Németország (EU)

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Németország (EU) - Page 8 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Franklin Webster Csüt. 11 Feb. 2016, 01:57

Felrobbant. Nos, nem épp úgy sült el a dolog, ahogy gondoltam, és majdhogynem a fél kezem lerobbant fele együtt, de végeredményben felfogta a lényeget, ám pokolian fájt. Ami lassan már ismeretlen fogalommá vált a szótáramban, így ez a pillanat elég kellemetlenül érintett. A kezeim éppcsak nem tűntek el. De ami a legrosszabb volt, az a szag. Az égett hús szaga, ami a sugárzás okozta változás miatt talán sokkal kellemetlenebb volt, mint a sima égett emberi húsé, mégiscsak változtak a szövetek is. Egy pillanat alatt cselekedtem, és reméltem, hogy a két leszakadt ujj meglesz valahol a földön. Ha elérhető távolságban van, a lábammal odasöpröm valakihez, jelezvén, "szedje össze, később kelleni fog". Ha mégsincsenek meg, mert kámforrá váltak, akkor csak remélni tudom, hogy visszanőnek majd. Eddig nem terjedtek a tesztek. Aztán jött a sokk, és hangos robajjal földre kerültem. Próbáltam kihasználni, hogy nem egészen számítok embernek, és vissza akartam nyerni az uralmam magam felett, remélhetőleg ez záros határ időn belül sikerül is.
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Franklin Webster
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 11 Feb. 2016, 22:08

~Joseph Soltzbauer~

Bár én tettem, amit a józan ész diktált, úgy tűnt hogy nem mindenkiben dolgozik úgy a túlélési ösztön, mint bennem. Az új tag, név szerint Franklin döntött úgy, hogy valami elbaszott akciófilmes jeleneten felbuzdulva a kezébe kapja a gránátot, és azzal visszadobja a támadóinkra. Vagy valami más történt, mivel nem láttam magát a folyamatot, ezért nem tudhatom, de az erősen megcsonkított kézfejekből erre következtettem, mikor kinyitottam a szemem. Nem nagyon nézegettem szerencsétlen pórul járt emberünket, bár bosszantott, hogy ilyen hülyeséggel gyengíti a csapatot, és inkább az ellenségeinkre koncentráltam, akik már el is kezdtek ránk támadni. Úgy döntöttem, hogy megkóstoltatom velük a saját főztjüket, és feléjük nyújtottam a karomat.
- Vigyázat emberek, jön a Halálsikoly! - mondtam, ha már Franklin itt akciófilmes kliséket tolhat, akkor én is elsüthetek ilyen Zs kategóriás beszólásokat. Remélhetőleg az ügynökök leveszik a dolgot, az ellenségeinket viszont meglepetésként fogja érni a szonikus hullám, amit feléjük próbálok indítani. Franklinnek ugyan bajos lehet befogni a fülét, de ha ennyire hülye volt, akkor meg is érdemli. Ha sikerül megzavarnunk a támadóinkat, akkor megpróbálok minél előbb olyan helyzetbe kerülni, ahol viszonozhatom a ránk zúdított tüzet, ha viszont továbbra is be vagyunk szorítva, akkor próbálok olyan lehetőséget találni, ami szintén azt eredményezi, hogy felvehetem velük a harcot.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 12 Feb. 2016, 00:01

Résztvevők: Résztvevők: Franklin Webster, Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2016. február 16. (kedd)

Franklin tudta, hogy nem képes arra, hogy végtagokat, ujjakat növesszen vissza, de az viszont működik, ami egyből eszébe jutott, hogyha visszarakja a leszakadt felületre a hiányzó részeket, akkor beregenerál és újra a test része lesz ismét. Noha a tesztek nem terjedtek ki eddig, de a tudósok mondták neki más alanyok vizsgálata alapján. Megtalálta őket a földön a vérben, hátra tudta lökni azokat a társainak, hogy felszedjék. Egyelőre a földön volt Franklin a semmiből csúszott mellé egy elsősegélycsomag, bőrregeneráló kenőcs, ami a vérzést is csillapítja. Noha fog egy bőrréteget képezni a sérült testfelületen, amit majd később fel kell vágni, de legalább az ujjakból fröcskölő vérzés is elfog állni. Fentről őt lőtte az ellenség, de a golyók egyelőre nem okoztak benne kárt. Ha a hátát fordítja nekik, akkor még a sebét is eltudja látni. Ezenfelül egyelőre így jó fedezéket nyújtott a társainak, Joseph felkiáltását tudta, hogy mit jelent, olvasta korábban, hogy a férfi kiberkarja mire képes, így betudta fogni a kisebb sokk ellenére is a füleit, hogy ne tegyen benne kárt a hang.
Joseph és a többiek is látták, hogy Franklin nekik volt jó fedezék, mert fentről főleg őt lőtték, azaz Zola emberei sem láttak rájuk teljesen. A másik oldalon is harc alakult ki, Joseph pedig bevetette a szonikus hullámot. A hely kialakítása csak tovább növelte az erejét a hullámnak, a közelben levő ablakok is betörtek, a lövések itt abbamaradtak, ahogyan a zajtól kénytelenek voltak abbahagyni. A következő másodpercekben öt darab átvágott torkú kommandós ruhába öltözött személy zuhant le az emeletről.
Azonban az erősítés is megérkezett, az oldalsó folyosóról hatan tűntek fel hárman-hárman a folyosó oldalánál egymás mögött,egymást fedezve, az első hasalva lőtt a csapat felé, a második térdelve, a harmadik pedig állva.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 15 Feb. 2016, 20:11

