Éden

21 / 22 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Hétf. 24 Dec. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:00
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Az elhangzottakból Tyra sem értett túl sokat, túlságosan is sok volt az ismeretlen nevező, tényező benne, hogy mérlegelni tudjon. Így, vagy úgy, de megjegyezte a dolgokat, majd ha több információja lesz a későbbiekben, akkor összeteszi a kirakós darabjait. Több fontos és érdekes információt is megtudott Vincenzo válaszaiból, többek közt, hogy nem hat rá a telepátia, hogyha nem akarja. Ahogyan azt is, hogy még mindig nem tudni, hogy hol van az asgardi. Ahogyan azt is megtudta, hogy Dracula még mindig életben van, ellenben a többiek még mindig vámpírok és éppen odakint harcolnak. A fiatal férfi és Meadow közötti szóváltás, tesztbeszéd is sokat mondó volt neki, bár az érzelmi vonatkozását érzelmek híján nem különösebben értette.
- A szavai és viselkedése alapján logikus következtetés, hogy ön is oda van a vörös hajú női egyedekért – mondta.
Már arról is volt információja, hogy hol lehettek, így az elméjében a bázis térképére helyezte azt a részt, ahol most voltak, így még nagyobb részt ismert már. A vérhígító ténye, hogy azt kaptak később fontos lehet.
- Igyekezzen senki sem megsérülni a későbbiekben, a vérhígító hatására könnyedén elvérezhetnek – mondta gépiesen.
Nem tudta, hogy mennyire ismernek ilyesmit a többiek, így logikus volt, hogy mindezt a tudtukra hozza. Ha elindulnak, akkor ő maga is igyekszik a többiekkel tartani, menni utánuk/velük.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 06 Jan. 2019, 11:36

20:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Nero figyelmesen hallgatja a többieket, majd igyekszik mindenkire reagálni.


Éden - Page 21 Nerov10 – Jaj, hugi, ez a rengeteg indulat és agresszió… Ha valamit megtanultam az időtlen raboskodásaim alatt, az a szeretet és a megbocsátás ereje!

Majd közelebb hajol Stephanie-hoz, és a fülébe suttogva folytatja.

Éden - Page 21 Nerov10 – Illetve az, hogy sose mutasd ki, kit mennyire gyűlölsz, így úgy csaphatsz majd le bárkire a megfelelő időben, hogy az illető nem is várja azt. Heh.

Ezután ismét hallhatóan szól mindenkihez.

Éden - Page 21 Nerov10 – Na jó, most már kicsit fel kell pörgetnünk a dolgokat, szóval csak tőmondatokban. Amora felajánlotta önmagát Emmáért, így a dögös pszicho-szöszi újra él. Ő is volt már párszor halott, ugye? Kezdem úgy érezni, hogy Hela direkt keverte úgy a kártyáit, hogy a rá esetleg veszélyt jelentő, túlzottan erős asgardiak egytől egyig a Valhallába kerüljenek… Elgondolkodtató, nem? Ejnye, no, megint elkanyarodtam! Szóval Parr, Nottingham, sőt már az a Tao gyerek is mind halottak – ők nem nyertek az élők és holtak közti cserebere játékban. Drakula haláláról pedig majd Rémpofával egyeztessetek, én igazából csak értetek jöttem. Jon fiú, nekem meg Loki az apám, mégis magasról tennék rá a te helyedben. Szerintem próbáld ki te is, hogy egy pillanatra kilépsz a hatalommániás istenszüleid árnyékából, hidd el, egészen felemelő érzés! Ne foglalkozz Thorral, eddig is elboldogultál nélküle, nem?

Ezt követően Nero Meadow mellé lép, és a karját nyújtja felé, ahogy az úriemberek szokták, amikor egy hölgyet kísérnek átkulcsolt karokkal.

Éden - Page 21 Nerov10 – Ezt már szeretem, teli tettvággyal és bizalommal jóképű megmentője iránt! Úgy érzem, Meddie, ez egy gyönyörű kapcsolat kezdete. Ne is foglalkozzunk a savanyú és agressziótól fűtött rokonokkal, jó?

Ezzel Nero hirtelen előkapja jókora, legalább 1 méter hosszú kardját, amelyet eddig a hátára kötve tartott hüvelyében. Így közelebbről megnézve egy gyönyörűen megmunkált, ezüstös színben csillogó, pengeéles fegyverről van szó, amelynek a használata nem lehet könnyű, ám Nerónak láthatóan nem jelent gondot a forgatása.

Éden - Page 21 Sword10

Éden - Page 21 Nerov10 – Menő, mi? A neve Lázadó. Akárhová kerültem, lehettem élő vagy halott, mindig követett mindenhová. Ő és én egyek vagyunk. A nekem rendeltetett fegyver. Életem első igaz szerelme.

Erre Nero egy könnyed mozdulattal bedöfi a kardot a terem ajtajába, és szétfeszíti a két oldalát, létrehozva így a kijáratot.

Éden - Page 21 Nerov10 – Előállt a szabadulásunk útvonala, hölgyek, uram, illetve… kék bőrű idegen… Öhm, Tyra, mi is vagy voltaképpen? Igen, ahogy mondtad, bukom a vörösökre, de veled kapcsolatban valahogy… olyan fura érzésem van. Nem mondom, hogy nem jön be ez a téged belengő titokzatosság, csak--

Ekkor hirtelen, amint kilépnek a folyosóra, egy alak suhan el előttük, majd becsapódik a folyosó végén lévő falba. Nehéz kivenni, de az egyik idegen katona az, akit egy jókora erejű sugárfegyver lökött így hátra. Pár pillanattal később pedig felbukkan a másik oldalról a fegyver tulajdonosa: Tony Stark, aki Vasember-páncéljával intézte el az ellenséget.

Éden - Page 21 01137 – Na végre! Mind jól vagytok? Működött az eljárás?


Éden - Page 21 Nerov10 – Persze, hogy működött, Körszakáll Őrmester, nyugi van! Kemény fából faragták őket, szóval végre leléphetünk innen.

Éden - Page 21 01137 – Azt teszel, amit akarsz, kölyök, de mi nem megyünk sehova, amíg el nem rendeztünk idelent mindent! Jobb is, ha nem vagy itt, menj!

Éden - Page 21 Nerov10 – Azt csípnéd, mi, Bádogember? Nem azért jöttem le ebbe a vérgőzös pokolba, hogy aztán a többiek nélkül szambázzak ki! Velem jönnek, mind a négyen, méghozzá most! Szó sem lehet szétválásról, sem itt maradásról! Jól mondom?

Ezzel Nero és Tony is a négy fiatalra néz, várva a válaszukat…

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 07 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Hánynom kell, ez volt a legelső gondolatom arra, amit Nero mondott, majd a következőnél rávicsorogtam, bár tény és való, hogy jó tipp és ötlet volt, ezt nem tudtam tagadni. Ahogyan röviden elmagyarázta, hogy mi is történt így már minden világos lett. Hurrá, akkor a telepat gyémántlibát újra meg kell, hogy öljem. A szavai végén azonban felnevettem, nagyon nem ismerte Miller-t egyelőre.
- Nem tudsz róla semmit, nem igaz? – kérdeztem. – Nem azért akarja megmenteni Thor-t, mert az apja… bárkiért, akit rábíznak, vagy nem képes megvédeni magát, akár a halált is vállalná. A feladatunk az, hogy kivigyük az összes Különítményest, így még Perun-t se hagyná hátra. De akár egy védtelen civilért is feláldozná magát. Nem tudom, hogy mert katonáktól elvárják… bár inkább magától ilyen. Szóval várhatod, hogy bárkit hátrahagyjon.
Egyébként meg szerintem pont, hogy Miller volt az, akire a legkevésbé borult úgymond isteni felmenőink árnyéka. Good for him! Figyeltem, ahogyan kinyitja az ajtót, majd ki is léphettünk oda, ahol elsőként máris Stark tűnt fel, akinek egy széles mosollyal integettem is. Igazából az érdekelt volna, hogy Clinttel mi van, magához tért-e, de előtte még dolgunk volt, többek közt megtudni, hogy Draula végre megölhető-e.
- Miller dönt, de van egy érzésem, hogy ő segíteni akar ezt a helyet kipucolni – mondtam.
Ha rám néznek még egy ártatlan mosolyt is megeresztek feléjük, de fogadni mertem volna rá, hogy így lesz.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Jon is figyelmesen hallgatta végig a rövid összefoglalót, amit Nero mondott el, hogy éppen ki van életben és ki nem. Érdekesnek találta már csak abból adódóan is, hogy a jövőben, ahol voltak korábban ott teljesen más volt a felállás ezzel az egésszel kapcsolatban. De szerencsére az már bizonyosan nem fog megtörténni, bár Namor-nak a segítségét örömmel vette volna, ő kellően erős és kitartó volt, ha a doktornő megtudta volna kérni, akkor bizonyára segített volna..
- Ahogyan Lyesmith mondta nem az számít elsődlegesen, hogy az apám, hanem az, hogy stratégiai szempontból hatalmas szükségünk van rá az idegenekkel szemben. A Föld, az emberiség, az áratlanok, védtelenek és az USA védelme előrébb szerepel számomra, mint a családom. Főleg egy ilyen háborús helyzetben.
Szögezte le a férfinak, az most is teljesen biztos lett, hogy teljesen máshogyan gondolkodnak, a másik bárkit hátra hagyna, aki nem a feladatához tartozik, de Miller nem volt ilyen. És inkább volt olyan, amilyen, mintsem érzéketlen mások irányába. Mivel Nero intézte azt, hogy kijussanak, így úgy helyezkedett, ha kell, akkor tudjon támadni, vagy kitérni. A kard és a hozzá tartozó történet nem igen érdekelte, a kijutás után pedig egyből Stark-ba futottak bele és egy idegen is volt itt lent.
- Valóban, maradunk és segítünk kipucolni ezt a helyet – mondta. - Aki akar, az mehet Vincenzo-val a többiekhez, aki nem, az maradunk.
Nem szándékozott vitát nyitni minderről.
- Mi lenne a dolgunk Tony? – kérdezte a férfit.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 07 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


