Ideiglenes tábor

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Lanka Raved Hock Vas. 23 Júl. 2017, 20:25

Adrasteia

Az információ érték, most viszont ingyen osztogatják nagy mennyiségben. A Birodalom és a Jedik katonákat akarnak toborozni, ez tiszta sor. Viszont annak ellenére, hogy a zselépaca és emberei kinevettek és nem ajánlottak semmit én mégis inkább velük tartanék. Két térfél közt a nevető harmadiknak lenni, mindkét félnek szívességeket tenni fizetségért cserébe sokkal jobb megoldásnak tűnik, mint elköteleződni és frontvonalra kerülni. Egy megbízást vissza lehet utasítani, akkor is, ha zsíros vagy előnyökkel kecsegtet, mert három másik zsoldos ugrik a koncra. De parancsot visszautasítani... A zsoldosok túlélési esélye nem jobb, de legalább ők választják meg, hogy hol és mikor legyen a döntő összecsapás és ki ellen.
- A huttokkal nem lehet tartani? 30%-os kölcsönt vennék fel felszerelésre és az első zsoldból vissza is fizetném...
Utolsó próba. Ha most is elutasításba ütközöm, akkor egye fene legyen a Birodalom. A Jedik pitypangevő pacifista hippiknek tűnnek az én szemszögemből. Van rá esély, hogy régen én is ilyen voltam, hiszen nem emlékszem az ég világon semmire a becsapódás előttről, de a jellem nem változhat az amnéziával, legalábbis nem ennyit.
Hogy hol élek az mindegy. Ha nem emlékszem az otthonra, akkor honvágyam sincs. Jelenleg ez a hold az otthonom, mert innen vannak legelső emlékeim. Mondhatni, itt születtem újjá. Márpedig ez az otthon nem olyan, hogy hiányozzon...
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 23 Júl. 2017, 20:33

Katonahölgyünk ki lett nevetve. Remélem nem veszi a szívére. Inkább megtanulja, hogy előbb ismerjen meg valamit mielőtt fejet hajt Őravaszsága előtt.Mint kiderül haza sem fognunk tudni jutni. Ezt mondjuk előre tudtam hisz nagyon régóta utazunk. Mondjuk nem nagyon zavar hisz fogalmam sincs mit hagytam otthon. Ha otthagytam akkor meg gondolom nem lehetett olyan fontos számomra. Végül mesedélután kezdődik. Hallgatok figyelmesen. Közben falatozok kicsit, hogy oda tudjak figyelni. Sok mindent hallottam és ezeket fel kell fognom. Innen nem tudnak elmenni, valamiért nagyon sok faj van itt, van ez az erő és három frakció uralja ezt a csillagködöt akiket valamennyire szintén meg tudok ismerni. A felszólaló eddig néma társunk meglep. Azzal is amit mondd. Galaxis pusztító gonosz hatalom. Valóban nem hangzik jól. A nagylány meg meg akarja tanulni használni. Tényleg valami nagyon nincs rendben vele. Mindenesetre nekem még van kérdésem.
-Én azt hiszem annak idején hajókon dolgoztam. Talán valami utazó voltam. Ez most is tetszene nekem. Első kézből megismerhetném a bolygókat és az-azokon élő fajokat. Utána néznék mondjuk, hogy milyen kereskedelemmel foglalkozó cégek vannak. Ezek gondolom a három csoport területén átjárnak nem? Vannak ilyen kereskedelmi kapcsolatok nem?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Júl. 2017, 22:10

Abi

Abi feje meg tudott volna fájdulni attól egyesek mennyit képesek beszélni és kérdezni. Szerencsére korábban a munkája során nagyon sok egyedet hallott mindenféléről beszélni, így jobban viselte. Neki sem tetszett a helyzet, három csoport közül első benyomásra kell választani, ez túl sok felelősség és túl kevés információ ahhoz hogy átgondolt döntést lehessen hozni, persze van lehetőség arra hogy később döntsenek és addig tanuljanak erről a galaxisról, de jobbnak látta most elköteleznie magát. Második végiggondolásra már nem is találta olyan rossz ötletnek, hogy ne a részletekbe vesszen el amelyek elmosnák az éles határokat, hanem a legjobbnak tűnő döntést válassza. A birodalom kizárva, a kartell ingoványos terület, a legjobb és legbiztosabb döntésnek a köztársaság bizonyult számára.
- Az eddigi információk alapján a Köztársasággal tartok.
Most már nem volt mit tenni, a döntés megszületett, innentől csak azon kell igyekeznie hogy egy jó céghez kerüljön. Ami tetszett a kis szürke humanoidnak az Qui monológja. Idejönnek rengeteg fényév távolságból, nincsenek emlékeik és még így is képesek újat mondani a helyiek világképéről.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 24 Júl. 2017, 00:00Little SW - Prológus

Ismeretlen világ


Résztvevők: Solam, Qui Genua Non, Adrasteia, Desmond, Yiros, Ja'ar Heins, Silenus,Nerus, Tasu, Q’ayem Kor, Claye Jaro, Abi és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2017. július. 28. (péntek)