~Joseph Soltzbauer~

A kezefogyott csapattársunk ideális fedezéknek bizonyult, én pedig amíg vele foglalkoztak előkészíthettem a támadásomat. Úgy tűnt, hogy mindenki aki számított figyelt rám, és megtette a kellő óvintézkedéseket. A hely akusztikája pedig több volt mint ideális, a felerősített hang még az ablakokat is betörte - hm, tehát nem csak Franklin és a bombáink képesek erre. Néhány lövés is abbamaradt, illetve fentről több átvágott torkú hulla is leesett, amiből arra következtettem, hogy Reena működésbe lépett. Ez kicsit aggasztó volt, hiszen így nem akartam felfelé lőni, még ha sikerülne is lövőpozíciót találnom, akkor is félő lenne, hogy a saját csapattársunk találom el. Szerencsére ez a helyzet hamar megoldódott, amikor megérkezett az ellenség erősítése, mire azonnal fedezéket kerestem, lehetőleg olyat, ami megfelelő tüzelési pozíció is egyben. Nem akartam még gránátot pazarolni, túl hamar van ahhoz, inkább megpróbáltam leszedni a legkönnyebb célpontokat a nagyjából hat főt számláló támadó csoportból.
- Hatan közelednek a folyosóról! - kiáltottam a többieknek, hogy ők is tudják. Hozzá tettem volna, hogy terepet biztosítani, de nem kértem Reenat, hogy magyarázza el jelenleg milyen rangban vagyok a csapatban, így nem éreztem magam feljogosítva parancsok adására.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 16 Feb. 2016, 00:02

Következő körváltás: 2016. február 20. (szombat)

Joseph aggódott, hogy esetleg Reena-t találja el, de tudhatta, hogy a nő páncéljában nem tesz kárt a fegyvere, annál biztosabb volt, így nyugodtan lőhetett volna, ha szükség van minderre. Végül is ő is a lövöldözés közepette jutott fel oda.
A rangokat illetően nem volt szükség magyarázásra, Reena, Joseph és Franklin volt a három legmagasabb rangú, ebben a sorrendben, révén ők személyesen Strucker emberei voltak, a többiek pedig csak "egyszerű" katonák/ügynökök.
A kiáltás után a saját emberei kis felvették a megfelelő pozíciót, bár eddigre a frissen jött csapat négyet leszedett közülük. Rögtön látszott, hogy profik és jól képzettek ők is. Ketten léptek oda Joseph-hez és Franklinhez, hogy fedezzék és a golyóálló pajzsot tettek eléjük. Egyelőre patthelyzet volt a két oldalon. Ami még látszott, hogy a hatos egymást fedezte, hogyha kifogyott a táruk, így szinte folyamatosan lövés alatt tartották a Hydra csapatát, arról nem is beszélve, hogy rajtuk is nagyobb kalibert is kivédő teljes testet fedő testpáncél volt, ez kiderült amint sikerült meglőni őket és a golyók lepattantak a fekete ruháról.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 19 Feb. 2016, 18:14

~Joseph Soltzbauer~

Miután szóltam, az emberek elkezdték rendezni soraikat, és szervezett védőpozíciót vettek fel, azonban ekkorra már négyet leszedtek közülük a támadók. Valaki odalépett hozzám, és golyóálló pajzsot emelt elém, így nem kellett a fedezékkel bajlódjak. Ezen kívül folyamatosan tűz alatt tartottak minket, én pedig egy pillanatra elgondolkodtam. Számomra az lenne a logikus, ha mozognánk, és követnénk a láthatatlan Reenát, viszont most egy jól védhető helyen vagyunk. Ezen kívül a támadóinkról a golyó is lepattant, tehát sebezni se nagyon tudtuk, én legalábbis. Úgy döntöttem, hogy egyelőre ellövök egy nagyágyút, és az oldalamon lévő gránáthoz kaptam, megpróbáltam kibiztosítani, és a megfelelő pillanatban odahajítani a pajzs fedezéke mögül az újonnan érkezettekhez, hogy lehetőleg azonnal robbanjon, ahogy odaér, és ne nagyon legyen idejük reagálni rá. Eközben Reenához szólok a kommunikátoron.
- Asszonyom, kérdés, hogy a terv szerint haladjunk tovább és kövessük önt, vagy maradjunk a védett helyen és szedjünk le minél több támadót. - kérdezem, és ha nem kapunk választ, vagy azt helyeslőt kapunk, akkor kiadom a parancsot, hogy fedezve magunkat induljunk meg, és kövessük a láthatatlan nőt. Ha viszont azt mondja, hogy maradjunk, bár ezt kétlem, akkor úgy teszünk, ez esetben viszont megkérem Franklint, hogy megfelelő fedezék mellett induljon rohamra, illetve felteszem a kérdést, hogy van-e fegyverünk a golyóálló ruhások ellen.

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 20 Feb. 2016, 00:01

//Csak Raten írt, nekem pedig migéren van, így ezért nem váltottam, szerdán lesz új kör.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Németország (EU) - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 24 Feb. 2016, 00:01

Következő körváltás: 2016. február 28. (vasárnap)

Franklin elvesztette az eszméletét a sokktól*, miközben a harc folytatódott tovább lényegében felette. Joseph lényegében megtette az egyetlen dolgot, amit ebben a helyzetben lehetett tenni, a másik eshetőség egy bazooka lett volna, de az zárt helységben nem a legjobb módszer. A felvett pozíció miatt nem tudtak már kitérni a robbanás elől az ellenséges személyek és holtan terültek el. A rádióüzenetre Reena azonnal felelt.
- Öten jöjjenek fel, maga takarítsa ki a földszinti maga oldalán két szárnyat, valószínűleg nem lesz nagy ellenállás. Webstert pedig tegyék egy biztonságos szobába, amíg magához nem tér és lássa el valaki a sebeit.
Öten el is indultak felfelé a lépcsőn, a mozgásuk alapján nem csak katonák, de harcművészek is lehettek, a többiek pedig Joseph elosztását várták. A másik oldalon, ha odanézett a férfi akkor látta, hogy ott is hatan indulnak felfelé, majd két irányba válva indulnak a folyosó két oldalának irányába a többiek. Ha a csapat is elindul, akkor a sarokra érve mindkét irányba menő hosszú folyosót láttak, sok ajtóval legalább egy-egy tucat mindkét oldalon. Ellenségnek egyelőre nyoma sem volt, de bármelyik ajtó mögött lapulhattak.

