Törzsek Földje (Valamikori USA)

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Csüt. 14 Aug. 2014, 19:43

A zöld nő úgy viselkedett, mint egy amazon, harciasa és titkolódzós volt, nem árulta el a nevét. A jövőbeli csapat tudta, és Amazonnak nevezték. Az ide kerülését egy véletlennek, szabályszerűtlenségnek mondták. A vámpír Új-Valhallára gondolt. A mágikus megerősödés csak az istennő visszatérését jelenthette. Ő volt a legnagyobb mágus a földön. A beszélő férfit kis Einarnak nevezték. A vámpírnak ez már sok volt. Einar és Thorhalla, Stepheanie és Jonathan Miller nászából mi fogant? Ez a késes, aki X-Mennek néz ki, de a Háború Lovasa? A neve nem derült ki, mert Rozsomák rá szólt és titkolózásra intette. A jövőben voltak és mindenki titkolózott, még a Szürke Eminenciás jövőbeli énje is. Lerois Amazonra nézett, mert a zöld nő előbb kapta meg az útmutatást, mint ő.
- Kezd Ben Grimmel és Uatu szemével, amit láttam. Mit jelent ez? Mit kell tennünk, hogy a világunk élhető legyen?
A Szürke Eminenciás mindig a saját túlélése érdekelte. Eddig ezt a Varázslónő udvarában találta meg, de a jövő emberei, az ő jövőbeli Szürke Eminenciása sokat mondhatott erről. Kész volt meghhalgatni mindent.
- Mit talál meg ő? - mutatott kinyújtott jobbjával az Amazon nevű nőre. - Nekem tudnom kell. Ti láttátok, mi történt a világgal. Mondjatok el mindent, ami ahhoz kell, hogy jobb legyen, mint a tiétek!

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Pént. 15 Aug. 2014, 09:16

~ Úton ~
Jonah a hatalmas táblára pillantott, ami Brutál háta mögött volt. Azt kezdte el olvasni, valahogyan érdekesebb volt, mint az, hogy a másik sóhajtozik. Érdekes felvetéseket látott benne, a jó kérdés az, hogy ebből mi lesz az, ami teljesülni fog. Amint ezzel végzett újra a megszólaló mutánsra nézett. Megvakarta a tarkóját a másik szavai után.
- A patkány a süllyedő hajóról – morgott.
Ennek látta a mutánst, aki lelép, amikor gond van és nem marad tovább. Ismerte ezt a fajtát, csak a saját jólétét veszi figyelembe, másé nem érdekli. Ahogyan a másik kimondta, hogy védelmezni, nevetni kezdett.
- Csak én látom, hogy amióta itt van és játszadozni kezdett vagyunk még nagyobb sz*rban és kezdődött ez a vonzás stb. itt is?
Nem mintha valaha is érdekelte volna a fizika, vagy ehhez hasonló.
- Jah mégjobban szétb@ssza ezt, aztán tovább megy, mindezt a nagyobb jóért. Bocs haver, ha nem így látom.
A másik, hogy hazahoz másokat más világból, nehogy ott békében legyenek és ne haljanak meg. Ügyes…
- A multiverzum őrzője úgyis megfogja akadályozni az egészet… ez a dolga.


Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 00120

~ Szemnél ~
- Nem létezik kiszámíthatatlan – mondta. – Mindennek megvannak az esélyei, amikkel számolni kell, de egy primitív elme ezeket nem értheti meg.
Továbbra sem sértésnek mondta, ezeket is érzelemmentesen, láthatóan sem az iróniát, sem semmi mást nem ismert meg a nő, hanem csak számítógépszerű logikával gondolkodott. Tyranis egyelőre nem avatkozott bele a harcba, csak figyelte a kialakuló küzdelmeket. Majd a következő pillanatban már ott volt, ahonnan nem sokkal korábban elindult. A Holdon, Uatu lakhelyénél. Ennek az idekerülésnek a fényében hasztalannak tartotta az előző kirándulását a bolygóra, megannyi értékes percet vesztett ahhoz képest, hogyha mindvégig itt marad. Akkor talán itt többet tudott volna meg, hiszen ugyanolyan lények jelenetek meg itt is, mint ami odalent lett a hármasból. Logikus volt, hogy ezek ölték meg a Figyelőt, már csak a kérdés volt, hogy miért. A megjelenő hatalmas testű lényt – a fészekkirálynő – figyelte, végigmérte lebegve nem sokkal a felszín felett. A megannyi másik ilyen lény apróbb volt, az előzőek után, amit látott már tudta, hogy akikből lettek azok képességeit is tudták használni.
- Miért kellett Uatu-nak meghalnia? Mit látott, amit nem lett volna szabad? – kérdezte a két magot tartó fészket.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Auaritia on Pént. 15 Aug. 2014, 11:49

Amazon

Azt mondják nem szabadott volna ott lennem...hmm. Nem hisze az ilyenekben, nem véletlenül voltam ott. Ha nem így, akkor máshogy kerülök ide. A sorsunk előre megírt, nem változtathatunk rajta, ezt hiszem és vallom.  Nem értek az időutazáshoz, mégis sikerült....hányan irigyelnének most. Einar....hmm
Vajon?...Hagyjuk el is hessegetem a gondolatot. Most a velem jött férfihez fordulok. Már ő is tudja a nevem én is az övét. Leteszem a kezeimet,  talán nem bántanak.

- Figyelmeztetlek titeket. Ha ez valamiféle trükk...

Ekkor Szürke a szavamba vágott és kérdezett az itteniektől. Remélem tényleg bízhatunk bennünk, elvégre tudják a nevem. Ez csak jelent valamit.
Míg ő kérdezett elgondolkodtam azon amit az imént mondtak. Atlantisz...tehát valóban oda kell mennem. De vajon mi lesz ott? Halál? Mit látok majd?
Kérdésemet a vámpír már feltette helyettem, én figyelek a válaszra. Majd kérdezek:

-  Ti biztos tudjátok, hogy kell megölni a Varázslónőt nem? Sőt..lehet már nem is él ebben a világban? (18) Él még az a nagyképű szajha?

Ha minden jól megy választ kapok a kérdéseimre. Legalábbis arra, hogy mit kell tennem vagy látnom Atlantiszban.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 15 Aug. 2014, 13:28

