A Birtok előtti terület

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 24 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. május 28. (hétfp)

”Ha a múlt megváltozik… beláthatatlan következményei lehetnek”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere

A Birtok előtti terület - Page 4 00120

Sakura részéről a mókus kiváló döntés volt, a fiatal tanár meg is érkezett majd szélsebesen nyitott be minden szobába. Visszafelé haladva vette észre az alakváltót.
- Jajj, remélem nem vagy sérült és nem azért jöttél be – mondta aggódva.
Mivel a nő engedte, hogy a fiatal tanárnő felvegye, így óvatosan, nyugtatva nyúlt utána a lány és óvatosan emelte fel Sakura-t és nézte meg, hogy minden rendben van–e vele. Ugyan a vállára nem tette fel, de a tenyerében tartotta a mókust. A tanár gyorsan rohant le vele a lépcsőn a földszintre és onnan le a fiatalok nyomában az alagsorba. Itt Sakura érezhette, hogy még mindig lejjebb volt az, amit keresett, ami hívta.
- Ha kiértünk az épületből, akkor elengedlek az erőben – mondta a lány a mókusnak.

Cody nekilátott annak, hogy felmérje, hogy hol is lehet az a pont, ahonnan a hívást érzik, amennyire sikerült megállapítania pont a másik szárny felől jött és föld alól. azt, hogy mennyire azt nem tudta, de az rémlett neki, hogy a régi iskolában mi volt arra. Számítógépközpont, tartalék generátorok, ezek a sima alagsorban voltak. Alatta kémiai szertár volt a -1. szinten, az alatt pedig a veszélyterem volt. Ezekből pedig bármelyik lehetett. Amíg ő ezzel foglalkozott Ammon nekilátott a kérdéseit feltenni, amire a társnőjük igyekezett felelni.
- Mivel ők nem ismernek minket – mondta. – Azt hinnék, hogy a rosszakkal vagyunk és nem tudnánk elmagyarázni, hogy nem. Így a legjobb, ha nem is tudják, hogy itt vagyunk.
Szerencsére ide nem néztek be, így amint mindenki eltűnt és az utolsó tanár is lefutott a lépcsőn indulhatott a társaság. A lépcsőkig eljutni könnyű volt, ott pedig még félig le is tudtak menni az alagsornál, majd egészen le, csak még a folyosóra kimenni nem, mert ha kilestek, akkor láthatták, hogy most sorjáztak le a következő szintre az itt lakók.
Itt mindenki érezhette, hogy még mindig lejjebb volt az, amit keresett, ami hívta őket.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 25 Május 2018, 18:59

Cody jelzett a diákjainak, hogy maradjanak csendben. Azok ügyesen hallgattak is. Ammon jelzésére felfigyelt és le is hajolt hozzá. A fiú kérdésére viszont Karen válaszolt. Méghozzá jól. A helyzet nem zavarta meg jól átlátta mi történik körülötte. Cody csak bólintott.
-Csillagos ötös. Így érted már?
Kérdezte Ammon-tól akitől ha pozitív választ kapott akkor megsimogatta a gyerek fejét miközben mosolygott a szeme. A legtöbb amit a jelenlegi helyzetben tehet az-az, hogy nem mutat idegességet és jó döntéseket hoz. A különleges hallásával pontosan meg tudta mondani, hogy mikor mehetnek tovább. Óvatosan és halkan haladtak is le az alagsorba ahol viszont elakadtak. Ott még sorjázott a tömeg. Az igazgatóhelyettes úr pedig türelmesen vár. Pedig tudja jól, hogy pont az idő az amiből nekik nincs sok.
~Haladjunk már gyerekek te jó ég. Ezt nagyon nem akarom megint átélni. Ha ennek vége kelleni fog majd egy sör.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Akerman Szomb. 26 Május 2018, 17:09

:: Kree invázió 5 - Az idő ura 1 - Megszűnt idő
Felszerelés / egyéb:


Igazán furcsa lehet az egész Ammon-nak, nem is érti nagyon, hogy miért sunnyogunk de szerencsére van bőven aki elmagyarázza neki és még hisztizni sem hisztizik. És igen, nincsen garantálva, hogy meghallgatnának minket hogyha összefutunk bárkivel is pont úgy mint kint a kertben is. Bár idebent valamivel nagyobb az esélye de pont az ellenkezője is lehet hiszen ismeretlenek felbukkannak az épületen belül akkor lehet még annyira sem várnak mint odakint. A gyerekeket védik szóval jobb ha nem bukunk le, csendesen és észrevétlen eljutunk oda ahova kell és visszakerülünk is gyorsan a saját időnkbe mielőtt még valami torzulást okoznánk a saját időnkben az egész jelenlétünkkel. Még szerencse, hogy csupán egy páran kerültünk át ide. Ha az egész mindenki aki a kertben volt jött volna át akkor már nem igazán tudtunk volna csak úgy belopakodni bárhova is, ahhoz akkor már túl sokan lettünk volna.
Felnéztem Atkinson úrra, fülelni látszott. Az ajtó túloldaláról lehetett hallani némi hangokat, ő biztos jobban hallja ezeket persze szóval csak meg kell várni míg jelet ad nekünk, hogy mehetünk tovább. Addig meg csendben várni és észrevétlen maradni. Eddig utánunk sem jött senki vagy vettem volna észre, hogy követne valaki minket szóval biztonságban vagyunk amennyire az most ebben a helyzetben lehetséges. Persze ki tudja, hogy mennyi időnk van addig még amíg az iskola fel nem robban. Remélem elég lesz...
Mikor Atkinson úr megindult akkor pedig mentem én is követve őket tovább. Egy ideig tudtunk haladni de hamar ismét megállásra kényszerülünk ahogy ismét beérjük az előttünk terelt diákokat. Vajon milyen mélyre kell lemennünk majd? Az érzés ami felé haladunk még lejjebb van mint most ahol vagyunk, de remélem, hogy nem túlzottan sokkal lejjebb, nem akarom pont nem elérni időben.

