Japán (Tian)

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Japán (Tian) - Page 4 Empty Re: Japán (Tian)

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 14 Szept. 2014, 17:29

A vakációzást említve kissé meglep a dolog, de annyira nem hogy lehetetlennek tartsam a dolgot.
- Akkor emlékezetesre sikerült a szabadságod. 
Mikor felém dobja a pulcsit, azt félkézzel, még a levegőben elkapom, majd felveszem. Eddig nem igazán zavart, hogy mély dekoltázst csinált nekem a lézer a pólómon, de valóban furcsán nézhetnének rám kint ha így látnak.
- Remélem nem találkozunk útközben további robotokkal, mert ezt már nem szeretném tönkretenni.
Mondom, enyhe mosollyal az arcomon. Miután a pulcsit felvettem a hátamra kapom a hátizsákot is, így elvégre nem növesztenék szárnyat e a pulcsi se a táska miatt sem. megindulunk kifelé miközben a srác kérdezget, amire azért felelek, mert nem olyan kérdések, amik később vissza üthetnének nagyon.
- Igen ott a kolléganőm és Alain Doe-ként ismerem. Bár itt a neve sem ugyanaz, hiába néz ki ugyanúgy. Amúgy téged hogy hívnak?

- Japán (Tian) - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Japán (Tian) - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Japán (Tian) - Page 4 Mudch0 Japán (Tian) - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Japán (Tian) - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Japán (Tian) - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 14 Szept. 2014, 18:09

-Heh. Jah, arra sikerült az biztos.
Hát nem egy nyugodt szabadság lett az is tuti. Először a nővérembe futok bele majd egy dimenzió utazó esik be. remélem, hogy nem lesz ma már több meglepetés vendégem mert már elég volt ennyi mára.
Az hogy egy ilyen vagy ugyan ez a robot felbukkanhat-e megint csak megvakarom a tarkómat.
- Ki tudja, remélhetőleg nem fog még egy megjelenni.
Bár ki tudja, lehet, hogy még újra küldenek egyet. Kellemetlen lenne az biztos.
Amikor azt mondja Vera, hogy ott ahonnan ő jött ott Katsu-nee a kollégája. Már ez magában érdekesnek hangzik és ijesztőnek is egyben de mikor mondja, hogy ott másképp is hívják. Doe mi? Szóval ott apánk család nevét vette fel. Furcsa kicsit de valószínűleg ott minden szitu is más mint itt. Már ahogy elnéztem a nővérem itt nem is ismeri és csak a külsőjük egyezik az eddigiek szerint. Az viszont, hogy utánam érdeklődik, hogy engem hogy hívnak felvet pár kérdést, mint azt, hogy ha a nővéremmel együtt dolgozik az ő hazájában akkor mi a fenét csinálhatnak azok ott.
- Hmm, furcsa lehet. Ugyan az az arc és teljesen más az egész ember meg mögötte.
Merengek el egy pillanatra még mielőtt megadnám neki a nevemet.
- Hjuchia Algernon, de csak az Al is megteszi. És mond csak, mégis milyen munkát űzöl te?

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 14 Szept. 2014, 21:37

- Eleinte elég hülyének éreztem magam mikor leszólítottam, aztán pedig koppantam. Új dolog nekem ez a realitásutazás. furcsa lenne mindenkinek, ha átkerülne egy másik világba aztán aki úgy néz ki mint az egyik barátja,meg sem ismeri.
Jegyzem meg a fiú szavai után, majd amikor a munkámról kérdez na akkor kissé elgondolkodom, itt mi is lenne a helyes válasz, ami nem üthet annyira vissza.
Már elkezdtünk kifelé haladni, de azért körbe pillantok mégis mennyien vannak körülöttünk és mégis mennyire figyelnek minket.
- Nos hát, ha erre őszintén akarok válaszolni, akkor csak annyit mondok, hogy ez az információ titkosított, de úgy halottam ugyanannak a szervezetnek dolgozunk mindketten. Csak az a kérdés, hogy mással foglalkozik -e a két külön realitásbeli cég.
Mondom, így válaszolok is a kérdésére is meg nem is. Rájöhet, hogy a kéznek dolgozom, de azt nem tudhatja, hogy egyfajta kém voltam.

