Arkinnea

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae on Vas. 22 Ápr. 2018, 18:18

>> Silzu, Rabszolga
>> Játékos társak:  RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:

2 db Vibro-kés
1 db Sugárpisztoly
1 db könnyű harci páncél
1 db PIT típusú droid
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá.)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben
1 db EM gránát
Egyéb:

- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, több heti hidegélelem)
- zsák


Ahogy gondolkoztam eszembe jutott, hogy milyen templom is ez, volt említve is mikor jöttem ide, Jedi templom. Ahogy eszembe jut érzem, hogy izgatottam leszek hamar majd a szám elé teszem a kezemet ahogy realizálom. Fény kardot fogott, valszeg. Szinte biztos vagyok benne! Oooh, ha valahol maradt egy a templomban! Hogy ha egy ilyesmit vagy azt a kockát, azt az infókockát találnák nagyon de nagyon boldog lenne mindenki!
Megújult eltökéltséggel folytattam a kutatást, megmozgattam köveket is amiket tudtam és esetleg lehetett alatta valami. Megnéztem mindenféle zugot is ha volt olyan ahol elférhetett egy fénykard ha mondjuk a tulaj eldugta. Hogy tovább tudjak keresni és kutakodni felmásztam az egyik romos részen ahol volt erre lehetőség és onnan is szemügyre vettem a termet. Innen három felé lehetett menni azon kívül amerről jöttem - ha jól értem - amiből az egyik úgy nézett ki, hogy hamar vége lett és a másik kettő pedig lépcsőkbe tűnt végződni. Innen ezzel a kevés fénnyel nem sok minden mást tudtam megállapítani róluk így ha idefent semmi érdekeset nem találtam még ezeken kívül akkor lemásztam vissza és először megnéztem a hamar végződőnek tűnő járatot hiszen ha ott nincs semmi és tényleg be van omolva vagy csupán vége van egyszerűen akkor hamar kipipálhatom azt a járatot és mehetek is a kövihez. Ha persze az nem omlásba végződik hanem ajtóba akkor megnézem hogy ki tudom-e nyitni azt esetleg úgy mint a másikkal is tettem. Ha viszont semmi nincs ott és nem is tudok arra tovább jutni sem akkor vissza jövök és a most már balra - északnak - lévő járat felé indulok el megnézni, hogy ott mi lehet és hova vezethet a lépcső. Egyáltalán fel vagy lefelé vezet. Azt is figyelem, hogy vannak-e más csontvázak elheverve, hátha valamelyiknek sikerült megőriznie a fegyverét.

_________________
Arkinnea - Page 2 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 2 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow on Hétf. 23 Ápr. 2018, 00:02

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Luckyra pillantok, mikor azt mondja megnyugtatásul, hogy itt nincs mit elrontani. Ez a helyzetben igaz is lenne, ha azok lennénk, akiknek mutatjuk magunkat és nem azok akik ténylegesen vagyunk is. Ezután hallgatom a szavait, minek hatására körvonalazódik a terv bennem, hogy az éjszaka leple alatt egyedül fogok bemenni a templom romjaiba, még pedig a tető felől, ha már lent mindent lezártak és elpusztítottak. Ezzel Kor biztos nem fog egyetérteni, de most nem lesz választása, nem jöhet velem, mert furcsa lenne, ha mind eltűnnénk sétálgatni egyszerre, vagy hasonló.
- Akkor ebből nem is lesz probléma, hogy véletlen valaki oda téved uram – jegyzem meg, majd az asztalnál megkapom a gyümölcslevet, amit nézegetek egy kis ideig, aztán belekortyolok, majd meg is iszom a pohárka tartalmát, de figyelmem inkább Lucky köti le, aki töményet iszik, és két pohárral később kapok csak választ arra a kérdésre, amire már ezek után sejtettem, hogy mi is lesz az.
Megremegek a válasz hallatán, kimondva még jobban üt, mint az amit sejtette. Csendesen hallgatom a poharam és az asztalt nézve. „Gyerekek” talán ez az a szó, ami most olyan, mintha valaki kést forgatna bennem, és bár tudom, hogy a háború ilyen, tudom, hogy mindenhol ilyen vagy még rosszabb, de akkor se könnyű túllépni ezen a ponton. Hiába a tanultak, és az utak olyan helyre, ahol háború dúlt, de ezzel akkor se ér fel, ráadásul felkészíteni se tud erre rendesen senkit se. A katonák is csak parancsot követnek, és nem szabad akaratukból teszik ezt az esetek többségében, hogy öljenek. Közben tisztában vannak vele, hogy ebbe bele is halhatnak. De a gyerekek nem dönthetnek arról, hogy ezt akarják e csinálni, az erőhasználók meg főleg nem. Nem akkor kerülnek ide, mikor már meghozhatnak ilyen döntést, hanem jóval korábban, és ez az ami minden oldalon meg van. Ők nem tehetnek róla, mégis megfizetik az árát, hogy rosszkor vannak rossz helyen. Egyre jobban és hevesebben cikáznak a fejemben a gondolatok, miközben egy könnycsep folyik végig az arcomon, mialatt figyelem csendesen ahogy tölt még egy pohárral Lucky magának, de egy laza mozdulattal veszem el a poharat előle, ha ellenkezik akkor némi erővel húzom el onnét, majd emelem felemelem az asztalról.
- Az elesett ártatlanokra! – mondom hangosan, szomorkás hangon, ahogy ránézek, majd ledöntöm a tartalmát húzóra, ezek után teszem le a poharat az asztalra és csúsztatom vissza Lucky elé üresen, anélkül, hogy az alkoholtól csak elfintorodnék egy pillanatra is.
- Meghalni könnyű, tovább élni az ami nehéz uram… - felemelem a piás üveget és töltök az üres pohárba egy újabb adagot, majd a saját poharamba is töltök belőle - mert tetteinkre emlékei örökre elkísérnek minket, míg csak lélegzünk… – nézek bele egyenesen mélyen Lucky szemébe. – Ez csupán az én véleményem uram… – felemelem a saját poharamat, miközben folytatom – …de szerintem mikor eljön az az idő, hogy ez a hely már egy távoli emléke les önöknek, akkor is úgy fogják érezni, hogy helyesen döntöttek… - majd ha akar koccintani, akkor koccintok vele, ha nem akkor ezt is lehúzom könnyedén, és rakom le a poharat az asztalra, anélkül, hogy meginognék tőle.

”Felszerelés”:

-Fordító
-Birodalmi egyenruha

Kis méretű válltáska:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 769
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 23 Ápr. 2018, 16:49

//Egész nap szétmegy a fejem, így bocsánat, de ma nem lesz körváltás, majd szombaton.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Cesur Aloysius on Hétf. 23 Ápr. 2018, 22:00

Karakter: Cesur Aloysius - Jedi Padawan
Játékos társak: SILZU, RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV és Q'AYEM KOR
Kaland: Hidegháború: Árnyak között

Ahogy elhagytam a csapatot gond nélkül haladtam végig az ajtókon és közben azon tűnődtem, hogy vajon miképp jutunk majd be a központi számítógéphez, hogy a vírust bejuttassuk a rendszerbe. Lévén kis droidunk nem járt sikerrel. A hangárba lépve odasétáltam egy bikerhez és ráülve már indítottam is be és elhagytam a kis dokkot. Minél előbb ki akartam jutni a szabadba. A templom körül repkedve tekintetem a lehetséges bejutási helyeket kereste. Nem jártam túl nagy sikerrel.
- Nem hiszem el - morogtam miközben folyamatosan kattogott az agyam, hogy merre is menjek.
Megállítottam a bikert és a templom környékét fürkészve tűnődtem a lehetőségeimen. Most örültem volna, ha lenne olyan Jedi erő amellyel át tudok menni a falon, de ez sajnos nem volt lehetséges. Ekkor tűnt fel a templom előtti mélyen fekvő terület. Tudtam, hogy kockázatos, de nem igen láttam más megoldást mint lefelé. Így újra beindítottam a bikert és elindultam a kiszemelt irányba.

