Tian

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Kedd 23 Szept. 2014, 10:11

Főtér - Danny
Hermész legyint.
- Nem tudom, gondolom Xorn mindenkinek esélyt akar adni. Végülis mindenkinek megvan a maga hibája. Mr. Creed sokkal... kedvesebb, mint volt. Talán csak bizonyos embereknek több időbe telik a beilleszkedés.
A kilenc nővéren picit zavartan elgondolkodik.
- Eeeegyszer hallottam, hogy ők is ott voltak bezárva, mint Xorn. Maguknak valóak. nem is élnek velünk, hanem az egyik hegyoldalban egy barlangba költöztek. Alig láttam őket. Xorn is külön elmegy hozzájuk, ha valamit mondani akar nekik.


Aréna - Barbara (Gunny)
A nő hamar észre veszi, hogy Junior nem védi a lábait. Az alkarján a fém a bőréből emelkedik ki és mozgása boksz vagy legalább is kick-box stílusát idézik. Így a lábaira kevésbé figyel, persze részben azért, mert őrülten gyors. A vele való harc Kane és Logan edzéseire emlékezteti őt, de néha, néha egy pillanatra eltűnik a fiú, ekkor a testét vagy a karjait karmolja. Junior csak akkor támad vissza amikor a lábát ért ütések miatt elkezdi elveszteni az egyensúlyát. Az egyik támadás a térdét éri és a mutáns a földre kerül.
- Utálom ezt a feline-lupin baromságot. A mutáns, az mutáns.
Mondja ridegen majd a lány hirtelen felfog valamit: kijátszották. Ahogy az ellenfele felett áll kezdi összerakni, hogy hirtelen Junior hagyta nyerni. Eddig sokkal durvább volt, most hagyta mozogni, hogy lássa mit tud. Mire ezt felfogja a mutáns a kezeivel megemeli magát és a két lába a lány derekába kap, hogy eldobja őt. Pár méterrel arrébb landol végig gurulva a földön, ezzel hárítva a becsapódás erejét.
- Ki ne törd a nyakad, holtakkal nem iszok.
Mondja a fiú vidáman.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
A pultos gyorsan önt Ralfnak. Levi nézi Deadpoolt és egy halovány pillanatra ő is jelmezben látja a férfit. Mikor Deadpool odanéz a legfurcsább dolgot veszi észre. A csapos a semminek önt Légió a semmivel beszélget és macskamutánsnők a semmit ölelgetik. Ha nagyon koncentrál, nagyon hunyorít lát ott valakit, de nehéz kivennie az alakot.
Jerome és Constantine beszélgetni kezdenek.


Palota - Tao
Xorn bólint.
- Igen, a Mester még él. Egy részét egy torz szörnyeteggé alakította egy HYDRA nevű terrorszervezet. A céljuk, hogy felhasználják ellenünk őt. Mi elfogjuk és egyenként képességeink és tulajdonságainkkal vissza adjunk neki a saját életét. Creed regenerációja, Hellstorm és Gordon kapcsolata a túlvilággal, Noiré múltja a mesterrel, Exodus telepatikus ereje, Omega érzelem uraló erői és a te képességed és múltad vele. Mikor... a mester meghalt... feltámadt. Az nap, abban a percben meghallottam a hangját. reinkarnálódott bennem: Ezért ismerem a szavait és a terveit. Azóta építem az ő álmát. Évek kellettek mire mindent megcsináltam, de készen állunk, ha segítesz nekünk te is.
Mondja a mutáns és mindenki a szobában Taohoz fordul.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Szept. 2014, 11:30

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Hamar sikerült kiszúrnom, hogy a lába volt az, amit nem védett jól. Noha volt egy olyan érzésem, hogy csak átverés, de mégis muszáj volt belemennem a játékba, ezúttal nem támadhattam sem nyakra, se máshova, hanem ezt kellett tovább vinni. Megvolt, hogy a lábait nem védte, hanem kick-boksz szerű mozdulatokat használt, még ha nem is teljesen azokat. Már csak a gyorsasága miatt sem, az egész olyan volt, mint amikor annak idején kismacska koromban Logan és Kane tanított. Pontosan tudtam, hogy miként kellene legyőzni, de nem tehettem meg ebben az alakban és így még a gyorsaságára sem tudta semmit sem reagálni. Tudtam, hogy jelenleg pontosan azt tette, amit én eddig, de hagytam neki, én eddig is alkalmazkodtam hozzá, ahogyan a többiekhez is, így olyan sok mindent nem tudhatott meg. Csak akkor támadt vissza, amikor lent volt, ezúttal hagyott nyerni, az, hogy kijátszott nem ért meglepetésként, ugyanazt használta ellenem, amit én is. ez így igencsak érdekes harc lenne, normálisan és nem pedig úgy, ahogyan most vagyunk. Nem mozdultam, hagytam, hogy eldobjon, amint a földre érkeztem azonnal gurultam és úgy pattantam fel, a kezeimmel támaszkodtam meg, míg a lábaim már megfeszültek és ugrásra készen voltam, hogyha szükséges lenne az, hogy így tegyek.
- Ha kitörik, begyógyul – vigyorodtam el. – Mi lenne, ha ideadnád a plüsst és vegyük úgy, hogy most kivételesen én nyertem, aztán elmehetnék meginni azt az említett italt?
Kacsintottam rá a kérdés végén. Egyelőre még nem mozdultam ebből a helyzetből, ha támad, akkor próbálok kitérni és a félreugrás közben megragadni a lábát és elhajítani és felkenni a falra. Ha azonban mégsem történik meg ez, mert úgy dönt, hogy hagy nyerni és megkapom a plüsst, akkor felkelek a félig támadó és félig védekező pozícióból és leporolom magam, arra azért még mindig próbálok figyelni, hogy mennyire átverés-e, hogy tudjak reagálni minderre, de ha nem az, akkor elindulok utána, ha Junior mutatja, hogy merre is van a bár.

//Még mindig baromi nehéz Gunny-t butáááááának kijátszani!//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 24 Szept. 2014, 11:58

Palota - Tao

Xorn válasza elég érdekesen hangzik, a képességek felsorolása meg aztán külön izgalmas, de így röviden, egy-két szóban összefoglalva érthető, hogy nem annyira látom át a dolgot. Ez egy hosszasan kitervelt dolog lehet, és nyilván jól átgondolt is. A reinkarnálódás is érdekes fordulat, de semmi olyan, amiben ne hinnék – vagy legalábbis nem kevésbé, mint a túlvilágban, és arra már jó pár bizonyítékot kaptam, hogy ilyen hely létezik. A levegőben leng a kérése, a segítségemet szeretné, de van egy olyan érzésem, hogy ezen a ponton már annyira eltökéltek, hogy nem biztos, hogy elfogadnák a nemleges választ. Ilyen szempontból szerencsének tekinthető, hogy nem is akarok nemet mondani. Főleg azután, hogy a HYDRA is szóba kerül, mint ellenség.
-Segítek nektek – válaszolom végül némi gondolkodás után. – A tervre természetesen részletesebben is kíváncsi lennék, ahogy arra is, hogy nekem pontosan mi a szerepem benne. Nem hittem volna, hogy valaha még lehetőségem nyílik Magneto tervének megvalósítására, pláne nem az ő oldalán dolgozni. Ha ez sikerül, talán tudunk kezdeni valamit ezzel a második eséllyel.
Persze jó kérdés, hogy mennyi idő még, amíg eljutunk a terv végére, elvégre eddig is évek kellettek, de Xorn azt mondja, hogy most már készen állnak. Nem lenne rossz, ha kapnék még egy kis időt, amíg megtanulom jobban kontrollálni a képességemet, de azt hiszem, ha így alakul, akkor menet közben kell beletanulnom a dolgokba.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Szept. 2014, 12:14-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 24 Szept. 2014, 12:13

