emberek s más faj révén az önök gyógyszerei sem hatékonyak számunkra. Így is rengeteg költségbe s energiába került, hogy az esküvőre a teljes várost biztosítsuk. De a kolónián szabadon lehetnek a korábbi Kék Körzetes szabályok szerint, mit a másik két faj állított fel.
Zavartan pillantottam a nőre, amikor a tévéadást kezdte lejátszani. Döbbenten meredtem a kivetítőre a sok halottra, a tengerből érkező terroristáknál, már tudtam, hogy kikről van szó, csak reméltem korábban, hogy nem fogják megtenni, hogy még kivárnak, de ezek szerint mégsem. Rosszullét kerülgetett, amikor a képeket mutatták, a szemeimet csípni kezdte a könny, de még tartottam magam, hogy elsírjam magam. S ez nem volt elég, még egy hajót is elsüllyesztettek s beismerték. A fenyegetőzésekre alig láthatóan rezdültem össze, még nem mondtak el mindent, mi tudtuk, hogy az emberiség kiirtásával fenyegetőztek. Mikor az első követelésnél meghallottam Krang nevét hangosan nyögtem fel s úgy rándultam össze, mintha újraéltem volna az elektrosokkot, mivel megkínzott. Hiába próbáltam erős lenni, ha bárki rám nézett láthatta, hogy rettegek s mennyire sápadt vagyok, az etikettel mit sem törődve görcsösen próbáltam megfogni Lyron kezét, lassan egy év telt el, ennek ellenére még mindig rémálmaim voltak az egykori hadvezér miatt. Igyekeztem a remegésemet elfojtani, de nem volt olyan könnyű, kellett volna, határtalanul nagy szükségem lett volna rá, hogy Lyron átöleljen, hogy biztonságban érezzem magam.
Képtelen voltam a küldöttekre nézni s bármit is mondani ezzel kapcsolatban, tudtam, hogy Lyron nem fog lemondani, nem hátrál meg efféle fenyegetések elől… egyelőre csak ültem a helyemen s az előttem levő asztalt néztem szinte mereven miközben a saját magam megnyugtatásával próbálkoztam.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 05 Okt. 2011, 12:02

Araragi hallgatja Tao felvetését. Remek kérdés. A válasz már kevésbé tetszik neki. Mielőtt válaszolhatna jön a TV adás. A dolog szörnyű. Ám Araragi észrevesz valamit. Ez nem előre tervezett dolog. A királyi pár még a testőrségével együtt sem remélhetné a menekülést. A Királynő pedig láthatóan sokk közeli állapotban van. Araragi merész lépésre szánja el magát. Villámgyorsan e-mailt küld haza az eseményről és engedélyt kér a segítség felajánlására. A választ meg sem várva merészen megteszi az ajánlatot.
- Lord Lyron! Javítson ki ha tévedek de ha jól látom önök épp most sodródtak polgárháborús helyzetbe. A japán kormány hajlandó bármilyen segítséget megadni önöknek. Legyen szó katonai vagy egyéb dolgokról. - kis szünetet tart majd folytatja. - Lehet, hogy nem vagyunk olyan fejlettek mint önök de a mutánsok és egyéb emberfeletti képességekkel rendelkezők legalább segíthetnek önöknek. - fejezi be a mondandóját. Így is gondolja. Japánban több helyen is alkalmaznak képzett mutánsokat vagy más képességgel bírókat. Ők talán valóban hasznosak lehetnének még egy ilyen háborúban is.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 05 Okt. 2011, 17:48

Melissa érvelését hallgatva bólogatok, a Kék körzet is nagy lépés, ott már sok olyan kutatást végeznek, és végezhetnek, mely felkészítheti egyszer majd Attilant is az emberek fogadására.
Idegesen nézek fel a titkárra, aztán súlyos ráncokkal a homlokomon nézem végig a híradásokat. Einar távozására bólintok.
-A szuperhősökre sok helyen van szükség - jegyzem csak meg, helyette is mentséget keresve a távozásra, majd a japán nagykövetre nézek.
-Kérem, semmi ok nincs a pánikkeltésre. Szó sincs itt polgárháborúról. Egy másik nemzet ellen irányuló efféle fellépés terrorcselekménynek számít, az pedig, hogy a király lemondását akarják, még nem polgárháború. Minden miniszterelnöknek, királynak, kancellárnak és hatalommal rendelkező embernek a világban vannak ellenfelei, akik változtatni akarnak a helyzeten. Az, hogy egy csoport agresszív eszközöket használ, még nem polgárháború. A terrorcselekményre Amerika mindig is ugyan úgy reagált. Pokoli megtorló erővel. Azonban a megtorlás célzott, határozott, és nem okoz járulékos veszteségeket. A híradások mindössze négy atlantisziről számolnak be. Amíg nem ismerjük a szervezet pontos paramétereit, javaslom, bízzuk ezt az Örök birodalom belügyeit intéző szakemberekre. Ha az a gondjuk, hogy az emberek a tenger felett is uralkodnak, akkor csak olaj lenne a tűzre embereket küldeni oda rendfenntartás céljából, és a néhány tíz fős terrorista csoport hamar százakkal vagy ezrekkel duzzadhatna. Ne csináljuk ellenségeket a barátokból.
Remélem ezzel kellően megnyugtattam a jelenlévőket.
-Lyron király, természetesen a terroristák bármiféle követelése süket fülekre talál, mindazonáltal ha kívánja, a körülményekre való tekintettel felfüggeszthetjük a mai ülést, hogy ön kapcsolatba léphessen birodalmával. Úgy hiszem, a személyes felszólalás talán elejét vehetné a pánikhangulat kialakulásának mind az amerikai, mint az atlantiszi oldalon. Mit gondol?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Morsus Szomb. 08 Okt. 2011, 18:48

