Titkos bázis, Új-Zéland

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 4 Empty Re: Titkos bázis, Új-Zéland

Témanyitás by Niteris Szer. 23 Nov. 2016, 21:35

SOROK RENDEZÉSE

Niteris tátott szájjal figyelte a történteket. Első dolga volt, hogy riadóztassa a Dr Malburgot:
- Mélyen tisztelt doktor úr! Nézze, egy beszélő farkas! Ott meg egy fémcsontvázú katonatiszt!
Dr Malburg erre feleszmélt egy pillanatra és körbetekintett.
-Láttam már ilyet. Most kérlek hagyj elmélkedni. Csak akkor zavarj, ha valami igazán érdekes történik - válaszolta, és komolyan elgondolkodott azon, hogy vajon képesek lennének-e a szimbionták a távkommunikációra, ha ehhez létrehozna valamilyen földi központot. Nagyon ígéretes elmélet....
De végül eljött a kérdések ideje, ezért Niteris fölállt, és hozzá is látott.
- Igen, volna egy kérdésem. Az technológiákat vissza kell szereznünk, vagy elég csak megsemmisíteni? Ezen kívül titokban kell tartanunk, hogy mi állunk a dolog mögött, vagy hátrahagyhatunk pár elrettentő hullát... ö... jelet? - kérdezte, majd eszébe jutott, hogy jobban kéne képviselnie a doktort - Nem mintha engem ez különösebben érintene, csak kíváncsiság...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 24 Nov. 2016, 10:37

Joseph Soltzbauer

Kor: 27
Szervezet: Hydra
Faj: Y-project

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután az előléptetések megvoltak, elgondolkodtam a helyzeten. A Hydra sok esetben működött úgy mint a klasszikus értelemben vett sereg, azonban sokban teljesen különbözött tőle. Nem tudtam, hogy a tisztiszolga hova tartozik, kapok egyet, vagy ne is álmodjak róla. Pedig jó lenne ha valami kis rabszolga hozná a kávémat reggel. Közben a szupereb kapott valami kütyüt, amivel tud majd velünk beszélni, nem dobtam el tőle az agyam. Ahogy a kutyától sem. Beszélő kutya, hol tart a világ, de most komolyan. Ember központúak kellene lennünk, lenézni a többi fajt, erre kutyáknak adunk a miénkhez hasonló öntudatot. Legközelebb már mutánsokat is toborzunk büszke ária sorainkba? Egyszóval nem csíptem a kutyát, de ezt egyelőre nem volt alkalmam érzékeltetni vele. Majd megteszik mások helyettem, ebben biztos vagyok. Hiába gondolkodik úgy mint mi - papíron - attól még egy eszköz marad, kevésbé értékes, mint az övemen lógó pisztoly.
Természetesen megint valami szupersereg védi az ellenségünket, akikről megint nem tudunk semmit. Komolyan gondoltam néha, hogy a Hydra hírszerzése az USA-éval vetekszik. Még jó, hogy betippeltük, hogy a követünk is itt van. Két legyet egy csapással, ha már úgyis ott vagyunk, őt is elhozzuk. A legszebb az egészben, hogy "ipari kémkedéssel" szerezték az adatokat. Könyörgöm, Tante Marika elkotyogta két kávé között, vagy belépve maradt a gépén? Esetleg tesztelési célokból lelőttük a tűzfalat úgy 5-10 percre? Nem tudom elképzelni, hogy ki felel egész az egész ügyért, de merem remélni, hogy már alulról szagolja a blumet.
A doktort visszakézből lőném fejbe a kérdése után, az ilyen gondolkodásnak már a gyökere is fertőző és ártalmas, de hagyom, hogy a rangidős nő kezelje a helyzetet. Komolyan, honnan szedik ezeket az embereket? Fel akarja graffitizni a falra hogy Hail Hydra? Végül csak a szemeimet forgatom, majd felteszem a komoly kérdéseimet.

