Az Új Parlament épülete (Somerville)

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Haward Maximoff Vas. 25 Dec. 2011, 22:56

Szerencsére nem ért el csapás, bár többen bepróbálkoztak egyes támadásokkal, csak hát Emily szerencsére a védelme alá vett. Ezért most hálás is voltam. Még jobban szorítom magamhoz a túszt, a ficánkolása miatt nem akarom, hogy bármi gubanc legyen. Ekkor kínálkozik fel egy önkéntes túsz. Aranyos, és mily naiv.

- Ostoba! Azt hiszed, hogy egyáltalán még van esélye túlélni a dolgot? Ha nem is vérzik el, úgysem fog már sokáig élni. A döntés a tietek. Elengedhettek minket és talán nem hal meg. De maradhattok is élvezni a társaságomat és végignézni a halálát. Nekem te nem kellesz. Azt hiszed féltem magamat? Itt nem én számítok. Az ellenállásotok meg fog törni. Ha pedig téged vinnélek, annak semmi súlya nem lenne. A nevetséges és szánalmas lények, akik a társaidnak vallják magukat, talán eljátszanák, hogy aggódnak, esetleg még aggódnának is, mi lesz veled, bár ezt őszintén kétlem, de még ha meg is halnál, nem hagynál akkora nyomot, mintha ez a nevetséges lény pusztulna itt.


Utalok ezzel a túszomra. Az Embertelenek Királynője valóban nem örvendett immáron kitörő egészségi állapotnak, de hát ezt csak az ő kis "megmentőinek" köszönhette. De nem baj, már nem kell sokáig szenvednie.

- Ha én nem is élem túl, még mindig nem győztök. Ha viszont az általatok védett, imádott...

Mondom, hangomban megnyomva az utolsó szót, gúnyosan.

- ...királynő leli halálát a szánalmas parádétok során, amit ti "mentőakció" néven rendeztetek itt most, azzal ti sokkal több mindent fogtok veszíteni, mint amennyit én valaha is buknék. Még ha ezt most nem is látjátok be. Szóval... még dönthettek helyesen, ha már eddig nem is tettétek ezt meg.

Hangomban ismét hallatom a gúnyt, a mentőakció kimondásakor.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 25 Dec. 2011, 23:30

A katanák pengéi csak úgy elfolynak a fazon kezébe és tőrré alakulnak. Na ez de remek. Reméltem, hogy csak a bádogsisakos csinál ilyeneket... De más viszont kizökkent, hogy sirassam fegyvereimet méghozzá az, hogy majdnem leesik az állam, hogy a túsz akit ki kéne szabadítani rémülten sikít a fekete füstben meg lábon is lövik. Amit a túszejtőnk meg mond, hát ennyi erővel tényleg elengedhettük volna rögtön, még jobban is járhatott volna.
... Ha meg is hal nem győzünk... Miután a gúnyolódását befejezi én is piszkálódok vele egy kicsit.
- Hát igen, olyan gyenge vagy, hogy egy nő mögé kell bújnod, hogy ne szedjünk cafatokra szét. Szánalmas.
Hanglejtésem nyugodt, már már rideg. A szánalmas szó kimondásakor még meg is rázom a fejem közben reménykedem, hogy valakinek van egy olyan terve is amiben nem szerepel a túszon való átlövés. Csak kerüljön el előle a túsza és ízekre tépem amiért hazavágta a kardjaimat.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Dec. 2011, 15:09

2046. szeptember 27. 08:30 csütörtök reggel – Új Parlament épülete (Somerville)

