Tian

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tian Empty Tian

Témanyitás by Morsus Csüt. 13 Feb. 2014, 22:38

Tian, a kínai hegyekben álló város, a neve azt jelenti, hogy Mennyország. Ez a terület nem is olyan régen emelkedett ki a porból. Mikor Xorn, a rejtélyes kínai mutáns és társai elkezdték felépíteni. Először a kormány finom módszerekkel próbálta őket elűzni, de minden egyre durvább lett. Mára Tian mutáns állom ország lett. Lakossága ezer feletti, a kormányt a testvériség képviseli. A városban mindent a mutánsok termelnek és alkotnak, egy speciális energia mezőnek hála megközelíthetetlen. Csakis teleport kapukon közlekednek. Ezeken át a Testvériség toborozza a mutánsokat, akiknek esélyt nyújtanak egy otthonhoz. Magáróla városról szinte semmit se tudni a kapukon csak mutáns léphet be és kifelé a kommunikációt gátolja az energia mező. Tian egy rejtély.
Tian Tian_%28Earth-616%29_AXM_3_27_001

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Jún. 2014, 13:48

A térkapukon átlépve a mutánsokat egy új világ fogadja.
Tian Tian_%28Earth-616%29_AXM_3_27_001
A város, ami lebeg a semmiben és körülötte a hegyek egy része, amit egy sárga energia fal véd. Tian hű a nevéhez, Mennyország. Az égen mutánsok repülnek és hihetetlen kinézetű gyerekek rohangálnak boldogan. A teleportálás a főtéren történik. Itt egy jegyzettömbös madármutáns várja az érkezőket.
Tian 76894-138657-beak
Tian 109300-106549-beak
- Üdvözöllek titeket Tianon! - mondja kitárva a karját majd belenéz a papírjaiba. - Üdvözlés megvolt... bemutatkozás...
Hümmög magának csendesen majd újra felpillant.
- A nevem Hermész! Én vagyok Tian túravezetője, ha bármiben segítség kell azonnal forduljatok hozzám! Ez itt Tian főtere, esténként színi előadásokat tartunk itt, felolvasó esteket és koncerteket. Van egy csodálatos hegedűsünk, aki hat karral hihetetlen muzsikát képes alkotni! Igazán ajánlott meghallgatni. Feletettek az a lebegő marcona úriember Exodus, ő a térkapukért felelős.
Tian 131912-28078-exodus
Az égre pillantva látják meg a lebegő köpenyes mutánst, aki ridegen néz a távolba, majd a kapuk kikapcsolnak a csapat mögött. A mutáns egy pillanatra becsukja a szemeit mire Hermész elmosolyodik.
- Ó! Nagyszerű hír, veletek együtt a lakosságunk elérte az ezer főt! Akkor menjünk is.
A túra megindul. Először a gyönyörű házak között.
- Nyugalom mindenkinek tudunk szobát biztosítani. A nyersanyagot mutánsok teremtik és rakják össze. Tian folyamatosan bővül és szépül. Ugyanígy a növényzetet és a vizet is mutánsok segítik. A szükséges napfényt pedig maga Xorn biztosítja nekünk. Természetesen nem kell aggódni nem élünk mind vegetáriánusán. Vannak szarvasmarháink és tartunk szárnyasokat. Mivel nem minden mutáns ereje hasznos, de mindenkinek segíteni kell a munkát, ha a képességed talán nem annyira alkalmazható mindig kell az állatoknál segítség. De ez Tian varázsa! Odakint már rég halálra lincseltek volna engem Jerseyben, itt én vagyok a mindentudó!
Egy magasabb épületre mutat Hermész.
- Az ott a könyvtárunk és iskolánk. Vannak számítógépeink és több millió könyvünk. Másoló mutánsok állandóan újabb és újabb könyveket hoznak el nekünk. Sajnos internetünk nincsen még, de dolgozunk rajta. Holnap nagy vitafórum lesz a mutáns tanulásról, avagy szabad e egy telepatának átadni tudást egy mutánsról a másiknak. Sose voltam jó tanuló így én erősen pártolom a tudás átadást. Az iskola igazgatója Edward Hellstorm.
Tian 0k5j
Az ablakból látszik a vörös hajú öltönyös férfi, ahogy a gyerekeknek magyaráz egy széken üldögélve. Egy kerek épületnél megtorpan.
- Ez itt az aréna. Sportrendezvények szoktak itt lenni, a vezető Mister Creed, Kardfog. Egyszer én is voltam focizni, de eltört a vállam így azóta inkább kihagyom. Viszont Mr. Creed és Hellstorm igazgató úr nagyon látványos harcokat szoktak itt vívni. Érdemes megnézni egyszer.
A kapuban a szőke mutáns pár lupinnak morog.
Tian 3149707-weaponx00208
- Gyerünk kölykök! Még ma! Hop-hop!
Majd felpillant a tömegre.
- Hé Madárka! Ha készen vagy gyere megint focizni hiányzik a reccsenés hang és a sírás!
Ezzel nevetni és kezd Hermész is, bár az ő kacaja sokkal inkább félő és megalázkodó. Kardfog bemegy a kapun és Hermész abbahagyja kacajt majd nagyot nyel.
- Mr. Creed vicces ember. Menjünk tovább.
Utolsó nagyobb épületre mutat a tornyon kívül Hermész.
- Ez a szórakozó helyünk a héten a neve....
Végig pergeti a jegyzetét.
- "Parti-place". Ez egy szabad kis szórakozó hely, amit nagyrészt Légió vagy ahogy szereti magát hívni Lev Hudson tart fent. Ő főleg este van ébren vagy napokig alszik, egyszer aludt egy hétig is. Érdemes jóban lenni vele, mert realitás manipulátor és majdnem mindent "betud szerezni" és kaptam tőle egy mp3-at. Nagyon jó fej. Ő Tian legnépszerűbbje lakosa.
Az épület körül belőle mintázott szobrok pózolnak.
Tian 3148825-1
Tian 1186699-legioniii10
Majd a legmagasabb épület felé veszi az irányt Hermész. Ez a torony már messziről hatalmas sugároz és a tetejéről lágy finom napfény árad.
- Ez pedig A vezetők otthona. a Testvériséggé, a mutánsoké, akik elérik, hogy itt minden zökkenő mentesen menjen. Itt él Xorn is, de nem fogjuk ma zavarni.
- Badarság.
Szól az égből a hang és Xorn lassan sétál le a levegőben, mintha egy láthatatlan lépcsőn járna.

Tian 3099794-xmen16201
- Ugyan Hermész. Nincsen nálatok fontosabb.
Mondta és finoman megfogta a madármutáns vállát.
- Hisz mindez értettek van. Fivéreim és nővéreim, üdvözöllek titeket Tianban. Kapuim mindig nyitva állnak előtettek. A célunk egy boldog közös társadalom alkotása. Kérlek titeket ne fogjátok vissza magatokat, ne rejtőzködjetek. Mind gyönyörűek és erősek vagytok. Még fontosabb, hogy barátok között... sőt családban.
Bár a maszkból csak fény árad mégis a hangja lágy és kedves. Lenyűgözően meggyőző és megnyugtató.
- Biztosan fáradtak vagytok és szeretnétek elrendezkedni. Hermész majd megmutatja az új épületeket, amiket alkottunk nektek.
Hermész bólint és elkezdi mutatni a tömeg, de közben Xorn odalép Taohoz, ha még álruhában is van a mutáns Xorn valahogy megérzi őt.
- Jet Li Tao - mondja halkan a nevét, hogy másik ne is hallják. - Micsoda megtiszteltetés. Meginnál velem egy csésze teát?


A helyszínek:
Főtér - Itt lebeg Exodus szótlanul és pár gyerek játszik még.
Aréna - Kardfog lupinokat edz.
Farmok - pár nem hasznos erejű mutáns ápolja a növényeket és jószágokat.
Parti-place - Légió most ébred fel a 300 érkezett mutáns zajára.
Iskola és Könyvtár - még pár gyereknek órája van és a könyvtárban jó páran olvasgatnak.
Lakhelyek - A mutánsok otthonai. Elégé egyszerűen. Egy asztal két szék és egy ágy.
Jelezzétek a reag elején mely karakteretekkel írtok (névvel) és hol is vagytok.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Jún. 2014, 11:07

