Illinois

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 03 Júl. 2016, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


2012. szeptember 28. péntek, nyolcadik/harmincharmadik bejegyzés:
”Úgy alakult, hogy végre távoznánk s fények is lettek úgymond a helységben néhány zseblámpának hála. Legalább már nem kellett teljesen vakon botladozni idebent, hanem láttam s nem kellett félnem, hogy orra fogok esni. Most már Mr. Morgan is kezdett gyanakodni, hogy valami gond lehet a korábban említett Mr. Essex-el s, hogy gond lehet azzal, hogyha visszajön. Már örültem volna, hogy megyünk, de csak a főbejárat volt s ha az ellenfelek szembejönnek nincs hova menekülni sem kitérni. Nem ezt hívták egyértelműen csapdának? Nem ismertem olyan jól a katonai szabályzatot s elnevezést, de ez a hely így úgy tűnt, mintha tökéletes lenne arra, hogy ne lehessen kijutni.
- S ha felmegyünk a tetőre? - kérdeztem. - Onnan át lehet jutni más lépcsőházba?
Talán, filmekben láttam effélét, de nem tudtam, hogy a valóságban működhet-e mindez. Egyelőre fortuna szerencséje s Neptune kegye nem akart a mi pártunkra állni, mindezt a szomszéd néni távozása utáni kinti sikolyok s Ms. Reynolds kiáltása elfoszlatta minden reményemet arról, hogy most kijutunk innen. Így egyelőre még mindig próbálok fedezékben maradni s nagyon nem akaródzott főleg a figyelmeztetés fényében előjönni innen. Reméltem, s teljes szívemből bíztam abban, hogy a többiek képesek lesznek megoldani, hogy kijussunk innen végtére is ők voltak a hősök s a katonák, nem én. Még úgysem, hogy te s a bátyám tanítottatok némi önvédelmet nekem.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Thorhalla Vas. 03 Júl. 2016, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Miller azonnal válaszolt Derek szavaira.
- Nem is azért teszem, hogy bízzon bennünk - mondta. - Hanem azért, hogy ne essen ártatlanoknak baja.
Közben előkerült egy lámpa, amivel már lehetett látni, most már csak be kellett osztani, hogy miként menjenek.
- Aki képes harcolni, Tyler, Reynolds, és én megyünk elől. Hátul Mr. Morgan és Lyesmith fedezi a többieket és akkor jönnek ki, ha szólunk, hogy minden rendben. Remélem megfelel mindenkinek.
Közben még keresték telefont, és efféléket, hogy lássanak, ő maga pedig leírta Essex-et Derek-nek, aki láthatóan fel is ismerte erről. Nem ezt a pillanatot tartotta a legjobbnak ahhoz, hogy a fiú erről faggassa őket.
- Megóvni magát és a családját tőle első körben - mondta halkan. - Aztán kideríteni, hogy tőlünk mit akar, majd legvégül emberrablásért, súlyos testi sértésért és gyilkosságért letartóztatni.
Ugrásra készen feszült meg, amikor a bekiabálás megtörtént, de szerencsére egyelőre csak a szomszéd volt, bár annak a fényében, hogy Rejtély alakváltó volt nem biztos. Reena kiáltása azonban már tényleg a bajt jelentette. Próbált ő is az ajtóhoz jutni, annak a másik oldalára, hogyha az alak bejön, akkor ő maga is megpróbálja majd leszerelni és lefogni.
- Tyler, fedezzen minket! - mondta.

felszerelés:


Illinois - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Mi lenne, ha lenne eszük és nem húznák tovább az időt? Ha Miller nem lenne itt, akkor már én is tudtam volna a képességemmel világosságot csiholni a tűzzel. És jó megérzés volt, hogy nincs más kijárat, csak egy darab. Ezek szerint a szegénynegyedbeli házak az USA minden részén ugyanolyanok és nem igen van változás.
- Milyen veszélyben? - kérdeztem gúnyosan. - Nem kertelek... életveszélyes helyzetben. A "kedves" szomszédjuk egy pszichopata gyilkos...
De legalább nekiláttak annak, hogy összeszedelőzködjenek és induljunk. Volt egy olyan érzésem, hogy mindez nem fog megtörténni, mert valami közbejön. Mindig közbejön. És megint! Komolyan lottóznom kéne, először egy idegesítő szomszéd néni, de utáltam ezeket a banyákat, mindent folyamatosan tudniuk kell, jobban tudnak mindent rólad is, mint te magad. Hallgatóznak, pletykálnak... bár néha hatékonyabbak, mint a SHIELD. A sikolyoknál lemondóan sóhajtottam fel, majd Reena szavaira felvontam a szemöldököm. Jelmezes alak? Egy szuperhős? Mindegy, egyelőre nem számított, ha belép, akkor úgyis megfogjuk tudni, már ha idejön, bár tuti, hogy ez lesz, nem lesz mázlink, hogy máshova. Így már most koncentrálni kezdtem, ha pedig tényleg idejön a férfi, akkor a telepatikus erőmmel próbálok kinyúlni az elméje irányába, ha sikerül, akkor próbálom az agyának azt a részét megállítani, ideiglenesen megbénítani, ami a mozgást irányítja, hogy ne legyen képes mozogni. Mivel tudom, hogy ez roppant megterhelő nem számítok rá, hogy hosszú ideig sikerülne, de remélem addig igen, amíg a többiek elintézik.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Tyler Pént. 08 Júl. 2016, 15:04

Természetesen lótúrót sem látok az ablakból, de mintha az az idegen lány, és Emma távozna valami...jelmezes alakkal. Talán. Reena kiabálására visszafordulok, remek akkor még egy jelmezes ürge, aki láthatóan éppen nem hősködik, hanem nekünk akar ugrani....vagy nem. Mindenesetre nem sok jót jelent. 
Megkérdezném, hogy mégis mivel, de csak bólintok Jonnak, és próbálok úgy helyezkedni, hogy véletlenül, kicsúszna Reena és Jon között, rögtön rátudjam vetni magam a fickóra, vagy nőre. 
-Mr. Morgan, ha van magánál lőfegyver, megkérhetném, hogy adja ide nekem? Vagy tartsa magánál, de mindenképpen ideje lenne elővennie...-
Szólók neki, miközben intek, hogy álljanak hátrébb, vagy még jobb lenne ha bemennének a másik szobába, közben pedig feszülten bámulom az ajtót, várva mikor toppan be a fickó.

-Nos igen a shield képes ilyesmire....-
Válaszolok Serenának, de tovább nem faggatom, hiszen látszik rajta, hogy nem szívesen beszél erről....és már nem vagyok a shieldnél, hogy érdekeljen a dolog. Semmi törvénytelent nem tett eddig, még csak az erejét sem használta, legyen az bármi is. 
-Mégis mióta figyelitek Essexet? Persze ha lesz időnk szívesen adok autogramot...-
Válaszolok meglepődve a fiúnak, és már tovább faggatnám, sőt még arra is hajlok, hogy talán a képességemet bevetve kiszedjem belőle mit tud még, mikor előkapja a fegyvereit és Pietro meg jelenik.
-Mi ez az egész? Hogy kerültünk ide? Essex mit akar attól a fiútól?-
Essek mindenféle üdvözlés nélkül, mert hiába állította, hogy csak segíteni akar, osztotta meg velem a céljait, itt valami egyáltalán nem stimmel. Tudni akarom, hogy mi ez az egész...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 09 Júl. 2016, 15:40

22:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson.

