Tian

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Csüt. 08 Jan. 2015, 17:09

~Danny Long - Főtér~
Mielőtt elköszönne, Hermész még megoszt egy érdekes információt. Xorn sokkal inkább beleszól az emberek életébe, mint gondoltam. Nem csak külső támadásoktól védi őket, és fenntartja a rendet, hanem a magánéletüket is egyengeti. Nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy ez szép dolog tőle, vagy inkább kicsit ijesztő. Az sem teszi könnyebbé a helyzetet, hogy Hermész képes úgy elmondani a sztorit, hogy nagyon kényelmetlenül érezzem magam tőle. Kissé kényszeredetten mosolyodom el, amikor még meg is magyarázza, hogy mit csinált Hárpia és a párja. Ezután rájön, hogy neki is menni kell, így elköszön és el is szalad.
Egész sok mindent megtudtam, ideje eldönteni, hogy mi lesz a következő lépés. Nem biztos, hogy az a cél, hogy minél hamarabb, minél több embert kikérdezzek, a végén még feltűnik valakinek, hogy túlságosan sokat kérdezősködöm. Az viszont jó irány lehet, hogy megpróbálok ismerősöket szerezni, erre pedig a legjobb hely a Parti-place. Arra felé indulok el.
Közben folyton kilenc nővéren jár az agyam. Nem tudom mennyire tartozik a feladatomhoz, de ki kell derítenem, hogy kik ők, és mi az, amit őriznek. Az a látomás nem lehet véletlen! Valami köze van a dolognak hozzám, bár elképzelésem sincs, hogy mi lehet. Az biztos, hogy készülnek valamire, különben Xorn nem kérte volna meg a lakosokat, hogy ne zavarják őket. De kitől érdeklődhetnék róluk?

~Jerome Masamba - Parti-place~
A szörnyeteg tombolása megállíthatatlannak tűnik. Még egy kicsi, és megjön a nehéztüzérség! Ide kell jönnie! A következő pillanatban azonban nem Omega érkezik meg, hanem Xorn. Két férfi van még vele, de egyik sem az, akit keresünk. Két opció jut eszembe: vagy nincs itt, vagy valamiért nagyon fontos, hogy ne tudjanak róla. De nem, az nem lehet, hogy nincs Xornnal! Az viszont elképzelhető, hogy elküldték valahová. Akárhogy is, úgy tűnik, hiába várjuk, hogy ő bújjon elő. Bólintok, amikor Quinn is erre a megállapításra jut. Igyekszünk kiverekedni magunkat a menekülők közt.
Quinn terve nem valami kidolgozott, de ez egy olyan lehetőség, amit nem szalaszthatunk el. Ha tényleg a palotában rejtőzik, ki tudja mikor lesz a következő alkalom, hogy Xorn túl elfoglalt ahhoz, hogy megvédje.
-Siessünk! - mondom, és rohanni kezdünk.
Talán az igazság pillanata hamarabb jött el, mint hittem. Küzdenem kell, hogy a gondolat, hogy végezhetek Omegával, ne részegítsen meg teljesen. De most még józanságra van szükségem. Túl sok van még köztem és a célpont között.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Hétf. 02 Feb. 2015, 02:21

Főtér - Danny
Danny sétálva indul meg mikor meglátja, hogy pár pók lóg pontosan előtte le a főtér egyik fájáról. A fiú súgásokat hall. Nők halkan szólnak hozzá.
- Segíts király...
Mondja halkan és keserűen több gyenge női hang.
- Segíts...
Súgják újra és újra. Ha mégis tovább megy az egyik pók is megmarja, hogy a nővérek felé induljon meg.


Palota - Tao, Jerome Masamba, Constantine
A többiek meg se hallják Taot, aki visszafordulva látja, hogy a hely üres. Nincs itt semmi és senki. Szavaira senki sem felel. Ám a csendben egy búgást kezd hallani, halk és gyenge, de hallható. Követve a falon egy repedést talál, egy vonalat. Valami járatét.
Mögötte futva érkezik meg Constantine és Masamba a kapun.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Barbara (Gunny),
Onslaught, Kardfog, Hellstorm, Junior, Xorn, Ezékiel Gordon, Pultos és a vendégek
Onslaught kacagva vette észre Barbara lövését és a padlót fallé formázta maga előtt. Majd Deadpoolra mutat, aki üvöltve áll össze újra egy lénnyé és kezében egy karddal és egy uzival támad Gunnyra, Xornra és Gordonra.
Tian - Page 4 2089673-deadpool45
- Bocs, nem figyelek igazán. Ugye így nézett ki ez a pasi?
Kérdi az entitás nevetve, miközben a lövések áradnak a csapat felé és ez a Torzpool a szamuráj kardjával hasít Barbara felé. Kardfog és Junior lassan felkelnek és Rayyel együtt támadnak. Onslaught a földbe olvasztja őket, így a húsuk és a padló eggyé válik. Majd befejezi Ralf alakítását.
- Sokkal jobb.

Tian - Page 4 79416-17632-glob-herman

Mentális sík
Onslaught büszkén hagyta közelebb kúszni a lányt, ahogy fölé hajolva még mindig nem érte el a macit az óriás büszkén érintette Gaiahoz a vörösen izzó hatalmas karmát, ami nem sebezte a lányt.
- Mia...
Ez a pillanatnyi döbbenet halovány esélyt ad, hogy Gaia támadjon és elvegye a macit, mielőtt Onslaught rájön a hibájára.

Levi lábához dobnak egy rozsdás vacak kést, mint ha egy konyhában rohadt volna húsz évet a konyhai eszköz.
- Öld meg magad. Tégy egy szívességet az emberiségnek.
Mondja az egyik undorító lény és még ránézni se bír Levire.
- Komolyan végezz magaddal, minek élned, hogy zsepikbe verd ki, te szánalmas hernyó?
A másik lány a szavai után még bele is rúg Levibe.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 02 Feb. 2015, 08:13

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Ha tehettem volna, akkor most mordultam volna fel hangosan, de az álca miatt ezt a lehetőséget ki kellett hagyni, ahogyan a nagyon pontos lövést is és minden mást is. Ha jelenleg nem Barbara Miller lettem volna, akkor már régen nekiugrottam volna az alaknak, legyen bárki is ez, de jelenleg nem tehettem meg. A legidegesítőbb helyzet valaha is, otthon a saját időmben, amíg nem a Földön voltam, hanem szerte a galaxisokban egy-egy lény után vadászva, akkor mindvégig lehettem önmagam, hiszen úgysem tudták, hogy ki vagyok, túl nagy az univerzum ahhoz. Erre itt ezen a sárbolygón? Deadpool itt? Nem is volt mutáns! Nekem meg időm nem volt foglalkozni ezzel, mert felkelt a földről és egy uzi jelent meg a kezébe. Szórakozzon azzal, akit kilenc anya szült! Helre! Azzal mégsem, mert a nagyanyám fivérével mégsem kellene. Azonnal próbáltam fedezékbe ugrani, lehet, hogy túléltem volna a találatokat, de attól még a regeneráció fájdalmas. Ha sikerült bevetődnöm valamilyen fedezékbe, akkor koncentrálni kezdtem, hogy az egyik pisztolyból egy pajzsot formázzak, a másikat meghagytam lőfegyvernek, ha minden igaz az alak jött felém és még a kardjával is próbált felém vágni. Ezt, ha sikerült eddigre létrehoznom a pajzsot azzal igyekeztem védeni és a lézerfegyverrel közvetlen közelről arcon lőni a pajzsom biztonságot nyújtó védelméből. Ha nem volt arra időm, hogy a pajzsot létrehozzam, akkor próbálok félreugrani és így ugrás közben lelőni az ellenfelemet. Mindenképpen legalább egy időre le kellett volna szerelni, fegyverezni, kiütni, hogy a tényleges ellenféllel lehessen foglalkozni. Mivel Deadpool volt ellenem, tudtam, hogy milyen gyorsan regenerál, így nem féltem halálos sérülést okozni neki. Úgyis nagyon hamar rendbe fog jönni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Kedd 03 Feb. 2015, 22:54