Quentine - Party-place

A válaszok nem túl hosszasak, a fickó sem akar többet elárulni, mint amit feltétlenül muszáj, ami vagy azt jelenti, hogy hasonló cipőben jár, mint én, vagy azt, hogy nem tudja, mit akarok pontosan, és próbál puhatolózni, hogy majd aztán beadhassa nekem, hogy neki is pont ez a célja.
-Én is így hallottam – válaszolom arra, hogy Omega Tianon van.
Ezután már nem csak a megtalálásáról beszél, hanem valami „végrehajtásról” is, ami viszonylag érthető módon arra utal, hogy ki akarja nyírni a fickót.
-Azért a végrehajtás előtt szeretném visszakapni azt, amit elvett tőlem… De ezt leszámítva azt hiszem, közös nevezőn vagyunk. Nekem egyelőre úgy tűnik, hogy itt nem is hallottak Omegáról, ami nem meglepő, mert senki nem verné nagy dobra, hogy egy képesség-tolvaj érkezett a mutánsvárosba. A kérdés csak az, hogy tényleg Xorn segítségével bújt el, vagy többek közt Xorn elől is? Az utóbbi esetben akár a segítségét is kérhetnénk. De úgy tűnik, te elég biztos vagy abban, hogy Xornnak köze van Omegához, és a védelme alatt áll. Ezt honnan tudod, és mennyire megbízható az információ?
Nem lenne jó buli bemenni Xornhoz, hogy megkérjük, segítsen előkeríteni Omegát, miközben a másik szobában ül az illető, és kiderül, hogy az ő embere. Nem lennénk hosszú életűek, az biztos.
-Ha viszont ez az igazság, nem tudom, miként tudunk Xorn közelébe férkőzni, ha jól értem, itt ő az elnök, szóval nem fog csak úgy meghívni minket teázni.
Még mindig azon a fickón jár az eszem, az ázsiai formán, akit egyszerűen kiemelt a tömegből, és elment vele. Nem úgy nézett ki, mint aki számított volna a meghívásra. Talán Xorn kiszúrta, mint ellenséget, és most elbeszélgetnek vele. Újabb potenciális társ?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Csüt. 25 Szept. 2014, 22:51

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

A pók csajszi teljesen kipirul, rögtön takar minket a két kezével. Még félig ruhában vagyunk, szóval nem gáz. Gaia simán feltűnik a közelben. Úgyis el vagyunk foglalva, az isteni hatalmasságom egyelőre le van foglalva, és a lánnyal sem akarok méltatlan lenni, rászolgált.
- Egy perc és elintézek mindent. Utána mi ketten elvagyunk és tiéd a maci.
Lehunyom a szemem, a kinti világban elintézem amit kell. Ha megvan Gaianak dobom egy mozdulattal a plüsst. Tökéletes vagyok, a dobás után mindkét kezem szabad és van mit fogni.
- Passzold el az összes cuccom, amit kint csináltam.

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Lev Hudson ~

Király. Tényleg én haluzok. Egy pillanatra látom az alakot jelmezben, még rám is csettint. Zsíír. Ha már csettint a zene is vált egyet, arra amit Ralf kért az előbb, persze tökéletesen partysított verzióban. Felállok, először csak bólogatok a zenére, aztán felkérem az egyik cicust táncra. Kihasználom isteni erőm. Megpörgetem magam körül a tánctéren, aztán földig döntöm és vissza talpra. Ez az én világom. A tánc után a bár felé veszem az irányt. És át is adom a dolgot Gaianak.
- Este jövök. Addig Gaia vagyok. Csé.
A bárpultig még simán elérek, aztán meglátom mit kezd a csaj a helyzettel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 28 Szept. 2014, 00:52

~ Gaia mentális sík~

Nem nézek oda, tudom Levi mit csinál, de engem nem érdekel a dolog. Oké, hogy gyerek vagyok, de azért hü**e nem. Türelmesen megvárom, amíg nekem dobja a macit. Amit a levegőben kapok el, de amint ezt megteszem, nemcsak a külvilággal szembesülök, hanem azzal is, hogy Levi megint csinált valamit, ami befolyással van légió józanságára. Kissé megszédülök, majd Levi felé fordulok.
- Levi legközelebb kérlek csak idebent vágd gajra az agyad piával meg mással, hogy legalább lássak odakint.
Mondom, majd ha jött válasz, ha nem, egy hawai kunyhót emelek köréjük, melynek a falán ott lesz a kivetítő, így láthatja mi is történik odakint, persze csak ha érdekli a dolog. Próbálom összeszedni magam, mielőtt idebent próbálnék jobban terepet rendezni, azelőtt megpróbálom felfogni a külvilágot ezzel a homályos látással, amit Levi küldött Légió elméjére, vagyis a miénkre.

~ Gaia fizikai sík, Party Place~
Eljutok a pultig, legalábbis azt hiszem, mert amint enyém lesz a kontroll, a kép hirtelen kissé homályossá válik. Leülök az egyik székre és a szemeimet kezdem el dörzsölni.
- Mi újat ivott Levi, ami ennyire erős kapásból?
Kérdem a pultost, aki tudhatja, hogy Levi miatt hiába vagyok kiscsaj, már többször kaptam meg a kontrollt, mikor Levi részeg volt, így valamelyest megtanultam bírni a pia hatásait, de ez valami új volt, valami amihez még nem szokhattam hozzá.
Amint kissé normalizálódik a csaposhoz szólok.
- Amúgy lemaradtam valamiről?
Kérdem, majd elkezdek újra a mentális síkon tevékenykedni.

~ Gaia mentális sík~
Amint kissé kezdem megszokni a cuccot, a látásom is javul, így már nekiállok a tereprendezésnek. Eltüntetek szinte mindent(a sátor berendezéssel együtt marad.)
Majd a környezetet egy naplementében lévő tengerparttá változtatom, ahol áll még több Hawai sátorház és a hely tele van fáklyákkal és hawai dekorációval és egy művulkánnal. Ha mindez sikerült, akkor megróbálom a hawai táncosokat is megteremteni, bár ha ez nem sikerülne, akkor ezt a részt levire hagyom. A zenét is hamar ki tudom választani, a tipikus Hula zenét rakom be háttérzeneként.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 3 Mudch0 Tian - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Szer. 08 Okt. 2014, 15:41

~Danny Long- Főtér~
Nem tudom biztosan eldönteni, hogy Hermész egyetért-e azzal, amit mond, de most nem firtatom. Az biztos, hogy nagyon pozitív a hozzáállás, amit az itteniek képviselnek. Nekem viszont most az a dolgom, hogy szkeptikus legyek, szóval nem fogom egyszerűen elfogadni, hogy Xorn mindenkit jó útra akar téríteni. Aztán ne legyen igazam!
Amikor a nővérekről kérdezem, kicsit zavarba jön. Vajon miért laknak a városon kívül? Azt mondta róluk, hogy félelmetesek. Ez azt jelentené, hogy veszélyesek is? Nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek még egyet róluk, bár látom, hogy kényes téma, na meg nem is ezért küldtek. De persze itt bárminek lehet jelentősége, szóval ebből a szempontból nem olyan indokolatlan.
- És mi félelmetes bennük?
Közben lassan azon gondolkozom, hogy el kéne kezdenem körülnézni máshol is. Elég sokat faggattam már Hermészt mára.
- Szerinted mit érdemes először megnézni a városban? - teszek hát fel egy másik kérdést.