” A jövő megannyi út, bölcsen válassz közülük.”
- Clone Wars animációs sorozat

Ideiglenes tábor - Page 2 00120

Kor végül is úgy döntött, hogy aláveti magát a vizsgálatnak, most, hogy már elég információt hallott ahhoz, hogy határozzon és átessen ezen. Így mindez az ő esetében is alig egy perc alatt véget ért. Az egy perc jelentősebb része egyébként is az volt, amíg a droidok leellenőrizték a vérét. Az egész végén átkísérték az étkező részbe, ahol a többiek is voltak, arra lépett be, hogy a Birodalmiak és a hutték hangosan nevetnek, de még a Jedi nő is elmosolyodott. Qui valamiért roppant zavart volt, de legalább a válaszokat és a többiek kérdéseit, szavait is immáron élőben hallotta.
Qui odabent szinte valóban pánikrohamot kapott attól, amit érzett, majd ki is fakadt, hogy semmi se jó itt. Válaszként, a moffot és az admirálist kivéve a birodalmi katonák és a nagyúr is felnevetett, a hutt emberei is nevettek a huttal együtt, a köztársasági katonák is, egyedül Morwen nem tette, nála csak halvány mosoly jelent meg.
- Nem tudom, hogy mi ez a főnix, amit emleget, de biztosíthatom, hogy itt nincs semmilyen galaxisokat elpusztító erő. Ha lenne, akkor valószínűleg képesek lettünk volna a ködöt elhagyni. A legendák és történetek alapján ez az erő év tízezredek, több százezer éve jelen van itt. Valószínűleg régebben is, de akkorról nem találtunk semmilyen írásos, vagy egyéb történelmi leletet. Úgy tudom, hogy a Birodalom és a Huttok sem.
Mind a két fél bólintott, hogy így van. Morwen pedig Qui-nak arra immáron komolyan, hogy hamar el akar innen menni.
- Azért a gyenge kifejezés relatív, ahhoz a hatalomhoz képest, amit ön említ bizonyosan, de időről-időre felbukkan olyan erős erőhasználó, aki képes bolygókat kiirtani egymaga… Egyébként megnyugtatom, nagyjából tízezer éve zajlik a tényleges kiképzése az erőhasználóknak, így a félelme alaptalan Qui.
Tasu tette fel a kérdést, hogy kik is azok, akik a Birodalomban tényleges állampolgárok lehetnének Morwen belenézett az adatokba, amiket a droidoktól kapott az orvosi vizsgálatok után, amint megtalálta a két nevet, akkor meg is szólalt.
- Desmond és Silenus – mondta. – Senki más még csak meg sem közelíti a helyi ismert fajokét. Azonban azt sikerült megtudni, hogy kik tartoznak egy fajba, vagy egymáshoz nagyon közelibe. Ez ki lesz osztva majd, ha kérik.
- Úgy nem lehet használni, ahogyan ön gondolja – szólalt meg a moff. – Ez nem ültethető át fegyverbe, se tárgyakba, ezt csak élő személyek képesek használni. A galaxisnak nagyon-nagyon kicsi hányada képes arra, hogy használni tudja.
- Sok faj van, akik ösztönösen érzékenyek erre és ezáltal jobbak a reflexeik, látják álmokon át a jövőt… ez megszokott. Azonban megtanulni használni nagyon kevesen tudják, azt sok-sok éves kemény tanulással. Ehhez kell alapból, hogy valaki az átlagosnál jobban fogékony legyen minderre.
Solam kitörésére és lelkesedésére, illetve a kérdésre
- Ahogyan mondtam az előbb Solam, fogékonynak kell erre lenni, de ha kiderül, hogy az, akkor a tanács dönti majd el, hogy kitanítható-e, vagy sem.
Ezek után a szokásához híven Miin kezdett beszélni.
- Ne értsen félre Heiwanna – kezdte. – El lett volna mondva, nem akartam hitegetni önöket, csak éppen nem ennyire nyersen óhajtottam az önök tudtára hozni. Érzem a zavart az erőben, ami önök felől áramlik, hogy zavartak, bizalmatlanok, nem találják a helyüket, vagy épp sokkos állapotban vannak. Ez így nem hiszem, hogy bárkinek használt volna.
A válasz után a sárkány tovább beszélt, most ő maga is az Erőről fejtette ki a gondolatait, az aggodalmakra a nő ismét bólintott.
- Vannak módszerek igen, de azt itt helyben nem lehet elvégezni, komolyabb vizsgálatokra, laborra van szükség. Azonban, ha nem éreznek semmit, nem érzik a sötét oldalt a bolygón, nem hallanak suttogást az elméjükben, nem érzik az urdrarr szellemek jelenlétét, akkor nincs gond, nem fogékonyak erre. Qui az, de nála ha ránéznek is látják, hogy miként reagál a helyre.
Az utolsó részre is bólintott, majd válaszolt.
- Természetesen, velünk tarthat és ha megnézte ezeket, akkor dönthet. Ha nem tetszik a köztársaság annak, aki velünk jön, természetesen távozhat. De hozzá tenném minden bolygónak is megvannak a törvényeik, kultúrájuk, szokásaik így remélem mindenki megtalálja azt, amit keres.
Közben, Desmond, Yiros, Ja’ar és Neus a hallottak ellenére jelezte, hogy a Birodalomhoz csatlakoznának.* A hutt néhány pillanatra elgondolkodott azon, amit Adrasteia hozott fel, a végén megcsóválta a fejét.
- 90%, nem szeretek zsákbamacskát venni, ahogyan a klánom sem – mondta. – Tekintve, hogy semmit sem ismer innen, elég valószínű, hogy vesztenék az üzleten.
A moff volt az, aki Claye kérdésére felelt.
- Igen, nagyon sok ilyen intergalaktikus cég létezik, akiknek mindenhonnan a csillagködből vannak alkalmazottai. Legyen szó teherszállításról, utas szállításról, stb. A legtöbbnek a központja általában a Köztáraságon és Birodalmon kívül van azaz a Hutt űrben, de a frakciók területén levő bolygókon is vannak kirendeltségek.
Végül pedig még Abi is elkötelezte magát, hogy kivel is tart, így csak Claye volt az, aki nem tette, illetve Adrasteia volt kérdéses.
- Mivel lényegében csak ketten nem döntöttek, akkor nem is nagyon kínoznánk önöket itt tovább, hanem úgy vélem, hogyha befejezték az ebédjüket, akkor indulhatunk is, három különböző siklóval megyünk fel a hajókra, mindenki oda, amit választott. A beszállásig jó lenne, ha Adrasteia és Claye is eldöntené, hogy kivel tart.
Közben a társaság folytathatta az étkezést is, közben három nagyobb szállítóhajó is leszállt nem olyan messze tőlük, hogy ez vigye majd fel a csapatot a rendes nagy űrhajókra. Ha a társaság végzett, akkor utána el is indulhatnak a megfelelő szállítóhajóhoz, amit egyszerű volt felismerni onnan, hogy mind a háromnak az oldalára volt festve a megfelelő szimbólum.

