Németország (EU)

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Németország (EU) - Page 7 Empty Re: Németország (EU)

Témanyitás by Danny Long Hétf. 08 Dec. 2014, 00:26

Nem kell Blokknak sokat ügyeskednie azon, hogy bejussunk. Persze ez érthető, hiszen nyilván nem most lépünk be a kastély legőrzöttebb részeibe. Az ajtó túloldalán ugyanolyan régies folyosó vezet tovább, mint amilyenen eddig jöttünk. Nyilvánvaló, hogy Zola igencsak kedveli a színpadiasságot. Ez a terep még ismerős, tudom, és most már látom is, hogy itt kétfelé mehetünk majd. Egyenesen a hegy belsejébe, és kijjebb, az erőd széle irányába. Nem igazán látom értelmét annak, hogy kitérőket tegyünk, Zola valószínűleg beljebb van, ahogy a számítógéptermek is.
Blokk is hasonlóan gondolkodik, mint én.
- Egyetértek, a hegy belseje felé megyünk. - adom ki a parancsot. - Nézze meg az ajtót!
Ha Blokknak sikerül kinyitnia, az ajtót, abba az irányba indulunk, míg ha nem, akkor nem késlekedem, hanem jelzem neki, hogy a másikat is nézze meg. Készen állok a harcra, mint mindig, de nem tartom valószínűnek, hogy meglepetésszerűen támadás érne minket. Az álcánk eddig jónak bizonyult, ránézésre mindenképpen.

Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 08 Dec. 2014, 10:45

Résztvevők: Bérmajom / Daniel Long, Tiger Greyson / Blokk (Zield), Arnold Braun (Gami) és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2014. december 12. (péntek)

A csapat végül is megszavazta, hogy a hegy belsejébe menő ajtót fogja választani, mert az tűnt logikusabbnak, ott rejtőzhetett Zola. Meg is érkeztek ahhoz az ajtóhoz, ez már modern volt, teljes mértékben, itt Blokknak ügyködnie is kellett egy jó adagot, hogy képes legyen kinyitni, de végül is megtudta tenni mindezt, nem volt arra szükség, hogy a másik ajtóhoz is elmenjenek. Azonban közel sem az történt, amit a csapat várt. Támadás ugyan nem érte őket, de nem a folyosó várta ott őket, éles fény vakította el őket, majd másodpercekkel később, ahogyan ez alább kezdett hagyni és a szemük is alkalmazkodott egy teljesen más világ látványa tárult a szemük elé.
- Mi a halál ez?! – szakadt ki a csapat közelében álló láthatatlan Reena-ból.
A hangja csak rádión át jött, így nem lehetett tudni továbbra sem, hogy hol áll, csak annyit, hogy ő is látja és itt van. Ám mielőtt bárki is válaszolhatott volna a nőnek, tompa, halk lövéseket lehetett hallani. Olyat, mint amikor kábító fegyverből, vagy éppen sokkolóból lőnek ki. Mindenki érezte, hogy valami eltalálja őket, profin azon a részen, ahol a páncél nem védett. Altató lövedékek, ki kirántotta magából a tűt az láthatta. A világ másodpercekkel később elmosódott, majd elsötétedett. A következő emléke mindenkinek, hogy egy szál alsónadrágban vannak és mindannyian egy-egy ágyhoz vannak szíjazva egy orvosi helységben.

//Végre elértünk a kaland kezdetéig \o/ //
//Folytatás: Z dimenzió//
(Elég oda írni, nem muszáj már ide.)

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Németország (EU) - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 26 Dec. 2015, 00:00

A Hydra felemelkedése: Első csapás - Hatalomátvétel
Résztvevők: Franklin Webster, Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2015. december 30. (szerda) (4 naponta)

2026. karácsony, a felszínen az utóbbi időben levő extrémhideg és csapadékos időnek hála most is közel -20 fok volt éjszaka és legalább egy méteres hó lepte be szinte teljes Németországot. Karácsony másnapja volt, december 26-a. Még sötét volt kint, helyi idő szerint hajnali 3-ra rendelték be Franket és Josephet egy Berlinhez közeli bázisra. Franklinnek ez lesz az első küldetése Strucker báró elit csapásmérő csapatával. Mindkettejüket egy közös eligazítóba vezették, majd meghagyták nekik, hogy pár percen belül megérkezik a felettesük. Valóban így is lett, három óta után két perccel kinyílt az eligazító ajtaja és Reena Reynolds lépett be rajta, már páncélban, de sisak nélkül egyelőre.
- Joseph, Mr. Webster! - köszönt a két férfinak. - A küldetésre Goblin engem jelölt meg parancsnoknak és ő kérette a csapatba Mr. Webstert is.
Néhány pillanatra elhallgatott, hogy őt is köszönthessék és nekiálljon a lényegnek.
- A mostani feladatunk egy roppant kényes és fontos dolog a Hydra számára - mondta. - Nem kevesebb, mint elfoglalni a kancellár palotáját, illetve a parlamentet mellette és megtartani, amíg a többi egység meg nem hozza az elfogott kormánypárti minisztereket és politikusokat, illetve az ellenzéket. A Hydra a mai napon átveszi az irányítást Németország felett, a politikusoknak pedig legalizálniuk kell mindezt.
A két férfira nézett, hogy mit is reagálnak minderre, majd utána folytatta.
- A politikusok egy része a Hydra embere, a többieket kell majd rávenni, hogy igent mondjanak. Harminc ember fog velünk jönni a feladatra, ők fognak alánk tartozni, a többi egység és csapat később csatlakozik hozzánk, amint ők is készen vannak a saját feladataikkal. Van kérdésük uraim?

