Exliles 1: Első Csoda

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Morsus Hétf. 20 Feb. 2012, 23:42

New York, Manhattan-i kikötők:
A város semmiben sem különbözik az ismert New Yorktól.
Itt jelenik meg a hat mutáns, egy békés tavaszi déli napon.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 21 Feb. 2012, 11:33

//Előzmény: Sivatag//

A villanás után máris egy igencsak ismerős helyen, amit még név szerint is felismert, Manhattan, és a kikötők. Azaz New Yorkban voltak, a fák levelei alapján pedig ráadásul tavasszal. Igazából nem is ez volt a kérdés, ami a férfi fejében megfordult, hanem, hogy mikor és milyen lehet ez a realitás. Mivel megannyi fajta volt és senki sem tudhatta, hogy éppen melyik milyen volt. Közelebb lépett a feleségéhez, hogy őt is megvédhesse, ahogyan erre is esküt tett, hogy akár az élete árán is megvédi és testőre is lesz egyben, nemcsak a férje. Körbenézett, a feladatot egyelőre még nem tudták, vagyis nem is fogják, amíg Kozmosz nem osztja meg velük mindezt. A kozmikus entitásra nézett.
- Mit mond a tallus, mi a feladat? – kérdezte. – De addig is húzódjunk fedezékbe!
Egyelőre ő sem nagyon tudta, hogy mit kellene egy ilyen helyzetben tenni, hiszen egyszer volt csak más realitásban, vagyis a múltban, de ott eltervezett tervvel mentek, itt pedig még csak azt sem tudják, hogy mit is kellene tenni. Így a környéket mérte fel onnan, ahol voltak, hogy mit is látni, kik vették őket észre, és keresett a tekintetével egy fedett és jól védhető helyet, ahova behúzódhatnak, amíg nem tudják meg a feladatot.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 21 Feb. 2012, 20:20

Plague leginkább egy tipikus pofozkodós, kalandozós mese első részeként tudja elkönyvelni a mai napját. Miként átment azon a furcsa változáson, amit ő halálnak nevezne, de mivel élőnek érzi magát kénytelen más magyarázatot keresni rá. Ez most folyamatban van, de mivel hirtelen megjelennek egy város közepén, fényes nappal. A hirtelen jött felismeréssel jön a zavar a kényelmetlenség, majd a megoldás egy pillanaton belül. A legelső ötletként turista álcát kíván felvennni, hogy tovább gondolkodhasson a halál és az alternatív élet közötti lényeges különbségekről. Lehetőségeiről egy hihetetlen csapatban. mint hős aki megmenti a világot. Köpenyt és szemkötőt hordva, mint Zorro!
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sarah Kedd 21 Feb. 2012, 20:31

... Meglepetten kezdek el pislogni, igazából kell pár röpke pillanat hogy felfogjam, már nem ama kellemes sivatag közepén vagyok, illetve vagyunk, hanem... New Yorkban?
- Anyám... - Nézek körbe meglepetten. - Mintha egy történelemkönyv kellős közepén lennék. - Majd zavartan megvakargatom a tarkómat, furcsa érzés a múltba csöppenni, még akkor is ha az nem az én világom múltja, illetve hogy az itt a jelen, és ettől megfájdul a fejem, miért kell mindig bonyolítanom a dolgokat? Úgy néz ki hogy tavasz van, még sosem láttam így ilyen környezetben, annyira... Gyönyörű, nálunk otthon ilyet csak külön látványosság céljából kialakított " bio kupolákban " lehetett látni, annak pedig igencsak borsos ára volt, na meg talán ha elment az ember Afrikába, ott még annyira nem irtották ki a növényzetet, még. Bár amióta eljöttem a Földről azóta nem igazán figyeltem hogy mi folyik ott, és lehet hogy a " tájékozottságom " már téves, vagy lejárt, s frissítenem kéne a dolgokat, ki tudja.
- Hogy? - Nézek meglepetten Namorra végül, aki láthatóan kizökkentett az erőteljes gondolkodás plusz nézelődés párosából.
- Óh őőő még ne... - Majd ezen a ponton egy kicsit elhallgatok, ahogy megkapom a feladatot, én tisztán és érthetően hallok minden szót, ám a többieket erősen kétlem hogy bármit is észlelnének belőle. Az enyhe útbaigazítást kicsit emésztgetem magamban, majd immáron sokkal " értelmesebb " tekintettel nézek végig a csapaton.
- Valamiféle prófétát kéne megállítanunk, ne kérdezzétek hogy kit, nem tudom... Van valakinek ötlete hogy kiről van szó?... Oké hülye kérdés volt bocsi. - Mondom a vége felé kissé letörten, majd körülnézek még egyszer, ezúttal alaposabban, olyan helyet keresek ahol esetleg meg lehet " bújni ", vagy elhúzódni ahol annyira nem zavargathatnak esetleg kívülállók minket. Ha sikerül ilyet találni akkor óvatosan annak az irányába mutatok, majd remélhetőleg a többiekkel együtt megindulok, bár már valószínűleg így is túl sok feltűnést keltettünk. Attól függetlenül hogy sikerül-e egy ilyen placcot találni, vagy sem...
- Két javaslatom lenne, az első hogy így ahogy vagyunk csapatosan végigjárjuk az utcákat, érdeklődünk, ez szimpla. A másik hogy három, két fős csoportra oszlunk fel, és külön járjuk át a várost, de ezt... Mivel nem tudjuk hogy tartani a kapcsolatot, kicsit kockázatosnak vélem, de ha bele egyeztek akkor ez is lehet, valószínűleg gyorsabb lenne. - Megvakargatom az állam kis hatásszünetet tartva, majd folytatom.
- A csapatok... Gloria - Namor, Kapitány és ő.. - Mutatok itt a szimbiontaféleségre - .. Radoslava és én. Nos ez a két ötletem van, bárkinek bármi egyéb javaslat? - Nézek végig kérdőn a társaságon.
~ Miért is viselkedem így?... ~

