Gulyás Csilla szobája

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Gulyás Csilla szobája - Page 2 Empty Re: Gulyás Csilla szobája

Témanyitás by Morsus Kedd 13 Szept. 2011, 21:23

Max csendesen sétál a nő mögött.
~ A szőr feláll a hátamon ettől a nőtől.
Rágódik a szavain majd mikor ő rájuk töri az ajtót, Max inkább az ajtó mellé áll. A falhoz dőlve figyeli, hogy nehogy valaki ere sétáljon túl sok részletet lásson meg.
- Agyban olvasó és többszörös verzióban járkáló főnökasszonyok. A diákok már meztelenkednek és még alig van tanítás. Én vagyok a hülye, hogy vállaltam ezt.
Morogja magában.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Sarah Kedd 13 Szept. 2011, 21:46

Kicsit megébredek azon hogy valaki benyit az ajtón, bár ez még nem lenne vészes, felkapcsolja a lámpát is. Oké annyira még ez se para, nade amikor elkezd ordibálni, nos kipattannak a szemeim. Kicsit nézek hogy most hogy van mint van mikor hol és merre, majd szép lassan miután a nő befejezte a beszédjét elkezdtem realizálni hogy mi is történt. Első értelmes reakcióm az volt hogy felültem, majd rá tekintettem.
- Maga meg honnan tudja a nevem? - Néztem kérdőn, majd megráztam a fejem.
- Nem egyértelmű? Aludtunk, nem tudom hogy itt hogy vannak a dolgok de tudtommal az alvás nem bűn. - Vakarom meg a tarkóm. Gondolom ez az egyik tanár, de annyira nem ilyedtem meg tőle mint azt először gondoltam volna, bár oké elismerem hogy elég csúnyán néz, de én meg fáradt vagyok, fel lettem keltve és ennél fogva kissé zabos is.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 14 Szept. 2011, 11:38

Mugurama meghallja ahogy kinyílik az ajtó. A reflexei azonnal beindulnak, régi emlék merül fel benne egy másik szoba de hasonló szituáció. Egyetlen lendülettel próbál kilendülni az ágyból már amennyire ez Csilla miatt lehetséges. Az adrenalin szintje az egekben arcán vad rémület. Még fel sem ébredt egészen de testéből máris szikrák pattognak ahogy erejét próbálja használni. A szikrák valószínűleg megrázzák Csillát is. A nőre emeli a kezét, hogy lőjön. Aztán jön a felismerés, hogy az egyik tanár van itt. Távolabb lép Csillától, hogy ne rázza meg jobban.
- Elnézést tanárnő. - mondja tisztelettudóan. A szíve még mindig a torkában ver. Próbál lecsillapodni de a testéből továbbra is áramlik az energia. Az ijesztő arccal nem foglalkozik különösebben. - Csilla bocsánat! - néz a lányra ijedten. Nem akarta őt bántani. - Aludtunk tanárnő. Sajnos még nem ismerem a teljes házirendet, de azt hiszem tilos más szobájában aludnunk. - válaszolja miközben ott áll egy szál boxer alsóban.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 14 Szept. 2011, 12:27

A lány kérdésére még nem volt időm reagálni, amikor szikrázva emelte rám a kezét Mugurama. Kissé oldalra léptem, majd a kezét megragadva lendítettem át a vállamon és a szegény fiú pontosan Max lábaihoz érkezik le ezek után. A kezemet némileg megráztam, hogy a szikrák okozta zsibbadás a lehető leghamarabb kimenjen belőle. Úgy gondoltam, hogy a kis rázásnak hála a lány is felébredt és már egy csöppet sem álmos. Igaz ahhoz már most sem volt, hogy neki álljon feljebb, hogy nem hagyom aludni.
- Ez nem Magyarország kislány, ahol a fiatalok úgy vélik azzal csak menők lesznek, ha egyből ágyba bújnak valakivel. Ez Amerika! És úgy gondolom, hogy nálatok otthon a középiskolai kollégiumokban sem megengedett, hogy együtt aludjatok másokkal.
Végignéztem a fiatalokon, majd vettem egy mély levegőt, pont ezen a napon, jobbat sem találhattak volna.
- Mind a ketten felöltözni – mondtam. – Serena Davidson vagyok, az önvédelmi és kardvívás oktató, a honnan tudtam a neved pedig… többet tudok rólad, mint hinnéd. Mind a ketten büntetést kaptok a házirend megsértéséért. Egy-egy hét szobafogság és a következő két hétben Csilla tisztítja a lányok folyosó részét és zuhanyzóját, Mugurama a fiúkét. Kifogást és siránkozást nem fogadok el. És örüljetek, hogy ennyivel megússzátok a dolgot. A takarítást pedig most kezditek, akkor alszotok, ha végeztetek és holnap reggel 7kor a reggelinél akarom mindkettőtöket látni.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gulyás Csilla szobája - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Szer. 14 Szept. 2011, 14:24

