Tian

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Tian - Page 5 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Jún. 2015, 09:43

~ Karakter: Gunnhild Morsus, mint Barbara Miller; Helyszín: Tian, Utcák ~
Nem is tudta a kölyök, hogy mit mesélhettem volna az apjáról. Hallottam a többiektől és láttam is, hogy mennyire örült, amikor a másik realitásból Serena és az ő lánya itt volt, és nem kellett egyedül lennie, hanem volt egy gyereke, akivel törődhetett. Szóval lehetséges volt, hogy rosszul ítélte meg a srác azt, hogy Logan miként fogadná őt. legalább volt egy közös pontunk a sráccal, megértően bólintottam, hogy mind a ketten tudtuk, hogy mit is érezhet a másik. Szar ügy. Nekem meg túlságosan is sok volt a jóból, hála annak, hogy értem még a mostohanagyapám is oda volt, most is figyelt rám, ahogyan a család többi része is. néha békénhagyhattak volna, nem voltam kisgyerek már.
- Ő is ember és megveti a mutánsokat? – érdeklődtem.
Így utaltam arra, hogy én jelenleg Barbaraként ebben a cipőben voltam. Végül mielőtt válaszolhatott volna megráztam a fejemet.
- Bocs ha túl indiszkrét voltam, nem tartozik rám. Nem akartam kellemetlenséget okozni – védekeztem.
A szavaira zavartan mosolyodtam el és színészkedés miatt még halványan el is pirultam.
- Igen, köszönöm – feleltem őszintén. – Még, ha nem is ismerjük egymást is, te vagy az egyetlen, aki megtette ezt valaha is…
A mozdulataimból is láthatta, érezhette, hogy tényleg nagyon jól esett és hálás vagyok neki, ezzel sikerült feldobnia a napomat az előbbiek után. A kérdésre már szélesen mosolyodtam el és már azelőtt bólintottam, mielőtt feleltem volna.
- Megköszönném – mondtam. – Már, ha hazatalálok… fogalmam sincs, hogy merre vagyunk és merre van a szállásom…
Tekintettem zavartan körbe, annyira tényleg nem volt időm körbenézni, hogy mi hol van, de egyébként játszi könnyedséggel visszataláltam volna a helyemre, de Barbara nem, így hát emiatt nem tudtam, hogy merre is induljak.
- Hogyan találtál rá Tian-ra? – érdeklődtem, ha elindulunk.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Morsus Csüt. 27 Aug. 2015, 01:39

A KALAND VÉGET ÉRT!
/Látva, hogy Sarah (Ray), Tobi (Deadpool), Danny (Danny), Tao és Consti (Tao karakterei) mind elmentek az oldalról vagy jó ideje ilyen-olyan okból inaktívak. Raten és Bishop nem akarnak visszatérni így a legtöbb sztorivonal elbukott. Ezzel a kaland legrosszabb fordulatai fognak bekövetkezni. A karakterek sorsa majd szépen kiderül máshol. Twisted Evil Csak Gunnynak mesélem le, hogy utána eltudjon szökni és tudjon jelentést tenni. Mivel Kira Gaia-val végig játszotta így már csak ő érdemli meg Légió vezetését és a kövi légió szereplésű kalandon megint jelentkezhet fejlesztett Gaiaval. De neki is lezárom most mivel Légió lényege az, hogy több személyiség egyszerre vezeti./

A fiú zavartan elmosolyodik. Jól érezhető, hogy a mosoly elrejti a dühöt és gyűlöletet.
- Nem, nem az. Az Öreg szerint én tőle örököltem a mutánságot. Anya volt ember. Mikor teherbe esett örömmel elmesélte apámnak, aki idegesen elmenekült. Az ölébe vágott némi pénzt és azt mondta, hogy tűnjön el a világ színéről.
A fiú már a akóházak között vezeti a lányt néha finoman elhúzva mikor egy kisgyerek elrepülne előttük.
- Egy félárva gyerekként városról városra menekültünk Amerika legnagyobb szemetében. Anyám a szegénység miatt idővel a legmocskosabb munkákat is vállalta. Mikor a gyerekek megszóltak érte... balszerencséjükre kiderült, hogy már nem vagyok ember. Suliról sulira jártam. Vagy rúgtak át. Még nehezebb volt leállni mikor bármimet törték el egy óra múlva jobba voltam, mint valaha. Anyám hamar meghalt. A költözés, balhék, gyengeség és betegségek sora. A végén leukémia vitte el tizenhét éves koromban.
A lány ajtajánál megállt.
- Évekre az alvilágba kerültem. Illegális harcok, drog, pia és nők. Nem küldtek behajtónak, mert túl vad voltam, de verhetetlen. Kardfog megtalált. Kikapart a mocsokból, leszoktatott, talpra állított és Xornnal életcélt adtak nekem.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Aug. 2015, 09:51