*Ha leszel, akkor úgy írd a reagot, hogy magadhoz térsz.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 24 Feb. 2016, 17:09

~Joseph Soltzbauer~

Az újonc kiesett, és ájultan terült el a földön, én pedig elhajítottam a gránátomat. A lehetőségeinkhez mérten ez volt a legjobb opció, viszont nem akartam megválni tőle, mert csak néhány gránát volt nálam. Mindegy, ennyivel kevesebb súly van nálam. Reena azonnal válaszolt, és kiadta a parancsot, mire az emberek már mozdultak is, a rám bízott kis csapatot leszámítva. Ránéztem a tagra, az adatai alapján több száz kiló, kijelöltem három embert, lehetőleg az egyik felcser is legyen, már ha ismerem ennyire az emberekt / van megkülönböztetés a ruhán / van ilyen a csapatban, ha nincs, akkor véletlenszerűen három kellően nagydarab tag. Ha úgy ítélem meg nem elég, akkor legyen négyen, a többieknek pedig intek, hogy jöjjenek velem. A Franklin-mozgató csapatból egy valaki ellátja a sebét, és még egy ember ott marad a taggal, hogy ne lepjék meg álmában, és a többiek majd utánunk indulnak, ha találnak megfelelő helyet neki.
Szóval, a maradék emberekkel haladok tovább, ahogy a nagykönyvben meg van írva, kommandós alapelveken. Hagyom, hogy tegyék a dolgukat, profik és rutinmunka, nem osztok felesleges parancsokat. Szobáról szobára haladunk, lehetőleg mindig van aki fedezi a hátunkat, és a folyosót figyeli. Én próbálok a csapat közepén elhelyezkedni, egyrészt az a legbiztonságosabb, másrészt innen tudom a legjobban koordinálni a mozgást, ha mégis szükséges lenne. Számítunk rá, hogy bármikor ellenséggel találkozhatunk, ennek megfelelően haladunk, fedezékből fedezékbe, illetve mindig hagyva a közelben fedezéknek használható helyzetet (pl nyitva marad a szobaajtó, bármikor vissza lehet ugrani egy már tiszta szobába, a folyosón elől-hátul golyóálló pajzsos emberek, ilyesmire gondolok)

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 28 Feb. 2016, 00:02

Következő körváltás: 2016. március 3. (csütörtök)

A kijelölt három ember könnyedén behúzta Webstert az egyik helységbe, három jól képzett fitt katonának azért annyira nem volt nehéz egy 300kg-os személy. Amint ez megvolt, akkor ők újra csatlakoztak Joseph-hez csak a felcser maradt hátra, hogy ellássa Franklin sérüléseit. Valóban úgy tűnt, hogy ez lesz a könnyebbik hely, ahogyan Reena is megmondta azt korábban. Joseph és csapata végighaladt a helységeken, de sehol sem bukkantak ellenségre, sem pedig csapdára a termekkel kapcsolatban. Úgy tíz-tizenkét perc kellett összesen ahhoz, hogy biztosítsák a saját szárnyukat. Lövéseket összesen kétszer lehetett hallani, egy-egy rövidsorozatot, de semmi többet. Úgy tűnt, hogy mindenkit sikerült leszerelni és annyira nem volt fontos ez az épület Zola számára. A birtoka sokkal jobban védett volt korábban. Így nem is igen volt mit tenni, mintsem visszamenni a behatolás helyére, hogy ott találkozzanak mindenkivel a csapatból. A többség már várakozott, Joseph és a szárny másik oldalára menő csapat egyszerre érkezett meg. Ekkor szólalt csak meg Reena, most nem volt láthatatlan.
- Ez a hely tiszta, már a mienk, a többi kis helység is a mi irányításunk alatt vannak szerte az országban. A csapat itt marad és vigyázza a helyet, Soltzbauerrel megyünk a parlamenthez és csatlakozunk az ottani embereinkhez. Webster marad, ha magához tér és olyan állapotba kerül, hogy bevethető, akkor küldjék utánunk.
Ekkor nézett Joseph-re.
- Készen áll? - kérdezte.
Amennyiben igenlő a válasz, akkor egy villanás következett sé a következő pillanatban már a parlamenttől úgy 150 méternyire voltak egy fás övezetben, tökéletesen rálátva a Reichstag-ra.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 03 Márc. 2016, 00:00

Következő körváltás: 2016. március 7. (hétfő)

Ugyanaz, mint eddig.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Vas. 06 Márc. 2016, 20:08

~Joseph Soltzbauer~

A hely biztosítása gyorsan, és akadálymentesen zajlott, papírforma szerűen átfésültük a helyet, és nem ütköztünk ellenállásba. Negyed órán belül megvoltunk, és minden a miénk volt, bár a fentiek úgy tűnt kétszer is ellenállásba ütköztek, ezeket egyszerűen megoldották. Visszaérve a behatolási pontra Reena várt minket, és a főnökasszony tartott egy gyors eligazítást. Úgy tűnt a hatalomátvétel simán haladt, és készen álltunk a Reichstag bevételére, ahova kettesben mentünk. Bólintottam, hogy természetesen készen állok, mire egy villanás keretében átteleportáltak minket, és egy tökéletes helyzetből figyelhettük Németország híres épületét. Körbenéztem, hogy látom-e a többieket, illetve hogy hogy állnak az ostrom előkészületei, emellett pedig a parancsot várom. A szemüvegemet is használom, feltérképezni az ellenállás lehetőségét, bár nem sok sikert fűzök hozzá. Valószínűleg már tudják, hogy mire készülünk, az internet korában nem lehet elég gyors egy Blitzkrieg sem.