Lyron megrezzen egy pillanatra a képek láttán majd arcán komor düh jelenik meg a kérések után. Tao szavaira néz fel először.
- Nem. A tárgyalások folytatódnak. Ez... csak egy csoportnyi tudatlan hatalmas hibája. Atlantisziak így Atlantisz dolga felelősséget vállalni értük. Az enyém.
Mondja határozottan majd a feleségét finoman homlokán csókolja és átkarolja. Egy pillanattal később elengedi és kirepül az épületből hamar eltűnve a folyosókon. Az épületen kívül az egyik Embertelen őr előtt áll meg.
- Értesítsd az Atlantiszi hadvezéreket, Krang alfa-8 program lép életbe.
Parancsa után elrepül.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 08 Okt. 2011, 20:18

Lyron távozik, én pedig a többi képviselőhöz fordulok.
-Jól van, kérem minden képviselőtársamat, hogy próbáljanak meg túllépni ezen az eseten, és helyette összpontosítsunk a napirendi pontokra, hiszen nekünk nem bűntényekkel kell foglalkoznunk, és legtöbbünk itt nem döntéshozó a saját országában, így érdemlegesen úgysem tudunk hozzászólni a témához, míg nem konzultálunk a további információk ismeretében országaink vezetőivel.
Remélem ezzel sikerül tényleg rávennem mindenkit, hogy tartózkodjanak az olyasféle hozzászólásoktól, mint amit a japán nagykövet tett az imént. Iszom egy korty vizet, és körülnézek a teremben.
-A téma tehát az Örök birodalom külpolitikája volt, van még valakinek hozzászólása, kérdése ehhez, esetleg Lady Melissa kíván még valamit hozzáfűzni az eddig elhangzottakhoz?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 08 Okt. 2011, 20:50

Ökölbeszorítottam a kezem a Japán küldött szavaira. Mit akart elérni, hogy komolyan polgárháború legyen egy egyszerű terrorcselekményből? Mit vétettünk ellene, hogy ennyire ellenséges irányunkban? Tán ennyire féltékenyek lettek volna a technológiai fölényünkre, s arra, hogy mik vagyunk? Hálás voltam Mr. Tao-nak, ki hihetetlen gyorsan reagálva megmentette a helyzetet. Lyron-ra néztem, még őt is érzékenyen érintette a tény, hogy mi történt. Lehunytam a szemem, mikor homlokon csókolt s átkarolt. A kezemet mellkasán támasztottam meg s éreztem a szívverését is néhány másodpercig, míg el nem lépett s ki nem viharzott a teremből. Ez a néhány meghitt s bensőséges pillanat is elég volt ahhoz, hogy nagyobb biztonságban érezzem magam s a remegésem is némileg abbahagyjon. De csupán ennyit engedhettünk meg a nagyközönség előtt magunknak. Aggódtam még mindig, hogy hova készül s mit akar tenni. Mikor Mr. Tao szólt újra felé fordultam, de fájdalom hasított a hasamba s összegörnyedve kaptam oda. Vettem néhány mély levegőt, lehet, sőt valószínű, hogy le kellett volna dőlnöm egy kicsit pihenni s nem idegesíteni magam. Lord Arcadius már parancsot is adott volna s Lord Gorgon is fog, ha így folytatom. Belekortyoltam a vizembe s próbáltam a légzésemet a fájdalom után rendbe hozni, hogy meg tudjak szólalni.
- Nem kívánok hozzátenni semmit sem, ugorhatunk a következő témára – mondtam.