*Aki nem írt a kaland többségében, azt oda teszem be.

ki merre:template nélkül:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ideiglenes tábor - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Lanka Raved Hock Hétf. 24 Júl. 2017, 00:39

Adrasteia

Végül is el tudok élni kenyéren és vízen egy ideig, elég egyszer felszereléshez jutni. Az a 90% pedig 10%-kal jobban hangzik, mint a 100... Ingyen pedig nem tudok máshonnan felszereléshez jutni.
- Legyen 90. De akkor olyan melót adj, amivel meg is lehet keresni. Gondolom jobb szeretnéd a bevételt számlálni, mint engem a kutyáid elé dobni.
A huttok üzletembereknek tűnnek. Ha egyszer valakibe pénzt fektetnek, akkor azt azért teszik, hogy megtérüljön. Az eltávolításomnak sokkal egyszerűbb és olcsóbb módja is lenne, mintsem olcsó munkát adni, majd fejbe lőni az előre kalkulált fizetésképtelenség esetén. Így a kérésem egyáltalán nem nagy, sőt ésszerű. A többi zsoldossal meg majd igyekszem jól kijönni azzal, hogy nem nyúlok le melót előlük, na jó lenyúlok, de nem jelentős horderejűt, vagyis nem rögtön az elején...
Cégek és kartellek a Birodalom és a Köztársaság területén kívül... Pont, ahogy reméltem. A Hutt rendszerek sokkal vidámabb és szabadabb helynek tűnnek, mint a kézi vezérelt egomajmok és a karót nyelt minden élvezet bűn, azért edzünk, hogy többet szívjunk jedik. Plusz így a társaimtól is megszabadulok. Nem mintha, eddig hű, de nagy segítségemre lettek volna. Azt az egy szál önvédelemre alkalmas íjat is nekem jutott eszembe összerakni.
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 25 Júl. 2017, 13:32

Néhányan a Birodalomba jelentkeznek, amit egyáltalán nem értek, páran pedig Nyunyóval mennek, ami végülis érthető, elég cuki a neve, és ha nem lenne nyálkás, még egész mókás képet is festene. Na persze biztos vagyok benne, hogy a többiek nem ezért akarnak vele menni, inkább csak nem akarják magukat elkötelezni, vagy egyszerűen szeretik a pénzt. Ha jól értem, ezt tudja ajánlani a csiga, míg a Birodalom nagyon gonosz, de cserébe van pár ember közülünk, akikkel nem annyira gonosz. Hát azt hiszem, jó helyen vagyok én a Köztársasnál. Azt ugyan nem tudom, hogy hogyan és miért működnek, de biztos tele van kedves emberekkel, ha ilyen kedveset választottak vezetőjüknek.
-Oké, akkor igyekszem fogékony lenni - válaszolom komoly arccal, aztán elmegyek desszertért, mert most már tényleg mindjárt indulunk, és üres hassal nem jó az űrhajózás. Na jó, fogalmam sincs, milyen az űrhajózás, mert az egyetlen űrhajós emlékem a zuhanás utáni ébredés. Szóval egy tányérra szedek valami édeset, aztán elkezdem benyomni. Ha meg nagyon kell sietni, akkor viszem magammal a kis űrhajóra, ami a Köztársaságba visz. Igyekszem Morwen közelében maradni, hogy az úton majd kikérdezhessem az egész fogékonyság és tanácskozós dolgokról.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Bishop Kedd 25 Júl. 2017, 16:38

