Németország (EU)

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 03 Nov. 2014, 10:08

Blokk a térkép alapján látta, hogy nem kellett nagy távolságokkal számolniuk. A repülőautót elrejthették egy hegycsúcs mögött és onnan megindulhattak. A csáklyázás nem lesz egyszerű, a hegymászás sosem az. Ezek mellett kivitelezhetőnek tűnt. Reynolds a maga regenerációjával az előremászást is vállalhatta, mert a fáradtsága gyorsabban el fog tűnni. Blokk ez ellen nem emelte fel a szavát, bízott abban, hogy a nő tudta, mit vállalt, ezért is volt olyan kiemelten fontos a Hydrának.
- Reynolds ügynök, segítek kiválasztani az álcázó és másoló berendezéseket. Van olyan, amivel kihallgathat egy standard jelentést a gép felveszi, szinkronizálja és onnantól maga vagy bármelyikünk, aki használja, ugyanazon a hangon adhatja a jelentést, mint a legyilkolt őr. Biztonságosan csatlakoztatható, ahogy a többi zavaróberendezés vagy kódfeltörő alkgoritmust használó szerkezet is is. A Hydra technológiája elég jó ehhez.
Blokk ezért volt a Hydránál. A mutánsokat is gyűlölte, de a technológia számított jobban. A Hydránál megkapta a legjobbat, ami a szakmáját, a blokkolást, védelmet, feltörést, az informatikai részt érintette. Reyndols javaslatát némán támogatta. A legegyszerűbb az volt, hogy elveszik az ottani uniformisokat, felszereléseket, kártyákat mindent és senki nem fogja látni, hogy idegen behatolók. Amit magukkal visznek, azt kell csak elrejteni, már amit szükséges.
- Bérmajom, maga hogyan fog álcázódni? Egyenruhában, maszkban is elég feltűnő lesz, attól tartok.
Blokk kinyilvánította a véleményét a mutánsról. Elfogadta, hogy főnök, de a problémára rámutatott. Túl hosszú végtagok, majomtartás, hajlott hát.
~Ha miatta bukunk le, a kisujjamat sem mozdítom, hogy megmentsem. Egy mutánssal kevesebb, még jobb is. Csak az akciót hajtsuk végre - gondolta magában.
Braun felvetései jók voltak, triviálisak, de jók. Blokk egyértelműen oda akart eljutni, ahol a leghasznosabb volt, a technikai berendzésekhez. Ő az őrségváltást mondta volna időpontnak. A többiekre bízta, Bérmajomra. Éjjeli és hőlátó berendezést mindenféleképpen választott volna, mert a kastélynak is lehettek sötét részei, ami a csapatnak előnyére is válhatott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 03 Nov. 2014, 17:01

Amikor Reynolds biztosít arról, hogy nem lesz gondja, a behatolással, bólintok, jelezve, hogy nincs több ellenvetésem. Szerencsére a hamis jelentésekkel sem lesz probléma, Blokk el tudja látni Reynoldst a megfelelő felszereléssel.
Közben Braun új témát vet fel, az időpontválasztást. Ezúttal egyet értek vele, így nem szeretnék sok időt erre a kérdésre pazarolni.
- Egyetértek. - mondom. Nem is csoda, hisz legutóbb is mi ketten választottuk ezt az időpontot, és amennyire látom, ez az akció jobban sikerült döntései közé tartozott. Ha nincs ellenvetése senkinek, ezzel is megvagyunk.
Reynolds ötlete, hogy vegyük el a kiiktatott őrök öltözékét és mágneskártyáit, jó, de Blokk felhívja a figyelmet egy valóban lényeges nehézségre. Addig nincs baj, amíg csak kártyákkal kell azonosítani magunkat, de abban a pillanatban, hogy nem egy gépnek, hanem egy személynek kell igazolni a személyazonosságunkat, rajtam bukhat az egész. Most igazán jól jönne egy Reynoldséhoz hasonló álcaruha, de ez sajnos nem opció.
- Egy darabig talán a mágneskártya elég lehet a haladáshoz, de ez valóban gondot jelenthet. - mondom Blokknak. Érzem a szavain az undort, de most nincs itt az ideje annak, hogy magamra vegyem. Valószínűleg azért emelte ki ezt, hogy rámutasson, mekkora hátrányt jelent a mutánsságom, de ez most nem számít. Csak egy probléma, amire megoldást kell találni. Amíg ezt a kérdést nem oldjuk meg, nem sok értelme van továbblépni a következő témára, amit Braun felhozott. Egy ötletem van, az, hogy fogolyként vigyenek de ehhez teljesen át kellene alakítani a tervet, és sokkal kockázatosabb, mint amit eddig kitaláltunk, ugyanis rögtön felhívnánk a figyelmet a behatolási kísérletre. Ebből kifolyólag ezt csak akkor akarom bevetni, ha nincs más lehetőség.
- Jó lenne, ha átlátnánk, hogy hogy működik a belső biztonsági rendszer, és tudnánk, hogy mire elég a mágneskártya. Ha nem tud a Hydra álcázást biztosítani nekem, és senkinek nincs jobb ötlete, akkor arra kell törekednünk, hogy senki ne lásson meg. Hogy ez mennyire megoldható, azt akkor fogjuk látni, ha már bent vagyunk, de nem ez lenne az első alkalom, hogy észrevétlenül behatolnom valahová. A sikerhez természetesen az kell, hogy a belső kamerák képén már ne jelenjek meg.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 04 Nov. 2014, 08:33

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami), Benjamin Fry / Mumus (Tobi) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. november 8. (szombat)

Blokk szavai után a nő ránézett és bólintott, hogy számára ez a javaslat tökéletesen megfelelő.
- Pontosan erre számítottam – mondta elégedetten. – Ön a szakértő, utána egy-két rövid mondatban magyarázza el, hogy mit kell tennem pontosan, csak a biztonság kedvéért.
Amint mindenki kifejtette az aggodalmát és azt, hogy mikor is kellene menni, az estében állapodott meg a társaság. végül, amint Bérmajom bejutása és haladása került szóba Reena ismét megszólalt.
- Szellőzők bizonyára vannak, kétlem, hogy belül érintetlenül hagyták volna a helyet. Már csak pusztán az előző bázisa nyomán ez lenne a logikus. Akkor pedig ön is tudna minket észrevétlenül követni, mint Japánban a többieket. De estig megpróbálhatok utána járni, hogy egy holografikus álcázót biztosítanak-e önnek a feladat idejére.
Még megvárta, hogy a férfi mit is fog mondani erre, majd utána folytatta.
- Akkor előzetesen ennyi azt hiszem, mindenki menjen hozza el a felszerelését, aztán kora estig pihenjenek le, ne legyen senki fáradt az akción.
Ezzel a nő elengedte a csapatot, hogy mehetnek a felszerelésért. Kora estig ésszerű határokon belül mindenki képes megtenni, amit szeretne, aztán a Bérmajom által kiadott időpontban és helyen kell megjelennie mindenkinek.

//Akkor a felszerelés listát írja mindenki össze ismét a reagja végére. Akinek nincs tippje, hogy mit vigyen stb. akkor keresse vissza a korábbi kalandoknál, ahol Bishop karija kiosztja a felszereléseket.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Pént. 07 Nov. 2014, 13:11

Amikor Reynolds elmondja az ötleteit a biztonságos haladásommal kapcsolatban, egyetértően bólintok.
- A szellőzőkben haladni jó ötletnek tűnik. - mondom. - De azért mindenképp kérdezzen utána a holografikus álcázónak!
Ezzel Reynolds befejezettnek nyilvánítja a megbeszélést. Sajnos tényleg nagyjából ennyire futja az előzetes információinkból.
- Mielőtt befejeznénk, vegyük végig még egyszer az akció menetét! Reynolds ügynök előre megy, kifigyeli az őrséget a teraszon, felvesz egy jelentést, majd kiiktatja a védelmet, ezután elhelyezi a zavarókat. Mi addig a biztonsági rendszer érzékelőinek hatáskörén kívül várakozunk. Amint a zavarók aktívak, repülő autóval alacsonyan repülve megközelítjük az épületet, majd csáklyák segítségével feljutunk a teraszra. Itt elvesszük a kiiktatott őrök mágneskártyáját, és maguk felveszik az egyenruháikat. Ezek segítségével aránylag biztonságosan tudunk befelé haladni. Én vagy holografikusan álcázva, vagy a szellőzőben követem önöket.
Itt Braunhoz fordulok.
- Ha én nem tudok láthatóan magukkal menni, az ön dolga lesz, hogy átvigye a csapatot az esetleges ellenőrzéseken, magának kell beszélnie.
Csak vele és Reynolds-szal dolgoztam együtt a csapatból, és mivel a nő álcázva lesz, Braun az egyetlen, akire rá merem bízni ezt a feladatot. Ha beleegyezik, folytatom az összefoglalást.
- A behatolástól kezdve ismeretlen terepen vagyunk, sokat kell majd improvizálnunk. A legfontosabb, hogy minél gyorsabban minél többet tudjunk meg a helyről. Ha bent vagyunk, amint lehetőség adódik, Blokk behatol a belső informatikai rendszerbe, megszerzi a komplexum térképét, illetve hozzáférést szerez a védelmi rendszerekhez és kamerákhoz, ezáltal is simábbá téve a haladásunkat befelé. Ha tudja észrevétlenül deaktiválni a teleportációgátlást, azt is tegyek meg már az elején!
Végignézek a társaságon, hogy van-e valakinek hozzáfűzni valója, majd ha nincs, így zárom le a megbeszélést.
- Köszönöm az eddigi munkájukat. Válogassák össze a felszerelést,- az éjjel- és hőlátó szemüveget senki se hagyja itt -, majd valóban a legjobb, ha lepihennek. Reynolds ügynök, kérem kérdezzen utána az álcázó berendezésnek, és egyeztessen Blokkal a technikai eszközökkel kapcsolatban! Pontban este hétkor számítok a megjelenésükre a hangárban.
Ezután jelzem, hogy mehetnek, de természetesen meghallgatom, ha valaki akar még mondani valamit akár nyilvánosan, akár négyszemközt. Utolsóként hagyom el az eligazítót, és első utam a fegyvertárba vezet, ahol kiválogatom a felszerelést. A szokásos csomagot kiegészítem néhány kompakt gránáttal a legutóbbi akció tapasztalatai alapján. Nagy robbanóerejű gránátot természetesen nem viszek, hiszen zárt térben enyhén szólva nem lenne biztonságos (és ha mégis robbantani kell, Mumusnál nyilván ott lesz a megfelelő eszköz), de a fény- és füstgránátok itt is nagy előnyt jelenthetnek. Ha minden megvan, lepihenek, és este 6-ig alszom, majd háromnegyed 7-re kimegyek a hangárba.

Felszerelés:
- Páncélozott, speciális kialakítású öltöny (Nagyjából egy kevlár mellény szintjén golyóálló, de gyakorlatilag egyáltalán nem akadályozza a mozgást)
- 4 szénszálas 9mm-es pisztoly és 2 további tartalék tár
- Egy kb 20 cm hosszú kés
- Speciális szemüveg éjjel- és hőlátó funkcióval
- 2 kompakt fénygránát
- 2 kompakt füstgránát
- Csáklyavető
- Mikroadóvevő
- Holografikus álcázó (?)

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 08 Nov. 2014, 08:50

//Csak, mert beteg vagyok leszek jó fej és nem veszem úgy, hogy a csapat többi tagja felszerelés nélkül megy a kalandra Danny-n kívül. És mivel ő írt, szokásától ellentétesen igen korán, így megkapja a holografikus álcázót a kalandra. Aki nem ír szerdáig, az viszont tényleg felszerelés nélkül fog menni.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 08 Nov. 2014, 14:07

~A mutáns egészen intelligensen reagált. Profi bérgyilkos, nem zavarja, ha gyűlöli és lenézi a csapat többi tagja. Ezért lehet a Hydránál - gondolkozott hangtalanul Blokk.
Arról volt szó, hogy ilyen komoly álcázókat nem osztottak ki. Reynolds javaslata a szellőzőkről működhetett - azután, hogy megtalálták a valós idejű térképet. Negyvenes évekbeli szellőző rendszer biztosan nem volt, azt biztosan átépítették. Térkép nélkül abban elindulni hasztalan lett volna. Tiger bólintott a nőnek, hogy értette a feladatát és el fogja magyarázni, amit kell.
Bérmajom összefoglalt mindent. A helyettesi szerep Braunra esett, a németül beszélőre. A csapásmérő egység tapasztalt tagja volt, logikus lépés volt ez. Blokk megint bólintással jelezte, mikor róla volt szó. Kulcsfontosságú szerepe lesz, mert a rendszereket ki kell iktatni, különben hamar észreveszik a csapatot és könnyen likvidálják. Mindent meg fog tenni, hogy erre ne kerüljön sor. A terv kialakult, mehettek felszerelésért.
Mindenkinek választania kellett olyan kommunikációs eszközt is, amire át lehetett küldeni a térképet. Jó volt, ha mindenkinél volt egy és azon is látták, merre kell haladni. Ha valamiért elszakadtak egymástól, úgy könnyebb lehetett.  Blokk először Reyndolsot kísérte, ahova kellett és ott kiválasztotta a megfelelő eszközöket, megmutatta, hogyan kellett használni őket és felhívta a figyelmet arra, amire vigyázni kellett a használatkor. Ilyen volt a hangfelvevő és másoló eszköz. A rendszerre csatlakoztatható blokkolókkal szintén mindent elmagyarázott. Ezután kiválasztotta a saját felszereléseit, hogy teljesen készen álljon az útra. Nem félt. Tudatosította magában, hogy ha koncentrál és figyel, a többiekkel együtt, akkor megoldható a feladat. Ő ezért volt itt, dolgozni, a mutánsok ellen és az emberekért. Ezért szolgálta a Hydrát titokban. Gondolt arra, hogy mágikus védelemre nem kellett készülni, mert Zola csak a technológiában bízott, mágiával nem erősítette meg a csapatát az ismert tények szerint.

