Déli államhatár

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 03 Júl. 2018, 15:17

A testek egymásra pakolásában kapok segítséget, és így gyorsabban megy a dolog. Mint kiderül, az általunk megtalált fiatal srác a legnehezebb, a szuper modern páncélja nyilván valami speckó szervóval működhet, hogy képes benne mozogni, mert én megemelni is nehezen tudom. A lényeg, hogy végül sikerül összerakni a testeket, de a várva várt siker elmarad.
-Valami nem stimmel - morgom az orrom alatt, miközben körülnézek, mintha a válasz itt lehetne valahol körülöttünk. Az időutazás miatt minden változik, pörög körülöttünk, közben pedig érkezik a shield közelít.
-Atkinson, egy nagyon rossz ötlet! Szóljon valahogy a shieldeseknek, hogy ne jöjjenek közelebb, amíg ezt itt nem oldottuk meg. Nem stabil körülöttünk az idő, ha idejönnek, akármikor kiköthetnek, talán a múltba kerülnek, és felborítják az idővonalunkat!
Ezután visszafordulok az időutazók kupacához, és Svanra figyelek, aki meg is fejti a feladványt. Azért ezt nem árthat a többiekkel is megosztani, akik nem beszélnek a szellemekkel.
-A tervünk jó, meg kell érinteniük egymást, de egy még hiányzik. Négynek kéne lennie, de csak hármat találtunk meg. Hogy lehetséges ez?
Ismét körbenézek, talán hamarosan egy másik csapat is felbukkan itt; valakik egy újabb idősíkból, akik szintén elhozták az időutazó egy verzióját. Mi mást tehetnénk? Nem kezdhetünk el véletlenszerűen nyomozni az időben, hátha valahol megtaláljuk a negyediket. Ráadásul időnk sincs túl sok...
-Talán, ha mindenki megérintené a testeket... - gondolkodom hangosan, de elég kétségbeesett tervnek tűnik, hogy egyikünk lenne az időutazó a mi időnkből. Lehetséges persze, de sok értelme nincs, és valószínűleg a többiek kezdhetik azt gondolni, hogy mániám a fogdosás. Jobb ötletet viszont nem hallottam senkitől, úgyhogy marad ez, ezt kell végrehajtani.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Déli államhatár - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Ervin Bludheim Kedd 03 Júl. 2018, 21:04

A kis mutkó úgy tűnik észrevette, hogy bámulják és a szívére vette. Remélem nem követek el nagy hibát azzal, hogy nem adom ki ellene a tűzparancsot. Ebben a helyzetben szerintem nem éri meg, hiszen utána rögtön elkapnának minket. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg nincs elég tűzerőnk, hogy leszedjük. Talán. Meg vannak más problémák is. Hiába dobálták egymásra a testeket, még mindig folyamatosan változott körülöttünk az idő. Ráadásul a SHIELD ügynöknek feltűntem, ami nem jelenthet jót. Egyenlőre el volt foglalva, szóval még most kéne lelépnünk. De még mindig nem merek elindulni. Ha elrontom, akkor esélyünk nem lesz kikerülni innen. Amikor a kutya megjegyzi, hogy hallja a segítséget közeledni. Na, ez volt az utolsó löket, ami kellett. Ha több időm lenne akkor biztosra mennék a legismertebb helyemre ugranék, de ebben a szituációban nem merek. Ha át akarom ugrani az idő örvényt, akkor nem nyúlhatok ilyen messzire. Mivel hallottam, hogy New Jerseynél vagyunk, ezért belövöm magamnak úgy a nyugati irányt és megpróbálok utakat keresni oda. Kiskapukat, ahol mágiával és matematikával gyorsan eltűnhetünk. Minden helyre vezet ilyen és mivel nem keresek specifikusan, így az első is megfelel. Ha sikerült, akkor a kéttársamat erősen tartva elmondom a képlet utolsó részeit és remélhetőleg elugrunk innen. Ha ez is sikeres, akkor nem vesztegetek időt és egy rituáléval megpróbálok elugrani Wakandába. Elég messze van, de ha van egy tíz-húsz percem, akkor elméletileg sikerülni fog.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Darren Cain Kedd 03 Júl. 2018, 21:24