Résztvevők: Judy Huniver-Frost, Lorna Howlett, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez és Yusuf Azeem Omni
Most, hogy Lorna is beleszagolt a levegőbe, a férfinak olyan szaga volt, mint Magneto-nak csak nagyon kicsit tért el tőle, talán fel sem tűnt volna számára, ha nem mondják, hogy ez nem a férfi valójában.
Zyro kiadta a parancsot a visszavonulásra, amit kiadott csak Manó indult el, Andrew és Lorna még vacillált, Yusuf pedig egyszerűen nem törődött vele. Az arab férfi tökéletesen talpakra érkezett meg és küldte újtára a nyílvesszőt, ami most már gyönyörűen eltalálta ellenfelüket anélkül, hogy annak esélye lett volna arra, hogy kitérjen. A nyílvessző Magneto hátának csapódik és a férfi szívét átszúrva a nyílhegy elől jött ki. Az ellenfelük a földre zuhant miközben a sisak leesett a földre. A férfi a csapat szeme láttára vált zölddé és az emberi vonások durvák lettek. Az ál-Magneto egy skrull volt.
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Skrull-marvel-comics-10466266-600-651

Résztvevők: Haward Maximoff, Lady Melissa Boltagon, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, David Ethan és Daniel Hamilton
A csapat tagjai észreveszik, hogy a háttérben a földön ott fekszik Lockjaw, aki nyüszítve figyeli az eseményeket. A legtöbben már látták és ismerik ezt az embertelent, valószínűleg okkal nem támadott és próbáltam menteni a királynőjét. Ő kiszagolhatta, hogy Maximoff tényleg végez a túszával, ha valamit tesz.
Daniel varázsolt és a fagy megjelent az Angyalok és páros között. David sajnos erről mit sem tudott és pontosan belesétált, a -50 fokon, a ruhája és a feygvere pillanatok alatt fagyott meg ilyen hidegre és így az álcázó berendezés is tönkrement és hirtelen alig két lépésnyire jelent meg Hawardéktól.
Közben Freyr is varázsolni kezdett, azonban érezte, hogy nem Haward-ot akarja bántani, hanem Rachel-t, így ellene fordította a varázslatot. Igaz a víz nem képes lefogni az ellenfelét, ha jég lenne talán menne is, de a következő gömb, ami a szájat és orrot takarná be, az már létrejön és Rachel fulladozni kezd, ha hátrál is ott marad ez az arcán és nem tud tőle szabadulni. Freyr pedig képtelen abbahagyni a varázslatot addig, amíg meg nem öli a társnőjét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Steven Kedd 27 Dec. 2011, 00:21

A varázslat nem úgy sült el ahogy terveztem. Egyikünké se ahogy elnézem. A mellettünk lévő lányt valamilyen víz mágia próbálja meg fojtani és elégé úgy néz ki hogy az egyik fiú az, aki létrehozza. A Zafír ködöm pedig ahelyett, hogy idővel egyszerre jelenne meg a teljes területen, nem sokkal az idézés megkezdése után jött létre kisebb körben folyamatosan tágulva. Ez nem jó, nagyon nem jó. Bár talán azért van némi haszna. De sietnem kell. 3-n vannak itt rajtam kívül, a köd pedig teljesen takar minket Maximoff elől. A többieket úgy látszik ismeri, de engem nem ismerhet. Egyrészt rá kell ébresztenem, hogy jobb túsz vagyok, mint a királynő más felől, hogy még a hasznára is lehetek. Gyorsnak kell lennem, mert amint abba hagyom az idézést a köd pár másodperc alatt eloszlik. A pengét előhívom és belevágok abba aki rajtam kívül még mágiát használt. A vágás persze valójában egy erőteljes ütés volt fejre, de a penge is követte az ütés vonalát és sokkal hamarabb elérte már a mágus testét. Nem tudom, hogy elájul-e, de az biztosra veszem, hogy a mágia amit létrehoz, szét fog esni, elvégre a mágikus ereje felére csökken a képességemnek hála és az ütéstől is minimum szédülni kéne. Ezek után kétlem, hogy képes lenne még elégé koncentrálni ahhoz, hogy fent tartsa a varázst. Azonban nem pihenek, a lány kezéből megpróbálom elvenni a fegyvert, ha kell erőszakkal, és közben oda súgom neki.
- Színleljetek és gyertek utánunk, ha biztonságban lesz az úrnő. – Ezután reménykedem, hogy veszi a lapot és most megjátssza a súlyos sérültet, aki képtelen lesz tovább harcolni. Ha mind ez sikerül, akkor a fegyvert a társaim felé szegezve hátrálok Maximoff felé. A ködnek ennyi idő után fel kellett már oszlania.
- Tudom hogy kell használni. – Aztán a hüvelykujjammal kibiztosítom. – És kétlem, hogy ebből a távból elhibáznám. - Végül Maximoff-hoz szólok, de közben folyamatosan háttal vagyok neki, hogy tudja kiszolgáltatott helyzetben vagyok. Arra persze gondosan ügyelek, hogy ne csússzak el a padlón ahol a lecsapódott párának azonnal meg kellett fagynia.
- Magneto az én apám birodalmába készül betörni egy jelentéktelen kis senkiházi segítségével. Hidd el, hogy jobban jársz ha engem ejtesz túszul, és használtok pajzsként, mert különben esélyetek sem lesz rá, hogy kijussatok majd onnét élve. Ha pedig te már itt meghalsz arra meg pláne nem lesz, hogy szólj a nagyapádnak, apám tud a tervéről. – Persze nem voltam benne biztos, hogy tényleg tud róla, de ha én tudtam róla, akkor meg feltételeztem, hogy ő is. Ne igazán tudtam, hogy működik Raziel könyve, de azt tudtam, hogy mire képes, elvégre épp ezért is hívják az írókat íróknak.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Tyler Kedd 27 Dec. 2011, 09:53