Felszerelés:

- Hydra katonáknak elérhető testpáncél, amiben jól lehet mozogni és sok mindennek ellenáll, a lehetőségeihez mérten, benne kommunikációs egységgel
- éjjelátó és hőlátó funkciójú, távollátásra is alkalmas optikai egység - ha ez együtt nem megy, akkor külön távcső is
- hordozható tabletegység, illetéktelen behatolás elleni maximális védelemmel, univerzális és speciális, ismert rendszerek, programok feltörésére, blokkolására alkalmas szoftverekkel, kódfeltörő, megfejtő programmal
- miniatűr elhelyezhető, blokkoló és zavaró egységek, 20 db
- hangmásoló és konvertáló egység neki is
- csatlakozók, kábelek egy zsákban, mindenből 1, amit a Hydra szokott használni
- 2 hangtompítós Desert Eagle pisztoly, plusz 1-1 tárral
- energia alapú puska tartalék akkumulátorral
- emp gránát elektronika ellen, 2 db
- vakító, füst és robbanó gránát, 2-2 db mindegyiből
- kommunikátor
- katonai kés
- gázmaszk
- elsősegélycsomag
- teleport karperec a teleport elleni védelem kiiktatása utáni időkre, ha nem sikerülne a kimentés
- tapadókorongos mászóeszköz
- elektromágneses és hagyományos, állítható funkciós csáklya
- egy doboz cigi és öngyújtó, hogy a bevetés előtt és után rögtön rá tudjon gyújtani

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 12 Nov. 2014, 08:48

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami), Benjamin Fry / Mumus (Tobi) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. november 16. (vasárnap)

Bérmajom még elmondta a tudnivalókat, és mindezek után elment mindenki a felszerelésért. Mint eddig is Bérmajom semmilyen újdonságot nem kért magának, így ezeket könnyedén megkapta. Reena a páncélján felül a szokásosat kérte, két glock, illetve egy katana, hasonlóan megkérve valakit a csapatból, hogy hozza ezeket utána, hogyha szükséges lenne. Ami Blokk felszerelést illette a szokásos Hydra ”páncélt” a sisakkal megkapta, az éjjellátás, hőlátás benne volt a sisakban, de ezen felül kérhetett külön fejre vehető eszközt is, csak ahhoz le kellett venni a sisakot. A teleportkészüléken felül mindent megkapott Blokk, már csak egyetlen egy gondja volt, amit kért minden legalább huszonöt kiló volt, ezenfelül öt táskába fértek csak el, ez főleg az csatlakozók, kábelek egy zsákban elképzelés miatt volt, mert mindez fért el négy külön zsákban. A puska mintegy öt kiló volt, minden másról nem is beszélve. Igencsak le kellett redukálnia a felszerelést, mivel jelenleg mindez csak úgy volt megoldható, ha a többiek nem visznek semmit, csak a Blokk által kért felszerelést.
A megbeszélt időpontban valószínűleg mindenki megjelent a felszerelésével és el is indulhatott a társaság Reynolds kivételével, aki már elindult a küldetésre. A megbeszélt helyen várakozott az autó a hegyek között kissé távolabb a kastélytól, de még kommunikációs távolságon belül. A megérkezés után mintegy húsz-huszonöt percet kellett várni, mire megérkezett a komvonalon az üzenet.
- A terep tiszta, jöhetnek – hallatszott Reynolds hangja.

//Gami utólag ír majd felszerelést, jelezte, hogy csak csütörtök után tud írni. Ha Tobi nem ír a körben, akkor úgy veszem, hogy nem jelent meg a kocsinál és lelépett a bázisról.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 15 Nov. 2014, 15:30

Pontosan háromnegyed 7-re megyek ki a hangárba, és várom a többieket. Időközben megkaptam a holografikus álcázót is, ami jelentősen meg fogja könnyíteni a dolgomat. Amikor Reynolds kivételével mindenki megérkezett, így szólok a csapathoz.
- A szervezet a rendelkezésemre bocsátott, egy holografikus álcázót, így nem kell majd rejtőzködnöm az akció közben. Innentől kezdve emberi alakban leszek, amíg a helyzet nem indokolja, hogy visszaváltozzak.
Ha odaértünk, úgyis át kell majd váltanom egy páncélra a holografikus képet, de amíg nem tudom, hogy pontosan milyen páncélt viselnek Zola őrei, addig egy hozzám illő emberi formát veszek fel.
Németország (EU) - Page 6 Se6tg4
Így talán a rasszistább embereim is könnyebben lenyelik, hogy nekem kell engedelmeskedniük. Furcsa érzés, ahogy lenézek a testemre, de jobb, ha gyorsan megszokom a dolgot. Az a kis idő, amíg utazunk, majd Reynoldsra várunk, biztosan kelleni fog, így már nem is váltok vissza. Ha mindenki megvan, kiadom a parancsot az indulásra.
Ha Tobi nem ír:
Végignézve a csapaton látom, hogy Mumus hiányzik.
~ Milyen embereket adott nekem, Goblin?
- Öt percnél többet nem várunk a tűzszerészre. - mondom. Szerencsére nem robbantásokra épül a tervünk, így talán nem lesz akkora érvágás az elvesztése. Azt viszont nem kockáztatom meg, hogy sok időt veszítsünk miatt. Csak remélhetem, hogy Blokk megbízhatóbb. Ha letelik az öt perc, elindulunk nélküle.

Amikor megérkezünk, leparkoljuk az autót, és várunk Reynolds jelére, ami a megfelelő időben meg is érkezik.
- Indulás! - adom ki az utasítást. Ha minden jól megy, tervnek megfelelően alacsonyan repülünk közel az épülethez, majd egy alkalmasnak tűnő ponton kiszállunk. Ha mindenki elhagyta a járművet kiadom az utasítást a csáklyázásra. Célzok, és kilövöm a sajátomat, majd ha megfelelően rögzül, elkezdem felhúzni magam. Remélhetőleg a többiek is így tesznek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Jack Gammer on Vas. 16 Nov. 2014, 01:13

// Még dolgozom rajta, kicsit be vagyok rozsdásodva, kis türelem és kiegészítem, de egyelőre az a lényeg hogy még csak sodródom az eseményekkel. //

HYDRA AKTA #69472 - 2. Küldetés - 4. Jelentés

(A következő sorok az alanyon lefolytatott 2025-ös téli ellenőrzés során hangzottak el.)

Az események bizony rendesen felpörögtek. Bár az új küldetésünk tervezésének első szakaszában úgy tűnt, ez még bizony sokáig el fog tartani, ahogy a kezdeti nehézségek szép lassan megoldódtak, úgy folyt egyre gördülékenyebben a tervezési folyamat is. Őszintén szólva, kicsit le is maradtam. Illetve minden részletre figyeltem, feldolgoztam, megjegyeztem, de egy idő után kivontam magam a tervezési folyamatból. Meghallgattam a küldetés keretét, hozzáadtam az én röpke ötleteimet, onnantól már a döntéshozókra bíztam a többit. Olyannyira, hogy megvolt a tervezés, a felszerelkezés és mire tulajdonképpen „magamhoz tértem”, addigra már a küldetés kezdetének kapujába voltunk. Persze azért nem volt eseménytelen az odáig vezető folyamat, mindjárt részletezem is, de gondoltam nem árt gyorsan bevezetnem, hogy ez egy nagyobb időközt lefedő kis szegmense lesz a kis interjúnknak. A sztori természetesen még mindig ugyanaz. Németország, mint mindig, különleges küldetések, második felvonás. Pár hét eltelt már az eseménytelennek egyáltalán nem mondható előző nagy küldetésem óta, amit a csapásmérő egység tagjaként teljesítettem, azóta kicsit visszafogottabban teltek a napjaim. Mégis, tudtam, hogy előbb-utóbb lesz folytatása a főkancellár elleni küzdelemnek és nem is tévedtem. Ugyanolyan körülmények között jutottam el a Pforzheim városához közeli titkos Hydra bázisra, mint először, az egyetlen számottevő különbség az azóta növesztett szakállam volt, semmi más említésre méltó. Eddig a pontig tényleg gyanúsan deja vu volt az egész szituáció, az előző küldetés előzményeinek totális ismétlése. Innen azonban a jelen eseményei elszakadtak a múlttól és a saját medrükben folytak tovább.

Csöndben ültünk az eligazítóban, négy úriember, nem éppen az előző küldetés felállásában. Bérmajom volt az egyetlen ismerős, őt úgyis köszöntöttem, a másik kettő azonban újonc volt a csapásmérő egységben. Egy informatikus és egy robbantós, mindkettő hasznos fickónak tűnt. Az ismerkedés azonban még váratott magára, mindenekelőtt a küldetés részleteire lettünk volna kíváncsiak. Hamarosan meg is tudtuk, miről is volt szó. Reena Reynolds ügynöknő lépett be az eligazítóba, frissen feketére festett hajjal, szokásos fekete páncélban, ugyanazzal a vérfagyasztó kisugárzással, mint múltkor. Kézcsókkal és mély tisztelettel köszöntöttem a nőt, egy ilyen járkáló halálos fegyvernek meg kell adni minden tiszteletet és hálásnak lenni, hogy a mi oldalunkon állt. Gyorsan fel is vázolta nekünk a helyzetet. Ennyi emberből állt a csapat, öt fő, Goblin parancsnok személyesen válogatott minket össze a következő feladatra. Ami nem más volt, mint a német kancellár, Arnim Zola elfogása. A férfi egy határ menti dél-németországi kastélyban rejtőzött, a feladat egyáltalán nem ígérkezett könnyűnek azok alapján, ami a múltkor történt, de bizonyára nem véletlenül minket bíztak meg a teljesítésével. Bérmajom lett a kijelölt parancsnok, ez ismét egy nagy változtatásnak mondható, de a férfi eddig tökéletesen alkalmasnak tűnt a feladatra, szóval nem aggódtam. Ahogy a két újonc miatt sem. A Hydrán belül egyáltalán nem volt szokatlan, hogy névtelenül, maszkokban, ismeretlenekkel dolgoztam együtt, sőt, bevetéseken ez volt a rutin. Az összeszokatlanság nem állhat a professzionalizmus útjába ebben a szervezetben. Mielőtt nagyon belementünk volna a küldetés részleteibe, volt még pár kérdésünk az ügynöknőhöz. Az egyik újonc, a számítógép szakértőnk bölcsen a kastély védelmi és kommunikációs rendszereiről kérdezett. Okos gondolat, ezek ismeretében könnyebben elkerülhettük az olyan helyzeteket, mint a múltkori tartályos móka. Én is megerősítettem ezt a témát a magam részéről. A birtokról, a kastélyról, az őrségről, bármiről érdekeltek az információk, amik segítségével könnyebben megtervezhettük a bejutást és a többit. Újdonsült parancsnokunk egyetértett, sőt, a magáét is hozzátette a témához. Kezdeményezett egy bemutatkozó kört, hogy kicsit összecsiszolja a csapatot. Illetve szó esett az akció közbeni feltétlen parancskövetésről, amivel részemről nem volt semmi gond, mindig hozzáértő kezek alatt dolgoztam, sose kényszerültem rá hogy az utasításaim ellen menjek, a Hydrához hasonló szervezet nem engedhet meg magának nem hozzáértő vezetőket. A robbantós újoncunk, bizonyos Mumus már jobban belelovalta magát a tervezgetésbe, ami a hasznos részletek ismeretében fölöslegesnek bizonyult. Ettől függetlenül a lelkesedés értékelendő volt és legalább megtudtuk róla, hogy szenvedélyesen űzte ezt a robbantgatós mókát. Amíg nem minket robbantott fel, hanem a küldetést segítette a szakértelmével, addig nem volt ezzel problémám. Elhangzottak tehát az első hozzászólások, de az igazi tervezés még csak ezután kezdődött.

A tervkészítés első szakasza kifejezetten nehéznek bizonyult, nem is véletlenül. A kastélyról voltak műholdképeink, de a belsejéből csak 1940-es tervrajzok akadtak, amik már bizonyosan nem voltak aktuálisak. De végre valami „ismerős” momentum. Ugyanaz a nemzetközi, profi, zsoldos katonákból álló csapat várt ránk, akikkel a múltkor is össze kellett volna akadnunk. 180 fő, 60-as műszakokban, tehát az ellenség nem lett egyszerűbb. És miután megszemlélhettük a kastély holografikus képét, levonhattam a következtetést, hogy a terep sem egyszerűsödött, sőt, nehezedett. A kastély nagy része be volt építve a hegybe és mélyen a belsejébe nyúlt. Nem mellesleg a védelmi rendszer központja is a kastély legbelső és legvédettebb helyén volt. Természetesen, hol máshol lett volna? Legalább 20 különböző szint várt felfedezésre. A biztonsági rendszer természetesen ezúttal egyáltalán nem lesz olyan egyszerű habos torta, mint amivel nekem volt dolgom, hiszen ez most teljes kapacitással üzemelt, nem csak valami otthagyott vacak volt. Szerencsére ezúttal volt velünk egy profi is, nekem is megvolt a magam sütnivalója, de a szaktudásom meg se közelítette egy igazi szakértőjét. Ez volt hát a szituáció. Amíg Bérmajom parancsnok (ej de furcsa kimondani) áttanulmányozta az újoncaink aktáit, addig mi alaposabban is megvizsgáltuk a környéket. Ha már az informatikai szakértőnknél tartunk, akit amúgy Blokknak hívtak, gyorsan bemutatkozott és el is kezdte az ötletelést. Mielőtt újra elszállt ötletekbe bonyolódtunk volna, Bérmajom mindenkit visszafogott és szisztematikus gondolkodásra intett. A bejutás, ez volt az első megoldandó problémánk, amíg erre nem találtunk ki semmit, fölösleges volt a továbbiakon bajlódni. Módszerek voltak a kastély megközelítésére, de egyik sem tűnt túlzottan hatásosnak, legalábbis önmagában nem. Bérmajom, Mumus és én is részletesen agyaltunk a felmerülő lehetőségeken. Teleportáció? Naná hogy túl egyszerű lett volna. Hegyen belüli útvonal? Bizonyosan őrizték, ha volt ilyen. Jetpack, repülőgép, helikopter? Radarok bemérhették, az őrség is észrevehette, ráadásul hangos is volt. Persze álcázással már megoldhatóbb lett volna a dolog. Mászás, ejtőernyő, siklóruha, szabadesés, személyi repülő eszközök? Lassúak és túlságosan ki voltunk téve az elemeknek. Nagyjából ennyi ötlet gyűlt össze, ezeket össze is foglaltam, de ahogy mindet felsoroltam, egyik sem tűnt teljesen zökkenőmentesnek, sőt, valamelyik konkrétan kivitelezhetetlen volt. Mégis, ezek a kósza ötletek elindítottak egy folyamatot, ami elvezetett minket a végső megoldáshoz. Ezért volt fontos a tervezgetés a küldetés elején, pláne így csoportosan. Egymás ötleteit gond nélkül építhettük tovább a sajátjainkkal, és vagy fordítva, így végül megalkotva a végső tervet, ami sikeresen végigvihetett minket ezen a nehéz küldetésen. Lássuk csak, mire is jutottunk a következő fordulóban. Többre, mint eddig, ezt garantálom.

