Sötét Jövő - Új fenyegetés

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 02 Aug. 2020, 00:01

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 05 Aug. 2020, 23:07

Xeth E’ron / Keth Tye E’ron


Kaland címe: Sötét Világ: Prológus
Foglalkozás: Cászár
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Feladat: Komplikált

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
~ Komplikálódtak a dolgok. Számítson ismeretlen ellenségekre. Nem e világiakra. - feleltem gyorsan Ingrid telepatikus üzenetére. Egyelőre aligha tudtam, hogy milyen helyzetbe keveredtünk és milyen veszélyek leselkednek ránk, így talán jobb volt, ha minél több helyen van megbízható szemem. Ahogy pedig Ingridet ismerem nem fog csak úgy tétlenül ülni és várni, hogy mi fog történni, hanem a tettek mezejére lép és olyan profi ügynökként fog működni, mint amilyen.
- Nagyszerű, kevesebb utánajárás. A feltételezésem az, hogy Rhyssa, a természetéhez híven, valamilyen módszerrel önként és kifogást nem ismerve átlépte azt a határt, amit sithek évezredek óta szeretnének. A jó hír, hogy életben van, a rossz, hogy bajban vagyunk. Hívjátok össze a tanácsot és értesítsétek a két császárnét, hogy szükségünk van a túlvilági dolgokkal kapcsolatos jártasságukra.- próbáltam a lehető legkevésbé hadarni a két férfinak miközben arra figyeltem, hogy az egykori nővéremtől szerzett minden tudást megpróbáljam előhalászni gyakorlatilag minden téren ahhoz, hogy Rhyssa állapotát stabilizálni tudjam. Ennek érdekében megpróbáltam a rendelkezésemre álló összes Erő praktikát is, beleértve azt a hatalmat, amit a császártól kaptam, ahogyan a testemben levő nexust is.
- Gyerünk, Csillagvirág, mutasd meg, hogy erősebb vagy. - mondogattam közben úgy magamnak, mint a nőnek. Persze sokkalta könnyebb lett volna, ha akár csak egy kicsit is tudom, hogy mégis mivel van dolgom, de ne legyen Xeth a nevem, ha a nagy pofámat, kedves modoromat és széles vigyoromat nem erőltetem rá, bármi is legyen az, és érem el azt, amit én akarok. Az utóbbi pár évben pedig mindez eddig nagyon jól sikerült is, így most sem akarom, hogy másképp legyen.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


_________________
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 FUn312o
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 6fZaEMM
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Bishop Szer. 05 Aug. 2020, 23:25
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ

Kolbert az ügyre koncentrált, azon gondolkodott, mit és hogyan tehetnének. Közben a Császár jobbkeze kicsit furcsán kezdett viselkedni, de erre csak kis figyelmet fordított. Mivel nem erőérzékeny, ezért őt még nem zavarta semmi. Nem is volt gondja ezzel, bőven lett volna hátránya annak a pályája során, ha minden ilyesmire érzékeny. Amikor a nő kezdett furcsábban viselkedni, azért rákérdez.
- Elnézést, minden rendben van?
Csak udvariasan, bármi is legyen az oka. Aztán amikor Ingrid teste megfeszül és felpattan, na akkor az nagyon váratlanul érinti Kolbyt, kicsit meg is ijed, biztonság kedvéért a fegyveréhez kap. Kell egy-két másodperc amíg próbálja megállapítani mi lehet a jelenség okozója, de nem lát konkrétan semmit és senkit aki ezt okozná. Ezért nem is volt mit tenni. Aztán kezdi ő is megérezni a hideget, na ez már nem volt egy jó jel, ha már ő is érez valamit az Erőből, pedig teljesen semleges azzal kapcsolatban, az már gond. Valamilyen robbanás szerű érzés is következik ezután, ez már nagyon fura a Muun számára.
- Oké, mi ez? - kérdezi orrhangon, elég feldúltan.
Mivel az irodának vannak ablakai, így szemügyre tudja venni mi is történik odakint. Kifejezetten Apokaliptikus volt a kép, ami elé tárult. Szerencsére ekkora stresszhelyzetben pontosan tudta mit kell tennie, minél előbb. Az íróasztalához megy és megnyomja a kommunikációs gombot, hogy szóljon az embereinek.
- Készítsék elő az összes biztonsági erőt és a járműveket is kiürítéshez._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 06 Aug. 2020, 00:04Sötét Jövő: Prológus

Új fenyegetés


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Th'edar Kolbert, Nyshani Ry Shami, Ziare Dyarron,Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron, Alt'or T'orak és Testsubject-4141 / BevoKövetkező körváltás: 2020. augusztus 10. (hétfő)

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Célkitűzés 1.: A Lázadók kutatása
Jelenlevők: Testsubject-4141 / Bevo
További információk:


Bevo egészen gyorsan kijutott a ködös részről, semmi és senki sem akadályozta meg mindebben. Odakint pedig tényleg már remekül látta az eseményeket. Hallani is hallotta, illetve az Erőn át is érezhette, ahogyan az egész hely felbolydult. Az állatok felől érezhető volt a félelem, a rettegés, menekülni próbáltak, de mintha csapdába estek volna, mintha ezek a portálok mindenhol megjelentek volna.

- Nem tudjuk, hogy mikor tudunk erősítést küldeni, a hajót megtámadták! Mindenféle furcsa valami jelent meg fedélzeten!”

Hallatszott a kommunikációs tiszt hangja Bevo kommunikátorában és lövések zaja is hallható volt. A fiatal férfi is tudta, hogy a kommunikációs tisztek is a hídon vannak, így ezek a valamik már a hajó hídjára is bejutottak. Ami kellemetlen lehetett, mert e szerint ez a valami nem lokalizálódott csak a bolygó felszínen.

Először valami vornskr-ra hasonlító lény ugrott Bevo felé, aminek vörösen izzó szemei voltak, a fiatal férfi azonban ezt még egészen könnyedén tudta agyonlőni, ez nem okozott különösebb gondot neki. Azonban azok után, hogy ezzel végzett egy leginkább egy sithspawn-ra hasonlító teremtmény szállt le a földre Bevo-tól nagyjából öt-hat méterre.

A landolása elég erőteljes volt, kisebb krátert is hagyott maga után, a port felverte és még a fiatal férfi alatt is érezni lehetett, ahogyan a föld mintha megmozdult volna. Vörösen izzó szemekkel nézett fel Bevo-ra, írisz nélküli vörös szemek voltak, nem olyan, mint a chiss-ek, vagy az urdrarr-ok esetében. Egyelőre nem támadott, csak felmérte Bevo-t, hogy mégis mivel állhat szemben.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: Célkitűzés 2.: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Alt'or T'orak | Ziare Dyarron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 L20XMAu Megborzongtam, ezt még én is éreztem, pedig nekem aztán semmi közöm nem volt az Erőhöz. De ez, bármi is volt, egy biztos, hogy a beszélgetésünknek véget vetett, mert annál komolyabb gondok is voltak. Szerencsére, azt hiszem szerencsére nem sokat értettem meg abból, ami történt, de két névre felkaptam a fejemet, amit Shani mondott. Mindenki ismerte a történetet, hogy mi miatt történt ez az egész, hogy azért, mert nem volt senki, aki visszafogta volna Lord Xeth-et, mert huszonöt éve a feleségét áldozták fel Rhand-nak. Ez és az eredeti Sith Császár halála, vagy eltűnése indította el a folyamatot.
- Azt mondja, hogy ezt a Birodalom tette?! – kérdeztem meglepetten.
A többire bólintottam és mivel már újra volt elektronika itt, azonnal nekiláttam annak, hogy utánanézzek a dolgoknak. Azok közel sem voltak jók, főleg nem akkor, amikor behoztam a holonetről származó adatokat, amiket nem csak a HoloNet-ről, de a DarkNet-ről és a KPLink-ről is szerzünk. Az adatok miatt felnyögtem. A kommunikáció élt ezek szerint, így ha Alt’or is kipróbálta, akkor ő maga is erre juthatott, máshogy miként tudtam volna ezeket az adatokat is megszerzni.
- Ez nem csak itt van… a teljes Galaxis érintett, minden világ! – mondtam.
Mit is tenne a szenátus? Nekünk csak olyan terveink voltak, ha a Birodalom megtalál minket…
- Ilyesmire nincs forgatókönyvünk… hiszen azt sem tudni, hogy mi ez. Shani, ön tud erről a legtöbbet a szavai alapján. Avasson be, gyorsan, ahogyan a többi szenátort is! – mondtam neki.
Az látható volt, hogy a katonák azonnal kimentek, a Jedik is megjelentek az utcán, bár senki sem tudta valószínűleg, hogy mivel állunk szemben. Én legalább is nem…

Kommunikáció volt, így Alt’or és Shani is feltudta venni a kapcsolatot a sajátjaikkal. Ők is azt kapták meg üzenetnek, hogy mindenhol van ez a Galaxisban, nem csak az Ismeretlen régióban és Új-Tython közelében. Alt’or eltudta érni telepatikusan is az embereit, de azok ugyanolyan értetlenül álltak a dolog előtt. Még csak olvasni sem olvastak ilyesmiről. Azt tippelnék, hogy valamilyen nekromancia volt, azaz sötét oldali képesség az okozta ezt. Éppen ezért nem tudtak erről semmit.

Shani is elérte az embereit, akik eléggé pánik hangulatban voltak – mint bárki más, mert ők sem értették, hogy mi történik – de azért igyekeznek felvenni a harcot ezekkel a valamikkel. Amik még a hajókon is megjelentek, az űrben, nem csak a bolygón. Shani ennyivel egyelőre nem úszta meg, mert a kapcsolat is létrejött a szenátussal, így a monitoron számtalan kis ikon jelent meg a szenátorokat jelképezve, akik arra vártak, hogy magyarázatot kapjanak arra, hogy mégis mi ez az egész.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Birodalmi szenátus, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 3.: A Másik Hadszíntér
Jelenlevők: Th'edar Kolbert | Ingrid L’lerim
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 YovW2Pl Az egész elején Ingrid is teljesen értetlen volt, nem sok mindent tanult egyelőre nekromanciáról, a sima egyszerű alkímiát és varázslatokat tanulta. A nekromanca területét soha sem érintették Xeth-el, csak felületesen, mert a férfi sem volt benne különösebben járatos. Közben úgy tűnt a nő számára, hogy Kolby is érezte azt, ami odakint zajlott, ahol pillanatokon belül poszt-apokaliptikus helyzet uralkodott el. Coruscant-ot akkor sem látta ilyennek, amikor elfoglalták negyed évszázaddal ezelőtt. Plusz azok a valamik. Szerencsére ekkor kapott választ a császártól is, ami nem volt megnyugtató.
~ A szenátusban vagyok Th'edar Kolbert-tel, a Czerka új CEO-jával, megpróbálom életben tartani, amíg ezt meg nem oldjuk. ~
Már éppen válaszolt volna a férfi kérdésére, amikor meganyi telepatikus üzenetet kapott szinte teljesen egyszerre. Amik úgyszintén nem a legjobb hírek voltak. amint ezeket feldolgozta és megemésztette válaszolt a muun férfinak.
~ Nem csak Coruscant érintett nagyúr, az adatok alapján a teljes Csillagköd. ~
- Azok a valamik a túlvilágról, a Netherworld-ből jöttek. Valahogyan az Erő segítségével kapu nyílt a holtak világából a mienkbe. Azt hiszem a nyomozás ráér, az elsődleges feladat az, hogy magát életben tartsam, amíg ez nem oldódik meg. – mondta. – Menjetek és biztosítsátok az épületet Kolbert embereivel!
Mond a nő a levegőnek, amire az árnyak megmozdultak és hat emberszerű alak vált láthatóvá egy pillanatra, majd újra belevesztek az árnyakba, ahogyan az ajtó felé indultak.
- Egyelőre az épület a legbiztonságosabb, ezt biztosítsuk, amíg nincs biztos hely, ahova lehet menni. Ha az út tiszta, átszállítom magát a Császári palotába.
Eközben Kolby emberei visszaszóltak a kommvonalon, hogy nekiláttak a parancsnak és egy csapat testőr egy percen belül megérkezik a férfi irodájához, hogy biztosítsák az egészségét és biztonságba kísérjék.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 4.: Az újbóli találkozás
Jelenlevők: Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 XVbNPWX Rhys-nek még mindig fájdalmai voltak, de ez továbbra is valahogy nagyon más volt, mint amit életében tapasztalt. Akkor ugyan mindig fájdalomban élt, bár az inkább lelki fájdalom volt, ez most meg fizikai. A lelkit mindig is jobban viselte, bár a fizikaival sem volt baj. Fogalma sem volt arról, hogy mit kellene tennie, mert nem is értette, hogy mi folyik vele. Kezdve azzal, hogy nem érezte magát teljesen önmagának, mondjuk ez nem volt csoda, tudta, hogy a saját fizikai teste elpusztult, de most újraépítette, mintha sejtről sejtre tette volna mindezt, a régi emlékei alapján. A külvilágból nem nagyon sokat fogott el ebben a pillanatban, azért küzdött, hogy a testét uralni tudja, látta magában az Erőt, ehhez képest Xeth Nexusa gyenge semmi sem volt, olyan volt, mintha csak ebből állna, csak az Erőből. Magán bármilyen változást végre tudott hajtani, de magán kívül ugyanolyanokat, mint korábban, bár jócskán erősebben. Benûwia nem volt itt, egyedül volt. Érezte Xeth-et maga mellett, bár a férfi hangját nem hallotta. Ott volt Hiuval és Kalen is, látta a köztük levő köteléket, amit a Császár épített közéjük, amikor létrehozta a Hatalom Triumvirátusát. A köteléket látta, ami a Császárhoz kötötte őket, megtudta volna találni, de ugyanúgy eltépni ezt. Érezte, hogy Xeth próbál valamit tenni vele, de most a férje nem tudott mit tenni. hogyan segíthetne valamiben, aminek léteznie sem lenne szabad. Még többször sikoltott fel, aminek következtében újabb és újabb hasadékok szakadtak fel szerte a galaxisban, de a vége felé már képes volt arra, hogy uralja az egészet, a testét. A fájdalom is tompult, bár még mindig nem tudta, hogy mi miért történik és hogyan. Valószínűsítette, hogy a férje is érezi, hogy most nem tud mit tenni, tudta, hogy Xeth mennyire utálja ezt, amikor valami nem úgy zajlik, ahogyan ő akarja. Fogalma sem volt, hogy mennyi idő telt el, de végül a fájdalom múlt, még mindig olyan furcsán látta a világot. Látta az Erőt is, gyengének érezte magát, érezte, hogy a szíve ver, hogy a teste forró, de nem tűnt valóságosnak, pedig az volt.
- Mi történik velem? – kérdezte rekedt hangon.

Xeth valóban nem tudott sokat tenni, mert még mindig fogalma sem volt róla, hogy mi is történik. Érezhette, hogy ugyan Rhys már elvileg élő volt, de még mindig színtiszta Erőből állt. Szóval annyira volt életben, amennyire az Erő. Olyan volt, mint egy Nexus csak sokkal, nagyon sokkal erősebb. Teljesen semleges, ahogyan a nő általában volt, a két sötét oldali átbukást nem számítva. A két férfinak közben elmondta a császár a parancsot, akik ezek után távoztak is, hogy intézzék, amiket kért a férfi és természetesen a lányokat sem engedték be egyelőre.

Xeth érezhette, hogy a lányok aurája is távolodik a triumvir másik két tagjával. Ingridtől is kapott egy gyors megerősítést és jelentést, hogy Kolby-ra vigyáz jobb híján, mert a férfival volt jelenleg. Xeth egyelőre nem tudott mást tenni, mintsem várakozni, hogy Rhys-el mi lesz. a nő még párszor felsikoltott, de aztán a remegése is kezdett abbamaradni, az Erő is kezdett megnyugodni. Rhys pedig hosszú percek után ébredt fel és tette fel a kérdését. A helységbe ebben a pillanatban érkezett be egy sétáló hologram kivítető, amin Dodhorn képe jelent meg.

