Tian

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Hétf. 14 Júl. 2014, 22:01

Főtér - Danny
- Már megbékéltem az erőmmel és a külsőmmel. Xorn szerint csak mi definiáljuk magunkat és nem az erőnk a létünket.
A kérdésre elkezdi húzni a száját.
- Nehéz megmagyarázni. Nem sokat tudni róla. Állítólag születése óta mutáns így a kormány eldobozolta őt örökre. Egy nap hívást halott és kisétált. Csak... ott hagyta a börtönt. Mintha sosem lett volna a foglya. Ezt is pár idevalósi mutáns mesélte, akik állítólag ugyanabban a börtönben ültek. Kivonult és megindult megkeresni a helyét. Nem tudni hol járt, de a mikor visszatért... már ilyen volt. Kiszabadította a többi mutánst a börtönből és elhozta őket ide, egy félig kész Tian-ba.


Aréna - Barbara (Gunny)
Kardfog mosolyogni kezd.
- Végre valakinek vannak tökei és pont ő nem hordja a gatyájában.
Mondja cinikusan a mutáns. A lupinok morogva nézi a lány nagyképű megjegyzéseit.
- Csak a lupinok elég erősek ilyen edzésekre.
Mondja az egyik Kardfogszerű emberi mégis karmos mutáns. Kisugárzása elégé a csapat legerősebb tagjának jelzi őt.
- Elég volt fiúk - parancsolja Creed. - A pálya végén van egy apró plüss nyúl. Hozzátok elém.
Az említett picit toldott-foldott plüss ekkor a lupinok elé esik.
- Ugyan már Vénember.
Mondja a kilátóról egy mutáns, a szaga nagyon ismerős.
Tian - Page 2 1232519-sabreclaw_01
- A csajnak igaza van. Túlságosan visszafogsz minket.
- Junior...
Morog picit mosolyogva Victor.
- Gyerünk srácok, aki talpon marad kezében a nyúllal az nyer. Aki félti bőrét az lépjen hátrébb.
Victor kezeit karba teszi és várja mi lesz. "Junior" pedig csak mosolyogva nézi az eseményeket. Gunnyt megőrjíti a szag... mire rájön. A fiú szaga majdnem ugyanaz, mint... Logané. Mire ez leesik neki vagy hat lupin már a plüssön van és egymást karmolva nyúl a nyúlért.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
Quentin kérdésére a pultos legyint.
- Megszokod. Ha már nincsen papunk akkor az alkohol lesz a legjobb gyóntató fülke. De ilyen... Omegát nem ismerek, főleg nem képesség tolvajt. Xorn ilyesmit sosem engedne be.
Utána gyorsan önt Ralfnak, Légió is megérkezik és teremt egy macskanőt Ralf ölébe. A pultos a megszokotatt kiönti Levinek.
- Reggelt Levi.
Köszönti békésen. Ő az egyetlen, aki megtudja különböztetni a személyiségeket.


Palota - Tao
Gordon békésen rágyújt. A füstöt kifúja és elmosolyodik.
- Én vagyok a hely őrangyala. Figyelek, hogy ne legyenek szörnyek a szekrényekben.
Újra a cigarettájába szív, de Xorn most végre válaszol.

- Mr. Gordon lényegében összefoglalta. Mondhatni ők az én Black Ops osztagom. A Jolly Jokerek. Hiszek abban, hogy Tian örök, de nem vagyok naiv Jet Li Tao. Az árnyak királynője és a bukott lélek őrzik, hogy ne legyen belőlük több ilyen. Nem az első kormány vagyunk, akik volt bűnözőket alkalmaz a jó célra. Pontosan ezért szeretném önt is soraink között. Kiegyenlíteni a mérleget. A Jin a Jangunkhoz. A cél az egyenlőség.
Mondja Xorn békésen kitárva a kezeit.
- Én hiszek a sorsban. Hiszek benne, hogy okkal vagy itt, hogy azért jöttél, hogy segíts nekünk, hogy az új életed itt van. Velünk. A segítségedet kérem.
Ezzel a férfi a kezét nyújtja.
- Számíthatok rád?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Júl. 2014, 09:40

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
A hátrapillantásom közben még láttam, hogy Kardfog is elmosolyodott, a szavaira pedig csak még szélesebb lett a mosolyom. Jó bemutatkozás, hogy a főnöknél máris sikerült pár jó pontot szereznem, még ha a többieknél nem is, akik morogva figyeltek. Úgy léptem oda hozzájuk, mintha nem is hallottam volna a morgást, vagy pedig nem fogtam volna fel, hogy mire is szólt. Nem volt igaz egyik sem, csak egyszerűen nem érdekelt. A megszólaló fiatal férfi felé pillantottam és megértően bólintottam, hogy értem, hogy ez a véleménye. Csak a lupinok? Eddig úgy tudtam, hogy minden állatias mutáns egyformán erős, és még éreztem felőle, hogy ő volt a legerősebb a kis kompániából. Talán egyszer még alfa is lehet a kiskutyusból, de egyelőre csak a farkincáját kergető kölyök volt, semmi több. Creed szavai után a terem, gyakorlópálya végére néztem, ahol elvileg a plüss volt. Már éppen indultam volna, amikor egy ismerős illat csapta meg az orrom és hozzá még egy hang is párosult. Kissé oldalra biccentettem a fejemet, amikor „Junior” előkerült, nem olyan illata volt, mint Creed-nek valami más, ismerős, de nem tudtam beazonosítani néhány pillanatig. Hosszú másodpercek kellett, de végül leesett. Ó! Egy újabb kölyök a híres Rozsomák repertoárjából. Csak egyszer láttam közelről, de komolyabb ismertség nem volt közöttünk. Megráztam a fejemet, már megint elkalandoztam és mire felfogom újra a valóságot már fél tucat kölyökkutyus marakodik a plüssnyúlért. Itt volt az ideje annak, hogy én is beszálljak a harcba. Elindultam teljesen nyugodtan az irányukba, félelmet nem érezhettek irányomból, tisztában voltam a képességeimmel és tudtam, hogy nem ölhetnek meg. Megropogtattam a nyakamat és a kezeimet, ha úgy látom, hogy marják egymást és tényleg vérre menő a harc, akkor gondolati úton az apám örökségét utasítom – nem, nem tudom, hogy miként szerezte a kree-ktől – hogy teljesen ráfolyjon a kézfejeimre és a saját bőrszínemet vegye fel, majd a fegyver segítségével karmok jelenjenek meg a körmeim helyén és hagyom, hogy a nap is megcsillanjon rajta. amíg közelebb érek, addig is figyelem a kölyköket és próbálom a gyenge pontjukat kiszúrni, lábon, karon, testen, hogy hova lehet egy-egy ütés, rúgás, vágás elég ahhoz, hogy könnyedén leszerelhessem őket, hiszen mindenben gyengébb voltam náluk, így az eszemre kellett hagyatkoznom. Ha megérkezem végig ügyelek a kitérésre a többiekkel szemben, az állatokkal ellentétben hiába van regenerációm erre ügyelni szoktam és a leggyengébbre próbálok lecsapni, hogy azt semlegesítsem első körben amilyen módon csak lehet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 15 Júl. 2014, 11:21