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Seattle, el sem akartam hinni, hogy a testvériség ide is eljött. Mivel úgyis valószínűleg kerestek, így nem is késlekedtem, hanem beléptem a kapun. Amint kiértem a másik oldalán pillanatnyi rosszullét fogott el, de amint volt lehetőségem körbenézni füttyentettem egyet azon, amit láttam. Nem hittem, hogy láttam-e ennél szebbet és felségesebbet a rövidke életem során, pedig a halálból is feltámadtam, miután végem lett a Bukáskor. Nem is hiszem, hogy láttam-e valaha ennyi szépséget és ennyi mutánst egy helyen, boldognak. Csodálattal néztem körbe, ezt hiszem, hogy jó ötlet volt, hogy eljöttem. Az első benyomás legalább is sikerrel elérte azt, amire hivatott volt. A madárszerű mutánsra pillantottam, Hermész. Elmosolyodtam, ismerős volt a név, bár nem emlékeztem, hogy honnan, nem is volt fontos ekkor annyira. Exodus neve hallatán felkaptam a fejemet, nem is vettem észre, hogy ott van, ezer fő? Nem is hittem volna, hogy ilyen sokan lesznek már itt, noha hallottam pletykákat, de ez mindent felülmúlt. Úgy tudtom, hogy az X-men és az iskolája alig közelíti meg ezt a számot, pedig ők jócskán régebb óta vannak „szolgálatban”. Végignéztem azokon, akik itt voltak még velem és velem jöttek. Megannyi ismeretlen személy – főleg ha Tao ismét nem a saját alakjában jött – noha a legtöbb hozzám hasonlóan teljesen embernek tűnt, bár az arcomon levő vörös csíkok igencsak kirívóak lehettek az időnként vörösen izzó szemeimmel. De itt legalább reményeim szerint senki sem fog kinézni érte. Követtem a madárszerű mutánst és hallgattam, megnyugtató volt, hogy a képességeim szerint talán nem az állatokhoz kerülök, hanem máshova. Telepaták és a tanulás, igazán jó kérdés, de nem hiszem, hogy olyan nagyon érdekelne engem mindez. De azért nem ártott, hogy ezt megjegyezzem. Végigmértem az említett személyeket; Hellstorm! Csupán egy pillanatig tartott a gyűlölet fellángolása irányába, de gyorsan vissza tudtam zökkenni a szerepembe. Hamarosan pedig úgy tűnt, hogy a túra végére értünk, hálásan bólintottam Xorn-nak, imádttal az arcomon, hogy ilyen kedves velünk és befogad minket végül. Ha Hermész elindul követem és lefoglalok egy szobát, hogy berendezkedhessem, amint ezzel megvoltam, nem éreztem magam fáradtnak, a regenerációnak is megvoltak az előnyei elindultam, hogy magam is felmérjem a helyet és kipróbálhassam magam valamiben megalapozva itt a helyem, mert féltem attól, hogy besorolnak farmot művelni, vagy állatot gondozni. Így hacsak nem állít meg valaki, akkor elindultam az arénák felé, ahol ha sikerült megtalálnom Kardfogat odamentem hozzá.
- Mr. Creed, uram, elnézést a zavarásért – szóltam neki. – Most érkeztem ide és Hermész is beszélt önről… tudom, hogy nem tartozom az önök alfajába, de ketrecharcokban és illegális verekedésekben vettem már részt, ahol harcoltam lupinnal és feline-nel is már. Esetleg csatlakozhatnék önökhöz a gyakorlásban?
Noha a szavaim kimértek volna a tekintem, amivel a szemébe nézek, ha tudok nem árulkodott meghunyászkodásról, hanem noha tudtam, hogy nem így kell bánni velük, de egyenrangúként néztem bele és nem pedig beosztottként.

A külső és ruházat:
Tian Guardians-of-the-galaxy-marvel-now-7-angela
Annyi megjegyzésem lenne, hogy ezt a külsőt senki sem látta az X-ektől, és a fegyvere is vadi új, meg nem tudja azt sem senki, hogy ő is eljött, vagy tervezte, hogy megteszi.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 24 Jún. 2014, 17:50

~Ralf Shaw, P-P~
Sokáig kerestem, de végül meglett, megtaláltam a helyet. Egy térkapun átérve teljesen más világ fogadott, mint a miénk. Ahogy meglátom a madárembert, alig tudom visszafojtani a nevetésem, de végül mégis sikerül. Röhejesen néz ki a tag, de nem lenne jó már az első pillanatban elásni magam ezen az új helyen. A vörös hajú, hiányos ruhájú buksza se rossz, alaposan végigjáratom rajta a tekintetem, mielőtt tovább fordítanám azt. Nem igazán látok ismerős arcokat, de nem csodálkozom rajta, hiszen alig ismerek mutánsokat. Színi előadások, és komoly zene - eddig elég unalmasnak hangzik. Lehet, hogy mégis azt az Apo gyereket kellett volna felkeressem?
Ezer fő. Majdnem ekkora volt a bűnszervezet is, igaz, ott se találkoztam személyesen sok emberrel. Ahogy haladunk, és felvetődik az állatgondozás, majdnem elnevetem magam. Az biztos, hogy én nem leszek birkapásztor. Az iskola annyira nem érdekel, bár ez a telepata-tanulás hasznosnak hangzik. Az aréna pedig meglep, végre valami, ami érdekesnek tűnik. Remélhetőleg sportfogadások is vannak, régen jó szemem volt ahhoz, hogy kire kell tenni a pénzt. Úgy tűnik, hogy akármennyire is boldog, békés helynek tűnik ez a város, a gyengék azért itt is gyengék, és megfélemlítettek. Ez tetszik. Tehát nem puhapöcsű az egész bagázs.Ahogy tovább haladunk, felkapom a fejem. Levi? Egyből becélzom a helyet, elszakadva a csoporttól, ha lehet, és felkeresem a srácot. Csodálkozom, hogy itt találkozok vele.
Ha beérek, és meglátom Légiót, akkor csalódottan fújok egyet, hiszen nem úgy néz ki, mint a barátom. A névegyezés akkor is furcsa, ezért tervezek lepacsizni vele. Amennyiben ébren van, intek neki, és odasétálok.
[color:f21c=##33FF99]- Szevasz Levi.
Ha nem engedik, hogy otthagyjam a csoportot, akkor türelmesen - és morcosan - végigjárom velük a várost, és utána célzom be a szórakozóhelyet.

Kinézet:
Tian Axel_(Art)_KHCOM
(igen, vannak lábai és kezei is, egy a ruhához illő sötét farmer, és sportcipő, oldalt három különböző méretű lánc lóg)


A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 25 Jún. 2014, 20:39-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 24 Jún. 2014, 21:53

Amióta meghallottam, hogy létezik ez a hely, már tudtam, hogy csak idő kérdése, hogy felkeressem. Nem tudom, hogy mennyire lehet bízni egy ilyen hely koncepciójában, de egyértelműen követi azokat a gondolatokat, amelyek mentén annak idején Magneto is elindult. Persze azóta rengetegen próbáltak már hasonló elveket kialakítani, vagy azokat átvenni és átalakítani, mindegyiknek megvolt a maga erőssége és gyengesége. Van olyan is, ami még a mai napig is működik. És van Tian.
Az X-ek mellett eltöltött több, mint egy év alatt már elkezdtem megérteni a képességem működését, bár még nem tudom jobban kordában tartani, mint korábban. Azt hiszem, kell valami az áttöréshez, hiába töltöttem sok időt meditációval és gyakorlással, nem találtam meg a képesség nyitját. Részben ezért is jöttem ide, hátha itt lesz az, amit keresek. Azt mondják, ez a mutánsok mennyországa… Ki tudja, talán van valami a dologban.
Érkezéskor a madárszerű mutánst, Hermészt követem, és figyelemmel kísérem az elhangzottakat. A tömegben holografikus álcázóm segítségével könnyen elvegyülök, egy hétköznapi ázsiai férfi külsejét öltöm magamra, amit már korábban is használtam az X-eknél. A SHIELD-től kapott szerkezet hasznomra válik abban, hogy ne kavarjam fel a világom eseményeit. Johanne számára fontos, hogy ne fedjem fel a kilétemet, különben kiderülne, hogy a férje, az AIM egyik vezetője, aki most már jó ideje eltűnt, valójában csak egy klón. Ráadásul polgármester is volt korábban, ami tovább problémákat vet fel… Jobb nekem így álcázva. Talán egyszer majd felfedhetem magam, de valójában ennél komplikáltabb problémákkal is éltem együtt.
Az utolsó épülethez érve Hermész egy bizonyos Xornt mutat be, aki a hely vezetője, és ha jól értem, nem csak az építők egyike, hanem ő adja itt a szükséges napfényt is… Akármit is jelentsen ez. Nem tudom, hol lehetünk pontosan földrajzilag, hiszen térkapun át jöttünk, így az is lehetséges, hogy itt nem sütne a nap nélküle. A férfi szavai igazán kedvesek, és bíztató, hogy a hely vezetője nem annyira uralkodni, mint inkább vezetni szeretne. Úgy tűnik, eléggé áhítatos ember, szeretetről és elfogadásról beszél… Már készen vannak számunkra az épületek, és indulnék is el Hermész után, mikor azonban Xorn elindul az emberek közt, és hozzám lép. A nevem hallatára megdermedek, aztán szétnézek, hogy nem hallotta-e más is körülöttünk, de úgy tűnik, hogy nem.
-Nehezebb elrejtőzni előled, mint gondoltam, Xorn. A megtiszteltetés az enyém – mosolygok rá, majd várok néhány másodpercet, amíg a tömeg elhagy bennünket. – Nagyon jólesne egy tea, örömmel elfogadom a meghívásodat. Mutasd az utat, kérlek!
Még nem teszem fel a kérdéseimet neki idekinn, bent bizonyára kényelmesebben tudunk majd beszélni, és nem kell attól tartani, hogy valaki meghall minket. Gondolom, hogy jól ismer engem, de valószínűleg a klónom tetteiről hallott csak. Mindenesetre különös, hogy megtiszteltetésnek veszi az ittlétemet, ha ugyanis a klónom lennék, akkor inkább meglepődnie kéne, hogy előkerültem. Talán inkább a múltam lehet az, ami felkeltette a figyelmét? Minden bizonnyal hamarosan ki fog derülni minden.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 25 Jún. 2014, 00:38

előzmények itt: 13-as katonai bázis

~ Party-place; Légió/Gaia ~

~ mentális sík~

- Levi ébresztő! Már megint kiütötted magad és ráfeküdtél a macira, legutóbb úgy feküdtél, hogy egy hétig hozzá se fértem.
Persze süket fülekre találok, de azért mondom a magamét, hiába alszik Levi. Unatkozom, egyszerűen csak játszadozom egy kicsit idebent s lépek párat odakint.
Ezzel megnövesztem a macit és megölelem, majd pisszegek és intek neki, hogy jöjjön velem, majd felkapok egy labdát és elkezdek vele labdázni kicsit távolabb, ahol valószínű nem verünk le semmit sem.
~ Ha nincs játszótársam, csinálok magamnak.
Mondom gondolatban, miközben kinyílik a fél szemem a valódi világra

~ Valós Sík~

A padlón vagyok, mint mindig Levi bulizása után. Arra kelek fel, hogy egy csomó mutáns érkezik Hermésszel. Feltápászkodom és intek feléjük, de nem is foglalkozom velük sokáig le is ülök az egyik bárszékre és kérek egy kólát a pultostól.
"Ha Ralf odajön hozzám"
Egyik alak odajön hozzám és le akar pacsizni velem. Láttam már százszor hogy csinálja Levi így nem okoz gondot a mozdulatsor, de a srác még mindig idegen számomra.
- Szevasz haver. Amúgy ki vagy? Lehet Levi ismer, de ő most alszik, üzensz neki valamit? Én Gaia vagyok perpillanat.
Próbálok lazán beszélni a sráccal, mint Levi, ha ismeri LEvit, biztos mesélt már neki, arról, hogy nemcsak övé ez a test.


