Kert és erdő a birtok körül

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Hétf. 09 Dec. 2013, 22:48

//Előzmény: 13-as katonai bázis//

Mióta hazajöttünk, most először jöttem ki a szabadba. Elég szép idő van, úgyhogy sétálok egy kicsit a birtok körüli erdőben. Jobban tudok így gondolkozni, mintha a szobámban ücsörögnék. A tegnapot egy az egyben végigaludtam. Nem sokkal azután, hogy átjöttünk a térkapun Genoshán, még bevetettek velem egy koffeintablettát, így tudtam beszélni a SHIELD ügynökökkel, de nagyon hamar kidőltem. Azt mondták, hogy igazából nem is testi, hanem érzelmi kimerülés volt, ezért nem hatott igazán a tabletta se. Nyilván van is benne valami, elég sok volt ez így egyszerre. Többször lejátszottam már mindent, ami ott történt, és még mindig csomó mindent nem értek. Próbálom összerakni, hogy ebből az egyszerű nyomozásból hogy lett az a káosz, amibe belekeveredtünk? Hogy miért van Max még mindig életveszélyben? Amiatt lett volna az egész, hogy Ameliáék nem voltak őszinték velünk, és nem mondták el a teljes feladatot? Vagy egyszerűen nem tudtunk együtt dolgozni? Kinek a hibája ami történt? Lehet, hogy senkié sem? Legalább a mutánsok, akiket kihoztunk, úgy néz ki, hogy rendben vannak. Afrikában kapnak új otthont az ENSZ-től. Fél füllel hallottam csak, hogy mekkora nemzetközi botrány van kilátásban, de ez érdekel a legkevésbé. örülök, hogy nem maradtak ott fogolyként.


A hozzászólást Danny Long összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 11 Dec. 2013, 13:33-kor.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 10 Dec. 2013, 10:39

//Előzmény: A „Csúcs” űrállomás//

Én teljesen tisztában voltam azzal, hogy a SHIELD nem fog kezességet vállalni azért, ami Genosha-ban történt és az X-menre fog ujjal mutogatni. Még ha a Főnök be is ismerte volna, hogy az ő parancsára mentünk oda az ügyvédek, a PR és az ENSZ is megtiltotta volna neki. Nem kellett egy nemzetközi botrány és az ENSZ pedig elhallgatatja a Kelet-Afrikai Konföderációt, aminek Genosha is a tagja volt. Senki sem akart egy nemzetközi botrányt, sem pedig azt, hogy megtudják, hogy egy országban mutánsokat és szuperlényeket lényegében rabszolgaként tartanak fogva. Danny-nek pedig még tartoztam egy bocsánatkéréssel és azzal, hogy higgadt körülmények között elmondhassam neki, hogy mi és miért is történt ott akkor. Nem kellett volna, hogy ennyire kicsússzanak a dolgok az irányításunk alól, de Tian feltűnése sem könnyített a dolgokon, ahogyan Hood kirohanása sem, aki pedig még vissza sem jött ide.
Néhány percig kellett sétálnom odakint, hogy megtaláljam azt, akit kerestem. Egyelőre nem biztos, hogy észrevett, mert mintha éppen gondolkodott volna, így néhány pillanatig még távolabb álltam és figyeltem őt, majd utána szólaltam meg.
- Danny, minden rendben? – kérdeztem.
Buta kérdés, eléggé biztos voltam benne, hogy nem, de azért illett feltennem a kérdést. Elindultam felé és néhány méterre álltam meg tőle.
- Bizonyára van jó néhány kérdésed a korábban történtek miatt – mondtam.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Pént. 13 Dec. 2013, 02:29

Ahogy sétálok, felpillantva észreveszem Ameliát, aki néhány lépésről figyel. Felmerül bennem a kérdés, hogy utánam jött-e, és amikor megszólal, már szinte biztos vagyok benne, hogy igen. Fura érzés volt, amikor megláttam itt. Egyrészt örülök, mert rengeteg kérdésem van, amit nagyon szeretnék feltenni, másrészt viszont haragszom rá. Ő volt a vezető, s ő volt az, aki ne árulta el, hogy mi van a feladat mögött. És ő volt az is, akiben először csalódtam, még a hotelban. A szemébe nézek, amikor közelebb lép. Jól esik, hogy nem tesz úgy, mintha nem lenne semmi gond, és úgy tűnik, hogy megérti, hogy mit érzek most. Ez elűzi a vágyamat, hogy egyszerűen azt mondjam neki, hogy hagyjon békén. Felajánlja, hogy kérdezzek, így hát megteszem.
- Mi volt ez az egész Genoshán? - kérdezem indulatosan. - Azt hittem, az X-men egy csapat, akik együtt dolgoznak azért, hogy az emberek és a mutánsok együtt élhessenek! Erre pedig egy idegen országba megyünk kémkedni, és rengeteg hullát termelünk közben. És ezt talán még valahogy el is tudnám fogadni, nyilván nem minden küldetés sikerülhet úgy ahogy szeretnénk. De azt viszont nagyon nem értem, hogy miért volt arra szükség, hogy egymást is átverjük közben. Pontosabban ti verjetek át minket. Tényleg volt értelme? Végülis csak Max lehet, hogy meghal, Hood és Bárd pedig gyakorlatilag egy szó nélkül leléptek! Mielőtt elindultunk, Logan azt mondta, hogy ez remek első feladat lesz. Tényleg ilyen az X-men? Mert én nem erre vállalkoztam!
Egyre jobban emelkedik a hangom, miközben mondom, de nem érdekel. Ki akarom adni magamból azt, ami bánt, és nagyon remélem, hogy kapok valami magyarázatot. De félek, hogy nem fogok.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 13 Dec. 2013, 08:41