~Jerome Masamba - Party-Place~
Elmosolyodom. Kezd összeállni a kép. Omega elvette a fickó képességét, ezért vadászik rá. Nyilván a múltba látás származik tőle. Ez egy szempontból negatív, mivel egy képesség nélküli segítőre találtam, de nem panaszkodom. Nem reméltem, hogy ilyen hamar találok egyáltalán valakit. Ráadásul az én képességemből jut másoknak is.
Tetszik, hogy a végrehajtás ellen praktikus, és nem humánus érveket hoz fel. Azt hiszem jól tudunk majd együtt dolgozni.
- Megoldhatónak tűnik. De azért ne húzd sokáig! Nekem már nincs mit visszavennem tőle.
A végére elkomorulok, de most nincs itt a szenvedés ideje.
- Tavaly nyáron az X-men Genoshán szembekerült a Testvériséggel. Nem volt komoly harc, csak néhány ütés, de találkoztak. Omega ott volt Xorn mellett, ahogy Hellstorm és Kardfog is. Ezt olyanoktól tudom, akik szintén jelen voltak és teljes mértékben megbízom a szavukban. - felelem a kérdésére.
Úgy ítélem meg, hogy ennyi információt megoszthatok a férfival, ezzel is növelve a bizalmat felém. Ha együttműködést akarok, nem titkolózhatok túlságosan. Erről jut eszembe, ideje lenne bemutatkozni, még ha nem is rögtön a valódi nevünkön.
- Szólíts Ravasznak! - mondom, és kezet nyújtok.
A tömegből kiemelt ázsiai fickóval kapcsolatban nem tudok sokat segíteni.
- Távolabb álltam tőlük, nem láttam, hogy kit vitt el. - mondom. - De mindenképpen nyom lehet. Viszont, ha a mi oldalunkon áll, akkor aligha fogjuk hasznát venni. Nem fogják egy ejnye-bejnyével elengedni, mi meg nem törhetünk be csak úgy, hogy kiszabadítsuk.
- Amíg rejtőzködik, nem hiszem, hogy Omega közelébe juthatnánk, de nem ülhet a végtelenségig a toronyban. Figyelnünk kell, hogy mikor merészkedik elő, és akkor lecsapnunk. De ez rengeteg tervezést igényel.
Vigyáznom kell, hogy ne ragadjon el túlságosan a lelkesedés. Egyre közelebbinek tűnik a pillanat, amikor bosszút állhatok... nem... megmenthetem ezt a világot Omegától. De nem szabad elsietnem.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Szomb. 11 Okt. 2014, 01:33

Főtér - Danny
Hermész picit elszégyelli magát.
- Tudom, hogy ez a hely az egyenlőségről szól, de ők... olyan furcsák. Mindig félek a hangjuktól, pókokkal van teli a kis odújuk. Mindig azt mondják, hogy ők őrzik a király fegyverét.
Danny megremeg a mondattól. Egy pillanatra látja a nővéreket és ahogy körbe állnak egy hosszú fabotot, ami a padlótól a plafonig ér. Majom kacagás riasztja fel.
- Mit is kérdeztél még? - kérdi Hermész. - Persze! Látni való? Megvallom én csak szeretek a lakóhely körül lenni mindig van izgalom és játék.


Aréna - Barbara (Gunny)
Junior elmélázva nézi a plüsst és a lányt. Vállat von és átdobja a lánynak.
- Miért is ne, nagyobb csatát is vesztettem már nőért.
A fiú nem megy oda felsegíteni csak megindul kifelé és felkap egy törölközőt, hogy kicsit letörölje az arcát. Ha addigra Barbara feláll, akkor neki is dob egyet. A kapu aljban ránéz a nőre.
- Amúgy mennyire szenvedsz miközben játszod a hülyét?
Legyint és megy tovább.
- Nyugi nem foglak elárulni, de ez egy mutáns kommuna, teli vagyunk alakváltókkal és emberekkel, akik próbálják eltörölni az eddigi életüket, mindig észre lehet venni, ha valaki álcázza magát. Például a szagodat és a hangleejtésedet nehezebb álcázni. Hol akarsz inni? Jó lesz Légió kocsmája?


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
A pultos rá mosolyog Gaia-ra.
- Jobb, ha nem is tudod drága. Tessék ez majd kicsit kimos.
És add neki egy finomabb alkohol-mentes gyümölcskoktélt.
- Bár még mindig realitás manipulátor vagy egy intéssel kitudod tisztítania szervezeted.
Mondja békésen és letörli a pultot.
Jerome és Constantine látják, ahogy Kardfog a kapuban áll és néz befelé.


Palota - Tao
A fémmaszkos szótlanul hallgat miközben Gordon mosolyog.
- Ó, a kis hercegnek már megint mindent tudnia kell.

- Ezékiel, kérlek. Azét vagyunk itt, hogy segítsük egymást.
Noiré feláll a székéből.
- Lehet, hogy sietnünk kell. Az események felfognak gyorsulni.
- Mit látsz?
Kérdezik ki többen.
- Két király, egy bohóc, a szörnyeteg, Ahab és a örökség.
Gordon a többiekre néz.
- Azt hiszem mindenki nevében mondhatom: He?
Az árnyék nő körül sötétség jelenik meg.
- Sajnálom Xorn, tudom, hogy remélted, hogy eltudjuk kapni a rémet vesztesség nélkül, de kénytelenek leszünk nyílt utcán utána menni.

Xorn lehajtja a fejét.
- Szóljatok mindenkinek. Onslaught nem szabadulhat el.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 11 Okt. 2014, 09:35

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Várakozóan pillantottam a férfira, hogy megadja-e magát és odaadja-e a plüsst, vagy pedig harcolunk tovább. Végig figyeltem, de végül csak úgy döntött, hogy odaadja. Egy rövid vigyor kíséretében kaptam el, amikor odadobta. Mindezek után nem is haboztam, hanem tényleg felpattantam a földről és nyugodt léptekkel indultam el felé. A kapott törölközőt is elkaptam utána és már haladás közben megtöröltem magam, leszedtem magamról az izzadtságot, a vért és a homokot, amennyire tudtam. A többihez pedig úgyis egy kiadós zuhany kell majd, ha egyszer eljutok addig. A kijáratnál a kapott kérdésen egy pillanatra meglepődtem, de csak ennyi időre is engedtem láttatni. Okos volt a kölyök, ezek szerint legalább nőt remekül tudott választani Logan.
- Nagyon – mondtam, majd elhúztam a számat. – De ösztönösen megy, hozzászoktam…
Mintha kénytelen lettem volna megjátszani a régi életem miatt. Nem mentem bele részletesebben, már így is mondtam, hogy hozzájuk hasonlók közt gyakoroltam, ennyi legyen elég. Ha rákérdez, akkor mondok még többet. A hangomból így is érződött, hogy ez kellemetlen téma és nem szívesen beszélek róla, a múltammal volt összefüggésben, amit szerettem volna hátrahagyni. Az alakváltónál meglepettség kúszott az arcomra és megráztam a fejemet. Tudtam, hogy sem a szaglásom, sem a hangon nem árulhat el, ennyire profi már voltam és én mágiából váltottam alakot, a DNS-emet változtattam meg, soha sem ismernének fel az illatomról. Tudtam, hogy mire gondolt az alakváltónál így felemeltem a kezem és megráztam a fejemet ismét.
- Nem, nem vagyok alakváltó – mondtam. – Csak szerettem volna az lenni a regeneráció helyett… akkor minden könnyebb lett volna.
A kezemre néztem a karmok, persze. De mekkorát tévedett. Gondolati úton a fegyveremet egy kree kesztyűre változtattam.
- Az örökségem az alakváltó nem én – mosolyodtam el. – Apám szerezte egy kree-től, nem tudom, hogy kapta-e, vagy lopta, de rám maradt. Remélem ez nem minősült csalásnak.
A kocsma említésén elgondolkodtam.
- Te ismered a helyet, így rád bízom magam – feleltem. – Tudsz mondani néhány bíztatót Tian-ról, valahogy nem volt túl leékesítő, amit a madárka mondott, hogy állatokat kell trágyáznunk és csutakolni…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 12 Okt. 2014, 15:37