Odakint:
Az őr meghajolt a királya felé, amikor az leszállt mellette.
- Azonnal nagyuram! – mondta.
Amint a király tovább repült a testőr azonnal kapcsolatba lépett Atlantisszal és továbbította a királya parancsát.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 11 Okt. 2011, 20:48

Várok néhány másodpercet, végignézek a képviselőkön, gondolkodom, hogy valóban elfogyott a kérdésük, vagy inkább egy egészen más témát készülnek néhányan felvetni, ami szoros kapcsolatban áll az Atlantiszi terroristákkal.
-Jól van, ezzel az Örök birodalom ügyét lezártuk.
Belekortyolok a vízbe, és lapozok a dossziémban egyet.
-A mai utolsó téma a wakandai vibránium kereskedelem, az érintetteket kérem, hogy szólaljanak fel, mondják el álláspontjuk, elsősorban a wakandai képviselő, és a kereskedelmet kifogásoló NYAN képviselő, ezután nyílt vitával folytatjuk a megbeszélést a témában.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 12 Okt. 2011, 10:35

Megkönnyebbülten lélegezhettem fel, mikor Mr. Tao végre napolta az Örök Birodalom témáját s visszatért egy másikra. Azonban a témaválasztás ismét kényesnek bizonyult. Azok után, hogy mi sem nagyon akarunk adni semmit, maximum tanítani az embereket jött a másik oly téma, az a fém, mi csak Wakandában található s mindenki vágyik rá. Úgy tudtam, hogy a verbánium az, minek a Párduckirály s birodalma a gazdagságát köszönhette s nem nagyon hittem, hogy oly szívesen kereskedne vele. Ahogyan Lyron is megjegyezte, hogy az ottani uralkodó sem fogja ingyen osztogatni a hihetetlenül értékes fémét, mint ahogyan mi sem a technológiánkat. A fájdalom csak nem akart múlni, így lassanként én is kezdtem aggódni, bíztam benne, hogy a mai utolsó téma nem húzódik el túl sokára s hazatérhetek végre. Fekete Párduc s dr. Zuma az első felszólalók, a többi része igazából minket nem is nagyon érint, hiszen nem óhajtottunk ebből a fémből semennyit sem. s otthon kellett volna lennem a népemmel ebben a vészterhes időben, de a szárazföldieket sem óhajtottam megsérteni azzal, hogy most távozom, így egyelőre csöndben ültem s figyeltem, hogy a küldöttek mire is fognak jutni ebben a témában.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Dr. John Huniver Szer. 12 Okt. 2011, 22:29

Sejtette, hogy az emberi jogok kifejezéssel gondja lesz a királynőnek, illetve nem is neki, hanem az őt megválasztó tanácsnak. Bár remélte, hogy a közös genetikai eredet add esélyt, de ezt kénytelen elvetni. Így az elvet is.
Ekkor döbbentette meg Zumát a híradást bizonyos atlantiszi terroristák tetteiről. Ha ezt megtették Hawaii-n és az óceánon, mi a garancia, hogy a NYAN part menti vizein nem teszik meg? Zuma sejti, hogy elnöke most irtóra dühös, feje meg vörös. Az, hogy az asgardi megfigyelő, kinek jelenlétért nagy harcot folytatnak, csak úgy eltűnik, hab a tortán.
Az meg sem fordult a fejében, hogy nagykövetségen túl bármilyen létszámú emberi település megalapításában közre működjön. Afrika elég nagy ahhoz, hogy az afrikaiak elférjenek rajta.
Több évtizedes gyakorlata révén fogadja rezdületlen arccal a képeket. Belül szomorúság és félelem uralja lelkét. Látva a királynő könnyeit, együttérzés fogja el.
A japán nagykövet persze máris katonai megoldást javasolna. Zuma csóválja fejét. Vajmi valószínűtlen, hogy egy a saját városába embereket beengedni nem akaró civilizáció elfogadjon emberi vagy akár mutáns katonákat. Főleg, hogy előzőleg is a hadsereg és a haditechnika ellen érveltek. Ő inkább, s tudja elnöke valóban így tesz, a tengeri határokat erősítené meg. Ami Japánnak sem csekély méretű.
Tao máris sokkal nyugodtabb hangnemben és igen bölcsen szól. Talán forróbbfejű japán követtársát ezzel le tudja hűteni.
A tárgyalások elnapolását a Lyron ellenzi. Ennek ellenére ő maga lelép róla. Zuma különösnek találja ezt az ellentmondást. Továbbra sem repes a nagyképű királyért. Aki csak a hatalom miatt tarthatja maga mellett az embertelen fenséget.
Az Örök Birodalom külpolitikájáról tovább tárgyalni hasztalan. Vélhetőleg amit eddig meg is sikerült tárgyalni boríthatja eme váratlan terrorcselekmény. Zuma is díjazza a következő pontra való továbblépést. Különösen azért mert a verbániummal való kereskedésre tértek át. Most kell csak igazán remekelnie Zumának!
- Nos, köszönöm a szót. – köhécsel egy kicsit a NYAN nagykövet, miközben feláll.
- Az önzőség az emberiség legnagyobb bűne! A háborúk, a terrorcselekmények is mind ezek következményei. Gyakorta egy ember önzősége taszítja népét ilyen cselekményekbe. Ezek az emberek lehetnek elnökök, lehetnek diktátorok, vagy akár királyok is. A korlátlan uralom gyakran a legbölcsebb és legnemesebb emberek eszét is megváltoztatják. Ezért is törekedtek egyes vállalatok monopol helyzetet kialakítani, hogy ők diktálhassák az eladási árakat, s ne kelljen tartaniuk versenytársaktól. Jelen helyzetben Wakanda áll monopol helyzetben, hiszen egy olyan értékes fém van birtokában, amiből csak morzsák szivárogtak ki bolygón más vidékeire. Ott azonban fegyverként alkalmazták. Elég, ha csak Amerika Kapitány pajzsára gondolunk. – köhög egy kicsit. Száraz torkát vízzel öblögeti.
- Így ha fegyveralapanyagként tekintünk a fémre, akkor Wakanda egy puskaporos hordó, egy nukleáris atomtöltet, ami egy szikrára vagy egy gombnyomásra pusztít. És mit fog elpusztítani? Először Afrikát! Bizonnyal ez egyes országoknak örömet okozna, - itt a személyeskedést elkerülve minden követet végigviszi szemüveges tekintetét.
- ám addig is a NYAN tesz ellene. Első javaslatunk tehát a verbánium felhasználását illetően az, hogy ne fegyverek készítésére használjuk! Sem a NYAN, sem Wakanda, sem más ország. Ehhez kapcsolódóan a már meglévő verbánium alapú fegyverek összegyűjtése és átalakítása nem fegyverré. Így a veszély és a probléma, amit eme különleges fém okoz, megszűnik. Akkor gond nélkül beszélhetünk kereskedésről. Úgy Afrikán belül, mint azon kívül. Amíg azonban ez a javaslat nem kerül megvalósítási fázisba, kormányom és elnököm álláspontja az, hogy a verbánium helye Afrika, és Wakandából semmi se ki, és semmi se be. Mert potenciális elpusztíthatatlan, tömegpusztító fegyver készülhet belőle. Az ilyen próbálkozásokat pedig az amerikai kormány sohasem tolerálta, hogy csak a másfél évtizeddel korábbi iráni hackervírus támadásokra utaljak. – megigazítja nyakkendőjét.
- A NYAN nem feltételeket kíván szabni, hanem együtt működni, hogy minél könnyebben megtarhassuk a békét az emberek világában. Hogy milyen módszerrel fogjuk ezt megoldani, azt a körülmények döntik el. Mi nyitottak vagyunk, addig, ami ez sem ránk, sem a Földre nem veszélyes. – felszólalását bezárandó letelepszik helyén. Izgatottan várja a válaszokat, mert már előre is rosszat sejt.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Morsus Pént. 14 Okt. 2011, 23:29

