A világ jövője (A Kígyó Csókja)

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 Empty Re: A világ jövője (A Kígyó Csókja)

Témanyitás by Albert Shear Szer. 23 Júl. 2014, 00:19

Albert elvégzi a szükséges kitérő manővereket, amik sikeresnek is bizonyultak néhány másodpercig. Aztán érezte a becsapódást. Az első golyót. Az idő lelassult. Már korábban is lőtték meg, tudta mi következik. Mintha minden másodperc egy óra lenne. Teste olyan szinten próbálja kizárni azt amit a tudata már felfogott. Megsérült. Azzal is tökéletesen tisztában volt már, hogy neki vége. Túl sok fegyver szegeződött rá, túl sok lövés dördült a háta mögött és vele szemben is. Persze csak magát okolhatta. Bízott az emberekben. Bízott az ellenállásban, hogy képben vannak a városról. Tévedett. Bízott Holmesban, hogy nem csinál hülyeség. Mégis kényszerűségből, de hozzájuk csapódott démont ölte meg ahelyett, hogy együttműködött volna a csoporttal. Bízott önmagában. Nem kellett volna. Egyszerűen vissza kellett vonulnia egy távoli és békésen zöldellő helyre, mint ahogy ezt tette az ellenállás is.
Érezte a többi behatoló lövedéket is, majd csak teljes mellkasi forróságot...majd...
...a kőpadló keménységét és illatát. Szemei puskalövésként pattantak fel és már tapogatta volna maga alatt a padlót, de kezei bilincsbe voltak verve. Testével próbált fordulni és olyan pozícióba küzdeni magát, hogy körbenézhessen. Majd meglátta Lionheart összeaszott testé. Bal kezének ujjai ökölbe szorultak, majd elernyedtek. Ökölbe szorultak, majd ismét elernyedtek. ~
Itt még rendesen meghalni sem hagyják az embert. ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 Empty Re: A világ jövője (A Kígyó Csókja)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 23 Júl. 2014, 08:31

Résztvevők: Albert Shear, Jonathan Holmes és Auaritia
Következő körváltás: 2014. július 26. (szombat)

Egyedül Auaritia nem volt magánál*, Albert és Holmes pedig nagyjából teljesen egyszerre tértek magukhoz. A lánc szerencsére kellően hosszú volt mindenkinél ahhoz, hogy kényelmesen fel lehessen állni és tenni néhány centit a faltól és így teljesen végignézni a helyégen. Amennyire látszott a falaknál csak ők voltak és minden teljesen üres volt. A fények jelenleg egy irányból jöttek csak a trónszék mögötti területről, csak ez világította be a helyet. A plafon pedig olyan magasan volt, hogy oda nem lehetett fellátni, hogy mi is lehet ott valójában. Percek teltek el, míg végül lépések hangját lehetett hallani, kopogást, mintha magas sarkú lenne az illetőn. Ami először feltűnt a párosnak, hogy a közeledőt lilás füst veszi körbe, látták a terem közepén haladni, noha az arcát nem lehetett, csak az alakja volt kivehető, mert teljesen körbeburkolta magát egy kendőszerűvel, vagy a ruhájával, nem volt megállapítható. Amint egy vonalba ért foglyokkal feléjük fordult és addig ment el, hogy a láncok miatt már ne érhessék el, ha a férfiak meg akarták volna támadni. Ekkor nézett csak fel, bár a csuha miatt nem igen látszott az arca, de kellemetlenül kevés ruha volt rajta még úgyis, hogy főleg csipkés szerű anyag fedte őt.
A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 3604787-shiklah-hires-9c7e6
- Szia apa! – nézett Albertre a köszönésekor.

*Ha visszajön az inaktivságból és ír, akkor magához tér ő is.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 26 Júl. 2014, 07:34

//Ismét nem tudok kört váltani, kedden lesz új kör... kérlek legalább annyira vegyétek a fáradtságot, hogy szóltok egymásnak, hogy ki kire vár az írással, mert kezd nem vicces lenni ez így, morrr...//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 26 Júl. 2014, 15:43

Albert csak feküdt. Nem állt fel, nem mozdult tovább. Csak mereven bámulta a karóba húzott lány testét. Valahol magát okolta. Máshol pedig a sorsot. Nem ismerte vagy kedvelte túlságosan Lionheartöt. Ugyanakkor elismerte tehetségét és képességeit. Gondolatai azonban hamar tovaszökkennek. Főleg a világról, az előre elrendeltetésről, sorsról. Arról, hogy ki is irányítja az életét. Üveges tekintetének távolba révedését fakopáncsok tucatjai zavarták meg. Majd lassan beúszott a képbe egy ismeretlen fiatal nő, aki a megszólítás alapján viszont ismerte őt. Egy ideig Albert csak feküdt a földön, meg sem mozdult. Csak lélegzett. ~ Miért csinálják ezt velem. Miért pont velem? Miért vagyok egyedül. Ha én maradtam az utolsó remény, az kellemetlen. Hol van az ellenállás és meddig voltam kiütve?! ~ kérdések tucatjai fordultak meg a fejében, majd mikor rájött, hogy nem csak nem akar, de nem is tud válaszolni rájuk, felnézett a nőre.
-
Melyik szajhám nem kapartatta ki magát időben?