A gyors magyarázattal sem lett Meadow számára tisztább a dolog, csak újabb és újabb nevek kerültek a rostába. Így annyira nem is figyelt rá, amikor Nero a karját nyújtotta felé, akkor elfogadta, legalább is annyi időre, amíg segített neki a férfi felállni. Amikor már állt, akkor igyekezett a végtagjait kinyújtóztatni. A többiek beszédébe nem szólt bele, bár tény és való, hogy az unokatestvéréről ő maga is tudta, hogy milyen és közel sem olyan, mint amit Vincenzo látni akar, pont az ellentéte.
- Katona dolog, a Miller vérvonal vérében van, ki tudja, hogy mióta – tette végül hozzá mégis.
Nem is kellett sok idő arra, hogy kijussanak innen, a kardot szépnek találta, ahogyan igencsak tartósnak, talán csak a katanák nem törtek volna el így. Lehetségesnek találta, hogy valamilyen mágikus, vagy épp az emlegetett N dimenzióból származhat. Abban biztos volt, hogy nem mindennapi.
- Miféle kard ez? – kérdezte.
Odakint máris láttak egy idegent, de Stark elintézte, úgy tűnt, hogy még mindig volt valamilyen feladat idelent. Igazából nagyon, de nagyon örült volna annak, hogyha nem csak úgy rángatják őket ide és oda, hanem hagyják, hogy ők maguk döntsenek arról, hogy mit akarnak tenni,
- Az igazat megvallva már nagyon szétrúgnék idelent néhány idegen hátsót – mondta.
Szóval saját maga részéről pártolta, hogy maradjanak és segítsenek a többieknek, talán ezzel van arra is gyorsan lehetőség, hogy Morbiussal beszéljenek. Az, hogy ez a válasz kinek mennyire tetszett nem különösebben érdekelte. Az, hogy képes profi módon elszínészkedni az empátiát nem jelenti azt, hogy érzi is…

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 LzFfngV Éden - Page 21 YjRSSdg Éden - Page 21 Gheekir Éden - Page 21 9k6HwYJ Éden - Page 21 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Hétf. 07 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


A gyors összefoglalóból Tyra sem értett meg szinte semmit, mert még mindig mondtak a nevek semmit neki, de megjegyezte őket. A kérdésre, hogy ő micsoda továbbra sem tudott pontos választ adni, hiszen logikusan senki sem tudta, hogy mi is valójában, az idegeneket kivéve persze.
- Magam sem tudom pontosan, hogy mi vagyok, csak annyit, hogy a Végtelen Feltámadás Birodalmának tagja vagyok és Keris tábornok ismer, őt kellene megkérdezni egészen pontosan, hogy mi, vagy ki vagyok valójában – mondta, mint mindig gépiesen.
De a korábbiak után logikus volt, hogy mindez nem fog megtörténni. Amikor Vincenzo nekilátott annak, hogy kinyissa az ajtót, akkor figyelte, ahogyan az megtörtént. Leginkább a kardot figyelte, mert az volt eléggé egyedi stílusú és különleges fegyvernek tűnt a számára. Amikor az ajtó kinyílt végre, akkor ő maga is kiment a többiekkel. Ott pedig hamar kiderült, hogy ismét érdekütközés áll fenn, két felé lehetne menni és dönteni kell, hogy melyiket is válasszák, maradnak-e lent, vagy mennek a férfival.
- Tegyük azt, ami a leghatékonyabb a terveinket figyelembe véve – mondta.
Nem tudta egyelőre információ hiányban, hogy ez melyik is lesz a kettőből, de amelyikre azt mondják a többiek – akik több információval rendelkeznek - , hogy az, akkor a szerint fog az érintett csoporttal haladni, vagy fel, vagy itt maradni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 13 Jan. 2019, 14:22

20:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Nero nagyot sóhajt, majd legyint egyet, végül pár másodpercre lehunyja a szemét, és mintha magában beszélne egy ideig.


Éden - Page 21 Nerov10 – Aha… Ez meglep téged? Kiscserkészek egytől egyig… Persze, oldjam meg ezt is, hogyne… Jól van, jól van…

Ezután kinyitja a szemét és a kis társaságra mosolyog.

Éden - Page 21 Nerov10 – Oké, akkor hol kezdjük?

Ekkor Tony veszi át a szót.

Éden - Page 21 01137 – Szerencsére Morbius haverunk egészen elképesztő változásokon ment át, afféle vámpír-terminátor lett belőle. Nem vagyok biztos benne, hogy egészen önmaga… de egyelőre az idegenekre összpontosítja minden erejét, minket pedig békén hagy. A szemgolyós robotrémségeknek vége, ahogy a telepátiát blokkoló eszközöknek is, viszont, mint az előbb láttátok, a katonákból még mindig vannak itt-ott. Legutóbb a központi társalgóban láttam új vámpírnagyúr haverunkat. A többiekkel úgy döntöttünk, én jövök le értetek, úgyhogy most első lépésként velük kéne újra találkoznunk odafent. Volt már pár robbantás, és Morbius is rendesen szétkapta a helyet, szóval a folyosó végén a kistársalgóból simán fel tudunk menni a plafonon ütött lyukakon át. Meglesztek fegyverek nélkül?


Éden - Page 21 Nerov10 – Nyugalom, Vasmanus, mind a négyen az én védelmem alatt állnak, nem lesz semmi bajuk.

Erre Nero megforgatja kezében a kardját, majd vállánál átkarolja Meadow-t.

Éden - Page 21 Nerov10 – Gyönyörű, mi? Még… khm, még apámtól… Lokitól kaptam, amikor felfedte magát előttem és beszervezett maga mellé… Hiba volt, de fenébe is, hülye leszek ettől a szépségtől megválni csak emiatt, nem?

Közben a kis csapat már el is indulhat, és gond nélkül megérkezhetnek Tony vezetése mellett a vértartályok folyosójának végéhez, az étkező és kistársalgó terméhez. Útközben mindenfelé lövésnyomokat, idegen tetemeket, illetve a jókora robotok maradványait láthatják. Ahogy Tony mondta, a terem tetején jókora, füstölgő lyuk tátong.

Éden - Page 21 01137 – Rendben, akkor iparkodjunk, és--

Ekkor azonban egy hatalmas, izomtól duzzadó, szürkés bőrű idegen harcos ugrik le a lyukon át, és magasodik a kis társaság fölé. A robbanások okozta lángok füstjében lassan kirajzolódik az alakja: ez maga Keris parancsnok.

Éden - Page 21 Keris10

Éden - Page 21 Kerr10 – Elég volt a játékból. Elviszem, ami a miénk.


Éden - Page 21 Nerov10 – Hah! Hé, Stark úrfi, ez is része volt a tervnek? De hé, Tyra, látod? Hála a Vasfickónak most kikérdezheted az űrfazont!

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Jan. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Amikor Nero magában kezdett beszélni, akkor eléggé egyértelmű volt számomra, hogy mi a helyzet. Volt egy olyan érzésem, hogy már nem blokkolták a telepátiát és Jean-nel beszélgetett.
- E szerint a telepátia sincs már blokkolva – mondtam ki tényként.
Bár lehet, hogy tévedek és csak szimplán többszörös személyiségzavara van a srácnak, de ez majd valószínűleg kiderül. Az bizonyos lett azonban, hogy maradunk. Hurrá! Nehogy megtudjam, hogy mi van Clinttel. De egy próbát megért… a kezemet a halántékomhoz tettem és megpróbáltam Jean-nek egy üzenetet küldeni.
~ Clint magához tért már, hogy van? ~ kérdeztem. ~
Ha eltudom küldeni, akkor eltudom, ha nem, akkor kapok megint egy jó kis migrént. Közben Tony vette magához a szót. Szóval, akkor mégiscsak irány a többiek, mert itt lent nem sok minden van, amit még helyre kéne tenni. És Tony csak fogadóbizottság volt, hogy felkísér minket, így akkor eldőlt. A fegyveres kérdésre elvigyorodtam.
- Elvileg a többségünk mutáns használható képességgel, meg képzett katona… így csak boldogulunk addig – mondtam.
A bátyámra nem is figyeltem, legszívesebben lehánytam volna, bár maximum epét tudtam volna magamból kicsikarni köszönhetően annak, hogy minimum fél éve egy normális falatot se ettem. Mikor visszaértünk arra a helyre, amit Stark mondott, ott valóban csak fel kellett volna mászni, ám egy hívatlan vendég is érkezett onnan, Keris személyében és most még a múltkorinál is durcásabbnak tűnt.
- Okés, nekem lenne kérdésem parancsnok. Ki és micsoda ő? – böktem Tyra-ra. – Biztosan valami fontos személy lehet, mert kétlem, hogy egy bolygó invázióját vezető parancsnok felismerne egy mezei hétköznapi kamaszlányt… éés ennek apropóján miért nem kellene a parancsunk alapján, hogy visszaadjuk őt nektek?