Hiába próbálkozunk Constantinennal, úgy tűnik, hogy nem ez a megoldás a szituációnkra. Bár a csávó megpróbált össze olvadni, de úgy tűnik nem teljesen sikerül neki. Valami nem jó. Talán hiányzik valami? Vagy talán valami történt az egyik testtel az idejében és az túlságosan megváltoztatta. Ha az utóbbi, akkor igencsak nagy bajban vagyunk. Szerencsére Svan rájön, hogy "csak" hiányzik egy darabja és ezért nem tudnak normálisan összeolvadni. Nem jó, de lehetne sokkal kilátástalanabb. Megpróbálok valami rendszert keresni a rengeteg idővonalban, de eléggé lehetetlennek tűnik. Abban reménykedek, hogy van valami nyom arra, hogy hol lehet az utolsó darab. De úgy tűnik csak össze-vissza zavart kavalkád az egész. Ilyenkor bánom, hogy nem igazán érdekelt a fizika. Bár gondolom a középiskolás tananyag nem segítene sokat ebben. Közben meghallom a közeledő SHIELDeseket, ami elég hasznos lesz. Gondolom az ARMOR jön ki. Ők valószínűleg meg tudják majd oldani ezt. Vagy legalábbis kihoznak minket. Remélem. Ha nem, akkor igen csak nagyon komoly problémák lesznek itt. Ahogy körbenézek, hogy mindenki megvan-e észreveszem, hogy valami fura dolgokat motyog az ismerős férfi. //Ha sikerül Ervin varázslata// Ezután hirtelen eltűnik, a három társával együtt. - NEEEEEEEEEE! - kiálltom szinte rögtön miután felmérem a szituációt. Lehet, hogy most vesztettem el a legjobb nyomot a testvérem hol léte felől. //Ha nem sikerül Ervinnek időben eltűnnie// - Maga! Mit csinál? Azonnal hagyja abba! - üvöltök a férfira. Nem tudom mit tervez, de van hozzá pár kérdésem.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Júl. 2018, 00:01Kree Invázió 5

Az idő ura 1 – Megszűnt idő


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis, Darren Cain, Ammon Einarson, Cody Atkinson, Rain Akerman,


Hjuchia Sakura, Tristan Winkelhock, Niteris és Ervin von BlüdheimKövetkező körváltás: -  

Helyi Idő: 2029. április 3., 15:15
Helyszín: Cape May államhatár
Feladat: Rájönni, hogy mi folyik itt
X-ek és SHIELD: Darren Cain | Ammon Einarson | Cody Atkinson | Rain Akerman | Karen Pitt
Hydra emberei: Tristan Winkelhock | Niteris | Ervin von Blüdheim
Többiek: Svanhild Ragnardottir | Quentine Constantine | Aina Bennet | Shadow Wold / Ben Wise | Hjuchia Sakura | Augustus Graves | Ulysses Forge / Aegis
Államhatár:

- Nagyon hasonlítasz valakire, aki sok gonoszságot csinált mindenhol, ezért néznek ennyire – mondta Karen halkan Ammon-nak.
Eközben többen kiakadtak, kiborultak, a Hydra tagjai a menekülést tervezték. Constantine tovább ötletelt, de minderre már nem nagyon volt idő. A helikopterek pedig közben megérkeztek és némileg távolabb szálltak le, a katonák pedig onnan jöttek gyalogosan. Valószínűleg Sakura, Ervin, Niteris és Tristan ezt az időpontot választják arra, hogy eltűnjenek. A három Hydra-s valóban, ők könnyedén eltudnak teleportálni és Sakura is meglépni innen.
A többieket szépen lassan vezetik ki a környékről, majd vetik őket orvosi vizsgálatok alá. Szerencsésre senkinek sem esett semmilyen baja sem lett, nem változott a DNS-ük, nem lesz/lett semmilyen komplikációjuk. Sakura nem volt ilyen szerencséje, ő gyorsan lépett le, a szervezetében változások álltak be…
Akik itt voltak, azokat egy-két nap vizsgálat és felügyelet után hazaengedik és hazaviszik őket. Azonban erről az egészről sajnos semmilyen extra dolgot nem tudtak meg, mert még a SHIELD és a kormány is vizsgálódik és semmire sem jutottak a három személyt illetően. Annyit tudtak meg, hogy nem csak ez a három becsapódás volt a bolygón, hanem legalább két-három tucatnyi és ennek fényében nekiláttak annak, hogy begyűjtsék és egy helyre hordják az egyelőre ismeretlen John Doe különböző korú darabjait.


