Fordulás

Go down

Fordulás Empty Fordulás

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 13:01

Egy kis háttérinfó: Minden Apokalipszis Kora kaland/esemény párhuzamos a Marvel képregényekbeli eseményekkel. Ez a kaland az Októberben induló 9 részes Avengers & X-men: AXIS eseményét fogja lemásolni, ahol Vörös Koponya telepatikus erejével kifordítja a világot önmagából.

A Kaland!
Egy sötét világ nevű realitásban a nácik megnyerték a második világháborút és azóta is uralkodnak. Ebből a világból származik egy Rorschach nevű fanatista ember. Ez a maszkos figura (amúgy Ultimate Guru karaktere az előző XMR-ről) világunkba érkezve megszerezte a legfőbb mágus talizmánját és varázsló erőkkel legyűrte a világ uralkodóit. Azóta erejét gyűjti és tervez Fájdalom (Apokalipszis lázadó első lovasa és a volt legfőbb mágus) titkos raktárában és laborjában. Most a misztikum mestere újra lecsap kifordítva az Apokalipszis Korának szabályait. Kezében van a világunk, mint gyermek a gyurmával úgy játszik majd vele, hogy felépítse a saját tetszésének való univerzumot.
Két héttel vagyunk az Eredendő Bűn eseményei után.

Rorschach első megjelenéséről itt olvashatsz:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1771-kanaan-afrika
Rorschach, a Legfőbb Mágus
Fordulás Norn_%28Earth-4290001%29_from_New_Avengers_Vol_1_20_0001

Bárki jelentkezhet. Eredendő Bűn után karaktert kapott Zield: Szellemlovas/Megtorló, Aua: Amazon és Thorhalla: Reena/Harci Madár. Szívesen láttok új apokalipsziseket, de itt is kint lesz a lehetséges njk-k listája. Minden karakter egy nem rég indult képregényből analóg. Szóval, ah Marvel indít egy Hulk képregényt és kirakok lehetséges njk-nak egy hulkot. Most nem csak az eredendő bűn alatt megjelent njk-kat listázom ki, de kaptok még pluszba információt melyik karakter minek az analógja.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 13:28

Fordulás 1804618-age_of_x___widow_0018
- Fekete Özvegy
Fájdalom volt kémje. Ez az emberi nő eredete szerint ismeretlen. Martalóc, azaz kiborg. Fájdalom súlyosan átalakította. Szinte semmi emberi mivolta nem maradt. Egy tökéletesen érzelemmentes kém. Apokalipszis Halálakor ébredt fel egy hete járja a világot és keresi a helyét most, hogy nincsen ura kit szolgáljon és feladata, amit teljesíthetne.
Képesség: Martalóc. Kiborg alkarpengékkel, kiborg vörös szemekkel, amik jobb tisztább látást, éjszakai és hőérzékelést nyújtanak. Van rajta még egy átalakító. Ezzel képes holoképpel álcázni magát. Minél több körig állítja be annál hitelesebb lesz a kép. Pl: ha láthatatlan akar lenni mindig lesz némi elmosódása, mert 3 kör alatt mozdulatlanul válik láthatatlanná. Mozgáskor a háttérhez adaptálás miatt egyértelműen érzékelhető a köralakja és a hibás tükröződése. Minél lassabban mozog annál kevésbé feltűnő. Feltudja venni már látott személyek külsejét ez is 3 körbe kerül csak nála nagyobbakét tudja és csak a látványa és lesz olyan. Ezért főleg nők külsejét másolta le. Emberként tökéletes képmemóriája, az időmemóriája, mindenre tisztán emlékszik, ami valaha átélt vagy látott. Képes egy tucat nyelven beszélni és különböző hangokon is kommunikálni, mint egy szinkron színész. A hangjai imitációk sosem lesznek egyezőek.
Háttér: a Blackwidow sorozat miatt került a listára ő. Hasonlóan egy alter Blackwidowt használok neki.

Fordulás 615537-ss
Fordulás 327860-41686-steel-serpent
Fordulás 144182-26800-steel-serpent
- Az Élő Fegyver
Jack Fu, egy fiatal mutáns volt, akit Jet Lee Tao Papként ismert meg és kezdett el nevelni. Képességük azonossága miatt hamar más célokra kezdte őt használni. Ő volt a férfi titkos fegyvere. A mutáns, akiről senki se tudott. Mire főpap lett személyes bérgyilkosaként alkalmazta őt. Mikor Tao lovas lett Jackienek ajánlotta a főpapságot akkor, ha legyőzi Kun Klun harcművészeit. A férfi elment évekig kereste Kína elrejtett városát mikor bejutott kérte a tudásukat azok megtagadták így egy évig háborúzott velük mire végül a vérrel festett városban már csak ő állt. Mire hazaért mestere meghalt és annak ura Apokalipszis is.
Képesség: Jack mutáns. Képessége szerint érzékeli az energiákat. Látja miben mennyi és hol megy végbe. Képes meglátni a gyenge pontokat ezzel. Ezen felül Fu harcművész, méghozzá Apokalipszis Korának legnagyobbja. Évtizedekig képezte magát. Csakis halálos küzdelmekben vívott és bárkit legyőz kézi párbajban képessége nélkül is. Képes a testében áramló chit elmozgatva gyorsabban gyógyulni (kétszeresen, csak ha meditál), gyorsabban mozogni (kétszeresen, csak ha koncentrál) és minden erejét egyetlen ütésbe koncentrálni, amitől ökle látszólag lángba borul. A tűz normális láng, ami őt nem sebzi és csapás után kezéről ki is hal, de gyulladásra képes tárgyakat lángra lobbanthatja érintkezéskor. (pl: ruha)
Háttér: Iron Fist, Living Weapon sorozat miatt lett ez a karakter. Mivel a legközelebb Tao lovas karaktere állt itt egy harcművészhez így gondoltam az ő karakterének lehet valahol egy igen veszélyes tanítványa. Még a neve is egy paródia tao nevéből Smile

Fordulás Earth_1298_Binary_01
- Renee-sans
Ez a volt kree katona, kapitányi szintig jutott rózsaszín bőre ellenére. Mesterlövész és kitűnő pilóta. Kree katona volt egészen ameddig Galactus el nem kezdte megenni a bolygóikat. Mivel alfaja alávaló így a dicső halál helyett az ártatlanok mentésével bízták meg. Harcolt együtt Thor-vellel. A Királyságokban volt mikor három barátja elment utánuk ment, de nem találta meg őket így nem tudja, hogy mi lett velük és mire visszaért a királyságok romokban volt.
Képesség: Lásd kreek. Renee mesterlővész a lézerpuskája körönként 30 mérfölddel távolabbra tud lőni, egészen ameddig el nem éri az ezer mérföldet. A sugár töltés után hamuvá égeti a célpontot. Sima lövésnél nagyon erős pontszerű sugarat lő, ami majdnem mindenen áthatol. Ruhája kree katonai ruhának felel meg.
Háttér: Eredetileg tagja volt a most érkezett idegen lényeknek, ami egy afféle Guardians of The Galaxy analóg volt, de őt senki sem kérte így még mindig él és aktív. Ő a legérdekesebb számomra a csapatból, mert a neve egy régi marvel vicc. ugyanis Marvel univerzumban a fontosabb kreek nevei képregény kiadók neve volt (Marh-vell/Marvel, At-las/Atlas, stb) az ő neve hangosan kimondva Reneszánsz Smile

