Exiles 2: Kénkő és Pokol

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sarah on Vas. 22 Júl. 2012, 16:43

Követem a férfit, akit nem meglepően annyira nem érdekel a dolog, van jobb elfoglaltsága is, de nem is igazán azért követtem, nem tudom, hogy mit csináljak, úgy értem ezelőtt sosem voltam ilyen helyen és valószínűleg pánikolni kezdenék ha nem tudnék mit csinálni, na jó azt be kell látnom, hogy valamilyen szinten szimpatikus is az alak, és ez is rájátszott arra, hogy inkább őt követtem és nem azt a bizonyos párost, akik valahogy állandóan igyekeznek éreztetni, hogy felsőbbrendűek, legalább is az egyikőjükön állandóan ezt veszem észre, ez pedig eléggé zavar, persze lehet ezt csak nekem tűnik így, de akkor is pocsék. Kopogás, majd csend és figyelés, mindenki részéről egy helyre, majd pedig egy meglehetősen stílusos beszéd kerül előadásra.
~ Ők lennének a belső kör? ~ Nem tudom, de egyenlőre nem teszek semmit, csak a képemre erőltetek egy mosolyt és figyelek. Végül mindenki " oldódik", és teszi tovább amit eddig is tett, azt hiszem, és így hát én is nyugton maradok egyenlőre, teszem amit eddig ugye, követem Millert, nem úgy, mint aki kémkedik, csak mint mondtam, hogy ne kezdjek el pánikolni, de amúgy továbbá csendben vagyok és igyekszem nem feltűnősködni, menet közben az egyik fura ruhás fazontól elveszek valamiféle italt, nem tudom igazából hogy ez most pezsgő-e, vagy valami más, bár feltételezem hogy pezsgő, amiről sokat hallottam már de tulajdonképpen eddig egyszer sem kóstoltam az eddigi életemben, és ha már mindenki ezt csinálja, akkor én miért ne csináljam nem igaz? Egy kis plusz séta után bele is kortyolok, majd pedig egy valós mosoly mellet realizálom hogy:
~ Nem is rossz... ~ Nem olyan mint amilyenre számítottam, de valóban nem rossz. Továbbá egyenlőre várok, hallgatózok, aztán hátha szerencsém van és ennyi elég valamihez.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Teddy on Vas. 22 Júl. 2012, 17:03

Próbálok vegyülni a tömegben, több-kevesebb sikerrel, bár inkább mondanám többnek, csupán az undor és a gúnyos mosoly miatt kell erőltetnem magam, mert ez a kettő érzésem mindenképpen ki akar ülni az arcomra, ahányszor elkapok egy tekintetet. A többieket igazából már elvesztettem szem elől, de valahogy ezt annyira nem bánom, elvesztettem őket " cserébe " pedig szereztem egy pohár pezsgőt az egyik pincérféleségtől, akiknek legalább a ruháját eltalálták, bár nem vagyok benne biztos hogy ez alkalomhoz illő számukra, de nem is zavar ez különösebben, főleg annyira nem, hogy tovább okoskodjak róla. Kopogásra leszek figyelmes, bár túl nagy fontosságot nem tulajdonítanák a dolognak, de elég hamar feltűnik hogy elcsendesedik az egész tömeg és egy helyre néznek, így hát mit tehetnék, jómagam is oda terelem a tekintetemet és csendben figyelek. Az rivális megjegyzés kiváltképp tetszik, bár csak egy mocskos féreg az, kit éppen figyelek, meg kell hagynom hogy humorérzéke legalább van. A beszéd végén belekortyolok az italba, mert miért ne ugyebár, majd pedig egyszerűen folytatom az utamat, ezúttal afelé a bizonyos póker asztal felé próbálok haladni, bár különösebb fogalmam nincs arról, hogy hol is van, valószínűleg nem nehéz kiszúrni ha ebben a szobában van, ha nincs, akkor meg úgyis megtalálom előbb vagy utóbb, valahogy kedvem támadt játszani, igaz, nincs mit befektetni zsetonba, és annyira nem is igazán vagyok a szerencsejátékok megszállottja és a legtöbbhez nem is értek, a póker az mégiscsak egy eléggé közismert és alap dolog, az ember mindenhol találkozik vele szinte, na jó nem mindenhol de sok helyen, és így az alapjait a legtöbben, beleértve jómagamat is ismerik, szóval végül is miért ne? Valamint egy pókerasztalnál ki tudja, hogy mit tudhat meg az ember, szórt információk, utalások, stb. stb., és ha szerencsém van még egy nagyobb összeg is ütheti a markomat, bár nem vagyok pénzéhes, és tudom, vagy legalább is feltételezem hogy nem vihetem magammal, de ez jelenleg nem is nagyon érdekel.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sweety Love on Kedd 24 Júl. 2012, 23:33

Drága ruhák, luxuskiegészítők.. oly könnyen ment minden... Glori arcához emelte a választott ruhát, hogy érezze az anyag puhaságát,s az illatot... anyja imádta volna ezt a ruhát. S nála sokkal jobb érzékkel választott volna tökéletes öltözéket mindenkinek. De ő sem ronthatta el a dolgot. Nem, hiszen megtanulta, hogy egy sznob társaságban szükség van luxuscikkek viselésére, de nem, nem görcsösen... Hiszen azt kell sugallnia, hogy ő ezt megengedheti magának bármikor... Sőt.. többet is, ha olyan a kedve...
Képességének hála meg is engedhette...
Miután felöltötte a vörös ruhát, próbálva anyjának emlékéből meríteni, odaballagott a férjéhez is, hogy az utolsó simításokat ő maga végezhesse el az öltözékén. Anyja is szerette volna kezében tudni ezt a fajta irányítást, és most.. ő volt a legtökéletesebb példakép.. Ő, aki tudta, hogy hogyan csempésszen az elegáns megjelenésbe épp kellő mennyiségű bujaságot ahhoz, hogy eladható legyen...