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Legalább abba belementek, hogy segítenek Stark-nak, vagy a többieknek. Azonban kiderült nem sokkal később, hogy nem volt feladat, mert Stark csak azért jött le hozzájuk, hogy felkísérje őket a többiekhez. A fegyvereket illetően ő maga is bólintott Lyesmith válasza után.
- Ilyen rövidtávon én sem hiszem, hogy komolyabb gond lenne – mondta.
Ha a többiek itt lettek volna, akik nem tudtak harcolni, akkor más lett volna a véleménye, de azok közül, akik most itt lent voltak mindenki tudott magára vigyázni. Úgy vélte, hogy katonai képzéssel a sima nem páncélozott robotok, hanem a sima katonák. Az utat a teremig könnyedén megtudták tenni, odáig nem volt semmilyen gond sem. Amíg haladtak, addig ő maga is látta, hogy több tetem is fekszik, illetve a falakon lövésnyomok. Egyértelműen látszott, hogy itt lent is harc és csata volt. Egyébként azért a biztonság kedvéért, ha volt még náluk fegyver, akkor el lehessen venni, tényleg csak a biztonság kedvéért.
Mikor felértek, akkor már éppen készült volna felajánlani, hogy a biztonság kedvéért megy előre, hátha valamilyen baj történne, amikor megtörtént az említett baj. Keris parancsnok ugrott le oda, ahol ők voltak pont arról, amerre menniük kellett volna, hogy a többiekkel találkozzanak. A legszívesebben a kezeit az arcába temette volna Leysmith szavai után, de ezt nem engedhette meg magának. De igazából őt magát is érdekelte a válasz minderre. Igazából meglepte volna, hogyha a férfi válaszol nekik, főleg, ha Tyra nem kérdez rá minderre.
Azért azonban védekező állást igyekezett felvenni, hogyha a másik támadna, akkor védekezni lehessen. Főleg Tyra-t akarta távol tartani Keris-től, hiszen ez volt az egyik utolsó parancsa Danversnek, hogy nem kerülhet az idegenek kezére.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Hétf. 14 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Végül ezúttal tiltakozás sem volt arról, hogy nem mennek, hanem maradnak, de mint kiderült mindez felesleges, ugyanis Stark csak azért jött le, hogy felkísérje őket. igazából kezdhette volna ezzel is, és akkor ezt az egészet el lehetett volna kerülni. Amikor Nero átkarolta és megjegyezte, hogy megvédi őket, akkor egy kicsit kuncogott.
- Nekem van egy olyan érzésem, hogy a többségünk inkább téged védene, mintsem te minket – mosolygott a férfira.
Nem tudta, hogy milyen képzést kapott a férfi, de nehezen hitte el, hogy mind a négyüknél jobb lenne. Akkor nem most hallott volna róla először, hanem már sokkalta korábban. Az egy pillanatra sem merült fel benne, vagy ha igen, akkor egyszerűen nem érdekelte, hogy ezzel mennyire gázolhat bele a másik lelki világába. Miközben haladtak a folyosón ő maga is végignézte a helyet, amin egyértelműen látszott, hogy csata folyt ott. Végül megérkeztek abba a terembe, ahonnan fel kellett volna menniük, de ezt már nem tudták megtenni. A járatból ugyanis a korábban emlegetett Keris parancsnok ugrott oda le hozzájuk. Meadow továbbra is úgy volt vele, hogy nyugodtan vigyék Tyra-t, ha akarják.
- Van egy olyan érzésem, hogy most már a felettesei is tudnak Tyra-ról… – jegyezte meg halkan leginkább önmagának.
Azonban, ha úgy alakul, hogy harcolnak, akkor igyekszik mind a két pszionikus kardját megidézni, hogy majd azzal okozzon kellemetlenséget a nagydarab idegennek.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 LzFfngV Éden - Page 21 YjRSSdg Éden - Page 21 Gheekir Éden - Page 21 9k6HwYJ Éden - Page 21 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Hétf. 14 Jan. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:10
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Bólintott arra, hogy Stark azért van itt, hogy felkísérje őket, így nem volt kifogása az ellen, hogy elinduljanak. Ami a fegyverek hiányát jelentette látott már elég harcot mindenkitől ahhoz, hogy ne okozzon mindez problémát a számára. A veszélyes ellenfeleket már úgyis kiiktatták, így ettől nem kellett tartani. A többi kis katonát pedig logikusan nagy % arányban elintézhették a számításai alapján. Csöndben ment a többiek után a helyet figyelve, hogy milyen károk vannak itt, a halott idegeneken milyen sérülések, ahogyan a falakon is.
A terembe való megérkezés után várta, hogy megmondják, hogy milyen sorrendben haladjanak felfelé a következő szintre, amikor Stark szavai hirtelen elakadtak. Kérdőn pillantott arra, ahonnan a mozgást látta a szeme sarkából és végül meg is érkezett az, akit nem sokkal korábban emlegetett.
A férfi megérkezésére saját maga nem mozdult, csak továbbra is mozdulatlanul, kiegyensúlyozottan állt és úgy figyelte, amíg a többiek a férfihoz intézték a szavaikat. Mivel igazából minden olyan kérdés elhangzott ismét, amit ő maga is újra feltett volna, így nem lett volna hatékony az, hogy ismét feltegye őket. Másrészről megvolt a matematikai esélye, hogy ezúttal nem ő volt, akit elvitt volna a férfi, hanem még mindig Dracula-t akarta, vagy már ezúttal Morbiust.
- Megtenné, hogy válaszol a kérdésekre Keris parancsnok? Engem is érdekelnek továbbra is a válaszok – mondta. – Hiába vagyok immáron újra élő személy az emlékeimet a többiekkel ellentétben nem kaptam vissza, csupán fél évről vannak, amikor egy romos helyen ébredtem ezen a bolygón.
Mivel a férfi eddig is meglehetősen udvarias volt vele szemben, így azért választotta ő maga is. Amint az embereket figyelte ez tűnt a helyesnek ebben a helyzetben. A tekintetét Keris-re emelte és várta a másik válaszát.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 01 Feb. 2019, 14:39

20:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A telepátia valóban nincs már blokkolva, így Stephanie hamar el is éri Jeant, aki gyorsan és tömören válaszol neki.

Éden - Page 21 Jean10 – Stephanie! Örülök, hogy jól vagy, és… igen, hogyne, Clint rendben van.

Jean ennél többet nem is közöl, és Stephanie érezheti az izgatottságot és zavart a lány gondolathullámaiban.

Eközben Keris mintha nem is foglalkozna semmivel, épp csak egy pillanatra tekint Tyrára.

Éden - Page 21 Kerr10 – Bánom is én, mi van vele, ha akar jön, ha nem, nem, most nem érdekel, ahogy a kérdéseitek sem, szánalmas férgek! Nem, engem most csak az foglalkoztat, ami jog szerint a miénk, hogy végre itt hagyhassuk ezt a primitív sárgolyót.

A parancsnok éktelen haraggal mutat egyenesen… Neróra.


Éden - Page 21 Nerov10 – Ó! Én? Zavarba hoz, parancsnok! Ennyire fontos lennék az idegen hordájának? Vagy… Ó, hacsak nem EZT akarja tőlem…

Ezzel benyúl az egyik zsebébe, és előkap egy vörösen izzó kristályt, mintha csak egy értéktelen kavicsot húzna elő, és a két keze között kezdi ide-oda dobálgatni. A kristályt egyértelműen és azonnal felismerheti Stephanie és Jonathan is: pontosan ugyanez volt a legyőzött Mr. Sinister homlokán nem is olyan régen, de az még akkor, amikor legutóbb összecsaptak vele, látszólag megsemmisült.

Éden - Page 21 Gem10

Keris szemei felizzanak, óriásit üvölt, majd hihetetlen sebességgel előkap egy lőfegyvert, amely eddig a hátára volt erősítve, és lő. Telibe találja Nerót, aki iszonyatos erővel repül vissza a folyosóra, a vörös kristály pedig kiesik a kezéből a földre.

Stark nem sokat hezitál, tüzet nyit Kerisre, aki körül azonban valamiféle erőtér villan fel, visszaverve Vasember támadásait, és épp csak lelassítva valamelyest a parancsnokot, hogy ne tudja azonnal a kristályra vetni magát.

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Feb. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Jean válaszolt Clint rendben, de valami gond volt, nem sűrűn szoktam átérezni az érzelmeit.
~ Mi a gond odafent? ~ kérdeztem. ~ Ami azt illeti, itt van Keris velünk szemben idelent! ~
Nos, hát ez röviden és tömören sem alakult úgy, ahogyan hittem. Pedig bíztam benne, hogy végre kapunk néhány választ, erre semmi. Mikor a bátyámra mutatott, akkor megdöbbenten pillantottam arra. Ez most komoly, hogy félig asgardi és félig egy idegen lenne? Ez már kezdett volna kissé sok lenni, amikor végül is a bátyám előhúzott egy kristályt, hogy arra gondolt-e Keris. Döbbenten meredtem az elővett kristályra, ennek el kellett volna pusztulnia! Ez… ha ez túlélte, akkor életben lenne Sinister is? Túl sokat használta az idióta, tuti, hogy azzal hívta fel a figyelmét a bolygóra és arra, hogy ez itt van. Keris most már nagyon nem volt beszédes kedvében és azonnal megtámadta Vincenzo-t, nem különösebben érdekelt, még az sem, hogyha ebbe belehalt, bár nem volt olyan szerencsém. Az viszont már igen, hogy Stark is beszállt a harcba és kiderült, hogy valami védőpajzs van Keris-en.
Az bizonyos, hogy a páncél ballisztikus védelmet ad, de vajon kinetikusra is jó? Nem mintha közel akartam volna menni, hogy megpróbáljam megütni. Volt egy sokkalta jobb ötletem, ha önként nem árulja el, amit tudni akarunk, akkor próbálom kiszedni a fejéből én. Az, hogy követ elvinné nem érdekelt, ha megszerzik és távoznak az nekünk csak jó. Kissé hátrébb igyekeztem húzódni és a kezemet a halántékomhoz tettem, majd igyekeztem koncentráció mellett belenézni Keris parancsnok fejébe. Elsődlegesen azt igyekeztem megtudni, hogy kicsoda és micsoda Tyra, aztán ez a kő. Ha ezek megvannak, akkor próbálom megbénítani néhány pillanatra, hogy ne tudjon mozdulni.
Úgy véltem, hogy jócskán nehezebb dolgom lesz, mint egyébként, hiszen a férfi nem ember volt, valószínűleg az agya sem úgy működik, ahogyan megszoktam…

