Az Új Parlament épülete (Somerville)

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Haward Maximoff Szomb. 17 Dec. 2011, 13:40

Hát ez nagyon nem jött be és a figyelemelterelés helyett felbőszítés lett cselekedetem eredménye. Kár! Pedig olyan jól kifundáltam. Na jó, ideje lesz akkor más tervet keresni, mert ez az undorító dög csak morcosabb lett, mint volt, amikor megjelent. Egy dolgot viszont nem tudok kiverni a fejemből. Egész értelmesnek tűnik. Szinte már zavaróan. Ekkor gyullad fel fejemben ismét az a bizonyos lámpa. Hát persze! Ha van annyira intelligens, hogy ennyire megérti gazdája helyzetét és segíteni próbál rajta, akkor azt ellene is lehet fordítani egy keményebb szituációval. Ha a segélykérést megértette, ezt is meg kéne neki. Ezért hát hátrálok tőle egy pár lépést, csak hogy ne nagyon maradjunk egymással támadási távolságban, majd egy hirtelen mozdulattal megpróbálom magam elé rántani a királynőt. Ha sikerült, elkapom annak a torkát és erősen szorongatni kezdem. Na jó, ez túlzás, nem fogom elkezdeni fojtogatni, hisz nem megölni akarom (egyelőre legalábbis), hanem csak arra várok, hogy látszódjon rajta a félelem. A közelgő halál érzése. A nyakát szorongatva, erősen magamhoz szorítom, hogy béklyóban tarthassam és ne tudjon szabadulni. Mert ha tervem beválik, akkor a kutya nem fog tudni mit tenni, hiszen gazdijának élete a kezemben van, és én ezt a tudtára is adom.

- Egyetlen moccanás, mindegy melyikőtök részéről, és őfelsége kissé hamarabb kerül leváltásra a tervezettnél.

Szólok fenyegető és magabiztos hangon.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 18 Dec. 2011, 10:13

2046. szeptember 27. 08:20; csütörtök reggel – Új Parlament épülete (Somerville)

Résztvevők: Judy Huniver-Frost, Lorna Howlett, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez és Yusuf Azeem Omni
Yusuf-ot továbbra sem vette észre senki, mert a fiatal férfi nem szólalt meg. Ő pedig látta, hogy az ajtónyitás után a többek nem igen gondolkodtak, csak egyszerűen nekitámadtak Magneto-nak. Eközben Andrew talált magának fegyvert, egy nagyobb fakarnist, ami az ajtó mellett állt.
Először Manó támadott Magneto-ra tűzlabdával, de Magneto csak kinyújtotta a kezét és egy láthatatlan mágneses erőtérben megakadt a tűzlabda. Ahogyan Zyro is támadt rá, illetve Lorna próbált ráugrani Magnusból minden irányba mágneses hullám csapott ki, akik a folyosón voltak, azokat csak a földre lökte a hullám, de akik már a teremben voltak, azokat métereket csapta hátra és erősen a falnak lökte.
- Tényleg azt hittétek, hogy legyőzhettek? – kérdezte az idős mutáns.

Résztvevők: Haward Maximoff, Lady Melissa Boltagon, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, David Ethan és Daniel Hamilton
Melissa nem tudott kiszabadulni és ahogyan Haward a torkát kezdte szorongatni Lockjaw nyüszítve ugyan, de végül kiengedte a párost a helységből, de elindult lassan távolság tartva utánuk. Haward azonban nem jutott messzire, mert fekete füst kezdett előtte nem messze a folyosón kavarogni, majd egy villanás után egy kisebb csoport jelent meg előtte, a Bosszú Angyalok másik fele és három idegen velük.

A villanás után a csapat egy folyosón találta magát, határozottan a parlament épülete volt már. Velük szemben pedig Magneto unokája állt és túszként tartotta fogva Attilan királynőjét.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Vas. 18 Dec. 2011, 12:59

A tűzgolyó smafu Magszinak, ráadásul erősen a falnak is csap, a mágneses erejével. Mondtam már, hogy utálom a fejét ennek a majomnak. Dühösen bányászom ki magam a falból, szerencsére, talán nem különösebben sérültem meg, Lorna meggyógyítja magát, Zyro meg tud alkalmazkodni. Legalábbis remélem.
-Nem nem gondoltuk, de egy próbát megér!-
Kiáltom felé, miközben a levegőbe ugrok és előtte próbálok földet érni, hatalmasat zúzni a földre, hogy kibillentsem az egyensúlyából, majd tűzből két kardot létrehozva, tovább lendülve a vállaiba vágni. Persze ezt is kivédi, de talán a többiek a háta mögé tudnak jutni és onnan támadni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Henry White Vas. 18 Dec. 2011, 14:01