Mindenki összerezzen odabenn Reena figyelmeztetésére, Morgan rendőrtiszt a szolgálati fegyverét is előveszi, ahogy Tyler tanácsolta neki.

Illinois - Page 3 Police10 – Már megint egy félnótás jelmezes… Nagyon remélem, hogy Önökkel legyen!

Derek minden izma megfeszül, és szemével a lakás ablakait kezdi fürkészni, amikor egy mély, rekedtes hang kiabál be odakintről.

Illinois - Page 3 Knight10 – Kérem, próbáljanak megnyugodni! Szólítsanak Holdlovagnak, és higgyék el, segíteni jöttem! Mind tudjuk, ki az igazi ellenség itt: a „Mr. Sinister” és „Higanyszál” kódneveket használó férfiak, illetve társaik. Jól sejtem, hogy még nem hívták a S.H.I.E.L.D.-et?

A férfi a jelek szerint nem akar betörni, és aki a kukucskálón kiles, láthatja, hogy feltartott kezekkel, bár igencsak különös öltözetben áll odakint az ajtó előtt.

Illinois - Page 3 Mk10

Eközben Stephanie belepillanthat a Holdlovag elméjébe, de nincs könnyű dolga: legalább három, talán négy, vagy akár öt különböző személyiséget is érzékel a tudatában, és nehéz tájékozódni köztük, ehhez több időre lenne szüksége. Viszont azt már a felszínen érzékelheti, hogy a férfi nem hazudik.

Dereknek eddig tartott a türelme, és hirtelen kinyitja az egyik ablakot.

Illinois - Page 3 Dm10 – Elég volt! Joe, Lynn, lelépünk innen! A doktornő jól mondja, felmegyünk a tetőre, oda nem tud követni!

Illinois - Page 3 Police10 – Ne légy ostoba, Derek, nincs a tetőre vezető lépcső!

Illinois - Page 3 Dm10 – Én… majd megoldom, bízd csak rám. Csak… majd ne akadj ki.

Illinois - Page 3 Police10 – Hogy mi…? A fenébe, Derek, hallgassunk Miller ügynökre, ők kijuttatnak minket biztonságban!

Illinois - Page 3 Dm10 – Biztonságban? Itt egy flepnis holdfazon, Lyesmith ügynök meg az imént tájékoztatott minket kedvesen, hogy Sinister egy pszichopata gyilkos!

Ekkor azonban a Holdlovag ideges lesz, dörömbölni kezd az ajtón.

Illinois - Page 3 Knight10 – ITT VAN! Higanyszál itt van, jöjjenek, MOST!

Morgan rendőrtiszt és Lynn az ablak felé lépő Derek és az ajtó mögött álló Holdlovag választása között tépelődnek, és az ügynökökre néznek segítő tanács reményében…


Illinois - Page 3 00120

22:40.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Emma Flower White.

A Fenegyerek nem sokat hezitál, azonnal a füléhez kap, és beszélni kezd, valószínűleg egy adóvevőn keresztül.

Illinois - Page 3 Ray10 – HL, itt van Maximoff! Lépjetek le!

Pietro ettől a kis akciótól kissé ideges lesz, egy pillanatra mintha elhomályosodna az alakja, majd a Fenegyerek ájultan esik össze.

Illinois - Page 3 Piet10 – Tényleg cuki ebben a maskarában, de végső soron mégiscsak egy gyenge utánzata az eredetinek. Nyugalom, csak elájult. Serena, ami téged illet, már régen kinéztünk magunknak. Azok után, amit a S.H.I.E.L.D. tett veled, logikus lépés lenne, hogy csatlakozz hozzánk, akik többek között az ő elnyomásuk ellen is küzdünk. Emma, te pedig lassíts a kérdéseiddel… Heh. „Lassíts”, az én számból ez… Mindegy.

Higanyszál időközben arrébb húzza kicsit a kiütött Fenegyereket, nekitámasztja egy falnak, hogy legalább kevesebb eső essen rá.

Illinois - Page 3 Piet10 – Sajnos a mi kicsiny, de elhivatott csoportunkban paranoia ütötte fel a fejét. Nem akarunk egy második S.H.I.E.L.D.-dé válni, amit ellepnek az árulók. Alaposan meg kell szűrnünk mindenkit, aki csatlakozna… és, bár nem vagyok híve ennek a módszernek, amit Essex kitalált… el kell ismernem, hatásos. Mindkettőtöket alávetettünk egy olyan éles helyzetnek, amelyben a könnyebb és biztonságosabb válasz egyértelműen a S.H.I.E.L.D. lett volna… és ti ennek ellenére sem őket választottátok. Gratulálok. Átmentetek a vizsgán. Bár szólhattunk volna előre, de ott van az a telepata közöttük, úgyhogy semmiről sem tudhattatok. A többiekben én a legkevésbé sem bíztam, de Essex ragaszkodott hozzájuk is… Hát, most láthatja, hogy hűek a S.H.I.E.L.D.-hez. Nos… Megvárjátok, amíg ideérnek, vagy végre leléphetünk innen? Gondolom, nem akartok a két jelmezes futóbolonddal tartani…

_________________
Illinois - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 10 Júl. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson és Emma Flower White


Az a kérdés engem is érdekelt volna, hogyha tudták, hogy itt vagyunk, akkor miért nem értesítették a hatóságokat korábban, vagy miért nem hoztak ki minket? Olyan nehéz volt mindezt megérteni, főleg, hogy nagyon sok mindent nem is tudtam, nem értettem. Aggódva pillantottam a kisfiúra, aki eszméletlenül zuhant össze miután az előttünk levő mintha megmozdult volna. Régóta kinéztek maguknak? Kik voltak ők egyáltalán? Emma kérdéseire én is örültem volna a válaszolna, de nem tette meg. Az nem volt megnyugtató, hogy jönnek ők is, ráadásul errefelé.
- Vagy a börtön, vagy pedig a menekülés - mondtam keserűen. - Hatalmas "választás"...
SHIELD elnyomása ellen harcolnak, de ugyanazok a módszereik. Miért kellett volna megbíznom bennük és nem pedig csak elsétálni és menni a saját dolgomra? Az én esetemben biztosan nem állt fent az, mint amit mondott.
- Miért kellene magában, magukban megbíznom? Ugyanazt teszik, mint a SHIELD - mondtam. - Egyáltalán kik maguk?
Kivártam néhány pillanatot, majd végignéztem az utcán.
- Megakadályoz, ha úgy döntök, hogy elsétálok, mint harmadik lehetséges opció?
A szívem azt diktálta, hogy ezt tegyem meg és még tegyem hozzá, hogy nem fog tudni követni, és elfelejt. Még nem próbálkoztam ilyesmivel, de lehet, hogy ki kellett volna, és akkor már a SHIELD is és mindenki más is elfelejthetett volna. Ha nem keres senki, akkor mennyivel egyszerűbb lett volna az életem.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 10 Júl. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Mivel egyelőre nem jött be az ajtón akit látott odakint, így még nem is tudta rávetni magát, csak lapult az ajtó mellett, várva, hogy az ajtó nyíljon. Itt bent tovább folyt a párbeszéd és még mindig nem tudtak megegyezni abban, hogy mit is kellene tenni. Reena is egyre feszültebb lett, főleg, mikor az ajtón kezdett dörömbölni a férfi, ekkor lépett ijedten a faltól jó pár lépést és látható volt, hogy a hangok miatt fél. Nem egyszer volt a Cégnél, hogy így próbálták őt és a többi gyereket kiterelni a helyről, ahol voltak és utána mindig bántották őket. Ebben a helyzetben nem tudta, hogy mit kellene tennie, melyik javaslatot kellene elfogadnia, láthatóan az itt lakók sem tudták, csak abban bízhatott, hogy a társai kitalálnak valamit, akik okosabbak - vagyis tapasztaltabbak, mert ő sem volt buta, csak minden szokatlan - voltak, mint ő és voltak már ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben. Egyelőre ő elhátrált pár lépésnyire az ajtótól, ahol már nagyobb biztonságban érezte magát mint ott, majd igyekezett még mindig ugrásra készen várakozni, hogy mikor lép be az alak. Ezeken felül pedig igyekezett a remegését elrejteni, hogy ne látszódjék a gyengesége, hogy az ajtóütögetés és a kintről való kiabálás halálra rémíti őt.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Illinois - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 10 Júl. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


