Colorado Springs

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Eva Carter Kedd 07 Május 2013, 21:03

- Szeva, Matt régen találkoztunk. - Mondom én is a srácnak, és közben csak a kezemet emelem meg. Majd, Vaszilij ismét a bácsikája kerül megint szóba.
- Tehát, itt még a a hősök is autogrammot osztogatnak? És, egyébként mennyibe kerül? Mármint egy autogram. - Kérdezem tőle, és közben azért a tájat is figyelem. Nagyon, nem ért váratlanul, mikor az erdő felé fordultunk, és úgy haladunk tovább. Miközben, a természetet figyelem, közben a zsebemben megtalálom a kedvenc érmémet, és azt veszem a markomba.
- És, rengeteg rajongója van? Mármint úgy értem, hogy a suliban. - Kérdezem tőle, de egy ből meg is áll a busz, és minket le szállítanak. A vigyázók egyike, mondta hogy párban fogunk lakni, ebben az egy hétben, és hogy mindenki vállaszón magának egyet. Vaszilij kérdése, egy kicsit meg lepet, de Tinával ezt már meg beszéltük.
- Bocs Vaszilij, de Tinával leszek egy szobában, mert már meg igértem neki. - Mondom, aztán indulok is a szobák felé, és remélem hogy Tina is követ.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Kira Sign Kedd 07 Május 2013, 21:36

Matt köszönt és megdicsérte a nevemet. Nem akartam elpirulni, de valahogy úgy éreztem abban a pillanatban kissé sikerült.
Eközben Vazilij a bácsikájáról mesélt és arról, hogy mikként akar meggazdagodni az autogramjaiból. Ahogy hallgattam a sztorit csak elmosolyodtam.
Eldicsekedtek azzal is, hogy a holografikus ellenégek a veszélyteremben miként rettegnek a nevüktől. Csak továbbra is mosolyogni tudtam.
~ Fiúk, csak a dicsekvés, de ez nem is baj, kell egy kis önértékelés, de azért abból se kell átvágni Ego túltengésbe.
Matt ezek után rólam kérdezősködött, hogy mi szél hozott erre. És én válaszoltam is. Nem akartam untatni ezért nem regéltem el neki az egész élettörténetem.
- Igazából a hegyek vonzottak ide. Az itteni táj igazán festői. Én pedig szerettem volna megörökíteni az itteni táj szépségét.
Mondtam, majd megkopogtattam a rajzfüzetemet, ami ott hevert az ölemben most is.
- Meg persze a programok sem utolsók. Imádok úszni.
Mondtam a fiúnak mosolyogva.
Az út további részében a sráccal beszélgettem, kellemes volt a társasága.
Nemsokára meg is érkeztünk a szállásra. Az egyik tanár közölte, hogy kétágyas szobák vannak és hogy válasszunk magunknak párt. Vazilíj persze bepróbálkozott Évánál, de tudjuk, hogy koedukációról szó sincs, mint ahogy a koleszben se.
leszálltunk a buszról és mikor megláttam a szállásunkat elámultam. Matt füttyentését és szavait csak röviden kommentálom.
- Valóban.
Jegyeztem meg röviden, majd a házról a füzetemre tekintettem.
- A házat is le kellene rajzolnom valamikor, csodaszép.
Mondtam, majd mikor látom, hogy Éva megindul utána megyek, de még egy pillanatra visszafordulok a fiúkhoz, hogy egy " Sziasztok fiúk"-ot még mondjak a fiúknak.
Hamar le is foglaltunk egy szobát Évával. Az egyik ágyra letettem a csomagomat, majd elkezdtem felmérni a szobát, hogy vajon érdemes -e kipakolni a ruháimat a szekrénybe vagy sem.
Majd odafordultam Évához. gondoltam beszélgetek egy kicsit vele, még ebéd előtt.
- Régóta ismered már a srácokat?
Kérdeztem a lánytól.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Colorado Springs - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Colorado Springs - Page 2 Girloffantasybymanofins Colorado Springs - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Colorado Springs - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Colorado Springs - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Svarog Kedd 07 Május 2013, 21:47

- Jó, lányok a lányokkal, fiúk a fiúkkal - mondja a fiatal sárkányfiú, majd vállat vont. - A suliban vannak páran. Mindenki azzal nyüstöl, hogy kérjek tőle autogramot meg ilyenek. Azt is kitalálták, hogy egyszer meghívják órát tartani. És hogy én tolmácsoljam. Boris bácsi elfoglalt. SHIELD ügynök és valami csapatot szervez, ne kérdezd, hogy mi. Valami elektromos dolog. Erőművek, vagy gyár. Néhány kollégájával dolgozik rajta. Ők is ott voltak az Astoriánál.
Matt mellé lépett, majd megszólalt. -
- Akkor szoba betámadás hadművelet indul. Nyomás.
Elindul a panzió felé, remélve, hogy Matt követi.
- Látom bejöttél a csajnak, de kicsit nyomd lazán - suttogta. - Nem a középkori Angliába élünk. Kicsit csapasd nekik a vakkert, ennyi. Nem vagy te Rómeó, az is így beszéld, és figyeld hogy járt. Megöngyilkolta magát szegény. Na érted... Tehát csapasd a vakkert és már jól van. Na foglaljunk le egy szobát, nem akarok a folyosón aludni.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Sarah Kedd 07 Május 2013, 22:12

