Közösségi és ifjúsági szoba

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Szonár on Szer. 29 Okt. 2014, 15:12

@Thorhalla írta:Minden szinten, ahol lakószobák találhatóak - azaz az elsőn és a másodikon - a folyosó végén található egy ifjúsági szoba. Egy nagyobb tanteremnek is megfelelne, a helységben kényelmes kanapék vannak, asztalok, néhány számítógép, tv, könyvek és társasjátékok. Ezekben a helységekben legalább harminc fő is kényelmesen elfér. A diákok közül sokan szokták itt tölteni a délutáni szabadidejüket, beszélgetés, játszás, vagy épp tanulás miatt.
A szombat esti baseball meccs előtt már egy fél órával Akva itt volt a szobában. Hozott zacskós rágcsálnivalókat, szotyit, tökmagot, mandulát magának és chipseket a többieknek. A turmixát is itta, ezek voltak a táplálékkiegészítői és két doboz gyümölcslevet is hozott. Rajta kívül még egy fiú akarta nézni itt a meccset.
Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Squidboy
A bőre ilyen sárga volt és úszóhártyák voltak az ujjai között, cipőként pedig búvártalpat hordott. Szlávik már láthatta, ez a fiú is idén kezdett és annyi idős volt, mint ő. Akva mellett ült egy vörös hajú lány fekete napszemüvegben és kihívó ruhában. 
Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 E73445c37765f3aeb55065d9f8bc3ca5
Akva ölelgette a vállát, nem volt nehéz rájönni, hogy a barátnője. Ő már régebb óta ide járt és ebben a tanévben fog végezni, mint Akva, csak ő időben, nem bukás miatt. Szintén ismerhette az orosz fiú látásból.
A tévé már be volt kapcsolva a sportadóra, éppen pingpong mérkőzés ment. Fél szemmel nézték, inkább beszélgettek egymással. A lány és Oliver amőba társasjátékot játszottak, Akva ezt is figyelte, néha mondott valami vicceset rá és a pingpongot nézte szotyizás közben.
- Jön még egy orosz gyerek, idén kezdett. Egész jó fej, csak nem ismeri a baseballt. Furcsa kis lényeket tud teremteni, majd megkérjük, hogy mutassa meg - mondta Akva.
- Lehet, hogy jön más is, őt hívtam, úgyhogy jönni fog.
Beszélt Szonárral is, de a veszélytermi edzést el kellett halasztani egy kicsit, mert sokan akartak gyakorolni és túl nagy lett volna a létszám. Elvesztek volna a tömegben és a gyakorlás a tanárok szerint úgy hat, ha kevesebben csinálják s mindenkire tudnak figyelni.

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Akerman on Szomb. 12 Aug. 2017, 22:26

//Előzmény:: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t202p250-konyha#69447 //

Gwen benne volt abban, hogy menjünk át akkor inkább már az egyik közösségi szobába. Ennek örültem, hogy nem feszegette a szobába menést. A konyhából kifelé menet előre engedtem majd mikor átértünk ide meg figyeltem ahogy máris az egyik kanapéra ült és integetett nekem is, hogy csatlakozzak mellé.
Körbe nézek a szobában majd kiszúrom a távkapcsolót, kinyújtom a kezemet felé tenyérrel felfelé és nem is kell egy pillanatot se várni és a kapcsoló a tenyeremben landol. A kanapéhoz sétálok és beülök Gwen mellé.
- Mit szólsz valami műsorhoz?
Kérdezelem meg miközben felmutatom a távkapcsolót is hozzá vizualizálva az ajánlatot. Sokkal több ötletem most nincsen is és beszélgetni pedig tudunk akár a tévé háttérzaja mellett is. Ha nem volt ellenére pedig akkor be is kapcsolom a tévét majd kapcsolgatok párat amíg nem akadok rá egy rajzfilm adásra amin megállok.
- Vannak terveid már a suli utánra?
Teszem fel a kérdésemet, hogy valami beszélgetés beinduljon végül is. Nem hiszem, hogy bármennyire is szórakoztató lenne neki az ha csak rajzfilmet nézünk.
- Remélem nem gond a műsor, berakhatunk valami filmet is ha van kedved megnézni valamilyent.