A kérdés előtt már tudtam, hogy mi is a gond, szó nélkül vártam, hogy mindent a fejemre zúdítson. A vádaskodás volt a legkönnyebb, mindig mindenért mást hibáztatni. Hood-nak talán igaza volt abban, hogy neki és Szehmetnek ideje volt felnőnie végre.
- A vádaskodáson felül fel sem merül benned, hogy a saját biztonságotok érdekében nem lett nektek mondva semmi? – kérdeztem szigorú tekintettel. – Számba vehető opció volt, hogy elfognak minket és megkínoznak. Valkűr és én még képesek lettünk volna arra, hogy kínzás alatt se mondjunk el semmit, ti nem.
A hangom is komoly volt, részemről ezért nem mondtam el az igazat, meg mert nem volt szükséges arra, hogy tudják. Csípőre tettem a kezemet.
- A második, eljött volna bárki is, ha azt mondja Logan, hogy a feladat az, hogy egy csoportnyi idegen lényt meg kimenteni egy hivatalosan nem létező SHIELD szervezet számára? – kérdeztem. – Nevetve távoztok, hogy az nem X-men feladat és oldja meg az illetékes szerv. Harmadrészt nem volt szükséges tudni, úgy nézett volna ki, hogy megtudjuk mi van a mutánsokkal, ti hazaindultok, mi maradunk és kimentjük az idegeneket. Ez kettőnknek nem X-men feladat volt, hanem parancs a legmagasabb körökből, a Főnöktől… Miller-től és Balthazar Morsus-tól egyenesen.
A SHIELD vezetőjétől és a SWORD fejétől, tudtam, hogy Főnök személyesen ment volna ki terepre, mert utál az íróasztal mögött ülni, de azt mégsem tehette meg, az Árny angyalok pedig jók voltak erre, főleg, hogy mi még az X-men tagjai is voltunk.
- Ami pedig Max-et illeti, lehet, hogy kegyetlennek fog hangzani, de egy nagyon jó lecke volt arra, hogy lásd mi történik, ha nem engedelmeskedtek annak, amit mond valaki – a hangon talán kissé ridegebb volt, mint szerettem volna a szigorúságon felül. – És máskor is ez fog történni, vagy rosszabb, ha ugyanúgy döntesz, ahogyan ott tetted. Ezt ne rajtam verd le, a saját lelkiismereteddel verekedd le, hogy részben Max és a saját hibád, hogy Max a kórházban fekszik. Nekem is megkellett tennem olyan idősen, mint most te vagy. És nem, nem jutottam túl rajta, soha sem, ezért is próbállak titeket annyira óvni a veszélytől. Ami Hood-ot illeti ő féltékenységből borult ki, Logan adta a feladatot, gyűlöli Logan-t és végtelenül féltékeny rá, mert Serena őt szereti… nem lett volna szabad hagynia, hogy ez eluralkodjon rajta.
Vettem egy mély levegőt.
- Szívem szerint megvigasztalnálak a kegyetlen valóság helyett, de inkább most tudd meg, hogy milyen a világ, mint később. Ha szükséges lett volna, elmondtam volna, hogy mi a feladat, de a biztonságotok fontosabb volt és máskor is ugyanígy tennék. Nem lett senki átverve, az nem az, ha egy katonai parancsot nem mondunk meg a nem illetékeseknek. És nem, nem ilyen az X-men, néha előfordul ilyen feladat, sok évente egyszer. De csak X-mennek lenni sem veszélytelen feladat, nem most fordult elő először, hogy mások megsérültek, hogy valaki meghalhat közülünk, hogy veszélyben lehetünk. De vigyázunk egymásra, megpróbálunk így tenni. Nem tudlak azzal vigasztalni és megígérni, hogy rózsaszín fátyol az egész, pónilovak vannak mindenfelé. Másoknak és egymásnak segíteni áldozattal járt, és hogyan Hood is mondta, ideje felnőni és ezt érett felnőttként kezelni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Vas. 15 Dec. 2013, 15:48