2012. szeptember 28. péntek, kilencedik/harmincnegyedik bejegyzés:
”S még mindig nem sikerült eldönteni, hogy mit tegyünk s merre akarjunk menekülni. S akkor még ott volt, hogy most már az ajtó előtt is várakozott valaki, ki dörömbölt s közölte, hogy az a bizonyos Higanyszál is itt van a közelben, ki Mr. Essex csatlósa. Kezdtem igazán félni, s nem csak a helyzet miatt, de azért is, mert úgy tűnt, hogy oly nehéz eldöntenie mindenkinek, hogy mit szeretne s még mindig nem indultunk semerre. Ha a Különítmény tagjai sem tudják, hogy mit kéne tenni ebben a helyzetben, akkor mégis ki fogja tudni? A helyzet oly kétségbeejtő volt, hogy a fiatalabbik Mr. Morgan már kész lett volna a képességét is használni, hogy kijussanak erről a helyről s kivigye a sógornőjét. Ha nem ilyen vészes helyzet lett volna, talán még könnyek is szöknek a szemembe.
- Csak óvatosan Mr. Miller közelében gondok akadhatnak - igyekeztem utalni a képességére.
De talán tényleg az lett volna a legbiztonságosabb s én is szívesen mentem volna. De mindez valószínűleg nem az én döntésem s én úgyis csak itt maradtam volna a lakásban, elbújva a fotel, esetlegesen valamelyik ágy alatt, hogy biztosan ne találhassanak meg.
- Akkor most végül is mit teszünk? - tettem fel a kérdést.
Odakint az ottani illetőnek nagyon sietős lett a dolog, de mi van akkor, ha hazudik s csak ki akar minket csalni? Bárcsak itt lettél volna ekkor, vagy a bátyám, hogy erőt tudjatok belém önteni s segíteni abban, hogy helyesen döntsünk.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Júl. 2016, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Bla, bla, bla. Hogy tudnak ennyit ezek pofázni anélkül, hogy bármit is tennének. Nevetséges, azonban a kinti fickó már érdekesebb volt, amikor belenéztem a fejébe azonnal migrén tört rám, amint a több különböző tudatot megéreztem az elméjében. Még így is igencsak szerencsésnek mondhattam magam, mert olvastam ilyen esetről, akkor általában eszméletét veszti a telepata, így igencsak olcsón megúsztam a dolgot.
- A kinti fickó igazat mond - nyögtem fel. - Ugyanaz az ellenfele, mint nekünk...
És újabb szövegelés egymás között, legalább a kölyöknek igaza van, hogy felrepülne a tetőre, ott ők biztonságban lennének, igaz le fog bukni, hogy képessége van, de hát az élet szívás. Ideje megtanulni és talán a rendőrbátyó is elfogadja majd ezt a dolgot.
- Döntsd már el Miller, hogy mit csináljunk, mert itt fogunk megőszülni mindannyian... - morogtam.
Ha nem tesz senki semmit, akkor elindulok a bejárati ajtó irányába és kinyitom azt, hogy legalább ez a Holdlovag bejöhessen és ezáltal hátha a többiek is lépésre szánják el magukat. Már csak azért is, mert Miller szavaira senki sem lépett egyelőre semmit.

felszerelés:


Illinois - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Szerencsére mindig is hidegvérű volt, így most is nyugodt tudott maradni, amikor senki sem tette, amit mondott, csak beszéltek továbbra is, mert nem tudtak megegyezni. Az meglepte, hogy a kinti alaknak ugyanaz az ellensége, mint nekik. Azonban az továbbra is rejtély volt, hogy miért lett volna akkora baj az, hogyha felhívják a SHIELD-et. Hiszen itt ők voltak a jófiúk és még segítettek is volna megvédeni a családot.
- Nem velünk van, de Lyesmith azonosította azt, hogy egy oldalon vagyunk - mondta.
Remélte, hogy Steph ebben a kérdésben nem hazudik, de most nem volt kedve tovább vitatkozni, veszekedni. Derek ötlete végül is kivitelezhető volt, így a civil állapotos hölgy legalább biztonságban lehet.
- Derek vigye fel! - mondta neki. - Csak várja meg, amíg távolabb érek, a közelemben nem fogja tudni megtenni. Mi viszont távozunk elől, amíg lent esetelegesen velünk vannak elfoglalva, addig is a felsége biztonságban lesz Derekkel!
Ezzel most már tényleg az ajtóhoz próbál menni és kinyitni azt, hogy megláthassák a kint állót.
- Nem bízom magában - mondta Holdlovagnak. - Maga megy előre! Mindenki más mozgás, ha a folyosó végén leszünk Derek, akkor vigye Lynn!
Remélte, hogy ezek után végre mindenki mozdul és elindulnak kifelé a Holdlovag vezetésével lefelé.

felszerelés:


//Noha a sorrend rossz volt, a karijaim mennek a parancs szerint. Smile //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Tyler Szer. 13 Júl. 2016, 13:19

Érdekesen alakulnak a dolgok, a fickó ezek szerint velünk van. Ellenségünk ellensége a barátunk közhely lép életbe, és végre talán már el is jutunk valamerre. Nem csak ebben a szobában tobzódunk, kicsi a rakást játszva. 
Picit elhúzom a szám, Derek vigye fel a terhes nőt a tetőre, ahonnan nincs lejárat, ráadásul egyik sem túl harcképzet. Essex vagy valamelyik testvériség tag simán eltudja kapni őket. 
De ő a parancsnok, ahogy elindulunk kifelé, óvatosan megfogom Reena vállát és bátorítóan rámosolygok, mivel láthatóan eléggé ki van készülve.
-Nyugi, nem lesz baj....-
Nem kell még egy a plázában megtörtént eset, láthatóan kikészült a helyzettől, remélhetőleg nem fog pánikba esni és remélhetőleg ki is jutunk az épületből.
-Hmm, ha maga is Essex vagyis Mr. Sinister ellenfele, talán megoszthatná velünk mit tud róla?-
Kérdezem a maszkos ürgét még menet közben, reménykedve hátha, hozzánk vág valami infót...

Szóval nem érték be annyival, hogy a szavamat adtam és csatlakoztam hozzájuk. Teszteltek minket, de nem tudom Serenát miért is akarják. Persze én sem bízom meg bennük, még ezek után sem. Most viszont talán több mindent megosztanak majd velem, a terveiket illetően.  Rövid habozást követően bólintok.
-Rendben menjünk innen....-Serenára pillantok, aki láthatóan csak azt szeretné, hogy békén hagyják, legyen az a shield vagy éppen Essex.
-Hagyd hagy menjen ha akar....-
Pietróra pillantok, vajon erőszakkal is magukkal vinnék a lányt? Ahhoz viszont nekem is lesz egy-két szavam.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Júl. 2016, 11:18

22:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson.