Palota – Tao

Gordon válasza érdekes, főleg azok után, hogy sosem erősítette a jófiúk vonalát, és most mégis ő őrködik egy ilyen helyen. Xorn magyarázata végülis érthető, és emberségesebb visszailleszteni a társadalomba ezeket a mutánsokat, mint börtönbe zárni őket, ahogy a SHIELD szokta csinálni. Hogy mennyi köze van a sorsnak ahhoz, hogy itt vagyok, arról fogalmam sincs, de tény, hogy az ittlétem nagyon kapóra jött Xornnak, aki láthatóan gyűjti a régiségeket – már ami az olyan mutánsokat illeti, akiknek elég jelentős múltjuk van New Yorkban, még ha nem is jelmezes hősként. Bár Xorn azt mondja, hogy a segítségemet kéri, mégis úgy érzem, mintha inkább ajánlatot tenne, és én vagyok az, aki szerencsésnek érezheti magát emiatt. Nem tudom, hogy valóban így van-e, tényleg kell-e neki a segítségem, de… Ha jól belegondolok, nem sok minden köt már engem New Yorkhoz. Mióta visszatértem, rejtőzködnöm kell a klónom miatt, az X-eknél bujkálok, és még saját otthonom sincs. Jó érzés, hogy Xorn szerint itt szükség van rám, és megbecsülnek.
-Meg kell mondanom, nem számítottam ilyen ajánlatra, amikor idejöttem, de nem tudok hirtelen olyan okot, amiért ne fogadnám el – ezzel elfogadom Xorn kézfogását.
-Adj nekem egy kis időt, amíg megismerem a helyet, mesélj nekem az itteni dolgokról, hogy biztos lehessek a dolgomban. Kezdetnek például Selene és Gordon ismerős arcok, de a harmadik mutánst nem ismerem. Benned kit tisztelhetek? Elvileg együtt fogunk dolgozni, szóval nem árt, ha jobban megismerjük egymást.
Nem kerülte el természetesen a figyelmemet Xorn megjegyzése, miszerint én hoznék egyensúlyt a csapatba, és rám úgy tekint, mint jó fiúra, tehát mindenki más itt valamiféle bűnöző volt korábban. Nem mintha engem nem tituláltak volna egy időben terroristának az AIM miatt, lehet persze, hogy ők is hasonló esetek áldozatai. Leszámítva persze Gordont…

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 15 Júl. 2014, 12:23

~Ralf, PP~
A csapos kiadja amit kérek, miközben Levi leül mellém. Na mi van, mostmár végre önmaga? Érdeklődően vonom fel a szemöldököm mikor rá nézek, és mikor befejezte, nameg a csajszit az ölembe ültette, odalököm neki az egyik sambucás poharat, profi módon - egy csepp se löttyen ki a pohárból, miközben versenyautó módjára szeli a távolságot köztem és Levi között.
- A régi barátokra. - emelem a poharam, és le is hajtom a tartalmát egyből. A szabad kezemmel közben már a felinet simogatom, miközben egyből az absinth felé nyúlok.
- Jó pár éve már, hogy legutóbb láttalak, igaz? Szépen felgyújtottuk azt a bárt... Mi történt veled azóta? - kérdezem, és már megy is lefelé az absinth, szinte korábban, minthogy a sambuca beütne. Elég jó indulás, a captain morgant már csak kortyolgatni fogom, miközben a zsebembe nyúlok, és egy kis csomagot veszek elő. Hanyagul kidobom az asztalra, és egy kézzel veszem ki a cigipapírt, a bekészített csigát, és egy kis bekevert dohányt.
- Csináljak neked is? Karmazsin, akkoriban mindig ezt szívtam. Nemrég jutottam hozzá egy adaghoz, még szinte teljesen friss. - mondom, miközben az én cigimet már készítem is, a folyamat idejére felszabadítva a másik kezem is. Ha nem zavarnak meg közben, akkor pár pillanat alatt kész a két betekert cigi, és az egyiket oda is nyújtom barátomnak.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 15 Júl. 2014, 12:33

Quentine – Party-place

Hát persze, hogy Xorn sosem engedne be olyan mutánst, aki képességet lop. De beenged bármilyen mutánst, akiről azt hiszi, hogy az ellopott képesség a sajátja. A forrásom elég tuti volt, nem fogom feladni a keresést, és nyilván egy tolvaj nem büszkélkedik ilyesmivel. Ezek szerint viszont ezen a helyen nem néznék jó szemmel, ha lebukna, szóval ha sikerül megtalálnom, és lebuktatnom, mellém állnának a helyiek, főleg Xorn. Megvárom, míg a csapos tölt a Levi nevű fazonnak, aztán ha megint semmi dolga, folytatom a diskurzust.
-Nem, nyilván nem, Xorn jófej, nem vallana rá. És esetleg olyat ismersz, aki belelát mások múltjába? Érintés útján? Ez már ismerősebb?
Könnyen lehet, hogy ha ide jött a fickó, meghúzta magát alaposan, nem veri nagydobra a képességét, talán kint dolgozik a földeken, vagy ilyesmi. De hiába, Tian egy kicsi falu, alig több, mint ezer mutáns él itt. Előbb vagy utóbb megtalálom, és ha meglátom, biztosan felismerem majd. Talán ha készíttetnék róla egy rajzot, vagy valami fantomkép szerűséget… Nem is rossz ötlet, majd megkérdem a csapost arról is, hogy van-e valami tehetséges festő vagy rajzoló itt, aki tudna segíteni. Persze csak akkor, ha a legutóbbi kérdésemre is ugyan az a válasz, mint az előzőre. Közben a második ginemet is kortyolgatom, de ezt már lassabban iszom, mert azt hiszem, üresebb a hasam, mint gondoltam, és nem kéne hamar fejreállni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Júl. 2014, 03:22

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

Persze Gaia fel is ébred isteni érintésemtől, szóval nem kellene elvennem a plüssmedvét ha lusta lennék, de mégis átadja, be is vágom magam azonnal. Elmosolyodom az ötletre, gyorsan tanul, látszik, hogy jó hatással vagyok rá. A medvével betáncolok egy közeli ágyra, megigazítom az öltönyöm, feldobom a lábam egy támaszra, kezembe veszek egy pezsgőt és készülök az estére.
- Hát persze, hogy tarthatunk! Remek ötlet. A hawaii bulik mindig a legjobbak és már régen voltam egyen is. Készülj össze estére, simán megleszünk.
Ha nem lennék minden pillanatban tökéletesen felkészül, nekiállnék tervezni a dolgokat, persze ez nevetséges tőlem, inkább figyelek kintre.