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 07 Márc. 2016, 00:01

Következő körváltás: 2016. március 11. (péntek)

Joseph körbenézett a megérkezés után, nem csak ezen az oldalon, de távolabb is látott más bokros, fás részen Hydra ügynököket, ahogyan a levegőben jelöletlen helikopterek is megjelentek több oldalról. Reena katonai jelzésekkel jelezte, hogy a saját gépeik azok. Akik most közvetlen itt voltak ennél a füves, fás részen egy kis csoportban négyen voltak Joseph-en és Reena-n kívül.
- Az utánpótlás, vagy erősítés, mindegy minek nevezzük - mondta.
Végignézett mindenkin, majd utána folytatta.
- Mint előzetesen megkapta mindenki a tájékoztatást, a fenti dómhoz kell eljutnunk, onnan hatolunk be. Azaz meg kell tennünk ezen a nyílt terepen az utat az épületig, ott fel kell csáklyával jutni a tetőre és berobbantani a dómot, révén a förtelmet elvesztettük. Roppant veszélyes a feladat tudom, de ez a csapat megtudja csinálni. Amennyiben nincs kérdés... indulás!
Adta ki a parancsot a nő és ő maga is indult előre ezúttal nem láthatatlanul.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 10 Márc. 2016, 23:14

~Joseph Soltzbauer~

A várakozásomnak megfelelően jelentős haderőt látok felsorakozni, nem csak szárazföldön, de a levegőben is. Reena már jelzi is, hogy a mieink közelednek a levegőben, persze nem mindenkinél lehet speciális szemüveg mint nálam - nem mintha eddig sok hasznát vettem volna. Reena kimondja a nyilvánvalót, ők az erősítés, persze tudjuk, hiszen a terv része volt, hogy komoly erőkkel fogjuk támadni az épületet. Ez után jön a lényegi eligazítás, ami kissé első világháborús naivitásra alapoz, azaz mi majd megindulunk előre, és nem fognak minket lekaszálni a fegyverekkel. Valahogy ebben kissé kételkedtem, de katona voltam, elfojtottam a félelmet és a kételyeimet, hogy majd később találjanak meg, amikor egyedül vagyok, és mindennek már vége - már ha túlélem. Most rideg és parancskövető bábúvá váltam, és felzárkóztam a nő mögé az előrehaladásban, persze azért ha látok pajzsokat cipelő embereket, azokat magam elé engedem. Akármennyire is parancskövető bábú egy ember, azért nem árt, ha az a bábú nem könnyű célpont.

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 11 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2016. március 15. (kedd)

Jelen helyzetben a speciális szemüveg sem ért sokat, Joseph megnézhette vele a közeledőket, de azok jelölés nélküliek voltak, páncélozott csapatszállítók. Semmivel sem modernebbek a jelenleg használt földi technológiánál, hogy ne lehessen a Hydra-ra visszavezetni. Nem voltak itt pajzsot cipelő emberek és valóban úgy tűnt, hogy élőcsalit játszott a társaság. Alighogy kiléptek a fedezékből azonnal tüzelni kezdtek rájuk a parlament épületből. Azonban az épület felé haladó csapatnak volt fedezéke is. A hátramaradt emberek, akik nem mozdultak ki most már látszott, hogy még többen voltak, terepszínű és környezethez alkalmazkodó mesterlövészek feküdtek a bokrokban és a Joseph-ék csapatát lövőket szedték le sorban az ablakokból, mielőtt azok tüzelhettek volna. Reena végig roppant magabiztossággal vezette a kis csapatot, az őket fedezők miatt pedig senkinek a közelébe nem tudtak lőni azok, akik az épületben voltak és bármiféle gond nélkül megérkeztek úgy két perc alatt az épület elé. Valószínűleg ezen idő alatt mindenki vagy 20 évet öregedett, de nem lett sérülés. Egy olyan pontra vezette a nő a csapatot, ahol éppen nem látnak az ablakokból rájuk, de mégis fellehet jutni a tetőre, ha elindulnak és ki is adta a kézjellel az utasítást, hogy indulás. A helikopterek közben még hátra maradtak, minden jel arra mutatott, hogy arra vártak, hogy a kis csapat feljusson a tetőre és berobbantsa a kupolát, majd utána jönnek ők is.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 19 Márc. 2016, 08:38

//Szerdán lesz új kör//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 21 Márc. 2016, 22:11

~Joseph Soltbauer~

Alighogy elindultunk, lőni kezdtek ránk, viszont esélyük sem volt. Mögöttünk profi mesterlövészek feküdtek, akik már szinte minden távolságot felmérhettek, és elvégezhették a számításokat, a lövési pontosságuk messze az átlag felett volt. Gyorsabban szedték le a lövési pozíciót felvevő ellenséges lövészeket, minthogy azok meghúzhatták volna a ravaszt. Reena magabiztosan vezetett minket előre, de én nem tudtam ennyire higgadt lenni. Mire megérkeztünk, éreztem hogy valamennyire remegek, de egy mély sóhajjal kiadtam magamból a feszültséget, és ismét visszazökkentem a saját higgadt, nyugodt, robotszerű állapotomba, amit a Hydránál tökéletesítettem. Korábban esélyem nem volt erre, a sérült elmém nem hagyta volna. A nő eddigre ki is adta a parancsot, hogy induljunk a tetőre, és így is tettem a többiekkel együtt, a fegyvert a hátamra engedve, hogy mászás közben ne zavarjon, de az oldalamon a pisztolytáskát kicsatoltam, hogy könnyedén előránthassam bármikor ha szükséges - mivel ez valószínűleg gyorsabb lenne, mint hátulról előrehúzni, fogást találni, és célra tartani. Ezért hordok magamnál mindig egy pisztolyt.