Nagy Atya
A medvemutáns értelmetlennek találta Tyranis szavait. A nőnek hallhatóan fogalma sem volt arról, mire gondolt a lupin, egykori főpap. Úgy beszélt, mint egy mesterséges intelligencia. Náhkôhá'e kezdte azt érezni, hogy ez a nő nem él, hanem valamilyen robot, gép, aminek emberi formát adtak. A szaglásával próbálta ezt kiszagolni, hogy élő szervezteről volt-e szó. Egy robotnak nincs bűne, ez érthető. Azt csinálta, amire programozták. Tyranisban elromlott a program vagy az volt a feladata, hogy ezt elhitesse és amnéziást játsszon. Veszélyt jelentett és a medvemutáns ezt figyelembe vette.
A törzse oda gyűlt és várt a vezér parancsára. A medvemutáns hagyta zajlani a harcot. Meglátta a fészek ronda képviselőit és ezzel választ kapott a kérdésére. A célra még nem, de a bűnösök felfedték magukat. A törzs támadásba lendült, de az egész csata és minden jelen lévő átkerült a Holdra, Uatu otthonához. Az Ellenállóknál volt a szem, ami még a Figyelő halála után is nagy hatalommal rendelkezett. Pusztulás és a valkűrök nem voltak a törzs esküdt ellenségei, de vetélytárs hatalmat képviseltek. Rengeteg fészektag esett le az égből halottan vagy megsebesülve.
A Nagy Atya az Élet magvát és Halál Magvát figyelte. Nem szabadott ezeket a királynőnél hagyni. A halál magva megalkothatja az Apokalipszist. Az érkező Celestialt kaphatták el a fészkek és akkor Lobo számításaiban nem volt hiba. Ezt láthatta Uatu, vélte magában a medvemutáns. Az égen a Figyelők jelentek meg és dühösek voltak, ezek a mindig semleges lények is sokallták, ami történt. A halálból másodszor is visszatért FrankenCastle volt az utolsó, aki érdekelte a Nagy Atyát. Sok tényt kellett végiggondolnia. Ő valaha az X-Mennek dolgozott és beépült Apokalipszishez a látomás szerint. Ezzel a régi életével nem tudott azonosulni, erősebbek voltak az egykori Főpap gondolatai. Nem akarta megmenteni a világot, az ócska embereket. Hatalmat akart, uralkodást.
- Támadás! - adta ki a vezényszót a törzsének.
A lehető leggyorsabban, ahogy tudott, az Élet Magvához ugrott, hogy azt megszerezze és magába nyomja. Ezzel akkora regenerációt szerezne, hogy meg tudna bírkózni a lézerpuskákkal és más erőkkel rá támadó fészkekkel és elegendő lenne egy új birodalom megszületéséhez is. A lupinjai biztosan követték és a fészkekre támadtak, amíg Tyranis beszélgetni akart a királynővel. Ha támadták, ki akart térni, de az Élet Magva felé.

FrankenCastle
A halál másodszor is visszaadta őt az életnek, még furcsább formában. Már nem kiborg volt, hanem egy lángoló fejű, túlvilági erőkkel bíró lény, a Szellemlovas. Utolsó emléke az volt, hogy a megtámadták a lupinok és rálőtt az a fiatal, lilahajú, akit Főpapnak gondolt. Azt nem látta most itt. A medvemutánst látta, egy ismeretlen nőt, akinek a szavaiból kiderült, hogy Uatu gyilkosságának indítékát a fészek királynő ismerhette. Ebben a nőben Szellemlovas nem látott ellenséget. Megpróbálta kitalálni, mi történt és visszaemlékezni, hogy került ide, milyen alkut kötött a túlvilágon. Egy kőóriás lebegett a szemekkel, biztosan Uatu egyik gyilkosa volt vagy az ő oldalukon állt. Egy gyenge nő a lakhely belseje felé igyekezett. Valkűrök voltak itt és egy furcsa teremtmény és a nő, akit már látott FrankenCastleként a testnél. A medvemutáns törzstagjait is látta, az ő gyilkosait. A fészek minddel el tudott volna bánni, a Figyelők nézték, mi lesz a csata sorsa. A Szellemlovas előhívta a motort és felbőgette, hátsó kerékre állva megpörgette a láncát.
- Ne szülessen több bűn! Csak azok haljanak meg, akiknek a lelke velejéig romlott, a gyilkosok és a háborús bűnösök, emberirtók. Eljött az Ítélet Napja!
A Szellemlovas a legnagyobb ellenség, a fészek királynő szemeibe nézett a Vezeklő pillantással, hogy minden bűnt és fájdalmat megjelenítsen benne, amit a gyarmatosító okozott. Ha őt legyőzi, el tudnak bánni a többi fészekkel. A vadállatok és a valkűrök lesznek a következők, de együtt kellet harcolniuk a fészek ellen, úgy érezte. Ha támadták, megpróbált kitérni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Pént. 22 Aug. 2014, 23:20

A szememmel végigfutom Brutál testét, minden gyenge pontját felmérem, megfigyelem a mozgását, apró mozdulatai amik elárulják. Tudni akarom mennyire állatias és miben rejtőzik a gyengéje. Ahogy ezt teszem a bűnei is nyilvánvalóvá válnak előtte. A szemeim összébb húzom és a fejem oldalra biccentem. Használható bábúnak tűnik, aki sokkal okosabbnak hiszi magát mint amilyen valójában. Jonah kitöréseivel nem foglalkozom, felületesen engedem el őket. Valóban, hiába gondolom át akárhányszor, eszembe jut, hogy évek kellenek még hogy idősebb legyen, akkor fog csak kiteljesedni. Az erősebb marad csak életben. A karjaim óvatosan próbálom mozgatni. Nem feltűnően keresni a gyenge pontot, hogy kijuthassak. Burtál ezt észre fogja venni, a lényeg, hogy lássa a mozdulataiban, nem feltétlenül akarok saját erőmből kitörni, kényelmesebb ha elenged. Nyugodt hangon válaszolok neki Jonah tombolása után.
- A szándékai és tettei a saját mércéjével jók, ezt látom és elismerem. A módszerei lehetnek rosszak, a következményekkel együtt. Tudom, hogy ez a legerősebb vagy realitás, vagy közel a legerősebb. A sok katasztrófa, káosz, rombolás és halál erőssé tette a világot. Apokalipszis elve, még ha áldozatok árán működik. És ez a hit hatalmas károkat okoz, de egyben erősebbé is tesz. Mindannyian ismerjük, felesleges vitatni. Nincs szükség a maga támfalaira, de ha már állnak kárt nem okoznak. Térjünk a lényegre, amiért itt vagyunk. Mit tud a figyelő haláláról és a gyilkosairól?
Nem tűnök nála gyengébben, nem zavar, hogy jelenleg a fogja vagyok. Nem mutatkozhatok úgy, az most mellékes, hogy korlátozva vagyok, az számít, amiért eljöttem. Ez egy cél, egy látomás.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Csüt. 28 Aug. 2014, 02:09

A Hold Kék Oldala: Tyranis, Nagy Atya, Harci madár, Utazó, Nova és Kalóz
Lobo megdermedve nézte a fészekkirálynőt.
- E-ezt látta a Figyelő... megölték a Celestalt, aki kiválasztotta volna az új Apokalipszist!
Pusztulás a valkűrjére nézett.
- Mészároljátok le mindet!
Kérése szerint Reena kapott egy fegyvert, majd a szárnyas sereg és a farkasok megindultak és a rovar sereg is. Nagy Atya és Pusztulás a Királynőnek rontottak. Reena felé Norrin Rad fészekként repült közben lelőve a többi szárnyas harcost. Nova lángoló fészekként csapódott Pusztulásnak, aki a sarlójával hanyagul ketté hasította. Kalózt Grimm kapta fel és lángoló kőóriásként perzselte őt miközben nyomta össze.. Nagy Atya pedig a Királynőre vette magát, de az a csápjaival hanyagul az égbe emelte.
- Kicsiny teremtmény.
Az egyik csápon megjelent egy fullánk és elindult a mutáns felé, hogy megszúrja. Meg is tette volna egy pillanat alatt, ha a Szellemlovas tekintete ne sebezte volna meg, de ez csak lassítani tudta nem megállítani. Tyranis hirtelen tudta pontosan mik is a figyelők. tudta, hogy ilyen a világ teremtése óta nem történt. Tudta mik a celestalok, a fészek és a magok. Nem tudta mi a terve velük a bogaraknak, de tudta, hogy semmi jó...