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Auaritia Szomb. 26 Júl. 2014, 18:49

Sajnos nem sikerült a mágust kibillentenem, erőtlenül biccentem a földre. Csak néhány lövés hangjára emlékszem még. Mire magamhoz tértem megint éreztem, hogy a testem valahogy felépült. Nem volt rajta semmi karcolás se ilyenek. Az utóbbi napokban elég sokszor történt meg már ez a kis incidens. Egy láncon lógtam, kinyitva a szemem egy csuklyás nő beszélgetett a Kapitánnyal. Erre a kapitány válaszolt. Nem tudtam miről volt szó, Közben a hátérben egy szőke hajú tetemet véltem felfedezni. Ez Morgan. Akkor most meghalunk?

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 26 Júl. 2014, 21:41

A láncok nem törnek meg, diszkréten felmérem a környezetem. A kopogás egyre hangosabb az elmémben, nem akarom egyből erre fecsérelni az időm, de csak odanézek és végigkövetem a rejtélyes nő mozgását. A magassarkú kopogása fiatal hölgyre utal, a rejtélyes köd illúzióra, ami nem nyűgöz le, egyszerű kis trükk, javít a megjelenésen és a mágiát nem ismerőknek mutatós. Nem kell hozzá a bemutatkozás, kitalálom egyből, hogy Alana az. Ha csak feleannyira gonosz mint az anyja, mi sem végezzük jobban mint a karóba húzott nő. A látványos test nem tereli el a figyelmem a lényegről, ő Morgana lánya és a Kapitány fia. Remény lángja gyullad bennem, és el is illan ugyanazzal a füsttel, ahogy a Kapitány megszólal. Talán megengedek magamnak egy határozott fintort többet nem.
~ A francba. ~ Fut át a gyors vélemény a fejemen. A Kapitányunk nincs a helyzet magaslatán, ahogy egyikünk se, de ő kifejezetten süllyed a hajóval együtt tisztelegve a mélybe. A jéghegyet nem hogy nem kerüli el de szándékosan megy felé. A hajó felavatott nevét nem is kell említenem. Tudom, hogy én sem vagyok jobb annál, amíg nem teszek valamit a helyzetért. Már amennyit tehetek, ha nem csak rontani tudok.
- Lehet legalább meghallgatott volna egy kedvesebb válasz után. - jegyzem meg tényszerűen a Kapitánynak, utána a nőre nézek - Alana Shear ha nem tévedek.
Ennél többet nem érzek szükségesnek. A következő másodpercekben kiderül, hogy gonosz úrnő módjára kinevet és megvet minket vagy már most kezdi a szadista játékait. Ha kis szerencsénk van húzni fogja még az időt és Ingrid kitalál valamit, vagy a Kapitány végig átver mindenkit és pontos terve van. Jó lenne valamibe kapaszkodni.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 27 Júl. 2014, 08:36

Következő körváltás: 2014. július 30. (szerda)

Auaritia-nak feltűnhet, hogy a nő, vagyis inkább fiatal lány nem túl idős ahhoz, hogy Morgan legyen, noha lehet, hogy a varázslónő is kortalan a legendák szerint, de ennek a lánynak a szemei nem árulkodtak arról, hogy mennyi mindent látott volna. Azonfelül apának szólította Kapitányt. A férfi válaszára a nő már éppen készült volna egy pofont lekeverni, amikor Holmes talán az utolsó pillanatban szólalt meg és kimondta a fiatal nő nevét. Az először meglepetten nézett rá, de végül elégedettség látszott az arcán, már ami a csuha alatt látszódott. Örült annak, hogy noha a társaság a múltból jött, ennek ellenére felismerték, a mozdulataiból, a tekintetéből tökéletesen látszott mindez. Még túl fiatal volt ahhoz, hogy eltudja ezeket az érzéseket rejteni, hogy a testbeszédével ne áruljon el semmit.
- Igen, ő vagyok – mondta. – Ti pedig Jonathan Holmes, Auaritia és az „apám” e világi énje. A plüssmedve eltűnt, valószínűleg, szinte biztosan meghalt már védelmi dimenziókban. Azóta tudok az ittlétéről, hogy elteleportált, de ti? Valahogyan elbújtatok, pedig te mágiahasználó vagy.
- Úrnőm! – hallatszott még egy hang a bejárat felől.
Ha a csapat tagjai arra néznek, akkor egy újabb vörös lány tűnt fel, egy pillanatra nagyon, de nagyon ismerős fiatal nő volt az illető, volt egy olyan érzésük, hogy már látták, de nem tudják, hogy hol. Egyébként igencsak hasonlított Ingridre, az biztos volt mindenki számára, hogy a két nő testvér, még egy Miller.
A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 Jean_Grey_(Earth-TRN240)_All-New_X-Men_Vol_1_18
- Yrsa! – nézett arra Alana.
- Lenne itt valami, amit szeretnék felségednek megmutatni – mondta alázatosan.
Alana bólintott, majd elindult felé, a Yrsa-nak nevezett nő a hármas felé fordult, mire érezték és hallották, hogy nagyon kicsit kattantak a béklyóik. Ha megnézték, akkor látták, hogy nyitva vannak.