Újabb teleportálás, és máris ott vagyunk ahonnan el lettünk hozva. Velünk szemben, pedig Magneto unokája, amint Lady Melissát tartja túszként. Óvatosan Rachelre pillantok, talán telepatikusan ki tudná ütni a fickót, mert így elég nehéz lesz kiszabadítani Melissát.
-Add fel Maximoff! Innen nem tudsz lelépni, jobban tennéd ha elengednéd Lady Melissát!-
Szólítom fel, majd felkészülök, hogy rémködöt küldjek rá, elgyengítve ezzel talán esélyt adva Melissának, hogy kiszabaduljon. Mást nem mernék tenni, lehet hogy a túsz inná meg a kárát.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Sarah Vas. 18 Dec. 2011, 16:37

-Szóval, valami olyasmi ellen kéne védekezni ami megalkotta az istent meg a sátánt? Megesszük majd reggelire én mondom!- Jelentem ki poénkodva, jobb karomat befeszítem és az ég felé mutatok vele. Kapunk végül egy újabb teleportálást... Én mondom mára már elég volt belőle.

Érkezés után gyors terepfelmérés és hé! Végre jó helyen vagyunk, és úgy tűnik az élő füstünknek még az időzítése is nagyon tuti, mert pont jókor érkeztünk ahhoz hogy szétrúgjuk az ifjabb Maximoff valagát. Feltűnik még persze hogy itt van Attilannak az uralkodója, az a hal... Hogy is hívják? Ó igen, Melissa, és ahogy elnézem elég pocsék helyzetben van, szóval valahogy segíteni kéne rajta. Amíg egyesek beszélni kezdenek, én inkább cselekedni próbálok, aktiválom az álcázót hogy ne lássa mit csinálok,elég gyorsan pisztolyt rántok, célzok - méghozzá lábra, és ha tiszta a célpont akkor bele eresztek egy-egy golyót Maxi mindkét lábába. Hogy miért lábra célzok? Nos felettébb egyszerű, van egy túsza, ami annyit tesz hogy azzal védi majd a testét, főleg a felső tetsét, ám a lábát már kevésbé valószínű, és ha jól találom el, akkor még földre is kerülhet, és onnan már sok problémát nem igazán okozhat. Oké tudom hogy ez necces mert ha eltalálom a halacskát akkor csúnya vége lehet nagyon a dolognak, ezért próbálok vigyázni rá, de hé! Kockáztatás nélkül nincs siker, és elég jó lövész vagyok ahhoz hogy ezt megpróbáljam.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 18 Dec. 2011, 19:47

Kissé morogva állok fel a földről, miután Magneto valamiféle erőtérrel lökött minket a falnak. Lord Gorgonra nézek, és remélem, hogy ő is észrevesz. Ethan hamar ismét támadásba lendül, én azonban úgy döntök, összehangolom támadásomat a többiekével, leginkább Gorgonéval. Ha támad, indulok vele egyszerre, ha észrevesz, akkor pedig csak bólintással jelzem, hogy mikor indulunk. A legelső kezembe akadó tereptárgyat ragadom meg, legyen az szék, egy kisebb asztal, vagy bármi, amit fel tudok kapni. Ezt Magneto felé hajítom, majd rögtön utána érkezem én is. Nem mondom, hogy átütő erővel rendelkezem, de kitartó vagyok.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 18 Dec. 2011, 19:59

Bírom az ilyen magyarázatokat, válaszolni ugyan nincs időnk, de rögtön a sűrűjébe küldenek minket. A parlament. Még érzem a számban a rántotta és a kávé ízét, az aszpirintől pedig elmúlt a kezem remegése. Vajon Mephisto beszámolja ezt teljes randinak? Mi a...?
-Aludj! - Szólok rá reflexből a fegyveres fickóra, aki nem más, mint Magneto kis unokája. Amennyire tudom, nem telepata, ez pedig nagy hiba. Betörök a tudatába, szépen a tudatalattiba hatolok, és az alvásközpontját támadom meg. Ha minden jól megy, nem csak hogy elalszik, de órákig nem fog felkelni akkor sem, ha ágyút durrogtatnak mellette.
Mivel éles a helyzet, "előkapom" a szárnyaimat, és a pisztolyomat is előveszem.
Amennyiben sikerül elaltatni, a kis Maximoffot, és mindenki megnyugodott, mindenféle figyelmeztetés, különösebb megfontolás vagy előjel nélkül szétloccsantom a fejét. Mephisto alkuja rá nem terjedt ki, és egy mutáns túsz túl sok veszéllyel jár. Magneto dühöngeni fog - és ez nekünk jó.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 18 Dec. 2011, 21:58