Abi

A fejét fogta attól hogy a Birodalomhoz is nagyjából annyian jelentkeznek mint a másik két helyhez, olyan mintha nem gondolták volna végig mivel jár számukra ez a választás. Lehet a baleset okozta sokk és trauma most kezd kijönni rajtuk pont amikor fontos döntést kellene hozniuk. Mivel nem akarja közvetlenül a birodalmiakat szóvá tenni, sem azt a társát aki már most adósságba verte magát, csak úgy általánosságban szól a csapathoz, furcsa hangján amelyet a fordítógép konvertál át.
- Remélem minden egyes túlélő társam átgondolta a döntését.
A frakcióválasztás után lehetett ebédelni. Abi valamilyen nyálkás folyós főzelékfélét keresett, az tűnt ismerősnek számára. Az étkezés után nem volt mást tenni csak követni a Jedit a szállítóhajóhoz, amire felszáll és csöndben utazik a többiekkel. Ha megérkeznek a nagy hajókra akkor bőven lesz idő megismerkedni az új galaxissal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Shadow Szer. 26 Júl. 2017, 02:40

Heiwanna Miin Klodov

Csendesen hallgatom a válaszokat, hogy kinek mit is mondanak, egészen addig iszogatva, míg sorra nem kerülök. Szóval az erő itt volt már egy ideje, amiről Qui beszélt, de Morwen szerint nem volt olyan veszélyes, ahogy Qui gondolta, de ennek ellenére én még se vetem el az ő verzióját se. Miért is tenném, hiszen nem tudom mi alapján eldönteni, hogy melyik az igaz, és melyik nem.
Ezek után kiderül, hogy kik azok akiknek van valami esélye a birodalomba kerülni, és jó életet élni és az egyikük oda is fog menni, míg a másik Hutt felség területre. Emellett szóba kerül, hogy kaphatunk egy listát, hogy kik azok akik hasonló fajba tartoznak. Jelentkezek, hog ykérek majd egyet én is, bár valahogy úgy érzem, hogy nem lesz nagyon hasonló fajú, mint ami én vagyok, de kitudja. Okkal vagyok a jelen kinézetembe és nem úgy ahogy lennem kéne, és ha van még egy hozzám hasonló akkor ő is okkal tartja azt a külsőt amit tart az igazi helyett, amit nem kéne felvenni szűkös helyen. Solamon kicsit elmosolyodom, de nem túl feltűnően, mert nem szeretném megsérteni.
-Teljesen megértem a szándékait Morwen- szólalok meg nyugodt, kedves hangon egy kedves, halvány mosoly kíséretében. Ahogy Morwen válaszait hallgatom rápillantok Quire, majd megrázom a fejem, hogy én nem érzem ezt. Ezek után kitér arra, hogy aki velük tart az ha úgy dönt távozhat, tehát lehetséges, hogy tanuljak egy kicsit, majd bejárjam a csillagködöt. Persze tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ez csak elméletben egyszerű, a gyakorlatba ültetése ennél nehézkesebb lesz, hiszen ahogy a többieknek, úgy nekem sincs nagyon semmim. De majd ezen a hídon is átmegyek, amikor odaérek. Egyenlőre annyi biztos, hogy nem hozok meg elhamarkodottan döntéseket, úgy, mint Adrasteia tett. Csak a hallottak alapján és kis gondolkozással rájövök, hogy itt még lesz pofára esés számára és nem is csak egy kicsi, de az ő élete, ő rendelkezik vele, így közbe se szólok.
Mikor indulásra kerül a sor, még megiszom az innivalómat, majd a többiekre nézek.
-Lehet most hosszas búcsúbeszédbe kéne kezdenem, - kezdek bele szokásos nyugodt kedves hangon - de ezt most azt hiszem hanyagolom. Remélem mindannyian megtaláljuk azt az utat amit járni szeretnénk és vezessen akárhova is, a helyünket eme új világban. – egy pillanatra megállok ahogy végig nézek a többieken - Talán még látjuk egymást... – ezzel meghajolok azok felé, akik nem a köztársaság felé mennek - ... Béke legyen veletek! – ezzel egy kedves mosolyt intézek a társaság felé és megindulok kifelé, hogy felszállhassak a köztársasági siklóra én is.
Vegyes érzelmek, igen, ezek azok amik átjárnak most... hiszen, most egy új útra lépünk és kitudja mikor keresztezik ismét az útjaink egymásét, ha egyáltalán megteszik. Még az se biztos, hogy azok akik most egy irányba indultak találkozni fognak újra, akkor mi az esély arra, hogy a többiekkel? Szinte semmi, de kitudja mit tartogat számunkra a jövő. Az elején lehet sok jót nem, de ugyebár minden kezdet nehéz.
Végig pillantok a siklóban a többiek arcán, aztán ha felszálltunk, akkor kinézek az ablakon a füstölgő roncsok irányába...
˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜ mosolyodok el.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 26 Júl. 2017, 05:19

