Kalifornia

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kalifornia Empty Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 24 Szept. 2016, 11:55

Kalifornia az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb állama, az ország délnyugati csücskében, a Csendes-óceán partján helyezkedik el. Észak felől Oregon, keletről Nevada, délkeletről Arizona, délről pedig a mexikói Alsó-Kalifornia állam határolja.

A hófödte hegycsúcsoktól egy karnyújtásnyira hullámzó, vad, mélykék óceán, a fenyőerdők között megbújó kristálytiszta tavak, a kietlen, forró sivatag, az ámulatba ejtő szépségeket rejtő nemzeti parkok, a hangulatos kis települések és a legmodernebb nagyvárosok. Mindez egy helyen, Kaliforniában megtalálható.

Kalifornia Cal10

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 24 Szept. 2016, 14:18

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – 4. szín: Liz

Kalifornia Missio10

2012. október 5., péntek, 9:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Egy hét telt el.

Egy eseménytelen, de legalább nyugodt, pihentető hét.

A fiatal ügynököket visszaszállították a Triskelionba, ahol egy teljes kivizsgálás során megállapították, hogy szerencsére tökéletesen egészségesek és nem érte őket semmilyen károsodás. Külön figyelmet szenteltek Reenának, akinek lassan, de biztosan megtanították a telepátia alapjait a maga módján és tempójában, hogy legalább már az ne zavarja, ha telepatikus hangot hall a fejében.

Az egy hét alatt egyébként mindenki azt tehette, amit akart, bizonyos megkötésekkel. A Különítmény továbbra is titkos bevetésen van, szóval velük nem találkozhattak, az ifjú Jimmy Hudson pedig eligazítások és tesztek sorát végezte, de amúgy ő is jól van és örül a döntésének. Jean Greyről csupán annyi hír juthatott el a fiatalokhoz, hogy ő szintén rendben van, fizikailag semmi baja, de minden egyebet titkosítottak róla, a bevásárlóközpontban történtek pedig még „elemzés alatt” állnak, bár az bizonyos, hogy egyetlen civil sem sérült meg, illetve hogy az ifjú ügynökök elrablásában a halottnak hitt Pietro Maximoff játszott főszerepet emberfeletti sebességével – őt a S.H.I.E.L.D. nyilvántartásában át is helyezték az aktuális körözési listára, Essexszel együtt, akit egyelőre csak „Mr. Sinister” kódnéven vettek fel, és nem erősítették meg, hogy köze lenne a fiatal Nathaniel Essexhez.

Jack Osterman egyébként újabb titkos információkat ígért a fiataloknak, amint tud, jelentkezik.

Carol Danvers ezredes szintén nem jelentkezett az elmúlt hét alatt, ahogy a Holdlovagról sem hallottak azóta, de annyi valóban bizonyossá vált, hogy tényleg a S.H.I.E.L.D. egyik titkos ügynöke ő is.

Derek Morgan és családja jól vannak, a bátyja erősen fontolgatja, hogy az öccsét is a S.H.I.E.L.D.-hez küldi, és Derek sem veti el teljesen az ötletet, hála a fiatal ügynökök rá gyakorolt pozitív hatásának.

Most pedig itt az újabb küldetés napja…

Okulva a korábbi esetekből, ez alkalommal mindössze Jonathant, Stephanie-t, Melissát és Reenát küldték a kaliforniai Orange megyébe, azon belül is a gyönyörű Anaheim városába. Anaheim az állam délnyugati részén fekszik, központja Los Angeles központjától kb. 40 km-re található. Elsősorban a Disneyland szórakoztató parkjáról és profi jégkorongcsapatáról ismert.

A S.H.I.E.L.D. legalább most megadta a módját, és magánrepülőn szállították az ügynököket a városba, majd leszállás után kocsival mentek a megjelölt helyszínre. Errefelé nem ritka a csodás, napos idő még ősszel sem, így most is kellemes, 20 Celsius fok körüli, verőfényes reggel várja a négy fiatalt.

Az akcióra mindenki maga csomagolta a holmiját az alábbi utasítások szerint:

Civil ruházat – Bár az akció nem titkos, nem kívánunk feltűnést kelteni egyenruhákkal vagy harci felszereléssel. Természetesen vékonyabb golyóálló testvédők megengedettek a ruházat alatt.

Fegyverek – Bármilyen fegyver megengedett, amely elfér az ügynök testén, rejtve, hogy a civilek ne lássák és ne keltsenek feszültséget. Nem javasolt nagyobb csomagokba helyezett méretesebb fegyverek pakolása, mert ezeket az ügynöknek kézben kellene cipelnie mindenhová, akadályozva így a gyors mozgásban. Halálos lövések leadása csakis és kizárólag életveszély esetén megengedett! Amennyiben ez nem szükséges, használjanak inkább kábítófegyvereket.

Egyéb eszközök – Minden ügynök kap egy-egy kommunikációs eszközt, amely leginkább egy érintőképernyős mobilra hasonlít. Ezek rendelkeznek folyamatos interneteléréssel, állandó kapcsolattal a Triskelionnal, fényképező- és videómóddal (akár éjjeli sötétben is), valamint beépített GPS-szel. Emellett természetesen a szokásos, apró adóvevőt is megkapja mindenki. Ezeket a fülbe helyezve állandó kommunikációs kapcsolat lesz az ügynökök között. Amennyiben egyéb eszközökre, illetve támogatásra lenne szükség, értesítsék a Triskeliont!”


Tehát a szokásos parancsok vannak érvényben.

A célállomás előtt megállva és a kocsiból kiszállva az ügynökök már láthatják is a nyüzsgő épületet, ahová érkeztek: az anaheimi Costa Verde középiskola, amely ugyan államilag támogatott, de azok között mégis az elitebb, jómódúbb intézmények közé tartozik.

Kalifornia Cv10

Az iskolában ma nyílt nap van, amelynek lényege, hogy bármely érdeklődő körülnézhet bent, végigjárhatja a tantermeket, az udvart, beszélhet a tanárokkal és a diákokkal, és ha úgy dönt, kitölthet egy jelentkezési lapot a gyermekei felvételében reménykedve. Épp ez az ügynökök érkezésének apropója is: a S.H.I.E.L.D. megszervezte, hogy ők is ellátogathassanak ma ide, és egy délelőtti program keretében a diákok, illetve más érdeklődők kérdezhessenek tőlük az iskola utáni S.H.I.E.L.D.-es karrierről. Ez persze nyilván csak álca: a küldetés valódi célja felmérni az iskolát, majd jelentést tenni a Triskelionban a potenciális gyakornokjelöltekről. A Costa Verde tudniillik híresen „vegyes” iskola, azaz mindenféle diák jár ide, köztük rengeteg olyan is, akikben aktív X-gén szunnyad. Bármilyen erejű és kinézetű hallgatóval összefuthatnak itt tehát.

Még szinte körbe se néznek, a fiatalok máris hallhatják az ismerős hangot az adóvevőjükben:

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök, üdvözlöm Önöket Anaheimben. Némileg módosult a küldetés menete: sikerült szereznünk Önöknek egy afféle „idegenvezetőt”, aki ismeri az iskolát, és ő maga is nemrég érettségizett le, jelenleg is felsőoktatásban tanul, úgyhogy talán hasznukra lesz. Tudjuk, hogy ez hirtelen változtatás, de az Önök érdekét szolgálná a dolog. Még valami: az illető civil, nem a S.H.I.E.L.D. ügynöke, de már többször dolgoztak együtt.


Kalifornia 00120

2012. október 5., péntek, 9:00.

Résztvevő: Serena Amelia Davidson.

Serena élete fenekestül felfordult, amióta csatlakozott Pietro Maximoffhoz és az ő Mutáns Testvériségéhez.

Egyelőre Pietrón kívül mással nem találkozott, de az elmúlt egy hétben nem szenvedett hiányt semmiben. Az ifjú Maximoff ide, a kaliforniai Anaheimbe hozta őt, egy tökéletesen felszerelt, mindennel megpakolt, berendezett belvárosi lakásba. Kapott egy saját bankszámlát is gyakorlatilag kimeríthetetlen kerettel, de azért Pietro megkérte, hogy csak óvatosan bánjon a pénzzel.

Egy hétig Serena gyakorlatilag azt tehetett, amit akart: pihenhetett, vásárolhatott, tényleg, amit csak akart, és valóban nem volt rab, bármikor el is mehetett akár – bár Pietro figyelmeztette, hogy ha elhagyja a várost, már nem tudják megvédeni a S.H.I.E.L.D.-től.