Derek talán most először ért egyet igazán Jonathannel, és bár nem érti, miért kell várnia, amíg Jonathan távolabb megy, így tesz. Addig is közelebb húzza magához Lynnt.

A kis csapat elkezd tehát kifelé haladni, a folyosóra, ahol a Holdlovag már türelmetlenül vár rájuk.

Illinois - Page 3 Knight10 – Nyilván rengeteg kérdésük van, de most erre igazán nem érünk rá! Lyesmith már úgyis megbizonyosodott róla, hogy egy oldalon állunk, nemde? A társam odakint van, és--

Ekkor a Holdlovag hátrapillant, a lakás bejáratához, és odamutat.

Illinois - Page 3 Knight10 – Bár lehet, hogy még dolgunk lesz itt.

Morgan rendőrtiszt idegesen, remegő kézzel tartja a fegyverét, és egyenesen bentre, az öccsére irányítja azt. Ekkorra ugyanis Derek már szárnyakkal együtt várja a továbbiakat…

Illinois - Page 3 Police10 – EZ MEG MI??? DEREK???

Lynn is felsikít, és elhátrál Derektől, így ő legalább nincs már közvetlen veszélyben.

Illinois - Page 3 Dm10 – Joe, ez… Én… Már rég el akartam mondani, de nem ez a legjobb alkalom. Ezért hagytam ott a sulit, ezek a szárnyak… amikor kinőnek belőlem, az úgy fáj, és… Hidd el, csakis jóra használtam.

Joe kezében egyre jobban remeg a pisztolya.

Illinois - Page 3 Police10 – Nem… NEM, ennek nem ez a módja! Ezt… be kell jelenteni, a törvényes úton.

Illinois - Page 3 Dm10 – NEM! FRANCBA A TÖRVÉNNYEL!

Illinois - Page 3 Wings10


Illinois - Page 3 00120

22:45.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Emma Flower White.

Pietro elmosolyodik Serena kérdéseire.

Illinois - Page 3 Piet10 – Látszik, hogy a S.H.I.E.L.D. elnyomása alatt szocializálódtál, akárcsak Emma. Ő is attól rettegett, hogy bármiben is megakadályozlak majd titeket, hogy csapdába estek, hogy kihasználunk titeket… Ahogy már neki is mondtam, akkor távoztok, amikor kedvetek tartja, de ha addig is együtt harcolunk, egy közös ügyért, akkor mindenki jól jár. Nem akarunk kényszeríteni senkit, mert akkor már nem teljes szívvel küzdötök, és annak úgy semmi értelme. Ahogy már Emmának is kifejtettem, a célom, hogy összegyűjtsem, akit csak tudok, hogy együtt segíthessünk annak, aki igényt tart rá… és megvédjük magunkat, ha kell. Mi vagyunk az új Mutáns Testvériség.

Ezután elégedetten bólint Emma felé.

Illinois - Page 3 Piet10 – Örülök, hogy téged sikerült meggyőznöm, és nem kedvetlenített el ez a… kissé extrém beavatási próba. Lehet, hogy majd újra kéne ezt gondolnunk… Egyébként találkoztatok Derekkel? Mit gondoltok, benne volna lehetőség?

_________________
Illinois - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 17 Júl. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson és Emma Flower White


Az valahogyan pozitívnak hatott, hogy legalább engedne elmenni, igaz kérdés, hogy mennyire tartaná be azt, amit ígér. Kipróbálhattam volna, hogy elfelejtsenek, nem is volt rossz ötlet, noha volt egy olyan érzésem, hogy a képességeim még nem olyan szintűek. Bár annak, ha akarok valamit van limitje? Egyelőre azonban nincs hova mennem, megáztam, semmim sincs, mindenem, amim volt, van, valószínűleg náluk van. Azokat azért jó lett volna visszaszerezni, még ha pótolhatóak is, de bevétel nélkül nehézkes és lassú.
- Rendben – mondtam. – Kapnak egy esélyt, csak azért is, mert minden felszerelésem maguknál van…
Egyeztem bele végül az egészbe.
- De azt le szeretném szögezni, hogy nem vagyok harcos, nem szeretném ha bárkinek baja esne és nem hiszem, hogy harcolnék – mondtam. – Ha kell másban segítek, de a frontvonal nem nekem való…
Nem tudtam, hogy elfogadják-e így, hogy velük menjek, vagy nem. Ha igen és elindulunk, akkor velük tartok. A névre meglepetten pillantottam fel és zavartan ráztam meg a fejemet.
- Ki az a Derek? – kérdeztem. – A SHIELD-eseken kívül senkivel sem találkoztam…

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 17 Júl. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Reena örült, hogy végre kimehetnek a lakásból és ott már a dörömbölésnek is vége akadt. Hálásan pillantott Tyler-re, aki próbálta nyugtatni és hangosan is kimondta, hogy mi zavarja.
- Zavart a dörömbölés – mondta.
Odakint végigmérte a maszkos alakot és várta, hogy mit is fog mondani, már reménykedett, hogy tudnak haladni, de ez még mindig nem történt meg hála annak, hogy a lakásból sikoly hallatszott. Azonnal arra kapta a fejét, hogy megnézze mi történt, ekkor látta meg, hogy Derek-nek szárnyai nőttek, hát tényleg mutáns volt és ezt pedig a családja nem igazán díjazta. Hátrapillantott a folyosón, hogy jön-e valaki, nem volt túl sok idejük, szíve szerint pedig neki is ugrott volna az idősebbik férfinak és leütötte volna, hogy végre valahára észhez térjenek és csak kicipelni kelljen a férfit, ha már jönni nem akar. De mivel egyelőre effélére nem kapott parancsot és az eddig látottak alapján nem is valószínű, hogy kapna, így türelmetlenül várakozott.
- Mennünk kell! – szólt be idegesen. – Ezt majd később megbeszélik, siessenek!

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Illinois - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 17 Júl. 2016, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