- A vezetőség minden tagja a helyszínen tartózkodik, vagy lesznek akikkel nem kell számolni? Mit tudunk az információról, felhő alapú tárolást használnak, vagy helyileg oldották meg? Ez esetben elég lenne lepottyantani egy Dicker Mannt az egész épületre, és nézni ahogy a jenki kormány a feje után kapdos. Apropó robbantás, az épületet meg akarjuk őrizni az utókornak, vagy minden mértékű pusztítás megengedett?

* *

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 25 Nov. 2016, 00:04

Kree Invázió – Prológus / Sorok rendezése

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. november 29. (kedd)

”Wakanda, ha az AIM Birodalmat nem nézzük a világ legfejlettebb országa. Nem szabad őket alábecsülni semmiben sem. Akik az ősi hitet, több ezer éves kultúrát képesek ötvözni efféle fejlettséggel félelmetes ellenfelek lehetnek.”
- Ismeretlen intés

Titkos bázis, Új-Zéland - Page 4 00120

Niteris volt az, aki először kérdéseket tett fel, így neki válaszolt Reena.
- A második világháború befejezésétől kezdve, 2027. augusztus 1-ig bezáróan, majd azóta hány olyan eset volt, ami black ops művelet volt és Hydra nyíltan felvállalt? – kérdezte.
Amint választ kapott a kérdésre folytatta.
- Csak megsemmisíteni, révén a hydra birtokában vannak továbbra is. És nem, nem hagyunk elrettentő hullákat, tiszta munkát végzünk, mint minden esetben. Nem mészárosok, vagy amatőr közkatonák vagyunk, hanem a Hydra elit csapásmérő csapata. De erről nyilvánvalóan a gazdateste is tud, hogy mikor és miért toborzott minket össze évekkel korábban Strucker báró, hiszen nyilvános információ volt.
Ezek után Joseph jött a kérdéseivel.
- Egy átlagos munkanap lesz, így mindenkivel számolni kell. Mindenki ember, hiszen egy részük a Hydra-nak dolgozott mielőtt dezertáltak. Éppen ezért a vezetőséget likvidáljuk is, ahogyan korábban említettem tiszta munkával, nem kínzással. Az egyik biztonsági tiszt nálunk van, így remélem nem okoz majd gondot a bejutás. Felhő alapú a tárolás, amit csak helyben lehet elérni, speciális esetben kívülről is. A cég saját androidja/szuperszámítógépe felel a beléptetésért. A bomba azért nem jó megoldás, mert lehet, hogy a gép nem semmisül meg, vagy lementi magát valahova. Helyben kell elintézni. Nincs tervezve az épülettel, de ennyi robbanószer bevitele nehézkes lenne.
Itt kivárt néhány pillanatot, majd utána folytatta.
- Ha nincs senkinek más kérdése, akkor indulhatnak a felszerelésekért. Soltzbauer alezredes bizonyosan segít a doktornak és Rex-nek is kiválasztani a felszereléseket, hogyha maguktól nem boldogulnának. Fél óra múlva találkozunk a teleport szobánál. Leléphetnek!

template nélkül:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Titkos bázis, Új-Zéland - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Phobia Szomb. 26 Nov. 2016, 12:19

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

Érdekes kis csapatba kerültem az már biztos. Soltzbauer kérdése helyénvaló volt, szükséges információk a feladattal kapcsolatban, teljesen érthető. A szimbiótás doktor azonban teljesen más lapra tartozik, az ő kérdése nagyon meglep. Nyílt akció, elrettentő hullák? Amennyit megtudtam, ez inkább egy szedett-vedett terroristacsoport stílusa lenne, akik tudatni akarják a világgal, hogy mik a szándékai. A HYDRA ennél sokkal precízebb, kifinomultabb, habár ha jobban belegondolok, az én részemről durvább vérontásra lehet majd számítani. Persze igyekszem gyorsan elintézni az ellenfeleimet, lehetőleg a létfontosságú pontokat támadni, de egy feltépett torok, vagy egy széttépett gyomor elég vért fog ontani magából. Ez persze majd ott kiderül.
Miután Reynolds befejezi a válaszolást, bennem is felmerül egy kérdés, amire tudnom kell a választ.
- Nekem lenne egy kérdésem, hölgyem. A csapatunk összesen hány tagból fog állni? - kérdezem a beszélő nyakörvet használva. Nem számítok nagy számokra, de biztosan lesz pár csapattársunk. Erősen kétlem, hogy csak Soltzbauer és a doktor fog velem jönni egy magánsereg ellen, főleg, hogy a doktor nem tűnik valami nagy harcosnak. A szimbiótája talán, de ő nemigen.
Ha megvan a válasz, Soltzbauer felé veszem az irányt, hogy segédkezzen a felszerelésben. Gondolom valami személyre szabott páncélt, vagy valami hasonlót fogok kapni, netán egy hátra erősített lőfegyvert, amit a nyakörvhöz hasonlóan az elmémmel tudok majd kezelni.
Kiderül.