Mikor belép a bálba, akkor is Sweetyt mintázza. Felemelt fej, királynői tartás. Azt már a saját szerepei közt is gyakorolnia kellett, így nem okozhatott gondot. Egy lopott pillantást vetett Namorra, majd a többiekre is. Tartott tőle, hogy lesznek köztük, akik leleplezik az álcájukat, de nem mutathatott feszültséget. Királynői mosolyt bűvölt hát az arcára. Fennsőbbségest, nem direktet... A sznob társaság az első pillantásával felméri az újoncokat, s pillanatok alatt ki tudja szagolni, ki az, aki odavaló... Glori remélte, hogy ezúttal inkább a bállal lesznek elfoglalva.
Viszonozta a bentiek kedvességét, kissé tartózkodón... Ő nem volt olyan nagy átalakulóművész, mint az anyja, de most élénken figyelt magára, a tömegre, s kereste miként olvadhat be teljesen. Közben egészen eltávolodott a férjétől. Jobbnak látta, ha nem férj s feleségként érkeznek... Ez a társaság biztosan jobban fogadta ha egy hölgy illő kísérővel, de szabadon érkezik.

A koppantáskor már egészen együtt mozdul a tömeggel, már a részének érzi magát, s szemei ezúttal a hely királyait és királynőit fürkészik. Szemöldöke pedig egy pillanatra ráncba szalad, ahogy rádöbben, a szöszi telepata, majd mesterien kisimítja a saját vonásait, és egyetlen gondolattal egyszerűen önmagába zárkózik, hogy a saját titkát megőrizhesse. Nem viszi persze túlzásba... a túl zárt elme is figyelemfelkeltő lehet.
Ahogy a hírességeket figyelte, észrevette Namort is, ahogy a ledérnek és veszélyesnek tűnő szöszi felé indul. Arca ismét önálló életre kelve egy pillanatra féltékeny grimaszba szaladt... Glori gyorsan hátat fordított a felkavaró látképnek, s egy pillanatra lehajtotta a fejét, hogy átvegye az uralmat az arca felett. A férje hatékonyan fog infót szerezni... Nem, felesleges féltékenykednie... bízhat benne.
Új mosollyal emelte fel a fejét.
Neki is meg kell találnia a lehetőségét a belső kör megbuktatásának. Át kell változnia a Végzet Vörösruhás Asszonyává... Ahogy biztos léptekkel indul a szerencsejáték asztalok felé, már nem a szokásos szerencsevadász figyeli a környéket. Vadászik... Feltűnő.... gyönyörű. De csak bizonyos embereknek érhető el...
De vajon mennyi idejük van végigvinni a feladatot?

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Morsus on Pént. 27 Júl. 2012, 08:47

Alicia és Miller csatlakoztak Donaldhoz, aki egy pókerasztalhoz vezette őket. Mikor egy felszolgáló kiült a chipeket osztani az egyik játékos felnevetett.
- Milyen kényelmes, hogy a bankszámlánkról levonják és nem kell külön mindenért fizetni, mint valami kaszinóban igaz-e Pierce?
Kérdezte Donaldot közben finoman hátba is verte. Az mosolygott, de az arcán nem volt őszinte a vigyor. Alicia felé fordult mivel ő volt az egyetlen nő az asztalnál.
- Milyen ritka egy hölgy társasága efféle körökben.
Közben a lapokat kiosztották. A játék texas hold'em. /Igen valóbban lejátszom a játékot, a lapokat privátban írom meg./ Mindenki előtt ezer értékű chip van 5, 10, 25 és 100 értékekben. Hatan vagytok az asztalnál: Donald Pierce, Harris a mellette ülő kövér pasi, Temnant egy kopasz gyártulaj, Bradshaw, egy szemüveges férfi. A neveket egymás piszkálásából tudtátok elcsípni. Harris a kis vak és Temnant a nagy vak. Az alap tét 50.

Glori magára marad amikor elé toppan a négyes vezetője és a parti rendezője. A férfi elismerően méri fel a nőt majd kedvesen meghajol, és ha a nő hagyja kezet csókol neki.
- Hadd mutatkozzak be. Sebastian Shaw. Remélem jól érzi magát szerény hajlékomban... kedves...
Várja, hogy kapjon egy nevet.

Emma Frost két férfival flörttől éppen, akik egymást viccelődve sértegetik a nő kegyeiért. Ekkor érkezik meg Namor. A nő meglepve kezd el figyelni rá.
- Nahát. Őnt még nem láttam itt.
Mondja. A két másik lenézően fordul felé.
- Tényleg. Mivel is foglalkozik, miszter...?