- Xeth, miben lehetek a segítségedre? Xanesh éppen a megjelent lényekkel küzd, így nem tudja felvenni veled a kapcsolatot – mondta.


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 CmXvQfM


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Bishop Szomb. 08 Aug. 2020, 20:14
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ

Kolby nem hitte volna, hogy egy ilyen napban lesz része, arra számított, hogy nem egy szokásos nap lesz, sőt kifejezetten ritka és különleges, hiszen úgy indult, hogy a Czerka vezetőségének gyilkosa után fognak nyomozni üzleti partnerével és lehetőleg próbál jól helyezkedni a gazdasági és politikai játszmában. Ehhez képest nagyon hamar egy Lázadók elleni politikai nyomozós/eljárás csalija lett, nem mellesleg a Czerka Részvénytársaság vezetője, aztán kitört az Apokalipszis mellette, na ezekre már nem számított.
- Remek. - mondja szarkasztikusan a helyzetre, amikor megtudja mik ezek a lények - Remek. Az a legbiztonságosabb hely a bolygón. - mondja végül teljesen komolyan.
A hatalmas kérdés az volt, hogyan kerül mindig ilyen politikai helyzetbe, amikor ő csak üzleti befolyását és nagyságát akarja növelni, a másik nagy kérdés, hogy hogyan van mindig ekkora szerencséje, és az utolsó, hogy vajon most fogyóban van-e a befolyása. Ingrid emberei több mint hátborzongatóak voltak, főleg így utólag megtudni, hogy nem voltak egyedül a beszélgetés során, több mint ijesztő.
~ Sithek...
Az emberei hamar megérkeznek, egy percen belül, így már nagyobb biztonságban érzi magát, jól végzik a dolgukat, és nem mellesleg az ő parancsait követik.
- Rendben van. Menjünk biztonságos helyre. Valaki nézze meg innen milyen szenzorral lehet ezeket a túlvilági lényeket a legjobban érzékelni és az információt jutassa el a többiekhez és a droidokhoz is!_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Alt'or T'orak Vas. 09 Aug. 2020, 12:45

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Ziare Dyarron

A helyzet egyáltalán nem jó. Egymás után futnak be a jelentések hozzám. Mindenhol ez a helyzet és a gondosan kiépített biztonságosnak ítélt bázisok, sem nyújtanak menedéket.
-Akármi is okozza ezt pontosan, mindenhol ez van....a Birodalom területén is. Ha tényleg a Császár keze van a dologban, eléggé elszámította magát....Sehol sincs igazán biztonságos hely, de még mindig jobb, nem a nyílt terepen szembe szállni ezekkel bármik is legyenek....-
Feszülten figyelem a beérkező üzeneteket mind a kommon, mind telepatikusan, de semmi jóval nem kecsegtet a dolog. Teljesen ismeretlen dologgal állunk szembe, és az erőink mindenhol hátrányban vannak. Ry-ra nézek, kérdően, hogy ezt bővebben is kifejthetné. Persze ismerem a történetet. Feláldozták a jelenlegi Császár feleségét és a többit mindenki ismeri.
-Van pontosabb információd arról mi is történt? Mellesleg ha maga a Császár hozta volna vissza az életbe, nem gondolják, hogy hamarabb megtette volna?-
Majd elhallgatok, ahogy az összes szenátor megjelenik és Ry beszámolójára várnak. Küldök egy üzenetet, az épületben tartózkodó klán tagoknak, annak a néhánynak aki titokban van itt, hogy figyeljék a kifelé irányuló kommunikációt, a kémek még itt vannak. Ki tudja, lehet úk többet tudnak a dologról. Persze azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Birodalom akár ki is használhatja a helyzetet, előnyt kovácsolva belőle. Aztán próbálom felvenni a kapcsolatot azzal a pár erőhasználóval és mesterrel, akiről tudom, hogy jártasabbak a sötét oldalban. Nem buktak át, de azért több információjuk lehet, mint a Jediknek. Ha ezzel nem megyek semmire, a legközelebbi átjáróra kezdek koncentrálni, de csak óvatosan. Közelebbről megvizsgálni, vajon be tudnánk-e zárni valahogy azokat, vagy elszigetelni őket az Erőtől. Mert ha ezek az átjárók kapcsolódnak Rhyssa Edaara Quillan-E’ron visszatéréséhez, még ha csak erőszellemként is tért vissza....mi innen sokat nem tudunk kezdeni az egésszel, csak marad a védekezés....


Felszerelés:
Jártasságok:
Trex:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Shadow Vas. 09 Aug. 2020, 15:10
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Bevo10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm


testsubject-4141 (Bevo)
Feladat: Megtalálni a lázadók új bázisát, jelenteni, és megadni a kellő információkat egy sikeres támadáshoz.
Frakció: Sith Birodalom
Játékos társak:”Ruházat”:
”Felszerelés”:Félelem, rettegés, pánik. Olyan érzések az Erőben, amik nem ismeretlenek számomra, és sokszor éreztem már életemben, az ahogy így érzem, ezeket, de most ez egy kissé nagyobb volt. Nehéz megemészteni, mikor a helyi csúcs ragadozóként rájönnek, hogy még sincsnek annyira a csúcson.
Az üzenetet hallgatva, vettem egy mély levegőt, majd válaszoltam rá.
- Egyenlőre nem sürgős az erősítés. Védjék a hajót. Itt lent se jobb a helyzet, de a hajó az elsődleges. – nem igazán akartam hosszabban üzenni, és nem hősiesség, vagy ilyesmi hajtott most, vagy, hogy megmutassam nekem egyedül is megy itt lent, hanem pusztán az, hogy egy ilyen világról azért nem könnyű fuvart szerezni haza ha a hajó elpusztul odafent.

Az első lény még nem volt nagy falat, de még úgy bemelegítésnek se, azonban jött nem sokra rá egy külsőre is komolyabb ellenfél. A landolása is kemény volt, és a kinézete se volt semmi. Ahogy elült a por végig mértem rajta, ahogy ő is rajtam. Akkor ő nem annyira agyatlan ösztön, hogy csak támadni akar azt annyi. A szemébe néztem, állva a tekintetét, miközben egy kis mosoly ült az arcomra.
- Üdv, mi járatban errefelé barátom? – teszek egy udvariassági gesztust, hogy hát ha beszédes, de ettől függetlenül az Erőben rejtve maradok, és figyelem, hogy készül e valami támadásra, amit meg kell próbálnom elkerülni, vagy védeni. Azonban nem én akarok az lenni, aki az első támadást megteszi felé. Lehet még hasznom lehet belőle, de lehet ennek se lesz más vége, mint egy kis harc.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Shani10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Nyshani Ry Shami
Feladat: Kideríteni, hogy még biztos e a menedék
Frakció: Új Köztársaság
Játékos társak: Ziare Dyarron, Alt’or T’orak”Ruházat”:
”Felszerelés”:Erőt veszek magamon, miközben futnak be hozzám is a kapitányoktól a hírek, és többek kérdése is, hogy tényleg őt érezték e, tényleg Rhyssat.
- Vagy maga Xeth, vagy valaki, aki akar valamit Xeth bácsitól, de lényegtelen is. A következmények nem érdeklik. – válaszolom Ziarenak, majd Alt’orra nézek. Arról tud, hogy az Erővel volt érdekes kapcsolatom, de azt nem, hogy mitől és miért, most erről is lehull a lepel.
- Valakit visszahozni, akár csak valakinek örök életet adni nem olcsó dolog, és az árát mindig meg kell fizetni. Xethért nem rajongok, találkoztam vele, nem volt akkor se szimpatikus szemtől szembe se, de sose néztem volna ki belőle, hogy ezt meglépné. Lehetne mondani, hogy a gyermekeik miatt kísérletet tenne erre, de ezt se képzelném el. Ha ő volt, valami vagy valami adta a lökést, hogy meglépje, ha nem, akkor valaki más, és iszonyú ereje van. – hangom csendes volt. Igen, egy kicsit keresgéltem a témában, mikor halott voltam az Erőben, hogy mi módon térhetnék vissza, de sose jártam sikerrel, legalábbis a sötét oldal praktikáiba nem akartam mélyen belel menni. Ziarere néztem, mikor mondta, hogy nincs erre forgatókönyv, és hát tény, démon támodásra nincs ilyesmi, de miben más, mint az, hogy az Impek vagy más masírozgat az utcákon?
- Ugyan az a forgatókönyv vonatkozik erre is, min arra ha az impek masíroznának idelent éppen. Semmivel se másabb. Az ellenség az ellenség. Max ide komolyabb tűz erő kellhet, meg nem tudjuk mekkora az utánpótlásuk. – mondtam nyugodt hangon, majd miután törődtem kicsit Trexxel, hogy nyugodtabb legyek veszek egy mély levegőt. Mindenki aki ismert jobban, és a szenátusban azért jó páraknak ismerős voltam, jól tudta, hogy nem vagyok az az igazi szónok vagy ilyesmi, aki kiáll és elmondja a dolgokat, de most ez volt a helyzet, és tudtam, hogy nem csak ez az egy beszéd vár rám, hanem még a kapitányok és legénységek felé is.
Ahogy becsatlakoznak a szenátorok úgy elmondom, amit éreztem, amit tudok a feltámasztásokról, ami kell hozzá, a halál amit érzünk, a nekromanciáról vázlatosan, a Felinxi bálról, az Erő halottságról, amit személyesen is megtapasztaltam, és amiket tanultam, elmondtam, hogy Rhyssa az akit érezhettünk, csak kérdés, hogy Xethnek ehhez mennyi köze van, vagy ha nincs akkor ki akar ezáltal a közelébe férni, és ki vagy kik azok akiknek nem számít az ár. Sok a kérdés, kevés a tény, és ebben most minden olyan erőhasználó segítségére szükségünk lehet aki járatos, vagy csak utána járt eme dolgoknak.
- A járatok túloldaláról olyanok is átjöhetnek, akik már rég elmentek, így a helyzet lehet még nehezebb is. Reméljük csak az eddig látott lények jönnek rá, és léphetünk úgy, mint ha csak támadás lenne, de készüljünk fel arra is, hogy lehet rosszabb is. Egyenlőre ennyit tudok elmondani, ha megbocsájtanak, most még rendeznem kell a sorainkat. Amint megtudunk valami újat értesítjük a szenátust. – ezzel Ziare pillantok, majd Alt’orra, és látszik rajtam, hogy nem vagyok épp a legjobban.
- Szükségem lenne minden mesterre aki ebben segíteni tud, nem érdekel, hogy világos, vagy szürke, vagy többször fordult meg a sötét oldalon, mint ahányszor a pohár aljára nézek. Minél többet beszélek róla és gondolkozok rajta, úgy érzem azt, hogy valami van emögött még. Xeth egy rohadék, de a lányai érzelmeivel nem játszadozna, hogy hát visszahozta anyut, meg erősen kétlem, hogy Hiuval ebbe belement volna – nézek csak magam elég elgondolkozva egy kicsit, majd veszek egy mély levegőt ismét.
Ezután a hajómat hívom, majd egy rövid motiváló beszédet tartok nekik, az igazat mondom, és azt is, hogy nem tudjuk mekkora a baj, és hányan vannak, de bátorságukat köszönöm, hogy kiállnak egymásért, és a hajóért. Majd a kapitányokat hívom, akikbe lelket próbálok önteni, hogy motiválni tudják embereiket eme helyzetben, majd a végén, csak a széknek támaszkodok gond terhelt arccal.
- Nem lenne szabad halandóknak olyan dolgokba bele avatkozni, ami túl mutat a halandóságunkon, mert az ára nagyon magas lehet. Most hányan fognak az életükkel fizetni, egy személyért? – kérdem csendesen, majd lehunyom szemeim. Felegyenesedek lassan, és kinyitva a szemeim nézek a többiekre.
- A beszédek nem az én asztalom, erről lemondanék más javára. Meg kéne találnunk a helyet, ahol az egész elkezdődött, és biztos vagyok benne, hogy Xeth környezetében lesz Rhyssa is, ami jó, mert akkor a császár figyelmét leköti ő, és a démonok és mi szabadabban mozoghatunk a káosz közepette, ugyan akkor nekünk is tennünk kéne ellene, de ez úgy érzem inkább Erőhasználóknak való feladat, mert bár – a kijelzőre nézek – a kisebbek ellen jó bármi, de van egy érzésem, hogy ez még csak az első köszöntő hullám, és ez után jön a java.
_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 09 Aug. 2020, 22:41

Xeth E’ron / Keth Tye E’ron


Kaland címe: Sötét Világ: Prológus
Foglalkozás: Cászár
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Feladat: Komplikált

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
Nem különösebben örültem annak, hogy egészében hasztalan volt az eddig felhalmozott tudás, főleg azon része, amit a nővéremtől szívtam el, de ez utóbbi valahogy várható is volt, hiszen elég egysíkú volt a tematikája a tudásának és érdeklődésének. Egyes új csoportok létrehozásában jól jött mindaz, amivel így bővítettem a tudásom, de azontúl nem vettem sok hasznát. Főleg most nem.
~ Mindenképp tartsa életben, vagy legalább a testét egyben. Inváziós szituációra számítson, a diplomáciának elég kevés lehetőségét látom. - jobb híján csak fel-alá sétálgattam a szobában és válaszoltam Ingridnek. Jelenleg ő és a triumvirátus két tagja voltak a szemeim a külvilágra.
~És Ingrid, a szituáció kiváltója Rhyssa halálból való visszatérése volt.- tettem még hozzá végül, hiszen a nő egyike volt azon keveseknek, akiknek tudnia kell erről a dologról. Azt nem tettem mellé, hogy számomra jó hír a visszatérése, hiszen a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy egy hír milyen esetben számít a nőnek jónak vagy rossznak. Nagy vonalakban volt elképzelésem, de az extrémebb vagy specifikusabb dolgokban nem. Ez pedig kifejezetten az extrém és specifikus kategóriába esett.
- Áterőszakoltad magad valamilyen módon a holtak világából az élőkébe, nem kevés sith több száz vagy ezer éves próbálkozását sutba vágva. Hogy pontosan mos milyen állapotban is vagy, azt sajnos nem tudom megmondani, de valahol az erősebb mint egy nexus és a túlvilág közellensége között, kedvesem. - ültem le a nő mellé az ágyra, mikor végre csitult a rohama, vagy mi is volt az egész, és látszólag tudatánál volt. Most igazán sajnáltam, hogy a nekromancia tudományában nem mélyedtem el az idők folyamán, vagy legalább az elmúlt huszonöt év alatt, bár lehet akkor sokkal több ostobaságot követtem volna el.
- Lady Dodhorn. Köszönöm, hogy ilyen hamar meg tudott jelenni. Ez esetben az okozatról már értesültek első kézből, az okot pedig itt láthatja mellettem. Reméltem, hogy Xanesh vagy az ön jártassága a túlvilág és a nekromancia terén némi válasszal szolgálhat a kialakult helyzetre. Az én feltételezésem az, hogy Rhyssa visszatérése lyukat ütött a túlvilág és a mi világunk közötti falon. - köszöntöttem meghajlással a kivetítőn látható nőt, majd Rhyssa felé mutattam és ha esetleg nem látta volna, akkor is összefoglaltam a történteket elég szűkszavúan. Ezt követően pedig érdeklődve vártam, hogy a nő mit is szó mindehez, hiszen minden ezutáni tettünk és az ezt követő parancsaim elég sokban függenek attól, hogy mit is tud elmondani nekünk a dologról.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


_________________
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 FUn312o
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 6fZaEMM
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 10 Aug. 2020, 00:01

Bocsánat, szerepjáték volt és 11 után értem haza, holnapi nap folyamán fogtok kört kapni.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 10 Aug. 2020, 10:27

Sorry, nem érzem túl jól magam a meleg miatt és alig alszok napok óta. Sad Próbálkozom megírni a nap folyamán, ha nem sikerül, akkor péntekre a következő körre fixen megleszek.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 14 Aug. 2020, 00:00Sötét Jövő: Prológus

Új fenyegetés


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Th'edar Kolbert, Nyshani Ry Shami, Ziare Dyarron,Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron, Alt'or T'orak és Testsubject-4141 / BevoKövetkező körváltás: 2020. augusztus 18. (kedd)

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Célkitűzés 1.: A Lázadók kutatása
Jelenlevők: Testsubject-4141 / Bevo
További információk:


A megérkező lény tekintetében sem állatias ösztönök látszottak, hanem Bevo láthatta az intelligenciát és az értelmet. Hűvös nyugalommal mérte végig a sith ivadékot. A tekintetében volt valami roppant kellemetlen. Leginkább az a fajta tekintet és nézés volt mindez, a végén kitárta a szárnyait, aminek hatására mintha valamivel sötétebb lett volna a környéken. A lény koncentrált, majd olyan lett, mintha valamit tartana mind a két kezében, bár ebből Bevo semmit sem látott.