Felszerelések:
- Egy kék pengéjű fénykard
- Légzőkészülék
- Komlink
- Kinézet álcázó eszköz
- Fekete egyenruha.
- Menetlevél
- Hamis igazolványok

_________________
Arkinnea - Page 2 280vcdf
Cesur Aloysius
Cesur Aloysius
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 28 Ápr. 2018, 00:01

//Bocsánat, még mindig pocsékul voltam, szerdán pedig már tényleg lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 28 Ápr. 2018, 21:48

Arkinnea - Page 2 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)
Arkinnea - Page 2 Kor_he10
A sétálgatásom végére elértem az irányító ajtaja elé, második ránézésre rá is jöttem erre. Ezért nem is nyílt ki az ajtó nekem. Sokáig viszont nem maradok magamra és a gondolataimra azzal, hogy a robotunkat a gépen hagytuk, mert megjelent egy protokoll droid mögöttem és megszólított, hogy mit tehet értem.
- Igen, segíthetsz. És nem vagyok elveszett. Talán egy kicsit, ez, mindegy. Tudod merre van a kijelölt szállásunk?
Elhallgatok egy pillanatra.
- Miért tudnád, valószínűleg azt se tudod miről beszélek. - sóhajtok fel - Hajó, ez az. Vezess vissza a dokkokhoz ha már segíteni akarsz.
Jelentem ki neki majd remélem, hogy meg is indul. Eleget kóvályogtam itt már, többre úgyse fogok menni még szóval inkább vissza megyek ránézni, hogy mit művelhetnek még a hajóval. Bár valószínűleg már lepakoltak róla mindent, azért megnézném, hogy szét azért nem szedték is utána. Nem vagyok paranoid, csupán nagyon, szóval inkább eltökölök még a hajónál egy ideig aztán meg majd összefutok a többiekkel megbeszélni a hogyan továbbat az este folyamán. Egy ideig még úgy is ellesz mindkettő. Szóval, nincs más nekem mint az időpocsékolás még egy ideig.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 02 Május 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. május 6. (vasárnap)

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


”Aphra: Az információkereskedő teljesen biztos volt benne. Azt mondta, az életét is feltenné rá.
Vader: A kereskedőnek már nincs élete, amivel fogadhatna.”

- Doctor Aphra és Dart Vader; Vader lezuhan képregény

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:15 Arkinnea helyi idő; 90. nap, 3. év a Megérkezés után (11:15 AHI, 90.3 MU); Első nap
Helyszín: Kantin, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 9062a2e5cb984705e2888b46e8682d77

Ahogyan a könnycsepp végighaladt Miin arcán, ha engedte, akkor a férfi óvatosan odanyúlt és letörölte azt.
- Ügyeljen az érzéseire, a felettesei még megszidhatják érte – mondta kedvesen.
Igen, Miin-nek elmondták az idejövetel előtt, hogy nem egy birodalmi katonának, tisztnek nem szabad az érzelmeit kimutatnia. A tósztra a többi bent levő katona csak felnézett, de nem reagálták le. Valószínűleg nem hallgatóztak, mert kellően hangosan játszottak, többször nevetve és történeteket mondva. Bár a lány szavaira némileg halkabbak lettek, de nem zavarták meg a beszélgetést. Miin pedig ekkor még töltött további köröket, de ezt már elutasította a férfi, hogy neki nem kellett több. A szemkontaktust fenntartotta, majd megrázta a fejét.
- Továbbra is úgy véljük, hogy helyesen tettük, még akkor is, hogyha ezzel a Birodalmat árultuk el – mondta. – Más kérdés, hogy valószínűleg megint így tennénk. Soha sem lesz távoli emlék, halálunkig itt kell szolgálnunk mindannyiunknak.
Végül a gyümölcsléből töltött magának egy kicsit és azzal öblítette le az előzőeket.
- Körbevezethetem a bázison? – kérdezte érdeklődve.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:15 Arkinnea helyi idő; 90. nap, 3. év a Megérkezés után (11:15 AHI, 90.3 MU); Első nap
Helyszín: Hangár, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 9062a2e5cb984705e2888b46e8682d77

„Szerencsére” a droid pontosan tudta, hogy miről is beszél Kor, azért egy fejvadász eléggé feltűnő volt a katonai bázison, ahol alapvetően nem túl sokan szoktak megfordulni.
- Természetesen megtudom mutatni – mondta. – Az utánpótlást hozó személyzet mindig ugyanazt a négyágyas szobát kapja. Nekik van fenntartva.
Már indult volna is, hogy oda kísérje a férfit, ahova kell, amikor Kor meggondolta magát és úgy döntött, hogy inkább a hangárhoz menjenek vissza. Így a droid oda vezette vissza azon az úton, amin a férfi ide érkezett. Amint a lifttel felértek a dokkokhoz láthatta, hogy a rohamosztagosok az utolsó adag felszerelést pakolták ki a hajóból és vitték a lifthez. Kor tudja a hajót ellenőrizni, a katonák semmihez sem nyúltak a felszerelésen kívül és ha a pilótadroidot is megkérdezi, akkor be sem mentek a hídra.
Így nem is kellett semmit sem átvizsgálnia a férfinak, minden teljesen nyugodt volt.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:15 Arkinnea helyi idő; 90. nap, 3. év a Megérkezés után (11:15 AHI, 90.3 MU); Első nap
Helyszín: Jedi teplom körül, Arkinnea
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Cesur Aloysius
Birodalmi erők: -
Hutt/alvilági erők: -
odakint:
Arkinnea - Page 2 OBpsnrc

Cesur tudja, hogy a asztrodroidnak fizikailag kell bemennie a számítógéphez, rácsatlakozni a rendszerhez és úgy bejutattani a vírust. A droid pedig még mindig kikapcsolt állapotban volt a hajón. Az, amelyik a hídon volt az egy pilótadroid, ami be van építve a hajóba, az természetes, hogy elhagyni sem tudja a hajó hídját, nemhogy kimenni és a bázis rendszereihez csatlakozni.
Mivel fent nem igen talált sem utakat, amin haladni lehetne Cesur, így úgy döntött, hogy lemegy és ott is körbe néz. Ez is némi időbe telt, mert az utak és a talaj rémesek voltak és csak afelett tud a biker repülni és így nem tudta megtenni a férfi, hogy puff leugrat, mert annak csúnya vége lett volna.
Így jó pár percbe tellett, hogy visszaérjen a bázishoz és onnan tovább haladva lejusson síkságra. Ott egy patakpart fogadta, némi járható út is volt a templom alatt húzódó sziklapárkány és a patak között, már ahol. Így innen a bázis alól kellett majd szépen végignéznie a patakpartot és a sziklafalat.

Arkinnea - Page 2 UU6StjJ


Helyi Idő: 11:15 Arkinnea helyi idő; 90. nap, 3. év a Megérkezés után (11:15 AHI, 90.3 MU); Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:
Arkinnea - Page 2 PQD4Kz3

Silzu úgy döntött, hogy előre a bal oldalon levő részt nézi meg, hogy ott mi van. Amit fentről látott valóban nem csalta meg, egy kisebb ajtó volt ott, ami nyitva volt, így be tudott menni a mögötte levő helységbe. Ez leginkább egy szerszámokat és javító/takarító dolgokat tartalmazott. Két működésképtelen egérdroid volt itt, szögek, csavarok, és még néhány alkatrész. Ezek mind a földön szétszóródva, mert a tároló szekrényt, amiben voltak felborították, vagy felborult. Így itt efféle dolgokat tud összeszedni a lány, hogyha akar.
Amint kijött, akkor az északi irányba indult el, egy ideig tudott oldalt haladni a nagy törmelékek között, mellett, majd fel kellett másznia két nagyobbra és onnan egy ugrással a lépcsők aljába érkezhetett. Itt ami azonnal feltűnhetett neki, hogy némi fény van itt, a saját fényforrásán felül. Ahogyan felnézett több áttetsző humanoid formájú valamit látott, amik enyhén kékes fényt adtak. Leginkább csak bolyongtak és tudomást sem vettek a tudomást róla. Amennyiben nem zargatja őket, csak kikerüli őket a lépcsőn felfelé, akkor egy nagy kör alakú helységbe ér, ami úgyszintén több helyen be volt szakadva, de látszott, hogy azon az úton kívül, ahol a lány bejött két másik irányba lehet tovább haladni.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


statisztika:
Körök száma: 7. kör / eltelt körök száma: 6
Heiwanna Miin Klodov: 6 reag
Q'ayem Kor: 5 reag
Cesur Aloysius: 5 reag
Silzu: 6 reag