Úton: Kane és Jonah
Brutál csalódottan nézett Kane-re.
- Kérem. Hagyja abba a szökési próbát. Nincs értelme rám támadniuk. Mit nyernének? Egy térkaput, amit nem tudnak uralni? Pár multiverzumból szedett embert, akik bosszútól éhesen magukra támadnak? Mindketten okosabbak ennél.
Mondja nyugodtan.
- A Figyelő halála sajnálatos, de nincs hozzá közöm. Viszont a kis pink hajú barátja lényeges kérdéseket tett fel, íme az én kérdésem: mi van, ha ez természetes? Mi van, ha a multiverzum természetes módon tágul és szűkül és mi átestünk a szűkülő oldalára? A legtöbb személy, akit ide hoztam, ahogy maguk mondták "patkányok süllyedő hajókról" vagy személyek, akiknek itt lenne a helyük, mint Penance vagy Pusztulás.
A nevekre megjelenik a két személy kinézete.
- Van egy elméletem. Egy számítási módon, egy optimalizálásom, hogy kik és miért kellenek a világba, hogy túlélje. Ezt a kvótát követtem jelenleg. Mi lehet a legrosszabb eset? Túl jól lesz védve a realitás? Jobban kéne aggódniuk e-világi énem miatt, aki éppen Apokalipszist éleszti fel.

35 évvel a "Felemelkedés" után: Amazon és Szürke Eminenciás
Az Angyalszárnyas nyugisan mosolygott.
- Eh... nem igazán mondhatok el semmit. Emberek meghalnak és feltámadnak. A realitás lassan eléri az összeolvadás pontját. Az X-men összeomlik, hogy erősebben támadjon fel. Sok sötét dolog jön, de ne aggódjatok ez a legerősebb világ. Mi mindig túléljük.
A szavak végén a realitás elkezd elmosódni.
- És jobb, ha megszokjátok egymást...
Hallatszott a jövőbeli Eminenciás végső szava a párosnak.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 28 Aug. 2014, 09:49

~ A Hold Kék oldala; Harcimadár, Reena Reynolds ~
Figyelte Reena az, hogy ki miket mond és mire jutnak, végül az egyik bundás izé kimondta, hogy miért halt meg Figyelő. Igazából ezek után még hálásak is lehettek a bogaraknak, hogy megakadályozták azt, hogy újabb Apokalipszis emelkedjen ki. Már csak egyetlen dologra nem látott a nő magyarázatot. Miért és hogyan? Hogyan voltak két ilyen lényt képesek megölni. Nagyon kicsit felsóhajtott, amikor Pusztulás kiadta a parancsot, természetesen logikai és katonai szempontból is ez volt a leghelyesebb döntés, de azért a nő remélte, hogy szerez néhány új információt, amit majd elvihet valamilyen módon az X irtóknak, ha eljut hozzájuk. bár a miértre jó válasz volt az, hogy a magokat akarták, de akkor meg ott jött az új kérdés, hogy minek?! Egy új és legyőzhetetlen parazitafajnak? Nem tudta, és mivel jelenleg még sérült is volt, illetve repülni sem nagyon volt képes a törött szárnyaival, így nehezebb volt azzal is foglalkoznia, hogy egy lény felé szállt. Ha sikerült valamelyik valkűr társától távolsági fegyvert kérnie, akkor az emberfeletti gyorsasát kihasználva keresett egy biztonságosabb pontot egy szikla, vagy hasonló mögött, ott hasra vágta magát és mesterlövési képességeit használva egyetlen fejlövéssel, szemlövéssel egészen pontosan próbálta az őt támadó fészket - Norint - elintézni. Ha nem kapott, akkor is nagyobb sebességét kihasználva vetődik be a fészkek közé és mechanikus karjaival, karmaival próbálja meg darabokra szaggatni a felé közeledőt, olyan helyen, ahol gyengepontot lát lajta. Arra ügyel, hogy mindig ki tudjon térni a fészkek támadása elől és azok ne találhassák el. Csak azért harcolt jelenleg, mert abban biztos volt, hogy nem szabad engednie, hogy ezek a lények a Földre érjenek és ott is nekiállhassanak annak, amit eddig műveltek.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 28 Aug. 2014, 10:36

~ Úton ~
Jonah türelmetlenül dőlt neki valaminek, igazán kezdte untatni az, hogy a fickó így beszél. Rühellte a tudományos maszlagot, sokkal inkább lett volna odahaza az ágyasai ölelő karjaiban, ahogyan ez egy kamasz fiúhoz illett, mintsem fizikáról és egyebekről beszélgessen. Tekintve, hogy nem is ért hozzá! „Szerencsére” Brutál olyan módon beszélt, hogy még ő is értette, így nem hagyhatta teljesen figyelmen kívül azt, amit a fickó mondott. Hangosan ásított egyet. Természetes jelenség? Mindegy, ráhagyta arra, akik értenek ehhez, azonban a másik rész már őt magát is érintette, az áthozott személyekkel.
- Mit ér el? Totálisan felborítja a világot… - mondta. – Azt, hogy milyen ez… jól védve? Persze, főleg ha mindenki megöl mindenkit, amit rájön, hogy miről szól ez a realitás.
Megvárta, amíg a fickó válaszol és utána folytatta.
- Kiket akar még áthozni ide? – kérdezte.
Arra a részre elkerekedtek a szemei, hogy Bestia próbálja feltámasztani Apokalipszist.
- Hát ha megteszi besz*ptuk – mondta. – Bár ki tudja, hogy sikerül neki… lehet szólni pár személynek, akik ezt úgysem hagynák…


Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 00120

~ A Hold Kék oldala ~
Ha Tyranis érzett volna bármilyen érzelmet is, akkor csalódottság lett volna az, amiatt, ahogyan Nagy Atya tett. Viszont annak már több értelme volt, hogy Lobo mit mondott, igaz parancsba kapta, hogy ne mondja el senkinek, de a logika mindig feljebbvaló így a választ is megkapták. A lány ugyan arra a kérdésére sem kapott választ, amit a Fészekkirálynőnek tett fel, de Lobo válaszának fényében annyira nem volt nehéz kikövetkeztetni. Logikusnak tűnt, hogy ők akarnak az uralkodó faj lenni és a Halálmagot saját magán használni. Már éppen mozdult volna odébb, amikor hirtelen eszébe jutott minden, hogy mik az Őrzők, a celestialok, a Fészek, és a magok, mindez pedig az előbbi következtetését támasztotta alá. roppant érdekfeszítőnek találta, hogy mi is történt, a legjobb tudomása szerint ilyen nem történt, amióta a realitás és az univerzum létrejött. Egy kérdés merült fel benne, hogy honnan tud ilyesmiről? Ezzel most nem törődött, később is ráért arra, hogy ezen gondolkodjon. Egy volt biztos, hogy értesíteni kellett a Celestialokat arról, hogy mi történt itt, illetve meg kell szereznie a magokat, mielőtt valaki önön céljára felhasználná őket. A tekintetével a magokat kereste, hogy a királynő elejtette-e őket, vagy mi történt velük. Ha meglelte azokat, akkor próbálja a harcokat elkerülni, de igyekszik a magok közelébe jutni, hogy azokat megszerezhesse. Ha valaki támadást indítana irányába, akkor a szeméből lő lézert és próbálja úgy távol tartani magától őket, illetve kitérni is, ha szükségessé és logikussá válik ez a lépés.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 28 Aug. 2014, 15:19