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Lev Hudson ~

Nem lendülök annyira bele, ez csak a melegítés. Ralfnak egy csajszi meg az ital is bőven elég. Ő a lényeg, a többi sráccal majd később foglalkozok. Jóarc mindenki ezt már most leveszem. Elveszem az italt, egyből le is húzom.
- A régi barátokra.
Jól esik most a pia, ébredés után, még a második poharat is simán lehúzom, de utána megállok. Nem mintha nem bírnék akármennyit inni, egyszerűen stílusos vagyok és úgy teszek mintha ennyi elég lenne. Ralf persze nincs így, most érkezett, neki nem a stílus számít, lazán ki akarja magát csapni. Zsír. Majd reggel összekaparom.
- Egyelőre nekem ennyi. Este itt bent - kopogtatom meg a halántékom látványosan - tartunk egy hawaii partyt, addig nem ütöm ki magam. Egyébként nem történt sok minden velem, buliztam, el golfozgattam a családi birtokon, aztán bezártak valahol egy szigeten. Ültem a hűvösön jó pár évet, utána meguntam és megszöktem, ennyi. Veled mi a helyzet? Ha már itt járunk, nem tudod, mi lett az öcsémmel?
Zavarosak a dolgok, ahogy az egész múltam. Legendásan múltba veszik minden részlet és csak istenek felett álló fényem és menőségem marad meg az emlékekben. Azért néhány király részlet nem jöhet rosszul.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Kedd 22 Júl. 2014, 01:25

~Danny Long - Főtér~
Hermész eddig nem igazán keltett olyan benyomást, mint aki megbékélt az erejével, de lehet, hogy én tévedek. Mindenesetre kívánom neki, hogy legyen. Akárhogy is, úgy tűnik hogy Xorn nagyon jó vezető, aki nagyon ért az emberekhez. Annyi szépet hallottam már néhány perc alatt is róla Hermésztől, hogy egyre és egyre nehezebben tudom a Testvériség vezetőjeként elképzelni. Vagy tévedtünk, vagy sokkal szörnyűbb hazugságra épül ez az egész, mint gondoltuk. De ahogy nézem ezt a helyet, egyre inkább remélem, hogy tévedtünk, és Xorn képes összetartani itt a mutánsokat, képes valahogy kordában tartani Kardfogat és a többieket, és jó ügyért harcol.
Látom Hermészen, hogy nem szívesen beszél Xorn múltjáról, de azt nem tudom megállapítani, hogy az zavarja, hogy keveset tud, vagy nem mondhat el mindent. De már ebből a néhány mondatból is egész sok infót kapok. Nem mondta ugyan, hogy melyik ország kormánya tartotta fogva, de ki tudom következtetni, hogy Genosha volt. Ezek szerint onnan származhat. Tehát ő is volt ott fogoly, ezért tudott a katonai bázisról. Az, hogy egyszerűen kisétált a börtönből, lehet, hogy így nem igaz, de az alapján, amit eddig tudok róla, nem tűnik lehetetlennek. Elképesztően erős lehet.
Gyorsan végiggondolom, hogy egyszerű városi mutánsként mit tudhatnék, és mi valószínű, hogy érdekelne, és végül úgy döntök, hogy nem feszegetem a származását. Viszont egy másik kérdést megkockáztatok.
- Ez nagyon izgalmas. És azt lehet tudni, hogy hogy kerültek a képbe a többiek, a Testvériség? Hogy választotta ki a vezetőket?
Remélem nem kérdezek gyanúsan sokat, de ha valaki tud az ilyesmikről, az Hermész, szóval nem szalaszthatom el a lehetőséget.

~Jerome Masamba - Party Place~
Ha elfogy a whiskey a poharamból, újratöltetem, majd megfordulok a széken, és úgy teszek, mintha a táncteret nézném, de közben továbbra is hallgatom a beszélgetést. Kissé meglep, hogy a kocsmáros azt mondja, hogy nem tud semmiről. Ezek szerint Omega nem hivatalosan van itt. Felmerül bennem, hogy hamis a nyom, de az nem lehet. Az X-ek megerősítették, hogy Omega nemrég még biztosan a Testvériséggel mozgott. De úgy tűnik, ennek a Xornnak, az imázsába nem igazán illik bele, hogy egy képességrablót alkalmazzon. A múltba látással kapcsolatos kérdést nem tudom mihez kötni, de Omegáról van szó, úgyhogy nem kizárt, hogy mostanában ezt a képességet bitorolja. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy ki ez az alak és miért van Omega nyomában. Könnyen lehet, hogy olyan szerencsém volt, hogy találtam valakit, aki hasonló célokkal érkezett Tianba. Egy biztos, hogy mindenképpen beszélnem kell vele, de nem itt és nem most. Szinte biztos vagyok benne, hogy a csapos megjegyzi azokat, akik Omega vagy egyéb bujkáló Testvériség tagok és más szemétládák után kérdezősködnek, szóval nem lenne okos feltűnő érdeklődést mutatni iránta. Pláne nem ilyen feltűnő fizimiskával. Várok és figyelek hát tovább, és majd csak akkor közelítem meg, ha elhagyta a helyet.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Reptile Kedd 22 Júl. 2014, 20:56

~ Ray Crawford - Party Place ~
A pultos nem adta ide az üveget, ám jó indokkal ha jól értelmeztem, viszont nem volt rá szükség, indok nélkül is hajlamos lettem volna lemondani róla, hiszen végül is más tulajdona, mindez viszont lényegtelen. Helyet foglalva kénytelen vagyok hamar ráébredni, hogy az első ránézés jelen helyzetben megtévesztő volt. A szavaira bólintok, majd pedig koccintok vele és egy egészségesen alkoholista mozdulattal tüntetem el az ital nagyobb részét, egy keveset hagyva csupán, hogy ne kelljen oly hamar visszatérni a pulthoz.
- Örvendek. - Teszem még hozzá, majd pedig kissé oldalra biccentem a fejem, csak hogy moderált kíváncsisággal feltehessem a következő kérdést.
- Árulkodó név, tűz manipuláció? - Viszonylag nem ritka, de nem tudom, hogy mennyire vagyok megbarátkozva ezen mutáció típussal, bár tény és való, hogy aki ért hozzá egészen egyedi dolgokat alkothat, csupán láttam már ilyet véletlenszerűen nagyobb pusztítást okozni, azonban magával a személlyel nincs problémám és nem ülnek ki az arcomra sem a gondolataim. A csapos felé fordítom a tekintetem pár másodperc erejéig.
- Érdekes félelem pont egy ilyen helyen. - De végül is mindenkinek megvan a maga keresztje, ha úgy tekintjük, a maga kis félelmei, még ha azok nem is jelentősek és a legrosszabb esetben is csak kellemetlenségbe torkollhatnak... Igaz ez változó, de mindenki visz az élete során magával legalább egyet, ki kisebbet, ki nagyobbat, félelem vagy valami más ami teherként nehezedik rá, a múlt vagy néhányak esetében akár a jövő, az pedig kérdéses, hogy valaha képes lesz-e megszabadulni ezektől. A kisebb felhajtás irányába terelem a tekintetem, nem köt le különösebben, de mégis kissé gondolkodóan legeltetem a látványon a szemeimet.
- Nem csodálom, hogy felkapott a hely, legalább is ha ez mindennapos. -

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Vas. 27 Júl. 2014, 22:22

Főtér - Danny
Hermész leül a padra.
- Nem tudom. Mindenki csak úgy jött. Exodus például egy rejtély. Még nem is hallottam mutánsról, akinek ennyi képessége lenne. Nem is tudom, hogy van-e bármi, amire ne lenne képes. Hellstorm megakarta tanítani másoknak, hogy ő mit hibázott. Állítólag ő az egyetlen, aki kedve szerint jár ki és be. Sokan látták egyszerűen elteleportálni. Nem is tudtuk, hogy ez lehetséges, de ő képes rá. Mr. Creed... őt nem tudom. Mikor megjött olyan volt, mint egy farkas a bárányfalkában, de Xorn kijózanította. Valamennyire...