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Miller számára egyre inkább úgy tűnt, hogy mégiscsak kellettek volna azok a fegyverek. Ő is meglepetten kapta Nero-ra a fejét, amikor Keris rámutatott, néhány pillanatig az egész olyan volt, mintha a férfit akarta volna magával vinni, ami extra furcsa lett volna. Talán még Nero is azt hitte, aztán kiderült, hogy mégsem erről van szó, hanem Sinister köve volt a fiúnál. Nem emlékezett rá, hogy tudták volna-e, hogy mire képes a kő, bár úgy vélte, hogy képességeket erősíthet fel, mi másra kellett volna annak az őröltnek? Mivel nem tudta, hogy mire jó, így nem lett volna jó az sem, hogy megszerezze Keris, bár ha elmennek a bolygóról, akkor igazából könnyedén odaadhatták volna nekik.
Azonban a parancsnok már támadott és Nero-t találta telibe, mire a fiatal férfi elrepült, Stark pedig azonnal próbálta megakadályozni, hogy megszerezze Keris a tárgyat. Mivel mindenképpen szükségük volt fegyverre, így úgy vélte, hogy tesz egy próbát arra, hogy megszerezze azt, amivel Keris rendelkezik. Ugyan látta, hogy Tony támadására pajzs jött fel, de sokszor olvasott olyanról, hogy vannak, amik a gyors támadást kivédik, azonban közelharcban nem kifejezetten hatékonyak, mert nem ilyen támadás ellen kell védeniük. Mikor a parancsnok remélhetőleg teljes egészében Stark-ra figyel, akkor próbál cselekedni, valószínűleg látja a szeme sarkából a többiek esetleges támadását és egyéb tettét is. Úgy próbál helyezkedni, hogy a megfelelő pillanatban egy jól irányzott rúgással megpróbálhassa kirúgni a parancsnok kezéből a lőfegyverét. Ha véletlenül sikerül, mert a pajzs ez ellen nem véd, akkor azonnal próbál majd a fegyver után vetődni, hogy megszerezze.
Ha nem sikerül és a másik esetleg rá is támadna ezek után, akkor próbál kitérni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 02 Feb. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Meadow látta, hogy Keris most közel sem úgy viselkedik, mint korábban és roppant sajnálatos módon nem is sikerült szóval tartani pár pillanatnál tovább, aminél kiderült, hogy Nero-t akarja, vagyis azt, ami nála van. Egy ékkövet. Soha sem látott még effélét korábban, egészen gyönyörűnek találta. Arról elképzelése sem volt, hogy milyen ereje lehet, vagy mire képes, de abban teljesen biztos volt, hogy nem hétköznapi ékkőről van szó, mert azt nem akarná ennyire egy idegen civilizáció. Ami a fegyvert illette eléggé brutálisnak vélte a tűzerejét, olyannak gondolta, mint amivel korábban is harcoltak, amiket zsákmányoltak az idegenektől.
Az is biztos volt, hogy a legjobb az lenne, ha nem kerülne oda Kerishez a tárgy, így igyekezett megidézni a két pszionikus fegyverét. Ha szerencséje van, akkor hasonlóképpen kisütheti a férfi páncélját időlegesen, mint ahogyan azt Stark esetében tette nem is olyan régen, amikor a Különítmény tagja éppen Remus irányítása alatt állt.
Mivel látta, hogy a többség egyébként is támad, vagy támadna, így ezt próbálja majd támogatni azzal, hogy két helyen próbálja megtámadni Keris-t a kardokkal. Az egyik karddal az idegen férfi fejét próbálja megszúrni, vagy megvágni, a másikkal pedig azt a kezét, alkarját, amelyikben a fegyvert is szorítja.
Azzal számolt, hogy lehet, hogy ő is támadás alá kerül, így ha ez valóban bekövetkezne, akkor próbál kitérni a támadás, támadások elől.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 LzFfngV Éden - Page 21 YjRSSdg Éden - Page 21 Gheekir Éden - Page 21 9k6HwYJ Éden - Page 21 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Szomb. 02 Feb. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:20
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Nem találta logikusnak, hogy miért nem kapott választ senki Keristől, addig a pontig, amíg ki nem derült, hogy Nero-nál van az, amit akar. Az ékkőre pillantott, de nem tudta volna megmondani, hogy micsoda ez. Nem hasonlított egyetlen vörös drágakőre sem azokból, amiket korában bemagolt és a földön előfordulna. Egyetlen logikus következtetés volt, hogy a kő valamilyen kozmikus erővel bírhat, vagy pedig szükséges valaminek a működéséhez. Más oka nem lehetett annak, hogy világokat irtanának ki valamiért. A kő nem volt ismerős neki, álmaiban sem látta, így nem tudta semmihez sem kapcsolni. Keris támadott először, elsőre a követ birtokló Nero-t, majd Stark próbálta feltartóztatni.
A többiek láthatóan mind Keris parancsnokot támadták, vagy próbálták feltartani, így nem maradt nagyon más, mint hogy ő maga is cselekedjen. Nem akart ellenséges fellépni a férfival szemben, még akkor sem, hogyha őt az ékkőn kívül más nem érdekelte, még Tyra sem. Éppen emiatt volt logikus, hogy ő maga az ékkövet szerezze meg, logikus volt, hogy akkor talán képes lesz arra, hogy válaszokat kapjon, esetleg az ékkővel az emlékei is visszatérhetnek.
Próbált mozdulni úgy, hogy elérhesse az ékkövet, amit Nero elejtett. Mivel valószínűleg Keris már egészen közel volt hozzá, így úgy próbál becsúszni a kőért, hogy utána, közben elcsússzon a férfi lábai alatt, vagy éppen mellette – amelyik kivitelezhetőbb – és a háta mögé kerüljön ki belharc távolságból. Ha ez nem volt kivitelezhető, akkor csak úgy próbálta megszerezni, hogy mindenképp újra távolabb kerülhessen majd az idegen férfitól és természetesen az esetleges támadások elől ő is igyekszik kitérni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 05 Feb. 2019, 17:25

20:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Stephanie hamar kap választ Jeantől, bár a lány ezúttal sem tud sokat megosztani vele.

Éden - Page 21 Jean10 – Ne haragudj, de… nagyon kell koncentrálnom… Elbírtok Kerisszel?

Hirtelen azonban Stephanie erős telepatikus támadást érzékel, amellyel Jeant vette célba valaki, és ezzel egy időben Vasember is a fejéhez kap, majd térdre rogy, harcképtelenné válva. Sajnos az is hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a telepátia nem működik Keris ellen: amikor Stephanie belepillantana az elméjébe, egy áthatolhatatlan pszichés gáttal találja magát szemben. Keris gondolatai visszhangoznak a fejében.

Éden - Page 21 Kerr10 – Szánalmas, ostoba leány! Van fogalmad arról, ki edzette a testemet és az elmémet? Hatalmas és legyőzhetetlen nagyurunk maga!

Közben Jonathan is támadásba lendül, de egészen hihetetlen módon Keris sokkal fürgébb, mint amilyennek gondolnák a termete alapján: bár pár pillanattal ezelőtt még Vasember ellen védekezett, az egyik keze már oda is kap Jonathan felé, megragadja a bokájánál, amikor az rúgna felé, majd elképesztő erőről téve tanúbizonyságot egy falnak hajítja, akár egy rongybabát. Jonathan érzi, hogy valószínűleg több bordája is megrepedt.

Ezalatt Meadow is támad pszionikus fegyvereivel, ám ő sem jár sikerrel: ahogy Keris közelébe ér és támadna, a kardjait mintha benyelné magába a parancsnok erőtere, és azok egyszerűen megszűnnek létezni. Még sosem láthatott ilyesmit, és Keris, kihasználva a pillanatnyi zavarát, villámgyors és hatalmas ütést mér rá, hátraütve őt is egészen egy falig, melynek csapódva a lány nem kevés vért öklendezik fel.

A fiatalok első kézből tapasztalhatják, micsoda erővel és harci tapasztalattal is rendelkezik Keris, aki nyilvánvalóan nem véletlenül az idegenek rettegett parancsnoka, ráadásul a harcolók számára ismeretlen fegyverekkel és technológiával is fel van szerelkezve.

Míg Keris Jonathannel és Meadow-val foglalkozik, Tyra egy gyors mozdulattal megszerezheti a tőle nem messze földre esett követ, amely erős fénnyel kezd világítani, amint megérinti. Hirtelen olyan energia áramlik végig a testén, amilyet még sosem érezhetett, és olyan, mintha belülről égetné és feszítené számára ismeretlen erő. Néhány másodpercre Tyra teljesen ledermed ettől a félelmetes hatalomtól, és tehetetlenül nézi, ahogy Keris felé emeli a lőfegyverét, meghúzza a ravaszt… ám abban a pillanatban, ahogy fegyvere kilő egy energiasugarat, irdatlan sebességgel száguld el Tyra feje mellett Nero kardja, amelybe csapódva a sugár eltérül, a kard pedig egyenesen az egyik falba áll.

A több sebből vérző, jó pár égési sérülést elszenvedett Nero terem ott Tyra mellett, majd ő is ráteszi a kezét a kristályra. Ekkor a fájdalom megszűnik Tyra testében, és mintha megállna az idő a páros körül, legalábbis néhány pillanatra. Keris, Jonathan, Stephanie, Meadow, Vasember… Mintha mind mozdulatlan szobrok lennének csupán.