Fordulás 2143838-tumblr_ldm9glsdmz1qdwipto1_1280
- Fáklya
Az eredeti szuperhős az aranykorból, akiket évszázados álmukból ébresztett fel Apokalipszis halála. A második VH óta kikapcsolt állapotban lévő android csak egy hete járja a földet újra. Fáklya avagy Jim Hammond, android. Külseje egy gyógyuló teljesen emberszerű szintetikus anyag, de belül tiszta fém. Ott volt Uatu testének becsapódásakor és megsérülve lezuhant azóta újra aktív.
Képesség: Fáklya android, már ezért is ellenállása nagyon nagy, de a bőre emberien érzékeny így lehet, hogy túlél egy puskalövést az arcba, de sokkot kaphat a bőr leszakadásától. Ellenben képes lángba borulni. Ez a tűz őt nem sebzi, ilyenkor tud repülni és tűzet termelni magából, amit eldobhat vagy lőhet.
Háttér: ő egy All-new Invaders párhuzam.

- Hood jobb és bal keze
Mikor Hood Lovas volt két különleges ügynököt alkalmazott.
Fordulás 963132-132_what_if__daredevil_vs__elektra_1
- Oni
A vörös ruhás férfi, japánból származott. Állítólag ősei egy Kéz nevű szekta tagjai lehettek. Fiatalon a szekta képezte és nevelte harcművészetre és az ereje használatára mikor Hood főpapként kiirtotta őket a fiút magához vett és átalakította. Ő volt a lovas Bal keze. Mikor mestere meghalt ő inkább visszavonult és csak most, hogy a rend elbukott bújt elő.
Képesség: Démon valójában ember, de mágikus ereje van. Képes zöldes köddé válni. Ebben a formában repülni és áthatolni a légmentesen nem zárt járatokon. Ha megsérül ködként gyógyulni is tud. Felszíni sérülések 1 óra, enyhék 1 nap, súlyosak egy hét és életveszélyesek hetekig kell úgy lennie. Ez alatt csak repülhet vissza alakulva kockáztatja a sérülése okozta mellékhatások megjelenését (pl ájulás). Csakis az időlejárt a után gyógyul meg addig viszont a seb teljesen megmarad. gyógyulás alatt max pár körig maradhat nem ködként. Harcművész, a széles kard a juditsu és karate nagymestere. Továbbá remekül ért minden nindzsa fegyverhez.
- Sólyom
Ez a mutáns nő Hood Jobb keze volt. Még Amerikában találkoztak már akkor nagyra törekvő pap volt a lány mikor Hood még főpap. Rávette, hogy hagyja ott a vezetőjét. A lány beleszeretett és végig hűségesen követte. Démon kiképezte mindenre. Halála (amiről kiderült, hogy nem igaz, de ez még nem tudni) után a lány egészen Apokalipszis bukásáig gyászolta.
Képessége: Sólyom mutáns. Hihetetlenül jó látása van. Még a sasok és sólymok éles látását is felülmúlja valamivel. Fő fegyvere egy Apokalipszisi lézer pisztoly, amit látása miatt halálos pontossággal képes forgatni. Harcművészetében ugyanazokhoz ért, mint Démon csak kevésbé jól.
Háttér: Ők az Elektra és Daredevil képregények analógjai.

Fordulás 2939031-nighthawk712
- Éjsólyom
Éjsólyom egy alternatív világból jött, ahol ő az egyetlen ember. Szülei tragikus megölése után tökéletes harcossá és detektívvé képezte magát és visszatért Amerikába küzdeni a bűnözés ellen. Magán kívül nem látott még jelmezest (nem hogy szuperlényt) és pár évnyi kaland után a világ szétesett és itt jelent meg. Igen, ő Batman csak más névvel.
Képesség: Éjsólyom ember. Tudása és fizikai állapota az emberi lehetséges maximumán van. zseni, remek kémikus, de zsenialitása következtetésre vonatkozik. Gyorsolvasó, képes egy oldalt elolvasni 10 másodperc alatt. Remek harcos, Az Élő Fegyveren utána második legjobb harcművész a bolygón. Kitűnő színész, hasbeszélő, utcai harcos, kémikus, helyszínelő, nyomolvasó, szájról olvasó, ismeri a jelbeszédet, a katonai jelbeszédet, amerikai és ázsiai hadi technikákat, a bushidot, a szamurájok harcművészetét, festészetet, költészetet, irodalmat és gyakorlott hegymászó. Ruhája golyó és tűz álló. A köpenye magaslatban képes szárnyakként segíteni a suhanásban, bár repülni nem, de landolnia szelek szárnyán tud velük. Kesztyűk kézfej részein egy közél kilövő szerkezet van, amiben végén madárszerű karmok kapaszkodnak meg a célban. Csukló mozdulattal tudja kilőni és visszahúznia kötelet.
Háttér: Ő egyszerre Hyperion analógja az Avengersből és Moon Knight-é.

Fordulás Madri_%28Earth-295%29
- Madri
Apokalipszis belső egyházának szerzetei. Egy többszörösödni tudó mutánsból alkotott belső szövetség. A nevük, a Madri egy csoportos megjelölés, egyházi rang (hasonló a barátokhoz) és a saját család nevük is. Minden Madri egyforma de más személyiségük van valamennyire. Külsőre, ha nem sérültek meg akkor egyeznek. Végletekig Apokalipszis pártiak. Mesterük halála óta is követik a vallását és a szokásait. Mára az egyházuk szétesett és a játékosok a szabadon járó Madri papok és Madri katonák bőrébe bújhatnak. A Madri csakis Apokalipszisnek felelt. Afféle belső kör voltak. Madri papjai borotvált fejű ódákat éneklő, történelem szakértők. Ők tartják életben a vallást és az Apokalipszis kultuszt.
Fordulás Madri_%28Earth-295%29_005
A madri katonák és őrök lándzsa forgató és puska hordó harcosok. Ők védik a vallást. A templomok tőrei és vadászai. Sokszor gyors hangtalan küldetésre is őket küldte ki Apokalipszis. A katonák arcának bal részén egy zöld katonai tetoválás van mindig.
Fordulás Madri_%28Earth-295%29_003
Páncélok és fegyverek:
Fordulás Madri_%28Earth-295%29_001
Fordulás Madri_%28Earth-295%29_004
Fordulás Madri_%28Earth-295%29_002
Most a madri vallást visz az elveszettekhez, mint a misszionáriusok, ha kell ölnek, hogy megtartsák a hitet. Itt mind kreatívak tudtok lenni, hogy mely madri merre is vette az útját.
Képességek: A Madri képes sokasodni. ha kinetikus behatás éri (értsd megütik vagy megüti magát) egy másolat jelenik meg. Ezek a másolatok dupla annyi ideig maradnak, mint amekkora a szintje a játékosnak. (6. szintől háromszor annyi ideig) Utána visszahúzódnak a játékos madrijába. Az ütés pillanatában minden szervetlen dolog (fegyver, ruha, eszköz) duplázódik a madrival és függetlenül attól, hogy mi volt a másik madrinál az is vissza kerül az "eredetibe". Hiába fog a madri mása egy jó fegyvert az bizony elfog veszni amikor vissza csúszik az "eredetibe". Egy Madri végtelen számú mást teremthet, de ha meghal mind meghalnak és minél többet csinál annál nagyobb a veszélye a személyiség eltérésnek így onnan kezdve lehet, hogy párat már én fogok uralni és nem fognak hallgatni a játékosra.
Felszerelése a katonáknak: Egy különlegesen erős alabárd agy egy lézerpuska.
Háttér: Ők az All-new X-factor analógjai.