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sweety Love Kedd 21 Feb. 2012, 22:35

Villanás, teleport. Gloria tudott volna javasolni néhány kellemesebb utazási lehetőséget, de legyűrte magában a kellemetlenséget. Elindultak. A kaland végre kezdetét vette, és édes érzés áradt szét tagjaiban, majdnem olyan, mint amit Namorral kapcsolatban érzett, ám ez az övé volt. Csak az övé. A saját forrongó szenvedélye. Gloria szélesen elmosolyodott, majd körülhordozta tekintetét.
A halszagú kikötő első pillantásra túl csendes volt. Túl átlagos. És az olajos tenger látványával együtt túl kedvlohasztó. Akár otthon is lehetett volna, abban a New Yorkban, amit megismert. Ám Gloria még nem eresztette el a kaland izgalmának édes érzetét. Nem azért jöttek, hogy poros hétköznapok peregjenek le itt, hasztalan.
-Hol vagyunk? És mikor?-nézett ő is a kozmikus mutánsra, miközben hagyta, hogy életének párja, ha megvan a megfelelő fedezék, biztonságba vezesse. Fontos kérdések voltak. Talán épp otthon jártak, anélkül, hogy tudnának róla.
- A feladaton kívül, nincs valami információ a világról?- Végül levetkőzte a kellemetlen udvariaskodó viselkedést. Már csapat voltak, akiknek hatékonyan kell együtt dolgozni. A válaszok pedig kellettek. Ismerniük kell a helyet, ha el akarnak vegyülni, és el akarják kerülni a bajt, s végül meg akarják találni az ismeretlen prófétát. Gloria próbálta kitalálni, kit is kellene keresniük, de nem jutott eredményre. Emlékeiben nem talált senkit, aki prófétává lehetne, de ha őket küldték, ha fáradtak azzal, hogy megmeneküljenek a haláltól, akkor vagy a képességeik, vagy kapcsolataik, tudásuk lehet a megoldás kulcsa.
-Nos, kettesével haladva nem keltenénk akkora feltűnést.-bólintott a felvetésre.
-Gyorsabban haladhatnának, és hatékonyabban.- tette hozzá, bár arca elárulta, hogy előzékenyen a többiekre hagyja a döntést.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Radoslava Csüt. 23 Feb. 2012, 18:18

Villanás és New Yorkba csöppentünk. Egy hely, melyet ismerek szinte olyan jól mint a tenyerem, hisz itt harcoltunk és szinte haltunk egymás mellett társaimmal. Orromat megüti a kellemes, tavaszi városi illat. Mélyet szippantok belőle és elmosolyodom kicsit. Nyilván egy másik realitásba cseppentünk, hisz minden nyugodt, szép, épp.
- Annyira csodás a várost ilyen állapotban látni. Utoljára romokban láttam, szinte teljesen megsemmisülve... - sóhajtok fel halkan magamnak, érzem hogy megkönnyebbülök ahogy kimondom ezeket a szavakat. Körbepillantok a többiekre, csendben figyelem minden szavukat. Valóban jó lenne megtudni melyik realitásban vagyunk, hisz így talán fel tudnánk készülni az esetleges "meglepetésekre". Kicsit furdal a kíváncsiság, hogy ebben már meg e születtem, vagy már meg e haltam, hogy létezem e egyáltalán és hogy hol, hogyan ha netán igen. Gondolkodásomból Kozmosz szavai zökkentenek ki, amikor feladatunkat közli. Hallgatom mások javaslatait, majd én is megszólalok.
- Szerintem maradjunk együtt. Ha már együtt jöttünk, együtt menjünk. Ha szétszakadunk lehet hatékonyabban el tudunk keveredni az emberek közt vagy ilyesmi, de nem tudnánk együtt kommunikálni - mondom halkan, nem túl fontoskodónak. Ahogy kivettem bár Kozmosz kapta a Tallust, mégis inkább Namor adja a csapat vezéri formáját. Inkább kicsit háttérbe húzódom, nem akarok semmibe beleszólni. Nem vagyok túlságosan a vezéri egyéniség, az X-men csapatban is inkább csak erővel tudtam hozzájárulni az egészhez.
- Ha mégis oszlik a csapat akkor én inkább Kozmoszal maradok... - teszem hozzá halkan, bár inkább ezt is csak magamnak.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Morsus Csüt. 23 Feb. 2012, 18:24

Kozmosz a csapatot két raktárház közti "sikátorba" viszi, ahol kevésbé figyelnek fel rájuk. A sikátorban csak szemetesek és pár üres fadoboz van. A városban semmi furcsát sem látnak. Teljesen normális, annyira, hogy az már emberi. Nincsenek hősök, gépek, lények az égen. Az utcán átlagos emberek sétálnak és beszélgetnek.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 23 Feb. 2012, 18:53