Éden - Page 21 Nerov10 – Láttam már ezt a csókát harc közben, és egyikünk sem lehet ellenfél számára… kivéve Steph. Feltéve, ha át tud hatolni az elméjét védő gáton. Ezzel a cuki kaviccsal menni fog neki, ha segítesz. Sajnos nem könnyű irányítani, kell egy kis idő, míg megszokod, de ketten együtt menni fog nektek, amíg én és a többiek eltereljük ennek a monstrumnak figyelmét. A hugi benned meg fog bízni, én inkább nem próbálkoznék most vele… Emlékezz erre az érzésre, ahogy a követ az akaratod szerint manipulálod, és erősítsétek fel vele hugicát. Hajrá!

Majd Nero elengedi a kristályt, és beugrik Keris és Tyra közé. A kő ismét égetni kezdi Tyrát, de mivel nagyon gyorsan tanul és mindenre emlékszik, így ennyi idő is elég lehetett neki, hogy Nerótól eltanulva már ő is tudja annyira irányítani a követ, hogy ne haljon bele a fájdalomba.

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Szer. 06 Feb. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Ez az egész nagyon nem úgy zajlott, ahogyan történnie kellett volna. mivel Tyra mozdult utoljára, így látta, hogy Lyesmith valószínűleges támadása semmit sem ért, ahogyan a többiek támadása sem. Hiába harcolt Keris egyik pillanatban még Vasemberrel a következőben már a falhoz vágta Miller-t és Osborne-t is. Saját maga pedig ezen időben indult és sikeresen megszerezte a követ. Ahogyan ez megtörtént már értette, hogy minek is kellett nekik ez a kő. Noha nem érzett soha sem ilyen hatalmat, energiát az érzésből már tudta, hogy irdatlan nagy hatalommal bírhat. Mozdulni sem tudott pár pillanatig, mintha szét akarta volna tépni annak az ereje. Látta, ahogyan Keris rá emelte a fegyvert és meghúzta a ravaszt. Érzelmek nélkül nem aggódott, helyette inkább a igyekezett a követ felemelni, hogy pont azt találja el a lövedék, de Nero kardja útját állta a lövésnek. Ahogyan a férfi is megérkezett és megérintette a kristályt a fájdalom abbamaradt. Megszokott volt számára, hogy amilyen gyorsan tud gondolkodni a világ szinte megáll körülötte, most is ez történt, de ezúttal nem minden lassult le, mert Nero hasonlóan gyors volt, mint máskor. Bólintott a férfi szavaira és amikor elengedte a kezét, akkor olyan módon kezdett gondolkodni, rákényszeríteni az akaratát a kőre, ahogyan a másik mondta és már érezte, hogy nem égeti a testét.
Ha tudott, akkor megfordult és azonnal odasietett, vagyis próbált a társnőjéhez. Ha sikerült, akkor szólalt meg.
- Ez képes felerősíteni a telepátiádat és ezáltal legyőzni és irányítani őt. Csak te tudod legyőzni őt. Segítek irányítani a követ – hadarta gépiesen.
Ha Lyesmith tesz, amit mondott és megérinti a követ, akkor az előzőekben mutatottak nyomán igyekszik a fájdalmat elnyomni mindkettejükben és arra koncentrálni, hogy a kő hatalma és ereje erősítse a társnője képességeit.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 06 Feb. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Ahogyan Miller belerepült a falba és nyekkent azon, az még Meadow-nak is fájdalmas volt, ennek ellenére nem tett le arról, hogy próbálkozzon, bár már sejtette, hogy nem sok sikere lesz, valóban így is volt. Ahogyan a pszionikus penge nem okozott semmit a férfinak már tudta, hogy a fémes bőre a mentális csapások ellen is véd, azaz semmit sem tud képességekkel tenni ellene. A következő pillanatban pedig ő maga is kapott egy ütést – feltehetőleg a gyomrába – a hátát a fal állította meg, a fejét is beverte, ahogyan pedig térdre rogyott, még köhögni is kezdett és elég sok vért köhögött fel. Minimális elsősegély ismeretekkel rendelkezett jogosítványhoz és a képzése alapján, felmérni nem tudta ugyan, hogy mennyire sérült meg, de abban biztos volt, hogy minimum nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. De az ütés és a vér mennyiségéből még azt is betippelte volna, hogy életveszélyes, vagy esetleg már halálos sebet és haldoklik. A felköhögött vér nem a nyelvéből, vagy felszakadt ajakból származott, hanem a gyomrából, azaz belső sérülése volt. A komolyságát pedig esélye sem volt megmondani.
Miért is nem kértek fegyvert, kellett volna hozzá ragaszkodni, bár nem hitte, hogy az leért volna ide hozzájuk. Egyelőre nem tudta, hogy képes lesz-e támadni, de azt se, hogy felállni. Így most a felállásra igyekezett erőfeszítéseket tenni és közben azért azt is próbálta felérmni, hogy mennyire lehet súlyos a sérülése, kitapogatni a hasán. Ha például a lépe leszakadt, vagy megrepedt, akkor már úgyis teljesen mindegy, mert elvérzik a segítség megérkezése előtt. Ha azonban ilyesmit nem érez és nem köhög fel tovább vért, akkor próbát tesz arra is, hogy mozogjon. Ha közben támadás érné, nem mintha sok esélye lenne, de azért próbálna kitérni.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 LzFfngV Éden - Page 21 YjRSSdg Éden - Page 21 Gheekir Éden - Page 21 9k6HwYJ Éden - Page 21 ZUBmiQn


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Feb. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Jonathan sem mondhatta el, hogy ez volt a legjobb és legsikeresebb támadása volt életében. Nem hitte volna, hogy ennyire gyors lesz a másik, azt sejtette, hogy ellenálló a bőre fémessége miatt, de a többit nem. Éppen ezért nem is próbálkozott direkt támadással, csak fegyvert próbált szerezni, de ez sem jött össze. a férfi megragadta a lábát, majd nekivágta a falnak. Miller tüdejéből kiszaladt a levegő és pár pillanatig levegőt sem kapott. Az egész mellkasa és a háta is sajogott a fájdalomtól, minden lélegzetvétel olyan volt, mintha milliónyi tűt szúrtak volna bele a felső testébe. Biztos volt benne, hogy minimum egy, de valószínűleg több bordája is megrepedt, vagy eltört. Amennyire látta, hogy Meadow vért is köhögött fel, már tudta, hogy unokatestvéréhez képest ő maga igencsak olcsón megúszta a dolgot.
A becsapódás után valószínűleg ő maga is a földre került, így ő maga is próbált felkelni. Közben pedig figyelte az ellenfelüket is, gyors, erős a páncélja és olyan fegyverei vannak, amiket nem láttak még és láthatóan Lyesmith sem járt túl nagy sikerrel a telepátiával. Nem igazán látta, hogy miként lehetne legyőzni, talán mégis érdemes lenne azt a követ odaadni, ami most már Tyra-nál volt, legalább is amennyire látta. Ha a látja és a lány Lyesmith felé tart, akkor nem tudta mire vélni, de már nála volt a kő is és Nero is visszaért.
Próbált felkelni és közben azt is felmérni, hogy honnan szerezhetne magának valamilyen fegyvert, mert ha nem sikerült valamit tenniük, akkor mindannyian itt fognak meghalni. Bármit, amit talált megfelelt neki, akár a korábban látott idegen fegyvere is, ha volt neki. azonban arra most ügyelt, hogyha lehet, akkor ne érhesse el Keris újra, mert abba biztos, hogy belehalna.
Mennyire örült volna, ha itt lett volna a Mjölnir, azzal talán tudott volna valamit kezdeni…

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:25
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


~ Muszáj lesz~ üzentem vissza Jean-nek. ~
Tehát ők is támadás alatt és az, ahogyan Stark viselkedett Morbiust is támadás érhette, nem csak Jean-t. És idelent a többiek sem álltak jobban, nem tudtam átütni a védőpajzsain, és még vissza is szólt. Amit én sem hagyhattam annyiban.
~ Ne aggódj rúgtam már szét nálad is beképzeltebbek hátsóját. Te is térdelni fogsz előttem, egy istennő előtt ~ üzentem vissza gúnyosan. ~
Lehet, hogy én is beképzelt voltam, de valahogy csak megoldom. Jon a falon, vörös úgyszintén és még vért is köp, de legalább a hősies bátyám visszatér és ideküldte a kéket, akiknél ott volt a kő. Tuti, hogy Nero küldte ide, de nem nagyon volt más választási lehetőség és szerinte a kő felerősíti a képességeimet. Két lehetőség volt, egy meghalunk mind, és én is, vagy a másik, hogy megpróbálkozok a kő hatalmával.
- Próbáljuk meg – egyeztem végül bele.
Igyekeztem megérinteni a követ, ha pedig sikerült, akkor követem a lány utasításait, hogy mit tegyek. Ha érzem, hogy változott valami, akkor ismét telepátiával próbálok kinyúlni Keris elméje felé, ezúttal feltérképezni a mentális védőpajzsát, hogy hol van rajta gyenge pont, hol gyengébb. Ehhez mindenhonnan hol gyengébb, hol pedig erősebb mentális csapásokat próbálok rámérni a pajzsra. Ha ezáltal sikerül valahol gyenge pontot találnom rajta, akkor minden erőmet és még annál is többet próbálok összeszedni és a kőből meríteni, majd azon a gyenge ponton lesújtani vele, hogy áttörjek a védőpajzson és behatolhassak az elméjébe és ott pedig… miután megszerzem az emlékeket, amit akartam, nem irányítani akarom majd Keris-t, hanem egyszerűen lobotomizálni, vegetatív állapotba juttatni, csupán egy szobanövény értelmi szintjén legyen. Szóval, akkor próbálom teljesen szétzúzni az elméjét.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 16 Feb. 2019, 13:01

20:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Tyra számára minden mozdulat égető, hasító fájdalommal jár, mintha csak minden egyes testrésze durva izomláztól lenne sújtva. Szerencsére Nero útmutatásával már képes annyira irányítani a követ, hogy elérjen Stephanie-hoz, aki így szintén meg tudja érinteni a vörösen izzó kristályt.