Sarah sétálva pezsgőt kostól. hamar látja, hogy a kvartett negyedik tagja kevésbé érdeklődik a partiért. Sőt, inkább feszült és zavarja az egész.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 27 Júl. 2012, 11:27

Namor számára nem volt meglepő, hogy a nő felé fordult, amikor megérkezett. Hozzá volt szokva az efféle figyelemhez és tudta, hogy ez az, amit a felesége nem igazán kedvel. Frost szavaira elmosolyodott és kissé meghajolt felé, a két férfiról nem is vett tudomást, a szavaikat elengedte a füle mellett, mintha ott sem lettek volna.
- Ez az első alkalom, hogy itt vagyok – mondta.
Ha a nő engedte, akkor kezet is csókolt neki a bemutatkozáskor.
- Namor McKenzie, szolgálatára. Megengedi, hogy meghívjam egy italra a rendezvény leggyönyörűbb hölgyét?
Még jó, hogy ennél a mondatnál nem volt ott Gloria, mert ezt még teljesen komolyan is gondolta és nem csak úgy mondta. A két férfit továbbra is ignorálta, megtanulta már jócskán, hogy ilyesmivel lehet másokat a leginkább felidegesíteni és végtére is csak pórnép volt, tehát azt róhatta volna fel neki, hogy egyáltalán meg merték szólítani. Ha a nő elfogadja az ajánlatát, akkor a karját nyújtja neki, ahogyan a sznoboknál szokás, hogy Frost belekarolhasson, amíg eljutnak az italpultig.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 27 Júl. 2012, 13:31

Úgy tűnt, hogy máris megvolt az, hogy játszhatnak, leült az asztalnál. Szerencsére fülelt, így már hallotta, hogy miként mennek itt a szabályok, milyen kellemetlen lesz, amikor mindent elveszetnek, nem lesz honnan levonni. Hacsak nem volt itt is egy Jon Miller, akinek igencsak kellemetlen lesz mindez, amikor a Pokoltűz klub beállít azzal, hogy több ezer dolláros tartozása van. A nevek megvoltak, ahogyan az is, hogy ki kicsoda, vagyis mivel foglalkozik, legalább is egy részüknél az ittenieknek. Megnézte a két megkapott lapot, annyira nem voltak ezek rosszak. A csipekre nézett, nos Kardfog mellett nem igen lehetett szórakozni, majd most kiéli magát. Közben Donald már rá is mozdult Kozmoszra, talán elvonja a figyelmét és le lehet győzni.
- Mióta próbálják legyőzni Donaldot? – kérdezte a játszópartnerektől.
A szabályok szerint megvárta, amíg rákerült a sort a haladás közben, ha valaki emelt tétet, akkor tudomásul vette, majd ha hozzáért a kör, akkor szólalt meg ismét.
- Tartom – mondja és beteszi a megfelelő mennyiségű chipet az asztalra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sweety Love on Pént. 27 Júl. 2012, 22:52

Aki királyi vadra vágyik, annak megfelelő csalétekkel kell előállnia, s ő a fellépését alakította fegyverré. Minden kiszámítottan alkalmazott ruhadarab és mozdulat ezt a célt szolgálta, s azt, amit anyjától nem leshetett el, a királynőként töltött idő tapasztalataival, kalandor vérével és kreativitással pótolta... úgy tűnt, sikerrel. A számtalan, számára érdektelen férfi között hamarosan felbukkant a Nagy Vad, s bár egy pillanatra elbizonytalanodott, a folytatást illetően, zavarát szűzies pihegéssel leplezte, majd egy mosollyal, mely nyíltan köszöntötte az érkezőt, s kezét átengedte neki a köszöntő erejéig.
Mikor pedig a nevét kérdezték, óvatos lépést tett a férfi felé, valahol a személyes zóna határán egyensúlyozva. Most csak tapasztalatára és természetes empátiájára hagyatkozott. Nem akart, míg nem szükséges, telepatikus módszereket alkalmazni. Ez pedig természetesen kockázatot rejtett magában, de azzal, hogy a férfi ilyen gyorsan megtalálta, bízott benne, hogy sikerül az érdeklődését is fenntartania. Nem szalaszthatta el az esélyt, akkor sem, ha nem találtak ki közös haditervet.
Közelebb hajolt, majd halkan, hogy a férfi kénytelen legyen saját elhatározásából közeledni, kimondott egy nevet.
-Eris... nevezzen ma Erisnek. -meleg, dekadens húrokat pengető hangszínt használt, rejtélybe burkolózva, s egy pillanatig ott maradt közel, mozzanatlan, majd eltávolodott, tartva a szemkontaktust.
-Számtalan titka és csodája van ennek az estének Mr. Shaw. Mit gondol, mennyit sikerül ma megfejteni?