Behúzódtak egy raktárba, eddig semmilyen furcsaság nem volt ezen a helyen, már-már túlságosan is normális, de Namor ismerte New Yorkot, és láthatóan a vezetőjük nem. Összefonta a mellkasa előtt a karjait arra, hogy egy prófétát kell megtalálni. Szigorú és komor tekintettel csóválta meg a fejét, főleg, hogy a szétszóródás mellett döntöttek. Úgy, hogy a feladatot sem tudták, valami prófétát keressenek.
- Ez New York – mondta ridegen. – Minden második sarkon találunk egy prófétát. Kezdjük előröl, mi lenne, ha szó szerint visszaidéznéd a feladatot, hogy legalább ne addig jussunk, hogy hát „valamiféle prófétát kéne megállítanunk”, akit te nem ismersz és nekünk ennyiből kéne. Ha elmondod a teljes feladatot, akkor talán tudhatunk valamit. És úgy talán könnyebben menne a keresés is.
Már most rémesen rossz ötletnek találta, hogy ennek az entitásnak adták oda a tallust, mert a lánynak esze sem volt sok és igen, „hülye” kérdés volt. A feleségére sandított, hogy nem keltenének akkora feltűnést, néhányan igencsak érdekesen néztek ki, így az elvegyülés igencsak nehézkes volt, saját magának szárnyak a bokáján, egy két méteres szigony a kezében és akkor a többiekről még nem is beszélt. Egyelőre várakozóan nézett a „vezetőjükre”, mert így ennyiből semmit sem fognak tudni.
- És láthatóan nem tudod, hogy körülbelül 10 millióan élnek a városban, ha így állunk neki keresni, akkor évek múlva sem végzünk. Szisztematikusabb módszer kell – tette még hozzá.
És nem akarta hozzátenni, hogy mivel ők nem olyan távoli jövőből jöttek, talán még tudnak is valamit kezdeni az információval, amit a nő nem osztott meg velük. Persze, lehet, hogy megtartja magának. Így egyelőre nem foglalt állást a keresésben, hogy miként és valószínűleg nem is fog addig, amíg nem tud többet.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sweety Love Csüt. 23 Feb. 2012, 20:09

Átlagos. Minden normális. Az egyszerű kisemberek mennek a dolguk után, ahogy mindig is teszik. Nem éppen biztató kaland környezet, de a prófétakeresgélés ígéretesnek hangzik.
Gloria a csapat után a környezetet, az embereket vette szemügyre, s csak egy pillanatig vigyorgott vissza férjére, mikor az olyan furcsa pillantást vetett rá. Ebben a vigyorban sok dolog volt benne, többek közt az, hogy hiába próbálta a csapatot egynek tekinteni, valójában jobb szeretett volna kettejük számára közös kalandot. Régóta vágyott hasonlóra, könnyed élményekre, évődő ugratásokra, és nagy mesélésekre, mindenre, amit nem élhettek meg odalenn. De ezt mégsem köthette a csapat orrára, akkor sem, ha a sivatagban látta a nem túl szívélyes pillantásokat, így maradt a logikusnak tűnő, mellékes részletektől eltekintő helyeslés a csapatosztásra, és a zen előzékenység, hiszen végső soron mindez nem róluk szól. Nem az ő kedvéért van, és hiába is ellenkezne ez ellen a gondolat ellen, nem tagadhatja az igazságát. Így hát újra társaira figyelt, s arra, hogy párja erélyes vezetőként lépve elő, további válaszokat várt, helyesen.
-Nos.. jó lenne tudni azt is, hogy egyáltalán mennyi időnk van. Akár együtt, akár külön indulunk el, emberöltőket tölthetünk el keresgéléssel, de kétlem, hogy ennyire ráérősek lehetnénk.-nem, ha teljesíteni akarják a küldetést.
Gloria egy pillanatra lehunyta a szemét, hogy megpróbálja átérezni a hely hangulatát. El akarta kapni a felszínes benyomásokat, hangulatokat. Nem akart szelektálni, egész képre vágyott, mert ha másként nem, e módon legalább a helyről szerezhet némi tudást.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sarah Csüt. 23 Feb. 2012, 20:47

Félre is vonulunk, ahogy javasoltam, és gond nélkül sikerül felvázolnom a dolgokat, amire a többiek nem igazán találtak ki más dolgokat, az egyetlen probléma az egésszel hogy szárnyas bokás csapattársam eléggé... Hülyének néz, és több információt vár. Megvakarom a tarkómat, majd bosszúsan rá meresztem a tekintetem.
- Örülnék ha nem néznél hülyének. - Mondom kissé felhúzva, az ilyet gyűlölöm, mindig is gyűlöltem, és mindig is fogom.
-Igen képzeld rájöttem, bár én ilyen formában csak történelem könyvekben láttam, és képzeld, el mondtam az egészet, nem rövidítettem, nem titkolózok, mert nincsen értelme azzal csak gátolnám a csapatot, de látom a bizalom az hiányzik. - Mondom szúrósan, majd megvakargatom az állam.
- Állítsátok meg a prófétát... Tessék, ez volt szó szerint, remélem így többre mész vele, az előbb sem mondtam többet, és akárhányszor kérdezel még rá esetleg, akkor sem fogok tudni többet mondani, se időt, se időhatárt, se realitást, mert semmi egyéb információt nem kaptam. - Eztán alaposabban körülnézek, valamiféle újságot keresve, ha találok akkor magamhoz lebegtetem, majd pár egyszerű kézmozdulattal kisimítom, már ha össze van gyűrve, bár feltételezem hogy az utcán csak eldobottat találok. A lényeg hogy időpontot keresek rajta, hogy úgy nagyjából mennyit írunk itt.
- Csak 10 millióan? - Kérdezek vissza, ám a hangomban hallani hogy koncentrálok... Ha sikerül időpontot találnom akkor azt közlöm a többiekkel, és várom hogy hátha valaki elő tud állni valamiféle tippel, ötlettel, de kétlem hogy ez segítene a dolgon. Ha tényleg semmi akkor úgy veszem hogy indulhatunk.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Morsus Pént. 24 Feb. 2012, 20:56