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 28 Nov. 2016, 17:58

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

A doktor kérdése nem csak engem húzott fel, ebben biztos vagyok, még úgy is, hogy Reena nem mutatja nyíltan ennek nyomát. Helyette elegánsan visszakérdezett, amivel egyszerűen a helyére tette a kérdezőt, és mehettünk is tovább. Minden minden hülyeségre válaszolt, én is válaszokat kaptam, átlagos munkanap, tehát mindenkivel számolni kell. Nem kérdezek rá külön, ez alapján úgy vélem, hogy senki sem lesz szabadságon, és mindenki bent tartózkodik majd - a vezetők elég rugalmasan tudják kezelni a munkaórákat, de ha ennyire sem bízok meg a hírszerzésünkben, akkor már most dezertálhatok is. Itt is szupergép felel a biztonságért, mint lassan mindenhol, és biztosra kell mennünk, hogy ne tudja magát lementeni a gép sehová. De könyörgöm, ha egy bomba becsapódása előtt van erre ideje, akkor a mi manuális pusztításunk előtt is lehet. Mindegy, nem kötekedek, vannak nekünk technikusaink akik jobban értenek a témához mint én. Fejben már azon gondolkodom, hogy milyen felszerelést szedjek össze, amikor Reena is ide jut, és elküld minket felcuccolni. Sőt, új rangomnál fogva az új tagoknak is én nyújtok segítséget, ha szükséges. Ennek megfelelően felállok az asztaltól, és elindulok, miközben a kutyára nézek.
-Rex, lábhoz! - adom a határozott utasítást, és ha így tesz, akkor a döggel együtt megyünk a felszerelésért. Arra számítok, hogy van valami speciális hámszerűségünk, amit a négylábúra lehet tenni, és ahogy keresgélek, meg is találom ami kell nekem. Ténylegesen speciális öltözék, miután felerősítem az állatra, elégedetten nézek rá.
- Mostantól mozgó fedezék és hordozó is vagy. - mondom, nézve ahogy a jószág egyik oldalán egy átalakított taktikai pajzs található, a másik oldalán pedig egy zsákszerű tároló, ahova pakolni lehet. Nem kérdezem meg mennyire tud benne mozogni, biztos tesztelték már, és nem akadályozza. Ennek megfelelően két emp, két füst, két vakító, és két rendes gránát kerül a kutya oldaltasijába, amennyiben fér még, úgy zavaró eszközt is elhelyezek itt, amivel a kamerákat tudjuk átverni. Körülnézek, hogy találok-e a nyakörvéhez kommunikátort, vagy az már be van építve a nyakörvbe (mondjuk ez lenne a logikusabb), illetve hogy gázmaszkot alakítottunk-e át a koponyájára, ami nem jön rosszul ha füstgránátokkal kezdünk dobálózni. Miután ezzel megvoltam, megpaskolom a fejét, és kicsit megvakargatom a füle tövét, miközben a saját felszerelésemen gondolkodok.
Végül a HK416-tal egészítem ki a felszerelésem, természetesen egy táska is kerül az oldalamra, benne gázmaszk, taktikai szemüveg (éjjellátós, infra és hőkép adására alkalmas, zoomolásra képes), két tartalék tár, egy vakító, egy rendes, és egy emp gránát, és egy elsősegélydoboz). A fegyveren természetesen taktikai célzó, szóval a szokásos.

