Bronx utcái

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 13 Aug. 2014, 18:16

Kicsit meglepetten nézek körül, hogy nem hallotta-e senki, mikor a lány azt mondta, mutáns. Nem egy életbiztosítás ez a kijelentés, és pláne nem egy ilyen környéken. A bemutató, amit ezután tart, még rosszabb. Nem csoda, hogy a banda kipécézte, ha ilyen rohadt feltűnően használja a képességét. Nem tudja leszarni a hülyéket, mindenképpen úgy érzi, móresre kell tanítania a drogos srácot. De ahhoz neki sincs meg az esze, hogy felfogja, hiába ijesztget valakit, aki túlságosan be van tépve ahhoz, hogy megértsen egy fenyegetést. Először a srácra, majd a lányra nézek, miközben tovább szívom a cigarettámat.
-Jobb lesz, ha most már tényleg eltűnünk innen – mondom talán mindkettejüknek, de nem merném állítani, hogy közösséget vállalnék bármelyikükkel is.
Ahhoz, hogy egyszer tényleg elfogadjanak a fentiek, figyelnem kell a viselkedésemre, és ennek része, hogy nem ítélkezem egyikük felett sem, és nem mondom meg, hogyan éljék az életüket. Mindössze egyet tehetek, segítek nekik, ha tudok, és ha megkérnek rá. Jelenleg viszont túl elfoglaltak egymás baszogatásával ahhoz, hogy bármelyikük is segítséget kérjen. Mikor kiérek végre az utcára, leintek egy taxit, és beülök, az ajtót pedig nyitva hagyva várakozom a lányra. Ha nem jön, akkor becsukom az ajtót, és egyedül távozom.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronx utcái - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Kira Sign Kedd 19 Aug. 2014, 10:32

utólag beláttam hogy hülyeséget csináltam. Valahogy le kellene nyugodnom ami mos elég nehéz nekem.
Az angyal int, hogy menjünk én meg megyek vele, jobb támpontom most úgy sincs, de mivel nem akar belekavarodni jobban az ügyeimbe így még ki kell találnom mi legyen. Félek is, de vágyom is hazamenni. Elég sokat megölt a lovas a bandából, talán most már ideje hazatérni, elvégre Gabinak jár az, hogy megtudja mi is történt a testvérével. Bár az biztos, hogy a titkom nem akarom rá bízni, nehogy a bátyja sorsára jusson.
~ Szegény össze fog roppanni.
A taxiba beül az angyal és én is beülök. Megvárom, hogy először az angyal menjen haza, aztán én is mondok eg a műhelyhez nem túl távoli címet.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Bronx utcái - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Bronx utcái - Page 2 Girloffantasybymanofins Bronx utcái - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Bronx utcái - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Bronx utcái - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Pént. 22 Aug. 2014, 07:40

Amikor Ralf magára marad egy limuzin gurul oda. A kocsi ajtók kitárulnak és a kékes fényben meglát két öltönyös férfit a kezükben a pezsgőt tartva. Az egyikük Levi, de újra teljesen emberien a bőre már nem lila. A másik egy arrogánsan mosolygó vörös férfi.
Bronx utcái - Page 2 287352-117808-arcade
- Ralfi! Levi pont rólad mesélt.
Mondja mosolyogva.
- Gyere szállj be! Van pezsgőnk és kokain. Asszem. Ha nincs hozzatok!
Ha Ralf elfogadja akkor adnak neki egy poharat és öntenek neki pezsgőt. Bent egy lehallgató készülék volt és egy pár éjjellátó távcső. Leviek ezzel figyelték meg, ami bent történt.
- Bocs be se mutatkoztam! - mondja röhögve. - A nevem Sebastian Hellstorm. Olvastam rólatok és tetszik a stílusotok. Ezért is adtam a dílerednek azokat a bogyókat. Gondoltam egy kis ajándékkal nyitok, apa raktárából.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 04 Szept. 2014, 16:44