Fordulás X-Universe_Vol_1_1_page_22_Robert_Bruce_Banner_%28Earth-295%29
Fordulás Hulk_Origins
- Lény
Bruce Banner a tudós korán eladta a lelkét egy lovasnak. Cserébe folytatnia kellett a kísérleteit egészen ameddig ki nem derült, hogy ő lesz az alanya mindennek. Mikor a sugárzások és szérumok hatására Bruce átalakult az áldozatai által Lénynek nevezett dologgá. A lovasok elrejtették őt majd bevetették az emberi ellenállás ellen, de sajnos Sue és Grimm kijózanították és utána segített nekik majd a maga útjára tért. Most is csak a kényszer fogja őt előcsalni.
Képesség: Banner egy zseni. A sugárzások legnagyobb ismerője. zseniként a találmánya a gamma bomba, ami képes egy New York szintű szigetcsoportot eltüntetni. Ha Banner dühös lesz átalakul a Lényé. Lényként ereje 50 tonnás erőkategóriába tartózik. Lényként hihetetlenül ellenálló és a lézersugarak is felszíni sérülést okoznak csak. Ellenben nem gyógyul olyan gyorsan. A könnyebb sebek egy körön belül eltűnnek, de a komolyabbak akár hetekig kell pihennie és a halálos sérülést nem tudja túlélni maximum megfelelő orvosi ellátással.
Háttér: Ő a legegyszerűbb. Ő Hulk analógja méghozzá az AoA verzioó. Szinte semmit sem adtam hozzá vagy vettem el.

Fordulás Wolverine_%28Holocaust%29_%28Earth-295%29
- Rozsomák
Holocaust személyes vadászkutyája, ez a kínzást és gyilkolást élvező véreskezű mutáns csakis ebben a világban ismert. Mikor mestere meghalt ő vezető nélkül maradt és elment élvezni a gyilkolást egyedül. Bár Holocaust feltámadt, de nem találta ügynökét és az sem kereste őt. Rozsomák élvezi a pusztítást és a szenvedést. Számára ez játék és szórakozás. Mióta szabadon járja a világot csak sorozatgyilkosként próbálja fejleszteni a művészetét.
- Rozsomák különlegesen jó szaglással rendelkezik, akár egy vadászeb. Háromszor erősebb, gyorsabb, ügyesebb, jobban hall és lát, mint egy átlag ember. A maga két és fél méterével mindenki fölé tornyosul. A súlya fél tonna. Regenerációja egyezik Lényével. Továbbá képes az általa megérintett személyben egy elvakult őrjöngést generálni,a mi során rajta kívül mindenkit megpróbál majd megölni. A szemei lilás fognak világítani, ahogy ez az energia lassan felemészti és, ha (12- a játékos szinte=) körön belül nem szakítják meg telepatikusan vagy nem veszti eszméletét az áldozat vagy Rozsmák akkor az energia felemészti és csak üres csontokat hagy belőle. Rozsomák képes ezt a hatást pusztán egy gondolattal is kikapcsolni.
Felszerelés: Alkarján a két pengéje.
Háttér: Ennek a karakternek semmi köze sincs a megszokott Rozsomákhoz. A nevén kívül semmiben sem hasonlít rá és csakis az AoA képregényekben jelent meg. Ő itt persze Wolverine analógja és képességei leírása teljesen a képregényből vannak, ahol szerepelt.

Fordulás Credits
- Őrszem
Az utolsó egyben lévő őrszem a bolygón. Az emberek építették őket védelemnek Apokalipszis elől. Ezek a repülő tíz méter magas, hetven tonnás lézert lövő fémóriások az emberiség védelmezői voltak. Sajnos a végén könnyedén elhulltak. Most Apokalipszis és Galactus összecsapás felébresztett egyet, ami új parancsokat vett át és némileg öntudatra is ébred.
Képesség: Speciális érzékelők, mutánsradar, hangradar, hő, infra, ultra, éjszakai látások. Lézer lő az ujjaiból, a mellkasából, és a szemeiből. A talpába épített rakétákkal tud repülni. Ereje 100 tonnás, páncélzata megerősített titánium-acél. Hihetetlenül ellenálló, lézernek és robbanásnak. Rendelkezika saját tervrajzával így képes újra építeni magát. Ahogy képes tanulni is és új dolgokat átvenni. Egyetlen hátránya, hogy némileg lassú. (Minden csatában az ő cselekvését fogom utolsónak venni)
Háttér: Ő itt Magneto analógja. Mivel Magneto a képregényekben mindig afféle szürke anti-hős volt így illett ide a jó céllal készült fegyver párhuzama.

