Dzsungelek

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 17 Jan. 2018, 23:32

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Kissé meglep a jedi mester dorgálása, ami feltehetőleg arra irányult, ahogy a tudósok cselekedeteire reagáltunk. Egyszerre volt érthető és érthetetlen is számomra, hiszen ha korábban teszi meg mindezt, akkor még találó is lett volna, hisz akkor még komolyan fenn állt a düh helyzete, mostanra viszont már inkább a megoldást kerestem, mintsem a bűnbakot. Gondolom ez a kettősség az ami miatt nem igazán szereti egyik oldal sem a szürkéket, hogy úgy a fény, mint a sötétség jelen van. Így találó is az elnevezés.
A két nő veszekedése okán a jedi mesterrel kellett egyetértenem, hisz amennyiben helyesen és nem Birodalmi módon járnak el, úgy nem vonják őket felelősségre. Ezért is mondtam, hogy azt, hogy helyesen cselekedtek-e a tudósok, majd az arra szolgáló szerv elintézi. Ezért nem is vettem tulajdonképp részt a vitában.
Szerencsére az éjszaka nyugodalmas volt, így pihentebben és higgadtabban tudtuk elkezdeni a következő napot. Ébredés után rendbe szedtem magam, hisz mégis csak szenátorként vagyok jelen, így ehhez mérten kell kinéznem is. Persze arról fogalmam sem volt, hogy mégis milyen irányból fogjuk tudni megközelíteni a probléma megoldását, de reménykedtem benne, hogy gond nélkül megtaláljuk az utat hozzá.
- Esetleg van információnk arról, hogy hol van a legközelebbi település amely az őshonos lakossághoz tartozik? - teszem fel a kérdést csendesen, hiszen mégis csak jobb lenne elébe menni a dolognak, mintsem azt várjuk egy olyan helyen, ahol hónapokig nem láttak senkit, hogy megjelenjenek. Amennyiben van erről információnk így azt javaslom a csapatunknak, hogy inkább a településhez menjünk, ha pedig nincs, akkor marad a templom meglátogatása.

felszerelés:
Képességek, képzettségek:


_________________
Dzsungelek - Page 3 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Dzsungelek - Page 3 FUn312o
Dzsungelek - Page 3 6fZaEMM
Dzsungelek - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Jan. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. január 22. (hétfő)

” Failure means death, Admiral.”
- Darth Malak

Dzsungelek - Page 3 00120

A csapat végül összeszedte magát és el is indult a helyszín felé, ahonnan a leleteket elhozták a tudósok. Ami szinte azonnal nyilvánvaló lett, hogy a tudósok nem gyalogszerrel jártak a területre, mert nem voltak ösvények, így nehézkesebb volt a közlekedés, mert az utat a társaságnak kellett vágnia az indák, fák, bokrok közepette. Ráadásul ezen a napon igencsak fülledt meleg is volt, most már nem csak pusztán elektromos vihar dúlt a fejük felett, hanem felhők is megjelentek, ami roppant párássá tette a levegőt.
Olyan jó két óra kellett ezek miatt ahhoz, hogy a társaság megérkezzen az első romokhoz, amiket a tudósok említettek a feljegyzésekben.
Dzsungelek - Page 3 EuQHN33
Itt még csak kisebb falak, egy-két házból megmaradt fal, rom látszott, az erdő sűrűsödött beljebb, amerre a tényleges romok voltak az adatok szerint, bár azok jelenleg belevesztek a növényzetbe, árnyakba és még az innen látható romok is eltakarhatták őket. Hiszen az adatok szerint jó pár négyzetkilométernyi területet öleltek fel a romok.

statisztika:


Dzsungelek - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Morwen bólintott arra, hogy mennyivel lehetett rosszabb odakint, amihez képest a Birodalom is barátságos helynek tűnt. Amikor a rendszert és az adatokat ellenőrizték bent, akkor csak elmosolyodott Miin szavaira és megrázta a fejét.
- Nem tartozik bocsánatkéréssel – mondta. – Csak legközelebb próbálja meg, hogy nem az érzelmeivel dönt, hanem megismer mindent és csak utána hoz döntést. Tudom, hogy nehéz mindez, de ha mások is így tennének, akkor sok harc, félreértés elkerülhető lenne.
Kissé tanítóan, jedisen mondta, hogy mire is figyeljen Miin. Morwen még válaszolt Ravohra kérdésére is.
- Nagyjából ezer egységre van – mondta. – A Köztársasági helyőrség és a külsősök által épített „főváros” a legközelebbi ide. Minden más, amiről tudomás van nagyon messze van.
Végül el is indultak a megfelelő helyre, ezúttal közel sem volt olyan kellemes az út, mint ide fele, most már nem csak az elektromos vihar volt a zavaró, hanem a ténylegesnek is a közelsége. A levegő párás volt, ami miatt még melegebbnek érződött az idő, mint egyébként és nehezebb volt a levegővétel is némileg. Nem is beszélve arról, hogy itt nem volt járható út, saját maguknak kellett kitaposni és megtalálni a megfelelőt.
Végül pedig meg is érkeztek a romok széléhez, most már csak egyetlen jó kérdés merült fel, hogy külön-külön nézzenek körbe, hátha megtalálják az érintett részt, vagy pedig együtt a biztonságot szem előtt tartva. Ravohra-ra pillantott, hogy a nő mit is mond, révén az ő tisztsége volt az, hogy eldöntse mindezt. Bár, ha a többiek hangosan fogják véleményezni a dolgokat, akkor ő maga is elmondja hangosan, hogy személy szerint az együtt maradást pártolná, mert nem tudnak túl sokat a helyről.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Vas. 21 Jan. 2018, 13:40