A csaj meg a másik tag lelépnek, épp jókor, mert egy limuzin áll meg előttem. Vajon ki lehet az? Érdeklődve lépek közelebb, miközben kitárulnak a jármű ajtajai, és meglátom a vigyorgó haveromat, egy ismeretlen tag társaságában. Legutóbb azt haluztam, hogy Levi belilult, de szerencsére már nincsenek ilyen flashbackjeim, és rendes alakjában látom a srácot. Egyből beinvitálnak, engem pedig nem kell kétszer kérni, már mászok is be, miközben elpöckölöm a cigarettám maradékát, ami csikk képében hullik a földre. Odabent egyből poharat kapok, és pezsgőt - nem is rossz ez a royal feeling. Először Levivel pacsizok le, stílusosan ahogy szoktunk, majd a tagnak nyújtom a kezem, és ha elfogadja, akkor vele is lekezelek.
- Csáó csávó, én pedig Ralf Shaw. - mutatkozok be feleslegesen, hiszen előbb már a nevemen szólított, dehát mégis megkínáltak pezsgővel meg kokóval, akkor meg már én is illedelmes leszek. Mosolyra húzom a szám ahogy beszél, és bólintok.
- Nem tűnt rossznak ez a doppingszer, kár, hogy elpazaroltam kettőt azokra a random arcokra. De tesztelés nélkül nem újítok semmilyen anyagot. - magyarázkodom a srácnak, közben kényelembe vágom magam, hátradőlök, pezsgőzök, és várom a kokót.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Szomb. 27 Szept. 2014, 00:50

- Ja, ja, jó arc a srác. Minden rendben van vele. Múltkor szétszedtük a Roby'st vele. Nem, az a csaj nem lett meg, nem volt elég jó...
Királyság! A kezemben égő cigi szála 200$, a benne lévő dohányt Kuba mellett egy kis szigeten szedik össze, a papír a szűrőnél huszonnégy karátos arany, a pezsgő a kezemben van vagy annyi mint a doboz cigi, szóval 4000$, az öltönyöm nagyjából 8000$. A limó van vagy 25000$, rajta a biztosítás még ennyi. A drogokat Seb hozta, jófej srác és az én isteni körömbe tartozik. Pénzes, jó arc és isteni hatalma van. Az apja drogot úgy gyártja mint az amerikai kormány a heroint. Robbant a bank. Ez van ha leolvasztják a platina tartalékokat és a magyar haverok is adnak kölcsön. Beleszívok a cigibe, kifújom a füstöt aztán tárt karokkal üdvözlöm Ralfot.
- Csé! Jó újra látni Ralf. Szállj be. - be is száll és hozza a szokásos formáját - Seb úgy tolja mint mi. Király a srác, érzi a ritmust.
Elszívom a cigit és megvárom mit akar Seb, Ralfra számítok, tök jó buli lesz megint.

//Elnézést, nemrég tudtam meg, hogy egyáltalán ide írnom kellene, ezer bocsánat.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Csüt. 02 Okt. 2014, 02:07

Sebastion legyintett a bogyókért.
- Ja... bocs, apám tesztelni akarta és ezért bekameráztuk a dílerdet. De így is kap pár érdekes infót. Örülni fog, mint majom a fa**ának.
Seb szív egy csíkot megrázza a fejét kicsit piszkálja az orrát.
- Ah... végre. na a következő a helyzet, már meséltem Levi fiúnak, de neked is elmondom. Láttam mit műveltettek abban a klubban tetszett. Nagyon. Arra gondoltam mi együtt szép munkát végezhetnénk. Ameddig a világ többi debil mutánsa öli egymást mi arra használnánk az erőinket, hogy mindent elvegyünk. Istenként élhetnénk. Lóvé, anyag, ribancok. Nem bújunk sztreccs ruciba max azért, hogy kicsi kínai lányokon lovagoljunk egy szexbarlangban. Öltönyben, mosolyogva közimádatban fognak minket trónra emelni. Te látod a bankok tartalmát - Levihez fordul - te ráveszel bárkit, hogy mindenét oda adja. És én? Én leszek az ész, a tervezés, és aki bevéd titeket.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Csüt. 02 Okt. 2014, 22:33