- Japán (Tian) - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Japán (Tian) - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Japán (Tian) - Page 4 Mudch0 Japán (Tian) - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Japán (Tian) - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Japán (Tian) - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 15 Szept. 2014, 21:24

Furcsa, hogy ennyire lazán veszi a realitás utazgatás tényét. Mármint sokmindent nem tudhat igazán a világról amibe most itt bele csöppent. Az igaz, hogy megmentettem az életét de biztos vagyok benne, hogy nem ugyan az a miértje neki ami nekem. De ez most mellékes. Most figyelmesen hallgatom, hogy mit is mesél el. Persze nem sokat elsőre. Hazudhatja is akár miután Katsu kikiabálta a dolgot. Most így utólag meglep, hogy a nevemre nem emlékszik onnan. Azt is elég erőszakosan sikerült kimondania. Na mindegy, ez már lényegtelen. Minden esetre haladunk közben tovább és el is érünk a luxus szálloda bejáratához közben.
-Heh. Cég mi? - kérdezek vissza - Ez most mondjuk lényegtelen. A fontosabb dolog az az, hogy felejtsd el itt a "titkosított" szót. Szó szerint nem otthon vagy és még az életed is köszönheted nekem. Nem tudom nálatok ez hogyan szokás de nálunk ez eléggé.
Dörgölöm az orra alá még a bejáratnál majd az ajtóra mutatok.
- Csak utánad.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 16 Szept. 2014, 21:53

számítottam rá, hogy fenn fog akadni a titkosított szón, elhiszem, hogy kíváncsi, de nem teljesen értem az utolsó mondatát, mintha nem fejezte volna be.
- Nálatok ez eléggé mi? Azt meg tudom. Mondtam, hogy alkalomadtán majd meghálálom. És szeretném, ha ezt a kijelentést nem értenéd félre. Én nem egy szokványos helyi csitri vagyok.
Válaszolom, majd megérkezünk egy luxushotel elé.
- Azta, neked aztán jó lapokat osztott az élet.
Mondom, majd mikor invitál én belépek előtte, de azért szemmel tartom míg a hátam mögött van. Mint mondta itt idegen vagyok. Nem bízhatok meg teljesen senkiben és semmiben, még ha most rá is szorulok mások segítségére.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 17 Szept. 2014, 20:22

- Nálunk ez eléggé nagy szó. Nem mindig jó szívességbe kerülni. De nem kell megijedni. - válaszolok neki, hogy mit is haraptam le a végéről.
- Hah! Ne hord fenn az orrod ennyire. Ki mondta, hogy akarnék is tőled bármi olyasmit?
Mordulok fel rá.
- Egyébként is jegyesem van...
Teszem még hozzá halkabban majd bemegyek utána én is a hotelbe és a liftek felé megyek tovább. A lifttel felmegyünk pár emeletet majd kiszállás és kikotrom séta közben az ajtó felé a chip kártyát az ajtóhoz.
Az ajtó mellett az egyik hoteli munkatársa már áll és vár minket, hogy oda érjünk.
- Küldjenek fel két főre vacsorát.
Mondom neki és ez után ő el is megy.
Miután kinyitottam az ajtót itt is be tessékelem Vera-t előre aztán meg én magam mögött csukva az ajtót. Csak kilincsre. Belülről nem fordítom rá a zárat és a kártya se kell hogy kinyisd bentről.

A nappaliban bent van egy nagy TV előtte dohányzó asztal és egy kanapé plusz fotelek. Egy bár pult van a jobb falnál előtte 3 pultszék. A tv mögött panoráma ablak. A szoba két oldalsó falán pedig 2 -2 ajtó amik a mosdókba és a hálókba vezetnek.

- Helyezd magad kényelembe. 
Mondom majd a bárpulthoz sétálok és kiveszek két kólát. Az egyiket leteszem a pultra a másikat meg kinyitom magamnak.
- Miért kerültél ebbe a realitásba?
Kérdezem meg közömbösen csak úgy kiköpve a dolgot. Kicsit eltértem ettől a témától de ez az ami igazán érdekel most engem. Miért, hogyan és a részletek.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 17 Szept. 2014, 20:47

- Én azt jól tudom, én magam sem szeretek senkinek tartozni.
A családi állapotára csak elmosolyodom.
- Gratulálok, bár erről fogalmam sem volt.
Elindulunk az épületben, majd odaérünk a srác szabályozz, ami mellett egy hotel alkalmazott állt, akinél leadta a vacsorarendelést. Ezek után bementünk a szobájába, én mentem elöl, de attól még nem lankadt a figyelmem.
hellyel kínál amit én el is fogadok, majd arról kérdez, hogy is kerültem ide.
A tekintetem kissé párás lesz mikor visszaemlékszem mindenre, de nem azért, mert el kellett jönnöm onnan, hanem egészen más miatt. A szavak dőlni kezdenek belőlem, és úgy éreztem ki kell adnom magamból őket.
- Nem véletlen folytán kerültem ide, engem ide küldtek. A feladatom a felderítés volt, az információgyűjtés és a veszély felmérése. Hát a veszélyt megtaláltam, de nem gondoltam, volna, hogy valaki konkrétan vadászik a realitásutazókra. A kapcsolat azonnal megszakadt a saját realitásommal, amint megérkeztem, így még csak életjelet se adhattam magamról. Számos társammal együtt küldtek minket szerte a különböző realitásokba, de most úgy tűnik a projekt megbukott. A társaim valószínű megölték, ahogy szüleimet is, gondolom nem sokan voltunk olyan szerencsések, hogy túléljük a halál érintését. Haza sem mehetek, és a többieket sem látom most már soha többé. itt pedig minden és mindenki más. Nehéz beismerni, de teljesen össze vagyok zavarodva.
A mesélés végénél már elfordítottam a tekintettem, hogy ne láthassa, ahogy a sírás kerülget, ahogy a sok baráti arcra gondolok, akiket velem együtt klönböző realitásutazó küldetésekre szántak.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 20 Szept. 2014, 21:23