A Fekete Párduc megvárja a félszólalókat majd engedelmesen feláll. Büszke mégis tisztelettudóan néz végig a többi képviselőn.
- Wakanda több száz éves történelme során nem lett meghódítva vagy sikeresen ostromolva. A Shield sem volt képes győzelmet aratni felettünk és ennek az egyik oka a verbánium. Az országom nem hajlandó lemondani az ennek adta előnyeiről. Ha kell szívesen ajánlunk belőle fel segítségképen, de nem fegyverezzük le magunkat. Ami királyságunknak nincsenek atomtölteteik, tengeralattjáróik, hellicarrierjeik. Mi vagyunk a Párduc szellem képviselői és az ő adománya a verbánium. A mi örökségünk. Az országom ismert az elzárkózottságáról és sok munkámba került, hogy a mögöttem álló Öregek Tanácsa beleegyezzen ebbe a tárgyalásba kérem önöket ne bizonyítsák be a tanács legnagyobb félelmeit. A verbánium nem fegyverszerű használata a civilizációmban egyszerűen sértés, vagy még rosszabb... remélem ezt mind megtudják érteni.
Mondja a király és visszaül.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 15 Okt. 2011, 13:36

Először ismét Dr. Zuma szólalt fel, meglepetten hallgattam, hogy mit is kér Wakanda-tól, hogy leszerelni a fegyvereiket? Ez így önmagában is olyan volt, mintha azonnal háborúzni akartak volna, hogy ne legyen annak az országnak semmilyen védelme. Amerika Kapitány pajzsa? De hiszen az leginkább védelmi eszköz volt, mintsem támadófegyver. Párducra emeltem a tekintetemet, mikor ő kezdett el beszélni. Láthatóan náluk is a tanács félelme volt a legnagyobb, mint náluk a Vének tanácsa s a Genetikai Tanács aggódott leginkább az emberek miatt, náluk is ez történt. S ez az, amit a többi küldött nem igen akart megérteni, hogy ők a kormányukat képviselik s míg nekik nincs beleszólásuk az ügyekbe, nekünk igen, de még nekünk uralkodóknak is fejet kell hajtanunk a birodalmainkban működő tanácsoknak. Bólintottam az uralkodó felé, én tökéletesen megértettem, hogy miért is mondta, amit. Mi is pontosan ugyanígy tettünk s tennénk is, ahogyan ők tettek. Nem hibáztattam érte, s megértettem, sőt helyeseltem is, amit tettek. A legtöbben azt akarták itt, hogy mindenki egyforma legyen s ugyanolyanok legyünk, nem számít milyen áron. Ebből kifolyólag jutott eszembe még valami s gyorsan egy üzenetet pötyögtem be, mit el is küldtem Mr. Tao számára.
”Úgy vélem az eddig elhangzottak alapján, hogy a hagyományőrzés is igen fontos téma lenne. Bizonyára ön is úgy véli, hogy mindenki egyformának akar tűnni s azt akarják elérni egyes küldöttek, hogy hasonlítsunk egymásra. Pedig a tradíciók is igen fontosak.”
Számomra ez igen fontos volt, hiszen a hagyományok őrzésére is felesküdtem, mikor először Lord Arcadius, majd a férjem is megkoronázott. S már minket is próbáltak hozzájuk hasonlóvá tenni, pedig mások voltunk. S ennek így is kellett maradnia.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 17 Okt. 2011, 13:02