//Szokásosan felszereléslistát írjon mindenki, egyelőre értelemszerűen fegyverek nélkül!//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Franklin Webster Vas. 27 Dec. 2015, 01:06

Lassan hajnali három óra van. Németországba vittek minket, a Hydra egy, Berlinhez közeli bázisára. Az eligazítás hamarosan kezdetét veszi, és hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok izgatott. Mióta leteszteltek nagyjából mindenre, alig mozdultam ki a laborokból. Ez most felüdülésként ért, és egyúttal elhagyhattam az államokat is. Hamarosan bekísértek az eligazító terembe egy másik férfival, egy emberrel. Mióta elvégezték rajtam ezt a kísérletet, ezt a fejlesztést, azóta kissé másképp tekintek az emberekre, és aki velem együtt volt iderendelve, bár nem tudtam a nevét, de nem tudtam komolyan venni. Elfoglaltuk helyünket, bár én jobbnak láttam állni, úgyis állandóan csak ülök, vagy fekszem, jó volt kicsit kinyújtóztatni magam. Hamarosan megjelent egy nő, páncélban, sisak nélkül, és rögtön belevágott a közepébe. A lényeg: Németország irányításának átvétele. A kancellária és a parlament elfoglalása és megtartása a legfontosabb, míg a többi egység meg nem érkezik a politikusokkal. Tömör volt, és lényegre törő, de ennyi pont elég volt nekem. Ahogy a beszámoló végére ért, átadta nekünk a szót az esetlegesen felmerülő kérdések miatt. Új voltam, első bevetésem volt, nem igazán tudtam, milyen kérdések hangzanak el ilyenkor, és jobbnak láttam csendben maradni, így csak ingattam a fejem, jelezve, nekem ennyi elég. Azt nem tudom, hogy a Joseph nevű él-e a lehetőségével.

/ Felszerlés: - /
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11

Karakteradatok
Főkarakter: Franklin Webster
Síkok:

Témanyitás by King Raten Chromixen Vas. 27 Dec. 2015, 14:15

~Joseph Soltzbauer~

Már egy ideje nem állt össze az elit csapásmérő alakulat, legalábbis nem úgy, mint régen. Hiányzott a Goblin-Reena-Bérmajom trio, de ettől függetlenül volt mivel elfoglaljam magam. Végül Németországba szállíttattak, és berendeltek helyi idő szerint hajnali háromra, azonban ezt az időeltolódásnak hála nem éreztem korainak, kipihent voltam, és tettre kész. Az eligazítóban csatlakozott hozzám egy óriási torzszülött, láthatta az arcomon az undort amikor először ránéztem, bár úgy tűnt, ez kölcsönös. Egyelőre be sem mutatkoztam neki, bár féltem tőle, hogy együtt kell majd dolgoznunk. Kicsivel később megérkezett az emlegetett trio egyik tagja, Reena. A nő testét páncél borította, bár tudtam, hogy milyen karcsú és nőies, kívánnivaló test feszül alatta. Önkéntelenül is megmozgattam robotujjaim, ahogy eszembe jutott, hogy az ő megszerzése alatt veszítettem el a karomat. Miután köszöntött minket, bólintottam.
- Üdvözlöm, asszonyom. Örömmel tölt el, hogy ön alatt szolgálhatok. - mondtam, ami tényleg igaz volt. Normál esetben egy egyszerű sziát kapott volna, de jelenleg a felettesem volt, és ezzel azonnal azonosultam is. Mikor elmondja a feladatunkat, egy pillanatra méregetem az esélyeinket, majd jelzem, hogy van kérdésem.
- Teljes ostrom lesz, vagy kommandós akció? - teszem fel a kérdést, hiszen sok múlik ezen. Ha az éj leple alatt egyszerűen belopakodunk, kiiktatjuk a biztonságiakat, és látszólag nem történik semmi, az megint más felszerelést kíván, mintha teljes tűzerővel rohannánk le az épületeket, és számítanunk kellene az ellentámadásokra, illetve az álcázás helyett a túlélés lenne a legfontosabb.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 30 Dec. 2015, 00:00

Következő körváltás: 2016. január 3. (vasárnap)

