Parkok

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Damien Knight on Szer. 27 Nov. 2013, 13:59

- Igen, valóban már említetted – ismerem el kicsit szégyenkezve, hiszen nem szoktam ilyen információkat elfelejteni.
Kicsit ismét belefeledkezek a tekintetébe, bár ezúttal két vörös szempár kapcsolódik össze, és a karomat is kinyújtom, hogy jobban megérinthessen, ha akar.
- Hát a harc eléggé leegyszerűsödik abban az alakban – mondom mosolyogva – ha valaki nem adja fel azonnal, akkor a karmok és a fogak kerülnek előtérbe. Olyankor meg érdemes minél előbb lezárni a bunyót. Teljes farkasként meg igazából a vadászat az izgalmas, amikor a gyorsaságra, meg az állkapcsodra hagyatkozol – bár erről ők gondolom kevesebbet tudnak – meg a meglepetés erejére.
Shynomyt hallgatva ismét kénytelen vagyok elmosolyodni, mivel a legtöbb ember közül ő tűnne ki a kinézetével, mint a macsekfülek, meg a farok, itt viszont talán ő érzi kicsit túl emberinek magát, a sok szőrös alakváltó között.
- Nem kell erőltetni – mondom végül – ha egyszer ebben az alakban érzed jól magad, akkor lehet az is hozzájárul, mármint nem mintha nem néznétek ki – téved a szemem ismét Kitára, aki ugyanúgy rövid szoknyában, hosszú lábakkal és bomba alakkal éppen a levegőbe szimatol – szóval...khm...talán az a legjobb, ha mindenki úgy van, ahogy ööö lenni szeret – próbálom befejezni a nyelvtani hibákkal zsúfolt mondatot.
Sajnos az orrom a mostani állapotban nem működik a legnagyobb hatásfokkal, főleg, hogy Kita illata is ostrom alatt tartja, de én is beleszimatolok a levegőbe felemelt fejjel.
- Éreztek valamit?

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Nyko on Szer. 04 Dec. 2013, 12:43

Lassan kinyitom a szemeimet, s megrázom a buksim.
- Nem, semmi olyat, ami bajt jelezne – mondom csendesen, majd közelebb lépek Damienhez és nemes egyszerűséggel a hátat fordítok neki és a mellkasának döntöm a hátamat, s úgy nézek magam elé. - Csupán elmerengtem egy kicsit a harci témán – pillantok hátra egy lágy mosoly kíséretében, aztán kezem is felemelem, s úgy kezdem el vakargatni a buksiját és a fülét. - Szerintem az alfák kicsit megfeledkeztek rólunk, talán valami problémát beszélnek át éppen, vagy valami más, de ahogy látom a ma esti kergetésből lehet tényleg nem lesz semmi – farkincám ahogy csóválom kicsit egyszer csak felemelem és átölelem Damien derekát vele, s intek Shynomynak, hogy jöjjön közelebb hozzánk, s utána a másik kezemmel az ő hátát és buksiját is simogatom.

Damiennek bólintok
- Hát azért egyszer majd kísérletezek vele, hátha, de addig is marad minden így – figyelem Nykot, hogy mit csinál, majd közelebb lépek hozzá szemből és hozzá bújik ahogy simit is kapok. Lágyan dorombolva nézek fel rá, aztán mögé pillantok Damienre.
- Hát lehetséges. Ha annyira fontos lenne akkor már szóltak volna, de azért megmondhatnák, hogy ha mégse lesz semmi közös tevékenység – motyogom csendesen, egy kisebb ásítás kísérete mellett, majd megdörzsölöm a szemeim, s körbe pillantok újra. Kellemes az éjszaka az tény, csak hát nem tudom, hogy most mit is csinálhatnánk, hiszen szívesen mennék fedettebb helyre, de ha lesz valami közös program, akkor azért azon is szívesen részt vennék, ahogy eddig is, főleg mert nagyon jó móka.
- És ha nem lesz semmi akkor mi jót fogunk csinálni? - teszem fel a kérdést, ami mindenki buksijában lehet már megfordult.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Damien Knight on Szer. 04 Dec. 2013, 21:35

Akármi is csapta meg a két feline orrát, vagy már elillant, vagy annyira nem is volt fontos. Aztán Kita egy kecses mozdulattal elém került, és mire bármit is tehettem volna egyszerűen nekem dőlt, így mindennél közelebb kerülve hozzám. Ha a parkban található összes ruhadarabot magamra pakolom, akkor sem lehetett volna jobban melegem, és mivel ez már nem az helyzet, amit egy szimpla félrenézéssel meg lehet oldani, így az agyamban azonnal az ötvenegy állam nevei kezdtek sorakozni abc sorrendben. Amikor azonban Kita hátrafordult, hogy megajándékozzon egy szemkápráztató mosollyal, és ujjait már a tarkómon éreztem, gyorsan áttereltem a gondolataim az elnökökre hozzávéve a beiktatásuk dátumát is, mivel ez számomra nehezebb volt, és több agymunkát igényelt.
- Igen, nos elképzelhető, hogy valami izé alfás dolog van terítéken – mondom mosolyogva, bár kicsit akadozó nyelvvel – bár nincs konkrét ötletem miről is...khm... beszélgethetnek – vonom meg a vállam. – Mármint az alfák – teszem hozzá feleslegesen.
Na hát ez így nem fog menni, nekem is meg vannak a határaim, így kénytelen vagyok a köztes állapot fenntartására szánt koncentrációmat félre tenni, aminek következtében a bundám eltűnt, és a füleim is visszazsugorodtak eredeti méretükre. Így is éppen annyi akaraterlm volt, amivel nagyjából megzaboláztam tomboló hormonjaimat. Amikor éreztem a kis macskahölgy ölelését a derekamon, akkor jutottam el a kockáztatós részig, és és én is könnyedén a csípőjére tettem a kezemet. Egy pillanattal később, Kitát már... bárhogy is hangozzék, de...”szendvicsbe” fogtuk Shynomyval, aki ezt finom dorombolással hálálja meg meg. Én meg kénytelen vagyok úgy mozdulni, hogy hát ne legyen kényelmetlen a jelenlétem, és ne veszítsem el kedvező pozíciómat, és továbbra is érezhessem Kita karcsú testét.
Az ölelésből Shynomy rám néz legalább annyira nekem címezve a szavait, mint Kitának, szerencsére, az agyam valahogy rögzíti a kérdést, mert a szemkontaktust egy pillanatra meg kell szakítanom, és alányok feje felett egy – két szippantásnyi friss levegőhöz kell jutnom, amiből bizonyára egy jókora sóhaj lett, de a dörömbölő szívemet már valószínűleg így is érezni lehetett az ingemen keresztül. Shynomy elég fáradtnak tűnt, szemlátomást ingadozva azon a határon, amikor az ember bevágja a szunáyt, de még megvan az esélye, hogy egy jó buli kerekedjen.
- Ismerek néhány helyet Queensben – mondom mindkettejükre mosolyogva – vannak hangosabbak, meghittebbek, táncos, étkezős, italozós, vagy csak zene hallgatós, összebúj...szóval olyan nyugisabb – jövök egy pillanatra zavarba. – Persze én arrafele lakom, de lehet, hogy nektek messze lenne?