Heiwanna Miin Klodov

Korra pillantok a válasza után, majd elmosolyodok rajta, hát igen, ő még nem beszéli a közös nyelvet se, így ha bármi miatt nem fordít a fordító, akkor meg van lőve ebben a csillagködben. Én még talán elbeszélgetek vele, ha felidézem a tanulmányaimat és az ott tanult nyelveket, amiket olyan túl sokat se használtam azért. Ez is csak egy szép gesztus volt csak, hogy fordító nélkül beszélünk a meggyőzendő féllel, így talán jobban meggyőzhető, főleg, ha ismerjük a szokásaikat is, és így nagyobb hatást is érhetünk el. Van mikor az ilyen apróságok azok amik többet segítenek, mint hinnénk. Miután már a sisak is rajta van, és úton is vagyunk szólok hozzá ismét.
-Csak annyit mondtam, hogy Barátságosabbnak látszol sisak nélkül – eresztek meg egy kedves mosolyt felé, majd előre nézve haladok tovább.
Útközben Ravohrara néztem a kérdése után.
-Egyenlőre úgy fest, hogy azt nekünk kell megtalálnunk, mert ha lett volna ilyen irányú információ, akkor jó eséllyel kikérték volna a helyiek engedélyét talán. – szólalok meg elgondolkozva egy kicsit, miközben az ég felé emelem a tekintetem nem egyszer, majd csak előre nézek kissé jobban elgondolkozva, hogy ha jobb idő lenne, mennyivel könnyebb lenne, egy kicsit elválva a csapattól keresnem, fentről, hogy talán onnét látok e valami olyat, ami alapján megtalálhatjuk a településeiket, amik a közelben lehetnek, ha csak nincsenek annyira jól álcázva, hogy nem vehető ki. Azonban az idő erre nem volt alkalmas, így ez egy elvetélt terv volt, már alapból. Felhős és párás levegő, ami annyira nem zavart egyenlőre legalábbis, de ha neki áll szakadni, akkor eléggé ázott lesz a csapat az már biztos, mire sikerül egy kis tábort felhúzni. Ahogy lassan elérjük a célt, úgy nézek körbe, majd a romfalakhoz sétálok végig nézve rajtuk.
-Mennyivel könnyebb lenne fentről végig nézni a helyet, és gyorsabb is – szólalok meg csendesen, miközben körbe nézve tekintetem keresi azt amit rejt elölünk a természet. Előveszem a feljegyzéseimet és bele olvasgatok.
-Szerintem keressük meg a fő templomot, és onnét kiindulva talán több lehetőségünk lesz. Főleg, ha figyeljük a nyomokat is, és akkor legalább megtudjuk, hogy járnak e mások is erre gyakrabban, meg talán utána követhetjük is azokat egy település felé. – mondom nyugodt hangon, majd indulok meg lassan arra amerre a következő nyomot látom, közben azért a talajt is jobban figyelve, hogy állat, vagy más nyomokat látok e. – Azért nézzünk fedettebb helyet is, ha a nyakunkba szakadna az ég, akkor legyen hova behúzódnunk is – teszem hozzá, a többiekre nézve, bár nem olyannak tűnnek a többiek se, akiknek nagy gondja lenne némi esőtől.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Vas. 21 Jan. 2018, 14:06

Ez az út már távolról sem bizonyult annyira kellemesnek, mint a táborhoz vezető utunk. Valószínűleg nem gyalogszerrel jártak a tudósok, mert ösvényeknek nyoma sem volt, így hát nekünk jutott a gyomirtás feladata. Ilyenkor nagyon jól jön egy fénykard, hiszen a lehető legegyszerűbben lehet vele lemetszeni az ágakat és indákat. Mire megérkezünk az első romokhoz, már rendesen ég a karom és eléggé fájnak a lábaim is. Keresek is egy jó kis helyet, ahová leülhetek és kifújhatom magam, közben szétnézek. Számomra nincs sok érdekes dolog itt, csupán néhány fal és ház maradványa, de egyéb semmi.  Gondolom nem ezért a pár kődarabért jöttek ide a tudósok, így valószínűleg mi is hamarosan tovább állunk. A romok mögött az erdő csak még sűrűbb, így egy igazi kihívás lesz, ha arra megyünk tovább. Bár ez nem szabadna, hogy problémát okozzon nekem, hisz jedinek készülök, így nem bukhatok el most és a közeljövőben se, mert akkor az egész életem hiába való volt és a testvéremet se tudom megmenteni. Ha az erő velem van, akkor továbbra se lesz semmi probléma és kibírom a további utat is.
- Most merre megyünk tovább, vagy esetleg még tanulmányozni szeretnétek a romokat?


Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 3 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 22 Jan. 2018, 09:01

//Bocsánat, de tegnap technikai problémám volt, nem volt egész nap netem, így nem tudtam kört váltani... pénteken lesz új kör, elnézést.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 25 Jan. 2018, 17:13

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Miin-re nézek miután megismételte a szavait azután, hogy felvettem a sisakomat. Bár szúrós tekintetem nem elég átható, hogy megérezze a sisak nem átlátható vízorján keresztül de lejjebb hajolok felé miközben megy tovább.
<- Azért ne terjeszd, nem vagyok barátságos. ->
Fűzöm hozzá majd visszaegyenesedek és haladok előre én is.
Végül mindenki elkészült és elindultunk a romokhoz amit a tudósok találtak meg. Az oda vezető út viszont nem volt kijárva, valószínű, hogy hajókkal jöttek így kénytelenek voltunk magunknak utat törni. Már amennyire én tudtam ezt úgy tettem is, törtem el az ágakat és tapostam le a füvet és gallyakat az útból el miközben haladtam, hogy a mögöttem jövőknek már sokkal könnyebb legyen a haladás már.
Végül el is érünk oda ahova szerettünk volna, viszont az egy nagy templom épület helyett amire számítottam egy egész település az erdőbe veszve fogadott minket, már amennyire látni lehetett azokat a sok zöld között. Az idő is egyre rosszabb lett körülöttünk, nem hiszem, hogy okos lenne sok időt itt kint tölteni majd azért.

<- Javaslom, hogy majd ne időzzünk sokat el idekint a vihar miatt. Nem lenne kellemes ha elkapna minket. ->Ez után pedig már csak az maradt, hogy amíg a többiek körbenéznek és keresgélnek én a szememet nyitva tartom a környezetre. Ha jól emlékszem akkor valami óriási szörnyek laknak itt egyébként. Bár biztos vagyok benne, hogy azok aztán nem fognak ránk lopakodni más még tudhat szóval inkább nyitva tartom a szememet esetleges felbukkanókra mint sem a terep csodálását folytassam.
Arra vannak a többiek. Azért remélhetőleg tényleg fel is fog valaki bukkanni és könnyedén megtudják majd a jedik beszélni is amit akarnak. Ez egy jó folyamat lenne.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 25 Jan. 2018, 23:19