A hozzászólást Laura Slyen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 14 Júl. 2014, 09:33-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian Mudch0 Tian Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Deadpool Szer. 25 Jún. 2014, 02:24

Tian 2323727361783

Helyszín: Parti-place

~ Kssskck... Mélyebre megyek Jimbo, felderítem a Mennyország nevezetű létesítményt. Tkkksst... Élő ember még nem járt e földeken.Stop. A könyv tíz szabályt határoz meg az útra.Stop. Kiderül, hogy elég egy koktélnyi X-gén.Stop. Kkcssskt... Szerencse, hogy volt kéznél az öreg Jimbotól. Stop. Csak névrokon, nem hoztam el semmit...Kcssssktsst. Vége. ~
A fekete doboz segítségével akármikor megtalálhatnak társaim ezen a lebegő fordított hegy hasonlaton. Persze, ha feljutnak ide, vagy ha fel akarnak ide jutni, feltételezem ellenőrzik az adást ebben a pillanatban is. Jimbo sose hagyna cserbe, együtt ittuk az első boros-kólás-abszintom... Talán még a mai világban is ér valamit.

A küldetés sikerében ravasz álcához kellett folyamodnom, a névjegykártyákat a másik nadrágomban hagytam és levettem a maszkomat is. Rég voltam ennyire határozott egy munkával kapcsolatban, farmert húztam, szűket, olyat amibe az ember hajlamos gránátot rejteni, hogy... hogy kéznél legyen mikor vakarózást színlel. De persze ezt kérem otthon nem próbálják ki ha nincs kölcsön regenerálódó képességük. Bajosan jön ki a farmerből a maradékunk és nehezen jutunk el vele a mosodába is.

Nem vittem le a heti adagot!

De itt olyanról is esik szó, hogy mindent helyetted csinálnak, amíg te valamit mások helyett. Én kifejezetten fehér vagyok mostanság, nagyon alkalmas lennék barnulásra és láblógatásra, az igen hosszú, a lában is és az igényeim is hatalmasok.

Annyi itt az ismerős arc, a Herkules barátja ez a Hermész, persze lesoványodott a mennyei mannán és Kardfog is rákapott a sztreccs rucira mióta utoljára együtt metróztunk, de ki hibáztatja. A lányok csípik ha látszik a hangyász ormánya, Victor te vén kujon. Az én realitásomban már heti rendszerességgel vitték be túladagolással a hullaházban. Odahaza soha nem tanulnak, bezzeg itt ezekre rárobbantanak egy kerületet zokszó nélkül. Szép is a fejlődés.


Persze figyelek a túrára is:
- Most akkor tud pink ipodot is? Az új szériából sehol nem látni, ByeBye Kitty. Kiment a divatból, mint a Magnum bajusz... - lelkesen, merengően.
Szónokunkat meg persze két kézzel tapsolom meg, örülök, hogy tetszem neki. De inkább elterelném a figyelmemet az egyetértésemmel, be is jön mert kinéz helyettem egy kis sárga fiút. Hirtelen sokkal lejjebb adta, de nem nekem fog fájni. A kis sárgák olcsó munka erők azt mondják.
Megnézem Levit, az érdekes gyereknek tűnt, még ha manapság nőnek is a realitásmanipulátorok mint a gomba. De tényleg, fejlesszetek inkább másodlagosokat gyerekek...

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Szer. 25 Jún. 2014, 03:21

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

~ Az isteni Lev Hudson ura mindennek! A világ nem foroghat körülöttem, én erre nem adtam engedélyt... Király, most már jó.
Felébredek, próbálok valamit tenni, de ez még nem a másnapos ébredés, ez a még részeg ébredés. Természetesen az alkoholnak csak azért van hatása rám, mert én ezt nem ellenzem, ugyanúgy a kemény buli része a kemény másnap, mint a hányás is. Királyság. Kérnék egy vödröt de már van mellettem, használom is, semmit nem tartok bent. A hányásom miatt termékeny Tian összes földje, ezt mindenki tudja, kegyesen most is adok nekik. Látom Gaiat, rendes csajszi, próbálom magam előszedni a macit és odaadni neki, helyette csak hessegető mozdulatokat teszek, imádom ezt a részt, simán ki akarom mondani, hogy vigye, ebből is csak hörgés lesz. Rég nem voltam ennyire kész és most kiélvezem minden egyes másodpercét. Kidőlök újra és egy másodperc múlva új erővel kelek fel, feltámadva halhatatlan poraimból. Felugrok és megkeresem a csajt, közben előhalászok egy fésűt és belövöm a hajam, megigazítom az öltönyöm. Tökéletes vagyok. Ez nálam természetes. Lőnék egy kis zenét meg fényeket, túl unalmas minden, de nincs nálam a maci. Odamegyek Gaiahoz, megfogom a maci kezét, csak lazán. Nem szedem el, hagyom, hogy ő intézze a dolgokat, én most pihenek. Nézem, ahogy a csajszi intézi a dolgokat, a srác aki odajön ismerős, de nem tudom ki az, ő viszont tudja ki vagyok. Képszakadás, zsír. Nem is kell reagálnom, nagyon gyorsan tanul a kislány.
- Fuck. - adom meg a kezdő ritmust az estéhez - Háromszáz új mutáns, fele nő, buli lesz este.
El is engedem a macit, magasra emelt kitárt kezekkel sétálok el, party lesz. Már most készülök rá.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Reptile Szer. 25 Jún. 2014, 07:15

~Ray Crawford / Helyszín: Parti-place ~

Eltartott egy darabig, mire meghoztam azt az elhatározást, hogy adok a pletykákra és egy gyenge kifogással magam mögött hagyom Akkaba Metropoliszt, melyre oly sokáig otthonomként tekintettem. Rögös volt az út ami erre a döntésre vezetett. Az egész talán évekkel ezelőtt kezdődött, nem vagyok benne biztos, de az biztosan tudom, hogy a lovasi rangért folytatott sikertelen harc volt az, melyből láncreakciószerűen eljutottam idáig. A magamba fordulás, hogy hagytam kicsúszni a kezeim közül életem talán legnagyobb lehetőségét, majd pedig a lassú felépülés és mások eltaszítása magam körül. Hosszú időn keresztül gyülemlett bennem a harag magammal szemben, mely végül azok ellen tört elő kiket a legközelebb tartottam magamhoz, őket hibáztattam, s így elfordultak tőlem, ahogyan annak lennie kellett, s ahogyan ők elfordultak tőlem, úgy fordultam én is el tőlük. Akkaba klán... Amilyen szorgos tag voltam valaha, úgy ereszkedtem le s maradtam meg a saját dolgaimmal, azokat helyezve elsődleges helyre. A düh hitetlenkedést és elidegenedést szült, hamarosan pedig távoztam, így egyszerűen, távoztam és nekiláttam annak, hogy magam mögött hagyva életem legnagyobb szégyenfoltját melyben felnőttem s mellyel nem vagyok képes rendesen szembenézni. Bár biztosra veszem, hogy valamilyen formában még oda tartozok, talán származás vagy neveltetés jogán, a belém nevelt nézeteket pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni, ugyanakkor megismerkedtem a pletykákat követő utam során rengeteg egyéb nézettel, különleges emberekkel, akikre továbbra is lenézően tekintek, de mégis képesek voltak olyan dolgokat és nézőpontokat képviselni melyekkel a metropoliszban nem volt lehetőségem találkozni. Lényegében belekóstolhattam egy ismeretlen világba, egy világba mely valamilyen szinten segít feledni. Jó döntés volt kiszakadni.

A teleportálás után valóban egy első ránézésre mennyországnak tűnő helyen találom magam, egyértelműen mutánsokkal körbevéve, ami valamilyen szinten old a hangulatomon. Érdeklődve nézek végig a tömegen zsebre dugott kezekkel, de nem látok semmi érdekességet, avagy ismerős arcokat, azonban hamar megjelenik a kis turistacsoportunk idegenvezetője, aki... Had ne mondjak semmit. Csendesen hallgatom és ballagok a tömeggel, érdeklődve vizsgálva az éppen fontosnak titulált látványosságokat, személyeket, épületeket, de nem mutatok különösebb jelet, örömöt vagy csalódottságot, vagy akár bármi egyebet, csupán érdeklődve nézek, még akkor is amikor maga Xorn jelenik meg és kezd beszédbe. Amint befejezte és tovább irányoznak minket a szálláshelyekre ott lecuccolok egy tetszőleges szobába lényegében véletlenszerűen, majd pedig kilépve az épület elé át pörgetem az eddig megismert lehetőségeket.
~ Ennyi utazás után rám férne egy ital. ~ Egyértelműen, ital, a legjobb barátom és a leghasznosabb módszer amivel ideig-óráig meg lehet fojtani bármiféle negatívumot az életben. Belépvén a szórakozóhelyre kíváncsian nézek szét, hogy miként néz ki belülről, mennyire van élet és hogy szolgálnak-e fel napközben italt, ha igen akkor már van is értelme beülnöm a pulthoz és támasztani a fejem a kesztyűs kezemmel.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Szer. 25 Jún. 2014, 20:27