A reakciójára és szavaira pár, különösen hosszú és számomra kellemetlen másodpercig nézek a srácra, ha valami gyökér rajzfilmben lennénk, akkor most menne el felettem egy fekete károgó varjú ami pontokat hagyna a levegőben. Két gyors pislogás után a jobb kezemmel egy enyhe csattanós mozdulattal takarom el a szemeimet és húzom le " fájdalmasan " a tenyeremet a képemről*.
- Már elfelejtettem, hogy milyen humorod van. - Mosolyodok el. - Állandóan ezzel cseszegetnek, ezért szoktam komolyabban venni... Nem mintha bármikor is visszaélnék a képességemmel. - Ez a kijelentés nagyjából annyira volt komoly, mint Tonynak az előbbi kijelentése, bár sok igazság van benne, nem szoktam sokszor hasznot húzni belőle, csak ha felkínálja magát egy kihagyhatatlan lehetőség, mint ő anno, bár azt sem feltétlenül nevezném visszaélésnek mert lényegében megmondtam a szemébe, hogy mi a szituáció.
- Érdekeset nem tudok mondani, ha csak nem érdekel az a rakat pletyka amit nap mint nap végighallgatok.... Vagy... Néhány szaftos sztori. - A második lehetőség valószínűleg számára is sokkal érdekesebben hangzik, mást meg tényleg nem nagyon tudok kitalálni, ami érdekes lehet mert... Hát abban a suliban nem nagyon történnek érdekfeszítő dolgok amikről regélni lehetne, kijárni meg csak napközben lehet.

Érkezünk a táborba, ami nem egészen ott van mint ahol gondoltam, egy erdőben van a város helyett, de ez igazából csak a kedvemre tesz.. Az már annyira nem, hogy nincs koedukáció, ráadásul köteles vagyok valakivel egy szobában lenni, bár oké, nekem igazából ez egyáltalán nem probléma, csak... Nem szeretek gyorsan kapkodva a szobát választani.
- Kár, milyen kár... Állandóan ezek az átkozott szabályok... Megyek lefoglalom az egyik jó szobát, mielőtt még valaki elhappolja. Még beszélünk. - Intézem ezen szavaimat Tonynak, majd pedig sietősen elindulok a szállásra és bár nem szokásom gyorsan keresgélni, ezúttal hamar lefoglalok magamnak egy szállást, aztán majd kiderül, hogy ki téved be mellém.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Bishop Kedd 07 Május 2013, 22:47

Azta rohadt, látszik ahogy Csillának leérnek a dolgok, jujj nagyon fájdalmas, de legalább jó nézni a látványos szenvedést.
~ Ahha, sokszor csesztetik érte, meg nem él vele vissza... ahha, akkora kamu mindjárt ránk szakad a busz teteje. De nem baj, legalább vannak sztorik, meg pletykák, f.szomat se érdekli.
- Legyen egy sztori. - mondom végül, nem baj ha mondja úgy sem figyelek csak biccentek majd egyet egyet, hogy lássa, hogy figyelek, de nem ezt is megúszom, az égiek figyeltek rám. Miután leszálltunk szemügyre veszem a szállást, nekem általában nincsenek kicsi igényeim de ez pazar, megteszi, elég jó, elmegy, talán, szóval jó lesz. De a környék legalább jó. Két ágyas szobák az jó csak:
- Nem mintha nem lenne mindenkinél egy zsák óvszer, a lányoknál meg tabletta. Előbb rakna teherbe bárkit is a szentlélek, mint hogy bármi történhetne. De nem baj, legyünk külön, az van a házirendben, nem kell cseszekedni, legalább akkor alternatív módszereket kell találni, van izgalom.
Hogy mennyire volt ez hangos az egy nagyon találó kérdés, én tisztán halottam, az a lényeg, hát hogy a többiek is az nem érdekel. Azért még Csillától elköszönök. Kellene valakit találni aki szobatárs lehet, valaki aki csöndben van, nem fáraszt a szánalmas gondolataival, meg is van.
- Hé srác. Van egy szobatársad. Úgyis olyan sokan állnak itt sorba jelentkezőnek.
Nem tudom ki lehet, egyszer hallottam a nevét, valamilyen Calm, Peter Calm meg is van.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Árny Kedd 07 Május 2013, 23:50