Kozmosz felvesz egy újságot. A dátum 2012. április 12. Az újság főhíre: Az Emberi Fáklya! Egy tudományos kísérletről szól, ami holnap lesz bemutatva New Yorkban.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 24 Feb. 2012, 21:14

Namor rezzenéstelen arccal nézett Kozmosz irányába, arca meg sem rezdült a nő szavai után. A bizalom hiánya, igen, nehezen lehetett a bizalmába férkőzni, de ennek is megvoltak az okai, az udvar intrikái között eltöltött idő miatt, nem csoda, hogy ilyen lett, hogy nehezen bízik meg másokban. Főleg teljesen idegenekben. Megvolt a pontos válasz, nem valamilyen prófétát kellett megkeresni, hanem a nagybetűs Prófétát.
- Ez máris pontosabb – ennyit fűzött csak hozzá. – Köszönöm!
Mondta ki nehezen végül a köszönömöt, mert tudta, hogy Gloria úgyis elvárta volna, hogy megtegye mindezt. Kozmosz végül talált egy újságot, 2012. azonban valami nem volt rendjén, ami ott volt, az majdnem 80 éves csúszásban volt visszafelé. Kivette a nő kezéből az újságot és a homlokát ráncolva figyelte. De legalább volt tipp, hogy merre keressék a Prófétát. A Fáklyát ismerte, hallotta mesékből, révén az apja nagybátyja, az egykori király ismerte.
- Ez a realitás nagyon lassan halad – állapította meg. – A mi világunkban az Emberi Fáklyát a második világháború előtt 1930as évek vége felé készítették el. Egy tudós, egy emberi kísérlet volt. A családomhoz kötődik, a világ egyik első ismert szuperhumánja. Kitört onnan, ahol tartották, majd elrepült, Namor McKenzie első a néven, apám nagybátyja, aki a tengeren éppen hadihajókat tett működésképtelenné látta meg az égben a Fáklyát és nekitámadt, kihívás gyanánt.
Pár pillanatra elhallgatott és a rideg arcon egy halvány mosoly jelent meg az emlékek miatt.
- Nem tudom, hogy meddig harcoltak, de az biztos, hogy csak akkor álltak le, amikor már barátok lettek. A második világháború után, 1945-ben a királyunk eltűnt és utána a Fáklyáról sem hallottam többet. Ez jó kiindulási pont arra, hogy ott keressük a prófétát, ha nem ő az, mint egy új kör első jele.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sarah Szomb. 25 Feb. 2012, 16:44

Namor szavaira csak sóhajtok egyet, örülök hogy nem kezdődött meg itt egy amolyan... Veszekedés, amely csak nagyon sikeresen szét húzná a csapatot. Arra azonban hogy meg is köszöni, még ha nehézkesen is, nem számítottam, hiszen eddig csak bunkóskodott, legalább is velem, és falta a feleségét, bármi nemű tekintettel arra hogy társaságban van, no de hát azt hiszem ezt lehet a neveltetésre is fogni, legalább is szerintem, mivel nem tudom hogy egy nemest hogyan s miként nevelnek, azon kívül hogy az uralkodásra egészen biztosan felkészítik, már ha trónra kerül.
- Igazán nincs mit. - Mondom végül, majd hagyom had tépje ki az újságot a kezemből. Így belegondolva amit nem értek, az az hogy mi különbség van abban a két... Megfogalmazásban amit az előbb tettem, próféta az próféta, és jól tudom hogy egy ilyen út szélén ácsorgó táblás fazonra senki sem lesz kíváncsi, de nem lényeg. Végül el lát minket egy rakás információval, amit én személy szerint nagyon érdekesnek vélek, hiszen az én világomban semmi ilyesmi nem volt, vagy csak nagyon jól titkolták, de pár száz év alatt kiderül volna, még akkor is ha addigra már rég meghalt volna, hiszen akkor már úgysincsen jelentősége, legalább is annyira sok nem lett volna.
- Nos, akkor merre? Mert feltételezem ezek alapján tudod hogy merre találhatjuk. - A kérdésben őszinte érdeklődés hallatszik, a kijelentésemben pedig... Semmi, így konkrétan semmi, max csak megint hülyének fog nézni, azt meg még el tudom fogadni... Egy darabig legalább is, amíg nem válik túlzottan idegesítővé.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sweety Love Szomb. 25 Feb. 2012, 21:31