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Nyko on Vas. 29 Dec. 2013, 13:15

Shynomyra nézek, s megsimogatom a buksiját, majd pedig a fülébe súgok valamit, mire csak bólint és elmegy az alfák felé, amíg én Damienhez bújva figyelem teljes nyugalommal, s miután eltávolodott hátra pillantok Damienre.
- Nem tudom hova is menjünk, lehet egy nyugis hely jól jönne így elsőre, vagy nálad. De zavarni se szeretnék. Annyi biztos, hogy olyan hely kell, ahol közel egy lakás, hogy ha a kis didergő – bökök arra amerre Shynomy elment – bealszik akkor legyen közel egy lakás, hogy ne kelljen azért a fél váoson át cipelnem – fejezem be végül ahogy egyik kezemmel továbbra is hátra nyúlva a buksiját simogatom, és most már a felszabadult másik mancsom is a testéhez téved, de az inkább derék magasságban az oldalához, miközben hosszú macska farkam, még mindig a derekát öleli és élvezem, hogy valaki mögöttem van, aki nem Shynomy, s engedi is, hogy ezt tegyem. Miközben válaszát várom, szemeim a távolt fürkészik, hogy ne hozzam még jobban zavarba, hogy esetlegesen elmerülök lélektükreiben teljesen. Bár lehet már ennél jobban nem is tudnám, mint amiben most van, de annyira aranyos ez a nagy farkasunktól.

Elballagok hát az alfákhoz, amire megkért Nyko, s megérdeklődöm, hogy hogyan tovább. Azért nem rontok rájuk egy az egyben, hanem csak szépen lassan megyek oda, s nem is szólok közben, csak mikor már tudom, hogy lehet, s megtehetem, aztán egy kisebb beszélgetés végeztével bólintok, s elköszönök tőlük, majd megindulok visszafelé a pároshoz. Kicsit talán még futva is, bár mikor jobban látom, hogy hogyan is vannak, akkor lassítok és ráérősen folytatom az utamat, hogy azért ne zavarjam meg őket túl hirtelen. Csak mikor elég közel érek hozzájuk, akkor szólalok meg.
- Közbe jött valami, így sajnos nem lesz ma este más program. Ha akarunk akkor mehetünk nyugodtan, és érezzük jól magunkat, s remélik, hogy a kövi talinál már nem jön közbe semmi – hadarom el gyorsan és teljesen úgy teszek, mintha csak állnának egymás mellett.
- Szóval akkor merre tovább? - teszem fel a nagy kérdést aranyos nagy szemekkel rájuk nézve.


Ahogy Shynomy visszajön és meghallgatom amit mond, akkor rámosolygok, s elgondolkozok, hogy akkor merre is menjünk most tovább mert ez egy nagyon nagyon jó kérdés most, hogy mihez is lesz kedvünk ténylegesen és azt hol is fogjuk csinálni.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Damien Knight on Vas. 29 Dec. 2013, 14:25

Shynomy elsuhan az alfák felé, gondolom, hogy rákérdezzen, hogy történik –e itt bármi még ma este, vagy jobb ha inkább szétszéled a csapat, és majd legközelebbre halasszuk a kis találkozót. Közben az egyik kezem, még mindig Kita csípőjén pihen, időnként végig simítva a finom bundán, ujjaim, mintha egy vak szobrászé lennének, csak élvezi a finom vonalakat. Aztán a bújós macskahölgy, a további program után érdeklődik, így újból mozgásra bírom azóta kiszáradt torkomat, és a rozsdás hangszálakat.
- Semmi gond, ismerek egy helyet – mondom mosolyogva. – Nem az a nagyon táncos, hangos hely, de jó a konyhájuk, hosszú az itallapuk, és jó zene szól. Oda elmehetnénk.
Persze a kezemmel nem engedem el, amiért más esetben lehet, hogy megrónám magam, amiért így fogva tartom a hölgyet, de szerencsére ő  sem törte még le a kezemet. Hihetetlen, hogy amíg sokaknak inkább baljóslatú egy vörös tekintet – bár ez a vámpíroknál valóban így van – addig rám pont az ellentétes hatással vannak Kita szemei. Persze, hogy ezt továbbra is tarthassuk, egy kicsit hátra kellett döntenie a fejét, amit most valahol a kulccsontom magasságában pihentethetett, bár ebben nem lehettem biztos, mert az összes négyzetcentim az ő közelségéről sikoltozott. Szemeim egyszerre merültek el az ővéiben, és itták be arcának vonalait, a kecses orrot, a finom vonalú szájat. Ajkaim alig pár centire az övétől küzdöttek a korábban megkezdett mondatok folytatásával. Éreztem aahogy jobbom megemelkedik, hogy végigsimítsak az arcán...
- Közbe jött valami...
Pontosan a megfelelő kifejezés. Úgy kaptam Shynomyra a tekintetem, mintha megütött volna, pedig ilyesmiről szó sem volt. A megkezdett mozdulat pedig félbeszakadt. Hirtelen úgy elvörösödtem, hogy ha mondjuk egy út mellett állok, akkor tuti, hogy mindenki a fékbe tapos.
- Szóval éppen egy helyet – köszörültem egyet a torkomon – ajánlottam, ahol elsősorban melegebb van, lehet táncolni, enni, inni, beszélgetni. Aztán átmehetünk hozzám...izé...szóval ha fáradt...ha van kedvetek – egy pillanatra lehunytam a szemem, és sóhajtottam egyet. – Szóval aludhattok nálam is, ha van hozzá kedvetek.
Örülök, hogy sikerült „nálamot” és nem véletlenül egy másik szót alkalmaznom. Ha így kérdeznék ki gyanúsítottakat, akkor bizony nem jutnék messzire, mint magánnyomozó...

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Nyko on Kedd 21 Jan. 2014, 02:14

Hallgatom csendesen Damien szavait, majd ahogy Shynomy visszajön lassan rápillantok és bólintok egyet. Hát ha közbejött akkor nincs mit tenni, s mennék is, de jobban végig mérem Shynomy pofiját. Legszívesebben mennék Damiennel, de látom, hogy annak nem lenne jó vége, hiszen elég hamar meg kéne azzal szakítani, hogy egy alvó macsekot olyan helyre pakoljunk ahol tuti nem él ezzel vissza senki, legalábbis rajtam kívül, így bár kecsegtet az éjszaka folytatása, sajnos most tudom, hogy nem fog összejönni. Kár érte, de talán legközelebb.
- Lehet egy másik este lesz belőle, mert nem hiszem, hogy sokáig még ébren maradna Shynomy, ha már meleg helyen van – szólalok meg csendesen. - De szerencsére a számod meg van és neked is az enyém, s talán némi nyomozás után a címünk is meg lesz – pillantok hátra egy enyhe mosollyal.
- Vagy ha másképp nem menne, akkor egy egyszerű telefonnal megkérded – lágyan kiszabadítom magam a karjából, bár eléggé erőtlenül, s ott a szemeimbe, hogy azért nem szívesen hagyom itt abba. Azért nem tudok ellen állni a kísrtésnek és még egyszer végig cirógatom a pofiját és kicsit a nyakát is, majd lágyan kibújok a karjaiból de azt is úgy, hogy végig testemhez érjen a keze. Lassan fordulok Shynomy felé akiről leveszem Damien kabátját, majd a fiúnak nyújtom.
- Nagyon köszönöm – suttogom egy lágy mosoly kíséretében, miközben a saját kabátomat Shyrokon hagyom.