_________________
A Birtok előtti terület - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 26 Május 2018, 18:48

Ammon Einarson | Előtörténet | Kree invázió 5 | Játékos társak: Cody Atkinson,Rain Akerman

Kalenle néztem fel mikol ő kezdett el válaszolni a kéldésemle és egy halk Ooh~ t elesztve ki jelzem, hogy éltem mi is van. Aktinson tanálúl kéldéséle pedig, hogy éltettem meg mál bólintottam neki, hogy igen, éltettem. Bál akkol is kicsit fula, mál mint éltem én, hogy Atkinson tanálulat meg a többieket miélt néznék melt ők nagyok de én kicsi vagyok még, engem csak nem bántanának. Azélt nem szeletném kiplóbálni pelsze. A fejsimogatásla amit kapok csak vigyorgok majd megdölzsölöm az ollomat. Hát akkol viszont továbbla is lopakodni fogunk. Hm, ez annyila nem is lossz! Ki tudja még lehet jól fog jönni otthon is ez majd. Jobb ha tanulok belőle, hogy hogyan tudok ellógni azoklól az uncsi óláklól amit elkezdtek jálatni most, hogy nagyobb lettem. Nagyon nem szeletem azokat. Azt mondják, üljél le meg maladj csöndben. Figyeljél, miélt nem figyelsz? Jegyzetelsz? Tök uncsi...és még játszani sem hagynak! Na majd ha hazamentünk majd jól megmutatom nekik mit tanultam! De most csak megyek a tanálúl után, mál ameddig megyünk aztán megint megállunk és válunk. Ez a lopakodás is elég uncsi.
- Biztos nem? - kéldezem nagyon, nagyon halkan. Hiszen közel vagyunk másokhoz, még a számat is takalom szóval csak nem hallanak meg majd.


Hjuchia Sakura | Előtörténet | Mókus alakban

A mókus jó választásnak bizonyult, a nő aki feljött az emeletre nem sokkal később észre is vett. Aggódva beszélt hozzám mintha egy igazi állat lennék csak. Nem futottam el előle de nem is válaszoltam semmit sem csak hagytam, hogy felvegyen és megvizsgálgasson. Kicsit mocorogtam azért, hogy ne nézzek ki úgy mint valami szedált állat de nem próbáltam menekülni a fogásából. Mivel nem csináltam magamra semmilyen sebet így azt nagyon nem találhatott rajtam de legalább a kezében tartva le is futott velem utána a diákjai után akiket terelgetnek. Egy szintet így meg is tettem lefelé és a nő szavai alapján pedig vinni is fog tovább és egészen végig a menekülő járatukon át és felé. Aztán az alapján meg majd tudom, hogy mikor kell leszakadnom tőlük ha kell így jobb dolog híján a kezében pihenve csak megvakartam a fülemet és nézelődtem. Sosem volt szerencsém megnézni ezt a részét az épületnek, kíváncsi vagyok, hogy milyen mélyre is megy ez az egész és, hogy merre lyukadunk ki ha teljesen végig kell mennem nekem is a célomhoz.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 28 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. június 1. (péntek)

Sakuráék haladtak előre, és mentek lejjebb még egy szintet, a többiek pedig lassanként lopakodva követték őket. elérték a következő szintet és még innen is lejjebb kellett menni. Ezen a szinten voltak a laborok, kémiai, fizikai, testnevelés terem, illetve kórházszoba. Ezeket mindenki láthatta, ahogyan haladtak. Viszont nem ezen a szinten volt, amihez mentek, így a többiek könnyedén tudtak tovább menni a megfelelő lenti szintre a veszélyterem irányába. Sakura-nak azonban el kellett hagynia a „buszát”, ugyanis a tanárnő a fizikaszertárba indult és onnan át a kémia és fizika szertár/laborba, ahol egy titkos ajtó már nyitva volt és egy folyosó vezetett tovább, aminek a végén valószínűleg kifelé ment már az épületből mindez. Így ha itt leugrik a nő kezéből és elrohan visszafelé, akkor a tanár már nem követi a folyosóra, csak addig az ajtóig, így ezek után ő is tud menni lefelé.
Éppen emiatt, most Sakura érte be a többieket, akik teljesen normálisan megérkezhettek a veszélyterem szintjére. Ez sokkalta másabb, archaikusabb volt, mint ami manapság volt az iskolában. Bentről a nagy helységből érződött a hívás, azonban egy igencsak nagy mennyiségű C4 és gránátok voltak több helyen elhelyezve, irányító/tervező terminálhoz, kábelekhez, csövekhez és egy generátorhoz is. Az már történelem, hogy mindez láncreakciót fog beindítani és a teljes iskolát megsemmisíti. Azonban nem volt rajta az, hogy mennyi idő van a robbanásig.
A nagy edzőteremhez vezető ajtó be volt zárva, így egyelőre nem láthatta senki, hogy mi az, ami hívja őket és miért érkeztek ide.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Akerman Szer. 30 Május 2018, 10:59