Fordulás 2011289-guthrie_family2
Fordulás 2011273-guthrie_family
- Az Elit
Egy mutáns csapat, akik mind testvérek. Apokalipszis élete során Sinisternek dolgoztak mivel a zsenit foglalkoztatta a vérvonaluk. Ritka, hogy egy emberi családnak négy mutáns gyermeke legyen. Az Elit gyanítja, hogy többen is voltak csak Sinister azokat már elvitte. Gúnyosan az elitnek nevezték magukat ritka vérvonaluk miatt. Miután Sinister és rezsimje elbukott ők inkább leléptek. A család összetartó, de megeshet, hogy valamelyikük külön úton jár.
Felszerelés: mind elégé szívós és ellenálló egyenruhában vannak, ami akár egy kisebb kaliberű fegyver támadását is kibírja és hordanak egy-egy tonfát magukkal, amit jól megtanultak forgatni.
- Amazon (bizony ő is ezt a nevet választotta)
Ez a szőke izomkolosszus, a család forrófejű bunyósa.
Képessége: Amazon bőre sérthetetlen. Ez az jelenti, hogy semmi sem képes még megkarcolni sem. Ehhez megfelelően a csontjai erősebbek és az belső szervei, szövetei, inai is különlegesen ellenállóak, de azok nem sebezhetetlenek. Erőkategóriája 10 tonnás.
- Ágyúgolyó
A szőke fiú a csapat agya és vezetője. A legidősebb testvér és a legjózanabb is.
Képesség: Képes egy erőteret generálni magának, amitől hihetetlen gyorsan száguldhat. maximális sebessége 5 mach. Ehhez fel kell gyorsulnia persze. Ekkor az erőtere mindentől védi, de de repülésen kívül sok mindent nem tehet. Minél gyorsabb annál jobban védi az erőtér, de repülés közben nem nyúlhat ki a térből, nem vihet magával senkit és ha neki csapódna valakinek, akkor lelassul és a tér meggyengül.
- Hám
Ez a barna kislány látszólag érett nő, de ez csak átverés a harmadik a sorban és a legpimaszabb. Képességének hála egy felnőttesebb vonzóbb nő külsejét tudja hordani és szereti is zavarba hozni vele az embereket.
Képesség: Hám képes letépni a felső bőrrétegét és alatta valamilyen új bőrréteget generálni. Fém, tűz, víz, jég, vagy egyszerűen más bőrszín és más külső jegyek. Mindig nő marad, a formája mindig is egyértelműen egy nőé lesz, de az új külső felvehet más jellegzetességeket, aminek csak Hám fantáziája szab határt. Nem nagyon tudja ezt ellőni. Mivel, amilyen bőrt alkot az a teste része így hiába áll tűzből nem lőhet tűzgolyókat, mert az azt jelentené, hogy a saját részét dobja el. Felkaphat egy marék törmeléket ezzel meggyújtva a célponthoz dobhatja, de ennyi. Sinsitertől kapott jelmeze mindig alkalmazkodik a testhez. Ha nem tépi le magáról a bőrt, de elkezdi az újat generálni akkor az nem fog megjelenni ameddig a valamiért a bőre meg nem sérül.
- Ikarus
A kopaszsága ne tévesszen meg, ő a legfiatalabb tagja és a legmagabiztosabb is. Ikarusz egy arrogáns és merész kölyök.
Képesség: Ikarus szárnyai energiából vannak. Képesek átvágni a fémen olvasztva azt. Ameddig Ikarus nem akarja a szárnyi a nem izzanak és nem generálnak hőt. érintésre szinte létezőnek tűnnek, pedig csak nyers energiából állnak. Sasként tud velük repülni.
Háttér: Ők is All-new X-factor analógok. Túl lelkes voltam Smile

Fordulás 3427886-amx+scan+5
- Bamfok
Ki tudja melyik őrült zseni (Sinister, Bestia vagy Fájdalom) laborjából valók ezek a dögök. Annyit tudni, hogy a Bamfok egy lángoló laborban ébredtek fel, az "Árnyék" projekt feliratnál. Sosem érdekelte őket miért vannak itt csak az, hogy szórakozzanak. A bamfok rombolnak, isznak, molesztálnak és lényegében játszanak. Ezek a vörös bőrű maximum harminc centis kígyó, nyelvű, ördög farkú és hegyes fülű manók kész életveszélyek. Egy játékos szint*10 bamfot kaphat maximum. Mint a madrinál, itt is több játékos kérhet bamfokat.
Képesség: A bamfok képesek teleportálni. Egy bamf maximum ötven kilót és maximum harminc méterre. Ha egyszerre teszik akkor számuk szerint több kilót és nagyobb távolságra. (Azaz tíz bamf egyszerre képes ötszáz kilót háromszáz méteren belül teleportálni. Nem tudnak vaktában teleportálni is csak akkor teleportálhatnak épületbe, ha már jártak bent és tudják mi hol lesz. Harcikörönként egyszer teleportálhat egy bamf, de egy másik kimentheti őt. Teleportáláskor kénes szagú füstfelhőben tűnnek el és fel, amit egy 'bamf"szerű hang kísér. Nem tudnak tépni a teleportálással. Nem szakíthatnak ki semmit. Szóval, ha egy ember 100 kilós akkor egy bamf nem tudja elteleportálni és nem fogja a fél testét elvinni. Ahogyan szándékosan falba sem tudnak teleportálni. Különösen gyorsan és ügyesek, még a farkukkal is tudnak kapaszkodni, mint egy pókmajom, de sebességük nem emberfeletti csak emberi maximum. Kis karmaik fogaik felsebzik a bőrt vagy elszakítják a ruhát, de nem nem tudnak fémet vagy ellenálló anyagot tönkre tenni. A Bamfok csak egy szavas mondatokat ismételnek legyen ez a nevük (Bamf! Bamf!) vagy a céljuk (Ölni! Pia! Buli!). nem is képesek ennél összetettebb gondolatokra.
Háttér: Ők Nightcrawler analógok Smile Nem hiszem el, hogy senki se kérte őket.

Fordulás James_Rhodes_%28Earth-616%29_from_Invincible_Iron_Man_Vol_1_521_page_--
- Kín
Ez az afro-amerikai mutáns gyenge képességével sosem ért volna el sikereket ha nem lel rá véletlenül Fájdalom egyik raktárára. A legendás mutáns, aki Lovasként legyűrte Apokalipszist és az egész multiverzumot megtámadta sokat kísérletezett a mágia és a technikai ötvözésével. Jó ideig egy ehhez tervezett különleges vértet is hordott. Az egyik ilyen prototípust találta meg Malcolm Core. A fiatal mutáns kihasználta, hogy a vértben több, mint egyszerű kis gyenge mutáns, hanem az egyik legveszedelmesebb harcos.
Képesség: Kín képes a tenyere félméteres közelében lévő fémet taszítani és/vagy vonzani. Képes ilyenkor messzebb lökni a fémet félméternél, de ez koncentrálást igénnyel.
Felszerelés: Ez a páncél mágikus anyagokból épült és az alap energiáját maga a mágia adja. Különböző képességekkel ruházza fel a tulajdonost, de egyszerre csakis egy képességet használhat.
- Önjavítás: A vért koncentrációval a körülötte lévő energiákból (nap, életerő, hő, víz, bármi) szereli össze magát. Ha a fele a páncélnak tönkre megy csak erre lesz képes.
- Tűzlabda. A nyitott tenyeréből a kesztyűnek képes tűzgolyót lőni. Természetesen, ha a kesztyűs sérült meg akkor erre nem képes.
- Mágiafürkészés: A sisak lencséi képesek felfedni a mágiát a látható közelségben. Ha a lencsék sérülnek ez az erő elvész.
- Pajzs: A vért képes egy energiagömböt alkotni, ami minden energiának ellenáll, de ha az erő túlpusztító akkor egy kör után a vért elveszi a pajzsot. Ezt mindig érzékelni lehet.
- Repülés: Ameddig a csizmák sértetlenek a vért könnyedén repül. Bár száguldani nem tud, de egy átlagos futó ember sebességét elérheti.
Valószínűleg még vannak képességei a vértnek csak kín nem fedezte fel mindet.
Háttér: Iron Patriot analógja.