Úgy fest, hogy az estének vége, s valahol azért rosszul érzem magam, mert jó eséllyel az én fáradságom miatt, de ahogy elnézem kettőjüket biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása előbb vagy utóbb, ha mindannyian vagy épp mindketten ráérnek. Bár nagyon furcsa Nykot fiú karjaiban látni, s talán kicsit féltékeny is vagyok, hogy nem csak én ölelem? Áhh ez hülyeség, hiszen Mester is ölelte, nincs abban semmi, s neki is kell mások közelsége is. Egyenlőre csak csendben figyelek, majd mikor Nyko leveszi rólam a kabátot és visszaadja Damiennek csak akkor szólalok meg.
- Nagyon szépen köszönöm, hogy eddig rajtam lehetett – mondom egy széles mosollyal, aranyos hangon, miközben azért örüö, hogy Nyko kabátja rajtam marad, s az melegen tart rendesen.


Nehéz megindulni, de mégis megteszem, miután átvette a kabátját még közel lépek hozzá, még egyszer eme este és megsimogatom az oldalát, megölelem, s a szemébe nézek.
- Vigyázz magadra, s ha lehet kerüld a többi vörös szeműt, jó? - mondom csendesen, s egy kis aggodalom is csillan vörös lélektükreimben. - Ne haraptasd meg magad, s légy jó – lábujjhegyre állok, s egy puszit nyomok az arcára, s a reakciója után hátra lépek egyet, s lassú léptekkel megindulok a park kapuja felé.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Damien Knight on Csüt. 23 Jan. 2014, 14:15

Talán bárki más csalódott lenne a helyemben, amikor ennyi – egyáltalán nem ártatlan – flört után, mégsem jön össze semmi, de én nem érzek semmi ilyesmit. Csak nem nőttem fel? Vagy vagyok egyszerűen normálisabb, mint az átlag. Persze nem mintha nem tartanám még szívesen Nykot a karomban ma este, vagy a következő este, vagy estéken, de aztán csak elfogadom, hogy ez nem ma fog megtörténni.
- A „hova” nem jelent majd problémát - miközben hagyom, hogy a macskahölgy kikígyózzon a karjaimból – a „mikort” pedig majd tényleg megbeszéljük – mondom mosolyogva.
Átveszem a kabátomat, és azzal hagyom is, hogy a farkas állapotom utolsó jelei is eltűnjenek, és ismét tisztán emberi alakomban álldogálok a hideg levegőben. A bőr ismét jólesően súrlódik a karomon, ahogy belebújok, és bár nem volt hosszú ideig Shynomyn mégis kellemes illata van, és erről pedig Nyko fog eszembe jutni. Talán valóban meg kell majd beszélnünk egy találkozót, mielőtt elfelejtem az illatát is.
- Nagyon szívesen – válaszolom egyszerűen Shynomynak. – Még látjuk egymást!
Nyko még egyszer hozzám lép, ismét érzem az ujjait, ahogy az oldalamat simogatja a kabátom alatt, majd megölel. Újra az orromban érzem az illatát, ami aztán felajzva tartja az érzékszerveimet, így még egy pillanatra behúnyom a szemem, hátha akkor még így maradunk. Egyszerre nyomunk puszit egymás orcájára, majd egy kis aggodalmat látok a szemében csillanni.
- Ne haraptasd meg magad, s légy jó!
- Az elsőt megígérhetem – mondom kicsit rosszfiúsan elvigyorodva – a második pedig...
Befejezetlenül hagyom a mondatot, hátha akkor még nem mennek. De úgyis tudja, hogy csak játszom az agyam.
- Hívni foglak!
Biztos van ennél frappánsabb módja is az elbúcsúzásnak, de a “viszlát” igazából túl végleges, így maradtam ennél. Csak figyeltem, ahogy a páros megindult a park kapuja felé, majd megláttam egy – két rámmeredő tekintetet. Te jó ég, ezek mióta figyelnek? Végül egy pillanatig még eszembe idézem a két lány közelségét, különösen az egyikét, majd lassan én is elindulok. El kéne hoznom a motoromat...

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 12 Nov. 2016, 23:09

Parkok - Page 3 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: Kurama
Felszerelés/egyéb:
Rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza melegítő és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne, egy derék tok póló alatt), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín, rekedtes hang

Kalandos volt a menekülés a Raftról, na meg utána a kutató osztagtól is miután kiosztottam őket minden felé. Szerencsére már egy jó ideje volt már, hogy Kuramával felvettem a kapcsolatot így volt hely ahol le tudtam telepedni amíg jobban lenyugodnak a közérzetek. Persze rögtön pesztrálni kezdett, hogy még is mi a fene történt. Mégis csak a halálomat közölték papírokban meg hírekben. Elsőre még el tudtam zavarni és magányomban tudtam lenni de hamar rá kellett jönnöm, hogy vagy az ő hülyeségével barátkozok meg vagy egy üres szoba őrjítésével. Két kellemetlen közül inkább az ő társaságát választottam, amit később meg is bántam. Ő még elviselhető lett volna de az a falka gyerek meg tinédzser aki körülötte van. Hogy a fenébe van még ez a józan eszével egy ekkora őrültek házában mint amit csinált magának?!

Kurama kuncogása zökkent vissza, kifújva a cigifüstöt csak szemmel nézek felé majd fordulok is oda és kiveszem a számból a cigit.
- Mivan?
Kérdezem meg kissé rekedtes hangon miután kivettem a cigit a számból. A válaszát nem tartom egyáltalán viccesnek, egy cöhh kíséretében vissza veszem a cigit a számba és zsebre vágva a kezeimet rátempózok a lépéseimre.
A sikátor végére már beér vissza, hamar értünk ide. Még van idő amíg a többiek ide érnek. Persze Kurama nem hagyja abba a kommentjeit. Kihúzom a zsebemből a kezemet és a hátam mögé nyúlok ahol a pisztoly tok és benne persze a beretta van. Könnyedén megmarkolom a markolatát és a cigi filtert idegesen harapna nézek a nőre mellettem.
- Még egy említést teszel rá és lelőlek.
Miután láttam is, hogy megértette elengedem a pisztolyt és vissza dugom a zsebembe a kezemet.
- Szóval, melyik részén találkozunk a parknak a többivel.

>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: Izan(Sakura)
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)


Több mint meglepetés volt amikor felbukkant Sakura ennyi idő után személyesen. Éve talán felvette a kapcsolatot, hogy egy kis menekülő placcot elintézzek neki idelent, de hogy személyesen fog megjelenni, még ráadásként abban a borzalmas Shieldes egyenruhában. Nem kerülhette el a kérdés sorozatát hisz a hírek tele voltak azzal, hogy agyon lőtték. Először nem akart persze beszélni semmiről sem, miért tette volna, sosem volt az a fajta aki beszélt szívesen bármiről is. Ami érdekes fordulat is volt, hogy amilyen gyorsan el is tűnt a kis kialakított placcán, másnap már jött vissza közénk a "nincs jobb dolgom" álcával. Bármi is forog a fejében sosem százas ez a nő, de ilyen idétlen embert mint ő még nem láttam gyerekek között. Még most is csodálom, hogy nem tört ki verekedés a végén.