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
A kérdésemre hamar meg is kapom a választ és csupán egy bólintással jelzem, hogy megértettem. Persze könnyebb lett volna, ha ténylegesen van egy település a közelben, de akkor vagy zarándokokról lehetett szó, vagy portyázókról. Esetleg az is lehet, hogy egy olyan csoportosulásról akik bár a bolygó őslakosaihoz tartoznak, de nem közösködnek velük. Vallási szekta vagy bűnöző banda. Amennyiben az utóbbi úgy nem olyan súlyos a helyzet, ha viszont az előbbi, akkor marad az egész változatlan.
Az út, a tegnapihoz képest, sokkal nehezebb volt. Feltehetőleg a vihar hatása, meg esetleg azé, hogy beljebb merészkedtünk a dzsungelbe, bár meglepő, hogy nincs kitaposott ösvény, főleg, hogy leleteket hoztak el arról a bizonyos helyről. Jó két órába telt így az út amíg eljutottunk a romokig. Lélegzetelállító a látvány, bár ebbe lehet a párás levegő is belejátszik. Első ránézésre nem úgy néz ki, hogy fosztogatás helyét képezné a hely, így valószínűleg a tudósok és régészek tényleg helyesen és előírás szerűen jártak el.
- Csak a nagyobb dolgokat tudnánk fentről megfigyelni, meg esetleg felfogni, hogy mekkora is a hely valójában. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a figyelmet is magunkra vonnánk. - szólalok meg Miin szavait követően. Persze segítene, ha a rendelkezésünkre állna egy csapat aki ezt meg tudja tenni, de az időjárás nem igazán kedvez most egy ilyen akciónak.
- A lényeg, hogy maradjunk együtt. Feltehetőleg olyan személyek támadták meg a tábort, akik járatosak a vadászatban, arról nem is beszélve, hogy itt ők vannak hazai pályán. - szólalok meg, miután ismét ráeszmélek, hogy az én szavam a döntő, legalábbis a jedi mester tekintetéből ezt veszem ki. Ehhez még némileg hozzá kell szoknom.
- Keressük meg a főtemplomot, vagy egy olyan épületet, ami hasonlít rá. Az előbb támad és utána kérdez stratégiát pedig csak azokra alkalmazzuk akik ténylegesen támadnak, ha lehet. - teszem még hozzá, hogy azért mégis legyen egy irányunk és valami amihez tartsuk magunkat.


felszerelés:
Képességek, képzettségek:


_________________
Dzsungelek - Page 3 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Dzsungelek - Page 3 FUn312o
Dzsungelek - Page 3 6fZaEMM
Dzsungelek - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 26 Jan. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. január 30. (kedd)

” The galaxy is ours to grasp. Let us reach!”
- Darth Marr

Dzsungelek - Page 3 00120

Igazából nem nagyon lenne könnyű fentről megejteni a körbenézést, hiszen mindenhol fák voltak, valószínűleg a tudósok is először műholdas és drone-s felvételekkel próbálkoztak, de nem feltétlen járhattak sikerrel. A romoknál is ez volt a helyzet a megérkezés után, hogy ott is minden a hatalmas és magas lombkorona alatt helyezkedett el.
A csapat nagyon gyorsan eldöntötte, hogy ideje lenne megkeresni a templomot, ahonnan a leleteket szerezték. A társaság indult is volna tovább, amikor hirtelen a semmiből zöldes köd lengte be a csapatot, majd a ködből energiaíjakkal rendelkező nyolc nő bukkant fel, körbevéve a csapatot, az íjakat pedig a társaságra szegezték. Aki értette a fegyverekhez, különösen Kor, az könnyedén rájöhetett, hogy ezek a fegyverek okozták az égési nyomokat a bázison. Az íjászokon egyforma vöröses ruha volt, fejükön csuha, de mindannyian nők, ez látszott. A ködből egy sokkalta díszesebb ruhájú nő lépett közelebb és pár méterre állt meg a csoporttól.
- Azt hittem, hogy a figyelmeztetés elég lesz, de úgy látszik, hogy a maguk fajtája semmiből sem tanul – mondta erős tört közös nyelven.
Dzsungelek - Page 3 HeknCKX

statisztika:


Dzsungelek - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Úgy tűnt Morwen számára, hogy lényegében házhoz jöttek, hiszen amint megérkeztek azok is feltűntek, akiket kerestek. A furcsa az volt, hogy az Erőben sem érezte a nők közeledtét, pedig valószínűleg figyelték őket. azt jó jelnek tekintette, hogy tudnak, legalább is a vezetőnek kinéző nő tud közös nyelven, így szót lehet majd érteni velük. Ő maga nem is mozdult, még csak a kezével sem a fénykardja irányába, ha észleli, hogy a Padawan így tenne, akkor int neki nem túl feltűnően, hogy ne tegye. Bízott benne, hogy nem fog harcra sor kerülni, ő maga megjárta a háborút, így felismerte, hogy ezekkel az íjakkal támadták meg a tábort, ahol megszálltak. Őt magát inkább az a kérdés foglalkoztatta, hogy mióta figyelhették őket és miért nem jöttek vajon elő korábban? De ez most nem az a pillanat volt, hogy ezt hangosan is megkérdezze, sokkalta inkább az volt a szükséges, hogy megpróbálja megakadályozni a harcot, illetve elő kellett volna készíteni a terepet a szenátorasszony számára.
- Üdvözlöllek! – köszönt és próbál meghajolni egy kicsit. – Mi nem azért jöttünk, hogy az ősi szent helyeiteket bemocskoljuk, megszentségtelenítsük. Hanem azért, hogy veletek, a vezetőtökkel beszélhessünk és a Köztársaság bocsánatát tolmácsolhassa Ravohra Tirgir szenátorasszony irányotokba.
Itt az érintett cathar-ra pillantott, hogy a nő mit is fog mondani, bár még abban eléggé bizonyos volt, hogy Miin is szólni fog valamit, hiszen amennyire ismerte őt, az ilyen helyzetekben nemigen tudott soha sem csöndben maradni. De talán ebben a helyzetben pont erre lett volna szükség.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Hétf. 29 Jan. 2018, 15:48

Éppen fel álltam, hogy befejezzem a pihenőmet, mikor hirtelen valami furcsa zöld köd vett körbe minket. Vajon honnan jöhetett ez a gáz? Remélem nem valami mérges növény halálos gázát lélegezzük éppen be. Nem sokkal később a ködből előbújik egy csapat dzsungellakó hölgy. Látszólag nincsenek túl barátkozós kedvükben, hiszen az összes nő ránk szegezi az energia íját. Lehet, hogy ők támadtak a tudósokra is és a számukra szent ereklyéket vitték el a kutatók, ha ez így van, akkor nem csodálkozok, hogy le akarnak lőni minket. Gondolom akkor most következik a terv azon része, hogy megpróbálunk szót érteni ezekkel a lényekkel, majd bocsánatot kérünk a kellemetlenségekért. A ködből közben előtűnik egy díszesebb ruhájú nő is. Valószínűleg ez lesz a vezér, legalábbis a ruhája különbözik a többiekétől, így biztosan valami nagyobb rangot tölt be, persze csak ha egyáltalán vannak náluk ilyesmik. Mindenesetre az örömmel hallom, hogy valamelyest beszéli a mi nyelvünket, de sajnos azt is érzem, hogy nincs igazán tárgyalgatós kedvében, így jobb, ha csak követem a mesterek utasításait. Avenay mester illedelmesen üdvözli a csapat vezetőjét, majd egy meghajlással fejezi ki tiszteletét, amit én is megteszek. Felvázolja neki, hogy valójában miért is vagyunk itt. Mindeközben a fénykardomra helyeztem a kezem, úgy, hogy lehetőleg ne lássák, hiszen, ha rosszra fordulnak a tanácskozás, akkor szükségem lesz a fegyveremre.


Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 3 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Jan. 2018, 08:13

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 02 Feb. 2018, 18:52

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Zöld füst jön elő a fák közül majd lassan elő is bukkannak alakok. Készen vagyok az ugrásra de nem szükséges mert nem támadnak meg minket. Ha tették volna akkor nem haboztam volna a viszonzásban. Így viszont nem volt szükséges. Végül egy főnök szerű is előkerült aki meg is szólit minket. A jedi mester persze rögtön ott van hogy elsőnek beszéljen hozzá, bemutatva a a szenátort, hogy majd ő fog beszélni. Felesleges körnek tűnik ez, de én nem értek ehhez egyébként szóval rájuk hagyom, hogy megoldják a politizálásukat és beszélgetésüket.
Nem kell sok időt eltöltenünk itt, hogy előbukkanjanak a helyiek. Elgondolkoztatja az embert, hogy miért esett nehezükre ezek előtt hónapokig nem felbukkanni. Nem lenne ez az egész probléma jelenleg. A fegyveremet bár leengedve a föld felé mutat nem fogok rest maradni ha támadnának még is csak. Az íjászoknál az az energia fegyvert okozta a nyomokat amiket láttunk a táborban is szóval biztos ezekkel kergették meg.
Minden esetre amíg a beszélgetést fojtatják én szemmel tartom a harcosokat. Bár nem tudom, hogy mire számítanak azzal, hogy beszélnek egymással. Nem mintha csak úgy azt mondanák, hogy semmi baj mert bocsánatot kért valami szenátor tőlük. Biztosan akarnak majd valamit cserébe. Remélem nem a fejünket.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 02 Feb. 2018, 18:58

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Az, hogy a megérkezésünkre egyből reagáltak szerencsés volt a célunk érdekében, habár annak nem örültem túlságosan, hogy egyből fegyvert fogtak ránk. Harcosabbik énem feltehetőleg már a fegyveremért nyúlt volna, vagy legalább valami támadóbb állást vett volna fel, ám ennek most közel sem volt itt a helye. Helyette csupán álltam egy helyben, magam mellett leengedett kezekkel, erőszakosság legkisebb jelét sem mutatva.
- Én is üdvözlöm önöket. - hajoltam meg illedelmesen, ahogy tanították, miután a jedi mester befejezte a mondanivalóját. - Sajnálom, hogy itt zavartuk meg önöket. Mint ahogy a jedi mester is említette, szigorúan csak tárgyalási szándékkal érkeztünk, nem áll szándékunkban kárt tenni a templomukban. - igazán reménykedtem benne, hogy most ténylegesen a hasznomra lesz minden amit valaha is tanítottak, arról nem is beszélve, hogy feltehetőleg azonosulni is fogok tudni a másik féllel, csupán csak azt kell figyelemben tartanom, hogy mi az, amit az én népem is tenne egy ilyen helyzetben.
- El tudnak kísérni egy olyan helyre, ahol lefolytathatjuk a tárgyalásokat? - nem igazán voltam meggyőződve arról, hogy szeretnék, ha sokáig a templomuk környékén lennénk, főleg azok után amik történtek. A környező helyeket pedig valószínűleg sokkal jobban ismerik, mint mi és bizonyára kerül egy olyan hely, ami megfelel számukra is arra, hogy a problémákat megbeszéljük és megkeressük a megoldásokat.

felszerelés:
Képességek, képzettségek:


_________________
Dzsungelek - Page 3 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Dzsungelek - Page 3 FUn312o
Dzsungelek - Page 3 6fZaEMM
Dzsungelek - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Pént. 02 Feb. 2018, 20:46

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem a többieket, hogy mit is mondanak, bár az tény, hogy a figyelmem nagyobb részét kapja meg a hely, régi romok, vajon mit mesélhetnek a népről, akik itt éltek és azokról, akik most itt lakhatnak? Azonban nem kell olyan sokat keresni, azokat, akikkel találkozni akartunk, és ahogy felbukkannak csak Korhoz lépek és ha csak mozdulatot látnék, hogy emelné a fegyverét egy látszólag lágy mozdulattal állítom meg. Azonban ő érezheti, hogy nem olyan gyengéden tartom, de nem nézek rá, hanem arra, aki még megjelenik, és felé fordulva lépek egy kicsit elengedve a fegyvert remélve, hogy Kor értette a nem épp gyengéd, de nem túl látványos utalást, majd hajolok meg én is.
-Üdvözlöm, és elnézésüket kérném, békével érkeztünk önökhöz, nem ártó szándékkal, így nincs miért tartaniuk tőlünk. Ahogy a Mester említette, szenátor asszony a kialakult helyzet miatt érkezett ide. – mutatok Ravohra felé, miközben nyugodt hangon beszélek, majd folytatom. – A részemről azért érkeztem, az önök bolygójára, hogy megismerhessem a helyi szokásokat, kultúrát, amennyiben a jelenlétünk nem teher az önök számára, és eme tudás felhasználásával segítsem azt, hogy a megszerzett tudást megosztva elkerülhessük az ilyes fajta félreértéseket, azzal, hogy az ide érkezők tudják, hogy mit nem szabad, és esetleg hova nem szabad menniük. – fejezem be végül, kedves, nyugodt hangon. Nem nagyon zavartatom magam a fegyverek miatt. HA nyugodt marad a helyzet, akkor Q’ayem se fog semmit se tenni, mert nem lesz olyan ok, ami miatt védenie kell. Ráadásul talán a helyiektől nem csak tudást kaphatok, hanem olyan italt is szerezhetek, amivel lekenyerezhetem Kort is, miközben Ravohra tárgyalhat nyugodtan.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 03 Feb. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. február 7. (szerda)

”Let another claim the throne. My place is on the battlefield.”
- Darth Marr

Dzsungelek - Page 3 00120

A Padawan odatudta vinni a kezét a fénykardjára, nem támadtak erre a nők, közben Kor is igyekezett szemmel tartani őket. Morwen után senki sem szólalt meg, csak végül Ravohra, aki összeszedte magát ahhoz, hogy belekezdjen abba, ami miatt küldték. Szerencsére megállta azt, hogy a fegyveréért nyúljon, így egyelőre mindenféle atrocitás nélkül kezdtek beszélgetni. Még végül Miin is hozzá tett pár dolgot, kedvesen, diplomatikusan. Bár az nagyon, de nagyon hamar kiderült, hogy a másik félnek esze ágában sincs tárgyalnia.
- Magukat nevezik intelligens és civilizált népnek? – kérdezte a nő. – Akkor hogy nem lehet megérteni, hogy nem… lesz… tárgyalás – tagolta, mint egy idiótának. – Egyetlen dolgot akarunk, menjenek el a bolygóról és vigyenek mindent és mindenkit innen.
Mivel sejtette, hogy ennyivel nem fogják beérni az idegenek, így
- A külvilágiak csak halált hoznak erre a bolygóra, gyilkolást, erőszakot, nem kérünk belőle. Nem akarjuk, hogy a bolygó a köztársaság része legyen, megvagyunk nélkülük – ekkor a kezével hanyag intő mozdulatot tett. – Menjenek, amíg még engedem!