:: Kree invázió 5 - Az idő ura 1 - Megszűnt idő
Felszerelés / egyéb:


Egy ideig tovább haladtunk majd miközben vártunk, hogy az előttünk haladó itteni diákok tovább menjenek Ammon megint kérdezni kezdett. A vállára tettem a kezemet és a szám elé tettem az ujjamat mutatva neki, hogy ne beszéljen tovább majd a saját számat megtakarva hajoltam oda mellé.
- Igen biztos. Ne aggódj hamar otthon is leszünk.
Bár nem látom rajta a szükségét, hogy nyugtatgassam még is a nagy nyugodtsága talán még zavar is. Nem hiszem, hogy érti a helyzetet amiben vagyunk, bár ez annyira nem is baj.
A diákok végre mentek tovább és minekünk most már nem kellett őket követni hanem egy másik irányba vezetett minket a hívogató érzés, pontosan az edzőterem felé amibe még be nem tudtunk menni de az oda vezető út végig volt szegve különböző robbanószerekkel. A teremből jött a hívás és igazán nem várattam volna tovább mert pontosan oda sétáltunk le ahol a középpontja lehetett a katasztrófának ami ki tudja talán a következő percben már robban is.
Bár az ajtó zárva volt még amikor odamentem megnéztem, hogy merre lehetne kinyitni azt, még a terminálokon is voltak bombák amikhez nem akarnék hozzá nyúlni de lehet, hogy kelleni fog mert nem fogunk anélkül hozzáférni az ajtónyitáshoz szükséges gombokhoz. Gyorsan mérem fel, hogy mi is a helyzet, hiszen lehet, hogy az ajtó kinyílik magától mikor közel mentünk hozzá de lehet nem. Megnézem a bombákat is kicsit, hogy van-e rajtuk számláló legalább, nem mintha megnyugtatóbb lenne tudni a hátralévő másodpercek számát de talán mégis.

_________________
A Birtok előtti terület - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 30 Május 2018, 12:17

Ammon Einarson | Előtörténet | Kree invázió 5 | Játékos társak: Cody Atkinson,Rain Akerman

Odamentem volna szívesen beszélni is a többi diákkal hiszen tök jól el tudtunk volna lenni is biztosan de azt mondta Lain bácsi is, hogy nem lehet. Bál nem aggódtam, hogy mikol élünk haza mál váltam melt ez a hely annyila semmile sem jó volt. Hiszen csak csendben kellett sétálnom utánuk és nem lehetett semmit sem csinálni. Mikol pedig mentünk tovább megint mikol elmentek akiket kelültünk akkol bementünk egy másik folyosóla ami telis tele volt dekolálva. Bombának meg glánátnak festettek.
- Woo~w, pont mint anyu szobájába is ilyenek voltak.
Sutyorgom ki miközben nézegetem a fali díszeket. Persze akkor nem ennyi volt csak egy pár ilyesmi is sok más fura tálggyal. Ahogy nézelődök pelsze lépkedek is lassan de inkább kötnek le a díszítések ami kölbevesz minket.Hjuchia Sakura | Előtörténet | Mókus alakban

Nagyon jó az út lefelé, szinte az ajtóig visznek amerre mennem kell viszont a végénél elkanyarodik a társaság és a nő akinek a kezében vagyok és más felé mennek mint nekem kéne. Ideje hát lepattanni innen és kiugrok a nő kezéből el is szaladva gyorsan. Szerencsémre fontosabbnak tartja a taknyok életét és kísérgetését mint az én kergetésemet, hogy kivigyen a szabadba így még bujdosnom sem kell előle míg nem adja fel a keresésemet mert hamar feladta. Vártam egy kicsit majd mikor megindultam a megfelelő irányba akkor láttam, hogy azokat érem be akiket kint is láttam a birtok mellett. Az igazgató helyettes kutya meg három kölyke. Lassan kicsit közelebb mentem de nem tudtam eldönteni, hogy mennyire is kéne odasietni hozzájuk. A folyosó meg körbe volt rakva bombákkal és gránátokkal. Óh de szép is ez! Akartam volna megnézni, hogy milyen volt az amit idebent csináltak de azért nem ennyire közelről. Biztos halált fog okozni ha itt kap minket a robbanás szóval azt el kéne kerülni. Közelebb osonok takarásban ha tudok, ha nem akkor csak a fal mentén, hogy lássam, halljam, hogy mit csinálnak. Az ajtón túlra kell menni és ha kell akkor hamar tudnom kell bezárni a távot nekem is. Nem feltétlen fognak ezek is felkapni, nincs akkora szerencsém. Bár ki tudja, ha a gyerekhez futnék oda az biztos össze szedne szóval ha más nem ezt ki fogom tudni használni, vagy a lányt.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 01 Jún. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. június 5. (kedd)