Palota – Tao

Gordon beszólogatását nem egészen értem, vagy azt gondolja, hogy én kevésbé vagyok jelentős része az egésznek, mint ő, ami még ha igaz is lenne, elég sértő, vagy ő maga sem tudja az egész tervet. Ez utóbbi persze azt jelentené, hogy teljesen hülye, hogy így belement a dologba, ami nem lenne a részéről meglepő fordulat.
Noiré látomást látott, vagy valami hasonló, de a szimbolizmus, amivel előadja, nekem nem mond sokat. Királyok, bohós, szörny, Ahab és örökség, megpróbálom megjegyezni ezeket, hátha később fel tudom tölteni jelentéstartalommal is. Egyelőre azonban egy rémről kezd el hosszabban beszélni a nő, amivel nyíltan kell szembeszállni. Xorn az Onslaught nevet említi, ami nekem nem mond semmit, viszont kellően vészjósló a csengése.
-Meglep, hogy Gordonnal kell egyetértenem, de nem értem, miről van szó. Kikre utalnak ezek a megnevezések, és kicsoda Onslaught?
Nem hinném, hogy egy mutánsok által lakott városban nehéz lenne elkapni egyetlen támadót, legyen az szinte bármilyen erős. Mindannyiunk rendelkezünk gyengeponttal, és ennyi mutánssal egy helyen nehezen elképzelhető, hogy ne lenne senki, akinek a képessége éppen rátapinthatna erre a pontok egyikére. Nem tudom, hogy Xorn azt akarja-e, én is harcoljak az illetővel, de a „szóljatok mindenkinek” rész alapján úgy tűnik, nem az itt jelenlévő különítményt akarja elsősorban bevetni, hanem valami nagyobb létszámú csapatot, vagy a város teljes elérhető lakosságát.
-Xorn, jól esne, ha beavatnál, mert most úgy érzem, a sötétben tapogatózom, és én még Magnetot sem vakon követtem.
A szóhasználat kicsit megtévesztő, a szó szoros értelmében vakon is, de lényegében megvoltak az iratai, a tervei, amik alapján dönthettem.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 12 Okt. 2014, 16:26

Quentine – Parti-Place

Ravasz, merthogy ezt a nevet adja meg a férfi, elég sok használható infóval áll elő, többek közt biztosak lehetünk abban, hogy Omega Xornnal van, és néhány társának is kiderül a kiléte. Kardfog említésére összerezzenek, de elsőre nem is tudom, miért. Kell néhány másodperc, mire felfogom, hogy a szemem sarkából épp őt látom a bejáratnál álldogálni.
-Feline, kifinomult érzékek, ez nem a legbiztonságosabb hely a beszélgetésre, jól hallhat minket – dünnyögöm Ravasznak, és kicsit közelebb hajolok. – Bent zaj van, ott jobb lesz – teszem még hozzá, és ha nincs ellenére, akkor visszaindulok a roppant kreatív Party-Place nevű helyre, miután eldobtam a csikket.
-Azt mondod tehát, hogy Omega nem egyszerűen bujkál, hanem Xorn embere, az egyik katonája. Érdekes, hogy ennek ellenére itt még nem látta senki. Ha valóban katonaként dolgozik, akkor nem kell feltétlenül olyan sokat várnunk arra, hogy előjöjjön. Sokkal gyorsabb megoldás lenne, ha mi magunk csalnánk elő. Mindössze azt kell kiderítenünk, hogy mi lenne az a helyzet, amiben Xorn úgy gondolja, hogy Omegát kell bevetnie. Ezt a helyzetet kell megteremteni, és akkor elkaphatjuk. Vagy legalábbis az esély meg lesz rá.
Odabent egy üres asztalt keresek, és intek Ravasznak, hogy itt leülhetnénk. A zene és a tömeg elég jól elnyom minket, így nem kell félni attól, hogy valaki kihallgat.
-Amúgy Quinn vagyok –
teszem hozzá, miközben újabb szálra gyújtok, és felé nyújtom a dobozt, hogy kiszolgálhassa magát.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Szomb. 18 Okt. 2014, 16:54

~Danny Long - Főtér~
Ahogy hallgatom Hermészt, megremegek. Egy pillanatra mintha kiszakadnék a valóságból, pontosabban teljesen máshol lennék. Sosem volt még látomásom, de ez valami olyasmi lehet. A nővérek körben állnak egy bot körül, ami padlótól a plafonig ér, és valahol egy majom nevet. Mi ez az egész? Mintha valami üzenet lenne, de ki üzen? Abban vagyok csak biztos, hogy ez személyesen nekem szól.
Úgy látszik, Hermész nem vette észre, hogy valami nem stimmel, úgy válaszol a másik kérdésemre, mintha mi sem történt volna. Engem viszont ez pillanatnyilag sokkal kevésbé foglalkoztat.
- Mi az a király fegyvere? - kérdezem, és csak utána jövök rá, hogy talán kevésbé kéne ezt a témát feszegetni. De tudnom kell, hogy mi ez az egész. A látomás nem lehet véletlen!

~Jerome Masamba - Party-Place~
Elkomorulok egy pillanatra, amikor társam jelzi, hogy Kardfog itt van. Ha halott volna valamit, valószínűleg már ránk figyelne - nem olyan fajtának ismerem, aki csendben visszamegy a főnökéhez instrukciókért, ha felfedez egy potenciális ellenséget - de nem lehetünk teljesen biztosak benne. Bólintok, hogy menjünk be a helyre.
Bent jelzem, hogy a tömegen átvágva keressünk asztalt, ne a pult felé menjünk.
- A csapos tudja, hogy Omega iránt érdeklődsz, jobb lesz, ha engem nem köt hozzád. - mondom. Lehet, hogy kicsit paranoid gondolat, de jobb lesz, ha ezt megszokja tőlem.
Ahogy leülünk, rögtön visszatér a témához.
- Biztosan megvan az oka, hogy miért bújtatják. - mondom. - Az összes többi társa, akikről tudok, nyilvánosan tevékenykedik Tianban. Valóban lehet olyan helyzet, amikor mégis bevetik, de valószínűleg nem könnyű olyat előidézni.
Egy pillanatra az ajtó felé nézek. Az a kérdés foglalkoztat, hogy mit csinálhat itt Kardfog. Ha csak szórakozni jött volna, egyszerűen bejön és iszik.
Amikor beszélgetőtársam bemutatkozik, halványan elmosolyodom. Várható, sőt elvárható volt, hogy az én bemutatkozásom után ő sem valódi nevet fog használni. De ez pillanatnyilag rendben is van így.Ritkán dohányzom, de most elfogadok tőle egy szálat, majd felteszem neki is a fejemben járó kérdést.
- Mit csinálhat itt Kardfog?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Csüt. 06 Nov. 2014, 23:54