A mozgás beváltja az elképzeléseimet, Brutál észreveszi a kezem és szökési folyamatnak nyilvánítja. Ennyi elég is, hogy meggyőződjek róla, most nem lenne értelme a szökésnek, sokkal többet nyerünk vele, ha egyelőre maradunk és még több tudáshoz jutunk. A saját és Jonah képességeiben nem kételkedem, de Burtált sem becsülöm alá, a helyzet túl kiegyenlített. Már megtudtam, amit akartam, nem válaszol nekem nyíltan, csak a figyelőről és nekem ennyi is elég.
~ Bestia visszahozza Apokalipszist. A világ újra változni fog, ha nem akadályozza meg őt semmi. Apokalipszis újra maga köré fogja gyűjteni a szétszakadt erős mutánsokat és megpróbálja visszaállítani a régi hatalmát. A mutáns-isten mindig visszatér. Kérdéses, hogy ezúttal milyen áron és hogyan akar hatalmat szerezni, az elszakadt csoportoktól, mennyi mutáns harcost lesz képes visszaszerezni. Még szerencsés is lehet a helyzet. Brutál tettei szükséges rossznak tűnnek de kell lennie még valaminek a háttérben.
Hiába, a gondolatokkal nem jutok előrébb. Mintha valami korlátozna és visszafogna. Immár nyugodtan, türelmesen várok, hogy a beszélgetés eljusson egy olyan pontra, ahol én is csatlakozhatom. A jelenlegi helyzetem frusztrál és nem is tudok mit tenni.
- Apokalipszis mindig visszatér. Akárhányszor elbukik, újra és újra feltámad, ez nem elkerülhető csak halogatható. Egészen pontosan, van valamilyen terve erre McCoy vagy csak próbál minket felvilágosítani a saját igazságáról? Örökké nem tarthat fogva.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 29 Aug. 2014, 11:50

A Szürke Eminenciást felháborította, hogy beszélt ez az Amazon nevű nő arról a lényről, aki Apokalipszis gyermekeinek adott életet, aki a világ leghatalmasabb mágiahasználója volt a Fájdalom utáni korszakban, akit egy egész állam és valkűrök serege tisztelt istennőként és nemrégiben tért vissza. A vámpír azt akarta, hogy legyen élhetőbb a világ, de a Varázslónővel képzelte ezt el és nem nélküle.
A jövőbeli énje titoknak mondott mindent és rébuszokban beszélt. Nem volt lehetőség többet kérdezni, a realitások összemosódtak. Lerois élt már több száz éve az emlékei szerint és látt embereket meghalni, feltámadni, korokat elmúlni és újakat jönni. A Figyelő szeménél látottak szerint ez nem volt igaz. Fájdalom tette őt vámpírrá fiatal mágusként és nem az volt a múltja, amire emlékezett. Vergődött a kétségek között, múltjától, emlékeitől, igaznak hitt életétől megfosztva, de a túlélési szándék erős maradt benne. Látta magát a jövőben és ez megerősítette abban, hogy ő mindent túlél, ami a világra jön a következő időkben. Lehet, hogy fájdalmasan, lehet, hogy meghalva és feltámadva, még vámpírként is, mert csodák voltak, de élni fog. Valami pedig olyan szárnyas lénnyé fogja tenni, mint a Halál Lovasainak tagját képező énje. Az X-Men volt tagjaival fog együtt dolgozni? Ez volt a legfurcsább az egészben.
- Asszony, most a Varázslónő udvarába megyünk. Ha élni akarsz, gondold meg, hogy szólsz róla...
Udvariasan figyelmeztette a nőt, hogy a felségsértést itt nem szeretik. A Cuukorember genetikai játékbabát csinál ebből a nőből, ha olyan szavakat hall tőle, mint amit Philippe hallott. Figyelte, hova kerültek pontosan. Remélte, hogy most már nem csúszott hiba a tervbe. Nem örült volna, ha a jeges Antarktiszra, a Déli-sarkra csúsztatja őket a realitások találkozása, arra a helyre, ahol a jövőbeliek szerint Amazonnak keresnie kellett valamit.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 29 Aug. 2014, 13:15

Nagy Atya
Lobo kimondta, amire a medvemutáns is rájött. Most már mindenki tudta, hogy mi történt. Új Celestialt még küldhetnek, de csak a gyilkosaival való leszámolás után. A medvemutáns a Magokat akarta és a Fészek királynő halálát az összes fészek katonával együtt. Az új Celestialnak ez tetszeni fog, tetszenie kell neki. A harc megkezdődött. A valkűrök vezetője és a medvemutáns rátámadt a királynőre és a Szellemlovasként feltámadt FrankenCastle mentette meg a törzsfőnököt az azonnali megszúrástól. A medvemutáns  a karmaival megpróbálta elvágni a csápot, ami őt tartotta. Az Élet Magvát akarta megszerezni, de ha a Halál Magva volt közelebb, az is megfelelt és ha tehette, magába nyomta bármelyiket. Ilyen lehetőség nem sokszor adódott és meg kellett ragadnia.

FrankenCastle
A Szellemlovas nézése csak lelassította a királynőt. A Lovas nagy támadásba kezdett. A motorjával hajtott oda és megpróbált több láncot előhívni és azokkal megsebezni a királynő fejét és leszakítani azt a helyéről vagy ha ez nem ment, a csápokat foglyul ejteni. A legbűnösebb lény ez volt, aki a népét rávette a Celestial megölésére és még rengeteg más lény elpusztítására, hogy terjessze a faját. Meg kellett büntetni és nem lehetett engedni, hogy még nagyobb erőre tegyen szert. A Szellemlovas nem örült a medve próbálkozásának, de nem avatkozott közbe. A fő ellenség után a törzsfőnökökkel és a valkűrökkel is el akart bánni, hogy a bűnükért vezekeljenek és ne árthassanak többé másoknak. Óriási feladatok voltak ezek, de érezte magában az erőt. Amit Megtorlóként nem tehetett meg és FrankenCastleként is csak részben, arra most sokkal nagyobb lehetősége és ereje volt. A világ megbüntetője akart lenni, amit mindig is tervezett a családja elveszítése óta.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 06 Szept. 2014, 21:07

Amazon

A mellettem álló alaknak nem tetszett, ahogy a varázslónőt hívtam. Pedig egy nagyképű szajha, aki minden férfiembernek keresztbe teszi a lábát a hatalomért. Reménykedem benne, hogy eddigre elpusztult és én kerültem a helyére. De sajnos a jövőlény nem mondott túl sokat és rébuszok enigmákban beszélt.
Miközben beszélt elmosódott minden abból a világból. Azt, hogy mindent túlélünk vajon nekem is mondta, vagy csak a mellettem állónak? Reménykedem benne, hogy én is mindent túléllek. Sőt biztos vagyok benne, én sohasem esek el!
Miután minden csöndes lett a vámpír hozzám szólt. Elég udvariatlanul, egyenesen a kis ribancához akart vezetni.

- Ha még egyszer asszonynak hívsz férfiember, én esküszöm, hogy kitekerem a torkodat.

Mondtam neki erőteljesen. Majd az öklömet az arca elé emeltem, hogy lássa mivel találkozhat, ha újra ezt használja.

- Elég legyen annyi, hogy rám nézhetsz vagy hogy megszólíthatsz. A nevem Amazon, szólítsd így, férfiember!

Körül néztem és megállapítottam, hol is vagyunk.

- Nem hinném, hogy a Varázslónőhöz olyan előnyös lenne elmenni. Én nekem azt mondták, hogy Antarktiszon a helyem. Én odamegyek. Nos? Meghalsz a varázslónőnél, aki kábé most már olyan hatalmas,hogy saját magát is megöli, hogy még hatalmasabb legyen...Akkor miért hagyna téged életben?Vagy velem jössz?
Gyere velem...ketten kiokoskodhatunk valamit. Akár még a varázslónő helyébe léphetsz....és ne mond, hogy ezt nem szeretnéd...mindenki erre vágyik. Ahogyan én is...
Ne áltasd magad. Ő mindig is egyedül fog uralkodni, nem fog osztozni senkivel....Mit döntesz férfi?