Epilógus
Hetekkel később, ismeretlen helyszín


A SHIELD a testeket és a továbbiakat, amiket az utóbbi időben találtak egy ismeretlen helyre szállították, olyan helyre, ahol hatalmas távolságokban nincsenek emberek és a légtér is tiszta. Minderre szükség volt, minél több verziója volt meg a férfinak, annál erősebb és hevesebb reakciói voltak az időre nézve a férfinak. Így emiatt a föld alatt, mélyen elzárva tartották a darabokat, hogy minél kevésbé legyen a környezetre hatással. Technológiai és mágikus pajzsokkal próbálták benntartani az időváltozást, de azt nem érdekelték a fizika törvényei, felesleges volt.
A földalatti komplexumban, ahol mindez volt éppen két személy volt ügyeletben az egyik megfigyelő szobában.
- Hetek teltek el, de semmi változás – mondta az egyik.
- Lehet már valamit tudni, hogy mi ez az egész? – kérdezte a másik.
- Nem, annyi biztos, hogy még vannak kint részei, próbálnak eggyé olvadni, de még mindig hiányos és nem tudja megtenni. De ennél van ijesztőbb is…
- Micsoda?
- Hallottam, ahogyan a szakik beszéltek… amióta ez az alak feltűnt, akik képesek voltak az időben utazni már nem tudják megtenni… Az időmágia, vagy időn alapuló mutáns, vagy szuperhumán képességek nem működnek. Hallottam, ahogyan Mrs. Miller is mondta, hogy még Hela a halálistennő is elvesztette ezen képességét.
- Ez… - nyelt nagyot a másik. – Mit jelent?
- Nem tudom, de a világnak nincs múltja, se jövője emiatt a fazon miatt, csak jelene. Olyasmit mondtak, hogy… - elcsuklott a hangja.
- Mit?! Ne csigázz már!
- Azt, hogy ez legyen bárki is, megszűnt miatta az idő

Vége az első résznek.

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c


Köszönöm szépen a játékot mindenkinek.
A mágiahasználók 2-2 hónapot kapnak ezúttal, Sakura megkapja, amit beszéltünk, újra visszakapja mutáns mivoltát, de egyszerre Y-projectes is marad a testében levő időkuszálódás miatt. Consti+Svan pedig, Tao-val tudjuk.

A következő kaland, az idő halála már egy ideje ki van írva, lehet jelentkezni. Előreláthatólag a jövő héten kezdünk, hogy mindenkinek legyen ideje dönteni, hogy hova menne stb.

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Déli államhatár - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Aug. 2018, 00:01Kree Invázió 6

Az idő ura 2 – Az idő halála


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson,


Vladislava Cadavru, Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál, Mickey Thunder,


Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. szeptember 2. (vasárnap)

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c
Déli államhatár - Page 2 U1uapIX

Helyi Idő: 2029. július 12., 20:15
Helyszín: Cape May államhatár
Feladat: Leszállítani az alteregókat
X-ek és SHIELD: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru | Antef Sziamon
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder | Svanhild Ragnardottir | Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Quentine Constantine | Aina Bennet | Augustus Graves
Egyéb információk:


Elsőként a helyszínre a San Francisco-i csapat érkezett meg, utánuk egy újabb villanás következett néhány pillanattal, ekkor az X-men – köztük most tíz év körüli gyerekek – és a Augustus érkezett meg. Harmadiknak pedig két határozottan mutánsnak kinéző személy, egy nő és egy férfi, és még két másik férfi.