A szavakra kérdőn pillantott a fiatal férfira, majd ő is megszólalt. Azonban a szavait nem igazán lehetett érteni. Hasonlított az ősi sith-re, de mégsem volt az teljesen. Sokkal inkább síron túli, eltorzult hang volt mindez. Még egy sötétoldali erőhasználó számára is hátborzongató. Ilyesmit Bevo a mesterétől hallott korábban, amikor nekromanciával foglalkozott. Bár ez most sokkal fenyegetőbbnek hangzott, mint ahogyan Ellen szokott beszélni.

Egy fenyegető lépés tett Bevo felé, a testbeszéde is fenyegetésről árulkodott, hogy támadni készül, éppen ezért a fiatal férfi erre készült. Szóval Bevo remekül gondolta, hogy ez lesz a vége. A férfi pedig felé lendült, vagyis feltehetőleg férfi, annak tűnt, de mivel egy ismeretlen dimenzióból származott soha sem lehetett tudni. Hogyan támadott, mivel a fiatal férfi számított minderre, így kitért a támadás elől.

Az ellenfele gyors volt, nagyon gyors, de mivel Bevo számított erre, így félretudott ugrani. A férfi pedig a kezével csapott az irányába, mintha tartana benne valamit, de ez az ivadék számára nem látszott. Azonban megérezte, amikor hirtelen fájdalmat érzett az oldalában. Sérülésnek csak a ruhája szakadt el egy kicsit, de fizikai sérülése nem volt, csak a fájdalom.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: Célkitűzés 2.: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Alt'or T'orak | Ziare Dyarron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 L20XMAu - Egyet kell értenem Alt’orral, hiszen tudjuk, hogy képes volt arra már huszonöt éve is, hogy holtakat hozzon vissza az életbe. Ha pedig nem ő, akkor Hiuval mindenképpen! Az pedig közismert, hogy mennyire szerette és rajongott érte, ha tudta volna, akkor azonnal megteszi. El sem tudom képzelni, hogy mi változott azóta. – mondtam.
Ezek ismert tények voltak sajnos, nem egy hírszerző számolt be ilyesmiről, hogy mind a két sötét nagyúr ismer efféle praktikákat. Nem is beszélve arról, hogy nem ez volt az első eset, hogy valaki visszatér a halálból, már volt rá számtalan példa. Mint a második és a harmadik császárné. Harert és Xanesh, ők is ilyenek voltak. Igaz én nem értettem mindehhez, így bármi lehetséges volt. Csak remélni tudtam, hogy tényleg nem feltétlen ez okozta. Nem is beszélve, hogy az őrnagy halála miatt volt a Csillagködben az a helyzet, ami. Ha ő akkor nem hal meg, akkor lehet, hogy akkor háború sem lett volna és nem tartanánk itt, ahol. Shani szavaira megráztam a fejemet, azért ez merőben más volt, mintha a Birodalom támadott volna.
- Ez ezért kicsit más, mintha a Birodalmiak lennének, ott tudjuk mivel állunk szembe, ismerjük a legtöbb ivadékot, a droidokat, az emberi erőt és az Erőhasználókat, a flottát és a szárazföldi egységeket – mutattam rá.
Ezek után figyelmesen hallgattam, hogy mit is mond a szenátus tagjainak, ahhoz nem sokat tudtam hozzátenni. Egész végén azonban meglepetten néztem rá.
- Be akar törni a Császári palotába?! – kérdeztem megrökönyödve. – És mit tennénk ott? Megölni az őrnagyot újra? Ha ezt meglépjük nem csak mi halunk bele, de szerintem a Csillagködből sem marad meg semmi!
Elképzelni sem tudtam, hogy miként gondolta mindezt.

Shani tudhatta, hogy azért egy megszokott és normális túlvilágról való visszatérést, feltámadást nem lenne szabad megérezni, főleg nem kéne ilyen hatást kiváltania. Hiszen mindenkinek köztudott volt – Alt’or is tudta – hogy a két özvegy császárné, Dodhorn és Xanesh is évezredek után tértek vissza az életbe, egyiket sem érezte meg senki sem. És ők is nagyon erősek voltak. Messze jobban, mint az őrnagy, ez most valami más volt, nagyon nem természetes. Már, ha a sithek életbe való visszatérését természetesnek lehet venni. Ahhoz képest sem volt ez az.

Noha az átjárók messze voltak, Alt’or innen is érezhette őket az Erőn át. Soha sem látott ilyet, nem tapasztalt korábban. Ez az Erőnek olyan területe volt, ami színtiszta sötét oldali erő, nekromancia és Sith varázslat, amihez ő nem értett. Ha be is lehetett zárni, akkor sem tudta, hogy miként. Elzárni az Erőtől pedig, nem tudni, hogy bezárta volna-e ezeket, vagy valami mást is okoz. A kapukban nem lehetett az őrnagy auráját érezni, így valószínűleg nem kötődtek a nőhöz teljesen. Ennyit megtudott állapítani ilyen távolságból.

Közben Shani nekilátott annak, hogy tájékoztassa a szenátust arról, hogy mi is történt. Elég nagy zúgolódás tört ki minderre. Ám még mielőtt bonthatta volna a kapcsolatot Shani az egyik szenátor megszólalt.

- A bátyám sem menne bele ebbe – szólalt meg Organa szenátor. – Lehet, hogy a Hatalom Triumvirátusának tagja, de nem ostoba. Igazából egyiket sem tudom elképzelni belőlük, hogy ezt tették volna…

Róla lehetett tudni, hogy ő is Ziare egyik pártfogója volt azok után, hogy kiszabadult a nő Kuat-ról. Ironikus módon Kalen Organa öccse volt. Amúgy a Szenátus is eléggé egyértelműen értett azzal egyet, hogy nehezen hiszik el, hogy a Császár önként tette volna mindezt. Elég köztudott volt, hogy a császár lányai a nagy őrültségtől visszafogták az apjukat.

- Ami történt, annak nem lett volna szabad megtörténnie… még a Császár, az előző is csak elméleti úton ismerte és talán egyetlen ősi kódexben szerepel az említés róla… – szólalt meg egy hang a semmiből.

Mialatt az adás még tartott Shani tudott üzenni az embereinek is úgy, hogy azt a szenátus ne hallja, az utolsó részt azonban már mások is hallották, a szenátus is, ahogyan Ziera meglepett kérdését is.

- Egyértelműen a Császári palotában történt. Van valami ötlete is, hogy mit kéne tenni valamivel, aminek nem is lett volna szabad megtörténnie? – kérdezte ismét az ismeretlen hang.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Birodalmi szenátus, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 3.: A Másik Hadszíntér
Jelenlevők: Th'edar Kolbert | Ingrid L’lerim
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 YovW2Pl Valahol teljesen megértette Kolby kiakadását erre a helyzetre. Saját maga azonban nyugodt maradt végig és úgy figyelte az eseményeket az egykori szenátusi épületből. Közben pedig a császárával, és egyben mesterével is telepatikusan egyeztetett. Amikor az őrnagy meghalt még nem volt erőérzékeny, ennek ellenére tudta, hogy az aura, amit érzett a nőé volt. fogalma sincs, hogy honnan, vagy miért, de tudta. A parancsok, amiket kapott azok egyértelműek voltak, ő maga is így gondolta azokat.
~ Értettem nagyúr, én is ezek alapján akartam eljárni, bár nem tudom, hogy jelen helyzetben a feltámasztása mennyire lenne sikeres abban az esetben, ha meghalna ~ válaszolta.
A következőre is reagált, ami talán furcsa lehetett.
~ Tudom nagyúr, felismertem az auráját a robbanás pillanatában. Nem tudom, hogy hogyan és miként, hiszen nem voltam Erőérzékeny, amikor az úrnő még élt. ~ felelte ismét.
Ez kissé ugyan nyugtalanította, de most nem igazán volt ideje ezzel foglalkozni. Visszatérve Kolby-hoz. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy megemlítse azt a férfinak, hogyha meghal sem lesz semmi gond, mert a Császár is életben akarja tudni, de végül nem tette meg. ez talán csak a kelleténél jobban is lestresszelte volna a férfit. Ahogyan azt sem osztotta meg vele, hogy aki ezt az egészet feltehetőlegesen okozta, azt a Császári palotában van és talán mégsem annyira biztonságos az a hely jelen pillanatban. Bár való igaz a Csillagköd legerősebb lényei ott vannak. az ajtó felé pillantott, amikor a katonák megérkeztek.
- A fegyverét célszerű lenne elöl hagyni, indulhatunk? – kérdezte.
Ha a válasz igenlő volt, akkor Ingrid indult előre, kint az iroda előtti terem még üres volt, a folyosón menekülő politikai és üzleti személyek, több biztonsági személy is látható volt. a folyosók kellően szélesek voltak, így Kolby és az emberei is elfértek rajta Ingriddel együtt. Közben a nő is hallotta, hogy Kolby emberei válaszoltak a férfinak, hogy mozgásérzékelőkön tökéletesen lehet őket követni, ahogyan a többségük élőlénynek definiálható, mert úgy is érzékelni őket.
- Az Erőben is érzékelhetőek – tette hozzá a nő. - Elsőre az alagsort kellene elérni és az ottani egyik titkos járaton át eljutni a palotába. Ehhez végig gyalogolnunk kell majd, de azt a helyet látom a legbiztonságosabbnak egyelőre. Hacsak önöknek nincs kifogása ez ellen.
Fordult a végén szembe a muun-nal és az embereivel.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 4.: Az újbóli találkozás
Jelenlevők: Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 XVbNPWX Rhys némileg fáradt volt, fáradtnak érezte magát, bár ezt sem érezte túl természetesnek. Mióta halott volt, nem érzett ilyesmit. Felpillantott Xeth-re, amikor a férfi leült hozzá az ágyra. Megpróbált felülni az ágyon, hogy a férfihoz bújhasson. Elsőre nem sikerült, mert visszazuhant fekvésbe. Olyan volt, mintha az izmai nem akartak volna működni, de ahogyan koncentrált az Erőben erre ez elmúlt. Más volt, mint korábban éltben lenni, mintha nem is lett volna ténylegesen fizikai teste, de mégis úgy érezte, hogy igen. Érezte Xeth testének melegét, a férfi illatát, látta őt, meg tudta érinteni. De ennél többet is érzett. De azokat mind-mind az Erőn át.
- Én… én nem vagyok teljesen biztos abban, hogy életben vagyok, vagy sem – mondta óvatosan. - A világnak nem ilyennek kéne lennie… egyszerre látom a valóságot és az Erőt. Látom a köteléket benned, ami hozzám köt, ami hozzá köt téged Hiuval-hoz és Kalen-hez, és azt, hogy ez miként kötődik a Császárhoz. Ha akarnám megtudnám őt találni… El tudom különíteni Keth-t és téged, még akkor is, ha teljesen összeforrtatok…
Látta a férfiban azt, hogy boldog, ennek ellenére a fájdalmat is, ami beleivódott a lelkébe, amikor Rhys meghalt annak idején. Most a férfi lelke tűnt olyannak, mint amilyen az övé volt annak idején, amikor Xeth és Keth elhagyta őt, ő pedig hosszú ideig futott utánuk. Óvatosan nyúlt a férje mellkasához, az érintése nyomán pedig a régi sebek, a régi fájdalom tompulni kezdett. Rhys látta, hogy ezek kezdtek is elmúlni a férfi lelkén. Kissé ijedten és riadtan kapta le a kezét, mert nem is igazán értette, hogy mit csinált. Dodhorn ekkor „érkezett” be a helységbe, a nőre pillantott és biccentett neki. Valamiért rossz érzése volt a nőtől, tartott attól, hogy mit is mondhat. Ugyan tudta, hogy ez hivatalos tájékoztatás és Xeth a császár, de aggódott és félt egy kicsit, így az illem jelen pillanatban nem igazán érdekelte. Így, ha a férfi hagyta és nem húzódott el, akkor az ágyon ülve hozzábújt a férfihoz és átölelte.

Ahogyan Rhys hozzáért Xeth-ez még Dodhorn érkezése előtt, a férfi tényleg érezhette, hogy azok a régi nagyon fájdalmas sebek kezdenek elmúlni. Természetellenesen gyorsan, de mégis tökéletesen, mintha a sötét gyógyítást, a rendes világos oldalival vegyítette volna valaki. Azonnal hatott, mint a sötét oldali, de a lelket gyógyította, ahogyan arra csak a világos oldali képes. És mégis teljesen semlegesen, ami Rhys-re volt jellemző. De nem fejezte be a folyamatot, mert amikor rájött, hogy mit csinál, akkor elkapta a kezét. Közben Ingrid válaszai is megérkeztek.

Meg persze Dodhorn is. A császárné érdeklődve figyelte az egykori őrnagyot. Gondterhelten ráncolta össze a homlokát, ami az ő esetében semmi jót nem jelentett. Ennyire már ismerhette Xeth őt. arra, amit Xeth mondott neki bólintott, hogy érti, ennek ellenére a nő egyelőre hallgatásba merült és nem válaszolt. kellett jó egy-két perc, amíg a párost, bár főleg a nőt figyelte azelőtt, hogy megszólalt volna.

- Ő nem Rhyssa Edaara Quillan. Vagyis igen, de egyszerre több és kevesebb is, mint ő. Ezt nem mondanám teljesen nekromanciának. Az úrnő ugyanis, amennyire ilyen távolságból meg tudom állapítani színtiszta Erőből áll. Az Erő manifesztációja inkább, mintsem valódi élőlény. Egy Erő entitás. Még sosem láttam ilyet, bár én is olvastam Ta-Renn jegyzeteit. Nem lenne szabad léteznie, a létezése felrúgja a világunk törvényeit, nem lennék meglepve, ha a Netherworld felszakadása csak az első következmény lenne.

- Az Erő legkoncentráltabb formája a Főnix, utána jönnek a Nexusok. Ő valahol a kettő között van, több mint egy Nexus, de kevesebb, mint a Főnix. Ha pedig túl közel van a Főnixhez, akkor tudjuk mi fog történni Xeth. Nem utolsó sorban ilyesmihez ereje sem lenne, esetleg ha ott lett volna Benûwia, de ő aznap nem pusztult el, ott van Xanesh-ben Ireria-val együtt. Hogy csinálta?
– az utolsó kérdésnél nézett újra először Rhys-re, bár a kérdést mindkettejüknek címezte, nem csak az őrnagynak.