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

A pornó jelenetnek ezzel vége. Rendesen szétszedtük egymást a pókcsajszival, most törölgetheti magáról a cuccot. Én addig simán kilépek a hawaii kunyhó ajtaján. Kint már megy a buli, természetesen az én isteni akaratomnak és engedélyemnek hála.
~ Egész ügyes a kislány, jó kis bulit összehozott. Ideje elmenni a drogos körre. Persze csak tökéletesen.
Oldalra biccentem a fejem és egy határozott mozdulattal fel is dobom magamra a napszemüvegem. Az öltönyöm ujját felhajtom, megvillantom a milliós órám és a legújabb telefonom. Mindent elrendezek, aztán lépdelni kezdek a zenére. A ritmusban helyben futok, aztán kocogva indulok el. Jöhet a körút. Az első célpontom egy füves társaság ott a sarokban, az oldalsó tag kezéből kikapom a jointot, helyette egy százdollárost nyomok. Két nagy slukk, le is megy a fű fele. Oh yeah. Átszaladok a táncoslányok között, néhánynak a fenekére csapok. Laza tánc közben odanézek a pipázó srácokra.
- Bocsi, bocsi ez kell.
A pipa máris nálam van, öngyújtóval tolom is el az első kristály methet. Éppen eltoltam, hajítom is el, jön egy szép táncos csaj egy tálca kokóval, belenyúlok, éppen csak, ami a kezemen maradt az fel is szívom azonnal. Lazán bökök vissza a csajra.
- Hétvégén csörögj rám bébi. Lógunk egyet.
Mire fordulok meg nekem jön egy bélyeges fazon. Arrébb lököm és futok tovább, de azért az LSD bélyeget lenyomom. Király, a saját logom van rajta! Átfutok két sárkány között, hú de szivárványosak! Szóval a bárpult, ahha, lekapok egy whiskeyt és meghúzom, ha már drog.
- Tak, tak tak tak.
Minden jó a végére marad. Tartom a kocogó tempót, tapsolva a zenére. Csekkolom a kunyhókat, valamelyikben kell még cuccnak lennie. Két-három csillámpóni mellett mintha az asztalon tűk heverhetnének. Istenek feletti minden látó szemmel azonnal látom, hogy töltött heroinos tűk. Oh yeah! Egyet lekapok és futok vele tovább, vissza a partyba. Kocogás közben máris elkötve az ér, csak egy stop és mehet a szuri. Cool. A tűt persze a vízbe hajítom, had sz*rjanak be az AIDS veszélytől. Eldőlök a homokba és kész. Legjobb dolog a futás!
- Szivárvány pónis sááárkányok!
Ezt nem kell kimagyaráznom, isten vagyok, mindenki más a hülye.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 10 Nov. 2014, 21:54

~ Légió, mentális sík, Gaia ~

A buli lassan kezd körvonalazódni. Hawai táncosok, koktélbár, égő fáklyák, tűztáncosok, és egy külön kerítéssel elkerített rész kicsit, messzebb, ahol a plüsseim életre keltek és ellehettek. Őket nem akartam a többiekkel keverni, legfeljebb, ha levi se bánja, bár ha befüvezik szerintem akkor nem fogja bánni a dolgot.
- Na itt is van az emlegetett szamár.
Mondom, mikor meglátom kijönni a sátrából. Persze eközben én se voltam tétlen. Középen táncoltam a tűztáncosok között, míg néhányan ,akik elfáradtak a táncban tapsoltak nekünk dobszóra, amit egy csávó ütött a tűz ropogásának ritmusára.
Levi rögtön akcióba is lép én pedig már csak röhögök rajta. Főleg, amikor az a kevés aki a vízben volt kirohan a partra a tű láttán. Persze én kiszedetem azt az egyik fémbabámmal, a vizet pedig újra egészségessé teszem, visszaadom a beteg részeknek az életet megint úgy hogy a szennyezett részektől elveszem az életet, vagyis a létezés részét.
A bábú ezek után elrendezi a tűt és magát is lefertőtleníti majd az egyik sátorban, majd visszamegy a többi plüsst felügyelni, ami a feladata volt emberi teremtményemként.
Kiállok a tűzkörből és egy hatalmas ég felé lendített tűzfújással zárom a produkciómat, átadom a fáklyám egy másik táncosnak, majd odamegyek levihez, aki időközben jó helyet talált a homokban közel az állatkáimhoz.
- Jó a buli Levi?
Kérdem, míg kuncogok egy kicsit a szivárványpónis sárkányok megjegyzésen.
~ Levi már kész van, ha a lovaimat egyben látja a sárkányaimmal.
- Hogy tetszenek az állatkáim?
Kérdem tőle, bár ha nem válaszol, akkor megyek tovább és megyek a hula táncosok közé csörögni egy kicsit.

~ Légió, reális sík, Gaia ~

A pultos haverunk ad valami gyümölcslevet, ami kicsit jobb lesz a fejem, de még nem a tökéletes. A kijelentésére pedig csak felhúzom a szemöldököm kérdőn.
- Köszi. Amúgy tisztítani tudod, hogy nem tudok élőt, csak életet vagy újra életet adni a dolgoknak. Nem élőt tudok tisztítani, azzal, hogy újakat teremtek a helyükre, de ez az agyam esetében nem játszik, te is tudod. Bár mikor Levi drogos tűket dobál a tengerbe, akkor azt sikerül kitisztítani.
Lassan kortyolgatom a koktélt. Majd mikor az leért, a sráchoz fordulok, akivel Levi korábban beszélt feltéve, ha még ott van.
- Gaia vagyok megint. Bocs, ha a bemutatkozásom nem sikerült túl jól sokaknak új a kettős személyiség.
Mondom, majd egy félmosolyt megeresztek, majd a pultos felé fordulok.
- Kérlek add a szokásosat.
Amiről persze ő már tudhatja, hogy narancsos kólát kértem tőle. Szeretem ezt a kompozíciót és a színe miatt nem is szoktam égetni vele Levit, mert néhány alkoholos piához közeli színe van.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 3 Mudch0 Tian - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Csüt. 20 Nov. 2014, 00:15

Főtér - Danny
A madárember vállat von.
- Fogalmam sincs. Ők így szokták hívni, de ennyit tudok csak.
Majd hirtelen homlokon csapja magát!
- Ja igen! Meg azt tudom róluk, hogy Xorn kérte, hogy most jó ideig ne zavarjuk őket!


Aréna - Barbara (Gunny)
Junior legyint.
- Rendben.
Mondja elfogadva a nő hazugságait.
- Ha más nem legalább láthatsz egy felnőtt férfit kiskorú lányként viselkedni.
Ezzel megindulnak a bár felé.


Palota - Tao
Ahogy a csapat készülődni kezd Xorn bólint.
- Magneto halála utána testét elvitte a HYDRA és az információink szerint Xavier dns-ével keverve létre hoztak egy mutáns-vadász szörnyeteget. A testvériség közös erőivel mi képesek leszünk ezt a rémet vissza formáznia mesterré.
Mondja a mutáns majd Omega kivételével minden megindulnak a lépcsőn. Útközben maga Ezékiel is inkább rég erejével átmegy a falakon és kirepül. A többiek pedig futnak tovább ameddig ki nem érnek és Noiréé nem válik sötétséggé.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba, Barbara (Gunny)
Deadpool remegni kezd és Gaia kérdése helyett egy hatalmas szörnyet jelenik meg. Ez elsőként Rayt egy csapással üti ki a bárból. Kardfog berohan és Junior már látja, hogy baj van így ő is utána ered. A szörnyeteg üvöltve emelkedik fel a szinte haldoklóan fájó Deadpool felett.
Tian - Page 3 87809-83713-onslaught
Victor neki ugrik, de a lény egyszerűen megszállja a testét és a szőke férfi lilán világító szemekkel néz körbe.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 20 Nov. 2014, 10:25