//Amúgy pont ugyanúgy néz ki ez a lány, mint Aesa, csak kicsit fiatalabbnak és kevésbé elgyötörtnek, de mivel rá nem emlékeztek, ezért ez csak háttérinfó.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 28 Júl. 2014, 13:32

~ Meg sem lepődök. ~ pillant Holmesra, mikor az felismeri a Albert "lányát". ~ Szerintem fiatalabb, mint amennyi ideje halott vagyok. Tehát biztos valamelyik alteregóm, másik énem, alternatív valóságban született korcs változatom zacskószökevénye. ~ elmélkedik, nem túl szofisztikáltan, a feltűnő utódon. Azon mondjuk nem lepődik meg, hogy pocsék a nő humorérzéke. Azonban a teátrálisság feltűnik neki. ~ Pont mintha egy színdarabban lennénk. Mintha minden meg lenne írva előre. ~ morfondírozik még egy kicsit, ha már nem csapták arcon és megjelent még egy női szereplő a színen. ~ Még, hogy nem matriarchális a társadalom. Hát a fszt nem az. ~ Ha van valami amin nem lepődött meg az a bilincseik kinyílása. Érezte, ahogy a csuklóira nehezedő súly lassan csusszan lefelé. Kicsit megfeszítette a vállait, hogy a karperecek a helyükön maradjanak. Most azért áldotta a "sorsot", hogy nem állt fel és nem nagyon fészkelődött eddig. Ezt követően sem fogja túlzásba vinni a testmozgást. Egyelőre kivár.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Hétf. 28 Júl. 2014, 17:49

A nap hőse címet lassan hozzáírhatom a saját kis listámhoz. Hősiesen elfutottam amikor kellett és mentettem a saját bőröm, néha a többiekét is velem együtt. Elszállni nem fogok magamtól, de egy űrkalandor diplomata mágustól már ez is szép eredmény. Tapintható a feszültség a Kapitány és a nő között, talán az utolsó pillanatban szólítom meg, ami váratlanul jó hatást ér el. Nem hogy nem lesz gonosz úrnővé, de kellemes hangon kezd beszélni velünk. A kis bájcsevejre most annyira nem figyelek, tudta, hogy jövünk, és tudja kik vagyunk. Gondolkodom egy használható válaszon, amikor még valaki betoppan a kis színi jelenetbe.
~ Még egy Miller lány? Az ezredes sok gyereket vállalt ebben a jövőben. Talán ő is már Morgana agymosott szolgája és velünk is ezért nem bánt még el, kellünk neki az udvartartásban.
Arcom nem rezzen, de gondolatban elmosolyodom, amikor halkan kattannak a bilincsek. Hát erre ment ki az egész, Yrsa is velünk van, hacsak nem Ingrid az egy mágikus álcával. A Kapitányra tekintek, hogy mit tesz, kivár. Remélem van valamilyen kézzel fogható terve. Itt van a trónterem, a test, csak egy lépés választ már el, soha vissza nem térő alkalom, ki kell használni. Nem töröm meg a kört, várok és próbálom nem túl feltűnően leplezni, hogy már kioldottak a bilincseim. Ennél nagyobb isteni csoda nem is történhetett volna. Ma nem először van szerencsém.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Auaritia Hétf. 28 Júl. 2014, 21:07