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

Azt hiszem nem vagyok király. Nagyon furcsa érzés. Üres és ijesztő. Tök gyenge a teste és a farkam is akkora mint egy borsó. Mindenhol ijesztő ronda lények és én is ronda vagyok és gyenge. Mindenki kinevet... Pedig én teljesen király voltam. De már nem vagyok. Azt hiszem görcsösen heverek a padlón, rángatózok és a szememet sem merem kinyitni. Persze ez csak azért van mert annyira iste... de nem is vagyok isteni... Jobb híján elkezdem szopni a hüvelykujjam és sírni. Összetörték a világom.
Ki tudja mennyi idő telt el, ha nem én, ja nem... szóval egy kés koppan előttem. Kinyitom a szemem résnyire, aztán remegő kézzel utána nyúlok.
- Na. Aúúú ez fájt. Csúnyák vagytok velem.
Hülyék ezek a csajok. Megpróbálok felülni, megnézem magamnak a kést. Egész menő is lehetne. De nem az. Nem várok sokat és vállon szúrom vele magam. Általában az is halálos lehet. Lemondóan szólalok meg.
- Megtenném. De tudjátok nem tudok meghalni... Tudjátok ez a különleges képességem...
Várjunk csak...
- Várjunk csak... Nem tudok meghalni. Tehát a világ még mindig az enyém. A nagy bummtól az összes istenig, kitörölhetem vele a s.eggem. Kössz az ötletet.
Dobom a kést, jobb ötletem támadt. Első lépés feléleszteni a testi erőmet. Elképzelek magam elé nagyon erősen egy kék tablettát, kék tabletta, megfelelő íz, széleknél lekerekített sarkak. Egy rohadt nagy kék viagrát képzelek magam elé, ami visszaadja az erőm. Odaképzelem aztán próbálom elérni, mintha a végtelenbe nyúlnék. Kell az a viagra!
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 08 Feb. 2015, 23:09

~ Mentális sík Gaia~

Megpróbáltam hangtalanul az idegen entitás közelébe kúszni, hogy ne vegyen észre a szörny és legyen esélyem ellopni, vagyis inkább visszalopni a macit. Lélegzet visszafojtva emelkedtem fel, mikor elég közel értem, hogy egy gyors mozdulattal elvegyem azt, de sajnos nem voltam még így se elég magas ahhoz, hogy elérjem.
A lény vicsorogva érintette hozzám karmaszínben izzó karmait, arra várva, hogy majd én felüvöltök a fájdalomtól, de ehelyett csak egy sunyi mosolyt kapott tőlem.
~ Hehe, a tűz az én elemem. Nem árthat vele nekem.
Mondtam magamban kárörvendően, majd amikor a szörnyóriás meglepetten nézett rám, miután nem sikítottam, lejjebb engedte a kezét. Ekkor nyílt rá esély, hogy visszatámadjak és magamhoz ragadjam a macit, én pedig így is tettem. Megragadtam a macit és gyorsan hátráltam több lépést. A szívem hevesen vert, hogy éreztem újra erősebben fellobbanni a bennem égő élet lángját. A vulkánok amik a közelben voltak kitörtek és vastag lávaréteg kezdte el nyaldosni a lábunkat. A termékeny magmából és a környezetből áradó életerőtől erősebbnek éreztem magam. A hő nem sebzett, nem égetett, hanem erősebbé tett, mint bármikor. Főleg mivel ez a hely nem az én képzeletemből született, így fel tudtam használni a saját erőm növelésére. Csak úgy szívtam magamba a levegőben lévő forróságot, míg éreztem, hogy a testem megfeszül és formálódni kezdd.
Egy pillanat alatt szívtam magamba tűz éltető melegét és erejét, és úgy éreztem, hogy a testem és a lelkem is megerősödött ezáltal. majd feltűnt, hogy valahogy másik szögből látom a világot, egy magasabbikból. Ahogy lenéztem egy még kikandikáló ében kőzeten halványan egy felnőtt nő arcát láttam visszatükröződni.
Meglepődtem ugyan, de sejtettem mi történt.
- Tovább fejlődtem!
Mondtam ki hangosan, majd hiába telt csak el pár másodperc míg átalakultam csak, de egy szempillantásra vettem le a tekintetem a szörnyről, míg megnéztem a tükörképem, addig figyeltem, hogy védekezhessem ha kell.
Ezek után pedig kipróbáltam az erőm mennyire fókuszál most, hogy nálam ismét a maci.
Az élet lángjának segítségével életet és formát adtam a körülöttünk lévő lávának. Több kupaccá formálódott a láva míg végül több láva katona született meg, akik parancsomra elindultak az entitás felé. Még megpróbáltam kedvenc kis játékmackómba is bele költöztetni az élet lángját, hogy életre keltsem és megnöveljem. Mint mindig ez most is sikerült, csak most kicsit máshogy nézett ki mint szokott, sokkal "idősebb" lett ő is. De én nem féltem tőle é furcsa mód ő is csak mosolygott rám. Én pedig a jó öreg barátom nyakába ültem fel, és onnan vezettem a láva lovag seregemet.
Amíg a katonák elterelték a mostrum szörny figyelmét megpróbálkoztam valamivel amivel eddig még sosem. megpróbáltam kiszívni a szörnyből a benne lobogó élet lángját távolról.

~reális sík~
csak pislog a fél szemével ami a kinti világot nézi és egyenlőre próbálja felfogni, hol mi is történik pontosan.


A hozzászólást Laura Slyen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Feb. 2015, 20:58-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 4 Mudch0 Tian - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 12 Feb. 2015, 19:09

Palota – Tao

Xornék nem hallják, amikor szólok nekik, és minden bizonnyal elég nagy veszélyt jelent ahhoz a hibrid, hogy mindegyikükre szükség legyen. Ez egyrészt indokolja, hogy továbbmenjenek, másrészt azt is, hogy segítsek Noirénak, mert akármi is történt vele, az biztos, hogy valami rossz volt.
Ahogy elindulok visszafelé, nem találom sem Noirét, sem Omegát, nem is válaszolnak a kiáltásaimra. Helyette viszont valami búgó hangot hallok, olyan, mintha valami gép működne talán. Követni kezdem, és hamarosan megtalálom a forrását, pontosabban a forrásához vezető járatot. Elkezdem megvizsgálni, hogy hová vezethet pontosan, de mielőtt alaposabban szemügyre vehetném, megzavarnak. Trappolást hallok magam mögül, valaki fut errefelé. Mikor odanézek, két alakot látok, rémlik, hogy együtt érkeztem velük, bár nem mernék rá megesküdni, nem figyeltem meg az egész társaságot.
Nehéz eldönteni, hogy menekülnek valami elől, vagy üldöznek valakit, de az egyértelmű, hogy nagyon sietős a dolguk. Nagyjából arról jönnek, amerre Xornék az előbb távoztak, szóval nem kizárt, hogy a hibrid elől futottak el. Nem hibáztatom őket, bizonyára nem egy olyan ellenség, akivel az ember össze szeretne futni.
Mikor látom, hogy egyenesen a palota felé jönnek, felvonom a szemöldökömet. Fogalmam sincs, hogy van-e valami szabály arra, hogy ki léphet be ide, és mivel Xorn éppen nincs itt, ő biztos nem fogja megakadályozni őket. Én viszont már hivatalosan Xorn testvériségének tagja vagyok, egyike a közvetlen segédeinek, így úgy gondolom, legalábbis kérdőre vonhatom őket.
-Mi dolguk van a palotában? – Kérdem egyszerűen, mikor elég közel érnek a bejárathoz, hogy ne kelljen kiabálnom. Remélem, megállnak, és válaszolnak, azt nem hinném, hogy rám támadnának, elvégre ez egy békés hely… Már amikor épp nem pusztít a hibrid.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 12 Feb. 2015, 19:17