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Ha éppen nem színészkedtem volna, akkor hangosan mordultam volna fel arra a részre, hogy férfit kislányként viselkedni. Nem mintha ez olyan nagy újdonság lett volna, elég sok perverz és beteg ember, mutáns járt ezen a földön ahhoz, hogy ilyesmi előforduljon. Csak bólintottam és követtem csöndben egészen addig a helyig, ahol már látszott a kocsma, vagy mi a fene volt ez. Mikor indultunk volna valami kirepült a kocsmából, ezen szélesen vigyorodtam el.
- Úgy tűnik, hogy még annál is jobbat láthatunk.
Láttam, hogy Kardfog berohant, majd Junior is utána, így nekem sem volt eszem ágában idekint maradni, szóval a két férfi után rohantam. Odabent láttam meg azt a furcsa lényt, ami megjelent. Határozottan nem tűnt mutánsnak, sem idevalónak, ebben pedig megerősített az a tény, hogy nemes egyszerűséggel Victor is nekiugrott. Végignéztem, hogy kik vannak még idebent, igen itt volt Légió, akit említett a reggeli, akarom mondani Hermész nem sokkal korábban, aztán még pár másik alak és Masamba?! Odin fél szemére! Mi a halált keres ez itt? Nagyszerű, kissé oldalra biccentettem a fejemet, ahogyan Creed nekiugrott a lénynek, mire az megszállta és most villantak fel a szemei. Mintha csak otthon lennék és egy szokásos szombat délután lenne.
- Ez mindennapos errefelé? – kérdeztem vigyorogva.
A kree kesztyűt, mint nem sokkal korábban ismét karmokká próbáltam formázni és egy támadóállást vettem fel, majd a lehető legészrevétlenebbül próbáltam szaglászni, hogy ki és mi lehet még itt, amit nem látok, nem érzékelek, utána pedig nagyon rövid ideig mágiát próbáltam érzékelni, hogy legalább megtudjam, hogy mágikus-e, az a valaki, valami, aki/ami megszállta Creed-et. Egyelőre azonban nem támadok, csak várakozok, hogy ki mit tesz, ha támadás érne, akkor próbálok kitérni. Révén a közelharc nem tűnt túl kifizetődőnek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 20 Nov. 2014, 10:42

Palota – Tao

Xorn végtére is megadja a válaszokat, amiket várok, és nem csak arra a kérdésre, hogy kicsoda Onslaught, hanem arra is, hogy hogyan tervezi Magneto feltámasztását. Első sorban meg kell nyugodnom, mert mégsem valami okkultista feltámasztást próbál végrehajtani, hanem egy sokkal tudományosabb jellegű tervvel állt elő. Ez arra enged következtetni, hogy nem őrült, pusztán elkötelezett.
Viszont semmiképpen sem hangzik jól, hogy egy Hydra által létrehozott, Xavier-Magneto hibrid, mutánsgyilkos szörnyeteg szabadult el a városban. Amikor azt gondoltam, hogy egyetlen célpont kiiktatása nem lehet nehéz egy mutánsok által lakott városban, nem gondoltam volna, hogy éppen egy mutánsok ellen kifejlesztett gyilkoló gép lesz az a célpont.
Mindenki elindul, kivéve Omegát, és én is elgondolkodom rajta, hogy mennem kellene-e. A képességemnek még nem vagyok igazán ura, így nem tudom, mennyit tudok segíteni a csapatnak. Végül azonban úgy döntök, hogy a többiekkel tartok, ha mást nem, legalább látom őket harc közben, és jobban megismerem azokat, akikkel együtt fogok dolgozni.
Felállok a teáscsészém mellől, visszakapcsolom az álcázó berendezésemet, hogy elfedje valódi külsőmet, aztán sebes léptekkel követem Xornt.
-Pontosan mik a hibrid képességei? – Kérdem már odakint Xorntól. Csak reménykedhetek benne, hogy nem kapta meg Magneto és Xavier képességét is, mert akkor nem sok esélyt jósolok magunknak.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 29 Dec. 2014, 14:17-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 20 Nov. 2014, 19:28

Quentine – Parti-Place

Ravasz javaslatára bólintok, így a pulttól távolabb eső asztalnál szívom a cigarettámat, és azon gondolkodom, amit legutoljára kérdezett tőlem. Azt mondta, az X-men és a Testvériség harcáról feltétlenül megbízható infói vannak. A világért sem kezdenék gyanúsítgatásba rögtön az ismeretségünk elején, de nem lehet, hogy ő is megfordult azon a helyen? Talán az X-ekkel van, és Kardfog felismerte. Engem legalábbis nem hiszem, hogy ismerne, személyesen nem volt hozzá szerencsém eddig.
-Az biztos, hogy nem egy sörre ugrott be – válaszolom sokatmondóan, és egy kis koncentrációt vesz igénybe, hogy ne forduljak én is az ajtó irányába. – Lehet, hogy be van kamerázva a hely, és Omega meglátott engem, vagy téged ismert fel valamelyikük. A csapos talán máris leadta a drótot, és…
Nincs lehetőségem befejezni a mondatot, mert tőlünk nem messze valami zavargás veszi kezdetét. Felkapom a fejem, hogy lássam, miről van szó, és mikor észreveszem a hatalmas szörnyet, máris az ajtóhoz fordulok. Kardfog épp befelé igyekszik, míg mindenki más inkább menekülne egy ilyen lény elől. Tehát számított rá, hogy incidens lesz, talán azt is tudta, hogy pontosan mi.
-Úgy tűnik, itt a mi lehetőségünk a kavarodásra, amit akartunk. Talán Xorn leküldi Omegát is, ha Kardfog és a többiek nem tudják leállítani ezt a valamit – szólok oda Ravasznak, miközben felállok az asztaltól, és a kijárat felé húzódom, de nem akarom még elhagyni a helyet.
-Nem tudom, lesz-e rá szükség, de megpróbálhatnád megnehezíteni a dolgukat, hogy Xorn biztosan kijátssza minden kártyáját – vetem még oda, miközben én a lehető leghaszontalanabbnak érzem magam.
Képességek és fegyverek nélkül jöttem ide, a karpereceim nullán vannak, a nyomozói tudásom pedig nem hiszem, hogy sokat nyom a latba a szörny ellen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 22 Nov. 2014, 16:32

~fizikai sík Gaia~

Kérdésre nyitnám a számat, azonban nem jön ki hang rajta, azonban a következő pillanatban, megjelenik nem messze tőlünk egy hatalmas lila szörny.
- Ez meg honnan a fr*ncból került ide?
teszem fel a költőinek ható kérdést, a kezembe tűzlabdák gyúlnak és már dobnám is a szörnyre, mikor többen is neki ugranak, mivel nem akarom megsebezni őket, ezért eloltom a lángokat és hagyom, hogy elintézzék a dolgot. Persze közben figyelek, hogy hátha tudok segíteni, vagy ha valami gikszer lenne, amibe bele tudnék avatkozni.
Mikor a lény kezdi lecsapni az embereket, gy döntöttem lépek és az egyik fémszobrot, ami a bejáratnál volt díszként életre keltettem és ráküldtem a lila micsodára.
A következő fordulatra azonban nem számítottam, a lény kiüt egy embert, aztán pedig megszállja az egyik másikat. Igen szó szoros értelemben megszállta.
- B*zdmeg.
Csak ennyi jön ki a torkomon mikor meglátom a jelenetet és a csávó lilán világító szempárt.
- Húzz ki belőle, vagy én szedlek ki!
Mondom miközben a szobrot közelebb sétáltatom hozzá, és az ráüvölt, az én kezeimben pedig lángok gyűlnek persze, nem úgy tartom azokat, hogy felégessék a kabátomat, hanem magamtól kissé távolabb, de még így is könnyedén el tudnám találni a lényt, de jelenleg nem akarom felgyújtani a srácot, így ha az támadna, akkor a benga vasszobrommal próbálnám meg lefogatni, és megpróbálnám kiszedni úgy a szörnyet a csávóból, hogy külön választom a két életformát. Pont úgy, mint amikor valaki meg akar szabadulni egy szimbiontától, csak itt mos nem tűzzel szedem ki az emberből.