Minden úgy alakul ahogy azt az én istenek felett álló akaratom kívánja. A kokainból kihúzok magamnak is egy nagyobb csíkot, összetekerek egy százdollárost és végigszívom velem. Jó anyag, nagyot üt, persze csak azért mert engedem, hogy üssön. Oh... yeah. Ralfnak is előkészítek egy csíkot és elé nyomom. Az üzlet fontos, nyugisan kell kezelni, csak lazán, hogy vigyen az ár, nem fog menni ha itt feszeng, még meg sem szólalt. A lábam feldobom a limó ülésére, zsír, megvillantom a kevlár betétes pengés cipőt, egyedi darab, isteni készítésű. Seb gyorsan végignyalja a szöveget, jó srác, okos srác, de azt gondolja okosabb nálam, még nem ismer. Megengedem neki hogy ne ismerjen. A pohár pezsgőt simán lenyomom, megpörgetem az ujjaim között a poharat pont a tálcára ejtve.
- Pénz, zene, buli, csillogás. Minden. Simán lerendezzük helyzetet, soha nem volt gond. Menő öltönyben intézni az üzletet. Az a pénz mindig is a miénk volt, megengedtük, hogy használják, örüljenek, hogy eddig használhatták. Benne vagy a buliban?
Felesleges megkérdeznem, tudom, hogy benne van, de Ralf haver, isteni haver megérdemli a tiszteletet. Sima ügy lesz az egész, az se zavar hogy Seb nem csinál semmit, egyszerűen partyzunk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 27 Okt. 2014, 04:24

Miután végighallgatok mindent, kiiszom a pohár maradékát, és felszívom a kokót, amit Levi elém tolt. Udvariatlanság lenne előbb válaszolni, és csak aztán nyomni, miközben mindenki előbb szívta fel az adagját. Kicsit megpiszkálom az orrom amikor végeztem, nem szeretem ha a peremén marad egy kicsi, majd vigyorra húzom a számat.
- Persze hogy benne vagyok, de szerintem Lev is vágta, ismer eléggé hozzá. Amúgy is felbasztak otthon a múltkori balhé után, már filóztam rajta hogy dobbantok, egyedül az tartott vissza, hogy a megszokott életszínvonal tartásához dolgozni kéne, vagy lopni. Előbbi szar, utóbbi meg gáz egyedül, de a jelenlegi társaság úgy érzem kihozná a dologból a maximumot. Ráadásul mostanában ilyen gecis flashbackjeim vannak, amikor rohadtmód látok mindent, ez is a ti terítésetek mellékhatása? Ilyen... szuperlátás, vagy nem tudom, de nagyon élethűen. - magyarázom a többieknek a helyzetet, ha tényleg Sebék terítik a környék összes anyagát, akkor biztos tudja, hogy miről beszélek. Közben a pezsgőért nyúlok, és töltök még egyet magamnak, meg mindenkinek aki kér - nem vagyok bunkó, magamnak csak utoljára, előbb körbekínálom. Bár a bunkóság relatív, van aki azt mondaná, hogy már az is illetlen, hogy én nyúltam a pezsgőért, és nem az, akié - ezek bekaphatják. Szabad szellem, szabad világ.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Hétf. 23 Márc. 2015, 15:01

Sebastian mosolyog Ralf szavaira.
- Azt hiszem ez az erőd haver. Szuperlátás vagy mifa**. Már amennyi infót szereztünk rólad. Totál látsz minden fost, ha akarsz vagy tudja a tököm, hogy mikor.
Ezzel iszik egy kis pezsgőt a srác.
- Ha gondoljátok elmehetünk kurvázni egyet és holnap elkezdünk tervezni. Tudtok nálunk lógni, apám leszarja mi történik az emeletemen ameddig a zsaruk nem jelenek meg nálunk.
Mondja lelkesen a srác.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Pént. 03 Ápr. 2015, 01:53

Hátradőlök a limuzin ülésében, elfog az a király érzés, amikor egy nyomozás kellős közepén vagyok és elkezdek gondolkodni. Legtöbbször a legnevesebb filozófusokat cáfolom meg ilyenkor hatalmas fényű, végtelen mély és zsír gondolatmenetemmel. Azt szükségtelen megemlítenem, hogy nem kell elgondolkodnom semmilyen terven, egyszerűen minden sikerül nekem, amiről akarom hogy sikerüljön és tudok is mindent előre amit tudni akarok. Csak akkor is király érzés. Főleg tökéletes öltönyben.
Lazán előtartom a poharam, hogy Ralf töltsön bele pezsgőt.
- Király ötlet. Zsír Ralf, akkor benne vagy és a szupererőd is vágod. Ha gond van, nálunk is tolhatjuk, ott sem gáz. Menjünk kurvázni.
Természetesen már van egy tökéletes tervem minden esetre, de ez felesleges még csak jeleznem is. Seb ott van a szeren, vágja a dolgokat és lazának tűnik, minden megvan benne ami kell a munkához. Kicsapok egy köteg százdollárost, legyen mit elherdálni. Már most jó a hangulat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 18 Aug. 2015, 22:41