Mugurama felpattan, az áram megráz, amitől eléggé görcsbe rándul a vállam, oda kapok hozzá, majd elkezdem a görcs helyét fájdalmasan nyomkodni masszás gyanánt, mindig bevállik. Miután eleget vesződtem vele a fiura nézek.
- Megesik. - Mosolyodok el, majd összehúzott szemekkel nézek vissza a nőre. Kikecmergek az ágyból és közelebb lépek.
- A büntetés, oké, takarítás, kit érdekel most komolyan? Másik, sose voltam kollégista. A harmadik pedig, NE MERD SZIDNI A HAZÁMAT TE TETVES ******!!! - Azt hiszem elég érzékeny vagyok erre a témára, bár erre eddig nem volt alkalmam rájönni.
- Hogy jössz te ahoz hogy egy egész nemzetet leszólj egy ember miatt? Ennyi erővel most az összes Amerikaira mondhatnám hogy bunkó tajparaszt senkiházi banda. - Igazából az se zavar ha leüt vagy ilyesmi, valamiért nem félek tőle, ezután meg végképp nem. Miután kicsit lehiggadtam oda lépek a ruháimhoz, felveszem őket majd ismét rá tekintek.
- Amerika sem jobb hely, a Föld legnagyobb terroristái. - Vakarom meg a tarkóm a válasz közben, sorolnék pár dolgot, de nincs kedvem magam idegesíteni rajta.
- És még mindig tudni akarom hogy honnan tudsz rólam dolgokat. -
~ Szajha... ~ Záró gondolat a témához, a választól függetlenül pedig
- Na és hol vannak a takarítószerek? -

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 14 Szept. 2011, 15:40

A tanár azonnal elkapja a karom és földhöz vág. Épp amikor rájöttem, hogy ki is ő. Amikor elmondtam amit akartam felállok a földról és elindulok a ruhámért. A tanár alpári módon beszél Csilla hazájáról. Aztán kimondja a büntetést. Sikerül végre kikapcsolni a képességem, és figyelek kettejükre. Csilla hasonló stílusban reagál. A fiú éppen a nadrágját vette fel amikor a lány ordított. Azonnal a közé és a nő közé ugrik amilyen gyorsan csak tud.
- Azt hiszem nem így kéne beszélnünk egymással. - mondja nyugodt hangon. Közben persze látszik, hogy minden izma kész arra ha a nő támad. Nem fog visszaütni de belelép a pofonba ha szükséges. Nagyon jól tudja, hogy nő sokkal jobb mint ő, de meg fogja próbálni megállítani akkor is ha a nő kiüti érte vagy kirúgják. Nem fogja hagyni, hogy bántsa a lányt. Az elszántság látszik is a szemében a nő tudhatja, hogy mindig is ilyen volt.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 15 Szept. 2011, 20:48