A lányok távoznak, a pillanatnyi búcsúzásra mosolyogva intek utánuk egy laza mozdulattal, búcsúzva a magam részéről is, nem mintha nem látnám őket többé, hála a jó égnek erre eléggé kevés az esély. Felkapom a cuccaimat és Vaszilij után indulok. A szavaira megcsóválom a fejemet, majd pedig a vállára téve az egyik kezemet válaszolok.
- Ismersz, ilyen vagyok, ha különösen jó kedvem van, legalábbis a csajokkal, a többi pedig majd kialakul. - Ugyan úgy halkan beszélek, nem igazán tartoznak ezek a dolgok amúgy sem másra, azt viszont tényleg remélem, hogy sikerült valamit elérni, felépíteni valamilyen alapot amire folytatni lehet az építkezést, mert ez a stílusú kezdés tény, hogy nem mindig válik be, főleg a... Hogy is mondjam... Egyszerűbb nőszemélyek esetében, de Tina eléggé értelmes és mit ne mondjak, tetszett amit az út közben megtudtam róla. Elhaladva az egyik szoba mellett megtorpanok, kicsit visszatolatok és belesek. Egészen kellemesnek tűnik.
- Ehhez mit szólsz? - Vetem fel a kérdést és ha azt mondja, hogy jó, akkor utána lecuccolok a még szabad ágyhoz, csak ezután vetem fel azt, amit jómagam ha nem is különösnek, de mindenképpen megmosolyogtatónak találok.
- Nem is tudtam, hogy bejön neked Éva. - Picit azért meglepett az a nyílt próbálkozás, kár, hogy a szabályzat erősen tiltja a vegyülést, legalább is alvótér helyén, pedig ez igencsak kézre játszhatott volna neki, az ilyen alkalmak mindig tökéletesek.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Terry Szer. 08 Május 2013, 00:00

Az út kellemesen telik néha azért nézem a tájat is ami szintén kellemes látványt nyújt. A többiek jól elvannak, beszélgetnek. Kicsit élővé teszik a buszt.
Az út nem is volt hosszú. Átmentünk a városon és egy erdősebb részbe behajtottunk. öt perc és meg is érkeztünk a hotelünkhöz. Nagyon szép az épület és egy jól is fel van szerelve. Medence, sportpályák és még ott van a túrázás lehetősége is.
A busz megáll én megfogom a táskámat és leszállok a többiek után. Tamara pedig bele is kezd a szoba szabályba illetve felhívja a figyelmünk a házirendjük itt is érvényes. És el is dől, hogy én kivel leszek. Méghozzá Veronica-val. Nem igazán bánom. Így legalább hamar eldőlt és egyszerűen. Odasétálok mellé a cuccommal miközben a többiek már társulnak és indulnak el a szobákhoz.
- Van valami amit el kell intézni még ebédig?
Kérdezem meg Veronicat. Hátha van valami amit tudok segíteni ha már ezzel a feltétellel jöhettem, hogy besegítek. Aztán ha van is valami elsőre úgy is szobához megyek ledobni a táskám és utána dologra. Hm, majd este felé szólnom kell mindenképp neki a fura alvási "szokásom"ról neki. Nem hiszem, hogy olyannyira ijedős lenne de jobb ha számít rá.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Svarog Szer. 08 Május 2013, 08:02

- Ja, jó lesz! - rikkantotta Vaszilij, majd ledobta az utazótáskáját az egyik ágyra, majd leheveredett rá, majd feljajdult, mikor véletlenül ráfeküdt a szárnyaira. - Azt a rohadt! Elfelejtem mindig, hogy azok a használhatatlan baromságok ott vannak.
Felült, majd fájdalmas arccal megigazította a szárnyait, majd rápillantott Mattre.
- Aha. Valamikor elakarom hívni egy randira. Ez volt az első próbálkozás, de nem kell engem félteni. Tudod, hogy rajta vagyok az ügyön. De mondom, elnézést kérek majd, utána meg újra próbálkozom. Nem vagyok hülyegyerek tudod. A csaj szerintem rá is hajlott volna, hogy ha nem beszélte le volna Tinával.
A fel felé pillantott, majd felvonta a szemöldökét.
- Te, miért érzem azt, hogy most rólunk beszélnek?
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Eva Carter Szer. 08 Május 2013, 12:04

- Igen, ha az egy év régnek számít. Egyébként, meg észre vettem, hogy Matt-nak bejösz. Apropó, neked mi a véleményed róla? Már, mint Matt-ről. - Kérdezem tőle, miközben ki pakolom a cuccot a táskából. A ruhákat, a szekrénybe, a füzeteket pedig az éjjeli szekrény egyik fiokjába teszem. Miután végzek, el terülök az ágyon, majd eszembe jut, hogy ide felé jövet láttam egy szabad pályás pélym ball pályát, bár igaz hogy már eleve használták. Meg eleve, úgy is ki akartam próbálni egyszer egy ilyet.
- Tina, egyébként láttam egy szabadban lévő pém ball pályát, és arra gondoltam, hogy dél után, el mehetnénk megnézni, négyesben. - Először is meg várom Tina hogyan is dönt, aztán, szólok Vaszilijék nek. Ők, fiúk és biztosan értékelnék, hogy van a közelben egy hely, ahol ki élhetik a nem is tudom én mien ösztöneiket. És, ki tudja talán, lehet hogy akár egy nagyon jó csapat is válhat belőlünk. De, minden Tinától füg. Vagyis, az ő döntésétől.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Árny Szer. 08 Május 2013, 15:37