2012. szeptember 28. péntek, tizedik/harmincötödik bejegyzés:
” Hatalmas megkönnyebbüléssel töltött el, hogy végre mindenki beleegyezett abba, hogy induljunk, így jómagam is követtem a többieket. Diszkréten mértem végig a férfit, ki odakint várt. Volt valami misztikus a jelmezében, hogy pont a Holdat választotta jelképének, vagy szimbólumának, nem tudom, hogy minek nevezzem. S ironikus, hogy pont ezen az estén láttuk, mikor a vihar miatt az ég sem látszódott. Odakint kissé idegesen pillantottam végig a folyosón, hogy ellenségeink mikor is fognak feltűnni, de mindezidáig nem történt meg. A sikolyra összerezzentem, mi történhetett odabent, mi erre késztette Miss Lynn-t? Ha tudtam, akkor gyorsan belestem s megpillantottam, hogy Mr. Morgan, a fiatalabbik gyönyörű szárnyakkal áll az ajtóban. Úgy tűnt, hogy a fivére nagyon kiborult mindezen. Ha nem lett volna itt Mr. Miller, akkor kilehetett volna teleportálni a kezéből a fegyvert, vagy a hajammal kicsaphattam volna.
- Tegye le a fegyvert Mr. Morgan, kérem – szóltam. – Ő még mindig a fivére, semmi sem változott…
Nem tudom, hogy meggyőztem-e, ha nem, akkor még volt, mit mondhattam.
- Önnek nem az a legfontosabb, hogy Miss Lynn s a családja biztonságban legyen? – kérdeztem. – Kérem, az ő s a gyermekük érdekét nézze most, ahogyan az öccséét is, s már láthatja azt is, hogy miért vannak veszélyben. Esélyes, hogy Essex Derek-et is akarja… ne lökje el őt magától ebben a helyzetben. Kérem uram.
A család a legfontosabb, eddig így vélte, mindezen nem változtathat az, hogy az egyik tagja mutáns.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Thorhalla Vas. 17 Júl. 2016, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Végre valahára mindenki elindult kifelé, de a srác szárnyai megakadályozzák mindez. Így már érthető, hogy az idióta rendőr miért is nem hívta a SHIELD-et, úgy néz ki, hogy rasszista és ki van akadva, hogy az öcsike is mutáns.
- Mi lenne, ha mindenki lenyugodna a fenébe?! – csattantam fel. – Ez nem a legjobb pillanat arra, hogy ezen vitatkozzanak!
Körbenéztem rajtuk, ahogyan a fegyvert fogta Morgan az öccsére, a legjobb módszer arra, hogy elfordítsuk a családtól a többieket és bűnözőket neveljünk és a rossz oldalra lökjük őket. Az év legrosszabb zsaruja díj győztesét láthatjuk.
- Ebben az a legszebb, hogy az idő csak telik és telik és telik… az, aki valószínűleg be akarja hálózni az öccsét mindjárt megjelenhet és a maga, illetve a kedves nejének a reakciója a legjobb arra, hogy elmenjen vele a srác, mert ott nincs törvény és hasonlók… aztán ostorozhatja magát az élete végéig…
Kivártam néhány pillanatot és ha a szavaim és Hajasbaba szavai sem voltam hatásosak folytattam.
- Akkor talán a legegyszerűbb, ha ad egy bocsánatot kér és lerakja a rohadt fegyvert, ad kettő lelövi és megkíméli magát a későbbi dolgoktól. Döntsön gyorsan, mert indulunk! – mondtam dühösen.

felszerelés:


Illinois - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Miller elégedetten nyugtázta, hogy végre valahára mindenki teszi, amit kell és láthatóan még Derekkel is kivételesen egyetértettek. Azt nem indokolta meg, hogy miért is mondta, amit. Már kint volt a folyosón, amikor a hangos veszekedést és a női sikolyt meghallotta bentről. Már ekkor tudta, hogy azért történt, mert a sráci tuti, hogy megmutatta a szárnyait. Amikor visszament a lakásba, akkor egyértelmű lett, hogy tényleg ez történt. Azonban azt nem hagyhatta, hogy Morgan a fiúra fogja a fegyvert. Így úgy döntött, hogy megakadályozza ezt és felemelt kézzel állt be a két férfi közé.
- Nem fogom hagyni, hogy fegyvert fogjon rá – mondta. – Főleg, mert a jelenlegi állapotában könnyedén elsülhet véletlenül is.
Egyelőre nem mozdult, csak várta, hogy a lányok szavaira miként fog reagálni a férfi. Ha láthatóan jól, akkor óvatosan közelített Morgan felé és ha tudta, akkor rátette a kezét a fegyver csövére és a föld felé próbálta tolni azt hogyha a férfi mégis meghúzza a ravaszt, akkor azt találja.
- Adja ide a fegyvert! – mondta ridegen, teljes magabiztossággal.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 03 Szept. 2016, 13:50

(Bocs, Tyler, de ne aggódj, nem bántom a karaktereidet. Továbbá kicsit fel is gyorsítom ezt a színt, mert eléggé lemaradtunk, még pár kör, és végez itt mindenki.)

Illinois - Page 3 00120

22:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson.

Morgan rendőrtiszt remegő kézzel, idegesen, de végül leereszti a fegyvert Melissa, Jonathan és Stephanie szavaira, végül arra sincs szükség, hogy Jonathan erre rásegítsen, a férfi megteszi magától.

Illinois - Page 3 Police10 – Derek… Ha tudtam volna…

Illinois - Page 3 Dm10 – Akkor is ugyanígy reagáltál volna!

Ezzel Derek dühösen kirepül az ablakon, fel a tető irányába. A bátyja utána kiált, de hiába, így inkább a feleségéhez rohan oda, akinek szerencsére semmi baja nem lett, ahogy a babának sem, az ijedtségen kívül. Joe tanácstalanul tekint az ügynökökre.

Illinois - Page 3 Police10 – Tudnak… rajta segíteni? Én… Én is segítek Önöknek, ez a… legkevesebb. Felhívom végre a S.H.I.E.L.D.-et, ahogy kérték… De… ne bántsák őt. Kérem.

A Holdlovag türelmetlenül ront be a szobába, végigrobog rajta, át az ablakig, majd kihajol, elővesz valamiféle szerkezetet, a tetőre irányítja, majd kilő belőle egy vonóhorgot. Amikor az fent beakad, és a kötél stabil, a fiatalokra pillant.

Illinois - Page 3 Knight10 – Még nem repült el, a tetőn van. Nem hagyhatom itt, csak úgy, Essexnek. Ha velem tartanak, másszanak, de szaporán. Akinek nem menne, maradjon utoljára, és felhúzom magammal.


Illinois - Page 3 00120

22:50.

Résztvevők: Serena Amelia Davidson és Emma Flower White.

Pietro elégedetten bólint Serena válaszára.

Illinois - Page 3 Piet10 – Nem fogod megbánni, kedvesem. Derek pedig… hagyjuk is, majd Essex intézkedik vele kapcsolatban. Engem most csak az érdekel, hogy titeket kijuttassalak innen. Én sem kívánok felesleges harcba bocsátkozni, és már amúgy is csuromvizes vagyok. Semmi másra nem vágyom, csak egy forró kakaóra.

Eközben már a Fenegyerek is elkezd nyöszörögni, a ház tetejéről pedig furcsa hangokat hallani.

Illinois - Page 3 Piet10 – Oké, ideje lelépnünk. Ez talán kissé… kellemetlen lesz elsőre, de majd megszokjátok. A szemeteket szerintem csukjátok be. Most megfoglak titeket, és veletek együtt fogok távozni a magam nem mindennapi sebességével. Igyekszem nem túl gyorsan szaladni, hogy kibírjátok. Figyelem… rajt!

Ezzel Pietro megragadja a két lányt, akik csak egy villanást látnak, és máris irdatlan sebességgel haladnak új céljuk felé…

Serena és Emma számára véget ért ez a szín, nemsokára kiderül, hol folytatódik számukra a kaland (csak bevárjuk a többieket)!