Megered a nyelve most így hirtelen a szobában már. Elmeséli, hogy lényegében miért is került ide meg hogy többed magával lettek útjukra indítva. Kellemetlen lehet a tudat számára, hogy a többiek halottak ha ugyan ilyen robot őrszem támadott rájuk is. Ő is csak azért élte túl mert jók voltak a körülményei hozzá. Meg hát cafatokra is szedhette volna a robot vagy molekulákra. Tudom is én miket csinálhatnak azok még.
Figyelem ahogy elfordul a végén. Valószínűleg most arcon csapta a tény is, hogy itt ragadt. Ejj nem vagyok valami jó vígasztaló... Elfordulok a hűtő felé és vissza teszem a kólát majd kiveszek két sört és beülök Vera mellé. Az egyik sört oda nyújtom neki a másikat meg kinyitom magamnak.
- Bánat ellen. - ha elvette az üveget akkor hozzá teszem még, hogy - Csírsz.
Majd kortyolok egyet a sörből.
- Mond csak. Nálatok milyen a Kéz?

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 21 Szept. 2014, 17:28

Hiába próbáltam, nem tudtam megállni, hogy ne ejtsek könnyeket, persze nem mutattam arcom a srác felé, hogy ne láthassa gyengeségem. Meglepődöm, mikor két sörrel tér vissza és az egyiket nekem nyújtja.
~ Egész megértő ez a srác.
Letörlöm gyorsan a két könnycseppet a szemeim alól és elveszem az egyik sört.
- Csírsz.
Mondom én is, válaszul. A sört megbontom és én is kortyolok egyet a magaméból. A srác kérdésére halvány mosoly kerül az arcomra, ahogy visszaemlékezem a mi világunk beli Kézre.
- Mivel úgyse juthatok vissza így végül is, nem akkora gond, ha elmondom másnak is. Nálunk a Kéz egy olyan szervezet, ahol nemzetbiztonságért felelős kémek dolgoztak és dolgoznak ma is, akik ott maradtak.
Mesélek, miközben majd a mondat végén egy újabbat kortyolok a sörből.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 03 Okt. 2014, 22:15

Meghúzom a sörömet és pár kis kortyot iszom miközben hallgatom Sylen-t. Amit mond teljesen hihetetlenül hangzik számomra de ez nem látszik testbeszédemen vagy az arcomon. Lenyelem a kortyot ami a számban volt majd egy jóleső Áh~t kiengedtem halkan.
- Nemzetbiztonság? Jól hangzik. - mondom érdeklődve - Kíváncsi vagyok, hogy van-e még hasonlóság a két világ cége között. Mond csak nálatok ki a főnök? 
Kérdezem meg tőle majd a fal felé elnézek ahol az idő ki volt vetítve. Ha minden igaz akkor percek kérdése és a kajánk is meglesz nemsokára.
A napnak is nemsokára vége van. De az biztos, hogy unalmas nem volt a nap. Bár lehetett volna nyugalmasabb is. Sose árt az se. Bár ez így most sokkal érdekesebb.
- Vissza szívom a kérdésemet. Inkább beszélj a világodról. Úgy általánosan. Persze ha tudsz. Ha tudsz.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 11 Okt. 2014, 11:31

// *Slyen nem Sylen//

A srác nem mutatja jelét semmi meglepődöttségnek, csak issza a sörét, majd végre megszólal.
Úgy tűnik itt se a rossz oldalon áll a cég, de erre egyenlőre még nem mernék fogadni. Amikor a főnökről kérdez habozok a válaszadással kapcsolatban. De végül nem kell válaszolnom rá, mert a srác inkább a világomra kíváncsi, mintsem az előbbi válaszra.
- Hát a technológiai különbségek, amik leginkább szembe tűnőek. Sokban le vagyunk maradva ettől a realitástól.
Válaszolom, majd én is intézek egy kérdést a srác felé.
- Nálatok milyen a Kéz? Kíváncsi lennék ti pontosan mivel is foglalkoztok.
Kérdem miközben kíváncsian várom a választ.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 24 Okt. 2014, 15:43