Noha igyekszik finoman körbe tapogatózni, Kozmosz talál elsőként valami használhatót, így Gloria felhagy a keresgéléssel, és csak csendesen kivár, míg társai átfutják az újságot. Namor köszönő szavára halovány biccentéssel, és mosollyal reagál, akár észre veszi ezt párja, akár nem. A röpke kiszakadás az érkezés és majdnem halál utáni élmények keltette örvénylő gondolatokból, és a lassan megbékélő hangulat, talán vissza terelte ahhoz a Glorihoz aki valóban ő volt. Eleddig észre sem vette, hogy kalandvágya mögött alig tudatosuló érzelmi bogok keletkeztek. Namor sokkal szilárdabb volt nála, és ezen nem lepődhetett meg.
-Megkaphatom?-kérdezi, és ha lehetőség van rá, megszerzi az újságot magának, míg élete párja bele kezd a történetébe. A dátum láttán felhúzza a szemöldökét, majd lázas olvasásba kezd. A Fáklyával foglalkozó cikk biztosan említi a pontos helyszínt, és időt. Még felületesen átlapozza a többi oldalt is, hátha érdekességre akad, vagy van a városban olyasmi, ami a mozgásukat akadályozná, legyen az akár útjavítás, vagy a rendezvény által lezárt útszakasz.
-Nos.. ha a Fáklya a prófétánk-ami Gloria szerint stílusos lett volna, hiszen mi más "vezethetné" a népeket, mint egy fáklya
-akkor talán még talán semmit nem tudnak itt a mutánsokról. Ebben az esetben még jobban vigyáznunk kell, nehogy idő előtt feltűnjünk.- Ha még nincsenek a mutánsok szem előtt, a Próféta megtalálása talán épp azt szolgálja, hogy a világ érettebben, később fogadhassa őket.. Vagy egy tragédiát megelőzve békésen ismerhessék meg a mutánsokat.
Glori arcán egy pillanatra sötét gondolat suhan át. Egy pillanattal azelőtt még túl nyilvánvalónak gondolta, hogy a világ rendje a mutánsok és emberek békéje, de a billiárdnyi realitás között számtalanban előfordulhat, hogy nincsenek emberek, mutánsok, vagy ádáz háború dúl.
E gondolatsor végén már nem tudta, hogy az előttük álló feladat szíve szerint való lesz-e.
-Mindenesetre a helyet, ahol holnap megmutatják... meg kellene néznünk. -szólalt meg végül.
-Jó lenne kiismerni a környéket, mielőtt bármit tenni próbálunk, hacsak.. nincs lehetőség már előbb megtalálni a Fáklyát.-néz Namorra.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Morsus Vas. 26 Feb. 2012, 21:19

/Szabad kör ameddig nem indultok el valameddig./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 26 Feb. 2012, 21:38

A feltaláló neve benne volt, akárcsak az idő és a hely, hogy merre lesz a bemutató így ez már megvolt. Azonban a feltalálóról, hogy merre is lakhatott nem, most mennyire jó lett volna az internet, vagy hasonló dolog, hogy fel lehessen hívni, vagy felkeresni.
- Drágám, a város ugyanaz, mint a mi időnkben, csak kevésbé modern és AIMVille helyén a Central Park van. – próbálta nyugtatni a feleségét. – Mi is jártunk többször a bemutató helyén gyerekként is.
Összeráncolta a homlokát, ruhákra lesz szükségük, ez már teljesen biztos, mert így nagyon ki fognak tűnni. Legalább is a csapat jelentős része ki fog tűnni, köztük kozmosz, és még a szigony is feltűnő lehet.
- A Stark plázába kell mennünk, ott lesz a bemutató, a környék még mindig olyan lehet, mint később. Hatalmas szabad park, benne óriási pavilonokkal. Howard Stark modern technológiai bemutatója keretében kerül bemutatásra a Phineas T. Horton tervezett Emberi Fáklya project. Odamegyünk, és útközben szerzünk valamilyen ebbe a korba való ruhát is lehetőleg sötétedés után azoknak, akik nagyon nem tűnnek helyinek, mert így igencsak ki fogunk lógni innen.
Fejezte be, egyelőre nem volt több hozzáfűznivalója, és saját maga részéről el is indul most, vagy sötétedés után, ameddig még jó pár óra van hátra, hogy ruhákat szerezzen, vagy felmérje a Stark plázát Kozmosz javaslata, parancsa után.

Exliles 1: Első Csoda 00120

Az infókat Z mondta, hogy benne vannak újságban.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Radoslava Vas. 26 Feb. 2012, 22:16

Csendben figyelem a társaságot, jelenleg egész jó ötletek merülnek fel, kicsit elmosolyodom azon hogy Kozmosz enyhén leszólja a Herceget, ezek szerint nem csak nekem van bajom azzal hogy ilyen nagy arca van. Lehet nevelés, lehet komolyan ilyen, attól hogy Herceg még nem kell azt jelentenie hogy mi az alattvalói vagyunk, akikkel bunkón és lenézően viselkedhet. Nem szólok inkább semmit, lábammal kicsit a poros földet rugdosom unalmamban, mintha unnám az egészet és nem figyelnék rájuk, valójában fejemben megannyi gondolat repked. Kicsit elhúzom számat, semmi kedvem velük mászkálni és ruhát keresni. Szerencsére nekem nem kell, hisz emberi formában rajtam feszül a vörös ruhám, amit nyugodt szívvel motoros ruhára is lehetne fogni. Szemeimmel végigfutok Namoron, szemem megakad lábán, a két apró szárnyacskáin. Érdekesnek vélem őket, sőt, roppant érdekesnek. Ajkaimba harapok lágyan és egy sunyi vigyorral figyelem őket.
- Kíváncsi vagyok hogy igaziak e vagy oda vannak ragasztva... - gondolkodom el, és már tolja is a kíváncsiság az oldalamat. Azon kapom magam hogy már ott térdelek a férfi mögött és szárnyait nézegetem. Ujjaimmal óvatosan végigsimítok rajtuk, majd óvatosan meghúzom, próbálgatom hogy oda e van nőve, vagy ragasztva, esetleg milyen könnyen lehet őket leszedni. Halkan kuncogok közben, mint egy kisgyerek, aki valami roppant érdekeset talált.
- Milyen aprócska kis angyal szárnyacskák - mondom halkan és lágyan, gyermeki hangon. Kuncogva állok fel és megyek odébb tőle. Olykor Namorra, olykor az apró szárnyacskákra pillantok. Már most elhatároztam, hogy nekem azok az apró szárnyak kellenek.
Ha a többiek elindultak ki a raktárból, elindulok én is velük csendesen.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 26 Feb. 2012, 22:39