_________________
Illinois - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 04 Szept. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson és Emma Flower White


Nem voltam benne biztos, hogy nem fogom megbánni, hogyha vele megyek. Elég sok viszontagságot éltem már meg ahhoz, hogy így érezzem. Kiderül, ha nem válnak be, vagy nem olyan nézeteket vallanak, mint én még mindig menekülhetek tovább. Legalább kipróbálhatom rajtuk, hogy kitudom-e törölni magam mások elméjéből. Harcolni én sem szerettem volna, a legjobb lett volna elkerülni, ahogyan végre a SHIELD embereitől is távol lenni. Végül bólintottam a szavaira, mert a távozással kapcsolatban egyetértettem vele.
- Menjünk – mondtam is ki.
A közlekedés módja viszont annyira nem nyerte el a tetszésemet. Tényleg futni akar velünk? A szembecsukás azonban jó ötletnek tűnt, legalább a gyomrom nem fog felfordulni, hogyha azt látom, hogy minden szétfolyik. Bár… belegondolva, hogy ez még mindig jobbnak tűnt, mintha repülnénk, mert attól tényleg teljes mértékben kikészültem. Így lecsuktam már előre a szememet és még akaratlanul is megragadtam Maximoff karját, amikor ő is megfogta az enyémet. Amint elindultunk akkor próbáltam valami teljesen másra gondolni, bármire, aminek nem volt köze, hogy milyen őrületes sebességgel száguldhattunk egy ismeretlen helyre.

//Folytatás: Kalifornia//
felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 04 Szept. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson
dr. Melissa McKenzie2013. szeptember 28-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 3. szín
2012. szeptember 28. péntek,
tizenegyedik/harminchatodik bejegyzés:
”Szerencsére semmilyen katasztrófa nem lett a dologból, mert Mr. Morgan leengedte a fegyverét, de láthatóan nem kezelte jól, hogy az öccse mutáns. Pedig azóta, hogy kiderült, hogy mi is történt s mindenkiben ott lehet az „X-gén” a chitauri s asgardi DNS, azóta inkább az volt a furcsa, ha valaki nem az s nem derül ki róla. A férfi igencsak meglepett azzal, hogy ugye nem akarjuk őket, sem Dereket bántani. Noha civil voltam, ettől függetlenül a bátyám miatt nem esett jól, hogy mit gondolnak a SHIELD-ről, hiszen még mindig ügynökként tevékenykedik. De legalább végre valahára sikerült elérni mindazt, hogy felhívja a céget s megtudják, hogy merre vagyunk, noha ehhez az kellett, hogy a fiatalabb Mr. Morgan kimeneküljön az ablakon át. Holdlovag berohanására összerezzentem főleg arra a tervre, hogy ki kellene mászni, a legfelső emeleten vagyunk?! Komolyan elment mindenkinek az esze itt, vagy pedig csak tényleg én nem vagyok ide való.
- Én nem tudok mászni, így azt hiszem, hogy inkább maradnék Mr. És Mrs. Morgannal – mondtam. – Miss Lynnek lehet, hogy szüksége lesz az izgalmak miatt valamilyen elsősegély ellátásra s ebben én vagyok a legjobb.
Vagyis semmi másra nem voltam jó jelenleg a tudásommal, de ez jól jöhet, ha úgy alakul. Reméltem, hogy mindez megfelel mindenkinek. Ha nem, s kénytelen voltam én is menni, akkor maradt az, hogy utolsónak, hogy Holdlovag vigyen fel.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Thorhalla Vas. 04 Szept. 2016, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Nah végre ideje volt annak, hogy mindenki eldöntse, hogy mit akar. Hívják a SHIELD-et, a baromarcú azok után közölte, hogy nem lő, aztán ott van még, hogy az idegesítő szárnyas srác lelép. Hurrá! És még Holdlovag is berobogott, hogy most már tényleg haladni kellene. Azaz igazság, hogy már mennék végre haza, egy jó forró fürdő nem ártana és egy masszázs sem, de azt lássuk be nem akartam, hogy a kölyök beleessen és bevegye Essex agymosását. Még csak az kellett volna, hogy újra összeomlassza a teljes világot. Egyszer bőven elég volt látni, hogy mi lehet a vége és azok után, amiket Hela mondott mégcsak az kéne, hogy valami olyasmi történjék.
- Jah, mert arról vagyunk híresek, hogy mindenkit lelövünk és megölünk – morogtam. – Az a zsaruk szokása…
Holdlovagnak legalább volt egy ötlete, ha már nem kint távozunk, úgy tűnt, hogy mégis a tető maradt. Amint kilőtte a vonóhorgot és felhozta, hogy másszunk fel, már az ablaknál is termettem.
- Megyek előre! – mondtam.
Még mielőtt Miller, vagy valaki megállíthatott volna, igyekeztem felmászni. Mielőtt felmásztam volna teljesen és körbenéztme volna telepatikusan kémleltem körbe a tetőt, csak annyit ellenőrizve, hogy hány tudatot észlelek és merre. Ha távolabb, akkor próbáltam felmászni teljesen a tetőre és azonnal védekező állást felvenni, főleg, ha Derek már nincs egyedül. Ezen esetben még telepatikusan leszólok a többieknek, hogy a vendég, vagy vendégek megérkeztek.

felszerelés:


Illinois - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Szerencsére nem kellett semmit sem tennie, mert Morgan végül maga tette le a fegyvert. Szerencse, hogy nem olyan helyzetben voltak, hogy náluk is volt fegyver, mert akkor lehet, hogy a férfi már halott lenne, vagy legalább is súlyosan sérült, főleg azok után, hogy Miller beállt Derek és a bátyja közé.
- Eszünk ágában sem volt bántani, pont az ellenkezője, meg akartuk őt is védeni, ahogyan magukat is – mondta. – Majd kérjen tőle bocsánatot, ez nem az ő hibája, hogy mutáns, hanem… tudják, bizonyára olvasták önök is, amit még korábban Kovacs megosztott a médiában.
Nem akarta tovább ragozni mindezt, Holdlovag ötletére ő maga is bólintott, tényleg meg kellett akadályozniuk, hogy Essex elvigye Dereket.
- Mindent megteszünk, hogy ne menjen el Essex-el – tette még hozzá. – Adja ide a fegyvert, lehet, hogy szükség lesz rá.
A többiek nagyjából elmondták, hogy mit akarnak, nem is bánta, hogyha a doktornő lent marad, nem kellett az, hogy a civil a harc kellős közepén legyen. Így hagyta azt is, hogy Lyesmith másszon elsőként, ha a nő felért nem jelzett semmit, hogy gond lenne, vagy ehhez hasonlót, akkor ő maga is elindul. Ha felér, akkor mit sem tudva arról, hogy a társnője is végigkémlelte a helyet óvatosan körbenéz, majd ezek után igyekszik úgy felmászni, hogy védhesse magát.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 04 Szept. 2016, 00:24
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tyler Jackson, Emma Flower White és Serena Amelia Davidson


Reena továbbra is figyelt, szerencsére nem kellett ugrania senkire sem, mert a férfi letette a fegyvert. Így kissé nyugodtabban vett vissza a feszült helyzetéből és továbbra is alig értően nézett körbe, hogy most mi lesz. Ez tovább fokozódott, amikor Derek egyszerűen „kiugrott” az ablakon és távozott. Holdlovag ekkor rohant be és már vázolta is a helyzetet. Az tetszett a lánynak, hogy nem húzta az időt az alak és máris kilőtt az ablakon és vázolta, hogy menjenek. Ezt a lány is katonai, harci szempontból jónak találta, hiszen a fiút mindenképpen vissza kellett hozni valamilyen módon ide, ez volt az egyetlen megoldás, hogy ne az ellenség kaparintsa meg.
- Én is megyek fel a tetőre – mondta ki hangosan.
Igazából nem is volt kétséges, hogy ezt tegye, hiszen idelent nem nagyon tudna mit tenni, maximum őt is pátyolgatni kellene, de harcban legalább a hasznát tudják venni, ha úgy alakul, hogy harc lesz. Ahhoz legalább értett, ha máshoz egyelőre még nem is nagyon. Ha még tud, akkor Miller előtt indul el a mászással, ha nem, akkor majd utána. Bármikor is jut sorra a lehető leggyorsabban igyekszik feljutni a tetőre, remélve, hogy addigra, aki(k) már fent vannak, azok biztosították a terepet, így a lehető legkönnyebben tud majd felmászni a tető tetejére és ott körbenézni, hogy milyen helyzet is alakult ki ott.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Illinois - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 04 Szept. 2016, 11:38

22:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson.