Reena figyelte a két férfit, hogy milyen válaszokat, kérdéseket kap. Franklin semmit sem kérdezett, ellenben Joseph igen. Neki szinte azonnal válaszolt is a nő.
- A kancellária épülete az, amelyiknél nem számolunk ostromra. Egy kis épület München szélénél. A Reichstagnál már lehetséges, így úgy készüljenek, hogy mind a kettő verzió lehetséges. A lopakodás, illetve az ostrom is.
Az asztalon az ő oldalánál egy holografikus monitor jelent meg az asztal felett, a nő lenyomott néhány gombot rajta, mire két kép jelent meg, egy modern, de viszonylag nehezen védhető épületről.
képek:
- Ez az első célpont, a kancellária épülete. Amint elfoglaltuk, az embereinket otthagyjuk, hogy ők védjék, mi pedig indulunk tovább a Reichstaghoz. Mindkét helyen Zola magánhadseregére számíthatunk, illetve a saját fajának tagjait is, amiket a Z dimenzióban fejlesztett ki.
Újra lenyomott néhány gombot, ezúttal a parlament épülete jött be rajta, kép szemből, illetve a rajta található dómról is.
képek:
- A parlament épületét itt a dómnál fogjuk megtámadni. Plasztik, golyóállóüveg az anyaga. Robbantással megyünk be, hacsak Mr. Webster nem tudja garantálni, hogy képes az erejével bejuttatni minket rajta.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 31 Dec. 2015, 01:23

~Joseph Soltzbauer~

Megkapom a választ, mindkét eshetőséggel számolnunk kell, tehát ehhez mérten szükséges a felszerelés kiválasztása. Nem tudom Reenánál hogy lesz, ő mennyire fogja megszabni a felszerelésünket, mint Goblin, aki kiválasztotta hogy mik szükségesek, és nem igazán volt beleszólásunk, vagy magunknak kell intézni, minden esetre jó, hogy ezt már tudjuk. A holografikus kivetítőn megfigyelhetjük, hogy az első célpont átvétele nem tűnik nehéznek, megannyi ablak és világítás, tehát messziről átlátható az egész épület, tudhatjuk az őrök elhelyezkedését, satöbbi, ez egy szelet tortának tűnik. A védése már nehézkesebb lehet, de az szerencsére nem a mi dolgunk. Utána jöhet a Reichstag ostroma, ez lesz a nehezebb, főleg ha az első épületnél lebukunk, akkor főleg számíthatnak ránk. Jó lenne fű alatt átvenni tehát a kancellár épületét, hogy utána ennyi előnyünk legyen - bár nem tudom ez mennyit fog számítani. A lényeg, hogy villámgyorsak legyünk, robbantás, beözönlünk mint az oroszok, és mire észbe kapnak, már miénk legyen az épület. Ne legyen idejük szervezkedni, és megerősíteni a védelmet. Persze, ez biztos, hogy nem lesz ilyen egyszerű, de álmodozni csak szabad. Az egész végén bólintok, majd felteszek egy kérdést.
- Nem tudunk a Reichstag területén belülre teleportálni? Jelezte, hogy vannak embereink, ők nem tudják ezt biztosítani? Mondjuk, ha a robbantást elkerülhetnénk, és alapból odabent jelenhetnénk meg, akkor ez is lehetne egy rutin kommandós akció, akár egy puska dördülése nélkül átvehetnénk a helyet. - sejtem, hogy nem lehetséges, viszont érdekel az indok, ez is segíthet felkészülni és felszerelést választani.

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Franklin Webster Szomb. 02 Jan. 2016, 23:17

Egyelőre csak a figyelő szerepét töltöm be. A kérdések és a válaszok nem záporoznak, de elhangzik néhány, így minden részletre kíváncsian figyelek, és ahogy a páncélos nő a mondandója végére ér, valami megfogalmazódik bennem. Egy kicsit meghányom-vetem a dolgot magamban, de végül csak felteszem a kérdésem:
- Ha a Reichstag a nehezebben bevehető, miért nem ott kezdjük? Ne értsenek félre, nem vagyok nagy stratéga, de logikusan gondolkodva egy erősebb, jobban védhető állást foglalnék el először, hogy aztán meghódítsam a környező "falvakat". - valószínűleg most hallották először az átalakulástól eltorzult, reszelős hangom, de én annyira megszoktam már, hogy fel sem tűnt, illetve nem foglalkoztam az emberek reakcióival ezt illetően. Egy kicsit előrébb léptem, hogy könnyebben halljanak, és ne a fal mellől szóljak csak be nekik.
- De természetesen kihagyhatjuk a robbantást a Reichstag dómjánál, rám bízhatja, ha pedig elég szorosan követnek a többiek, nagyjából együtt érhetünk talajt, így még inkább meglepve a bent lévőket. - fejeztem be a mondandóm második felét.
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 03 Jan. 2016, 00:01

Következő körváltás: 2016. január 7. (csütörtök)