Emma állítólag szintén jól van, hasonló körülmények között, de többet ezen kívül Serena róla nem hallott. A hét elteltével, tegnap este megcsörrent Serena új lakásában a telefon, és a vonal másik végén Pietro szólalt meg azzal a kéréssel, hogy ma reggel 9 órára a lány menjen a Costa Verde középiskola nyílt napjára. Pietro megadta a pontos címet is, és csak annyit kért Serenától, hogy nem túl feltűnő civil öltözetet viseljen, a többit pedig bízza rá. Nem fogja kényszeríteni semmire, ám nagyon örülne, ha segítene neki felmérni az iskola diákjait.

Ha Serena beleegyezik a dologba, most már ő is a nyüzsgő iskolánál állhat, ahova tömegközlekedéssel vagy taxival is eljuthatott. Az épület másik oldalánál száll ki vagy száll le a járműről, nem ott, ahol a S.H.I.E.L.D.-esek is vannak.

A Costa Verde középiskola ugyan államilag támogatott, de azok között mégis az elitebb, jómódúbb intézmények közé tartozik.

Kalifornia Cv10

Az iskolában ma nyílt nap van, amelynek lényege, hogy bármely érdeklődő körülnézhet bent, végigjárhatja a tantermeket, az udvart, beszélhet a tanárokkal és a diákokkal, és ha úgy dönt, kitölthet egy jelentkezési lapot a gyermekei felvételében reménykedve.


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Jan. 2017, 11:53-kor.

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 25 Szept. 2016, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: -


//Előzmény: Illionis//

Az elmúlt egy hét annyira nem is volt rémes. Még soha sem volt saját lakásom és igazából saját pénzem sem. Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy mennyi pénzt adott oda költekezésre Pietro. Nem mintha költöttem volna belőle, megtanultam az évek során spórolni, de azért jó érzés volt, hogy nem kellett nélkülöznöm és nem kellett soha sem éhesen lefeküdnöm aludni. Igazából nem bántam, hogy a többiekkel nem találkoztam, hanem egyedül voltam, úgyis úgy jobban éreztem magam. Csak óvatosan jártam ki a lakásból vásárolni élelmiszert magamnak, illetve használt ruhaboltban ruhákat magamnak, mert semmim sem maradt meg korábbról. Mobiltelefont, vagy efféle kütyüt nem vettem, annak ellenére, hogy mondták, hogy a SHIELD nem találhat meg, még aggódtam. Napjaimat igazából igyekeztem a lehető legjobban kihasználni, hogy felhalmozzak egy szükséges menekülésre való készletet, hogyha megint ezzel kell élnem. Nem tagadhattam le, hogy majd a frász jött rám, amikor megcsörrent a telefon, hogy keres valaki. Soha sem hívott senki, legalább is azóta, hogy a SHIELD fogságában voltam. Megkönnyebbülten hallottam, hogy Pietro volt az. Ha már volt olyan kedves és ezt itt mind, amit azóta kaptam, hogy vele jöttem viszonozhattam, akkor az nem volt más, minthogy igent mondtam a kérésére. A biztonság kedvéért tömegközlekedéssel mentem, ott kevésbé lehetek feltűnő, egy átlagos, idei divat szerinti ruházatot vettem fel. Amint leszálltam a tömegközlekedésről, akkor el is indultam az iskola felé. A szemeimmel azért kerestem, hogy itt van-e kint. Ő is ősz volt, akárcsak én, így ez meg nem túl sűrűn használt hajviselet. Ha látom, akkor igyekszem odajutni hozzá, ha nem, akkor várok egy kicsit, hátha felbukkan, ha nem, akkor elindulok körbenézni a suliban, végtére is azért vagyok itt, mert körül kell néznem a nyílt napon.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 25 Szept. 2016, 00:08
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds


//Előzmény: Illionis//dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
//Előzmény: Illionis//

2012. október 5. péntek,
Első/negyvenkettedik bejegyzés:
”Az elmúlt egy hét legalább kényelmesen s kellemesen telt, azt a részét nem számítva, mikor mindenféle vizsgálatot. Tudtam, hogy muszáj ezen átesni, hiszen nem tudhattuk, hogy mi fog történni, mit tett velünk Essex, de mint kiderült semmit. Így tovább aggódhattam a többi ügy miatt, sem rólad nem tudtam meg semmi újat sem, s még Ms. Grey sem volt már elérhető közelségben, hogy megkérhessem, hogy hasson valamilyen módon Danvers ezredesre, hogy Namor közelébe juthassak. A bátyámmal viszont sok időt töltöttem a Lockjaw is remekül van, bár, mikor elraboltak minket, akkor nagyon hiányolt s nem volt hajlandó enni, csak miután előkerültem. Így mikor hazaértem gyenge volt s nagyon aggódtam érte, de nem volt baja.
Éppen emiatt mikor engem is kiküldtek újabb feladatra, akkor kérvényeztem, hogy had vigyem magammal őt is, s ne kelljen itt hagyni, úgyis csak egy nyílt napra mentünk, hol a többieknek lesz feladata, révén én még mindig csak civil voltam s nem óhajtottam változtatni mindezen. Így inkább a tudományos pályára ösztönöztem volna őket, ha tehetem. Főleg, mert itt is jóhírű egyetemek vannak s szerte az országban. Most kivételesen normálisan utazhattunk, külön repülő s autók, igaz a feladat miatt mindez szerencsére szükséges volt.
Itt Los Angeles környékén kellemes idő volt most is. Mikor megérkeztünk, megvártam a többieket s
- Várni fognak minket most, vagy mi keressük meg a helyünket? – érdeklődtem a többiektől.
Alighogy feltettem a kérdést máris kaptuk az üzenetet, hogy lesz egy idegenvezetőnk. Kíváncsian pillantottam körbe, hogy vajon kiről is lehet szó.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 25 Szept. 2016, 00:13
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


//Előzmény: Illionis//

Reena volt talán az egyetlen, aki nem tudott pihenni, hanem folyamatos gyakorlatai voltak, ahogyan az orvosok, pszichológusok is folyamatosan dolgoztak vele. Az egy hét alatt sikerült elérni azt – valószínűleg telepatikus munkával is – hogy most már ne rettenjen halálra attól, hogyha valakinek a hangját hallja a fejében. A megszokott gyógyszeradagját is újra beállították, most már valamivel kisebb adagban, mert egészen jól szerepelt az előző küldetésen. Osterman adataiból semmit sem tudott meg, révén még mindig nem tudott olvasni, ahhoz sokkalta több idő kellett volna. Az is sokat segített neki, hogy a következő helyszínre saját SHIELD-es géppel és utána autóval mentek. A lány számára szinte varázslatos volt, hogy ennyi fiatalt lát, főleg olyanokat is, akik vele egy idősek. Nagyon régen nem látott vele egykorúakat, hiszen a Cégnél előbb utóbb elfogytak a társai és egyedül maradt. Így emiatt igencsak izgatott volt. Amint kiszálltak a járműből érdeklődve figyelte a tömeget, de még így is roppant kívülállónak érezte magát. Itt úgy vélte, hogy mindenki okos, míg ő maga pedig olvasni sem tudott, bár a SHIELD-nél már megígérték, hogy megtanítják olvasni, amint hosszabb idejük lesz. A kiosztott feladatot értette, noha nem tudta, hogy miért van itt, mert ő ebben nem volt kompetens, bár nem ezzel a szóval fordult meg a fejében a gondolat, hiszen ez is bonyolult volt egyelőre neki. A rádióüzenetet vette és értette.
- Kire gondolhatott az ügynök? – kérdezte.
Nem csak ő volt értetlen láthatóan, hanem Melissa is, így remélte, hogy a két régóta tag tudni fogja, hogy kire gondolt valójában Marquez ügynök.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Vas. 25 Szept. 2016, 00:20
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


//Előzmény: Illionis//

Miután hazaértünk csak pont azt nem kaptam meg, amit a legjobban akartam volna, Clintet. Hol a fenében voltak ezek még mindig, lassan két hete, hogy titkos bevetésen vannak. Mi pedig az újoncokkal dekkolhatunk ahelyett, hogy éles bevetésen lennénk. Az egy hetet kivételesen nagyjából pihenéssel töltöttem, csak minimális fizikai edzésem volt, a többi inkább mentális és próbáltam a telepatikus erőmet tovább fejleszteni, hogy még biztosabban tudjam használni. Illetve kutattam a módját annak, hogy miként lehetne Jon aktuális mostohaanyjával, Hela-val felvenni a kapcsolatot, mert mindenképpen értesíteni kellett volna arról, hogy Essex mindent tönkre akar tenni. Ha mást nem tudtam, akkor maradt az imádkozás, hátha…
Egy hét után újabb küldetés, legalább az idióták egy része itthon maradt, már csak a hasajbaba és a zakkantka volt az, aki velünk jött. Hangosan nevettem fel, amikor meghallottam azt, hogy mivel küldenek ki minket. Ennyire el vannak keseredve, vagy ennyire nincs emberük, hogy minket küldjenek egy ilyen feladatra? Már nem azért, de erre maximum Miller lett volna alkalmas közülünk. A középiskolát meg rühelltem, a felében be sem jártam, főleg amikor már az utca környékén laktam, a SHIELD meg miután megtalált vizsgákkal tudtam le a dolgokat és így mentem egyetemre.
- Ez a legrosszabb rémálom – jegyeztem meg miután kiszálltunk a kocsiból. – Egyáltalán van itt olyan, aki normálisan végezte el, járta ki ezt?
Marquez ügynök pedig nem is várt sokat. Ketten is rákérdeztek, hogy ki lehet. Ez egy jó kérdés.
- Hacsak nem Pókember elköltözött ide, akkor fogalmam sincs kire gondolhatott – mondtam. – Elég sok mindenkivel dolgoztunk együtt… talán még Fáklya jöhet szóba, de szerintem ő már idősebb ennél.