Elvigyorodok Vaszilijen, mint mindig, most sem fogunk unatkozni.
- Azokért a használhatatlan baromságokért a hátadon akár egy űrbe vezető liftet is felépítenék. Néha nem értem, hogy miért nem használod őőőő... Ja igen, fránya tériszony. - Könnyedén kimegy a fejemből hogy tériszonyos a srác. Igaz, nem tudom, hogy valóban röpképesek-e azok a szárnyak, vagy csak " díszletek-e ", igazából erre ha jól tudom, még sosem terelődött a téma.
- Óh én ugyan egy percig sem féltettelek. - Ami azt illeti ebben egyet értek vele, igaz akkor meg hamarosan úgyis az egyik tanár lakoltatta volna valamelyiket ki a közös szobából, de persze az már más és akkor bizony lehetett volna lázadozni a rendszer ellen, még jó, hogy Jonah nincs itt, neki ez különösen jól menne. Arra tekintek amerre Vaszilij is, majd megvakarom a tarkómat.
- Vagy azért mert rólunk beszélnek, vagy pedig azért mert telepata vagy... Reménykedj, hogy mindkettő. - Egy pillanatig elgondolkodom azon, hogy ki kéne pakolni a cuccaimat, de igazából... Miért is? Ki tudok mindent szedni majd a táskámból, ha a szükség úgy kívánja. Ebédig viszont még csinálni kéne valamit.
- Szerintem tegyünk egy kört ebédig, nézzünk szét, hátha találunk egy termet ahol kocsmasportra való alkalmatosságok vannak. - Reménykedem, hogy legalább is földalatti szinten van biliárdra lehetőség, mégiscsak az a legjobb és ebédig meg fölösleges lenne kint rohangálni, vagy ezt csak én gondolom így? Nem, tényleg fölösleges lenne, ha csak nem akarunk izzadtan ebédelni.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Kira Sign Szer. 08 Május 2013, 15:45

- Nekem is feltűnt, de nem tudtam, hogy csak a macsót akarja játszani, vagy komolyan szeretne beszélgetni, de szerencsére az utóbbi.
Mondtam Évának mosolyogva. Arra a kérdésre, hogy mi a véleményem a srácról kicsit elgondolkodtam mielőtt válaszoltam volna.
- Szimpatikus srác, meg helyes is, de ha pasiról van szó jobb előbb megismerni.
Mikor látom, hogy Éva is kipakol, gondoltam erőt veszek magamon, elnyomom a lustaságot és én is kipakolok.
A hátitáskám tartalmát azonban nem pakolom ki.Hiszen minden benne van ami kell. Csak apróságok, mégis magammal viszem őket mindenhova. Bár javarészt csak színesek meg rajzfüzetek, de nekem mégis fontosak voltak.
Éva javaslatára felkapom a fejem.
- Hát, be kell vallanom még sosem paintballoztam ezelőtt, de biztos nem lehet nehezebb, mint a dárcos festés. Tudod mikor a vászonra festékkel töltött lufikat raksz, majd dácr nyilakkal kipukkasztod őket.
-Menjünk, csak előre is bocs, ha béna lennék benne. A fiúkat pedig kiismerhetnénk közben. Ami szintén jó ötlet.
Mondtam Évának és ha elmegyünk szólni a fiúknak, akkor követem Évát és bezárom a szobánk ajtaját, a kulcsot pedig zsebre vágom.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Colorado Springs - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Colorado Springs - Page 2 Girloffantasybymanofins Colorado Springs - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Colorado Springs - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Colorado Springs - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Eva Carter Szer. 08 Május 2013, 17:00

Az ötletemre, Tina fel kapja a fejét, és neki is tetszik az ötlet. De, nem erre a válaszra számítottam. Máris, menni akart. Biztosan, megint látni kakarja.
- Én, be valom hogy direkt dél utánra gondoltam, egy részt mert, gyalog oda az út tíz perc, és még azt sem tudjuk, hogy mikor lesz ebéd. Nem lenne jó, ha le maradnánk rola. Egyenlőre meg keressük őket, és őket is meg kérdezzük, hogy nekik is jó-e a dél után. - Mondom neki, és közben el indulok kifelé az ajtón.
- Egyébként, én ahoz tudnám hasonlítani, mint mikor Az emberk a számító gépük elött ülnek, és egy játékot multi pléjeres módban játszanak. A töltény is csak, valami étel festék, valami izében, de nem kell agodnod, ez miat, mert én sem játszottam még ilyet, csak filmen láttam. És, úgy szűrtem le a dolgot. - Mondom neki tovább, a dolgokat. Miután be zárta az ajtót, indulunk, hogy meg keressük a srácokat. Azt, hiszem hogy sétáltunk egy ideig, mire meg találtuk őket.
- Szevasztok, srácok. - Köszönök nekik. - Ide felé jövet a buszon láttam egy szabad téri paintball pályát, és arra gondoltam, hogy dél után, ebéd után valamikor el mehetnénk játszani egyet négyesben. - Nem kertelek, és egyből a közepibe vágok.