//bocsika. typo //

Jó hallani, hogy ahonnan jött nem fejlettebb a mi világunknál. De emellett még mindig gondolkodóban tart az a robot is ami levadászta Slyen-t elég gyorsan. Az is egy másik realitásból érkezett, érkezhetett mivel nem is hallottam még hasonlóról sem. Pedig biztos vagyok benne, hogy legalább az információja eljutott volna a Kéz-hez és a mesterhez is. És ez után hozzám is.
- Nemzetbiztonság? 
Kérdezek vissza félig meglepődve. Talán ez az első alkalom is, hogy bármilyen kifejezés ki is ül az arcomra. Majd egy megkönnyebbülő sóhajt engedek ki .
- Ezt jó hallani. Már féltem, hogy a másik világban valami féle rossz fiúk. Jó hallani az ellentétét.
Egy kis mosolyt eleresztek majd iszom a sörömből.

Megszólal az ajtó csengő is, jelezve, hogy megjött a rendelt vacsoránk. Felkelek a kanapéról és az ajtóhoz megyek. Kinyitom és beengedem az ételhordót. Miután betolta a szobába a kiskocsit, rajta az ételekkel adok neki kis borra valót majd miután ki is ment a szobából becsukom mögötte az ajtót.

Közelebb tolom a kocsit magunkhoz majd leveszem a fedőket az ételekről amik alatt a friss gőzölgő ételek csücsülnek.
- Gondolom még mindig éhes vagy.
Mondom miközben az egyik tányért elveszem magamnak meg egy villát és úgy vissza ülök a kanapéra török ülésben. A tányért meg az ölembe teszem és elkezdek enni. Miután Slyen is elment egy tányérét és visszajött, szegezem felé a következő kérdésemet csak.
- És mihez fogsz kezdeni most, hogy itt ragadtál?

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 26 Okt. 2014, 20:25

Mikor másodjára is rákérdez a nemzetbiztonságra és mondja, hogy mennyire örül, hogy jó oldalon áll a szervezetünk, akkor felmerül bennem a gyanu, hogy esetleg az övé mégse annyira jó. Elvégre akkor nem kellene kétszer visszakérdeznie a dologra.
Mikor megjön a kaja közelebb húzza azt hozzánk, aztán rögtön új kérdést tesz fel, terelve az én kérdésemet.
- Valóban. Épp vacsorázni készültem, mikor berobbantották alattam a tetőt.
 Mondom, majd leemelek egy tányért, egy villát és a sráchoz hasonlóan törökülésben kóstolok bele az ételembe.
A kérdés amit feltett helyén való, de én jobb szeretném a saját kérdésemre hallani előbb a választ.
- Attól függ, a ti cégetek mivel foglalkozik? Erre a kérdésemre még nem válaszoltál. Nyugodtan lehetsz őszinte nem fogok a falra mászni, ha kiderül, hogy pont az ellentéte a két cég egymásnak.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 29 Nov. 2014, 19:09

Magához veszi ő is a kaját ahogy én és nekilát. Én sem állok a tányérom felett közben. Amiközbe ő beszél én kömótosan falatozgatom a vacsorámat közben eszembe jut még az is ami az étteremben történt. Nagyon remélem, hogy nem lesz második menet vele, hogy nem fog megint felbukkanni az a bármi, hogy érzékelik, hogy él még mindig a csaj. De elég kicsi az esélye, szerintem legalábbis.
Elhesegetem a gondolatait is ennek és inkább arra figyelek ami most körülöttem történik. Vagyis a csajra. A kérdésemre, hogy mihez fog most kezdeni vissza jutunk az előzőre, hogy mégis mit csinál az itteni Kéz, mert ennek fügvényében tervezi a továbbiait meg.
Kicsit elmerengek a válasz előtt, de végül dűlőre jutok magamban, hogy mit is mondjak neki.
- Nem akarok most nagyon belefojni a részleteibe mert akkor itt ülhetnénk napestig is akár. LeegyszerűsÍtve, szamurájok, nindzsák klánja vagyunk mi. Tartjuk szokásait is, hagyományait.
Elmutatok oldalra a fal felé ahol két katana van letámasztva az ajtó mellett.
- Én is egy szamurájuk vagyok. Kivételes alkalom volt most ez, hogy nem voltak nállam, mert egy nyugodt vacsorára számítottam, feltűnés nélkül.
Miután abbahagytam a magyarázatot akkor bekaptam egy falatot a kajámból és azon rágódok egy kics ideig majd újra megszólalok még úgy, hogy félig tele a szám.
- Ha más nem is, míg meg nem ragadod a mi világunk realitását szólgálóként még talán tudnák is neked munkád adni. - egy pillanatra elhallgatok és mint egy realizálás kiül a tekintetemben egy pilalnatra lenyelem a falatomat és gyorsan fojtatom. - Ne érts félre, biztosan egymagadban is ellennél, ez egyfajta javaslat csupán.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 05 Dec. 2014, 21:07