statisztika:


Dzsungelek - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Morwen a beszélgetés közben lassan felnyúlt a homlokához és megmasszírozta. Ez így hosszú lesz, vagy éppenséggel nagyon rövid. Amiatt a tény miatt nem volt boldog, hogy a helyi őslakosok nem akartak a köztársaság részei lenni. A planéta évszázadok óta képezte a Köztársaság részét, nem lehetett csak úgy azt mondani, hogy már nem az. Főleg, hogy mennyi külvilági is lakott a felépített fővárosban. A legrosszabb az volt, hogy fogalmuk sem volt, hogy mennyi őslakó lehet a bolygón és azt sem, hogy mire képesek, mert az bizonyos volt most már, hogy valamilyen képesség birtokában vannak ezek a nők. Az Erőt tippelte volna a leginkább, abban lehet elrejteni önmagadat, de másokról nem tudott. Igaz az Erő szinte végtelen és bármit meglehet vele tenni, lehet, hogy olyan tudás birtokában vannak a helyiek, amit sem a jedik, sem a másik fél nem ismer. Emiatt is jó lett volna velük beszélni valahogyan. Azonban ehhez ezt el kellett érni és ez olyan dolog volt, amit igazából senki sem árult el szívesen.
Egyelőre azonban nem szólalt meg, mivel neki a Köztársaságot kellett volna védenie jediként és ebben a helyzetben nem volt teljesen biztos, hogy az lett volna a helyes és járható út.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 07 Feb. 2018, 00:00

Mivel nagyon rászokott a társaság, hogy 8 naponta ír 1x a 4 helyett… bevezetem a kövi körtől a Raten által kitalált szabályt, ami azoknak kedvez, akik írnak rendesen. Szóval, ha a játékosok miatt nem tudok írni, akkor az is körnek számít, így mindenki számára kimaradt körnek – aki nem írt ofc. Viszont aki írt annak a kimaradt és az azutáni kör is úgy számítódik, mintha írt volna (révén nem tud 2x írni, de mivel írt rendesen így beszámít). Ez talán ösztökéli a társaságot és igazságosabb lesz az 50%-os szabálynál is…

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 07 Feb. 2018, 18:28

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Elhallgatva tárgyalás nem lesz, sőt még megbeszélés sem. Az amit meg mond és viselkedik, minden arra viszi a következtetést, hogy már jó ideje egymás bögyében vannak az őslakosok és az ide költözöttek, akik a városokat is felépítették. Nem sokat tudok a történelemről,
bármelyik bolygónak is de annyi lejön nekem is, hogy nem most húzták fel a várost. Egy elviekben sokáig tartott kutatást folytattak a tudósok és hírtelen előkerültek az őslakosok habogva, hogy milyen idióták vagyunk "mi". Na szép, valakinek elgurult a gyógyszere. Vagy nem tudom. Lopok egy pillantást Miin-re majd a szenátor nőre, hogy most mit fognak összehozni ezekkel a megjelentekkel.
Egyértelműen harcot akarnak kiprovokálni tőlünk, meglepve vettek körbe minket, fegyverrel készen és ki tudja mennyi lehet még elbújva az erdőkben. Tényleg csupán annyit tudok mondani,
hogy ha nekik ez ennyire fontos és érzékeny akkor hol voltak az elmúlt ki tudja hány évben míg létrejöttek a városok és a többi. Na mindegy, én ehhez nem értek, úgy érzem, hogy sosem értettem is hozzá így inkább ráhagyom a hölgyekre a beszélgetést. Én meg a markomban tartom a fegyveremet, ugrásra készen a lábaimat, hogy ne legyen elvesztegetett idő, ha kell akkor rögtön Miin előtt tudjak teremni, takarni a veszélytől és kivinni ha csata alakulna ki. A prioritásom az ő biztonsága, a többiek meg elintézik azt akit akarnak. A jedik úgy is a szenátor miatt vannak itt,
bizonyosan képes kettő megvédeni egy harmadikat.
Persze remélem, hogy nem fog sor kerülni erre. Amennyiben pedig távozásra hajtják a fejüket a szenátor és Miin akkor meg megyek majd utánuk, azért szemmel tartva a fegyvereseket.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 09 Feb. 2018, 20:11

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
A nő szavaira kicsit ráncoltam a homlokom, bár ezt feltehetőleg a szőrzet eltakarta, de semmi más jelét nem adtam annak, hogy zavarnak a szavai. A makacsságuk rendkívül zavarba ejtő, viszont valamilyen szinten meg is tudom érteni. Feltehetőleg az én népem is hasonlóan fogadta legelőször a Köztársaságot, mégis képesek voltak elfogadni, pedig bizonyos vonásokban jobban hasonlítunk az állatokra, mint egyes fajok a galaxisban.
- Megértem a szavait és érzéseit, asszonyom, és nagyon sajnálom, hogy így gondolja. Viszont feltételezem tisztában van vele, hogy ahogyan ön is ragaszkodik az elveihez és népéhez, amit képvisel, úgy én is ragaszkodom az elveimhez, a köztársaság elveihez, a népemhez és a köztársaság összes népéhez, és ezt képviselem. - szólaltam meg, miután kisimultak a homlokomon a ráncok, és szépen lassan mosoly is megjelent az arcomon. Ugyan azt az izgatottságot élveztem, mint bármelyik olyan esetben, amikor méltó ellenfélre találtam, akár fizikai, akár mentális harcokban.
- De legyen így, ha máshogy nem tudjuk megoldani a dolgot. - a mosoly most már elég szélesre húzódott, legalábbis én már nagyon úgy éreztem, miközben a terv a fejemben lassan megszületett. - A legjobb harcos önök közül, a legjobb harcos ellen közülünk. Halál kizárva. Ha az ön harcosa győz, akkor a kis csapatunk elmegy és minden erőmmel és befolyásommal azon leszek, hogy az ön bolygójuk semleges terület legyen a köztársaság szemében, amennyiben a mi harcosunk győz, úgy elkezdjük a tárgyalásokat a béke érdekében. - roppant kíváncsi voltam, hogy mégis milyen reakciót vált ki ez a felajánlás a nőből, aki jelenleg az ellenfelem egy mentális párbajban, ugyanakkor nagyon reménykedtem abban, hogy nem kapok egy rettentően nagy nyakleves a közelemben levő jedi mestertől egy olyan terv miatt, amit ráadásul senkivel sem beszéltem meg és biztosan magában hordozta azt, hogy valaki meg fog sérülni közülünk. Igaz, hogy jelen helyzetben nem volt lehetőség kupaktanácsot tartani. Az pedig egy teljesen más dolog, hogy amennyiben be kell tartanom az ígéretet amit tettem, akkor mennyire leszek elegendő ahhoz, hogy mindezt elérjem.