Fel is kuncogok hirtelen a semmiből. Majd a mellettem sétáló Sakurára nézek somolyogva aki nem értve a helyzetet néz rám pöfékelve a cigijét.
- Csak eszembe jutott, hogy milyen jól bánsz a gyerekekkel.
Nézem ahogy megsértve rálép a tempójára. Nem hiszem el, hogy nem látja magán mennyire beleillik abba a csapatba, pont ugyan arra a szintre zuhan le. Sőt ha mindig gyerekesen megsértődne. Elképesztő, hogy mennyire része a gyerek szellem.
- Ne má, csak sose láttam még egy felnőtt nőt így veszekedni gyerekkel.
Szedem a lábam beérve közben lassan elérjük a sikátor végét és rálátunk végre a parkra. A találkáig van még némi idő, pillantok rá a mobilomra aztán felkapom a tekintetemet.
- Whoha! Oké, oké! Értem én, nem szereted őket, ők se téged. Téma lezárva.
Jesszusom, még jó, hogy csak egy pisztolyt adtam neki. Biztos vagyok benne, hogy egy jó pár csavar hiányzik, nem csak laza.A hozzászólást Sakura összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Nov. 2016, 19:16-kor.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 16 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. november 20. (vasárnap)

Prológus:
”Káosz, káosz és káosz. Semmi mást nem láttam, csak ezt. A Láncok Házának tüzei újra felcsaptak hatalmas erővel, ismét megpiszkálták a Háború házának több befolyásos személyét, illetve a Sötétség Házának orsósát. A Háború Házának ura, a vadász és a Halálölő, ahogyan az Árnyak kunyhójának Lovagja és az Árnyak Házának szüze keményen vissza készültek csapni, próbálják a lángokat kioltani. Azonban még valami érdekeset láttam, amit sehogyan sem tudtam oda tenni. Hogy került bele ebbe a játszmába a Halál Házának királynője? Mit keresett ott az a nő? Azt hiszem, hogy ez nem lesz olyan egyszerű összecsapás, mint az elején hittem, túlságosan is sok benne a különböző szereplő, akiknek ott sem kellene lennie…"
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere


Parkok - Page 3 00120

A Bronxi parkok hatalmas területet fedtek le a belváros szívében. Mindenki halhatta az olyan pletykákat, hogy állatias mutánsok bandáznak a parkban, egyfajta gyülekezőhely, ahol tanítják a fiatalokat, szoktatják őket az efféle élethez. A Falka, így hívták magukat, nem érdekelte őket, hogy ki milyen bundás, csak az számított, hogy a Falka, a család része. Így ebből eszébe juthatott mindenkinek, hogy az utóbbi időben több ilyen mutánst öltek meg Bronxban és a jelentések alapján az Orgyilkosok Ligájának néhány embere szórakozott azzal, hogy állatias mutánsokra vadászott. Most főleg, hogy a városban is jócskán kevesebb volt a drone és sok vakfolt volt emiatt New Yorkban. A közbiztonság sem volt olyan jó ezáltal, mint régebben.
Az ügy fontosságát és komolyságát az is jelentette, hogy nem csak néhány összeverbuválódott személy jött el a New Yorki maffiák részéről, hanem az egyik szervezet vezetője, egy másiknak a harmadik legmagasabb rangú alakja. A befolyásos és nagy hírnevet magának tudó ír, és negyediknek egy ismeretlen személy.
Amennyire sikerült kideríteni sötétedés után szoktak bent vadászni a Liga emberei, amikor a parkok már zárva vannak és ők maguk is belógnak. Igaz a Falka is így szokott bent lenni, de ők gyakran a nap 24 órájában jelen vannak és részben parkőri feladatokat is ellátnak.
November közepe volt, este már, csípős hideg idő, amikor mindenki megérkezett a helyszínre, ami meg volt adva a Maffiavárosban, hogy itt van a gyülekező…

//Felszereléslistát írjatok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szer. 16 Nov. 2016, 10:57

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKVégre eljött az idő, hogy visszavágjunk a Ligának, és még a lebukás veszélye se környékezett minket annyira, mintha korábban tettük volna. Persze, akinek vérdíj van a fején, és betört a S.H.I.E.L.D-hez, annak annyira nem zavarja a közérzetét néhány drón. Viszont most még ezek se voltak sehol, ideje volt megfizetni a minket ért sérelmekért.
Első lépésként a bundásokat segítettük. Nem voltak illúzióim, ez nem a Családról szólt, hanem a teljes new yorki maffiáról, arról hogy mielőtt folytatjuk az egymással való háborúzást, söpörjük ki a rágcsálókat, amik elszaporodtak idefent. Nincs itthon a macska, cincognak a patkányok. Igényt tartottam sofőrre, ha volt ilyen, aki elhozott a parkig, ha nem, akkor taxival érkeztem. Akármilyen szállítási eszköz hozott, első dolgom volt kiszállva a járműből, hogy rágyújtsak, és jóleső érzéssel fújtam ki a füstöt, ahogy megindultam a találkozási pont felé. Laza testtartás, az egész járásomra ez volt jellemző, de ettől függetlenül próbáltam figyelni a környezetemre, persze nem feltűnően. Kész voltam kitérni bármilyen támadás elől, miközben céltudatosan tartottam a megadott helyre. Szinte viszketett a tenyerem, vártam a kalandot, az akciót, gyerekes izgalom lett rajtam úrrá. Kezdjük már el!  

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 19 Nov. 2016, 01:23

Parkok - Page 3 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: Kurama
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang.
Közel vagyunk már a találka ponthoz, legalább. Csedben pöfékelve a cigimiet követem Kuramát amerre megy, inkább a parkot nézve, kezeim zsebre vágva. És igen, hamar meg is érkezünk a találka pontra, ahol már van még valaki. Én eldobom a cigit és elnyomom azt a földön miközben Kurama bemutat mint Izan. Csendben maradva csak bólintok. Nem vagyok biztos benne, hogy ez most valaki és azért tudja Kurama a nevét vagy valami ismerőse. Nem igazán érdeklődve egyik jelenlévő után se kihúzom a zsebemből a kezemet és a tarkómat vakarva várok csak, hogy meginduljunk. Ez a feszültség ami felgyülemlett, ki kell adni már és ez egy remek lehetőség, hogy egy két arcot beverhessek indokkal.

>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: Izan(Sakura)
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)


- Nem messze innen.
Válaszolok Izan nak és megindulok a találkozó helyre, idő van már lassan. Ideje lenne meg is jelenni ott. Nem gondoltam volna, hogy Izan felugrik a buli vonatra, hogy kirugdossunk a parkból meg a környékről pár, jó pár nem kedvelt önkényes beköltözőket annyira aggasztó is és inkább aggasztó mint jó. Nem tudom, hogy mit akar kihozni de erős érzetem van, hogy csak fejeket akar szétverni, vagy lőni.
Nem voltunk már messze így hamar látótávolságba értünk a megbeszélt helyhez. Ahol már volt is valaki. Megfelelően kiöltözött, talán túlságosan is, nem megbeszélni megyünk a helyzetet. Na de mindegy. Köszönő távolságban már azt is látom, hogy ki az, Cinnamon.. Remélem most egyszerű lesz az élet.
- Heló Michael, remélem nem késtünk nagyon.
Intek felé majd a mellettem jövő Izan felé bökök
- Ő Izan, kisegít minket ma.