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 02 Május 2018, 21:02

Arkinnea - Page 2 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)
Arkinnea - Page 2 Kor_he10
A droid tudta, hogy ki vagyok. Már ez csak azért is lehetett mert kilógok a sorból elég durván. Páncél, beszéd és valószínűleg még teljes tudomása is van az itt állomásozott katonákról is. Ugyan az a szoba mindig azoknak akik hozzák a pótlást. Ez remek volt, viszont attól függetlenül, hogy tudta a szobák merre vannak végül irányt változtattam vele és a hajóhoz mentem vissza.
Arra értem oda pedig, azon az útvonalon mint jöttünk is le, hogy az utolsó ládákat pont pakolták le. Miután elvitték az utolsó ládát is és elmentek a géptől én odamentem hozzá és körbe sétáltam és körbe néztem belül is. Nem maradt-e ki valami amit még lekellett volna vinniük és véletlen vissza sietnének érte majd azt is hogy mi van a hajóval.
Miután végig mentem mindenen pedig látszott, hogy semmit nem piszkáltak meg és a vezetői kabinba nem is mentek be. Remek. Leülök a teherhajó rámpáján és összefonom a karjaimat a mellkasom előtt. ~Igazán megbeszélhettünk volna egy tervet...És még elmegy haverkodni azzal a Lucy-val vagy kivel is...el se hiszem, hogy nem akart eljönni erre...~duzzogok magamban miközben morcos arcot vágok a sisakom takarásában.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae on Csüt. 03 Május 2018, 20:18

Arkinnea - Page 2 Lk2Naoh
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékos társak:  RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:

2 db Vibro-kés
1 db Sugárpisztoly
1 db könnyű harci páncél
1 db PIT típusú droid
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá.)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben
1 db EM gránát
Egyéb:

- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, több heti hidegélelem)
- zsák
Az első részre ahova elmentem volt egy ajtó ami remek volt! Reméltem, hogy nem egy másik semmibe vezető járat volt és szerencsémre emögött az ajtó mögött még jutalom is várt. Miután körbenéztem a kis szobában úgy nézett ki mintha valami raktár lett volna valamikor de a polcok le voltak borulva. Valószínűleg amikor a hajó belecsapódott vagy ilyesmi lehetett az oka. Kutakodás közben találtam egy két vackot, főképp szerszámokat azok meg nem sokat érnek, az új szetteket már 25 kreditért is hozzád vágják. A két egér droid meg működésképtelennek festett azért több mint a semmi így azt a kettőt bevágtam a zsákomba meg ha találtam pótalkatrészt ami használhatónak festett.
Ezek után pedig már száguldottam is át a következő helyhez, irányba ami a lépcsők voltak. A saját kis lámpám mellett pedig jöttek más fények is itt. Felnéztem, körbe meg minden felé, hogy megtaláljam honnan jönnek a fények és tök szép hologrammok voltak minden felé mozogtak meg minden.
- WOah, de király!
Bár kerülgettem őket azért jól megnéztem magamnak csillogó szemekkel. Ha egy ilyek pöpec holoprojektor még mükszik a templomban azt mindeképp meg kell találnom! Talán ki tudom szerelni vagy ilyesmi. Vagy nem, nem. Kard meg kocka! Fénykard és valami kékes fém kocka kell! Azok az igazi értékek itt. Már ha vannak, ki tudja. Remélem, hogy vannak.
Kerülgetve és nézegetve a hologrammokat haladok tovább közben a termet is szemügyre véve hátha vannak itt is hullák amiken lehet valami vagy tárolórekeszek és ilyesfélék.

_________________
Arkinnea - Page 2 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 2 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow on Szomb. 05 Május 2018, 14:14

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Lucky mozdulatára csak oda pillantok, majd vissza nézek rá, ahogy letörli a könnycseppet, de nem mozdulok meg, legalábbis úgy nem, hogy tegyek ellene.
- Szinte mindig a nyugalom álarca mögött élek, nem kimutatva mikor mire gondolok, mit is érzek, de van amikor ez nem megy, talán még a fiatalságom miatt, és később majd jobban fog menni, nem tudom – mondom csendesen, mikor az érzéseim ügyelésére hívta fel a figyelmem Lucky, ami valahol vicces is, hiszen Morwen is ezt szokta mondogatni, mikor néha napján nem fogom vissza magam, és egy kicsit utat engedek a érzelmeimnek. Szerencsére, Q’ayem ilyenért nem szól, sőt talán ő örül is neki, mikor ily módon kimutatom, hogy én is érző lény vagyok és nem csak valami örök nyugodt szinte már gép.
Ezek után mondom elmondtam a tósztot, és a következő pohárka közben figyeltem Lucky szavait. Szívesen vágtam volna rá, hogy ott a hajó, jöjjön, és a többiek is, de még nem tehettem, hiába tettem volna ezt meg most, még nem volt itt az ideje. Nem tudtam, hogy mellénk szegülnének, vagy jelentenék ezt, és akkor esélyünk se lenne megszerezni az adatokat a Mesternek. Igaz, erre így se volt túl sok esélyünk, amilyen állapotban volt a templom, de még akkor is volt rá esélyünk.
Így viszont csak hallgatom és iszok egy kis gyümölcs italt is, mielőtt a poharat letenném az asztalra.
- Igen uram, megköszönném a lehetőséget és élnék is vele, de egy kis türelmét kérném, had szóljak a velem érkezőknek a komlinken, hogy hogy keressék a szállásunkat, így ezzel se legyen probléma. – mondtam kedvesen, majd felálltam és egy kicsit odébb sétáltam, hogy a játszók és beszélgetők zaja annyira ne szűrődjön bele. A komlinket elő véve üzenetet küldtem mind Cerusnak, mint Kor számára, persze a jelen rangjuknak megfelelő stílusban, hogy merre lesz a szállásunk, de még Kor esetében megkértem, hogy a droidot is hozza el a szállás ha arra járna, mielőtt visszatérnék oda ellenőrizni, hogy a kirakodás rendben lezajlott e. Azonban ezt nem mint utasítás adtam ki, csak ha épp arra járt, mert hiszen ő is kitudja épp merre járt a bázison. Ezután sétáltam vissza és figyeltem újra Luckyra.
- Köszönöm a türelmét. Indulhatunk uram – mondtam, majd ha megindultunk, akkor tettem álltam elő a kérésemmel, ami számomra fontos volt a későbbiek tekintetében.
- Uram, ha nincs ellenvetése, a nap végén szeretnék élni a lehetőséggel, hogy bolygó felszínen lehetek, és elmennék egy kis futással egybekötött edzésre. Bár erre lehet csupán este kerülne sor, mikor már a parancsnokomnak sincs rám biztosan szüksége. – közben persze haladtam arra amerre vezetett. – Ehhez kapcsolódna azon kérésem, hogy a környéken élnek ragadozók, amikre jobb figyelni, vagy elkerülni a területet. – kedves és nyugodt hangon kérdezem meg. Talán kicsit jobban olyannak tűnhetek most neki, hogy nem töltök olyan sok időt bolygókon, ami valahol eléggé igaz is. A válasza azonban most fontos abból a szempontból, hogy hogyan is oldhatom meg a templomba való bejutást könnyebben, és nehezebben észrevehetően.