~Danny Long - Lakhelyek, majd Főtér~

Eljött az a pillanat, amire szinte az egész elmúlt évben készültem. Az első feladatom egyedül, ami még mindig kicsit túl fontosnak tűnik ahhoz, hogy rám bízzák. Tianba, a Testvériség által irányított új mutáns országba megyek, és megpróbálom megtudni, hogy mik a valódi céljaik. Vajon tényleg az a céljuk, hogy egy olyan helyet biztosítsanak a mutánsoknak, ahol békében élhetnek? Vagy valami más van a dolog mögött? Igyekszem elvegyülni a tömegben, amikor átlépek a térkapun. Kényelmes farmert viselek, amin van hátul egy lyuk a farkamnak, pólót és baseballsapkát, amit egy kicsit a szememre húzok. Hátamon a tokjában elmaradhatatlan fegyverem, kezemben pedig egy sporttáska néhány váltás ruhával. Nem akarom, hogy rögtön észrevegyenek. Tudom, hogy nem rejtőzhetek a végtelenségig, nincs is szükség rá, de szeretnék előbb egyszerű beköltözőként körülnézni. Ahogy a tér megváltozik körülöttem, elakad a lélegzetem. Az első gondolatom az, hogy ez valóban a Mennyország. Sokat hallottam az őseim szülőhazájáról, Kínáról és rengeteg képet is láttam, de ez valami teljesen más. Olyan, mint a kínai mesék világa. És természetesen mutáns meséké. Az egész város a levegőben lebeg, egy sárga energiafal védi, és mindenhol a legkülönfélébb mutánsok vannak, gyerekek és felnőttek egyaránt, akik látszólag teljes biztonságban érzik magukat. A többségüktől az egyszerű emberek a külsejük miatt valószínűleg rettegnének és gyűlölnék őket, itt viszont biztonságban vannak. Nagy erőfeszítést igényel, hogy ne feledkezzek bele teljesen a látványba. Pont azért vagyok itt, hogy a dolog mögé nézzek, nem szabad hagynom, hogy teljesen elvakítson az első benyomás. Az idegenvezetőnk egy madárszerű mutáns, aki Hermészként mutatkozik be. Figyelmesen hallgatom a szavait, igyekszem minden apróságot megjegyezni. Amikor a térkapukért felelős Exodust mutatja be, felnézek. Ezek szerint, ha haza akarok majd jutni, neki kell térkaput nyitnia. Nem meglepő, hogy ezt is egy mutáns képességével oldják meg, de nem teszi egyszerűvé a dolgomat, hogy nincs valami automatikus rendszer. De talán akad más megoldás. Most még egyébként sem ez a legfontosabb. Ahogy elindulunk, Hermész Tian működéséről kezd beszélni, ami valóban egy mutáns utópiának tűnik. Ugyanakkor itt már elő is kerül az első név a Testvériségből. Xorn. A legtitokzatosabb tag. Talán az ittlétem alatt róla is sikerül kicsit többet megtudnom. Az iskola mellett elhaladva azt is megtudom, hogy Hellstormnak mi a dolga itt. Hellsotrm, aki Genoshán Zack Morsus fejét követelte, most gyerekeket tanít. Kezdenek becsúszni az első szépséghibák a dologba, de ez nem meglepő. Végülis a Testvériségről van szó. De amíg Xorn igazi céljait nem ismerem, addig nem tudom megállapítani, hogy mi az igazság. Nem sokat kell mennünk, hogy Kardfog is felbukkanjon. Elfintorodom, amikor meghallom a rövid párbeszédet Hermész közt és közte. Ez az alak nem változott semmit, még mindig egy szörnyeteg, akitől nem védi meg senki a gyengébbeket. Tényleg nincs senki, akihez Hermész fordulhatna? Ez azt jelentené, hogy itt bár a külső ellenségtől biztonságban vannak a mutánsok, a gyengéket továbbra is gyötrik az erősek? Eszembe jut, hogy itt maradok, és beszállok Kardfogék edzésébe, de hamar meggondolom magam. Csak futólag találkoztam Kardfoggal Genoshán, de könnyen lehet, hogy még így is felismer, és akkor lőttek az előzetes terepfelmérésnek. Lesz még alkalom felvenni vele a kesztyűt. Haladok tehát tovább a csoporttal, és megérkezünk a "Parti-placehez", Légió lakhelyéhez. Ezt a helyet is megjegyzem magamnak, de később jövök csak ide. A túra utolsó állomása a Testvériség tornya, amelynek tetejéről napfény sugárzik. Mekkora ereje lehet Xorn-nak, hogy képes ilyesmire? Felnézek a toronyra, és tudom, hogy akárhogy is végződik az ittlétem, ennek a helynek fontos szerepe lesz benne. Ahogy indulnánk tovább, őszinte meglepetésemre megjelenik maga Xorn. Nézem, ahogy lépked a levegőben, és egyre inkább az az érzésem, hogy nagyon nem járnánk jól, ha harcolnunk kellene vele. De a hangja barátságos, és arról beszél, hogy mindenkinek helye van itt. Valahogy nehéz elhinni, hogy egy ilyen valaki összeállt a Testvériséggel. Ebben a hozzáállásban bízom a részéről akkor is, amikor észreveszik, hogy én is itt vagyok, és az alapján, ahogy "reklámozták" a helyet, ez nem is tűnik nagyon valóságtól elrugaszkodottnak. Abban persze biztos vagyok, hogy ez után legalább titokban megfigyelnének, szóval maradok még a tömegben. Haladok velük együtt a házak felé és el is foglalom a helyem. Nem maradok azonban sokáig a lakásomban, csak lerakom a táskámat, és és kilépek az utcára. Először csak céltalanul sétálgatok, igyekszem megismerni a helyet, felfedezni, hogy mi merre van, és természetesen azt is nézem, hogy hogy élnek itt a mutánsok. Ha nem találok semmi érdekeset itt, akkor a Főtér felé veszem az irányt.

~Jerome Masamba - Parti-place~

Nem várhattam tovább. Adta magát a lehetőség, hogy a Testvériség közelébe férkőzzek, és nem hagyhattam ki, bár még nem volt időm teljesen felkészülni. Rengeteg mutánssal együtt lépek át a térkapun Tianba. Az én jövőmben ilyesmi nem történt, de ez nem is csoda. Ez egy másik Testvériség, Xorn pedig nem Magneto. A lényeg viszont ugyanaz, ugyanazok a szörnyetegek adják a szervezet gerincét, még ha más is vezeti őket. Jobban álcázzák a gonoszságukat, de ott van, ebben biztos vagyok. El kell ismernem, hogy a város valóban impozáns, és valóban az jut az embernek az eszébe, hogy egy mutáns utópiában jár. Még rettenetesebb hát a romlás, ami mögötte rejtőzik. De nem a mocsok teljes kitisztítása az elsődleges feladat. Az túl nagy feladat lenne egyedül. Most csak a hely feltérképezése, és a Testvériség, különösen Omega lokalizálása a cél. Egy vézna, madárszerű figura, Hermész fogad minket, aki készségesen körbe is vezeti a 300 fős társaságot a városban. Exodus kezeli a térkapukat, Hellstorm az iskolát vezeti, Kardfog meg valami kiképzőtisztnek tűnik. Legszívesebben köpnék egyet, amikor meglátom azt a veszett kutyát. Nem kis elégtétel lenne, ha én lehetnék a sintér aki elaltatja, de minden a maga idejében. Nagy bosszúságomra Omegáról szó sem esik. Az kizárt, hogy ne legyen itt, ő is a Testvériség tagja! De nyugalom, lesz még időm felkutatni. A torony jó kiindulópont lehet, bár az nem tiszta, hogy be lehet-e jutni. Gyanítom, hogy nem igazán látnak szívesen idegeneket. Végül Xorn is megmutatja magát. Nem tudom, hogy mi rejtőzik a jóságos álarc mögött, de ki fogom deríteni. Ő az igazi rejtély itt, az én világomban még csak nem is hallottam a nevét. De az rögtön látszik, hogy az ereje hatalmas. Óvatosnak kell lennem. Amikor utunkra engednek, persze a többiekhez hasonlóan én is elfoglalok egy lakást, de csak épphogy megnézem és lepakolok, máris indulok ki a városba. Úgy döntök, hogy a szórakozóhelyre veszem az irányt, megiszom valamit, megnézem magamnak ezt a realitásmanipuláló Légiót, és elkezdek tudakozódni. Az ilyen helyek a legjobbak az információgyűjtésre. Ha belépek, a pulthoz lépek, és megkérdezem a csapost:
- Mit isztok errefelé?
Közben körülnézek, hogy milyen alakok vesznek körül.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Pént. 27 Jún. 2014, 03:26

Mentális sík - Gaia  és Levi
//Ameddig nincsen összetűzésetek ide nem írok Smile//

Főtér - Danny
A főtéren pont Hermész kapja el.
- Üdv új lakó!
Köszönti rendesen a madárfiú.
- Hogy tetszik az új otthonod? Megfelel a szobád? Tetszik a főtér? Ó látom majomszerű mutációd van! Ez tök jó! Biztosan gyors vagy meg minden! Tudsz ugrani is? Már nem akarok személyeskedni bocsi. Tudod, ha zavarba jövök túl sokat beszélek. Most is? Szólj, ah túl sokat kérdeznék. Mr. Creed mindig azt mondja, hogy rám szó szerint kell érteni, hogy mindig járatom a csőrömet. Heheh... De tényleg, ha zavarlak kérlek szólj rám néha nem veszem magamat észre és nem akarok tolakodónak tűnni.


Aréna - Barbara (Gunny)
Creed megfordult a nő szavaira és odaállt elé. Ebben az alakjában Kardfog fölé tornyosult és a mutáns nagy levegőt szippantott. Gunny persze meg sem rezzent tőle, amire láthatóan a mutáns elgondolkodott.
- Hát Cicám...
Mondta elgondolkodva.
- Ha szeretnél edzeni és véresre veretni magadat persze örömmel látlak, de most nem ezt tartom a kutyacsordának. Nyomkövetés, vadászat és ügetés. Ha ezt is kibírod Cicám akkor gyere csak, de ha gondolod beülhetsz nézni is. Legalább lelkesebbek lesznek a fiúk.
Kacagott a férfi.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
A bárban lévő személyek: /Nagyobb felbontás hála Bishopnak Smile/
Tian 198-4
A kalapos férfi van a pult mögött. Békésen önt egy italt bárkinek, aki kéri. Hála Légiónak nincsen alkohol, ami ne lenne a polcon. A pultnál csak az a gyönyörű vörös hajú nő üldögél és egy vörös bort kóstolgat. A nő szótlan és férfi is csak egy tekintetből tudja, hogy újra kell tölteni a poharát. A cowgirl és az elefánt mutáns a tánctéren buliznak. A félszemű mutáns az egyik sarokban lévő asztalnál egy üveg whiskyt végez éppen ki. A lila jelmezes mutáns egy hihetetlen techno felszerelésen állítgatja a zenét. A nagy fehér mutáns a sárga bőrű fickóval és a másik alacsonyabb fakó bőrű és nagy szeművel beszélget egy boxban.