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 23 Márc. 2016, 00:00

Következő körváltás: 2016. március 27. (vasárnap)

A kis csapat felérkezett a tetőre, az egyik toronyhoz. Az egész hely teljesen üres volt, de innen már határozottan látta Joseph is, hogy a miért is nem tudtak közelebb jönni az erősítéssel a helikopterek. Most, hogy bent voltak az erőtéren belül látszottak a szélei, ahogyan vibrált alig észrevehetően. A velük tartó négy katona hihetetlen gyorsan fel is szereltek C4-eket a toronyra, ahol most voltak. Reena pillanatokon belül magyarázatot is adott.
- A négy toronyban vannak a pajzs generátorai, amit erősít a dóm. A dóm nem sebezhető anélkül, hogy a tornyokat ne döntsük le. Hatan vagyunk, minden toronyhoz kettő-kettő ember megy. Három-három fő megy két oldalra, onnan pedig egy-egy tovább az utolsóhoz, a másik kettő pedig fedezi. Joseph - illetve még két nevet mondott - mennek balra, én és a többiek jobbra. Én leszek a mi oldalunkon, aki tovább megy a másiknál van önként jelentkező?
Ha Joseph nem vállalja, akkor az egyik társa örömmel, hogy megy tovább. Amint ez is eldőlt, akkor adja ki Reena az utasítást.
- Indulás uraim! - mondta.
Ezzel az ő oldala sietve el is indult a saját tornyuk irányába egymást fedezve.

Hogy képzeld el, jelenleg az első képet nézd, a jobb oldalon levő közelebbi toronynál vagytok
képek:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 25 Márc. 2016, 01:53

~Joseph Soltbauer~

Sikerült gond nélkül felmásznunk, és természetesen kaptam az alkalmon, hogy körbenézzek, nem minden nap mássza meg az ember a Reichstagot anélkül, hogy letartóztatnák - vagy lelőnék. Persze még mindkettőre megvolt papíron az esély, de komolyan kételkedtem benne, bíztam a Hydrában. Valami viszont furcsán vibrált körülöttünk, mintha csak hologram szélei lennének, vagy valami hasonlónak tűnt számomra. Egyből visszatért a félelmem, hogy ez az egész egy illúzió, és felemeltem a távcsövemet ellenőrizni, hogy mindent rendben látok-e miközben Reena elkezdte a beszédét. Ja hogy pajzs... de hülye vagy Joseph. Megnyugodtam, hogy nem illúzió miatt van a furcsaság, és mikor Reena a beszéd végén önkéntest kért, előreléptem.
- Asszonyom, Joseph Soltzbauer [rangom]* önkéntesen jelentkezik. - mondom, ezután megkapjuk a parancsot az indulásra, mire intek a csapatomnak, hogy mi is induljunk. Egyszerű kézmozdulatokkal jelzem, hogy egymást fedezve haladjunk előre fedezékről fedezékre, ha a toronyból észre vesznek minket, akkor egy ember mindig tartsa őket tűz alatt, még ha nincs is tiszta rálátásunk rájuk, hogy ne tudjanak kibújni a fedezék mögül és választüzet leadni. Ha elérjük a tornyot, akkor parancsot adok a C4 használatára, és ha vannak odabent emberek, akkor arra is, hogy leszedjük őket, mielőtt továbbindulnék.

*nem tudom milyen rangja van Josephnek most a Hydrán belül, csak annyit hogy az átlag njk-k felett Very Happy

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 27 Márc. 2016, 00:00

Végül Joseph vállalta, hogy ő megy Reena-val a csapatok pedig elindultak. Egy személy feltette a bombákat, a másik fedezte a rohanó Reena és Joseph párost. Könnyedén jutottak el a negyedik toronyhoz, amire úgyszintén fel lehetett szerelni a C4-eket. Amint ez megvolt, akkor Reena biztonságos távolságba terelt mindenkit, majd kiadta a parancsot a robbantásra. Az sikeres volt, látszott, ahogyan a pajzs leomlott mindenhol, így már a többi Hydra-s a földön, illetve a levegőben is megtudta közelíteni a helyet. A dóm berobbantása ettől kezdve gyerekjáték volt, mire ez megtörtént a többi speciális osztagú ügynök is megérkezett és csatlakozott a csapathoz. Így meg is kezdhették a tényleges offenzívát. Roppant nehéz harc következett, Zola emberei nem adták könnyedén a helyet, de végül is jó pár óra mini háború alatt a Hydra sikeresen bevette a Reistag-ot. Eddigre minden egyes miniszter, politikus, elnök stb. el lett fogva és a füstölő, háborús körülményeket tükröző parlamentbe vitték őket. Itt nem igen volt választása a politikusoknak, mintsem megszavazni és elfogadni azt, hogy leváltják Németország kancellárját -Zola-t -, kimondják azt, hogy Németország kiválik az EU-ból, akárcsak nemrég Latveria és önálló államként folytatják tovább "pályafutásukat", így nem is ismerik el többé a SHIELD és a szervezeteik munkásságát az államon belül. Amint ez megvotl, még a Hydra kancellárját is megszavaztatták velük, Hate Monger-t:
Németország (EU) - Page 8 11wbout
Németország, így Joseph nagy közreműködésének is hála került vissza újra azok kezébe, akik irányították azt a II. Világháború idején is.

Vége.