”Felszerelés”:

-Fordító
-Birodalmi egyenruha

Kis méretű válltáska:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 769
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 06 Május 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. május 10. (csütörtök)

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


”Hős voltam, aki azt játssza, hogy olyan ember, aki hajlandó nehéz döntéseket hozni.”
- Eneb Ray; Star Wars első éves különszám képregény

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:20 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Kantin, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

A fiatalság annyira nem lehetett mentség, ezt saját maga is tudta még a szerep szerint is, mert sok olyan katona van, akit tizen pár éves korban visznek el a katonai akadémiákra és már akkor beléjük nevelik mindezt, de a férfi nem tette szóvá ezt. Lucky természetesen hagyta, hogy Miin félrehúzódjon, a lány minden gond nélkül eltudta küldeni az üzenetet, amit akart. Ezek után a páros el is tudott indulni Miin kérésére pedig a férfi zavartan vakarta meg a tarkóját.
- Ami azt illeti sötétedéstől napkeltéig nem lehet elhagyni a bázis területét – mondta. – Így lehet, hogy most kellene mindezt letudnia. A helyiek gyakorta intéznek támadást a bázis ellen az éjszaka leple alatt.
A séta közben visszaérkeztek a hármas elágazáshoz, mert itt volt a legcélszerűbb elkezdeni a túrát.
- Mit szeretne megnézni elsőre? – kérdezte. – Mivel az edzést említette, így szerintem az edzőteremnél kellene kezdenünk.
Ajánlotta fel előzékenyen, de olyan hangsúlyban, hogy végeredményben Miin kezében van a döntés.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:20 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Hangár, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

Kor az ellenőrzés után nem sok mindent tett. Immáron egyedül volt a protokoll droiddal, mert a rohamosztagosok távoztak. Ő maga pedig így leült a hajó rámpájára és magában elkezdett duzzogni. Igazából bármeddig ülhetett itt senki sem fogja megzavarni és a droid is csöndesen várakozott arra, hogy Kor mondjon valamit, vagy induljanak tovább.
Közben üzenetet kapott Miin-től, hogy merre van a szállás és vigye oda a drodot is, ha lehetséges.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:20 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom körül, Arkinnea
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Cesur Aloysius
Birodalmi erők: -
Hutt/alvilági erők: -
odakint:
Arkinnea - Page 2 RlI1s0E

Ugyanaz.
Közben üzenetet kapott Miin-től, hogy merre van a szállás és, hogy Kor vigye oda a drodot is, ha lehetséges.

Arkinnea - Page 2 UU6StjJ


Helyi Idő: 11:20 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:
Arkinnea - Page 2 S0uqI4M

A két egérdroid alig fért be a táskába és így igencsak megnövelte annak a súlyát is, tovább haladva a lány nem ismerte fel, hogy erőszellemekkel van dolga, helyette inkább csodálva nézte azokat a számára hologramnak tűnő személyeket.
Amint felért a terembe igyekezett azt is végignézni, hogy ott mik vannak. Láthatóan valamilyen funkció nélküli helység lehetett, mert nem igen volt benne semmi és nyoma sem volt annak, hogy lett volna valaha. A falaknál oszlopok voltak, köztük pedig szobormaradványok. Mindegyik legalább 10-12 méter magas lehetett egykor, most a zöme félig, vagy még kevésbé volt meg, de volt olyan is, amit teljesen ledöntöttek. Ezek a szobrok is ott voltak a földön törmelékként. További tetemeket, vagyis már csak csontvázakat látott a lány, legalább egy tucatot, ezeknek a zöme egymáson feküdt, mintha egymás mellett lettek volna élőként is.
Ahogyan körbejárta a helyet láthatta, hogy két irányba lehetett inenn tovább menni, mindkét irányban lépcső vezetett felfelé.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


statisztika:
Körök száma: 8. kör / eltelt körök száma: 7
Heiwanna Miin Klodov: 7 reag
Q'ayem Kor: 6 reag
Cesur Aloysius: 5 reag
Silzu: 7 reag

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae on Kedd 08 Május 2018, 03:13

Arkinnea - Page 2 Lk2Naoh
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékos társak:  RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:

2 db Vibro-kés
1 db Sugárpisztoly
1 db könnyű harci páncél
1 db PIT típusú droid
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá.)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben
1 db EM gránát
Egyéb:

- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, több heti hidegélelem)
- zsák
Jelenlegi zsákmány: 2x egér droid
A két egeret elteszem a zsákomba, így ez úgy meg is tölti nekem. De hát majd kivágom őket innen ha találok valami jobbat. Egyelőre azzal kell beérnem amit találok és ez legalább tologatható ha unatkozok... Báh miken nem jár az eszem most amikor figyelnem kéne és keresgélnem. Ki is rázom gyorsan a gyerekjátékozás ötletét a fejemből és folytatom a kutaszkodást, bár nem levitálva csak tipegve előre a teremben. Óriásiak lehettek a szobrok amiknek csak romjai maradtak meg oszlopok között a terem két szélén végig, még több csont szettet is láttam kissé egy kupacban is voltak.
- Egy, kettő, három - számolgatom a csontváz szetteket mutogatva rájuk közben és kicsit jobban szemügyre is véve őket - négy, hat, hét...Sok...Hmm.
Elég nagy egy hely ez és már most láttam tízen-három maradványt de ez még elég kevésnek tűnik a robosztus helyhez mérve.  Gondolom a támadók veszteségeit össze szedték. Ha náluk se látok semmit még közelebb is menve hozzájuk azért nem bolygatom meg a csontokat, páran akik beszélnem is hozzám otthon azoknak volt valami komoly aggálya a hellyel egyébként... Valami rémlik mintha mondtak volna valamit. Na de mindegy! Ha nincs érték csontokon akkor feleslegesen minek bolygatnám őket, nem? De! Na, hogy ezen megegyeztem magammal körbejártam a termet két lépcsősor vezetett innen felfelé. Hümm, hümm.. Nem tudom, hogy felfelé kéne-e mennem vagy inkább lefelé? Álltalában minden jópofa cuccot mélyre rejtenek el, nem? Azt hiszem. Eh, de nincs kedvem még visszaindulni. Megnézem a két folyosót, előhúzom az egyik egér droidot a táskámból és kitartom magam elé úgy hogy a tenyeremen üljön a kerekein.
- Bár nem így vagytok eredetileg használva úgy se működtök szóval semmi okotok nincs a panaszra!
Ezzel feldobom és hátra lépek nehogy a fejemre essen. Majd miután leérkezett a földre megnézem, hogy melyik lépcsősor felé mutat a teteje és arra megyek tovább.

_________________
Arkinnea - Page 2 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 2 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 09 Május 2018, 18:24

Arkinnea - Page 2 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)
Arkinnea - Page 2 Kor_he10
Csak üldögéltem és vártam, közben pedig teljesen ki is ürült minden körülöttem ahogy az utolsó katona is elment mert semmi dolguk nem volt itt már. Talán el is üldögéltem volna itt estig is ha nem kapom meg a hívást Miin-től.
- Mhm, rendben viszem. Kell még valami más esetleg?
Igazolom neki vissza, hogy vettem és értettem is az üzenetet. Felkelek a rámpáról és kinyújtom a tagjaimat majd a droidot megkeresen. Megvártam még míg válaszolt és ha volt valami amit akart Miin akkor még azt is összeszedtem először és utána mentem csak a droidért.
- Gyere, megyünk.
Szólok oda a droidnak majd ha megindul akkor tartom az ütemet, hogy követni is tudjon a tákolmány és célba veszem a szállásokat amit kiosztottak nekünk. Hamar ott leszek valószínűleg, nem nagy a bázis. Ha beértem a szállásra pedig leteszem az egyik ágyra a fegyverem, a droidot beállítom a sarokba és elheveredek az egyik ágyon. Remélem, hogy valami hasznos információt is ki tudott szedni a katonából Miin ha már elment vele inni, most minden kis extra jól jöhet. Az is jó kérdés, hogy merre járhat a fiatal jedi is, remélhetőleg nem bajban. Estig úgyis van még időnk addig pedig nem hiszem, hogy sok mindent tudnánk tenni. Körbe nézek a szobában amit kaptunk, felkelek és körbe is járom megnézem, hogy mik vannak benne és, hogy vannak-e kamerák persze.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow on Szer. 09 Május 2018, 19:20