Reena megcsóválta a fejét Joseph kérdésére, már innen látszott, hogy nemleges a válasz erre.
- Sajnos nem, védve van teleportáció ellen - mondta. - Voltak bent korábban embereink takarítóként, vizsgálták a helyet, kísérleteztek. Valószínűleg Zola-t ismerve misztikus eredetű lehet, így éppen ezért technológiával nehézkes azt feltörni.
Néhány pillanatot várt, mielőtt folytatta volna a beszédet.
- Ha ennyire egyszerű lenne a feladat, akkor valószínűleg nem minket küldtek volna oda, hanem egy egyszerű egységet - mondta egy halovány mosollyal.
Joseph és Franklin is tudta, hogy ebben azért van ráció, a legnehezebb feladatokra úgyis a csapatot szokták küldeni, mert speciális egység is és minden nehéz helyzetet eddig megtudtak oldani, egyedül Zola dimenziójában nem sikerült sikeres akciót kivitelezniük az ottani helyzet nehézsége miatt. Mindezek után fordult oda Franklinhez, hogy ő is feltett a kérdését.
- A kérdés jogos - mondta. - Az ok egyszerűen megfélemlítés, több csoport megy az összes ilyen kisebb "területet" megszerezni, hogy mire elérünk a parlamentig, már ne legyen semmilyük, lássák, hogy mindent elvesztettek. Pszichológiai hadviselés, talán megtöri őket és könnyebb dolgunk lesz.
Figyelte ezek után a férfit, hogy mi a reakció. Ha még kap kérdéseket, akkor majd arra is felel (következő körben persze), és utána, amint minden kérdésnek és válasznak vége, akkor szólal meg ismét.
- Ami a fegyvereket és felszerelést illeti - kezdte. - Tudom, hogy Goblin megszokta szabni, hogy ki mit hozzon, én nem fogom. Mindenki a saját képességeinek legmegfelelőbbet hozza, amivel úgy érzi, hogy a leghatékonyabban tudja a feladatot ellátni. Ha nincs több kérdés, akkor menjenek felszerelésért és negyed óra múlva ugyanitt találkozunk.

//Akkor a felszereléslistát most kérem majd a reag aljába.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Franklin Webster Szer. 06 Jan. 2016, 20:53

A eligazítás további részét csendben haallgattam végig, és közben magamban készültem a dologra. A hadviselés még furcsa, illetve ez a fajta, így, élesben, de hamar beleszokik az ember, főleg terepen. Nem beszélve arról, hogy más kihasználni a képességeimet itt, mint egy labor falai között, mindenféle gépekre kötögetve. A Joseph nevezetű úgy néz ki, sokkalta tapasztaltabb, mint én, néhanapján nem árt majd meghallgatni, és megfogadni a tanácsot, amit oszt, illetve úgy néz ki, sokkal régebbről ismerik egymást Ms. Reynolds-szal, mint az elsőre kitűnne.
- Még egy apróság: Nem tudom pontosan hogyan tervezik, de eddig nem igen volt alkalmam kihasználni, szabályozni a képességeimet. Egy laborban tartottek ezidáig, örülnék, ha senki nem próbálna meg visszatartani alkalomadtán. - lehet, hogy ezzel túllőttem a célon, és amilyen gyermetegnek indult, annyira lett magabiztos a végére. A Hydra, Hydra marad, vagy elnézik ezt most, vagy nem. Előbbi jó, utóbbi meg nem érdekel.

//Fegyver?! O.o Szerintem nekem nem kell. Méretes puskák kellenének, és még méretesebb meelee, majd esetleg legközelebb.//
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 06 Jan. 2016, 23:02

~Joseph Soltzbauer~

A kérdésemre nemleges választ kapok Reenától, és elmondja, hogy voltak már bent embereink, ami további kérdéseket szül, amiket nem is tudok magamban tartani.
- És tudjuk az őrök helyzetét, illetve ismerjük a fegyverzetüket? Milyen jellegű ellenállásra számítunk? Mennyire fejlettek technológiailag? Nem tudtunk egy-két embert beépíteni az őrök közé? - felteszem a kérdéseimet egybe, mindegyiknél logikusnak tűnik az is, hogy tudjuk rá a választ, és az is, hogy nem. A beszivárgás pedig a Hydra egyik alapja, szóval ezért kérdeztem rá, bár sejtem, hogy ha ez az eshetőség fennállna Reena már mondta volna. Mondjuk, én tuti beépítettem volna néhány téglát. Végül még a mutánsnak tűnő férfi kérdésére is válaszol, majd jelzi, hogy mehetünk a felszerelésünkért.
Miután sikerült mindent beszereznem, és felszerelnem magamra, úgy látom még van némi időm, ezt kihasználva úgy döntök iszok egy kávét, illetve elfogyasztok hozzá egy szendvicset, amivel letudtam a "reggelimet", és kellő energiával indulhatok a küldetésre. Nem akartam túl sokat enni és inni, a beindult bélműködés csak akadályozna, illetve elég amatőr lenne ha teli hólyaggal szívnám végig a küldetést, viszont üres hassal se célszerű az indulás. Végül visszatérek az eligazítóba, ahol megbeszéltük, hogy találkozunk, majd csöndben kivárom az indulást.