felszerelés:
Képességek, képzettségek:


_________________
Dzsungelek - Page 3 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Dzsungelek - Page 3 FUn312o
Dzsungelek - Page 3 6fZaEMM
Dzsungelek - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Szomb. 10 Feb. 2018, 12:14

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem a vezetőjüket, és néha oldalra pillantva a többi nőt, majd vissza a vezetőre, miközben nyugodtan hallgatom azt amit mond. Valahogy nem lep meg azon álláspont amit képvisel, és nem is okolom érte egy kicsit se. Az már most látszik, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hogy meginduljon eme tárgyalás, és közelebb is jussunk ahhoz, hogy békés megoldásokat keressünk.
-Elnézést kérem, ha rosszul tudom és javítsa ki a tévedésem, ha így lenne… – kezdek bele eléggé nyugodt hangon, kedvesen - …csupán pár éve élek eme csillagköd szép világában, azonban ha jól tudom, az önök bolygóján a Köztársaság népei is egy ideje itt élnek. – figyelem a vezetőjüket, és remélem, hogy ad esetleg olyan választ is amin segít tovább lépni, ha kioktat az se baj, azonban nem tűnik megoldhatatlan eme helyzet, csak egy kis idő kell és higgadtan… Ravohra felé pillantok szavai hallatán …átgondolni…
Legszívesebben egyik mancsomba temetném bele a pofim, ahogy hallom amit mond, majd próbálok hozzá jó képet vágni és úgy, hogy ez nem lep meg annyira. Kor felé pillantok egy kis fejrázással, majd végig nézek a csak nőkből álló csapaton, és valahogy azaz érzésem van, hogy közüllünk nem lenne sok esélye senkinek se Morwent leszámítva.
Kor jó harcos, de inkább lövész, Ravohra se harcol rosszul, de azért a múltkori alapján nem érzem azt, hogy itt esélye lenne, a padawan is eléggé fiatal, na és a végén meg jó magam, aki bár fizikai erővel lehet lenne esélye, de harci tapasztalatom és kiképzésem is ilyen téren kimerül kb az önvédelemben, ami ide esélytelen, még akkor is ha…
Ennek alapján egy kicsit elhamarkodott döntésnek éreztem, azt amit Ravohra tett, és ennek lesz következménye is, ha sikerrel járunk, ha nem, akkor Morwennek biztos lesz egy-két szava. De ezzel majd utána foglalkozunk, egyenlőre csak arra kell figyelnünk, hogy most menjenek a dolgok jobb mederbe, bár ha most belemennek ebbe és elbukjuk, amire azért nagy esély is van, mert nem tudunk róluk kb semmit se, azon kívül, amit láthatunk most is, és ezek alapján elég jól felszereltnek és képzettnek is tűnnek.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 11 Feb. 2018, 00:00

Dzsungelek - Page 3 Tdh39XzHidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. február 15. (csütörtök)

” Death before surrender. But today is not our day to die.”
- Darth Marr

Dzsungelek - Page 3 00120

Egyelőre szerencsére nem pattant ki az agresszió, így még Kor-nak sem volt dolga azzal, hogy támadjon, ahogyan Dendarid-nak sem. Végül Ravohra volt az, aki egy igencsak merész ötletet hozott fel. Ami igazából abból, amit eddig láttak roppant helytálló volt, hiszen a nők harcos népnek tűntek, a harcos népeknél, törzseknél pedig bevett szokás, hogy így oldjanak meg egy-egy konfliktust. Sok holoregény témáját is adták ezek már. A nő felvonta néhány pillanatra a szemöldökét, majd az ajkain egy mosollyal bólintott.
- Legyen, de csakhogy tudd, a hímek nem harcosok – szögezte le, majd Miin felé fordult. – Sokáig ki nem mozdultak a városukból és nem léptek be a területeinkre.
- Azt hiszem, hogy én vagyok az, aki a legerősebb harcos innen – mondta Morwen, bár nem örömmel.
Tiltakozni nem hagyott senkit, a köpenyét levette, a fénykardjait pedig átadta Dendarid-nak.
- Én leszek az ellenfél – mondta a nő.
A felek pedig felálltak egymással szemben, Morwen kezdte a támadást, de mire odaért volna az ellenfélhez az a levegőbe emelkedett és egy zöldes aura vette körbe. Minden erőérzékeny érezte a hihetetlen erő sötét oldal jelenlétét a nőben, majd a kezeiből villámok csaptak ki, amik könnyedén kihatoltak a pajzsból, és pontosan mellkason találták a kitérni próbáló jedi mestert.
Dzsungelek - Page 3 PpV1sBE
Morwen több métert repült, majd a hátával egy fának ütközött, és eszméletlenül, füstölögve terült el a földön. Az ellenfele lassanként ereszkedett le a földre, amint a lábai a talajt érték a pajzs is eltűnt.

//Mivel Morwen volt messze a legerősebb, így ebben a körben letudtam az egészet.//

statisztika:


Dzsungelek - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Morwen felsóhajtott azon, amit Ravohra mondott, volt egy olyan érzése, hogy ennek nagyon, de nagyon nem lesz jó vége. Már csak azért sem örült, mert ő maga volt innen a legjobb harcos és nem igazán volt a legjobb döntés, hogy mások helyet dönt csak úgy a szenátorasszony, kivéve ha saját maga akart volna harcolni. Amit nem nagyon hitt, hiszen még arra sem volt képes, hogy az érzelmeit uralja, vagy éppen elrejtse erőhasználói mivoltát. De azt sem akarta, hogy vagy a nő, vagy Miin legyen az, aki megsérül, vagy rosszabb egy harc közben, mert gyengébbek.
- Azt hiszem, hogy én vagyok az, aki a legerősebb harcos innen – mondta, bár nem örömmel.
Ellenkezést nem tűrt el ebben az esetben, a köpenyét levette és a fegyvereit a padawannak szándékozott átnyújtani, majd immáron fegyvertelenül sétált közelebb a másik nőhöz. Tisztelettudóan hajolt meg felé, majd neki is látott annak, hogy kivitelezze az első támadását. A támadás közben már érezte a zavart az Erőben és azt a hihetetlen nagy hatalmat az Erő sötét oldalán, ami a nőből áradt. Megtorpant néhány lépésnyire a pajzstól és igyekezett volna védekező Erőképzettséget használni, de ebben a pillanatban a zöldes erővillám telibe találta, már ekkor elvesztette az eszméletét, így már azt sem fogta fel, hogy a fának csapódik…