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Teddy on Szomb. 28 Júl. 2012, 02:46

Követem az alakot, és úgy tűnik, hogy nem vagyok egyedül, bár erre igazából számítani lehetett, így hát nem lep meg igazából a dolog, de kellemesen sem érint, továbbra sem élvezem különösebben ezeknek a mocskoknak a társaságát, de nincs mit tenni, nem kezdhetek csak úgy bele egy mészárlásba, nem mintha tartanék bármiféle ellenállástól, természetesen lesz, mert vannak őrök, de képzett és tapasztalt katona lévén, túl sok gondot nem okozhatnak, legalább is ha nem sokkal többen vannak, mert akkor igencsak kellemetlen lesz, és valószínűleg ez viszont így van. Leülök az asztal mellé, majd pedig hallgatok és figyelek, a pénzt bankszámláról húzzák le... Szóval azt hiszem, hogy akkor rendben is vagyok, és talán ezzel nem csak én vagyok egyedül, bár ki tudja. Mindenesetre is megkezdődik az osztás, a nevek is szép lassan napvilágot látnak, főleg abból, ahogyan egymást piszkálják, furcsa ez egy kicsit, de annyira nem zavar, ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ezek. Az egyik alak, ama bizonyos Donald fordul hozzám, s megjegyzi, hogy ritka ilyen helyen, mármint gondolom a pókerasztal körülre gondol, a női társaság. Erre csak finoman elmosolyodok, kivételesen ezen tényleg mosolyoghatnékom van, és nem csak egy maszk ez.
- Nos, talán a mai pompás estével ezen sikerül egy kissé változtatni. - Enyhe, és talán kissé furcsa utalás arra, hogy később is szándékozom résztvenni efféle "rendezvényeken" hogy ezzel a szóval éljek, persze emögött nincs komolyabb gondolat, mert kétlem hogy olyan sokáig itt lennék, és amúgy meg nem nagyon értek az ilyen... Szövegekhez, viselkedési formához, apámtól néha láttam, de nagyon néha, és most azt próbálom valahogy összeszedni, hogy alapot nyerhessek, de abban sem vagoyk biztos, hogy ő így beszélt ha olyan társaságban volt. Végül visszaterelem a tekintetem a lapjaimra, melyeket idő közben leosztottak, csak a sarkaikat emelem fel, az is pont elég, hogy lássam, és igyekszem úgy tartani, hogy mások azért ne nagyon nézhessék, ez így erre talán a legjobb módszer. Megvárom míg hozzám ér a " sor ", eddigre igazából már értékeltem a dolgokat, és arra jutottam, hogy tartom, akkor is, ha valaki idő közben emelt, nem vagyok benne túlzottan biztos, de az első leosztást mindenképpen ki kell várni, különdben ki tudja, hogy mit dob el az ember.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sarah on Szomb. 28 Júl. 2012, 13:58

Rövidesen sikerül szem elől veszítenem Millert, ez pedig... Kicsit rémisztő, persze azzal sem volt sokkal másabb, hogy követtem, de így viszont senki sincs a közelben, úgy értem senki, akivel közösek a célok, akivel egy csapatban vagyok, vagy legalább is nem látok hirtelen senkit akit mondhatni ismernék, így eléggé elveszettnek érzem magam hirtelen, ám hogy a feszengés ne kezdjen el megmutatkozni, egyszerűen egy újabb kortyot iszok a pezsgőből, és közben igyekszem erőt venni magamon. Végül is többnyire sikerül, és meg tudom őrizni a higgadtságomat, de akkor is zavar ez a nagy tömeg, és talán nem is pont a tömeg része, hanem sokkal inkább az hogy... Úgy kéne viselkednem mint nekik, hogy ne tűnjek ki a tömegből, de igazából még sosem próbáltam másnak beállítani magam viselkedésileg csak azért, hogy ne legyek furcsa egy társaságban... Nem mintha olyan sok társaság tagja lettem volna életem során. Valahogy végül kiszúrok egy alakot, akinek látszólag oly annyira nem tetszik ez az egész, sem a hangulat, sem pedig maga az esemény, a kettő pedig azt hiszem, hogy erősen összefügg egymással. Egy kis ideig gondolkodom, majd végül rászánom magam a dologra, és néhány kimért, nem feszült... Annyira nem feszült, de kimért léptekkel sétálok oda hozzá, menet közben pedig valami halvány mosolyféleséget erőltetek a képemre, csak hogy ne legyen furcsa az egész, bár lehet hogy már így is az, csak remélem, hogy nem.
- Maga... Meglepően félrehúzódónak tűnik a többi jelenlévőhöz képest. - Igen jobb nem jutott az eszembe, mint mondtam, nem vagyok jártas ilyen társaságban, így azt sem igazán tudom, hogy mit kéne mondanom, így hát próbálom azt előadni, amit alapból is mondanék, csak egy kicsit más stílusban.
- Talán valami zavarja? Miszter... - Tényleg nem tudok jobbat, és itt próbálok a nevére rákérdezni, hátha lesz olyan kedves, és megosztja velem, és nem néz furcsán ha valamit mondtam...

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Morsus on Pént. 21 Szept. 2012, 20:41

Namor szavaira a nő érdeklődve felhúzta a szemöldökét. Karolva engedte, hogy a férfi kísérje őt közben végig kurkászó tekintettel nézte őt.
Hirtelen Shawn kihúzta magát Glori mellett és elfordult.
- Bocsásson meg, de ideje, hogy elkezd jöjjenek a csodák.
Mondta a férfi és sarkon fordult. Mikor Frost látta ezt ő is elnézést kért és követte, Majd Donald is látta és bedobta a lapjait.
- Maradjanak ott, hamar vissza akarom nyerni a vagyonomat.
Mondta viccelődve. A társaság pont Sarah útjába állnak mivel ők is felmennek a lépcsőn. A negyedik alak pedig utánuk megy. Miller érzékeli, hogy a katonák közelebb jöttek. Shaw megszólal.
- Kedves vendégeink! Először is köszönjük ezt a csodás estét. Az estét, amikor a népünk felemelkedik.
- Milyen nép? - kérdi a tagok.
- A mutánsok - a szó után az ajtók és ablakok bezárulnak. - Pontosan most indulnak meg a bombák a világ minden irányában, a túlélők, nagy részük mutáns lesz, a maradék pedig a szolga népünk. Maguk? A maguk tulajdonai és vagyona fogják biztosítani a boldog életünket. Köszönjük.
Ezzel a katonák fegyvereiket élesítik é a balkonról tűzet nyitnak mindenkire.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 22 Szept. 2012, 10:52