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 08 Május 2013, 20:56-kor.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Svarog Szer. 08 Május 2013, 20:47

- Mondom, dolgozok már az elmulasztásán, na! - mondja hangosan Vaszilij. - A pszichológussal már keressük a probléma gyökerét. Szerinte ott gyökeredzik, ahol a bohócoktól való fóbiám. Igen van ilyenem is.
Rámutat Mattre.
- De ha valakinek, főleg Évának elmered mondani, esküszöm, hogy neme tudom mit csinálok veled, de nem lesz kellemes.
Ekkor látja meg Éváékat, akik feléjük közelednek. Vaszilij azonnal befogja a száját, majd válaszol a lány felvetésére.
- Paintball! Benne vagyok! - összecsapja a kezét. - Egyszer paintballoztam. Szájba lőttek, két hétig színeset köptem. Kellemetlen volt...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 08 Május 2013, 21:41

Ahogy hallgattam a zenét, szinte teljesen megfeledkeztem arról, hol is vagyok. Csak bámultam kifelé a kertvárosi utazás közben. Annyi azért feltűnt, hogy hasonlít a város Rock Springs-re. Ugyanolyan békésnek, csendesnek tűnik. Elkezdtem dúdolgatni, nemsokára odafordult egy napszemüveges srác és mondott valamit. Tudtam, hogy megint lesz valaki, aki nem bírja elviselni! Mire levettem a headsetet, már csak nézett. Tudja Manitu, hogy mit mondhatott? Ilyen esetekre bevált módszerem van, ami általában egy kicsit lenyugtatja a kedélyeket.
- Tessék?
Közben megnézem, ki is szólt hozzám. Nem egy vasgyúró alkat, de láttam már önvédelem órán és nagyon ügyesen küzdött.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Árny Szer. 08 Május 2013, 22:07

Kezd fájni az arcom a sok mosolygástól és vigyorgástól. Igazából fogalmam sincs, hogy most komolyan beszél-e a bohócfóbiával, vagy sem, de úgyis ismer már annyira, hogy nem élek vissza ilyesfajta információval, nem vagyok én semmi jónak az elrontója. Mielőtt bármi értelmeset válaszolhatnék, szinte az egyik pillanatról a másikra megjelennek a lányok, szóval akkor ez a téma most úszott, ugyan úgy, mint a kocsmasportok utáni keresgélés... Bár... Nem, az mégsem, igazából csak a beszédtémán változtat a megjelenésük.
- Lányok. - Biccentek köszönésképpen, ma már nem is tudom, hogy hanyadszor és ki tudja, hogy hányszor lesz még hasonló. A paintball ötletére felvonom a szemöldökömet, főleg arra a tényre, hogy ezzel az ötlettel pont a lányok álltak elő... Különös, de meg kell hagyni, hogy jó érzékük van a programválasztáshoz.
- Jónak hangszik, benne vagyok. - Többet igazából nem tudok hozzá fűzni, még életemben nem paintballoztam és fegyverrel is csak annyit lőttem amennyit a veszélytermi órákon szükségesnek láttam, már amikor akadt a kezünkbe ilyesmi, azért nem volt olyan sűrű, inkább csak krízishelyzetekben, igaz ezek meg játékpuskák.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Kira Sign Szer. 08 Május 2013, 22:48

- Nem is arra gondoltam, hogy most azonnal menni. Csak gondoltam szólunk előbb a srácoknak, mert ebéd után szét fog széledni a társaság, ha nincs valami kötelező közös program.
Válaszoltam Évának, aki a jelek szerint félreértelmezte a reakciómat. Miután bezártuk az ajtót, a fiúk keresésére indultunk. Nemsokára meg is találjuk őket. Éva pedig rögtön a lényegre tért. Nem kerülgette a témát.
Örültem, mikor a a fiúk is beleegyeztek. Bár kissé nehezen tudtam visszatartani a nevetést, mikor Vazilíj közölte, hogy egyszer szájba találták egy festéktölténnyel.
- Még kezdő vagyok a paintballban, de remélem azért nem foglak szájba lőni egy tölténnyel.
Mondtam a kuncogásom visszafojtva.
- Majd meglátjuk, hogy az a pár óra gyakorlás a lövészetszakkörben, mennyire vált a javamra.
Mondtam mosolyogva. Majd Matt felé fordultam.
- Ha jól emlékszem, téged is láttalak azon a szakkörön. Vagy rosszul emlékszem?
~ Biztos, hogy láttam már ott, de inkább rákérdezek. Elvégre vannak hasonló kinézetű emberek.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Colorado Springs - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Colorado Springs - Page 2 Girloffantasybymanofins Colorado Springs - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Colorado Springs - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Colorado Springs - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 09 Május 2013, 03:26

Ki hitte volna, hogy itt futunk ismét egymásba...
- Alice! - A válaszom tökéletes a kérdésére is, sugárzik a jókedv abból az egy szavamból is. Majd még mielőtt leülünk megölelem a lányt, majd a környékünkre invitálom, hogy bemutathassam Shanet és kicsit átvehessük mi történt velünk az utóbbi időbe. Csak úgy elszállt a busz út.

Először persze a szabályokra figyelünk, közben előkapom a bontatlan doboz cigit és félszemmel arra figyelek ahogy azt bontom, de a szokás vezeti amúgy is a kezemet. Jó gyerek lévén pedig a zsebembe gyűröm a szemetet, mikor a végére érünk mind a ketten.
- Majd szobaszámot cserélünk. - Vigyorgok Aliciára, jobban örülnék mondjuk koedukált hármas szobákra, amúgy is jobbak csapatépítésre. Majd megoldjuk magunknak...
- Mr. Maguire, véleményem szerint a kertre néző szobák közül tanácsos választanunk. -
Mutatok egy elegáns, kimért mozdulattal az egyik szobacsoport felé, majd halkan hozzáteszem, hogy nagyjából csak ők ketten halhassák.
- Elég puccos kis kérót mértek ki nekünk... -Az utolsó fontos szavaimmal pedig beveszem a cigit a számba és várom az alkalmat, hogy leszállhassak.