//Szerintem Hauptsturmführer egyébként, azaz százados, ha tartjuk a náci rangokat. Bár mivel speciális alakulatban vagytok és igencsak magasan, így nem tudom pontosan Embarassed //

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 30 Márc. 2016, 00:02

A Hydra felemelkedése 12: Első hullám epilógusok

Epilógus 1. – Roxxon főépület, San Francisco
Niclas Richard Jørgensen a felvételeket és adatokat figyelte, olvasta, amiket azon a bázison szereztek, ahol Sakura-t is fogva tartották. Számára már csak azért is érdekes volt a nő, mert genetikailag is roppant furcsa, egyedi. Az utóbb tíz évben rengeteg asgardi mágiának volt kitéve, aztán Celestial technológiának. Először elvesztette a képességeit, majd visszakapta. Most pedig Richard is kísérletezett rajta, a doktor, akit megölt nem volt kár érte, a megölt katonákért, alkalmazottakért sem, tudta őket klónozni, hogy újra munkába álljanak. Visszatérve Sakura-ra, ő egy roppant érdekes kísérlet lett, kíváncsi volt, hogy miként fog végződni az egész.
- Uram - szólalt meg az egyik tudós. - Nem találjuk a nyomát, valószínűleg az AIM visszahívta.
- Nem gond - mondta Jørgensen. - Előbb vagy utóbb, ha nem akarja elveszteni a képességeit úgyis visszajön, hogy csináljunk vele valamit. A vére, a vírusok és az embriók pedig megvannak. Minden a terv szerint alakult.
Nyugodtan dőlt hátra a székben, a fia is megkapta a képességeket, roppant erős volt, ahogyan számított erre. És mindezzel a történetnek még koránt sem volt vége.

Epilógus 2. – Barbuda, AIM Birodalom
Johanne gondterhelten ült az irodájában és a történteken gondolkodott. Eddig is veszélyben érezte az AIM Birodalmat, de azok után, hogy a Hydra elfoglalta Németországot már méginkább. Így is hónapokkal korábban felmerült benne a kiugrás ötlete, végtére is egyetlen küldetésben sem vettek részt, ellenben a Hydra folyamatosan veszélyeztette az embereit és továbbra is a céljuk, hogy kiirtsák a mutánsokat. Johanne és rengeteg alkalmazottja pedig az volt. Az emberek és a Birodalom jóléte fontosabb volt, főleg, hogy most már a saját lábukon is képesek voltak megállni, nem úgy, mint az elején, amikor kényszerből lett az egyik fej. Hosszas több hetes, hónapos gondolat ért be ekkor, így üzenetet küldött Spartannak, hogy látni akarja.
- Madame Hydra - köszöntötte a férfi. - Miben állhatok a szolgálatára.
- Simon! - biccentett. - Tudasd a többi fejjel, hogy ezentúl sem én, sem pedig az AIM Birodalom nem része a Hydra-nak!

Epilógus 3. – SHIELD főépület, New York
Valaki összehívta a Bosszú Angyalokat, hogy személyesen óhajt velük az egyik védett tárgyalóteremben. Mindenkivel egytől egyig, még a beugró tagokkal is. A nő a lehető legnagyobb titokban érkezett meg, egyedül Vízió volt az, aki tudott róla, senki más. Ő adta az útvonalat is, hogy merre menjen. Egy feketehajú zöld egyenruhás nő lépett be a védett tárgyalóba. Ebben az alakban senki sem ismerte meg, hiszen ez volt a célja, amikor a képességével létrehozta ezt az külsőt.
- Önök ebben a külsőben nem ismernek, ez az alakom a közelmúltig Madam Hydra-ként volt ismert, a Hydra egyik feje voltam, noha semmilyen akcióban nem vettünk részt, igazából úgy lettem az, hogy nem volt más választásom, az emberiség érdekében. Lényegében döntenem kellett, hogy milliók halnak meg az Örökség II. vírusban, vagy ők segítenek... Így sem avattak be sokba, hogy az egyik tagjuk voltam, de Németország elfoglalása után már tényleg féltem az embereimet, akiket így is bedobtak többször a frontvonalba és életveszélybe sodorták őket. Mindez persze nem mentesít az alól, hogy egyikük voltam.
Ekkor vette le az álcáját és tűnt fel a szőke haja és az Angyalok által is ismert vonása, hogy ő nem más, mint Johanne Jones Tao, az AIM Birodalom és a Legfelsőbb Tanács vezetője.
- Teljes amnesztiát kérek, illetve védelmet az AIM Birodalomnak, és mindent, amit tudok, átadok maguknak a Hydra-ról - mondta.

Epilógus 4. – Maffiaváros, New York alatt
A Maffiavárosra végre újra némileges nyugalom ült, hála annak, hogy kiderült az, hogy ki ölte meg a Cinnamon család második emberét, ami egy baleset volt csupán. A várost uraló maffiacsaládok, szervezetek vezetői a dómban a megszokott megbeszélésüket tartották, amikor egy férfi toppant be hozzájuk, váratlanul. A Vezér érkezett meg, akinek főleg az Arénában voltak érdekeltségei és egyéb helyeken is. Azt senki sem tudta azonban, hogy ő maga is a Hydra alkalmazásában áll. Ha tudták volna, valószínűleg a férfi el sem jut ide, hiszen a New Yorki maffiára jellemzően a Cabalnak volt befolyása.
- Hölgyeim, uraim! - kezdte. - Azt hiszem, hogy tudom a megoldást a problémájukra, problémánkra, a Ligára. Én adom az információt és a pénzt, önök az embereket. Fejenként 10.000.000$-t adok azoknak, akik elmennek Madripoorba, ott megkeresnek egy templomot, ami a Liga titkát és eredetét rejti. Elhoznak mindent onnan, amit ott találnak. Úgy hiszem, hogy ez a hely rejti az elpusztításuk kulcsát és számomra megér ennyi pénzt mindez.