_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Szomb. 19 Nov. 2016, 19:26

A csípős hideggel szemben Cahal egy vastag fekete, kötött pulcsival védekezett, ami fölé bőrkabátot vett. Hogy a totális "hipszter" képet kicsit megtörje, taktikai, zöld, sokzsebes nadrágot és fekete túrabakancsot vett magára. Ha le lenne borotválva a feje, talán néznék inkább skinhead verőembernek, mint házmesternek. Így most inkább egyszerűbb suhancnak tűnhet. A bőrkabátjába jobb oldalon egyik tomahawkja volt felerősítve. A hátán átvetett bőrszíj miatt pedig a bal oldalon rejtve egy másik kapott helyet. Így haladt a parknak azon pontja felé, ahol találkoznia kellett a többiekkel. Nem örült, amikor észrevette Michaelt. Aztán ahogy közelebb ért felismerte Kuramat is. Megállt egy pillanatra. ~ Mit keresek én itt?! ~ De maga sem tudta a választ. Inkább haladt előre, bár legszívesebben a kocsmájában törölgette volna a pultot. Sok dolga volt mostanában a megromlott közbiztonság miatt. Egyesek bepróbálkoztak a tömbjében. Ugyanakkor úgy vélte, hogy ha kicsit máshol rendet tesz, csökken a nyomás. Lassan köszönési távolságba ér. Kissé meghajol a két nő felé.
-
Hölgyem...kifejezetten csinos ezen az estén...is. Fiatalúr. - Majd Michaelre sandít. - Nikostratos. - Vakkantja üdvözlésképp.- Várunk még valakit?

Felszerelés:

- Két tomahawk
- Ruha
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 20 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. november 24. (csütörtök)

” A társadalom bizonyos sértéseit azzal a vigasztaló tudattal kell elviselni, hogy ebben a világban eljön az idő, amikor - ha nyitott szemmel jár - még a legkisebb ember is bosszút tud állni akár a leghatalmasabbakon is.”
- Mario Gianluigi Puzo: A Keresztapa

Parkok - Page 3 00120

A parkról tudni lehetett, hogy majdnem 3 négyzetkilométer (2,91 km2) területet foglalt el, ezen belül volt megtalálható a híres Bronxi Állatkert és New Yorki Botanikus kert is. Egyébként a többi részen végig erdős terület volt, az egész hely pedig kerítéssel volt körbevéve. A parkban elméletileg működött parkőrség, de a Falkától hallott hírek alapján vagy nem látták őket, vagy pedig egyszerűen nem voltak ott, vagy azok, akik vadászatokat tartanak odabent voltak a parkőrség.
A megérkezés után a társaság alig tudott néhány szót váltani egymással, mert a park belseje felől nagyon halkan sikolyt, illetve halk puffanás szerű hangot lehetett hallani. Aki értett jobban a lőfegyverekhez, főleg a régi típusúakhoz, akkor megismerhette, hogy egy archaikus vadászpuska adja ki ezt a hangot, amit főleg az 1900as évek elején használtak. Ha valaki ennyire nem járatos a dolgokban, akkor csak egy furcsa lövésnek tudhatja be a dolgot.
Ami még bizonyos, hogy eléggé a park belseje felől érkezett, akár több száz méterre is lehetett az egész attól a helytől, ahol most vannak. Az utcák szerencsére nem olyan járatosak itt, már csak azért sem, mert az egyik bicikliút melletti árnyas hely volt találkozónak kiválasztva, direkt egy olyan hely, ahol könnyedén meglehet lapulni és elbújni. Ezen felül könnyedén lehessen bemászni a közel 4 méteres kerítésen a park területére.

A térképen a 3-as számmal jelölt kép a Bronxi park, ahol vagytok.
Spoiler:
Parkok - Page 3 Parks_and_Greenspace_New_York_City_Map_Julius_Schorzman

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Hétf. 21 Nov. 2016, 08:22

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKA találkozási ponthoz én érek el először, és van időm elszívni a cigarettámat, majd egy hanyag mozdulattal eldobni a csikket. Környezetvédelem, meg a pélóm. Unatkozni viszont nincs időm, mert nem sokkal később meglátok két alakot közeledni, az és bár az egyiket - egy fiatal srácot - nem ismerem, a másik rám köszön, amire egy barátságos biccentéssel válaszolok.
- Üdvözlöm Alusia. köszöntöm a Kurama szervezet vezetőjét, egy középkorú nőt. Bemutatja a suhancot is, neki is köszönök természetesen, ha egy szervezet feje azt mondja hogy hasznos, akkor jobb ha elhiszem, hogy tényleg az nem. Ezt arra alapozom, hogy azt mondta kisegít minket, nem pedig csak megfigyelőként lesz jelen vagy hasonló. Sajnos a harmadik alaknak, aki csatlakozik hozzánk, már nem tudok ilyen őszintén örülni, de ettől függetlenül még nem kívánom kimutatni az érzéseimet.
- Edward. Kérem szólítson Michaelnek. - üdvözlöm, majd a kérdésére egyből válaszolok is. - Tudtommal ennyien vagyunk, de lehet hogy tévedek. - azonban nem marad időm tovább beszélni, mert egy sikolyt követően furcsa lövés hallatszódik a park belseje felől. Tompa hangként érkezett hozzánk, valószínűleg messziről jött, én pedig kérdőn pillantok a többiekre.
- Bemegyünk?
Ha ők is készek az indulásra, akkor a kerítéshez lépve megpróbálok flegmán átlendülni rajta, elméletileg nem jelent nehézséget négy métert lendíteni magamon, majd a túloldalt landolva leporolom a ruhám.
- Előre menjek? - kérdezem Kuramától, és a válaszától függően vagy megvárom őket, vagy elindulok körülnézni. Át is vághattam volna a kerítést, de nem mutogatom mindenkinek a kardomat, és jobb szeretem egy aduászként tartani magamnál, amit meglepően hívhatok elő ha szükséges. Persze a kerítés túloldalán már a fegyverem is előveszem.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 21 Nov. 2016, 22:06

Parkok - Page 3 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang.
-Hmh-biccentek Michael-nek a rekettes hümmögésem után válaszként a köszönésére.
A következő érkező felé fordulok el és csak egy pillanatra felhúzom a szemöldökömet. Váratlan megszólítás de végül hasonló képpen "köszönök" vissza Edwardnak mint ahogy Michaelnek tettem, egy rövid, rekettes hümmögéssel.
Nagyon sokáig már nem is időzünk álldogálva. Még felmerül a kérdés, hogy másra várunk-e még de hamar egy lövésre hasonlító hang ráz fel mindannyiunkat. A javaslat meg is érkezik, hogy megyünk-e be. Miután ezért vagyunk itt, minden bizonnyal a lövöldőző az azok közé tartozik így ha már a könnyen mászható kerítésnél voltunk meg is mászom azt a másik oldalt érkezés után körül nézés közben hátranyúlok a pisztolyomért és előveszem azt.
Kuramára nézek az érkezése után, hogy ő mit válaszol a kérdésre és ha küldi, hogy menjen Michael akkor megindulok vele, vagy ha nem mondja, hogy menjen előre  akkor fedésben, fedezékben elkezdek én  haladni elsőnek. Vagy ki tudja, lehet, hogy negyedikünk is vállalkozik az első felfedezői pozícióra.