Még Kozmoszra nézett, hogy megvárja a válaszát, de az egyelőre nem érkezett meg. A többiek pedig nem szóltak semmit sem, hanem jó ideje mindannyian teljesen csöndben voltak. Valószínűnek találta, hogy megdöbbentek az egésztől ennyire, vagy valamilyen más sokk érhette volna őket. Már éppen lépett volna, amikor megérezte, hogy van mögötte valaki, először azt hitte, hogy Gloria, de amikor megérezte, hogy valaki hozzáért a szárnyaihoz, amik a bokáin vannak. Ahogyan megérezte, hogy megsimogatta valaki azokat, elsőre csak megdermedt erre. Ekkor már tudta, hogy nem a felesége az, mert ő soha sem tenne ilyet, főleg nem nyilvánosság előtt. Ez pedig, hogy ezt meg merte az egyik engedni, Namor számára végtelenül nagy sértésnek bizonyult, nem az, hogy hozzáért, hanem a szárnyai igencsak intim pontnak számítottak neki. Talán csak odébb lépett volna sértetten, de a simogatás után azt érezte, hogy meg is rángatja őket valaki. Nem is nézett hátra, hogy ki merészelte ezt az arcátlanságot, csak teljes erőből rúgott hátrafelé, hogy megrúgja azt, aki ezt tette, nem érdekelve, hogy a másik milyen sérülést is szed össze ezek után. És akkor valószínűleg még jobban is járt ezzel, mintha Gloria tett volna vele bármit is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Lance Harris Hétf. 27 Feb. 2012, 20:37

Nem beszéltem nagyon, nem mintha nem tudtam volna, vagy különösen zavart volna bármi is. Az igazság az, hogy kicsit érdektelenül álltam hozzá a dologhoz. Mondják meg hova menjek, és csinálom. Most úgy látszik Kozmosz a vezető, bár Namor karizmája, és hercegi vére úgy tűnik nekem legalábbis, hogy lázad ez ellen.
Az indulatok csendben elkezdenek forrni, hamarosan már idiótának hívjuk egymást, és nem igazán koncentrálunk a feladatra. Nem igazán értek én ahhoz, hogy eldöntsem mit kell tenni, én egy katona vagyok gyakorlatilag. Végül, hosszú hallgatásom után körvonalazódni kezd a terv, miszerint a Stark expora kell mennünk.
El is indulnék én, de éppen a leguggoló Fúria aki megvizsgálja Namor bokáján lévő kis szárnyakat. Itt kicsit felszisszenek.
-Ez hiba volt.
Mondom, inkább magamnak. Ismertem Namort, és nem a kellemes, nyugodt temperamentumáról volt híres, és a személyes terét, meg intim zónáit igencsak erősen őrizte. Már tudtam, hogy baj volt amikor megláttam a lábain feszülő izmokat. Az egyetlen amit tehettem, anélkül hogy bárkiben is kárt tegyek, az az volt, hogy a valószínűleg elrepülő Fúriáért ugrom, és ha eltalálta a rúgás, megpróbálom elkapni mielőtt a sikátor falába csapódik, vagy valami. Ha ugyan lehet érte tenni bármit is. Elismerem, a hercegnek igaza volt, de életet venni ilyen egyszerű ok miatt? Én még gyilkosokat sem öltem, sőt.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sweety Love Hétf. 27 Feb. 2012, 21:48

-Szívem, ezzel nem értek egyet. Jártunk ott, igen, de ez nem jelenti azt, hogy kellőképp ismerjük a helyet. Egy ilyen vállalkozáshoz semmiképp nem eléggé. -rázza meg Glori a fejét férje szavaira. A kalandoknak mindig is fontos tényezője volt as helyszín megismerése, és bár sokszor csupán leírások álltak rendelkezésre, most alkalmuk lett volna alaposan bejárni. Gyermekként, fiatalon, vásárlóként vagy tévelygő látogatóként nem jegyzi meg az ember a beugrókat, rejtekhelyeket, és a lehetséges járható útvonalakat, sem a helyszínen, sem annak közelében. Új szemszögből kell körül nézniük. És erre remek lesz a rendezvénytérkép, amit, ha tényleg szorgosak a szervezők, már kiplakátoltak a plázában.
Glori fejében egymást követik a gondolatok, s édes mosoly költözik a arcára, ám mámoros pillanatai közt egy igencsak oda nem illő jelenetet fedez fel, férje lábainál. Egy pillanatig csendben nézi a látványt, majd erélyes dobbantással, súlyos, hidegen koppanó léptekkel indul meg az alkalmatlankodó lány felé, arcán a düh sötétsége tűnik fel, ám mielőtt bármit is szólna, Namor elrendezi az ügyet. Csendesen zárkózik fel párja mellé, ám a pillantás, amit Fúria felé küld, kegyetlenebb ezer halálnál.
-Induljunk- mondja, szemmel tartva őt, kemény, hideg hangon, majd Kozmoszra pillant, hogy nyugtázza-e az indulást.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Morsus Kedd 28 Feb. 2012, 21:02

Fúria megérinti a szárnyakat és Namor reflexszerűen fejbe rúgja őt. A lány hátra zuhan pont Jeff karjaiba, aki ugorva nyúl ki érte. A rúgásfájdalmas,d e a homlokon maradt lila folton kívül komolyabb kárt nem okozott, szerencsére a herceg visszafogta magát.
Ezek után a csapat megindulva a munkások ruháit ellopták és átöltözve érkeztek meg a Stark Plazahoz. Az épület bemutatót tartó fele le volt zárva, mert még a holnapi napra készültek, de sok másik része még nyitva volt. A gond, hogy pénz kellene jegyre, amivel bemehetnének...