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 CmXvQfM


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Shadow Hétf. 17 Aug. 2020, 18:46
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Bevo10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm


testsubject-4141 (Bevo)
Feladat: Megtalálni a lázadók új bázisát, jelenteni, és megadni a kellő információkat egy sikeres támadáshoz.
Frakció: Sith Birodalom
Játékos társak:”Ruházat”:
”Felszerelés”:Hát ez eléggé olyan hosszúra nyúlt beszélgetés lett, mint amire számítottam is, és bár választ kaptam valamilyen szinten, de az nem volt se érthető, se megnyugtató számomra. Ellen esetében se élveztem, mikor így beszél mellettem, a hideg futkosott a tőle a hátamon állandóan, még ha ki nem mutattam, de hiába is rejtettem ezt el, külsőre és erőben ő látta rajtam ezt tökéletesen. Ha úgy nézzük, én is halott voltam, bizonyos szempontból, legalábbis, ha azt nézzük, hogy minek kellett volna kikelnem abból a tojásból. De más lettem neki hála, de közel se az aminek látszok, látszani akarok, vagy mutatom magam.
Lép egyet a beszéd után, és támadni készül, valami van is nála, de nem látom, hogy mi, de biztos nem csak játsza, hogy fog valamit, nem olyannak tűnik, aki ilyesmivel viccelne, vagy mutogatósat akarna játszani, és találjam ki, mire gondol éppen. A támadását elkerülöm, bár elég gyors , de valamivel mégis eltalál, ami bár fájt, de nem okozott sérülést, legalábbis látványosat nem, némi ruha káron kívül.
- Hát jó… értem a célzást – szólalok meg egy kis mosollyal az arcomon, mintha nem is fájna az oldalam. Ezután azonban nem vártam meg, hogy mit reagál, ha támadni akarna kitérek, csak jobban, távot tartva, de ha nem akkor eltűnök teljesen, és nem csak az Erőben, mint eddig voltam, hanem a szem elől is, majd úgy váltok helyet gyors szökkenésekkel, de nem rá rontok, csak úgy helyezkedek, hogy pisztolyom elő véve, nem túl sportszerűen nyissak rá tüzet. Mellkas közepe az első célom, amerre máshol a szív lenne, majd ugrás tovább, fej, lövés, ha nem hatna, ha az se, akkor, egy újabb helyről nem túl sportszerűen övön alul lövöm. Valahol csak megérzi. Azért számítok arra, hogy lehet át lát azon, amin a többség nem, vagy érez belőlem valamit, így próbál támadni, védekezni, így csak tiszta célzás esetén lövök, vaktában nem. Pazarolni nem akarok, mert kitudja még hányan lesznek, és meddig maradok utánpótlás nélkül.
Azért most egy lázadó kis erődnek örültem volna, hogy kicsit felszerelkezzek a készleteikből, de most azzal kellett boldogulnom, amim van.
Azért ha nem látja merre mozgok, kapkodok fel köveket, és dobálom a másik irányba, hogy összezavarjam kicsit, de ha lát, vagy csak érzi merre vagyok, akkor ezzel nem vesződöm.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Shani10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Nyshani Ry Shami
Feladat: Kideríteni, hogy még biztos e a menedék
Frakció: Új Köztársaság
Játékos társak: Ziare Dyarron, Alt’or T’orak”Ruházat”:
”Felszerelés”:Ziarere néztem, mikor megrázta a fejét.
- Tény, itt nem tudjuk, de azok a tervek is jobbak, mint a fejetlen káosz. Hogy nem tudjuk az erőviszonyokat, abba is sokan elveszhetnek, de a káoszba még többen. És a helyzethez alkalmazkodva improvizálni, módosítani. – mondom nyugodt hangon, majd a szenátussal való beszélgetés.
Organa szenátor is közbeszólt, igen ő Ziare oldalán állt, és nem mellékesen tartoztam is neki, amit még sose tudtam kiegyenlíteni, mert ha más nem volt hozzá tudtam csak fordulni.
- Vagy valami történt amiről nem tudunk Organa szenátor, vagy valaki más tette meg valamilyen indítékkal. Minnél többet beszélek róla és gondolkozok nem hiszem, hogy a Hatalom Triumvirátusa tette volna, ha csak nincs valami amiről nem tudunk, de akkor ki, és miért éreztük? – majd az ismeretlenhangra figyeltem, miközben Ziarere néztem a kérdése után.
- Egy kis türelmüket kérném… - ezzel lenémítottam a beszélgetést a Szenátus felé.
- Olyat feltételez amit ha ismerne, tudná a múltam, akkor még csak meg se fordulna a fejében. Amit egyedül tud rólam az pár száraz akta, ami eléggé hiányos és pontatlan. – a kijelzőre nézek, majd sóhajtok egy nagyot - Nem, akarom bántani az őrnagyot, az életem köszönhetem neki. Hogy miért, az egy olyan titok, amit nem mondok el. Maradjunk ennyiben. – ezután levettem a némítást a beszélgetésről.
- Köszönöm a türelmüket. -kezdek bele a szenátus felé. - Említett egy kódexet… - utalok az ismeretlen személy szavaira - …esetleg meg tudna osztani ezzel kapcsolatban részleteket, hogy segítsen ezzel megindulni? Én a részemről megpróbálnám megtisztítani a hajóm ezektől a lényektől és egy csapattal megindul arra amerre van valami nyom, hogy hol keressük azt aki ezért felelős. Mint említettem, a jelen helyzet nekünk előny is lehet, mert a császár figyelmét leköti az őrnagy jó eséllyel, és nem szándékozok az ő személye ellen bármit is tenni. Jelenleg ő az aki a legkönnyebben fékezheti meg Xeth-et, ha valami nagyobb őrültségre készülne. – ezután a kinti eseményekre nézek, a másik kijelzőkön.
- De, hogy a kérdésére is válaszoljak: Nincs túl sok ötletem, de szerintem semmit se kell vele tennünk, egyenlőre legalábbis biztosan amíg nincs több információnk. Inkább, azzal van dolgunk akinek köszönhetően megtörtént mindez, és akkor talán tisztább képet is kapunk a helyzetől. – valahogy várom, hogy még lesz hozzá valami, és mint a szenátusban lenni szokott csak a szó cséplés cselekvés helyett. Na ezért se szerettem az egésszel beszélni sohase. Inkább csak személyek, aztán ahogy akarják átküzdik rajtuk, csak én tehessem azt amivel előrébb is mennek a dolgok. Most is már a Mesterek felé kéne tartanom, hogy a segítségüket kérjem, vagy a hajóm felé és amíg Alt’or megy információt szedni addig én harcoljak. Nem tudtam mi lett volna a jobb, de az látható volt a mellettem lévőknek, hogy az ácsorgás és beszéd nem épp az amit most tennék, hanem mennék ki és cselekednék inkább. Azonban visszafogom magam. Szövegben üzeneteket váltok a kapitányokkal, hogy kik hogyan tudnak védekezni, melyik hajón milyen a helyzet, a hajómnál mi a helyzet, esetleg ha javul, akkor a hajóm környékénlévő más hajóknak tudok e segítséget ajánlani, hogy ha lehet az űrkikötő valamennyire a miénk legyen és lehessen vissza szorítani ezeket, bár amíg a portálok nyitva ez csak szélmalom harc. Látszik ahogy a holoprojektoron sorban jelennek meg a térképek, taktikák, amiket kiadok az embereimnek, amiket más kapitányok, helyzet jelentések, üzenetek, és közben még a szenátusra is figyelek, miközben próbálok valamit kitalálni.
- Most lenne jó valami ördögien jó alku… - morgom magam elé, miután lenémítom a szenátust, hogy lehessen nyugodtan beszélgetni, ha épp nem velük kell.
_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Alt'or T'orak Hétf. 17 Aug. 2020, 19:34

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Ziare Dyarron

Összeráncolt homlokkal koncentrálok az átjárókra. Érdemleges választ senkitől sem kapok, se telepatikusan, se máshogy. A legtöbben egyetértenek velem, ha a Császár lett volna, már réges-rég megtette volna. Nem várt volna két évtizedet azzal, hogy feltámassza a feleségét. Itt egészen másról van szó.
-Egy ismeretlen harmadik fél?-
Kezdek neki, miután Ry a mondandója végére ért, közben határozottan nemet intek, arra hogy Ry beakarna hatolni a palotába.
-Ennek így, már ne haragudjanak nem sok értelme van. Csak találgatás és feltételezésekbe bocsátkozunk. Annyit sikerült kiderítenem, hogy ehhez masszív sith/sötét oldali erő és varázslat kell. Megvizsgáltam amennyire képes voltam, az átjárókat. Nem kötődnek szorosan Rhyssa Edaara Quillan-hez, csak halványan érezhető a kapcsolat. Ami azt feltételezi, hogy valaki csak felhasználta a feltámadását, és a feltámadása pillanatában fennálló összeköttetést a túlvilággal.
Keserűen elmosolyodok.
-Persze ez is csak felvetés, a halvány kapcsolatot viszont bármelyik Jedi mester megerősítheti. Talán megpróbálhatnánk elszigetelni az átjárókat az Erőtől, de egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy, egy: ez lehetséges lenne, kettő: ettől bezáródnának-e az átjárók, vagy rosszabb lenne-e a helyzet.-
Itt viszont érdeklődve és feszülten hallgatom az ismeretlen hozzászólót. Kérdően pillantok Ziarerre, mert nem ismerem fel a hangot.
~Tudod ki ez?~
Kérdezem Ry-t, biztos hogy megérzi, hogy most már fogy a türelmem és inkább az embereimmel lennék, és tenném odakinn a dolgom.
-Ön már így is többet tud ezzel a Kódex-el, mint mi együtt véve. Ha van valami hasznos információja örömmel venné szerintem mindenki, ha megosztaná velünk. Mellesleg nem akarunk behatolni a Császári palotába, az több, mint ostobaság lenne. Ha nincs több hasznos információjuk jelenleg, akkor én távoznék és odakinn tenném hasznossá magam, az engedelmükkel.-
Ugyan udvariasan fogalmazok, mégis csak az Új Köztársaság vezetői, de ennek a találgatásnak, és teóriák gyártásnak nincs sok értelme. Nem vagyunk előrébb ezzel és addig odakinn ártatlanok vére folyik.


Felszerelés:
Jártasságok:
Trex:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 17 Aug. 2020, 20:17

Xeth E’ron / Keth Tye E’ron


Kaland címe: Sötét Világ: Prológus
Foglalkozás: Cászár
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Feladat: Komplikált

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
~ Afelől nekem is kétségeim vannak. Ez hasznos információ, de nem meglepő. Rhyssa elég komplikált állapotban van. - mindig megnyugtató volt számomra, hogy olyan emberekkel voltam körülvéve, akik képesek voltak a munkájukat végezni teljes lelkesedéssel és önzetlenséggel. Emiatt tartottam igazán gyengének a régi és jelenlegi köztársaságot is. Ha csak egy kevés egység, egy kevés közös cél, vagy összefogás lett volna bennük, akkor talán még méltó ellenfél is lehettek volna, de az instabil rendszerüket és szétszórt hatalmukat gond nélkül tudtuk összepréselni.
Az nagyon érdekes volt, hogy Rhyssa úgymond kívülről látta a helyzetét. Mármint tiszta fejjel és nem szó szerint értve. A több perspektívából való megfigyelés nagyon zavaró tud lenni hosszú távon. Az érintése pedig jól esett, talán egy kicsit örültem volna annak is, ha nem hagyja abba, bármit is csinált. Ami feltehetőleg valamiféle Erőn keresztüli gyógyítás lehetett.
- Ez bizonyos szempontból elég jó hír. Ha minden jóra fordul és nyugodtabbra, akkor lehet nem árt, ha ezt a képességedet latba veted, hiszen a Császár visszatérte azt jelentené, hogy a családommal hosszabb szabadságra mehetnék. Ami pedig a szétválasztást illeti, azt inkább talán ne. Túlságosan összenőttünk az elmúlt huszonöt év alatt Kethel ahhoz, hogy atrocitás nélkül szétváljunk újra. Együtt jobb.- a császár visszatérése ténylegesen azt jelentette volna, hogy jelenlegi pozíciómból "nyugdíjba" mehetnék és régi pozíciómat elfoglalva elmehetnék Rhyssával és a lányokkal kikapcsolódni egy kicsit, megpihenni és sebeket begyógyítani. Az kifejezetten rámférne. Az utolsó szavakat követve, valamint azt, hogy Dodhorn megjelenésére hozzám bújt, finoman és biztatóan szorítottam magamhoz a nőt.
- Nem tudom, hogy örülnöm kellene-e annak, hogy rátermett személyek dolgoznak a Birodalomban, akik hellyel-közzel kiegészítik, vagy alátámasztják a feltételezéseimet, vagy pedig aggódnom emiatt. Az bizonyos szempontból megnyugtató, hogy nem nekromanciáról van szó. Ami pedig azt illeti, hogy miként lehetséges mindez, őszintén csak azt tudom minderre mondani, hogy Rhyssáról van szó, aki előző állapotában is rengeteg olyasmit képes volt elérni és megtenni, amit más nem. A miértre pedig időben találunk majd választ is. - valamiért egészen úgy éreztem magam, mint egy kamasz kölyök. Rhyssa megjelenése miatt boldog voltam, a jelenlegi helyzet pedig valamiféle adrenalinnal töltött el, hiszen az eddigi "háború" is eléggé unalmas volt, ez pedig végre valami, ami miatt teljes képességeink tárházát latba kell vetnünk.
- Lady Stradd. Ismételten szükségem van az egyedülálló képességeire és tehetségére. Azt szeretném tudni, hogy lehetséges-e valamiféle kapcsolatot felvenni a lázadók szenátoraival, vezetőivel, vagy tudom is én, hogy mijük van. Ha szükséges a K Corp és a Czerka segítségét is biztosítani tudom önnek ehhez. - telekinetikával próbáltam meg magamhoz vonzani egy holoprojectort és a Hírszerzési szféra második emberét, tulajdonképpeni vezetőjét és egykori segédemet próbáltam meg elérni. Ha rögvest nem is válaszol, akkor üzenetként elküldeni mindezt.
- Lady Dodhorn. Kérném az ön, és Xanesh közbenjárását, hogy a Mandalóriai Birodalom képviselőit és a Ta-Renn gyermekeit is el tudjuk érni. - fordultam a nő felé, tisztelettel a hangomban. Ez kivételesen xanesh említése esetén sem ingott meg, mint korábban bármikor, hiszen most túl boldog voltam ehhez. Az pedig különben sem volt titok, hogy ellenérzéseim vannak Benuwiával kapcsolatban, ami az elmúlt években sem múlt el, csupán biztató volt, hogy a testvére szemmel tartja. A mandalóriaiak pedig mindenki máshoz hasonlóan a Birodalom részei voltak, csupán bizonyos külön jogoknak örvendhettek hűségük kapcsán, és a császárnék közbenjárása miatt is.
- Kedvesem, remélem most már jobban érzed magad, hiszen lassan ideje császári mivoltomban is megjelennem ténylegesen, főleg ha minden kommunikációs háló összefut. - Rhyssa arcán többet elidőztem, mintegy csodálva a vonalakat és gyönyörű apróságokat, amiket évek óta nem láttam.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


_________________
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 FUn312o
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 6fZaEMM
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Bishop Hétf. 17 Aug. 2020, 23:50
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ

Meg is érkeztek a K Corp biztonsági emberei, hivatalos nevükön CMF, mint Corporate Military Forces, velük nem szeret találkozni senki sem, aki összetűzésben van a céggel, hiszen a törvényeken felül a K Corp privát szabályait is betartatják, védik a dolgozókat és az ügyfeleket, valamint a vállalat érdekeit. Általában nem szokott komoly gond akadni, csak kalózok jelentenek tényleges fenyegetést, úgyhogy az ő ellenük történő harchoz vannak hozzászokva, nem túlvilági lényekhez.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Cmf10
Ingrid tanácsára hallgatva Kolby előveszi a fegyverét. Eléggé úgy néz ki, mint egy filmben, ahogy elképzelik a döntéshozót a kis pisztolyával, nem túl félelmetes látvány, ez nem az ő szakterülete.
- Indulhatunk.
Már csak azt kell eldönteni hova, addig is kiderül, hogy a lényeket lehet normálisan érzékelni, mint egy élőlényt, ez jó. Az információk nem túl bizalomgerjesztőek.
- Az alagsor elég rosszul hangzik. A kinti eseményeket látva nem túl valószínű, hogy lezuhanás nélkül át tudnánk repülni a Császári palotába, kénytelen leszek az alagutat választani.
A biztonságiak alakzatban kezdenek el haladni, mivel egy személy védenek, ezért őt fogják középen, elöl a birodalmi veteránok mennek, oldalt és hátul pedig mindenféle más zsoldosok vagy szerződésesek. Elég nagy a forgalom a folyosón, ezért kicsit szélesebb az alakzat, hogy utat biztosítsanak maguknak. A navigációkor kénytelenek Ingrid iránymutatására hagyatkozni. A titkos ütőkártyájuk még nem használják fel, a droidikák egyelőre csak készenléti üzemmódba állnak az irodához közeli tárolóikban, ha szükség lesz rájuk, akkor lehet nekik jelet küldeni. Kolby úgy számol, hogy azok a droidok nagy sebességgel gurulva szép utat tudnak nyitni, legkésőbb valamilyen sötét földalatti alagúton akarja őket előreküldeni._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 18 Aug. 2020, 00:08Sötét Jövő: Prológus

Új fenyegetés


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Th'edar Kolbert, Nyshani Ry Shami, Ziare Dyarron,Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron, Alt'or T'orak és Testsubject-4141 / BevoKövetkező körváltás: 2020. augusztus 22. (szombat)

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Célkitűzés 1.: A Lázadók kutatása
Jelenlevők: Testsubject-4141 / Bevo
További információk:


Bevo hallhatott erről az Erő képességről Xanesh özvegy császárné egyik kedvenc alkalmazása. A neve nem jut ugyan eszébe – Darkshear – de annyit tudhat, hogy puszta Erőből áll a fegyver. Így igazából fizikai sérülést nem nagyon okoz, de ettől függetlenül képes arra, hogy halálos sérülést okozzon. És mivel nem látszik, így emiatt is nagyon veszélyes. Még az Erőhasználók sem látják, nagyon ritka, ha valaki képes. Ez az erőalkalmazás főleg a Birodalom régi idejében volt használatos, manapság annyira már nem.