Parkok - Page 3 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)

Negyedikünk is megérkezik, lehet, hogy többen kellenénk majd de remélhetőleg nem kell nagy zajt csapnunk és főképp hamar le tudjuk rendezni a helyzetet.
- Edward. - válaszolok a köszönésére majd épp válaszolnék, hogy ennyien vagyunk-e vagy még leszünk amikor bentről lehet hallani valamilyen fegyver dörrenését.
- Bemegyünk.
Válaszolom tömören majd a két kerítés mászó után megyek én is megmászom azt. A túloldali landolást követően takarást keresek. Lehet hogy a lövés messziről érkezett de nem kizárt, hogy vannak őrszemeik és nem szeretném ha rám lőnének rögtön, nem vagyok én golyó álló!
- De csak óvatosan, nem szeretnék magyarázkodni később a családodnak.
Én magam lemaradok és úgy megyek majd utánuk. Az idő kellemes nekem, ettől függetlenül kell idő míg megcsinálom a jegemet, főleg ha nagy mennyiségben kell és a levegő se tűnik túl párásnak, hogy segítene..
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Szer. 23 Nov. 2016, 23:11

Nem reagál Michael felkérésére, inkább máson akad meg egy pillanatra. ~ Vajon honnan ismer engem a Kurama klán feje... ~ Tette fel magában a kérdést Cahal miután a nő a nevén szólította. Sokat nem tudott azonban elmélkedni, mert a messzi távolból érdekes puffanást hallanak. Hallott elég lövést, de egyetlen dörrenésből valójában nem lehet meghatározni, hogy az egy elromlott kipufogó vagy egy kilenc milliméteres makarov volt-e. Persze az idegbajos partnerei egyből ugrottak. Forgatta szemeit, majd kapaszkodott a kerítésbe, hogy ő maga is átugorjon amikor megszólalt a "lelkiismerete". ~ Nem gondolod, hogy át kéne alakulnod? Akkor erőlködés nélkül átjutnál.~ Cahal összeszorítja a fogait. ~ Kussolj...~ Próbálja csitítani a herceget, majd maga is átlendül a kerítésen. Amikor az Izan nevű fiú fegyvert vesz elő, csak megrázza a fejét. Aztán végül megvárja amíg Michael előre indul s zsebre vágott kézzel követi.

Felszerelés:

- Két tomahawk
- Ruha
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 24 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. november 28. (hétfő)

”Az apám azt mondta, ha valaki lónak nevez, vágd jól orrba. Ha másodszor is lónak nevez, mondd neki, hogy bunkó. De ha harmadszor is lónak nevez, lehet, hogy ideje venni egy nyerget.”
- Alvilági játékok (2006)

Parkok - Page 3 00120

A társaság végül is úgy döntött, hogy bemegy a parkba. A legkönnyebb átjutás természetesen Michael-nek volt, aki az erejével könnyedén fellökte magát a több méter magas falon. A többiek számára a falon levő növények jó kapaszkodónak, de meg lehetett mászni ezáltal könnyedén. A beérkezés után a bent húzódó patakpart mentén levő bicikliútra érkeztek meg mindannyian. Lámpa kevés volt, így a sűrű növényzet miatt igencsak rosszak voltak a látási viszonyok.
a beérkezés helye:
Parkok - Page 3 9637022833_1f9bab3189_b
Természetesen Michael érkezett meg elsőként, majd a többiek is. A távolban látszott csak híd, amúgy előttük a patak húzódott, ami kellően széles volt ahhoz, hogy ne nagyon lehessen csak úgy átugrani. Valószínűleg a nekifutás lehetősége híján Mich sem tudná átugrani rendesen. Miután mindenki itt volt néhány pillanatig csak a saját légzésüket és szívverésüket hallhatták, esetleg azt, hogy a fák még meglévő leveleit a szél borzolta.
És ekkor faágak recsegését és levelek sistergését lehetett hallani nagyjából pont magukkal szemben a sűrű növényzetből a hangok pedig egyre közeledtek, alig pár másodperc kellhet csak ahhoz, hogy a közeledő a patak másik felén kibukkanjon.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Csüt. 24 Nov. 2016, 10:58

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKCahal hozzá a szokásos bunkó stílusát, nem is reagál rám, de nem kifejezetten érdekel. Én is ilyen voltam, nem hánytorgathatom fel most neki a dolgot, és nem is ítélkezhetek felette. A kissrác se sokkal szószátyárabb, elég unalmas lesz így ez az egész akció. Mondjuk még mindig jobb, mintha valakinek be sem áll a pofája.
Odaát körülnézek, és megállapítom, hogy az estére való tekintettel sötét van. Nem írom be magam a nagy felfedezők történelemkönyvébe ezzel a gondolatbeli kijelentésemmel, de nem is az volt a terv. A többiek szép lassan jönnek, addig is kibiztosítom a pisztolyom, és a terepet. Megkapom az engedélyt is, hogy haladjak előre, mikor valami mocorgást tapasztalok, mintha valami épp felénk tartana. Körülnézek, és a lesben álláshoz alkalmas helyet keresek, amennyiben találok, el is foglalom azt, és így várom ki hogy felén érjen bárki is legyen az. Ha viszont nincs ilyen, akkor magam indulok meg felé, próbálva halkan osonni, hogy nálam legyen a meglepetés ereje, de preferenciámat tekintve jobb lenne lesben állni és úgy kivárni, esetleg az egyik bokor előtt. Nem a fedezék a cél, hanem a takarás, hogy én láthassam akárki is az, de ő ne láthasson engem.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Vas. 27 Nov. 2016, 13:46

Cahal miután átjutott valóban előre engedi Michaelt. Szemei közben folyton körbe járnak. Próbálja a látóidegeit hozzászoktatni a sötétséghez. Azonban a szemből érkező csörtetést ő is tökéletesen hallotta. Látta ahogy Michael kissé zavartan próbál fedezéket keresni. Ő maga inkább csak féltérdre ereszkedik és úgy készül fel bármire ami kiléphet eléjük. Ha úgy alakul ebből a pozícióból több felé is ki tud mozdulni. Először is előre. Ha úgy értékeli, hogy a felmerülő veszélynek szemből kell nekiugrania akkor el tud rugaszkodni. Ugyanakkor képes mindkét oldalra is kitérni, valamint hátra lökni magát. Nem támadólag akar fellépni. Van elég túlbuzgó fegyveres és nagykutya a közelében. Egyelőre csak várja, hogy feltűnjön az érkező, először azonosítani akarja. Közben persze a fejében megszólal az az idegesítő, folyton okosabb hang is, aki már egy ideje vele együtt lakik. ~ Látod, ha átalakultál volna köddé most sokkal könnyebben védekezhetnél. Ugyanakkor abban a formában egészen biztosan felderíthetnél is. A felderítés fontos lenne, nem gondolod? Szoktál egyáltalán előre gondolkodni? ~

Felszerelés:

- Két tomahawk
- Ruha
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 27 Nov. 2016, 19:10

Parkok - Page 3 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang.
Mindannyian átmásztunk a kerítésen és a parkba érkezünk. Keskeny járda, patak majd erdős rész rögtön. Nem sok hely ami fedezéknek elfogadható lenne és a patak is szélesebb annál hogy csak úgy átlépjek rajta.
Nem indulunk meg semmerre se még mert rögtön motoszkálás hangját halljuk meg a pokrok, fák közül ami közeledik felénk. Az ágak reccsentek és a kevés maradék levél is zörgött rendesen és csak pillanatok kellettek ahhoz, hogy bármi is jön felénk az ki is érjen a folyó túloldalára.
A hang valahonnan szemből jött, kimozogtam oldalra a hanghoz képest, hogy ne találjam magamat szembe bármi is legyen ami érkezik és leguggoltam a korlát mellett, a kezemet megtámasztottam rajta a pisztollyal a hang irányába mutatva. Lehet csak egy lupin fut felénk a lövéstől, vagy nem is lupin csak egy mókus vagy valami egyszerű állat lesz. De ha mégsem akkor jobb ha már arra áll a pisztoly csöve.