Aréna - Barbara (Gunny)
Gunny karmaival könnyedén áthasít a harcra nem készült lupinok között. A legtöbb egyre inkább elhátrál ám mikor a lány látja már a plüsst akkor hirtelen egy csizma talpát is észre veszi és és megérzi a törött orr fájdalmát. Vérző arccal zuhan hátra. Szédelegve tud feltámaszkodni. A lupinok sebeiket nyalogatva néznek. A plüsst pedig Junior dobálja vidáman. A csizmája Gunny vérétől bűzlik.
- Junior... mit mondtam?
- Nyaf-nyaf?
Kardfog mérgesen nézi a Logan kölköt aki vidáman vigyorog.
- Ugyan-már. Végre van kivel játszanom.Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
A pultos elgondolkodik mikor Constantine pontosít.
- Neeem... bár hallottam már, hogy emberek eljártak Xornhoz segítségért és ott felébresztették vagy elnyomtak emlékeket, de ilyen fickóról nem. Légió és Ralf beszélgetnek ameddig Perzselő Rayre figyel.
- Egen, Légió szerei a hajcihőt. Meglehet szokni, jobb, mint egy sötét szobában egyedül inni. Az erőm? - megkocogtatja a szemfedőjét - örök tűz árad innen. Tizenhárom voltam, amikor egy év alatt egyszerűen megvakultam, lassú fájdalomtól égésszerű érzésen át a totális szemgolyó kiégésig. A végére csak egy örök lángkatlan maradt. Néha az élet szopás.


Palota - Tao
A jelmezes kezet nyújt.
- A nevem Omega.
Mondja arrogáns mosollyal.

- Omega egy különleges terv miatt van itt velünk. A legtöbb tagja kis testvériségünknek egy alkotó eleme ennek a tervnek. Még te is barátom. Utólag is elnézésedet kérem, hogy kihasználunk téged.
Xorn békésen jelenti be ezt be kezeit végig összekulcsolt ujjakkal.
- Barátom... felfogjuk támasztani a mestert.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 28 Júl. 2014, 10:19

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Úgy tűnt, hogy az ellenfeleim nem igen készültek harcra, ami igencsak meglepő volt számomra annak fényében, hogy mit tapasztaltam eddig róluk, hogy mennyire harciasak tudtak lenni. Ekkora befolyása volt Xorn-nak, hogy még az állatias mutánsok alapvető ösztönét is elnyomta azért, hogy ne lógjanak ki a sorból? Ha ez igaz volt, ez a hely mégsem volt annyira paradicsom, mint hittem eredetileg. Láttam a csizmát, majd felnyögtem a fájdalomtól, amit az orromban éreztem a töréstől. Kissé kábán ültem fel a földön az elterülés után, az orromhoz nyúltam és a vérzés és fájdalom ellenére odanyúltam a törött részhez. Összeszorítottam a fogamat, majd igyekeztme egyetlen mozdulattal visszatenni az orromat, hogy ne ferdén forrjon össze a regenáció mellett sem. Ha már kezdett gyógyulni, akkor lassanként álltam fel a földről és a srác szavai után egy ragadozóvigyor jelent meg az ajkaimon. Ez most végre olyan, mint otthon a ketrecharcok, csak itt éppen nem fogad rám senki és egy árva centet sem fogok látni abból, ha győzök. Láttam, ahogyan dobálgatta a plüsst, megfeszítettem minden izmomat és ha eddigre képes voltam arra, hogy rendesen megálljak és támadhassak, akkor, amíg Creed-re figyelt és feldobta a plüsst akkor próbáltam nekiugrani. Számítottam rá, hogy észreveszi, így úgy próbáltam mozdulni, hogy még korrigálni tudjak a nekiugráson, hogy ne szökhessen el. Ha sikerült, akkor birkózófogásra fogom meg és lököm le a földre, közben az egyik kezem a hátára, a lapockája magasságába csúszik és a fegyverem teremtette karmokkal belemarok a hátába.
- Még nem végeztem kiskutyus! – mondtam.
Ha visszatámad, akkor próbálom eltéríteni a karmait, illetve kitérni a támadása elől.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Deadpool Csüt. 31 Júl. 2014, 18:17

Parti-place

Előkerül is a kanál a belső zsebből, igényes mekis műanyag. Alkoholos filccel áll rajta a sokat mondó W.W. De pillanat alatt alámerül a tejes csokigolyós csodába, hogy felkavarhassam. Nem tudom, hogy végül kérdeztem-e akármit de rezzenéstelenül folytatom a történetemet.
- Szóval miután Tom Hanks lemondta a folytatást én is polgári néven folytattam. Csak régi haverok hívnak Wilsonnak. De mióta rendszeresen edzek már nincs olyan szerencsétlen gömböc alakom se. Ez valahol a második házasságom eleje környékén lehetett, örök szerelem. Senki nem csalt úgy "ki nevet a végén"-ben mint Kitty. Sokan azt mondták, hogy nem illünk egymáshoz, de három évig húztuk mielőtt a falon keresztül távozott. Sose jött vissza és csak remélem, hogy nem tüsszentett fél úton és ragadt a falban. Morbid egy kőmívesné lenne a történetből... - A távolba révedek a mese közben, néha egy kicsit gesztikulálok, mindenféle Rapülök nélkül. Persze az élet megy tovább, de sajnos nem igazán találtam ki az alibimet. Csak az előzheti meg a lebukásomat, hogy hatalmas rutin áll rendelkezésemre. Vagy talán, hogy senki nem foglalkozik velem.
Biztos vagyok benne, hogy megfigyelnek, feltűnő a csönd és túl sokan vannak sok félék. Már készülök is a harcra, amíg át nem szalad rajtam ez a tejbecsoki és szaladok csokizni.


Hihetetlen, hogy csak most jut eszembe, hogy most nem is küldetésen vagyok.
Azt hittem ez valami mutáns vidámpark és én meg itt lógok a faj alkoholistáinak krémjével.
El se kérték a személyimet a bejáratnál, amatőrök, simán lehetnék kiskorú is és átverhettem volna a rendszert.


A csokigolyók egy nagy S-t formázva megállnak a pohárban.

Van még remény! Az én bolygómon.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 08 Aug. 2014, 17:12

Palota - Tao

Kesztyűs kézzel ugyan, de elfogadom a kézfogást Omegától, akiről semmi nem derül ki, mert Xorn olyan titokzatosan beszél róla, mintha a jelenléte is már önmagában leplezendő lenne. Amikor a tervről kezd beszélni, figyelmesen hallgatom, bár nem egészen értem, hogy mire céloz azzal, hogy ki akar engem használni. A képességeim jelenleg eléggé korlátozottak, így nem tudom, hogyan lehetnék hasznára. Nem tűnik fenyegetőnek mindenesetre, még akkor sem, ha a kihasználás szót használta, így nem is pánikolok, még akkor sem, mikor feltámasztásról beszél.
-Feltámasztani? Bocsáss meg, Xorn, de nem egészen értelek. Eddig azt hittem, hogy Tian kormányzása, irányítása és igazgatása a célod. Nem tudtam, hogy okkult tudományokkal is foglalkozol. Pontosan miből gondolod egyáltalán, hogy a „mester” fel akarna támadni? És mit érnél el vele, ha sikerrel jársz? – Kérdem hasonlóan nyugodt hangnemben.
Láttam már elég dolgot ezen a világon ahhoz, hogy ne lepődjek meg egy ilyen kijelentésen, mióta angyalok és démonok járják a Földet, senki nem ringatja magát abban a hitben, hogy nincs túlvilág. De visszahozni onnan valakit az akarata ellenére, na az már egy más dolog. Nem tudom, hogy Xornnak mik lehetnek az indítékai, de félek, nem teljesen tiszták.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Aug. 2014, 17:26-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 08 Aug. 2014, 17:25