~ Mentális sík.
Amint megjelenik a lila veszedelem odakint megpróbálom felkelteni Levit.
- Ébresztő gáz van odakint!
Odahívom a képernyőt, ami mint egy lapos hasú madár repül oda hozzánk és láthatóak rajta a jelenetek egészen az elejétől.
Nem akarom odaadni levinek a macit, csak az ötletét kérném.
- Van valami ötleted? Megpróbálom szétszedni őket, de nem biztos, hogy menni fog a dolog.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 3 Mudch0 Tian - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Kedd 02 Dec. 2014, 10:43

~Danny Long - Főtér~
Elég nagy csalódást okoz Hermész válasza, bár igazából sejthető volt, hogy nem fog sokat tudni. Ez misztikusabb és veszélyesebb dolognak tűnik annál, hogy vele megosszák. Úgy tűnik, hogy ő csak egyszeű logisztikai ember itt, a komolyabb dolgokba nem lát bele.
- Mondott valamit arról Xorn, hogy miért ne? - csúszik ki a számon a kérdés, pedig félek, hogy lassan gyanús kezd lenni a kérdezősködésem. Abban reménykedem, hogy Hermész jobban szeret kérdésekre válaszolni, mint gyanakodni.
Azt hiszem, hogy ennél többet nem tudok kihúzni belőle. Abban biztos vagyok, hogy a látomásnak volt valami jelentősége, ezért nem hagyhatom annyiban ezt a témát. Ki kell derítenem, hogy kik ezek a Nővérek, és mi az a Király Fegyvere. De hogyan és honnan? Ja, és közben arról sem szabad elfeledkeznem, amiért ideküldtek.
Ha Hermész nem akar mást mondani, elköszönök:
- Én nem is húzom tovább az idődet. Kösz a beszélgetést, meg a segítséget Hermész! Biztos nemsokára találkozunk.
Ezzel ha nincs más mondanivalója, elindulok a város belseje felé, bár gondolataim a hegyoldalban járnak.

~Jerome Masamba - Party-place~
- Amiatt ne aggódj, hogy engem felismernének. - válaszolom. - Nem ismernek engem, csak én őket. Még.
Nyilván nem fogja pontosan érteni, hogy mire gondolok, de most nem érzem alkalmasnak az időt, hogy részletesen elmagyarázzam. Majd lesz alkalom arra is.
Az viszont valóban nem elhanyagolható lehetőség, hogy őrá felfigyeltek. Lehet, hogy új társam több bajt hoz rám, mint amennyit segít?
A következő pillanatban megszakad ez a gondolatmenetem, mert másodpercek alatt teljes káosz tör ki a helyen. Nem tudom honnan került elő ez a szörnyeteg, de pillanatnyilag ez tűnik a legkevésbé fontos kérdésnek. Quinn szavaira elmosolyodom. Egy örök optimistával lenne dolgom?
- Nem hiszem, hogy szükség lesz az én segítségemre. - mondom, miután a szörny egy pillanat alatt megszállja Kardfogat. - Ide nélkülünk is nehéztüzérség kell, de szerencséd van. Ha szorulna a dög nyaka körül a hurok, be tudok segíteni anélkül, hogy bárki észrevenné.
Jelen pillanatban viszont csak várok, és figyelek, igyekezve közel maradni Quinnhez, és minél távolabb kerülni az események sűrűjétől.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Vas. 28 Dec. 2014, 00:21

Főtér - Danny
A fiú gondolkozik.
- Nem... néha szól, hogy bizonyos embereket ne zavarjunk. Fura, de általában igaza van. Egyszer...
Elpirul nevet egy picit.
- Kérte, hogy ne zavarjuk Hárpiát, egy hangerejű mutáns lányt. IUtána pár hónappal elkezdett kerekedni és tegnap kiderült, hogy terhes.
Az arca tiszta piros.
- Rögtön összeraktam, hogy ott azért szólt, hogy a párjával lehessen.
Mondja, mint egy pletykás tini fiú.
- Tudod, mert csinálták.
Mikor Danny elköszön bólint.
- Igazad van megyek én is, holnap jönnek mutánsok és be kell mutatkoznom nekik. Szia!
Ezzel elrohant a madársrác.


Palota - Tao
Xorn hangja keserűvé válik.
- Nem tudjuk így mindenre fel kell készülnünk.
Mondja és a csapat kiér a palotából majd a folyosón kezdenek futni, pár erősebb harciasabbnak tűnő mutáns követi őket, de Tao látja, hogy bár Noiré megjelenik az ajtóban valami sötét tekeredik rá és vissza húzza a nőt. Nincs ideje szólni, mert egy sarokkal később már ők is ott vannak a kocsmánál, amiből Deadpool jelmezben megtépve repül ki a lábuk elé.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba, Barbara (Gunny), Tao
Onslaught, Kardfog, Helsltorm, Junior, Xorn, Ezékiel Gordon, Pultos és a vendégek
Kardfog elkapja Deadpoolt és megtépve kidobja az ajtón. Hellstorm és Légió tűzzel támadják, amitől a lény üvölt.
- Pokoltűz... lelkek perzselője.
Majd elmosolyodik a lángoló lény.
- Nem sok lelkem van.
A neki ugró Juniort Hellstorm tűzébe állítja, aki üvölt, majd hozzá vágja a démonhoz és ráugrik Gaiara, aki hiába próbálja szétválasztani.
- Még gyenge vagy ehhez...
A test és a szörnylélek enyhén széthúzódik, de ekkor a lény szemei felvillannak.
- De én nem.
A lélek behatol Légió testébe és az mindenkit méterekkel hátrébb taszít, lányként síkit, de a végén szörnyként vonyít. Xorn, Tao, Gordon ekkor érkeznek meg és látnak be.

- Ettől féltem.
Légió Ralfra néz.
- Aaaah.. a játékszer...
Int és a férfi elkezd torzulni a bőre lefolyik, pár helyen szűkül, a csontjai ropogva alakulnak, a kín elmondhatatlan.
- Nézz ki másként.


Mentális sík
Onslaught hatalmas szörnyként hanyagul kiveszi Gaia kezéből a macit, és ha a lány még kapaszkodik bele akkor lerázza őt róla. Levire zárja a kis szobájának ajtaját eltünteti majd a hely leszámítva a szobát, ami egy egyszerű fekete kockává válik egy lávás vulkánfölddé alakul, vörös folyókkal, amik sisteregve égetik az ében kőzeteket, mint amin Gaia is áll.
Levin hirtelen elkezdenek röhögni a csajok.
- Mit akarsz ezzel a kicsivel?
Kérdik és Levi látja, hogy a teste gyenge és undorító lett, rengeteg pattanással, a műszere pedig nevetségesen apró. A lányok egyre rondábbak lesznek rusnyák, pár elhízott, néhány olyan csontos, mint egy beteg és még így is nevetnek rajta,
- Ha feltudnád állítani se engedném, hogy hozzám érj vele. Olyan undorító.
Majd az egyik lány Levire néz és a kezét a szája elé kapja majd öklendezni kezd.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Dec. 2014, 11:54