Nem is tudom hogy hihettem, hogy Morgan állt előttem. Talán a perc hevülete tette. A lányt Alanának hívták. A lány valahogyan vidámságot, ám mégis fesztelenséget mutatott. Majd, mint aki könyvből olvasná mondta ki a neveinket. Hát ez klassz... itt már mindenki tudja kik vagyunk. Miért nem csináltattunk egyen pólót és írtuk rá magunk, hogy Megmentjük a földet. Akkor sem lennénk hátrébb. Egy vörös lány szólt a hátérből. Tudtam, tudtam, hogy Ingrid elárult minket...ám tovább nézve rájövök ez a lány korántsem Ingrid. Viszont kísértetiesen hasonló vonásaik vannak. Lehet testvérek?
Ekkor a lány odament, a mi láncaink kattanva engedtek el. Nem értem...mi ez?
Talán húsvét? Vagy ez tényleg Ingrid csak megint használta azt az alakváltoztatós izét?
A franc mit is kell csinálni azzal a hülye testtel? Ha megfogom ott leszek,ahol akarok? Vagy el kell pusztítani? A franc..nem emlékszem. Ki kell juttatni a testet vagy mi. Egyáltalán az a test amit látok? Ahh...inkább feszülten figyelek. Várom az utasítást.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 29 Júl. 2014, 09:34

Következő körváltás: 2014. augusztus 1. (péntek)

Albert megközelítése saccolt, a lány valóban a húszas éveinek elején, maximum a közepén járhatott, mivel a jelenben, azaz a múltban semmi jele nem volt annak, hogy Morgan terhes lett volna. Egyelőre mindhárom fogoly kivárt, addig is a megérkezett fiatal nő beszélt Alana-val.
- Az apám látni akarja, most! – mondta, mintha ő parancsolt volna a lánynak.
- Nekem ő nem para…
- Ami azt illeti úrnőm, parancsolhat magának – vágott közbe Yrsa. – Mindezt az ön anyja és atyja parancsa szerint. Nem ön a régens a szülei távollétében, hanem Lord Miller. És válaszokat akar annak a fényében, hogy a foglyok miért önnél vannak itt, és nem nála a kihallgatóteremben.
Mindenki láthatta, hogy Alana kezei dühösen szorulnak ökölbe.
- Én az ön helyében nem váratnám őt úrnőm. Ismeri.
- Mit tehet, szobafogságra ítél?!
- Kezdve azzal, hogy megvonja a jogait, kiváltságait, a szülei megérkeztéig, bezáratja parancsmegtagadásért. Még a szolgálóit sem láthatja, sem a házikedvencét. Ő katona úrnőm, mindig is az volt.
- Értem – morgott a fiatal nő, a nála még fiatalabbnak. – Vigyázz ezekre amíg vissza nem jövök.
- Ahogyan óhajtja! – hajolt meg Yrsa egy kicsit.
A sietős lépteket lehetett hallani ezek után csak. Amint a trónterem ajtaja becsukódott már csak a három „fogoly” és Yrsa volt a trónteremben. A lány pedig közelebb lépett hozzájuk.
- Jól érzik magukat? – kérdezte, ő is némileg rideg hangon, de közvetlenebbül, mint ahogyan Ingrid beszélt. – A nővérem üzent, hogy elkapták magukat… ő nem tud ide bejönni.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Kedd 29 Júl. 2014, 14:01

Hmm..váratlan fordulat a mesében, melyre nem számítottam. A mellettem lévők is türelmesen várnak senki nem tesz hirtelen mozdulatot. A bejövő lány a másikat küldi melegebb éghajlatra, persze más értelemben. A párbeszédből egyből kirí, hogy a bejövő Yrsa nevű lány többet tud világuk jogairól és szokásairól, vagy lehet figyelmesebb volt a tanórákon.
A teremből kilépett Alana, majd a bent maradt lány hozzánk szolt. Ingrid stílusában.
Én persze tovább vártam nézni, hogy mi történik. Felelni persze nem feleltem, csak a szememet forgattam. Mégis, hogy kérdezhet valaki ilyet? Persze, hogy jól vagyunk, itt függünk le a láncokról soha jobban...

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Kedd 29 Júl. 2014, 23:42

Albert teljesen rezignált arccal hallgatta végig a két nő beszélgetését. Valójában meg sem lepődik. Azon sem, hogy az érkező nő sikeresen elküldi a nem létező, azaz nem tőle származó gyerekét. Az egyetlen reakciója teljesen önkéntelen volt. Bal ökle szorult ökölbe és ernyedt el ütemesen, egészen addig, amíg az eleddig ismeretlen érkező hozzájuk nem fordult. Ekkor felnézett rá, majd lerázta magáról a bilincseit. Lassan mozogva küzdötte föl magát álló testhelyzetbe. Erre azért volt szükség, hogy ellenőrizze: van-e maradandó sérülése, esetleg bennfelejtettek-e a testében egy golyót vagy sem. Aztán unottan az őket kiszabadító nőre nézett.
-
Még élek. Ezek szerint a kísérőnk is. Szóval, elmondanád, hogy hova mehetünk a testemért, amit kijuttatunk és megmentjük azt az idősíkot, amiben te meg sem születsz talán?