Quentine – Party-place

A csapos válasza most sem túl felvillanyozó, egyre inkább az a megállapításom tűnik helyesnek, hogy ha Omega valóban itt is van, Xorn nem akarja, hogy erről bárki is tudjon. Egy képességtolvaj egy mutánsok által lakott városban? Maga a rémálom! Igen, ha meg akarom találni Omegát, ahhoz komolyabb nyomozói munkára lesz szükség, mint a kocsmában való körbekérdezősködés. Akik itt vannak, azok valószínűleg vagy újfiúk, mint én, vagy helyi lakosok, akiket Xorn nem avatott be az olyan titkaiba, mint Omega jelenléte. Ahhoz, hogy többet kiderítsem Omegáról, Xorn közelébe kell valahogy férkőznöm, róla kell megtudnom néhány dolgot, és ez nem lesz könnyű. Láttam, hogy egy ázsiai fickót csak úgy kiemelt a tömegből, de kétlem, hogy véletlenszerű lett volna, és még ha a hapsit ismeri is régebbről, akkor se biztos, hogy rögtön ilyen tervekbe avatja be. Nem, ez nem a szerencsekerék, ahol egy mázlis alakot beavatunk mindenbe, valószínűleg az a tag is legalább olyan közel áll Xornhoz, mint Omega, szóval őt sem látom már viszont egyhamar.
Kezdem úgy érezni, hogy a gondolkodásom lelassult a fülledt melegtől és a piától, most, hogy ezt a pohár gint is felhajtom végül. Körül kell néznem a városban, hogy tudjam, mik a lehetőségeim.
-Kösz a piát és a beszélgetést – vetem oda a csaposnak, és ha kér valamit az italért, azt megfizetem neki.
Ezután felállok a pulttól, és kisétálok az ajtón, nem megyek messzire, épp csak a friss levegő kell. Ennek megfelelően rögtön rá is gyújtok, és a bejárat mellett a falnak támaszkodva próbálok valami tervet kieszelni. Xornhoz nyilván nem lehet bejutni, és az épülete hatalmas. Ha Omega itt van, könnyen lehet, hogy ott rejtegeti őt is, de valamikor csak kijön onnan. Az már más kérdés, hogy mit kezdek vele akkor, ha megtalálom.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 08 Aug. 2014, 21:57

~Ralf, Place~

Légióval koccintunk, és leküldi a piáját, de a jointot már elutasítja. Kérdő tekintettel nézek rá, mire magyarázni kezdi, hogy a fejében valami hawaii party lesz. Nem tudom, hogy milyen cuccot nyomat mostanában, de totálra küldte. Az emlékei alapján ez még inkább elképzelhető, úgy tűnik a Roby's bar után ő nem úszta meg a börtönt. Szopás. Végighallgatom a storyt, közben rágyújtok, és visszatérek a csajhoz. Mármint, csak a kezemmel, a figyelmemet egyelőre nem érdemli meg.
- Nem vágom, Roby után megszakadt a kapcsolatom kb mindenkivel. Otthonról kitagadtak, az utcára kerültem, ahol elég jól elvoltam piti lopásokkal, amíg be nem szerveztek egy bandába. Elég sokáig tartott, mire átvettem a vezetését, de egész jó Főnök lettem. Annyi cuccunk és pénzem volt, mint még soha. Na meg a legjobb prostik, vágod, az átlagos királyi alvilági élet. Na, persze amikor jöttek a köcsög démonok, akkor mindent hazabasztak. Jobbnak láttam lelépni, azért vagyok most itt, frissítem fel a régi kapcsolatokat, gondolnom kell a jövőre. Tudod hogy megy ez, ha megszoksz egy életstílust, akkor k-rva szar elölről kezdeni. Leszoktam valamelyest a drogokról is, csak a kokó meg a fű maradt, de azok is ritkábban. Gyújts már rá, ne szopass. - nyújtom ki felé megint a cigit, miközben újabb adag piát kérek, természetesen mindkettőnknek. Leszarom, hogy nem akar inni, akkor is fog.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Szomb. 09 Aug. 2014, 19:47

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

Gaia nem felel már, természetesen tudom, hogy a saját dolgára ment és jól érzi magát. Ezt meg sem kérdőjelezem. A hatalmas monitor elé teremtek magamnak egy szép nagy franciaágyat rajta egy gyönyörű póknővel. Lazán odahátrálok és hátulról beleugrok az ágyba, egyenesen a póknőm karjaiba érkezve. Egyik kezemben a mackó, másikban a csaj melle, közben nézem a kivetítőt. Elkezdünk smárolni meg minden. Imádom ezt a csajt, annyira imádom, hogy ki akarom várni a megfelelő alkalmat, hogy meghúzzam, ami ritka isteni kegy nálam. Unalmas lenne csak úgy megvágni, ez már vagy a harmadik alkalom, hogy próbálgatjuk egymást szóval lazába vágom magam. A legjobb, hogy hat karja van és mindenhol hozzám fér, ahol csak akarom. Király.
- Lassan csináld. Kint éppen beszélek Ralffal. Ahham, a Party Placen. Jó hely, enyém az egész.
Azt hiszem el leszek vele egy darabig, közben azért figyelek arra, hogy mi van kint.

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Lev Hudson ~

Ralf belassul, várnom kell a válaszára. Ez nem okoz problémát számomra, túl tökéletes vagyok ahhoz, hogy ilyenen fennakadjak. Átlagosan teljesen megnyerő tekintetemmel figyelem, közben odabent úgyis elvagyok a nővel, ez nem jelent gondot. Amikor válaszol odafigyelek, de csak hümmögök aztán bólintok neki. Nem áll össze a kép, de ez nem az én hanem mindenki más hibája. Nem alkalmazkodnak eléggé az én igényeimhez.
- Ahham. Homályos ez az egész nálam, egy csomó emlékem nincs meg. Neked sincs. Na mindegy. Csekkolom a jointot.
Elveszem a felém nyújtott cigit, a másik kezembe teremtek egy menő aranyozott vihargyújtót és beizzítom a füvescigit. Érzem, ahogy megakadok a mozdulat közben, és teljesen lefagyok. Ahha... bent smárolunk és elengedtem a macit, de már megvan.
~ Jó ez a póknő, több kellene belőle. Kettő-három tökéletes lenne. Várjunk... hogy is van a Tiani drogtörvény?
Intek az egyik ujjammal Ralfnak, hogy pillanatot kérek. Teremtek a gyújtó helyett a kezembe egy mobilt. Sima hívó a lényeg, hogy benne legyen Xorn száma, vagy a hívója, bármilyen kommunikátora. Meg is csörgetem rögtön.
- Csé. Itt Légió, éppen Levi. Hogy volt az a drogtörvény? Nem tudom mi legalizált és mi nem, kellene info mielőtt szétszórom az anyagot az új lakosok között. Kössz-kössz a választ. Gondolom a gyógyszerek meg az alkohol az legális. Egyáltalán az alkoholt legalizáltuk? Csörögj vissza.
Simán elmondom és lenyomom. Nagyon nem érdekel, hogy nem veszi fel, felveszi vagy csak üzenetrögzítőre mondom. A lényeg, hogy tudjon róla és visszahívjon, a többit onnantól intézzük. Persze Xorn számára is csak én engedem meg, hogy ő legyen Tian vezetője. Ő is az én emberem, hagyom főnököset játszani.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Szomb. 09 Aug. 2014, 22:50