Levi hagyja, hogy töltsek neki, a srác meg olyat mond, amitől lemegyek hídba. Nézek rá egy kicsit, hogy szopat, vagy mi van, aztán vigyorra húzom a szám.
- Király. - nézek magam elé, és megvakarom a fejem oldalát, a hajamnál. - Bár egyelőre elég random, talán ha rágyúrok, menni fog akarattal. Csak jó lenne tudni, hogy mitől indul be a cucc, és milyen izmot kell megfeszíteni, vagy tudja a tököm. - mondom, és beleiszok a pezsgőbe.
- Egyébként a kurvázás jól hangzik, és a szállást is örömmel venném, akkor nem kell anyámék faszságait hallgatnom végre. Már komolyan kezdtem filózni rajta, hogy kicsinálom a két gyökeret, a sok retard szabályukkal meg mindennel. - röhögök fel, ahogy elképzelem, hogy elvágom a muterék torkát. Persze nem ölném meg őket csak úgy, inkább menőzök ezzel a szöveggel, minthogy komolyan gondolnám, de ha kajak bűnözni kezdünk, jó ha azt látják, hogy tökös gyerek vagyok, nem pedig egy kisgyerek, aki szalad anyuci köténykéje mögé.
- Amúgy füvet valaki? - nyúlok a zsebembe, most jöttem a dílertől, feltöltöttem a készleteket, van miből adjak a többieknek. Mondjuk ha tudom, hogy így alakul az este, akkor többet hozok, de nem hiszem, hogy a srácokkal gond lesz a beszerzésből. Akár kérnek, akár nem, én sodrok magamnak egyet, kokóra mondjuk még nem füveztem, de most kit érdekel. Ha szét is csapom magam, úgyse haza megyek.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Szer. 19 Aug. 2015, 13:58

Winters:
Voodoo reggel ébredt a lakásában. A feje lüktet és kivan száradva, a bőre fakó és érzi magán a másnaposságot idéző gyengeséget. Nem volt benne biztos a tegnap este valóban megtörtént, de egy gyors netes ellenőrzéssel minden valósnak tűnik. persze a labor az egészet mutánsokra fogta. A megbízójától a fenyegető levelek tucatjait kapta azóta. Tudja. hogy már csak napok órák kérdése mielőtt jön egy takarító, hogy eltüntesse a szálakat és ő az egyik szál. A rosszban van jó hír is. Ma kifizeti őt egy másik ügyfél, ami még jól jöhet ha szökni kéne. A Bronxi Réz Csótányok, a déli drogkartell tartozik egy múltkori kis lopásért némi pénzzel. Bár mocskos banda, de a fizetést betartják. A napfény égető, forró és kellemetlen még látni is rosszabb benne, de muszáj menni.

Pokoltűzklub:
Levi arra ébred, hogy az egyik lány mászik ki a szobából. A lakás nem ismerős, de nem az övéjük. Sebastian lassan ül fel a fejét fogva. A szoba egy hatalmas gazdag ember felső emeleti lakásának a része. Egy kényelmes és óriási szőnyegen fekszenek, ami chipsel, hamburger darabokkal és festmény darabokkal van beborítva.
- Hé.. - mondja Sebastian - kifizettünk titeket egész estére.
A csaj öltözve megy kifelé.
- Ember szombat van, lejárt az egész estéd.
Ralf erre ébred, ahogy Seb meglepve gondolkozik el.
- Elbasztunk egy napot.
Mondja majd kacarászni kezd ahogy a prosti távozik a lakásból. A három srác ragad ott meztelenül hatalmas selyem köntösökben.
- Hol lehetünk?
Kérdi Sebastian.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Szer. 19 Aug. 2015, 16:42