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 28 Feb. 2012, 21:50

Miután Amerika Kapitány elkapta a lányt nem foglalkozott vele Namor különösebben. Azért az út és a küldetés további részében szemmel tartotta fél szemmel, hogyha a nő támadni akart, akkor a támadás elől ki tudjon térni és védekezni is képes legyen. Sikerült munkások ruháit megszerezni, így ő az eredeti ruháira ezeket vette rá, és ha sikerült valamilyen kabátot, vagy papírt, akkor abba a szigonyt is belecsomagolta, hogy ne legyen az sem feltűnő. Hamar megtalálták a Stark plázát is, csak éppen le volt egy része zárva, az, ami őket is érdekelte, a többi rész már nyitva is volt, csak oda pedig jegy kellett. Itt esett le a férfinak, hogy egyáltalán rendben, hogy egymás neveit már tudják és azt, hogy ki melyik csapatbók jött, de arról fogalmuk sincs, hogy kinek mi a képessége. Amerika Kapitányról volt csak egyedül elképzelése, illetve a feleségét ismerte Namor, de hogy a többiek. Jó lett volna, a jegy pedig megoldható volt.
- Kedvesem, megoldod, hogy kapjunk belépőket a rendezvényre? – kérdezte egy halvány cinkos mosollyal.
Hagyja majd, hogy a felesége közelebb menjen, ha Gloria elindul majd, a többieket kissé hátrébb/odébb hívja, hogy más ne nagyon hallja őket, ha beszélnek. Ekkor nézett a többiekre, majd halkan hozzátette, hogy értsék miért őt küldte.
- Telepata. Ha már itt vagyunk és egymásra vagyunk utalva, nem ártana tudni, hogy ki mire képes. Emberfeletti erővel és ellenállással rendelkezem és repülni vagyok képes. – mondta.
Valóban, ez eddig nem merült fel benne, még mással volt elfoglalva, azonban a nővel szemben még mindig különösen bizalmatlan, és őt továbbra is szem előtt tartja, hogy mit is fog lépni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exliles 1: Első Csoda BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Radoslava Szer. 29 Feb. 2012, 08:09

Valami elsurran a szemem előtt mikor meghúzom egy kicsit az egyik szárnyacskát. Fájdalom nyilall a fejembe, érzem ahogy testem zuhan, majd hátraesve valami erősben landolok. Erősben és mégis kicsit puhában. Felnézek meglepetten, a fejem kicsit zúg és zavarodott minden gondolatom. Pislogok értetlenül, Amkap karjaiban vagyok. Mi történt? Namorra nézek, már meg is értettem. Fejbe rúgott. Pislogok párat, a sokk hatására csak most jön a fájdalom. Felnyögök és igyekszek felállni, Amkap segítségével ez nem is olyan nehéz, csak lábaim inognak meg egy kicsit, a fájdalom hatására. Megérintem homlokom, tompa erős fájdalom. Csúnya monoklim lesz ott. Sőt, talán dudor is. Irtózatosan csúnyán fog ez mutatni. Ennyit mégis megérte. Nekem még mindig nagyon kellenek azok a szárnyacskák.
- Uhh... köszi... - nyögöm ki végül Amkapnak kicsit elpirulva. Szemeimmel végigpásztázom őt, nem is rossz bőr. Sőt még talán össze is állnék vele. Elvégre az ilyen nincs megtiltva, ne csak Gloria és Namor legyen itt egy ilyen nyálas pár. Hirtelen eszembe jut hogy dolgunk van és nem lenne jó ötlet, hisz ha elvégezzük feladatunkat mindenki hazamegy a saját realitásába és talán soha többé nem látjuk egymást. Kicsit elszomorodom ezen, hisz Kozmosz is elég jó fej, legalább is eddig, talán jó barátnők lehetnénk. Felsóhajtok kicsit, figyelem ahogy a többiek tevékenykednek, nekem nem kell átöltözni, vörös ruhámat simán lehet motoros szerkóra fogni. Namorra pillantok olykor, tuti megutáltam őt most már. Csendben haladunk az utcákon, figyelem a házakat és embereket, inkább Amkap közelében maradok. Elérünk a megbeszélt helyre, figyelem ahogy Gloria elmegy és minket Namor félre hív. Valami van benne hogy jó lenne tudni egymás képességét, hogy hatékonyan tudjunk majd harcolni vagy tovább tevékenykedni.
- Én uralom a tüzet. Nem túl jól de valahogy mégis. Én is tudok repülni - válaszolom kicsit izgatottan, majd Gloria után sandítok. Ha Namornak akarnék ártani, vele kezdeném, ebben már biztos vagyok. Kezd az agyamra menni a bunkó és felsőbbrendű viselkedése, de egyenlőre nem szándékozom se őt, se Gloriat megrohamozni. Ujjaim enyhén görcsbe rándulnak, de csak egy apró pillanatra, csupán én érzem, lehetőleg senki nem látja. Érzem ahogy elmémben halk suttogás merül fel. Reménykedtem hogy ennek már vége... Lehunyom szemem kis időre, felsóhajtok és enyhén megrándul a fejem. A hangok szerencsére eltűntek, de nem tudom meddig. Felmerül bennem hogy talán figyelmeztetnem kéne őket, Gloria talán el is tudná bennem ezt nyomni, de egyenlőre úgy döntök, nem mondok senkinek semmit...