~Danny Long - Főtér~
Amikor Hermész leül a padra, én is így teszek. Úgy tűnik, hogy ő sem tud nagyon sokat a Testvériségről, és arról, hogy Xorn miért pont velük képzeli el az országát. Biztos talált volna kevésbé kétes mutánsokat, ha nagyon akar... Meghallgatom azt a kevés információt, amit elmond a különböző tagokról. Az például elég érdekes infó, hogy Hellstrom szabadon tud közlekedni ki-be a városból. Az, hogy megtanítsa a többieknek, hogy mit hibázott, elég kamu dumának hangzik, de azért rákérdezek:
- Az mit jelent, hogy Hellstorm meg akarja tanítani, hogy mit hibázott?
Kardfogról nem is tudtam volna mást elképzelni, mint hogy farkas legyen a bárányok közt. Arra kíváncsi lennék, hogy mennyire sikerült kijózanítani, de egyértelműen Hermész sincs igazán megelégedve az eredménnyel. Az már az arénánál is látszott, hogy nem igazán van tekintettel azokra, akiket magánál gyengébbnek ítél meg, és ebbe a kategóriába Hermész is beleesik.
- Az arénánál nem tűnt valami szelídnek. Ennél még rosszabb volt, amikor ide került?

~Jerome Masamba -  Party-place~
Miközben befejezem az italomat, a mellettem ülő fickó végez a beszélgetéssel. A csapostól nem sokat tudott meg Omegáról, és ez persze azt jelenti, hogy én sem lettem sokkal tájékozottabb. Az tehát biztos, hogy titkolják az ittlétét, ami már csak a képességének ismeretében is indokolt, de ennél többet nem tudok. Nyilván Xorn lesz a kulcs, de hogy rajta keresztül hogy jutok el Omegához, az egy nehéz kérdés. Ha rejtegeti, nyilván tisztában van vele, hogy milyen ember, tehát nem fogja meghatni, bármit mondok, pláne nem ha egy másik idősíkban elkövetett bűneit olvasnám a fejére. Az egyenes út nem járható, kerülővel kell eljutnom hozzá, és valószínűleg Xorn is megpróbálja majd megakadályozni, ha úgy döntök, hogy itt és most végzek vele. Ez egyre kevésbé tűnik reális opciónak. Meg kell várnom majd, amíg elhagyja a várost, és utána kell mennem valahogy, mert ez túlságosan hazai pálya neki. De ezzel kicsit előre szaladtam, először meg kell tudnom, hogy pontosan hol van, és mit csinál a városban. Ahogy a férfi feláll és kimegy, én kényelmesen visszafordulok a pulthoz, lerakom a poharamat és felállok. Nem sietősek a mozdulataim, mert nem akarok nagy feltűnést kelteni, de nem is húzom az időt.
- Kösz. - mondom, majd ha kell fizetek, és én is elindulok kifelé. Addig nem  gyorsítok fel, amikor a csapos látóteréből ki nem érek, de akkor viszont igen, mert nem akarom elveszíteni a fickót. Szerencsére nem is fenyeget ez a veszély, mert amikor kilépek a szórakozóhelyről, észreveszem, hogy a bejárat mellett dohányzik. Odalépek hozzá, és így szólok:
- Azt hiszem, hasonló okból jöttünk ide. Talán tudnánk egymásnak segíteni.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Vas. 10 Aug. 2014, 03:54

Főtér - Danny
A madárember zavartan nézelődik.
- Tudja a fene... Hellstorm egy rejtély. Veszedelmesnek tűnik, de csak annyit mesélt, hogy bűnöző volt, sőt bűnvezér, amiért a pokolban sínylődött.
Kardfogra megrázza a fejét.
- Sokkal rosszabb... mint egy macska, ami a bogarakkal játszik. Fenyegetőzött és bármit elvett, csak Xorn miatt tűrte meg az ellen szót.
A hegyoldalból dal szólal fel.
- Ó igen,.. a kilenc nővér. Esténként énekelnek. Ők is abból a kínai börtönből származnak, amiből Xorn. Na ők félelmetesek.


Aréna - Barbara (Gunny)
Junior egy morgással tűri, ahogy a hátába kap a nő zuhanni kezd a föld felé, de a mutáns bukfencezik így lerázza magáról Gunnyt és, ahogy az is landol a földön egyszerűen arcba rúgja. A nő orra eltört és a vér betakarja a száját. Junior lenyűgözően gyors, szinte speedestert idéző a sebessége. A fiú vicsorogva mosolyog Barbarára.
- Talán megjátszod az ártatlant szivi, de a mozgásod rég elárult túl tapasztalt és kimért vagy.
Kardfog közben kikíséri a lupinokat. Junoir csak vigyorog.
- Folytathatjuk?
Mire rákérdez mindkét félen minden seb begyógyult.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Jerome Masamba
A pultos nyugisan néz Légióékra.
- Az alkohol engedélyezett, de a drog nem igazán, de mivel nincs is hol termelni, vagy hogyan így ez eddig igazán fel se merült.
Mondja majd biccent Constantine-nak és Jerome-nak. Utána Deadpoolra néz.
- Öhm.. Lé... Levi... azt a hapsit te teremtetted vagy valaki tényleg beesett egy jelmezben?
Kérdezte.


Palota - Tao
Xorn békésen hallgatta Taot.
- Valóbban igazad van. Erőszakkal visszahozni valakit etikátlan lenne, de erről szó sincs. Magnetot megölték évekkel ezelőtt. Bár szeretem a népemet azt is tudom, hogy kevés vagyok számukra. Minden mit itt felépítettem pontosan ugyanaz, mint Magneto tervei voltak az M aszteroidával. Őt meggyilkolták és tettemével kísérleteztek. Én pedig visszaakarom neki adni az életet, amit elloptak tőle. A testvériség részben ezért is gyűlt össze, mind adunk egy részletet a mesternek, amivel újra köztünk járhat.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Aug. 2014, 09:03