A lány üvöltözni kezd, mintha fogalma sem lenne, hogy hol van. Bele kellett volna néznie Hannah-nak a fejembe, mielőtt engem küldött volna ide, Árny és April, túlságosan is hosszú volt ez a nap. Egy teljesen biztos, hogy nevelést nem kapott, igaz ezt már a leges legelső beszélgetésünkkor is megállapítottam, pedig akkor már túl volt egy fejmosáson.
- Befejezted? – kérdeztem nyugodtan. – Köszönöm!
Mikor Mugurama szembe állt velem halkan mondom csak neki.
- Óvatosan vele, az érzelmeidet befolyásolja – mondtam kedvesen. – Menj, nem ütök meg gyereket, még ilyen viselkedésért sem. A sajátjaimra sem emeltem soha kezet, őt sem pofozom fel, ha meg is érdemelné.
Megvártam, amíg elment
- Tőled tudom, hogy az a hely ilyen, de ezek szerint a saját szádból nem volt sértés, hanem csak felvágás, de ha más mondja már sértés. A többiek előtt nem ezzel leszel nagylány, csak elásod magad. 2045-ből jöttem, ha tudni akarod. Pontosan tudom, hogy mit is fogsz tenni a következő 23 évben kislány – mondtam bánatosan. – Amit gondoltál rólam azért még két hét munka, az üvöltözésért a közeledő táborban te mosogatsz mindenki után, amíg ott vagytok. Úgy készülj, hogy legalább hat darab 6 év alatti kicsi is lesz ott. Levelet kapnak a szüleid a viselkedésed miatt, utolsó figyelmeztetés gyanánt és holnap reggel hatkor az igazgatónál vagy az igazgatóhelyetteseknél kezdesz, amivel kezdened is kellett volna, amikor beléptél a házba. És örülj neki, hogy a viselkedésed miatt nem máris a taxiban ülsz vissza a Rogers reptérre, a következő után ez fog történni. És a későbbiekre, hogy tisztázzuk a helyzetet, ha valamelyik diákon, vagy tanáron használod a képességed az engedélyük nélkül, mész haza. Tudom, hogy nem tudod még kezelni, így fogd vissza az erős érzelmeket.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Csüt. 15 Szept. 2011, 22:14

Viszonylag lehiggadtam, viszonylag, amikor feltette az ó nagy kérdést, amivel őszintén szólva hirtelenjében nem tudtam mit kezdeni, és ennél fogva ismét felidegesített, de úgy gondoltam úgy teszek, mintha elengedném a fülem mellett. Mondott valamit Muguramának, de az ideg egyik hatása hogy dacból csak azért sem figyelek. Hozzám szól végül ismét, az előbbihez képest azért ha jól vettem le nyugodtabban, én pedig csak furcsállva hallgatom végig.
- A jövőből... Hát persze. - Mondom hitetlenkedően, de egyértelműen higgadtabban mint ezelőtt.
- Talán gondolatolvasó is vagy? - Nézek rá kérdőn majd szemtelenül elvigyorodok. Nyílt és egyenes leszek. - Nem ijesztesz meg, de a tiszteletem talán kivívtad. Mindenesetre is, ha igaz az állításod, akkor jól tudod hogy nem saját akaratomból jöttem ide, így nem tartok a fenyegetésedtől. A házimunka nem zavar, legalább nem fogok unatkozni egész nap. - Majd körbe nézek a szobában, tényleg pakolni kéne.
- Mindenki azt kapja tőlem vissza, amit nekem ad, viselkedésileg, ha nem úgy kezdesz ahogy, ez elkerülhető lett volna, szerintem legalább is. Az pedig hogy engedély nélkül használom a képességem... Azt se tudom hogy mi az. - Ezzel egy időben ölbe teszem a karjaim. - Így nem tudom hogy mikor használom és mikor nem és hogy mi hogy van. - Megvárom hogy van-e hozzáfűzni valója a témához, elég valószínű hogy van, majd ha elmondta a véleményét felteszem ismét a kérdésem.
- Szóval hol vannak a tisztítószerek? - S most hogy tisztábban látom a dolgokat valamennyileg jön hozzá egy új kérdés.
- Esetleg ráérsz egy kicsit? Ha már úgyis te vagy az első tanár akivel találkoztam, és ha az állításaid igazak, szeretném kicsit jobban átbeszélni a dolgokat. -