Hirtelen Stephanie is érezni kezdi azt a nyers, vad, szinte kontrollálhatatlan hatalmat, amely a kőben szunnyad. Belülről szakadna szét, ha Tyra nem segítene neki, ám így ketten együtt elbírnak vele. Tyra segít a kristály hatalmának fókuszálásában, míg Stephanie a saját telepátiáját erősítve lesújt Kerisre.

Ezalatt Meadow minden erejét összeszedve feláll, borzalmas fájdalmat érezve a gyomra tájékáról, bár egyelőre nem jön több vér belőle. Kitapogatva érezheti, hogy a sérülése talán nem életveszélyes, mozoghat is, bár csak rendkívül lassan. Nagy meglepetésére Nero kardja kirepül a falból, amelybe beleállt, és mellé repül oly módon, hogy a markolatára támaszkodva Meadow könnyebben és kevesebb erőfeszítéssel tudjon lépdelni. A Kerisszel szembenálló Nero mintha egy pillantást vetne Meadow felé, és elégedett félmosollyal konstatálná, hogy a kard a lány segítségére van.

Jonathan hasonló módon komoly fájdalmakat él át, és nagyon nehezen tud mozogni. Láthatja, hogy Nero magára tereli a parancsnok figyelmét, míg Tyra és Stephanie a kővel foglalatoskodnak. Vasember eközben továbbra is eszméletlen, ám a páncélja még harcképes… A jobb karjából épp tüzelt volna egy újabb sugárnyalábot, amikor leállt.

Nero sajnos csupán rövid ideig tudja lefoglalni Kerist, aki ekkor a fiúhoz kap, és a nyakánál fogva ragadja meg azzal a céllal, hogy elroppantsa a nyakcsigolyáját. A borzalmas fájdalmakat átélő Nero fuldoklik… amikor végre Stephanie telepatikus támadása betalál, áthatolva a parancsnok elméjét védő gáton a kristály erejével.

Keris felordít, elengedi a még mindig fuldokló és köhögő Nerót, és leáll a támadással…

Stephanie az elméjében kutatva azonban még nem tud többet tenni, ugyanis hirtelen egy borzasztó erővel találja magát szemben odabenn… Valaki Keris elméjén keresztül lép vele kapcsolatba, teljesen megbénítva őt még így, a vörös kő hatalmával is. Olyan iszonyatos erő ez, amilyet Stephanie korábban talán csak a Főnix vagy Mephisto közelében érzett. Keris elméjében egy sötét, fenyegető árnyalak rajzolódik ki a lány telepatikus énje előtt.

Éden - Page 21 Thanos10

– Loki lánya. Keris elbukott, végezz vele. De aztán tedd le a követ, és távozzatok. Ha így teszel, a seregeim elhagyják a bolygót, melyet oly nagy becsben tartasz, és élhettek.

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Vas. 17 Feb. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:30
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Hű, ez a valami átkozottul furcsa volt, olyan érzés volt, mintha szét akarna tépni sejtről sejtre a testemen belül, eléggé fájdalmas és kellemetlen érzés volt. Azonban követtem azt, amit a kék lány mutatott és hirtelen máris sokkal jobb lett az egész. A többiekkel most nem nagyon volt időm foglalkozni, bőven elég volt ennek az irányítása és az, hogy ne tépjen szét darabokra. Külön szerencsém volt, hogy a parancsnok nem igazán foglalkozott velem, valószínűleg úgy érezhette, esélye sincs ellenem, így a többiekkel foglalkozott ahelyett, hogy mentális védelmének erősítésével foglalkozott. Ennek köszönhetően sikerült áttörnöm az általa áttörhetetlennek tartott védőpajzsát.
Amikor sikerült áttörnöm akkor hallottam az üvöltését, de már nem volt rá időm figyelni, mert éppen álltam volna neki annak, amit akartam, hogy információt szerezzek, de ekkor hirtelen egy nagyon félelmetes erőt éreztem meg. Csak Jean főnixe és Mephisto volt ilyen korábban. Egy mentális kép pedig meg is jelent lelki szemeim előtt. Asztráltestemmel biccentettem neki a köszöntésre, majd szavai után én is megszólaltam.
- Nocsak, valaki tudja, hogy ki vagyok – mondtam elégedetten. – Üdvözletem! Felteszem maga Thanos, vagy pedig a testvére lehet, azt a nevet nem ismerem, így elnézését kérem. Azért nem A’larst mondtam, mert őt a látomások során láttam és említette, hogy két gyermeke van.
Kíváncsian pillantottam a férfira, egyelőre nem törődve a többi szavával, voltak fontosabb dolgok is.
- Lehet róla szó, de ahhoz előtte szeretnék néhány információt még, amennyiben mindez nem probléma önnek – „mondtam” nyájasan.
Reméltem, hogy beleegyezik mindebbe, ha igen, akkor folytatom.
- Kezdjük azzal, hogy ki az a lány, aki nekem segít ebben a pillanatban is? – kérdeztem. - Keris kész lett volna csak őt elvinni a kő nélkül is, szóval bizonyára fontos maguknak, én meg csak annyit tudok róla, hogy maguk fajába tartozik és nem kerülhet újra magukhoz.
Ezzel ha ezen a kapcsolaton nem tudta volna Tyra-t megnézni, akkor rágondoltam, hogy az arca megjelenjen a férfi lelki szemei előtt. Aztán pedig kíváncsian vártam, hogy mi lesz. Kerissel pedig volt egy jobb ötletem már, mint a megölés, de mindent a maga idejében, ez még ráért.
- Miféle garanciát kapunk arra, hogy tényleg távoznak innen, ha itt hagyjuk a követ? – szögeztem neki a kérdést.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 19 Feb. 2019, 13:26

20:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

A félelmetes és rejtélyes alak Keris elméjében hosszú másodpercekig csak hallgat, majd hirtelen még az eddiginél is sötétebb árnyalatot kezd felvenni, amíg nem látszódik belőle más, mindössze egy nagy, éjfekete massza.

– Túl sokat beszélsz és túl magabiztos vagy. Akár az apád. Rendkívül irritáló.

Ekkor a fekete massza több irányba is szétcsap, milliónyi apró, sötét gömb alakjában, megmérgezve és szétzúzva belülről Keris elméjét. Néhány ilyen gömb telibe találja Stephanie-t, kilökve őt a parancsnokból, aki így visszakerül saját testébe.

A telepatikus támadás oly erővel bír, hogy a kővel és Stephanie-val összeköttetésben lévő Tyra is megérzi, és mindketten akaratlanul is kiejtik a kezükből a vörös kristályt, amely csúnya, komoly égési sérülésre emlékeztető sebet ejt mindkettőjük tenyerén.

Keris felüvölt, térdre rogy, és a fejéhez kap, miközben a száján, orrán, szemén és fülén keresztül is folyik valami kékes folyadék, feltehetően az idegen parancsnok vére. Gurgulázva próbálja formálni a szavakat.

Éden - Page 21 Kerr10 – Nagyuram…! Mi--- Miért? Hűen szolgáltalak! MIÉRT???

Bár Keris nyilvánvalóan a végét járja, még nem halott, viszont egyértelmű, hogy már nem kell sok neki…

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Feb. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Komolyan mégis mi azaz átkozott hatalmas titok Tyra-val kapcsolatban hogy senki, de senki sem akarja elárulni, hogy mégis kicsoda ő?! Sőt még a nagy mamlasznak sem sikerült a nevét megtudni, nem erősítette meg, hogy ő lenne Thanos, vagy pedig éppen a másik, a testvére. A szavaira azonban kénytelen voltam elégedetten elvigyorodni, sikerült felhúznom, nem is kicsit!
- Úgy tűnik, hogy mindez családi vonás – jelentettem ki elégedetten.
Ezek után azonban nem kellemes dolog következett, esélyem sem lett volna a telepatikus támadása elkerülése ellen, így ki is lettem úgymond páros lábbal rúgva Keris elméjéből, ami láthatóan elkezdett szétzúzódni. Csaknem megsejtette a rohadék, hogy a saját oldalunkra akarom állítani? Ahogyan visszazökkentem a valóságba még azt is éreztem, hogy megégette a kő a kezemet és az is a földre zuhant. Utálom, amikor a forróság és a hő ellenem tör, miközben uralom azt. Keris üvöltésére lettem figyelmes, így arra pillantottam, amerre volt. A többiek nem voltak túl jó bőrben.
- Nem én voltam – emeltem fel a kezeimet. – Azt hiszem, hogy sikerült a főnököt felcseszni azzal, hogy olyan vagyok, mint az apám és alkudozni próbáltam vele…
Az ép kezemmel próbálok a ruhámból letépni egy darabot, hogy bekössem a tenyeremet, hogy az égett felület kevésbé érintkezzen a levegővel és ha ezzel kell megfognom valamit kevésbé érezzem.
- Szóval a főnöke is ugyanazt mondta, ha megkapja a követ, akkor távoznak, csak hagyjuk itt – tettem hozzá.
A biztosítékot, hogy tényleg így van, így legyen nem tudtam kicsikarni belőle. Közben, ha tudtam telepatikus üzenetet küldeni, akkor igyekszem küldeni Jean-nek egy nagyon rövidet.
~ Keris semlegesítve, haldoklik ~ csak ennyi lenne mindez. ~
Ezek után egy kérdés van, hogy megér-e nekünk ennyit az egész és miért is nem adjuk át ezeknek a követ?