Az ősi világ egyik törvénye, hogy a legjobb estékre és partikra sosem emlékszik senki. Természetesen én minden ilyen törvény felett állok. Lassan ébredek fel, felülök és körülnézek. Tök ismeretlen az egész hely, de semmi baj, biztosan az enyém a hely, nincs olyan, hogy valami ne lenne az enyém, valamilyen módon. Van minden, kajamaradék, festménydarabok és távozó prostik. Igazi másnapos hangulat.
~ Nem adom fel. Valamire emlékeznem kell a tegnapi király éjszakából! Isteni memóriámmal semmi nem vetekedhet.
Megpróbálok erősen koncentrálni és emlékeket előhívni, mi is történt az éjszaka. Lazán felállok, megkeresem az öltönyöm, hogy felvegyem, ha nagyon sokat kell keresni, akkor nem töltöm azzal az időt, csak a kedvenc napszemüvegem csapom fel. Fontos, hogy jól nézzek, megigazítom a hajam és a selyemköntösöm, gyakorlok egy ezerkarátos mosolyt.
- Király.
Seb és Ralf is felébredt és összeszedi magát. Sebre mutatok, amikor azt mondja elbasztuk az egész napot.
- Szó szerint.
Sétálok egyet a lakásban, megkeresem a konyhát és öntök magamnak narancslevet, útba ejtem a hangrendszert is és berakok egy lazulós számot. Nem rossz hely.
- Fogalmam sincs. Keressük meg a srácot, aki itt lakok és mondjuk meg neki, hogy visszakérjük a lakásunkat. Áh, hagyjátok, intézem én.
Lecsekkolom a helyet, csak itt van a srác valahol, meg az új lakásom is jó megismerni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 20 Aug. 2015, 00:06

Amikor ébredek Seb hangjára, érzem a szokásos fejfájást, és kiszáradást. Jó ötlet volt keverni a drogokat, meg a piát, csak éppen lófaszra se emlékszek. Kiütöttem magam, mint kezdő bokszolót a harmadik menetben, de nem baj, hozzászoktam már. Sőt, ősök nélküli élet, egész jól kezdődsz. Körbenézek, látom hogy van itt minden, chips hamburger, és festmény darabok, utóbbit remélem hogy nem kajáltuk az este.
- Gyerekek, van még cuccunk? - teszem fel az első értelmes kérdést, ami eszembe jut, miközben törölgetem a csipát a szememből. Lenézek, látom, hogy fasza kis selyemköntöst szerváltunk magunknak, egyenruha meg minden, egész fasza. Keresem a köntös zsebét, ha van még valamink, tuti oda rejtettem, és remélem, hogy találok anyagot. Ha van valami jó kis fűnek tűnő cucc a közelben, meg papír, akkor már sodrom is, ez az egyetlen cselekvés, amire bármikor képes vagyok. Ha kokó, akkor azt tolom, mindegy, csak legyen valami ami elindít, kell valami, kell egy kis ébresztő. Piát is keresek, a másnaposság elleni legjobb ellenszer, az ébredés utáni pia. Levi már élénk, intézkedik is, én pedig körbekínálom akármit is találtam. Olyan nincs, hogy semmit, annyira nem lehetek szerencsétlen.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Emily Johanson Csüt. 20 Aug. 2015, 00:12

~ Voodoo ~

Egy az egyben úgy éreztem magam, mintha másnapos lennék. Meg az egész tegnap este úgy tűnt, mintha csak egy álom lett volna. Lehet, hogy túl sokat ittam volna és az egész csak egy hülye álom volt?
Miután sikerült valahogy magamhoz térnem szétnéztem a neten. Minden tele volt az álmomban látott dolgokkal, szóval akkor tényleg megtörtént. Valami mutánsokra fogták az egészet. Tisztára, mint valami rossz sci-fi játék. De ezek szerint akkor azok amiket tegnap este meg tudtam csinálni, az ma is menne. Ha lenne hozzá erőm.
A másik dolog amit felfedeztem, hogy a postafiókom egy dühös megbízótól kapott levelekkel van tele. Megint ideje lesz új postafiókot csinálnom és nyomtalanul eltüntessem a másikat. Ezt a lakást is üresen kell hagyjam. Ahhoz meg pénz kell, amit meg is tudok szerezni egy korábbi munkából. Király!
Összeszedtem magam és a cuccaimat, szerencsére nem úgy vagyok pakolva, hogy hosszabb időt töltsek egy helyen, és elindultam pénzt szerezni. Csak az a fránya nap és ez a másnaposság ne lenne. Alig látok valamit és olyan, mintha legalább negyven fok lenne. De ki fogom bírni, kell az a pénz...