* *

Template nélkül:

A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 28 Nov. 2016, 22:26-kor.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Niteris Hétf. 28 Nov. 2016, 20:20

SOROK RENDEZÉSE

- Uh... hát most, hogy így kizárta a lehetséges válaszokat... azt hiszem nem is volt ilyen eset - hebegte Niteris, miközben vadul kutatta Dr Malburg emlékeit (amik meglehetősen hiányosak voltak politika terén). Amikor Reena folytatta a válaszadást, Niterisnek elakadt a lélegzete.
-Mélyen tisztelt doktor úr! Azt hiszem lebuktunk. A fémcsontvázú katonatiszt tudja, hogy én helyettesítem. -rémüldözött a szimbionta.
-Ne most Niteris... éppen azon elmélkedem... Nem tudnál valahogy kapcsolatba lépni a fajtársaiddal? A legutolsó kísérleteim szerint képes lehetnél.....
-válaszolt a doktor, de Niteris már nem figyelt rá, helyette megpróbálta magát kivágni a helyzetből.
-Mi? A gazdatestem? Na de kérem. Én orvos vagyok! Homo sapiens sapiens. Miért a klyntarhoz beszél?- mondta, és erősen reménykedett, hogy mindenkiben elaltatta a gyanút, hogy igazából ő irányít.
Amikor véget ért az eligazítás, Niteris is elindult, hogy összeszedje a cuccait. Az elején rosszallóan figyelte, ahogy Soltzbauer kezelte a farkast, de inkább semmit nem szólt.
-Nem hiszem, hogy agydaganatokat is el kell majd távolítanunk...-tiltakozott egy kicsit, amikor a doktor részletesen kifejtette, hogy mire lesz szükség. Ennek ellenére mindent engedelmesen bepakolt, majd odament az alezredeshez, hogy megmutogassa neki a felszerelést. (Egy kibővített elsősegélycsomag, amivel akár egészen összetett műtéteket is elvégezhet helyben (számos tű, cérna, kötés, fúró, szike, érzéstelenítő, altató, kesztyűk stb) valamint Niteris mérgéhez ellenméreg és egy kisebb biológiai megfigyelésekre alkalmas készlet (mikroszkóp, mintavételezésre alkalmas műszerek) és semmi fegyver...). Ha Soltzbauer ezt jóváhagyja, csendben ezeket is becsúsztatja Rex táskájába. Valahogy most már nem tűnt olyan szörnyű dolognak, hogy alsóbbrendűnek kezeli a farkast...
Ki akar ennyi mindent cipelni?
Ha ezekkel végzett, lassan megkörnyékezi az alezredest, és sutyorogni neki:
-Alezredes úr! Err... tudja én tudós ember volnék, és éppen egy nagy áttörés határán vagyok... - kezdte, majd egy kisebb hatásszünetet tartott, hogy összeszedje a gondolatait - No hát... Szóval arra gondoltam, hogy amíg én a világmegváltó ötleteimet megvalósítom, addig ön elvihetné a szimbiontámat erre a... varázslatos küldetésre.
Habár a doktor imitálása nem ment éppen tökéletesen, de remélte, hogy ezt senki nem veszi észre, hiszen jó eséllyel most beszélnek először vele. Így hát a monológ végén felemelte a jobb kezét, a tenyere közepén meg egy enyhén ficánkoló szurokszerű tócsa jelent meg, amit biztatóan nyújtotta Soltzbauer felé.
- Én amúgy sem vagyok katonának való. Képzelje csak el, mi történne azzal a sok ötletemmel, ha valaki fejbe lőne!

//Félreértés elkerülése végett:
A  dőlt betűs részek gondolatokat jeleznek
- Vagy néha mentális kommunikációt Niteris és Dr Malburg között
//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 29 Nov. 2016, 07:40

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. december 3. (szombat)

”You know, this feels right. You and me, fighting side by side -- But I suppose that's a goddess's prerogative.”
- T'Challa / Black Panther