Felszerelés:

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 07 Jan. 2016, 00:00

Következő körváltás: 2016. január 11. (hétfő)

Franklin nem vette észre, hogy messzire ment volna a szavaival, ahogyan eddig, Reena úgy válaszolt neki most is.
- A jelentések szerint alkalmas arra, hogy terepre jöjjön. Egyébként nem kell tartania, könnyedén kitudom ütni, ha úgy alakul, hogy a társaiban tenne kárt, vagy nem tudja uralni az erejét - nyugtatta meg a nő Franklint.
Ezek után nézett rá Joseph-re.
- Azt, hogy harcban hol lesznek nem tudjuk, de olyan helyre érkezünk, ahol nem fognak ránk látni - magyarázta. - Zola emberei vannak ott, a technológia fejlettebb, mint a Hydra-é, olyan, mint ami a Z dimenzióban volt. Éppen ezért nem lehetett beépíteni senkit.
Ezek után ment mindenki a fegyverekért. Reena szokásához híven két katanát hozott még, illetve M4-et és egy glock-ot. Mikor látta, hogy Franklin semmilyen felszerelést nem hozott magának, még egy rádiót sem, egy fülest adott oda a férfinak, egy olyat, amit még ő is kényelmesen használhat.
- Remélem nem e nélkül akart elindulni.
Ha mindenki megvolt, akkor a teleporthelyésgbe mentek, ahol már a többi katona is ott volt felszerelkezve. Amint készen állt mindenki, egy villanás után az épület oldalánál találja magát.A villanás után mindenkit hányinger és szédülés fogott el egy pillanatra, még sötét volt, amikor megérkeztek az épület falának tövébe.

elhelyezkedés:

//Fegyver igen, az asgardiak is egy erőkategóriában vannak veled, mégis használnak kardokat, pörölyöket és sorolhatnám. Plusz van, hogy hulk is használ kardot (képregény), oké Skaar, de az majdnem Hulk már. A karidhoz pl egy raktéavető is remekül illett volna.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 15 Jan. 2016, 00:00

//Raten is ígérte, hogy kövi körre már ír, kedden lesz remélem új kör.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Franklin Webster Pént. 15 Jan. 2016, 16:49

Fegyvert nem választottam most, nem tudtam, mit vihetnék magammal, és úgy gondoltam, egyelőre nem kérek túl sokat. Amíg mindenki összeszedte magának a felszerelést, én elgondolkodtam a dolgon. Merengésemből Reena rángatott ki, mikor egy általam is használható kommunikációs eszközt adott át.
- Azt hittem, ez olyan egyértelmű, hogy nem kell külön kiválogatni. - tudtam le ennyivel. Igazából nem tudtam, hogy megnyugtasson vagy félelemmel töltsön el, hogy Reena egymaga képes lenne kiütni engem, ami valljuk be, nem könnyű dolog.
Amint mindenki készen állt, egy teleport gépbe léptünk, és a lehető legközelebb vittek minket az épülethez. Ahogy megérkeztünk, a teleportálás utóhatása okán hányinger és szédülés fogott el, valamint nem igazán láttam tisztán egy darabig, de minden tünet hamar enyhülni kezdett, ahogy friss levegővel töltöttem meg a tüdőmet. egy pár fa közelében érütnk ki, és mellettünk egy nagy placc, valószínűleg gyülekezésre használt terület volt, illetve valamelyest "fogadó területként" szolgált. Innen már nem volt más, csak megvárni az első utasításokat.

/Bocsi, volt egy kis gebasz a meló helyen :/ restellem/
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 19 Jan. 2016, 00:02

Következő körváltás: 2016. január 23. (szombat)