Amit a kölyök mondott, elég sok mindent megmagyarázott. Így már érthető volt, hogy miért félt annyira attól, hogy Serenával legyen és inkább még őt is kerüli. Igaz később változni fog, mert mikor még kölyök voltam, akkor örömmel tanított. Talán a kor, hogy még idősebb lesz jót tesz neki. Bár, mikor a másik realitásból jöttek a gyerekek, ott örült annak a lánynak… Lorna azt hiszem. Figyelmesen hallgattam, hogy mit is mesélt, miközben vezetett végig a házak között, hogy oda érjünk, ahol én laktam.
- Régen nem volt könnyű mutánsnak lenni, főleg nem az AIM időkben – értettem egyet. – Utána nem tudom a következő éveket, de mire visszajöttem, már valamivel könnyebbnek tűnt…
Nem sajnáltam, erősebb volt annál, mintsem arra szoruljon. A végén, mire elértünk az ajtómhoz elmosolyodtam.
- Szerencséd volt, hogy megtalált – mondtam. – Egyébként… tudunk mi egyáltalán alkohol, vagy drogfüggők lenni? Mármint úgy vettem észre, hogy túl gyors a regenerációnk, mire berúgtam volna, addigra már józan voltam ismét…
Mit ne mondjak pocsék dolog ez, főleg amióta van regenerációm egy jót nem tudtam azóta inni, csak ha teljesen emberré varázsolom magam. Totál szívás, nem irigylem Logan-t sem.
- Illegális harcok és effélék ismerősek, én sem tudtam jobbat tenni… - mondtam. – Mivel a bárban nem volt lehetőségünk meginni az italt, amit akartunk…
Egy pillanatra beleharaptam az alsó ajkamba, ahogyan rápillantottam.
- Bejössz egy italra, van nálam egy kevéske, amit még otthonról hoztam a csomagomban.

Tian - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Morsus Csüt. 10 Szept. 2015, 05:40

Junior elmosolyodik.
- Hát én ezt úgy oldottam meg, hogy ritka mód összeverettem magamat mindennap. A regenerációm azt javította én pedig ittam és szívtam bármit. Elvileg néha sikerült berúgnom magamtól is, kihívás volt, nagyobb kocsmákat tettem így tönkre, de sikerült.
A lány szavaira picit felemeli a szemöldökét. Látszik, hogy a lány szavaiban hallott valami furcsát, de nem szól vissza csak mosolyogva bólint a meghívásra.
- Hogyan mondhatnék erre nemet?
Kérdezte a kezeit kitárva megadóan.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 10 Szept. 2015, 09:27

Kissé felvontam a szemöldökömet, amikor mondta, hogy mit is csinált, hogy be tudjon rúgni. Nem volt elég ideje regenerációm, hogy ilyesmiket tudjak, vagy kísérleteznem kellett volna, nem mintha olyan nagyon tudtak volna akkora sérülést okozni, hogy ne gyógyuljak be pillantok alatt. De így már érthető volt, hogy miért verték Logan-t is olyan gyakran lapossá. Főleg, ha kocsmázni ment.
- Nem is olyan rossz ötlet ez – mosolyogtam. – Bár eléggé mazochista megoldása.
Arra, hogy felvonta a szemöldökét direkt úgy tetettem, mintha zavarba jönnék.
- Valami rosszat mondtam? – kérdeztem zavarban.
Amikor viszont elfogadta a meghívásomat, akkor kinyitottam az ajtót és úgy álltam, hogy ő is betudjon jönni.
- Bocsánat, hogy minden szegényes, nem sok mindent tudtam otthonról hozni – szabadkoztam.
Azért berobogtam a konyhába, hogy kerítsek két bögrét, az biztosan volt itt is, majd a táskámból előkapartam a konyakot, ami benne volt. töltöttem mind a két bögrébe, majd átnyújtottam a bögrét neki.
- Egy szebb életre – mondtam a koccintáshoz.

Tian - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.