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Csüt. 20 Aug. 2015, 12:47

Winters:
A lány nehezem, de eljut az épületig. Kint három őr fogadja.
Bronx utcái - Page 2 Enforcers_%28Earth-1610%29
Bronx utcái - Page 2 Ultimate_Spider-Man_Vol_1_12_page_02-03_Enforcers_%28Earth-1610%29
Az óriási fekete alak megfogja Winters vállát, hogy megállítsa.
- Szivi, senki se rendelt törpe prostit, szóval lehet battyogni elfelé.
Az öltönyös elvigyorodik és rágyújt.
- Nálam van egy üresedés, ha szeretnéd édes.
A cowboy kifújja a füstöt és csak nézi a műsort.

Pokoltűzklub:
Ralf némi füves cigi csikket, amiben van valamicske. Kettőt talál, amiből Sebet meg is kínálja.
- Ideje kifosztani valakiket, hogy legyen cuccunk, mert ez így gáz.
Mondja szippantva párat.
Levi lassan emlékszik. bejöttek ide. Ő ment előre és parancsolt a tulajnak, hogy ez mától az ő lakása. Ahogy sétál el Sebéktől a bőre lilulni kezd és az emlékei tisztulni. Már tudja, hogy hol is van a tulaj. A sportoló, akié a ház valami világbajnok úszó. Szóval kiérve a medencéhez látja, hogy egész éjjelt végig úszta a medencében itt ebben a tetőtéri lakásban. A fickó szinte hulla, rongyosra ázott és csak próbál nagyon lassan kifulladva eljutni a medence egyik végéből a másikba.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Csüt. 20 Aug. 2015, 19:51

Az emlékezetem hibátlan, sőt páratlan, csak egy kis koncentráció szükséges és máris emlékszem mi történt éjjel. Lazán bejöttem ide Ralfal és Sebel, megmondtam a tulajnak, hogy a lakás mostantól az enyém és ki is használtuk az új lakást. Mint mindig király vagyok. A srác egyébként valami világbajnok úszó, semmi extra, csak éppen egy elég menő fickó.
~ Ralf még mindig Ralf. Felkelt de már cuccot keres, hogy fel tudjon pörögni reggel. Sebet is megkínálja, amíg körülnéznek ők is. Menő reggeli hangulat.
Tisztulnak az emlékeim, már tudom hol van a világbajnok úszó és mit csinál. Kimért léptekkel elsétálok, megkeresem a medencét, megnézem a srácot és körbejárom a helyet. Keresek egy strandszéket vagy napozóágyat, ahova lábamat feldobva lecsaphatom magam. Figyelek hátha valahol az öltönyöm is megvan. Amint leültem odaszólok az úszósrácnak.
- Hé haver. Abbahagyhatod az úszást, gyere ki a medencéből. Klassz a kéród. Nem tudod véletlenül, hova raktuk el a ruháinkat, én meg a barátaim? Megengedem, hogy emlékezz rá helyettem is. Ja, meg ha van egy kis martinid olajbogyóval, hozhatnál azt is.
Várom a válaszokat és a kiszolgálást. Elég jó buli lehetett itt az este.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Emily Johanson Pént. 21 Aug. 2015, 21:30

~ Voodoo ~

Komolyan azt éreztem, hogy sohasem érek el addig a nyavalyás épületig. Olyan volt az egész, mintha a sivatagban sétáltam volna a nyár közepén, gondoltam rá, hogy megállok egy pillanatra, de aztán rájöttem, hogy akkor ott helyben elfolytam volna, mint a napra tett margarin. Az épület előtt három őr volt. Egyik sem volt ismerős, utóbbi látogatásomkor biztos nem voltak itt. Reménykedtem abban, hogy különösebb gond nélkül beengednek, mert miért is ne, de nem így történt.
A nagy benga megfogta a vállamat és megakadályozott abban, hogy végre megmenekülhessek ettől az égető naptól. Hirtelen nagyon sok minden megfordult a fejemben, többek között az is, hogy jól beleharapok a kezébe, hisz tegnap esti kalandom óta biztos élesebbek a fogaim és talán egy kis vér is segített volna, de ehhez túlságosan másnaposnak éreztem magam.
- Bocsessz, de tolvaj vagyok és nem prosti. Különben sem állnék le vénemberekkel. Egy elvégzett meló áráért jöttem. - válaszoltam az idiótáknak és közben megfogtam a nem hozzám tartozó végtagot és leemeltem a vállamról. Köszönöm, van két karom nem kell több. Ezek miatt is elég szarul érzem most magam.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Kedd 08 Szept. 2015, 01:06