Fordulás X-Universe_Vol_1_1_page_-_Marauders_%28Earth-295%29
Fordulás AOA_Osborn_01
- Vörös
Norman Osborn, a milliomos, aki a mutáns fellázadáskor hatalomba vásárolta magát. Pénzét elköltötte, hogy Martalóc lehessen. Mára Martalóc vezér. Ez a rideg, számító férfi, kegyetlen és gondolkodás nélkül képes bárkit bármikor feláldozni a szükségleteiért. ha kell mutánsokat is öl, hogy védje magát. nem egyszer papokat végzett ki, hogy ne bukjon le a küldetései során. Sokszor kihasználta, hogy a mutánsok lenézik így elnézik a hibáit "mivel csak ember". Ez messze nincs is. Osborn zseni, feltaláló, egyike azoknak a kevés embereknek, aki megértette a celestal technológiát és képes alkalmazni, szerelni és építeni azt. Apokalipszis halála után fellázadt. lemészárolta a mutánsokat, akik felügyelték és a martalócokat, akik hűségesek voltak. Azóta saját martalócait vezeti újdonsült leendő birodalmába.
Képesség: Zseni ért a celestal techez, elsődlegesen a celestal kibernetikához, tud még martalócokat alkotni. Ezen felül magához a celestal techez ért minden szinten.
- A játékos szintjével megegyező martalóc njk-t kap. Neveket és leírást adhat nekik, de mind emberek, Osborn hűek és ugyanaz a felszerelésük, mint neki. (ha akarod használd a képen lévőket)
- testpáncél nagyobb kaliberű fegyvert is kibír (puskák, kardok és kisebb energia fegyverek), a kesztyűkből energia sugarakat tud lőni, a szemüvegével látja a karakterek Apokalipszisi adatait és felismerik a mutánst és az embert (a többi faj ismeretlen) és a csizmán a lebegő korongok (max 40 km/h repülést adnak).
Háttér: nem emlékszem minek az analógja, bocsi Smile

Második adag hamar jön Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 14:06

Fordulás Ororo_Munroe_%28Earth-295%29
- Orordius
Ozymandiaz, a kőmutáns (lásd Akkaba Klán tagjai njk topic) lánya. Ozymandiaz Apokalipszis szóvivője és képviselője volt. Az Isten prófétája és hangja. A lánya e szerint lett nevelve, de hogy követi e apja útját az a játékosra van bízva. Ozymandiaz már négy éve halott, mikor Apokalipszis egyik lovasa, Fájdalom átvette a hatalmat megölte őt.
Képesség: Ereje egyezik Szikláéval, bár ő ellenállóbb és fizikai ereje csak 20 tonnás.
Háttér: Ő Storm analógja ésa külseje tényleg az AoA Stormé.

Fordulás 387839-158625-sasquatch
Fordulás 2384388-wolfsbane255
Fordulás 2384385-wolfsbane252
Fordulás 2384382-wolfsbane249
- Szaszkvacs
Még a mutánsoknak is vannak legendáik. Ilyen a kanadai hegyek réme, a mutánsevő Szaszkvacs, vagy Yeti vagy néha Wendigo. Valójában egy lupin, aki ifjan el lett rabolva és végre hajtották rajta a Wendigo rituálét. A legtöbb lényt felemészti egy szellem, de ez a lány egyesült vele. Már nem sokra emlékszik elégé ösztönlényként él eszik, hál, alszik, de még rendelkezik az emberi tudatával, csak nem érdekli mi van a világgal. Neki az egész világ csak egy büfé.
Képesség: Szaszkvacs alapállapotában egy elégé nőies lupin. Rendelkezik a lupin leírásánál mindennel fele szinten és az ereje maximum 500 kilós lehet. Ám, ha sikeresen embert-mutánst vagy egyéb értelmes lény eszik akkor képes átalakulni Szaszkvaccsá. Ahány kilót fogyaszt el az áldozatból annyi körig képes ebben a formában maradni. játék kezdetekkor még van 6 köre. Ebben a formában az ereje 20 tonnás a regenerációja rozsomák szintű, a karmai képesek áthasítani az acélt.
Háttér: Az Amazing X-men analógja, vagyis az abban zajló World War Wendigo történeté.

Fordulás 2150300-black_legion
- Sárga Hulk
Bestiát ámulatba ejtette a Lény. Arra gondolt újra alkotja, de a gamma bomba és annak technikája már elveszett. Így már sugárzáshoz fordult. A naphoz. Szoláris energiával töltött fel egy egyszerű embert, Jeremiah Styx-et. A kísérlettől ő lett Sárga Hulk. Hulk ezek után ketrecben ragadt, de Apokalipszis halálakor kiszabadult. Hogy értelmesnek vagy dühöngő szörnynek játszod ki azt rád bízom.
Képesség: Jeremiah dühében átalakul a Sárga Hulká. Ám erejét befolyásolja a napfény. Sötétben 1 tonnás a maximális ereje. Félhomályban 5 tonnás. Felhős időben 15 tonnás és teljes napsütésben elérheti az 50 tonnát. A legnagyobb legerősebb mondjuk sivatagi féli napsütésben az ereje elérheti a 100 tonnát is. Hulkként állandó derengés veszi körbe.
Háttér: Savage Hulk analógja.

- Embertelenek
Attilan lakossága nagyrészt ki lett irtva, de Sinister kísérletezett velük, hogy jobb és erősebb lényeket alkosson. Sajnos elöbb pusztult el a város mintsem ez megtörténjen. A klónokban nincsen program semmit sem tudnak a világra csak most ébrednek fel a Attilan városának romjai között. Tisztában vannak a nevükkel. Értik az angolt és az embertelent. Minden alapinformációt tudnak, de nem ismerik a világ történetét. Nem tudják ki-kicsoda. Csak, hogy félkész klónok, ha használják az erejüket azzal ölik magukat. Erre hamar rájöttek és most a kérdés az, hogy hol találnak segítséget mielőtt belehalnának a saját létezésükbe.
Fordulás 1732564-inhumans
Fordulás 1732633-lockjaw
- Medúza
Ez a zöld bőrű és hajú nő, lila vértben.
Képesség: A haja inkább csápokból áll, amiket ha megvágsz még véreznek is. Nem tud elvérezni maximum, ha mindent levágod. Ezekkel a csápokkal nagyon ügyesen tud mozogni, képes mindent külön-külön uralni. Elégé törékenyek olyanok mint ujjak, amikben nincsen csont. A hosszúk három méter és képesek együttesen 1 tonnát felemelni.
- Ordítás
A bordó ruhás, krétafehér bőrű alak.
Képesség: A hangja pusztítást okoz. Olyan magas szinten, hogy beszélni sem tud. A gallérja takarása nélkül már egy kutyasíphoz hasonló éles hangot generál a szája akaratlanul is.
- Minotaur
Ez a hatalmas bika ember két méter magasa és a lábai patásak.
Képesség: Embernél kétszer gyorsabb sprintelő. Fizikai ereje 5 tonnás. Ellenáll a kisebb fegyvereknek. Ha feldühödik elveszti az eszét és tombolni kezd ekkor én átveszem az irányítását és ameddig le nem higgad pusztítok vele, akár a saját társait is megölheti közben.
- Maximus
Ében díszruhás amúgy szinte törékenyen vézna magas ember. Csak a vérttől tud jól járni.
Képesség: Szuperzseni. Bármit megtanul, amit lát és mindent képes felfogni pár kör alatt. Kivéve a mágiát arra nincsen adottsága. Ellenben üvegtestű. A csontjai könnyen törnek és alig bírják el a saját súlyát.
Háttér: Inhumans analógja.