Reena egy pillanatra megakadt Rex kérdése után.
- Ez egy eligazítás Rex, általában azok vesznek részt egy eligazításon, akik egy feladatra mennek, aki nincs jelen, az nem.
Az, hogy Reena és Joseph tudta, hogy kicsoda Niteris és Malburg nem lehetett meglepetés még számukra sem, ugyanis a Hydra legmagasabb rangú személyei voltak a fejeket kivéve, a bázis vezetői, és a második legbefolyásosabb Hydra fej magánhadseregének tagjai. Még szép, hogy tudták, mert különben nem is lett volna a páros kiválasztva a feladatra.
– Befejeznék a játékot? – kérdezte Reena saját magánál megszokottan hűvösebben. – Pontosan tudjuk, hogy ki maga, én és az alezredes is olvastuk az aktáját. Mit gondol miért maguk vannak itt?
Ennyiben hagyta a választ, ezek után mehetett a csapat a felöltözni. Valóban volt Rex-nek olyan hám, amire Joseph gondolt, így ezt megkapta a kutya, a személyzet segített is feltenni rá. Gondolati úton irányítható fegyver nem volt, így extra fegyvert nem kapott a kutya, csak azt, amit Joseph adott neki. Volt a nyakörvben kommunikátor is, így ezzel nem kellett fáradni. Joseph mindent magához tudott venni, amit akart. Malburg is össze tudta szedni a felszerelést, bár azokat saját magának egy táskába kellett pakolnia, ennyi minden nem fért Rex holmijára és akkor esélyes volt, hogy a harci dolgokat nem tudják használni később, mert minden más útban van. Malburg itt még felhozta, hogy neki nem kellene itt lennie és vegye át Niteris-t. A semmiből a társaság háta mögött egy fekete páncélos alak ekkor lett látható, Rex még a szagát sem érezte annak, hogy lenne még velük más.
- Szóval a felettesei előtt játssza a hülyét, a Hydra fejek által megbízott személyek parancsát megtagadja, és ki akar térni alóla egy háború közepén… A viselkedése méltatlan a Hydra-hoz. Alezredes ölje meg a doktort parancsmegtagadásért – mondta Reena. – A szimbionta is itt marad, helyezzék vissza a tartályba megfigyelés alá. Hárman megyünk a feladatra, vagy alezredes ismer valamilyen magunkkal vihető tudóst?
Ám mielőtt Joseph cselekedhetett volna, mind Reena, mind Joseph a fülesükre kapott egy üzenetet.
- A tábornok utasítása, hogy hagyják életben egyelőre – hallatszott egy tiszt hangja. – Magukkal viszik, de a következő hibánál, parancsmegtagadásnál kivégezhetik.
Ekkor Reena egy-egy övet nyújtott a két férfi felé. Mind a ketten megismerhették, hogy holöv volt az.
- Aktiválják – mondta. – Rex holoöve aktiváva!
Ezzel Rex helyezz egy öltönyös néger férfi tűnt fel, ha a két férfi is aktiválta az öveket, akkor Joseph a korábban említett biztonsági tiszt képét vette fel, míg a doktor egy másik öltönyös férfinek nézett ki.
- Az álcájuk, de most már indulás a teleportáló helységbe!

//A gondolati beszédet ~ hullámos vonallal szokás jelölni egyébként és úgy nincs félreértés Smile Reena kb. 6 év alatt, amióta megvan még nem akadt ki, most sikerült 2 kör alatt kiakasztani. //

template nélkül:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 29 Nov. 2016, 12:24