Qui ki lett nevetve és ell lett mondva, hogy ilyesmi még nem történt, hogy galaxist robbantottak volna. Akárhogy is ez az erő minél többet hall róla annál inkább nem tetszik Claye-nek. Idegen és veszélyes rá nézve. Ezen kívül háborúhoz is vezethet. Inkább azzal törődik mi legyen a jövője. Elég komoly dolog egy ilyen döntést ilyen kevés információval meghozni. Mindenesetre Claye abban biztos, hogy a Birodalommal nem szívesen tartana. Valahogy van egy olyan érzése, hogy ott nem érezné olyan jól magát. A köztársaság már kicsit vonzóbb, de a moff szavai által ő inkább a huttokkal tartana. Az ottani rendszer valahogy ismerősebb is számára. Ha van pénzed akkor szinte azt teszel amit akarsz. Persze olyan üzleteket nem szívesen kötne mint a katonahölgy aki az ég tudja milyen adósságba keverte magát. Ő egyelőre saját felszerelést nem is igényelne elég lenne dolgozni valakiknek míg nem tudja mit akar. Miután befejezte az evést a hutt-hoz fordul.
-Azt hiszem önökkel tartanék. Ha jól fogtam fel ön egy üzletember és a sikeres befektetések amik motiválják. Egyelőre egy nincstelen idegen vagyok és ismerkedek a világgal. Viszont mázlista egy alak vagyok és remélem a jövőben ha úgy alakul akkor mindkettőnk számára kedvező üzleteket tudunk majd kötni. Ezekről a kereskedő cégekről majd tudna valamilyen információt adni.
~Gondolom nem tőle függetlent fog ajánlani mert az nem érné meg neki ha megment aztán eltűnnék tőle.~
Amennyiben el lett fogadva meghallgatja még Heiwanna búcsúját.
-Sok sikert kislány. Legközelebb remélem jobb körülmények közt találkozunk.
Nem mintha egy felrobbant hajó és egy ismeretlen erdő nem lenne szimpi, de azért mégiscsak. Kicsit sajnálja, hogy elválnak útjaik. Eszesnek gondolta a lányt. A huttok hajóját megismeri és fel is száll. Közben pedig a többiekkel igyekszik beszédbe elegyedni. Például ha lát valakit aki a hajón végez valami szolgálatot akkor őt kérdezi, hogy mi micsoda. Nem zavartatja magát akkor sem ha zavarja a másikat.
~Remélem jól választottam.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 26 Júl. 2017, 13:14

- Q’ayem Kor -

A vizsgálaton végül átesek, se fáj se sokáig nem tart az egész és meg is van. Azt meg is állapították rólam, hogy csak a folyadékra van szükségem, ez meg is magyarázza, hogy miért nem volt éhség érzetem vagy egyáltalán kívánása az ételeknek. Miután végeztek és nem találtak semmi problémát velem ami veszélyeztetné őket át is kísértek az étkezőnek kialakított részre ahol a többiek is voltak már. Arra léptem be, hogy a vezérkara a mentőbizottságunknak felnevetett valamin ám, hogy micsodán is sajons nem tudom, bizonyára történt valami amíg a vizsgálatot fojtatták és átsétáltam míg ne tudtam hallgatni az eseményeket. Bármennyire is érdekelhet, hogy ki mennyire beszélt vicceseket vagy sem fontosabbnak érzem azt, hogy a jelen eseményekre figyeljek mintsem más botorságaira. Pontosabban, a három vezérnek a válaszaira, hogy ne maradjak le valamiről még véletlenül.
Az erő amit emlekgetnek elég idegennek érződik számomra, kicsit talán még szkeptikus is vagyok vele kapcsán némi képp. De nem vagyok helyi sem pedig tudok róla bármit azon kívül a pár említésen kívül ami itt elhangzódott.
Nem maradt már hátra más mint befejezni a fogyasztást és felszállni a gépekre. Mivel már megittam azt a vizet amit kaptam így az egyik asztalról kapok fel egy üveggel majd távozom is ki a Köztársasági géphez. Mellette állok meg, gondolom vannak ott katonák akik várnak ránk, hogy menjünk és szálljunk be a gépbe így feléjük fordulok.
- Ha nem nagy kérés, tudnának mondani a fegyverzetükről pár dolgot? Igazán érdekelnének, persze nem csak fegyvereik hanem az öltözet amit viselnek az valami féle páncélzat?
Kérdezem meg az ott állókat már ha voltak és remélem, hogy megosztanak velem pár információt a felszereléseikről. Fontos lenne megismerni valamelyest legalább a katonai felszerelést ha más nem név szerint, úgymond egy első viszonyítási pont a dolgokban.
Megvárom, hogy válaszolnak-e, meghallgatom ez esetben amelyik beszél és ha hagyják akkor közelebbről is szemügyre veszem a fegyverük vagy épp amit hagynak persze figyelek rá, hogy ne éreztessek semmi szándékot arra, hogy mindenképp fegyverhez jutni akarnék, nem is így van. Csupán kiváncsiság. Ha meg tudtam nézni, kaptam választ, ha nem és csak elzavartak akkor is végül csak felszállok a gépre és keresek egy helyet magamnak ahol le is ülök, várva a nagy utazásra, hogy megkezdjük. Izgatott, kétséges és nyugtalan is vagyok egyszerre. Nem mintha sokat változtatna bármelyik is a helyzetemen de most nem tehetek róla. Biztosan el fog múlni idővel ezek mindegyike.