Palota – Quentine

Az út során nem futunk bele semmiféle akadályba, sem további őrjöngő mutánsok, sem egyéb probléma. Szinte már túl könnyű az egész, leszámítva, hogy ez a rövid futás is eléggé kifáraszt. Valami rémlik arról, hogy a láncdohányzás nem tesz jót az állóképességnek, de az igazat megvallva, talán az sem tett jót, hogy kómában voltam egy jó ideig, előtte meg futás helyett a karperecekkel repültem – vagy teleportáltam. Most is rajtam van a karperec, csak éppen teljesen használhatatlan.
Mikor odaérünk a palotához, látom, hogy a kapu után nem sokkal álldogál a fickó, akit Xorn kiemelt a tömegből érkezésünkkor. Úgy tűnik, nagy spanok lehetnek, mert most úgy kéri számon rajtunk a dolgainkat, mintha legalábbis valami hivatalos őr lenne itt. Nem mondom, hogy teljesen ok nélküli a kérdése, de az igazat megvallva nincs időnk erre.
-Nem érünk rá, üsd ki – szólok oda félvállról Ravasznak, miközben én pár lépésre megállok tőle, és elkezdem felköhögni a tüdőmet heves lihegés közepette.
Apám, úgy megizzadtam, mintha lefutottam volna egy fél maratont.. Nem mintha valaha is próbáltam volna lefutni egyet, de valahogy így képzelem el. Miközben remélhetőleg Ravasz nekiesik a fickónak, és leszereli őt, addig szemmel tartom a terepet, hogy jön-e valaki. Főleg magam mögé nézek időnként, hogy lássam, Xornnék nem végeznek-e túl hamar a fickóval a bárban. Nem tudom mennyi időnk lehet, de arra biztos nem elég, hogy hosszas bájcsevegést kezdjünk ezzel az alakkal.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Danny Long Szomb. 14 Feb. 2015, 21:48

~Danny Long - Főtér~
Ahogy elindulok, arra leszek figyelmes, hogy alig egy lépéssel előttem, néhány jókora pók lóg egy faágról. Igazából nem is tulajdonítok nekik túl nagy jelentőséget, bár örülök, hogy nem szaladtam beléjük fejjel. Viszont ahogy oldalra lépek, női hangok szólítanak meg. Ijedten fordulok körbe, de nem látok senkit, akihez a hangokat kötni tudnám. Egész halkak, gyakorlatilag csak suttogások, de egyértelműen hallom őket, és szinte biztos vagyok benne, hogy nekem szólnak. Segítséget kérnek, de miért szólítanak királynak? Valami nagyon nem stimmel. Nem kell hozzá sok ész, hogy összekössem a dolgot a nővérekkel. Ezek szerint a látomás is egy üzenet volt? De mi közöm nekem ehhez az egészhez? Egy pár percig tanácstalanul állok. Nincs senki, akihez segítségért fordulhatnék, és a hangok egyre jobban sürgetnek. Ilyesmiről nem volt szó, amikor megkaptam a feladatomat, de valószínűleg hiba lenne figyelmen kívül hagyni. Ráadásul azt már sikerült kiderítenem, hogy Xorn terveinek valószínűleg fontos részét képezi a nővérek tevékenysége, bármit is csinálnak. Lehet, hogy fogva tartja őket, azért kérnek segítséget? Végül elhatározom magam. Megnézem, hogy mi ez az egész. Elindulok a hegyek felé, és reménykedem, hogy sikerül megtalálnom a nővéreket. És persze abban is, hogy nem sétálok csapdába.

~Jerome Masamba - Palota~
Sikerül épségben elhagynunk a szórakozóhelyet, és futva közelítjük meg a palotát. Út közben senki és semmi nem áll az utunkba, és még a kaput is nyitva találjuk. Már menet közben is érezhetően vissza kellett fognom a tempót, hogy ne hagyjam le nagyon Quinnt, és mire megérkezünk, már elérte az állóképessége határát. Nem akartam már most bevetni a képességem, pedig lehet, hogy szükség lett volna rá, hiszen így nem sok hasznát veszem.
Őszintén szólva már azt is csodának tartom, hogy a kaput egyáltalán nyitva találtuk, így az egyáltalán nem jelent csalódást, hogy a bejáratnál valaki megpróbál megállítani minket. Szerencsére mindössze egy valaki, egy ázsiai férfi érdeklődik afelől, hogy mik a szándékaink az épületben, de nem becsülöm alá, végtére is nálunk, mutánsoknál sosem lehet tudni. Elfintorodom, amikor Quinn két lihegés között odaveti nekem az utasítást, hogy üssem le. Így nem maradt más választásunk mint a harc egy teljesen ismeretlen képességekkel rendelkező mutáns ellen. Lesz egy-két szavam újdonsült társamhoz arról, hogy hogy is kéne intézni az ilyen ügyeket, de most nem hagyhatok időt ellenfelünknek arra, hogy rendesen  felkészüljön. Azonnal nekivetem magam, és a tenyerem élével a torkára célzok, majd ha betalálok, azonnal megpróbálom megragadni, és egy erőteljes fojtással kiiktatni. Miközben nekirugaszkodom, aktiválom a képességemet is, úgy, hogy Quinnek is jusson belőle. Így legalább talán képes lesz egy normális kitérésre tíz percen belül is...

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Deadpool Vas. 15 Márc. 2015, 02:29

Mikro arra ébredek,hogy nem ébredek kicsit kétségbe esek, hogy égbe hagytam a gázt, de nem állítottam be a robbanáshoz a gyújtó szerkezetet. Feleslegesen megy fel majd a havi számlán a számsor helyezése, kényelmelen és szinte észre se veszem, hogy közben két jobb kezes vagyok. Más talán kizökkentene, de engem éppen egy nagyképű mentális hatalom filterezik amíg itt belül éppen a saját falaim közt kódorgok. Szerencsére hamar eszembe jut a frappáns válasz amit eddig kerestem.

Pool rezidencia,
a homloklebeny mögött, remek kilátással az ornyeregre.

Tian - Page 4 Batroc
- Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk. - Békésen elmosolyodok a mentális erőre akit most Batrocnak öltöztettem. Elkényelmesedek otthon, ami most egy metro formájában robok el Csodaország mellett és a Gyerekkor nevezetű alagút nyeli el a fényeket. A kocsi megremek és csak egy rövid vakarózás között közlöm:
- Most még kiszállhatsz és akkor nincs öri hari. Különben ásó, kapa és nagyon trehány vagyok ha házi munkáról van szó... - Átölelem a lila maszkos szupernőt és várom Batroc és kedves élettársa citrom jelmezes válaszát.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Hétf. 16 Márc. 2015, 22:22

Főtér - Danny
A hegyen nehéz járni, de lassan Danny beletanul. A mozgása majomszerű lesz. A helyzet adja, mászva jut a barlangba, ahol a zöldes fényből pókok menekülnek ki. Egy fény csík van a barlangban és körülötte kilenc ében ruhás pókokkal takart nő áll. Teljesen egyformák, ikrek.
Tian - Page 4 1860866-smikfu002_cvr
Mindet csápok ölelik körbe és próbálják berángatni őket a barlang sötét árnyaiba.
- Király...
Sziszegik Dannyre nézve és próbálják lerángatni a csápokat, de az egyiküket berántja a sötétbe, ahol teljesen eltűnik.
- Elvettük a varázsod, de vissssszaaaaa kapod.
Mondják pontosan egyszerre a nővérek.
- Csak óvj meg minket Tian árnyékától!
Néznek a barlang közepén álló zöldesen fehér fény vonalra, aminek nincsen forrása padlónál kezdődik és a tetőben ér végett.


Labor - Tao, Jerome Masamba, Constantine
Jerome egy gyors támadást mér Taora, aki elég tanult, hogy tudjon elmozdulni,d e nem annyira, hogy megússza csak, hogy ne a torkát találja el. Az ütés így is elég, hogy Jet a falnak essen, amin benyom valamit és a kőfal, mint valami ajtó elhúzódik egy részen. A férfi akaratlanul zuhan be. majd ében csápok elkapják Jeromet és Constantinet és őket is lerántják.
Az ében csápok leszorítják a karjaikat a szemeiket és a lábaikat. Az égben tartva őket.
- Jet. Be kell ezt fejeznünk. nem találkozhatunk így többet. Az emberek már kezdenek pletykálni.
A férfi hangja ismerős Taonak és Constantine-nak, de mélyebb, félelmetesebb. A csápok lassan elengedik a szemeiket. A laborban mindenhol hihetetlen technológia van. Idegen lény, celestal, modern és olyan, amit még sosem láttak. megannyi képernyő. Még több tucat szoba, de ebben még vagy hatvan monitor. Tian minden zugát mutatja. (a játékosok látják mi történik a többiekkel párhuzamosan ezeken) A terem közepén pedig valaki, akit rég láttak. Bárd.
Tian - Page 4 2158026-he_s
- Igen, bizony. Már megint én vagyok az, aki megmenti a világot.
Mondja büszkén a halál magtól fertőzött mutáns. Masamba már más néven ismeri őt, a Messiás Gyilkos. A rettegett Genezis.