Bevo a következő pillanatban elrejtette magát, így az ellenfele igencsak meglepődött. Jellemzően abba az irányba csapott, ahol a férfi volt korábban. Nem látta és nem érzékelte a sith ivadékot, így ő könnyedén félre tudott menni. Azt Bevo is tudta, hogy most már a második képességét tartja fenn folyamatosan, így nem fog tudni még a célzásra is koncentrálni, ha megteszi, akkor valószínűleg, vagyis szinte biztosan le fog esni a láthatatlansága. Egyébként meg a lövésekből látszani fog, hogy hol van. Ha mozog, akkor is.

Elsőre a férfi mellkasa felé lőtt, mivel a szívet célozta, így a láthatatlanság is leesett. Az ellenfele az első támadásra nem volt felkészülve, így az meglepte őt. Az utolsó pillanatban tudta a kezét felemelni és a lövés a tenyerén foszlott szét. Tutaminis-t használt. Ezt Bevo is felismerhette. Mivel most már látta mozogni és lőni Bevo-t, így vetődésekkel, szaltókkal igyekezett a lövések elől kitérni. Bár kettő eltalálta és azok égési sebet okoztak.

Erre pedig már kezdett dühös lenni a fájdalom hatására. Bevo a következő pillanatban azt érezhette, mintha láthatatlan kezek ragadták volna meg. Ebből már tudhatta, hogy mi ez. a következő pillanatban pedig már repült is a tó irányába, és pár másodperc után már a nyílt vízfelszín felett repült, ami egyre jobban közeledett hozzá. Vagyis inkább ő ahhoz.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: Célkitűzés 2.: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Alt'or T'orak | Ziare Dyarron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 L20XMAu Egyet kellett értenem az öreg barátommal, hogy nem tudtam én se elképzelni, hogy a Hatalom Triumvirátusa ilyesmit csinálna. Végül egy rejtélyes alak is feltűnt. Amiket mondott elég érdekes volt, nem igazán emlékeztem rá, hogy hallottam volna valaha is a hangját. Attól pedig, amiről beszélt eléggé kirázott a hideg, még úgyis, hogy az Erőhöz nem értettem.
- Vakon megtámadni egy ellenséget, amiről semmit sem tudni és reménykedni, hogy nem halunk bele… – morogtam.
Bárki mondhat bármit, én ezt nem találtam kifejezetten jó ötletnek. Ő lehet, hogy beküldené az embereit a halálba így vakon, én nem. Soha sem tettem, inkább védekezzünk, és ha kiderül valami, akkor támadjunk. Néha nem értettem Shani-t, időnként érett vezetőként gondolkodik és cselekszik, máskor pedig olyan, mint egy gyerek, aki nem tudja befogni a száját. A mostani is egy olyan pillanat volt. Sőt, ebből az derült ki, hogy lehet, hogy az őrnagy gyerekeinek sem ártana? Ha igen és bemennének oda, akkor mindenkit veszélybe sodorna az őrnagyért és lehet, hogy a két „hercegnőért” is? Elég nyugtalanító tény volt mindez.
- Mi lenne, ha ilyenkor inkább csöndben maradna, mert ezzel még gyanúsabb lett, mint valaha… – mondtam. - Nem Shani, az előző szavai után nem fogja elhagyni a szenátus épületét, sajnálom. Saját magát hozta ebbe a helyzetbe, az őrnagy jelen pillanatban valószínűleg a Császárnénak számít. Ön korrumpálódott egy háborús helyzetben. Örüljön annak, ha nem záratom be egy cellába addig, amíg ez nem rendeződik el.
Alt’or szavaira megráztam a fejemet, fogalmam sem volt. Ez tényleg az ő területük volt és nem az enyém. A következő kérdésére úgyszintén megráztam a fejemet.
- Fogalmam sincs, de engem is nagyon érdekel, mert láthatóan sokkal többet tud a dolgokról, mint kellene – mondtam.
Ezek után az ismeretlen személyre pillantottam a holoképen keresztül, kíváncsi voltam, hogy ki lehet és mit tudhat, és persze honnan.

Nem csak a hármas figyelmét keltette fel az ismeretlen alak, hanem a szenátus tagjait is. Hamarosan a holokép a csuklyás, ismeretlen és rejtélyes alakra fókuszálódott, akinek az arca egyelőre nem látszott. A felmordulásokból, zúgásból úgy tűnt, hogy nem i kellene ott lennie az illetőnek, mert nem volt szenátor. Ennyit a biztonsági intézkedésekről, hogyha valaki bejutott. Az őrség is elindult, hogy kivigyék, de végül Organa volt az, aki megállította őket, hogy várjanak addig, amíg nem válaszol.

A férfi hátravetette a csuklyáját, így azonnal látható lett az arca. Mindenki azonnal felismerhette az elkínzott arcú, sötét oldali arany szemekkel rendelkező férfit. Noha jócskán idősebb volt, mint amikor utoljára látták, de határozottan Arrik Wesh volt. Egykori jedi mester volt, aki egy küldetés során eltűnt és nem találták meg. Évekkel később a Birodalomban bukkant fel, Xeth kínozta meg és buktatta át állítólag a sötét oldalra. Jó sokáig volt a Birodalom oldalán.

Majd Coruscant eleste után Wesh is eltűnt, azóta semmit sem tudni róla. Amit még tudni lehet róla, hogy aiper és olyan képessége van, hogy mindenkit a valódi alakjában képes látni. Hiába álcázza magát valaki Erővel, alkímiával, technológiával, alakváltással, ő mindenen átlát. Éppen ezen képessége miatt használta Xeth is nagyon sokáig őt, nem nehéz ezen információk alapján kitalálni, hogy mire.

- A kódex talán nem a legpontosabb megjegyzés. Egyszer hallottam, hogy a Császár beszélgetett Xeth-el és Hiuvallal. Náluk volt említve, hogy a Császár végzett annak idején kísérleteket, rituálékat, hogy felmérje az Erőt. Sok ezer évvel ezelőtt, tízezer éve. Elméleti szinten említette, hogy lehetséges lehet valamit létrehozni, ami nem a Lángmadár, de mégis színtiszta nyers Erőből áll. Most ez történt. Quillan… színtiszta nyers Erőként manifesztálódott. Ezzel tépte fel a valóság szövetét, ami első körben a túlvilág volt.

- Ez egyetlen helyen van említve a Korriban-i könyvtárban. Egyetlen holocronban, vagy datacronban, egyetlen bejegyzés. Mivel korábban én is dolgoztam azon, hogy miként lehetett volna Quillant visszahozni és ismertem régebben is, így megismerem az auráját. Amennyire ilyen távolságból meg tudom állapítani színtiszta Erőből áll. Az Erő manifesztációja inkább, mintsem valódi élőlény. Egy Erő entitás. Azt tudom, hogy nem lenne szabad léteznie, a létezése felrúgja a világunk törvényeit, nem lennék meglepve, ha a Netherworld felszakadása csak az első következmény lenne.

- Nos, azt tudjuk, hogy az Erő legkoncentráltabb formája a Lángmadár, utána jönnek a Nexusok. Ő valahol a kettő között van, több mint egy Nexus, de kevesebb, mint a Főnix. Ha pedig túl közel van a Főnixhez… nem akarjuk tudni. Az őrnagyot ismerve nem lett volna szabad, hogy akkora ereje legyen, hogy Erő entitássá váljon, bár tudjuk, hogy elég sok olyat tett életében is, amire nem lett volna szabad képesnek lennie… egyébként van valakinek valamilyen itala? Tömény, ha megoldható…
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Birodalmi szenátus, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 3.: A Másik Hadszíntér
Jelenlevők: Th'edar Kolbert | Ingrid L’lerim
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 YovW2Pl ~ Tudom, hogy mennyit jelent önnek, így remélem, hogy jól lesz. De ismerve kettejük kapcsolatát, nagyuram, a feladataira összpontosítson, mert a Birodalomnak szüksége van önre. Ne hagyja, hogy megzavarják és elvonják a figyelmét erről. ~ üzente a nő.
Odakint a csapat is megérkezett, akiket Kolby hívott. Soha sem örült annak, ha a mestere egyet ért vele, mint most is tette, a feltámasztással kapcsolatban. Formálisan Xeth már nem volt a mestere, hiszen már nagyon régóta lovag volt, sőt ő is mester, de azért így hivatkozott a császárra ilyen esetekben. A katonákkal együtt indult el, mivel ő tudta, hogy merre vannak a titkos átjárók, így neki kellett vezetnie őket. Eléggé furcsa látvány lehettek, hogy egy sima egyenruhás alak, fegyverek nélkül megy elöl, őt követik az állig fegyverzett katonák és Kolby, hátul megint katonák valószínűleg, hogy a férfit ne támadhassák hátba. Még mindig nem volt szüksége arra, hogy elővegye a fegyvereit. Ha odáig fajulnak a dolgok, akkor már régen rossz a helyzet. Ebben a modern épületben alig voltak lépcsők, mégis el kellett érniük őket, mert nem kockáztatta a liftet. Bármikor rájuk omlaszthatták. A különböző szintekről átszűrődött a csata zaja. A saját szintjükön több halott katona, vagy üzleti életben ismert személy, vagy azoknak titkárai mellett haladtak el, jó pár olyan túlvilági lénnyel együtt. illetve jó pár szétszedett darabokban levő droid. A falakon, a padlón és a plafonon is lövések nyomai látszódtak. Volt, ahol az ablak is be volt törve, ami a városra nézett, vagy épp az energiamező szűnt meg. Röviden fogalmazva kész csatatér volt az egész terület. Pár perc séta után a kompánia megérkezett a liftekhez és ahhoz a részhez, ahol még lépcső is volt. A katonák és Ingrid is érzékelhette, hogy a lépcsőkön nincs ellenség, így elindulhattak lefelé. Újabb jó pár perc séta következett lefelé menet, mélyen a föld alá, az alagsori járműtároló alatti szintig mentek le, ahol elvileg csak karbantartási folyamatok zajlanak és szinte csak droidok járnak le, semmi más.
- Itt lesz egy átjáró, amin keresztül elérhetjük a palotát, maximum két ember fél el egymás mellett, amint átérünk a járatra a szerviz alagútból, így e szerint osszák be az embereket! – mondta. - Készen áll, vagy ki szeretné fújni magát? A palotáig nem állhatunk meg, ha elindultunk.
Intézte az utolsó szavait Kolby-nak.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 4.: Az újbóli találkozás
Jelenlevők: Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 XVbNPWX Rhys továbbra sem nagyon értette, hogy mi történt vele. lehet, hogy most pusztán Erőből állt, de ettől nem tudott többet ezekről a dolgokról, mint életében. Az jól esett neki, hogy Xeth átölelte, így teljesen hozzá tudott bújni. Félt, nem tagadhatta, azt megértette és felfogta, hogy az állapota nem volt természetes. Érezte is, hogy így van. Xeth szavaira megrázta a fejét, ő nem tartotta olyan jó ötletnek azt, hogy megkeressék a császárt, mert nem ezen a világon érezte őt, és nem is a túlvilágon.
- Nem biztos, hogy eltudjuk érni. Olyan, mintha egy másik létsíkon lenne, nem a mienknek, de nem is a Netherworld-ben, valami másikon. Azt hiszem, hogy csak olyasmivel lehet kihozni onnan, ami itt is történt. Ha felszakítjuk a valóságot, hogy elérhessük… – a hangja elcsuklott és beleharapott az ajkaiba.
Már éppen mondani akarta, hogy könnyedén szét tudná őket szedni, mert látta, hogy hol kell és tudta, hogy miként tehetné meg azt a riutálét, csak épp jóval kíméletesebb módon, amit annak idején Xeth is csinált. De mivel a férje azt mondta, hogy együtt jobb, így inkább meg sem szólalt ezzel kapcsolatban. Úgy érezte, hogy a másik az igazat mondja és tényleg jobban érzi magát így. Amiket pedig Dodhorn mondott azok ijesztőek voltak a számára. Azt érezte, hogy önmaga volt és nem is, de így külső személytől hallani ijesztő volt. A kérdésre bólintott.
- Volt ott valaki, egy férfi. Ő tanított, de soha sem árulta el, hogy kicsoda. Azt tudom róla, hogy képes volt a Netherworld különböző síkjai között vándorolni. Többet sajnos nem. – mondta őszintén.
Remélte, hogy a császárné tud majd segíteni valamit, mert ebben a kérdésben láthatóan Xeth nem igazán volt otthon. Csak csöndben figyelte ezek után a parancsok kiadását. Lyra még mindig élt, ezen elmosolyodott, azon kicsit elszomorodott, hogy el kell mennie Xeth-nek, de tudta, hogy a férfinak a Birodalom mindig is az első, ő csak a második. Igazából szeretett volna mellette maradni, mert félt és össze volt zavarodva, és csak a férfi mellett érezte magát biztonságban. Ennek ellenére megerőltette magát és csak bólintott.
- Persze megértem. Nem akarlak elszakítani a munkádtól, most sem, ahogyan régen sem – suttogta.
Nem mondta, hogy fél, remélte, hogy a férfi sem érzi meg, bár tudta, hogy ennek kicsi volt az esélye. Inkább próbált kedvesen és bátorítóan Xeth-re mosolyogni, amikor a férje az arcát fürkészte.

- Ez Rhand lehetett! Senki más nem ismeri annyira a Netherworldöt, mint ő.

Keményedett meg Dodhron Rhys válasza után. Ugyan nem mondta ki, de a nő arcán és tekintetében ott volt, hogy ez ekkor egy szándékos merénylet lehetett Xanesh apjának részéről. Xeth szavaira csak bólintott, nem mondott semmit sem, de a mosolya beszédes volt, hogy a férfi örüljön ennek a ténynek. Lyra-t nem lehetett elérni, valószínűleg Dromund Kaas-on is támadás volt, így a nő elfoglalt lehetett, hogy az egykori fővárost védje. Az üzenet elment, így látni fogja, ha életben van.

- Azonnal, ha pedig Shayla Kelborn nem akarna jelentkezni, nyomást helyezek rá. A Hármak pedig úgyis Xanesh-el állnak szóba, velük másnak felesleges lenne felvenni a kapcsolatot. Néhány perecen belül készen lesz a kapcsolat mindkét féllel.

Mondta még, majd az adás megszakadt és kikapcsolt, így Rhys és Xeth ismét kettesben maradtak, legalább is arra a néhány percre, amíg a férfinak nem kell mennie a közös hívást intézni.