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Aréna ~
Sikerült megérkeznem és a hátát végigvágni karmolással, de ahogyan számítottam rá, mint az apjának neki is volt regenerációja. Felnyögtem, amikor lerázott magáról és ismét eltörte az orromat. Magamban mordultam fel egy pillanatra, ha adhattam volna azt, aki vagyok, akkor ennek a kölyöknek semmi esélye sem lett volna ellenem, de meg kellett játszanom, hogy igen és pocsékabbul harcolni, mint amire képes vagyok. Egy kicsit megalázónak tartottam, de a szerepért bármit. Ha meglett volna a gyorsaságom az övé is lényegében semmiség lett volna, de így? ismét kiköptem a vért oldalra, pillanatok múlva úgyis be kellett, hogy gyógyuljon, a fájdalom pedig megszokott volt, nem zavart egy kicsit sem már. Elégedetten néztem a srácra, amikor vicsorogva vigyorgott, a szemem sarkából pedig láttam, hogy Kardfog már vitte is ki a kicsiket, úgy tűnt, hogy mégsem voltak velünk egy kategóriában. Kissé oldalra biccentettem a fejemet a szavai után, aranyosnak véltem, hogy ártatlannak vélt. A mozgásom pedig, szerintem igencsak otromba és kezdetleges volt, semmi esetre sem elegáns és kecses, mint egy állatias mutánsé.
- Soha sem mondtam, hogy ártatlan vagyok kölyök – vigyorodtam el. – Utcai harcokból és ketrecharcból éltem eddig. Tanultam hozzátok hasonlóktól, felinektől és lupinoktól is. Szerinted miért mertem beállni közétek?
Kacsintottam rá a végén. Újra elvigyorodtam, szélesebben a második kérdése után. Eddigre már az orromból sem folyt a vér és teljesen rendbejött.
- Naná, hogy igen! – feleltem. – Utána meg meghívhatsz egy italra – kacsintottam ismét rá.
Egyelőre nem mozdultam, ő volt előnyben, még ha én támadok, akkor is, így meghagytam, hogy megtegye kezdésnek. Próbálok figyelni a gyorsaságára is és gyengepontokat keresni rajta, amiket kevésbé véd és azt kihasználhatom, hogy átmenetileg meggyengítsem és esetleg felé kerülhessek. Az ő támadásai elől pedig igyekszem majd kitérni valamilyen módon, ahogyan az a legkönnyebben kivitelezhető.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Hétf. 11 Aug. 2014, 18:08

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

A pókcsaj rendesen kitesz magáért, szeret a kedvencem lenni és szeretne is az maradni. Hat kézzel gyorsan letudja saját magát és engem is vetkőztetni, egyelőre félig, aztán meglátjuk hogyan megy tovább az este. A hawaii partyt is meg kell szervezni és be kell rá ugrani, szólni kell Gaianak, hogy ne nyisson ránk és hempereghetünk is.
~ Isteni pasi vagyok.
Talán a homokos tengerpart hangulatosabb lenne mint egy sima franciaágy. Ha nem lennék túl tökéletes talán azt mondanám, hogy kikészít ez a nő, de én már jóval efelett állok. Neki kell megtisztelve éreznie magát tőlem. A soft pornót megszakítva felállok az ágyon, elsétálok egy üveg vodkáért, amit odateremtek magamnak. Kezdődhet a szórakozás kettesben.

~ Party Place, Légió, fizikai sík, Lev Hudson ~

A világ úgy működik, ahogy azt elvárom. Elő se kell vennem a telefont, a csapos már lerendezi a drogkérdést. A törvények felett állok, nekem az hogy valami illegális nem jelenthet akadályt. Én magam vagyok a törvény. Nyugodtan szívok bele a cigibe, kiélvezem, az italt hagyom oldalt. Annyira nem jó, mint amit én teremtek magamnak. Ralf megint be van lassulva, elszívta az agyát, zsír. A kocsmáros kérdésére kinézek oldalra, félig ki is dőlök a székről. Furcsán ismerős azaz alak.
- Én nem teremtek férfiakat, csak fekete egyenruhás őröket vagy rendőröket. A színes jelmezes alakokhoz csak akkor van közöm ha csajok. Miért valami gond van srác?
A bal kezemet felemelem és csettintek egyet, közben a képességemmel már váltom is a zenét.
~ Ah, ah, ah, ah, ah... Deaaaadpooool
Egyébként nem ismerős a fickó, meg jelmezt se nagyon látok rajta. Nem tudom eldönteni, vagy én vagy a csapos haluzik. A fűre tippelve én. KIRÁLY!

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 13 Aug. 2014, 02:33

~Maradok változatlanul, tisztelettel, hű szolgálója: Ralf, Party Place~

Levi a fűről és a drogtörvényekről kérdez, én pedig lelki szemeim előtt már látom is egy zöld-fehér Legalize egyenruhában. Amit csak a móka kedvéért venne fel. Vigyorogva mozgatom a piát a pohárban, és épp amikor kezdene frusztrációm támadni a jelmezes csávótól - nem szokásom ilyeneket haluzni, sőt, jó pár éve nem igazán haluztam semmi komolyabbat - amikor megnyugtatnak, hogy nem a képzeletem szüleménye. Levi közben zenét vált, elég elbaszott egy valamit sikerült kiválasszon, dehát sose a zene ízlése volt a legmegnyerőbb tulajdonsága.
- Levi, valami jó kis house esetleg? Erős, ütős méllyel... nemtom, Martin Garrix - Animals? Nagy sláger volt anno. Hol a faszban van a piám?! - fakadok ki, mert még mindig nem sikerült a lomha csapos idejuttassa az általam vágyott alkoholt. Rohadjon meg, a régi szép időkben az ilyet lelőtték. Vagy felgyújtották. Esetekben mint a kettőt megtették, és volt amikor rossz sorrendben, ez gyakran függött a tömeg józanság-részegség-merészség hármasától. Ha lenne egy lap, akkor rajzolhatnék grafikont is erről.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 13 Aug. 2014, 17:00

Xorn szavai sok emléket felidéznek bennem Magnetoval kapcsolatban, és azon gondolkodom el, hogy vajon csak átvitt értelemben nevezi őt mesternek, vagy valóban találkozott vele, és Magneto esetleg tanította is valamire. Abból, ahogy beszél róla, és ahogy gondolkodik, valamiért kétlem, hogy valóban Magneto tanítványa lett volna. Tény, hogy ez a hely az M aszteroida egyfajta megvalósítása, de Magneto nem volt a személyi kultusz nagy kedvelője, és a feltámasztása így visszás lehet.
-Mire gondolsz, amikor azt mondod, mind adunk neki egy részletet? – Kérdem Xorntól némi töprengés után. – Ez lenne a módszer, amivel feltámasztod? Pontosan hogyan működik ez? És valóban ugyanazzal az elmével, személyiséggel fog feltámadni?
Bár maga a feltámasztás gondolata taszít, az, hogy Magneto újra éljen, nem feltétlenül rossz dolog. Tulajdonképpen igaz, hogy idő előtt vetettek véget az életének, és ha lehetőség lenne rá, más embereket is visszahoznék az életbe. Csak attól tartok, hogy a módszer, amit Xorn használni akar, még több erkölcsi falat döntene le, és számomra a „cél szentesíti az eszközt” elv nem elfogadható.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 13 Aug. 2014, 18:06