Nézek rá kérdőn. Remélem megértette...


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Kedd 23 Szept. 2014, 12:36

A Hold Kék Oldala: Tyranis, Nagy Atya, Harci madár
Utazót eltalálja Reena pont a szemén, ott elégé védtelen ahhoz, hogy a kozmikus lény hátra zuhanva a földre kerüljön. Kalózt Ben összeroppantja majd ledobja a földre. A Szellemlovas láncai elkapták a királynőt. Pusztulás és nagy Atya tépve-hasítva próbálták megszerezni a magokat tőle. Ahogy a királynő csápjaival eltartott a két vezért és közben a láncokat is próbálta levenni úgy Megtorlót vagy egy tucat fészek marta és szúrta, de mind hiába. A bosszú szelemében nem volt emberi, mit áttudtak volna alakítani és a marások csak józanították őket. A lángok a láncon megkínozták a királynőt, aki ezért megpróbálta a két magot magába döfni. Sue Storm halovány alakja dülöngélt ki az erődből egy hatalmas ágyúval, amit kínlódva fordított az ellenségére.
- Ezt Uatuért.
Mondta a nő és a lövéssel pontosan a halál magját találta el. A fészek kezében a mag lila fényé alakult majd hatalmasat robbant eltaszítva mindenkit a távolba.


Úton: Kane és Jonah
Brutál Kane kérdésén elrágódott.
- Kell tennem valamit? Apokalipszis része a világnak. Inkább figyelmeztetésnek mondtam. Különben önök nem foglyok. Távozhatnak, ah akarnak. Úgy véltem itt az ideje, hogy valaki tudja ezeket ezért engedtem, hogy bejussanak.
Jonah kérdésére szinte nem is akart reagálni.
- Azt hozom ide, akit kell. Ez nem ilyen egyszerű: nincsen tervem csak reagálok. Amit én itt csinálok az nem vár építés, hanem egy nagyon instabil djenga játék. Mikor egy darab elveszik az építményből én azt a tetejére rakom, hogy állva maradjon. nem értem önt fiatal barátom... úgy beszél, mintha a világ megmentése rossz dolog lenne.


Jelen: Amazon és Szürke Eminenciás
A páros valahol a sivatagban jelenik meg. Nehéz pontosan megmondani mennyire is vannak messze az eredeti helyüktől. Az ég már világos kék, de a nap még nem jött fel. A távolban látható a hold, aminek felszínén egy lilás robbanás villant fel.

Eredendő Bűn Utóhatás

A Hold Kék Oldala: Tyranis, Nagy Atya, Szellemlovas, Harci Madár
A fészek az űrbe repülve menekül. Majd fényévekkel később egy Celestal lebeg előttük. Az Ítélkező. Karját emelve megsemmisíti a faj minden tagját.
A farkasok, Lobo, Nagy Atya, Szellemlovas, Ben Grimm, Reena és Pusztulás elé pedig egy fényekbe borult Sue Storm sétált.
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 501333-invisible_woman_james_raiz01
- A harcnak mára vége.
Ezzel térkapukat nyitott.
- Távozzatok békével. Menjetek. Elegen haltak meg mára.
A kapuk egyike Pusztulás mellette jelent meg, aki pár pillanatig hezitált majd mégis elment. A farkasok és Lobo figyelték urukat és várták a parancsát miközben a kaput nézték, ami a törzsükhöz vezetett. Grimm leszállt a társa mellé és várt. Szellemlovas érezte itt nem volt ki ellen bosszút állni már. Reenát Sue elrejtette így miután a valkűrök távoztak egy másik kaput nyitott neki.
- Menj biztonságban. A barátaid várnak rád.
Mondta Mosolyogva. Ha farkasok vagy a lovas nem távoztak akkor egyszerűen elteleportálta őket vissza az otthonukba. Miután mindenki távozott a szőke nő Tyranishoz fordult.
- Láttam mit vettél el. Nagy felelősséget hoztál magadra. Mától a kezedben van az élet. A mi életünk. A Világ élete.
Tyranis tudatában lejátszódik az eddigi esemény ahogy a robbanás másodpercében kikapta az életmagot a lény csápjai közül és elrepült vele biztonságba. A másik mag közben már robbant a lövéstől. Szinte érezte, ahogy a halál magja felemészti a lényt miközben ő elrepül mellette. Majd a robbanás takarásában elrejtette a magot a többi lény elől köpenye alá.
- Bárki is légy... azért vagy itt, hogy óvd az életet. Ezt az utat választottad.
Sue Storm felpillantott a Figyelőkre.
- És én... ezt. Valakinek figyelnie kell tovább.
Mondta a nő mosolyogva kicsit keserűen miközben a kék bolygóra pillantott.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 24 Szept. 2014, 10:25

~ Úton ~
Egyetértett Kane-nel, Apokalipszis tényleg mindig örök volt ebben a világban, de előbb vagy utóbb úgyis elbukik. Elég volt az utolsó pár évet megnézni, utoljára is csak a Varázslónő miatt szedte össze magát és kapta vissza a hatalmát. Nélküle sehol sem lett volna és most, hogy mindenki megízlelte azt, hogy saját régiót vezethet nem biztos, hogy bárki lefeküdne az öregnek. Beengedni őket ide, jah, végül is, akkor a kiküldött gorillák mondhatták volna ezt is és nem pedig kekeckednek, de Jonah-t nem zavarta attól kezdve, hogy Brutál megmondta, hogy távozhatnak. Ha nem voltak foglyok, akkor nem volt gáz a szitu. Elhúzta a száját a hozzá érkező szavakra.
- Jah, erre a világra egy percet sem áldoznék – mondta. – El van cseszve az egész…
A társára nézett, hogy a férfi akar-e még valamit, saját maga befejezte a diskurzust ezen a helyen, már nem volt több mondanivalója, és Brutálra sem volt tovább igazából kíváncsi. Így még, ha Kane akart valamit, akkor azt megvárta, de ha már nem és ő maga is indul, akkor a szövetségesével tart. Úgyis van odakint jó pár törzs, akiket le akartak igázni.


Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 00120

~ A Hold Kék oldala ~
A következő pillanatokban minden hihetetlen gyorsan történt. Tyranis látta, hogy a Fészekkirálynő magába akarja szúrni a magokat, mert mindent veszni látott. Így ekkor indult meg teljesen felgyorsítva magát repülés közben. Minden pillanatokra teljesen lelassult, majd ismét gyors lett, mintha nem is repült volna. Csak az tűnt fel neki, hogy Sue jelent meg és szépen lassan mindenkit eltűntette a bolygóról, vagyis Holdról. Utoljára maradt saját maga. Amint a nő kimondta a szavakat az előző pillanatok képei megjelentek az elméjében, elérte a magát, kikapta a királynő kezéből és tovarepült. Noha mindkettőt akarta, de addigra már a robbanás megtörtént és érezte, hogy a másikat elemésztette a robbanás és a halálmag. Most itt volt, senki sem tudott arról, hogy ez a maga megmenekült. Az életet hivatott óvni? Még mindig nem tudta, hogy ki volt pontosan, miként ébredt fel Uatu halálakor és miért. De úgy tűnt, hogy a sors, vagy valamilyen felsőbb erő ezt szabta ki számára. Nem szólt semmit Sue-nak, csak a tekintetét ő maga is a Földre szegezte.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 24 Szept. 2014, 10:34