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Kor üzenetére csak annyit reagálok, hogy másra egyenlőre nem lesz szükségem, azonban, ha mégis azt akkor már összeszedem, mikor ellenőrzöm a hajót, hogy biztosan minden ki lett a pakolva a szállítmányból.
Ezután hallgatom figyelmesen Luckyt, aki elmondja, hogy éjszaka nem lehet kimenni, ami némileg nehezíti a dolgomat, de ezt is megoldom valahogy, csak még nem tudom, hogy hogyan.
- Köszönöm a tájékoztatást uram, de egyenlőre nem tehetem meg, míg nem végeztem és a parancsnokomnak szüksége lehet rám. Ezért érdeklődtem csak az éjszaka miatt, mert akkor biztosan nincs rá szükségem, azonban akkor a bázison belül edzek majd esetleg. – mondom nyugodt hangon, majd tekintetem a folyosón járatom kicsit jobban felmérve ahogy haladunk.
- A Hangárból jöttünk, és az edző terem bár jól hangzik, uram, de szerintem elsőre a vezérlő, és a bázis többi része legyen, és utána jöhetne az edző terem, a vége pedig vissza fel a hangárba, hogy a hajót azért ellenőrizzem, és jelentést tehessek a parancsnokomnak formalitás miatt, hogy minden kipakolása megtörtént amit hoztunk. – mondom kihúzva, magam, nyugodt hangon, miközben azon gondolkoztam, hogyan is tudnék bejutni a templomba, anélkül, hogy észrevennének. Volt még egy opció, hogy a hangárból ahol leszálltunk indulok meg, esetleg egy támadást kihasználva, azonban a megfigyelő rendszerek problémát okozhattak, amiket nem tudtam, hogyan is játszhatnék ki. Egyenlőre még nem akartam elvetni a külső bejutást, de ha nem volt más, akkor kénytelen leszek innét utat nyitni, ami nagyban növelné a lebukás esélyét is.
Egy kicsit töprengve körbe nézek, majd Luckyra nézek.
- Ezek a támadások milyen gyakoriak és hevesek szoktak lenni? Fent a hajó biztonságban van, eme támadások elől uram, vagy esetleg addig szálljunk fel a hajóval, míg tart? – érdeklődök, mert ez is lett volna egy megoldás, hogy akkor többen megyünk és… ugrok, de ez túl feltűnő lett volna. Minden esetre annyi információt akartam megtudni, amennyit csak lehetett, és utána azok alapján mérlegelni, gondolkozni a többiekkel, kitalálva, hogy mi legyen majd a taktika a bejutásra. Igaz a korábbiak alapján nem igazán akartam, hogy bármilyen harcra kerüljön sor, hiszen Luckyt és az embereit már most kezdtem sajnálni, hogy mert jól cselekedtek ezért bűnhődnek. Ők nem olyanok voltak, mint akik elvertek korábban, bár lehet csak azért, mert embernek látszok, vagy talán még akkor is ilyenek lennének, ha az lennék, aminek mások ismernek? Nehéz kérdések voltak, amikre nem tudtam, választ találok e, de egyenlőre nem is volt jelentősége.

”Felszerelés”:

-Fordító
-Birodalmi egyenruha

Kis méretű válltáska:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 769
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 10 Május 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. május 14. (hétfő)

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


” The Force will be with you. Always.”
- Obi-Wan Kenobi

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:25 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Bázison össze-vissza, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

- A parancsnoka éppen bázison kívül van, így nem hiszem, hogy zavarná, ha most menne el edzeni – mondta. – A papírmunka meg úgyis ráér még akár pár napot is…
A séta közben több droid mellett is elhaladt a páros, illetve rohamosztagosok, vagy éppen átlagos civil öltözetben levő férfiak mellett is. mindenki megfelelően köszöntötte mind az őrmestert, mind pedig a Miin-t. Az látható volt, hogy nem volt túlságosan nagy a bázis, inkább csak a különböző részeket összekötő folyosók voltak azok. A nő kérése alapján a bázis szélső részébe mentek, ahol a labor, gyengélkedő és az irányító helységek is voltak, illetve a fegyverrendszert is innen lehetett irányítani. A résznek volt felső és alsó része is. Ezeket mutatta végig Lucky.
- Szerencsére annyira azért nem fejlettek a helyiek, gyenge sugárfegyvereik vannak, leginkább csak zavaróak, mint a szúnyog és az ember esete. A hangárt pajzs védi kívülről és oda csak a bázison keresztül lehet bejutni. Még soha sem jutottak el eddig, így nem kell tartania attól, hogy gond legyen. Mind jól képzett harcosok vagyunk. Ami az edzőtermet illeti ahhoz vissza kell mennünk a lakrészekhez.
Ha ez megfelelt Miin-nek, akkor elindult visszafelé ha itt befejezték a nézelődést.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:25 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Hangár, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

Ennyire könnye nem volt Kor-nak, ugyanis a droid, amit be akart vinni a hálóba azt újra kellett indítania, vagyis be kellett kapcsolnia, mert nem bekapcsolva az út során. De amint megvolt az hálásan csipogott és fejezte ki a boldogságát, hogy végre energia alatt van. Ahogyan bele együtt elindult a szállások felé a férfi az egyik folyosón még látta a sétáló Lucky-t és Miint Kor, de aztán haladt ő is tovább. A szállást a protokoll droid mutatta meg, majd ő elkanyarodott a párostól és ment a dolgára, amint Kor és a droid bementek. Ez egy kisebb szoba volt, benne négy földszinti ággyal, egy nagyobb fali tárolóval, illetve egy közös mosdóval és fürdővel. Látszott, hogy nem folyamatos használatra van a helység, hanem csak időnkénti alkalmakra.
Igen, látszott kamera itt is, mint a folyosókon és mindenfelé, de ez is csak olyan volt, ami képet adott, de hangot nem.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:25 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom körül, Arkinnea
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Cesur Aloysius
Birodalmi erők: -
Hutt/alvilági erők: -
odakint:
Arkinnea - Page 2 RlI1s0E

Ugyanaz.

Arkinnea - Page 2 UU6StjJ


Helyi Idő: 11:25 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:
Arkinnea - Page 2 S0uqI4M

Silzu úgy döntött, hogy az egyik egérdroidot áldozza be arra, hogy megtudja, hogy merre menjen. Mindezt megtudta tenni és a bal irány felé mutatott a droid. Így akkor a lány arra indult, itt szerencsére nem volt olyan meredek lépcső. Amint a lány felért láthatta, hogy előrefelé egy rövidebb folyosó van, az egész vége be volt itt is szakadva, de azért átlátszott a köveken, hogy vége is lenne egyébként is a folyosónak. Ezen kívül pedig két ajtót is látott, két helységet majdnem egymással szemben a folyosó két oldalán. Ha közelebb megy a fényforrásával láthatta, hogy mindkét ajtó csukva van, alig egy kis rés van nyitva, amin talán befér a keze, hogy kifeszítse az ajtókat, hogyha szeretné.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


statisztika:
Körök száma: 9. kör / eltelt körök száma: 8
Heiwanna Miin Klodov: 8 reag
Q'ayem Kor: 7 reag
Cesur Aloysius: 5 reag
Silzu: 8 reag

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Cesur Aloysius on Pént. 11 Május 2018, 19:02

Elnézést:
Elnézés a kimaradásért. Őrület volt a napokban.

Ahogy haladtam a síkságon hamarosan kaptam egy üzenetet amely a szállásról meg a droidról szólt így csak annyit reagáltam, hogy Értettem, majd tovább folytattam a keresgélést. Nehéz volt a terep és nem könnyítette meg az sem, hogy sikló nem tudta kompenzálni a magasságból eredő problémákat. Éppen ezért eléggé sokáig bolyongtam. Nem is zavart igazából. Jól eset kicsit távol lenni mindentől és őszintén szólva nagyon tetszett a bolygó. Szép volt, akármennyire is elcsúfította az elpusztított Jedi templom ha azt nem vette figyelembe az ember akkor gyönyörű táj tárult elé. Nagy nehezen sikerült lejáratot találjak a patakhoz, és miután lejutottam úgy döntöttem, hogy innen már gyalogosan folytatom az utamat. Leállítottam a bikert a fal mellé, és lassan elkezdtem sétálni a patakot és a sziklafalat figyelve. Néha néha megérintettem azt, ahol olyan furcsának tűnt, hátha találok egy rejtett bejáratot.