Miközben meséli, hogy ők egyfajta szamurájok, ninják, mint amilyen én is voltam és vagyok, önkénytelenül is elmosolyodom.
A kardot látva elismerően füttyentek.
- Elhiszem. Szép katanák. Bár én kisebb fegyverekkel karcoltam inkább, mint a say. Bár a realitásutazásra ilyen fegyvert nem hoztam magammal. Volt nálam egy stukker, de aligha vettem volna hasznát a robot ellen, inkább csak veszélyt jelentettek volna a gellert kapott töltények rám és a vendégekre nézve.
Eszek pár falatot, míg hallgatom a srácot, aki mint szolgáló ajánl munkát.
- Pontosan mit értesz szolgáló alatt? Milyen feladatköröket? Gondolom nem csak takarítást értesz ezalatt.
Kérdem, majd még mielőtt válaszolhatna újabb kérdést vetek fel.
- Elvégre elég közel állsz az uralkodó családhoz. Akaratlanul is halottam, ahogy a nővéred erről kiabált.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 19 Dec. 2014, 10:29

- Hát jah. Elég közel. Így is lehet fogalmazni.
Válaszolok közben befejezem az utlosó falatokat a vacsorámból a tányért meg leteszem a dohányzó asztalra és megfogom a sörömet utána. Majd vissza dőlök a kanapéra.
- Az, hogy mit is kéne csinálnod elég sok dologtól függ. Első sorban attól, hogy mire vagy képes. Mit tudsz meg mihez van tehetséged egyáltalán. Persze nem garancia ebből semmi. Nem az én szavam dönt a végén erről és ne is számíts arra, hogy rögvest ez be is fog következni. Mégis csak most kerültél át ide egy másik realitásból.
És akár még ellenségként is kezelhetném azokból amiket eddig tudok róla. Hiszen alik valamit tudok és semmi alátámaszta sincsen. De egyenlőre nem látok okot ara, hogy bezárassam, szóval ha ez így marad akkor még lehet is valami a dologból. Egyenlőre viszont még semmi sem biztos. Minden attól függ, hogy hogyan is viselkedik ez a nő és, hogy a mesterem miképp fog dönteni az ügyében. Bár remélem, hogy legalább szórakoztató lesz az estém további része mert nincs kedvem hülyére unni a maradék szabadságomat se.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 21 Dec. 2014, 18:54

Végighallgatom a srác mondandóját, közben pedig én is a végére érek a vacsorának.
Bólintok a végén, bár nehéz elhinni, hogy kevés szava lenne az ügyben.
- Értem. Bár gondolom valamennyi beleszólásod lenne azért, még ha nem is a tied a döntő szó. Amúgy bocsáss meg , de zavar, hogy nem tudom, hogyan szólítsalak. Én már elárultam a nevem, de a tiedet még mindig nem tudom.
Kérdem a sráctól, majd ha válaszolt, akkor egy bólintással nyugtázom a hallottakat.
- Ami a képességeket illeti, egy ideig tudnék mesélni. Bár nem tudhatom itt mit takar mondjuk a ninjitsu teljes ismerete. Engem otthon elég jól képeztek, így gész jó kondiban vagyok, jól értek a közelharchoz, fegyverekhez és a lopakodáshoz, bár az utóbbit szerintem a belépőm, nem nagyon nyugtázott.
Mondom mosolyogva, majd még ennyit teszek hozzá.
- Ami pedig a mutáns erőket illeti az ötödét láthattad csak annak, amire képes vagyok.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 21 Jan. 2015, 13:37