Többen felismerhették egymást, hiszen már láthatták egymást korábban. Igaz akkor itt nappal volt és nem este, és a SHIELD bázis sem volt itt. Most is ugyanaz a folyamat játszódott le a testeknél, hogy kapcsolatba léptek egymással és a távolabb levő többi alteregóval.

Mindenki láthatta, hogy valamilyen védőpajzs is van a környéken körül ezúttal, azon kívül az idő nem ugrált és változott, ellenben az itteni benti részen szinte minden egyes pillanatban más-más idősíknak a történései bukkantak fel.

Korábban, a legutóbbi alkalommal csak ezen részé, most viszont már olyan sok alteregó gyűlt össze, hogy a teljes bolygó történelméből látszottak képek. Mint viking invázió Párizsra, afrikai rabszolgák áthozatala Amerikába, első világháború, a harmadik VH, a Bukás, a démoninvázió. Illetve olyan dolgok, amik még nem következtek be.

És természetesen itt volt mindhárom alteregó is, amit a három csapat a saját idejében talált meg és gyűjtött össze, mentett meg azzal, hogy hozzáért, akarva, vagy akaratlanul. A távolban pedig ezúttal máris feltűntek a fegyveres SHIELD ügynökök, akik lámpákkal közeledtek a megérkezők felé…

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c

Nah akkor mindenki egy helyen Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Déli államhatár - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 31 Aug. 2018, 02:18

Hiro és társa sikeresen el verték a zombikat. Constantine válaszából kiderült, hogy végre célhoz értek és mikor az események fel pörögtek, Hiroék megnyugodhattak. Aztán kiderült, hogy mégsem, mert ahová kerültek, ott még mindig zavaros volt az idő. A szumós simán ki tudta volna dobni a bőséges vacsorát, amit ide kerülése előtt fogyasztott, de tartotta magát, mégsem illett mások előtt. Aki ismert volt, azt nyilvánvalóan felismerte, a többieken csak végig nézett. Ijesztő volt ez a jelenség, hogy ekkora hatalma lehetett az időutazónak, aki darabokra törte a világuk idejét, teljesen össze keverte. Hiróban az is fel merült, hogy nem tudhatta, kit mentettek meg, lehet, hogy csak még rosszabb lett a helyzet.
Észnél maradt, figyelte, hogy nem érte-e őket támadás. Egyik csapat sem lehetett védtelen, ha eddig eljutott, de ő a gyerekek elé állt be, hogy ők még véletlenül se sérüljenek meg. A véres vascsővel nem lehetett valami kellemes látvány, amúgy sem. Le nyűgözte, hogy benézhetett a történelembe. Jobban örült volna a rendnek, de elismerte, hogy ez különleges pillanat volt. A közeledő ügynökök miatt kezdett megnyugodni. A S.H.I.E.L.D. már sokszor rendet tett, most is rajtuk volt a sor.

Slavának minden eszébe jutott és végül hiába akarta meg rázni az időutazó karját, Godlaw ért hozzá először. A robotok elől sikerült meg menekülniük és a lány az émelygés közben nagyon elgyötört fejet vágott. Most jött ki rajta az egész, hogy majdnem meghaltak. Az idegeneket nézte, akik ide kerültek, az alteregókat, akik sebesülten feküdtek. Időutazó-darabkák, egy-egy ember, ezt még nem tudta fel fogni. Slava el pityeredett és le ült a földre, úgy várta az ügynököket. Megúszták, de még nem tudta, hogy mi következett. Olyan jól indult ez a nap, szép esküvővel, jó társasággal, aztán egyre csak rosszabb lett minden.