Franklin jó egy ideje volt a Hydra-nál, azért tudhatta, hogy nem volt a nő kispályás. Azon kevés nők egyike volt, akik elvégezték az amerikai tengerészgyalogságnál a ranger képzést. Klón volt, az igazi meghalt egy közlekedési balesetben, a Kocka projectek egyik legjobb alanya volt, annyira, hogy a Kéz a Hydra-ból való kirúgása után elraboltatta, majd egy kísérletnek vetették alá. Ugyanolyan regerációt kapott, mint a híres Rozsomák és úgyszintén fémcsontvázat kapott, amint ezt a Kéz megcsinálta a Hydra visszarabolta a nőt. A jelenleg itt jelen levő Soltzbauer is annak a csapatnak az egyik tagja volt, akik visszahozták a nőt. A visszakerülése után ő maga is az egyik fejnek, Strucker bárónak az elit csapásmérő csapatának tagja, most a vezető-helyettese lett. Valószínűleg a vezető, az idős tábornok, Goblin nem is engedte volna el a csapatot, ha nincs olyan tag, aki képes egyedül leszerelni Franklint.
A megérkezés után mindenki néhány pillanat alatt össze tudta szedni magát, a többség hozzá volt már szokva egyébként is mindehhez, hogy a teleportáció ezzel jár. Amint mindenki megvolt, akkor szólalt meg Reena a rádióba.
- Csoportokban megyünk, több vonalban - mondta. - Mindenki figyelje a fenti részt, a tetőt, és a lenti ablakokat, átellenesen, hogy nehogy meglepjenek minket. A legutolsó személyek a csapatok hátát fedezik.
Ekkor fordult oda Joseph-hez és Franklinhez.
- Ezen az oldalon mi vagyunk az utolsók. Indulhatnak!
A katonák szépen elindultak, nem sokkal később már csak a hármas maradt ott, Reena ekkor csak a kezével intett, hogy a két férfi is induljon és tegye a dolgát.

//Semmi gond, előfordul Smile
Én meg bocsánat, hogy ennyire pocsék lett, de épp 39 feletti lázzal halódok...//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Franklin Webster Pént. 22 Jan. 2016, 15:58

Mindenki elfoglalta a helyzetét, közben pedig eszembe jutott két alkalmi bajtársamról, illetve a felettesemről néhány információ, amit még a Hydra adatbázisában láttam. Nem kispályások, és később, az is bevillant, hogy nem küldtek volna ide velük, ha nem biztosak abban, hogy képesek megállítani egy-egy dühkitörést. Vettem egy nagy levegőt, majd Reena kiadta a parancsokat, és eligazította az embereket. Minden területet és lehetséges lövészpontot le akart fedni, ami érthető, plusz az utolsó emberek fedezik a bevonuló egységeket. Ez a mi esetünkben pont minket takart, így megvártuk, míg az emberek majdhogynem elfoglalják helyeiket, illetve elérik a nekik kiszabott pontokat, majd mindhárman megindultunk. Egyelőre csak figyeltem a környezetet, nehogy csapdába sétáljunk, és próbáltam úgy állni, hogy Reena is, és Soltzbauer is lássanak tőlem, de ha úgy adódik, a lövedékek inkább engem érjenek. Sok hasznuk nem hiszem, hogy lenne, bár Zola technológiája azóta alkothatott új játék szereket, így csak óvatosan vetődöm bármi, vagy bárki elé. Én sem őrültem meg teljesen.
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by King Raten Chromixen Pént. 22 Jan. 2016, 22:31

~Joseph Soltzbauer~

Mikor az eligazítás végéhez értünk, Reena még egy kommunikátort is átnyújtott az újoncnak, mire eszembe jutott, hogy én is elfelejtettem.
- Sajnálom, de én is elfelejtettem a kommunikátort. - jeleztem, nem akartam tovább rontani a helyzetet azzal, hogy elhallgatom, és élesben nincs nálam. Hibáztam, és fel kell vállalnom. Ha engedélyt kapok, akkor hozok gyorsan egyet, vagy ha van a nőnél, akkor hálásan elfogadom egy szégyenlős mosoly keretében. Ha viszont büntetésből nem hozhatok, azt is vállalom, bár értelmét nem látnám. Így vagy úgy, kommunikátorral vagy anélkül, de végül a teleport teremben találjuk magunkat, és elindulunk a bevetésre.
A teleportáláskor már számítottam a következményekre, az émelygésre és a szédülésre, ezért gyorsan meg is próbáltam túltenni magam rajta. Reena tartott egy rövid tájékoztatót az embereknek, majd hozzánk fordult, és jelezte, hogy mi vagyunk a hátvédek, mire bólintottam. Kibiztosítottam az M4-emet is, és a szememhez emeltem az optikát, amit infrára állítottam, és végignéztem a környéken, ellenséges célpontok után kutatva. Ha találtam, akkor azokról tájékoztattam a főnökasszonyt is.
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 23 Jan. 2016, 00:02

Résztvevők: Résztvevők: Franklin Webster, Joseph Soltzbauer és Reena Reynolds
Következő körváltás: 2016. január 27. (szerda)