Cristopher Strong a hírek hallatán bezárta játék alkalmazásait és a híreket kezdte böngészni az interneten. Csak szörnyülködött. Olvasás közben többször a levelező programjára tekintett, de még nem érkezett semmi új utasítás. Ellenőrizte a titkosított fiókját is, de oda sem futott be elektronikus levél. Dr. Zuma felszólalása azonban felkeltette az érdeklődését. Legszívesebben utána szólalt volna fel, de úgy vélte, hogy Wakanda királya megérdemli az azonnali reakciót. Ezt követően viszont nem maradt tovább rest. Szót kért és kapott. A beszédet ülve kezdte, ezért kissé igazított a mikrofonján.
- Azt kérdem én, hogy miért nem szerelünk le minden fegyvert? Hiszen a puskákban, rakétákban, harci repülőkben használt anyagot és technológiát annyi más helyen is használhatnánk jóra. Kérem szépen ezt én magam is abszurd ötletnek tartom. Éppen ezért nem értem, hogy a Doktor Zuma által képviselt nemzet vezetői hogyan várhatják el egy teljesen szuverén államtól ugyanezt.
Néhány másodpercig Strong tekintete elidőzik Zuman, majd folytatja.
- Kanada elvből támogatja minden egyes nemzet szuverenitását. Ebbe bele tartozik a szabad fegyverkezés éppúgy, mint a nyersanyag monopólium kihasználása. Pozitív hozzáállásunk persze addig és csak addig tart, amíg az adott ország vagy nemzet, nem jelent veszélyt a békére vagy a bolygóra. Jelen esetben nem látunk esélyt arra, hogy Wakanda lerohanná a föld többi országát. Nem azért, mert úgy véljük, hogy nem lennének képesek rá. Egyszerűen a szándék legapróbb szikráját sem látjuk Wakanda részéről. Ugyanakkor bár nem vagyok fegyverszakértő, nem tudok elképzelni sem Verbánium alapú tömegpusztító fegyvert. Ha a mélyen tisztelt doktor Zuma lenne olyan kedves és ilyen irányú információit megosztaná országom védelemmel foglalkozó ügynökségeivel, azt megköszönném. A kedves hallgatóságnak a figyelmét pedig most fogom megköszönni. Köszönöm.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 42
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Dr. John Huniver Hétf. 17 Okt. 2011, 17:03

Sokkal kedvezőbb választ kapott, mint remélt. Így elnökének is jó hírekkel szolgálhat majd. Az pedig csak a jó híreket szereti. Nem is tudja leplezni jókedvét, arcán a mosoly jelei tündöklenek.
A kanadai követ ismét csak diplomáciához való nemértéséről tesz tanúbizonyságot. Vagy csak ennyire meg tudja játszani magát? Minden esetre Zuma nem feledkezett meg az ígért banánszállítmányokról és ismeretterjesztő könyvekről, amit megígért. Ugyanakkor nem annyira ostoba, hogy komolyan vegye Strong szavait. Reagálnia azonban illik rá.
- Köszönöm tisztelt képviselőtársam szavait. - hajt fejet Strong felé.
- Valóban az lenne a végső cél amit kifejtett. - ezzel újra a közösség felé fordul, elsősorban is Párduc felé.
- Fenség! Ha jól értelmezem szavait, hajlandóak verbániummal kereskedni. Ez esetben a Nemzeteket érdekelnék a kereskedelem, avagy a "segítségnyújtás" ahogy fenséged fogalmazott, részletei. Mi sem természetesebb annál, hogy megosszunk amik van, valamiért, amire szükségünk van. - Zuma leül. Határozottan kérdezett, köntörfalazás nélkül. Nem túl gyakori taktika, de most erre van szükség ahhoz, hogy a Párduc valódi szándékai megnyilvánuljanak.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 18 Okt. 2011, 21:01