Új kör kezdődött és ez bizony már a rendkívül produktív fajtába tartozott. Reynolds kezdte a reakciókkal a felvetéseinkre. Tökéletesen álcázó berendezést sajnos nem tudtak számunkra biztosítani, az túlságosan személyre szabott technológia volt. Szerencsére az ügynöknő rendelkezett ezzel a technológiával és bár ő volt közülünk az egyetlen, ez is elég lehetett a küldetéshez. Gépek, éjjellátók, hőlátók, semmi nem érzékelte az ügynöknőt, hála némi fejlesztésnek a páncélján, észrevétlenül bejuthatott a bázisra. Az ötlete azonban elég kockázatos volt, legalábbis a saját szemszögéből. Pár perccel előttünk, hegymászó felszereléssel megközelítené a bázist, elfoglalná a kinti erkélyes részt, megtisztítaná az ellenségektől és zavarókat helyezne el, hogy észrevétlenül jöhessünk utána mi is. Nem tűnt egy egyszerű vállalásnak, de ha valaki, akkor neki bőven megvoltak hozzá a képességei, hogy teljesítse. Ha ez megvolt, mi repülő autóval szintén megközelíthettük a bázist. És ha bent voltunk, onnan már egyszerűbb az ügy, nem sokkal, de hangyányit. Minden esetre, ha elfogtuk a bárót, biztosítottuk a kastélyt és kikapcsoltuk a teleportálást gátló pajzsokat, onnantól már hívhattunk erősítést. Addig azonban maradt a manuális megközelítés, hiszen ezek a pajzsok teleportációs próbálkozás esetén vagy kilöktek volna minket a hatókörükből, vagy szimplán belehaltunk volna egy próbálkozásba, vagy el sem indult volna a folyamat, tehát nem érte meg ezzel próbálkozgatni. Oké, tehát a keret megvolt, bejutás és kijutás, de közben sem ártott megbeszélni a részleteket, amennyit csak lehetett. Blokk azonnal helyeselt az elmondottakra, hiszen valóban nem volt bennük kivetnivaló. Persze a megközelítésnél vigyáznunk kellett, nehogy hibázzunk és lebukjunk, de ez egyértelmű volt. Érdekes dolgokat mondott a bejutás utáni beszivárgással kapcsolatban. Az ellenség kommunikációs rendszerébe valóban előnyös lett volna bejutni. Bérmajom azonnal rá is harapott az ötletre, ahogy én is. Sőt, én tovább is fejlesztettem kicsit a saját megszólalásomban. Először is érdeklődtem a zavarókkal kapcsolatban, hogy nem kapcsolnak ki semmilyen rendszert, hanem csak a közeledésünket rejtik el, de csak elővigyázatosságból kérdeztem rá, hiszen triviális volt a dolog. Az időzítés is fontos téma volt, amiről ideje lett volna beszélni. A múltkori éjszakai időpontot javasoltam, hiszen amit akkor mondtunk továbbra is állt, az őrség akkor lehetett kevésbé éber, a látási viszonyok kívül rosszabbak voltak, nyugodtabb volt a környék és hasonlók. De ami a legfontosabb, próbáltam valami irányt kidolgozni magunknak odabent. A főkancellár birtokán tapasztaltakból kiindulva az lett volna a legjobb, ha sikerült volna Blokkot bejuttatnunk a kastély rendszerébe. Onnantól mindenhez hozzáférésünk lett volna, a kommunikációhoz, a térképekhez, a biztonsági rendszerekhez, mindenhez. Megtalálhattuk volna a kancellárt, elszigetelhettük volna az őrséget, ki és bekapcsolhattuk volna amit kell, összefoglalva, a mi kezünkben lett volna az irányítás. Az oda való bejutás azonban mindenképpen nehézkesnek ígérkezett. Mégis felvetettem az ötletet, hiszen ezt láttam a legjobb esélyünknek. Igazából az akcióhoz nekem ennyi hozzáfűznivalóm lett volna, innen már a parancsnokon múlott a dolog. Részemről már csak a felszerelés kellett és indulhattunk is. De a megbeszélésnek még nem volt vége.

Reynolds folytatta, de már neki sem volt sok hozzáfűznivalója. Gyorsan megnyugtatott, hogy a bejutásából és a zavarókból semmit sem fognak észlelni a bentiek, én pedig feltétel nélkül el is hittem ezeket neki. Nem kellett félteni a nőt, értette a dolgát, nagyon is. A bejutás időpontjába nem szólt bele, de a benti akciókhoz volt egy remek javaslata. Azt vetette fel, hogy a kiiktatott őrök öltözékét és mágneskártyáit felhasználva jussunk be a kastély védettebb részeire. Remek ötletnek tartottam, nem tettem szóvá, de bőszen bólogattam, hogy ez bizony működhet. A kommunikációt feltörve tökéletesen beleolvadhattunk a társaságba, hiszen eléggé vegyes válogatott volt, még az se szúrhatott nagyon szemet, hogy más akcentussal beszéltünk. A titkos kódjelekkel azonban nem voltunk tisztában, szóval végig készen kellett állnunk, hogy bármelyik pillanatban lelepleződhettünk. Ettől függetlenül egészen mélyre eljuttathatott minket a dolog. Blokk azonnal felajánlotta a segítségét a megfelelő felszerelés kiválasztásához, amivel észrevétlenül becsatlakozhattunk az őrség kommunikációs hálózatába. Máris megtérülni látszott, hogy volt velünk egy informatikai szakértő, úgy tűnt, Goblin remekül választott. Minden esetre a felvetése helytálló volt, Bérmajom a maga kinézetével eléggé kitűnt volna a tömegből, még beöltözve is. Mintha lett volna némi ellenszenv is a férfi hangjában. Ez nem volt meglepő, a Hydrán belül elég sok embernek megvolt a véleménye a mutánsokról. Nem is csoda, hiszen már a szervezet alapelvei között ott volt, hogy a technológia felsőbb rendű a mutációhoz képest. Ettől függetlenül a szervezet nem vetette meg a mutánsok és mutációs képességek felhasználását sem. Konkrétan bármit felhasználunk, amiből hasznot és fegyvert lehet kovácsolni. Háborúban állunk a világgal már évtizedek óta, ehhez pedig kemény eszközök kellenek. De kicsit elkanyarodtam a fő csapásiránytól. Tehát, újdonsült parancsnokunk reagált az új felvetésekre. Az időpont témáját gyorsan lezárta, egyszerűen egyetértett a javaslatommal és már meg is voltunk. Végül is nem csoda, hiszen a múltkor is pont mi ketten javasoltuk ezt az éjszakai behatolás dolgot. Ezt tehát gyorsabban megbeszéltük, mint vártam volna, tényleg egészen jól haladtunk már. Az ő álcázása azonban valódi problémát jelenthetett, ezt ő is belátta. A gépeket még meg tudtuk téveszteni a kódokkal és kártyákkal, de az embereket már aligha. Ez tehát egy komoly problémának tűnt. Egy holografikus álcázó megoldhatta a dolgot, de ennek meglétére nem volt garancia. Szellőzők, elkerülők, beugrók jöhettek még szóba, de az borzasztóan kockázatos lett volna, ha szabadon próbál minket követni. Nehéz ügy, Bérmajom adottságai olykor-olykor jól jöttek, de most inkább hátrányban voltunk miatta. Minden esetre még egy rövidke tanácskozó kör hátravolt a feloszlás előtt.

Szokás szerint Reynolds kezdte. Ő is örült, hogy volt velünk egy techno szakértő, aki segíthetett a küldetés végrehajtásában. Elég kemény rendszerrel volt dolgunk, nem győzöm hangsúlyozni, milyen jól jött a fickó. A behatolás idejéhez már ő sem szólt hozzá, úgy tűnt, ez tényleg eldőlt, ennyivel is előrébb voltunk. Bérmajom bejuttatása számára is problémás volt, neki is csak a szellőzök, illetve a holografikus álcázás jutott csak eszébe, így ezek tűntek az egyetlen járható útnak. Bíztam az utóbbiban, hiszen eléggé előnytelen lett volna, ha az osztag parancsnoka elszeparálódik a csapattól. Ezzel le is zárult a tervezési fázis, egyelőre végeztünk. Elmehettünk felszerelkezni, majd jöhetett némi pihenés kora estig, hogy mindenki maximálisan vehessen részt a küldetésen. Mivel én már elmondtam a magamét a végén, így a maradék időmet a helyszín további elemzésével töltöttem. Igyekeztem minden információt a fejembe vésni a kastélyról, amennyi csak rendelkezésünkre állt, még ha zavaróan kevés is volt mindez. Mielőtt még elmehettünk volna, Bérmajom gyorsan átismételte az akció főbb pontjait és menetét. Minden apróságot a fejembe véstem, a feladat nehézségéhez képest nem volt egy bonyolult terv. Bérmajom engem bízott meg, ha a külseje miatt nem tudna velünk jönni, hogy vezessem a csapatot, határozottan bólintottam felé, hogy megértettem és rendben. Várható lépés volt, hiszen utána és Reynolds után végül is már én voltam itt a rangidős. Ennek ellenére azért örültem volna, ha sikerül együtt maradnia a csapatnak és nem kell a parancsnokunk nélkül haladnunk előre. Ha bent vagyunk, onnan Blokkon múlik, milyen körülmények között tudjuk majd teljesíteni a küldetést. Akármennyi őrrel is lesz dolgunk, úgy éreztem, hogy a fejlett biztonsági rendszer lesz itt a legnagyobb ellenségünk, azt pedig csak remélni tudtam, hogy az informatikusunk készen állt a megmérettetésre. A tanácskozás végeztével elégedetten összecsaptam a kezeimet, kicsit megnyújtóztattam a tagjaimat és röviden elbúcsúztam a többiektől, természetesen csak este hétig, az akció kezdetéig. Jöhetett a legszórakoztatóbb rész, a játékszerek összeszedése.

FELSZERELKEZÉS

Minden megvolt, így, immáron a csomagocskámmal kiegészítve indultam el a „szobám” felé. Múltkor is itt pihentem meg a bevetés előtt és mivel nem alvás közben raboltak el minket, most sem láttam akadályát némi szusszanásnak. Engem ugyan nem érintett semmiféle időzóna váltás, mint esetleg a kollégáimat, de már megtanultam szabályozni a szervezetemet. Néha napokat kellett működni alvás nélkül, néha pedig szinte teljesen kipihenten kellett aludni. Sok évnyi kiképzés után az ember megtanul uralkodni a saját testének működése felett, legalábbis ilyen téren. Nem voltam álmos, mégis magamra erőltettem egy pár órás szusszanást, majd úgy hat óra körül fel is keltem. Vettem egy gyors zuhanyt, kicsit kitisztítottam a fejemet a víz alatt. Ismét itt voltam, a nagyok között, a profi ligában. A múltkorinál sokkal veszélyesebb küldetés előtt álltunk. Bár a múltkori küldetésünk nagy része illúzió volt, ettől függetlenül valóságnak éreztünk a végéig. És nehéz volt kiverni a fejemből, hogy a bajban egyszer-kétszer majdnem elvesztettem az önuralmamat. Persze a halál torkában, körbevéve, beszorítva ez bárkivel megeshet. Mégis, néha élet és halál között dönthetett, ki mennyire képes megőrizni a hidegvérét. Most is sok nehéz helyzet várt ránk, tudtam jól. De már higgadtabb, tapasztaltabb, képzettebb katona voltam, mint múltkor. Minden egyes alkalommal egyre kevesebb az esélye, hogy pánikba esek. Ez jó. Az hogy ez mennyire egészséges folyamat, hogy egyre inkább gépiesebben hajtom végre a parancsokat, az irreleváns. Ez kell ide, ez kell az életben maradáshoz, ezt teszem. Ezekkel és még hasonló gondolatokkal igyekeztem ráhangolódni a küldetésre a zuhany alatt. Teljes nyugalommal, tiszta gondolatokkal és makulátlan elmével léptem ki a víz alól, készen egy újabb „öngyilkos akcióra”. Szokás szerint részletesen ellenőriztem a felszerelésem minden egyes apró darabkáját, hogy a bevetés közben kifogástalanul működhessen mind. Háromnegyed hét elmúlt, én már készen álltam, így el is indultam a hangár felé. Tíz perccel a találkozó előtt a parancsnok már ott várt minket, köszöntöttem őt és csatlakozva hozzá vártam az újoncainkat, hiszen Reynolds már minden bizonnyal elindult. Bérmajom megkapta a holografikus álcázót és emberi alakot vett fel, ennek örültem, így együtt maradhatott a csapat és az ő kezében maradhatott a vezetés. Amúgy sem voltam vezető alkat, sose dolgoztam még parancsnokként, én a parancsok végrehajtásában voltam kiváló, nem a kiosztásában. Persze nehéz ezt így megmondani, hogy sose próbáltam, de nem is éreztem késztetést a kipróbálásra. Mikor összegyűlt a csapat, el is indultunk a kastély felé.

A repülő autó szokatlan közlekedési eszköz volt a számomra, de a jelenlegi céljainknak abszolút megfelelt. A megbeszélt helyen leparkoltunk és várakoztunk, a hegyek között, kicsit távolabb a kastélytól, de még kommunikációs távolságon belül. Minden Reynolds-on múlott, de a bizalmam töretlen volt irányába, csak idő kellett neki. Eltelt 20-25 perc síri csöndben, már-már aggodalomra adott volna okot a várakozás, de végül is minden rendben volt. Megérkezett az üzenet, tiszta volt a terep, az ügynöknő szokás szerint jól végezte a dolgát. Nehéz lett volna megmondani, mire mentünk volna nélküle. Valószínűleg semmire. De velünk volt és sínen voltunk. Ismét beindult a járművünk és alacsonyan közelítve haladtunk a kastély irányába. Valahol alatta találtunk is megfelelő pontot a jármű elhagyására, innentől kezdve követtem Bérmajom példáját. Csáklyarögzítés, megfelelő biztosító kötelek, mászó felszerelés bevetése, és ha minden jól ment, akkor pár percen belül és minimális erőfeszítéssel már az erkélyen, teraszon, illetve kiszögellésen kellett lennünk. Innen már sok múlott azon, mit is találtunk ott. Remélhetőleg Reynolds várt minket, néhány kiiktatott őrrel, akiknek lenyúlhattuk a felszerelését. Minden esetre ilyenkor legfőbb az óvatosság. Először is, rendkívül körültekintően másztam, hiszen a sziklafal tartogathatott kellemetlen meglepetéseket, amiknek nem akartam áldozatául esni. Másodszor, igyekeztem kímélni az erőmet is mászás közben, hiszen hosszú éjszaka várt ránk. Harmadszor, csöndben másztam, minél kevesebb zajjal, hiszen nem tudhattuk, ki és hol figyel minket. Ha a mászást letudtuk gondok nélkül, amibe azért reménykedtem, akkor jöhetett a feljutás. Ott is, először csak óvatos felpillantgatás, nem várt-e ránk odafent meglepetés, majd ha tiszta volt minden, akkor irány fel. Bérmajom nyomában haladtam, illetve tőle kicsit oldalra, hogyha bármi balul sülne el nála, ne rögtön rám essen, de azért olyan távolságba legyek, ahol még tudok valamiben segíteni neki, ha igényli. Bíztam benne, hogy az utánam mászók is hasonló formációban követtek. Már itt a mászós részénél elbukhattunk mindent egy elrontott mozdulattal, ezért hangsúlyozom, különösen figyeltem minden lépésemre felfelé menet. Az hogy odafent mi várt ránk, azt már nem tudhattam előre, remélhetőleg minden rendben zajlott és a megérkezésünk észrevétlen maradt.