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután a kutyát felszereltem - fegyvert nem adtam neki, mert feleslegesnek éreztem, nem is tudna rendesen használni egyet sem, amúgy is ott vannak a karmai, és a fogai. Ha több ezer évig megoldották elődjei az evolúciós kihívásokat, akkor ő is boldogulni fog ezen a küldetésen. Ha mégis akar valamit amit én elfelejtettem, és logikusnak érződik hogy nála legyen, akkor beleegyezek. Amikor az orvos összeszedi amit hozni akar, egyértelműen nem hagyom, hogy Rexhez pakolja, hozza magával, van neki is válla, elfér rajta egy táska. Én se a döggel hozatom a fegyverem. Arra, hogy fegyvert nem rak el, nem mondok semmit, ha bízik a szimbiontájában, és nem érzi szükségét, akkor ez az ő döntése. Az biztos, hogy én nem fogok neki adni egyet sem amikor úgy dönt, hogy jó lenne valami lövöldözésre alkalmas eszköz, miután elfogy a nyála. A kibővített elsősegélycsomag és az ellenméreg még logikus is volt, de a műszereket feleslegesnek éreztem.
- Tudja, itt van egy labor, ha vizsgálatokat akar végezni, elhozhatja a mintákat, az biztos, hogy a csapat nem fog magára várni amíg a szerkezetével játszik. - fűztem hozzá kommentet, innentől rá hagytam, hogy hozza vagy sem. Mikor hozzám lép, és elkezdi mondani, hogy vigyem magammal a szimbiontáját, ő pedig itt marad, első gondolatom hogy visszakézből pofon vágom, és már lendíteném is a karom csípőből adva neki plussz erőt, amikor megjelenik valaki látszólag a semmiből. Reena azonnal parancsot ad, mire gondolkodás nélkül emelem az épp kezemben lévő fegyvert, sajnos nincs kibiztosítva, ezért még ezt a mozdulatot is bele kell vigyem, és mire a szememhez emelem célzásra már harckész állapotban van, amikor valaki megszólal a kommunikátoromban. Leeresztem a fegyvert, és újból biztosítom, majd szó nélkül elfogadom Reenától az övet, és aktiválom. Ezek után az ajtónál megvárom amíg mindenki megindul előre, és a sort zárva megyek át a teleportáló helységbe, gondolatban felkészülve a teleportációval járó kellemetlenségre.

* *

Template nélkül:

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Niteris Kedd 29 Nov. 2016, 20:36

SOROK RENDEZÉSE

- Áááá, a frászt hozod ránk! - rémüldözött Niteris, amikor megjelent mögötte a páncélos alak - Mióta követsz te minket? A vécére is bejöttél?
Ám a sors úgy hozta, hogy Niteris nem vonhatta kérdőre a felettébb illetlen katonát, helyette inkább végig kellett hallgatnia Reena szidását, aminek a vége kimondottan extrémre sikeredett.
- Mein Gott! Hülyét? Parancsmegtagadás? Háború? - ellenkezett - Ugyan kérem! Én csupán megkérdeztem a... az én jóságos felettesemet, hogy nem szolgálhatnám-e hatékonyabban máshogy a Hydrát. A klyntar minden biológia tudást tartalmaz... de már látom, hogy egy ilyen fontos küldetéshez... ööö... a teljes jelenlétünkre szükség lesz. Szó sem volt parancsmegtagadásról. Csak nem szeretne ezért lelőni, ugye?
Persze a szimbionta ebben nem hitt maradéktalanul, ezért felkészült rá, hogy mindenkit megöl a teremben, és távozik.
~A fémcsontvázú katonatiszt problémát okozhat... de a többiek nem tűnnek komoly ellenfélnek.~
Dr Malburg számításai szerencsére bejöttek, és Joseph leengedte a fegyverét. Lassan Niterisnek is leesett, hogy mi történhetett.
- Hehe... eh... heh. Hát ez valami beavatás volt? - nevetgélt enyhén erőltetetten - Ugye azt figyelték, hogy meginog-e a hűségem, ha megfenyegetnek? Hmmm... önök bizonyára remekül szórakoztak, de azért megköszönném, ha ilyen nem történne többet....
~És én még azt hittem, hogy Alethea ijesztő, de ennek a Reenának szokatlanul sötét humora van... bár a mutáns a végén meg is ölt... Boszorkány!~
Még egy pár pillanatig feszülten figyelt, hátha valaki komolyan gondolta azt a lövöldözést, de miután megkapta az álcázó berendezést, lenyugodott. Azonnal aktiválta, és vizsgálgatni kezdte. Megnézte, hogy meddig nyújthatja ki a csápjait észrevétlenül, megváltozott-e a hangja és hogy milyen beosztása lehet egy ilyen öltöny alapján. A teleportáló helység szintén izgalmasnak ígérkezett, ezért azonnal meg is indult felé.