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 31 Júl. 2014, 02:43

A színjáték tovább folytatódik. A lány nem tudom hol tanulta, de úgy sejtem talán még nekem is közöm lehet hozzá, olyan szépen hiheti el Alanával amit akar, ennél szebb hazugság nem is lehetne, kivéve ha nem hazugság, akkor csak remekül kimagyarázza a helyzetet. Még azt is eltalálom, hogy az ezredes lánya és tényleg egy Miller, sok a női tag belőlük ebben a jövőben, vagyis meglep, hogy fiú eddig még nem tűnt fel. Morgana sem teljesen meggondolatlan és nem hagyja a felelőtlen lányára és a hataloméhes Doomra a trónt távollétében, hanem kellően hideg személyt jelöl ki. Ami pont kapóra is jön. A Kapitány után szabadon lerázom a láncaim, megdörzsölöm a csuklóim és más részeim, ahol a láncok szorítottak. Helyben mozgással próbálok gyorsítani a keringésen és vért juttatni a tagjaimba. Néha elgondolkozok azon, hogy belőlem vagy a Kapitányból csinált ez a világ nagyobb tahót, egyszer sem tudom eldönteni, halott üggyel nem is foglalkozok. Parancsra nem várva indulok el a csontemelvény felé szememet a karóba húzott testen tartva.
- Ha emlékeim nem csalnak, nem volt arról szó, hogy a maga teste lenne Kapitány. Az előző Britannia Kapitány testéről volt szó, ha jól sejtem ez átadható cím.
Nem kerülik el a figyelmem a részletek. Mielőtt túl közel mennék vagy hozzáérnék a múmianőhöz alaposan megnézem, hogy van-e bármilyen trükk, csapda, érzékelő, a test körül, a testben, a padlón s plafonon és magán az emelvényen. A mágikus csapdákat rutinos figyelmemmel próbálom kiszűrni. Itt most nem merek mágiát használni, a saját szemeimnek jobban hiszek. Ha minden rendben közel megyek és megnézem mennyire vannak egyben a csontok. Remélem Yrsának és a Kapitánynak is lesz egy-két szava hozzám ami megkönnyíti a dolgom, hátha túl gyorsan cselekszem.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 31 Júl. 2014, 09:49

Következő körváltás: 2014. augusztus 4. (hétfő)

Ahogyan Albert ellenőrizte magát, nem volt rajta semmilyen sérülés, magában sem érzett semmit, ahogyan áttapogatta és mozgatta magát. A szavai után néhány pillanatra a lány tekintete megenyhült, majd megszólalt. Ilyet Ingrid soha sem tett, így határozottan nem róla volt szó illúzióban.
- Köszönöm az aggódását uram, de felesleges – mondta. – Megfogok születni, anyám már akkor terhes volt velem és az ikerhúgommal, amikor önök kiszakadtak a saját világukból. Ezt kell átadniuk a múltban Morgannak.
Egy furcsa ékszert vett elő a páncélja egyik tárolórészéből és nyújtotta a hármas felé.
A világ jövője (A Kígyó Csókja) - Page 7 525x600_5612_Amuleto_2d_fantasy_medallion_amulet_picture_image_digital_art
- Mr. Holmes jól mondja – kezdte. – Nem az ön testét kell kivinni, hanem Lionheart-ét. Védőpajzsok veszik körbe a testet, azt sajnos nem tudom, hogy miként lehet feltörni azokat, de egyébként nincs sok időnk. Hamarosan katonák érkeznek, hogy elvigyék önöket az apám elé.
Kissé odébb állt, hogy mindenki megnézhesse a testet és közelebb mehessenek majd hozzá, hogy vizsgálódhassanak.

//Itt is max négy nap jár, igaz olvashattátok a bunkerben is, mert hétvégén nem vagyok.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Albert Shear Pént. 01 Aug. 2014, 12:38

Albert a csuklóját dörzsölgeti, kicsit irritálta a bilincs. Majd a bal tenyerét kezdi masszírozni amíg hallgatja az őket kiszabadító nőt. Amikor az egy ékszerféleséget vesz elő, először csak szemügyre veszi, majd átveszi.
-
Nos. Egy dolgot magyarázzon el nekem. Azaz kettőt. Miért kéne bármit is adnunk a múltban Morgannak. És miért fogadna el tőlem, tőlünk bármit is?! - nem csak a terv, annak az elvi háttere is megakasztotta Albert gondolat folyamát egy kicsit. Aztán figyelme Lionheartre terelődött. Nézte egy darabig élettelen, aszott testét és azon gondolkozott, hogy a védőpajzs tartja-e bent a test orrfacsaró bűzét vagy már nincs neki. ~ Már bárki lehet kapitány. Mi lesz a következő? Egy ló? Kell egy ló majd Avalonban. ~ Közelebb lép a testhez és megnézi magának a pajzsot. Keresi az energiaforrását, az azt fenntartó sugárzót.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Pént. 01 Aug. 2014, 13:22