Ennyi volt, hát, megmondtam, hogy ez egy hosszabb szegmens volt. Az eddigiekhez képest csöndben voltam, hiszen én már elmondtam a magamét a saját kis német akcentusommal, innentől kezdve már csak helyeselni, bólogatni, vagy a fejemet zárni tudtam. A terv megvolt, a körülményekhez képest egy egész jó vázlatot raktunk össze. És hacsak nem bukunk le rögtön az elején, nem fognak el minket és nem tesznek megint tartályokba, akkor elmondhatjuk, hogy ezt a missziót már jobban kezdtük, mint az előzőt. Nem egy nagy elvárás, szóval még esélyünk is volt teljesíteni. Legyen is így. Szóval a terv rendben volt, a csapat is működőképesnek tűnt, már csak a feladathoz kellett felnőnünk. Biztos voltam benne, hogy vártak ránk meglepetések a kastélyon belül. Csak remélni tudtam, hogy felszerelésileg, tervileg és fejben is készen álltam rá, hogy a küldetés rám eső részét maradéktalanul teljesíthessem. Eddig megtettük a magunkét, de mostantól már az ellenség lépéseivel is számolnunk kellett és valahogy előttünk maradni, legalább egy lépéssel. Hogy ez mennyire sikerült, az majd elválik később. A tervezgetési folyamat tehát lezárult, eljött az igazi akció ideje. Erre vártak, nem? Akkor most örülhetnek, mert mostantól fejest ugrunk a pörgős események sűrű sodrába.


Felszerelés:

- páncélzat
- kommunikátor
- adóvevő
- jelzavaró
- hőlátókészülék
- éjjellátó
- gázmaszk
- könnyebben tárolható kábelek, kötelek, ezek kilövői
- mászófelszerelések, csáklyák
- biztonsági rendszereket feltörő szerkezet
- elsősegélycsomag
- 9 mm-es pisztoly
- hosszabb kés
- SMG
- kis kaliberű marokfegyver
- rövidebb kés
- lőszer, tartaléktárak
- hangtompítók, lézeres irányzékok
- 2-2 darab robbanó, füst, vakító, hang, altatógázos, EMP, sokkoló gránát

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 16 Nov. 2014, 08:46

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. november 20. (csütörtök)

Braun hasonlóképpen Blokkhoz egy sisakot kapott, amiben egyszerre megvoltak a speciális látásokhoz szükséges fejlesztések és gázmaszknak is tökéletesen működött.
A robbantás szakértő nem jelent meg a megadott időpontra, így a megmaradt három főnek kellett elindulni csupán. A leadott rádiójelzés után a repülőautó ment a megadott koordinátákra. Így látva a hely sokkalta nagyobb volt, mint amit el lehetett képzelni a képek alapján. A teraszon volt elég hely az autónak, hogy leparkoljon, az a kiugró mintegy negyven szer hatvan méteres volt, egy része a szabadban, egy másik része pedig már beljebb a hegy oldalában fedetten. Több oszlop is volt itt, aminek a takarásában el lehetett bújni, a kocsinak pedig volt hely. Az egyik oszlop tövében hat teljesen fekete ruhás katona feküdt, jelenleg egyetlen egy karcolás sem volt rajtuk, sem lövés, de a fejük természetellenes szögben állt. A láthatatlanságból a csapat megérkezése után Reynolds lépett elő.
- Most már az önöké a terep uraim – mondta.
Ezzel egy kommunikátort nyújt át Blokk felé, amin a felvett hangok voltak. Ha valaki átkutatja a testeket megtalálja a korábban említett mágneskártyákat, teljes testpáncél volt az őrökön, ez fekete színű, símaszk, katonai bakancs és öv. Póttárak, egy-egy kés, vipera – ami elektromosságot is képes kiadni magából – ezenfelül egy-egy marokfegyver, illetve nagyon jó minőségű AK. Innen a teraszról egyelőre egyetlen egy nagy öt méter magas és három méter széles kétszárnyú ajtó vitt tovább, már ezen is elektromos zár volt elhelyezve.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 18 Nov. 2014, 11:41

Blokk átgondolta és összeírta, mik fognak kelleni. A raktárakban szembesült azzal, hogy a súlycsökkentésnek kell lennie a jövő fejlesztési irányzatának a Hydra haditechnológiájában. Neki az informatika volt a szakterülete, ebben sajnos nem tudott segíteni, csak ötletekkel. Le kellett redukálnia a terveit és kisebb felszereléssel menni. Ami nélkülözhetetlen volt, azt természetesen vitte, a többi, "luxus" felszerelést építette le.
A bevetés előtt még pihent, amennyit tudott, még egyszer átnézett és végiggondolt mindent. 
~Az undor nem zavarhat be a képletbe a vezetőnek választott mutáns miatt. A Hydra fejeknek megfelelt, profi bérgyilkos, nekem is félre kell tennie az előítéleteimet, ha ők félre tudták tenni. Koncentrálni kell a feladatra, semmi másra.~
A megbeszélt időpontban megjelent a páncéljában, a felszerelésekkel és tisztelgett a többieknek. Reynolds már előrement, ahogy megbeszélték. A vezetőjük kapott emberi külsőt létrehozó álcázót. Jobb volt így ránézni is, nem keltett akkora undort Blokkban. Ettől függetlenül tudta, mi rejtőzött az álca mögött. A Mumus valóban a csapat mumusa lett, az a tag, akire számítottak és nem jött el. Blokk ezt sosem tette volna meg szó nélkül. Nem hitte volna, hogy komoly indoka volt annak az embernek. Furcsa, kapkodós férfinek látta és úgy gondolta, most is apró-cseprő ügy miatt maradt távol. Létfontosságú szerepe nem volt az akcióban, a személyes kisugárzását sem fogja hiányolni senki. A felelősségre vonás pedig a vezetőkön múlik és nyilván nem fog elmaradni.
Beszálltak, elindultak és az úton senki nem erőltette a társalgást Blokk nagy örömére. Nem beszélgetni jött, hanem dolgozni.
Egyszerűbben indult a kaland, mint gondolták. Nem kellett mászniuk, az autóval le tudtak szállni a teraszon. Blokk ennek köszönhetően a csáklyázós-mászós eszközeit nem is vitte magával, azokat a repülő autóban hagyta. 
~Reynolds szép munkát végzett. Kiiktatta őket és a zavarókkal helyet csinált nekünk a biztos érkezéshez. Valóban olyan jó, amilyen híre van.~
Átvette a kommunikátor egységet. Ezután megnézte a katonák felszerelését, hogy a páncél és a sisak rendelkezett-e minden funkcióval, amivel az ő szokásos Hydra páncélja és sisakja. Mindenképp fel kellett venniük, hogy ne keltsenek feltűnést. Blokk elkezdett megválni a ruházatától és belebújni egy hasonló alkatú, halott katona öltözetébe, annak a teljes felszerelését is magához véve. Amit lehetett, kiváltott ezzel és minden mást visszarakosgatott az autóba. Megvárta, hogy mindenki készen álljon, lehetőleg kövesse a példáját. A kutakodás közben térképet is keresett vagy a páncélban elérhető, elkérhető adatbázist. Biztonságosan igyekezett ezt megtenni, hogy a rendszer ne érzékeljen indokolatlan kutakodást. Felmérte a terasz adottságait, a technológiai csatlakozási pontokat és az ajtóhoz indult. Szükség esetén rákapcsolt valamit, amivel biztonságossá tette és lekért belőle minden információt, amit tudott. Az volt az első, hogy minden információt megszerzett, amit tudott innen a teraszról, a katonáktól és a bejárati egységtől. Meghallgatta a felvételeket is, hogy ne akkor hallja először, amikor használni kell. Ezek után a mágneskártyával kinyithatta az ajtót és félrehúzódohatott, hogy megnézze, milyen látvány tárult eléjük. A jelentési kötelezettséghez megvolt az eszköze, azt is meg tudja majd tenni, mikor kell.

Felszerelés - javított verzió:

Akkor a túlsúly miatt így ment:
- Hydra páncél sisakkal (nem vitte a külön egységet, ami miatt le kellett volna venni a sisakot)
- hordozható tabletegység, illetéktelen behatolás elleni maximális védelemmel, univerzális és speciális, ismert rendszerek, programok feltörésére, blokkolására alkalmas szoftverekkel, kódfeltörő, megfejtő programmal
- miniatűr elhelyezhető, blokkoló és zavaró egységek, 20 db
- hangmásoló és konvertáló egység neki is
- csatlakozók, kábelek, csak azok a fajták, amikről biztosan tudták, hogy Zolaéknál használatos, tehát csak a legáltalánosabbakból 1-1 db
- emp gránát elektronika ellen, 1 db
- vakító, füst és robbanó gránát, 1-1 db mindegyiből
- kommunikátor
- egy doboz cigi és öngyújtó, hogy a bevetés előtt és után rögtön rá tudjon gyújtani

Ezeket elvitte, de az autóban hagyja, mert a megölt katonák felszerelését viszi helyette:
- katonai kés
- tapadókorongos mászóeszköz
- elektromágneses és hagyományos, állítható funkciós csáklya
- 1 hangtompítós Desert Eagle pisztoly, plusz 1 tárral

Tehát amit megszerez a teraszon, ha minden igaz:
- fekete, teljes testpáncél a Hydra páncél helyett
- sisak helyett símaszk
- katonai bakancs és öv

- marokfegyver póttárral
- egy kés
- vipera – ami elektromosságot is képes kiadni magából

- nagyon jó minőségű AK
- kommunikátor a felvett hangokkal
- mágneskártya

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Szer. 19 Nov. 2014, 15:55

Az érkezés körül minden rendben zajlik, a vártnál még egyszerűbben is, tekintve, hogy a terep alkalmas arra, hogy észrevétlenül landoljunk az autóval.. Reynolds teljesítette, amit vállalt, nem is vártam tőle mást.
- Szép munka. - mondom neki, amikor előlép a láthatatlanságból. Blokk megkapja a felvett jelentést, így remélhetőleg ezzel nem lesz gond.
Amíg a többiek felszerelkeznek, én beállítom az álcázót, hogy az őrök egyenruháját vetítse ki. Ezután én is elveszek egy mágneskártyát, és a látszat kedvéért egy AK-t is. Mivel ez kevesebb időbe fog kerülni, mint a Braun és Blokk átöltözése, van időm őrködni, amíg ezzel foglalkoznak. Ha Reynolds-szal mindketten nyitva tartjuk a szemünket, nem hiszem, hogy kellene meglepetéstől tartanunk.
Amikor Blokk végez, az ajtóhoz lép, és mivel ő a technikai szakember, ez ellen nincs ellenvetésem. Csak egy kézmozdulattal jelzem Braunnak és Reynoldsnak, hogy álljanak készenlétben, amikor kinyílik az ajtó. Nem számítok komolyan arra, hogy felfedeztek volna, de nem lehetünk elég óvatosak. Ha tiszta a terep, kiadom az utasítást:
- Induljunk! Első feladatunk, hogy találjunk Blokknak egy csatlakozási pontot. Reynolds ügynök, maga menjen egy kicsit előre felderíteni!
Ezt követően, ha nem lép fel valami speciális körülmény -Reynolds után- elsőként lépek be az épületbe, és körülnézek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Jack Gammer on Csüt. 20 Nov. 2014, 05:59

HYDRA AKTA #69472 - 2. Küldetés - 5. Jelentés

(A következő sorok az alanyon lefolytatott 2025-ös téli ellenőrzés során hangzottak el.)

„Újabb küldetés, újabb nehézségek, újabb sikerek, újabb kudarcok, újabb élmények. A különbség csak annyi volt a csapásmérő egység küldetései és a szokásos, hétköznapibb, általánosabb feladataim között, hogy a tétek hatványozottan nagyobbak voltak. Amúgy sem lehetett hibázni, ezeken pedig különösen nem. Stresszes munkakör, de senki se mondta, hogy könnyű a Hydra eltökélt katonájának lenni. Ez nem egy erőltetett, hanem egy választott életforma, aminek minden perce maga volt gyönyör. Nem azért, mert túlzottan élvezetes lett volna nap, mint nap szembenézni a halállal, bár ennek is megvolt a maga varázsa, hanem inkább a puszta tény miatt, hogy itt az ember, mutáns, vagy akármi, valami nála sokkalta nagyobb dolog részese lehetett. Nem túlzás azt állítani, hogy megváltjuk a világot. Néha nagyobb, néha kisebb léptekben, de az eredmény ugyanaz lesz, ha egyszer a nagy terv végére érünk. Ennek a folyamatnak megvoltak a maga kisebb és nagyobb volumenű állomásai. A különleges egység feladatai nagyon is nagy léptéknek számítottak. Először még nem tudtam mire is számítsak ebben a beosztásban, de mikor másodszor is felkerestek, akkor már tudtam, a német főkancellár elleni hadjárat folytatódik. Már az első küldetés után tudtam, hogy ez a dolog nem maradhat annyiban, Arnim Zola nem úszhatja meg ennyivel a történteket, de azért beletelt pár hétbe, amíg a nyomára akadtak, vagy legalábbis amíg eldőlt, hogy valakit a nyakába küldenek. Ezek voltunk mi, akiket két hónapig tartályokban tartott fogva és illúziókkal etetett. Nem sok jóra számíthatott tőlünk, az biztos. Nagyjából ugyanúgy jutottam el az eligazítás helyszínére, Pforzheimbe, mint a múltkor, az egyetlen lényeges különbség az időközben növesztett szakállam volt. Legalábbis az eligazításig, ott már azért elszabadultak az újdonságok. A csapattagok enyhén szólva is cserélődtek. A régiek közül csak Bérmajom, Reena Reynolds és én maradtunk, két újonccal, Blokkal és Mumussal kiegészítve. Goblin válogatta össze a csapatot, de ő nem tartott velünk ezúttal, így Bérmajom lett a megbízott parancsnok. Reynolds továbbra is tartotta az ijesztő, tiszteletet parancsoló, járkáló halálos fegyver attitűdöt. És tulajdonképpen utánuk jöttem én a parancsnoki láncban. Pusztán a második küldetésen ez nem is rossz előrelépés. De ha már a küldetésnél tartunk, ezúttal úgy tűnt, még nehezebb dolgunk lesz.

A feladatunk lényege nem volt bonyolult, Arnim Zola egy dél-németországi határ menti kastélyban bujkált, oda kellett mennünk, behatolni, elfogni és élve hazahozni. Tiszta sor. A tervezési folyamat azonban elég nehézkesen indult. Nem az összeszokatlanság miatt, azzal a Hydrán belül ritkán voltak gondok. Amúgy is megszoktam már, hogy küldetéseken csak maszkok és számok voltak, ahhoz képest néhány ismerős arc már luxusnak számított és az újoncokkal sem volt semmi gond. Bérmajom szisztematikus, higgadt, számító, átgondolt tervezési folyamatot vezetett le, ami méltó volt a küldetés nehézségi fokához. Mégis, az ötletelésben Reynolds volt a kiemelkedő, aki nélkül talán sose léptünk volna túl a behatolási részen. az újoncok közül Blokk, az informatikai szakértő bizonyult termékenyebbnek, aki folyamatosan ésszerű és hasznos hozzászólásokkal segítette a tervezést. Mumus kicsit forrófejűbb és szétszórtabb volt, nem nagyon várta meg a küldetés részleteit, máris robbantgatni akart, ami lelkesedés szempontjából nem volt megvetendő, de taktikailag elhamarkodott volt. Miután kiderült, hogy a szakértelmének a terv szerint kevésbé vesszük hasznát, mintha a lelkesedése is lankadt volna. Az pedig, hogy később meg se jelent a küldetésen, már a felháborító kategória, de erről majd később. A csapat tehát teljesen rendben volt, ott nem láttam semmi buktatót egyelőre.