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 CmXvQfM


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Alt'or T'orak Csüt. 20 Aug. 2020, 19:38

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Ziare Dyarron

Úgy tűnik mégis csak maradnom kell. Vettek egy rosszalló pillantást Ziare felé. Kezd túl paranoiás lenni, és Ry felé is, ő meg túl sokat beszél, olyan dolgokról amikről hallgatnia kellene.
-Ha ez a megbeszélés véget ér, minden emberre szükségünk van, aki harcképes. Túl sok dolgot feltételezünk, Shani nem fog elrohanni az őrnagyhoz, se a Birodalomhoz. Kezeskedem érte, és vállalom érte a felelősséget.-
Ezt inkább már a szenátusnak mondom, komolyan. Vannak lekötelezettjeim a tagjaik közt, s bár nem szeretnék átnyúlni a feje fölött megteszem ha szükséges.
~Válogasd meg a szavaid mostantól. Tudom, hogy csak őszinte voltál, de itt túl sokan paranoiásak és van az a szituáció amiből még én sem tudlak kihúzni. Az embereidnek szüksége van rád, nekem is szükségem van rád. Jó lenne, ha nem a rács rossz oldalán kötnél ki.~
Üzenem Ry-nak az Erőn keresztül, kedvesen. Mindenféle letolás vagy szemrehányás nélkül.
-Arrik Wesh?!-
Bukik ki belőlem a meglepetten, mikor az alak felfedi magát. Nos mindenkire számítottam, csak rá nem. Egyáltalán hogy jutott be, és miért van itt. Érdekes és aggasztó információk ezek. Leginkább rémisztőek.
-Ha egyedül nem volt rá rá képes, valaki felhasználhatta? Mik a további következményei, ha tovább marad ezen a síkon? Maga szerint a Császárnak érdekében áll, az őrnagy eme állapotát megszüntetni. És mit keres itt egyáltalán, mert nem hiszem, hogy csak egy tömény miatt jött volna...-


Felszerelés:
Jártasságok:
Trex:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 21 Aug. 2020, 19:35

Xeth E’ron / Keth Tye E’ron


Kaland címe: Sötét Világ: Prológus
Foglalkozás: Cászár
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Feladat: Komplikált

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
~ Értettem, vagyis viselkedjek Császárként és ne Xeth Tye E'ronként. - amennyi heccelős élt csak lehetett a gondolati hangomba igyekeztem erőltetni. Egyrészt azért, hogy Ingrid tapasztalhassa, hogy egyelőre velem minden oké, másrészt azért, hogy tudja komolyan gondolom. Akármennyire is vagyok a legfurcsább császár (ezt különben sem nehéz úgy elérni, hogy csak egy volt előttem), vannak rigolyáim, amiket a hozzám közelállók könnyedén ki tudnak ismerni. Valószínűleg ezért is hívnak olyankor olykor a lányaim és nagyon sokszor Kalen és Hiuval seggfejnek. Habár lehet ennek más oka is.
- Ebben az esetben ezt akkor talán nem tesszük próbára. Ha már te ennyire magadra haragítottad a túlvilágiakat, akkor talán nem jó ha megtudjuk mi lenne akkor, ha mindezt Ta-Renn tenné meg. - a lehetőség elég problémás volt. Igaz ez tulajdonképp azt is jelentette, hogy ha lenyugszanak a problémák és csendesebb lesz minden, akkor nehezebb lesz szabadságra mennem a családommal.
Az információra, amit Dodhorn pontosított Rhys szavai alapján önkénytelenül is az egyik öklömet a másik tenyerembe csaptam, mintegy fizikai formát öltve a dühömnek. Kevés, ez az egy, olyan halott sith volt akinek a nevére valamiért is emlékeztem és kellő ellenérzést váltott ki belőlem. Rhand ezek közé tartozott. Az elmondottak alapján pedig már az is nyilvánvaló volt, hogy mik lehettek a szándékai, megint.
- Ha szeretnél nyugodtan velem tarthatsz. A visszatérésed úgysem titok azt hiszem senki előtt sem, a galaxisban. Mármint az Erőhasználók előtt biztos nem. Viszont az elhangzottak fényében az egyik potenciális ellenfélről tudunk, és valószínűleg elég sok katonát gyűjtött magának a Netherworldben. Kérem ezt az információt is közölje Xaneshel, feltételezem ő is annyira fog ennek örülni, mint én, és még egyszer köszönöm mindkettőjüknek.- furcsa volt úgy érezni egy másik személy érzéseit, ahogy már nagyon rég nem, de ez is megnyugtató volt a lelkem számára. Természetesen amennyiben Rhyssa itt akart maradni, akkor nem erőltettem, de ha nem volt ellenvetése amellett, hogy velem jöjjön, akkor kedvesen nyújtottam felé a kezemet, hogy az itt felállított tanácsterembe vezessem.
~ A muun-t kérem a tanácsterembe hozza. Némi információt már sikerült szereznünk az ellenségről. - az első gondolati üenet íingrid felé ment, hogy koordináljam a műveleteket, amennyire lehetséges. Ez az egész olyan, mint valami nagy zenekari zenei darab, aminek még csak most vagyunk a bevezetőjébe.
~ Milyen állapotban van a Tanács? A mandaloriaiak és a Császár Gyermekei is bekapcsolódnak a válság stábba, remélhetőleg Lyra a lázadókat is el tudja érni majd. Az egyik potenciális ellenfelünk Rhand lesz, úgy tűnik. - A következő üzenet a triumvirátus másik két tagjának ment. Igazából sok minden mást aligha tudtam tenni a teremhez vezető úton. Ha Rhyssa mindvégig velem jött végül, akkor persze kellemesebb, mert azon idő alatt is tudok mesélni neki pár dolgot a Birodalom és a galaxis jelenlegi helyzetéről, valamint a lányainkról is, hiszen tehetséges mind a kettő.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


_________________
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 FUn312o
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 6fZaEMM
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 22 Aug. 2020, 00:02

//BB jelezte, hogy nem tud írni, szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 26 Aug. 2020, 00:00

//Vasárnap lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Bishop Szomb. 29 Aug. 2020, 00:20
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ

A csoport elindult, védelmi formációban, eléggé horrorisztikus helyen haladtak át. Az egész sokkal hátborzongatóbb lett volna, ha csönd van, de a közeli harcok zajai mindenkiben magasan tartották a feszültséget, de még így is szörnyű látvány volt. Az összes biztonsági azt gondolta, hogy ezért nem fizetik meg eléggé és ez nincs benne a munkakörükben, az utóbbi Kolby fején is átfutott, de nem volt mit tenni, a legbiztonságosabb együtt haladni és eltűnni innen, legalább az kiderült, hogy a lényeket is szét lehet szedni. Elérkeztek a liftekig, ahol lépcsők is találhatóak voltak, ezeken keresztül haladtak lefelé. Lent ideje volt belépni a járatba, de nem azonnal, Th'edar-nak még volt egy ötlete és a pihenő sem hangzik rosszul.
- Értem, nagyszerű. Kifújom magam, addig a droidok is ideérnek.
Ezzel a jelet meg is adja a droidikáknak, ahogyan tervezte, a droidok kigurulnak a K Corp irodáinál lévő falba épített tárolókból és elkezdenek egyre gyorsulva gurulni a társaság felé, maximum sebességen mint egy száguldó suhanó úgy haladnak, az útjukban lévő törmeléken - vagy esetleges ellenségen - átgázolnak. A lépcsőkön kell egyedül lassabban legurulniuk.

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Droideka-1-retina_0f1f11ea

Ha megérkeznek, akkor Kolby előre küld egyet, hogy guruljon át a járaton és tisztítsa meg. Ezután indulnak meg az átjáróba. Elől valószínűleg Ingrid megy, de ha nem, akkor két veterán biztonságis, mögöttük Kolby, aztán mindenki más, a sort a maradék droidikák zárják, hiszen ha nem gurulnak, hanem sétálnak, akkor lassúak, ellenben hátramenetben is tudnak sétálni, ami kifejezetten jó fedezés céljából. Legalábbis ez a terv, ha a démoni lények rájuk támadnak, ez az egész borulhat.
_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Shadow Szomb. 29 Aug. 2020, 16:46
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Bevo10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm


testsubject-4141 (Bevo)
Feladat: Megtalálni a lázadók új bázisát, jelenteni, és megadni a kellő információkat egy sikeres támadáshoz.
Frakció: Sith Birodalom
Játékos társak:”Ruházat”:
”Felszerelés”:Úgy festette, hogy a láthatatlanság bejött és időt is adott gondolkozni egy kicsit, hogy mivel is támadhatott. Ezután jött a jövöldözés, bár tudtam, hogy így kb nem lesz meg sokáig a meglepetés ereje, de így láthattam még egy fogást az ellenfelem dolgai közül, aminek nem örültem. Ezzel egy fénykardot is meg tudna állítani. Azért pár lövés betalál, de jön a kontrázás, aminek hála megtanultam, pontosabban inkább felelevenítést kaptam a repülés örömeiből, csak nem abból amit még szeretek is. Vetkőzni nincs idő, és megmártózni sincs kedvem, így a számba kaptam a pisztolyom és karjaim formáltam hamar szárnyakká, hogy még előtte magasabbra tudjak emelkedni, majd ha ez meg volt, akkor újra próbáltam eltűnni teljesen, de még akkor, mikor távolodok tőle, higgye azt, hogy menekülök, de visszafordultam a part felé, és emelkedni kezdek még egy kicsit, hogy felmérhessem mit is csinál, merre indul meg, vagy vár e valamire. Hátba támadás lehet jobb lenne, mert akkor nem tud védekezni, de fentről is rá lehetne rontani, lényeg az, hogy most inkább kivárnám, hogy mit lép.

Hanem sikerül eltűnnöm, akkor persze tovább röppenek inkább kicsit arrébb a partra, de annyira nem messze. Nem akarok légi fogócskát mert ahhoz jobban neki kéne vetkőznöm egyszer, másrészt meg nem szívesen hagynám addig a cuccom bárhol is ezen a helyen. De majd kiderül, hogy később mennyire kell komolyabb alakváltás esetleg, hogy a harcok miket is követelnek meg.

Ha már a repülés se jönne össze, akkor jöhet némi fürdőzés, ami tuti nem fog túl jól esni, amilyennek kinéz ez a vízenek nagyon nem nevezhető lötty, de akkor azon vagyok, hogy gyorsan kijussak belőle, és úgy, hogy ellenfelemnek se legyek könnyű célpont se, és ha támadna, akkor kitérjek.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Shani10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Nyshani Ry Shami
Feladat: Kideríteni, hogy még biztos e a menedék
Frakció: Új Köztársaság
Játékos társak: Ziare Dyarron, Alt’or T’orak”Ruházat”:
”Felszerelés”:Ziarere nézek, miközben némítva tartom a szenátusi beszélgetést, majd mikor belekezd a nagy monológba, megszólalok elég keményen a szavába vágva.
- Most keményebbnek érzi magát? Vádol, fenyeget, közben reszket, és fél – hangom hűvös nyugalommal van teli ahogy a szemébe nézek mélyen.

– De legyen. Bár nem tartozik magára, és még csak a katonai rangja sincs meg, hogy tudjon róla, ahogy Alt’or nak sincs, de elmondom. – majd keresztbe fonom a karjaim magam előtt.
- Bár ennek ára van: a hallgatás róla, ahogy mindenki, aki eddig tudott róla az sírba vitte eme titkot is, igaz nem azért mert elkotyogták. Csak még egy-két élő Jedi mester tud róla, és csak egy-két régi magas rangú hírszerző. Mindegyiküket ismerheti, és egyikük se avatta be, de most tudni fogja, hogy miért is. Gondolom nem kell ecsetelnem mivel jár eme titoktartás, azaz ennek megszegése. – Ezzel megnyitok néhány dolgot, mint titkos, és minden a Köztársaság hírszerzésének jelképe virít, aminek a tagja voltam.

Ez az anyag mondjuk jóval bővebb volt, mint amit tároltak még titkosítva, mert amiket megtudtam, és találtam azokat bele pakoltamm de most nem nyitottam meg mindent. Az egyik egy bolygó, aminek jelen lakossága nulla, de ott vannak az adatok, hogy elég népes civilizáció élt ott. A másik pedig egy uralkodói családfa, aminek minden tagja mellett ott van, hogy meghalt, és kivétel nélkül mind Sithivadék megjelölést kapott.
Ezután megnyitom mellette az utolsó generáció egyik tagját Chu Raioni névre keresztelt lányt képpel együtt, és mellette két egyedi arany fekete pengés fénykarddal, aminek markolata kísértetiesen olyan volt, mint az övé. Nála is ott van, hogy elhunyt, de már jó huszonhét éve.

- Huszon hét éve az őrnagyot és egy padawant kimentette Aahin Raioni utasítására az akkor már más utat járó lánya és örököse Chu, és elvitte a Köztársaság határára, de az őrnagy elkábította és leadta egy köztársasági börtönbe. Riku Blackclaw néven regisztrálták, mint csempész, de ez se volt már igaz, csak úgy mutatkozott be apja után, mert menekült az anyja és a bolygótól. Mint később kiderült egy magasabb rangú nagyúr elől is, mert ő volt aki védte Aahint a többiektől, cserébe meg megtette amit akart, legyen az akár likvidálás is. Feltételezések vannak, hogy Hiuval lehetett, mert Xeth nem rajongott Aahint ért és nem hiszem, hogy Organa lett volna, de ez csak találgatás, amire sose lett bizonyíték akár mennyit kutattam. Persze a bolygó hivatalosan FRK-s bolygó volt, és nem is közösködtek senkivel se. Később Riku lehetőséget kapott egy közös küldetés keretében, ahol minden frakcióból származó rabok néhány imp társaságában elmentek felderíteni egy közös bázist, amivel megszűnt a kapcsolat – közben az akta megjelenik a küldetésről.
- Itt mindenki megfertőződött egy fegyvertől, ami feléleszti a holtakat, szörnyeket teremt belőlük. Elkapták mind a kort, és volt aki életét is vesztette ott, a többség túlélte, de Riku elhunyt szövődményekben egy Köztársasági kórházban Coruscanton. Közben ugyan ebben a kórházban megjelent egy birodalom elől menekülő Cathar lány, azaz én ugyan azon kórházban. Ezek a száraz akták, amik mindenki számára hozzá férhetők többé kevésbé, vagy sok nyomozással utána tud járni – mutatok a dátumra a lány halálánál.
- A valóság az, hogy Chu Raioni nem halt meg az nap, hanem túlélte, és a Köztársaság hírszerzésének fiatal tagja lett… lettem, egy külső átalakítás után. Igen, engem mentett meg ezzel az őrnagy, hogy anyám elkapjon és átbuktasson a sötét oldalra, és ennek hála éltem túl azt, miután Xeth az egész bolygót és a családfát kiírtotta, és ha tudná, hogy élek, akkor ez a bolygóval se tenne mást. A felinx-i bálon történteknek hála erő halott lettem, így már az erőben se voltam az, mint korábban. Aztán a Szellemholdon ott voltam Rhyssa mellett anélkül, hogy tudta volna, ki is vagyok valójában, mert még ő se ismert rám, se később a padawan, aki vele volt aznap, mikor elhoztam őket a kalóz állomásról. Felinx utáni időkben álltam neki foglalkozni, az Erő sötétebb dolgaival, amivel talán vissza fordítható lett volna az Erő halottság, mert ennek azért vannak negatív következményei is az életre nézve, azon felül, hogy igencsak rossz érzést váltottam ki az erőérzékenyekből és használókból. És azóta is, ha ráteszem a mancsom valami ilyen anyagra azt áttanulmányozom, bár használni ilyesmit nem vagyok képes, de jól jön, ha ilyesmivel kerülök szembe. Röviden ennyi. Igen, az egész életem hamis, a családom, akikkel itt találkozhattak, az, hogy honnét származok, mind az, és ezzel jópáran tisztában vannak, és a bizalmukat élvezem. – hangom továbbra is fagyos ahogy a tényeket közlöm.