Szerencsére a társaság nem bukott le Ammon kérdezősködésének hála, hanem már lent „csodálták” azt a sok robbanóanyagot, ami ott volt. Ahogyan Rain igyekezett megnézni azt, hogy volt-e időzítő ezeken a bombákon, de egyiken sem volt, ellenben olyan szerkezet több darabon is, ami alkalmassá tette a robbanóanyag halmot, hogy távolról, vezérléssel robbantsák fel. Ezek után nekilátott azt megnézni, hogy az ajtót miként lehet kinyitni, az ajtó mellett volt egy panel, ami biometrikus azonosítást kért, hogy úgy lehessen csak bemenni a Veszélyterembe. Mindez tenyérlenyomatot és retinaszkennelést jelentett. Itt lent volt egy számítógép is volt, amit ha megnéztek, akkor azon látható volt, hogy a biometrikus azonosítás megkerülhető volt, de ehhez pedig jelszó kellett.
Közben Karen igyekezett Ammon-on tartani a figyelmét és ha a kisfiú próbál a bombákhoz közelebb menni, akkor igyekszik visszatartani, bár egyelőre szerencsére mással volt elfoglalva, eközben ő maga is idegesen nézelődött.
Sakura pedig a többieket nézte, figyelte, ő is látta, hogy nem lehet csak úgy a benti helységbe bemenni, azonosítás kell, ahogyan azt is, hogy a fiára a lány felügyelt így. A kutyaforma férfi pedig egyelőre csak nézelődött és nem igen tett semmit, hiába ő volt az igazgatóhelyettes.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Akerman Szomb. 02 Jún. 2018, 17:21

:: Kree invázió 5 - Az idő ura 1 - Megszűnt idő
Felszerelés / egyéb:


Az ajtót retina szkenner és tenyér lenyomattal lehetett kinyitni és automatán nem is nyílt ki. Miután a cerebrohoz és az edzőteremhez vezetett ezért ez más volt mint a többi ajtó, gondolom. Hogy az én lenyomatomra nem fog kinyílni az is biztos viszont nem tudom, hogy miképp máshogyan fogjuk tudni rávenni az ajtót, hogy kinyíljon. Végül csak odafordulok Atkinson úrhoz aki még nem jött oda csupán nézelődött még csak.
- Ezt meg kéne néznie, nem tudom, hogy hogyan fogjuk tudni kinyitni az ajtót az itteniek nélkül uram.
Böktem a konzolra rá először majd az ajtóra is. Kétlem, hogy fel tudnánk feszíteni és már az itteni mennyiség robbanószerből is úgy néz ki mintha a támadók sem találtak volna módot a bejutásra. Felnézek a plafonra is meg a falakra.
- Vagy van esetleg alternatívánk? Szellőző vagy ilyesmi?
Kérdezem miközben nézelődök. Atkinson úr ide járt már régóta bár a történetek alapján ez az épület megsemmisült a robbanásban talán a régi is hasonló volt, akkor talán tudhat valamit mellékjáratokról is. A többi tanár aki kitudná nyitni az ajtót pedig már rég kint lehetnek. Nyomasztó a helyzet...ki tudja mikor fog ez felrobbanni mi meg itt álldogálunk a kellős közepén.

_________________
A Birtok előtti terület - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 03 Jún. 2018, 12:06

Ammon Einarson | Előtörténet | Kree invázió 5 | Játékos társak: Cody Atkinson,Rain Akerman

Csupán válok és nézelődök kölbe-kölbe. Megint megálltunk szóval nincs mit csinálni megint. Kissé uncsizom is emiatt, nem tudom mit fognak most csinálni meg mi mit fogunk csinálni a válakozáson kívűl. Az ajtón túl kéne mennünk az biztos mert minta arra hívogatna a valami. Csatangolok a folyosón jobbla balba kicsit mivel meg nem igazán nyúlok semmihez sem így még a néni sem állít meg csupán ő is nézelődik.
- Mennyü~nk!
Hisztizek egy kicsit.Hjuchia Sakura | Előtörténet | Mókus alakban