külső:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Niteris Csüt. 27 Júl. 2017, 01:56

- Tasu -

A Birodalom mégsem bizonyult elfogadható választásnak. Nem lennék teljes értékű polgár, csak kemény munkával, amihez semmi kedvem. A köztársaság meg... Hát, szerintem csak idő kérdése, és a Birodalom visszafoglalja. Idealisták nem dacolhatnak sokáig egy igazi állammal. És a nagyúr mellékesen sokkal erősebbnek tűnik, mint a jedli mester.
Az Erő megszerzése sem opció... Pedig van egy olyan érzésem, hogy vissza kell térnem oda, ahonnan jöttem. Nem élhetem le az egész életemet itt úgy, hogy egy szót sem szólok a hazaiaknak róla. És persze az sem ártana, ha a hazaiak felvilágosítanának a korábbi életemről.
De ez nem lehetséges. Hiába próbálom elcsépelt bölcsességekkel biztatni magam. "Ha nem tudom, hogy ki voltam, még bárki lehetek." Meh. Valószínűleg ugyan az leszek, csak kevesebb tapasztalattal. Minden hibámat elkövethetem még egyszer.
Tehát a két állam nem elfogadható, maradnak a csigák. Az üzlet kiszámítható, mindenhol ugyan úgy működik. Talán idővel belejövök, de az is lehet, hogy gyorsan tönkreteszem magam. Mindegy.
A beszélgetés többi részéhez már nem szólok nagyon hozzá. Ha bárki kérdezi, jelzem, hogy a huttokkal tartanék, de ezen kívül már semmi jelentőset nem teszek a távozásig.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Ervin Bludheim Csüt. 27 Júl. 2017, 11:27

~Silenus~

Úgy tűnik, nem veszik komolyan Qui megállapítását. Egyfelől érthető, hiszen több tízezer éve nem pusztult el a galaxisuk. Másfelől csak egyszer jön egy olyan hatalmas erő és elpusztítja valamelyik birodalom fővárosát. Nem tudni mi történhet. Jobb az ilyesfajta erőket békén hagyni. Jómagam nem is érzem ezt, szóval engem valószínűleg el fog kerülni. Kicsit meglepődök, hogy miért pont Desmond meg én vagyunk a kiválasztott faj tagjai. Igaz, ő volt a legismerősebb, de akkor is fura. Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy megyek én is a Birodalomhoz, de ezt gyorsan ki verem a fejemből. Nem igazán tűnnek bizalom gerjesztőnek. Mellékesen a huttoknál ránézésre nagyobb szabadság van, még úgy is, hogy ott nincsenek különböző szintű állampolgárok. Vagy pont azért. A huttok legalább ígérnek anyagi javakat azon felül, hogy nem leszek rabszolga. Nem úgy, mint Adrasteia. Ha jól értem, hogy mibe egyezett bele, akkor most adta el magát majdnem teljesen. Nos, ő tudja. Mi hárman akik szintén oda mennek nem alkudoztak. Ráér az akkor is, amikor már tudunk valamit adni cserébe. Erről jut eszembe.
- Valakitől kaphatok egy eszközt, amivel elérhetem az előbb említett holonetet? Szeretnék elkezdeni erről a csillagködről tanulni már az úton is. kérdezem a vendéglátóinktól. Ezután Miinhez fordulok.
- Mindenkinek kívánom, hogy találja, meg amit szeretne. - amikor lehet, felszállok a siklóra, és ha kaptam holonet hozzáférést, akkor elkezdek tanulni az itteni híres növényfajtákról.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 27 Júl. 2017, 19:33