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 16 Szept. 2011, 11:07

A fiú csak mered maga elé amikor a nő megszólal. Nem egészen érti, hogy miről van szó. Aztán bevillan az egész délután lepereg a szemei előtt és elgondolkodik. Már kezdi érteni mi történt délután. Miért viselkedett úgy ahogy viselkedett. Hátrapillant Csillára.
- Azt mondtad nem tudod mi az. - mondja halkan kicsit szomorkásan és fáradtan. Aztán felveszi a pólóját és kilép a szobából. Nem néz vissza a lányra a nő szavai pedig ott visszhangzanak a fejében. Nem a saját érzelmeit érezte.
" A nő ismeri a jövőt. Biztosan tudja, hogy mi fog történni. Elkezdett vonzódni egy idegenhez, de nem a szabad akaratából. De vajon számít ez?Hiszen a lány nem ártott neki. Nem tudja igazán mit is gondoljon. Végre valami kicsit elterelte a figyelmét és erre kiderül, hogy nem a sajátja, hogy nem volt igazi."
Mivel tudja hol vannak a takarító szerek kimegy és neki áll takarítani. Kicsit össze van zuhanva, és zavarodott. Legjobban a lánnyal kapcsolatos érzelmei zavarják. A helyzet igencsak zavaró. Egyik fele reméli, hogy a változás nem permanens míg másik fele imádkozik érte hogy ez az enyhet adó érzés ne múljon el soha.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 16 Szept. 2011, 11:23

Halványan elmosolyodtam a gondolatolvasás kérdésén.
- Nem vagyok telepata, plüssöket élesztek, de mint mondtam ismerlek, nagyon jól. És ha nem hiszed, hogy a jövőből jöttem, majd ha találkozol az igazgatóhelyettessel, rá fogsz jönni, hogy így van.
A fiú után pillantottam, ahogyan nagyon zavartan kisomfordált a szobából. Majd rendben lesz, csak össze kell, hogy szedje egy kicsit a gondolatait. Nem tudja mi a képessége, szerintem már régen rá kellett volna jönnie, ha mással is foglalkozik és nem csak azzal, hogy saját magának jó legyen. Vettem egy mély levegőt, fáradt voltam és hamarosan a ház is felfordul. Zack-et soha sem láttam korábban olyannak, mint amilyen ma lesz és később sem nagyon, ha lenyugszik.
- Az én viselkedésem? Szerintem megtanultad otthon, ha elmész valahova, akkor felkeresed az ott élőket, a tanárokat, hogy megérkeztem. És nem azt teszed, hogy egész délután szórakozol, majd valakivel lefekszel aludni. Ki is viselkedik helytelenül? A képességed pedig feltűnhetett volna, ha figyelsz másokra is magadon kívül. Nem hiszem el, hogy nem tűnt fel, hogy milyen hirtelen változik a közeledben mások hangulata és érzelemvilága, hogy mindenki milyen kedvesen viszonyul hozzád. Úgy nagyjából öt méter sugarú körben. Ne aggódj, az évek során megtanultam, hogy rám miként ne hasson. És javaslom, amíg nem tanulod meg befolyásolni kérdezd meg a többieket, hogy a közelükbe mehetsz-e.
Tisztítószerek? Jó kérdés, a sajátomat tudtam, hogy hol tárolom, de a diákokét merre pakolták.
- Folyosó végén a bal oldali ajtó. És igen ráérek, van néhány percünk beszélni.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Pént. 16 Szept. 2011, 14:13

Mugurama zavartan elballag, a mondatára pedig nem válaszolok semmit, nincs kedvem ehez. Serena dolgaira pedig az egyik szemöldökömet felvonva, a fejem félre döntve és a plafont bámulva elgondolkodok. Nem sok idő telik bele és...
- Hmm... Tényleg... - Ennyit reagálok rá.
- Belátom. - Adom meg magam végül. - Igazad van, sajnálom. - Mondom kicsit zavarban. - De azt csak nem gondolod komolyan hogy nem meheteka többiek közelébe. - Tárom szét a karjaim tenyerekkel felfele, majd kilépek a szoba ajtaján, az első dolog ami szembetűnik az egy hatalmas bikaféleség.
- .... Hű.... Heló. - Több hozzáfűzni valóm nincs, még egy kicsit méregetem, érdekes, majd megindulok a folyosó egyik vége felé és hát csak jó irányba megyek. Be a baloldali ajtón és elő a tisztítószereket.
- Rendben, szóval azt mondtad hogy kardvívást oktatsz. Érdekel a dolog, ééés nos... Ezek után még hajlandó lennél vállalni? - Nézek rá kérdőn.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 16 Szept. 2011, 15:23