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Nagyon nehéz volt felkelnie, nem volt könnyű a mozgás, valószínűsítette, hogy ilyen súlyosan még nem sérült meg életében. Azt leszámítva, amikor kétszer meghalt, de azokra legalább nem emlékezett, nem volt fájldalom, se semmi különösebben. A fájdalomtól sűrűbben kellett volna kapkodnia a levegőt, ami pedig ördögi körhöz vezetett, ugyanis attól pedig még jobban fájtak a bordái, ahogyan a tüdeje tágult. Látta, hogy a többiek sem voltak különösebben jobb állapotban majd Keris elkapta Nero-t is, pillanatokkal azelőtt, hogy megölhette volna azonban elengedte és a fejéhez kapott. A telepatikus támadás sikeres volt, ezt már megtanulta ennyi idő alatt, hogy az így nézett ki.
Arról nem volt fogalma, hogy a mentális csata miként zajlott, mi történt a parancsnok elméjében, de a végén minden testrészéből vér kezdett el folyni, ami eléggé arra utalt, hogy elvesztette a küzdelmet. Már éppen akarta volna megdicsérni Lyesmith-t, hogy jól oldotta meg a dolgot, amikor a férfi szavait hallotta meg, majd a fiatal nőét, hogy neki nem sok köze volt ehhez.
Saját maga igyekezett eljutni oda, ahol az eszméletlen vasember volt, hogy megpróbálja magához téríteni Stark-ot. Ha odajut, akkor a fájdalmai ellenére igyekszik leguggolni és először finoman megrázással felébreszteni a férfit. Ha ez nem megy, akkor próbálja levenni a férfi sisakját és megpofozgatni, hátha ez már elég lesz. Azt remélte, hogy vérre nem lesz szüksége, mert nem nagyon van itt olyan Tyra-t, vagy Lyesmith-t leszámítva, aki tudna neki adni. Vagy a haldokló Keris játszhatott még…
- Vincenzo, mi történne, ha az ellenség kezébe kerülne az a kő? – kérdezte.
Ezt nem ártott volna tudni mielőtt döntenek a kérdésben, hogy lemondanak-e róla vagy sem.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 20 Feb. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Meadow Kerr-Osborne – Vörös özvegy
SHIELD gyakornok, katonai hírszerző ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Thorhalla, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Ahogyan próbált Meadow felállni leginkább olyan érzése volt, hogy azon nyomban összeesik, annyira erős fájdalmai voltak. Valószínűleg a helység is megfordult vele és a fájdalomtól hányingere is lett. Ha így lenne, akkor igyekezett visszafogni, hogy ne hányja el magát. Nem nagyon tudta megállapítani, hogy mennyire súlyos, de talán megmarad, ha hamar kap ellátást. Mozogni is alig tudott, könnyű préda lehetett bárkinek, ha meg akarta volna ölni őt. A legnagyobb meglepetésére Nero kardja a falból egyenesen odarepült hozzá, hogy arra támaszkodjon. Ez elég nagy segítség volt, bár nem nagyon akart, vagy tudott volna hova menni ebben a helyzetben. Látta, hogy a kard eredeti tulaja nagyon nagy bajban volt, majd hirtelen a fejéhez kapott. Itt már sejtette, hogy mi kezdődött, de a kimenetel még kétes volt, aztán vége lett. Az ellenfelükből pedig dőlni kezdett a vér, nem kellett nagy tudomány, hogy ránézésre megmondja, hogy haldoklik. Ha lett volna ereje, akkor valószínűleg kitörte volna a nyakát.
Szóval nem a társnőjük tette, hanem a saját főnöke, roppant kellemetlen. Még ki sem múlt a másik, de Miller már a kőről beszélt. Szíve szerint hagyná a fenébe és vigyék az idegenek, annyit közel sem ért, amennyit már vesztettek, szinte a teljes bolygót. Neki pedig esze ágában sem volt ennél nagyobb árat fizetni már. De ezek előtt!
- Mi lenne ha a kő helyett inkább próbálnánk orvosi ellátást szerezni? Már nem azért, de én valószínűleg haldoklom és nem akarom itt feldobni a talpam sem pedig újra vámpírrá válni azért, hogy jól legyek… szóval örülnék ha mozognánk!
Arra nem volt ereje és mozogni se nagyon akart, hogy Stark felébresztésében segítsen, inkább a hátával továbbra is nekidőlt a falnak, hogy minél kevésbé kelljen magát tartania. Ha pedig elindulnak a többiek, akkor próbál velük lépést tartani.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 LzFfngV Éden - Page 21 YjRSSdg Éden - Page 21 Gheekir Éden - Page 21 9k6HwYJ Éden - Page 21 ZUBmiQn

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Tyranis Szer. 20 Feb. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Tyra Rel Brahe - Törpilla
Örökkévaló/kree hibrid, szuperzseni, számítógépszintű logikával, SHIELD gyakornok


Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Stephanie Miller, Meadow Kerr-Osborne, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: a vámpírok és Dracula!
egyéb információk:


Az elmúlt másodpercek, percek történéséből Tyra nem sokat észlelt, mert végig igyekezett a követ az irányítása alatt tartani azon módon, amit Nero mutatott nem is olyan sokkal korábban. Azonban végül mindez megtörtét, nem is tudta, hogy miért, hiszen ő maga nem vett részt a telepatikus párbajban. Csak a fájdalmat érezte a kezében, ahogyan a kő megégette és kiejtette a kezéből. A követ figyelte, ahogyan leérkezik a talajra és esetlegesen odébb gurul. Keris üvöltése után nézett a végig a többieken. Lényegében csak saját maga és Lyesmith úszta meg könnyebb sérülésekkel. A figyelmét a nagyon rossz állapotban levő Keris-re fordította, ahogyan a valószínűleges uralkodóját kérdezte. Ha tudott, akkor oda igyekezett menni a férfihoz, ha az még ebben az állapotban is támadni akart volna, akkor próbált a lány kitérni. Ha nem így történt, akkor próbálja a férfi vállát megérinteni, mintha csak lelket akart volna önteni belé, vagy felhívni magára a figyelmet. Igazából tényleg csak felhívni akarta magára a figyelmet.
- Én itt vagyok – mondta. - Noha nincsenek érzelmeim és nem is értem őket, és emlékek híján nem tudom, hogy mi köt önhöz, honnan ismerem… de nem hagyom magára. Nem fog egyedül meghalni, itt maradok ön mellett egészen a végéig.
Ezeket is érzelemmentesen mondta, de a logika azt diktálta, hogy ezt megtegye főleg, hogy nem volt már sok hátra a férfinak. Ha szükséges volt, mert fogyott a másik ereje, akkor segített neki lefeküdni a földre, hogy kényelmesebben legyen, saját maga pedig letérdel mellé. Azt olvasta, hogy ilyenkor az a legjobb, ha szép emlékekről beszélnek és idéznek fel, hogy a haldokló megnyugodjon. Nem volt túl jó ebben, de a leglogikusabbnak azt a kérdést érezte, amit végül hangosan kimondott:
- Milyen a világ, ahonnan származunk parancsnok? – kérdezte.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 0d2I0Mg Éden - Page 21 5I4437e Éden - Page 21 Rpq6rYY Éden - Page 21 GMustGd Éden - Page 21 TL5zR2h Éden - Page 21 WdfGPoa


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 03 Márc. 2019, 12:20

20:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne és Tyra Rel Brahe.

Stephanie és Tyra meglepően tapasztalhatják, hogy az égési sérülés a tenyereiken már el is tűnt… Talán ott sem volt, csak képzelték, vagy valóban ilyen gyorsan begyógyult, nem tudni. Eközben Stephanie sajnos nem tudja elérni Jeant, bár érzékeli az elméjét, de az annyira le van foglalva valamivel, hogy képtelen választ küldeni.

Hirtelen megremeg a teljes Éden, a padlótól a plafonig, minden szinten…

Jonathan ezalatt Vasemberhez támolyog, és amikor megérinti a páncélt, annak beépített számítógépes rendszere szólal meg.

– Azonosítva: Jonathan Miller, Különítmény-tag. Hozzáférés engedélyezve.

Ezzel Jonathan már bármit tehet a páncéllal, így könnyedén le is tudja venni a sisakot Tony fejéről. Ám hiába pofozgatja vagy tesz bármi mást, a férfi ijesztő, üveges tekintettel mered a semmibe, és alig hallhatóan motyog maga elé… méghozzá ismeretlen, idegen nyelven. Jonathan számára azonban feltűnhet, hogy ez a nyelv ugyanaz, amelyet az idegen katonák használtak egymás között…

Újra megremeg Éden, még keményebben, mint legutóbb. Mintha a kis csapat felett többen is felordítanának, köztük ismerős hangokkal…

Nero, még mindig szédelegve, a nyakát fájlalva, Jonathan felé pillant, miközben a vörös kőhöz lépdel, és felveszi azt. Így jobban megnézve, mintha őt is égetné, de láthatóan ő már ezt nem veszi magára, ami azt jelentheti, hogy sokkal több és nagyobb gyakorlata van a különös kristállyal, mint a többieknek.


Éden - Page 21 Nerov10 – Köhh, köhh… Hát, engem ilyenről ne kérdezz, Jon-Jon kuzin. De azt elnézve, mit vitt véghez hugi és Törpilla ezzel a kis cukisággal mindenféle gyakorlás nélkül… Nos, nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretném az ellenség kezében látni.

Ezután Nero inkább Meadow felé fordítja a figyelmét, helyeslően bólintva a lány szavaira, majd megindulva felé, hogy segítsen neki.