Parti-place - Ralf, Légió, Deadpool, Ray Crawford, Barbara (Gunny),
Onslaught, Kardfog, Hellstorm, Junior, Xorn, Ezékiel Gordon, Pultos és a vendégek
Gunny pajzsával fogja fel a lövéseket majd egy szaltó közben három lövést ad le Torzpool fejébe. utána a kezét is eltalálja még miközben a nagyszájú zsoldos landolna így nem csak a kezeit, de a fegyvereit is tönkre teszi.
A hibrid Légió testében viszont megbénult. Dermedten áll és csak néz.
- Légió visszatámadt! Mi jövünk!
Mondja Kardfog és a földre viszi a férfit. Xorn koncentrálni kezd majd Hellstorm kezei lángba borulnak. Ezékiel kiemelkedik a földből, mint egy szellemangyal szárnyakkal. Keze Légió mellkasába nyúl. Lassan húzza ki a torz lényt.
- Nem lehettek ennyire erősek! NEM!
Üvölti még a tesnek a lény,a mikor Hellstorm lángjai körbe ölelik.
- Mit... csináltok velem?
Egy furcsa vörös-fehér ruhás ember (Omega) sétál be. Kezével megérinti a lényt.
- NEM! NEEEEEEEEEEEEEEEEM!
Xorn képességével vért emel ki Juniorból és Kardfogból. Miközben a tűz perzseli a lényt, a vér lassan folyik a testébe. Omega és Gordon koncentrálva fogják. A tömeg egyre nagyobb lesz. A lény üvölt majd fény elnyeli és egy robajjal valami mássá válik. Az épület teteje szét válik és a fém asztalok remegni kezdenek, ahogy Gunny fegyverei is. A robbanás egy kékes fény követi. majd az asztalok gyűrődve repülnek a test felé, ami az égben lebeg. Az utolsó pár darab fém lassan egy sisakot formáz. Xorn és mutánsai térdre borulnak majd megannyi civil is követi őket. A fémmaszkos férfi halkan súgja, de a néma csendben mindenki hallja.

- A Király visszatért.
Tian - Page 4 164027-141807-magneto

Torzpool lassan magához tér. Dülöngélve kimászik ameddig senki se figyel. Úgy fest a teste így maradt és egy furcsa vágya van ölni és pusztítani. A belső tudata nem akarja, de úgy fest Légió átalakítása úgy maradt.

Mentális sík
Gaia fejlődése túl gyors. mire a sík átalakul egy végtelen jéghideg óceánná addigra a nővé vált lánynak új célja van és a gén alkotott teremtmény életerejét próbálja felemészteni.
- Nem lehettek ennyire erősek!
Üvölti a lény dühösen.

A szobában a nők megdermednek. Lassan Levi megvilágosodik. Elképzeli a gyógyszert és az megjelenik, de már a bevétele előtt újra férfiassága teljében van. teste izmos és erős. A nők pedig gyönyörű modellek, akik rettegve bújnak össze.
- Nem lehettek ennyire erősek!
Üvöltik szinte egyszerre, mintha egy lények lennének. A tökéletes királyi Levi könnyedén áll fel és az apró halomba gyűlt női népség egy meggyengült Onslaughtá válik.

Ekkor jelenik meg egymás mellett Gaia és Levi. Mindkettő új erős és büszke formájában, egy betonozott téren. Látni, ahogy tüzes láncok tekerednek Onslaughtra majd egy halovány kar rámarkol a torkára és kihúzza őt a két személyiség síkjáról.
- NEM!
Ezzel eltűnik és a plüss lezuhan kettejük mellé.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Kedd 17 Márc. 2015, 09:20

~ Karakter: Gunnhild Morsus as Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Szerencsére volt időm, így még a pajzs is létrejött és valóban sikerült kivédenem a rám záporozó lövéseket. Ekkor lőttem vissza és ennyire közelről téveszthetetlen célt el is találtam, majd a leérkezése után nem csak a fejét, de a fegyvereit, kezeit is szétlőttem. Így most már maximum csak foggal és körömmel támadhat, de fegyverekkel nem. Nem mintha mozdult volna ezen tettem után, elégedetten mordultam, doromboltam volna fel, hogyha megtudtam volna tenni, mert nem ebben az álcában vagyok. Helyette inkább gyorsan körbenéztem a helységben. Nem maradtunk már itt sokan és még Légió is mintha lefagyott volna. egyelőre védekező állást vettem fel és figyeltem, hogy mit is csinálnak a helyi fejesek. Továbbra sem hittem, hogy a bűnözőkből mind jó szamaritánus lett és megváltani akarják a világot. Valamire készültek, lehet, hogy most kellett volna mindet lekapcsolnom és megölnöm, hogy később ne okozhassanak gondot. De ebben az esetben nem csak a „mostohaapám”, de még a nagyapám is kitekerné a nyakamat, mert csak megfigyelnem kellett. Halkan mordultam fel akkor viszont, amikor a fegyvereim is remegni kezdtek. A kékes fényben még valamennyire láttam, hogy minden fém a fickó felé indul, így gyorsan néhány gondolattal nem fém alapú fegyverré alakítottam a fegyveremet, nehogy gond legyen belőle. Volt egy roppant rossz érzésem ezzel kapcsolatban. A kezeim ökölbe szorultak, amikor megláttam, hogy ki jelent meg. Király? Maximum egyszer lehetett volna annak nevezni és akkor is az anyámnak köszönhette mindazt, abban az alternatív másik életben, de hogy ebben? Csak egy terrorista! Wanda és Pietro oda lesznek ezért, ha megtudják, ahogyan mindenki a SHIELD-nél.
- Hogyan lehetséges ez? – kérdeztem a szerepem szerint ámuldozva.
Nem csak a hogyan érdekelt, de a miért is, egyáltalán hogyan került ide Magneto, hogy került ki a pokolból a lelke, vagy onnan, ahol eddig volt?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 17 Márc. 2015, 22:02

~Mentális sík Gaia~

Az átalakulás meglepett ,de úgy éreztem, mintha még erősebb lennék mint valaha. A seregem támadása azonban alább hagy mivel a térség a lávaföldből hirtelen átalakul jeges óceánná. A hideg élesen csap le az érzékeimre, de én ennek ellenére nem adom fel amit elterveztem. Megpróbáltam az idege entitásból elvonni az élet energiát, amire a szörny füstölögni kezdett. Elüvöltötte magát amit jó jelnek vettem, mert ez megerősített abban, hogy valamit jól csinálok. Bár bűntudatom volt mindazért amit teszek, de tudván, hogy miket művelhet odakint.
A hideg a csontjaimig hatolt, majd egyszer csak fordult egyet velem a világ. A következő pillanatban egy férfi mellett álltam a betonon, előttünk pedig a tüzes láncokkal megbéklyózott Onslaught térdelt. Majd egy kéz  nyúlt felé és kiszakította az entitánst a síkunkról. Még hallottam a hangját visszhangozni a téren mielőtt végleg eltűnt volna. A maci pedig ami még a harc alatt nálam volt, most közöttünk landolt a földön.
Kissé remegtem még a hidegtől hiába nem volt mér minusz nem tudom hány fok. Lehajoltam a maciért és  szorosan magamhoz öleltem, hogy ez is meleget adjon. Mire a környezet ismét átalakult és egy nyári délutánná vált, egy parkban ahol a fák zöldelltek, a nap melengetően simogatta az arcomat és a helyes pasik és csajok vígan görkorcsolyáztak, gördeszkáztak a betonon.
Levire pillantottam, még mindíg enyhén remegve a hidegtől. Aki valahogy most olyan másképp festett.
- Levi? Te vagy az?
Kérdeztem, miközben vörös, de már nem lángoló tincseimet igyekeztem elhúzni a szemem elől.
Majd ahogy közben érzékelem fél szemmel a kinti világot egy karlegyintéssel tévét teremtek az egyik fa oldalára, amin keresztül ő is láthatja mi folyik odakinnt. Persze ez nem volt túl jó ötlet, mert majdnem meginogtam a hirtelen mozdulatomtól. Szokom kellett még az új és nagyobb testemet. Meg persze azt is, hogy máshova került a súlypontom és a látószögem.
- Valami nagyon nagy gáz van kint Levi. A fél Party Place-ünk oda, magnetót csinált xorn a bennünk lévő entitásból és most őt istenítik. Mégis mi a fene van? Szerinted mit tegyünk? Intéztessem el a kő őreinkkel?
Lehet felnőtt voltam már, hogy magamtól döntsek, de csak még pár másodperce voltam az, a változás túl gyors volt, de mégis már éreztem ahogy a hormonok dolgozni kezdenek a testemben, és a gondolkodásmódom kissé megváltozik, talán érettebb lessz, ki tudja.