felszerelés:


Kalifornia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


//Előzmény: Illionis//

Jon az elmúlt héten próbált rájönni, hogy miért is nem vették észre a pszichológusok azt, hogy Emma pont ugyanolyan lett, mint Lyesmith, talán még rosszabb. Önmagának is észre kellett volna vennie, de olyan ritkán látta a lányt, hogy erre esélyese sem nagyon volt. Nehéz volt beismerni, de aggódott amiatt, hogy másoknak is ártani fog és egészen biztosan orvosi kezelésre is szorul. A másik ügy, ami nyomasztotta az Essex volt és sajnos Osterman feltört anyagai sem vitték közelebb, már csak azért sem, mert nem is tudhatott róla semmit, hiszen a férfi a jövőből jött. Ami úgyszintén az ő hibájuk volt, nem volt könnyű helyzetben és nem is volt senki, akivel ezekről beszélhetett volna. Maximum Hela, de őt meg nem lehetett elérni.
Egy hét után újabb küldetésük volt, ami igazából már ráfért, hogy kimozdulhassanak valahova. Ilyet már csinált a katonaságnál, hogy úgymond toborozzanak, így mindez nem is állt távolt tőle. A csapatot igaz most sem kifejezetten így rakta volna össze, mert egy dolog, hogy legutóbb egész jól viselték, de Reena és Melissa nem voltak kifejezetten alkalmasak erre a szerepre, hát még Lyesmith. Az utazás ezúttal szerencsére SHIELD-es járművekkel volt, így legalább az utazás kényelmes volt és nem kellett semmilyen atrocitástól tartani. A megérkezés után körbenézett a tömegben. Valahogy nem tetszett neki az, hogy ennyire vegyes volt a hely, ha valamelyik mutáns nem tudja kezelni a képességét, akkor itt a pokol szabadulhat el. Amikor Marquez ügynök bejelentkezett, hogy lesz kísérőjük, akivel már dolgoztak együtt korábban is, akkor némileg megkönnyebbült. Legalább elsz valaki, aki ismeri a terepet.
- Hacsak nem Drew, vagy Parker épült be ide valami miatt, akkor nem tudom – mondta.
Éppen ezért beleszólt a rádióba is.
- Marquez ügynök, kit kapunk kísérőnek? – kérdezte.
Közben a tekintetével az embereket pásztázta ismerős személy után kutatva remélve, hogy már ide is kijön eléjük.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 01 Okt. 2016, 09:56

9:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Ahogy az ügynökök nézelődnek, illetve Marquezzel beszélnek, egy fiú odalép hozzájuk és mosolyogva megszólítja őket.

Kalifornia Peter10 – Sziasztok. Rég találkoztunk.

Kalifornia Pp10

Peter Parker, azaz Pókember civilben áll előttük. A titkáról a S.H.I.E.L.D.-nél már tudnak, bár az újabb tagok csak akkor, ha már olvasták az aktáját, a nyilvánosság előtt azonban a szuperhősi kiléte még mindig titok.

Kalifornia Peter10 – Illetve… nem találkoztunk, mert mi… Peter Parker és ti nem ismeritek egymást, mert… Hajh, ezt jól elbaltáztam, frász… Mindegy, magunk vagyunk, senki nem hall. Mi újság?

Közben Marquez ügynök is folytatja.

– Ha minden igaz, már találkozniuk is kellett az ideiglenes társukkal, Peter Parkerrel. A fiatalember ugyan még mindig New Yorkban él, de gyakran megfordul a Costa Verdében, ugyanis egy nála fiatalabb, egykori iskolatársa jár ide, akivel… különleges kapcsolata van. Az ő kérésére ezt majd ő mondaná el Önöknek. A mi szempontunkból a lényeges, hogy ismeri az iskolát, a legtöbb diákot és tanárt, illetve a várost is, így hasznukra lehet. Nincs ellenükre Parker jelenléte?

Közben a fiú illedelmesen bemutatkozik a számára még ismeretlen tagoknak.

Kalifornia Peter10 – Peter Parker, nagyon örvendek. Esetleg tegeződhetnénk? Öhmm… Tartozom egy vallomással. Képtelen voltam lerázni magamról, mindenképp jönni akart ő is, szóval… van egy „potyautasunk”. Nem gáz?

Kalifornia Johnny10 – HÉÉÉ-JÓÓÓ!!! Kezdődhet a Gimiparti 2012?

Kalifornia Storm10

Megjelenik a színen Peter jóbarátja, Johnny Storm, azaz Fáklya az egykori Fantasztikus Négyesből, aki egy ideje Parkeréknél lakik, feketére festett hajjal, hogy így talán ne ismerjenek rá azonnal mindenfelé.

Kalifornia Johnny10 – És nyugiiii, a pia alkoholmentes… Felelősségteljes vagyok!

Kalifornia Peter10 – Öhmm… Bocs.


Kalifornia 00120

9:05.

Résztvevő: Serena Amelia Davidson.

Míg Serena nézelődik, egyszer csak egy festett hajú, kapucnis diáklány nekimegy, gyakorlatilag csaknem fellöki.

Kalifornia Tique10 – Ó, bocsi, ugye nincs harag… Serena?

Majd a lány bőre és egész kinézete hirtelen megváltozik, és kirajzolódik egy kékbőrű, vörös hajú nő alakja, de csak egy pillanatra, hogy Serena láthassa, majd vissza is változik a diáklánnyá.

Kalifornia Mys10

Kalifornia Tique10 – Nyugi, kislány, Pietro küldött. A nevem Raven Darkholme, de tőlem szólíthatsz Rejtélynek is. Nyilvánvaló okok miatt én vagyok a legmegfelelőbb arra, hogy ne keltsünk feltűnést, és szépen elvegyüljünk. Már itt vagyok egy ideje, van itt néhány fiatal tehetség, akikre érdemes lenne időt áldoznunk… Na, ne csak tátsd a szád, mozogjunk. A S.H.I.E.L.D. is itt van már, nem szívesen futnék össze velük, még felismernének téged. Nesze, a biztonság kedvéért.

Ezzel Raven átnyújt egy, az övéhez hasonlóan kapucnis pulóvert Serenának, amivel jól tudja takarni az arcát vész esetén.

Kalifornia Tique10 – Akkor jössz vagy maradsz?

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 02 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: -


Egyelőre csak nézelődtem, hogy merre is lehet Pietro. Próbáltam kerülgetni az embereket, hogy ne jöjjenek nekem és ebből se legyen semmilyen gondom és ne legyek feltűnő. Mindez addig a pillanatig ment, amíg egy kapucnis alak nekem nem jött. Felkiáltottam meglepetésemben és alig tudtam megtartani az egyensúlyomat. Ahogyan rápillantottam a lányra a ruházata alapján nem éppen az a fajta volt, aki bocsánatot fog kérni. Éppen ezért igencsak meglepett, amikor mégis megtette. Már éppen rávágtam volna, hogy persze nincs semmi baj, amikor a nevemen szólított.
- Igen, én vagyok – feleltem.
Megdöbbenve láttam, ahogyan a bőre helyett némi kékség jelent meg. Egy alakváltó? Még soha sem láttam efféle mutációt, csak hallottam, hogy létezik ilyesmi is, s őt láttam talán a hírekben is, hogy körözik. Bár nem vagyok benne biztos.
- Serena Davidson – mutatkoztam be én is.
Tényleg ő tűnt a legjobb megoldásnak az alakváltással. Szinte meghűlt bennem a vér, mikor mondta, hogy a SHIELD is itt van. Már csak ők hiányoztak, nem akartam a közelükben lenni, főleg, hogy Pietro azt mondta, ha itt maradok a városban megtud tőlük védeni. Erre pont itt vannak, nagyon nem tetszett nekem mindez. A pulóvert hálásan fogadtam el.
- Köszönöm, jövök persze, csak átveszem – feleltem.
Így levettem a sajátomat és felvettem gyorsan azt, amit Raven adott, utána pedig mentem utána.
- Mi lesz a terv, mit kell tennünk egyáltalán? – kérdeztem.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 02 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
2012. október 5. péntek,
Második/negyvenharmadik bejegyzés:

” - Én átugrottam több osztályt – mondtam kissé elpirulva. – 16 évesen kezdtem az egyetemet.
És még az átugrások is magántanulóként volt, így nem igen tudtam, hogy milyen is lehet egy középiskola valójában. Úgy tűnt, hogy a többiek sem nagyon tudták, hogy ki jöhet ide. Hamarosan egy fiatal fiú érkezett meg, néhány pillanat kellett, hogy megismerjem az aktákból, amiket elvileg látnom sem lett volna szabad. Eddig mindig csak jelmezben láttam Pókembert, de most tényleg valódi jelmez nélküli valójában volt itt.
- Szia – köszöntem. – Mi még nem találkoztunk korábban, dr. Melissa McKenzie.
Közben pedig még egy rádióadást is kaptunk, én személy szerint nem bántam, hogy itt van. Ismeri a helyet, megtudja magát s másokat védeni, mindez pedig nagy segítség volt ezek szerint számunkra. Nem is feleltem a rádióadásra, ez úgyis más feladata. S még valaki volt vele, elsőre őt is nehéz volt megismerni, de a hangja igencsak elárulta. Mr. Storm volt az, a Fantasztikus négyesből.
- Mit kell tudnunk a helyről s a diákokról? – érdeklődtem, ha elindultunk.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 02 Okt. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena is hamar választ kapott a kérdésére, csak a nevet hallotta idáig, hogy ki is az a Pókember és Peter Parker, de analfabétizmusa nyomán nem tudta az aktákat olvasni. Igazából ő maga sem bánta azt, hogy lesz segítségük, főleg, mert mint kiderült hozzáértő személyek az erősítés, így nagyobb esély volt az akció sikerére. Lyesmith kérdésére nem felelt, hiszen tudni lehetett, hogy ő maga soha sem járt iskolába, mert egészen más körülmények között volt. Azonban nagyon hamar kiderült az is, hogy nem csak Pókember lesz a segítség, hanem még valaki. Johnny Stormot végképp nem ismerte meg, soha sem hallott a Fantasztikus négyesről, ahhoz túlságosan is elzárva élt.
- Ő kicsoda? – kérdezte mikor a másik srác is megérkezett.
Ha a két fiú ránézett, akkor láthatták, hogy Reena nem viccelt, hanem tényleg nem ismerte meg Fáklyát és fogalma sem volt arról, hogy kicsoda.
- Ő az említett barát, akit Marquez ügynök mondott? – érdeklődött.
Számára ez tűnt logikusnak abból kifolyólag, hogy az ügynök más valakit is említett.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Vas. 02 Okt. 2016, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Ez egy hosszú nap lesz. Ezek szerint csak Miller járt tényleg középiskolába rendesen. Hamarosan fel is bukkant a kísérőnk, jéé tényleg Parker. Igazából ez meglepett egy kicsit, hogy ide is le-le szokott nézni, ahogyan azt az összekötőnk mondja. És még van vele valaki, remek! Egy pillanatra elvigyorodtam, ahogyan megláttam, hogy ki is van vele. Storm. Nem mintha nem tűnne egy kicsit túl idősnek ide, de az biztos, hogy mindent szeret feltűnően csinálni, azaz nem sokáig leszünk a háttérben. Talán tényleg jó volt, hogy hoztunk magunkkal fegyvereket is.
- Nem, nem gond – szóltam a rádióban Marqez ügynök szavai után.
Ezzel a két fiúhoz fordultam.
- Tényleg régen találkoztunk – mondtam.
Még emlékeztem az elsőre is, amikor Johnny-val találkoztunk, kivitt minket a strandra a Kipusztulás előtt. Mintha sok-sok élettel ezelőtt lett volna és nem pedig pár évvel korábban. Ami az esetemben igaz is, „csak” kétszer haltam meg ezalatt. Ha végre elindulunk az iskola felé, akkor teszem fel a kérdést.
- Mi is a valódi feladatunk? – kérdeztem. – Nem a beszervezni másokat részre vagyok kíváncsi, hanem amiatt ti is itt vagytok.

felszerelés:


Kalifornia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Pillanatokkal később meg is érkezett a kísérőjük, úgy tűnt, hogy a tippek valóban helyesek voltak és Parker lesz az, aki itt fogja kísérni őket. Köszönés képen a kezét nyújtotta a fiatalembernek, vagyis a nála fiatalabbnak. Még mielőtt megszólalhatott volna, Marquez ügynök hangját hallotta ismét a fülesben.
- Nincs, a lehető legjobb választás volt – mondta. – Miller vége.
Ezzel igyekezett bontani a kapcsolatot, hacsak nem volt még más, amit az ügynök mondani akart.
- Valóban, civilben még nem találkoztunk – felelte Parker-nek. – Egy közös ismerősünk megkért, hogy adjam át a következőt: lovagok.
Azonban úgy tűnt, hogy mégsem ennyien lesznek, mert Peter szavaiból úgy jött le, hogy van még itt valaki és valóban. Fel is tűnt a most fekete hajú Johnny Storm is. Őt úgy érezte, hogy nem kellene ide, mert nagyon feltűnő és soha sem a csöndességéről volt híres. A kínált üdítőre megcsóválta a fejét, majd ha elindulnak, akkor azok után, ha a többiek is feltették a kérdéseiket, ő maga is így tesz.
- Mit is kell még tudunk a mostani dolgokról, amikbe nem avatott be minket senki? – érdeklődött.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 03 Okt. 2016, 10:02

9:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Johnny meglepődve tapasztalja, hogy Reena nem ismeri fel, mire felnevet, és megböki Petert.

Kalifornia Johnny10 – NA UGYE! Látod, Pete, a festett haj megtette a hatását! Még hogy nevetséges ötlet… Pffff, íme az eredmény! Totál elvegyültem az átlagemberek között!

Kalifornia Peter10 – Aha, hogyne… bár van egy olyan érzésem, hogy nem a hajszíned miatt nem ismert fel.

Johnny, mit sem törődve Peter válaszával, Reenához lép és kezet nyújt neki.

Kalifornia Johnny10 – Az egyetlen és pótolhatatlan dr. Jonathan Storm, szolgálatára, kisasszony.

Kalifornia Peter10 – Doktor?

Kalifornia Johnny10 – Ugyan már, a családban szinte mindenki az, úgyhogy már én is használhatom ezt a címet öröklődési jogon.

Peter csak a fejét csóválja, majd az épület felé vezeti a társaságot – látszólag egyelőre nem reagálva a „Lovagok” szóra, bár egyértelműen hallotta.

Kalifornia Peter10 – Ugye ti még nem jártatok itt ezelőtt? Ne aggódjatok, egy teljesen átlagos suli a szokásos csinibabákkal, izomagyakkal, bajkeverőkkel, és a többi, és a többi. De úgy alapvetően rendes srácok és lányok mind, és a tanári kar is meglepően megértő és elfogadó. Nem véletlenül költöztek ide Lizék… Ó, Elizabeth Allanről beszélek, miatta vagyok most én is itt. Pár év van köztünk, ő nemsokára érettségizik, de azelőtt egy suliba jártunk New Yorkban. Még ott aktiválódtak a képességei. Mint kiderült, benne is ott az X-gén, de nagyon nehezen birkózott meg az erejével, sokáig képtelen volt elfogadni önmagát… Én… khm, illetve Pókember segített neki átvészelni a változással járó időszakot, majd végül az édesanyjával úgy döntöttek, ideköltöznek. A környezetváltozás jót tett neki, már tökéletesen együtt tud élni a mutációjával és az apja… hagyatékával. Tőle örökölte az X-gént. A lényeg, hogy megígértem neki, hogy továbbra is, ahogy időm engedi, eljárok majd hozzá látogatóba, együtt gyakorolhatunk, beszélhetünk, amire épp szüksége van. Tulajdonképpen ennyi…

Majd Peter Johnny felé biccent.

Kalifornia Peter10 – Őt pedig többek között azért hoztam, mert lehet, hogy most már egy „magafajtával” kellene tesztelgetnie az erejét… tudniillik Liz szintén tűzképességekkel rendelkezik, nagyon hasonlít Johnnyhoz. Odabent pedig majd több fiatallal is megismerkedhettek, akiket… a S.H.I.E.L.D. betoborozna, ha jól értettem? Hogy is megy ez pontosan?

Erre Johnny elmosolyodik, és az egyik ujja hegyén egy kis láng jelenik meg.

Kalifornia Johnny10 – Totál menő lesz!

Peter közben nem túl feltűnően jelez Jonathannek, hogy lépjen hozzá közelebb…


Kalifornia 00120

9:10.