Qui Genua Non

Megcsóváltam a fejem, amikor nevetni kezdtek, és csalódottan néztem végig rajtuk, láthatták a tekintetemen a lesajnálást, és a megvetést. Végiggondoltam amit elmondtam, és a reakciójukat, és nem tudtam máshogy érezni. Szántam őket, amiért ilyen korlátozottak.
- Ha egy ember az egész életét ablaktalan, sötét szobában éli le, akkor nem ismer mást, csak a sötétséget. Kívül belül átjárja a sötétség. És ha jön egy kívülálló, aki a fényről beszél neki, a látásról, akkor három dolgot tehet. Ha teljesen megérintette a sötétség, és már az elméjét is elhomályosítja, akkor kineveti az illetőt, tudatlannak tartja, hogy olyan dolgokról beszél amit ő nem ismer, és nem érhet fel. Ha viszont megvan benne a bölcsesség szikrája, akkor átgondolja amit hallott, megemészti az új tudás lehetőségét, és csak amikor már minden lehetőséget számba vett, akkor dönti el hogy mit gondol a fényről. Kérem.- fordultam az egyetlen értelmes ember felé, aki Jedinek mondta magát. - Maga tűnik a legésszerűbbnek. Kérem, hogy a Tanácsban, amit említett, ismételje el a szavaimat. Kérem hogy értelmezzék, és gondolják át amit mondtam, ne vessék el rögtön az új ismeretek lehetőségét. Utána bolondnak tarthatnak ha minden logikus érvük ezt diktálja - csak kérem, hogy gondolkodjanak. - mondtam, majd a csigához fordultam, hogyha ebben nem akadályozott meg senki.
- Nem kívánom magamat adósságba keverni mint a korábbi utastársam, és ha jól értettem az utazás ingyen van. Megtenné, hogy elvisznek egy kellően lakott bolygóhoz a területükön belül, ami útba esik? Nem kívánok útban lenni. - kértem meg illedelmesen, feledve azt hogy előbb még ő is rajtam nevetett a többiekkel, és az embereivel. Csak a büszke ember tudja mi az a sértődöttség, és csak olyanoknak a luxusa, akik megengedhetik maguknak - és én nem voltam ilyen helyzetben. Mégse kívántam a civilizálatlan Köztársasággal tartani, és a korábbi ismerkedés alapján mindig ez a frakció emelkedett ki számomra a hármasból, náluk szerettem volna érvényesülni. Ráadásul tetszett, hogy a nulláról kell kezdenem, meg kell dolgoznom azért ami leszek - nem adják oda ingyen a lehetőséget, tényleg meg kell dolgozz azért amit el szeretnél érni. Szimpatikusnak tűnt.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 28 Júl. 2017, 00:00Little SW - Prológus

Ismeretlen világ


Résztvevők: Solam, Qui Genua Non, Adrasteia, Desmond, Yiros, Ja'ar Heins, Silenus,Nerus, Tasu, Q’ayem Kor, Claye Jaro, Abi és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: -  

”A bölcs vezet, az erős követi a bölcset.”
- Clone Wars animációs sorozat

Ideiglenes tábor - Page 2 00120

Végül mindenkinek sikerült oldalt találnia, hogy kivel is szeretne menni. Adrasteia belement a 90%-ba. Akinek még volt kérése, kérdése, többek között, hogy a fegyvereket, páncélokat szeretné megnézni, megnyugtatták, hogy a hajón lesz minderre lehetőség, de itt lent már ne húzzák az időt, mert ők is mennének innen. A Birodalmiak nehezen ugyan, de lenyelték, amit mondott Qui. A Moff és az Admirális arcán nem látszott semmi sem, de a Lord keze valamilyen henger alakú tárgyra szorult, ami az övén volt – Morwen oldalán is volt kettő – de végül is nem támadott. Miin még tett egy gyors búcsúbeszédet és a reggeli/ebéd után pedig már indulhatott is a társaság. Lényegében mindenki egyszerre szállt fel a szállítóhajóra, vagy siklóra, ami pedig a nagy hajók hangárjába vitte őket. Azt még láthatta mindenki, hogy a lenti rögtönzött tábort is gyorsan összeszedik és hajók emelik fel a részeket, amiket úgyszintén majd a nagyobb hajókra visznek fel.
Amint mindenki a hajón volt, még nem indultak el azonnal, mert még felszereléseket is kellett levinni, hogy a lenti kutatás a túlélők után a roncsok között zavartalanul folytatódhasson. Itt fent már mutattak fegyvereket, páncélokat is azoknak, akik szerették volna, a katonák pedig még bemutatót is tartottak. Fél nappal később már egyik hajó sem volt a Yavin négynél és amint beértek lakottabb környékre már mindenki – Birodalmiakat kivéve – kapott kommunikátort, amivel elérhették a holonetet és ott már böngészhették a dolgokat, hogy hova kerülnek, hova mennek. Néhány nappal később pedig mindenki megérkezett a frakciójának fővárosába. A köztáraságiak Coruscant-ra, a Birodalmiak Dromund Kaas-ra, az alvilágiak pedig Nar Shaddaa-ra.