Winters:
Az öltönyös a szájában a cigivel tapsolni kezd.
- Ó fiatal és harapós, a kedvencem.
A fekete srác elgondolkodik és jobban megnézi Voodoot.
- Várjá má! Ez a hacker csajszi.
Máris megy ajtót nyitni.
- A főnök már várta mikó bukkanol fel.
Az öltönyös békésen kivette a cigit a szájából és fújt egy karikát.
- Na még gazdag is leszel. Édes, akkor itt várlak és szerzek egy fehér lovat.

Pokoltűzklub:
A férfi remegve kúszik ki a vízből. Járni is alig bír.
- Én nem tudom... csak bekopogott... azt mondta menjek úszni...
Mondja a levegőért kapkodva majd elkezd bekúszni szenvedve a lakásba.
- Martinit... csinálom...
Ezzel megindul befelé. Levinek furcsa halovány emléke támad látja a nadrágját a víz szélén. Úgy fest ő is úszott pár hosszt a hecc kedvéért. Nem... mégsem van egy jakuzzi. Már emlékszik, hogy egy lányt azzal szívatott, hogy rászólt, hogy fojtsa már bele magát. Valahol azok után, hogy csirkeként kotkodálva táncoltak. Vagy az előtt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Emily Johanson Kedd 08 Szept. 2015, 20:08

~ Annabeth Winters ~

Szerencsére a jelenlévő komplett idióták közül egyiknek a fejében megmozdult az egyik évszázadok óta rozsdásodó fogaskerék és felismerte, hogy ki vagyok. Már épp idejében, mert úgy érzem, hogy lassan emberi masszává olvadok a napsütésben. Komolyan, ilyen másnaposságot még életemben nem értem meg, olyan, mintha minden eddigit egyetlen egybe sűrítettek volna.
- Kösz. - szólok oda fél morogva az ajtót nyitó alaknak. Felmerül bennem a kérdés, hogy valaki hogy képes ilyen idiótákat szerződtetni. persze, oké, hogy nem tudnak kikotyogni semmit, ha bárki kérdezi őket, hisz szerintem még a cipőjüket is csak internetes segítséggel tudják bekötni, de így pénzt is fölösleges költeni rájuk. Vagy lehet, hogy tök ingyen dolgoznak? Ha kicsit okos a főnök akkor biztos így van.
Azt viszont nagyon remélem, hogy odabenn már nem lesz nyitott ablak, vagy hasonló, vagy ha igen, akkor azt messziről elkerülöm. Egyelőre napsütésből bőven elég volt, köszönöm szépen. Most a nyugodt beltéri környezetre és pénzre van szükségem.

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by King Raten Chromixen Csüt. 10 Szept. 2015, 00:19

~Ralf Shaw~

Találok két csikket, van még bennük valamennyi, de nem az igazi így a dolog. A sima cigit is k-rva szar dekkelni, hát még a füveset. Mindegy, most nincs jobb. Kiszórhatnám belőle a cuccot, és felkeverhetném egy kis dohánnyal, de elvetem az ötletet, nem akarom hígítani a keverést. Inkább megkínálom Sebet, aki el is fogadja, és kimondja a nyílvánvalót.
- Utálok úgy kelni, hogy nincsen cuccom. Nincs is ennél szarabb. - bólogatok, és meggyújtom a dekket. Közben lemegyek Levi mellé, figyelve rá, hogy bármilyen drogot észrevegyek, akár csak a jellegzetes szagra is rámegyek, mint a keresőkutya a mexikói határon, csak találjak valamit. Akár a talált cuccal, akár nélküle, a lényeg hogy a medencénél kössek ki én is, és levágódjak egy napozóágyra mint Levi. Bár nekem nincs pincérem, de ha visszajön és hozza a piát, akkor max el lesz küldve egy második körre. Ismerem Levit, úgyis gondolni fog rám, és hozat nekem is valamit. Meg akkor már rá is tudok kérdezni, hogy van-e valami anyag a házban. Nem tudom ki a tag, de elég szarul néz ki, tuti nyomat valami szart.
- Lev, kellene valami anyag, meg egy indító koktél, nem kérdezed meg újdonsült spanunkat hogy mi a szitu ezzel kapcsolatban? - nézek a másik srácra, ha kényelmesen elhelyezkedtem. Nekem az is jó, ha csak a medence mellett fekszek el a földön, a lábamat a vízbe lógatva.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Morsus Szer. 07 Okt. 2015, 01:16