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sweety Love Szer. 29 Feb. 2012, 23:29

Gloria érdeklődve figyelte a plázát, de a rendezvény miatti sürgölődésen kívül semmi érdekességet nem tartogatott: igaza volt Namornak, ugyanakkor mégis úgy gondolta, ha nyitott szemmel jár, profitálhat a dologból, így, bár messziről, de rendezvénytérképet kutatott. Párja ekkor szólította meg, ő pedig mosollyal bólintott.
-Megoldom, ne aggódj.-majd gyorsan átfuttatja tekintetét a társaságon, újra megszámolva őket, és a kapuk felé indul, és fejében már kész a terv:

Könnyed eleganciával mozog, ahogyan egy gazdag, és főleg, egy technikai újítások iránt érdeklődő nőnek kell, és igyekszik egy olyan pénztárost keresni, aki körül viszonylag kevesen vannak, s ha megvan a kiszemelt áldozat, magabiztosan indul el felé. Ahogyan minden igazán jó hazugság tartalmaz egy csipetnyi igazságot, úgy a jól előkészített telepatikus behatások is sok apró igazságmaggal dolgoznak, így különös figyelmet szentelni az egyszerű pszichológiai hatásokra cseppet sem túlzott erőfeszítés.
Már jó előre igyekszik felfogni a felületes érzéseket, és minden lépéssel, amivel közelebb kerül a pénztároshoz, részletesebb képet igyekszik alkotni róla, hogy mikor megszólítja, már a megfelelő hangnemmel, tartással, és bájjal tegye. Egy pillanatra átfut a fején, hogy az anyja milyen egyszerűen megoldaná a dolgot, majd az is, hogy saját képessége, ha nem is ugyanolyan, árnyalataiban mégis egészen hasonló, s ha sikerül elégé elbájolnia a puszta megjelenésével, és a képességével elő-előhúzogatott gondolatokkal kellő, csendes káoszt teremteni, elterelni a gondolatait, ami a figyelmét is csökkenti, nem késlekedik a megszólítással.
- Jó napot!-és ha a szemkontaktus megvan, a színjáték akkor kezdődik csak igazán.
-Hat jegyet szeretnék a holnapi Stark expóra.-Mosoly, és egy pillanatra kivár, hogy a pénztáros elkezdje összekészíteni a jegyeket.
-Sok különlegesség várható?-felszínes érdeklődés, mégis mély hatást akar gyakorolni, és ha kell, újra felvenni a szemkontaktust, és mikor az árus elkezdené bepötyögni az árat, ő maga is megpróbál egészen bemászni az elméjébe.
Finom nyomot akar hagyni, és figyelmetlenséget gerjeszteni: az árusnak azt kell hinnie, miközben csacsog neki, hogy ő oda adta a pénzt, és a megszokott mechanizmusokat kell a testnek elvégeznie, hogy ne is döbbenjen rá a hiányosságra, s épp ezért Glori nem által zárt marokkal kinyúlni felé, mintha fizetne, amikor az árat kéri, s nem csak neki, hanem egyúttal a külső szemlélők számára is egyfajta rendben lévő illúziót teremtve, majd elégedetten átvenni a jegyeket, ha megkapja, és udvariasan távozni.
Már megtanulta, hogy az emberek elhiszik, amit el akarnak hinni, s képessége által hathatósan támogatni tudja ezt a vágyukat, hiszen elég tudni, hogy átvette a pénzt, s már a saját elméje generálja hozzá a súlyt, a tapintást, és a kezelés megszokott érzeteit.


Ez az elmélet, s hogy mit hoz a gyakorlat, az részben a szerencsén múlik...

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Sarah Csüt. 01 Márc. 2012, 16:11

Miközben válaszolok egy kisebb balhé alakul ki a csapaton belül, ami tartok tőle hogy csak még jobban szét fogja zilálni a sorainkat, úgymond, így se volt eddig túl jó hangulat, és az ilyesmikre nincsen szükség.
- A csapaton belüli erőszakot lehetőleg mellőzzétek, nincs szükség arra hogy szétessünk ilyenek miatt. - Jegyzem meg kissé bosszúsan, majd megkezdem utamat jómagam is, hiszen tudjuk hova kell menni, Stark Plaza, amiről igaz én nem tudom hogy hol van, de a többiek jártasak ebben a New Yorkban, szóval én inkább csak követem őket. Menet közben leütünk egy csapat munkást, ami nem túl hősies, de a ruháik most igazán jól jönnek. Személy szerint sikerül egy nagyon sokat takarót találnom, bár így is pár rész, például az arcom kilátszik, de valami csoda folytán nem igazán vesznek észre, talán a tömeg ereje, az emberek nem figyelnek egymásra.. Igen talán ez lehet a magyarázat. A többiek elkezdik az ismerkedést, felsorolni hogy ki mire képes, s valóban ezt lehet megejthettük volna már sokkalta hamarabb, hiszen az információ nem potyog csak úgy az ölünkbe, akkor sem ha egy csapatban vagyunk.
- Tárgyakat és személyeket tudok lebegtetni, mozgatni, passzírozni, darabokra robbantani, tudok repülni és erőteret generálni, ezeket mind kézmozdulatokkal. - Azt hiszem ennyi elég leírásnak, hiszen a többiek sem mondtak többet magukról. Hagyom hogy Gloria tegye amit tennie kell, hiszen itt most rajta kívül mind tehetetlenek vagyunk, legalább is véleményem szerint, s ezért én igazából inkább figyelem Namort és Radoslavat, nem kell hogy esetleg ismételten egymásnak essenek, ezért innentől állandóan rajtuk tarom majd a szemeimet.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exliles 1: Első Csoda Empty Re: Exliles 1: Első Csoda

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.