Epilógus:
Miután a hajók eltávoztak a három frakció egységei kint maradtak még heteken keresztül, amíg mindent át nem vizsgáltak. A köztáraságiak részben tényleg azért kutattak főleg, hogy azoknak segítsenek, akik hozzájuk mentek, a huttok, mint mindig most is a profilt nézték. A Birodalmiak pedig főleg információkat akartak és a holtakat kutatták. Több száz olyan tetemet és maradványt gyűjtöttek be, akikben urdrarr DNS-s volt, ezek kree-k és embertelenek voltak. Nekik szükségük volt az urdrarr génkészlet hígítására és új vérvonalak létrejöttére.
Túlélőt végül egyik társaság sem talált, tényleg csak azok élték túl, akik elhagyták a bolygót. Az MI és a gép adatbázisa is súlyosan sérült, nagyon kevés dolgot tudtak kimenteni. Ha a túlélők igényelték – nem a Birodalomiak és nem is Adrasteia – akkor a részleges adatbázist megkaphatták. Ebben lényegében a fajaikról voltak adatok, mik a szükségleteik, faji képességek, és effélék. Az adatbázis nagy része azonban számukra értelmezhetetlen adatok voltak, különböző galaxisok, bolygók, csillagok adatai, amik mellett a hajójuk elhaladt, illetve természetesen az út, ahonnan jöttek. Így ha akarták, akkor megnézhették a korábban hátrahagyott csillaghalmazokat, galaxisokat, ahonnan eredetileg származtak. A háttere senkinek sem szerepelt az adatok között, csak orvosi adatok, allergiák, korábbi betegségek, amiknek itt is jó hasznát tudják venni. A kutatók sajnálták, hogy csak ennyit tudtak megmenteni, de még ezt is kész csodának tartották.
Akik nem voltak szerencsések, akik a Birodalomba kerültek hamarosan egymástól szétszakítva egy-egy munkatáborban találták magukat kilátástalanul egy ismeretlen világban talán azt várva, hogy mikor lelik halálukat. Desmond talán szerencsésebb volt, mint a másik négy társa, mert ő maga öntudatlan állapotban lebegett egy tartályban sperma és DNS donorként az urdrarr-ok számára. Adrasteia pedig nem tudta, hogy mibe vágott, amikor semmit sem kapott rá kellett jönnie, hogy átverték… tulajdonképpen eladta magát rabszolgának a huttnak, aki csupán táncosként tartott rá egyelőre igényt.
Akik pedig szerencsések voltak, azok ezekkel az információkkal vághattak neki az új és valószínűleg reményteli életüknek az Égi Fény csillagködben.

Vége a Prológusnak.

Ideiglenes tábor - Page 2 00120

Köszönöm a játékot, tudom, hogy nem volt túl izgalmas se túl bonyolult, de a lényeg a világba való kerülés volt és a sík felvezetése. Smile

Akkor a sík 2 évvel ezen események után kezdődik, az a 9 játékos aki végig írt (1-2 kör kihagyással táborok, nyaralás stb. miatt) megkapjátok a karaktereket, ha szeretnétek +2 ponttal. Akik a Birodalomiak nem természetesen.

Szóval, akik aktívak voltak a karakterük a kezdő 10 ponton felül +2-t kapnak, azaz 2.szintről indultok. Tőletek előtörténet gyanánt csak egy 2 éves bővítést kérek, hogy mihez is kezdtek, mik lesztek. Bárki válhat erő érzékennyé és használóvá, ezen esetben szürke jedik lehettek, mert ugye sima jedinek túl öregek vagytok. És mivel nagyon kevés az idő a fénykardvívásnál csak 1 kezdő formát kaptok, nem haladót, vagy két kezdőt. Az, hogy az emlékeitek visszajönnek-e, vagy sem rátok bízom, ha visszajöttek, akkor előtörit is kérek természetesen. Mindenki szabadon dönthet, hogy mi szeretne lenni Adrasteia kivételével. Rajta felül pedig még Silenus az, akire a Birodalom vadászni fog a DNS-e miatt, mert van aiper DNS benne.

Adrasteia, mivel lényegében eladta magát rabszolgának, így nála van némi megkötésem. A Hutt úgy döntött, hogy előbb ledolgozza a felszerelés árát a karakter, majd utána eldöntik, hogy lehet-e ami akar lenni. Mivel 90% kamaton van (napi kamat, mert a diákhitel is olyan Very Happy ), így még mindig rabszolga. A lehetőségek, felszolgáló/táncos, esetleg gladiátor a huttnál. Amennyiben erőérzékenységet választottad, akkor eladtak Korribanra, néhány hete került oda a karaktered rabszolgának, hogy majd a képzése kezdődjön. Ezekből válogathatsz.

Akik a Birodalomhoz mentek, azok mind munkatáborba vannak téve, külön bolygókon, nehogy érintkezhessenek egymással. Szóval, ha ők hoznák a karit, akkor itt vannak, ha túlélték… Desmond kivétel a kree-sége miatt, ő jelenleg is öntudatlan állapotban lebeg egy bacta tartályban a császári palota alatti kutatólaborokban.template nélkül:

//Morwen: Folytatás: Dathomir, dzsungelek//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ideiglenes tábor - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ideiglenes tábor - Page 2 Empty Re: Ideiglenes tábor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.