- Most boldog? – Nézek egyenesen Ziare szemébe mélyen, anélkül, hogy megremegnék, és lépek hozzá közel. – Nem? Nem is szükséges Én megtanultam együtt élni vele, hogy nem vagyok több, mint egy nyamvadt ivadék és közelebb vagyok a Sithekhez, mint valaha feltételeztem volna, de miután megtaláltam ezt a családfámban… - bökök az adatokra.
- És most, hogy ezen az idő pazarláson is túl vagyunk, van fontosabb dolgom, mint ez. Mondjuk a civil lakosság védelme, akikről úgy szónokolt még ez az egész előtt, hogy mennyire fontosak, most azokat ölik halomra odakint. És én vagyok a szörnyeteg aki nem akar értük tenni, igaz? Ez a fölösleges szenátusi csevegés helyett elsőre velük kellett volna foglalkozni, mert ez se szól semmi másról, csak üres fecsegésről. – ezután elfordulok tőle kint hagyva az adatokat, ha annyira olvasni akarják, majd bezárok mindent, és Alt’orra nézek.
<- Nem tudom, hogy ki ő -> utalok az ismeretlen férfira aki beszélt a kódexről, majd a magát felfedő fickóra nézek, és nem kell sokat várni, hogy úgy rá ismerjek.

- Wesh – morgom hátra csapott fülekkel. Személyes kapcsolatom nem volt vele, de hallottam róla, egyike azon személyeknek akikkel nem szívesen találkoztam volna, de vele főleg nem, mert ő átlátott a dolgokon és most már az erőben is olyan voltam, mint hajdan Chuként. Figyeltem arra amiket mondott. Remegtem a dühtől, hogy itt volt.

Leveszem a némítást és én is megszólalok.
- Jó italt akar, akkor a Kikötő melletti kis matróz ivóban kap olyan töményet is, amivel meghajt egy hajtóművet is. A vendégem lehet egy körre, amint ennek vége, de most amiről beszélt. Ha egy ilyen erős lény lett az őrnagy, akkor minek köszönhető ez? Valami köteléknek, közte és Xeth közt? Emlékszem hogy viselkedtek egymással a szellemholdon mikor a Rakatáért mentünk, akkor se volt kérdés, hogy van köztük valami… - teszem fel a kérdésem, majd Alt’orra pillantok.
<- Megtudta amit akart, ha tetszik neki, ha nem. Bár ezt nem így akartam, hogy megtudd… igaz ez most hazugság volt, mert sose akartam volna, hogy megtudd, mi is vagyok, és ki… voltam. Ha nem tetszik neki az nem az én gondom, nekem kell együtt élnem a múltammal nem neki. -> az üzenetem némileg szomorú, miközben a fénykardmarkolatom kezdem el lebegtetni magam előtt gondolkozva, majd némítva a beszélgetést szólalok meg.

- Wesh mikor jött ide? Nem az a személy akinek a jelenlétét szerettem volna bármikor is egy fél csillagködnyi távnál közelebb tudni, főleg mikor Xethnek dolgozott. – kérdésem közben egy üzenetet küldök a hajómnak, hogy helyzet jelentést kérjek, ugyan akkor egy féltucat fős csapatot is rendelek az épülethez, hogy utánpótlást kapjanak a kint lévő embereim, amíg megy itt a fölösleges időhúzás, meg ha más nem akkor legyen kikkel visszamennem a hajómra, vagy az itt lévő párosnak visszatérni. Ezután nézek Alt’or felé.

- Alt’or… - szólalok meg mikor realizálom, hogy közben bár menteni akar, de mégse úgy sülhet el a dolog. - …van amiről nem kell a szenátusnak tudnia, ők is boldogabbak és mi is. – Ziarera pillantok, majd a szenátus képernyőjére nézek.
- Nem kell, hogy egy újabb alku nehéz lánca kössön. Van még bőven, elég így is…_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 30 Aug. 2020, 00:02Sötét Jövő: Prológus

Új fenyegetés


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Th'edar Kolbert, Nyshani Ry Shami, Ziare Dyarron,Lord Xeth E’ron / Keth Tye E’ron, Alt'or T'orak és Testsubject-4141 / BevoKövetkező körváltás: 2020. szeptember 3. (csütörtök)

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Célkitűzés 1.: A Lázadók kutatása
Jelenlevők: Testsubject-4141 / Bevo
További információk:


Bevo-nak sikerült még időben szárnyakat formálnia a karjaiból és így a levegőbe emelkedni. Ami talán kicsit kellemetlenebb volt, hogy mire megtudta ezt tenni, addigra az ellenfele is már a tó felett repült és egyenesen az ő irányába. Végtére is voltak szárnyai, így nem okozott neki nehézséget az sem, hogy használja őket.

A fiatal férfi még éppen időben tudott láthatatlanságot „felvenni”, így csupán azt érezte, amikor kitért az ellenfele elől, hogy az részben nekicsapódott, mert nem látta, hogy hol lehet. ügyesen tudott repülni, mert azonnal megfordult a szárnyaival és arrafelé fordult, ahol az előbb ütközött a sith ivadékkal.

Azonban láthatóan nem tudta, hogy hol lehet a férfi, mert össze-vissza kapkodta a fejét, mintha próbálta volna megtalálni őt. Legalább ez egy pozitívum volt, hogy továbbra sem tudta, hogy hol van és nem igazán volt arra képes, hogy ezt meghatározza, hogyha Bevo láthatatlan és elrejti magát az Erőben.Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni
Helyi Idő: Kora reggeli órák
Helyszín: Új-Tython, Ismeretlen régió
Célkitűzés: Célkitűzés 2.: A Biztos menedék
Jelenlevők: Nyshani Ry Shami | Alt'or T'orak | Ziare Dyarron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 L20XMAu - Igen, félek, féltem az embereimet egy hazug alaktól. És félek attól, ha már magában sem bízhatok, akkor kiben fogok tudni?! – álltam a tekintetét.
Kezdtem nagyon is emlékezni arra, hogy miért nem szeretek szeretőkkel együtt dolgozni. Főleg, ha az egyik fél láthatóan papucs és nem mer ellent mondani a másiknak. Én megbíztam Shani-ban, legalább is eddig a pontig, de ezek után már nem bíznám rá az embereimet és a saját életemet sem, amíg nem tisztázza ezeket a dolgokat. Nem a saját életemet féltettem, azt soha sem, ha azért féltem volna, akkor nem lettem volna az, aki. Hanem másokét féltettem, azokét nagyon is.
- Nem érdekel. Majd szépen itt marad és innen koordinálja az embereit! És Shani örüljön annak, hogy koordinálhatja őket. Gondolkozzon már tisztán Alt’or és ne úgy, hogy a férfiassága, vagy a hormonjai döntsenek maga helyett, hanem a józan esze! Ne úgy döntsön, hogy az éjszaka mindenképp bele akar mászni a szeretője bugyijába és attól fél, hogy a kanapén fog aludni, ha ellent mond neki! Itt nem az érzések döntenek! – néztem szigorúan a férfira.
Ekkor vettem észre, hogy Alt’or a szavait a szenátusnak intézte, eddig ez a beszélgetés privátban zajlott, ő azonban nyíltan mondta ezeket. Felsóhajtottam, már nem voltam dühös. Egyikre sem, inkább csalódott és keserű. Az akták… eddig titokban tudtam tartani, de ezek után már biztosan nem.
- Ugye tudja, hogy most záratta be a következő pár évre őt? Vagy akár örökre? – kérdeztem keserűen. – Miért nyilvánosan? Kénytelen leszek átadni az aktákat ezek után…
Én ezeket sem úgy mondtam, de miért?! Közben a szenátusban is meglepő dolgok történtek és tény és való, nem sokat értettem belőle, de egy biztos, hogy ez nem hangzott jól… mivel nem értettem ehhez, így nem is nagyon tudtam kérdéseket feltenni, reméltem, hogy akik igen, azon válaszokból kapunk majd, amiből érteni is lehet valamit. Vártam arra közben, hogy Shani elmondja, amit akar, ám nagyon nem ez történt…

Shani nekiállt annak, hogy kinyissa az aktákat és elmondja az igazat. Amikor számára hirtelen képszakadás történt. A többiek annyit láttak, hogy a nő megmerevedett, majd elindult kifelé a helységből. Ha a páros tagjai vissza akarták tartani, akkor a nő telekinetikával, vagy pusztán fizikai erővel vágta őket falhoz, ami nem volt egy kellemes találkozás az érintett felülettel.

Ha próbáltak hozzá szólni semmit sem reagált, csak haladt előrefelé. Ha a páros követte, akkor Shani a szenátus termébe ment, ha Alt’or az Erőn át próbálta vizsgálni a szeretőjét, akkor semmire sem jutott, nem érzett semmi különöset. A szenátus terméhez érve Ziare intett, hogy ne tegyenek semmit sem. Itt Shani nekilátott valamit szerelni a kommunikációval kapcsolatban. Egy-két perccel később a szenátus közepén levő hatalmas kivetítőn egy ismerő helység jelent meg.

Az egykori Coruscanti Jedi templom egyik nagyobb terme, ami most láthatóan át volt alakítva tanácsteremmé. Mindenki ott volt, aki számított, a Nagy moffok, a Főadmirális, a Sötét Tanács, a Hatalom Triumvirátusa, a császár két lánya, szóval, a Mandaloriaiak, a Hármak, és Rhyssa. Shani ebben pillanatban tért magához, ahogyan a holokép előtt áll és fogalma sem lehet, hogy miként került ide, számára egy másodperc telt el, a kezével még nyúlt volna, hogy megnyissa a fájlokat Ziare-nek.

//Folytatás lássátok a célkitűzés 3-4ben.//Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 C7CpFzJ
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Birodalmi szenátus, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 3.: A Másik Hadszíntér
Jelenlevők: Th'edar Kolbert | Ingrid L’lerim
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 YovW2Pl Ingrid megkapta a választ a császártól, aki meg is ígérte, hogy normálisan, azaz rangjának megfelelően fog viselkedni. Időnként fárasztó volt a nő számára, hogy neki kellett mindezekre figyelmeztetnie a másikat, hogy mit tartson szem előtt. Mintha ő lett volna Xeth mestere és nem fordítva, vagy mintha az anyja lett volna.
~ Igen, pontosan erre céloztam nagyúr! ~ üzente a másiknak.
Kolby kiadta a parancsot, odafent meg is jelentek droidikák, Ingrid kapta az embereitől a jelentést. A droidoknak több helyen kellett harcba bocsátkozniuk, majd jó pár perccel később már lent is lehetett hallani, hogy a droidok jönnek lefelé. A hangjuk eltéveszthetetlen volt. Közben Koby is ki tudta fújni magát odalent és Ingrid is kapott újabb üzenetet a Császártól.
~ Értettem, amin megérkeztünk, azonnal oda megyünk! ~ válaszolta.
- Ha megérkeztünk a palotába, önt a tanácsterembe kell, hogy kísérjem Mr. Kolby, ahol a Császár már várni fogja és önt is kap tájékoztatást – mondta ki ezt immáron hangosan is.
Amint a droidok megérkeztek egyet máris előre küldött Kolby. Amint ez elindult Ingrid is kiadta a parancsot az indulásra, természetesen ő ment elől, e felől senkinek sem lehetett kétsége. Amennyiben, ha a muun nem szól hozzá, akkor Ingrid sem szólalt meg. Neki ez most itt munka volt és nem bájcsevej, de a felmerülő kérdésekre természetesen válaszolt. Az út során kétszer lehetett hallani, hogy az előttük haladó droid harcba bocsátkozott, először egy vornsk méretű állat tetemét lehetett látni, majd humanoid szerű, nagyjából két méter nagyágú lény tetemén kellett átlépni. Az út nagyjából negyed óra volt, hiszen azért nem volt olyan közel egymáshoz a két épület. De a folyosó végén egy zárt ajtó fogadta őket, amit Ingrid kóddal nyitott ki, majd innen belépve már a palota folyosóin voltak. Itt is volt nyoma harcnak, de már csöndes volt minden. Ingrid pedig a tanácsterembe kísérte a muunt innen. Amikor odaértek a teremben több holografikus terminál is volt, több különböző helyről csatlakoztak személyek, mint az özvegy császárnék, Shayla Kelborn, a Mandalore, a Hármak, a korábbi császár gyermekei. Itt volt a teljes Sötét Tanács, vagy fizikai formában, vagy holografikusan, itt volt a Császár két lánya, Lord Hiuval és Lord Organa, a Császár maga. Néhány lázadó holografikus képeken keresztül, és ott volt Quillan őrnagy is a császár mellett.
- Nagyurak, nagyasszonyok, Th'edar Kolbert a Czerka részvénytársaság új vezérigazgatója – konferálta be a muun-t.

//Továbbit lásd lejjebb.//Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
Helyi Idő: Esti órák
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Célkitűzés: Célkitűzés 4.: Az újbóli találkozás
Jelenlevők: Xeth E’ron / Keth Tye E’ron | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
További információk:


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 XVbNPWX - Talán idővel találhatunk rá megoldást, de most nem tudom, hogy miként lehetne megoldani.
Nem hazudott, eltudná érni a férfit és visszaemelni a valóságba, vagyis abba a síkba, ahol most voltak, de azt is tudta, hogy annak eléggé beláthatatlan következményei lennének erre a világra. Talán nagyobbak is, mint az, mit ő okozott. Meglepetten nézett Dodhorn-ra, amikor a nő azt mondta, hogy valószínűleg Rhand volt az, aki mindezt okozta. Ezek szerint Rhand meghalt aznap, amikor Damien őt megölte? Vagy vissza sem tudták hozni? Tudta, hogy a férfi leszármazottja volt, nagyon távoli igaz, de akkor is. Így akart volna bosszút állni a lányain? Nem tudta, de azt látta és érezte is, hogy Xeth erre ideges lett. Xanesh? Ez a név nem volt ismerős neki. akkor szólalt meg ezzel kapcsolatban, amikor bontották a vonalat.
- Ki ez a Xanesh? És Rhand nem támadt fel aznap? Hiszen éppen ezért öltek meg, hogy ő visszatérhessen... – hozta fel óvatosan.
Annak megörült, hogy nem kell egyedül maradnia, ebben a helyzetben nem szívesen lett volna úgy. Nem igazán értette a saját állapotát sem, fogalma sem volt róla, hogy mi történhet vele ebben a helyzetben, mikor kap újabb rohamot, vagy nem is tudja, hogy mi történhet. Ezeket azért igyekezett elzárni Xeth elől, mert a férfinak megvoltak a maga bajai is, nem akarta ezekkel terhelni. Már csak azért sem, mert az eddigiek alapján ő sem nagyon értette azt, hogy is van Rhys-el. Így inkább csak kedvesen mosolyodott el. Hirtelen elöntötte a régi kellemes érzés, hogy nemet kéne mondania a férfinak és ellenkezni vele, mert azt a másik is szerette, de most itt ebben a helyzetben nem tudta megtenni. Egy módon tudta volna talán maradásra bírni, de az túl sokáig tartott volna, így ezt nem akarta most megtenni. inkább csak bólintott beleegyezően a dologba.
- Örömmel veled tartok! Bár nem nagyon hiszem, hogy olyan sok keresnivalóm lenne a tanácsteremben – tette hozzá.
Ezek után elfogadta a férje kezét és hagyta, hogy Xeth elvezesse a tanácsterembe. Útközben számtalan kérdése volt főleg a lányokról és Xeth-ről. Olyan volt, mint amikor Keth és Xeth annak idején visszatértek a nőhöz. Mint akkor, most sem tudott igazából kifogyni a kérdésekből. A Csillagköd jelenleg kevésbé érdekelte, inkább tényleg a családja és a szűk baráti kör volt az, ami érdekelte. végül pedig megérkeztek a tanácsteremhez.

Xeth és Rhys hamarosan megérkeztek a Tanácsterembe, a haladás közben a férfi megkapta a választ, hogy mindenki vonalban van, a Hármak és a Mandaloriaiak is, nem is beszélve arról, hogy elvileg hamarosan meglesz a kapcsolat Új-Tython-nal is. remélhetőleg. Szóval az úton tudtak egymással beszélgetni, végtére is elég nagy volt az egykori Jedi templom. Mire beléptek a helységbe már tényleg mindenki ott volt, vagy virtuálisan, vagy fizikai valójában. Ingridet és Kolby-t kivéve.