~ A Hold Kék oldala; Harcimadár, Reena Reynolds ~
A lövése pontos volt és a felé száguldó fészek a fejlövést kapva a földre zuhant, így legalább volt ideje arra Reena-nak, hogy biztonságba húzódjon és a háttérben maradva kezdje leszedni a többi ocsmány űrcsótányt. A harc többi részével nem igen volt lehetősége foglalkozni, sem figyelni azt, mivel jelenleg saját magára figyelt, hogy ne érje még több sérülés. A robbanás természetesen neki is feltűnt és a fedezéke mögött hasalt le, hogy ott a lehető legkevesebb sérülés érje őt. Így sem úszta meg, mert a talaj kiszökött a lába alól és hosszú métereket zuhant mielőtt újra földet ért volna. A Fészek nem volt már jelen eddigre a királynő halott volt, valószínűleg a magok is, mert azok is felrobbantak. Legalább ettől nem kellett tovább tartani, hogy valaki illetéktelenül felhasználja őket. Kivételesen örült annak, hogy a számára ismeretlen nő megálljt parancsolt és véget vetett a harcoknak. Figyelte az eltűnő valkűröket és Pusztulást, majd ahogyan a nő felé fordult hálásan mosolyodott el. Hazamehetett, vissza a társaihoz, legalább is azokhoz, akik még életben voltak az X-írtók közül. Amennyire tudta elég sokan, így végtelenül hálás volt a nőnek. Az arcán is ez látszott.
- Köszönöm Miss – mondta. – Örökké hálás lesznek önnek ezért!
Nem is várta meg tovább, hogy a bundások mit is fognak, akarnak tenni, szinte azonnal belépett a térkapun, hogy a Királyságokba érjen a többiekhez, akiket évek óta nem látott, a halála előtt óta legalább. De most élt és újra önmaga volt, igaz átalakításokkal, de ettől még élt és lélegzett. Nagyon reménykedett abban, hogy a társai még így is, martalócként is elfogják őt fogadni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 26 Szept. 2014, 11:05

Nagy Atya
A medvemutáns tépte- vágta a királynőt, próbálva elérni a magokat. Nem csak ő pályázott rá, éppen ezért igyekezett először megszerezni és magába döfni. Nem járt sikerrel, mert az a nő, aki eltűnt az épületben szétlőtte a halál magját. A medvemutáns is megérezte az óriási robbanást és a lila fényt. Nem tudta, hogy a halál magjának ereje most akkor érintette őt vagy nem.
Meglátta a fénylő Sue-t és akkor jött rá, hogy elbukott. Ez az idegen nő, aki az emberi ellenállás tagjával volt, a látomás szerint Sue Storm, a kozmikus tudományok vezetője, kapott óriási erőt, a halál magjának ereje pedig a robbanással elveszett. Megemésztette az undorító fészekkirálynőt és oda lett.
~Nincs új Apokalipszis, aki magot kap? A saját erőnkkel kell küzdenünk. Az élet magva is biztosan elpusztult a robbanásban.
A medvemutáns nézte, hogy támadt-e valaki. A Szellemlovas még megtámadhatta volna őt és a valkűrök is. Erre nem került sor, térkapuk nyíltak és a törzse haza lett küldve vele együtt. 
A faluba visszatérve a Nagy Atya szózatot intézett az állatias mutánsokhoz. Két lábra állt, megmutatva óriási medvetestét és beszélt hozzájuk:
- Farkasok, medvék és állati erőket hordozó minden társam és alattvalóm, figyelmezzetek szavaimra! A Celestial, akit vártunk, halott. A hatalmat elhozó magvak elpusztultak. Csak a saját erőnkre és eszünkre támaszkodhatunk. A másik két egykori főpap, aki itt megjelent, eltűnt és lehet, hogy hasznos információk birtokába jutott. A Varázslónő feléledt és hatalmasabb, mint valaha. Az őrült elméjű FrankenCastlet, akit elpusztítottatok, a túlvilágról visszaküldték Szellemlovasként és nagy lett az ereje. Számos fenyegetéssel kell szembenéznünk. Akik a Figyelőt megölték, azok megkapták a technológiáját és védeni akarják a bolygót. Megalkuvók, a Fészekkel is megalkudtak, hogy megölik Uatut ezért a hatalomért. Ezt kell felhasználnunk.
A medvemutáns végignézett a törzstagokon és rájuk mutatott egyesével.
- Te, te és te, mindenki sorban egymás után eljöttök hozzám és elmondjátok, hogy mit láttok a múltatokból másképp, mint ez előtt. A Figyelő szeme mindannyiunknak elárult valamit. A végén én is el fogom mondani, mit láttam és hogy mit tehetünk.
A Nagy Atya eztán várta a törzs tagjait, hogy azok mindent eláruljanak neki. A fontosabbak, a Nyilak, a legnagyobb, legerősebb tagok számítottak jobban, mint például Lobo. Mindenkiről tudni akarta, mivel szembesült. A fejében az a terv körvonalazódott, hogy szembenéz korábbi ellenségeivel. Elmegy az X-Menhez, Hellstormhoz és elmondja, hogy már tudja, ő ide tartozott valójában. Az egész törzsét hajlandó az X-Men mellé vezényelni. Rajtuk keresztül pedig az emberi ellenállást akarja elérni és az ellenálláson keresztül Sue Stormot és Ben Grimmet a Holdon. Náluk van a legnagyobb ismert erő és inkább szövetségesnek tudná őket, mint ellenségnek. Pálfordulás lesz ez, az apokalipszis elvek szembeköpése. Összefogni az emberekkel. A múlt nem tűnik el nyomtalanul. Aki most Nagy Atya és törzsvezér, az korábban egyszerű X-men tag volt, kém lett. Nem voltak benne faji előítéletek. Ha így összefog a törzs, az X-men és az emberi ellenállás, akkor lehet esélyük egy megerősödött Varázslónő ellen is és a két szövetkező egykori főpap ellen is.

Szellemlovas
A csatában FrankenCastle élvezte az erőt, a pusztítás és a büntetés erejét. A Fészek királynő bűnei galaktikusak voltak és megérdemelte a láncokat, amik lefogták. Égették, kínozták a lángok a lényt, a szolgái, fajtársai nem tudtak ártani Szellemlovasnak. Nem volt már ember ebben a formájában, az ő ereje hatott vissza a lényekre. A feltámadt kiborg Megtorló megérezte, hogy ez nagy lehetőség volt a bűnösök megbüntetésére. Ezzel az erővel a volt főpapokat is meg tudja büntetni majd a csata után és minden más háborús főbűnöst is.
Az ismeretlen szőke nő kilőtte a halál magját, amit többen is meg akartak szerezni. Robbanás történt és egy átalakult nő állt előttük a kőemberrel. Bejelentette a csata végét és mindenkit hazaküldött. FrankenCastle hazakerült a Földre és végig kellett gondolnia, mihez kezdjen most. Nem volt senkije, akihez haza mehetett volna. Ő a magányos igazságosztó szerepét vállalta el. Szellemlovasként még nagyobb erőt kapott ehhez. Sikernek könyvelte el a Fészek királynő és serege pusztulását. Úgy érezte, akik ott harcoltak, nem voltak mnd bűntelenek. Mégsem velük kezdte volna a leszámolást. Nem a magok után kapkodó és hoppon maradt medvemutáns és valkűrök voltak a legveszélyesebbek, hanem a két eltűnt főpap, akik mostanra erők és ismeretek birtokába juthattak. Megpróbált a nyomukra bukkanni, utánuk akart indulni, Jonah és Kane után.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Pént. 26 Szept. 2014, 12:29