//Laura és Svarog: a nem koedukált azt jelenti, hogy fiúk, lányok nincsenek együtt egy szobában.//


A hozzászólást Axe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Május 2013, 12:02-kor.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Amazon Csüt. 09 Május 2013, 10:59

Az utazás, amit csendben töltöttem, jól eset. Kis időre megfeledkeztem azokról a dolgokról, amik amúgy egész nap járatták az agyamat. Nem könnyű megszokni, hogy felébredek az utcán, és kiderül, hogy évek estek ki az életemből, és közben nem is öregedtem. Aztán ott van a mutánslét, ezt is meg kell szoknom. Az egyetlen jó dolog az, hogy ebbe a "mutáns suliba" kerültem, ahol tudnak velem valamit kezdeni.
Ahogy út közben bámultam ki az ablakon, nem igazán néztem a tájat, csak bambán meredtem az üvegre, meg a tükörképemre. Aztán átszálltunk egy buszra, és végül megérkeztünk a szállásra.
Nem is tudom, hogy én miért jöttem. Talán úgy gondolták, hogy jól jönne nekem egy ilyen kirándulás? Mindegy, majd kiderül, hogy jó-e.
Nem merek senkit se megszólítani, hogy osztozunk-e egy szobán. Nem mintha nem szeretném a társaságot, de még meg kell szoknom... mutánsok közt lenni, főleg ezt. Mindenki elfogadja őket, de még mielőtt éveket ugrottam volna át, akkor még nem csípték őket, és bevallom, én sem annyira, meg kell barátkoznom a ténnyel, hogy úgy mozognak köztünk a jelenben, akár a normális emberek.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 09 Május 2013, 11:31

Vaszilij mondatán, el nevetem magam, majd örömmel konstatáltam, hogy a srácok is benne vannak a dologban. Akkor, márcsak két kérdés, maradt meg-válaszólatlanul.
- Hol, és mikor találkozzunk? - Teszem fel a két kérdést egyszerre. - Vaszilij, a buszon miért kezdtél el a bácsikádról beszélni? - Egyébként, meg tényleg nem értem, mert biztos hogy a bácsikálya egy hős, de engem inkább ő maga az aki érdekelne, és nem pedig a bácsikája. De, egyébként már ő önmagában egy érdekes jelenség, mer hát lássukbe, hogy az ember, vagy mutáns, nem mindig tud ilyen érdekes külsejü mutánsokkal találkozni. De, ha vannak is, azok inkább el takarják magukat, hogy mások ne láthassák őket. Szerencsémre, ő nem az a szégyenlős féle. És úgy látszik, hogy bátran válalja a kinézetét. Ez teszik, mutáns légy büszke. Ha, már meg beszéltük, a dolgokat Tináva, mi is mehetnénk valamerre, hacsak ők fel nem alyánják, hogy csatlakozzunk hozzájuk.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 09 Május 2013, 11:43

A haver, biztosan túl hangosan hallgatta a zenét, mert nem értette meg mit kérdeztem tőle. Így rákérdezett.
- Azt kérdeztem: mit hallgatsz?
Ismételtem meg magam. Kis idő múlva éreztem, ahogy a busz elfordul, hamarosan pedig meg is állt. Az egyik kísérőtanár pedig közölte, hogy megérkeztünk.
~ Észrevettem.
Meg közölte, hogy két személyes szobák vannak. Mivel még nem ismertem itt senkit se aki fiú, azért megkérdeztem az előttem álló srácot, elvégre mit veszthetek? Nekem teljesen mindegy, hogy kivel leszek egy szobában.
- Van már szobatársad?
Ha rákérdez, miért kérdezem, csak odanyögöm neki, hogy mert nekem még nincs.
Akár lesz velem egy szobában akár nem én elindulok lefelé a buszról. Majd miután beértem a szállásra, amely nagyon szép volt, elkezdtem üres szoba után vadászni.
Hamar találok is egyet és leteszem a táskámat az egyik ágyra, majd várok. Akár a srácot akivel a buszon beszéltünk, vagy pedig mást, aki arra kér, hogy hadd aludhasson ebbe a szobában.
Elvégre nem akartam őrizetlenül hagyni a cuccaimat.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Colorado Springs - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Colorado Springs - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Colorado Springs - Page 2 Mudch0 Colorado Springs - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Colorado Springs - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Colorado Springs - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Maverick Csüt. 09 Május 2013, 15:45

- Ha már a lányok kénytelenek nélkülözni a társaságunkat, akkor költözhetnénk egy szobába, nem?- kérdezem Archyt, de már nem figyel rám, hiszen, felfedezett egy ismerőst a tömegben. Egy raszta hajú lányhoz megy oda, láthatóan elég jó viszonyban vannak, és örülnek, hogy látják egymást. Nemsokára azonban mindketten visszajönnek hozzám, és Archy bemutatja a barátját.
- Szia, Shane vagyok! Nemrég jöttem a suliba.- mutatkozom be a lánynak. Közben Archy tesz egy javaslatot a szobaválasztással kapcsolatban, amire én rá is bólintok.
- Hát igen, nem rossz kis ház, az biztos! Elég jól mehet most a sulinak, ha ilyen helyekre tudnak hozni minket!- válaszolom a házzal kapcsolatos megjegyzésre. Ami azt illeti, tényleg nem olyan körülményekhez voltam hozzászokva otthon, mint amilyenek közé kerültem az X-suliban.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 09 Május 2013, 19:54