Figyelem őket de nem csinálnak semmit, főleg az gazgató hejettes úr dekkol csak és nézelődik, a srác mintha próbálgatna valamit csinálni de az ajtó meg nem nyílik. A lány is csak nézelődik ahogy a kölyök is kószál. Mi van ezekkel?! Egy folyosón vannak ami tele van bombával, némi sürgetési érzésüknek kéne lennie. Tudtam én, hogy ezek nem normálisak de ez kicsit más ez a nyugodtság rajtuk, gondolom ez is annak az eredménye, hogy az iskolába járnak vagy ilyesmi. Legalább nem sikoltoznak, az is valami.
Elindulok közelebb feléjük mókusként, a célom az pedig Ammon közelébe érni elsőnek. A gyerek lehet úgy néz ki mint az apja de ezen kívül együkünkhöz sincs sokkal több köze még és ha emlékeim nem csalnak a végén még örülni is fog nekem a hülyegyerek.
Ha a közelébe tudtam érni akkor hirtelen vissza veszem az emberi alakomat, rövid, térdig érő melegítő nadrágban és trikóban guggolok mellette ahogy átvetem a karomat a nyaka körül közelebb húzva magamhoz, ha rám néz pedig rá vigyorgok majd ugyan ezzel az arckifejezéssel fordulok a kutya felé.
- Nézzenek oda milyen nagyra nőttél. - mondom és bár az igazgató helyettes szemébe nézek a szavaimat a mellettem lévő Ammonnak intézem - Majd kétszer akkorára mint legutoljára láttalak.
Ezek után pedig bár készen arra, hogy ha kell akkor a gyereket magam elé rántsam mint egy védőpalyzsot ha volt bármelyik is olyan ostoba, hogy rám támadjon, azért egy pillanatra elhalgatok és teszek egy pillantást a másik két jómadárra is.
Ha valamiért viszont észre vesznek vagy az Ammonhoz közeli lány fedezne fel, ne adj isten felakarna venni akkor még nem változom emberré viszont.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Cody Atkinson Hétf. 04 Jún. 2018, 20:11

A bombákra nézve Cody talán kicsit besokallt. Élete legtragikusabb pillanatába került vissza, méghozzá abba a szobába ahol minden történt és a diákjai is itt vannak. Ammon még fel sem fogja mi történik a többiek viszont úgy látszik hozzá kezdtek a megoldás kereséséhez. Az ajtón lévő szkennert Cody szívesen használná ha a saját múltjában lenne. Viszont nem ott van. Maradt hát a jelszó. Ekkor ő már tanár volt. Talán a saját múltjában használt jelszó itt is működik. Más esélyük nem nagyon van. Meg is próbálhatja Cody. Amennyiben Saku ötlete sikerrel jár és tényleg megjelenik méghozzá Ammon mellett úgy Cody teste megmerevedik az keze pedig ökölbe szorul. Minden önuralmát össze kell szednie, hogy ne ugorjon neki a nőnek. Viszont sikerül visszafognia magát és viszonylag megfontoltnak is lenni. Rain-re pillant egy amolyan "számítok rád" nézéssel majd a nőre ridegebb tekintettel és hasonló fagyossággal meg is szólítja..
-Mi van? Talán eljöttél megnézni a munkádat közelebbről?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Thorhalla Kedd 05 Jún. 2018, 06:23

//Bocsánat, de csak szombaton lesz új kör. Embarassed //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Birtok előtti terület - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 09 Jún. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. június 13. (szerda)


Szellőző, vagy efféle nem volt ezen a helyen, vagy legalább is nem lehetett tudni róla. A veszélyterem az pont olyan volt, mint egy pánikszoba, ha volt is – bizonyosan volt, hisz friss levegő kellett a helységnek – akkor az pici volt, nem akkora, hogy bárki is beférjen rajta. Legalább is ember nagyságban.
Közben Ammon nekilátott hisztizni és Karen már éppen szólt volna hozzá, amikor észrevette a lopakodó mókust. Ha pedig Sakura engedi, akkor fel is veszi őt a lány.
- Ammon nézd, egy mókus – mondta és odamutatta a fiúnak. – Vajon hogy került ide, miközben nem kellene itt lennie?
Ezalatt pedig Cody odament a terminálhoz és igyekezett az ekkor használatos kódját beütni próbálkozásra. Talán a legnagyobb megdöbbenésére, de a kódot a rendszer elfogadta. Mindenki láthatta, hogy az ajtó lassan kezdett el kinyílni, odabent a diákok és Cody számára megszokott látvány tárult szemük elé és Sakura is első ízben pillanthatta meg a teljes fémfalú, padlójú és plafonú helységet. A veszélyterem pedig végre megláthatták azt a valamit, ami vonzotta őket ide.
Egy kisebb kráter volt a helységbe és annak a közepében nem egy tárgy, hanem egy személy feküdt. Ókori egyiptomi fáraói ruhákban. Noha a kráterben feküdt, semmilyen sérülés nem látszott rajta, ami a becsapódás mértékét nézve eléggé lehetetlennek tűnt. Azonban innen messziről nem lehetett látni, hogy életben van-e, vagy halott, mert a férfi nem volt magánál.
- Vajon életben van? – kérdezte aggódva Karen. – Odamehetünk megnézni?
Fordult Cody irányába.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Akerman Szomb. 09 Jún. 2018, 16:20

:: Kree invázió 5 - Az idő ura 1 - Megszűnt idő
Felszerelés / egyéb:


Úgy fest csupán saját gondolataiban volt elmerülve Atkinson úr és a megoldáson gondolkozott és azért nem hallhatott meg ezért mikor végre mozgásba lendül akkor figyelem, hogy mit is csinál most mikor odalép a konzolhoz. Kíváncsi vagyok, hogy most mi következik majd de reméltem, hogy jó lesz az és végül az is lett mert úgy fest amit beütött a számítógépnek azt az el is fogadta és feltárult az ajtó. A terem kicsit ismerős is volt és nem is mikor beléptünk a gyakorlóba. Persze eltért attól ami most van de hasonlóan nézett ki, valószínű, hogy nem igen volt ok változtatásokra a jövőben ettől. Persze egy biztos volt a kráter a közepén és az abban fekvő eszméletlennek tűnő alak az mindenképp egyedi tervezés. Ez lehetett a mi időnkben is a közepén gondolom csupán a lángoktól és füsttől nem lehetett látni. Kicsit közelebb megyek a kráter széléhez de még nem megyek be. Arra vagyok először is kíváncsi, hogy milyen a hőmérséklet, mert na nincsen forróság akkor közelebb is fogunk tudni menni majd és ahogyan Karen is tudni akarja, megtudjuk, hogy életben van-e az alak.
- Te maradj itt Ammonnal, majd mi megnézzük Atkinson úrral.
Ezzel rá pillantok közben, hogy van-e ellenvetése, és amennyiben nincs és a kráter környezete is engedi akkor elkezdek közelebb menni, ügyelve arra, hogy ne csússzak meg lefelé menet.

_________________
A Birtok előtti terület - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 09 Jún. 2018, 16:42

Ammon Einarson | Előtörténet | Kree invázió 5 | Játékos társak: Cody Atkinson,Rain Akerman

Mikol Kalen odalép mál válom, hogy szídjon de ha unatkozom akkol unatkozom. De nem azt kezdi el hanem mutat egy kis völös bundás állatkát a kezében. Egy mókust.
- De jó! - nézek lá csillogó szemekkel. - Kint mindig elfutnak előlem. - teszem hozzá kicsit szomolkásabban.
A kéldéséle felhümmögök majd felteszem a kezemet.
- Biztos valakinek a háziállata! Ha szeletnén talthatunk háziállatot ha gondját viseljük! - mondom büszkén - Lemélem nem hiányolja valaki. - tettem hozzá ismét kicsit lehangoltan.
Aztán elmelengek, lenézek a kis mókusla majd felnézek mélyebben csillogó szemekke Kalenle.
- Megtalthatom? - szememben csillog minden vágy, hogy legyen a válasz igen és nem is válok mást is lá majd pelsze me miélt ne lehetne.
Közben viszont ha megyünk tovább melt kinyílt az ajtó közben akkol megyek és követem őket és nem maladok a bombák között.


Hjuchia Sakura | Előtörténet | Mókus alakban

~Ch~ Gondolom magamban miközben a gyerek mellett tétlenkedő csaj meglát és felvesz. Lehet, hogy egy macska alakjával jobban jártam volna már ezek mögött, akkor legalább kikaparhattam volna a szemét de most mellékes...Egy mókustól csupán ismételten beigazoltan józan eszű nem tart és csak jól jön, hogy így felveszegetnek, ha más nem el is zavarhattak volna. Nem is jövök ki emiatt az alakból ez is megteszi és ki tudja, hogy mit csináltak volna ha meglátnak. Az biztos, hogy ha a kölyköm nem is de a másik három felismer és a kérdés csak az lett volna utána, hogy mennyit tud és mennyire tart tőlem. Kellemetlen lett volna mondjuk ha a kutya nekem ront rögtön és lenyom mert egy olyan szituációból kicsi az esély rá, hogy kitudom blöffölni magamat. Szerencse, hogy ezt most nem kell még kiderítenem és még az ajtót is végre kibűvölik nyitásra.
De ez mind mellékes volt...Ahogy mutogatott a kölyöknek az úgy nézett rám mint egy doboz csokira. Ha oda adsz a kezébe de némber! Garantálom, hogy kibelezlek és a beleddel foglak kilógani! Morgolódásom persze csak magamban tettem, miközben rákapaszkodtam a kezére remélve, hogy ennek az egésznek már mindjárt vége van és megszabadulok ettől a kellemetlen helyzettől. És nem csibém, engem aztán nem hiányol senki, talán csak a hulla házból.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 09 Jún. 2018, 18:58