Fordulás 103677-92321-lockheed
Fordulás 1860763-astxm042_cov_col
- Lockheed
Ez a sárkányszerű, de macskaméretű lény nem az, aminek látszik. Ő egy ritka intelligens idegen űrjáró faj tagja. Népe eltűnt egy vándorlásnál és ő egy hajón ragadt most pedig a földön. Farka hegyéről orra csúcsáig 120 centis és nincsen meg 20 kiló. Bár ártalmatlannak tűnik és nincsen a bolygón élőlény, aki értené a nyelvét. Valójában jól képzett pisztolyforgató és néha ritka mocskos szájú kis lény.
Képesség: Képes repülni, a sebessége egy átlagos aséhoz mérhető. Karmai vannak, de maximum a bőrt tudja vele felhasítani. Tud tűzet okádni, de méretéből adódóan ez főleg gyúlékony dolgok égetésére alkalmas maximum.
Háttér: Rocket racoon analógja. Kerestem egy rockethez hasonló aranyos és vad idegen lényt. Lockheednél kevés tökéletesebb van.

- A Galaxis Őrzői
Egy csapatnyi idegen, akik általában rendfenntartók és hősök voltak a hajóhadban. Becsületes jó népek, akik segíteni akarták az utazókat és védeni a gyengéket a kizsákmányolástól.
Fordulás Light_Brigade_%28Earth-616%29_0001
Fordulás Light_Brigade_%28Earth-616%29
- Éjkard
Kal Feketesörény, a Kyméliai ember szemmel lófejű idegen lény a csapat büszke és bölcs vezetője. Egyike volt azoknak, aki galactus és Fészek ellen akart vonulni ahelyett, hogy menekülne, de rájött, hogy nem kockáztathatja az ártatlanokat. Kitűnő kardvívó.
Képesség: Kal erői megegyeznek egy emberével, bár egy nagyon edzett és szívós emberével.
Felszerelés: Éjfélkard, a penge, amiről elnevezték egy kozmikus kohóban készült fegyver. Kevés dolog van, amit ne vágna át. Maga a penge kozmikus erővel rendelkezik és különösen ellenálló.
- Tudás
Ez a zöldbőrű badoon hölgy a csapat szíve és lelke. Ellenben vérengző és kegyetlen fajtájával ő pacifista és béke párti. Mindig a harcmentes megoldást keresi.
Képesség: Tudás telepata.
- Zavar
Ez a zöld ruhás Árnylidérc hölgy a csapat anyukája. Mivel ős is egy igen rossz hírű faj tagja neki is ez bizonyítás arra, hogy igenis ő több, mint egy szörnyeteg. Cserébe még az öccsét is belerángatta az egészbe.
Képesség: Alakváltó feltudja venni más lények formáját. Ha már látott valakit arra tud csak hasonlítani. Szóval jelenleg minden űr faj, ember, mutáns, ős-atantiszi, Lyron, Thorhalla, Thor-vell, Doria, és az északi sarki állatok.
- Napfény
Az élő nap-árnylidérc. A fiatal és heves, de jó szándékú kölyök.
Képesség: A képessége egyezik Fáklyával. Naperejű fényt tud árasztani és ha egy körig koncentrál áttud alakulni egy szupernova erejű robbanássá, de az napra akkor teljesen lemerül. Nem hogy az erejét nem tudja bekapcsolni, de tejesen álmosan és kifulladva érzi magát.
- Acélbőr
Alfa kentauri férfi. Ő a komor csatárja a csapatnak. Sok csatát túlélt. Kétszer vonult Galactus ellen. Sose feledte azokat, akik elestek a kozmikus bolygófaló elleni csatában.
Képesség: Képes a testét organikus acéllá alakítani. Ereje egyezik Kolosszuséval. Ebben az állapotában 50 tonnát tud felemelni.
- Íjász
Az Alfa Kentauri hölgy. A forrófejű harcos. Az egyik legjobban képzett nő az univerzum. A "Halálos Asszony", ahogy a népe közt emlegették. Könnyen sértődik és az első megoldása a támadás. Jót akar csak rossz módszerekkel.
Képesség: Kitűnő harcos, pusztakezes harcos, fegyveres. Több faj harcművészetének a mestere. Fizikailag az olimpiai bajnokok gyorsaságával, ügyességével és erejével rendelkezik. kevés fegyvert ne forgatna, de ő kedvenc íját és két kést kését szereti használni. Az íja a népe ősi fegyverének modernizált verziója felajzás után egy energiából álló nyílvessző jelenik meg rajta.
Háttér: A Guardians 3000 analógjai, de a külsejük és a leírásuk nagyrésze a Light Brigade-é.

Fordulás Deathlok_Prime_%28Earth-10511%29_from_Uncanny_X-Force_Vol_1_15
- Egység 294
Egy mutáns, aki egyesült Apokalipszis egyik irtógépével, de ellenben a többikkel öntudatra épült és elmenekült.
Képesség: Kibernetikus mutáns. Különleges szenzoraival mérföldekre ellát ér érzékeli az élőlényeket, amiket be is tud kategorizálni. Elment mindent, amit látott és halott, sőt a hangot képes lejátszani teljes egyezéssel. A teste robot része ellenáll a nagyobb kategóriájú fegyvereknek is, képes velük megemelni 5 tonnát és ez a fémtest lassan gyógyulni kezd. Ha elveszít az emberi testéből akkor a helyére már gép nő, így kockázatos, hogy lassan felemészti a robot.
Háttér: Deathlock analógok.

Fordulás Warshot-18
- Háborútűz
Ez a mutáns fiú Kalóz testvére és hozzá hasonlóan az űrben nevelkedett mit sem tudva földi gyökereiről. Ameddig Kalóz egy csajozó hanyag űrbetyár lett addig Háborútűz a Shi'ar hadtestbe állt be, Gárdista szintig hozta magát. Az egyik legelismertebb tagja a seregnek. Ő egy kimért és kemény katona, aki most keresi mit is kezdjen magával azok után, hogy nincs birodalom mit szolgálnia kéne.
Képesség: Mutánsként képes energiát generálnia testéből, amit a kezein át áraszt ki célzottan. ha nem teszi meg a teljes környezetét berobbantja. A sugár nagyon erős még a fémet is megolvasztja hosszútávon, de elsődlegesen éget és hatalmas lökést generál.
Felszerelése: A vértje közepes kaliberű fegyvereknek is ellen áll (kisebb pisztolyok, nagyobb kések, vagy rövid kardok). Puskája egy energia fegyver, amit képes a saját erejével feltölteni. Persze fordítógép, mert amúgy csakis shi'arul beszél.
Háttér: Ő a Legendarry Star-lord analógja. Mivel az előző kalandban kalóz volt, aki amúgy Küklopsz kozmikus verziója volt így gondoltam az űrbéli nőcsábász saját sorozatának a párhuzama a másik Summers testvér lesz.