A gondok ott kezdődtek és a tervezési folyamat is ezért haladt lassan, hogy a kastély maga egy szinte megközelíthetetlen erődnek számított. Miután pár szóban mindenki bemutatkozott, kicsit ismét csiszolódott a csapat, és Bérmajom is bemutatta a tökéletesen fair parancsnoklási módszereit, jöhetett az első témánk, a bejutás. Mással nem volt érdemes foglalkozni, amíg ezen nem léptünk túl, hiszen ha nem tudtunk bejutni észrevétlenül, onnantól borult mindent. A hatalmas kastély nagy része a hegybe nyúlt bele, titkos járatokról nem volt tudomásunk, így az alulról vagy felülről történő behatolás tűnt az egyetlen járható útnak. A teleportáció alapból kiesett a pajzsok miatt, amelyek vagy eltérítettek volna minket, vagy szimplán megöltek volna, vagy esetleg jobbik esetben nem is engedték volna elkezdődni a folyamatot. Ha ezeket lekapcsoltuk, a kijutással már nem lehettek különösebb gondok, hívhattunk erősítést a kastély biztosítására, de amíg ezekkel nem végeztünk, addig magunkra voltunk utalva. Repkedtek itt a vakmerőbbnél vakmerőbb ötletek. Mászás, ejtőernyő, jetpack, repülőgép, helikopter, repülő autó, szabadesés, siklóruha és hasonlók. Sajnos egyik sem tűnt egészen tökéletesnek. Csöndesebb és hangosabb módszerek is akadtak, egyesek jobban kiszolgáltattak minket az elemeknek, mint mások, mégis, a legnagyobb probléma az észrevétlenség, illetve annak hiánya volt. A behatolási tervek többsége elbukott volna a különböző külső biztonsági intézkedéseken, radarokon, érzékelőkön, vagy akár szemfüles őrökön, álcázó berendezésünk pedig volt használható, az még mindig inkább csak személyre szabott technológiaként létezett. De éppen ezért, Reynolds ügynöknő szolgáltatta a végső megoldást. Elvállalta, hogy egyedül előremegy, biztosítja a terepet, elintézi a környező őröket és a bejutásunkat elfedő zavarókat helyez el. Tekintve, hogy a nő páncélja elrejtette őt a gépek, érzékelők, szenzorok, éjjellátók, hőlátók, nagyjából minden elől, plusz ismerve a nő szakértelmeit és képességeit, nagyjából ő volt az egyetlen, aki ezt az akciót végre tudta hajtani. És ha ez megvolt, onnantól már egyszerűbb a terep. A tervezés további részen innen már különösebb bukkanók nélkül zajlott. Az éjszakai őrségváltás közeli időpont, amit a múltkori küldetéshez is megbeszéltünk anno, tökéletesen alkalmasnak tűnt ehhez is. A bejutás után az elsődleges feladatunk az volt, hogy valahogy hozzáférjünk a rendszerhez, pontosabban hogy a szakértőnket bejuttassuk. Onnantól már a mi kezünkbe került volna a külső és belső biztonsági rendszer, a kamerák, a térképek, az adatbázis, a kancellár tartózkodási helye, a teleportációt gátló pajzsok, lényegében minden. De a biztonsági rendszer mélyen a kastély szívében rejtőzött, a legbiztonságosabb helyen, szóval az oda való bejutás sem tűnt sétagaloppnak. Végül abban maradtunk, hogy a kiiktatott őrök öltözékével, felszerelésével és mágneskártyáival juthattunk beljebb az építménybe. Blokk azonban felvetette a gondot, amit ez a terv magában hordozott, nevezetesen Bérmajom külsejét. Az újonc informatikus érezhetően mutáns ellenes nézeteket vallott, mint a Hydra nagy része, mégis, az ilyesminek itt most nem nagyon volt helye, szerencsére megfelelő határok között tartotta az undorát és vitathatatlan, hogy rátapintott a lényegre. Ha nem tudtuk volna álcázni, akkor kénytelen lett volna elszakadni a csapattól a kinevezett parancsnok és kerülő utakat használni, ami nem lett volna előnyös a küldetés szempontjából. Szerencsére ezt a problémát egy személyre szabott holografikus álcázó rendszer később kiküszöbölte. A terv tehát készen is volt. Behatolás, hackerkedés, hatalomátvétel, elfogás, hazajövetel. Egészen egyszerűnek hangzott ahhoz képest, hogy a kivitelezése milyen bonyolultnak is ígérkezett. A tervezési szakasz minden esetre ezzel lezárult.

Jöhetett az egyik legjobb rész, a felszerelkezés. A kiválasztott csomag sokban hasonlított a múltkorira, az nagy részében bevált, legalábbis amennyit sikerült használni belőle, azt is főleg az illúzión belül. Még mindig furcsa volt belegondolni, hogy az előző feladatot egyetlen egy éles lőszer eldurrantása nélkül sikerült végrehajtani. Ez most aligha volt lehetséges. De nem is volt baj, nem állt szándékomban ismét fogságba esni, ahhoz pedig az esetleges tűzharc elkerülhetetlennek tűnt. Minden esetre nem nagyon szedegettem össze finomságokat, hiszen a terv szerint hamar le kellett cserélnünk a felszerelésünket az őrökével, a titkos behatolás miatt. Ettől függetlenül nem ártott, ha voltak tartalékok a bázis környékén, amiket később lehetett használni, egy esetleges keményebb csatározásra felkészülve. Mikor megvoltam a gyűjtögetéssel, megcéloztam a múltkori szobámat és mehetett a küldetésre való ráhangolódás. Kezdésnek pár óra irányított alvás, hogy tökéletesen éber és kipihent lehessek az éjszakai bevetésen, remélhetőleg az őrökkel ellentétben. Ezután egy zuhany, ami alatt kitisztulhatott a fejem, lélekben is ráhangolódhattam a közelgő eseményekre. Végül a valódi felszerelkezés, a cuccok többszöri ellenőrzése, a tükörben ellenőrzés, hogy még mindig jól néztem ki és már indultam is. Tíz perccel a találka előtt Bérmajom már várt ránk a hangárban, csatlakoztam hozzá, majd később Blokk is. Reynolds már minden bizonnyal előre ment, Mumusnak azonban semmi nyoma nem volt, amit furcsálltam. Így melléfogott volna vele Goblin a válogatásnál? Akármi is történt, a tűzszerész végül is nem jött velünk, ami leredukálta a létszámot 4-re, ha az ügynöknőt is beleszámoltuk. Ezzel megint csak csökkentek az esélyeink a sikeres akcióra, de eddig se volt valami fényes a helyzet a számok terén, szóval nem botránkoztam meg. Elindultunk a megbeszélt helyre a repülő autóval, egy csöndes út után a hegyek között állapodtunk meg, ahol a start pisztoly eldördülésére várakoztunk. Továbbra sem volt egyikünk se az a túlzottan laza vagy szociális alkat, így nem csacsogással töltöttünk az időt, annak nem is volt itt helye már, tudtuk mindhárman. Vártunk és vártunk és vártunk, de semmi. 20-25 perc elteltével azonban, mielőtt még aggódni kezdtünk volna, megérkezett Reynolds üzenete, hogy a terep tiszta volt. Az ügynöknő ezúttal sem hazudtolta meg magát, teljesítette, amit elvállalt, ami mellesleg nem kis feladat volt és ismét csak sikerült lenyűgöznie, ahogy azt már tette párszor.

A jelzés után azonnal indultunk is és hamarosan meg is érkeztünk a kastélyhoz. óvatosan közelítettünk az éjszaka sötétjében, a felszerelésünknek hála mi mindent jól láttunk, de minket aligha láthatott bárki, se a monitorain, se saját szemével. A kastély sokkalta nagyobbnak tűnt, mint a képeken. Végül is nem kellett másznunk, elég biztonságos volt a terasz a parkoláshoz. A kiugró úgy 40*60 méteres volt, félig a szabadban, félig a hegy belsejében. Több széles oszlop is gondoskodott róla, hogy létesíthessünk magunknak egy kis biztonságos zugot. Le is tettük a járgányt egy ilyen mögött, a terep teljesen tisztának tűnt. Az egyik oszlop mögött találtunk hat őrt, akik mintha szunyókáltak volna munka közben. Sehol egy karcolás, lövés, vagy vágás, egyedül a fejük természetellenes szögben pihenése utalt rá, hogy már nem gyarapították az élők sorait. Reynolds előlépett a láthatatlanságból és átadta nekünk a terepet. Egy kommunikátorral felvett hangokat is szerzett a belső kommunikáció megbolondításához, tényleg minden megvolt, ami szükségünk lehetett. Bérmajom csak babrált kicsit a holografikus álcázóján és ő már meg is volt az átöltözéssel, csak a felszerelésén kellett módosítania kicsit. Nekem és Blokknak ennél hosszabb volt a folyamat. Sajnáltam, hogy meg kellett válnom a kiválogatott felszerelésemtől, de túl veszélyes lett volna magammal hurcolni odabent mindenféle gyanús eszközt. Minden esetre az őrök felszerelése is teljesen rendben volt, szóval annyira nem bántam a cserét. A saját felszerelésem nagy része bekerült a kocsiba, vész esetére jól fog az még jönni, csak azt vittem magammal, ami nem keltett feltűnést egy esetleges ellenőrzés során. Gránátok, elsősegélycsomag, kisebb kütyük, ha ezeknek találtam egy rendes zsákfélét, akkor esetleg magammal vittem őket, de ha túlságosan feltűnőnek találtam a csomagot, akkor inkább ezektől is megszabadultam. De amit az őröknél találtam, azokat mind magamhoz vettem. Teljes fekete testpáncél, símaszk, katonai bakancs és öv. Pont úgy néztünk ki vele, mint a klasszikus csatlósok. Mondom ezt én, a Hydra kiskatonája, aki ilyen cuccokban nőtt fel. Ironikus, egy csöppet. Volt az én méretemben hulla, szóval az öltözködéssel nem volt baj. Azért biztosra mentem, és az általában a lábbelimben tárolt kis kaliberű marokfegyvert és rövidebb kést ugyanúgy elhelyeztem kényelmesen a bakancsban, egy esetleges lefegyverzés esetén se legyek teljesen védtelen és legyen honnan előkapni egy meglepetés fegyvert. Az elsődleges fegyvereimet, a hosszabb kést, a 9 mm-est és az SMG-t azonban lecseréltem azokra, amiket találtam. Az őröknél is volt kés, marokfegyver, nagyon jó minőségű AK, valamint kellemes adalékként még viperák is, amelyek elektromosságot is képesek voltak kiadni magukból. Megfelelő mennyiségű lőszert és póttárakat is találtunk a fegyverekhez, amelyekből mindegyikből magamhoz vettem egyet-egyet és máris nem éreztem olyan kellemetlenül magam, hogy meg kellett válnom a sajátjaimtól. Természetesen minden zsákmányolt felszerelést ellenőriztem, nem akartam más hozzá nem értő felszerelkezése miatt problémákba ütközni. A ruha és felszereléscsere után azért a biztonság kedvéért még átkutattam a hulla srácokat, a mágneskártyákat meg is találtuk, illetve ha lapult még valami meglepetés a zsebükben, azt is magamévá tettem, idegen terepen bármiféle apróság hasznos lehetett. Miután végeztünk a hullarablással, ideje volt továbbindulni.

A hullákat, az itt hagyott felszerelésünket és a repülő autót elrejtettük, eljött az ideje a behatolásnak. Természetesen Blokkot kellett valahogy bejuttatnunk a rendszerbe, teljesen ismeretlen és idegen terepen mozogtunk, az információszerzés döntő fontosságú volt. Ehhez azonban beljebb kellett hatolnunk. A teraszról pusztán egy nagy, öt méter magas, három méter széles kétszárnyú ajtó vitt tovább, amin már rögtön találtunk egy elektromos zárat. Blokk rá is vetette magát a témára, innentől kezdve sok minden rajta múlott, én pedig nem szóltam bele a dolgába. Reynolds előre lett küldve felderíteni. Bérmajomnak kellet átverekednie minket az esetleges ellenőrzéseken. Nekem ezen a ponton nem sok szerep jutott. Sokszor láttam el olyan feladatokat, mint ezek a nemzetközi zsoldos katonák, vagyis hogy őrszolgálatot teljesítettem. Tudtam, hogy gondolkodik ilyenkor az ember, tudtam, hogy viselkedik ilyenkor az ember és tudtam, mik az árulkodó jelek, ha valami nem stimmel. Igyekeztem minden ilyen jeltől megszabadulni. Pár pillanat alatt átszellemültem és már nem csak viseltem az őrök álruháját, tulajdonképpen egyé is váltam vele, én voltam ő, akárki is volt ő egyszer. Nem egy ideges és lebukásra ítélt betolakodó voltam, pusztán egy éjszakai szolgálatot teljesítő őr, legalábbis akármilyen külső szemlélőnek. Ha valami vélt ismerős megközelített volna, na akkor már bajok lennének, de amíg csak távolról figyeltek, elméletileg nem foghattak gyanút. Más kérdés, hogy ahogy Bérmajom kérte, minden pillanatban készen álltam, hogy elszabaduljanak a dolgok. Amennyire nem voltam gyanús a külső szemlélők számára, olyan szinten készen is álltam, hogy bármelyik pillanatban vissza szellemüljek betolakodóvá és golyókkal kínáljak meg akárkit, aki az utunkban állt, ha azt kívánta a helyzet. De ez még odébb volt, legalábbis eddig semmi nem utalt rá, hogy lelepleződtünk volna és bíztam benne, hogy ez a lehető legtovább is így marad majd. Készen álltam a továbbhaladásra és arra, hogy behatoljunk a kastély mélyére.

Azt már nem tudtam mi várt minket az ajtón túl illetve tovább, onnan már nem voltak információink, de igyekeztem mindenre felkészülni. Akármi is várt ránk arrafelé, jó eséllyel improvizálnunk kellett majd, ott pedig egy apró reakció dönthetett lebukás és továbbhaladás között. Minél előbb be kellett juttatnunk Blokkot a rendszerbe, hogy lépéselőnybe kerülhessünk. Ebben egyelőre sokat nem tudtam segíteni, csak kísértem őt és a parancsnokot, figyeltem bármiféle gyanús vagy nem gyanús apróságra, készenlétben álltam, de egyben nyugodt, higgadt és csöppet sem gyanús kisugárzást igyekeztem produkálni. Eddig jobban alakult a küldetés eleje, mint a múltkor, nem buktunk le rögtön az elején, nem fogtak el minket, nem töltöttünk hónapokat a fogságban, de még hosszú éjszaka várt ránk, bármi előfordulhatott. Egyelőre azonban láthatóan minden rendben volt és nagyon bíztam benne, hogy a lehető legtovább így is marad. Nagy kihívásnak ígérkezett a küldetés, de az egész csapat beleadott mindent, hogy sikerrel vehessük az akadályokat.”