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Giodibi Hétf. 12 Feb. 2018, 15:16

Izgatottan figyelem, hogy mit fogunk tenni ebben a helyzetben, amikor meglepő módon a nők elengednek minket. Nagyon meglepődik, hiszen teljesen úgy gondoltam, hogy csak a testükön keresztül szöveggel mehetünk haza, de úgy tűnik, nem annyira gonoszak, mint azt elsőre hittem.  Már fordulnék is sarkon, hogy végre elhagyjuk ezt a bolygót, hiszen már tudjuk vagyis gondolom, hogy ezek a nők támadtak rá a tudósokra, így nincs más dolgunk, mint megmondani, hogy ne háborgassák ezt a helyet. Ravohra mester egy eszelős ötlettel áll elő, méghozzá azzal, hogy harccal intézzük el a konfliktust. Talán a fejébe szállt ez a sok pára, de inkább nem szólok semmit, mert az én szavam ebben az esetben nem sokat számít. A még őrültebb ebben az egészben, hogy látszólag az egész ötlet ellen rajtam kívül senkinek sincs kifogása. Morwen mester vállalja el a párbajt és átnyújtja nekem fénykardját, amit készségesen meg is őrzök neki. A mester ellenfele, hirtelen a levegőbe emelkedett és használni kezdte a sötét oldal erejét, legalábbis az árad belőle. Villámcsapásokkal pillanatok alatt legyőzte a mestert, így remélhetőleg mindenki számára egyértelművé vált, hogy nem érdemes kikezdeni velük és induljunk vissza a hajóhoz. A hatalmas erő láttán hatalmába kerít a félelem, hogy vajon még mindig elengednek-e minket vagy végeznek velünk.


Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Dzsungelek - Page 3 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Szer. 14 Feb. 2018, 16:05

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem az eseményeket csendesen, hogy most mi is fog történni, majd mikor választ kapunk, akkor még jobban kimutatkozik a nemi elhelyezkedés a törzsükön belül, aztán a válasz, amit kapok érdekes, de nem olyan dolog, ami nem lett volna egyértelmű. Előbb berendezkednek egy új bolygón, majd elkezdik felderíteni. Egyenlőre azonban nem szólok közbe, csak figyelem, ahogy Morwen megy párbajozni. Közben Ravorhrára nézek, majd a párbaj felé, ami igen csak hamar véget is ér. Nem volt túl nagy csata, és bár belül úgy éreztem, hogy a Mester meg se erőltette magát, de az látványos lett, hogy az ellenfele nem finomkodott kicsit se.
Miután Mester a fán nyekken Ravohra felé fordulok.
-Mikor is szeretnéd közölni, a helyi köztársaságiakkal, hogy csomagolhatnak? – teszem fel a kérdést kedvesen, majd lassú mozdulattal lököm el magam a talajtól, ha kell kikerülve a többieket, ha nem akkor csak Morwen felé egyenesen. Bár nem finomkodok annyira az erőmmel, hogy odaérjek a lehető leggyorsabban, és megnézhessem milyen állapotban van a Mester. Ahogy elérem, és senki nem állít meg, akkor leguggolok mellé és, ha úgy tapasztalom, hogy él és csak eszméletlen, akkor óvatosan végig tapogatom lassan sérüléseket keresve, legalábbis az égési seben kívül, ami törésre utalna, vagy bármi hasonlóra, mielőtt megpróbálnám egyáltalán óvatosan megmozdítani, vagy felemelni. Ha úgy ítélem meg, hogy nincs komolyabb sérülése, akkor hátát, nyakát megtámasztva nyúlok alá, majd emelem fel karjaimba tartva lassú, de könnyed mozdulattal, azonban, ha úgy ítélem meg, hogy lehet más baja is, akkor hagyom még a fa mellett, mellette guggolva, és nézek vissza a kis társaságra, de főleg a helyi nőre.
- Még egy kérdésem lenne, mielőtt újfent távozásra szólítana minket – szólalok meg kedves nyugodt hangon, miközben rezzenéstelenül tartom Morwent.
- Esetleg az itt élő köztársaságiak nem vették észre a jeleket, amik azt mutatták, hogy ez már az önök területe? – teszem fel a kérdésem, majd Kor felé nézek elgondolkozva egy kicsit.
-Q’ayem, kérlek, egy kicsit a padawannal együtt hagyjatok magunkra minket. Hamarosan utánatok indulunk mi is. – hangom továbbra is nyugodt, miközben figyelem a nő csapatot. Talán ha nincsenek itt férfia, akkor talán kicsit könnyebb lesz a beszélgetés, ha még egyáltalán lehetséges.


”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 15 Feb. 2018, 00:00Hidegháború – Az éj leányai

Dathomir – Dzsungel


Résztvevők: Ravohra Tirgir, Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Dendarid Tefle


és Morwen AvenayKövetkező körváltás: 2018. február 19. (hétfő)

”Demand: Are. We. There. Yet?”
- HK-55

Dzsungelek - Page 3 00120

Morwen szerencsére rendben volt, a tarkóján lesz egy nagyobb púp, és zúzódott a háta, de semmi egyéb, nyugodtan felemelhető volt. Ezt Kor, ha akarta, akkor megtudta állapítani az elsősegély szakértelmével. Szerencsére könnyű dolga volt, hiszen a nő teste nagyon hasonlított az övére. Miin-nek azonban nem volt már alkalma a nővel újra beszélni, mert ahogyan feltűnt úgy tűnt el a társaság a semmiben.
Mivel itt már nagyon nem volt mit tenni, így jó eséllyel a társaság visszaindul és Miin viszi Morwent. Így kicsit lassabban érnek vissza ugyan, de visszaérnek, ott pedig a sérült jedit is ágyba tudják tenni, aki még mindig eszméletlen volt.
Nem ez volt azonban az egyetlen meglepetésük, ugyanis amikor visszaérkeztek a bázis udvarán egy tetovált, vagy kifestett arcú, vörös ruhás fiatalabb nő várakozott. Egy olyan, mint akiket korábban láttak.
- Beszélnem kell veletek, de nincs sok időm, az Anya nem tudja, hogy eljöttem – mondta.
Az ő kiejtése nem volt tört, folyékonyan beszélte a közös nyelvet.
Dzsungelek - Page 3 E9pwYlZ

//Bocsánat, hogy rohantam, de nem akartam köröket vesztegetni…//

statisztika:


Dzsungelek - Page 3 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az éj leányai
Morwen Avenay
Jedi mester, Jedi Tanács tagja


Játékostárs(ak) neve: Heiwanna Miin Klodov, Ravohra Tirgir, Q'ayem Kor és Dendarid Tefle


~ Helyszín: Dathomir, romok ~
kép:

Egy ideig, nem is tudta, hogy meddig csak a teljes sötétség volt, igazából azért sem tudhatta, mert számára néhány pillanatnak tűnt az egész. Mikor kezdett magához térni már eljutottak a hangok, a hőmérséklet és érzések a tudatáig. Lassanként az elméjében is összeállt mindaz, ami történt. Megérezte azt, hogy az íjászok nem voltak élőlények, egykor azok voltak, de most az erő sötét oldala mozgatta őket, itt megtorpant, ekkor érezte meg azt is, hogy a nőből hihetetlen nagy erőben árad a sötét oldal ereje. Érezte, hogy az összes izma görcsben volt korábban, de még mindig sajogtak, ahogyan a feje is. A sokkolás kellemetlen mellékhatása, bár azt nem tudta, hogy a háta végig miért fáj. Lassanként kezdte összetenni, hogy mi is történt, hogy sokkolták és itt képszakadás, valószínűleg a hátára eshetett, de az álla is fájt némileg. A fejéről nem beszélve. Lassan nyitotta ki a szemét, amit be is csukott gyorsan, mert a fény nagyon zavarta. Kellett pár pislogás, amíg képes volt megszokni. Mondjuk nem sokat segített. Igyekezett körbenézni, hogy hol van, majd felülni. Könnyedén meg is ölhette volna a nő, ha akarja. Furcsállta, hogy mindez nem történt meg, pedig sötét oldal volt benne. Ha a többiek ott voltak körülötte, akkor meg is szólalt. Ha volt ott valaki mellette, akkor szólalt meg.
- Mi történt? – kérdezte kissé lassan még.
Igyekezett felállni, amint ezt megtette kinyújtóztatta az izmait.
- Remélem nem hagyták csak úgy elmenni… ha igen ebből itt mészárlás lesz, ami nem megengedhető.
Nem megrovó, vagy efféle volt a hangja, sokkalta inkább reménykedő, bár amit láttak a nőből nem nagyon hitte, hogy bárki hozzá mert volna szólni a későbbiekben a harc után.
Ha azonban nem volt vele senki, akkor igyekezett megkeresni a többieket.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 17 Feb. 2018, 22:49

>> Q'ayem Kor, Testőr/szerelő
>> Játékos társak: RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, DENDARID TEFLE és MORWEN AVENAY
>> Kaland: Hidegháború AZ ÉJ LEÁNYAI
Felszerelés:

Feljön a lehetősége, hogy az egész szituációt rendezzék le egy-egy elleni harccal a legjobb harcosokkal. A megjegyzésére nem reagálok semmit, hogy nem tartja a "hímekek" harcosnak csupán a saját törzsének a férfiait írja le. De ha felkérnének se egyeznék bele a harcba. Persze ilyesmire nincs is szükség mert a jedi rögtön előlép, hogy majd ő mert ő a legjobb közöttünk. Nincs semmi fogalmam se róla, hogy ő vagy bárki más mennyire képes harcra nem is érdekel annyira.
Az egész harc gyorsan le is folyik, a jedi rohamát a mellkasába csapódó villámok zárják rövidre majd repül is el hátra. Ennyit a legjobbról közülünk. Ezt követően készen arra, hogy most mészárlást is rendeznek esetleg figyelek de csak eltűntek, a jedit megvizsgálva pedig meg is tudom állapítani, hogy semmi olyan baja nincsen ami miatt ne tudnánk elvinni innen vagy megmozdítani. Végül is vissza indultunk mivel már nincs itt senki és maradni sincs értelme ahogyan se a jedit nem tudjuk ellátni és a meccs értelmében a kis bolygót feltett fogadást is elvesztette a szenátor asszony így hamarosan távozni is kell majd a bolygóról ha csak nem akarnak mindenkit megölni, hogy maradhassanak. Minden esetre lehet nem árt majd bezsákolni nagy mennyiséget a helyi italból ahogy kétlem a készítését fenntartanák ha a köztársaság kivonul.
Miután visszaérünk és Miin a cipelés végén le is tudja majd fektetni és valaki még el is fogja tudni látni ha kell, a megvizsgálása egy dolog a jedinek, de a villámok és csapódás okozta sérülésekkel nem tudok mit kezdeni, ha a hátán voltak sérülések a fának csapódás után mint horzsolások vagy vágás akkor azokat a sebeket eltudom látni neki ha más nem tudja.
Ha a nő akkor jelent meg mikor megérkeztünk viszont akkor ő rá figyelek fegyverrel készen. Ezek az előpattanásai a népnek igazán zavaróak és nyugtalanítóak, inkább szemmel tartom mint sem felkészületlenül érjen.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Shadow Vas. 18 Feb. 2018, 12:14

Heiwanna Miin Klodov

Az út kicsit hosszadalmasabbra sikeredik, ahogy haladunk visszafelé, de nem is erre figyelek, inkább a mancsimban lévő mesterre, elgondolkozva, furcsán csendesen talán, de most nincs kedvem nagyon beszélni egyenlőre, csak haladni előre a táborhoz, majd mikor elérünk oda, akkor látom az ott lévő helyit, de egyenlőre elviszem a szobába a mester és ott lefektetem. Mellette maradok a kis elsősegély csomagban keresve valamit, amivel elláthatom a sebeit, ha más nem akkor legalább átmenetileg, míg nem egy orvos vagy orvos droid meg nem tudja nézni.
Talán egy kicsit gyötör a bűntudat, hogy nem avatkoztam közben, de úgy se tehettem volna sok mindent most, így jelenleg csak várok, majd mikore Morwen magához tér lágyan a vállára teszem a kezem és lent tartom.
- Csak lassan, Mester, kemény volt az a becsapódás – mondom csendesen nyugodt hangon, de ha nagyon ellenkezik akkor hagyom, hogy felkeljen.
- Ahogy jöttek úgy távoztak – válaszolom szokatlanul röviden, majd veszek egy mély levegőt. – Nem… valóban nem… de van itt egy aki talán jobb tárgyaló is lesz - az ajtóhoz sétálok és kinézek rajta. – Ravohra döntése bátor volt, talán túlságosan is, de nem ítélkezem, itt ő a diplomata és nem egy messziről jött idegen, de talán most a szenátor fog belőle jobban szólni és nem a harcos… - ezzel meg is indulok kifelé, ha igényli, akkor támogatom a Morwent, ha nem akkor csak mellette haladok a helyi nő elé, és ránézek kedvesen.
- Beszélj kérlek, és remélem, hogy többre jutunk, mint az Anyával, így elkerülve a fölösleges veszteségeket.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 19 Feb. 2018, 07:12

//Bocsánat, most miattam nem volt új kör, nem éreztem magam túl jól és hamar feküdtem, így csak pénteken lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungelek - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dzsungelek - Page 3 Empty Re: Dzsungelek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.