-Mondtam már, hogy utálom a skrullokat....-
Morgom, miközben a hullára pillantok, aki Magnetonak, adta ki magát. Alaposan elszúrva ezzel, az egész kitervelt akciónkat. Az eredeti meg gondolom Vadföldön van.
-Nem kellett volna megölni, ki is vallathattuk volna.....-
Morgom, miközben átkutatom a testét, ruháját. Hátha találunk valami hasznosat, bár eléggé kétlem. Azért próba szerencse.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Henry White Kedd 27 Dec. 2011, 10:41

Több dolog is történik egyszerre, de engem csak egy dolog köt le. Tölt el félelemmel. Rachel köré, vizet idézek és lassan de biztosan próbálom megölni őt, Maximoff helyett. Kétségbeesetten próbálom meg abbahagyni de képtelen vagyok rá. Valaki irányít.
~Rachel! Nem tudom abbahagyni.....-
-Valaki! Üssön le!-
Kiálltok kétségbeesetten, miközben a falnak próbálok csapódni, teljes erőmmel, ezzel kificamítani a vállam. Hátha a fájdalom visszaadja az ellenőrzést magam fölött. Mielőtt megfojtanám Rachelt.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 28 Dec. 2011, 14:04

Egy kis ez, egy kis az, a karom sajog és Freyr már megint nem képes uralkodni magán. Mindig csak mi szívunk ha Freyr varázsol valamit... Viszont mielőtt még megint elküldené Rachelt randizni az ördöggel örökre Freyr felé fordulok lendülettel és ütésre emelem a bal kezemet. Fejem mellett vezetem hátra a kezem majd mindent beleadok az ütésbe egyenest a szeme alá, ha elég ha nem és nem kerül ki ettől ütőtávolságomból akkor kap még egyet a jobbommal is a másik szeme alá.
Ha túl távol lenne Freyr tőlem akkor amilyen gyorsan tudok kerülök ütőtávolságba és ütök.
- Elegem van a mágiádból!
Mondom félig üvöltve Freyrre az ütések után.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Sarah Szer. 28 Dec. 2011, 17:18