Mickey nem méltatta válaszra az öregembert. Akik a mutánsok sorsát emlegették korábban, azoktól nem vett komolyan egy ilyen ajánlatot és egyébként is csak gúnyolódásnak tartotta. Nem válaszolt rá, nem akart kötözködni, sem támadni. Nézte, hogy a férfit meg égette-e, mikor hozzáért. A mennyezet meg adta magát, de eddigre megint változott a világ és vele az idő is változhatott. Ma már harmadszor került teljesen más helyre. Válogatott társaságnak nézett ki, akikhez került, még több olyannal, mint akik ők találtak. A kutyaemberen látszott legjobban a mutáció, úgyhogy hozzá ment oda, mert végre talált fajtabelieket.
- Üdv! Maguk honnan jöttek? Mi Wakandából, most éppen.
Hogy ő sokkal messzebbről, azt később akarta el mondani. Az ő világában hamar bemérték az ilyen felbukkanókat és utána mindig ki lettek kérdezve. Ezt várta az érkező fegyveresektől is és aggódott, hogy mennyire fognak neki hinni másik világokról vagy hogy mit szólnak egy mutánsok uralta világhoz itt, ahol nem ők voltak hatalmon.

Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Aina Pént. 31 Aug. 2018, 20:14

Váratlanul egyszerűen ment. Utoljára annyi minden történt, nem gondoltam volna, hogy az időutazó érintése már elég lesz a hazajutáshoz. De szerencsére vége volt. Nem kellett többet a fertőzés és a zombik miatt aggódnunk... vagy erdőkön átvágnunk.
A helyzet ismerős volt, bár valamiért most egy bázis közepén voltunk és a történelmi jelenetek egy fokkal érdekesebbek voltak. Meg mertem volna esküdni, hogy az afrikai rabszolgák között láttam egy houngant is (vagy aminek akkoriban hívták).
Nem sokkal később mások is érkeztek. Először ez x-ek, akik most egy nagy csapat gyereket is hoztak, aztán megint az a két férfi, akit utoljára is láttam, bár most a harmadik tag helyett két mutáns kíséretében. Első ránézésre nem láttam rajtuk semmi különöset, de aztán feltűnt, hogy az egyikük szokatlanul hasonlít Apokalipszisre. Legutóbb is pont így történt, ez már nem lehetett véletlen...
A csapatunk oszlani kezdett, a japán lovag azonnal a gyerekek védelmére sietett, így én is csendben megindultam a szürke nő felé. Igazából nem nagyon terveztem el, hogy mit fogok mondani neki. Az "Elnézést, meg tudná mondani, hogy nincs-e véletlenül Apokalipszisnek egy raktára a Déli-sarkon, amiben régi amuletteket tárol?" nem hangzott túl jól. Sőt, talán Apokalipszis említése sem volt jó ötlet... De valamit csak kellett mondanom, nem akartam túl sokáig rámeredni.
- Umm... látom megsérült - böktem ki végül, és elővettem a rumosüveget - Esetleg kitisztíthatnám a sebét? Nem volna jó régi fertőzéseket hazahozni...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Niteris Pént. 31 Aug. 2018, 20:46

A Bukás
Tulajdonságok:

Niteris lehajolt, de mire elérte a földet, a répának már nyoma sem volt. Zavartam felállt, hogy körbenézzen, és csalódottan tapasztalta, hogy már egyáltalán nem a zöldségekkel teli konyhában volt, hanem egy furcsa bázis közepén. Mindenfelé 3D-s történelmi jeleneteket vetítettek, és... egy csomó nézőt felismert. Igen, ott volt az a goromba lovag, aki nem akart egyesülni vele, ott voltak páran azok közül, akik legutóbb is időutazót hoztak és ott volt az x-mutáns-klub is... ÉS KÖZTÜK VOLT GODLAW! Valahogy más volt, mint utoljára, de biztosan ő volt az! Az első mutáns, akivel Niteris szimbiózisra akart lépni, mielőtt egy gonosz boszorkány felrobbantotta volna...
- Uh... kapitány! - fordult Tristan felé - Azt hiszem nekünk mostanában kéne elmennünk. Mit szólna, ha elterelném a figyelmüket, és addig maga kijuttatna minket?

Ha Tristan beleegyezett a figyelemelterelésbe, Niteris elképzelte az elméjében Rémálom tróntermét, és (lélekben) megindult Godlaw felé, hogy elfoglalja a testét.