Mikor Joseph szólt, hogy elfelejtette a kommunikátort, Reena intett az egyik katonának, aki a tartalék felszerelése közül előhalászott még egyet és a férfinak nyújtotta. Franklin tudott úgy helyezkedni, hogy szükség esetén fedezze a felettesét, de minderre egyelőre nem volt szükség. A csoport remek katonákból állt, minden a lehető legjobban alakult és szépen haladva tudott a teljes társaság sorjázva menni a fal mellett. Ami talán furcsa volt, hogy nem látszott sehol sem ellenfél. Szabad szemmel sem voltak láthatóak, sem pedig távcsővel, sem annak, aki hő-, éjjel- vagy infralátással sem észlelt senki semmit. Nem voltak katonák a tetőkön, az ablakokon át sem látszottak effélék. Ennek ellenére senki sem volt óvatlan és nem bízta el magát. Ahogyan az utolsók is odaértek a már álló katonákhoz, akkor Reena is letérdelt, majd intett a kezeivel a két társának, de hangosan is megszólalt.
- Soltzbauer, Webster - kezdte. - Ezen az oldalon maguk intézik az ablakot!
Az ablak - mint a képen is látható - a talajszinttől az emelet tetejéig tartott, a többi katona, akik már előbb megérkeztek ide jelezték, hogy nem látnak semmilyen mozgást odabentről. Ha a két férfi ellenőrzi, akkor ők sem láttak senkit sem, teljesen szabadon ténykedhettek az ablaknál már ami a bejutást illette, az már csak tőlük függ, hogy miként akarták mindezt megoldani. Ha a másik oldalra néztek a másik oldalra, akkor látható volt, hogy C4-et szereltek az üvegre, hogy berobbantsák azt.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Franklin Webster Kedd 26 Jan. 2016, 00:02

Megkezdtük a behatolást. A környéken egy teremtett lélek nem tartózkodott, és nem voltam benne biztos, hogy ez jó jel, vagy csapdába sétálunk. A túloldalon már az egység elkezdte kipakolni a robbanószereket, majd egy hozzáértő elkezdte azokat fehelyezni az üvegre. Amikor mi is odaértünk, egy pillanatra megálltunk, rendeztük magunkat, majd mikor a túloldal készen állt, Reena felé fordultam:
- Robbanószert használna, vagy rám bízza a behatolást ezen az oldalon? - a robbanószer és a robbanáts lökéshulláma nem igen lesz hatással rám, ezen kívül az üveg egyáltalán nem sérti majd fel a bőrömet, és így megspórolhatunk egy nagy adag C4-et. A kérdés afféle formalitásnak szántam, reméltem, hogy ez igazából nem kérdés tárgy, de persze megvárom, míg a felettes válaszol.
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Jan. 2016, 19:09

//Nem tudom, hogy Raten tervezett-e írni, de én annyira pocsékul vagyok, ha írna sincs erőm arra, hogy írjak. Szóval rettenetesen elnézést kérek, de csak vasárnap lesz új kör. Még 1x elnézést a fennakadásért, többet nem hiszem, hogy ez előfog fordulni.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Németország (EU) - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 31 Jan. 2016, 00:07

Következő körváltás: 2016. február 4. (szerda)

Franklin kérdésére Reena azonnal felelt is.
- Amit a legoptimálisabbnak gondol - mondta.
Így ebből lehetett tudni, hogy Franklin puszta kézzel is beütheti az üveget. Látható volt, hogy a másik oldalon lassanként befejezték a C4-ek pakolását és kissé hátrébb is húzódtak a katonák a robbantáshoz. Mivel Franklin is úgy gondolta, hogy ezen válasz alapján spórolhat a robbanószeren, így a saját fizikai erejét vetette latba akkor, amikor a másik oldalon a robbantás történt. Ahogyan számított rá az ütése nyomán az üveg beszakadt azon a részen, ahol az ötventonnás ütés átvitte az. Mindenhol máshol pedig az egyébként golyóállóanyag is végigrepedt, majd rengeteg kis darabban omlott a földre. A másik oldalnak ugyanez lett a sorsa.
A katonák egyből beindultak és Reena intett a két férfinak is, hogy ők is menjenek. Saját maga aktiválta a páncélja láthatatlanságát, így nem lehetett tudni, hogy merre lehet. Ha Frank és Joseph is bemennek, akkor látták a belső udvart is, ott sem látszott senki, felfelé vezetett lépcső, csak éppen visszahajló volt az, azaz a lépcső pont a fejük felett ment fel az emeletre, így arra nem láttak rá, ahogyan az emeletre sem, ami felettük volt. De amit igen, ott nem volt ellenség. Két irányba vezetett a földszinti folyosó, ami az irányból ítélve a két oldalsó szárnyat érinti mindkét irányba majd. Ezekből az irányokból sietős lépteket lehetett hallani, ahogyan közeledtek, felülről pedig a csapat közé két gránátnak tűnő tárgy zuhant le.