~ Reális sík Gaia~

Láttam, ahogy Xorn kihúzza az entitánst a testemből majd valamit csinál vele, amire a lény a jelek szerint nagyon nem vágyik. Már kezdek megörülni. hogy végre megszabadulunk tőle, de erre olyasmi történt amire nem számítottam. A gerendák megremegnek, a fémszerkezetek kiszakadnak és a lény helyén egy újjászületett Magnetó jelent meg. Én persze próbáltam menedéket keresni, a lehulló törmelékek előlvagy ha pedig nem volt akkor az egyik kő őröm jelent meg melettem és felém görnyedve védett a leeső gerendáktól.
Mindenki hajlongott az új Magnetó előtt, még Xorn is. Én pedig csak pislogtam párat bambán.
Végül nem tudtam eldönteni, hogy rátámadjak -e vagy sem, így hát a rám és Levire is jellemző ívelt füttyentést hallatok. Aki ismer az tudja, hogy ez nálam valami nagyon jónak vagy valami nagyon rossznak az elismerése. Levi meg a jó csajok után hallathat ilyet.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 4 Mudch0 Tian - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 19 Márc. 2015, 20:05

Az öltönyös fickó szavai elég egyértelműek, így a társának máris kiveszi a kezéből a meglepetés erejét. Ahogy védekezésre emelek a kezem, rögtön arra gondolok, hogy ha egy pillanatra is hozzáérek, elszívom majd a képességeit, az emlékeit, a tudatát, és talán ez gátol meg abban, hogy könnyedén kivédjem a támadást, amit indított. Végeredményben azonban ez mit sem számít, csak az, hogy az ütésétől hátratántorodom. A torkomhoz kapok, és köhögök egy ideig, közben szinte fel sem fogom, mi történik, csak akkor, mikor már a földön fekszem. A hang, ami megszólal, ismerős, de még ismerősebb, ahogy szólít. Senki nem hív Jetnek, senki nem tudja az igazi nevemet, mióta visszajöttem a hibernációból. Mégis, ez a valaki rögtön felismert, és ahogy felé fordulok minden változása ellenére én is felismerem őt. Csápok emelnek a levegőbe, és megértem, hogy az első mondat valamiféle vicc akart lenni.
-Bárd? Te meg... - mielőtt folytatnám, körbenézek, hová kerültem, és a monitorokon keresztül látom egész Tiant. A legtöbb mozgás egy hatalmas tömegnél látszik, ott van Xorn is, és az emberei, valamint középen valaki, aki talán még Bárdnál is jobban meglep.
-Magneto? - Kérdem megrökönyödve. Xorn terve legjobb esetben is távolinak tűnt, most pedig ott áll valaki, akinek halottnak kéne lennie, aki halott volt.
-Akár le is tehetnél. Mégis mitől mented meg a világot? Nem úgy nézel ki, mint aki akár önmagát meg tudná menteni, és Magneto épp most támadt fel. Mi szükség lenne itt rád, és mi történt veled? Úgy festesz, mint... Apokalipszis - ejtem ki a szót tanácstalanul.
A kérdéseim közben jövök rá, hogy a két fickó is itt van, akikkel kint összefutottam, de Bárd jelenlétében kétlem, hogy veszélyt jelentenének rám. Bárd beszélni akar velem, és addig nem fogja elereszteni a többieket, amíg úgy nem érzi, hogy elmondta, amit akart.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 19 Márc. 2015, 20:47

Ravasz nem sokat gondolkodik a teendőn, úgy tűnik, neki is tetszik az ötlet, hogy a hosszas beszélgetés helyett inkább rövidre zárjuk a dolgokat, és üssük ki a kínai pacákot. A fickó nem is nagyon ellenkezik, úgy kapja be az ütést, mint annak a rendje, és rögtön ki is viszi a falat, ami mögötte van. Na mondjuk ez eléggé meglep, mert nem tűnt ekkorának az a pofon. Ahogy jobban szemügyre veszem a helyzetet, és kicsit felfüggesztem a lihegést, már látom, hogy nem a fal szakadt ki, csak egy nagyon jól álcázott ajtóról van szó. Mielőtt ezzel kapcsolatos meglepettségemet hosszabban taglalhatnám, csápok kapnak el, és rántanak be az ajtón.
Akárhol is vagyok, nem látok semmit, a csápok a szememet is eltakarják, így mindössze abban vagyok biztos, hogy a fickó, aki beszél hozzánk, ismerős. Jetnek szólítja a kínait, legalábbis gondolom őt, mert Ravasz nem tűnik olyan Jetnek, én meg tudnék róla, ha az lennék. Nem tudom mennyire gyakori név, de gondolom valami kínai dolog lehet, az egyetlen, elvégre hallottam már, a korábbi new yorki polgármestert is így hívták, amíg el nem tűnt a fazon, bár ő azt hiszem, csak félig volt kínai. Na mindegy, végre megszűnik a csápok takarása, és amit meglátok, az eléggé meglep. Mielőtt megszólalhatnék meglepetten, a kínai fickó kezd beszélni. Kettejük párbeszéde izgalmasnak tűnik, úgy tűnik, nincsenek annyira jóban ahhoz képest, hogy ismerik egymást.
Ami engem illet, egy időben együtt róttuk a köröket az űrben Bárddal, amikor még aktívak voltak a karpereceim, és volt még mutáns képességem. Most egyik sem áll fenn, és ez elég rossz szájízt hagy maga után. Ahogy körbenézek a helyen, látom, hogy elég jól fel van szerelve, de úgy is mondhatnám, hogy túl jól. Ez nem földi technológia, és miután Bárd eltűnt, voltak kétségeim afelől, hogy teljesen ember lesz-e, mikor megint találkozunk. Az egyik monitoron észreveszem a kocsmát, ahol korábban jártunk, és kiszúrom Omegát is. Nem nehéz, fehér-piros ruha, rikít a tömegben. Persze, Magneto is nagy hír, de a papust többször hitték tévesen halottnak, mint ahányszor ismételték a Dallast, engem meg amúgy sem ő érdekel.
-Bárd, cimbora, engem már meg sem ismersz? Két világmegmentés közt majd segíthetnél elkapni Xorn egyik emberét, van vele egy kis elintézni valóm - jegyzem meg, miközben próbálok valami kényelmes testtartást felvenni, de nem túl könnyű a csápok szorításában.
A tény, hogy Xorn kastélya alatt van Bárd búvóhelye, egy percre sem ringat abba a tévhitbe, hogy Bárd együtt dolgozna Xornnal, ő nem az a típus. Ebből pedig azt gondolom, hogy ha világot kell megmenteni, akkor itt Xorn lesz a hunyó, és a bandája persze. Mindenki tudta, hogy ez az egész mutánsparadicsom dolog túl szép, hogy igaz legyen, és Bárd mindjárt előáll a magyarázattal.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Pént. 24 Ápr. 2015, 16:55

Főtér - Danny
A nővéreket a sötétség majdnem teljesen elnyeli. AZ utolsó növér még egy sarokban kapaszkodva próbál kapaszkodik egy sziklaoszlopba és könnyezve nézi Danny-t.
- Seg-segíts!