Ha Tristan nem egyezett bele, Niteris duzzogott egy kicsit, de végül teljesítette a parancsot. Elvégre Godlaw semmi rosszat nem tett vele. Minden bajt az a megátalkodott Alethea okozott... de őt sehol sem látta.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 01 Szept. 2018, 12:10

Cody megindult a robotok felé. A fejében valahogy úgy képzelte el a képet, hogy lerepül a robot feje vagy nekivágódik a másiknak, de nem ez történt. Nagyon nem. Mikor ki lett védve a tíz tonnás erejű könyöklése érezte, hogy gond van. Mikor megragadták a torkánál érezte, hogy nagy gond van. A karmaival próbált valamiképp belemarni a robotkézbe, de megoldódott a helyzet. A gyomra felfordult, a torka fáj körülötte mindenféle korok történetei, de él és a jelenében van. Vagy nem. Most bele sem akar gondolni, hogy hol van. Szétnéz és megállapítja, hogy lát ismerős arcokat. Hármat. A véres vascsővel diákjai felé közeledő japánnak elé áll.
-Khm, khm. Azt javaslom maradjon ahol van uram. Távol a diákjaimtól azzal. Nem akarunk semmi bajt.
Ha nem nézne ki minden japán ugyan úgy akkor Cody talán fel is ismerné a másikat hisz sok harcművészetet néz. A sumo távol áll tőle, de talán a neve alapján ismerős lehetne neki a másik, de külsőre csak egy kövér japán fickó. Ha az nem erősködik akkor annyiban is hagyja. Az elektromos mutáns kérdésére kicsit kedvesebben reagál.
-Wakanda? Köszönöm. Mi épp Attilan-ról, de a Xavier iskola diákjai és tanárai vagyunk.*Itt felemelte a hangját, hogy mindenki hallja.*Én Cody Atkinson vagyok a Xavier iskola második számú igazgatóhelyettese és az X-men vezetőhelyettese. Mindenki nyugodjon meg és legyenek türelemmel. Múltkor mikor ez történt akkor is itt voltam. Hamarosan megérkezik a SHIELD és szakértő módon kijuttatnak minket ebből az idő anomáliából. Nekünk csak türelmesen kell várnunk.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 01 Szept. 2018, 13:08

Augustus Graves

A helyzet egyáltalán nem tűnik rózsásnak. A robot rájuk emelte a fegyverét és lőtt. Egyáltalán nem egészséges mentálisan ha az ember pár havonta halálos veszélybe kerül. Ő most is teljesen lesokkol. Látja ahogy a sugár közeledik felé majd ismét ott lesz mint legutóbb. Ha nem hányt volna már egyet akkor most megtenné. Így szerencsére ettől megmenekül, de a gyomra így is rosszalkodik. Elege van már ebből az egészből. Ő csak ott akart lenni az esküvőn, inni akart egy kis pezsgőt meg értékes kapcsolatokat kialakítani. Ehelyett a múltban rohangált, azt sem tudja mikor és űrlények meg robotok akarták megölni. Csak menjen haza, hogy elszívjon egy szivart és igyon egy whiskey-t. Az igazgatóhelyettesnek nem kell neki kétszer mondania, hogy maradjon nyugodt. Neki elege van már ebből a rohangálásból. Csak jöjjön a SHIELD és végezzék a dolgukat majd vigyék haza. Az érkezésük hangja megnyugtatja.

George Turner

George és a többiek hamar szétcsapnak az élőholtak közt. A földön fekvő páncélosnak így nem lesz semmi baja. Mikor pedig a mutáns kisasszony hozzáér a páncélos testéhez akkor ahogy a többiek mondták úgy tűnik hazakerülnek. Igyekszik azért teleportálás előtt visszaváltoztatni a pajzsát. Az enyhe rosszullétet ő is legyőzi és szétnéz. Egy ismert személyt azért felismer, aki pont elállja a japán Lancelot útját méghozzá érthető indokkal. Ő is odamegy és barátságosan megfogja a japán karját.
-Hiro úr! Szabadjon megjegyeznem, hogy a megjelenése hagy némi kívánnivalót maga után. Szerintem a továbbiakban bízzuk ezt a helyzetet az illetékesekre. Mr. Atkinsonra az X-mentől és Mr. Sziamon-ra a WAND-tól.
Mutat a másik nagyágyúra akinek ilyenkor joga lehet parancsolgatni. Ha a másik is egyet ért akkor nem is lehet semmi gond. Az igazgatóhelyettes pedig tájékoztatja őket egyrészt arról, hogy a múltkori hasonló esetben ő is részt vett, másrészt, hogy várjanak békésen és a SHIELD majd kijuttatja őket. Mivel olyan szakkifejezéseket használ mint időparadoxon George bizalmát el is nyeri a másik azzal kapcsolatban, hogy ért hozzá mit csinál. Ő türelmesen vár.