Palota - Tao
Taot bekíséri Xorn békésen. Az ajtók széthúzódnak a közeledtükre és bent egy lélift viszi őket Xorn személyes szintjére. Ez egy igazi ősei kínai stílusú királyi szobának tűnik. A tea már gőzölög mikor besétálnak. Xorn letérdel a kis asztalhoz és megvárja, hogy Tao szembeüljön vele.
- Magneto feljegyzéseket tartott rólad. A dojodról és a mutánsokért tett munkádról. A sajnálatos eltűnésed, vakságod és amnéziád után még el is raboltak.
Még az érzéketlen fémmaszk alatt is hallani a csalódott hangját.
- Hiszem, hogy Magneto fényes jövőt látott benned. A klónod bizonyította, hogy kitűnő vezér lehetnél. Ezért is szeretném, hogy ha a Testvériségünk tagjává válnál. Szükségünk van ilyen markáns vezetőkre.


A hozzászólást Morsus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 28 Jún. 2014, 18:54-kor.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Jún. 2014, 09:54

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Végül csak sikerült felkeltenem a figyelmét, lehet, hogy mégsem volt annyira jó ötlet, de már kimondtam az ostobaságot, így nem igen volt más választási lehetőségem, mintsem folytatni ezt a játékot. Az erőm messze elmaradt az övéktől és csupán a regenerációmban és a családi örökségemben bízhattam. Bíztam benne, hogy ez a társaság nem olyan, mint Magneto volt annak idején, amiket hallottam róla, hogy náluk nem lehetett fegyvereket se használni, csak a mutáns erőt és a szerint ért valaki annyit, amennyit. Cicám… sokan hívtak már így, csak elmosolyodtam a szavain, mintha tetszene, amit mond. Vadászat, ügetés és nyomkövetés. A városban a nyomkövetésre nem igen volt szükségem még soha sem, csak menekültem mindig, így az ügetés nem volt gond. A vadászat? Láttam a tévében hasonlókat, így úgy véltem, hogy ezzel is képes lennék boldogulni, de aztán majd kiderül, hogy mennyire lesz másképp, mint hittem. De nem szerette volna bekerülni állatokat takarítani, vagy földet művelni, nem azért verekedtem odahaza állandóan, hogy ilyen kis jelentéktelen dolgot műveljek itt. Hanem azért, hogy végre a harci tudásomat is megmutathassam.
- Akár fogadást is kötnék Mr. Creed, hogy rajtam egyetlen karcolás sem lesz – feleltem. – Ellenben a kisfiúkon igen.
Igaz nem tudhattam egyelőre, hogy mennyire van regenerációjuk, vagy egyéb efféle képességük, de azért bíztam benne, hogy nem volt a blöfföm olyan eget rengető.
- Bírni fogom Mr. Creed – feleltem.
Még biccentettem felé, majd elindultam a többi lupine felé és a rajtam levő pokrócot lehajítottam a földre, ami eddig takarta úgy-ahogy. Ha odaérkeztem, akkor hátrapillantottam Kardfogra, vagy a lupineokra, hogy valaki ismertesse, hogy éppen mi is a feladat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Pént. 27 Jún. 2014, 21:27

~Danny Long - Főtér~

Kényelmesen haladok, nézem az embereket, és végül kiérek a főtérre. Ahogy haladok a tér közepe felé, egyszer csak meghallom Hermész hangját. Barátságos mosollyal fordulok felé, és hallgatom végig a szóáradatát. Az izgágasága ellenére van benne valami szimpatikus, egyértelműen az az érzésem vele kapcsolatban, hogy nem lenne képes olyan gonoszságra, mint Kardfog vagy Hellstorm. Valószínűleg a menedék miatt van itt, nem a Testvériség miatt. Ahogy Creed bánt vele, nem hiszem, hogy az iránta való szeretet tartaná itt. Úgy látszik nem ismert fel, úgyhogy magabiztosan válaszolok.
- Gyönyörű az egész város, a szoba nagyon otthonos, és a főtér is fantasztikus. A családom Kínából származik, úgyhogy olyan ez nekem, mintha a gyerekkorom meséibe léptem volna be. Egyébként Danny vagyok. - mondom, és kezet nyújtok neki. Nem akarok álnevet használni, mert az csak rosszul jönne ki, amikor valaki felismer. Ha elfogadja, a kinyújtott kezemet óvatosan, de azért határozottan szorítom meg. Nagyon törékenynek tűnik a keze, ezért vigyázok, hogy ne okozzak fájdalmat neki, de azt se szeretném, hogy azt érezze, hogy túlságosan vigyázok rá. Elég lesajnálást kap, amennyire láttam, nem akarom, hogy bármilyen gesztusomból azt érezze, hogy én is így kezelem.
- Tényleg majommutáns vagyok. - felelek aztán a kérdésére. - Nagyobb az erőm is mint az egyszerű embereknek, de messze nem annyival, mint a lupineoknak. Van helyette gyorsaságom meg ügyességem, és nem is cserélném el. Ja, és elég nagyokat ugrani is tudok, ahogy mondtad.
Tartok egy kis szünetet, hogy reagáljon ha akar, aztán a szabadkozására is válaszolok.
- Ne aggódj, szólni fogok. - mondom bátorító mosollyal jelezve, hogy jelen pillanatban szó sincs arról, hogy zavarna, majd visszakérdezek.
- Neked pontosan mi a képességed? Azt mondtad, hogy te vagy itt a mindentudó. Ez mit jelent?

~Jerome Masamba - Parti-place~

Sosem láttam még ilyen széles alkoholválasztékot, valószínűleg a realitásmanipulátornak köszönhető ez a bőség. Kiválasztok egy jófajta whiskey-t és kérek egy duplát jég nélkül. A kocsmáros elég szófukar, így nem vele kezdeményezek beszélgetést, de nem is akarom pazarolni az időmet. Azok fölött az arcok fölött rögtön átsiklik a tekintetem, akik velem együtt jöttek be, olyan beszélgetőpartnert keresek, aki régebb óta van itt. A tánctéren levők és DJ pult mögötti fickó s kiesik, ahogy a társaság is, így két opció maradt, a vöröshajú nő, és a félszemű fickó az üveggel. Nem sokat gondolkozom, úgy teszek, ahogy szinte minden férfi tenne, bár a célt nem tévesztem szem elől. Elsősorban az információszerzés a cél, de már csak a természetesség kedvéért is inkább egy gyönyörű nővel kezdem. Nem akarom azt a benyomást kelteni, hogy nyomozok, az viszont senki számára nem lehet fura, ha megpróbálok vele szóba elegyedni. Iszom egy kortyot az italomból, kiélvezem az ízt, majd felállok, és magabiztosan néhány székkel odébb, a nő mellé ülök le.
- Még a mutáns Mennyországban is jólesik az embernek egy ital, nem igaz? - kérdezem egy árnyalatnyi iróniával a hangomban, majd egy újabbat kortyolok. - De a kínálatra nem lehet panasz. Viszont miért iszik valaki egyedül a tökéletes társadalomban? Aligha jelentkezők híján.
Igyekszem nem az egyszerű udvarló benyomását kelteni, magabiztosan, de nem kihívóan lépek fel, talán inkább az ismerkedési formulába burkolt, a város koncepciója iránti enyhe gúny ragadhatja meg a figyelmét.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Reptile Vas. 29 Jún. 2014, 14:59

~Ray Crawford / helyszín: Parti-place~

A helyre belépve az első dolgom, hogy a bárpulthoz ülök és onnan nézek végig a társaságon ami lehet. Egy nő, nem is olyan messze, de eleget foglalkoztam már nőkkel, fiatal vagyok, de csak a probléma van velük, jelenleg nem az a társaság fajta amiből kérnék, a tekintetem így tovább is mozdul a táncparkettre, átsiklik a cowgirlön és az elefánton, át a DJ-n, át a boxban beszélgetőkön egyenesen a sarokban ülő félszemű alakra aki most végzett ha jól látom whiskyvel. Innen távolabbról megvizsgálom az arckifejezését, hogy a tömérdek ital ellenére mennyire komoly, vagy éppen komolytalan. Ha komoly tekintetet látok akkor megvan számomra a megfelelő kezdetleges társaság, tervezek én itt megismerkedni mindenkivel, mivel innen már messze nincs visszaút, legalább is nekem nincs, éppen ezért pedig lesz is időm még ezt megtenni, egy hét múlva ilyenkor innen már valószínűleg mindenkiről tudni fogom legalább alapszinten, hogy kicsoda, pontosan elég idő lesz, nem kapkodom el. Felkeltve egy visszafogott és finom intéssel a pultos figyelmét mutatok az egyik polcon lévő alkoholos üvegre, pontosabban egy szépen díszelgő márkásabb whiskys üvegre, amint pedig a töltésre kerül a sor finoman ráfogok az üvegre.
- Elvinném úgy ahogy van. - Nem vagyok erőszakos, ha engedi az üveget hozzá teszek egy könnyen köszönésként értelmezhető biccentést és távozok, ha kell fizetés után bár kétlem hogy itt létezik fizetőeszköz konkrétan, ahhoz túlzottan utópikus, mindenkinek megvan a helye a társadalomban, avagy mindenki meg tud élni és feltételezem hogy nincs fizetés, amíg kiveszik a részüket. Ha nem adja nem erőszakoskodom, abban az esetben csupán enyhén elmosolyodom és kérek két duplát tisztán s azzal indulok el a sarokban lévő személy felé. Remélhetőleg üveggel érkezem meg, amit megérkezés után egy könnyebb mozdulattal teszek le az asztalra és egy pár másodpercig teljesen komoly arccal tekintek rá mielőtt megszólalnék, ugyan olyan nyugodt és komoly hangon.
- Feltételezem lecsúszik még egy. - Vagy legalább is egy fél, terveztem magam is inni még belőle, bár éppen az sem zavarna, ha erre nem kerülne sor, ahogyan elnéztem van bőven ellátmány és konkrétan ingyen tudják a semmiből pótolni amikor csak szükség lenne rá. Még néhány másodperc és ha legalább azt érzékelem, hogy a társaságom megtűrtnek mondható akkor helyet foglalok.
- Ray Crawford. - Egy szolid alapszintű bemutatkozás közben, remélhetőleg kapok egy nevet cserébe.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 30 Jún. 2014, 12:53