Bólintottam a bocsánatkérésre, azon azonban megdöbbentem, hogy kissé fennakad, hogy megkérem, hogy ne menjen a többiek közelébe. Persze a lányomat nem féltem, ő elkerüli, mert tudja, hogy milyen a többiek nem és ez nem kicsit szülhet a későbbiekre kellemetlenséget, főleg, amikor elmúlik a hatása.
- Öt méternél ne engedd őket közelebb. Nem tudom, de egy idő után zavaró lehet, hogy a fiúk zombiként kezdenek imádni a lányok meg áhítattal néznek rád. Persze az egónak soha sem árt, de ez így… nem azért vannak oda érted és kedvelnek, amilyen vagy, hanem mert nincs más lehetőségük. Gondolkodj el ezen és azon, hogy miként reagálnak, ha az érzés elmúlik, amit generálsz, amíg nem lesz megoldás rá.
És ekkor tűnt csak felni Max ittléte, pedig nem is olyan kis darab, hogy ne vegyék észre. Követtem a lányt, majd még a vívás is előkerült, és hogy tanítanám-e. Hannah ezért az estéért még egyszer kitekerem a nyakadat, csak legyen lehetőségem rá.
- Még nem tudom, térjünk vissza rá a kirándulás után. – Max-re néztem. - Köszi az asszisztálást, mehetsz süteményt őrizni.
Ezzel én is vettem egy mély levegőt és elindultam a folyosón.

//Folytatás: Főbejárat//

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Pént. 16 Szept. 2011, 15:54

Max hallgatja az egészet majd az utolsó kérdésére a kislánynak meglepődik.
~ Beszólt a nőnek, akivel még Zack is előzékeny, majd kardvívást akar tőle tanulni. Tiszta öngyilkosság. Már látom fej nélkül, miközben a nagy Serena mondogatja vigyorogva: Véletlen volt. ~
Vállat von és mivel a dolognak vége így elsétál Serenával.
- Hát ez izgalmas volt. Én mentem rágyújtani.
Jelenti be örömtelien, hisz megérdemli, mert ma pont úgy viselkedett, mint egy jó kis iskolai alkalmazott, leszámítva, hogy ott hagyta a sütiket őrizetlenül.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Sarah Pént. 16 Szept. 2011, 16:28

- Rendben. - Bólintok, majd ő arrébb is áll a bikával együtt.
~ Hmm, tényleg csak pár perc volt. ~ Tűnődök, emésztgetem amit mondott, és végül is... Igaza van, így viszont elég pocsék lessz itt az élet. Elhaladok a szobám ajtaja előtt, benézek, és most hirtelenjében kedvem támadt egy kis gitározáshoz, mint levezetésként. Meggyőződök róla hogy mindenki elment, majd lerakom a cuccost és a gitárhoz lépek. Kicsit elmélkedek, biztos hogy erre van nekem most időm? Előbb mégiscsak takarítani kéne...
~ Francba... ~ De azért párat pengetek rajta, bár így semmi hangja, én jól tudom hogy mit pengetek.
+Bad to the bone... he-he-he.. + Mosolyodok el magamban, majd a gitárt félre rakom, kisétálok, össze szedem ismét a cuccost és megyek takarítani, nem lessz nagy kunszt csak el kell közben ütni az időt valamivel, az pedig nekem jól megy.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Kedd 20 Szept. 2011, 12:07

A falból Tyler feje bukkan elő, persze miután meggyőződött róla, hogy nem zavar. De nem igazán jött jó időpontban, mindenesetre gyorsan elhadarja a mondanivalóját.
-Üdv, kölykök! Mindenkit várunk a Hallban, van egy kis meglepetésünk a számotokra. Menet közben szóljatok akiknek csak tudtok. Na gyerünk már, ne álljatok úgy ott mint egy sóbálvány...izé vagy feküdjetek-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Sarah Kedd 20 Szept. 2011, 16:12