Még mielőtt sikerülne megkerülnöm a Maximoffot és a királynőt, valaki ide rondít nekem valami fagyos fehér fingot, amitől konkrétan rám fagy az egész ruhám, és ami a pláne, hogy mostmár látható is vagyok... Ez a valami tönkre vágta a cuccomat, remélem nem véglegesen. Le engedem a kezeim és kihúzom magam.
- Hát ezt nem hiszem el! Idiótákkal vagyok körülvéve... - Mondom lemondóan, általában nem szokásom ócsárolni a saját társaim, de nem hogy csinálnának valami értelmeset, csak állnak és néznek, vagy amelyik próbálkozik is, az is csak ellenem cselekszik. Eleresztek még egy unott sóhajt, jelzésként hogy megnyugodtam, ebből a helyzetből már semmit sem lehet kezdeni.
- Vigyed, már úgysem tehetünk semmit sem érte, eddig se nagyon jött össze... Furcsa az élet igaz Maximoff? Mindig a férgek jönnek ki a legjobban a dolgokból, na fuss haza szépen, mint egy sírós kislány, úgysem fog senki sem megállítani. - Ezzel igazából hagyom hogy menjen, semmi agresszív mozdulatot nem teszek felé. Ami azonban megüti a fülem, azok Daniel szavai, és hogy a csapat felé fegyverrel hadonászik. Megvárom még hogy befejezze a mondandóját majd megszólalok.
- Nem mész sehova narancs. - És ezzel a kijelentéssel igazából megpróbálom a nyitott tenyerem élével tarkón vágni.
- Mágusok... Csak a baj van velük. -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Haward Maximoff Szer. 28 Dec. 2011, 18:03

Még erőteljesebben szorítom a túszt, bár az eddig sem tanúsított akkora ellenállást, hogy erre olyan vészes módon szükség legyen, csak szimplán szeretnék biztosra menni. Mikor kissé felgyorsulnak az események körülöttem, hirtelen kapkodnom kell a fejemet, hogy tudjam, mi történik. Egy újabb fazon kínálkozik új túszként, miközben fegyvert fog a saját társaira és folyamatosan közeledik felém. Lefagy előttem minden és ekkor előtűnik a semmiből egy srác, tőlem nem is olyan messzire. Úgy látszik mindeddig láthatatlan volt, de vélhetően megzavarta a trükközésér a hirtelen lefagyás. Közben az ellenséges csapat kezd begolyózni és egymás ellen fordulni. A lányt fojtogatják, ezért megpróbálják lecsapkodni a támadóját.

- A szánalmas próbálkozásotok elmenne egy szilveszter esti kabaré show-ba is.


Szólok ellenfeleim felé gúnyosan, majd amikor a láthatóvá vált srác mondandóját felfogom, a többiek felé fordulok.

- A helyetekben követném az egyetlen értelmes társatoknak a példáját, és félreállnátok az utamból. Minél tovább próbáltok feltartóztatni, annál valószínűbb, hogy elbuktok.

Megpróbálom kihasználni a lehetőséget. Az egyikük háttal van nekem, a másik már elengedett, a többiek pedig egymással vannak elfoglalva. Elindulok, előttem lévő ellenfeleimet kikerülöm, de amint támadást észlelek, úgy fordulok, hogy ismét a túsz mögé kerüljek, ők pedig csak a Királynőt láthassák. Ebben az esetben egy jól látható, de nem túl mély vágást ejtek annak arcán, csak, hogy végre belássák, nem szórakozni jöttem ide. Ha rákényszerítenek, akkor megölhetem a túszomat. Ha nem érne támadás, akkor csak simán kikerülöm mindegyiküket, majd elindulok a folyosón, de közben olykor-olykor azért néha magam mögé pillantok, hogy lássam, mitévők az ellenfeleim, de azért közben igyekszem, hogy elérjek az embereimhez. Útközben szólok a többieknek is.

- Max, Emily, gyertek értem. Megvan a túsz. Visszamegyünk a Vadföldre.

Ha már elértem az embereim területéhez, ott bevárom Max-et és Emilyt, hogy egy teleportálót használva hazajussunk a Vadföldre.
Haward Maximoff
Haward Maximoff
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 53
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : Végtelen Háború

Karakteradatok
Főkarakter: Haward Maximoff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 29 Dec. 2011, 12:01