Palota - Tao

Miután az épületben felmegyünk Xorn saját szintjére, már látom, hogy a tea gőzölögve vár ránk. Xorn talán számított az érkezésemre, ki tudja, talán köze van ahhoz, hogy idejöttem, csak éppen észre sem vettem. Kikapcsolom az álcázó készüléket, idebent nem lát senki, Xorn pedig úgyis tudja ki vagyok. Leülök vele szemben az asztalhoz, és megvárom, míg ő kortyol először a teából, mint házigazda, csak ezután veszem el én is a csészémet. Ahogy hallgatom Xornt, egyik meglepetésemből a másikba esem, nehéz elhinni, hogy Magneto ekkora figyelmet szentelt volna nekem, ráadásul tervei voltak velem. Talán igaza lehet Xornnak, egy időben valóban fényes jövő állhatott előttem, talán akkoriban, mikor az Illuminati még működött. De utána sok minden változott, ahogy ő is mondta. A vakságom, a világvége, az elrablásom, és minden, ami alatt itt sem voltam. A klónom, mint jó vezető… Nos, valóban polgármester lett belőle, bár azt hiszem, ez inkább annak köszönhető, hogy az új AIM őt támogatta a kampány során.
-Nagyon sokat tudsz rólam, és úgy tűnik, Magnetoról is. Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy a korábbi mutánsképességem már a múlté, a mostanit pedig még nem tanultam meg uralni. Elsősorban emiatt jöttem ide, és hogy megismerjem ezt az új Testvériséget.
Belekortyolok a teába, majd újra felnézek rá.
-Az ajánlatod ezért több, mint csábító. Odahaza titkolnom kell a kilétemet, a SHIELD nem akarja, hogy kiderüljön, egy klón volt a polgármesterük, az AIM-ről már nem is beszélve. Itt talán végre szabadabb lehetnék. Önmagam. Nehéz úgy azonosulnom az új erőmmel, hogy önmagammal sem tudok azonosulni. Mindazonáltal, nem tudom, hogyan vezethetnék mutánsokat, ha még magamat sem tudom uralni. Ahhoz, hogy az a vezető lehessek, akit te szeretnél, időre van szükségem. Vissza kell nyernem azt, ami a fogságom alatt és a visszatérésemkor elveszett: az önbizalmamat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 30 Jún. 2014, 13:32

//Első körről lemaradtam, elnézést.//

Quentine – Party-place

Miközben egy szál cigarettára gyújtok, azon gondolkodom, egytől tízes skálán mennyire őrültség, amit csinálok. Valószínűleg a tízhez van közelebb a jelenlegi helyzet. A kezem két láthatatlan, levehetetlen, kozmikus erejű karperec… Mely jelenleg teljesen használhatatlan. A bal kezemen az omega alakú jel, de az érintésem már nem kapcsolja be a képességemet. Minden erőm elpárolgott, vagy elveszett, hála Omegának. Az ellene folytatott harc során ellopta a képességemet, és mivel alulmaradtam a küzdelemben, a karperec erejére vagyok jelenleg méltó. Hogy ez mit jelent, arról fogalmam sincs, mert a bandázsok továbbra sem hagytak el, mindössze olyanok, mintha lemerültek volna. Nem tudom, mit kell tennem, hogy újra használhassam őket, de a képességem visszaszerzéséhez ide kellett jönnöm, ebben biztos vagyok. Omega itt van, és minden bizonnyal még mindig nála van az erőm. Nem tudom, hogyan működik ez a Testvériség dolog, de nem hiszem, hogy egymás képességének ellopása éppenséggel jó szemmel nézett viselkedés.
A rövid körbevezetés során nem találkozunk Omegával, akiről az informátorom csak annyit mondott, hogy itt van, de a beosztása, rangja, munkája ismeretlen számomra. Megpróbálhatnék beszélni Xornnal, de egy fickóval rögtön lelép a tornyába, és különben sem vagy az az árulkodós fajta – legfeljebb, ha semmi más nem működik. Így tehát információt kell szereznem Omegáról, és ehhez kétlem, hogy a könyvtár lenne a legalkalmasabb hely. Miután Hermész elvisz minket a lakhelyekhez, én lepakolom azt a kevés holmimat, amit hoztam magammal, és útnak indulok, hogy megtudjam, amit akarok. Úgy ítélem meg, hogy ehhez Légió kocsmája, vagy diszkója a legalkalmasabb, nevezzük, aminek akarjuk.
A hely nem valami zsúfolt, mikor odaérek, bár még korán van, de összesen, ha tizenöt ember lézeng itt, már sokat mondtam. Igaz, az egyikük egy elefánt, ami sok helyet foglal. Beszélgető alakok az egyik sarokban, iszogató alkoholisták a másikban, néhány táncoló, és egy flörtölő pár a pultnál. A párostól egy széket kihagyva ülök le a pulthoz, hogy ne zavarjam őket, és rendelek a pultostól egy gint.
-Mindig ilyen kihalt ez a hely? – Kérdem a pultostól, miközben rágyújtok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Deadpool Pént. 04 Júl. 2014, 02:57

Pool Party Place

Besasszézok egy bárba jár a lábam mint a puska, de el nem sütöm amíg a nap le nem megy és csak átsorolok a pult felé amíg két ember próbálja csak betölteni a parkettet. Az ördöggel meg úgy is csak hétre beszéltük meg a randit. A szél kap a hajamba miközben bereklámozom az új sampon márkámat és mutatom profilból is, hogy sürgősen tejet kérek mert csak egy marék nyuszibogyót hoztam és tejet nem csempészek. Ki nem száradhat a reggeli mielőtt beburkolnám. Pedig érzem én már a ritmust is csak nagyon kinézte az egyik kormos képű az egyetlen rejtélyes fekete özvegyet a bárban. Pedig már a bejáratból láttam, hogy a kölykeinket neves klánok nevelnék és jól állna nekik a vicces fogsormintás cumik egyike, amelyiken nevetségesen nagy, gyöngy fogak vannak. Menne a szemükhöz a vörös fekete. Különbenis a szememmel már levetkőztettem a szemeit, szörnyű az a nyolcvanas évek sci-fi napszemüvege. A másik csajszi meg lucky luket cosplayel és a pasija egy állat. Wade ez nem az a nap amikor megházasodsz, de máris belefuthattam egy igazi nyomozóba.

Amint leküldöm a tejemet végig gondolom láttam-e már valahol ezt a szimpatikus embert miközben határozottan válaszolok.

- Hát amennyi temetőbogár kergeti itt az uv lámpát nem csoda! - Közlöm halálosan komolyan, határozottan és röviden, miközben a szemkontaktust fenntartva alaposan lenyalom a szám felől a tejet. Ma olyan gangstának érzem magam, hogy már most sajnálom, hogy nem susogósban jöttem el. Farmerben nagyon nehezen fogom felvenni a mutáns Van Damme személyazonosságát. Még ha a hajszínt ki is magyarázom, így nem fog sikerülni a diótörős spárga. Nem azzal a kemény, férfias nézéssel a B kamera felé.
Csak egy fontos van, ne kérkedj azzal, hogy te vagy a nagy Deadpool, Wade Wilson a szájaló zsoldos, ki fogod bírni, mert egy erős felelősség teljes férfi vagy. De az illem azt követeli, hogy sértegetés után mutatkozz be.

- Peter Parker! - Kicsit talán hirtelen vágom hozz, de miért kiáltanék el egy nevet ha nem ismerőst látok és nem azért, hogy úgy mutatkozzak be mint egy autista?

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Csüt. 10 Júl. 2014, 00:43

Főtér - Danny
- Ó Danny! Öröm téged megismerni! Igen ez remek hely. Régen egy nagyon ki lakásban éltem egy nagy lakóházban, a szomszédom drogkereskedő volt és kétszer rúgták rám az ajtót rendőrök. Félre nézték a házszámot. Itt nem szokott ilyen történni. Itt mindenki király.
A kérdésre elpirul.
- Ó... csak ennyi... - kitárja a karjait és azokról tollak lógnak. - A mutációm elégé nevetséges... még repülni se tudok, de szeretek beszélni és barátkozni. Xorn azt mondta, hogy az ember nem csak a képességéről szól és ezt a munkát találta nekem. Az én dolgom, hogy tudjam mi hol van és ki mit csinál. Még se egy rendőr felügyel titeket inkább afféle infó pultos vagyok. Szeretem ezt a helyett és magamtól megtanultam sok mindent róla, jobban ismerem, mint páran a testvériségből, ezért azt mondta Xorn ebben tudnék segíteni. Xorn mindenkiben csak a lehetőséget látja.