Labor - Tao, Jerome Masamba, Constantine
Bárd csalódottan hallgatja a két férfit, miközben Masamba kezd lassan magához térni.
- Inkább Apokalipszis 2.0. Ez a pontosabb kifejezés.
Mondja a mutáns férfi.
- Nagyon nem értitek ugye? Ez a világ megmentése. Nézzetek körbe!
Emeli fel a kezeit és a monitorokra mutat.
- Az új mutáns Mennyország. A tökéletes vezetők. És a tökéletes király a mutánsoknak. Szerintetek ki alkotta mindezt?
Kérdi lenézően Genezis.
- Ne legyetek végre ennyire naivak.


Parti-place - Ralf, Légió, Ray Crawford, Barbara (Gunny),
Onslaught, Kardfog, Hellstorm, Junior, Xorn, Ezékiel Gordon, Pultos és a vendégek
A legtöbb mutáns lassan követi a testvériséget. Magneto landol és körbe néz.
- Nem tudom kik vagytok, de köszönöm.

- Nem mester, azért támasztottunk, hogy segítségedet kérjük. Tiannak kell egy határozott vezér.
Magneto csendesen körbe néz. Felméri aromos bárt, majd a rengeteg mutáns. Látja a dómot a város felett.
- Egy mutáns város... egy mutáns ország...
Súgja, de csak Gunny hallja igazán. A férfi nagy levegőt vesz majd a romok felé emeli a kezét. A tetődarabok remegve megemelkednek. A fémek lassan összeérintik egymást. Majd egybe forrnak és a plafon, még ha nem is tökéletesen, de újra fel kerül.
- Gyermekeim! - szól a mutánsokhoz és leveszi a sisakját. - A nevem Magneto. Mutáns vagyok, évekkel ezelőtt megöltek, de hű követők feltámasztottak, hogy segítsek nektek és ezt fogom tenni. Az életemet ennek a városnak köszönhettem, így mindent megfogok tenni ezért a városért és a népemért!
A szavaira a mutánsok tapsolni kezdenek. Gunny és Légió is látják, hogy a férfi kezei megremegnek, de Xorn gyorsan megrázza azt, hogy elrejtse.

- Kísérjétek Magnetot a lakosztályba.
Mondja Xorn majd Légióhoz fordul.
- Nyugalom kedves barátom, eljött a Kánaán.


Mentális sík
A lány megismeri Levit, de az kicsit fáradt ettől a támadástól. A világot kényelmesen tudja a kedve szerint formázni újra. Onslaught káros hatása teljesen elmúlt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Ápr. 2015, 09:38

~ Karakter: Gunnhild Morsus, mint Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Tudtam, hogy nem ez volt az első dómmal körbevett „országa” az öregnek. Ha tudtam, és megtehettem volna, akkor hangosan fújtam és morogtam volna az öregre. És egy alternatív realitásban volt most a mostohaapám, szörnyű, hogy anyám képes volt összebújni ezzel. Wanda és Pietro oda lesz a hírért, ha megtudja, hogy az apjuk életben van és itt van. A szövege pedig, ugyan kérlek, mégis ki volt az az ostoba barom, aki mindezt bevette? Ah, igen, bocsánat ezek. Kezdett az ömlengéstől és a rózsaszínben való látástól felfordulni a gyomrom, a világ egyszerűen nem olyan, mint ahogyan ezek elképzelik. Bűnözők voltak ezek mind és ezen semmi sem változtatott. Ahogyan a vezetőket figyeltem, mintha Xorn keze remegett volna, nocsak-nocsak, mentális problémák. Nem mintha az isten és messiáskomplexus nem az lett volna, de ez annál több volt, idegrendszerinek tűnt, az szokott így járni, vagy pedig túlságosan is kimerült, hogy fenntartsa Tian védőmezőjét. Kár, hogy nem kaptam olyan parancsot, hogy végezzek vele, mert ha így csak megölném, azzal mártírt csinálnék belőle és még rosszabb helyzetben lenne minden, mint most. De egyvalami biztos volt, hogy köszönet nem jár azért, ha valaki megmenti a hátsójukat. Így végül sértett és végtelenül csalódott arckifejezéssel fordultam el a társaságtól és kezdtem el kivonulni a helységből, mit sem érdekelve azt, hogy kiskutyaként rajongják körbe Magneto-t. Saját magamat nem érdekelte volna, hogy ez volt a reakció, de Barbarát viszont igen. Ha elérek az ajtóig, akkor visszaszólok még Junior felé, a hangomban most is végtelen csalódással és sértettséggel.
- Akkor ennyit az italról…
Ezzel, ha csak nem akadályoz meg valaki, akkor kilépek és elindulok az utcán.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 26 Ápr. 2015, 15:45

~Reális sík Gaia~

Magnetót körberajongják az emberei, még xorn is. És nem is akárhogyan. Szinte hánynom kell már az összképtől. Az győzött meg arról, hogy ne ugorjak neki rögtön, hogy rendbe tette a szórakozóhelyünket. A szavait a többiek bevehették, de én nem. A régi Gaia talán bevette volna még ezt a maszlagot, de a mostani, akivé váltam érettebb fejjel gondolkodott, és azokból az emlékekből amik a fémirányító mutánsról szóltak nem sok bizalmat szavaztak neki a részemről, főleg azok után, hogy nemrég még a saját elmémben próbált meg engem hűvösre tenni.
Bár azóta több színtéren vertük őt el, főleg Xorn, hogy most ezt a feltámadt Magnetót kapjuk meg eredményképen.
Vagy a csata merítette ki, vagy valami mentális baja van magnetónak, mert remeg a keze, amit Xorn ügyesen próbál elrejteni, több kevesebb sikerrel.
Xorn odalép hozzám, látva, hogy én nem játszom kiskutyásat, mint a többiek.
- De a kánaánba vezető út sem volt egyenes. Én a helyedben figyelnék rá, nehogy rossz felé remegjen a keze.
Válaszolom halkan, hogy csak ő hallja ezt. Nem titkolom a bizalmatlanságomat. Xorn és aki ismer tudhatja, hogy alapvetően Légió mindkét fele  barátságos, de azért az előbbi furcsaságok kissé megrendítették a bizalmam.
Miután elviszik az új "vezért". Én a bent maradt tömegre nézek, elmosolyodom és így szólók.
- Ünnepeljünk emberek! Gurítsunk egyet Magnetó visszatérésére!
Mondom reményeim szerint lelkesítően, hogy újra visszahozzam a helyet az életbe a kínos csend elkerülése végett. Ha ezzel végeztem, és fellelkesedtek valamennyire, akkor ezek után visszaülök a helyemre a bárpultnál és a pultoshoz szólok.
- Mi volt ez az egész? Fel sem fogtam, mi zajlik idekint, míg a lénnyel harcoltam a testemben. Aztán meg egyszer csak Magnetó lett a szörnyből. A fejem majd szétreped, a bent léte jócskán megváltoztatott pár dolgot odabent. kérlek adj még egyet abból a tisztító dzsúszból.
Kérem a pultos haveromat, míg a halántékom masszírozom.

~ Mentális sík~

Úgy tűnt idebent megszűnt teljesen a lény hatása, de még mindig nem voltam túl nyugodt. A testem túlságosan is megváltozott, mintha 2 perc alatt 10 éves öregedtem volna. Oké ez egy 10 éves lány esetében csak előnyös, de attól még meg kell szoknom ezt az új testet. Máshol van a súlypontom, vagy pofára akarok esni, az elől megnövekedett súly miatt.
Végül úgy döntöttem a görkoris parkba elfér egy pad is, így teremtettem egyet és leültem, míg felmértem az új testemet.
Közben pedig Levit is figyeltem, de ő sokáig meg se szólalt, csak állt, mint egy kőszobor. Mikor már nem bírtam tovább a csendet megszólítottam.
- Minden rendben van veled Levi? Tett veled valamit a szörny?