Tristan Winkehock

Úgy látszik a korcs isten fő korcsa nem akar előre menni. Kár pedig mint kiderül fel is robbant volna. A robbanás után mennek be és bár nem tűnik túl biztonságosnak, főleg ha az emberben még van pár plusz kiló fém, de nem volt mit tenni. Meg is látták a testet amiről Tristan is megállapíthatta, hogy igen az-az a test. A démon szokásához híven most is túl sokat beszél mire ő emlékezteti a leckére ami múltkor sem érdekelte úgyhogy talán most is felesleges lesz rá emlékeztetni.
-Emlékszik még mit mondott Nietzsche?
Majd az egyik korcs érintésére haza jutnak. Pont időben, mert leszakad a plafon meg a talaj. Meg kell hagyni a teleportálással járó kis gyomorproblémák kellemesebbek mint a halálos zuhanás és a törmelékekkel való eltemetődés amit viszont már nem élt volna túl. Ezt még igen. Egyelőre. Viszont a helyzetük nem túl rózsás. A korcs iskola korcs másod másod fő korcsa is itt van megint meg még páran. Az egyik fickón egyenesen WAND egyenruha van. Még csak ez kéne. A démon kérdésén elgondolkozik majd megrázza a fejét és suttogva válaszol.
-Még várjon. Könnyen újabb időutazást tehetünk. Majd ha eljön az idő.
~Milyen aranyos, hogy ő maga kérdezett rá, hogy feláldozhatja-e magát értem. Majd ha eljön az ideje és szükség lesz rá. Talán a fő korcsnak vehetem hasznát ha a SHIELD előtt kijelentem, hogy ki is ő. Bár kell majd egy jármű. Még jobb lenne ha itt lenne a múltkori mágus srác. Engem papírok nélkül ujjlenyomat alapján felismerhetnek ha rám keresnek és megtudják, hogy zsarunak beépült hydrás vagyok. Nem túl kedves helyzet. Ha lenne legalább egy értékes túsz.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 02 Szept. 2018, 00:00Kree Invázió 6

Az idő ura 2 – Az idő halála


Résztvevők: Cody Atkinson, Alethea Faust, Ginny Dwerryhouse, Augustus Graves, Godlaw Jackson,


Vladislava Cadavru, Tristan Winkelhock, Niteris, Golden Maiden / Halál, Mickey Thunder,


Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Antef Sziamon, George Turner, Aina Bennet


és Hiro YirumagatoKövetkező körváltás: 2018. szeptember 2. (vasárnap)

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c
Déli államhatár - Page 2 U1uapIX

Helyi Idő: 2029. július 12., 20:20
Helyszín: Cape May államhatár
Feladat: Leszállítani az alteregókat
X-ek és SHIELD: Cody Atkinson | Alethea Faust | Ginny Dwerryhouse | Godlaw Jackson | Vladislava Cadavru | Antef Sziamon
Többiek: Golden Maiden / Halál | Mickey Thunder | Svanhild Ragnardottir | Kerekasztal lovagjai: George Turner | Hiro Yirumagato
Hydra tagok: Tristan Winkelhock | Niteris
Quentine Constantine | Aina Bennet | Augustus Graves
Egyéb információk:


Hiro egyből odalépett az X-men csapat elé, hogy a jelenleg gyerekeknek kinéző diákokat védje. Szerencsére sehonnan sem érkezett támadás, senki sem volt ellenséges. Ugyan Cody mondta, hogy maradjon távol, de azt felismerte a testtartásból az igazgatóhelyettes, hogy a szumós védekezően állt oda hozzájuk, védeni akarta őket, nem ártani nekik.