Felszerelések:

- Egy kék pengéjű fénykard
- Légzőkészülék
- Komlink
- Kinézet álcázó eszköz
- Fekete egyenruha.
- Menetlevél
- Hamis igazolványok

_________________
Arkinnea - Page 2 280vcdf
Cesur Aloysius
Cesur Aloysius
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae on Vas. 13 Május 2018, 17:12

Arkinnea - Page 2 Silzu_10
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékos társak:  RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:

2 db Vibro-kés
1 db Sugárpisztoly
1 db könnyű harci páncél
1 db PIT típusú droid
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá.)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben
1 db EM gránát
Egyéb:

- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, több heti hidegélelem)
- zsák
Jelenlegi zsákmány: 2x egér droid
- Az egér elvettetett!
Jelentem még ki mikor az egér droidot eldobtam majd miután landolt az a bal oldali út irányába mutatott. El is indultam arra a lépcsősoron felfelé. Mikor a végére értem akkor nem sok minden fogadott. Egy kis omlás bár úgy néz ki, hogy a folyosó nem is menne tovább és két ajtó a két oldalt. Mindkettőnek megnéztem a konzolát, hogy tudok-e vele valamit kezdeni, hogy kinyíljanak az ajtók először, aztán ha az nem működött akkor ahhoz az ajtóhoz lépek ami résnyire nyitva volt, vagy ha mindkettő akkor a jobboldalival kezdve. Megpróbáltam bevilágítani és körbe nézni egy kicsit, hogy mit rejthet az ajtó ha ez ment és felmérni van-e valami hasznos a túloldalán. Ha volt vagy csak nem láttam be rendesen akkor jött az ajtófeszítő módszer, bár nincs nagy erőm egy ajtót még kitudok nyitni ha kell, legalább annyira, hogy utána egyik oldalt kézzel felkapaszkodjak és a másik ajtófelet meg lábbal toljam. Milyen jó is lenne most ha egy fókuszált generátor lenne a tőrjeimben, vagy legalább az egyikben! Pikk pakk tudnék lyukakat vágni az ajtóba, na jó nem pikk pakk de valamilyeneket biztos.
Amint sikerül kinyitni az ajtót először meggyőződök arról, hogy nem fog visszacsapódni rám illetve körbenézek még onnan, hogy mire is nyitottam ki az ajtót. Aztán ha semmi veszélyforrás nincs akkor be is megyek és jól szemügyre veszem a helyet. Nagyon remélem, hogy találni fogok valamit már lassan mert eddig csak időpocsékolásnak tűnik a kutaszkodás idebent. Legalább még biztonságosabb mint a Birodalmi bázisról próbálni lopni valamit.


A hozzászólást Zerae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 14 Május 2018, 12:17-kor.

_________________
Arkinnea - Page 2 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 2 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Shadow on Vas. 13 Május 2018, 18:50

Heiwanna Miin Klodov (LO-75256)

Luckyra pillantok, mikor épp azt ecseteli, hogy nyugodtan ráérek most is edzeni, ami teljesen igaz is, hiszen, ha azt nézzük ez egy eléggé logikusan alátámasztható dolog is. Ami viszont még jobban nehezíti az esti kijutásomat.
- Ebben teljesen igaza van uram. – helyeslek nyugodt hangon, miközben figyelem a helyet, és a közlekedőket, hogy kellően köszönthessem őket. A hely méret nem volt nagy ami érthető is volt az itt tartózkodók számát is tekintve. Amennyit csak tudtam próbáltam megjegyezni mindenből, miközben haladtunk. Lucky lelkesen végig mutogatott mindent, ami számomra csak előny volt most.
Mikor a támadásról esett szó, hogy védve van minden, akkor egy újabb lehetőségnek inthettem búcsút.
- Rendben, akkor a hajó miatt nem kell aggódnunk. – jegyzem meg nyugodt hangon, majd egy kis mosoly jelenik meg az arcomon. – Egy másodpercig se kételkedtem ebben uram, hogy önök remekül képzett katonák, csupán felmértem, hogy mekkora veszélyt jelent ez a hajóra, de amit elmondott azok alapján semennyit. – körbe nézek még, majd bólintok.
- Mehetünk az edzőterem felé uram – indulok is meg az említett irányba, miközben jár az agyam, hogy merre is tervezgessek a továbbiakban. Egyre jobban úgy tűnt, hogy kijutni se lesz egyszerű este, de még ebben gondolkoztam, mert az nem járt belülről látható nyomokkal, azonban, ha nem volt más, akkor kell egy olyan helyet találnom amit nem lát a kamera és erővel átjutni a lezárt ajtókon. Azonban most ez még csak terv félének is kevés volt.
- Uram, van valamilyen különleges oka, hogy eme bázis is ennyire be lett kamerázva? Eddigi itt tartózkodásom alapján nem igazán érzem szükségét, de lehet csupán én gondolom rosszul. – Jó eséllyel általános dolog miatt van itt is, de valahogy nem tűnt ez a hely olyan fontosnak, hogy szükséges lenne. Legalábbis a helyieknek és a birodalmiaknak se nagy eséllyel, hiszen a templom volt a lényeges dolog és nem ez a bázis. Közbn persze haladtam Lucky tempóját tartva.

”Felszerelés”:

-Fordító
-Birodalmi egyenruha

Kis méretű válltáska:
-Zseblámpa
-Elsősegély csomag
-Távcső
-Datapad
-Komlink
-HoloProjector
-„Energia” szelet,kulacs innivaló

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 769
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 14 Május 2018, 00:01

//Mivel az egész napom elment értelmetlenül arra, hogy arra vártam, hogy írjatok úgy voltam vele, ha este 6ig nem lesz elég reag, hogy írjak, akkor nem fogok, mert nem fogom az estémet is elcs*szni az írásra... szóval pénteken kaptok új kört.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 16 Május 2018, 17:11

Arkinnea - Page 2 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)
Arkinnea - Page 2 Kor_he10
Még bekellett kapcsolni is a droidot majd utána nekilendítettem, hogy megyünk a kijelölt szállásra. Nyugodtan sétáltam végig a folyosókon alig várva, hogy elérjek a szállásig és út közben még Miin-el és a kapitánnyal is a Lucy-val is összefutottam láttamban. Szóval láttam őket a folyosókon de nem álltam meg nagyon, ha úgy futottunk össze persze, hogy láttak engem is akkor még köszöntem nekik egy biccentéssel, hogy láttam őket illetve másnak is ha épp úgy adódót mert ők is köszöntek nekem de csevegni nem álltam le így hamar el is értem a kijelölt szállásunkhoz ahol a droidot beállítottam a falhoz majd lekapcsoltam míg nem kellett a fegyveremet pedig letámasztottam az egyik ágynál a fegyveremet és elfeküdtem a tarkóm mögött összekulcsolva az ujjaimmal.~ Amíg nem szabadul el Miin a tiszt társaságából és jön vissza a jedi addig várnom kell. Egyedül nem állnék neki akciózni és semerre menni sincs sok értelme már, legalább is most még.biztosan sok információt tud majd meg úgyis Miin és remélem, hogy a jedi is talál valamit az erdőben amerről esetleg bejuthatunk majd.. Mennem kellett volna vele lehetséges viszont nem akartam Miint egyedül hagyni a bázison. Ki tudja mikor fordulhat minden a feje tetejére és kellhetek..~ Azért meg kell hagyni unatkozok. Ez a semmit tevés és várakozás igazán az idegeimre fog menni ha sokáig fog tartani ami persze remélem, hogy nem fog megtörténni. Addig is, hogy elüssem az időt a fegyvereimmel bíbelődök, állítgatom őket meg vizsgálgatom, hogy minden rendben legyen velük majd előveszem a datapadomat amin van némi olvasnivaló és nekiállok azt olvasni amíg várok. Bár ez se valami hosszú azért remélem, hogy bőven ki fog tartani mire valaki visszajön a szállásra. ~sóhaj~ egy missziónak nem kéne ilyen unalmasan telnie, másoknak biztos persze más lenne a véleménye.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 18 Május 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. május 22. (kedd)