_________________
Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Ashley Godwin on Vas. 13 Aug. 2017, 10:12

~ Gwendolyn Brightmore ~

Ake a televíziót preferálta, Gwen pedig nem akart hangulatromboló lenni, ha ő ezt szeretné, akkor legyen ez. Bólintással válaszolt. Amúgy sem volt különösebben semmilyen ötlete, a fiúval az ismerkedős beszélgetésen kívül nem nagyon volt mit beszélnie. Ennek ellenére nem akarta feladni, még ha több nem is lehet köztük a sok különbség miatt, egy jó barát vagy bajtárs mindig jól jön az életben. Főleg ha ilyen szuper képességekkel rendelkezik, mint ő, amit az előbb prezentált is a lány számára.
- Nagyon klassz a képességed. Lenne kedved esetleg kipróbálni az enyémmel együtt? - teszi fel a kérdést érdeklődve, szereti megtudni milyen hatással van az erősítése mások adottságaira. Közben egy kérdésre is válaszolnia kellett, amit egy darabig fontolgatott, majd miután jól megfogalmazta, elkezdte.
- Mindenképpen tovább szeretném fejleszteni a mágikus képességeimet. Az X-suli segít abban, hogy a mutációmat tudjam irányítani, azonban abban nem, hogy a gyógyításban tudjak fejlődni. Valószínűleg elutazok majd Tibetbe és az ottani mágus iskolában fogok majd tanulni a ballagás után.. - bambul el egy kicsit a végén, a jövőre gondolva. - Szeretnék minél többet tudni a mágikus gyógyításról, melynek az alapjait az édesanyám fektette le gyermekkoromban. Ezzel még több embernek tudnék segíteni, mint az erősítésemmel. Na.. és Te? Mit fogsz kezdeni az életeddel? Esetleg belépsz az X-menbe? - teszi fel a kérdést mosolyogva, bár teljesen komolyan gondolta ezt, hiszen a fiú tehetségesnek tűnt az ilyen dolgokban, amik abba a csapatba hasznosak lennének.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Akerman on Szomb. 19 Aug. 2017, 22:29

- Nem kösz, bár nem szólnak az ijen apróságokért azért nem szeretem használni csak a semmire az erőmet.
Utasítom vissza a lány ajánlatát. Bármennyire is érdekesnek hangzik, hogy felerősíti a képességemet és, hogy azzal úgy mire lehetnék képes is érdekes lehet de semmi olyan nincsen itt amin ezt persze ki is lehetne próbálni meg utána. Biztos feltudnék kapni valamit persze a szobából viszont későbbi szidást szeretném elkerülni. Inkább a kis tévézés és csevegés, lazulást választanám.
Aztán pedig meg azt hallgatom, hogy ő miket tervez, milyen válaszokat ad is nekem a kérdésemre, és amíg hallgatom addig el is fordultam a tévétől felé. Kerek tervei vannak, mágiát tanulni meg a képességét megakarja tanulni annyira, hogy azt majd kordában is tudja majd tartani. Én még így se indultam ki mikor ideérkeztem.
A szavaiból úgy veszem le, hogy orvosnak készül akkor, ez igazán nemes dolog, hogy erre akarja fordítani a képességeit és a tanulását is erre fekteti.
- Nem is tudom. Nem tagadom a terveimbe van az is, hogy jelentkezem de a bekerülésem..Hát, az már kicsit körülményesebb lesz már. Ettől persze függetlenül ott van még a szerelés is.
Fordulok vissza a tévé felé közben. Nem mindenem a hősiesség és mentések sem. Valahol látom is meg nem is magamat azon, hogy ilyesmit csinálok mint amit sikerült is arra pár alkalomra mikor belekavarodtam vagy magam jelentkeztem a küldetésbe. Persze biztos, hogy valami teljes elfogadottság kell hozzá, hogy akárki bekerülhessen X-menek közé és tényleg nem hiszem, hogy olyan sokan ezt jó ötletnek tartanák majd.
- Persze lehet vissza küldenek Angliába, sose lehet tudni.