Aréna - Barbara (Gunny)
Victor vállat von.
- Jól van Cicám. Ha ezt szeretnéd akkor gyere. Elégé egyszerű edzéseket tartok. Xorn nem szereti, ha nagyon véreztettem a kölköket. Félti őket a vén vödör fej.
Mondja kacagva és besétálva látszik, hogy a teremben köröket rónak, súlyoznak és fekvőtámaszokat nyomnak a farkasszerű mutánsok.
- Vigyázz!
A parancsra sorba állnak.
- Figyelem kölkök! Kaptok egy gyakorló társat a kislány személyében. Egyben kérem vissza őt.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
Jerome, Ray, Deadpol és Constantine is látják, hogy mikor a férfi tölt a pultnál az üvegből nem fogy. Bármit is tölt az üvegben ugyanannyi marad. Crawfordnak nem adja oda az üveget.
- Bocs, de akkor nem tudok újat csinálni.
Cserébe egy nagyobb pohárba tölt neki rendesebb adagot. Jeromehoz fordul, aki a vörös nővel próbál beszélni, de az csak elfordítja a tekintetét.
- Hé. Ne zavard a hölgyet kérlek.
Mondja és elkezdi letörölni az asztalt. Constantine kérdésére elmosolyodik.
- Szerencsére. Mégis csak délután van. Ilyenkor csak az éjjeli vadak szoktak bejárni.

Ray leül az asztalhoz és a félszemű elmosolyodik.
- Az üveg az enyém, szentimentális okokból mindig elhozom inni. A kopasz sóher fél, hogy kiisszuk az üvegeit és nem tud majd újra termelni.
Ezzel poharat emel és koccint Crawford.
- John - lehúzza az italát. - Rég mutatkoztam be emberi néven. Hívj Perzselőnek.


Palota - Tao
Xorn békésen hallgatja Taot.
- Ha bármiben segíthetek az önmegtalálásod útján... kérlek szólj.
Mondja és ő is beönti a maszkján a teát. Taonak ekkor tűnhet fel, hogy az egyik teremben mellszobrok állnak és pár ismerős. Magneto, Xavier, Apokalipszis, Bárd, Zack Morsus, Serena Davidson, Sinister, egy farkasember és egy teljesen átlagosnak tűnő emberi arc.
- Szeretném bemutatni még pár társunkat. Testvéreinket, akik csendesen támogatnak minket.
Egy nő emelkedik ki a sötétségből.
Tian 972876-selene
- Te úgy ismerted Noiré, kérlek hívd Selene-nek.
Ezek után lép elő Omega vörös-fehér jelmezében és mellette egy szárnyas férfi, akit Tao nem akart még egyszer látni. Ezékiel Gordon.

Tian Warren_Worthington_III_%28Earth-1024%29
- Jet! Rég találkoztunk pajti.
Mondja mosolyogva a bukott angyal.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 10 Júl. 2014, 10:02

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Követtem Creed-et, amikor elindult befelé, az arcomra döbbenet ült ki és némileg rosszallóan csóváltam meg a fejemet. Szóval nem tartottak komolyabb edzést sem azért, hogy ne sérüljön meg valaki. Ha ezt az hallotta volna, aki felkészített a ketrec harcokra, akkor már sírva nevetett volna, pedig az csak bunyó volt és nem pedig az élet. Reméltem, hogy a kölykök soha sem kerülnek éles harcba, mert akkor Xorn miatt igencsak rossz helyzetbe kerülhetnének.
- Nem az lenne ésszerű, hogy most legyenek keményebb edzések és esetleg kapjanak néhány „bibit” azelőtt, hogy kimennek a való életbe és ott belehalhatnak, ha hibáznak? – kérdeztem. – Inkább itt kéne megsérülniük, ahol nincs tétje, mintsem a saját bundájukon megtanulni…
Megráztam a fejemet a szavaim után, én itt még új voltam és nem kritizálhattam mások munkáját, ami láthatóan működött és így jogom sem volt beleszólni ebbe.
- Bocs, eléggé szókimondó vagyok – vontam meg a vállamat. – Nem egyszer kerültem bajba már miatta,
Noha a szavaimnak nem volt szabadkozó hangja sem, nem kértem bocsánatot tényleg, csak az elvárt szociális normáknak próbáltam megfelelni. Igaz itt még azt sem tudtam, hogy mik az elfogadottak. Bent körbenéztem, csak farkasszerű mutánsok, sehol egy másik.
- Csak lupine-ok vannak itt Tianban, mások nincsenek? – érdeklődtem.
Megálltam Creed mellett, amikor a csoport vigyázzba állt és felsorakozott.
- Üdv, Barbara Miller vagyok – mutatkoztam be és elindultam feléjük. – Annyira nem kell vigyázni velem, egyben fog a főnök visszakapni.
Mielőtt elértem volna a sort a vállam felett még egy pillanatra egy mosollyal az ajkaimon fordultam hátra Creed irányba, majd újra a többi fiatal felé figyeltem és ha odaértem a sorba én is beálltam, hogy kezdődhessen, vagyis folytatódhasson az egész edzés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 11 Júl. 2014, 11:15

Palota - Tao

Xorn nem szószátyár beszélgetőtárs, de szavai épp ezért nyomnak többet, és úgy érzem, tényleg szívesen segítene nekem.
-Amint rájövök, mivel segíthetnél, szólok – válaszolom, miközben a teát a számhoz emelem, aztán mielőtt belekortyolnék, észreveszem a szobrokat. Az első néhány érthető, hogy itt szerepel, aztán van, amelyik meglep, és olyan is akad, akit nem ismerek fel. Úgy tűnik, vannak olyan tiszteletre méltó mutánsok, akikről nem hallottam egyáltalán. Mindazonáltal Bárdon akad meg a tekintetem leginkább, érthető… Nem is tudom, mikor láttam utoljára, de arra tisztán emlékszem, mikor először találkoztunk. Jól emlékszem, akkor még nagyon más voltam… Még jó, hogy Miyakoról nincs szobor.
Xorn hangja ránt vissza a nosztalgiából, csak bólintok kicsit még elmerengve, aztán mutánsok felé fordulok, akik sorban bemutatásra kerülnek. Ahogy haladunk végig rajtuk, egyik ámulatból a másikba esem. Noiré… Mikor is volt? Már legalább hét éve, vagy még több, a külseje is változott kissé, de a szemei ugyanazok.
-Selene… Üdv! - Köszöntöm a nőt.
A jelmezes férfi is ismerős, de nem találkoztam vele személyesen, csak a hírekből hallottam róla. Ha jól emlékszem köze volt egy móló felrobbanásához valahol New Yorkban, aztán eltűnt. Ezek szerint itt talált menedéket, neki is biccentek köszönésképp. Végül pedig egy szárnyas férfi érkezik, és ahogy meglátom, rögtön felismerem. Ha Noirét rég láttam, akkor Gordon már kész történelem, de ez tényleg ő. Nem kétséges, a szárnyak arra utalnak, hogy feltámadt, bármennyire is hihetetlen. Katie Giorgessa pasija, a szakításuk pont olyan tüzes volt, mint a kapcsolatuk. Átment a falakon, amikor még élt, de az igazi képessége a bunkósága volt. Egyszer még össze is kellett vernem, mikor kezet emelt… Alexre. Úristen, vajon mi lehet most vele? Milyen rég történt mindez… A csöves lány, aki hajzselére és rágóra kért kölcsön… Azt mondta, nem mutáns, mégis mindig körülöttünk volt. Azt hiszem benne is több volt, mint akkoriban gondoltam.
-A pajti erős kifejezés, Gordon – válaszolom neki, de tudom, hogy ami történt köztünk, az már nagyon régen volt, és nem kéne emiatt gorombának lennem. – De valóban rég láttuk egymást. Mintha egy darabka történelem lenne itt – fordulok Xornhoz. – Hogyan támogatják ők a Testvériséget?
A kérdés leginkább Gordonra vonatkozik, mert róla sem a csendességet, de a támogatást nem könnyű elképzelni.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 11 Júl. 2014, 11:58-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 11 Júl. 2014, 11:57

Quentine – Party-place

Vannak itt érdekességek, például az örökké újratöltődő üveg… Így érthető, miért van ingyen a pia, ha nincsenek költségek, nem nagyon kell felverni az árakat. Azok, akiket flörtölő párnak néztem, kiderül, hogy csak egy helyi nő, és egy új jövevény, aki nem ismeri a szabályokat – ahogy én sem. Szóval a nővel nem szabad beszélgetni, vagy legalábbis nem most, nem ilyen stílusban, vagy valami ilyesmi. A pultos aztán nekem is válaszol, végülis tényleg korán van, de akkor ezek szerint később meg fog még telni ez a hely. Bólintok a válaszára, felhajtom a gint, és a pultra teszem a poharat. A másik kezemmel meg máris jelzem, hogy jöhet még egy adag, mert délután ide vagy oda, nekem elkél némi pia.
-Lehet, hogy csak a sztereotípiák miatt gondolom, de te ismersz errefelé kábé mindenkit, nem? Gondolom mindenki megfordul ezen a helyen, és megkérdezi, miért nem fogy ki soha az üveged, meg ilyen baromságok. Aztán elmeséli, hogy neki mi a képessége, vagy mi a szívfájdalma… Valahogy mindig ilyennek képzeltem el a csapos melót, főleg így a délutáni órákban, a fáradt, nyári levegővel, és a meleg ginnel.
Nem mondanám, hogy az értelmetlen csevegés császára vagyok, de a fickó érdekesnek tűnik, és kivételesen úgy tudok beszélni valakivel, hogy az talán nem veszi tolakodónak. Lefogadom, hogy ha ezen a helyen megkérdezném, hogy mit tud a fickó Omegáról, még csak nem is gondolná, hogy szaglászom valaki után, simán elhinné, hogy érdeklődöm a helyi arcokról. Kicsit olyan ez a hely, mint a paradicsom, de ahhoz, hogy ezt el is hihessem, kénytelen leszek berúgni.
-Szóval ismer egy bizonyos Omegát? Magas fickó fura jelmezben, és mások képességét szereti elvenni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 11 Júl. 2014, 21:08

~Kettes számú Ralf Shaw, PeePee~
Levi valahogy... furcsa. Kinézetre se az igazi, de a pacsizás a megszokott, régi mozdulat, én már nem is tudom felidézni, de a testem ösztönösen reagál. A szavak viszont felemelik a szemöldököm. Szóval ez ő, de nem ő. Nem értem. Valami újfajta cuccot szed?
- Hallod, no offense, de nem a portással akarok dumálni, hanem a nagy Hudsonnal. Szólj neki, hogy Ralf az. - mondom egyszerűen. Mindig is utáltam, ha megvárattak, és amióta főnök lettem, voltak akik ilyen miatt a családjukat veszítették el. Mások csak az életük... Kedv- és rangfüggőek voltak a büntetések.
- Ha viszont nem akar beszélni, akkor hagyjuk is. - fordulok el, és amikor már háttal állok, akkor intek egyet a kezemmel. Rohadt Levi, még sosem baszott így fel. Fél füllel hallom, hogy a vörös hajú csajszi tabu. Na, akkor meg is van a mai első kihágásom. Amennyiben hagyják, odasétálok a csajhoz, ledobom magam a székre, és intek a pultosnak.
- Két sambuca, és egy absinth, remélem van. Kísérőnek pedig... egy captain morgan. - mondom, majd a csajra nézek, de végül csöndben maradok. Végül is, itt minden ingyen van, mire hívnám meg? Inkább előveszek egy szál cigit, és a számba dobom, majd meggyújtom az italokra várva. Elég komoly indulás, de az évek során megedződtem már. Amúgy is, most le akarom inni magam. Rohadt Levi, mi a geci ez, hogy nem ismer fel? Mindig is nagy volt az egója, de a barát az mindig barát volt. Ennyit számítana ez a pár év?