//Igyekszik az ember  Very Happy //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Kedd 29 Nov. 2016, 21:11

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

Miután megkaptam a választ a kérdésemre, a felszerelésekkel kezdek el törődni. Soltzbauer egy páncélt, pontosabban egy hámot kerített nekem, aminek köszönhetően egy mozgó felszerelészsák és pajzs szerepét töltöm majd be. Mindenkinek meg van a maga dolga a feladatban, én pedig engedelmesen fogom teljesíteni a magamét. Ha a hám nem fog akadályozni a szabad mozgásban, semmi bajom nem lesz vele. A holmik bepakolása után azonban feltűnik, hogy a doktor látszólag teljesen hülyének nézi Reynoldsot, sőt magát a HYDRA-t is. Annyit még ő is tudhatna, hogy nem engedték volna a sorainkba anélkül, hogy rendesen utána néztek volna. Ez esetben én szerencsés vagyok. Én külön a HYDRA-nak készültem. Nincs múltam, nincsenek titkaim, nincs semmi, ami megkérdőjelezné a hűségemet.
A hirtelen a semmiből felbukkanó páncélos kissé meglep, pláne mert a szagát se éreztem meg. Az viszont jobban meglep, hogy a doktor további gyáva játszadozásának köszönhetően Reynolds arra utasítja Soltzbauert, hogy lője le a doktort. Végül mégse teszi, gondolom kaphatott egy másik parancsot, de én eleget láttam. Figyelni fogom a doktort, és ha a gyávasága áruláshoz vezetné, személyesen fogom feltépni a torkát. Ezt garantálhatom.
Mindezek után végre valahára elindulunk, én egy néger férfi holoálcájával, azt remélve, hogy az első valódi bevetésem jól fog menni.

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 03 Dec. 2016, 09:35

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2016. december 7. (szerda)

”Majd egyszer, ha az országomban béke lesz, akkor megpihenhetek.”
- Ismeretlen uralkodó

- A leghatékonyabban úgy szolgálja maga ostoba féreg, hogy teljesíti a feljebbvalói parancsát! – sziszegte a nő.
Joseph jó pár éve ismeri már a nőt, de ennyire még nem látta, hogy valaki ennyire kihozta volna a béketűréséből. Sőt, talán még idegesnek sem látta soha sem a mindig nyugodt egykori ranger tagot. A következő kacagásnál mégcsak a lendülő kezet sem látta Malburg, de a fájdalmat az arcában érezte, majd a következő pillanatban már csillagokat látva a földön ült, az ajka felrepedt, az orra és az álla sajogott.
- A következőnél a tábornok sem menti meg! – figyelmeztette.
De ezek után már tényleg indulhattak a teleportszobához. Amikor ott voltak Reena még egy-egy pendrive-ot – persze modern 2027-es évjáratút – is átadott a két férfinak.
- Egy vírus van rajta, az androidra kell installálni, ha ez megvan, akkor bárhova is tölti fel az adatokat a vírus nyomán törölni fog mindent maga az android. A végén megsemmisíti önmagát. Így ha lehet ezért van rá egy darabban szükségünk.
Amint ezek is elrakásra kerültek a tisztek aktiválták a teleportot és az egy villanás után a
cég épületéhez közeli fás részre teleportálta a négyest. Reena azonnal aktiválta a láthatatlanságot a páncélban, így már Rex sem tudta, hogy merre lehet a nő. A rádión hallhatta már mindenki a hangját. Közben Niteris próbálgatta, hogy meddig tudja a csápokat kinyújtani, nem sokáig, mert amint ezzel próbálkozott a holografikus kép meg-megremegett. A hangja ugyanaz volt, Joseph-nek volt csak más hangja, ha meghallgatta korábban a holmik felpakolása előtt tiszt hangját, akinek az alakját kapta – természetesen kapott hanganyagot és képet, hogy a képességével is feltudja venni – akkor azt letudta utánozni. Niteris a rangját nem tudta megállapítani, de nem katona volt, hanem az öltözéke alapján PR-os, vagy ehhez hasonló személy.
- Alezredes a maga feladata, hogy bevigyen mindenkit az épületbe, ha készen vannak indulhatunk – adta ki a parancsot. – Rex és a doktor látogatók, egy lehetséges befektetőcéget képviselnek.

//Elég, ha csak a másik helyszínre írtok, de aki akar írhat ide és oda is.//

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.