Résztvevő: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Rejtély megvárja, hogy Serena átöltözzön, majd az épület parkolója felé vezeti.

Kalifornia Tique10 – Sejtettük, hogy a S.H.I.E.L.D. előbb-utóbb lecsap majd erre az iskolára, mert itt aztán hemzsegnek az aktív X-génnel rendelkező fiatalok. Már mi is kinéztük magunknak ezt a nyílt napot, hogy potenciális jelölteket keressünk a Testvériségünkbe, de tényleg csak olyanokat, akik elszántak és saját akaratukból csatlakoznának. Mint te. Illetve, ha úgy adódik, esetleg segíthetünk pár megtévedt, zavarodott kölyöknek is… Először is, szeretném, ha megismerkednél valakivel.

A parkolóban áll egy nagyobbacska, de nem túl feltűnő furgon, amihez lépve Raven kinyitja a hátsó ajtókat… és odabenn egy fiatal, 18 éves lány üldögél roppant különös, rózsaszín és barna szemekkel, valamint rózsaszín-barna-fehér hajjal. A koszos öltözetéből ítélve már egy ideje úton lehet, akár még utcai koldusnak is nézhetné őt az ember. Mellette tiszta ruhák, tisztálkodószerek és friss étel várnak rá.

Kalifornia Tique10 – Jaj, az ég szerelmére, mondtam, hogy öltözz át és egyél valamit! Ő itt Lucy, de ennél többet még én sem tudtam meg, viszont bármibe le merném fogadni, hogy az X-gén miatt néz ki úgy, ahogy. Nem túl beszédes leányzó, vagy csak tőlem fél, nem tudom. Itt futottam össze vele, gondoltam, segíthetnénk neki, már ha tényleg igényli és az, aminek gondolom… Talán te szót értesz vele. Én addig szemmel tartom a környéket, nehogy S.H.I.E.L.D.-esekbe fussunk.

Ezzel Raven Lucyhoz engedi Serenát…

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Hétf. 03 Okt. 2016, 18:51

-Lucy Skatfield/Phobia-

Éhes vagyok, méghozzá nem is akármennyire, a gyomrom szinte felfalja önmagát, annyira éhezem. Ha ez nem lenne elég, még koszos is vagyok, már jó régen láttam a fürdőkádat és a ruháimat a szökésem óta le se cseréltem, így kimondhatom, nem vagyok valami fényes állapotban. Mégis az a legrosszabb, hogy a furgonban, amiben vagyok, van étel, ruha, meg minden, hogy tisztább legyek és ne halljak éhen, de ezekhez nem nyúlhatok hozzá, mert bátyó megtiltotta. Szerinte az étel akár mérgezett is lehet, és annak a veszéllye is fennáll, hogy a ruha csak csali, hogy levetkőzzek; tehát minden tabu. Akkor vajon minek jöttem ide? Nos, az úgy volt, hogy mikor összefutottunk azzal a lánnyal, akkor az étel ígérete nagyon csábító volt, így szó nélkül jöttem, de miután bátyó átgondolta a dolgot, csapdát szimatoltunk. És most itt fekszem a megváltás mellett és nem érhetek hozzá.
Mikor zajokat hallok az ajtó felől, azonnal felülök, majd az ajtó kinyitása után meglátom, hogy a lány magával hozott egy másikat is. Aztán a lány finoman rámszól, amiért eddig nem nyúltam semmihez és elmondja a másiknak, hogy eddig egy szót se szóltam. Igen, a nevemet is egy gyűrött papírfecnivel árultam el, de tekintve, hogy egy idegenről van szó, inkább csukva tartottam a szám. Jobb, ha sose szólalok meg, így elkerülhetem a gondokat, bátyussal pedig tudok fejben is kommunikálni, szóval ennyit erről.
Mikor felmerül, hogy a másik ismeretlennel kellene kommunikálnom, finom mozdulatokkal lehúzom a kezeimről a kesztyűket, felfedve ezzel a karmaimat, majd törökülésbe helyezkedem és a karmos kezeimet figyelmeztetően a térdeimre helyezem.

Felszerelés:

_________________
Kalifornia EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 04 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Szerencsére Raven megvárta, hogy átvegyem a pulóvert, amit adott, így a sajátomat pedig betettem a hátizsákomba, amit még pár napja vettem. Ezek után indultam el utána. Végig figyelmesen hallgattam, hogy mit is mondott, közben bólogattam, hogy pontosan értem, hogy mire gondolt. Reméltem, hogy tényleg így lesz és nem kell senkit sem kényszeríteni arra, hogy csatlakozzon, mert a képességemmel azt hiszem, hogy erre is rá lehetne venni másokat. Kissé aggódtam, hogy csak emiatt kellettem nekik és nem pedig azért, aki voltam, mert féltem és menekültem a SHIELD-től.
- Rendben van, menjünk – egyeztem bele.
A parkolóba mentünk, ott is egy kocsihoz, ahol egy roppant furcsa külsejű lány volt az autóban. Azt hiszem, hogy eddig aggódtam a furcsa kinézetem miatt, mert az a lány homloktól felfelé még nálam is furcsábban nézett ki.
- És azt hittem, hogy én nézek ki furcsán a természetes ősz hajammal – jegyeztem meg.
Meglepetten pislogtam Ravenre, hogy pont én legyek, aki próbál vele beszélni? Én, aki egyébként sem voltam a határozottság mintaképe? A karmaitól azonban nem ijedtem meg, láttam már furcsább mutációkat is, noha felkészültem arra, hogy félreugorjak, hogyha támadni készülne.
- Megpróbálhatom – mondtam bizonytalanul. – Szia Lucy, Serena vagyok…
Mutatkoztam be, hirtelen azt sem tudtam, hogy hirtelen mit mondhatnék.
- Hogy érzed magad, honnan jöttél? – érdeklődtem.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 04 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
2012. október 5. péntek,
Harmadik/negyvennegyedik bejegyzés:
” - Ms. Reynolds még Mr. Kovacsot, vagy a Fantasztikus négyest sem ismerné meg, így sajnálom Mr. Storm, de ezúttal még sincs szerencséje – feleltem kedvesen.
Nem irigyeltem Ms. Reynolds-ot a sorsa miatt, hogy miért is járt úgy, ahogyan. Megvakargattam Lockjaw fejét s letettem a földre, hogy pórázon vezessem. Legalább is addig, amíg nem érünk majd a nagy tömegbe s nem kell felvennem, nehogy valaki rálépjen szegényre.
- Jajjj! – nyögtem fel hangosan.
Mikor Mr. Storm kifejtette, hogy miért hívja magát ő is doktornak. A szülei s a nővére is roppant kiemelkedők a maguk területén, hogyan volt lehetséges mégis, hogy Mr. Storm finoman fogalmazva sem volt egy észlény?
- Pont mielőtt megérkezett Mr. Parker tette fel Ms. Lysmith a kérdést, hogy ki járt rendesen középiskolába s úgy néz ki, hogy csak Mr. Miller, így nekünk, a többségnek sajnos nincs elképzelésünk róla, hogy milyen egy efféle átlagos intézmény.
Volt egy olyan érzésem, hogy nem könnyítettem meg a fiatalember életét a szavaimmal. Míg haladtunk figyelmesen hallgattam Mr. Parker mit mondott az utolsó résznél azonban megráztam a fejemet.
- Nem tudom, hogy miként zajlik, én továbbra is csak Mr. Storm nővérével dolgozom együtt külsősként – védekeztem.”felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 04 Okt. 2016, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena nem nagyon értette, hogy miért reagált Storm úgy, ahogyan. Akkor is zavartan nézett, amikor a fiú odanyújtotta a kezét neki. Noha ezzel már tudott mit kezdeni, hiszen látta többször, hogy az emberek kezet szoktak fogni. Így kinyújtotta a kezét és próbált kezet fogni Johnny-val. Mivel nem nagyon tudta, hogy miként szokás ez, így ahogyan a komikus filmekben szokott lenni, igyekezett olyan lelkesen megrázni a fiú kezét. Persze azt sem tudta, hogy ez komédiában szokott lenni, de az efféle társas érintkezés még szokatlan volt neki.
- Szia! Reena Reynolds – mutatkozott be.
Nagyjából ekkor szólhatott Melissa is, így pislogva pillantott a lány felé.
- Ki az a Mr. Kovacs, vagy a Fantasztikus Négyes? – kérdezte.
A köszönés után el is indultak. Érdekesen találta azt, hogy ennyire vegyes itt a mutánsok és emberek száma együtt. Tűz alapú képesség, azt tudta már, hogy Lyesmith is hasonlóval rendelkezik, de azt eddig nem, hogy Johnny is, hiszen soha sem hallott róla korábban. Egyelőre azonban végül nem kérdezett többet, csak követte a többieket, igyekezett a közelükben maradni, és nézelődött a diákok között, ahogyan ha beérnek az épületbe ott is.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Kedd 04 Okt. 2016, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Ahogyan gondoltam ez egy nagyon, de nagyon hosszú nap lesz. Abba, hogy a szőke kit ismer meg és kit nem eszem ágában sem volt beleszólni. Storm meg halálosan könnyedén volt felismerhető. Igazából tényleg csak az nem ismerte meg, aki nem akarta.
- Használtam volna némi sminket, amivel még kevésbé lennél felismerhető – tettem hozzá gúnyosan.
Arra pedig már csak a fejemet csóváltam és a szemeimet forgattam, amikor doktornak hívta magát. Hát, végül is mindig van lejjebb és ez most gyönyörűen be is mutatkozott. Közben végre valahára elindultunk az épület felé, ezen idő alatt nézelődtem és hallgattam, hogy Parker mit mond. Még egy tűzképességű mutáns. Ennek örültem, már csak amiatt is, mert én is az voltam alapból. Igaz nem tudtam még az egész testemet belepni vele, de majd talán idővel. A többi, jajj de szomorú, talán még sírni is fogok ha lesz rá éppen fél percem. Jah, nem!
- Nem csak te tudsz ilyet, szivi – néztem rá.
Reméltem, hogy Miller most is blokkolta a képességét, ha igen, akkor én is igyekeztem az ujjaim végére lángokat létrehozni úgy, mintha a körmeim folytatása lenne, majd megszűntetem őket.
- A kérdésedre, elmondjuk, amit kell – vontam meg a vállamat. – Hogy lehet oda menni dolgozni, gyakornoknak, cserébe kapnak képzést, fizetést persze, a képességeiket is gyakorolhatják biztonságos körülmények között, és még ösztöndíjat is kaphatnak továbbtanulásra, ahogyan nálunk is volt.