Azt hiszem elszámoltam magam, amikor egy-két segítő szóban reménykedtem, de Jonathan Holmes egyedül is képes megoldani a problémákat. Fél füllel belehallgatok a lány és a Kapitány beszélgetésébe. Feltűnik azonnal, hogy mi kerülte el a Kapitány figyelmét vagy felejtett el, tájékoztatnám én szívesen, de hát mégsem szólhatok neki vissza, amikor azt hiszem valami félreértés történt. Yrsa majd szépen válaszol a kérdésre és nincs is harc az információ hiányból. Számomra csak az a kérdés miként érjük el, hogy Morgana haragjában ne változtasson porrá és aztán vegye el a fiú életét megmentő tárgyat. Részletkérdés.
~ A démonnő felettébb nagy csöndben van mióta megpróbáltam megölni. Megtanulhatta a leckét, vagy csak csendben tervezi bosszúját.
Végeznék vele ha lenne fegyverem és éppen időm is, de ezt a luxust most nem engedhetem meg. Közelebb megyek és szemügyre veszem a testet a védőmezővel.
- Megvizsgálom mágikusan is, hátha tehetek valamit az ügy érdekében. - közlöm röviden.
Elvileg itt azonnal érzékelik a mágiát, kivéve ha olyan módszerrel csinálom mint Ingrid, de arra sok esély nincs. Inkább arra hagyatkozom, hogy így is fogy az időnk, rá fognak jönni, hogy már nem vagyunk láncon és jönnek értünk, a mágiaészlelés már nem is számít. Gyorsan koncentrálni kezdek, először csak arra, hogy érzékeljem a mágiát magam körül. Mindenre figyelek, mégis összpontosítok. A különös hálóval most nem foglalkozom, csak a testre, a csontemelvényre és a védőpajzsra nézek. Ha látom a pajzsot, a gyenge pontjait és az eredőjét keresem. Legyen elég egyelőre ennyi, ha már tudok valamit, akkor van esély kiiktatni egy erősebb varázslattal.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Auaritia Vas. 03 Aug. 2014, 11:24

A fecsegés tovább tart mint gondolom, blablabla bla, semmi érdekfeszítő. Aztán a végén előkerül a lényeg a lány kezéből.
Egyébként Yrsa, már ha tényleg ez a neve, egész határozott kis teremtés. Először egy szende kis ribinek néztem, de a tetteiből arra tudok következtetni, hogy nem az...korántsem.
Egyébként már most többet segített mint a drágalátos kis nővére, aki hol is van? Ja persze, valahol csicsikázik....
Egy üzenetet is át kéne adnunk, személy szerint, magasról teszek rá....az a lényeg, hogy hazajussak végre, aztán a többiek játszhatják a nagy hőst...én már unom.
A mágus türelmetlenül próbálkozik. Én Yrsa-hoz fordulok és kérdezem.

- Ha valaki, vagy valami hozzáér a pajzshoz, mi történik? Visszaesik vagy megsül?

Nem tudom megítélni, csak egy ötlet fut át az agyamon...ha valamit beledobnánk....

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 04 Aug. 2014, 08:54

Következő körváltás: 2014. augusztus 7. (csütörtök)

A lány Albert szavai után zavartan nézett a férfira, egy kicsit el is pirult. Láthatóan tényleg nem nagyon értette, hogy miről is van szó jelenleg.
- Lady Roma-nak, Ingridnek és Mr. Montano-nak el kellett volna mondania maguknak – mondta. – Ezzel lehet a múltban megmenteni Mordred-et, hogy ne halljon meg és Morgan ne igázhassa le a világot. Ugye nem nekem kell ezt is elmondanom?
Nem igen akarta elhinni, hogy nem hozták a csoport tudtára azt, hogy miért is kerültek ide a trónterembe egyáltalán. Utána Auaritia-ra nézett és megrázta a fejét.
- Nem tudni – felelte. – Soha senki sem jutott be a trónteremig, hogy mindezt kipróbálhassa. Akiknek pedig bejárása van ide, azoknak eszük ágában sincs ezt tesztelni.
Albert és Holmes is nekiláttak annak, hogy keressenek valamilyen energiaforrást, kioldót a pajzshoz. Albert a rendes szemeit használta, míg Holmes a mágiát vette igénybe. Itt a mágia hihetetlenül sűrű volt, láthatta, hogy a védőmező egyszerre volt mágikus és technológia alapú. A teremben két különböző helyen látott mágikus gócpontot, amik ehhez voltak köthetőek, hogy táplálták a pajzsot. Mind a kettő egy-egy fizikai tárgyban manifesztálódott, jobb és bal oldalon egy-egy szoborban, ami a falból állt ki. Albert pedig sikeresen megtalálhatta a tényleges energiaforrást, ami a mágián felül volt. A trónszék mögött üveggel elzárt területről jött az energia. Amennyire látta így az üveg, vagy valamilyen anyag, legyen az bármi az tartotta a hátsó részen az energiát és ez táplálta a védőpajzsot is.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 05 Aug. 2014, 17:04