Meg kérdezi, hogy engem hogyan is hívnak. Így hogy említi eszembe is jut, hogy nem is mutatkoztam be neki. Már alapnak veszem, hogy ismerik a képemet és nem szükséges általánosságban a bemutatkozás. De mégis csak egy másik realitásból esett át ide így érthető az egész.
- Algernon, Hjuchia Algernon-nak hívnak.
Mutatkozom be neki amit egy bólintással konstatál is.
Az, hogy egy ideig tudna mesélni az nem sokat árul el de az már többet, hogy képezték. Az csak számít valamit itt is majd. De ez is olyan aminek ki kell majd derülnie itt, ebben a világban, hogy mit is ér az amit tanítottak neki.
Kicsit érdekel, hogy mégis mi az a maradék része még amit nem mutatott be amikor bezuhant a tetőn át. Hiába mond igazából most bármit, nem sok hitelt adok a szavának így most. Egyelőre bezuhant egy tetőn és majdnem meghalt. Ezt láttam tőle. Szóval... De mindegy is ez most. Ezt úgysem én fogom ténylegesen eldönteni, meg hogy mennyi beleszólásom is van ebbe nem kötöm az orrára.
Felkelek a kanapéról közben a tányéromat fogva meg elsétálok a pulthoz és leteszem azt ott. Az üres sörös üveget is leteszem a pulton majd a zsebembe nyúlok és a mobilomat kotorm ki belőle szépen.
- Minden esetre. - kezdek bele miközben a telefonomat már kivettem a zsebemből és nyomkodni kezdem - Ez nem éppen egy hotel szoba téma.
És kivált kép nem akarok semmiféle rossz szájízű pletyka indulásának alapokat adni sem.. Közbe a telefont a fülemhez teszem és pár csörgést követően már mondhatom is amit akarok.
- Itt Al, hamarabb megyek vissza. És van itt még valaki akit be kéne vinni. - csendben maradok amíg válaszolnak nekem majd ha jönnek értem is és a nőért is akkor nyugtázom majd lerakom a telefont. Vissza teszem a zsebembe és Slyen felé fordulok. Pár pillanatig nézek rá majd átsétálok a szoba másik végébe ahol a falnál a katanáim vannak letámasztva.
Össze kell cuccolnom... Nem kell sok idő, hogy kiérjenek szóval kész akarok lenni addigra. Bár, ezt a nőt se akarom felügyelet nélkül hagyni. Nem akarom, hogy esetleg megpattanjon amíg nem figyelek. Szóval végül csak a katanáim tűzöm a jobbomon az övembe aztán meg neki dőlök háttal a falnak és, hát várok.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 22 Jan. 2015, 10:34

2048. február 16. vasárnap – Osaka, Tian
Résztvevők: Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen

Al beszólt a sajátjainak, akik vissza is igazolták, hogy azonnal cselekednek. Szerencsére a fiatal fiúnak eléggé nagy hatalma volt már most is a Kézen belül, hiszen Karasu soha sem titkolta, hogy úgy készíti fel őt, hogy egyszer majd átvegye a Kéz irányítását. Ezen bejelentés után alig kellett két-három perc, amikor a szobában lényegében a semmiből három feketébe öltözött ninja jelent meg.
- Nagyúr! – hajolt meg az egyik Algernon irányába. – A kérése alapján visszavisszük magukat a főbázisra!
Jelentette ki. Eddigre Al valószínűleg már úgyis összepakolta a felszerelését. Így néhány pillanattal később egy villanást észleltek mind a ketten. Némi rosszullétet éreztek mind a ketten, a teleportálás megszokott eredményét. Al már ismerte a helyet, Vera még soha sem volt itt korábban, maximum fényképeken és animékában láthatott ehhez hasonló épületet. A hegyekben voltak, mindenhol hegyormok, épületeknek sehol sem volt semmi nyoma azon az egy darabon kívül ami előttük volt.
Japán (Tian) - Page 4 E8951009ea610c7015df5e450a1b7946-d39hzth
- A további parancsai uram? – kérdezte ugyanaz a ninja, aki eddig is.
Eközben elkezdték a párost befelé kísérni az épületbe, mert itt kint a hegyen télen a nagy hóban roppan hideg volt.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Japán (Tian) - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 24 Jan. 2015, 00:13

A srác bemutatkozik, majd felhozza, hogy lehet nem itt kéne beszélgetnünk ilyesmikről. Mondja, hogy hamarosan értünk jönnek. Miután elintézte a telefont azért még szólok pár szót.
- Azért én átöltöznék egy jobb állapotú ruhámba, mint ami ez alatt a pulcsi alatt van. Ha félsz, hogy megszöknék, akár a wc fülke elé is állhatsz, vagy átöltözhetek itt is, ha elfordulsz, bár az utóbbit szerintem nem díjaznák a menyasszonyodra való tekintettel.
Akármit felel  én előre kiveszem a táskából a cuccot egy a hátán vágott pólót és egy a háton mágnespántokkal ékesített pulóvert. Ha minden cucc nálam van, másodpercek töredéke alatt öltözöm át. Majd visszaadom a pulcsiját Alnak a szakadt ruhát pedig visszateszem a táskámba, majd a vállamra kapom.
- Mellesleg. Odahaza a nővéredet  Al-nak szoktam becézni, aki ott a kolléganőm volt. remélem nem bánod ha téged is így hívlak majd, vagy inkább hagyjuk és inkább hívjalak Algernonnak?
Mondom, majd nagyon hamar meg is jelenik néhány Ninja körülöttünk, én támadó állást veszek fel már szinte reflex szerűen, majd mikor meghallom a szavaikat, leeresztem a kezeimet és nyugodtabb leszek kissé. A következő pillanatban pedig egy villanás majd egy egészen új helyen találom magamat, a gyomrom pedig táncot jár. Kisterpeszbe állok, hogy visszahelyezzem a gyomrom eredeti helyzetébe, de rókázni nem fogok, nincs az az isten, hogy én itt most leégessem magam ilyesmivel.
Minden esetre a hely ahová érkeztünk szép volt, bár hideg, a hó is esett, a helyett még korábban soha sem láttam, maximum egy anime-ből lehetett volna ismerős, de ilyeneket már régen nem néztem.
Alt kérdezik, majd elkezdenek minket beterelni az épületbe, amit nem bánok, mivel az állati tulajdonságaim ellenére, még nem tanultam meg bundát növeszteni.
Én megyek befelé Al-al és úgy érzem, hogy most el kell majd játszanom, a csöndben vagy, míg nem kérdeznek című népi játékot.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 26 Jan. 2015, 08:49