Megint teleportálnak minket de legalább most oda ahol eredetileg lennünk kellett volna. Jókor is érkeztünk, egy kis túszdrámába amire máris reagál Rachel és az a David gyerek meg nincs itt. Megtartották vajon? Áh mindegy... Előhúzom a kardom és a bal kezemben tartva harcra készen állok. Megvárom mi lesz a vége Rachel "parancsának". Ha nem működne akkor kellene egy B terv is. Nekiesni nem lehet mert a túsz épsége egy fontos szempont. De utálom ezt.. Kispadozáson vagyok mert se megjelenni nem tudok mögötte se olyan gyors vagy pontos nem vagyok, hogy hamarabb érjek oda mint ő reagálhatna és csaphatnék rá de úgy, hogy azért csak benne tegyek jelentős kárt.
Remélem működni fog az amit Rachel próbál és nem csak ráüvöltött.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Steven Hétf. 19 Dec. 2011, 00:15

Hagytam, hogy a fekete füst körül vegyen. Az alapján amit mondott a nő, tudtam hogy mi fog történi, arról viszont halvány lila gőzöm se volt, hogy hova küld minket és hogy milyen szövetségesről beszél, bár valószínűnek tartottam, hogy ez a többieknek szólt nem nekem. Az hogy egy író lehet a bűnös, kicsit meglepődtem, mivel nem tudtam róla, hogy ők is képesek áthaladni az egyik síkról a másikra, csak azt hogy anno képesek voltak, mikor még a saját fajukhoz tartoztak. Ahogy a füst eltűnt, egy teljesen ismeretlen épületbe kerültem a többiekkel együtt. Nem tudtam hol vagyok, ám a többieken úgy látszott, pontosan tudják hogy hol vagyunk, úgyhogy én se izgattam magam miatta. Előttünk azonban egy férfi épp egy nőt tartott foglyul, akit egyenlőre mutánsként könyveltem el, de valahonnét ismerős volt. Bár szerettem volna tenni a helyzet ellen valamit, egyenlőre csak annyit tettem, hogy léptem néhány lépést a férfi és a nő felé, hogy a csapat előtt legyek, ha esetleg van az ellenségnél valamilyen fegyver, akkor az Eltérítéssel megvédhessem őket. Közben gyorsan körbe pillantok, van-e valamilyen növény a közelben, ha esetleg a túsz megsérülne. Azonban mikor a csapatunkban lévő lány megmutatja szárnyait, akarva akaratlanul is felkelti a figyelmemet, így azt is látom, hogy fegyvert ránt elő. Ha a túszt végül sikerül kiszabadítaniuk a többieknek és a túsztartót ártalmatlanítani, akkor Rachel elé állok, mielőtt még lelőné.
- Ne lőj. Még kellhet. – Mondom, de ha még is tüzelne, akkor az Eltérítéssel védem meg magamat és a férfit. A pajzsot próbálom úgy létrehozni, hogy ne merőleges legyen a pisztollyal, hanem tompaszöget zárjon be, abba az irányba amerre nincs senki, így az eltérített golyó ne találhasson el senkit.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 19 Dec. 2011, 10:43

Nyekk és mordultam fel a felnyögés után a földön. A hátam és a fejem sajogott, majd rendbe jön, de a büszkeségemben nagyobb kár esett. A kérdésre még én is benyögtem volna, hogy nem, de az úgy olyan hülyén vette volna ki magát, főleg, hogy meg kellett volna tanulni, hogy miként vigyük ezt az alakot földre. Talán, ha veszélyteremben gyakorolunk, akkor… Csak előbb éljük túl ezt és majd utána. Csak kell egy kis önbizalom, amivel még talán Magnus is elbízza magát.
- Igen pubi, azt – hazudtam.
A többiek is támadnak újra, így hát igazából nem sok más választás lehet, mintsem támadni. Figyeltem, ahogy Zyro és a többiek támadtak. Kivártam most, pontosan azok után próbálok nekiesni karommal a pajzsnak, hogy a többiek belecsapódtak. Hátha meggyengül és pár pillanatig gyengébb lesz annyira, hogy ki tudja, majd kiderül.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Hétf. 19 Dec. 2011, 19:13