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 4 Mudch0 Tian - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 13 Május 2015, 17:17

-Nevezheted magad, ahogyan csak akarod, az arroganciád mit sem változott – válaszolok Bárdnak. – Xorn nagy árat fizetett, amikor elfogadta a segítségedet. Csak egy nagyon kétségbeesett, vagy nagyon tudatlan ember fordulna éppen hozzád. Távol álljon tőlem a naivitás, főleg, ha te is a képben vagy. Az első gondolatom, hogy itt valami bűzlik.
A monitorok egyikén Magneto szónokol a mutánsoknak. Vagy valaki, aki Magnetora hasonlít.
-Szép trükk, egész meggyőző, de gondolom ez is, ahogy minden „sikered”, emberéleteket követelt. Így megy ez nálad, áldozatok nélkül nincs eredmény, és az áldozatokról te döntesz, majd leírod őket járulékos veszteségként. Én még emlékszem, honnan indultál, emlékszem a vírusra, Apokalipszis elszánt követőjére. Nagy utat tettél meg, de csak körbe-körbe jártál. Nem tudsz túllépni a világmegmentő ingereiden, mert nem tudod felismerni, hogy a világ nem akarja, hogy te mentsd meg.
Én magam is meglepődöm a szavaimon, sosem gondoltam ezekre a dolgokra, valószínűleg Bárd jelenléte olyan emlékeket ébresztett fel bennem, amik régóta nem kerültek már elő. Mindazonáltal nem gondolom, hogy tévednék.
-Térjünk a lényegre. Mit akarsz tőlem? Merthogy mindig van valami, nem igaz? Sosem futunk össze véletlenül.
És valóban, Bárddal nem lehet csak úgy véletlenül találkozni, Bárd megkeres, elvisz, vagy elrabol. Világmentő küldetésre például, vagy egyszerűen csak rád támad a saját házadban, néha pedig a szeretteidet rabolja el. Akárhogy is, nincs akkora szerencsém, hogy ez csak véletlen legyen, neki mindig van valami terve, és sosem sül ki belőlük semmi jó.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 13 Május 2015, 17:31

A kínai fickó eléggé be van rágva Bárdra, ezt hamar leveszem, de az olyan kaliberű emberek esetében, mint Bárd, ez természetes. Ha nincsenek haragosaid, ősi ellenségeid, netán még nemeziseid is, akkor nem is végzed jól a munkádat. Végeredményben úgyis csak az számít, hogy kiegyenlítse valaki a számlát, vagy a kínai fickó fogja egyszer elintézni Bárdot, vagy fordítva, de látszik rajtuk, hogy egyszer még kinyírják egymást.
Végighallgatom a monológot, amiben kicsit próbálja bealázni Bárdot, aztán én is megszólalok.
-Hát, ami engem illet, szerintem elég szép teljesítmény volt egy működő mutáns közösséget létrehozni, amihez még megfelelő vezetőt is találtatok, mégha kicsit... Unortodox is a módszer. Még azt is mondanám, hogy szívesen ide költöznék, ha nem lenne egy kis gáz az egészben. De mindig van benne gáz, ugye? Szóval a mutáns mennyországba valahogy bejutott az ördög is, Xorn egyik embere, méghozzá belső embere nem a jófiúk csapatában játszik. Ha jól értem, te még mindig a világ megmentésén fáradozol, ahogy nem rég együtt is tettük, szóval neked is érdeked, hogy az ilyen alakok ne vessenek rossz fényt Tianra. Ha lennél oly kedves, és letennél engem, meg Ravasz barátomat, akkor megbeszélhetnénk a dolgot. Mégiscsak kényelmesebb lenne. Nem hiszem, hogy bárki is amúgy ártani akarna vagy tudna neked, szóval semmi szükség erre.
Remélem Ravasz is partner a dologban, és nem reagál rosszul a helyzetre, merthát lássuk be, az ember nem mindig veszi jó néven, ha elkapják, és szorongatják hatalmas csápokkal. De Ravasz azért ravaszabb annál, hogy egyszerűen keménykedni kezdjen, főleg egy ilyen egyértelmű helyzetben. Nem tudom még, mennyire tudok bízni Bárdban, de próbálok rá knnyed stílusban hatni, hátha akkor ő is elhagyja ezt a fellengzős faszagyerek figurát, és beszélhetünk egymással, mint két normális mutáns.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Tian - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Kedd 19 Május 2015, 21:02

Főtér - Danny
A nővérek eltűnnek és Danny szinte gondolkodás nélkül lassan besétál a fénybe, ami egy villanással eltűnik.

Labor - Tao, Jerome Masamba, Constantine
Bárd kicsit kellemetlenül néz Taora erősen zavartan, mintha szégyellné magát.
- Hát rossz hírem van öreg barátom. nem tudtam, hogy a városban vagy és nem terveztem ellened semmit. Az ok, amiért itt vagy az, mert megtaláltad a bejáratot.
A kezeit kitárja megadóan.
- Tudom, olyan mint amikor az exed azt hiszi, hogy üldözöd, mert egyszer ugyanott buliztattok. De tényleg nem voltál tervben. Még... de kitalálok neked valamit ne félj. Ezen a héten amúgy mi az erőd?
Genezis örömtelien néz Constantine-ra.
- Végre! Örülök, hogy megkérdezted. Mikor a másik világ X-menjeivel összecsaptunk és jöttek apokalipszisék... megérintettem a halálmagját és rájöttem miért csinálja ezt apokalipszis. Azonnal megértettem Apokalipszist. Persze, egy elmebeteg tömeggyilkos, de értettem miért csinálja. Mi vagyunk a következő a faj, ezért jelenek meg a mutánsok ez egyértelmű, de valahogy biztosítani kell a faj fennmaradást és a szaporulatot. Hát összeírtam kb... ezerkétszáz tervet erre. Hat száz, ha életben vagyok és hat száz, ha egy dühös Tao (a ki tudja mennyiből) letépné a fejemet. Ez a város? Ez az egyes számú terv.
A monitorokra mutat büszkén.
- Apokalipszis a technológiáját úgy használja, mint egy ősember én kicsit trükköztem vele. Ez a város teljesen önfenntartó és a legjobb része? Tágul.
A mosolya gonosszá válik, ahogy az utolsó mondatot kimondja.
- A fajunk száma növekszik és ezzel a város is. Kitúrva mindenki mást. Nevezzük a passzív-agresszív megoldásnak. Ami Xornt illeti... ő és a világ nagy része azt se tudja, hogy létezem. Szerintem a kezemen megtudom számolni azokat, akik emlékeznek rám. Látod Tao? te polgármester voltál, hős, vezér, áruló, mitomén... én pedig megmentettem a világot annak a  hát a mögött.


Parti-place - Ralf, Légió, Ray Crawford, Pultos és a vendégek
A pultos vállat von és önt.
- Ha én értem akkor ló legyek.
Mondja nyugodtan és megölti a poharat.
- Amit rétek, hogy Magneto az új főnök és ennek mindenki örül éppen.
A hangja teljesen nyugis, mint mindig majd eszik egy olajbogyót és a szájába veszi a fogpiszkálót.


Utcák - Barbara (Gunny)
Junior pár pillanatig nézi a nőt és Magnetoékat. Majd sóhajtva a lány után ered.
- Hé várjál.
Szólítja meg.
- Te vagy az egyetlen, akit nem nyűgözz le, hogy most támadt fel valaki a szeme láttára. Ez egy nagyon félelmetes tény, ugye tudod?
Kérdezi kicsit mosolyogva a fiú.