felszerelés:


Kalifornia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Jon ráhagyta a komolytalankodást a többiekre, mint máskor, neki most sem volt kedve beszállni ebbe, ennél sokkalta komolyabb személyiség volt Parker egyelőre nem reagált a „Lovagokra”, de ez nem zavarta, majd valamikor, amikor aktuálisabb lesz lehet, hogy akkor fogja felhozni. Figyelt végig, amíg az iskoláról beszélt Peter. Azt nagy előnynek látta, hogy ismeri a „célszemélyt”, aki miatt részben itt van a társaság, így legalább nem teljesen idegenként kell Elizabeth-et „letámadni”. Az utolsó kérdésre már éppen felelt volna, amikor Lyesmith is felelt, minderre csak határozottan bólintott.
- Valóban így néz ki, leginkább egy katonai toborzáshoz hasonlítanám, ahol elmondjuk a tapasztalatunkat, a lehetőségeket, hogy mikre lehet számítani, mit kérhet az alakulat, vagyis itt a SHIELD viszonzásul azokon felül, amiket kínál – mondta. – Senki sem lesz kényszerítve olyasmire, amit nem akar. Csak egy lehetőség a továbbtanulásra és karrierépítésre.
Ahogyan haladtak tovább úgy tűnt, hogy Johnny lefoglalta a lányokat, és Jon pedig szerencsére kiszúrta azt, hogy Parker alig észrevehetően jelzett neki. Így ez most tökéletes időzítésnek tűnt, a lányokat hagyta is, hogy Johnny lekösse, nem zavarta meg őket, ő pedig haladás közben igyekezve nem túl feltűnően próbált odalépni Parkerhez, hogy majd a fiatal fiú elmondhassa, hogy mit is szeretne.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 06 Okt. 2016, 22:00

9:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Johnny elkerekedett szemmel hallgatja Melissát és Reenát.

Kalifornia Johnny10 – Hogy mi…? Hát hol éltél eddig, te lány? Na, ne félj, majd dr. Storm mindenre megtanít! Első lecke: Johnnynak mindig igaza van! Második lecke: a Fantasztikus Négyes. A világ legállatibb csapata volt, amit én vezettem, és számtalan alkalommal mentettük meg a Földet az én irányításomnak hála. Jól mondom, Melissa? A nővérem biztos sokat mesél neked a kalandjainkról, miközben… öhm… doktoroskodtok, vagy mi a szöszt csináltok. Hé, amúgy mi a kis blökikutya neve?

Majd Stephanie szavaira is reagál.

Kalifornia Johnny10 – Sminkkel takarjam el ezt a csodálatos arcot? Már épp elég trauma, hogy a király, szőke hajamat el kellett rejtenem… Mint valami emós kölyök, komolyan. Az viszont különösen tetszik, ahogy a lángokkal bánsz! Figyu, igaz az, hogy telepata is vagy már?

Johnny valóban lefoglalja a lányokat, így Peter zavartalanul szólíthatja meg Jonathant úgy, hogy mások ne hallják. A füléből kivesz egy olyan adóvevőt, amilyen az ügynököknek is van, és az öklébe szorítja, hogy véletlenül se hallatszódjon benne semmi, amit mond.

Kalifornia Peter10 – Én is kaptam egy ilyet, de nem szeretném, ha bármit hallanának most a központban… Ez az akció csak ideiglenes, a S.H.I.E.L.D. továbbra sem a szívem csücske. Már elnézést. Szóval… a közös barátunk. Tudod, régebben, még az Ezüst Utazók előtt, volt nekünk egy kis, hát, bandánk, a Lovagok. A Holdlovag, Doktor Strange, az első Fenegyerek, jómagam és még páran… Sajnos mára csak a Holdlovag és én maradtunk, a többiek szétszéledtek… vagy meghaltak.

Itt egy pillanatra elcsuklik Peter hangja, ahogy feltehetőleg felidézi magában Doktor Strange-et és az első Fenegyereket, majd folytatja.

Kalifornia Peter10 – Magunk voltunk, de megtettük, amit tudtunk a New York-i alvilág ellen. A Holdlovag aztán idővel rájött, hogy a S.H.I.E.L.D.-en belül több eszközhöz és forráshoz juthat, ezért beépült közéjük… illetve közétek. Gondolom, ha eddig nem buktattátok le, akkor ti is felismertétek, hogy helyes szándékok vezérlik, még ha a módszerei kissé rendhagyóak is. Ha bennem bíztok, benne is bízhattok. Azt a kissrácot, az új Fenegyereket is ügyesen gatyába rázta, és meglepően hozzáértően gondoskodik róla. A lényeg, ami nektek fontos lehet: már régóta követi és figyeli azt az Essexet, vagy Mr. Sinistert, ahogy nevezi magát. Néha én is besegítettem… és nincs könnyű dolgunk vele. Mintha a legtöbb lépésünket előre tudná a fickó, a képességei pedig folyamatosan fejlődnek és változnak. A hideg kiráz tőle. A Holdlovag biztosra veszi, hogy van embere a S.H.I.E.L.D.-nél is… ami nem is olyan hihetetlen, ha belegondolsz, hányszor épültek már be ellenséges szervezetek hozzátok. Ezért is kell mindent a legnagyobb titokban tartanunk, de most a lelkemre kötötte, hogy adjak át nektek egy listát, amit Sinistertől szereztünk… Igazából ez az egyetlen komoly nyom, ami a fickóról van a birtokunkban. Nincs leírva és feltöltve sehova, amint megszereztük, memorizáltuk, és megsemmisítettük… Igen, talán túlzottan is óvatosak vagyunk. Le fogom nektek írni a listát, és átadom neked a suliban, de ha engem kérdeztek, nem lenne rossz egy olyan tökéletesen megbízható társ, aki valahová feltöltené és titkosítaná nektek… Ismertek ilyet?

Közben a bejáratnál egy fiatal, rendkívül csinos, szőke, ámbár kissé félénk lány álldogál, láthatóan várva valakire.

Kalifornia Lizzy10

Amikor megpillantja Petert, elmosolyodik, és vadul integetni kezd neki.

Kalifornia Peter10 – Ó, ott van Liz!


Kalifornia 00120

9:15.

Résztvevő: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Serena beszélgetést kezdeményez Lucyvel, miközben Rejtély a környéket kémleli.

Kalifornia Tique10 – Na csak iparkodjatok, ha kérhetem, rendben? Sajnálom, de szorít az idő, és a S.H.I.E.L.D. jelenléte sem nyugtat meg igazán. Bár azokból a karmokból úgy vélem, azt legalább már biztosra vehetjük, hogy ez bizony X-gén a javából… Szólj, ha kell segítség, Serena.

Ezzel a nő egyelőre hagyja, hogy a két lány folytassa, illetve inkább elkezdje a beszélgetést.