Kész a takarítás, és minden nagyon happy, szóval vissza térek a szobámba és végre lepihenhetek, remélhetőleg mostmár zavartalanul. Le is fekszek, de a következő pillanatban egy fej bukkan elő a falból, én pedig szívrohammal ülök fel és a visítás határán vagyok, de még éppen sikerül ezt a kellemetlen " hang kiadást " elkerülni. Kicsit pánikolva nézem a fejet ahogy elmondja a mondandóját, s utánna eléggé lehiggadok.
~ Még egy tanár, oké, de úgy látom az embernek itt tényleg semmi magánélete, és miért beszél többesszámba? ~ Nem firtatom a dolgokat, még a végén megint meghallja valaki a gondolataim, azt pedig nem akarom, végül is azok az enyémek, csak itt nem. Kicsit csalódottan, hogy a szunyókálás ezuttal is elmarad, kisétálok a szobámból és a hall felé veszem az irányt.

//folytatás: A hall//

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Vas. 10 Feb. 2013, 00:15

//Előzmény: A hall//

Egy eléggé látványosnak mondható ásítással lépek be a szobámba, ahol az első dolgomként behúzom a függönyt, majd pedig megszabadulok a ruháimtól. Valahogy ez egy eléggé nagy megkönnyebbülésnek számít, ha bár nem igazán értem, hogy miért, de az idefele úton kezdett kellemetlen lenni a báli ruha... Amit ha már itt járunk összeszedek a földről, bár nem nagyon van kedvem hajlongani és ha bár nem hajtom össze, de legalább kiterítve rá rakom a szék háttámlájára, a maradékot pedig majd holnap kimosom. Azok rá érnek reggelig a földön lenni, túlzottan fáradt és ennek hála eléggé lusta vagyok ahhoz, hogy ezt a fajta trehányságot most elnézzem magamnak, főleg mert más sem látja, bár ha más látná se hiszem, hogy zavarna. A lényeg hogy majd reggel elintézem. Következő dolgom, hogy a fürdőszobába veszem az irányt és intézek magamnak egy gyors zuhanyt, ami közben egy fáradt mozdulattal sikeresen megfejelem a falat, ez pedig egy jóízű mosolyoghatnékot vált ki belőlem, ha bár nem a legkellemesebb ez sem, de azért mindig jó a magam bambaságán szórakozni. Mindenesetre is egy maximum tizenöt perc alatt ezt is sikerül letudni, nagyjából legalább is ennyi lehetett, bár nem számoltam. A lényeg, hogy még keresek magamnak egy kényelmes hálóruhát, ami egy perc se, majd pedig szinte bele vetődök az ágyba, hogy még néhány másodpercig fészkelődhessek majd pedig átadhassam magam az álmaim nagyjából nyugodt világának.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cerebro Csüt. 02 Május 2013, 10:37

//Elnézést, hogy minden játékot félbeszakítok a kalandkezdés miatt és egy kisebb ugrás is van felzárkózva a rendes időre, május elejére.//

~ Május eleje ~
Mindenki éppen a saját dolgával volt elfoglalva, ki beszélgetett a többiekkel, ki ki tudja, hogy mit tett éppen, amikor az iskolában levő érzékelőkön keresztül megjelent előttük Veszély – az iskola biztonsági rendszere, egy android, amit az egyik diák készített korábban – holografikus képe, aki szinte azonnal beszélni is kezdett.
- Minden diáknak, aki jelentkezett a Colorado Springsi tanulmányi kirándulásra a felszerelésével együtt jelentkezzen a hangárban. A repülő egy órán belül indul a megadott helyszínre. Aki lekési az indulást, az itt marad, nem fogja a pilóta megvárni.
Még egyszer-kétszer elismételte az üzenetet, majd a holografikus kép eltűnt, mintha ott sem lett volna.

~ Hangárban ~
Amint mindenki megérkezett a föld alatt levő hangárba az X-men repülőjéhez, a Black Birdhöz a kísérőtanárok is ott voltak már, az egyikőjük vezette majd a gépet. Ahogyan a társaság tagjai felszálltak rá a plafonon levő hangárajtó kinyílt és a gép felszállt és útba vette Colorado Springs-et útirányként, hogy néhány órával később le is szálljon ott.

//Nem muszáj a hangárba írni, elég egyből a célállomásra.//

Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.