Teljesen meg is feledkeztem arról, hogy a saját ruhája az erősen viselhetetlenné vált és az én pulóverem volt rajta. Biccentek végül tudomásul véve, hogy átöltözik gyorsan.
- Itt öltözz és kapkodd magad.
Mondom neki és elfordulok felőle. A kérdésen elgondolkozom, hogyan is nevezzen? Inkább azon, hogy a nővéremel együtt dolgozott a másik univerzumban. Ez már inkább egy érdekesebb információ volt mint az eddigiek de most lényegtelen.
- Határozottan Nagyúr, vagy Uram.
Adom neki az opciókat amik közül egyik sem tartalmazza se a becézését se a rendes nevemet se. Nem igazán vagyunk annyira haveri kapcsolatba vagy ismeretségbe egyáltalán, hogy becézgethessen.

Nem sokat kellett várni, hogy megjelenjenek a ninjáim is. Feléjük fordulok és megfogom a táskámat ami még ott hevert a falnál ahol a katanáim is voltak. És már teleportáltunk is. A szokásos érzés eltöltött majd szépen elmúlt. Mostanra már teljesen jól hozzá szoktam a dologhoz, nem igazán zavar már a teleportálás.
A látvány mint mindig most is gyönyörű. Sokkal jobban tetszik mint ami a városban van de azért ott is igaz, hogy vannak szép helyek de ezt a látványt nem sok minden tudja verni.
- Kísérjétek a vendégemet egy szobába és őrizzétek.
Adom ki az utasítást a kérdésre miközben kicsit megszaporázom a lépteimet befelé. Van némi megbeszélni valóm mielőtt még nagyon bele ásnám magam a kikérdezésébe a nőnek. A mesterrel mindenképp beszélni akarok így arra is veszem az irányomat.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Jan. 2015, 10:40

A megérkezés után Algernon kiadta parancsokat, hogy kísérjék Verát az egyik szobába. Hozzá pedig az egyik ninja lépett.
- Nagyúr, Lady Karasu beszélni akar önnel – mondta.
Algernon tudta, hogy Karasu jelenleg nincs itt, így valószínűleg holohívás volt mindez. Négy ninja fogta közre Verát és kísérték egy vendégszállásra. Megszokott japán módon volt berendezve, tökéletesen hagyományőrző hely volt. Az őrök odabent álltak meg a helységben. A szobában volt egy kis asztal, néhány párna, az asztalon tea és néhány szendvics, de semmi több. Ha Vera próbálkozott volna a ninjákkal való beszélgetéssel, egyelőre nem sok sikert ér el, mert azok nem válaszolnak.
Eközben Algernon beér a saját lakrészébe, vagy éppen oda, ahova akar menni és Karasu holoképe oda vetül ki.
- Nos, szeretném tudni, hogy mi folyik éppen körülötted – hallhatóan nem volt boldog. – Ki az a nő, aki jött és miért hoztad a főbázisra?

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 26 Jan. 2015, 14:40

Amint meghallottam, hogy beszélni akar velem a mester tudtam mi lesz a témánk, hiszen pont ez ügyben akartam beszélni vele. Saját szobámhoz mentem, tudtam, hogy nincs jelenleg itt, ezért megtette a saját szobám is.
Vettem még egy nagy levegőt még mielőtt megjelent volna a holokép majd meghajoltam.
- Mester.
Köszöntöm majd felegyenesedve nézem a holo képét. Természetesnek veszem már már, hogy tudja mi történik rögtön de ez akár hányszor megtörténhette mindig lenne némi kellemetlen érzésem tőle.
- A neve Vera Vi Slyen. Mutáns. Egy másik realitásból küldték ide információ gyűjtés és felderítési feladatokkal. - kezdek bele határozottan - Elmondása alapján nincs se kapcsolata a saját realitásával se lehetősége a visszatérésre így könnyen megosztott információkat eddig. Jelenleg őrizetben van és megfigyeltetem.