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


”Your weapon… you will not need it.”
- Yoda

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:30 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Bázison össze-vissza, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

Miin egy rövid választ kapott csak vissza a padawantól, hogy vette, hogy mit is csinál ő, de ennél többet nem reagált. Szerencséjére tényleg lelkesen magyarázott Lucky, így megtudta azt is, hogy külsősök nem léphetnek be a központi irányítóba, hiába voltak magasabb rangúak. Így már Miin azt is tudta, hogy a bejutáshoz oda muszáj lesz valamelyik itt szolgáló code cylinderét megszereznie a csapatnak, hogy a droidot bejuttassák oda. Talán ez volt az egyik legfontosabb dolog, ahogyan azt is megtudta, hogy az irányítóban vannak a radarok és effélék is, azokat is onnan figyelik. Ahogyan a kamerák felvételei is oda futnak be, külön biztonsági szoba nem volt. Megtudta a fegyverszobába például ők is be tudnak menni, ahogyan minden más helyre is a bázison, csak az irányítóterem az, ami elérhetetlen.
A kamerák említésénél igencsak furcsán nézett rá Lucky.
- Semmivel sincs több, mint bármelyik bázison – mondta. – Csupán itt nincsenek elrejtve.
Nem igazán látott Miin olyan helyet, ahol ki lehetne jutni talán csak az volt az egyetlen megoldás, amikor valamelyik kamera holtpontjában a szellőzőbe mászik be és úgy próbál kijutni. Az edzőteremhez a szállásokhoz kellett visszamenni és ott volt egy külön terem neki, ami igencsak jól fel volt szerelve mindennel, amire csak szükség lehet egy ilyen helyen.
- Ha más nem is első osztályú itt, de legalább az edzőterem jól felszerelt – jegyezte meg a férfi egy mosollyal.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:30 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Hangár, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

Kor egyelőre nem igen tudott mit tenni, unatkozott, a fegyverével bíbelődött és azt piszkálta. Majd kicsivel később nekilátott annak, hogy olvasson. Egyelőre nem úgy tűnt, mintha bármelyik társa is visszatérne, vagy befejezné azt, amivel foglalatoskodott.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 11:30 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom körül, Arkinnea
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Cesur Aloysius
Birodalmi erők: -
Hutt/alvilági erők: -
odakint:
Arkinnea - Page 2 RlI1s0E

Cesur egy rövid üzenetet küldött Miin-ére, majd úgy döntött, hogy nekilát lent keresni valamilyen helyet, amin be lehet jutni. Az egész templom körüli rész legalább egy öt kilométeres terület volt, így ez jó pár órát igénybe vehet mire sikerül az egészet körbejárnia, főleg ha alapos is. ahogyan elindult az elején még csak kisebb és alacsonyabb volt a sziklafal egyelőre. Itt még főleg egyenes és láthatóan mesterségesen kivájt és készített, nem olyan, mint a többi helyen. Itt láthatóan semmilyen furcsaság nem volt, a tapintása is kellemes, sima egyenes a falnak. Így kénytelen volt Cesur tovább haladni.

Arkinnea - Page 2 UU6StjJ


Helyi Idő: 11:30 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:
Arkinnea - Page 2 S0uqI4M

Silzu nekilátott annak, hogy megpróbálja kinyitni az ajtót, a jobb oldalit, azaz úgymond a „felsőt”, sikerült kifeszítenie addig, hogy a lábával megtudjon támaszkodni és így folytassa az egészet. Meglehetősen könnyedén ment, a dolog, egy-egy pillanatra akadt csak meg, de egy-egy nagyobb erőkifejtés után ment tovább. Az egyik ilyennél azonban nem várt eredmény következett be. A falak és az ajtó is sérült lehetett, mert egy hangos reccsenés után a fal egy része és az ajtó kerete dőlni kezdett befelé. Hangos puffanással és üvegek törésének zajával ért le a földre, aztán maga az ajtó is bedőlt a helységbe, hangosan. A csörömpölés után néhány pillanattal később édeskés illatot kezdett Silzu érezni. Mire felfoghatta, hogy mindez valamilyen kábító gáz illata addigra már elkezdett szédülni és néhány pillanat múlva el is vesztette az eszméletét.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


//Kövi körre ugrunk pár órát előre, ezért bocsánat Saku-tól Silzu miatt, de nála csak így tudtam kivitelezni a dolgot. Már csak azért is, mert Balti mutatványa alsó hangon is 12 kör lenne, ami nem túl izgalmas, hogy miként halad körbe a teplom körül lent a pataknál.//

statisztika:
Körök száma: 10. kör / eltelt körök száma: 9
Heiwanna Miin Klodov: 9 reag
Q'ayem Kor: 8 reag
Cesur Aloysius: 6 reag
Silzu: 9 reag

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Zerae on Pént. 18 Május 2018, 12:07

Arkinnea - Page 2 Silzu_10
>> Silzu, Rabszolga
>> Játékos társak:  RAVOHRA TIRGIR, HEIWANNA MIIN KLODOV, Q'AYEM KOR, CESUR ALOYSIUS és SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:

2 db Vibro-kés
1 db Sugárpisztoly
1 db könnyű harci páncél
1 db PIT típusú droid
1 db "felfedező készlet" (energiaszelet, víz, elsősegély csomag, légző készülék víz alá.)
1 db Komlink
1 db Holoprojektor
2 db nyomkövető csip különböző helyeken bőr alatt (tarkó, bal alkar)
1 db huzalpuska alkarvédőben
1 db EM gránát
Egyéb:

- Túra csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, több heti hidegélelem)
- zsák
Jelenlegi zsákmány: 1x egér droid
Nekiláttam az ajtófeszegetésnek, először kezek majd a kis nyílás után pedig már a lábammal is betudtam támasztani az egyik szárnyát az ajtónak. Innentől kezdve már könnyebben ment a kinyitása, bár eleinte sem volt nehéz, viszont túlmérhettem az elképesztő erőmet. Először csak akadozott az ajtó helyenként szorulva de végül csak kinyitottam eléggé, hogy majd átférjek rajta. Időm viszont nem maradt nagyon másra ez után mert a fal recsegni kezdett és az ajtó is mozogni.
- Uh~oh...
Megindult velem az ajtó keretestül és némi fallal együtt beestem élettelen barátaimmal a szobába. Csörömpölés és üvegtörés zaja zengett a füleimben.
- Ez sosem jó hang...
Förmedek el majd megérzem az édeskés szagot. Ó hogy mit meg nem adnék most azért, hogy legyen valami szűrő a sisakomban! Sajnos már felkelni sem tudok, vagy kikúszni gyorsan a szobából mert nem sokra rá, hogy megéreztem az édes illatot szédülni is kezdek. Egy utolsó próbálkozást azért teszek és minden erőmet arra összpontosítom, hogy kijussak a szobából mielőtt még elájulnék, de hamar jött a sötétség is rám semmire sem hagyva időt nemhogy menekülésre a gáz elől. ~Aah...Ulap gazdám...ennek.nem fog...örülni..~ Hagyják el az utolsó gondolatok is a fejemet majd átadom magamat az alvásnak teljesen. Végül is nem olyan rossz aludni egyet, bár nem egy ágy, volt már kényelmetlenebb is.