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Gyorsan körbenéztem, hogy kik vannak még itt, Masamba, aki jó ideig az X-eknél vendégeskedett, aztán itt volt még Constantine. Nevetséges és szánalmas, ezt az embert tartották jó ideig Bosszú Angyalnak, a másik pedig magát X-mennek? Mind a kettő menekült és még a bent levő vendégeket is hagyták volna meghalni. Ilyenkor nagyon is megértettem, hogy anyám miért vetette meg és nézte le a halandókat. És eközben a rosszfiúk pedig próbálták menteni a menthetőt. Voltak, akik menekültek, mások csak félrehúzódtak, nem csoda, hogy a férfiak semmire sem mennek és szükség van valkűrökre. Hangosan sóhajtottam fel, majd koncentrálni kezdtem és a fegyveremből igyekeztem létrehozni energia alapú lőfegyvert, ami képes a sokkolásra és bénításra. Olyan verziót próbáltam formálni, ami nem csak egy személyre volt hatással, hanem szélesen, területre ható. Ha megvoltak a fegyverek, akkor arrafelé fordultam, amerre a harcolók voltak, nem érdekelt, hogy a „jófiúk” is belekerülhetnek, inkább csak sokkolódjanak, mintsem belehaljanak a támadásba. Ha ez is megvolt, akkor meghúztam a ravaszt és reméltem, hogy mindenki, aki nem mögöttem tartózkodik sokkolva végzi a földön. Ha nem jön be szívás és ha úgy alakul, hogy felém is támadás közeledik, akkor próbálok kitérni az elől, akár még úgyis, hogy kifelé menekülök a szórakozóhelyről. Ha pedig azt érzékelem, hogy próbál ez a valami megszállni, akkor a tanult mentális védelemmel tartom fent a pajzsaimat és próbálom nem beengedni az elmémbe, vagy éppen kilökni onnan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 29 Dec. 2014, 14:29

Tao - Palota
Xorn szavai nem sok jóval kecsegtetnek, de nincs mit tenni, oda kell mennünk, hogy megállítsuk a hibridet, ez az egyetlen módja, hogy elejét vegyük a mészárlásának. Arról nem is beszélve, hogy csak így van esély végrehajtani Xorn tervét, és a hibridből valóban létrehozni újra Magnetot.
A kocsma felé haladva még a szemem sarkából észreveszek valami különöset, mintha Noirét valami elkapná, és visszarántaná. A csapat többi tagja látszólag nem vesz észre semmit az egészből, de én mégsem érzem úgy, hogy emellett csak úgy elsétálhatnánk. Akármi is történt Noiréval, az biztos, hogy valami megtámadta, és ez azt jelenti, hogy nem csak egy ellenség van a városban.
-Valami megtámadta Noiré-t! – Kiáltom Xornnak a nagy rohanás közben. – Segítek neki!
Hacsak Xorn nem adja egyértelműen tudtomra, hogy mi történt Noiréval, és indokolja meg, miért nem kéne visszafordulnom, hogy segítsek neki, akkor megállok futás közben. Visszafordulok, és a Palota kapujához megyek, ahol láttam eltűnni a nőt. Valami visszahúzta, mintha egy csáp lett volna, de nem tudom, mi lehetett pontosan. Figyelmesen indulok be az épületbe, hogy megtaláljam Noirét. Elvileg Omega is itt van, tehát ő is a segítségemre lehet.
-Noiré! Omega! – Kiáltok magam elé, ami talán felhívja rám a támadó figyelmét, de Omegáét is arra, hogy valami baj lehet.

Ebben az esetben: Parti-place
Ha Xorn mégis megindokolja, hogy miért nem kéne visszafordulnom Noiré-ért, akkor továbbmegyek vele és Gordonnal a szórakozóhely felé – aminek neve most nem hat valami találóan. Az ajtóba érkezve megpillantom, hogy micsoda felfordulás van itt máris, és rögtön felismerem a helyzet kellemetlen természetét: a lény képességei olyan mértékben mutatnak túl rajtam, hogy nem tudok ténylegesen segíteni az elfogásában. Amit pedig éppen az egyik jelenlévővel tesz, arra nincsenek is szavak. Fogalmam sincs, mihez kéne kezdenem.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 29 Dec. 2014, 14:58

Quentine – Parti-place

Nem kell sokat várni, és ténylegesen elszabadul a pokol. Lángok, repkedő emberek, keserves halálsikolyok, és még egy olyan groteszk látvány is, ami leginkább a gyurmázásra emlékeztet egy ember testen. De mindez elfogadható veszteség, mert meghozza a kívánt eredményt: Xorn megérkezik a bejárathoz, személyesen jött el, és a szavai alapján eléggé be lehet szarva. Nem látom viszont, hogy vele lenne Omega is, úgyhogy ki kell találnom valamit. Előcsalogatni nem sikerült, úgy néz ki, Xorn előbb jön el személyesen, minthogy Omegát ide küldje, ez viszont azt jelenti, hogy tényleg bújtatja őt. Ebben az esetben a csapos is igazat mondhatott, és talán senki sem tudja, hogy itt van, persze leszámítva néhány kiváltságost.
-A vendégünk nem jött el, ideje, hogy mi menjünk házhoz – súgom oda Ravasznak.
Nem tudom, van-e szüksége segítségre a szörnynek, de az biztos, hogy jó időre lefoglalja majd Xornt és a többieket. Ha van egy kis szerencsénk, Omega egyedül kuksol most a palotában, legfeljebb néhány őrt kell legyűrnünk, de Tian nem tűnt olyan helynek, ahol őrizni kell a dolgokat, elvégre itt mindenki barátságos és kedves.
Mivel amúgy is a kijárat felé húzódtam az előbb, most már nem kell sokat mennem, és hamar elhagyhatom a helyiséget, hogy rohanva induljak a palota irányába, ami alig egy-két sarokra van innen. Ráadásul a futás sem okoz feltűnést, a pánikhangulat miatt mindenki rohan valamerre. Remélhetőleg Ravasz is veszi a lapot, és velem tart. Ha mindketten kijutunk, és eltávolodunk az épülettől, megszólalok újra.
-Omega talán a palotában maradt, és nem kizárt, hogy egyedül lesz. Remélem felkészültél.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 07 Jan. 2015, 18:26

~ Gaia fizikai sík~
 A lény nem adja magát, égetik, támadják de minden szinte lepereg róla. Mikor megpróbálom szétválasztani a megszálló szörnyet a testtől, az csak minimálisan és csak egy pillanatra sikerül. A szörny szavai visszhangot vertek a fejemben.
"- Még gyenge vagy ehhez."
~ Unom már, hogy én vagyok mindig a kicsi és gyenge, majd én megmutatom ennek a micsodának.
Próbálkoznék erősebben, de a lény újabb szavaira már tudtam. hogy ez lehetetlen és jobb lesz, ha felkészülök a legrosszabbra.
Nem is várhattam volna volna mást, mint ami bekövetkezett. A lény szeme felvillant és átszállt a testembe. Mármint Levi és az én testembe. Próbáltam kint tartani, de esélyem sem volt. Az utolsó dolog amit észleltem odakinntről az a saját sikolyom és a többiek ábrázata mielőtt a szörny átvette volna az uralmat a testem felett.

~ mentális sík~
A szörny azonnal megjelent mellettem és egyet rántott rajta, hogy engedjem el. Én persze rögtön leestem a földre. Majd a szörny a maci segítségével átformálta a világunkat a saját kénye kedve szerint. Ami számomra meglepő volt, mivel egy olyan világot hozott létre, ami a legközelebb állt hozzám. Mindenfelé vulkánok, lávafolyam, ében kőzetek. A kőzetek ugyan forróak voltak, de mégsem égettek annyira mint a bennem lobogó élet lángja. A hely tele volt élettel és tűzzel. A vulkánikus talaj volt a legtermékenyebb a világon, ahogy én tudtam.
A szörnynél volt ugyan a maci és a kontroll, de én mégis úgy éreztem nem sebez engem a tűz, hanem a közelsége erőssé tesz. Persze nem árultam el ezt a szörnynek, hanem lopkodva megindultam felé, majd megpróbálom elvenni a macit hacsak meg tudom érinteni, már van némi esélyem ez ellen a szörny ellen.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 3 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 3 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 3 Mudch0 Tian - Page 3 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 3 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 3 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 3 Empty Re: Tian

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.