Nem sokáig élvezhette a nő társaságát, ugyanis az néhány pillanat után máris elnézést kért tőle és csatlakozott a társaihoz. Namor követte a tekintetével Frostot, aki a társaival együtt a balkonon volt már. Mindannyian, pedig pillanatokkal korábban még mindenki a saját ügyével volt elfoglalva. A mellkasa előtt fonta össze a karjait és úgy figyelt arra, amit mondanak. A szavak árulkodók voltak, már most tudta, hogy tényleg ők voltak a belső kör, akiket meg kellett buktatni és ezek most szépen még ki is álltak előre, hogy ez még könnyebb legyen. A mutánsok felemelkednek, ha tudnák, hogy a hatból hárman minimum azok akik most jöttek be ide. Soha sem értette az efféle hozzáállást, hogy minek kell rombolni valamit, Krang is ezt akarta, elbukott és belehalt, nem beszélve a többi ellenségről, Loki és még lehetett volna a saját világában sorolni. Ahogyan tüzet nyitottak a katonák a balkonról Namor pillanatai voltak csak, hogy döntsön. A feleségét menti csak, vagy mindenkit a helységben.
- Imperius Rex! – kiáltott fel, mint mindig.
Nem Gloria felé indult repülve a felkiáltás után, hanem egyenesen a balkon irányába. Nem magasan, nem az volt a célja. Induláskor még egy nagyobb asztalt, játékasztalt próbált felkapni golyófogónak és azzal repül a balkon alja felé, ahol rögzítve van, ha nincs ilyen akkor a falnak, a célja az, hogy amikor megérkezik a balkon alá, ahol nem tudnak rálőni néhány erős ütéssel beomlassza a falat és tönkretegye az erkélyt, hogy azok, akik rajta vannak lezuhanjanak.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 22 Szept. 2012, 11:26

Nem igen jutottak sokáig a partiban, mert Donald bedobta a lapjait és távozott. Persze Miller-nek esze ágában sem volt egyelőre távozni innen, jó helyen voltak és még addig legalább kártyázhat, és a többi pancser is elfecseget valamit, ami jól jön a számára. Amit viszont kiszúrt és a legkevésbé sem tetszett neki, hogy a katonák közelebb jöttek. Fogalma sem volt róla, hogy a „társnője” érti-e a katonai jelzéseket, így nem is próbált neki jelezni sehogyan sem. Már éppen kért volna egy újabb lapot, vagy kört, hogy folytassák Donald nélkül, hogy ne keltsen feltűnést azzal, amire rájött, amikor fentről a négy tag máris bekezdett a beszédbe. Letette az asztalra a kártyáit lappal lefelé, hogy ne lássa őket senki és figyelni kezdte, amit mondtak. A végén beteges mosoly jelent meg az arcán, már-már kezdte azt hinni, hogy rémesen unalmas lesz az este.
Ahogyan a katonák nekiálltak kibiztosítani a fegyvereiket Jon azonnal felvonta magára, a teljes testére Venomot, hogy páncélként szolgáljon számára a szimbionta. Ahogyan tüzet nyitottak, egy akrobatikus mozdulattal próbált felkelni a székéből és kitérni a lövedékek útjából valamilyen fedezék mögé. Ha ez sikerült, akkor a hozzá legközelebb levő két katona felé lő egy-egy csápot, hogy azokkal elszedhesse a fegyvereiket és magához húzhassa azokat, hogy legyen végre két normális lőfegyvere.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sarah on Vas. 23 Szept. 2012, 10:15

Próbálnék oda jutni ahhoz a bizonyos alakhoz, akit ki néztem korábban, mivel ugye nem igazán úgy néz ki, mint aki élvezi az ittlétet, mindenki mással ellentétben, de végül ez nem jön össze, egyrészt valószínűleg azért, mert lassú vagyok, másrészt pedig mert pont az utamba áll ugyan az a pár személy, akik korábban "szerepeltek" amaz pedig követi őket. Nos, talán kár, talán, de ki tudja, hogy miféle kellemetlen beszélgetés lett volna amúgy belőle, valószínűleg elő jött volna egy olyan témával, amihez hozzászólni se tudtam volna, legalább is nagyon valószínű, hogy így lett volna, de ki tudja. Ismételten beszéd kezdődik, de ez most egy kissé más, mint ami korábban volt, az eleje nem, de már az első mondat végén van egy kis probléma, ugyanis ez... A népünk felemelkedik szöveg végül is sosem jelent jót, bár reménykedem benne, hogy itt máshogy van, de ez eléggé gyorsan elszáll, amikor a bombák kerülnek szóba, bár ennek a logikai menetét nem értem igazán, ha csak nem valami olyan bombát dobnak le, ami a mutánsokat nem károsítja, akkor ugyan olyan számban fogja azokat is irtani, mint az embereket, ha pedig lesz egy rakat mutáns, akik elvesztették a családjukat... Nos nem vagyok benne biztos, hogy probléma nélkül csak úgy beszállnának a dologba, bár most egyenlőre egy picit azon is el kell gondolkodnom, hogy kik is azok a mutánsok, de igazából nem sokáig, mert korábban már el lett magyarázva. Ahogyan megszólalnak a fegyverek, pajzsot vonok magam köré, majd pedig a katonák felé fordulok és a bal tenyeremet nyitva tartva teszek egy seprő mozdulatot... Tulajdonképpen egy magam által létrehozott fallal próbálom belepasszírozni őket a falba, nem csak úgy hozzá csapni őket, hanem ténylegesen szétkenni őket, mert biztos ami biztos, ha olyanok amilyennek gondolom őket, akkor egészen biztos, hogy egy dobás nem lenne elég.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Teddy on Szer. 26 Szept. 2012, 17:37