Az elmém peremterületeit kell használnom, hogy a mágia ilyen intenzív jelenlétében is kiigazodjak. Yrsa szavai már csak részlegesen jutnak el a tudatomig, felfogom, hogy elmondta a Kapitánynak amit én is tettem volna, más stílusban, de a szavai összefolynak. Ha angolos lenne a humorom, azt mondanám, hogy varázslatos ez a hely, de koránt sem az. Olyan erős a mágia, hogy még az én érzékenységemmel is minden felfedezhető benne. Vázolom magamban a tervező megoldásait, aztán kilépek a mágikus körből, hogy a többieknek is elérhetővé tegyem a tudást, amit szereztem. A Kapitány a fő célpontom, ő még felfogja mi történik ebben az őrületben.
- Kapitány! Mágikusan is ellenőriztem a termet. A védőpajzs nagyon erős, részben mágikus. Az a két szobor - mutatok a jó irányokba - táplálja energiával, azok a források. Mágikus forrást nem semmisíthetünk meg fizikai módon, csak végső esetben, beláthatatlan következményei lehetnek. Ha kapok segítséget, talán le tudom kapcsolni mindkettőt. Yrsa, ért a mágiához feleannyira mint a nővére?
Nincs sok időnk és dönteni kell, nem fogom megvárni, hogy a Kapitány összetegyen valamit, csak elfogadtatom majd vele az ötletem. Minél előbb lekapcsoljuk a pajzsot, annál gyorsabban meg van a test és már végeztünk is, csak ki kell jutnunk. Ha a Miller lány is velem tart, az egyik közelebb lévő szoborhoz megyek, újra elmormogok néhány szót a mágia pontos érzékeléséhez. Ráteszem a kezem a szobor legerősebben vibráló pontjára. Meglátom mit tehetek, most még csak próbálgatom a lehetőséget, mágikus úton. Gyanúm rá, hogy egyszerre kell kiiktatni a két szobrot, különben az ősök tudása fog megtalálni.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Kedd 05 Aug. 2014, 22:09

Albert nagyot sóhajt és néhány másodpercig némán nézi az együgyű mentőangyalukat. Majd teljesen a nő felé fordul és meg is indul felé. Bal kezével elkezdi az állán lévő szakállt vakargatni és közben felmérni, hogy milyen nehéz is lehet. Aztán megáll tőle másfél méterre.
-
Tehát úgy képzelik el, hogy ez így fog kinézni. Odamegyek hozzá, miután leszúrtam a kölyköt és azt mondom: "Kedves Morgan, megöltem a fiút, de itt ez a medalion amivel megmentheted." Ő pedig, teljesen nyugodtan, átveszi tőlem ezt az izét és mindenki boldog. Mert Morgan nem lesz dühös és hirtelen dührohamot sem fog kapni. Meg sem próbál majd azonnal megölni. Megbízik majd bennem és a segítségemmel megmenti a kölyköt. Mert így képzelitek el, ugye? - Albert azon kapja magát, hogy a következő pillanatban képes lenne kinyúlni Yrsa-ért és a pajzsnak hajítani. Azonban Holmes megzavarja ezen tettében. A férfi felé fordul és bólint.
-
Tegyetek meg mindent. Én nem értek a mágiához.

Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Auaritia Szer. 06 Aug. 2014, 18:04

Hmm milyen tüzes a mi kapitányunk. Legalábbis nagyon nem szereti ezt a jövőt, ahogy látom. A kérdésemre választ kaptam, de még ők sem tudják, hisz senki nem próbálta. Biztos, hogy jó embert kérdeztem. Átfutott az agyamon a gondolat. Hülyeség!!!
Ha ő nem tudja, akkor senki.
Látom, hogy a mágus erőlködik a pajzsot deaktiválni. Hát ez az ő asztala. Fúj, de utállom a mágiát. Nem lehetne ezt a pajzsot egy könnyed emberáldozattal kinyitni? Az nekem való...
De ez...hokusz pókusz...

- Sietünk kéne...