Melissa és Tyler lent maradnak Morgan rendőrtiszttel és nejével, és ha Melissa megvizsgálja a nőt, ő is láthatja, hogy az idegességen kívül semmi baja se neki, se a babának. Férje finoman a közeli kanapéra segíti, miközben mobilon már el is éri a S.H.I.E.L.D.-et.

Illinois - Page 3 Police10 – Hű, ez gyors volt… Igen, itt Joe Morgan rendőrtiszt a chicagói… Hogy mi? Tudják? Úton ide? … Öhmm, hogyne van itt valaki…

Ezzel a mobilt Melissának nyújtja.

Illinois - Page 3 Police10 – Különös, de már úton vannak, elvileg perceken belül megérkeznek… tudták a pontos címünket… és szívesen beszélnének valamelyikükkel. Átvenné?

Ezalatt a többiek megindulnak felfelé, először Stephanie, aki telepatikusan körbe is kémlel a tetőn… és egy ismerős, de most már legalább nem teljesen váratlan, kellemetlen érzés tör rá, amikor észlel egy tudatot odafent, amelybe nem tud behatolni. Ez Nathaniel Essex – és minderről hamarosan a saját szemével is megbizonyosodhat, amikor fent meg is pillantja a marcona férfit, amint a kezét nyújtja neki, hogy felhúzza.

Illinois - Page 3 Sinis10

Illinois - Page 3 Essex10 – Mit gondolsz, Lyesmith, van rá bármekkora esély, hogy ezúttal ne essünk egymásnak én és a társaid? Vagy továbbra is ellenségek leszünk, rabolva egymás idejét és energiáját, és folytatjuk ezt a nevetséges macska-egér játékot?

Ha hagyja Essexnek Stephanie, hogy felsegítse, ha nem, a férfi nem áll az útjába, és felérve megpillanthatja Dereket is, amint ájultan fekszik nem messze Sinistertől.

Illinois - Page 3 Essex10 – Semmi baja, csak elájult. Gondoltam, senkinek nem lenne jó, ha ilyen lelkiállapotban szabadon repkedne a városban.

Ekkorra már Jonathan és Reena is felérhetnek, de Essex őket sem kezeli ellenségként.

Illinois - Page 3 Essex10 – Miller, Reynolds… Örvendek. Sajnálom, hogy ez a kis teszt ilyen sokáig húzódott. Dr. McKenzie-t és Jacksont odalent hagyták Morganékkel?

Végszóra pedig felér a Holdlovag is, ami láthatóan kissé kizökkenti Essexet.

Illinois - Page 3 Essex10 – Ó… Hát idáig süllyedtek volna a S.H.I.E.L.D. ügynökei? Jelmezesekkel szövetkeznek?

A Holdlovag pár pillanatig mereven bámulja Essexet, majd az ügynökökhöz szól ellentmondást nem tűrő hangon.

Illinois - Page 3 Knight10 – Vigyék biztonságba a Morgan fiút, aztán menjenek innen. Ne figyeljenek arra, amit Essex mond, és ne használjanak semmiféle telepátiát, amíg jelen van.

_________________
Illinois - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 05 Szept. 2016, 20:26
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Tyler Jackson


Reena is felért a tetőre, ahol valóban nem voltak egyedül, ott volt Essex is, ahogyan az eszméletlen Derek is. Fogalma sem volt arról, hogy mit csinált vele a férfi. A kekeckedés és provokálás szerencsére rá nem hatott, hiszen szociális késségek híján mindezt nem értette, hogy mire megy ki és éppen ezért egy csöppet sem zavarta. Inkább gyengeségnek fogta fel a beszédet a másik részéről. De egy biztos, hogy esze ágában sem volt válaszolni a kérdésre, hogy hol is van a két társuk. Teszt? Fogalma sem volt arról, hogy miféle tesztről beszél az alak, csak annyit tudott, hogy gyűlölte a teszteket és minden effélét, hiszen semmilyen jó emléke nem volt ezekkel kapcsolatban. Amióta emlékszik és az eszét tudja folyamatosan teszteknek volt kitéve és szinte mindegyik fájdalmas volt, soha sem kapott jó szót érte, csak bántották és újabb teszteknek, kísérleteknek vetették alá őt. Hangosan, szinte állatiasan vicsorodott el minderre és minden izma ugrásra készen megfeszült, hogyha kell, akkor kikaparja a férfi szemeit, mert rajta nem fognak újra teszteket végezni, se semmi ilyesmit.
Azonban most nem ugrott neki a másiknak, túlságosan is csúszhatott a talaj az eső miatt és könnyedén leeshetett volna, öngyilkos hajlamai pedig egyáltalán nem voltak. Holdlovag ötlete nem volt olyan rossz még szerinte sem, hogy vinni kellene az eszméletlen fiút. Talán még emlékezhet arra is, hogy Essex ütötte ki, és akkor nem viselkedne ellenségesen velük. Kérdőn sandított Miller-re, hogy mi is a férfi parancsa, és a szerint fog cselekedni, amit a férfi mond, hiszen továbbra is őt tekintette parancsnoknak, nem pedig Holdlovagot.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Illinois - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 05 Szept. 2016, 20:27
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Reena Reynolds és Tyler Jackson
dr. Melissa McKenzie2013. szeptember 28-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 3. szín
2012. szeptember 28. péntek,
Tizenkettedik/harminchetedik bejegyzés:
”Szerencsére maradhattam idelent s nem kellett felmennem a tetőre. El sem tudom mondani, hogy micsoda megkönnyebbülést jelentett mindez számomra. Ha Miss Lyn engedte, hogy megnézzem, hogy jól vannak-e, akkor megkértem, hogy üljön le valahova. Jobb mégiscsak ülni, mint állni, főleg az ő helyzetében. Ha engedte, akkor meg is néztem a pulzusát, óvatosan a hasára tettem a kezem, hogy érezzem mocorog-e a gyermek. Felszerelés s orvosi dolgok nélkül többet nem tudtam, de úgy tűnt, hogy mind a ketten rendben vannak.
- Azt hiszem, hogy nem lesz semmi baja egyikkőjüknek sem – mosolyodtam el.
S szerencsére végre a SHIELD is fel lett hívva, meglepve kaptam fel a fejem, hogy már úton vannak. Ki hívta vajon ki őket máris?
- Én csak civil vagyok – hebegtem, mikor felém nyújtotta a telefont.
Mr. Jackson-ra pillantottam, hogy nem-e szeretné ő megtenni ezt, de ha nem, akkor kénytelen voltam én.
- Haló? Itt dr. McKenzie – mondtam. – Az illetékesek, értem ez alatt az ügynököket és Különítmény tagokat a tetőn vannak… jelenleg nincs sérültünk, csak Ms. White hagyta el a SHIELD kötelékét s távozott ismeretlen helyre…
Zavartan hallgattam el.
- Miben lehetek a segítségükre? – kérdeztem végül.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 05 Szept. 2016, 20:28
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson


Még fel sem másztam, amikor Essex-et megéreztem, hogy itt van. Most eszem ágában sem volt belenézni a fejébe, csak a tudatok számára voltam kíváncsi, hogy hányan is vannak odafent. Pillanatokkal később őt láttam meg, csak azért nem köptem szembe, mert saját magamra esett volna vissza. A kezét sem fogadtam el, nem volt rá szükségem, hanem magamtól másztam fel könnyedén. A szavaira egyelőre nem reagáltam, átnéztem rajta, és megláttam a kiütött srácot. Remek, legalább ebben nekünk dolgozott, mert a srác tuti nem fogja jó szemmel nézni, hogy csak úgy lecsapták, mint egy taxiórát. Végül beleharaptam az alsóajkamba és úgy néztem felé, közben megráztam a fejemet.
- Nagyjából nulla – mondtam. – Már csak azért is, mert te el akarod vinni a kölyköt, mi meg nem akarjuk, hogy el vidd.
Néhány pillanatra elgondolkodtam azon, hogy miért nem akarhatja többszörös személyiségű barátunk azt, hogy beszéljünk. Essex erős telepata volt, így kitelt tőle, hogy amíg beszélünk, addig néz bele a fejünkbe, vagy módosít benne valamit.
- Mi lenne Holdika, ha adnál valamit, amivel lejutunk a tetőről? – kérdeztem.
Mert egyébként kizárt, hogy lejussunk a tetőről, mert elvileg nincs fel és lejárat. Azért még itt megnéztem, hogy van-e olyan lehetőség, hogy könnyedén átjussunk egy másik ház tetejére és onnan le, mert ha igen, akkor arra veszem az irányt.

felszerelés:


Illinois - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson


Hamarosan Miller is felérkezett, ahol közel sem fogadta jó látvány. Ő nem volt fent, amikor Essex mondta, hogy csak eszméletlen a fiú, így fogalma sem volt róla, hogy életben van-e Derek, vagy sem. Remélte, hogy igen, nem szívesen közölte volna az idősebb Morgannal, hogy a tetőn megölték az öccsét. Nem reagált Essex szavaira, csak figyelte, hogy mit lép, noha eddig nem tűnt ellenségesnek velük szemben, de ettől függetlenül nem zárta ki, hogy még támadni fog a későbbiekben. Nem mintha olyan nagyon lehetett volna védekezni ellene, vagy visszatámadni fegyverek nélkül. A többiek is nagyjából használhatatlanok voltak, mert még mindig blokkolta a képességeket a blokkoló nélkül. Egyet kellett értenie Holdlovaggal, hogy az a legjobb, amit tehetnek, hogyha elviszik Dereket innen, bár nem szívesen hagyta volna egyedül a két alakot egymással.
- Lyesmith indulj előre, keress lejáratot. Reena, segíts támogatni Dereket! – mondta.
ha jött a lány, akkor igyekezett úgy felnyalábolni Dereket és úgy haladni, hogy legyenek háttal soha sem Essex-nek, nem kockáztatta meg mindezt. Ha volt lefele vezető út, akkor mentek arra és az elsődleges feladat most az volt, hogy Dereket biztonságba juttassák.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Illinois - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 08 Szept. 2016, 09:36

23:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Reena Reynolds és Tyler Jackson.

Melissa kissé félve, de átveszi a telefont, amiben ismerős hangot hallhat.

– Dr. McKenzie? Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Már aggódtunk Önökért, örömmel hallom, hogy jól vannak. White-tal majd később foglalkozunk, egyelőre az Önök és a civilek biztonsága az első. Már úton van a csapatunk, azonnal a megadott címre irányítottuk őket, amikor néhány perce megkaptuk a kódjelzést az ügynökünktől. Szerencséjük, hogy pont ő talált Önökre.

Morgan rendőrtiszt és neje még mindig kérdőn néznek a nőre, miközben a tetőn is zajlanak az események: Stephanie szavaira Essex hangosan felnevet.

Illinois - Page 3 Essex10 – Ez… Jaj, ez tényleg elképesztő. A S.H.I.E.L.D. egy valamiben kiváló munkát végzett: az önbecsüléseteket levitte nullára, ami például Loki lányánál nem kis teljesítmény a részükről, ezt elismerem. Jaj, rég nevettem ilyen jót… Nem, nem, nem… Az ifjú Morgan valóban értékes tagja lehetne a csapatunknak, nem tagadom… de messze nem ő volt itt az első számú célpont, ó nem. Végig ti voltatok azok.

Talán azért, mert nagyon belemélyedt a beszédbe, talán mert tényleg nem érdekli különösebben, mindenesetre Dereket közben könnyedén meg lehet közelíteni Essex közbeavatkozása nélkül, hogy elvihessék innen.

Illinois - Page 3 Essex10 – Komolyan meg sem fordult ez a fejetekben? Közületek akár csak egyvalaki is sokkal értékesebb, mint bárki azok közül a tapasztalatlan kölykök közül, akiket eddig… „meglátogattam”. Persze, nem bántam volna, ha páran közülük is csatlakoznak… de azt azért nem hihettétek, hogy szükségem lenne Jean Greyre a benne lévő kontrollálhatatlan erővel. Ugyan. Mindenkit megfigyelés alatt tartottunk, vártam, hogy mikor lesztek végre együtt, mind, mikor tehetlek titeket próbára… és ez az idő a bevásárlóközpontban jött el. Sajnálatos, hogy ekkora áldozatot kellett hoznom a--

A Holdlovag eddig hallgatott türelmesen, ekkor ugyanis egy holdsarló alakú dobópengét hajít alig pár centire Essex elé, félbeszakítva a monológot.

Illinois - Page 3 Knight10 – Menjenek, MOST. Lyesmith ügynök, remélem, az ott megfelel. Valami, amivel lejutnak a tetőről.

Ezzel a Holdlovag a távolba mutat, ahol ekkor tűnik fel egy, a sötét, viharos időben is jól kivehető S.H.I.E.L.D.-es csapatszállító helikopter. Sinister elfintorodik.

_________________
Illinois - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 10 Szept. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Tyler Jackson


Reena azonnal ment segíteni, ahogyan elhangzott, hogy tegye. Átkarolta az eszméletlen fiút a vállánál fogva tartotta, hogy így segítsen őt vinni. Az, hogy Essex miről is beszélt arról fogalma sem volt, teljes mértékben elveszttette a fonalat. Egyáltalán mi volt azaz önbecsülés? Soha életében nem hallotta ezt a szót, vagy kifejezést, így igazából elképzelni sem tudta, hogy mit is takarhat. Ezen gondolkodott, így a beszélgetés többi részéből szinte semmit sem hallott meg, amúgy arra figyelt, hogy támad-e a férfi, ebben szerencsére nagy segítség volt mindaz, hogy Miller alapból is úgy fordult, hogy ne legyenek soha sem háttal a másiknak. Így szemmel tudta őt és Holdlovagot is tartani. Lejutni egyelőre úgy tűnt, hogy nem nagyon fognak, mert nem volt mivel, főleg nem egy ájult személlyel. Most jól jött volna, ha valaki tud repülni, de nem volt ilyen személy. Követte a tekintetével Holdlovag kezét, amikor a távolba mutatott és ott már ő maga is kiszúrta a viharban közeledő helikoptert. Bár a most menjenek és az mire ideér valahogyan nála nem illett össze főleg, hogy talán még percek kellettek mire az a gép megérkezik.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Illinois - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Illinois - Page 3 Empty Re: Illinois

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.