A póker abba marad, vagy legalább is egy kis időre megtorpan, nem sokáig, csak addig amíg ama bizonyos ki nem száll, bár nélküle is ugyan úgy megy tovább, eddig pedig megvallom őszintén, nem úgy tapasztaltam, hogy különösebben jó játékos lenne, bár be kell látnom, a szerencse jelenleg nem igazán fogja a pártomat, de néhány apró trükkel egészen biztosan meglennék nélküle is, bár erre nem igazán jut időm, ugyanis megint annak az alaknak a hangját hallom meg, amire leteszem a lapjaimat és a hang irányába fordulok a széken.
~ Heh... ~ Mosolyodok el magamban az első szó végére, ez a mondat mindig egy dologhoz vezet, találkoztam már ezzel korábban párszor, bár vannak, akik máris visszakérdeznek, pedig eléggé egyértelmű, én meg már itt készülök arra, hogy ennek csúnya vége lesz, ezek után pedig nézném valamibe azt az alakot, ha nem ebből az undorító fajtából származna. " Bele túrok a hajamba ", legalább is úgy néz ki a dolog, de igazából a gázmaszkért nyúlok és már teszem is az arcomra, ami remélhetőleg még mindig nem tűnik fel senkinek, majd pedig pár gyors mozdulattal erősítem a helyére. A fegyverek élesítésre kerülnek és már lőni is kezdenek. Reakcióként alacsonyan "leugrok" a székről, majd pedig továbbra is lent maradva futni kezdek a négy alak felé, közben pedig már élesítem a fegyveremet is. A lövések miatt különösebben nem aggódok, mert hát mégiscsak golyóálló ruha van az estélyi alatt, persze ez nem azt jelenti, hogy biztos a védelmem, ezért igyekszem valamilyen szinten fedezékben haladni, gyorsan és óvatosan, készen arra, hogy ha utat kell változtatni valami miatt, akkor bármikor képes lehessek rá. Ha sikerül odaérnem akkor már emelem is a fegyvert és meghúzom rajta a ravaszt, hogy annak a permetével beboríthassam őket... Gyors és fájdalmas halál ez, elvileg meg el kell, hogy érje őket távolabbról is.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sweety Love on Kedd 02 Okt. 2012, 18:11

A varázslat megfogant.. úgy tűnik, még anyuci is büszke lehetne a lányra, aki e pillanatban a jó példából okulva talán túl is nőtt rajta a csábítás terén. De a diadalmas érzés röpke zavarrá alakul, majd elhal, ahogy partnere kihúzza magát, és elnézést kér, magára hagyva Glorit zavart gondolataival. Valóban csak a csodák kezdete miatt távozik? Vagy elrontott valamit? Elrontotta a dolgot a túlzott titokzatossággal? Düh villan a szemében, s szinte azonnal leszegi fejét, hogy urlmat nyerjen a harag felett. Rosszul tette tán, hogy élvezni akarta kicsit az estét? Dehát az kellett, hogy az ismeretlent egy kicsit megismerje... vagy mégsem? Felemeli a tekintetét, és már mindenféle düh nélkül nézi a távolodó alakot. Arcán egy mosoly, mely azt mutatja, vissza várja őt, majd fürkészőn körülnéz, hogy lássa, társai miként boldogultak. A nagy emberek összegyűlnek, de azt mégis látni nagyjából, ki kinél próbálkozott.
A beszéd felhangzásával újabb szerep kap szárnyra, a mutánsok elmítésénél, bár távol áll tőle ez az abszolút felfogás, Glori jól láthatóan, egyetértően biccent, ám a vészjósló zárómondat hallatán arca elsápad. Aztán vészjóslóan ismerős zörej, fegyvertűz hangzik fel, és miközben párja hangja visszhangzik át a termen, ő az egyik asztal alá bukik, hogy legalább csenevész menedéke legyen az első sorozat ellen, és az előbbi beszélgetőtársát próbálja uralma alá vonni, a felszínes ismeretséget igyekezve kihasználni, s rávenni, hogy egyszerűen nyúljon előre, és törje ki a Frost nő nyakát. A gyors meglepetés talán kiiktathatja a másik telepatát, és ha mindez bejön, időszerűnek tűnik foglalkozni a saját védelmével is, és egyszerűen tömeghatással "láthatatlanná" válni, és igyekezni nem az eltévedt golyók útjába kerülni, és ha kell, és lehet, valami masszívabb menedéket keresni, mielőtt újabb orvtámadást intézne telepatikusan.