Miközben azon gondolkodom, hogy melyik irányba is volt pontosan az épület, ahol Xornt láttuk, a kocsmából kilép egy fickó, és megszólít. Már korábban is láttam, ott ült nem messze a pultnál, de nem tűnt fel, hogy figyelne engem. Márpedig az alapján, amit mond, biztos, hogy hallgatott engem és a csapost. Úgy tűnik, berozsdásodtam, ha még egy ilyen feltűnő alak figyelő tekintetét sem szúrtam ki, de ezt a kóma, a képességem elvesztése, és a gin számlájára írom.
Van egy elképzelésem, hogy mi lehet a hasonló ok, elvégre ha valaki Omegát keresi, nem kizárt, hogy más, meglopott mutánsokkal hozza össze a sors. Vajon tényleg akkora mázlim van, hogy másik fickó tök ugyan ezzel az indokkal, pont velem együtt érkezett ide, és mellé ültem le véletlenül a kocsmában? Oké, kóma, gin, satöbbi, de azért ez már nekem is gyanús.
-Hasonló okból, mi? – Kérdezek vissza gyanakodva, mert valahogy nem vagyok hozzászokva, hogy csak úgy felajánlják az emberek a segítségüket. – És mi lenne a te okod pontosan? Mert ha jól gondolom, az enyémet már hallottad odabent a pultnál.
Beleszívok a cigarettába, kifújom, és a férfi felé fordulok teljesen. Jól figyelem a fickó arcát, bár a maszkja eléggé nehezíti, hogy leolvassam a reakcióit, és megállapítsam, hazudik-e a pasas.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 16 Aug. 2014, 23:03

~ Légió, mentális sík, Gaia ~

 Lassan felébredek a plüssöm ölelésében. Nem aludtam sokat, de ez azért kellett ahhoz, hogy aztán egész este fenn tudjak majd maradni ha kell. Ahogy ismerem Levit szükségem is lesz majd rá, hogy fent tudjak lenni. Mellesleg a Haway bulit is meg kell még szerveznem. Végre egy buli, ahol tényleg kiélhetem a píromán szenvedélyeimet, mindenféle hátulütő nélkül.
A kivetítőm a dolgok érdekesen alakulnak, jelmezes figura van a helyen és nem is az én bábum, vajon ki az a csávó?
Megpillantom az ágyat nem messze a kivetítőtől, odalopakodom, de végig az ágynak háttal maradok, majd megkopogtatom annak hátlapját, nem nézek rá az ágyra.
- Levi, lassan szervezném a bulit. Átpasszolod a macit? Meg az ággyal mi legyen? Emeljek köré egy haway kunyhót? Ja és a haveroddal mi legyen, és azzal a jelmezes csávóval? nem az én nagyított bábum. Mi legyen vele?
Kérdem, majd várom a válaszokat és a macit.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 2 Mudch0 Tian - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Hétf. 18 Aug. 2014, 00:16

~Danny Long - Főtér~
Elég rémisztően hangzik az, amit Hellstormról mond. Tényleg a pokolból jött volna vissza? Vagy ez csak valami képletes dolog? A neve mondjuk eléggé árulkodó... Őszintén szólva már nem kifejezetten lepődnék meg azon, hogyha tényleg a pokolban járt volna. Mostanában már semmin nem lepődöm meg. Az viszont kérdés, hogy vajon tényleg megjavult-e. Ezt valószínűleg nem most fogom megtudni, hanem akkor, ha sikerül egy kicsit mélyebben belelátnom az itteni dolgokba.
Elfintorodom, amikor Kardfogról beszél. Az ő gonoszságát sokkal nehezebb álcázni. Ha ő nem lenne, vagy nem így viselkedne, sokkal hihetőbb lenne ez az egész, hogy itt tényleg valami jó dolog történik. Így viszont elég nehéz elhinni, hogy nincs mögötte semmi hátsó szándék, amihez rá is szükség lenne. Kíváncsi vagyok ő mit gondol erről, még ha nem is tudja, hogy valójában mi van a dolgok mögött.
- És miért tűri meg őt Xorn? Nem olyannak tűnik, mint aki szereti az ilyen erőszakos alakokat, akik megpróbálják elnyomni és megalázni a többi mutánst?
Amikor a hegy felől meghallom a dalt, felnézek. Rögtön kapok is magyarázatot a jelenségre, mielőtt rákérdezhetnék, bár sokkal okosabb nem lettem. Viszont mellékesen elejt egy olyan információt, amire rosszul következtettem. Xorn nem Genoshán volt börtönben, hanem Kínában. Jobban oda kell figyelnem, és nem szabad kihagynom kérdéseket! Nem tudok olyan sokat a mostani kínai helyzetről, mint szeretnék, de a nyelvórákon azért beszéltek róla valamennyit. Azt tudtam, hogy nem szeretik a mutánsokat, de azt nem, hogy ott is vannak olyan táborok, mint Genoshán. Bár igazából gondolhattam volna... Nem elképzelhetetlen az ottani vezetőkről az ilyesmi.
- Kik ezek a nővérek? - kérdezem. Nem volt valami bizalomgerjesztő, amit eddig mondott.

~Jerome Masamba - Party Place bejárat~
A fickó kicsit gyanakszik, de ez érthető. Az embervadászat nem teszi valami közvetlenné az embert, hiszen bármikor ellenségekbe futhat, és én sem vagyok valami bizalomgerjesztő. Halványan elmosolyodom a kötelező kérdésre.
- Mondjuk úgy, hogy van egy rendezni való ügyem Omegával. - felelem. Nem mondom még ki, hogy meg akarom ölni, bár valószínűleg sejthető. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő baráti szándékkal keresse, de még nem bízhatok benne száz százalékig, úgyhogy nem terítem ki az összes lapomat.
- Biztos forrásból tudom, hogy itt van, de több információm nincs róla. Úgy vettem ki, hogy te is hasonló helyzetben vagy.
Megvárom, hogy megerősítse, vagy cáfolja ezt, mielőtt folytatom.
- Gondolom egyetértünk abban, hogy ha meg akarjuk találni Omegát, mindkettőnknek szüksége van segítségre a nyomozásban... és a végrehajtásban is. Mivel valószínűleg Xorn védelme alatt áll, egyedül szinte lehetetlen a közelébe férkőzni.
Nem egyszerű a helyzet, de ha egy lehetséges segítőt találtam, miért ne lehetne több is? Egy csapattal reális esélyeim lehetnek. Először viszont annak kell kiderülnie, hogy ez a fickó hajlandó-e együttműködni.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Deadpool Szer. 20 Aug. 2014, 02:08

Parti-place

//Az első posztban még nem-jelmezben érkeztem, szólj ha Levi vagy a hely időközben változtatott ezen.

Éppen a síros résznél folytatnám a történetünket mikor megbámul a csapos és egy pillanatra megfeszül a nadrágom, az apróknál. Biztos voltam benne, hogy borravalóra vágyik de egyszer csak azt mondja. Pofátlanság, még hogy én Lévi jelmezes fickókat teremtek. Milyen amatőr alteregó lenne már? Egy jelmezeseket teremtő mutáns, cöhh. Kikérem magamnak, az alibim tökéletes az ásványvíz-pezsgő trükkel. Sajnos a víz-boron már jogdíjjak voltak. De felaplikáltam egy elvezető rendszert a ruha alá.

Sajnos a piros-feketében maradt. De a hit ad majd erőd.


Kicsit még stíröl a jó nép, majd a másik srác közli is, hogy nem teremt jelmezeseket csak....
Naaaa... A szemét kikopogtat a negyedik falamon. A külön bejáratú kis objektumomon kapirgál és se szó se beszéd betesz egy rettentő felszínes muzsikát rólam és nem tőlem neked. Hát ez....


Csettintek én is lelkesen felállva a székről az említett másik Levi felé. Remélve, hogy vált a szám. Bár ilyen még nem volt egy próbál megér...

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 2 Empty Re: Tian

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.