Epilógus 5. – Hydra bázis, Németország
A Hydra nem esett kétségbe amiatt, hogy az AIM Birodalom kiszállt a Hydra-ból, már úgyis megvolt, hogy ki lesz az utóda. Egyébként sem zavartak itt túl sok vizet, mert nem avatkoztak bele a dolgokba. Ellenben az új kiszemelt, nos az ő legalább merész volt és mert olyan dolgokat tenni, amikkel kivívta a figyelmet. Nem csak a legális dolgokkal, hanem az illegálisakkal is. Niclas Richard Jørgensen és a Roxxon. Sőt a következő elnökjelöltnek is őt szánták. Spartan kereste fel és ajánlott neki lehetőséget maguk között, amit rövid mérlegelés után el is fogadott. Üzleti út címén utazott el Németországba, ahol találkozhatott is a többi fejjel, akik kivételesen eljöttek ide, hogy személyesen üdvözöljék a férfit.
< - Herr Jørgensen remélem élvezni fogja a közös munkát - mondta Spartan németül ezúttal. >
< - Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a közös munkánk roppant gyümölcsöző lesz minden téren. Hail Hydra! >

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Noah Fischer Pént. 01 Ápr. 2016, 15:33

Németország (EU) - Page 8 Hydra2
Hydra - Újra a Z dimenzióban
Végre ismét otthon van. Pokolsok évet töltött távol szülőföldjétől, s most kifejezetten jó érzés újra saját nyelvterületén lenni. Leküzdötte a vágyat, hogy meglátogassa az egykori árvaházat, bár kifejezetten csak azért volt erre hajlandó, mert nem üdülni jött. Visszahívták. Haza. Méltán nevezheti a Hydra színeiben saját otthonának ismét e helyet, s ezért végtelenül hálás a Fejeknek. Ez az ország az övék, ha tetszik a világnak, ha nem.
Klaus pontos fickó. Hogy a híresen hírhedt, vérbe ivódó, öröklődő német precizitás teszi, vagy egyszerűen csak erre a mentalitásra nevelték egykor, örök rejtély marad. Bárhogy is, nem várat meg senkit, jó negyed órával korábban érkezik meg az eligazítóba. Pillantása körbevonul az egybegyűlteken, majd megakad egy természetszerűen mélyen emlékek közé vésődött, túlságosan is ismerős figurán... milyen rég nem találkoztak? Évekkel ezelőtt volt. Öt, talán hat? Nem emlékszik pontosan.
- Herr Doktor! - Lép a szőke férfi mellé, magasságkülönbségük alig érzékelhető a bakancsnak hála. A tűzvörös hajú fickó teljesen fekete katonai alapfelszerelést visel, általános fegyverzete nem utal arra, hogy tudna a bevetés mibenlétéről, a felszerelkezést az eligazítás után fogja megtartani. Ha a másik felismeri, széles mosoly rándul a képén, az állán lévő forradás jellegzetes vonást ad a gesztusnak, bár a doktor korábban aligha láthatta. Csak három évvel ezelőtt szerezte a SHIELD elleni ütközetben. - Meglep, hogy pont itt találkozunk. Felhagyott talán a kísérletekkel? - Nem komoly a kérdés, valahogy nehezen tudná azonosítani bármi mással, mint az orvossal, aki gyerekkora óta... nos, ha nem is megkeseríti életét, de kétségtelenül... átalakítja azt.

Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Síkok:

Témanyitás by Valdemar Seymour Pént. 01 Ápr. 2016, 19:40

Németország (EU) - Page 8 12670681_1272498342779061_5248193475238196078_n

16+

Az eligazítóban a magas férfi méltóságteljes türelemmel várakozik. Alighanem mindenkinél korábban érkezett, de végtelen nyugalommal fogadta ezt, az üres szoba látványát. A telefont használva eszközül arra, hogy kapcsolatban maradjon a világgal nem vált tétlenné, leveleket és híreket olvasott, mígnem egy új versenyző érkezett meg az eligazításra.
És milyen ismerős látvány! Ó hogyan is feledhetné ezt a vörös hajat, ezt a fakó arcot, ezeket a szemeket, gyermek volt még, mikor először látta, és azóta férfivá lett, mondhatni a keze alatt, szó szerint és átvitt értelemben is, micsoda öröm viszontlátni valakit így.
- Klaus - cápamosolyra húzódnak az ajkai, a kezét egyenesen kinyújtja, barátságos, üdvözlő szorítása erős és domináns, mint a fogása mindenkor a másik testén és lelkén, de gyorsan odahagyja az ujjait, és az állát fogja meg, mintha még mindig nyakigláb kölyök volna, akivel ezt büntetés nélkül megteheti, mert joga van hozzá. A hüvelykujja végighúzódik a hegen.
- Ez elég ocsmány, nem volt sehol egy tisztességes orvos? - bár meghalni is hagyták. Végignézi alaposabban, egyéb állapotait így ruhában kielégítőnek találja. Ő maga csak egy sötétszürke pulóvert visel fekete nadrágja felett, az övén szabványfegyver, a zsebében apróságok, táska itt nincs nála.
- Sose hagyok fel velük, de idejét láttam annak, hogy a terepen tapasztaljam meg azt, hogy milyen irányba kell továbbfejleszteni a kísérleteket, mire van szüksége a katonáknak valójában. Nehéz a laborból megállapítani, mik a pontos körülmények, amikre fel kell készíteni titeket - becéző kedvességgel beszél hozzá, éppen úgy, ahogyan a tenyésztő kedveskedik a legszebb harci kutyájának, amelyik már a nézésével is kibelezi az ellenfelét, mielőtt egyáltalán összeeresztenék vele az arénában. Szépségek.