Szürke Eminenciás
A vámpír borzasztóan agresszívnek találta ezt a némbert. Lehetett ereje, de ahhoz képest is túl sokat képzelt magáról és úgy beszélt, mint aki követelte a tiszteletet, ami járt volna neki. Lerois emberien beszélt vele és figyelmeztette, hogy vigyázzon a szájára, ha életben akart maradni. A nő nem értette meg és fenyegetőzött, lovagolt a szavakon.
Az látszott, hogy semmit nem tud Stephanie Miller birodalmáról és annak rendszeréről, se a Szürke Eminenciás ottani posztjáról. Ez jó volt az inkognitó szempontjából. A vámpír nem törődött az üres fenyegetésekkel, inkább azt nézte, ami történt velük. Nem sikerült a teleportáció, nem Új-Valhallába kerültek. Egy sivatagban jelentek meg, úgy érezte, messze vannak Amerikától, többet nem tudott meg. Hajnalodott és a hajnali holdon robbanást láttak. Uatu lakhelye volt azon az égitesten, nem volt nehéz kitalálni, hogy ott folytatódott az emberi ellenállók és az utóéletükben virágzó törzsek vezetőinek találkozása, ami harcba torkollott. Ránézett Amazonra üres tekintettel.
- Asszony - kezdte direkt szoktatva a nőt a tisztességes megszólításra, amit nem is értett, hogy miért volt zavaró -  fölösleges a veszekedés, mikoron egy ismeretlen sivatagba kerültünk és a Figyelő birodalmában univerzális erők harcolnak. Nem tudjuk, melyik kerül uralomra. Én túl akarom élni ezt a helyzetet. Ha te is, akkor innen ki kell jutnunk. Az Antarktisz nagyon messze lehet ettől a forró sivatagtól. Ha kijutottunk, tőlem mehetsz oda, nem bánom, én járom a saját utamat. Addig viszont egymásra vagyunk szorulva.
A vámpír figyelt, hogy mennyire gondolta komolyan a nő az ököllel támadást. Ha Amazon rátámadt, akkor a vámpír gyorsasággal a háta mögé került és messzire előre lökte. Nem volt oka arra, hogy megölje. Körülnézett, keresett valami nyomot, hogy merre induljon. A sivatagnak bármelyik irányban megtalálhatják a végét, de nem mindegy, meddig tart az út. Neki innia kell majd és ehhez az útitársának is életben kell maradnia.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Auaritia on Pént. 26 Szept. 2014, 20:22

Amazon

Egy sivatag? Na ne ,ennél jobb hely nem akadt? Most itt leszek összezárva ezzel a félkegyelművel. Távol egy robbanást láttam, hát igen. Valószínű az a hely, ahonnan eljöttünk. Elkezdődött egy kisebb harc. Kíváncsi vagyok , ki ha meg éppen ebben a pillanatban. Ahogy látom Szürke beszédre nyitja száját. Kimondta a szót. Nem vártam egy percig sem, fogtam magam és az öklömmel az arcára céloztam, egyenesen oda. Mit képzel magáról?
Ha sikerült megütnöm utána folytatom a beszédem:

- Azt hiszed ne tudom mi vagy? De ebből a testből te nem szívsz ki semmit. Ha csak egy újjal is hozzámérsz véged. Persze, ha betartod a szabályokat, még akár együtt is működhetünk.

Majd feltérképeztem, hol is vagyunk. Megpróbáltam összeszedni az erőm és felugrani olyan magasra amilyenre csak tudtam és megnéztem látok-e valamit feljebbről.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Bishop on Vas. 05 Okt. 2014, 14:52

~ Kane, Úton ~
A helyzet kezd szilárd képet felvenni előttem. Nem azt kaptam Brutáltól amit vártam, sőt mondhatni csalódott vagyok, de egy igazán felkészült vezető nem lehet csalódott. Többet vártam, mást vártam, amit ez a Bestia tesz az nem más mint a krízis fenntartása, tünetkezelés. Próbálja menteni ami menthető de nem látom a motivációját. Nem bűnös egyén, csak megteszi amit meg kell tennie. Másra is használhatná az erejét. Kellően erősnek tűnik és nem ő a legbűnösebb ebben a világban, még sok lehetőség rejtőzhet ebben a találkozásban de most nincs több dolgom vele. Ő is hasonlóan gondolkodhat, kimondja, hogy nem tart minket rabnak. Számomra ez a találkozás vége. Jonah már távozna s ezúttal én is egyetértek vele.
- Most már van aki tud a működéséről. Ha nincs más hátra, a távozást látom a megfelelő lépésnek.
Kénytelen vagyok megvárni, hogy akar-e még valamit Brutál megosztani a tervéről, és utat mutasson ki innen, bárhol is legyen ez a hely. Kétlem, hogy csak úgy hagyna távozni, valamilyen csavarnak lennie kell még a tervében.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Szer. 08 Okt. 2014, 22:46

Eredendő Bűn zárás:

Szellemlovas
A bosszú szelleme motorjával száguld el, keresve a bűnt és érzi, hogy amit keres közel van. A bolygón van egy lélek... több bűnnel, mint bárki valaha. A motor szinte száguld vízen és földön át. Hallja a maszkos hümmögését.

Amazon és Eminenciás:
A páros beszélgetése közben lassan növények táncolnak fel és elkapva őket lehúzzák a párost a föld alá.

Kane és Jonah:
A törzsfőket kivezetik. Mikor kiérnek Jonah megremeg és térdel szorul az Overmind bekapcsolódott, de ettől remegve érzi a kínokat. Szenvedők Több száz... nem ezer.

FORDULÁS

Nagy Atya:
A törzs tagjai semmire sem jutottak. A legnagyobb elmék sem és a törzs még mindig bizonytalan az események miatt. Majd egy este vonyítva menekülnek be őrök a vezér sátrába. A félelem szaga szinte fullasztó. Mikor kiér látja, hogy a törzsbe Holocaust és Lovasai sétálnak be.
- Itt az ideje, hogy tárgyaljunk.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 09 Okt. 2014, 15:51

Nagy Atya
A medvemutáns, a törzs vezére, minden állatias mutáns ura meghallgatta az alattvalóit. Senki nem tudott érdemit mondani, zavaros és homályos beszédekkel álltak elő, amiknek nem volt végük. A Nagy Atya ezért nem is osztott meg velük semmit abból, amit ő látott, mert nem értették volna meg. A tudósai sem álltak elő jobb ötletekkel. Mindenki meg volt zavarodva és átértékelte magát, az életét, együtt még nem tudtak volna cselekedni. Arra még nem voltak készen.
Amikoron őrei berohantak a sátrába, a medvemutáns felállt székéből és a bejárat felé nézett. Bűzlöttek a harcosai a félelemtől, pedig nem voltak gyávák. Meglátta, amit nem akart. Apokalipszis fiát, az egyik ellenlábas törzs fejét, a kegyetlen férfit, aki meghalt és feltámadt. Az ajánlatot meg akarta hallgatni, de fenntartásokkal. Tudta, Nemezis mennyire gyűlölte gyilkosát, Doriát és biztosra vette, hogy támogatást keresett egy lecsapáshoz. Az X-Men és az apokalipszisien érzéketlen nő ellen. Azok ellen, akikkel a medvemutáns össze akart fogni. Volt már terve, hogy jöjjön ki jól ebből, de még tudnia kellett néhány dolgot.
- Nemes férfiú, üzenhettél volna jöttödről! - mondta a törzs vezére. - Légy üdvözölve és mondd, mily sietős terítékre szánt alku tárgya hozott ide ezen az estén!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Szer. 05 Nov. 2014, 22:05

Holocaust békésen áll, ám a farkasok feszültek, lassan támadni akarnak mikor is Judas Slade nyugalomra inti őket.
- Egyre nehezebb nagyúr.