Serényen jegyzetelek Zumát hallgatva, majd Wakanda szavai hallatán apró mosoly jelenik meg az arcomon. Senki sem várt mást, szövetséget fel lehet bontani, de tradíciókkal a lobbi sem bír. Strong válaszára a mosolyom tovább húzódott volna, de disztingváltam, és inkább csak lassú bólogatással jeleztem egyetértésemet a képviselő felé. Végül Zuma szólal fel ismét, immáron sokkal enyhébben. Az e-mailre, amit közben kaptam, összevonom a szemöldökömet, nem morcosan, inkább elmerengve.
-Az eddig sem volt kérdés, hogy kereskednek a verbániummal, hisz épp ebben áll a monopol helyzet értékesítése. Egyet értek Mr Strong álláspontjával, a szabad fegyverkezés joga minden országot megillet, és a verbánium közel sem olyan tömegpusztító hatású, mint az atombomba, ez erős, felesleges és hangulatkeltő túlzás. Az pedig, hogy a hadiipari technológiát ne fejlessze a világ, egyenesen képtelenség. A bűnt a bűnüldözők állítják meg, a fegyveres rablót fegyverrel fogják el, ez örök verseny, amiben próbálunk mindig egy lépéssel a törvénytelenség előtt járni. Arról már nem is beszélve, hogy a legnagyobb technológiai fejlesztések mind a hadiiparból indultak ki, gondoljunk csak az internetre.
Összerendezem a papírjaimat magam előtt.
-Kedves képviselőtársaim, uralkodók, ahogy arra Lady Melissa világított rá roppant éleslátásával, újra és újra beleesünk a hibába, hogy olyan világméretű megegyezéseket szeretnénk tető alá hozni, melyek kulturális uniformitással járnak. Magam is óvatosan puhatolódzom ezen a terepen, és mindenek előtt ezt kell szem előtt tartanunk: nem vagyunk egyformák. Az ülés célja nem is az, hogy a végén mind egy világnemzet tagjaiként sétáljunk ki. A kultúránk, a szokásaink, a hagyományaink, a vallásaink olyan értékek, melyeket semmi pénzért nem szabad elfelejtenünk. A cél legyen tehát az: hozzunk megegyezéseket, egyezségeket, szülessenek szövetségek és uniók; de eközben tartsuk szem előtt a különbözőségünket. Talán a mai világban annyi különbség adódik egy nemzet két embere között, mutáns és ember között, asgardi és embertelen között, kree és atlantiszi között, hogy már nem ismerjük fel azokat a dolgokat, amik mégis összetartják ezeket az embereket: a nemzet és a kultúra erejét. Köszönöm a figyelmüket, a mai napra berekesztem az ülést, a további napirendi pontokat a következő ülésen vitatjuk meg, melynek időpontjáról mindenkit értesítünk majd. A viszont látásra!
Ezzel a laptopomat lecsukom, és a papírjaimmal együtt a hónom alá veszem, így sétálok Lady Melissához.
-Nagyon jó volt az észrevétele, köszönöm, bár én is ilyen tapasztalt lennék, hogy észrevehessem egyből a viták élét, és elvehessem azokat, hogy csak a lényeg maradjon.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Albert Shear Kedd 18 Okt. 2011, 22:03

Strong mosolyogva fogadja a az ülés lezárultát. Szüksége van egy kis szünetre. Egy részről egyeztetnie kell az otthoniakkal, más részről pedig a munkája csak most kezdődik. Amikor az elnöklő Jet Li Tao feláll, ő is így tesz, majd visszaül. Gyorsan megnyitja a levelezőprogramját és gyorsan gépelni kezd.

Tisztelt Jet Li Tao,

Kérem minél előbb szervezzen meg egy zárt tanácskozást a SHIELD vezetőivel, amin az ENSZ és a SHIELD képviselői tárgyalhatnak egy esetleges jövőbeni közös együttműködésről. Szerintem ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben jól működhessünk.

C.S.


A levél elküldését követően bezárja a különböző alkalmazásokat, majd kikapcsolja a gépet és feláll. Lassan tesz pár lépést Melissa és Tao felé, de olyan távolságban áll meg, hogy jelenléte ne legyen zavaró, azaz "hallótávolságon" éppen csak kívül esik.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 42
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 18 Okt. 2011, 22:29