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Vas. 13 Júl. 2014, 01:14

~Danny Long - Főtér~
Hermész tényleg nem kicsit beszédes, és ez elég hasznos lehet. Máris úgy érzem, hogy visszaélek a barátságosságával, emiatt kicsit bűntudatom is van, de tudom, hogy nem szabad kihagynom egy ilyen kínálkozó lehetőséget az információszerzésre.
Rögtön magáról is mesél egy kicsit, amiből megtudom, hogy ő is elég szörnyű körülmények között élt, hasonlóan mint én gyerekkoromban. A mutációja tényleg elég haszontalan. Ez elég szörnyű érzés lehet, főleg itt, rengeteg hasznos képességgel rendelkező mutáns között. Bár az is igaz, hogy nincs egyedül ezzel. Xornnak viszont elég jó érzéke van ahhoz, hogy megfelelő feladatot találjon mindenkinek, és elérje, hogy hasznosnak érezzék magukat. Nem olyan, mint Apokalipszis, akinek az összes tervéből és gondolatából süt a gonoszság és a kirekesztés. Ha nem Kardfoggal meg a többi vadállattal dolgozna, talán eszembe sem jutna, hogy valami nem stimmel.
- Csomó mutánsnak fejlődik a képessége az élete során. Még te is meglepődhetsz. - mondom bátorítóan. - A munkáddal meg tényleg sokat segítesz, eléggé el lennénk itt veszve nélküled.
- Viszont lenne egy kérdésem. Mit lehet tudni Xornról? Nagyon hatalmasnak és jólelkűnek tűnik, de olyan titokzatos. Lehet tudni, hogy ki ő és honnan jött, vagy hogy miért csinálja amit csinál?
Elég hamar a lényegre térek, de valószínűleg akkor is ezt tenném, ha tényleg csak egy érdeklődő beköltöző lennék.

~Jerome Masamba- Party-Place~
A nő nem reagál, és a kocsmáros is azonnal felszólít, hogy hagyjam békén. Úgy tűnik tényleg nagyon komolyan gondolja ezt a melankolikus iszogatást. Bár nem a legjobb helyet választotta, ha magányra vágyik. Mintegy ezt megerősítve le is huppan a másik oldalára egy vörös hajú kölyök, aki nem óvatoskodik az alkohollal. Attól a kombinációtól, amit rendel, már hallásra émelyegni kezd a gyomrom, pedig sosem voltam az a fajta, aki először dől ki az alkoholtól. És bizony a tragédia óta sokkal többször edzettem ezen képességeimet, mint az egészséges lett volna. Nem tudom, hogy hallotta-e, amit a csapos mondott a nőről, de az biztos, hogy kiszemelte magának, ám végül nem szólal meg. Alig érzékelhetően elmosolyodom egy pillanatra. Egy ilyen kölyköt egy ilyen nő valószínűleg kettétépne. Ekkor azonban megüti a fülemet egy szó a másik oldalról, ami teljesen elfeledteti velem a fiút és a nőt. Nagyon nagy önuralomra van szükségem, hogy ne kapjam azonnal oldalra a fejem, de az önkéntelen mozdulatot gyorsan kortyolásnak álcázom. Rendesen meghúzom a poharamban levő whiskeyt és csak azután nézem meg, hogy miféle alak érdeklődik Omega után. Egy meglehetősen átlagos külsejű, magas, sötét hajú fehér férfi ül a pultnál. Nem szólok hozzá, és nem is bámulom feltűnően, inkább visszafordulok az italomhoz, de közben figyelmesen hallgatom, hogy mit válaszol a csapos. Vajon mi dolga lehet Omegával? Lehet, hogy van egy potenciális szövetségesem?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Vas. 13 Júl. 2014, 17:13

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

A csajszi szépen indít, egészen jól hozza a formám, nem is foglalkozok vele, felesleges lenne az istenek felett álló másodperceim ezzel tölteni, megyek vissza kiborítani a vödör hányást. Lazán bevágok egy üveg vizet mellé egy kis jeget és a másnaposság teljesen elmúlt. Királyság van. Végigszaladok a tróntermen és hozok egy üdítőt a lánynak is, halál menőn visszaérek hozzá és odaadom a kezébe a koktélt.
- Tessék. Na helyzet odaát? Hallasz? Ahha, értem, nem csak én vertem le a biztosítékot.
Oké, nem nyomom szegény csajt. Óvatosan odanyúlok a kezéhez, szólok neki és aztán finoman elveszem a macit. Ha nagyon kapálózik nála hagyom, de nem fog, most kiesett az időből. Amint enyém a medve gyorsan vissza is nézem a dolgokat. Egész jó kis társaság gyűlt össze délutáni iszogatásra, zsír. Természetesen hozzám nem érhetnek fel. Mindjárt fel is dobom a hangulatot.
- Dőlj le aludni ha rosszul érzed magad. Átveszem.

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Lev Hudson ~

Buli van, délutáni iszogatás. Visszanézek gyorsan pár percet, amíg nem én voltam és már tolom is. Először is egy laza ritmus zene a hangulat mellé, jó a táncosoknak, be is rakom azonnal. Ha már megvan a ritmus azonnal elkapom, felemelem mindkét kezem és csettintek egyszerre egyet, a mutatóujjam a magasba emelem, aztán leengedem a helyre. Kell a két mankóm, teremtek magam mellé egy barna és egy szőke csajszit, nehézbombázót, lenge ruhában. Átkarolom őket és már mehetünk is. Amint van hely a hátam mögött jöhet egy vörös vadóc is aki a hajam birizgálja na meg az oroszlán feline csajszi, aki az új kedvencem. Újabb csettintés, egy üveg whiskey a srác elé aki kért, de isteni okok miatt nem kapott, az asztalon az orra elé teremtek egyet. Jöhet a pultnál kérdezgető csávó, fekete kötéses naplót teremtek elé, tele a helyi pletykákkal. Magamnak jöhet egy doboz cigi, a legdrágább fajtából és még egy üveg whiskey. Na így már tetszik. Szépen végigsétálgatok a báron, a menő néger kiborg srác mellé érve rácsapok a vöröske fenekére. Kiadom neki, hogy menjen oda és szólítsa meg a fickót, szórakoztassa kicsit, de azért ne ápolja le helyben. Ralfhoz sétálok istentelenül királyan és leülök mellé, megmentve a csajszit, akit békén kell hagyni. Ralf ölébe máris beleül a feline cicus és cirógatni meg nyalogatni kezdi, ha kell szólok neki, de általában egy nézésből tudják a lányok. A srác felé nyújtom a kedvenc cigink, utána elveszek egy szálat és bedobom a számba. Jöhet a gyújtás és teremtek elénk két pohár italt.
- Csá Ralf. Az előbb Gaiaval beszéltél, menő kiscsaj, bocs, hogy nem voltam, más dolgom volt. Simán kiütöttem magam tegnap vagy tegnap előtt éjjel és szerintem most Gai is offon van. Helyzet? Látom áttértél a fekete cuccokra, csaknem metál?
Jó látni egy régi ismerőst. Fogalmam sincs honnan ismerem, de nem is kell tudnom, ez nekem járó kegyelet a világ részéről, Zeusz lányait is anno így szereztem meg, hogy csak úgy tudtam és most itt játszok velük. Túl tökéletes vagyok ahhoz, hogy tévedjek bármiben is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 13 Júl. 2014, 21:38

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Gaia ~

A srác szavai nem tetszenek és erre egy kaján mosoly eleinte csak a válaszom.
- Mindjárt idehívom, de vigyázz, mert ez a portás szereti a tüzet és nem fél játszani vele.
Mondom a srácnak még búcsúzóul.

~ Légió, mentális sík, Gaia ~

A kivetítőt amit Levi csinált régen még mindig ott hagytam a helyén, akárhányszor is került hozzám a maci, így az eseményeket láthatta. Mikor el akarta venni tőlem a macit, csak egy pillanatot kértem tőle, miközben elvettem az üdítőt és ásítottam egyet.
- Odaadom, de megtennéd, hogy este itt a saját síkunkon ma egy hawai bulit tartunk? Szeretnék pirózni egy kicsit és te is bulizhatsz kedvedre,
HA igent mond odaadom neki a macit és odébb vonulok az egyik emberméretű plüssöm felé, melynek az ölelésébe dőltem le. Tudtam, hogy Levi este bulizni fog és hogy aludni esélyem se lesz akkor, így inkább előre próbáltam aludni egy kicsit, de előtte még megittam az üdítőt és néztem a kivetítőt, mint valami tv-t, hogy nyomon követhessem az eseményeket, és közben valahol elbóbiskoltam.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian Mudch0 Tian Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian Empty Re: Tian

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.