Cody mint a birtokon itt is ugyan, azt a taktikát alkalmazza a hisztiző gyerek ellen. Majd a hozzáértő és egyetlen nőnemű majd megoldja. Karen pedig ügyesen el is tereli a fiú figyelmét egy mókussal.
~Tényleg, hogy került ide?~
Ezzel a kérdéssel csak azért nem foglalkozik hosszabban mert bármelyik pillanatban felrobbanhatnak és be kell jutniuk a veszélyterembe. Ehhez pedig talán az ő fejében lévő kódok lehetnek megoldások. Bár van rá esély, hogy nem. Viszont Cody félelmei úgy látszik most nem voltak valósak. Az ajtó kinyílt és amit a túloldalán egy egyiptomi ruhát hordó fickót találtak, aki érthetetlen mód testi sérülések nélkül feküdt egy kráterben. Cody a levegőbe szimatolt hátha megérez valamit. Karen szavaira Rain válaszolt és olyan határozottan, hogy Cody-nak elkerekedett a szeme.
~Nézzenek oda! Még a végén áteszi a főnökséget. Kis macsósrác~
Cody ugyanis hamar összerakta fejben a két fiatalt akik ismerték is egymást. Szólni viszont nem szólt csak megerősítésképp biccentett a lány felé.
-Előre megyek.
Közli azért határozottan az egykori diákjával majd meg is indul. Ő is figyel a környezetére és hacsak nem lesz túl nagy forróság ott a közelébe is megy az ájulnak. Ellenkező esetben Karen segítségére lesz szükségük.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 13 Jún. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. június 17. (vasárnap)


Karen bólintott arra, hogy Rain azt mondta, hogy maradjanak kint, így továbbra is a kisfiúval foglalkozott. Mivel Sakura nem akarta azt, hogy odaadja Karen Ammonnak, így a lány kezébe kapaszkodott, emiatt a kisfiú nem tudta kézbe venni őt.
- Akkor csak simogasd meg, óvatosan, ha erősen teszed az fájhat nekik – magyarázta. – De közben helyezkedjünk úgy, hogy jobban be is lássunk.
Ha ez megfelelt Ammonnak, akkor közelebb mentek és ott, ha Sakura hagyja, akkor meg is tudja simogatni őt. De innen ők is és Sakura is látta a bent levő fáraót.
Ami a befele menő párost illette Cody ment előre és őt követte Rain is. szerencsére már nem volt forróság, minden teljesen átlagos szobahőmérsékletű volt. Itt a kráter nem volt igazából kráter, csak egy kisebb maximum harminc-negyven centi szintkülönbségű bemélyedés a fém talapzatban. Még csak módosítni sem kellett a haladáson, nem lehetett elesni, vagy elcsúszni, hanem könnyedén oda lehetett férfihoz jutni.
Ami elsőként rögtön feltűnhet a párosnak, hogy a fáraó ruhában levő alak modern ember. Ez onnan volt sejthető, hogy a fogazata tökéletes volt, a testén semmilyen seb nem látszott, az izomzata kiváló, kisportolt személy volt, ezenfelül 190 centi felett lehetett pár centivel. A ruhája tényleg régies, de a fém dolgok acélból voltak, amik a ruházatán voltak, vagy épp a kardja, aki ismerte az egyiptomiakat, az tudhatta, hogy a fegyverzetük bronz volt abban az időben, amikorból ennek a férfinak származnia kellett.
Ha megvizsgálják, akkor érezhetik, hogy a pulzusa erős, szóval életben volt, de nem volt magánál és ha próbálták felébreszteni akkor sem sikerült. Ha valaki járatos volt az egyiptomi mitológiában, akkor felismerhette, hogy ez Rama Tut fáraó volt, aki mintegy háromezer éve uralkodott Egyiptomban.
Ha Sakura is meglátja neki sokkalta beszédesebb volt az illető, ő látta már képeken, hallott róla, Apokalipszis ellensége volt a férfi, abban az időben volt fáraó, amikor En Sabah Nur-ból Apokalipszis lett. Amit még tudott, hogy az összecsapásnak Apokalipszis lett a győztese és a fáraó elmenekült, állítólag időutazással tűnt el abból az időszakból…
Azonban olyan sok idő nem volt gondolkodni, a bombákon valahol lehetett időzítő, amit nem láttak, mert hangosan kezdett el csipogni egy a legnagyobb halom aljáról…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Akerman Szomb. 16 Jún. 2018, 19:27

:: Kree invázió 5 - Az idő ura 1 - Megszűnt idő
Felszerelés / egyéb:


Atkinson úrnak nincsen ellenvetése így miután Karen és Ammon fent maradt mi ketten elindultunk le a kis kráterszerűségbe amiben feküdt az alak mozdulatlanul. Nagy darab volt és úgy nézett ki mintha fáraónak lenne öltözve. Odamegyek mellé és megnézem a karjánál a pulzusát, ami erős de semmi reakciót nem vált ki még ez sem az alakból. Viszont kisebb gondunk is nagyobb ennél mert a csipogó hang vészt jósol. Méghozzá bombákat és robbanást. Reméltem, hogy mikor ideérünk ehhez a bármihez is ami vonzott magához minket akkor majd szépen visszakerülünk a saját időnkbe viszont most ez nem úgy fest, hogy megakarna történni. Vagy tovább kéne mennünk? Nem hiszem mert ehhez az alakhoz mutatott az a hívogató érzés szóval neki kéne lennie, eszméletlen de életben van. Aggódva nézek fel Atkinson úrra.
- És most?
Nagyon más most nincs az eszemben, és remélem, hogy ezzel csak én leszek így és Atkinson úrnak vagy bárkinek igazán van valami ötlete, hogy most merre. Esetleg zárjuk be az ajtót magunk mögött és reménykedjünk? Nem úgy fest, hogy feltudnánk kelteni az alakot sem hiszen semmilyen látható oka nincsen annak, hogy miért eszméletlen. Mint egy remélve megnézem, hogy van-e valami az alaknál vagy körülötte ami esetleg okozhatta azt, hogy elkerültünk egy másik időbe. Ki tudja, talán bejön és egy szó szerinti gombnyomással hazakerülünk majd.