Fáradtan sóhajtottam fel, mikor a fegyverkezés, mint téma tovább folytatódott, Mr. Tao-ra pillantottam, mikor úgy véltem, hogy az üzenetemet megkapta. S lám nem is késett tovább a válasza ezzel kapcsolatban. Elmosolyodtam a szavain, igen számomra ez mindig is roppant fontos kérdés volt s a Genetikai Tanács számára is, miként Atlantisz s Lemúria számára is. Az emberek tényleg kezdték a legfontosabb dolgot elfeledni, hogy sosem lesznek egyformák s ha ezt nézzük megannyi nemzet, népcsoport s minden volt közöttük. Megkönnyebbültem, mikor Mr. Tao végre befejezte az ülést, megpróbáltam felkelni a helyemről, hogy kifújhassam magam s kinyújtóztathassam a végtagjaimat, de ebben a pillanatban újra éles fájdalmat éreztem a hasamban. Csukott szemmel ültem vissza a helyemre, a bátyámat hallottam magam mögött mozdulni s a csukott szemhéjamon is láttam a fehéres villanást, mi a termet betöltötte. Pillanatokkal később valami oldalba bökött gyengéden. Kinyitottam a szemeim s erőtlenül mosolyogtam Lockjaw-ra. Megsimogattam a fejét, majd a hozzám lépő Mr. Tao-ra emeltem a tekintetemet. Próbáltam a fájdalom ellenére is elmosolyodni.
- Ne szerénykedjen – mondtam. – Remekül vezette az ülést Mr. Tao. Csupán azért vettem észre mindezt, mert mindig is a hagyományőrzésre s ennek tiszteletére neveltek. S mivel igen sokat olvastam az emberi kultúráról is, így még inkább feltűnő volt, hogy a régi értékrendek kerültek veszendőbe.
A szemem sarkából pillantottam meg a tétován felénk lépő Kanadai küldöttet is, ki végül megállt távolabb tőlünk.
- Mr. Strong – pillantottam a férfira. – Nyugodtan jöjjön közelebb, nem kell olyan távol megállnia.

//A nagyságok miatt, kb ilyen nagy egy emberhez képest a „kutya”, ami most „esett be” a terembe.//
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Crystalwithlockjaw

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Albert Shear Kedd 18 Okt. 2011, 23:09

Cristopher összerezzen amikor a nagy méretű eb megjelenik. Most már egyel több oka van arra, hogy nem szívesen megy közelebb. Ezzel szemben tesz néhány lépést előre, hogy ne legyen udvariatlan. Csak annyira merészkedik közel, hogy normális beszéd hangon is tiszták legyenek a szavai.
- Hogy teljesen őszinte legyek önnel Lady Melissa, eredetileg egyeztetni szerettem volna önnel néhány kérdésben. De úgy látom, nem ez a legmegfelelőbb alkalom. Javaslom inkább, hogy vonuljon vissza, nyugodtabb környezetbe...szülő vagyok magam is.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 42
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 19 Okt. 2011, 12:06

A hatalmas kutyát nem most látom először, de azért még mindig elég feltűnő jelenség. Rámosolygok, és biccentek neki, legjobb tudomásom szerint külseje ellenére nagyon is értelmes lény Lockjaw, hiszen embertelen, nem egyszerűen egy nagyra nőtt, teleportáló kutya.
-Köszönöm - válaszolom Melissának, mikor megdicsér, ezúttal nem csak udvariassági formáról van szó, először csinálok ilyet, és nem vagyok túl magabiztos. Csak akkor veszem észre Strongot, mikor Melissa megszólítja.
Strong udvariassága az ülésen kívül is megmutatkozik, több, mint szimpatikus ez a férfi, remek a modora, jók a meglátásai, és jól kommunikál.
-Talán Mr Strongnak igaza van, egy mindennapos kismamának jobb helye van a lakosztályában - mosolygok Melissára. - Nekem pedig távoznom kell, sok dolgom lesz, elsősorban a megrázó terrortámadások miatt. Tudják, hogy tartja a mondás: a fehér ember nem felejt, a fekete bosszúálló fajta, Amerika pedig egy kulturális olvasztótégely. Jobb lesz lecsillapítani a kedélyeket, mielőtt Atlantisz lesz az új Irak.
Haloványan mosolygok csak.
-Lady Melissa, köszönöm, hogy eljött az ülésre, remélem a következő alkalommal is el tud jönni, ha mégsem, akkor pedig jó egészséget kívánok önnek és a gyermeknek is. Mr Strong, nagyon tetszettek a mai felszólalásai, nem csak Kanada, de az USA is sokat profitál az ön munkájából, ezt mindenképp szerettem volna megköszönni.
Kissé meghajlok Melissa felé, Strongnak pedig a kezemet nyújtom, majd a köszönés után távozom a tárgyalóból.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 19 Okt. 2011, 16:49

Amikor látja, hogy a királynő rosszul érzi magát elindul feléjük. Nagyjából másfél méterre áll meg. Nem ismeri annyira a protokollt. A kutya feltűnésekor arrébb lép. A villanás elől ám utána még közelebb megy.
- Őfelsége. - néz a nőre. - Jó utat kívánok és remélem minden rendben lesz. Erőt és egészséget a gyermekének. - mondja mosolyogva. A férfin látszik, hogy meglepődött a kutya miatt de hamar úrrá lett rajta. Nem teljesen elégedett. Nem jutottak érdemi megállapodásra a közös védelem ügyében. Sőt egyesek félre is értették a szándékaikat. A nő továbbra is ellenszenves számára, de ennek ellenére a jókívánsága szívből jött. Egyszer szeretne a nővel és férjével közelebbről is megismerkedni, és megtudni miért is ennyire ellentmondásos a viselkedésük és miért ellenzi ennyire a nő a katonai szövetséget az emberekkel.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 20 Okt. 2011, 10:42