El hallgatok egy pillanatra ahogy össze szedem a gondolataimat, hogy miket is mondott még és tudok mondani el a Mesternek ami legfontosabb a pillanatban.
- A másik realitásban a Kéz tagja a nő. Több személyt is kiküldtek de különböző realitásokba, állítása szerint. A nőt magát nem tartom veszélyesnek, de nem láttam jó ötletnek, hogy hagyjam egymagában felvedezze a várost, vagy bármennyire is egyáltalán. Emellett...- kissé aggodalmasabb arckifejezéssel fojtatva - Nem tudom, hogy mennyivel később ám felbukkant utána egy humanoid robot is aminek nyílvánvaló parancsa volt a realitásutazók kiiktatása. Sikerrel is járt és eltűnt ahogy érkezett a robot. Az orvosok élesztették újra a nőt.
Elhalgatok ez után. Van még más is, persze ez nem az egész de nem fogok mindent egyszerre kibombázni a Mesterre. Úgy gondolom ezek voltak most a legfontosabbak. És talán a legaggasztóbbak is, hogy egy másik realitásbeli Kéz és egy ki tudja honnan származó realitásutazó vadász robot.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 27 Jan. 2015, 18:09

A kérdésre, hogy miként szólítsam meg is jön a válasz, bár nincs ínyemre, hogy egy nálam fiatalabb srácot Uramnak szólítsak, de jelenleg úgy tűnik, ezt a lapot osztották nekem. Különleges felderítőből átmegyek szolgálóba.
A megnevezéseket egy bólintással nyugtázom, majd a ninják megjelennek és magukkal visznek. Al parancsba adta nekik, hogy őrizzenek, bár szerintem kicsit túlságosan is aggódik amiatt, hogy esetleg megpattannék innen. A ninják egész úton hozzám se szóltak. sőt a szobában sem szóltak egy szót sem. A szoba hagyományos japán stílusú volt, ami tetszett is, de nem érezhettem magam otthon, hisz tudhattam, itt én idegen vagyok még ha a másik realitásban ez a szervezet a családom is volt egyben.
Mivel éreztem, hogy a ninjákkal nem fogok tudni szót váltani, így csak leültem az egyik párnára és meditálni kezdtem, hogy összeszedjem a gondolataimat. sok dolog történt ma és ha nekiállok jegyzetelni, azzal inkább egy kém látszatát keltem, mintsem egy ninjáét. Persze a fülemet azért élesen tartottam, hogyha esetleg tesztelni akarnának a vendéglátóim, akkor idejében léphessek és térhessek ki a támadások elől, de ha nem így tesznek, akkor is legalább összeszedem a gondolataimat.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 28 Jan. 2015, 09:16

Karasu végighallgatta azt, amit mondott Algernon. Utána kezdte láthatóan mérlegelni a helyzetet. Az lerítt róla, hogy amiatt elégedett, hogy nem hagyta odakint lófrálni a nőt Al és behozta ide őt. De láthatóan bosszús is volt amiatt, hogy ez történt.
- Úgy tűnik, hogy a multiverzum roppant mód felbolydult az utóbbi időben – mondta. – Nem elég az a másik Föld és realitás az égen, az, hogy az AIM más realitásokból lopkod össze kísérletekre embereket, de most még ez is…
Néhány pillanatra elhallgatott, majd folytatta.
- Jól tetted, hogy behoztad. Hallgasd ki, tudj meg tőle minden információt, a realitásáról, milyen technológiai szinten állnak, hova mentek még, mióta ismerik a realitások közti utazásokat, stb. Mérd fel, hogy a hasznunkra lehet-e, ha túl nagy veszély, vagy kockázat, esetleg úgy ítéled meg, hogy felesleges megtartani nyugodtan öld meg és utána visszahozzuk a rituáléval, hogy minket szolgáljon. A vallatást bármilyen módszerrel végre lehet hajtani, ha szükséges kínozd meg, úgysem fogja itt keresni senki őt…
Ha Al megértette a feladatot és ezt jelzi is, akkor a nő még elköszön és hagyja, hogy a fiú végrehajtsa a feladatát.

Vera egyelőre csak várakozott, a fülét ugyan élesen tartotta, de nem hallott még azzal sem semmit. Árnyakból látta, hogy volt mozgás a folyosón, de hallani semmit sem hallott. Még a szobában levő négy ninja légzését, és szívverését sem. A percek teltek és még mindig teljesen egyedül volt. szerencséjére senki sem zargatta, bár azok alapján, amit eddig látott a fülelés nem biztos, hogy megmentené az életét, ha a vendéglátói nekitámadnának.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.