Mentális sík
Gaia az új testét nézi és egy széket teremt, amin ülhet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Május 2015, 09:23

~ Karakter: Gunnhild Morsus, mint Barbara Miller; Helyszín: Tian, Parti-place ~
Talán még engem is meglepett, hogy meghallottam Logan fiának a hangját, ahogyan utánam szólt. Mivel eléggé sietősre vettem a lépteimet így valószínűleg már jó pár méterrel odébb lehettem a bejárattól. Igazából még feltett szándékom volt, hogy megkeresem Danny-t is mielőtt valami ostobaságot csinál a kölyök és megpróbálom szemmel tartani őt. Junior szavaira megtorpantam és megfordultam, hogy a fiúval szemben legyek. A szavaira végül is elmosolyodtam és megvontam egy picit a vállamat.
- Ami azt illeti számomra valóban nem lenyűgöző – mondtam. – Meghaltam a Bukáskor és három évvel később támadtam fel, amikor hirtelen mindenki visszatért a halálból, közben pedig nem volt semmi. Emlékszem a leomló épületre, majd arra, hogy ugyanott a nyílt utcán épp háznál állok, élek, de közben eltelt a három év. Engem nem ugráltak körbe, csak kaptam egy halom számlát, hogy nesze fizesd be őket, mert az állam követeli…
Kissé zavartan vakartam meg a tarkómat, de most roppantul örültem magamban azért, hogy ezt az emléket így alkottuk meg, remekül jött ebben a helyzetben. A végén lehajtottam a fejemet.
- Meg… - kezdtem zavartan. – Meg nem kicsit esett rosszul, hogy teljesen idegenekért kockáztatom az életemet, miközben az a valami még azt a maszkost is kicsavarta, eltörte a végtagjait és mégis életben hagyta… - utaltam Deadpoolra. – Meg ti is a talajban rekedtetek, erre egy köszönetet sem kapok érte, valószínűleg fel sem tűnt volna, ha belehalok…
Végül felnéztem kissé könnyes szemekkel és megráztam a fejem, majd gyorsan pislogtam néhányat. Így most már határozottan érezhető volt úgy vélem a csalódás, hogy micsoda reményekkel érkeztem és mekkora csalódás volt, hogy ugyanúgy a kutya sem törődik velem, mint az emberekkel.
- Lehet, hogy sokkot kaptam… - mondtam végül. – Azt hiszem, hogy a legjobb az lenne, hogy lepihenek…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tian - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Bishop Szomb. 23 Május 2015, 01:14

~ Légió, mentális sík, Lev Hudson ~

Hihetetlen. Sokkal menőbb vagyok mint hittem. Eddig a pontig képtelem voltam igazán felfogni hogy mennyire vagyok király. Elég volt csak rágondolnom. Elég volt csak arra gondolnom, hogy nem tudok meghalni és az egész világnak én engedem meg hogy létezzen és eltűntek. El kellett rejtenem saját nagyszerűségemet is saját magam előtt. Az izé egyszerűen kiszakad belőlem és eltűnik. Kint valami történik és egyszer csak létrejön Magneto. Percekig csak állok és nézek mereven, néha pislogok.
~ Ez nem lehet igaz. Az istenek felett álló Lev Hudson még saját maga felett is áll. Ezt nem hiszem el... És persze még Magneto is simán visszatért, hát persze, kicsit megerőltetem magam és Magneto is feltámad.
Kinyújtom oldalra a kezem, jelezve hogy kezdődhet a gitár és a dob ritmus. Hail to the King. Hirtelen az öltönyöm zsebéből előveszek egy fekete napszemüveget és felcsapom, megigazítom a nyakkendőm és lazán Gaiara nézek.
- Szia széplány. Látom felnőttél, zsír. Majd beajánljak Ralfnál. Na mi a helyzet odakint?
Lazán levágódom a padra, és körülnézek odakint.
- Király a hangulat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 28 Május 2015, 09:29

Labor

Őszintén meglep Bárd válasza, úgy tűnik, ezúttal tényleg csak a véletlen sodort minket egymás mellé. De láttam már ennél furcsább dolgokat is, akármennyire is valószínűtlen, hogy véletlenül pont kinyitok egy titkosajtót Xorn palotájában.
-Ezen a héten kivételesen sokáig bírom a fárasztó szövegedet, legalábbis eddig úgy tűnik – válaszolom Bárdnak.
Amit ezután mesél a halál magjáról, Apokalipszisről meg a világ megmentéséről, elég meredeknek hangzik.
-Oké, szupertechnológiával csináltál egy önfenntartó várost. A mutánsok majd mind ideköltöznek, mert ez a paradicsom, jóformán csak nyaralnak, és közben a mesebeli módon feltámadt Magneto békésen kormányozza őket. A hely egyre nagyobb lesz, ahogy mondtad, passzív-agresszíven. Szerinted mennyi idő telik el, amíg az egyik ország megharagszik a területi integritásának megsértése miatt, és háborút hírdet? Elég hamar „aktív-agresszív” lesz a megoldásod, a világmegmentésed pedig megint vérengzésbe torkollik.
Persze, Apokalipszis technológiáját felhasználva, és egy seregnyi mutánssal nem valószínű, hogy nagyon nehéz lenne megvédeni a helyet, de egy nukleáris csapás mindig felmerül problémaként, és ha mondjuk eléri a hely Kína vagy Oroszország érdekkörét, biztos, hogy nem fog csendesen lemenni a dolog.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Morsus Kedd 16 Jún. 2015, 20:21

Labor - Tao, Jerome Masamba, Constantine
Genezis feladóan rázza a fejét.
- Olvasol te híreket? Már megtettük. Kína tegnap titkosan atom tölteteket lőtt a városra. Láttad? Nem. Nem is fogod.
Mondja vigyorogva.
- A generátort csakis belülről lehet leállítani. A pajzsra nem hat mágia vagy tudomány. Lényegében és ez egy bonyolultabb dolog, de megpróbálom elmagyarázni, hogy megértsd: baszhatják.


Parti-place - Ralf, Légió, Ray Crawford, Pultos és a vendégek
Elkezdik rendbe raknia helyett.

Utcák - Barbara (Gunny)
Junior bólint.
- Igen, tudni, hogy senkit sem érdekel, hogy élsz... vagy halsz...
Sóhajt egyet.
- Nehéz. Okkal kerülöm apámat. Nem akarom még egyszer átélni.
Majd Gunnyhoz fordult.
- De én itt vagyok. Jöttem utánad és megakartam nézni, hogy jól vagy-e. Ez csak számít valamit.
Mondja mosolyogva.
- Haza kísérhetlek?
Kérdi udvariasan hátra téve a kezeit.


Mentális sík

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 16 Jún. 2015, 20:59

~ Gaia, Légió~

~reális sík~
Hát a pultos haverom sem tudott semmi új információval szolgálni, de legalább a dzsúsz amit csinált az most is jó volt.
- Köszi a frissítőt. Amúgy ennyi nekem is leesett, de nem bízom az új "főnökben" kissé instabilnak tűnik, mintha nem lett volna a topon. Lehet az a cucc amiből megszületett megint még nem halt ki egészen belőle.
Mondom ezt, bár használtam a kellő szarkazmust ott ahol kellett és az utolsó két mondatot halkabban mondtam, hogy csak mi ketten halljuk.

~ mentális sík~
Még a testemet szokva ülök a padon, majd Levi is magához tér és kapok egy bókot, amit legalábbis azt hiszem, hogy annak szánt, de nekem ez most annyira nem úgy esett le.
- Amúgy a haverod eltűnt és legutóbb mikor láttam az entitással folytatott küzdelmemben, valami kocsonyalénnyé változott a tag.
Mondom egy kissé megfáradt mosollyal az arcomon.
- Nem tudom, te hogy lehetsz tele így energiával, de kb 2 perce ezelőtt még én azzal a lénnyel harcoltam egy lávatenger, majd az északi sark közepén. Brrr. Tudod hogy utálom a hideget.
Mondom a srácnak, majd a kérdésére a velünk szemben lévő fa törzsére egy képernyőt teremtek, és onnan láthatja azt amit én látok a szemünkkel.
- De csak azért, mert mondtam egy toastot Magnetóra, miközben, kb pikkelek a tagra, még ha nem is volt önmaga, attól még belemászott a testünkbe és az elménkbe.
Jegyzem, meg miközben kifújom a levegőt és hátra dőlök a padon.
- Nem is rossz ez az új test, csak járnom kellene megtanulni benne, anélkül, hoyg pofára ne esték.
Mondom a végén már kissé kuncogva, miközben a hajamat kezdem el igazgatni kifele a szememből.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tian - Page 4 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tian - Page 4 5000_Thanks_by_Mallemagic Tian - Page 4 Mudch0 Tian - Page 4 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tian - Page 4 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tian - Page 4 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tian - Page 4 Empty Re: Tian

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.