Nem tudta elkerülni a figyelmemet, hogy a két küldött miként reagált Lockjaw feltűnésére. Mr. Tao-n láttam, hogy ő megszokta már Lockjaw jelenlétét, hiszen az Illuminati gyűlésekre is ő szokott engem s Lyront is vinni. De az emberek számára minden bizonnyal a külseje s mérete igencsak furcsa lehetett.
- Ne aggódjanak senkit sem fog bántani – szabadkoztam. – Ő nem kutya, hanem egy embertelen, a királyi család igen megbecsült tagja.
Mr. Strongra emeltem a tekintetem s bólintottam. Örültem, hogy senki sem akar tartóztatni, hanem engednék, hogy pihenhessek. Noha nem itt terveztem, hanem odahaza, úgy vélem, hogy itt a testőrömnek hála jómagam tudtam a legkönnyebben utazni egyik helyről a másikra.
- Köszönöm Mr. Strong, Mr. Tao – feleltem. – Csupán január végére várom a gyermekem, így minden bizonnyal addig még el tudok jönni a következő ülésre.
Legalább is nagyon bíztam benne, ha nem, akkor minden bizonnyal Lord Arkadine Arcadius lesz, ki képvisel minket, mint a Genetikai Tanács vezetője. S ő egyből tudná a Tanács óhaját s szavait tolmácsolni. Noha nem tudtam, hogy milyen eredménye lenne mindennek. Végül a japán küldött felé s biccentettem.
- Önnek is köszönöm!
Hátrafordultam a testőrök felé s Atlantiszi nyelven szóltam az tengeri katonáknak.
< - Mondják meg a kint levőknek, hogy indulhatnak haza, minket Lockjaw visz haza. >
Ezek után a testőröm felé fordultam s miközben megsimogattam a fejét szóltam hozzá az anyanyelvünkön.
< - Menjünk Lockjaw, ha hazaértünk, még édességet is kerítünk neked – mosolyogtam. >
Szavaim után a hangvillái ismét felizzottak s egy villanás után már otthon is voltunk végre.

//Folytatás: Attilan//


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-= Központi tárgyaló =- - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Dr. John Huniver Csüt. 20 Okt. 2011, 16:02

A kapitalisták össze játszanak. Zuma nem szívesen gondol rosszat más nemzetekről, de most kénytelen. Usa Wakandával, Usa az Örök Birodalommal, Usa a Kanadával... túl sűrű és túl gyanús ez. Meglehet ennek oka a rabszolgaságtól való félelem, ami miatt gyanúsnak találja az egészet.
Aztán az, hogy az asgardi, az atlantiszi, sőt még az embertelen képviselő is csak úgy-muk-fuk jön és megy, sérti a protokollt. És az amerikai nagykövet persze nem tesz megjegyzést. Bizonyosan összejátszik velük. Akárcsak Wakandával, hiszen ki más, ha nem az Usa tett már szert verbániumra? Zuma szimpatikusnak találta az embertelen uralkodónőt, de egyre jobban látja, hogy a politikában ő is a kétszínűség mestere. Jól választott a Genetikai Tanácsuk.
A semmiből megjelenő óriás kutya is csak igazolja, hogy mennyire csak játszanak velük. Beszélnek szépről és jóról, de ha tettekről van szó húzódoznak. Elvárják, hogy a tengereket ne szennyezzük, de ezért köszönöm is alig jár. Egyezményt kötni nem lehet, mert egyből távoznak. Ha védeni kell a hazát, akkor maradjanak otthon és képviselőjük legyen jelen, mint ahogy Zuma is az.
Nincs más hátra, mint jelentést tenni az elnöknek. Nem túl sok és nem túl jó. Hisz mind csak szó és ígéret, mi itt elhangzott. A wakandai sem fog szóba állni vele. Ő is képmutató. Pénzért adja el magát. Zumat ez duplán bántja, mert fekete embertársai elfordulnak Afrikától a gazdag fehérek felé.
Persze az elnök dönt. De Zuma tudja, hogy nem túl türelmes. Ha az lett volna, ma se lennének Nemzetek. Afrika problémáit még most, életében akarja megoldani. Nem akarja másra rábízni. Eddig sikerrel is jár. Az eszmét terjeszteni kell továbbra is.
Összeszedi jegyzeteit. Arca merev. Nem szól képviselőtársaihoz. Belül vívódik, a válaszon, hogy mi a helyes és erkölcsös. Nem lesz sok ideje, hiszen az ezredes is türelmetlenül várja a lakosztályon. Türelemre kell majd intenie és megírnia a jelentést. Pár óra, de életének legnehezebb órái lesznek ezek. Mert a Nemzetek további működését ez fogja befolyásolni.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

-= Központi tárgyaló =- - Page 4 Empty Re: -= Központi tárgyaló =-

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.