Yusuf lőtt és a Magneto holtan dőlt el, vagyis nem Magneto valóban, hanem egy skrull. Elfintorodtam. Rühelltem ezeket a gyíkokat, főleg, amióta felrobbantottak. Ezek szerint az igazi tényleg nem volt itt, hanem korábban szándékosan végigjárta többször is ezt a helyt, hogy a szaga mindenhol ott legyen. Tudták, hogy jövünk, a fenébe is!
- Ez csapda volt – vicsorogtam. – És szerintem nem ellenünk.
Mert ha az lett volna, akkor már régen halottak lennénk, és nem csak egy Kardfogba futottunk volna bele. Hanem egy nagyobb seregbe. Csapda a csapdában, amit gyönyörűen be is vettünk, és így minden bizonnyal a másik csapatnak az eltűnéséhez is ezeknek volt köze. Csak jó lett volna tudni, hogy hova és honnan tudták, hogy már jövünk is. Akkor ez halott, most már itt nem sok mindent tehettünk, hacsak nem lelépünk, vagy ellenőrizzük a szövetségeseinket.
- Merre és hogyan tovább pubi? – néztem Zyro-ra végül.

//Folytatás: Főmágus torony//


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 29 Dec. 2011, 12:47

Melissa, valamelyest az elméje eldugott zugában érezte még, hogy mégerősebben szorítja meg valaki a derekát, de a külvilágból már szinte semmit sem fogott fel. Így a többiek támadásait, próbálkozásaikat és beszédüket sem hallotta már meg. A sérült lábára állni sem tudott, így mostanra a teljes súlyával Hawardra nehezedett, nem mintha olyan nehéz lett volna a törékeny fiatal nő. Valamennyire még próbált magánál maradni, talán az utolsó, ami még magánál tartotta az Lockjaw nyüszítése volt, amit még hallott és amit még képes volt felfogni, hiszen az ő hangját mindig is hallotta egészen pici kora óta.
- Lyron – nyöszörögte.
Így próbált meg utolsó erejével segítséget hívni, élete szerelmét, akit még mindig szeretett, pedig már az élők között sem volt. Mivel továbbra sem fogta fel a dolgokat, így valószínűleg Haward továbbra is azt tud vele tenni, amit csak akar. Így szinte biztosan abból sem fog fel semmit már, ha a fiú végül tényleg megvágja az arcát erődemonstrációból.

//Folytatás: Attilan//


//Folytatás: Főmágus torony//


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 02 Jan. 2012, 14:44-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 29 Dec. 2011, 13:26

Yusuf egy enyhe fintorral az arcán nyugtázza az átváltozást. Számított arra, hogy a többiek rosszalló tekintetükkel fogják sújtani. Az ő módszerei és elvei azért kicsit mások voltak, mint a többségé. Úgy érezte magát néha, mint a meg nem értett hős, a Watchmen című képregényben. ~ Az a paca arcú... ~ a neve most nem ugrott be Yusufnak. Aztán Manó megjegyzése jut el a fülébe. Ekkor ráemeli a tekintetét.
- Igen. Mert éppen meg akartad kötözni és kikérdezni. De olyan profi vagy, hogy ehhez hátat fordítottál és az ellenkező irányba indultál a "visszavonulók" után. - mondandóját hanglejtése tette igazán gúnyossá. Ezt követően nem foglalkozik tovább a halottal.
- Nem mintha gyanakodnék, de nem biztos, hogy közöttünk nincs Skrull...egyébként ha bárki más is hadakozik az épületben, az azért elég feltűnő lehet. Így ha követjük a kiabálásokat, a zajokat és a csörömpölést, még meg is találhatjuk őket. Ha nem, hát tartozunk az ördögnek egy úttal.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 29 Dec. 2011, 13:38

A visszavonulás helyett úgy tűnik, hogy nyertünk.
-Hm, ez könnyebben ment, mint vártam. Szép volt, Yusuf!
A skrullra nézek, aztán Lornára pillantok.
-Valóban csapda, de ha nem ellenünk készült, akkor csak a többi tárgyalófél számára állíthatták. Keressük meg a többieket, együtt többre megyünk. Lorna, ki tudod szagolni, hogy merre vannak?
A feltételezés után Yusufhoz fordulok.
-A skrull nem tudta pontosan lemásolni Magnetot, és a harc megzavarta őt. Mindannyian kaptunk a harc során, mi mégsem változtunk vissza. És Lorna is kiszúrta volna a szagunk alapján, ha áruló van köztünk. Meg Rachel a telepatikus képességeivel. Azt hiszem, ez elég bizonyíték, hogy ne kelljen egymásnak esnünk.
Végül még Gorgon felé fordulok.
-Lord Gorgon, szívesen vennénk, ha önök is csatlakoznának hozzánk, hogy kiderítsük, mi folyik itt.
Ha Lorna "szagot fog", akkor el is indulok vele, remélhetőleg Lord Gorgonékkal együtt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 29 Dec. 2011, 14:49