Jegyzem meg és visszanézek az ajtóra, amin előbb a másik lány kiment. Remélem még időben leszünk. Nem kéne az ajtót valamivel eltorlaszolni, amíg ezek itt szerencsétlenkednek.

- Führer, mit szólnál, ha eltorlaszolnánk az ajtót?

Fordulok a Kapitányhoz. Bár magamat ismerve, ez is mágikus ajtó...meg itt gondolom mindenki teleportál meg ilyenek...JAJJ JUSSUNK INNEN KI!

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 07 Aug. 2014, 08:51

Következő körváltás: 2014. augusztus 10. (vasárnap)

Yrsa először Albert szavaira felelt és megrázta a fejét.
- Nem kell elmenni hozzá – mondta. – Az ereklyét Lady Roma készítette, elég visszatérni a saját idejükbe és a tárgy magától teleportál tovább Morgan-hoz. Nem akarta magukat külön veszélynek kitenni. És még valami, Mordred még fiatal, nem kell Morgan befolyása alatt lennie, van benne Pendragon vér… próbálják majd megmenteni és a maguk oldalára állítani.
Az utolsó rész már-már kérés volt és nem pedig javaslat, hogy ezt kéne tenni. Ezek után fordult Holmes-hoz és bólintott rá.
- Értek igen – felelte. – Nem csak mágikus energiát kap, hanem rendest is onnan.
A falra mutatott a trónszék mögötti részre, ahol úgy tűnt, mintha az univerzum örvénylett volna.
- Az csak sima energia, azt is ki kell engedni, hogy a pajzs megtörjön. Önök hárman vannak, az ajtó eltorlaszolása mit sem ér, teleportálással jönnek. Én kint tartom őket védőmágiával, maguk hárman vannak, megtudják oldani. Csak siessenek!
Holmes ha megnézte újra a szobrokat, lényegében nem volt túl bonyolult a működésük, csak ki kellett venni őket a helyükről és a kör megszakad. Még csak mágikusak sem voltak a szobrok, csak sima márvány, vagy fémszerű anyagból készültek.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Auaritia Pént. 08 Aug. 2014, 21:20

Míg a többiek bűvészkedtek én már vettem volna az ajtó felé az irányt. Yrsa hamar válaszolt, így nem kerültem túl messze. Persze, hogy teleportálnak, ugyan egy ilyen mágikus kis tündéri világban mi mást is csinálnának...fujj...Aztán a további mondatokat elkapva vettem tudomásul, hogy a pajzs nem csak mágikus úton lehet kikapcsolni....ohh akkor nosza!!!

- Tehát csak rontom bontom kell?? Rajta csajok!

S meg sem várva a többieket, célba vettem a szobrokat, és megpróbáltam aktiválni az erőm, ha sikerül akkor egy jól irányzott nekirugaszkodással el tudnám tolni a szobrot, vagy feldönteni. Ha már nincs erőm, akkor fogaimmal vagy körmeimmel rágnám szét. Ha sikerülne rögtön mennék a másikra.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 09 Aug. 2014, 19:45

Az időnk egyre csak fogy és még mindig nem vagyunk a helyzet magaslatán. Yrsa felvilágosít néhány dologról és magára vállalja az ajtó védelmét. Szemtelennek érzem a Miller lányt, de ez csak a fiatalság kiváltsága, esetleg a hanyag nevelésé. Most nem foglalkozok ezzel, hiszen igaza van. Magamhoz ragadom a kormánylapátot és elevezem kis hajónkat a remény vizei felé.
- Rendben. Tartsa vissza őket! A szobrokat elintézzük mi. Kapitány, hármunk közül a maga fizikai ereje a legnagyobb, gondoskodjon az üveg mögötti energiáról. Én a démonnővel eltávolítom a szobrokat. Lehetőleg hárman egyszerre cselekedjünk.
Az utolsó mondatot, már csak úgy, hangosan megjegyzem. Nem akarom átvenni a vezető szerepét, de jelen helyzetben úgy érzem a mágikus tudásom és gyorsaságom feljogosít arra, hogy kiadjak néhány erős tanácsot. A szoborhoz rohanok, nem várom el a démon magas intelligenciaszintjétől, hogy figyeljen az időzítésre. Nekifeszülök teljes erővel a szobornak. Vállból, karból, lábból tolok, alig támasztom magam. Vállam felett pillantok hátra, amint a másik szoborban kár keletkezik, én is megteszem amit tudok. Legrosszabb esetben használom a levetett láncokat és azzal próbálom elhúzni. A Kapitányt magára bízom. Ha a három energiaforrás szabad, a védőpajzs eltűnik és az út a testhez nyitott lesz. Az őrség már a kapukban toporog, más utat kell keresni visszafelé.
~ Ki kell jutnunk innen.
Töprengek el a lehetőségeinkről a következő lépésig.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.