- Tudom. Én is érzem.
Majd visszafordul az atyához.
- Ne félj, nem ítéllek el a népedért. Az egész bolygón történik. Valaki gyűlölettel mossa át az érzelmeinket. Vak, brutális gyűlölettel. Slade enyhíti a hatást, de nem tudja megállítani. Sereget gyűjtök ez ellen a személy ellen.

Sinister előrelép és szinte mire kimondhatná a farkas a kérdést kidob egy vetítőt, amin megjelenik Rorschach.
- A neve Rorschach, egy sötét világból származik, ahol a nácik uralkodnak. A mi világunkat is ilyenné akarja tenni. Megtaláltuk a helyet, ahonnan mindezt teszi. Ám a misztikus erői miatt nem tudjuk mire is készüljünk.

- Velünk tartasz törzsvezér?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 08 Nov. 2014, 14:30

A Nagy Atya végignézett a megjelenteken, Nemezsisen és Lovasain. Óriási erőt képviseltek. Nem támadva jöttek, a nép mégis félt tőlük és támadni akart. Ismerték a Lovasokat és tudták, hogy a törzsvezér nem véletlenül maradt eddig távol. A Nagy Atya nem félt tőlük. Ha támadtak volna, szembeszállt volna velük és a népét is utasította volna, hogy harcoljanak, amíg csak bírnak. Nem adta volna meg magát, hogy rabszolgasorsba taszítsák.
Az ajánlat nem így szólt. Kétkedve hallgatta a szavakat egy gyűlöletet terjesztő lényről. Vizsgálta, hogy mit mutattak a jelek, amiket ki tudott szagolni, hogy hazudtak-e vagy nem. 
A képet nézve még érdekesebb volt a történet. Párhuzamos világ. Ez megmagyarázta volna, hogy létezhetett ilyen erejű személy ott, ahol a legerősebbek mind ismertek voltak és uralkodók. Nemrég kellett ide érkeznie. A Nagy Atya a félelem minden korábbinál erősebben tapasztalt jelenlétét nem vitatta. A forrásával kapcsolatban nem volt meggyőzve, csak ha érzékelte, hogy igazat szóltak a lovasok és vezetőjük. Átgondolta a hallottakat és azt, amit ebből ki lehetett gondolni. A nácikat gyűlölte, csak az embereket tűrték és azok közül is csak keveset. Az indiánokkal szembeni atrocitásokat ő átélte gyerekként, ez elég volt, hogy utálja a nácikat. A nemrég fellebbent múltja miatt viszont máshogy nézett erre a társaságra, egykori társaira. Nem fogadta el rögtön az ajánlatot. A mostani terveivel nem vágott egybe, amit akartak. A Varázslónő ellen akart menni X-Men és emberi ellenállás oldalán, Ben Grimmel és az átalakult Sue Stormmal egy pálfordulással, miután tisztázná Hellstormmal, amit kell. Ez volt az eredeti terve. Az újbóli összeállás a legkegyetlenebb Lovasokkal nem lett volna megfelelő ajánlólevél. Hitt azonban abban, hogy a világ megmentése elég jó cél volt, hogy szentesítse ezt az eszközt. Kérdezett.
- A büszke Nemesis kevésnek találja mutánsaid erejét és az én népemre is szüksége van? Nehéz ezt elhinnem. Kikhez fordulsz még segítségül?
Tisztán akart látni és addig a népét sem intette tartózkodásra. Slade szenvedhetett velük. Kételyei voltak az ajánlattal, hátsó szándékkal kapcsolatban. Elcsalni és halálba vezetni egy népet, hogy a vezetőjétől megszabaduljon, ez elkerülendő veszély volt. Nem hitte, hogy Holocaust ennyire tartott volna tőlük. Az állatias mutánsok erőt képviseltek, nem múlták azonban felül Holocaust seregét. Vagy egyenként akart minden riválisával elbánni...vagy komolyan gondolta, amit mondott és az egész világ, benne Nemesis hatalma forgott kockán, ezért kellett neki a segítség. A Nagy Atya még húzta az időt, többet akart tudni, mielőtt csatlakozott volna.

/ Még mindig medve, nem farkas:D
Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Bear_monster_(werebear)/

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Morsus on Szomb. 08 Nov. 2014, 18:31

/Bocsi, ezt mindig keverem, valamiért itt farkasnak hiszem mindig Very Happy/

Holocaust szótlanul figyeli a vezért, de a kérdésére lő egyet a Nagy Atya lába elé.
- Figyeld a nyelved!
Parancsolta a rideg energia halmaz vértjébe zárva.
- Minden klán esélyt kap, hogy újra tagja legyen az egységes mutánsnépnek. Lovasaim párhuzamosan mindenkit megkeresnek, még a Varázslónőt is hadba hívtam. Ez nem a büszkeségről szól, hanem a világunkról. Ez az átkozott ősember Fájdalom raktárával fegyverzi fel gyilkos csapatait. Nincs időm játékos szóváltásra. Számíthatok rád?
Kérdezi könyörtelen hangján Apokalipszis fia.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 11 Nov. 2014, 11:15

A Nagy Atya a büszkeséggel és annak pedzegetésével felbosszantotta Holocaustot. A szándék komoly volt, a trónörökös, bukott utód nem a medvemutánsba lőtt, csak elé. Kellett neki a segítsége. Egy összefogásról beszélt, a többi törzset is megkeresi és akik valaha együtt uralkodtak és uralkodójuk halál után szétszéledtek, újra összekovácsolódhattak volna. Ez egy ígéret volt, amit meg is lehetett szegni. Fájdalom raktára és az, hogy a többi törzsről szó volt, elgondolkodtatta a Nagy Atyát.
~Ha én nem vállalom és ezek valóban összefognak, erőink nem állhatnak meg ellenük. El kell fogadnom az ajánlatot és felmérnem, kitől mit várhatok. Később még belülről bomlaszthatom a rendszert, hogy jómagam kerekedjek föléjük. Az egykori X-Men tagságom, a beépülésem folytatódik - gondolkozott szótlanul.
- Legyen hát, Nemesis! Egyesítsük erőinket a világunk és uralmunk elpusztításra törő alávaló féreg ellen!
A medvemutáns kihúzta magát és a sátor bejáratára mutatott, megtéve az első lépést. Ha mindenki kiment, hangosan üvöltve szólt a népéhez:
- Farkasok, medvék és törzsem minden nagyra becsült tagja! Világunkat és életünket új fenyegetés közelítette meg. A gyűlölet, mi szíveteket tépi, idegen kéz alkotása. El kell fogadnunk a többi törzset, hogy együttes erőkkel bírjuk le közös ellenségünket, Rorschachot, a misztikus erejű, idegen világból érkezett nácit. Kövessétek uratokat!
A medvemutáns készen állt azonnali indulásra, a törzse, Lobo és minden tag számára ez ugyanúgy elvárt volt.
- Minden részletet tudni akarok! A helyet, a védelmet, az erőit, mindent, amit tudsz róla! - mondta Nemesisnek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Törzsek Földje (Valamikori USA) - Page 4 Empty Re: Törzsek Földje (Valamikori USA)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.