_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Morsus on Hétf. 22 Okt. 2012, 16:09

A két férfi sikeresen megtámadja a katonákat. Namor lebontja a balkont és Miller fegyverhez jut. Két automata különleges katonai géppuskát kapa kezébe. A maszkosok pedig pisztollyal lőnek rá tovább, igaz teljesen feleslegesen. Sarah könnyedén söpör el jó pár katonát. Alice rohanni kezd a pokoltűz klub vezetőihez, de azokból a kövér szakállas int egyet és a lány testsúlya tízszereződik, amitől a földre zuhan és az beszakad alatta. A lány a padlásszinten a boros hordok közt riad fel. Glory ráveszi Shawnt, hogy ragadja meg Frost nyakát, de mikor eltörné akkor Gloria nyakához emelkedik Chaos kardja és látszik, hogy Ms Frost is hasonló játékot játszik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 23 Okt. 2012, 09:05

A támadása során sikerrel borult le a balkon, így legalább azzal nem kellett foglalkoznia, amennyire a szeme sarkából látta az őrök többsége a társukat kezdte lőni, az egyelten igazán nehéz helyzet azonban Gloria környékén volt, ahogyan az egyik társuk, a hallgatag pszichopata a kardját emelte a nő torkához. Szíve szerint „odarohant” volna, hogy a feleségét mentse, de nem tehette meg, hogy ezt csinálja. Ez olyan volt, mint az uralkodás, hogy a családot háttérbe kellett szorítani igencsak gyakran azért, hogy ami szükséges azt véghez lehessen vinni. Ha most nem támadja meg a vezetőség tagjait és ő Glori segítségére siet, akkor lehet, hogy mind a ketten meghalnak. Ahogyan körbenézett a nő is úgy állt, mint Gloria, hogy az ő torkát is fogták, sőt az egyik belső körös, akkor ez telepatikus párbaj lehetett, így ebbe bele sem tud szólni. Két férfi maradt akkor a belső körből, akiket támadni kellett volna. Így hát kinézte magának azt a kettőből, amelyik közelebb van hozzá. Próbál a közelből még egy asztalt felkapni, majd azt próbálja teljes erőből nekivágni a kiszemelt ellenfelének és annak takarásában repül felé ő is, így ha az asztal becsapódik bárhol is, akkor közvetlen ott lesz tervei szerint mögötte, ha mindez sikerült, akkor teljes erőből igyekszik arcon megütni a célpontját.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 23 Okt. 2012, 11:14

Jon terve sikeres volt és zsákmányolt is két darab gépfegyvert. Ahogyan Venom odahúzta őket a csápokkal a férfi máris látta, hogy ezek speciális darabok és nem átlagosak. Legalább valóban kiváló minőségű fegyvereket kapott és nem pedig használhatatlan vackokat. Miután mindezt sikerült kiviteleznie a fegyvertelen őrök pisztolyt rántottak és azzal kezdtek rá lőni. Venom maszkja alatt betegesen vigyorodott el, hogy…
- Ugye srácok, ezt ti sem gondoltátok komolyan? – tette fel a kérdést jókedvűen nevetve.
Egyelőre nem ezt a két jó fegyvert akarta használni, spórolni kellett a lőszerrel, így mindkettőt igyekezett Venom-ra bízni, hogy helyezze el a saját zsebdimenziójában és ő maga a pisztolyát vette elő. A lövések előtt is látta már, hogy hol vannak azok, akik őt lőtték. Így mikor a pisztolya már ki volt biztosítva továbbra is páncélként használva Venomot fordult arra, ahonnan rá lőttek és mesteri pontossággal egy-egy fejlövéssel próbálta leteríteni őket. ha sikerült, akkor egy-egy csáppal magához szedi a fegyvereiket, egyetlen egy sem mehet veszendőbe, főleg, hogy eléggé kevés volt még neki. Ha mindez megvolt, akkor körbenézett és sikerül is kiszúrnia, ahogyan a hallgatag kardos alak éppen a fegyverét szorítja a társaság legszebb nő tagjának torkához. Így a következő célpontja Chaos volt, attól függően, hogy merre volt a démon, szemben, vagy háttal neki a homlokát, vagy a tarkóját célozta meg, majd amint megvolt a biztos pont meghúzza a ravaszt remélve, hogy egyetlen fejlövés megöli azt a micsodát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sweety Love on Kedd 23 Okt. 2012, 18:06

Kíméletlen parancsait közvetíti, mikor megérzi a hideget.. a pengét. Nem zökken ki a szorításból, ám egy pillanatra megtorpan és a nőre, a célpontjára néz. Ugyan azt az eltökéltséget látja rajta, talán.. talán mélyebbet is. Neki lehet hogy már-már mindennapos ez a fajta kegyetlen és egyben hatásos megoldás, míg ő, Gloria csupán kezdő ebben a játékban. Egyfajta néma párbaj ez... De a tét az ő számára nagyobb. Nagyobb, mint az ő puszta élete. Megadóan lehunyja a szemét, és lehorgasztja a fejét, ám gondolatai éles-hidegen adnak parancsot arra, hogy bábja befejezze, amit ő eltervezett, s bár a marok szorítása kevésbé hatékony, mint egy penge, ha kellően gyorsan mozdul a báb, a nő is vele hal.
Sajnálom Drágám.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 26
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Sarah on Kedd 23 Okt. 2012, 20:59