Már azt hittem, megint reklamálnak, hogy hangosan dúdolok, de csak azt kérdezte a srác, hogy mit hallgatok.
- Belle Of Amherst. Ismered? Belehallgathatsz, ha gondolod! Imádom őket, ez a tavalyi lemezük, ami egyébként elhozta az egyik legrangosabb zenei díjat acid-jazz kategóriában.
Ahogy odanyújtottam neki a headset egyik felét ballal, a jobb kezemmel bemutatkozom.
- Egyébként Waynoka Stevens vagyok, de szólíts csak Rejtőző Medvének! Benned kit tisztelhetek?

Hamarosan megérkeztünk egy erdős részre, ahol a szálloda volt. Gyönyörű épület volt, akárcsak a kúria, de sokkal kisebb. Látszanak a kiépített sportpályák és van egy gőzölgő medence is. Kedvem támadt egyből csobbanni egyet a meleg vízben.
- Milyen szép hely! Akár a Goriot apó hangulata vagy egy Miss Marple-regényé, nem?

Miután Veres Nővér kiabált, hogy párosával foglaljuk el a szobákat, a srác kérdezte, hogy van-e szobatársam.
- Még nincs. Leszünk egy szobában?
Aki nem teszi szóvá a dúdolgatást, hanem megkérdezi, mit hallgatok, az egyből szimpatikus, talán kibírjuk együtt.
Ahogy mentünk a ház felé, 1-2 muffint vettem elő a hátiszákból és megettem. Útitársamat nem kínáltam meg. Senkit se szoktam megkínálni, mert úgy kevesebb marad nekem. Megőrülök édesség nélkül! McCoy tanár úr egyszer azt mondta, az átváltozáskor valahogy ezt használja fel a szervezetem. Biztos így van, én nem értek hozzá.

Fél óra múlva ebéd, addig kicsomagolhattam volna, de ehelyett inkább odafutottam a medencéhez, a szélén eldobtam a táskáimat és a meleg vízbe ugrottam. A csobbanás miatt néhány idős fürdőző arrébb húzódott és közben rám kiabáltak, hogy mit képzelek?
- Miért, maguké a szálloda, hadd kérdezzem meg a tisztelt eleganciájukat? Kérem, mi nagyon messziről jöttünk és most jólesik a fürdőzés.
Egy kicsit még veszekedtem velük, aztán áztattam magam egy darabig. Miután kimásztam, igyekeztem be a házba, nehogy már első nap megfázzak a vizes ruhákban.
Újdonsült barátomat már nem látom, biztos bement a házba szobát foglalni. Ahogy megyek a folyosókon, benézek minden szálláshelyre. Az egyikben meglátom kicsomagolni.
- Gyorsan megtaláltad a szobánkat! Akkor jövök én is ide, jó?
De jó, hogy van hűtő! Berakom a sütiket. A szoba nem túl díszes, de tiszta és igényes.
- Megengeded, hogy elénekeljem azt a cheyenne dalt, amit letelepedéskor szokás?
És már neki is kezdek teli torokból!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Bishop Csüt. 09 Május 2013, 21:08

Odamegyek a sráchoz, egész normálisnak tűnik, bár ahogy látom egy igen furcsa, indián szerencsétlenséggel próbál kommunikálni, rossz nézni. Hirtelen az ötlet ami jónak tűnt az elején, ott van egy normális srác próbáljuk meg átcsap rémálomba, ki ez a balf.sz, egyáltalán hogy lehet képes egy ilyennel... Aztán az a nyomorult beugrik a medencébe. Nem. Nem. Arcom a tenyerembe temetem.
~ Ez nem lehet igaz. Idiótákkal vagyok körülvéve, értelmet kellene ott keresnem ahol nincs, fuh. Ha még egyszer beugrik ruhástul a vízbe mint egy paraszt komolyan mondom belefojtom. Hova a f.szomba keveredtem megint. És az a barom az ő szobatársa akar lenni. Hát inkább alszok egyedül, sőt inkább nem alszok sehol.
Lassan előveszem zsebemből a cigim, tudtam, hogy kelleni fog, rögtön rá is gyújtok egy szálra, még kint, hogy senkit ne zavarjak és senkinek a képébe nem fújok. Ez most a saját nyugalmam miatt kell. Még mindig nem hiszem el milyen kicseszett hülyékkel vagyok körbevéve. Na igen ez van ha az anyukájuk az aranyos bátyjával jön össze. Majd keresek egy szobát, majd, de most inkább folytatom amit eddig. Le kell nyugodni, masszív büntetés ez így.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Teddy Csüt. 09 Május 2013, 21:25

Archy reakciója sokkalta jobb mint amire számítottam, egyrészt a válasza miatt, bár nem közvetlenül válaszolt a feltett kérdésemre, ellenben a hangnem mindent elárul. A reakció másik része egy ölelés, amin bár elvigyorodok de ez a helyzetnek köszönhetően nem látszik és igazából ugyan úgy örömmel viszonozom, s miután meg lettem invitálva, igazából helyet is foglalok mellettük.
- Hali! Alicia Havana, de szólíts nyugodtan Ciának vagy Vanának... Vagy Alicenek, amelyik tetszik. - Mutatkozok be jómagam is, majd pedig... Igazából elvagyok velük az út hátralevő részében, nem is igazán figyelem, hogy merre megyünk, eléggé lekötik a figyelmem.