Mielőtt bármit is tehetnék, először víz loccsan a kezeimre, aztán az arcom előtt jelenik meg egy buborék, én pedig ügyesen felsikoltok, ezzel elveszítve a levegőm nagy részét. Hiába kapok oda, hiába hátrálok, a víz nem mozdul, én pedig kezdek pánikolni. Megpróbálnék Freyr elméjébe hatolni, de ekkor szól, hogy nem ura önmagának. Telepatikus behatás alatt van, ami erősebb lehet, mint az enyém, így nem tudnék áttörni rajta. Szerencsére valaki már rá is mozdul, hogy kiüsse őt, én pedig igyekszem addig is nem pánikolni, és nem kapálózni, hogy tovább legyen elegendő ez a mennyiségű levegő. Ha fogyni kezd a levegő, és valamiért Freyrt sem tudja senki leütni, akkor szárnyakat teremtek, és megpróbálok kirepülni innen, a legközelebbi ablakot célzom meg, hogy minél messzebb kerülhessek az asgarditól, és megszakadjon a varázslat.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 29 Dec. 2011, 16:01

2046. szeptember 27. 08:30 csütörtök reggel – Új Parlament épülete (Somerville)

Résztvevők: Judy Huniver-Frost, Lorna Howlett, Zyro Tao, Ethan Jackson, Andrew Ramirez és Yusuf Azeem Omni
Manó hiába kutatta át a skrull testét, semmi sem volt nála, csak a ruha, semmi egyéb. Lorna pedig még szagokat is érez, hogy megtalálja a többieket, és már indulna, hogy mutassa az utat, de ekkor fény öleli körbe a teljes csapatot. A villanás után pedig a főmágus toronyban találják magukat, a többiek is ott vannak, azok, akiket kiütöttek pedig most térnek magukhoz. Az összes Bosszú Angyal itt volt, csak azok nem, akik Apokaliszis alá tartoznak, még a skrull teteme is itt volt, akárcsak az Embertelen elit és Namor.

Résztvevők: Haward Maximoff, Lady Melissa Boltagon, Freyr Johnson, Hjuchia Algernon, Rachel Wilcox, David Ethan és Daniel Hamilton
A köd miatt Haward nem látta, hogy a többiek mit is csináltak, de dulakodást hallott.
Rachel hiába próbálkozott azzal, hogy nem vesz levegőt a víz a teljes légcsövében és tüdejében ott volt, így fulladozott, majd eszméletlenül terült el a földön. Ekkor érkezett az ütés először Freyr arcára Algernonnak hála, eltörve a fiú orrát és az arcát, aki azonnal elvesztett az eszméletét. Így Daniel vágása csak a levegőt érte, akit pedig David ütött le hátulról. A köd ebben a pillanatban tűnt el, még mielőtt elérte volna a csapatot és valószínűleg megölte volna Rachel-t. A két talpon marad fiú
//poén, hogy mindkettő Niki IRL-ben// még hallják a királynő nyöszörgését, és azok előtt, hogy Haward elindulhatott volna egy fehér csík száguld el mellettük és állt meg a páros mellett. Max volt az, Magneto jobb keze, a speedster. A kezén egy teleport készülék, amivel megérinti Haward vállát és a hármas egy villanás után Vadföld tróntermében találták magukat, ahol a fiút már várta Emily, az anyja és a nagyapja is.
A következő pillanatban pedig a jók csapatát is fény veszi körbe, ők pedig a főmágus toronyban találják magukat, a többiek is ott vannak, azok, akiket kiütöttek pedig most térnek magukhoz.


Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 00120

//Elég ha csak oda írtok, ide már nem muszáj.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az Új Parlament épülete (Somerville) - Page 7 Empty Re: Az Új Parlament épülete (Somerville)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.