- Stark és Doom
Fordulás Anthony_Stark_%28Earth-11029%29
- Tony Stark
Stak az emberi ellenállás aktív tagja volt. Mivel ebben a világban a bomba sérülés után szinte azonnal indult az Apokalipszis háború sosem épített páncélt. Élete nagy részét lopott celestaltech alkalmazásában élte le. Ezzel segítette az Európai és afrikai ellenállásokat és szövetségeket. Nagy részt Sue Storm, Lény, Ben Grimm és Doom oldalán harcolt. Doommal közösen próbálták fejleszteni magukat és újabb fegyvereket feltalálni. Mikor Apokalipszis Elsöpörte az emberi ellenállást Doom megmentette és Latvériában a haldokló férfit egy prototípusba rakta, amit magának tervezett vértnek.
Képesség: Stark szinte haldoklik csakis a vértben tud élni, ah leveszi meghal. A vért második bőrként óvja. Stark alfajra zseni érti az emberi és celestal technológiát. Feltalálta a Stark páncélt és az AI-t. (lásd Doomnál)
Felszerelés: A Doom vért képes elektromosságot elnyelni és generálni. Ezzel repülni is tud rövid távokat. Ha kifárad, megsérül, vagy gyengülni kezd képes elnyelt energiával javítani magát. Szinte bármennyi elektromosságot tud termelni, de egy szint utána saját életerejét emészti fel a vért. A pácél érintve bármilyen technológiát képes technoratizmusra. Tehát, ah érint egy szerkezetet feltöri a tűzfalait és uralja azt. Legyen ez egy űrhajó vezérlőpanele vagy vagy valakinek a kiborgkarja.
Fordulás Victor_von_Doom_01_%28Earth-11029%29
- Victor von Doom
Mikor Doom és Stark elkezdtek közösen dogozni kitaláltak egy programot. Egy életimitáló ai-t, amivel képesek lettek volna egy emberi tudat legapróbb részletéig mindent lemásolni. Persze Doom a saját agyát másolta le  mikor Apokalipszis elsöpörte az ellenállást. Ő Latvériába menekítette a barátait és ott is addig tudtak maradni ameddig a Varázslónő fel nem emelkedett és meg nem ölte Doomot. Ám mivel az AI verzió lementette magából Stark (Doom vértjében) elmenekült vele és egy saját fejlesztésű páncélba rakta az agyat. Ne mond azt, hogy ő egy Doombot... utálja, ha ezt mondod.
Képesség: Doom egy android.
Test: 3 - Különlegesen kezelt fémötvözetek a titániumig bezárólag. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen.
Alapprogram: Doom zseni tudatának mása. Ismeri a celestal techet és tudja használni találmányai ez az AI és a Doom vért, amiben Stark ragadt.
Külső: 1 - A legegyszerűbb fajta, első ránézésre látni, hogy robot.
Erő: 2 - 10 tonna megmozgatását teszi lehetővé. Ehhez a súlyhoz már elengedhetetlen a 2-es anyagkeménység, mert különben a sima acélból készült beültetés összeroppanna.
Energiaellátás: 3 - Közepes kategóriájú energiaforrás (plazmaalapú)
Érzékelés: 3 - minden emberi érzékelés a normál humánnál magasabb szinten (max. erősség és hatótávolság négyszerese), plusz hőérzékelés, infra- és UV-tartományú érzékelés
Szárazföldi haladás: 1 - Maximális sebessége átlag emberi, 25 km/h
Repülés: 1 - Maximális sebessége 50 km/h
Tűzfal: 3 - Távvezérlésű informatikai támadások ellen védett. Az egységre csatlakoztatni kell valamit, hogy sikerüljön belépni a rendszerébe. Ha ez megtörtént, van belső védelem, ami megpróbálja eltávolítani a rácsatlakozott egységet, zavaró jeladót, olvasó-módosító eszközt.
Lőfegyverek: 1 - Taszító sugár (mindkét tenyérben, talpakban és a mellkas közepén): Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.
-1 - Minirakéták. (A jobb vállon egy tárolóban) Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter. A vállán a kilövő kétszer háromsoros és 18 darab rakétát tárol.
- 2 : Páncéltörő kis-rakéták. (Egy darab a jobb alkarban) Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. Hosszuk 20-25 centiméter. Csakis egy ilyen rakéta fér az alkarjában és eggyel rendelkezik jelenleg.
Nem mechanikus károk elleni védelem: 3 - Speciális bevonat, amely nem csak a hő, de a fagyhatásoknak is ellenáll. Az ilyen test már a Föld külső légköreiben sem romlik jelentősen. Magas ( 2-3000 °C körüli) hőmérsékletet is képes elviselni hosszabb távon, mielőtt elkezdődik a hevülés. Emellett akár a -150 Celsius fokos hideg sem gátolja a használatát. 5 km-ig vízálló.

Harmadik (és egy ideig utolsó) kör következő reagban!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 15:01

Múltbéli X-men:
Fordulás X-Men_Chronicles_Vol_1_2_Pinup_4
A csapat, akik ebben a kalandban jelentek meg: (ott sokat leírtam róluk és kaland nagyrészt az első csatájukról szólt)
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1940-a-jovendo-mult-napjai
Most valamiért itt ragadtak. Ez az ifjú X-men, akik az X-men Chronicles első része után létezett. Az eső kalandjuk volt Apokalipszis és a lovasaik ellen, elvesztették Wandát és lelkileg készülnek egy háborúra, amit nem nyerhetnek meg. Aztán hirtelen itt vannak... egy jövőben, ahol vesztettek.
Választhatók: Logan/Rozsomák (adamantium csontok, karmok, regen), Vihar/Ororo (vihar uralom, repülés a szelek felett), Higanyszál/Pietro (gyorsuló), Vadóc (érintéssel veszi el mások esszenciáját), Jean Grey (telepata, telenetika), Jégember/Bobby Drake fagyasztás, jégtest), Kolosszus/Protj (organikus acél test).
Mind képességeik használata elején járnak még messze nem olyan erősek, mint majd egyszer lesznek.
Háttér: ők az All-new X-men analógjai.
Az ő kalandjuk onnan indul, hogy összefutnak a Hellstorm-Skarlát Boszorkány féle X-mennel.