A hozzászólást Valdemar Seymour összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 02 Ápr. 2016, 21:49-kor.

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Síkok:

Témanyitás by Noah Fischer Szomb. 02 Ápr. 2016, 10:40

Németország (EU) - Page 8 Hydra2
Az, hogy gyerekkora óta ismeri és végigkövette az életét, jobbára azt eredményezte, hogy egyfajta... kíméletlen apafigurává nőtte ki magát a másik, hiába tűnnek mostanra gyakorlatilag egykorúnak, a múlt porától nehéz megszabadulni. Valószínűleg nem is annyira meglepő, árvaként nem lehetett köteléke vér szerinti szüleivel, kialakította hát azt a nevelőkkel, orvosokkal, a többi kölyökkel. Hamis-kapcsolatok végtelen tárháza, mely mégis sokkal szorosabb, mint egyes családokban a valódi. Ő sosem akart menekülni.
Elfogadja a felkínált kezet és meg is szorítja azt. Nem fitogtatja tudottan embertelen erejét, hagyja a másiknak megőrizni a mozdulatba iktatott fennhatóságot, elvégre... a mai napig feljebbvalójának tartja, ha hierarchia szerint hivatalosan ez nem is igaz. Más területeken dolgoztak ők ketten, bár klónként a mai napig alsóbbrendűnek tekintendő. Hamisítvány. Egy tökéletes hamisítvány hovatovább.
Nem rezdül, ahogy az ujjak a bőréhez érnek, engedelmesen megemeli az állát, világos pillantása a vöröses pillák árnyékából vetül le a dokira. A másik nem téved, büntetés nélkül ellenőrizheti.
- Nem volt idő rá. Roncsoló vegyület került bele, mire ellátták volna, a regenerációm heggel gyógyította. - Őt nem zavarja különösebben, nem egy hiú fickó. Nem úgy nevelték, hogy a legyen, okozott volna pár kellemetlenséget kölyökkorában.
Amint a férfi keze odahagyja az állát, a feje visszabiccen. Kisterpeszbe áll meg, kesztyűs mancsait katonásan a háta mögé kerülnek, kissé rókaszerűen sunyi félmosoly tépi meg a száját. A vörösök valahogy mindig sunyik, bár az oly hírhedt megbízhatatlanságuk messze nem igaz rá szervezeten belül. Hűséges katona.
- Óh? Ezek szerint együtt fogunk dolgozni? Nagyszerű! - Láthatóan felélénkül ettől a lehetőségtől. Ideje bizonyítania egykori orvosának, hogy megszolgálta a rengeteg energiabefektetést. - Hogy teltek az elmúlt évei, Doki?

Egyéb: Klaus Randgris [ Ideiglenes Hydra kaland NJK ] Valentine Willows [ ideiglenes SHIELD kaland NJK ]
Noah Fischer
Noah Fischer
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 267

Karakteradatok
Főkarakter: Noah Fischer
Síkok:

Témanyitás by Valdemar Seymour Szomb. 02 Ápr. 2016, 11:49

Németország (EU) - Page 8 12670681_1272498342779061_5248193475238196078_n

16+

Saját gyermek híján ő maga is az árvaházi kölykök felett apáskodott. Jó volt ez így, amelyik megfelelően viselkedett, az egyértelműen az ő hatására és fejlesztésére történt, amelyik pedig szégyent hozhatott volna a fejére, az nyilvánvalóan genetikájában volt rossz a hozott állománynak köszönhetően. Szerencsére ritkán kellett erre hivatkoznia. Az elég fiatal gyerekek még elég jól hajlíthatóak, éppen, mint a kis vörös. Csak azokkal volt baj, akiket szülőktől szedtek el, és akik azt hitték, jobb nekik a családi kötelékek langymeleg nyálában feredőzve csak azért, mert kényelmes.
- Áh. Ez sok mindent megmagyaráz, bár... nem. Hol szerezted? A nyugatiak ritkán használnak efféle anyagokat úgy tudom, mert féltik a saját embereiket a helytelen használat visszahatásától - hiú ő a teremtett teremtmény helyett is, bár soha nem a szépség volt az, ami a jó katonát kitette, ám a hatékonyságnak is van egyfajta szépsége, ahogyan a ragadozót is kecsesnek nevezi a balga embernép, holott az ellene prédáló halálos hatékonyságot cicomázza ilyenkor.
Eligazítja a telefont a zsebében és bólint. Ő sem ül le, no meg a falnak sem dől, a fegyelmezettség nem csak látszat, hanem megszokás, rutin, és egyszerű, mint a lélegzet.
- A jelek szerint igen, legalábbis alighanem azért kaptunk hívást mindketten ide - bólint rá, a másik látható öröme a kedvére van, a mosolya visszatér, féloldalas kifejezés az arcán, az árnyékok között nem bujkál a derű, kiéli magát a tetszés.
- Egyszerűen. A kiborg kutatások után az Örökség továbbfejlesztésén dolgoztam, de a virológia nem a szakterületem. A világháború megmutatta, hogy a szuperkatonáink még nem elég felkészültek minden körülményre, így az emúlt éveket leginkább továbbképzéssel töltöttem. A további fejlesztési irányok meghatározásához biztos tapasztalatokra van szükségem a terepmunkáról, leginkább első kézből. A dimenziók közti harcok ráadásul egészen új spektrumokat nyitnak meg a kutatásokban - újra mosolyog, fejét kissé félrehajtva méri végig Klaust. - Persze ezek csak előkészületek, nem tényleges eredmények. Ismered a metodikát, jól hangzik, kevés eredménnyel.

"indignatio principis mors est"
Valdemar Seymour
Valdemar Seymour
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 239

Karakteradatok
Főkarakter: Valdemar Seymour
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.