Lényegében leesik az állam, ahogyan leszállás után végignézek az épületen.
- Anyám... - Majdnem olyan, mintha otthon lennék, annyi a különbség, hogy ez egy hotel és itt turizmusból vannak felépítve, illetve kiépítve a dolgok, nálunk pedig drogkereskedelemből, óh édes különbségek az életben, de ez most lényegtelen információ amit lényegében csak én tudok, jó kis titok, nagyjából, jónak feltétlenül nem mondanám de azért erősen határeset. Ahogyan elnézem Archynál a dohányt, hirtelen úgy érzem, hogy túlzottan száraz a tüdőm, szinte hallom ahogyan a rákocskák sírnak mert nikotin éhségük van, nem bírom megállni, rá kell gyújtanom, ebédre úgyis kimegy a hatása és éhes leszek. Szóval pillanatok kérdése és már aktívan szívom is a magam egy szálát, amiből szerencsére még van ott, ahonnan jött... Igaz, meg kéne próbálnom leszokni de... Olyan nehéz, ezen az egy héten megengedek magamnak egy kis ellensúlyozást, majd ha visszamentünk a suliba, akkor megint csökkenteni kezdem az adagot, de akkor rohamosan, csak kibírom, ott van más értelmes dolog, amivel el lehet ütni az időt és nem csak a társaság, például még mindig egy rakat dolgom van a habos esetnek köszönhetően, plusz az én egyetlen tehetséges bűvészem, ha más nem akkor az ő kedvéért biztosan menni fog.
- Úgy lesz Archy, úgy lesz. - Jegyzem meg a szobaszámcserére, majd pedig végig nézek az itt maradt lányokon.
- Menjetek előre, majd még levadászlak titeket, ha más nem ebédnél. - Nekem pedig keresnem kéne egy lakótársat, szóval még egy gyors végigfutás és meg is látok valakit abban a " hatalmas " itt maradt lánycsapatban, rajtam kívül még ketten, szóval oda sétálok a hozzám legközelebb állóhoz, akinek egészen... Egyedi, fémes vonásai vannak ( Cyrce ), nem az én színem a szürke, de ezzel nem lehet mit kezdeni, szóval nem zavar. Megérkezvén kiveszem a számból a cigit.
- Szobatársak? - Teszem fel kertelés nélkül a kérdést, ha igent mond utána ráérünk ismerkedni, ha nem, akkor is persze.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 09 Május 2013, 22:59

- Peter Calm. Nem ismerem, de bele hallgathatok.
Mutatkozom be a srácnak.Majd mikor a fülest nyújtja én belehallgatok abba. Mit ne mondjak érdekes ízlése van a srácnak. DE én amondó vagyok, hogy ne ítélj el semmit amíg meg nem ismered. Ezt a képességem jelentkezése után tanultam meg. Onnantól kezdve keresem mindenben és mindenkiben a jót.
A busz fékezett, a kísérő pedig megkért minket, hogy válasszunk szobatársat. Rejtőző medve fel is ajánlotta ezt az opciót, hogy legyünk egy szobában.
- Miért ne?
~ Úgyse ismerek itt más fiút.

Leszállunk a buszról én bemegyek a házba, hogy szobát vadásszak magunknak. A táskám leteszem az ágyra, majd észreveszem, hogy a szoba ablakából tökéletesen látni lehet a hegyeket és a medencét is. Kinézek az ablakon és csak azt látom, hogy a szobatársam a medence felé fut.
- Ne... ne... ne.
Mondom halkan és hitetlenkedve. De a srác megtette beugrott ruhástul a vízbe.
- Ez nem normális. Legalább nem fogok unatkozni.
Nevetem el magam, mikor meglátom mit is művel. Bár ő nem láthatott engem, de én tökéletesen láthattam őt.
Mikor láttam, hogy kimászik a medencéből én visszasétálok a táskámhoz és kipakolom a cuccomat.
Mikor végzek Rejtőző medve is megérkezik csurom vizesen.
- Gyere csak be. Haver, ruhában voltál zuhanyozni, vagy csőtörés volt?
Kérdezem viccelődve. Majd medve nem áll le és énekelni kezd, valami indián dalt. Legalább a hangja nem rémes, de azért ez hosszútávon idegesítő lesz.
Nem kommentálom a szöveget, inkább csak becsukom(nem kulcsra) az ajtót, hogy a folyosó ne zengjen medve hangjától.
- Csak, hogy ne zengjen a folyosón az éneked, vagy a végén te leszel a helyi rádió.
Mondtam megint viccelődve.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Colorado Springs - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Colorado Springs - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Colorado Springs - Page 2 Mudch0 Colorado Springs - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Colorado Springs - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Colorado Springs - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colorado Springs - Page 2 Empty Re: Colorado Springs

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.