- Rejtélyes X-men
Az X-men másik része. Az eredetiek pár túlélő tagja. Az idő nem volt hozzájuk kedves... nagyrészt ők ketten új mutánsokat képeztek a harcra. Lassan tíz éve ezért rejtőznek csak kisebb küldetésekre mentek ki, de mindnél vesztettek valamit.
Fordulás Exiles_Vol_1_25_Textless
- Vihar
A mutáns istennő pokoli harcokat vívott meg. Beleszeretett Pietroba, aki meghalt. Mindenki meghalt kivéve Hellstormot azok közül, akit ő ismert. (Persze Wanda klónjáról nem tud még) Mikor Fájdalom hatalomra került elkezdett mágiát tanulni, hogy feltudja venni a versenyt.
Képesség: Egyezik az eredeti viharéval, de feltudsz venni mellé voodoo mágiát saját választásod szerint.
- Kolosszus
A mutáns majdnem tíz éve fémformában ragadt. Nem kell ennie, lélegeznie és telepatikusan érinthetetlen. Szinte egy robot. Majdnem mindenki meghalt, akivel törődött így elégé rideg.
Képesség: Mint a fiatal Kolosszus, de az ő ereje már 100 tonnás.
- Új mutánsok

Kérhetsz új mutánst, írsz egy új mutáns előtörténetet (lásd Outsiders sík új mutánsok), aki az X-eknél van már egy ideje dél-amerikban és most jelent meg az ereje, amivel kiképzik védeni az emberiséget. Képességed 1-10 is mondasz egy számot és azt kapod meg. A mutánsod lehet 13-99 éves korig. Azért került az X-ekhez, mert mutáns lesz vagy az általuk védett titkos dél-amerikai bázison élsz. Már tudják, hogy mutáns vagy. A kérdés az erőd. Itt a lista elégé fura és durva erőkből fog állni. Fiatalon lehet, hogy már itt a táborban születtél és nevelkedtél.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Laura Slyen on Kedd 23 Szept. 2014, 20:16

Szeretnék jönni és kérni néhány Bamfot.  :elf2: Persze a kis szörnnyikből sosem lehet elég. Very Happy

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Fordulás He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Fordulás 5000_Thanks_by_Mallemagic Fordulás Mudch0 Fordulás Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Fordulás Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Fordulás __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Szása on Kedd 23 Szept. 2014, 22:59

Én vinném Sárga Hulk-ot ha lehet.
Szása
Szása
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Szása
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 24 Szept. 2014, 00:06

Nah nézzük, egy karival jelentkezek.

Thorhalla Lokidottir
Einar Thorson
Stephanie Miller
Doria McKenzie-Boltagon

Wanda csak akkor, ha muszáj és vannak oda mutánsok. A többieket egyelőre nem tudom, ennyi most elég.
Ha Steph-nek nincs kaland, akkor csak a másik 3 Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fordulás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Auaritia on Szer. 24 Szept. 2014, 18:03

Halihóó Smile) ha lehet akkor én hoznám Amazont Smile
puszka

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Szomb. 27 Szept. 2014, 01:29

Nefi nálad most kvázi majdnem mindenkinek lenne mit csinálni, de majd fokozatosan szal nem lenne egyszerre húsz karaktered Smile
Aua: Elfogadva! Smile Hozod Vetlát is?
Szása: Elfogadva!
Laura: Mindet kéred amennyi kijön a szintedből vagy csak kevesebbet? Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Szomb. 27 Szept. 2014, 02:50


_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 27 Szept. 2014, 22:26

Szellemlovast köszönöm és hozom is:)
A Nagy Atyát az Eredendő Bűn végkimenetelétől függően hoznám és Szürke Eminenciást is (ezért nem posztolok másik accountról), ha Amazonnal nem ölik meg egymást addig:D

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Laura Slyen on Vas. 28 Szept. 2014, 00:06

Szeretném kérni amennyi kijön a szintből. Szerintem amilyen a kis szörnyik felfogása, nem sokáig marad meg ez a szép nagy szám. Smile  :elf2:

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Fordulás He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Fordulás 5000_Thanks_by_Mallemagic Fordulás Mudch0 Fordulás Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Fordulás Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Fordulás __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 28 Szept. 2014, 00:10

A mindenki túl sok lenne, főleg, hogy dec 31-ig be kell fejeznem / leadnom a diplomámat. Így annyi tényleg elég, akiket írtam.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fordulás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Auaritia on Pént. 03 Okt. 2014, 17:07

Ez már akkor elkezdődött? vagy hogyan? hozhatom Vetlandát...vagy sok lenne? :OO
nem értem!!!.buta kislány vagyok :DDDD

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 03 Okt. 2014, 17:48

"Előzmény", aka prológus.
Még nem kezdődött magyarul, mert a Királyságokban még mindig tart az előző kaland és amíg annak nincs vége, addig ez sem fog kezdődni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fordulás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Pént. 03 Okt. 2014, 23:05

Akkor sorban Smile
1. Az Előzményeket azért rakom ki, hogy legyen a kalandnak egy kis hátszele ismerjétek meg az ellenségeket és helyzetet. Mivel sok karakter nem szerepelt ezeken Smile
2. Zield minden elfogadva.
3. Laura az 70 bamf lesz Very Happy
4. Aua akkor lesz Vetlandánk is Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Szer. 08 Okt. 2014, 23:21

Fordulás!

Résztvevők:
- Einar
- Amazon
- Vetlanda
- 70 Bamf
- Szellemlovas
- Szürke Eminenciás
- Nagy Atya
- Sárga Hulk
- Stephanie Miller
- Doria McKenzie-Boltagon

A szereplők körről-köre lesznek bemesélve. Ahogy az esemény egyre durvábbá válik.
Nagy Atyának:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2309p75-torzsek-foldje-valamikori-usa#48050
Einar és Szellemlovas elsőre:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2466-necropolis-wakanda#48056

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Michael Nikostratos on Vas. 12 Okt. 2014, 17:28

Elvinném Doomot.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Kedd 14 Okt. 2014, 19:15

Elfogadva! Minden körben egy-két játékos fog beesni az eseménybe. Van, aki már ott van csak nem tud róla, mert rég elrabolták és egy cellában fekszik eszméletlenül, de van, akit a csata fog idecsalni.

Résztvevők:
- Einar
- Amazon
- Vetlanda
- 70 Bamf
- Szellemlovas
- Szürke Eminenciás
- Nagy Atya
- Sárga Hulk
- Stephanie Miller
- Doria McKenzie-Boltagon
- Doombot

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Szer. 05 Nov. 2014, 22:28

Steph és Vetlanda:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1765p125-uj-valhalla-latveria#48843

Páran már ott vannak Necropolisban csak eszméletlenül.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Morsus on Pént. 14 Nov. 2014, 02:14

Ide írhat
- Amazon
- 70 Bamf
- Szürke Eminenciás
- Sárga Hulk
- Doombot
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2466-necropolis-wakanda#49054

Tudom, hogy nem vagyok gyors, de ez a része a kalandnak picit fel lesz pergetve szal kérlek ne nagyon húzzátok halasszátok a reagokat.

Jelentkezőket még mindig várok

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Viktória Studtheim on Szer. 24 Dec. 2014, 21:05

Szuper késő indulóként vinném Ronint mert mért ne.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fordulás Empty Re: Fordulás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.