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 20 Nov. 2014, 09:35

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. november 24. (hétfő)

Ezek nem voltak szuperpáncélok, amiket a katonák viseltek, csak egyszerű kevlármellények és ellenálló ruha alatta, testpáncél, azaz a ruhát erősítették meg. „Sisakjuk”, azaz a símaszk egyszerű volt, csak védelmet szolgált, mert is páncéllal volt megerősítve, illetve egy-egy füles járt hozzá. Így ezekben nem volt semmilyen csatlakozó, amivel a belső adatbázist, vagy térképet le lehetett volna kérni. Ezeket majd a rendszerből kell kibányászni. Az, amiket felvett Reynolds mindössze annyi volt, amit a katonák egymás között beszélgettek, teljesen általános dolgokról, illetve kiderült, hogy nem számítanak támadásra. Egyszer történt meg bejelentkezés csak a központba, hogy minden rendben.
Az átöltözést mindkét férfi megtudta tenni és a többi holmit pedig elhelyezni a kocsiban. Az ajtót könnyedén kitudták nyitni mágneskártyával, odabent egy rövidke folyosószakasz következett, széles és magas volt még mindig ez az egész, ez régi építésű kőfalú folyosó volt, mint, ahogyan a kastély is maga kinézett. Ezen elindult Reynolds egészen a folyosó végén látható lépcsőkig. Minden tiszta volt, így a társaság követni tudta, amennyiben Bérmajom engedte. Végighaladva a csigalépcsők hatalmas méretén egy a fentihez hasonló nagyságú térre érkezik meg a csapat, aminek a végén ismét egy hatalmas kétszárnyú ajtó látszódik, ez már a kiépítés alapján határozottan a kastélyba vezet. Egészen ideáig nem voltak modern dolgok, minden régi építésű volt, így Blokk sem talált magának megfelelő helyet. A tér másik végén, ami úgy hatvan méterre volt az ajtó mellett pedig egy-egy katona őrködött és áll az ajtó két oldalán.
Németország (EU) - Page 6 2rco7zp

//Minden pont úgy néz ki, mint a képen, méretekre is.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 20 Nov. 2014, 23:50

Tigert nem zavarta a visszalépés az eredeti felszereléshez képest. Az volt most a logikus lépés, hogy ők ketten Braunnal átöltöznek, itteni Hydra őrt játszanak. A majmot fölösleges lett volna beöltöztetni a korcs alkatával, neki elég volt a holografikus álcázó. Érdemes lett volna átprogramozni azt a látott őrök kinézetére, ha erre volt lehetőség. Blokk nem mondta ki a gondolatát. A parancsnoknak tudnia kellett a lehetőségeit és eszébe kellett jutnia ennek, a beosztott nem emlékeztette. Reynolds úgyis láthatatlanná tudott válni, neki szintén nem kellett öltöznie.
Blokk mindent megvizsgált és tovább kellett keresniük. Nem jutottak különösebb információhoz. A kastély őrzése előrelátóan volt megszervezve, néhány kinti őr kiiktatásával nem lehetett még belelátni a rendszerbe. Blokk igyekezett mindent megfigyelni a felvételből is, akcentust, hanglejtést, hangszínt. Nem talált rajta sok használhatót, a hangminták kellettek. A legfontosabb a bejelentkezés volt, azt megjegyezte, hogy volt elérhető. Kint sem talált semmi csatlakozót. A kártyával nyitotta az ajtót és mögötte nem várta őket támadás. Igazi kastélyfolyosó volt, nem építették át ezt a részt. Középkori jelenetek is játszódhattak volna itt egy kosztümös filmben, ha nem a Hydra bázisa lett volna. Szép épület volt, Blokkot nem érdekelte. A falakat nézte, a plafont, lejárókat, oda nem illő jelzéseket keresett. Reynolds előrement és semmi nem akadályozta meg. Amíg újabb parancsot nem kapott, Blokk követte a nőt, hogy megkeresse a pontot. A lépcsőn fel kellett menniük, edzett katonáknak ez nem volt nagy nehézség. Terasznyi térre értek, Blokk nem indult el, fedezékbe vonult. Ki kellett iktatni a két őrt, erre szerinte a láthatatlan asszony volt a legalkalmasabb. Amint a teraszon is tette, a nyakak eltörése lett volna a legcsendesebb módszer. Blokk várta a parancsot. Nem akart lövöldözni, mert a katonáktól elvett lőfegyvereken nem volt hangtompító.

Felszerelés - utolsó összegzés:

- hordozható tabletegység, illetéktelen behatolás elleni maximális védelemmel, univerzális és speciális, ismert rendszerek, programok feltörésére, blokkolására alkalmas szoftverekkel, kódfeltörő, megfejtő programmal
- miniatűr elhelyezhető, blokkoló és zavaró egységek, 20 db
- hangmásoló és konvertáló egység neki is
- csatlakozók, kábelek, csak azok a fajták, amikről biztosan tudták, hogy Zolaéknál használatos, tehát csak a legáltalánosabbakból 1-1 db
- emp gránát elektronika ellen, 1 db
- vakító, füst és robbanó gránát, 1-1 db mindegyiből
- kommunikátor
- egy doboz cigi és öngyújtó, hogy a bevetés előtt és után rögtön rá tudjon gyújtani

- fekete, megerősített kastélyőr egyenruha, rajta kevlármellénnyel
- páncéllal megerősített símaszk fülessel
- katonai bakancs és öv

- marokfegyver póttárral
- egy kés
- vipera – ami elektromosságot is képes kiadni magából

- nagyon jó minőségű AK
- kommunikátor a felvett hangokkal
- mágneskártya

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Vas. 23 Nov. 2014, 22:28

Az ajtót kinyitva nem ütközünk ellenállásba. Reynolds az utasításnak megfelelően előremegy, és tisztának nyilvánítja a terepet, így jelzem a többieknek, hogy követhetjük. Itt a bejárat közelében minden olyan, amilyen akár évszázadokkal ezelőtt is lehetett, semmiféle technikai eszköz nem látható, így Blokk sem tud még csatlakozni az informatikai rendszerhez. Beljebb kell haladnunk. A folyosó, amire beléptünk, nem valami hosszú, végén pedig hatalmas csigalépcső vezet lefelé. Jelzem a csapatnak, hogy óvatosan induljunk meg, és továbbra is elől haladva így is teszek. Egészen aprónak érzem magam, ahogy haladok lefelé, és az építőknek nyilván ez is volt a szándéka. A kastély monumentalitása hatalmas erőt fejez ki. De most nem azért vagyok itt, hogy az építészetről elmélkedjek...
A lépcső alján óriási terem fogad, mérete a fenti teraszéhoz mérhető. A másik oldalán gigantikus kapu áll, ami nyilván a kastély belsejébe vezet. Mindössze két őr áll előtte. Még az őrök látóterén kívül, a lépcsőn megállok egy pillanatra és végiggondolom a lehetőségeket. Előreküldhetem Reynoldst, hogy iktassa ki az őröket, de minél több hullát hagyunk hátra magunk után, annál hamarabb fedezik fel, hogy valami nem stimmel. Nem véletlenül álcázzuk magunkat.
- Megpróbáljuk beengedtetni magunkat. El akarom kerülni a vérontást, ameddig csak lehet, így a legkevésbé feltűnő a haladásunk. Reynolds, maga azért álljon készen, ha túl forróvá válna a helyzet, maga a titkos fegyverünk.  - ismertetem suttogva a tervet. - Ellenvetés?
Most még van időnk egyeztetésre, így ezt kihasználom. Ha nincs ellenvetés, Blokkhoz fordulok.
- A felvételen elhangzanak azonosító kódok? - kérdezem. Ha megkapom a választ, és természetesen a kódokat, ha vannak, és ellenvetés sem érkezik, intek, hogy menjünk, és határozott léptekkel elindulok a kapu felé. Természetesen harcra kész vagyok, de nem feltűnően, nincs a kezem a fegyvereimen.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 24 Nov. 2014, 08:53

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. november 28. (péntek)

Sajnos a felvételen nem voltak azonosítókódok, mindössze névre utaló „kódok”. A fenti csapat a Sólyom volt, így a megszólítás és hivatkozás Sólyom 1-6 volt odafent. Hogy máshol mit használhattak rejtély, de bizonyára és logikus módon mást a beosztások és területek egysége címén. Ahogyan Reynoldsot is utasítja Bérmajom, a nő csak megérinti láthatatlanul a férfi vállát, ezzel is jelezve, hogy megértette a feladatot. Még hanggal sem akarta felfedni a kilétét, azért is választott ezen módszert, mert ez volt a legbiztonságosabb. Egyébként nem nagyon látszott olyan rész, ahol kódot kellett volna beütni, ennél bizonyára fejlettebb lehetett a rendszer, a kódszám megbízhatatlan, a biometrikus beléptető rendszerek nehezebben kijátszhatóak voltak. De itt egyelőre nem látszott ilyen az ajtónál. Ha a csapat nagyon akar, akkor még van ideje visszamenni, hogy néhány testet megcsonkítson szemekért, ujjlenyomatokért, bár ha pechjük van akkor a biometrikus rendszer teljes testet szkennel. Mindazonáltal eltudnak indulni és megérkeznek az ajtóig. Az feltűnhetett nekik, hogy már most furcsán nézett rájuk az ajtóban levő két őr.
- Mi az Charlie – kiáltott oda az egyik. – Még van két órátok odafent, mi történt?
Egyelőre nem gyanakodtak, nem álltak harcállásba, vagy nyúltak a fegyverükért, ugyanúgy maradtak, mint korábban. Csak éppen azt nem lehetett tudni, hogy a hármasból kinek szólt a Charlie megszólítás. Nem mintha olyan nagyon meglehetett volna őket különböztetni a maszk miatt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 27 Nov. 2014, 22:24

Blokk figyelt a parancsra. Bérmajmot kijelölték és még a bevetés előtt közölte, hogy itt már nem fog adni mások véleményére. Tiger eddig nem is szorult rá arra, hogy ő adjon tanácsokat a parancsnokoknak. A saját munkáját rábízták, minden másban követte az utasításokat és nem volt még elbukott bevetése. Jó parancsnokok voltak a Hydránál és az utálkozás ellenére Bérmajom ötleteit, terveit is el kellett ismernie. Az őrök lecserélése lett volna a legjobb, itt hagyni néhány embert helyettük. A létszám miatt erre nem volt lehetőség. Blokk nem mondott semmit, hanem beírta a képernyőre a választ és megmutatta a többieknek jól láthatóan:
- Csak a névkódok, Sólyom 1-hatig.
Ha Braun sem döntött másként, akkor a csapat elindult. Már Bérmajom is jól volt álcázva, úgy nézett ki, mint bármelyik másik őr. Két órájuk volt még az őrségváltásig. Ez fontos információ volt. Blokk gondolkodott, hogy hallott-e a felvételen bármit, ami most segíthetett nekik. Beszélgetések voltak rajta és egy jelentés.
~Egy Charlie nevű katona valószínűleg akcentussal beszélte a németet és nem ő lehetett az egyetlen nemzetközi. Ezért is ment a jelentés angolul és a itt a kérdés is. Miről ismerték meg Charlie egyenruháját és melyikünké lehet az?~gondolkodott némán.
Gyorsan kellett reagálni, mielőtt az őrök felszóltak volna, hogy nem volt jó valami a fenti őrökkel. A fenti hat őr között kellett lennie egy parancsnoknak. Most hárman jöttek, így láthatták az őrök. A három közül a rangidőst kellett megszólítani. Tehát az lehetett Charlie, ha az őrök követték a szabályzatot. Blokk ebből még mindig nem jött rá, mit kellett volna tenni és hogyan. A hangutázás élőben sokkal nehezebb volt, mint felvételről bejátszani egy jelentést. Ha valamit ki tudott találni, megtette, ellenkező esetben a többiekre hagyta a megoldást és ő csak segédkezett nekik, amiben tudott. Támadás esetén fedezéket keresett.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Pént. 28 Nov. 2014, 22:51

Azonosító kódokat nem tudok meg, csak kódneveket. Ez egyrészt lehet hátrány, másrészt az, hogy a jelentéseknél nem kell kóddal igazolni a jelentő személyazonosságát, megkönnyítheti a beolvadást. Reynolds a vállam megérintésével jelzi csak, hogy megértette, amit mondtam, de ennyi elég. Az első olyan helyzet, ahol komolyan improvizálnunk kellhet majd, most fog következni, és megnyugtató, hogy van biztosítékunk arra az esetre, ha valami rosszul sülne el. Ahogy beérünk az őrök látóterébe, és észrevesznek minket, az első dolog, amire figyelek, hogy nem állnak-e harci készültségbe, de szerencsére nyugodtak maradnak. Az viszont meglep, ahogy megszólítanak minket. Charlie-nak címzi a kérdést, ami több szempontból furcsa. Én a páncélok közt nem fedeztem fel különbséget, ami alapján meg lehetne különböztetni a viselőket. Az jut eszembe, hogy talán néhányan járásról felismerhetik egymást, ha eleget dolgoznak együtt, de ez ebben az esetben nyilván nem opció. Az érkezési irányunk alapján nyilván beazonosítható, hogy melyik csapathoz tartozunk, de csak hárman vagyunk, míg a fenti őrök hatan, így nem feltétlenül kell itt lennie a Charlie nevű csapattagnak. Valamilyen rangjelzést nem vettem észre? Vagy ez egy trükk lenne az imposztorok kiszűrésére? Ha az, nem tudom mi a megfelelő válasz, és amint megszólalok, lebukunk. De nem pánikolok be, és nem intek rögtön Reynoldsnak. Ezt csak végső esetre tartogatom. Remélhetőleg már az őrök közelében áll, és kész a támadásra, de most még kísértem egy kicsit a szerencsénket.
Mivel én mentem elől, a legvalószínűbb, hogy engem tekintenek vezetőnek, ráadásul a sajátjaim is tőlem várják a megoldást, így én szólalok meg. A hangutánzás élőbeszédben nem működik, így sajnos számolnom kell azzal, hogy a hangom alapján lebukok. Valószínűleg mivel a nevén szólította, az őr ismeri Charlie hangját, de mivel nincs meg a csapat teljes létszáma, talán lehetséges, hogy ő fent maradt.
- Lehívtak minket, a többiek a helyükön vannak.
Remélhetőleg ez nem lehetetlen, hogy valamiért így visszahívnak őröket. Minden mozdulatra figyelek, és nyilván Reynolds is így tesz. Ha fegyverért nyúlnának, intek Reynoldsnak, hogy lépjen akcióba, de remélhetőleg önállóan is észreveszi, hogy helyzet van. Az a legfontosabb, hogy ha baj van, még azelőtt végezhessünk velük, hogy jelenthetnének. Persze ekkor én is fegyvert rántok és lövök. Erre azonban remélhetőleg nem lesz szükség. Ha jelentést kérnek a kintiektől a legjobb lehetőségünk, hogy Blokk lejátszik egy felvett szöveget, és reménykedünk.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Jack Gammer on Szomb. 29 Nov. 2014, 15:07

HYDRA AKTA #69472 - 2. Küldetés - 6. Jelentés

(A következő sorok az alanyon lefolytatott 2025-ös téli ellenőrzés során hangzottak el.)