Nem jött össze az első roham, könnyedén kivédi az öreg, lehetett erre számítani. De nem baj, jöhet a következő menet, és most egyszerre fogunk támadni.
~ Valami okos dolgot ki kell találni, nem fog ez így a végtelenségig menni.
Én úgy döntök, hogy most a képességem bevetem és ahogy a többiek is Magnetora támadok, megpróbálok felugrani és célba venni a fejét. Nem baj ha nem találok igazán, vagy esetleg ellök, fellök, vagy ilyesmi, a lényeg, hogy esetleg eltereljem a figyelmét és ezzel előkészítsem a terepet a többieknek. Közben azért igyekszem nem belefutni egy támadásba, csapásba, inkább megpróbálok kitérni.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 19 Dec. 2011, 21:14

Megremegtem s felnyögtem, ahogyan a torkomat ragadta meg. A fenyegetésre nem volt szükség, mert ha lett volna oly erőm, hogy szökhessek sem mertem volna megtenni, nemhogy így, ahogyan most voltam. Próbáltam reszketve az iramot tartani vele s nem orra esni a saját lábamban. Alig tettünk már lépést a folyosóra, amikor még többen feltűntek, de őket legalább ismertem. Arcomon félelem látszott, nem fogja érdekelni a fiút, hogy életben hagyjon, ők… Magneto-ék csak győznének azzal, ha meghalnék. A fenyegetésektől csak jobban megijedtem, tudtam, hogy engem akarnak kiszabadítani, de féltem, hogy emiatt tényleg megöl. Mikor a lövéseket meghallom felsikoltok, nem tudtam, hogy hol csapódnak be, vagy kit találnak el, de az él lábaim is megroggyantak a félelemtől s ha nem tartana meg a fogva tartóm, akkor a földre csuklanék. Ha… ha véletlenül még szabadulnék is valahogy a karmaiból sem hiszem, hogy képes lennék bármerre mozdulni a félelem s a sokk miatt.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Haward Maximoff Hétf. 19 Dec. 2011, 22:05

A Királynőt tartom magam elé, mint egy fajta élő pajzsot, az esetben, ha bárminemű támadás érne. Az érkezők, bár meglepett a betoppanásuk, cseppet sem voltak váratlanok, de mondhatni a legrosszabbkor csöppentek elém. Érzem a Királynő reszketését, ezért még jobban magamhoz szorítom. Figyelem ellenfeleim minden mozzanatát és amint támadásra leszek figyelmes, teljesen magam elé rántom élő pajzsnak a túszomat. Nem nagyon érdekel már a testi épsége, mert nagyon kezd bosszantani, bár ha nem muszáj, nem bántanám, csak rám irányuló támadás esetén teszem ezt. Közben képességemmel megpróbálom felmérni a környezetben még megmaradt fémeket, ha van ilyen, ugyanis remélem a betoppanó Angyaloknál van még, az esetben azokat megpróbálom folyékony állapotban magamhoz vonzani, majd a levegőben elkapni, miután megszilárdítottam egy tű hegyes, vékony szúró fegyverré. Kezembe fogva a fegyveremet, ha sikerült azt létrehoznom persze, a Királynő nyakának szegezem.

- Egyetlen egy rossz mozdulat, és az Embertelenek Királynője ezzel a tárggyal az ütőerében végzi!

Fenyegető, magabiztos hangon szólalok meg, hogy velük is éreztessem, nem viccelek. Ki kell használnom a túszjátszma helyzetet, amennyire csak tudom.

- Engedjetek el és később visszakaphatjátok a Királynőtöket. Ti is tudjátok, hogy csak veszítenétek a halálával, így hát szerintem nem mondok újat azzal, hogy mindenki jobban járna, ha mi most szépen, sebesülés nélkül elmehetnénk.

Szólok, ám ellenfeleimről még mindig nem veszem le óvatos, bizalmatlan tekintetemet és árgus szemekkel figyelem még mindig minden mozdulatukat.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Kedd 20 Dec. 2011, 19:13

Yusuf miután megérkezett a csapat mögé, mintha ledermedt volna. Valójában inkább megpróbálta felmérni a bent zajló eseményeket. Nem volt ő lassú felfogású vagy egyszerű lélek. Inkább volt azon a véleményen, hogy ~ Jobb ha megállunk egy pillanatra, fújunk egyet és megnézzük még egyszer a képet. ~ Ő így is tett, amíg egy lökéshullám a földre nem taszította. De gyorsan felpattant és akcióba lépett.