Könnyűszerrel sikerül lesöpöröm igazából mindenkit, akit szerettem volna, ezt pedig azt hiszem nyugodtan elkönyvelhetem akár sikernek is... Igen, siker, csak ez most igazából nem lényeges, sajnos, mivel a dolgok egy picit ennél komplikáltabb ugyanis az egyik társamat nem látom sehol, ellenben van egy kráter a padlón és... Egymás ellen fordulnak? Mármint a társaim, meg az ellenfeleinknél is látok valami egészen egyedi " rendellenességet ".. Bár lenne erre sokkal jobb megfogalmazási módszer, de most nincs kedvem a szavak keresgéléséhez és egyszerűen nyersen fejezem ki magam, de most ez sem számít különösebben, a lényeg, hogy erős kényszert érzek magamban arra, hogy tegyek valamit a dolog ellen, ami valószínűsítem, hogy nem egy " természetes " jelenség... Szóval a körülöttem lévő burkot még továbbra is fent tartva emelem az egyik kezemet, hogy megfogjam, mozgásképtelenné tegyem a kardos társunkat, majd pedig finoman és lassan elkezdem hátrébb húzni Glroniatól azt a bizonyos alakot, kinek most a neve nem jut eszembe, hiszen normálisabb bemutatkozásra nem igazán került sor, vagyis azt hisze, hogy nem került rá sor, de ebben nem vagyok teljesen biztos és nem is nagyon gondolkodom rajta, csak finoman elhúzom a lánytól, ha tehetem, majd pedig megkísérlem kihúzni azt a kardot a kezéből és belevágni az egyik ellenséges illető mellkasába, mondjuk egy olyanéba ami nem éppen nekünk dolgozik, és nem is mással harcol, vagy legalább is nem közvetlenül, hiszen nem akarok senkinek sem útban lenni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Teddy on Szer. 24 Okt. 2012, 18:17

Megindulok alacsonyan ahogyan terveztem, de úgy tűnik hogy ezzel is túlzottan nagy feltűnést teremtettem, pedig így is nagy felfordulás lett ezzel az egész lövöldözéssel, de kiszúrtak és csináltak valamit, nem értem egészen pontosan, hogy micsodát, de a testsúlyom olyan szintre nő szinte egy pillanat alatt, hogy néhány lépés után nem is igazán bírom el, hasra esek és a föld is beszakad alattam... Egy pincében térek magamhoz, az első gondolatom pedig, hogy ki tudja, mióta is vagyok itt? Bár kicsit hallgatózva gyorsan rádöbbenek, hogy valószínűleg egyáltalán nem régóta, viszont kapok az alkalmon, hogy kicsit külön kerültem és bár eddig egy teljesen átlagos pincének néz ki, azért gyorsan körbe nézek, puszta kíváncsiságból, a többiektől elvárom azt, hogy tudjanak kezelni egy ilyen helyzetet, ha pedig úgy néz ki, hogy nem tudok azon a lyukon kimászni, amin feltételezhetően bekerültem... Akkor így legalább egy kijáratot is keresek magamnak, amivel remélhetőleg ugyan oda jutok vissza, nem szeretnék kimaradni egy harcból, végül is ez éltet, nagyrészt, így belegondolva egész eddigi életemben nem is igazán csináltam mást... Vajon kihagytam valamit az életemből? Nos biztos vagyok benne, hogy semmi lényegeset.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 31 Dec. 2012, 09:15

Kozmosz, ahogyan megpróbálta odébb húzni erejével Adam-et Gloria-tól a fejébe fájdalom hasított, olyan migrénnel omlott össze a földre, amit még korábban nem érzett soha sem. A telekinetikus pajzsa összeomlott arcán forróságot érzett, ha felnyúlt, az orrából ömlött a vér. Három fegyveres fordult felé és emelték a fegyverüket…
Namor megtalálta és el is indult az egyik fickó felé, a magát sokkal nehezebbnek kezdte érezni és alig tudta fenntartani magát a levegőben, emiatt nem tudott megérkezni egyelőre oda…
Gloria végül elindította a támadást, de hirtelen a nőn valami furcsaság jelent meg, gyémántbőrt öltött, emiatt a férfi, aki a nyakát szorította nem tudta kitörni a nyakát. Ellenben az övét Adam már megkarcolta, aki ebben a pillanatban, ahogyan Frost gyémántbőrt vett fel nyerte vissza tudatát. Gloria csak annyit észlelt, hogy lövést hallott a közelből, majd Adam vére és agyveleje telítette be teljesen, Miller a szoba majdnem másik végéből mesteri pontonsággal lőtte főbe a démont, ám ekkor…
Alicia végül talált feljáratot és felért, ám ekkor…

Ekkor odakintről szirénákat lehetett hallani, a csapat túlélő tagjai körül lilás teleport fény jelenik meg, mint az előző alkalommal is. Itt kerülnek elő:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t179-sikatorok#19005

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Exiles 2: Kénkő és Pokol - Page 2 Empty Re: Exiles 2: Kénkő és Pokol

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.