Mickey számára valószínűleg Attilan neve nem túl ismerős, bár lehet, hogy az ő világukban is volt, akkor ezen esetben tudja, hogy miről van szó. Azt láthatta, hogy több különböző helyről érkeztek a többiek. Még Constantine is válaszolt, elmondva a harmadik helyet, tolmácsolva Svanhild szavait:
~ Mi pedig San Francisco-ból kerültünk ide ~ mondta. ~

Igazából Serenity még színben sem hasonlít Apokalipszisre. Teljesen más a szürke árnyalatuk és hiányzik a kék szín az ajkakról, ami arra utalna, hogy Apokalipszis leszármazottja. Serenity szürkéje inkább egy halott ember bőrszínére emlékeztet, mintsem a mutáns istenére. Ezeken felül semmilyen szimbólum, vagy utalás nincs arra, hogy az Akkaba klán tagja lenne. Ezek alapján Aina inkább lehetne Apokalipszis egyik embere, mint Serenity.

Cody gyorsan tájékoztatott mindenkit, hogy mi fog történni, láthatóan ő már átesett ezen a folyamaton korábban. A hangja határozott volt és nyugalmat sugárzó, mint egy jó vezetőhöz illik. Még a pityergő Slava-a is nyugtatóan hathatott.

Tristan még türelemre intette a Niterist, hogy még ne tegyenek semmit. Ezalatt a különböző időkből a képek továbbra is erősek voltak, George és Hiro még ismerős jelenetet is láthattak, mondjuk nem túl kellemest, az utolsó csatát, amit Morgan LeFay ellen vívtak, ahol meghaltak ők maguk is és Artur álomba esett…

A SHIELD ügynökök megérkeztek, már éppen faggatni készültek volna a társaságot, amikor egy rémült fiatal páros jelent meg egy újabb alterego-val a semmiből. Ekkor hirtelen fehérség töltötte be a teret és…

A következő emléke mindenkinek az volt, hogy éppen otthon van, vagy éppen, ahol utoljára tartózkodott. Hiro a lakásában Japánban, Niteris és Tristan Wakandában a Hydra bázisán. Serenity és Mickey úgyszintén Wakandában, de a dzsungelben együtt két másik Akkaba klános mutáns társaságában, akik közül az egyik teleportálni tud. A San Francisco-i csapat ott ült az előadáson, amit a nő tartott… az X-ek és Augustus pedig az esküvőn, ami tökéletesen le is zajlott, majd a társaság másnap reggelig tudott bulizni is.

Akik kapcsoltban vannak a SHIELD-del, vagy felvették velük a kapcsolatot ők megtudhatták, hogy egy idő kitörés volt a negyedik beérkező alteregó után, ami azt jelenti, hogy már nincs sok hátra és mindegyik megvan ahhoz, hogy az illető összeálljon és megtudják végre, hogy kicsoda ő és miért történik mindez…

Vége a második résznek.

Déli államhatár - Page 2 7kMvp6c

Tudom, hogy ez megint egy kis rövid kaland volt, de ez is csak a felvezetés a finálénak és event zárásnak. És azt is, hogy most még kevésbé értitek a dolgokat, mint előtte, de ígérem, hogy a harmadik rész a finálé választ ad minden kérdésre. Smile
A mágiahasználó karakterek 1,5 hónapot kapnak csak ezúttal, mert ennyire rövid volt a kaland.
Ami az X-eket illeti időben most szeptember elejére idősödnek vissza rendes korukra a karakterek (köszönet Tao Apriljének).
Zield, Te az NJK-k közé tedd be Hiro-t én pedig majd a napokban beírom a Sir Lancelottal kapcsolatos dolgokat neked oda Smile
Az új kalandra az Újjászülető időre pedig lehet jelentkezni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Déli államhatár - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Déli államhatár - Page 2 Empty Re: Déli államhatár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.