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 02 Feb. 2016, 23:37

~Joseph Soltzbauer~

Sajnos senkit nem láttam egyik tartományban sem, ami inkább volt zavaró, mint nyugtató. Ha látnék biztonságiakat, legalább ennyivel előrébb lennénk, hogy tudnánk merre van biztosan ellenállás, de így még ennyit sem tudunk. Mindegy, megkaptuk a parancsot, miénk az ablak, mire Webster már vissza is kérdez, hogy erővel vagy robbantással kívánják a behatolást. Én az előbbire voksolnék.
- Én az erőre voksolnék, a robbantás felesleges pazarlás ha el is kerülhetjük. - mondom, és Webster már üti is az ablakot, miközben a többiek robbantják a C4-eket. A többi katona egyből indul, miközben mi is megkapjuk a parancsot, mire egyből így is teszek. Odabent láthattuk az udvart, azonban itt se látok senkit, és épp feltérképezném a lépcsőt is amikre nem látok rá, amikor ismerős hangot hallok, oda pillantva pedig egy gránátnak tűnő valamit látok a földre zuhanni. Azonnal, ösztönösen adom ki a parancsot a fülbe épített implantjaimnak, hogy zárják a hallójárataimat, miközben az ellentétes irányba vetődök takarva az arcomat, egy ordítással.
- Gránát! - kiáltom, és várom hogy valamilyen jelzést kapjak arra vonatkozóan, hogy kisült. Ez lehet a kezeimen átszűrődő fény, vagy éppen a hajamat borzoló robbanási szél, esetleg füstszag, lényegtelen, de hallani ugye nem hallok semmit. Amint megbizonyosodtam, hogy kisült a gránát, nyitom a hallójárataimat, és emelem a fegyveremet, illetve ha szükséges, akkor a maszkot is az arcomra illesztem egy kézzel. Ha ellenséges mozgást látok, akkor pedig gondolkodás nélkül lövök.

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 04 Feb. 2016, 00:01

//Ha most írnék az fájt volna, nagyon (amúgy sem éreztem ma jól magam), így hétfőn lesz új kör, ha ír Franklin, ha nem.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Németország (EU) - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Franklin Webster Csüt. 04 Feb. 2016, 20:42

Nos, Reena beleegyezett, hogy spóroljunk a robbanószerekkel, és Soltzbauer is támogatta az ötletet. Egy lopott félmosoly kíséretében az üveghez léptem, és a túlodalon állókra vártam, amíg robbantanak, majd velük egy időben a lehető legnagyobb erővel zúztam be az üveget, ami nem volt kétség, engedett az öklömnek. Az üveg apró darabokra hullott szét, és akadály nélkül bejuthattunk a belső részre, ahol az udvar tárult a szemünk elé. Innen még óvatosabbak voltunk, ismeretlen terep, bárhonnan jöhet ellenállás, vagy egyéb véderő. És ez meg is történt. Ahogy beljebb haladtunk a lépcső tetejéről, halk, pattogó hanggal egy gránát hullott alá, hogy megálljon a lábunk előtt. Soltzbauer azonnal egy kiáltással jelzett mindenkinek és odébb vetette magát, míg én - remélve, hogy nem harapok fűbe - kézbe vettem a gránátot, amilyen gyorsan csak lehet, és két tenyerem közé szorítottam, remélve, hogy csak egy átlagos cucc, nem pedig valami spéci, mondjuk kifejezetten olyanok ellen, mint ént.

//Bocsi, kicsit megcsúsztam a teendőkkel, most jutottam gép elé.//
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 08 Feb. 2016, 00:01

Következő körváltás: 2016. február 12. (péntek)

A gránát megérkezésére nem csak Joseph, de mindenki itt és a másik oldalon is azonnal ugrott fedezékbe, a pajzsaikat emelték az emberek maguk elé, hogy azzal is védjék magukat. Egyedül Franklin volt az, aki nem tette meg mindezt, hanem a lehető leggyorsabban kapta fel a gránátot és zárta a kezeibe. A négy gránát nagyjából egyszerre robbant fel, a másik oldalon látszott elsőre, hogy az egyik sima robbanó volt, a másik pedig villanógránát, hogy duplán zavarja az embereket.
Franklinnek, amire gondolt az sajnos bejött, mióta megkapta a besugárzást ritkán érzett fájdalmat, a vérét pedig nem is látta azóta. Eddig. Égett hússzagot érzett a kezei körül és az egész lüktetett a fájdalomtól. Az ujjai súlyosan károsodtak, ha nem lett volna ekkora ellenállása, akkor valószínűleg mindkét kézfeje leszakad. De így csak szinte csontig égtek az ujjai a tenyere, kézfeje teteje is szinte teljesen megégett, mindkét kezén egy-egy ujj - bal gyűrűs, jobb mutató - hiányzott, a kézfej pedig erősen vérzett. A fájdalomtól és a sokktól, amit kapott a földön feküdt.
A sérülésnek azonban előnye is volt, a vakítógránát nem zavarta meg a többieket és emiatt Joseph is azonnal látott hat ellenfelet a saját oldalukon, akik azonnal golyókkal nyitottak tüzet rájuk, de egyelőre olyan szögben és helyen vannak, hogy teljesen fedezék mögött, de ők lefele tudnak a csapatra lőni.

//A sérülésre: a robbanás misztikus/mágikus volt, így roppant lassan fog gyógyulni. Annyira, mintha egy sima embert ért volna a sérülés. Így ezen esetben a regenerációd nem tud érvényesülni. Mágikus sérülés regennel is szívás...//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.