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Pént. 07 Okt. 2016, 23:49

- KALIFORNIA -

Résztvevők:: Lucy/Phobia; Serena


A másik lány, Serena bemutatkozik, majd feltesz pár kérdést. Látszólag igyekszik magát kedvesnek és barátságosnak bemutatni, de Lucas is így viselkedett és mégse volt jó ember. Vagy lehet, én voltam rossz?
~ Bátyó, szerinted? ~ teszem fel magamban a kérdést, a szememet le nem véve Serenáról.
~ Szerintem teszteld rajta az ételt. Ha az jó, akkor nincs nagy baj.~ tanácsolja, én pedig megfogadom.
Az első kérdésére nem reagálok, a múltat jobb ott hagyni, ahol van; a másik kérdésre pedig csak megvonom a vállam. Hogy is lennék, koszosan, éhesen, fáradtan.
Ezek után felveszek egy rögtön fogyasztható ételt a választékból(szendvics, sütemény, vagy ami ott van) és Serenának nyújtom egy néma mosoly kíséretében. A mosolyom a legnagyobb fegyverem, mert ettől aranyosnak vagy butának tűnök és így könnyebben csaphatok be bárkit; legalább is bátyó ezt mondta.
Ha elveszi az ételt, beleszik és nem mutatja a mérgezés jelét, magam is nekikezdek az evésnek. Utána a beszélgetést befejezettnek tekintve jelzem, hogy átöltöznék és ha újra bezárkóztam ezt meg is teszem. Utána azt hiszem velük maradok.

_________________
Kalifornia EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 08 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Serena Amelia Davidson
SHIELD elől menekülő civil


Játékostárs(ak) neve: Lucy Skatfield


Egyelőre vártam arra, hogy a lány feleljen, abban egyet kellett értenem Ravennel, hogy a karmok eléggé biztosan mutánssá tették a lányt. A viselkedésével azonban igencsak kilógott innen. Kissé idegesen tekintettem én is körbe, hogy mikor is bukkan fel a SHIELD itt. Még akkor is, ha éppen nem engem keresnek.
- Nem igazán tudom, hogy mit kezdhetnénk vele – néztem Raven-re. – Nem az lenne a legbiztonságosabb, ha itt maradna, vagy elfuvaroznánk egy biztos helyre?
Reméltem, hogy a támadási szándékról letesz a lány és kevésbé lesz ennyire agresszív. Nem szerettem az agresszivitást, mert csak újra azt szül és soha sem lesz vége. Én pedig azt szerettem volna, azt, ha béke lenne és senkinek sem kéne félnie attól, hogy micsoda, mert elfogadják. Válaszolni pedig nem válaszolt, csak gyanakodva méregetett engem, minket s nekilátott enni. Ekkor kissé odébb léptem a kocsitól, közelebb a másik nőhöz.
- Mint láthatod arra is ellenséges reagál, hogy velem kell beszélnie, nem akarhatod a tömegbe engedni – mondtam úgy, hogy csak Raven hallhassa. – A képességemmel megpróbáljam lenyugtatni, megszelídíteni?
Nem tudtam, hogy mit szeretne Raven elérni, de láthatóan egyelőre nem kifejezetten tartottam jó ötletnek szegény lányt itt tartani. Ha a nő beelegyezett abba, amit szerettem volna, akkor koncentrálni kezdtem, hogy Lucy ne féljen, bízzon bennünk és ne akarjon mindenre, mindenkire támadni. Ezt a mondatot hadartam a fejemben sorozatosan a koncentráció mellett, remélve, hogy hatással lesz a lányra. Közben figyeltem persze, hogy támad-e, ha igen, akkor igyekszem kitérni előle. Ha pedig Ravennek más ötlete, volt, akkor rá hallgattam, hogy mi is az ötlete, mit tervez a későbbiekben.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 08 Okt. 2016, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és dr. Melissa McKenzie


Reena is haladt tovább a többiekkel, közben pedig még mindig ő volt a fő téma és az, hogy nem ismeri meg őket.
- A Cégnél laktam, a cellámban – mondta.
Szerencsére a többi dolgot elmondta Melissa, így nem kellett neki. Szerencsére Johnny elég érthetően beszélt, nem szakszavakkal, csak a szleng volt furcsa Reena számára, de ennek ellenére megértetet, hogy mit is mond a fiú.
- A Föld többször volt veszélyben? – kérdezte meglepetten.
Számára ez is teljes mértékben kimaradt, semmit sem tudott a Kipusztulásból sem, sem semmi másból. Igazából ebből a szempontból megvolt az előnye a teljesen elszigetelten való életnek. Ki tudja, hogy az amúgy is roppant instabil jellemű lányra milyen hatással lettek volna mindezek. Bár, akkoriban úgyis folyamatosan be volt gyógyszerezve, hogy ne érezzen semmit és ne legyenek érzései, így ezért a végeredmény nem volt megjósolható, és már ki sem fog soha sem derülni mindez.
Mindeközben természetesen haladt a többiekkel, akik tovább beszélgettek, majd lassanként megérkeztek a célszemélyhez, legalább az integetésből ezt szűrte le a lány.
- Hello! – köszönt ő maga is.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Kalifornia AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 08 Okt. 2016, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller és Reena Reynolds
dr. Melissa McKenzie2013. október 5-i események naplója
7. fejezet: Új mutánsok - 4. szín
2012. október 5. péntek,
Negyedik/negyvenötödik bejegyzés:
”Blökikutya? Még így sem hívták szegénykémet korábban. Mintha meg is értette volna, hogy róla van szó felnézett Johnny-ra s ugatott kettőt, mintha kikérte volna magának, hogy nem is így hívják.
- Lockjaw a neve – mondtam. – Ms. Reynolds-t kisgyermek kora óta fogságban tartották, amennyire tudom, nemrég mentette ki a SHIELD. Gyilkosnak nevelték, kísérletekkel pedig még azt is elérték nála, hogy képessége legyen. Pont olyan, mint önök… ti. Nem az X gén miatt van képessége. És még csak most tanulja a szociális szokásait.
Ezt szerencsére tudtam, vagyis azt, hogy nem az X gén okozta a képességét, hanem mesterségesen idézték elő.
- Nem, munka közben nem szoktunk efféléről beszélgetni – feleltem. – Akkor a munkára figyelünk, de munkán kívül hallottam néhány dolgot igen. Meg persze követtem a médiában is annak idején.
Arról nem is beszélve, hogy volt, amit át is éltem, amikor Namor is ott volt, de erről nem tudhattak. Közben haladtunk tovább, míg beszélgettünk s hamarosan a fiatal hölgy is feltűnt, akihez láthatóan tartottunk. Ha odaértünk, akkor be is mutatkozom.
- Szia, dr. Melissa McKenzie vagyok.”felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 08 Okt. 2016, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


Haladtunk tovább, félelmetes, hogy nem tudja megunni a beszédet soha sem egy pillanatra. Ha más nem, akkor tuti, hogy ez lesz az, ami lefogja buktatni. Nem mintha más nem, de ez főleg.
- Bocs szivi, annyira messze nem vagy jóképű, mint hiszed – próbáltam hűteni a hangulatot. – A parókáról pedig nem hallottál ezek szerint. A smink pedig nem plasztikai sebészet, hanem egy zsebkendővel leszedhető.
Én is kellően hiú voltam, de azért ezt még én is túlzásnak éreztem.
- És most amúgy is mi fogjuk elvinni a főszerepet előled, hála annak, hogy a Különítmény tagjai vagyunk – kacsintottam rá.
A második kérdés felére bólintottam, még emlékszem az első találkozásra, amikor irányítani sem tudtam a képességemet, aztán jött a kree és adott be valamit, amitől ment, azóta pedig már könnyedén ment.
- Igen, egy ideje telepata is vagyok – mondtam. – Szerencsére most már ki tudom zárni mások gondolatait a fejemből, az elején rémes volt. A nővéred, vagy Peter mesélték? – érdeklődtem.
Közben lassanként haladtunk is és én magam is kiszúrtam az integető lányt, ahova tartottunk.
- Te ismered őt? – kérdeztem Johnny-t.

felszerelés:


Kalifornia 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds


A lányokat szerencsére tényleg lekötötte Johnny, így Jon és Peter teljesen nyugodtan tudtak beszélgetni. Amikor Parker a kezébe vette a fülesét, hogy biztosan ne hallja őket senki, akkor Miller is így tett, ezenkívül ki is kapcsolta a szerkezetet átmenetileg. Nem lehettek eléggé óvatosak.
- Mi sem értünk mindenben egyet azzal, amit a SHIELD tesz, de mégis a Különítmény a legjobb módja annak, hogy segítsünk másoknak – utalt magára és Lyesmith-re.
Figyelmesen hallgatta, amit Parker mondott és többször bólintott, illetve természetesen kivárt mindent, amikor a fiú éppen nem beszélt.
- Kölcsönösen diszkréciót ígértünk egymásnak Holdlovaggal – biztosította.
Komoran hallgatta tovább Petert, majd még egyszer közbevágott a fiú beszédébe.
- Mert tudja a lépéseiteket – mondta. – Nem igazán beszélhetünk erről… de talán szükséges ahhoz, hogy megállítsuk. Noha megígértük Hela-nak, hogy nem fogjuk elmondani, de Essex ténykedése mindent megváltoztat…
Itt gondterhelten hallgatott el és ráncolta össze a homlokát.
- Kérd meg Lyesmith-t, hogy ossza meg az emlékeket veled telepatikusan – szólalt meg végül. – De ígért meg, hogy nem beszélsz róla senkinek, még mi sem mondtuk el a SHIELD-en belül sem. Csak Lyesmith, McKenzie, Ramirez és én tudjuk mindezt.
Szerencsére az utolsó kérdésre tudott egy személyt.
- Osterman – mondta. – Már így is vezet titkos adatokról egy „tárhelyet”, amiket még a SHIELD sem tud. Megbízhatsz te is benne.
Közben kiszúrták a csinos fiatal lányt is, aki már várta őket. Ha odamentek, akkor hagyta, hogy a lányok mutatkozzanak be elsőként, majd ő is megtette.
- Üdv, Jonathan Miller – mondta. – Peter már mesélt rólad.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kalifornia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 08 Okt. 2016, 11:00

9:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Reena Reynolds.

Johnny megsimogatja Lockjaw-t, ha nincs Melissa ellenére, de közben azért figyel is a lányokra.

Kalifornia Johnny10 – Cuki vagy, igen, cuki! A Baxter-toronyban sosem tarthattam háziállatot, és Parkeréknél se nagyon díjaznák az ötletet… Szóval… Cég? Cella? Ez most komoly? Fogságban élt…?

Sajnálkozva néz Reenára, és ha a lány nem bánja, finoman megfogja a vállát.

Kalifornia Johnny10 – Én… igazán sajnálom, ezt nem tudtam. Nem akartam bunkó lenni, csak… Bocs. Ha bármiben segítség kellene, szólj.

Ezt a fiú meglepően komolyan mondta, de nem kell hozzá sok, hogy visszavegye a laza, menőnek gondolt stílusát.

Kalifornia Johnny10 – Akkor kicsit visszafogottabb lesz a parti, de attól még PARTI lesz! Szóval itt van a kissé merev dokinő, akit láthatóan megfertőzött a nővérem munkamániája, ezt gyorsan orvosolni kell, igaz, Lockjaw? Itt van a bájos Reena, aki élete első igazi buliján fog részt venni, és alig várja! És itt van a Különítmény legdögösebb tagja, aki azzal áltatja magát, hogy nem tudom, milyen jóképű vagyok! A parókáktól amúgy viszket a hajam, és ja, Susie szokott mesélni rólatok. És ha belepillantanál az elmémbe, látnád, most is milyen pajzán gondolatokat-- Illetve várjunk csak, mintha Sue említette volna, hogy te és az íjász fazon, Barton… Öhm, szóval az mennyire komoly? Nem szeretnék egy nyílvesszőt a szemeim közé.

Majd Johnny megpillantja Lizet is, és ismét beindul a „vadászösztöne”.

Kalifornia Johnny10 – Hmmm, csini… Ő lenne Liz? Nem, Steph, még nem ismerem, de ez pillanatokon belül megváltozik.

Ezzel Liz elé lép, aki eléggé meglepődik, kissé el is pirul.

Kalifornia Johnny10 – Johnny St… Öhm… Stephan… ov… itch. Igen. Johnny Stephanovitch, szolgálatodra!

Kalifornia Allan10 – Sz… Szia.

Kalifornia Johnny10 – Szia!

Kalifornia Allan10 – Öhm… Liz Allan. Izé… Vagyis… A nevem Liz Allan.

Kalifornia Johnny10 – Oké… Csak nekem is szólj, ha eldöntötted.

Kalifornia Allan10 – Én… Izé… Vagyis… Szia. Üdvözöllek a Costa Verdében. A nyílt napra jöttél?

Kalifornia Johnny10 – Naná!

Kalifornia Allan10 – De… te már kissé idős vagy ide, nem?

Kalifornia Johnny10 – Mi? Ja, én? Igen, igen, eddig… egy katonai iskolába jártam, de már végeztem.

Kalifornia Allan10 – Öhmm… Ja, értem, én is máshonnan iratkoztam át…

A kínos beszélgetés remek alkalmat ad Peternek arra, hogy válaszoljon Jonathannek.

Kalifornia Peter10 – Osterman… Ja, igen, hogyne! Érdekes figura… de ha ti megbíztok benne, legyen. Majd megemlítem a Holdlovagnak is. Tudja a lépéseinket…? Hela…? Oké, nekem elég, ha tudom, hogy mind egy oldalon állunk, és hogy ti sem bíztok vakon a S.H.I.E.L.D.-ben. Akkor megkérem Stephanie-t…

Ezzel Stephanie-hoz lép, amíg Johnny és Liz lefoglalják egymást, és halkan, hogy más ne hallja, megszólítja.

Kalifornia Peter10 – Öhm… Figyu, Stephanie, nem tudom, ez mennyire megszokott kérés nálatok, de… Jonathan szólt, hogy kérjelek meg, hogy oszd meg velem az emlékeiteket Essexszel kapcsolatban… Bízhattok bennem, bár bevallom, ki nem állhatom, ha a fejemben matatnak… Essünk túl rajta.

Ezalatt Liz már a többieknek is bemutatkozik.

Kalifornia Allan10 – Sziasztok, Liz Allan. Jó ég, jó ég, jó ég… Ne haragudjatok, Peter említette, hogy a Különítményből is jönnek majd, de ez… Úúúúú, Mr. Miller, uram, kérhetek autogramot? És… ti, többiek is a S.H.I.E.L.D.-től vagytok?


Kalifornia 00120

9:20.

Résztvevő: Serena Amelia Davidson és Lucy Skatfield.

Rejtély megrázza a fejét Serena szavaira.

Kalifornia Tique10 – Nem, Serena, erre most nincs időnk. Igen, szerintem sem kellene a diákok közé vinni, de van jobb ötleted? Hagyjuk itt, bezárva, ki tudja, mennyi időre? Vagy hagyjuk simán elmenni, ilyen állapotban, hátha lecsap rá a S.H.I.E.L.D.? Nem, ha már összefutottunk vele, segítünk rajta, és ha nem ellenkezik, magunkkal visszük. Ha csak őt meg tudjuk menteni, és a Testvériség befogadja, már megérte idejönni. Rád bízom, mivel rukkolsz elő, de tényleg jó lenne elindulni, és nem egy helyben toporogni. Én… nem vagyok túl jó mások lenyugtatásában, szóval hajrá, tégy, amit jónak látsz. Annyi biztos, hogy muszáj megtisztálkodnia és átöltöznie normális ruhába, ha bevisszük oda.

_________________
Kalifornia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Phobia Szomb. 08 Okt. 2016, 22:51

- KALIFORNIA -
Résztvevők: Lucy/Phobia; Serena


A mosolyom nem igazán vált be, de legalább az étel nem mérgezett. Abban bátyóval is kiegyezhetünk, hogy ez a lány nagyon nem szimpatikus. Nem figyelt a kérdéseire adott válaszaimra, sőt ezt még ellenségeskedésnek is hiszi, tévesen. Nem tettem ellene még semmit se, de ezt a játékot ketten játszuk. Mostantól jobban teszi, ha vigyáz magára, és nem próbálkozik semmivel se, különben Lucas kutyájának a sorsára jut. A helyzetet azonban tisztáznom kell, így kopogni kezdek a karmaimmal a furgonon figyelemfelkeltésként, majd mikor rám figyel legalább az egyik, közlöm a helyzetet. A számra fogok mutatni, majd megrázom a fejem, jelezve, hogy néma vagyok; bár ez nem teljesen igaz, pontosabban némaságot fogadtam. Ha megértik, akkor a ruhákra, majd magamra mutatok, jelezve, hogy átöltöznék, ezért újra bezárkóznék. Ha ez sikerül, akkor a furgonban teljesen le fogok vetkőzni, jobbára megtisztítom magam, majd fel fogom venni a kapott ruhákat. Ha találok közöttük kesztyűt is, akkor felveszem azt is, ha nem, akkor a koszosakat húzom vissza.
A sikeres átöltözés után kiszállok a kocsiból, majd rámosolygok az első lányra, Serenára pedig egy rövid, hűvös pillantást vetek.
~ Egyenlőre biztonságosabb velük, de ha szorul a hurok, akkor tudod, mit kell tenned. ~ mondja a fejemben bátyó.

_________________
Kalifornia EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Kalifornia Empty Re: Kalifornia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.