„Elindult a küldetés és máris sikerült beleütköznünk az első nehézségbe. Ha ez az akció csak egy kicsit is hasonlított a menetében az előzőhöz, már rég elkaptak minket, tartályokban lebegtünk, egy illúzióban voltunk és hamarosan elszabadult a pokol. Elnézést, hogy mindig visszatérek erre, de azért ilyesmi nem minden nap történik az emberrel, hála az égnek. Érdekes élmény volt, de egyszer bőven elég. Nem, ez a küldetés más volt, élesben ment, nem voltak kibúvók, aki itt elhullott, annak vége is volt. Szóval kár lett volna rögtön az első akadálynál lebukni és beindítani a riasztókat. Ez volt a második küldetésem a csapásmérő egység tagjaként. Már az első után is tudtam, hogy ennek az Arnim Zola ügynek biztosan kell lennie folyatásának, de azért váratott magára néhány hetet, amíg megtalálták azt az áruló férget és utána küldtek minket. Ugyanúgy szállítottak a Pforzheim városi titkos Hydra bázisra, mint a múltkor, az egyetlen különbség a hónapok alatt növesztett, de azért karbantartott szakállam volt. Ugyanaz a város, ugyanaz a bázis, ugyanaz az eligazító, ugyanaz az odajutás, ugyanaz az ellenség. Ennyi stimmelt, de innentől a maga útján jártak az események. A csapat kicsit kicserélődött azóta. Először négyen ücsörögtünk a tárgyalóban, én, Bérmajom, meg két újonc, Blokk az új informatikai szakértőnk és Mumus az új robbantási szakértőnk. Foghíjasnak tűnt a csapat, de hamarosan eltűnt ez az érzés, mikor Reena Reynolds ügynöknő is csatlakozott hozzánk fekete hajjal, fekete páncélban, veszélyesebben, mint valaha. Ezt az ötös csapatot állította össze Goblin, de ő ezúttal nem jött velünk, helyette Bérmajom kapta meg a parancsnoki pozíciót, ami érthető volt, hiszen ő volt legrégebben a csapat tagja, a tapasztalatai és a képességei is megvoltak a vezetéshez. A csapat vegyes összetétele egyáltalán nem töltött el aggodalommal, világéletemben idegenekkel, maszkosokkal, számot viselő kiskatonákkal dolgoztam, ahogy az Hydrán belül megszokott volt, ehhez képest ez máris egy összeszokott csapatnak számított. Az újdonsült parancsnokot és az ügynöknőt láttam már akció közben, értették a dolgukat, az újak pedig bizonyára nem véletlenül lettek kiválogatva. A csapat terén tehát nem számítottam bonyodalmakra, kellett is a csapatmunka, mert a küldetés egyáltalán nem ígérkezett könnyűnek. A feladatunk maga egyszerű volt, a főkancellár levadászása a dél-németországi határ menti kastélyában, elfogása és élve hazaszállítása. Tiszta sor. Maga az alapküldetés tehát nem volt nehéz, inkább annak kivitelezése ütközött akadályokba, nagyon is sokba, amelyek határozottan megnehezítették a tervezési folyamatot. Mielőtt belekezdtünk volna a tervezésbe, Bérmajom kezdeményezett egy bemutatkozós kört, valamint közölte a parancsnoklási módszereit, amibe nem találtam semmi kivetnivalót, sose voltak gondjaim a parancskövetéssel és a csapatot sem ártott jobban megismerni, én is így mutatkoztam be anno. A tervezési folyamat egészen jól ment, nehezen indult a küldetés körülményei miatt, de aztán belejöttünk és elkészült a terv. Bérmajom remekül lekoordinálta az ötletelést, Reynolds rendelkezett a háttér információkkal, mi többiek pedig dobáltuk be, ami eszünkbe jutott. Az újoncok közül Blokk bizonyult a konstruktívabbnak, Mumus inkább elrugaszkodott a valóságtól, meg se várta, amíg megkaptunk minden információt és körülbelül minden mondatában szerepelt valami robbantással kapcsolatos dolog. Végül is nincs azzal semmi baj, ha valaki ennyire a szakmájának él. Csak ránk ne jelentsen veszélyt. Hozzáláttunk a tervezéshez.

Kezdésnek mindannyian részletesebb információt igényeltünk a helyszínről, az őrségről, a biztonsági rendszerről, kár lett volna megint csapdába sétálni a felderítés és a tervezés hibái miatt. Meg is kaptuk, és nem örültünk nekik. Illetve örültünk, hogy megkaptuk őket, de nem voltak éppen rózsásak a körülmények. A kastély belsejéről csak régi tervrajzok voltak, ezeket memorizáltam, de 1940 óta bizonyosan átépítésre került jó pár részleg. Az ellenség az a 180 fős, nemzetközi zsoldosokból álló csapat volt, akik múltkor is vártak volna minket, 60-60-60 fős váltásokban. Az első igazi kihívást a kastély elhelyezkedése és kialakítása jelentette. A kastély nagy része a hegy belsejébe nyúlt, a védelmi rendszer pedig a komplexum legbelsejében feküdt, ami mellesleg roppantul fejlettnek ígérkezett. Nem éppen a legkönnyebben megközelíthető terep volt. Mással nem is volt érdemes foglalkozni, amíg a bejutás problémáját nem sikerült eszközölnünk. Erre több felvetés is érkezett. A teleportáció bejutási szempontból alapból kiesett, ugyanis voltak gátló pajzsok a környéken. Ezek vagy lepattintottak volna minket, vagy megöltek volna, vagy szimplán nem engedték volna a folyamat elindulását, lényeg a lényeg, nem működött. Ezekkel kellett elbánnunk, onnan már jöhetett az erősítés és eltűnhettünk a helyszínről. Titkos utakról nem tudtunk, amúgy is bizonyosan erősen őrizték őket, kívülről kellett valahogy behatolnunk. Vagy alulról, vagy felülről. A mászás lassú és fáradtságos munkának ígérkezett, de az volt a legcsendesebb. Jetpack, repülőgép, helikopter, ezeknél fent áll a kemény valószínűsége, hogy a radarok vagy egyéb érzékelők kiszúrnak minket. Szabadesés, siklóruha, ezek voltak még a manuálisabb módszerek, amik kijátszhatták az érzékelőket, de ezek túlzottan ki voltak szolgáltatva a körülményeknek. Egyik sem volt egy ütőképes behatolási terv, mindegyiknek megvolt a maga előnye és hátránya, de a felvetülő javaslatokra végül Reynolds prezentált egy módszert, ami működhet és ami mellett végül kikötöttünk. Az álcázó berendezések eléggé személyre szabottak voltak, nekünk nem tudtak ilyeneket prezentálni, de az ügynöknő már rendelkezett ilyennel. Sőt, szinte tökéletes álcázása volt. Sima látás, hő látás, éjjeli látás, gépek, érzékelők, radarok, semmi sem tudta érzékelni a páncélját. Ezzel a szinte hibátlan álcázással felvértezve felajánlotta, hogy előremegy, kiiktatva az őrséget, zavarókat helyez el és előkészíti a terepet arra, hogy mi többiek repülő autóval megközelíthessük a helyszínt. Ez volt a legjobb behatolási terv, amivel elő tudtunk rukkolni. Megvoltak a maga buktatói, de Reynolds már többször is bizonyította, hogy ha valaki, akkor ő képes ilyen fajta mutatványok kivitelezésére, így nyugodtan építhettük rá az akciónkat. A bejutásig tehát nehézkesen, de eljutottunk, innen azért már sokkal egyszerűbb dolgunk volt az elképzeléseink felvázolásával.

Ha bent voltunk, onnantól tovább bonyolódtak a dolgok, de közel sem tűnt annyira nehéznek a benti lavírozás, mint a tényleges odajutás. A legfontosabb kérdések között volt az akció időzítése. Ehhez azt vetettem fel, amit a múltkorinál is alkalmaztunk. Éjszaka, őrségváltás közelében, mikor az őrök már úgy ahogy fáradtabbak, kevésbé éberek, de azért az erősítés is távol volt még. Ennek nem is szenteltünk több megbeszélést, a parancsnok úr egyből elfogadta, ami nem is volt csoda, hiszen mi ketten dolgoztuk ki ezt a módszert a múltkori akciónál. Ha egyszer bejutottunk a komplexum szívébe, akkor onnantól Blokké volt a főszerep. Ha őt egyszer sikerült bejuttatnunk a kastély szívébe, onnantól hozzáférésünk lehetett a kamerákhoz, külső és belső biztonsági rendszerekhez, a teleportációhoz, a célpont rejtekhelyéhez, az őrség helyzetéhez, a térképekhez, mindenhez. Ehhez azonban be kellet jutnunk a rendszerbe, amihez az kellett, hogy behatolhassunk az épület komplexum szívébe. Ennek a kivitelezéséhez a legkézenfekvőbb elképzelés az őrök ruháinak, felszereléseinket, mágneskártyáinak és egyéb ingóságinak átvétele tűnt. Ez rendben is volt, teljesen kivitelezhető elképzelésnek tűnt, pláne hogy Blokk még az őrség kommunikációs csatornáiba való befolyáson is eltöprengett, szóval tényleg minden rendben zajlott, egy apró probléma volt, Bérmajom kinézete. Blokk nem volt rest szóvá tenni a mutáns tervezet bontó megjelenését, bő ellenszenvvel a hangjában. Ez persze a Hydrán belül nem volt példátlan, a mutánsellenesség mindig is jelen volt, a szervezeten belül a technológiát felsőbb rendűnek tartották a mutációhoz képest. Ettől függetlenül engem sosem érintett ez a fajta „rasszizmus”, elfogadtam, hogy a szervezet azt használja fel a céljai eléréséhez, amire csak szüksége van. Ettől függetlenül az aggódás jogos volt, a majomszerű kinézet valóban elütött volna a szokványos emberi katona kinézetétől. Szerencsére ez a gond egy holografikus álcázó segítségével megoldódott. Elég nagy probléma lett volna, ha a parancsnokunk elszeparálódott volna a csapattól, talán az egész művelet szétesett volna. Emiatt azonban nem kellett aggódnunk. Bérmajom összefoglalta a tervet néhány mondatban, majd utunkra bocsátott minket. A terv a helyén volt, már csak fel kellett szerelkezni hozzá. Az egyik kedvenc részem volt a játékszerep összeszedése. Nem kellett különösebben megerőltetnem magam, a felszerelés nagy része a múltkorihoz hasonlított, plusz számítanunk kellett rá, hogy a beépülés során a nagy részét le kellett cserélnünk. Ettől függetlenül összeszedtem, ami csak kellett és elvonultam a szobámba. Ott pihentem pár órát, majd ébredés után kis időt töltöttem a zuhany alatt, amit lélektanilag is ráhangolódtam a küldetésre. Mikor ez megvolt, felszerelkeztem, többszörösen is ellenőriztem a felszerelésemet, majd tíz perccel a találkozó előtt megjelentem a hangárban, ahonnan az akció indulását terveztük.

Megérkeztem a helyszínre, Bérmajom parancsnok már ott várt minket, ahogy azt kellett. Blokk is csatlakozott hozzánk hamarosan, de ennyi volt. Reynolds már előrement intézni a kijelölt feladatait, Mumus azonban nem jelent meg. Nem tudtam hová tenni a dolgot, de sajnos nem volt mit tenni, el kellett indulnunk a küldetésre, immár csak hárman. Elindultunk a repülő autóval, majd a megbeszélt helyen, a hegyek között várakoztunk a jelre. Csöndben töltöttünk az időt, itt már nem volt helye csevegésnek, ez már a küldetés volt. Mielőtt aggódni kezdtünk volna, 20-25 perc elteltével megérkezett a jel, hogy tiszta a terep. Reynolds szokás szerint elvégezte a veszélyes munkát, amit elvállalt, ismét csak le a kalappal előtte. A zavarók el voltak helyezve, így elméletileg feltűnés nélkül közelíthettük meg a kastélyt. Alulról támadtunk, de nem kellett másznunk, az egész terep le volt tisztítva. Egészen a kastély egy teraszáig merészkedtünk, ahol az oszlopok takarásában le is tudtuk tenni a járművet. A kiugró egy része kívül volt, a többi pedig a hegy belsejében, az volt a mi utunk befelé. Az egész erkély tiszta volt, takarásban el tudtunk helyezni a járművünket és hamarosan a leszerelt őröket is megtaláltuk, Reynolds társaságában. Az őrök sértetlennek tűntek, semmi vágás, semmi lövés, semmi nyom, pusztán a fejük állt természetellenes szögben, profi munka. Tökéletesen alkalmasak voltak rá, hogy átvegyük a felszerelésüket. Reynolds álcázva mozgott, Bérmajom szintén a holografikus bigyójának hála, így csak Blokknak és nekem kellett lecserélni a felszerelésünket. Ha nem találtam túl veszélyesnek, akkor egy zsákmányolt zsákba elhelyeztem azokat a kütyüket, amik fontosnak tűntek, de azért nem keltettek feltűnést, de ezen kívül csak a leszerelt őrök felszerelésével kívántam dolgozni. Teljes testpáncél, símaszk, katonai bakancs és öv, ez volt a ruházat. Kicsit elmaradt a Hydra technológiától, de ezzel tudtunk beolvadni. Pót tárak, kések, viperák, marokfegyverek, nagyon jó minőségi AK-k, megfelelő fegyverzetnek tűntek az előrehaladáshoz. Azért a lábbelimben elrejtettem azokat a fegyvereket, amiket vész esetére magamnál szoktam tartani. Ezeken kívül azonban megfelelőnek tartottam az itteni felszerelést, így le is cseréltem a sajátjaim nagy részét. A ruhákat, a felszerelést és a mágneskártyákat is magamhoz vettem, illetve még bármi használhatót, amit a kiiktatott szerencsétleneknél találtam, majd jeleztem, hogy részemről indulhattunk tovább.