Yusuf miután átküzdi magát a bejáraton oldalazó mozgást végez. Lehetőleg ellentétes irányba indul, mint ahonnan Magnetót a támadások érik. Ekkor előhúz egy polimer nyílvesszőt a tegezéből, gyors, gyakorlott mozdulattal a vezető sörték közé csúsztatja, a vége már rajta is fekszik az idegen, amit most hátrahúz és lehetőleg egy olyan irányból, ahonnan Magneto nem láthatja a neki szegezett vesszőt, Yusuf útjára engedi a fémmentes halálosnak szánt vesszőt.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 21 Dec. 2011, 10:46

2046. szeptember 27. 08:25 csütörtök reggel – Új Parlament épülete (Somerville)

Résztvevők: Judy Huniver-Frost, Lorna Howlett, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez és Yusuf Azeem Omni
A csapat nem adta fel és támadott továbbra is, Gorgon persze, hogy látta Zyro jelzését és be is segített a támadásba. Erősen lépett a földre, minek következtében kisebb földrengés rázta meg a helyet, és Manó dobbantása is rásegített erre, Magneto a földre került, ez mentette meg az életét egyébként, mert így Yusuf halálosnak szánt nyila csak a vállán ment át és azt szúrta keresztül. A többiek is megérkeztek közelharcba, már-már sikerült volna elérni, amikor egy újabb hullám ismét méterekkel lökte hátrébb a társaságot. Ám, ami most már feltűnt Zyro-nak és Bishop-nak, mert ők támadtak közelharcban szemből és beláttak a sisak alá, hogy ennek a Magneto-nak túl fiatal az arca, és nem is hasonlít az öreg Magnusra, arról nem is beszélve, hogy fekete a haja.

Résztvevők: Haward Maximoff, Lady Melissa Boltagon, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, David Ethan és Daniel Hamilton
A betoppanó angyaloknál nem nagyon volt fém, műanyag fegyverek, kerámia lőszer, pontosan tudták, hogy ki ellen készülnek, így fém nem volt náluk, csak Algernon két katanája volt fémből, ami a csapat szeme láttára vált folyékonnyá, a penge és repült oda Haward-hoz, hogy ott tőr formáját vegye fel.
Rachel terve nem vált be, ugyan kimondta, hogy aludjon a fiú, de amikor a fejébe akart nézni, mintha egy falba ütközött volna, pontosan tudta, hogy mi ez. Másvalaki védi Maximoff elméjét és ebből a lány már tudja, hogy pontosan kicsoda, már találkozott Emily-vel Vadföldön. A rémköd elérte a párost, ám csak az embertelenre volt hatással, Haward-ra a mentális és asztrális védelme miatt nem. Daniel semmilyen növényt nem talál idebent, az épületben nem volt egy sem a közelben.
És ekkor David láthatatlanná vált, a lövése könnyű lett volna, ha Freyr varázslata nincs hatással a királynőre, aki nem mintha eddig nem pánikolt volna, de ettől még inkább és ficánkolni kezdett, szabadulni akart, ezért az első lövés a nő bal lábába állt bele comb magasságban, a másik pedig csak súrolta Haward lábát, de nem volt elég ahhoz, hogy elejtse a foglyát.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Szer. 21 Dec. 2011, 11:18

~ Ó a francba! ~ Tartottam tőle hogy valaki belerondít majd a tervembe, és Maxi helyett a királynőt találom el... Ó ha tudnám hogy miért mindig a dolgok rossz oldala jön be. Lehet hagyni kéne meglépni... Nem, túl jelentős fogoly lenne, egy egész népet zsarolni tudnának vele, ráadásul egy olyan népet ami évezredekkel fejletteb a miénknél.
~ Gyerünk David... Valami logikus működőképes lépést... Gyerünk! ~ Gondolkodás közben alaposan végig mérem a helyzetet. Rachel mentális hókusz-pókusza nem működik, az a köd meg nem fogja... De talán megzavarták eléggé annyira hogy biztos lőpozícióba tudjak helyezkedni úgy, hogy ne vegye észre. Amennyiben helyes az állításom, és nem acélból vannak a srác idegei, meg kell hogy lepődjön, vagy legalább a köd le kell hogy foglalja egy kicsit, s nekem erre a kicsire van szükségem. Megpróbálok mögé settenkedni, olyan óvatosan és halkan amennyire csak tudok, hogy lehetőleg ne igazán tűnjek fel neki, arra is igyekszek ügyelni hogy engem ne érjen el az a francos köd, mert csúnya vége lehet. Szóval ha mögé, vagy legalább úgy kb mellélyük tudok osonni, akkor ismét próbálkozok egy lövéssel, de ezúttal igyekszem elfojtani a lélegzetem, az egyik karommal megtámasztani a másikat, s alapos célzás után lőni csak Maximoff fejére, ügyelve a fontos részletekre ezúttal. És persze mindemellé remélem hogy kirepül az agya a koponyájából, vagy legalább az eszméletét elveszti. Ó és jelen esetben, csak akkor lövök ha biztos a lövés, nem kockáztathatom az uralkodót.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 23 Dec. 2011, 08:40