Winters:
Beérve a drog keverő laborok mellett megy el. nem egy banda tag a telefonján néz rajzfilmeket és a kezében uzival mutogat. Egy fickó sétál ki és kíséri Winterst végig a bázison. Az egész olyan, mint egy igazi gettós filmben. Bent négy-öt bikinis/meztelen csaj fekszik kanapékon az orruk vér vörösek és azt se tudják hol vannak. párral még párhuzamosan szeretkeznek is a verőlegények miközben a főnök egy hatalmas majdnem falméretű plazma tévét néz. Az asztalon megannyi fajta drog és egy hatalmas hűtő kajával és piával. Az emberek és a szagok furcsák. Jobban érzi őket, mint máskor, de a nap takarása enyhíti a nyomást a szervezetében.
- Az infós p*csa - mondja a főnök előre hajolva a trónszerű foteljából.
Bronx utcái - Page 2 2291361-kingpin__earth_90210_
- Már vártam mikor bukkansz fel a béredért. Féltem, hogy nem vagy elégedett a munkáimmal, ha ennyire hanyagolsz minket szivi.
Mondja lazán a férfi.

Pokoltűzklub:
Ralf nagy kutakodva megtalálja a ruháit és a zsebében még van is egy kicsit megtört füves cigit, amit meggyújtva indul ki. A hely egy rom. A festményekre farkakat rajzoltak és egy perzsa szőnyeget felszögeltek a plafonra. Sebastian picit később csatlakozik hozzá elegánsan kisétálva a korláthoz és kiköpve kb. a harmincadokról.
- Valamit akartunk csinálni.
Mondja és közben felveszi a nadrágját. A földön talál egy fél üveg whiskyt és megnyitva szagolgatni kezd. Majd vállat vonva beleiszik utána átnyújtja Ralfnak az üveget.
- Ja persze... lovettát akartunk szerezni. Erre van egy banda, akik nem akarnak apámék alá tartozni. Full szabad terep. Sok pénz, drog, ribancok és fegyverek. Csak be kell sétálni és kérni kell... Levinek. Pillanat.
Ezzel feláll megint a korláthoiz sétál és hány egy elegánsat.
- Heh.. telibe találtam a babakocsit.
Mondja halkan majd újra dobja a rókát.
- Ez rendőr lett.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Bishop Csüt. 08 Okt. 2015, 00:05

Nyújtózkodok a medence széli ágyon, valami rémleni kezd. Egy ideig nézem isteni nadrágom, aztán a fejemhez nyúlok nagyon menő és sorozatos módon, közben kezdek emlékezni hogy egy csaj a kedvemért természetesen majdnem vízbe fojtotta magát. A humorom mindig részegen a legjobb, persze máskor is tökéletes és hibátlan. Előtte csirkeként táncoltunk. Ez az igazi másnapos hangulat! Ralfnak bólintok és az ujjam felemelésével jelzem, hogy megvan amit mondott.
~ Most nem zavarhat meg, koncentrálok. Mintha valamit kihagytam volna a rejtélyből. Néha nagyon érdekes rejtélyeket készítek elő magamnak tudatosan.
Lustán nyújtózkodok egyet, aztán oldalamra fordulok, császári módon kitámasztom magam és hangosan szólok az úszósrác után.
- Hé haver, nem volt semmi más azon kívül, hogy bejöttünk a lakásomra és te elmentél úszni? A nőkön meg a pián kívül értem. Valami drog, feladat vagy valami amit mondtunk. Ja meg, ha van a pián kívül anyagod, akkor terítsd azt is, király lenne. Kössz-kössz.
Várom a választ. Közelebb kerülök a medencéhez. Belelógatom a lábam. Hűvös víz. Királyság. Várakozok kicsit, aztán felállok és körbesétálok. Keresek valami üzenetet vagy hasonlót, amit isteni előrelátásommal hagytam hátra. Úgyis megtalálom, nem kell ezen aggódnom.
- Srácok mi a helyzet? Mindenki másnaposan lazul?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bronx utcái - Page 2 Empty Re: Bronx utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.