Parkok - Page 3 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)

Átvesszük a kerítést egymás után szépen és érkezünk is meg a kis bicigli útra amit egy folyócska szeg. Elég széles, tökéletes az idő is szóval amíg a patak mellett maradunk addig lesz némi extra vagány mozdulatom is a képességemmel, és faág törés és lomb zörgés töri meg a kicsi esti parki csendendet, és a hang forrása egyenesen felénk tart.
Nem sok fedezékünk van, sőt semmi szóval ha lebuktunk ilyen gyorsan és jön a parki őrség az kellemetlen lesz. Ráteszem a kezemet a korlátra és a felső ívtől a föld felé feltöltöm jéggel, hogy egy falat csináljon nekünk így. Egy jó 10-15 centi vastagra ha meg tudom csinálni mielőtt még kiérne valaki aki ránk lőne akkor király, de nem tudom, hogy milyen gyorsan fog kiérni és mennyi időm van felhúzni a falat. Remélem, hogy egy pár méter hosszan meg tudom csinálni, az nem vesz el sok időt.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 28 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. december 2. (péntek)

”Akár rivális ellen harcolsz, akár vadászol, nem a támadás dönt el mindent. Az is fontos, hogy készíted elő.”
- A gondozoo c. film

Parkok - Page 3 00120

Michael feltudott venni egy olyan helyet, amit akart az egyik bokor mögött, ami a sötét miatt jól takarta annak ellenére, hogy levél már nem volt a bokron. Cahal is eltudott helyezkedni, csak Izan és Kurama maradtak ott, akik végül is a korlátnál guggoltak le.
Nem kellett sokat várni, néhány pillanatot, amikor odaát a sötétségből a bokrok és faágak közül egy fiatal macskaszerű lány bukkant ki. Sűrűn kapkodta a levegőt, ez látszott a leheletéből, ruha nagyon kevés volt rajta, egy szűk bőrtop és bugyi, semmi több. Az egyik lábát láthatóan húzta és megállni sem tudott rajta, így megbotlott és egyenesen a jeges patakba zuhant, ami ott volt előtte. Felállt benne, nagyjából a derekáig ért, nem volt mély és sietősen igyekezett a túlpartra oda, ahol a társaság is volt. Sietett, időnkét hátra-hátra pillantva, láthatóan félt és menekült valami elől. A patak közepén járhatott, amikor kiszúrta a táraságot.
- Ne, kérem ne bántsanak! – emelte fel remegve a kezeit. – Engedjenek el, nem mondom el senkinek, hogy mi történt itt, csak ne öljenek meg, könyörgöm!
A hangja mély állatias volt, kissé morgásszerű, nagyon apró aranyszínű bundája volt, így, hogy vizes volt már látszott, a kezeinél pöttyös, a füle hegyes, a szemei pedig macskaszemek. Jelenleg megállt a patak közepén és mind a félelemtől, mind a hidegvíztől remegett ott bent.
a lány:
Parkok - Page 3 Maffiahborfeline

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Michael Nikostratos on Hétf. 28 Nov. 2016, 22:22

 Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
6. szint

Előtörténet | Sam Lewis (x-diák)  | Lakás

Felszerelés:


* Valamennyi készpénz, pénzcsipesszel összefogatva
* cigarettatárca
* öngyújtó
* egy pisztoly (a szokásosBeretta 98 elite II)
* tartalék tár
* ujján a nemrég zsákmányolt gyűrűje
* telefon
* Ruházatát tekintve szokásos, jól szabott öltöny, nyakkendővel és inggel, illetve egy fekete bőrcipő, az időjárásra való tekintettel még egy sálat is a nyakába dobott. Fején az egészhez illő kalap, a csuklóján karóra, nagyjából minden úgy mint a képen, csak nincs nála tablet és nem hord kesztyűt.KREE INVÁZIÓ – PROLÓGUS / A MAFFIAHÁBORÚ FOLYTATÓDIKNem kellett sokat várnunk, hamar megjelent a veszélyforrás, egy bundás, elég alul öltözött lányka. Olyan huszonévesnek nézett ki, nagy formás mellekkel, és hosszú vörös hajjal. Láthatólag szar állapotban volt, menekült valami elől, el is esett a hideg vízben, nem tudom hogy a bundája mennyire adott neki meleget, de ezek után úgy képzeltem, hogy semennyire. Az öltönyöm belső zsebéből átdobtam a cigarettásdobozt és az öngyújtót a zsebembe, majd odadobtam a csajnak.
- Ezt dobd magadra, és húzódj takarásba, kislány. - mondtam neki, majd Kuramára nézek kérdő tekintettel, hogy szerinte megbízzunk-e benne. A szitu adott volt, a bundásokra vadásznak az omegások, ő egy bundás, láthatóan vadásznak rá, szóval logikus lenne, hogy áldozat, de akár csapda is lehet az egész.
Az egész végén pedig várom, hogy felbukkanjon aki üldözi, készen arra, hogy néhány golyóval leterítsem, és utána kikérdezzem. Akárki is bukkan elő, ha fenyegetően ítélem meg a fellépését, akkor lövök rá, viszont nem halálos sebeket akarok okozni, csak megbénítani a fickót. Ha a csajnak pedig segítség kell, egyedül nem tud kijönni a vízből, akkor leugrok mellé, és attól függően hogy mennyi idő van rá, vagy feldobom a többiekhez - próbálva nem okozni neki túl nagy sebeket - vagy felviszem, a lényeg, hogy ne maradjon itt kiszolgáltatva az ellenségének. Előbbi eshetőségnél esélyes, hogy végül én leszek aki, aki a csaj helyett várja a ligásokat, de ez nem zavar túlságosan. Ha félnék tőlük nem lennék itt.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Kedd 29 Nov. 2016, 12:21