_________________
Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Ashley Godwin on Csüt. 24 Aug. 2017, 13:23

~ Gwendolyn Brightmore ~

A fiú elutasította a lány ötletét a képességhasználatra, ami mondjuk egy felelősségteljes lépés volt tőle. Látszik is, hogy ha Gwen még egy tisztelettudó lány is, mégiscsak fiatal és sok dologban tévedhet. A terveinek elmondása után a fiú is belekezdett a saját jövőképének ecsetelésébe, mely sokkal bizonytalanabb fonalakat vett fel, mint Gwennek. - A szerelés mondjuk hasznos dolog, ezt pedig akár itt is tudod hasznosítani. Az x-mennek is van sok olyan felszerelése, járműve, fegyvere.. melyeket karban kell tartani. Ezzel is kezdhetsz akár valamit. Persze ez csak az én egyik bohókás ötletem. - közölte mosolyogva. - Én is arról a környékről származom, Wales-i vagyok. Cardiffban születtem a nővéremmel együtt és egy kis ideig ott is nevelkedtünk. - reagált a "vissza Angliába" mondatra. - De miért is kellene téged visszaküldeni Angliába? Ezt az egy dolgot nem értettem.. - kérdezett rá vissza zavarodottan. Közben a nagy melegben eléggé el kezdett fájni a feje, bár az is közrejátszhatott, hogy a légkondi is éppen a fejére ment, amire elég érzékeny. - Ake, ne haragudj de azt hiszem teljesen leszív ez az őrült hőmérséklet. Nem haragudnál meg, ha visszamennék a szobámba pihenni egy kicsit? -
pillant a fiúra kicsit zavarodottan. Nem gondolta volna, hogy ennyire le fogja gyengíteni a forróság, vagy a légkondi hideg levegője. Ha a fiú nem bánta a távozását, akkor felállt és adott neki egy búcsúölelést, majd intett neki és kisétált a közösségi teremből, egyenesen fel a szobájába. Talán egy-két óra alvás elég lesz, hogy újra jobban érezze magát. Sajnálja, hogy ilyen korán le kellett lépnie.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Akerman on Szomb. 26 Aug. 2017, 21:47

- Igen az is egy lehetőség, és a felszereléseik legalább érdekesek is.
Bár inkább támogatnám csupán magamat az egésszel, hisz a késemet igazán jól sikerült megcsinálnom és ki tudja miket tudnék még összerakni a jövőben. A kérdésnél, hogy miért kellene visszamennem Angliába csak elmosolyodom.
- Család meg minden, még is csak ott hagytam mindent mikor eljöttem, hogy ebben az iskolában tanulhassak.
Válaszolok még neki majd bólintok neki miközben ő felkel a kanapéról.
- Persze menj csak. Bármikor tudunk beszélni.
Miközben még kimegy mosolygok rá és integetek neki egyet aztán ahogy egyedül maradtam a szobában vissza fordulok a tévé felé, rányomok párat a hangerőre és elfekszek a kanapé egészén. Nagy sóhaj után csak elbambulok a tévére és a távirányítót az asztalra teleportálom a kanapéról lelógatott kezemből. Kicsit rosszul érezhetném magamat legalább, hogy hazudtam az indokaimról de mégse. Nem mintha számítana.

//Köszi a játékot, és akkor ahogy beszéltük is csak szólj mikor ráérsz Smile //

_________________
Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Közösségi és ifjúsági szoba - Page 5 Empty Re: Közösségi és ifjúsági szoba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.