A legtöbben, hiába érezték azt, hogy Rhys feltámadt, mégis meglepetten néztek rá, valószínűleg mindenki érezte – az erőhasználók közül – hogy valami nincs rendben a nővel. Igazából elég nehéz lett volna ezt nem érezni. A legnagyobb meglepettség azonban Kalia és Xelia arcán látott.

- Anya?! Apa, mi folyik itt? – kérdezték szinte teljesen egyszerre.

Még mielőtt válaszolhatott volna, ebben a pillanatban lépett be a helységbe Ingrid és Kolby is. A következő pillanatban újabb holoadás jelentkezett be, ezúttal Új-Tython szenátusi terme volt látható. A holografikus alakként egy macskalány látszott – Shani, Ziare, akit itt a teremben is nagyon ismertek, mert példát akartak rajta statuálni a Kuati szökése miatt. Alt’or és Zarrik Wesh is látszott. Meg a szenátorok, többek között Kalen öccse is.

- Chu Raioni, a legjobb alvó ügynökünk, ősrégi sith spawn. A genetikai program félresikerült ága. A kapcsolat megvan, köszönjük Miss Raioni, ismét remek szolgálatot tett a Birodalomnak, mint olyan sokszor az utóbbi években! – mondta Lady Lyra Stradd egy újabb megjelentő egészalakos holoképen.

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 CmXvQfM


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Shadow Szer. 02 Szept. 2020, 20:08
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Bevo10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VXqYkpm


testsubject-4141 (Bevo)
Feladat: Megtalálni a lázadók új bázisát, jelenteni, és megadni a kellő információkat egy sikeres támadáshoz.
Frakció: Sith Birodalom
Játékos társak:”Ruházat”:
”Felszerelés”:Úgy fest a szerencse kicsit mellém szegődött, és még pont időben. Az ellenfelem utánam jött, de még időben váltam köddé számára, és bár nekem jött, azonban már hiába csapkod már nem talál ott. Hírtelen emelkedni kezdek, miközben a pisztolyom a számban tartom tovább, majd az ellenfelem fölé repülök jóval magasabban és figyelem egy kicsit, majd elkezdek még egy kicsit emelkedni, aztán hírtelen elkezdek zuhanni felé lábakkal felé, hogy ha már a vízfölé jött, akkor talán benne van egy kis fürdőzésben ebben a trutyiban. Ha szerencsém van sikerül, akkor sikerül elég jó tempóval bele csapódnom fentről, hogy kibillentsem, vagy akkora fájdalmat okozzak ha sikerül a szárnyainál eltalálnom, hogy ne tudjon fentmaradni. Azért arra figyelek, hogy mielőtt becsapódok, tudjak rugózni a lábaimmal és el is lökni tőle magam, hogy ismét szárnyra kaphassak és ne csobbanjak én is, vagy ha oda kap már ne találjon ott. Most azonban végig próbálom fenntartani a láthatatlanságot is, hogy a meglepetés ereje az enyém legyen.
Ehhez mondjuk szerencse is kell most, mert még mindig ő élvez több előnyt, ha elkap, így ezt kerültem volna, de most egy ilyen lehetőséget se akartam kihagyni.
Bár jó eséllyel, ha ő harcképtelenné válik, akkor jön másik, de egyenlőre ő az akire jobban figyelnem kell.
Ha becsapódás után nem érek el sokmindent akkor menekülőre fogom ismét, ha a láthatatlanságot fenntudom tartani ha nem. De ha fürdőzni menne akkor is odébb röppenek, hogy biztos távot tarthassak, és körbe nézhessek hamar, hogy van e más, vagy nincs, és ő hogy viseli a fürdőt.
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Shani10


Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 Y7PIoni


Nyshani Ry Shami
Feladat: Kideríteni, hogy még biztos e a menedék
Frakció: Új Köztársaság
Játékos társak: Ziare Dyarron, Alt’or T’orak”Ruházat”:
”Felszerelés”:Megforgatom a szemeim Ziare szavaira, hogy kiben bízhat. Ez egy olyan dolog volt, ami képlékeny volt mindig is.
- Ellenségem ellensége a barátom, igaz? Önre bízom a döntést, azután, amit mutatok, hogy bízik vagy sem többek közt egy kalózban. - jegyzem meg, úgy, részben válaszul. Majd figyelem a kis beszélgetést, miközben készülök a fájlokat megnyitni. Még tudom, hogy Ziare Alt’ornak intézett szavaira is akartam mondani valamit, de elsőre úgy voltam vele, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba…

…De ez egy olyan nap, hogy csak lefelé van, szabad esésbe, és nem vagyok benne biztos, hogy a pokol a végállomás, inkább lejebb…

Nem tudom mi történt, hírtelen, azt se, hogy hol vagyok. Szét álló fülekkel zavartan nézek lefelé ahol nincs ott semmi most. Felemelem a balom és megdörzsölöm a képem, teljesen tanácstalanul, ami meglephet mindenkit, aki most lát, mert így csak keményebb tivornya után láthattak eddig keményen másnaposan, hogy ilyen zavart legyek.
- Hol vagyok? Mi történt? – kérdem igen csak zavartan, majd lassan körbe nézek.
Lassan fogom fel, hogy a szenátus előtt állok, de azt, hogy hogyan kerültem ide arról fogalmam sincs, hiszen nem olyan régen még hármasban beszélgettünk, azaz részben egymásnak estünk jelképesen Ziarevel, most meg itt vagyok, de közebe semmi. Ekkor fogom fel, hogy a hologrammon mit és kiket is látok, és szinte érzem a szenátus rám szegeződő tekintetét, majd megjelent még egy alak, akinek szavai úgy érnek, mint derült égből a villámcsapás, ahogy hátrálok a konzoltól döbbenten. Kinyúlok az Erőbe ahogy állok csak ott a hologrammot nézve, és Ziaret próbálom elsőre elérni.
<- A fájlok közt keresse ki a Raioni családfát, ott az igazságot megtalálja. Bízik bennem, vagy sem, elhiszi amit az imp állít vagy sem, az nem érdekel. Ivadék vagyok, ahogy a családfám is az. De mindent megtalál a köztársasági hírszerzéses akták közt, azt is, hogy miért tisztelem annyira Rhyssat, amiről ő se tud, és azt se tudta eddig a percig, hogy élek. De majd választ talál ott. És talán arra is, mikor és hol tudtak bele piszkálni a fejembe, vagy már eleve azzal, hogy ivadék vagyok hordozom magamban ennek a lehetőségét. -> üzenet után Alt’ornak is próbálok.
<- Most ebből maradj ki kérlek, az kell még csak, hogy velem együtt ítélkezzenek feletted is. Inkább derítsed ki valahogy mikor is férhettek hozzám. Csak van nyoma a hajón vagy valahol, hogy utána oda mehessek és rommá lövethessem a helyet. -> Nem láttam jó ötletnek, ha most ő is belekeveredik ebbe még jobban.

Nézek a nő Hologramjára, aki az igazi nevem mondta, amivel itt nem túl sokan vannak tisztában, szóval a többségnek csak egy név semmi több. Még azt a nevet se ismerik amin bemutatkoztam korábban. Összeszedem magam közben és előre lépek.
- Egy kalóz általában élvezi, ha valótlant állítva öregbítik a „hírnevét”, és ezzel hencegve könnyebben kerül erőfölénybe, de azért vannak határok. – összefonom magam előtt a karjaimat kihúzva magam a kezdeti zavarodottság után, és eléggé hűvös tekintettel nézek a nőre. Majd tekintetem a látható alakokon siklik keresztül, és megáll Rhyssan.
- Mit óhajt a kicsire nőtt rancorn? – teszem fel a kérdést elég nagy nyugalommal, miközben tekintetem Xeth felé fordítom. – Bár a hölgyemény előző állítását csak az húzza keresztbe és jelzi milyen szépen akar hazugsággal előnyhöz jutni, hogy épp azokat írtotta ki a családfámból a teljes lakossággal együtt, akik vakon követték az impeket, és erősebbek is voltak Erőjártasságban, mint én. Szóval birodalmi szemmel pont a selejt élte túl, csak mert halottnak hittek, így pedig ebből a szempontból más is vonakodik elhinni a szavait Lady. – hangom a „Lady” szóra eléggé gúnyossá válik, csak, hogy bosszantsam, ha már ő jól szórakozott, de közben tekintetem a hologrammokról Weshre siklik - Mondjuk van aki már látja az igazságot, hogy előtte állok. – teszem hozzá. Gondolom Xeth kicsit morcos lesz és van egy érzésem, hogy fájni is fog, de most nagyon vesztenivalóm nincs. Mert most két tűz között állok elég alaposan, és az egyik nem bízik meg bennem ezek után a másik úgyszintén nem, hiába a nőszemély nagy mondókája.

Vannak itt akik jól ismernek, és vannak akik most árulónak hisznek, de mindegy is. Most kicsit nehezebb lesz tisztázni a dolgokat, mert akik elhitték ezt, azok számára nem leszek szavahihető, de hát ezzel is jár a kalóz élet, csak most ez nagyon kellemetlen lett, mert innét nem akarok fegyverrel kitörni, se a hajómmal rommá lövetetni az épületet, hogy kijussak könnyebben. De hamar kiderül, hogy mit akarnak az impek, aztán max elválnak az útjaink a Köztársasággal, hogy ne hozzak rájuk veszélyt.
_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 02 Szept. 2020, 22:42

Xeth E’ron / Keth Tye E’ron


Kaland címe: Sötét Világ: Prológus
Foglalkozás: Cászár
Helyszín: Császári palota, Coruscant
Feladat: Komplikált

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 VLCDXYh
- Xanesh egyik felét elég behatóan ismered. Ő, vagyis inkább ők, igazából Benuwia és testvére Ireria egy testben. Nagyjából úgy képzeld el, mint ahogyan én vagyok Keth-el, csupán mintha a tüzet és a vizet egyetlen testbe zárnád. Ami Rhandot illeti, elbuktak a dologgal kapcsolatban, és teljesen fölöslegesen áldoztak fel téged. - adtam magyarázatot a legfontosabb kérdéseire a helyzetet illetően. Az "öcsémet" minden egyes pillanatban emlékezetem arra, hogy mennyire is hiábavalóak voltak a tettei, ahogyan az egész élete is. Ha nem fordítanék külön figyelmet arra, hogy egybe tartsam az elméjét ahhoz, hogy a kínzás minél rosszabb legyen neki, akkor eddig biztos élő zöldség vált volna belőle. a Benuwia-Ireria páros pedig ebben a testben és állapotban a legelviselhetőbb számomra, ez tény.
- A legfiatalabb császárnőnek és a Császár "lelkiismeretének" mindig van helye a tanácsterembe. - nevettem jókedvűen, majd amennyit a tanácsteremhez vezető út engedett annyit meséltem a feleségemnek a lányokról, a baráti körről és hasonló dolgokról. Egyelőre elkerültem azt a kényes témát, hogy Ingrid és Tubrok fia egyszerre mindkét lánynak udvarol és csapja a szelet, de majd annak is eljön az ideje.
A Tanácsterembe való megérkezés egészen azt a hatást váltotta ki, amire számítottam. Bizonyos szempontból jó döntés is volt Rhyssát magammal hozni, mert így valósabbnak érzi mindenki a dolgot. Rhyssát oda is kísértem a helyemhez, habár a székemről előbb az ott a hátán alvó kis szőrcsomót megfogtam, majd egy könnyed mozdulattal Lady Verenwarnak dobtam. Más esetben megöltem volna bárkit ilyesmiért, de a lányaim, és Lady Verenwar is valamilyen okból kifolyólag, odáig voltak ezért a "Lord Rettenetes" névre keresztelt állatkáért.
- Majd mindenre sor kerül, most maradjatok édesanyátok mellett, megkérlek.- súgtam oda a lányaimnak, miközben az éppen megérkező Ingrid bemutatta Kolbert urat a társaságnak, majd jeleztem Ingridnek, hogy elégedett vagyok a munkájával, Kolbertnek pedig azt, hogy a számára eddig már biztosan előkészített széken nyugodtan foglaljon helyet, vendég a köreinkben.
Lady Lyra irányába egy hálás mosollyal jeleztem, hogy elintézte a sokaknak bizonyosan lehetetlen feladatot, vagyis azt, hogy kapcsolatba kerüljünk az Új Köztársasággal. Arról viszont a leghalványabb fogalmam sem volt, hogy ki volt az a nőszemély, aki a másik oldalon beszélni kezdett és miért hagyták neki, de az első mondatnál tovább nem is figyeltem rá. A legfontosabb kérdés fel is merült bennem, hog ymégis ki lehet az, akiről úgy beszélt, mint kicsire nőtt rancor. Lyra nem lehetett, mert nem ennyire közvetlen az ügyei intézésében, Hiuval is kizárva, mert az ő esetében nem lenne, aki mesélni tudna a történtekről, Kalen túl egyenes ahhoz, hogy rancor lehessen, a lányaim és a feleségem pedig szentek. Így kizárásos alapon egyedül Kolbert maradt. Ezek alapján pedig akkor nem figyeltem eléggé a pletykákat, hogy a K Corp vezérigazgatója ilyen veszélyes lenne, aki ehhez hasonló jelzőt kapott a lázadók körében. Így még jobb döntés, hogy ő a Czerka új igazgatója.
- Üdvözlöm az Új Köztársaság vezetőit. Feltételezem a személyemet, a családomat, valamint a Birodalom politikai és katonai vezetőit nem kell bemutatnom önöknek. Ugyanakkor engedjék meg, hogy bemutassam viszont a Triumvirátus részéről a Hármakat, a Mandaloriaiak részéről Shayla Kelborn Mand'alort, és a Czerka Részvénytársaság új igazgatóját, a K Corp vezérigazgatóját Th'edar Kolbertet. Wesh, drága barátom, téged külön üdvözöllek köreinkben újra. - csak azután szólaltam meg, hogy a bogarak ciripelése, vagy mi az ördög volt az a háttérzaj, elhallgatott akár magától, akár Lyra közbenjárásával. Akárhogy is, mindkét opció úgy volt kínos a bogár számára, ahogyan. Ezután természetesen az Új Köztársaság tagjainak bemutattam a jelenlévőket, már akit kellett és illett is.
- Sajnálom, hogy ilyen módon kellett felfednem az egyik lapot a paklimban, viszont a jelen helyzet megkövetelte mindezt. Amit mindannyian érezhettek, az a feleségem visszatérése volt. A jelenlegi helyzetben is, hogy úgy fogalmazzak, érdekes állapotban van. Nem egészen élő, de nem is halott, hogy Lady Dodhorn szavaival éljek Erőentítássá vált. Viszont ez magában nem probléma, inkább csak okozat, végeredmény. A tulajdonképpeni probléma és veszélyforrás egy olyan név, egy olyan személy, aki már egyszer megpróbált egy hasonló kaliberű akciót, igaz akkor közel sem járt ekkora sikerrel. Az a személy, aki ezt az egész eseménysort megrendezte és továbbra sem akarja felismerni, hogy semmi keresnivalója a köreinkben, és nem is látjuk szívesen, az Rhand. - érzelemmentes és tárgyilagos voltam, és egyszerre beszéltem az összes jelenlévő személlyel a teremben, akár személyesen voltak itt, akár holoképen keresztül, majd vártam. Kíváncsi voltam, hogy ki lesz az, aki először megszólal majd, ki teszi fel az első kérdést, ki akar sértegetőzni, vagy bármilyen reakciót adni. Az Új Köztársaságnál tudtam, hogy úgy a híres szökevény Ziare, ahogyan Kalen öccse Organa szenátor, valamint Wesh is elég sok sütnivalóval rendelkezik a fejében. A Hármak nagy bizonyossággal mélyebb belátást és bölcsességet tudnak felmutatni. A helyzet talán Kolbert számára lehet egy kicsit stresszesebb, hiszen néhány órácska leforgása alatt sikeres üzletemberből galaxis szintű politikai figurává vált, akinek a döntései egyszerre érintik a K Corpot és a Czerkát.

Felszerelés
Spoiler:
Szakértelmek
Spoiler:


_________________
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 FUn312o
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 6fZaEMM
Sötét Jövő - Új fenyegetés - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Alternatív Re: Sötét Jövő - Új fenyegetés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.