Cahal nem ugrik, nem támad, nem mozdul. Rezzenéstelenül nézi a nőt. Egészen pontosan bárkinek az első reakciójára vár. ~ Minden fenyegetés csak akkor fenyegetés, ha téged veszélyeztet vagy a tieid ellen irányul. ~ Nem egészen tudja, hogy a herceg kéretlen jó tanácsa mennyire befolyásolja a mozdulatlanságában. Azt azonban nagyon reméli, hogy nem köti le a reflexeit amikor valódi harcra kerül a sor. Látja ahogy Michael átdobja a nőnek a zakóját. Aztán elkezd beszélni. ~ Hiba ~ Fut át a gondolat az agyán. Feláll és megtesz előre annyi lépést, hogy elérje a vízben álló nőt. Úgy lép, hogy először a sarkát helyezi le, majd végiggörgeti az egész talpát a talajon. Így tud a legcsendesebben közlekedni s a katonai tapasztalatai miatt valószínűleg képes dinamikusa haladni így.
-
Sssshh.... - Szűrte a fogai között és kinyújtotta a kezeit a nő felé. Aztán akár elfogadta akár nem a segítő kart, megragadta, vigyázva ne okozzon fájdalmat és megpróbálta egy mozdulattal a partra emelni. De a mozdulatsora itt nem állt meg. Egy pillanatra elengedte, majd maga előtt keresztezve a kezeit villámgyorsan kinyúlt. Jobbja volt felül, azzal a nő jobb vállát meghúzta, baljával pedig bal vállát eltolta. Határozott, de még mindig nem bántó mozdulattal ha nem ellenkezett. Így valószínűleg sikerült megfordítani a nőt. Meg sem állva, mintegy az előző mozdulat folytatásaként, annak ívét kihasználva átnyúlt a válla fölött úgy, hogy a könyöke túlfusson a bundás testén, majd alkarját a nyaka elé csúsztatja, miközben felkarjával nyomást helyez a nő vállára felülről. Ezzel együtt baljával finoman megtolja sréhen lefelé a nő bal csípőjét és vele együtt megpróbál féltérdre ereszkedni. Remélhetőleg a két pontos testsúlyból történő óvatos manipuláció is megteszi a hatását és elég gyors, hogy a nő ne tudjon ellenállni. Ha bárhol megpróbál ellenállni, akkor a terve szerint a fenti mozdulatsort már nem óvatosan, hanem félig ártó szándékkal akarja végigcsinálni, azaz úgy mintha ellenséggel és nem egy védtelen áldozattal állna szemben. Úgy gondolja, hogy ha elég gyors és a lány elég nyugodt vagy ijedt, így lehet a leggyorsabban biztosítani azt, hogy ne kiabáljon, ne pánikoljon és ne fedje fel a pozíciójukat.
-
Nem bántunk...csak bólintással válaszolj. - súgja a nő fülébe. - Üldöznek? - Ahogy a mozdulatsor is erre irányult, most is úgy akar elhelyezkedni, hogy sikeresen végre tudjon hajtani ennél durvább földre vitelt vagy karfeszítést, ha a nő ellenállna.

Felszerelés:

- Két tomahaw
- Ruha

[/color]
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ammon Einarson on Csüt. 01 Dec. 2016, 19:36

Parkok - Page 3 Karakterkepalakvaltas
>> Hjuchia Sakura
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak: KURAMA ALUSIA, EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil
Képesség:
Aktív alakváltozás:
"Izan" :16-17 év körüli srác, rövid fekete hajjal, kaukázusi bőrszín rekedtes hang.

Némileg kiábrándultan cöhhentek mikor látom is már, hogy csak egy menekülő Lupin volt az aki kiugrott elénk és landolt a vízben, hevesen levegő után kapkodva. Sikerül észrevennie is minket már ebből a közelségből és rögtön könyörög. Szóval csak egy kergetett vad futott felénk, biztosan jön a kergető is nem sokára szóval jobb ha inkább a környezetet figyelem. Vannak elegen ahhoz rajtam kívül, hogy beszélgessenek az ázott macskával.
Jut eszembe, a börtönben még rendesen megszívtam vele de remélem, hogy most nem lesz hirtelen fény és jobb lenne kissé jobban látni be a fák közé a sötétebb területekbe is. Nem szeretném ennyire közelre észre venni az agresszívakat is.
Átváltoztatom hát a szemeimet macskaszerűre, hogy könnyebben lássak és ha ez megvolt akkor a terepet pásztáztam újra, közben valami jobb takarást is keresve, a folyón nem gázolnék át, a macska csaj is jó derékig áll a vízben. És ebben a hidegben, meg még Kurama közelében nem lennék vizes. Ez a nő is gondolhatna másokra néha...

Parkok - Page 3 222108-187168-surge
>> Kurama
>> A Kree Invázió 1.: Prológus, A Maffiaháború folytatódik
>> 2027. Augusztus
>> Játékos társak:  IZAN(HJUCHIA SAKURA), EDWARD CAHAL O'GRADY, MICHAEL NIKOSTRATOS
Felszerelés/egyéb:
Ruha: edzőcipő, sarok alá leérő farmer, fehér póló, havasi terepmintás dzseki. Vipera, mobil.
Képesség:
Jégmutáns.  (szeme és haja kék, a levegő lehűl körülötte fagyás pontig)


Röhejes lett volna ha rögtön fegyveresek rohannak le minket. Valaki biztos kiadott volna akkor de csak egy macska stílusú lupin futott ki elénk és landolt a patakban előttünk. Elméletben meg gyakorlatban is ezeket vadásszák szóval jobb ha húzza a nyúlcipőt tovább. Kétlem, hogy bármit is tudna mondani nekünk azon kívül, hogy kergették "nagyon sokan".
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mi a tökömet keresnek még mindig Lupinok a parkban amikor tudhatnák már, hogy vadászgatják őket itt.
Kifújom a levegőt majd Michael-re nézek aki kérdőn néz rám meg. Igazán nem kell engem kérdeznie mindenért.
- Menjen kifelé a parkból. És szóljon a többi Lupinnak is, hogy szokjanak le a helyről esténként.
_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 02 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Maffiaháború folytatódikRésztvevők: Edward Cahal O'Grady, Hjuchia Sakura, Kurama Alusia és


Michael NikostratosKövetkező körváltás: 2016. december 6. (kedd)

”A szép és szörnyű dolgok mindig közel vannak egymáshoz.”
- Stefano Benni

Parkok - Page 3 00120

A nő elkapta Michael kabátját és hálásan belebújt még mindig dideregve. Mich továbbra is a mögötte levő részt figyelte, ezalatt Cahal odalépett a patak partjára és nyújtotta a kezét a nőnek, aki elfogadta azt. Ezek után kirántotta a nőt, aki fájdalmasan nyögött fel és a mozdulatsor közben fájdalmasan rogyott bele Cahal karjaiba. Nem tudta megtartani magát, majd megrázkódott a zokogástól. A térdelés közben Cahal érezhette, hogy valami nedves, meleg és ragacsos folyik a saját térde alá. Mindenki láthatta, hogy a nő baltérde szét van roncsolódva egy golyó által és erősen vérzik, ezért is sántikált. Ezenfelül a bal oldalán egy vágott, vérző seb van, ahogyan valami éles és hegyes a csípőjét súrolta és végigsértette azt.
- Nem tudom – nyögött fel fájdalmasan. – Nem hiszem. Az állatkertnél sikerült elszöknöm…
Ezek után már csak a nő fájdalmas zihálását lehetett hallani, de semmi mást. Úgy tűnt, hogy nem jött utána egyelőre senki sem. Ezalatt Sakura macskaszerűvé változtatta a szemét és úgy nézett arra a részre, ahonnan a nő jött.
- Nem járunk este – zihálta a fájdalomtól. – A munkahelyemről hazafele kaptak el… a társaimat is elrabolták. Már nappal sem nagyon merünk ide jönni, úgy tudom, hogy az Alfa ezért is kért segítséget.
Úgy tűnt, hogy közben igazat szólt, mert eddig senki sem jött arról és Sakura sem látott senkit sem a jobb látásával pedig rendesen kitudta venni a fákat és a környéket is a sötét ellenére.
- Elengedne? – kérdezte Cahal-t.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Parkok - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Parkok - Page 3 Empty Re: Parkok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.