A kiiktatott őröket, a nem bevihető felszerelésünket és a repülő autót elhelyeztünk biztonságban az oszlopok mögött, majd hozzáláttunk a behatoláshoz. Innen már csak menni kellett befelé és remélni a legjobbakat. Egy méretes kétszárnyú ajtó vezetett innen tovább, amit a zsákmányolt mágneskártyákkal nem volt kihívás kinyitni. Egy rövidke, kőfalú folyosószakasz következett, ami a kastély régi éveiből maradhatott itt. Csigalépcső, majd megint egy ódon épületrészhez érkeztünk. Eddig nem voltak csatlakozópontok, ahonnan Blokk információkat tudott volna kinyerni nekünk, ennél beljebb kellett mennünk. Itt is egy nagy tér és egy hatalmas ajtó várt minket, de itt már volt egy-egy őr az ajtó két oldalán. A terv egyszerű volt, megkíséreltük a bejutást, ha már az őrségbe próbáltunk beépülni, a vészterv pedig Reynolds közreműködése volt. Sajnos elég keveset tudtunk a magunkról. Személyi igazolványok nem voltak a leszerelt őröknél, csak annyit tudhattunk, hogy Súlyom 1-től 6-ig volt a kódnevük. Elindultunk, hogy átcsusszanjunk az ellenőrzésen, de ez a két strázsáló őrnek nem nagyon tetszett. Nem gyanakodtak, nem álltak harcállásba, nem támadtak meg minket, de furcsállták, hogy Charlie és kompániája két órával hamarabb lejött, mint kellett volna. Bérmajom gyorsan reagált, azonnal válaszolt a feltevésre, hogy lehívtak minket, nem vágtam a szavába, az ő dolga volt ezeket a dolgokat intézni. Ez volt az első nagy akadályunk, amin vagy így, vagy úgy, de túl kellett lépnünk.

Én személy szerint nem szóltam semmit, nem is szólhattam, ha őszinte akarok lenni. Nem tudtam, melyikünket ismerték fel ennek a bizonyos Charlie nevű őrnek, de egyáltalán nem olyan fickónak tűnt, aki a hozzám hasonló német akcentussal operált volna, én pedig csak így tudtam volna válaszolni, ami azonnali lebukást jelentett volna. Én inkább csöndben vártam és reméltem a legjobbakat. Nem szóltam semmit, de cselekvésre készen álltam, az őrök reakciójától függően. Továbbra is azt a módszert alkalmaztam, mint eddig. Kívülről úgy tűntem, mint egy hétköznapi zsoldos őr, aki az őrjáratai végén járt már, készült hazamenni, kicsit már laza volt, de végezte a feladatát. Belülről azonban teljes készültségben álltam. Reynolds biztosított minket, de bármelyik pillanatban készen álltam, ha elszabadulnak az indulatok, akkor cselekedhessek. A maszkom takarásában bőszen fürkésztem az őrök reakcióit, hogyan is reagáltak a kis mesénkre. Ha bevették, akkor játszottam tovább a szerepemet, nem volt gond, minden rendben zajlott, mehettünk tovább. Ha azonban gyanakodtak, sőt, rájöttek, hogy ellenség férkőzött a köreikbe, akkor nem volt más választásunk, mint kiiktatni őket. Ha ezt felismertem, akkor bőszen segítettem is a kiiktatásukban, ha nem volt más módszerünk a továbbjutásra. Nem akartam leleplezni magunkat, de ha már amúgy is lelepleződtünk, és ezt felismertem, akkor azonnal kiiktattam a kapu mellett szobrozó őröket néhány golyóval a zsákmányolt fegyverekből, legalábbis segédkeztem a kiiktatásukban, hiszen ezen a ponton valószínűleg már a csapattársaim is bőszen dolgoztak ezen. Ezután pedig vagy nyugodtan, vagy technikailag, vagy erőfeszítésekkel, de haladhattunk tovább az ajtón keresztül, a kastély belsejébe, hogy rácsatlakozhassunk a rendszerre és megszerezzük az előnyt, ami a küldetés teljesítéséhez elengedhetetlen volt.

Ebben a szakaszban tehát bölcsen hallgattam, ez a lényeg. Charlie akármelyikünk lehetett a feltételezések szerint, de nekem a német akcentusommal esélyem se volt eljátszani ezt a szerepet. Így inkább csak csöndben vártam, hogy a parancsnok meséje bevált-e. Ha bevált, akkor megmaradt az inkognitónk, haladhattunk tovább az épület belseje felé, nem volt semmi gond. Ha viszont gondok akadtak, veszélyérzetünk támadt, gyanakvás nyomai merültek fel, akkor nem volt más választásunk, mint módszeresen kiiktatni a kapu mellett álló őröket és onnan továbbhaladni befelé. Lényeg a lényeg, sodródtam az eseményekkel. Ezen a ponton én nem sokat tehettem a magam akcentusával, valószínűleg az első megszólalásommal lebuktattam volna a csapatot. Inkább csak hallgattam és reméltem a legjobbakat, illetve alkalmazkodtam az eseményekhez. Csak remélni tudtam, hogy ezeken az első nehézségeken még sikerül viszonylag gond nélkül átverekednünk magunkat, mert még nagyon messze volt a küldetés vége, hosszú út vezetett és odáig és sok akadályon kellett még átverekednünk magunkat a végső sikerhez.”

_________________
Reneszánsz:
Jack Gammer - SHIELD ügynök
Arnold Braun - HYDRA katona
Rachel Burrows - X-diák
Doktor Julius Amadeus Chaos - a Ravencroft intézet egy őrültje

Gótika:
Jack Gammer - rendőrhadnagy
Jack Gammer
Jack Gammer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 71
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3.szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Mar. 20.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 30 Nov. 2014, 09:21

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. december 4. (csütörtök)

Blokk gondolkodott, de nem volt senkin sem név, hogy tudták volna, hogy ki lehetett Charles, vagy Charlie nevű egyén. Már, ha ez keresztnév volt és nem pedig csak hívókód. Ugyanerre a következtetésre juthatott Bérmajom is, a testpáncélok teljesen egyformák voltak, nem volt rajtuk külön jelzés, bár nem mindenki volt egyforma testalkatú, így ha nagyon jól ismerték egymást, ami az adatok szerint elképzelhető volt, akkor a ruha méretéből, és a testalkatból is képesek voltak egymást felismerni a katonák. Bérmajom szavaira a két alak összenézett és most a másik szólalt meg.
- Pedig már azt hittem, hogy megint a gyomra megy… minek eszik annyit, ha nem bírja… - nevetett az egyik.
- Nekünk nem szóltak, hogy bárkit lehívtak, a szabályzatot meg ismeritek, nem mehettek le, amíg meg nem érkezik az erősítés. A posztotokat sem hagyhattátok volna el. Szólj be, hogy hol van a másik három ezek helyett…
Szólt oda a társának, aki már nyúlt is a rádiója felé, ám ebben a pillanatban véres karmok robbantak ki a mellkasából, a fickó még rándult kettőt, majd lehanyatlott a feje.
- Mi a f*sz… - szakadt ki a másikból.
Bérmajom erre a pillanatra várt és kihasználta – mivel a többiek nem szándékoztak lőni, mert nem tudták, hogy Bérmajom mire is készül –, hogy a katona éppen a társa halálát figyeli és egyetlen mozdulattal lőtte fejbe a másikat is, aki a földre zuhant eszméletlenül. Mindkét katona a földön feküdt és nem mozdultak. Most már szabad volt az út.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 02 Dec. 2014, 15:35

Blokk nem tudta kitalálni, hogy kellene Charliet eljátszani. Ötletei voltak, egyik sem volt maradéktalanul kielégítő. Braunnal együtt bölcsen hallgattak, a parancsnokra bízták az ügyet. Bérmajom megoldotta. 
~Járásról, testalkatról megismerték egymást az őrök, de az nem feltűnő, hogy teljesen más hangon szólal meg valaki?~gondolkodott némán.
Minimális esély volt arra, hogy Bérmajom pont ugyanúgy beszéljen, mint az egyik kinti. Lehet, hogy ez a minimális esély mentette meg most az életüket és Reynolds, aki megölte az egyik őrt, a másikat a mutáns.
Blokk a lényeget megjegyezte. Nem volt meglepő, hogy őrszolgálatból senki sem mehetett el engedély nélkül. Az engedélyről pedig tudniuk kellett azoknak, akiknek a területén keresztülment az illető. Az a bizonyos Charlie hasfájós volt és sokat evett, ennyit megtudtak. Nem gondolta, hogy még használni kell később ezt az információt, de megjegyezte.
A katonák ruházatát gyorsan átnézte, hogy volt-e valami használható, ami a kintieken nem volt. Ha minden ugyanolyan volt, akkor a beléptető egységet vizsgálta meg biztonságosan. A kését előkészítette, hogy ha kellett, levágjon egy kezet, ujjat, szemgolyót, amire szükség volt. Nem volt ő olyan mészárlós típus, ha lehetett, inkább másra bízta ezt. Megnézte azt is, hogy csak beléptetésre volt-e alkalmas az egység vagy kinyerhetett belőle információkat visszafejtve. A lehető legbiztonságosabban próbálkozott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long on Szer. 03 Dec. 2014, 15:18

Egy pillanatig azt hiszem, hogy nyert ügyünk van. Az őr kedélyesen válaszol, és (valószínűleg) Charlie gyomráról és étkezési szokásairól viccelődik. A protokoll azonban protokoll, így nem engedhetnek be minket anélkül, hogy érdeklődnének a váltás iránt. Kicsit szomorú, hogy a két őrnek emiatt szinte fölöslegesen meg kell halnia. Ez azonban egy pillanatra sem fogja vissza a kezem. Reynoldsnak nem kell jelezni - pont ahogy vártam -  amint az őr a kommunikátorért nyúl, már akcióba is lép. Nem hagyok időt a másiknak arra, hogy reagáljon, egy fejlövéssel intézem el, ahogy szoktam.
- Szép munka. - mondom halkan Reynoldsnak.
Első körben nem sikerült a beépülés, de legalább nem buktunk le, és elég sok információt szereztünk az itteni rendszer működéséről. Először is azt, hogy a katonák közt van személyes kapcsolat, de nem ismer mindenki mindenkit. Ezért lehetett, hogy nem csináltak problémát az őrök abból, hogy ismeretlen hangon szóltam hozzájuk. Az biztos, hogy a protokollokra nagyon odafigyelnek - nyilván Zola elég félelmetes, ők pedig elég profik, hogy ilyen téren maximális legyen a fegyelem - ugyanakkor szabályszegés esetén nem az az első, ami felmerül, hogy imposztorok próbálnak behatolni. Persze ez nem annyira meglepő, de előnyt jelenthet.
Arra a megállapításra jutok, hogy nem hibáztunk nagyot, emellett a protokoll mellett ilyen módon aligha juthattunk volna be. Remélhetőleg bent kevésbé leszünk feltűnőek. A terv nem változik, így haladhatunk tovább. Ha megtaláljuk a beléptető egységet, odaengedem Blokkot, aki magától is tudja mit kell tennie.
- Figyelje a hátunkat! - adom ki az utasítást Braunnak, miközben Blokk dolgozik.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 04 Dec. 2014, 10:08

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. december 8. (hétfő)

Blokk átkutatta gyorsan ezeket a katonákat is, de semmi extra nem volt náluk azon felül, ami a fentieknek is volt. Rádió, így a füles is, mágneskártya a bejutáshoz, fegyverek, pisztoly, puska, katonai kés, a testpáncél és a maszk is. Most már eléggé bizonyos lett az, hogy mindenki efféle ruhákat hordott itt. Bérmajom pedig utasította, hogy kezdjen bele abba, hogy bejussanak, ugyan Blokk előkészítette a kését, de minderre nem volt szükség, csak a mágneskártyát kellett lehúzni és egy kódot beütni, ezt a hozott kütyükkel feltudta törni, így végül kinyílt az ajtó és megláthatták, hogy mi van az ajtó másik oldalán. Talán meglepő volt, de a kastély hasonlóan régies állapotokban folytatódott a modern bejutás ellenére, a kőfalakon fáklyák égtek, amik igencsak kellemes összhatást okoztak. Itt is kellően magas közel négy méteres belmagasság volt, a folyosó pedig két és fél méter széles volt, jó húsz métert haladt előrefelé a folyosó egy újabb fémajtóig, közben volt jobb oldalra egy letérő is, ami egy újabb rövidebb folyosó következett egy ismételten fémajtóig. Ezt a helyet még ismerte mindenki a térkép alapján, ezek rajta voltak az 1940-es évekbeli tervrajzokon is. azok alapján mind a kettő egy-egy nagyobb csarnokba nyílt. A jobb oldali a tervrajzok szerint egészen kiért a kastély oldaláig, a másik pedig jellemzően már a hegyben végződött._________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 6 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 04 Dec. 2014, 14:29

Blokk tüzetesen és gyorsan átnézte a katonák holmiját. Mindent ugyanolyannak talált, mint a fentieknél. A belépőkártyáikat eltette, feltételezve, hogy másféle jogosultságuk is lehetett. Megjegyezte, melyik volt a fenti katonáé és melyik ezé a kettőé. Nem kellett levágnia semmilyen testrészt, a mágneskártyás és kódos megoldás elegnedő volt a műszereivel. A rendszerből nem tudott információkat kinyerni, ahhoz még tovább kellett haladniuk. A bejutás volt az egyetlen, amit megoldottak. Ez is eredmény volt, elengedhetetlen a továbbiakhoz. 
Nem tartotta fontosnak, hogy bármit mondjon. A nyilvánvalót mindenki látta, azt is, hogy a katonák ugyanolyanok, mint fent voltak a többiek és hogy Reynolds jó munkát végzett. Bérmajom is, el kellett ismernie a mutáns ügyességét. Jól játszott és pontosan célzott. Blokk nem az az ember volt, aki harsányan dícsért mindenkit. Magában megjegyezte, kitől mit várhatott és eddig nagyon jónak látta a csapatot. Nem csak az egyes tagjait, hanem magát a csapatot is, mert meg tudták osztani az erejüket, tudtak másra bízni olyat, amit másra kellett. Senki nem kapkodott, hogy egymaga vigye el a dicsőség koszorúját. Abba bele is halhattak volna.
A következő hasonló folyosón sem láttak semmi érdekeset. Az ősrégi térképek alapján két utat tudott az alakulat.
~Ha én Zola lennék, renegát Hydrás, akinek rejtőznie kell, biztosan a lehető legmélyebbre, a hegy gyomrába tenném a központomat, nem a kastélyom szélére - gondolkozott némán.
Figyelte a falakat, hogy nem látott-e valahol titkos ajtóra utaló részt, bármilyen elektronikai berendezésnek a nyomát. Nehéz volt elhinni, hogy teljesen érintetlen kőfolyosókon kellett menniük. A két irány között dönteni kellett. Ha semmi mást nem látott, akkor szólt a többieknek:
- Én a hegy belsejét nézném meg.
Bérmajom feladata volt dönteni és ha kiadta a parancsot, Blokk követte azt. Az ajtóknál lévő szerkezetnél ugyanúgy megnézte, mit lehetett velük tenni és a szerkezeteivel, valamit ugyanazzal a mágneskártyával, amivel az elsőt is kinyitotta, azaz az egyik fenti katona kártyájával megpróbálkozott belépni, ha nem tudott egyéb információt kinyerni. Támadás esetén fedezékbe húzódott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Németország (EU) - Page 6 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.