_________________
Arkinnea - Page 2 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Arkinnea - Page 2 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 18 Május 2018, 22:13

Arkinnea - Page 2 Kor_ar10
>> Q'ayem Kor (Dreng Skatt a Vizla klánból), Testőr/szerelő
>> Játékos társak: HEIWANNA MIIN KLODOV (LO-75256), CESUR ALOYSIUS (CT-14578) ÉS SILZU
>> Kaland: HIDEGHÁBORÚ – ÁRNYAK KÖZÖTT
Felszerelés:
Fegyverek:

- Kábítóbot
- Egykezes sugárpisztoly (0,5) (blaster pistol)
- Egykezes sugárpuska (1,5) (blaster Rifle)
Páncélzat/öltözet:

- Közepes harci páncél (3)
- Fekete szövetruha
- Egyszerű védelmi öltözet
Páncél kiegészítések:

- Mozgásérzékelő
- Oxigén szenzor belégzésre alkalmasság és mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Indikátor mozgásérzékelőhöz, Oxigén minőség kijelzés, Hőmérő, Radar
- Megerősítések a páncélon, nagyobb fegyverekből leadott lövéseket is kibír, könnyített mozgás
- létfenntartó egység
- huzalpuska bal kar
- beépített pisztoly jobb kar
Egyéb, hátitáskában:

- Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
- Csomag ( távcső, tűzgyújtó, lámpa, elsősegély csomag, 2l víz flaskában, energiaszelet 2x)
Arkinnea - Page 2 Kor_he10
Mivel csupán az időt kellett valahogy eltöltenem így először olvastam csak az anyagot ami van a datapadon. Egy egyszerű regény volt, pont jó volt arra, hogy tanuljam vele a nyelvet is meg szórakoztasson is. Nem sok más teendőm volt ezért eléggé gyorsan is haladtam az olvasásával. A csendes és üres szoba ezt tovább segítette nekem így valószínűleg pár óra alatt végezni is fogok vele. És ha így lesz akkor ki kell, hogy találjak majd valami új elfoglaltságot ha addig nem jön vissza senki sem. Remélem, hogy nem lesz így azért mert amikor megnéztem a térképet akkor aszerint van edzőterem is. Bár nem tudom miért fájdítom a fejemet vele. A kamerák a bázis minden pontján hamar felkapnák az arcomat és valószínűleg be is azonosítanák azt. Abból pedig semmi jó nem származna nekünk. Szóval maradok az olvasásnál és az idő elütésénél. Ha lenne kártya már biztos dobálnám a lapokat az asztalra vagy hasonló de mivel nincsen így csak az olvasás van amit tudok csinálni. Bármi is lenne az igazán röhejesen nézne ki ha teljes felszerelésben nyomnám a fekvőket és a mindenféle erősítéseket a szobában... Nem mintha betudnék menni az edzőtermükbe egy egészséges és kiadós edzésre fapofával tűrve a tekinteteket amit kapnék. Az elmúlt évek tapasztalata alapján, bár vannak erős fajok, nem megszokott az a fizikai erő amit én képviselek. Jobb ezt a meglepetést akkora tartogatni ha valakit át kell dobni egy falon és hasonlóak.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Cesur Aloysius on Hétf. 21 Május 2018, 16:06

Lassan indultam el a fal mentén. Tudtam mire vállalkozok. Ahogy azt is hogy valószínűleg az éjszakát a szabadban kell töltenem, ha minél előbb be akarom fejezni a kutatást. A fal sima volt és szépen kidolgozott. Ahogy általában minden Jedi Templom körüli rész amellyel eddig találkoztam. Jó érzés volt tapintani a mesterségesen megmunkált követ. Éreztem, hogy a Jedik alaposságával készült. De nem volt időm túl sokáig időzni. Így folytattam a fal vizsgálatát és szépen haladtam előre. Közben gondolataim a többekre is ráterelődtek.
~ Remélem minden rendben van velük és nem buktak le. Mind profik ezt tudom, de ki tudja mit rejteget számunkra ez a világ ~ tűnődtem egy pillanatra megállva és a tájra pillantva.
Kis megállóm után folytattam a keresgélést. Nem tudom mennyi idő telhetett el, elvesztettem az időérzékem, csak mentem és mentem folyamatosan valami kis rést vagy rejtett bejáratot keresve.

Felszerelés::

- Egy kék pengéjű fénykard
- Légzőkészülék
- Komlink
- Kinézet álcázó eszköz
- Fekete egyenruha.
- Menetlevél
- Hamis igazolványok

_________________
Arkinnea - Page 2 280vcdf
Cesur Aloysius
Cesur Aloysius
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 22 Május 2018, 00:00Hidegháború – Árnyak között

Arkinnea


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Q'ayem Kor, Cesur Aloysius és SilzuKövetkező körváltás: 2018. május 26. (szombat)

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


” Don’t call me a mindless philosopher, you overweight glob of grease!”
- C-3PO

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


Helyi Idő: 21:00 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Kantin, Arkinnea-i Birodalmi bázis
Feladat: Megszerezni a Jedi templom adatbázisát
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Cesur Aloysius | Q'ayem Kor
Birodalmi erők: ST-2346 „Lucky”, 23 másik birodalmi, droidok
Hutt/alvilági erők: -
bázis:
Arkinnea - Page 2 H7iPl3L

Nagyjából tíz óra telt el, odakint besötétedett, így a nap lementetele előtt rászóltak Cesura-ra a bázisról, hogy be kell jönnie, mert nem maradhat kint. Eddigre egyébként nagyjából végzett is, de nem talált semmilyen bejáratot odakint körben a patak mentén. Ha volt is, akkor minden bizonnyal a birodalmiak megtalálták és betemették. Kor-nak valószínűleg unatkozással telt el az idő, Miin pedig addig tudott Lucky mellett maradni, amíg csak akart, a férfi örömmel beszélgetett vele mindenféléről.
Így, hogy este kilenc lett a bázison a megszokott ütemterv szerint most kezdődött majd a vacsora, így jelenleg mindenki a kantinban tartózkodott és az ételeket készítő droid már kiosztotta mindenki számára a vacsorát. Ami a mai napon egyszerű kétszersültből és hozzá tartozó rizsszerű köretből állt.
Mivel mindenkinek megvolt a helye, így a négyes a kantin egyik sarkában egy hatszemélyes asztalnál kapott helyet, ami legalább három méterre volt a legközelebbi másik asztaltól.

Arkinnea - Page 2 UU6StjJ


Helyi Idő: 21:00 AHI, 90.3 MU; Első nap
Helyszín: Jedi teplom romjai, Arkinnea
Feladat: Kincsvadászat
Hutt/alvilági erők: Silzu
Köztársasági erők: -
Birodalmi erők: -
odabent:
Arkinnea - Page 2 S0uqI4M

Silzu eszméletlenül dőlt el a földön, majd nagyjából tíz óra múlva ébredt fel ugyanabban a pózban, mint amiben elaludt. A könnyű páncélja szerencsére megvédte az eséstől, így zúzódásai, vagy effélék, de az az oldala, amin feküdt egészen eddig, a karja és lába teljesen elzsibbadtak. Ahogyan ébredezett érezte azt a kellemetlen érzést, mintha milliónyi hangya rohangászna az adott végtagokon belük. Minden felszerelése pont úgy volt, ahogyan órákkal ezelőtt, annak nem volt nyoma, hogy bárki is járt volna itt azóta. A hosszú alvástól igencsak szomjasnak érezte magát és érezte, hogy könnyítenie is kellene magán.
Ezeket leszámítva a levegő ismét teljesen normális volt és dohos, mint eddig. Az édeskés illat, amit a kémiai vegyszerek okoztak már nem volt a levegőben. Most már betudott nézni a szobába is a lány, ott bent összetört üvegek voltak főleg. Bent a hátsó falnál, ami érintetlen maradt további üvegek, tárolóedények, némelyikük üres, másokban folyadék volt, illetve olyanok is voltak, amikben valami lebegett, amik humanoid embriókra hasonlítottak és ezek esetében sárgás folyadék volt az üvegben vagy olyan, mint ami a bacta tartályban szokott lenni. Mindazonáltal a helység nem volt olyan nagy, hogy labor, vagy efféle legyen, ez is sokkalta inkább valamilyen raktárhelységnek tűnhetett.

Arkinnea - Page 2 QbWUoYg


statisztika:
Körök száma: 11. kör / eltelt körök száma: 10
Heiwanna Miin Klodov: 9 reag
Q'ayem Kor: 9 reag
Cesur Aloysius: 7 reag
Silzu: 10 reag

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arkinnea - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4051
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 224
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arkinnea - Page 2 Empty Re: Arkinnea

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.