Magneto az összehangolt támadástól kissé megbicsaklik, de ismét egy lökéshullámmal küld minket hátra, melyet ezúttal már jobban viselek, mint az előbb. Ahogy azonban ránézek, különös dolgot veszek észre. Emellé még jön a felismerés, hogy mindeddig Magneto még csak nem is használta látványosan a mágneses erejét, csak hátra-hátralökött minket.
-Ez nem Magneto! - Kiáltom a többieknek. - Csak egy hasonmás, vagy alakváltó.
Ez persze önmagában még nem oldja meg a problémáinkat, még mindig fennáll a kérdés, hogy mit tegyünk.
-Akció lefújva! Visszavonulás! - Teszem még hozzá, hogy egyértelmű legyen, nekünk Magnetoval kell törődnünk, nem pedig ezzel a fickóval. Felmerülhet persze a kérdés, hogy egyáltalán itt van-e az igazi Magneto, de elég nagy butaság lenne, hogy idejön miközben egy hasonmása is itt van.
Lord Gorgon felé nézek ismét, azt hiszem ő a legjobb ember, hogy fedezze a visszavonulásunkat, ha sikerül megzavarnia az ál-Magnetot, vagy elvonnia a figyelmét, akkor indulhatunk.
-Fedezzen minket! - Szólok oda neki.
Persze azért nem áll szándékomban itt hagyni Gorgont sem, így a mindenki kijutott már, azért megbizonyosodom róla, hogy Gorgon is ki tud jutni, hiszen neki is vannak még emberei az embertelen elitből.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 23 Dec. 2011, 09:20

Ó, hogy az a büdös ribanc, nem hiszem el, hogy minden egyes rohadt elmét levéd ebben az épületben!
Nem elég, hogy nem tudom elaltatni, de ráadásul a többiek is össze-vissza bénáznak. A királynő bepánikol, valaki lábon lövi, Al kardjának meg annyi.
-mindenségit! - Tör ki belőlem az indulat, de kénytelen vagyok belátni, hogy ez most szarul sült el, ő van nyerő helyzetben.
-Jól van, jól van, tiéd a túsz, légy boldog vele. Így kell harcolni, mi? Magneto törvényei szerint, el kell bújni egy nő mögé, fenyegetőzni kell, aztán meg sírva elszaladni. Nincs benned semmi becsület, ahogy a felmenőidben sincs, te utolsó tetű!
Átkozódom, és félreállok az útjából, hogy elvihesse, de érzem, hogy David valami ügyeskedik még.
~Csak akkor lőj, ha kurvára biztos vagy a dolgodban!~ Üzenem neki telepatikusan. Különben a következőt te kapod, teszem hozzá magamban.

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Tyler Pént. 23 Dec. 2011, 14:33

-Hogy mi van?!-
Kérdezem ahogy, Zyro kijelenti hogy ez az alak nem Magneto. Ez kicsit bezavart a képbe. Hitetlenkedve pillantok a tesóra, mikor leakar lépni. Végül is felőlem, ha ez az alak hagyja majd, akkor mehetünk. Ha viszont nem, akkor egy tűzkitörést hozok létre, ami alulról felfelé terjed, pont az orra előtt. Még ha ki is védi, akkor is elterelésnek pont jó lesz.
-És ha az igazi nincs is itt? Bár Lorna érezte a szagát....-
Gondolkodik hangosan miközben a többiek után indul.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Henry White Pént. 23 Dec. 2011, 15:08