_________________
A Birtok előtti terület - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 16 Jún. 2018, 21:01

Ammon Einarson | Előtörténet | Kree invázió 5 | Játékos társak: Cody Atkinson,Rain Akerman

Megsimogathatom a szeletném de a kezembe nem kapom meg. Nem baj, bólogatok, hogy megsimogatni is jó majd egy két könnyed tapicskolást teszek a mókus fejéle lá. Majd utána mál odafoldulok ahol az ismeletlen bácsi fekszik a földön és akihez odament Lain és Atkinson tanálúl is. Az, hogy ki lehet nem tudom, a luhái is fulcsák.
- Milyen fula luhában van, mintha maskala lenne.
Gondolkozom hangosan lóla el de a csipogás megzaval és a hang felé foldulok. A bombák közül jött a hang, nem hangzik pelsze jónak hanem csak bajnak.


Hjuchia Sakura | Előtörténet | Mókus alakban

Nincs mit tenni, a gyerekbe bele nem fogok most belekapni mert elkezdi megsimogatni a fejemet. Letudnám kaparni persze de ez nem éppen a hely vagy az idő arra, hogy ideges legyek és valami olyant tegyek amit nem kéne éppen most.
Mivel közelebb mentek ők is az alakhoz aki a kis mélyedésben feküdt így én is ráláttam. És óh, hogy tudom ki az. Legalább is nem személy szerint volt hozzá csupán a történetéhez volt szerencsém. Nehéz elképzelni, hogy tényleg túlélte a csatát Apokalipszis ellen ember létére de az időutazós menekülése alapot nyert úgy fest. Érdekes lenne ha összetalálkoznának ismét ezek ketten, bár kétlem, hogy az eredmények mások lennének. Szimplán idővel nem tudod legyőzni Apokalipszist, hacsak nem hal meg egyszer majd csak öregségben az isten. Heh, na persze, még pár ezer év és talán össze is jön pár őszhajszál.
A bomba csipogás zökkent ki a gondolatmenetből. Ez igazán kellemetlen... Körbenézek, hogy van-e valami itt ami pontosan az lenne ami visszavisz minket a saját időnkbe lehetőség szerint minél gyorsabban persze. Bármennyire is jól mulattam annó, akkor kintről nézhettem az egészet végig. Ennyire nem vagyok oda a munkámért, hogy ilyen közelről is itt legyek mikor az egész iskola a levegőbe repül.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 17 Jún. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A Suromi „szelleme”


Résztvevők: Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman és Hjuchia SakuraKövetkező körváltás: 2018. június 22. (péntek)


- Gyere, bemegyünk a többiek után – mondta Karen a pityegésre.
Ezzel igyekszik Ammon-t a többiek után terelni, közben Sakura körbenézett, de semmit sem látott, amivel visszatudnának jutni a saját idejükbe. Ugyanezt tette Rain is, de ő a férfinél, a fáraónál semmi olyan nem volt, amivel mindez kivitelezhető lehetett volna. Miközben Rain vizsgálta át valamin beütötte a kezét, az egyik fémrészen és mindez egy kicsit meg is vágta a kézfejét a felső részen. Igazából semmi sem látszott ott, de valami történt, lilás fény kezdett áradni a férfiból.
Ekkor hirtelen minden lelassult, mindenki körül, a mozdulataik is lassabbak lettek, ahogyan körülöttük minden más is. Rain és Cody láthatták, hogy a Karen és Ammon mögött megindult a bombák felrobbanása, szerencsére a fáraóból áradó lilás fény sokkalta gyorsabb volt és körbeölelt mindenkit. Ekkor lehetett hallani a robbanást is odakintről, és hirtelen felgyorsult minden. Érezni lehetett a robbanás szelét és a forróságot, a vörös és a lilás fény pedig mindent körbeölelt. Néhány pillanatra minden megváltozott körülöttük, újra a saját veszélytermüket látták – Sakura ezt persze nem tudja – aztán kint voltak néhány pillanatra az erdőben, a kráternél, a jelenben, minden olyan volt mielőtt változni kezdett minden, végül egy újabb váltás egy elmosódás után…
A következő pillanatban egy síkság kellős közepén találták magukat az ájult fáraóval együtt, a távolban tengerpart és elhagyott katonai kikötő látszott…

//Már oda írjatok majd, de holnap lesz még oda is reag, amint a másik két helyen is lesz mesélői, így azt várjátok ki kérlek, mert most érnek össze a szálak. És emiatt majd az ő idejük szerint lesz reag, azaz +1 nap.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Birtok előtti terület - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Birtok előtti terület - Page 4 Empty Re: A Birtok előtti terület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.