Ismét remegés, ezúttal már olyan erős, hogy a fiatalok alig bírnak talpon maradni, a helyiség fényei pedig villódzni kezdenek… Tony egyre hangosabban kántálja az idegen szavakat…

Keris utolsó perceiben elfogadja Tyra segítségét, és mintha még mosolyogni is próbálna a lányra.

Éden - Page 21 Kerr10 – Te… Heh… A halálom kell ahhoz… hogy tisztán lássak… Köhh, köhh… Hiba volt őt követnem… Nem nemes, nagylelkű uralkodó ő, csak egy zsarnok… Helyesen… köhh, köhh… helyesen tetted, hogy eljöttél, még ha nem is önszántadból történt így… Ne kérdezz a világunkról, felejtsd el… köhh, köhh… Ígérd meg… hogy soha nem térsz vissza hozzá! SOHA! Legalább… te legyél… szabad közülü--

Keris koponyája ekkor hangos, szaftos reccsenéssel repül apró darabkáira, jelentős részével beborítva Tyrát is. Ez egyértelműen nem a haldoklása miatt történt, még lett volna néhány perce, mielőtt teljesen kivérzik… Nem, valami más okozta ezt.

Illetve valaki más.

A rémálomnak még nincs vége. A felső szintről lassan lefelé süllyedve érkezik meg egy elképesztő erejű lény, aki már első érzésre és pillantásra is egészen más szinten van az amúgy szintén félelmetes Kerishez vagy Drakulához képest is.

A méretei körülbelül Hulkéval vetekednek, mind izomzatban, mind magasságban. Szinte alig visel némi páncélt, így nem kevés kilátszik a bőréből, amely feketés-sötétkékes színű apró fénylő foltokkal, akár az éjszakai, csillagos égbolt. A kevés páncélzata rendkívül egyszerű, sima fehér, mindenféle díszítés nélkül, és látszólag mintha egyetlen fegyvere lenne csupán, egy az oldalára csatolt, szintén fehér kard. A rémisztő férfi szemei élénksárgán világítanak, arca tökéletesen rezzenéstelen. Egész alakját egy szabad szemmel is látható erőtér borítja be, amely szinte második bőreként követi a mozdulatait.

Éden - Page 21 Gg10

Ahogy az ismeretlen lassú, kényelmes tempóban lebeg lefelé, a plafonon tátongó lyukon keresztül újabb lények érkeznek. Úgy áramlanak át rajta, mint a rovarok, elképesztő fürgeséggel, a plafonon és a falakon mászva vézna, szinte csontsovány testükkel. Legalább úgy hat-hét lehet belőlük, de talán többen is vannak még feljebb. Egyszerű, fekete bőrruhát viselnek, illetve gázmaszkokat, valamint fegyverekként mindegyikük mást és mást – van, aki lőfegyvert, van, aki kardot, van, aki lándzsát, van, aki mindet ezek közül. A kopasz, jéghideg tekintetű lények pillanatok alatt bekerítik a társaságot.

Éden - Page 21 Ravens10

A lebegő, nagydarab alak alig láthatóan Tony felé fordítja tekintetét, aki ekkor hirtelen feláll, még mindig a semmibe révedő tekintettel, és lassan Neróhoz fordul, egyik karját kinyújtva felé tenyérrel felfelé.

Éden - Page 21 01137 – Ké… rem…

Az eddig teljesen magabiztos Nero lábai és kezei mintha remegnének. Lepillant a kezében tartott vörös kőre, majd körbe a többiekre, tanácstalanul várva…

_________________
Éden - Page 21 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4350
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 04 Márc. 2019, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:40
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Jonathan Miller, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Hmmm, most vagy még megvolt valamilyen formában a vámpírságból eredő regeneráció, vagy pedig csak azt hittem, hogy sérült vagyok és az agyam játszott velem, mert a tenyerem sértetlen volt. Hurrá, akkor elmondhattam, hogy én vagyok a legjobb állapotban és még az agyam sem folyt ki a helyéről. Jean pedig nagyon foglalt, akkor újra, vagyis továbbra is támadás alatt voltunk, és bumm! Morcosan néztem fel, ahogyan újabb rengések következtek. Három is igazából, miközben nem sok minden más történt, mert mindenki egyszerre mozgott, már amikor tudott, addig én pedig azzal voltam elfoglalva, hogy Jeannek üzenjek. A rengések után egy hatalmas placcsanással robbant szét Keris feje, nem mondom, hogy vissza fogom sírni, mert nem, azt sajnáltam, hogy nem tudtam átállítani egy időre magunk oldalára, pedig roppant hasznos lett volna. Sajnálatos. Ezek után pedig egy minden eddiginél nagyobb ágyú jött be, lebegett és hozzá tartozó dögökkel. Vajon ez volt Ronan, vagy a másik? Nem számít igazából az biztos, hogy képes irányítani Tony-t, ami gond és még kedves bátyám is megremegett. Azaz komoly bajban vagyunk, nagyobban, mint amivel Keris esetében voltunk főleg, hogy távolról ölte meg őt és még a többiről nem is szólva.
- Megkapod, de ahhoz előbb nektek is bizonyítanotok kell, amit a főnökötök mondott – feleltem. – Kezdetnek, engedd el Starkot, vonjátok ki az összes haderőtöket a bolygóról, amit elvileg megtennétek, ha odaadjuk. Ha ezt megteszitek vihetitek a követ, átadjuk.
Közben próbáltam telepatikus üzenetet küldeni a többieknek.
~ Addig is időt nyerünk és kitalálunk valamit, amíg ezt megvalósítják ~ üzentem nekik. ~
- Úgysem élnénk túl, ha erővel akarná elvenni, szóval inkább éljünk. De mivel szeretnénk túlélni, ezért remélem megérti azt, hogy miért kérem azt, amit – néztem a másikra.
Remélem a blöff bejön és működni fog. Most lenne jó, ha a semmiből megjelenne a Mjölnir, Perun és Thor is és szétrúgnák a seggüket. A többiek eléggé harcképtelenek, így talán fél percig se húznánk, ha újra harcra kerülne a sor.

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 H3OqkUh Éden - Page 21 Cf4EQfc Éden - Page 21 TL5zR2h


Éden - Page 21 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A vér rabjai
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Ultimate Guru, @Meadow Kerr-Osborne, @Tyranis

Éden - Page 21 Zb6tDFk

Idő: 2013. június 3., hétfő, 20:35
Helyszín: Éden
Cél / Feladat: Megmenteni a Különítmény tagjait
Szövetségesek: Stephanie Lyesmith, Meadow Kerr-Osborne, Tyra Rel Brahe, Jean Grey, Steve Rogers, Clint Barton, Penge, Morbius, Petra Laskov
Ellenségek: Keris, a vámpírok, idegenek, Dracula!
egyéb információk:


Ahogyan odament Miller, hogy megnézze mi van Stark-kal eléggé aggasztó dolgokat tapasztalt. Szerencsére a páncél felismerte, így legalább tudta venni a sisakot a férfiról, azonban arra nem volt képes, hogy ezek után felébressze őt. Bár félig tűnt olyannak, mint aki nincs magánál, mert valamit mondogatott maga előtt.
- Valami gond van… valamiért az idegenek nyelvén besz… – kezdte volna mondani.
Ám ekkor hirtelen rázkódni kezdett a hely, elsőre még sikerült guggolva maradnia, de a bordáiba így is elég erős fájdalom hasított. Majd következett a második és végül a harmadik rázkódás is. A harmadiknál már nem tudott így maradni és ülő helyzetbe került a földre. Néhány pillanatra csillagokat látott a fájdalomtól, az meg csak tetézte az egészet, hogy ettől sűrűbben kellett volna vennie a levegőt, amitől újra csillagokat látott. Próbálta összeszorítani a fogatait és a kontrollálni a légzését, de nem volt olyan egyszerű az. Keris nem sokkal mellettük pillanatokkal később a halálát lelte és meg is érkezett az, aki mindezt okozta. A férfi átkozottul félelmetesnek tűnt a kinézetével és messze lerítt róla, hogy ez ellen annyi esélyük sincs, mint a parancsnok ellen lett volna. Nem volt kétséges, hogy már mindenki tudta, hogy itt van a kő, tehát a teljes bolygóról ide vonhatják az erőiket, ez egy olyan csata volt, amit sehogyan sem nyerhettek meg. Próbált felállni a nagy fájdalmak mellett, hogy legalább állva nézzen szembe az ellenséggel, a férfival és az őt követő féltucat lénnyel. Stark pedig közvetítette a férfi szavait és a követ kérte.
Lyesmith kezdett megint beszélni, igazából kellően jól húzta az időt, a többieknek intett, hogy hagyják a nőre a beszédet, ennél jobbat úgysem tudtak kitalálni.
- A szavunkat adjuk, hogy megkapják akkor a követ, csupán túlélni akarjuk ezt az egészet – tette hozzá.
Nem örült a vesztes pozíciónak, sem annak, hogy nem sok lehetőségük volt, de azt tudta, hogy nem akar harcolni, nem is tudnának ellene, az emberiség fennmaradása volt a legfontosabb, ahhoz pedig muszáj volt időt húzni és ha nincs más lehetőség, akkor átadni a követ. Örült volna valami fegyvernek, vagy Mahr-Vel-nek, meg Jones-nak ha itt lettek volna, meg az apjának, bárkinek…

felszerelés/egyebek:

Éden - Page 21 VQOcBY6 Éden - Page 21 Dp6D3Pl Éden - Page 21 JAhYcc2 Éden - Page 21 VeTFFJI Éden - Page 21 L7OMjpX Éden - Page 21 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Éden - Page 21 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Éden - Page 21 Empty Re: Éden

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

21 / 22 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.