A ködöt azonnal megszüntetem, de már későn. Melissát eltalálja David, a kölyök pedig megússza épp bőrrel. Fenébe! Nem hiszem el, hogy megint ezt csinálom. Veszek egy mély levegőt.
~Rachel, célozz a pengét tartó kezére. Megpróbálom vízzel ártalmatlanítani. Ha nem lennék elég gyors, akkor le kell fegyverezni.~
Koncentrálni kezdek és a háta mögött vizet varázsolok és kötéllé formálom és körbetekerem a testén, figyelve, hogy a pengét tartó kezét is szorosan fogjam, hogy ne tudjon vele vágni. Ha ez meg van, akkor még egy adagot hozok létre, és azt az orrára és a szájára tekerem, addig míg el nem ájul. Ha azonban Melissa, újra veszélybe kerül, annyiban hagyom az egészet.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Síkok:

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 24 Dec. 2011, 11:33

Yusuf érzi, ahogy a talpai ismét eltávolodnak a földtől, pedig nem is állt szándékában ugrani. A korábbi hasonló tapasztalatok alapján már felkészültebben fogadja a lökéshullámot. Az emelkedés pillanatában testével ellen tart és megfeszíti az izmait. Reményei szerint így újra talpra érkezik majd. De ha nem akkor is gyorsan pattan talpra s már húzza is elő következő vesszejét. Amíg Magneto a földön van, könnyebb célpont. Most már abban is biztos, hogy át tudja ütni a férfi páncélját, mivel látja a benne maradt vesszőt. Így a következőt is a vezető sörték közé csúsztatja. Még nem érte el a vessző vége az ideget, amikor Yusuf meghallja Zyro kiáltozását. Fel is fogja, hiszen tökéletesen beszéli a nyelvet...
...az más kérdés, hogy nem érdekli. Hiába hallja és érti kristály tisztán a "Visszavonulásra" felszólító utasítást, jobb karjának félköríves mozdulatával felhúzza az íját. Röviden, de pontosan céloz, majd ismét útjára engedi az ismételten halálos lövésnek szánt nyílvesszőt.
- Tuez tous. Le seigneur choisit ensuite le sien. - motyogja, majd maga is követi a távozó csapatot.

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Síkok:

Témanyitás by Steven Vas. 25 Dec. 2011, 01:23

- Álljatok le, ne csináljátok már, semmi hülyeséget. – Kiálltok a többiekre majd, aztán az túszejtőre nézek, akit bár most az egyik társam által készített köd miatt nem láttok, de a képessége használata miatt rájöttem, hogy ki az, ahogy arra is, hogy kit tart túszul. Erről még jobban megbizonyosodtam mikor a ködöt visszavonták.
- Ezzel a tússzal nem mész semmire, sebesült, hátráltat, és ha nem kezelik gyorsan, el fog vérezni. Vigyél engem. Velem sokkal jobban jársz. Ha kell akár pajzsnak is tudsz használni szó szerint. Ha őt viszed viszont, akkor kockára teszed, hogy egy egész nép akarja a fejedet venni. Ha képes is leszel elrejtőzni előlük örökké, attól kellene tartanod, hogy mikor csapnak le rád, a véres bosszú ért. – Reménykedek, hogy használja az eszét és rájön, egy nyugodt egészséges túsz sokkal jobb, egy sérültnél, aki ráadásul teljesen pánikba van esve. Pláne ha tudná, hogy képes vagyok kivédeni a lövedékeket, ez által hatalmas előnyt képezve a meneküléshez. Persze az se igazán zavarna, ha a többiek is kitalálnának valamit, de lehetőség szerinte ne valami olyat, ami annyira nyílt, mint amilyen az is volt, hogy frontálisan nekitámadtak. Bár még mindig nem tudom, hogy ki lőtt és milyen fegyverrel, mivel az egyetlen akinél lőfegyvert láttam az Rachel volt de őt figyeltem, reménykedtem hogy bárki is az, a következő lövésnél már használni fogja az eszét és a megfelelő időben fog csak tüzelni. Miközben tárgyalni próbáltam Maximoffal, ami ha nem is fog sikerülni, de időhúzásnak tökéletes, elkezdtem a Zafírköd megidézést, bár kicsit lassan és annyira feltűnés mentesen, amennyire csak lehet. A köd epicentrumát nem Maximoff jelenlegi helyzetére tettem, hanem 2 méterre a folyosón előrébb, hogy ha lassan elkezd haladni is tovább, akkor is még talán benne legyen a hatásmezőben. Bár az élőlényekre túlságosan sokat nem hatna, de a ruhájára és ami még fontosabb a fémre, amit a kezében tart, igen is hatna, még hozzá drasztikusan. Kétlem, hogy a – 50 fokos fémen is ennyire jól tudná használni a képességét, és hogy ilyen hideg mellett a reflexei is olyan jól működnének. Persze ez azt fogja eredményezni majd, ha létrejön, megint nem fogjuk látni és ez a másik, amiben reménykedem, hogy rájön, az a legjobb neki ha azonnal rohanni kezd a túsz nélkül, mivel nem fogjuk látni őt. Bár idő kell a létrehozásához, de ha sikerül elég ideig itt tartanunk, akkor elég nagy eséllyel kiszabadíthatjuk a túszt, talán el is kaphatjuk Maximofot. Ez csak a többieken múlik. Azonban a köd elégé veszélyes lesz Melissa-ra is. Vér rög képződhet a sebben a hírtelen hideg miatt, így ha sikerül kiszabadítani, mielőbb kórházba kellesz jutatni, vagy ami még jobb lenne, velem együtt ki a szabadba, akkor lehetnénk csak biztosak abban hogy jól van.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Bishop Vas. 25 Dec. 2011, 10:56

Amikor közel érek az ellenfélhez, meglátom az arcát, nem úgy néz ki mint Magneto, mert nem is ő az. Ennek tudatában, Zyro a visszavonulás mellett döntött.
~ Ez nem lesz így jó, ezt az akciót, itt, most sikeresen végre kell hajtani. Különben minden odaveszett, és értelmetlen volt az egész, talán több esélyünk nem is lesz. De ezt mindenki tudja.
Hogyha visszavonulás, akkor én hátul maradok kicsit, nehogy a többieket csak úgy hátba támadják, ha más nem, legalább figyelmeztetni tudom őket. De azért próbálok védeni ha lehetséges, valami hasznomat is vegyék.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 25 Dec. 2011, 15:29

A támadás ismét sem sikeres, pedig már majdnem sikerült lecsapni a nyomorultat, amikor Zyro szavaira kapom fel a fejemet. Mi az, hogy nem Magneto?! Hiszen annak a szaga itt volt az egész épületben mindenhol. Most beleszimatoltam a levegőbe, hogy kiderítsem tényleg úgy van-e, ahogyan Zyro mondta, hogy ez nem az, akit kerestünk. Hiszen még a hangja is olyan volt és a ruhája is. Felmordultam, majd hátrálni kezdtem, hogy aztán széles körben megkerülve a kijárat felé juthassak. Már csak egy dolog nem volt tiszta, miért nem fogjuk el a fickót és kérdezzük ki, hogy merre van az igazi? Miért vonulnánk vissza? De ő a főnök, igaz úgy látom, hogy Yusuf-ot mindez nem igazán hatja meg és támad. És még Andrew is tétovázott. Talán ő is úgy gondolta, mint én?
- Nem kéne elfognunk, hogy kifaggassuk?! – kérdeztem végül hangosan.
Így egyelőre nem mentem ki a helységből, hanem vártam Zyro válaszát, hogy mit is mond erre, hogy csak utána cselekedhessek az új parancsa szerint.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 25 Dec. 2011, 16:05

S ekkor olyan dolgok történtek, amiket a nő soha álmában sem hitt volna, hogy megtörténik. Ahelyett, hogy elengedték volna őket a csapat tagjai támadtak. Ahogyan a köd elérte őket Melissa-t látomások kerítették hatalmába, rémséges képek, amiktől a lány felsikoltott és szökni próbált. Igazából számára bármi ijesztő tudott lenni, hiszen ez volt az a helyzet eddig, ami a legszörnyűbb volt az életében. Ficánkolni és szabadulni próbált, de nem azért, mert még felfogta, hogy éppen tőrt szorítanak a nyakához, hanem a képeket és illúziókat nem akarta látni és azok elől futott volna. Újabb sikoly, ezúttal fájdalmas szakadt ki belőle, amikor a lövedék a combjába csapódott. Az embertelen sokkos állapotban rogyott bele Haward karjaiba, és már-már alig volt magánál a fájdalom, a képek, a riadalom és a sokk miatt. Most már arra sem volt képes, hogy szabadulni tudjon, nem maradt ereje rá, csak passzívan volt képes tűrni, hogy mit tesznek vele, leginkább azok, akikre azt hitte, hogy a mentésére érkeztek.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 00120

Ó, én a tüdőgyulladás miatt is aggódnék, amit a hideg miatt kaphat… feltéve ha ezt a kört túléli.

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 6 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.