Rögtön látom, hogy itt nem az a bocsánatkérés fog következni, mint gondoltam. Amelia rögtön visszavág a kifakadásomra. Elsőre nem igazán tudok mit válaszolni. Továbbra is sértve érzem magam, mert nem bíztak meg bennem ennyire, de valahol mélyen tudom, hogy sok mindenben igaza van. Első reakcióm az, hogy agresszívan védekezni kezdek, de hirtelen ne jut eszembe semmi ellentámadás. Viszont egy kérdés már jó ideje ott van a fejemben:
- Egy valamit nem értek. Valószínűleg igent mondtam volna akkor is, de teljesen jogos lett volna lelépni, ha megtudjuk, hogy SHIELD feladatra megyünk. Miért kell nekünk ilyeneket csinálni? Most van időd elmagyarázni, és nagyon szeretném végre megérteni, hogy hogy működik ez? Ki nekünk a SHIELD és miért kapunk, vagy legalábbis kaptok tőlük feladatokat. Gunny azt mondta, hogy angyaloskodtok, de Loganen kívül sose láttam egyikőtöket sem az újságokban meg a tévében Angyalként.
Az viszont, amit Maxről mond, kiveri a biztosítékot.
- Emlékszel, hogy mit mondtál az elején?! Azt, hogy kész vagy bárkit hátrahagyni a feladat érdekében! Aztán persze mondtad, hogy minket persze nem, de próbáld elképzelni, hogy ez mennyire hangzott hihetően! Alig ismertelek, és még most se sokkal jobban, hogy tudtam volna így bízni benned? Ezután meg végig úgy kezeltetek minket, mint két hülye kölyköt! Miért vittetek magatokkal, ha nem bíztatok benne, hogy alkalmasak vagyunk a feladatra!? Elhiszem, ha azt mondod, hogy túl sok volt nekünk, de akkor miért?!
Az én hibám lenne, hogy Max haldoklik? Nem akartam ezen gondolkodni, és most sem akarok. Tudom, hogy azért kapta a lövéseket, mert nem menekültünk el, amikor Amelia azt mondta. Vajon ha én elindulok kifelé, utánam jött volna? Nem tudom!
Az érdekel most a legkevésbé, hogy Hood miért ment el. Látszott rajta, hogy valami gáz van vele, és talán nem is csak ennyi a baj.
- Nem kértem, hogy rózsaszín fátyol legyen! Azt is tudtam, hogy veszélyes lesz! Azt viszont nem tudtam, és nem akarom elfogadni, hogy így bánjatok velem, mert újonc vagyok! Mit kellett volna tennem, hogy úgy kezeljetek, mintha a csapat tagja lennék?! Hogy várjátok el, hogy "érett felnőttként" viselkedjek, ha minden szavatokkal azt éreztetitek velem, hogy nem vagyok az, ezért vigyáznotok kell rám?!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 16 Dec. 2013, 11:05

A kérdések jogosak és igazából attól kezdve, hogy az Angyal kártyákat még látta is nálunk nehéz lett volna letagadni, hogy valami más is van a háttérben és nem csak ennyi. A mi a kapcsolatunk a SHIELD-del már bonyolultabb, de azt még ő is tudhatta, hogy több SHIELD fejes is beugrótanár az iskolában úgy is, hogy nem voltak mutánsok.
- Voltunk mi is a Bosszú Angyalokkal bevetésen, de mire a hírekbe jutott már nem voltunk benne azokban, ez a saját döntésünk volt – mondtam. – Két féle Angyal csapat van, Miller felállított egy másikat is, Árny Angyalok, ez a nevünk. Egy Black Ops csapat, mi végezzük a piszkos munkát, amit csendben kell megtenni és nem kap hírverést, mint a sima Angyal csapat. Igen, ez főleg kémkedésből áll és abból, hogy az árnyakban kapcsolunk le személyeket. Amikor szükség van ránk, kisegítő tagokként mi is részt veszünk a Bosszú Angyalok munkájában. A csapat érthető okokból hivatalosan nem létezik és titkos. Logan is a tagja igen, a SHIELD vezetői tudnak a létezéséről, Harris* vezeti a csapatot. A bázisunk a Rafton van és mi felügyeljük azt a bizonyos emlegetett Omega szintet is.
Arról bizonyára hallott, hogy hova kerülnek a legveszedelmesebb szuperhumán bűnözők.
- Azért, mert a SHIELD fennhatóságát vannak olyan kormányok, amik nem ismerik el, Kína is ilyen például, ahogyan Genosha, meg Latveria most már. Genosha hiába része a Kelet-Afrikai konföderációnak ebben egyedi a nézete. Így a SHIELD nem küldhetett be ügynököket a lezuhant űrhajóért. Az X-men viszont független szervezet, akinek nem az ENSZ, vagy bármelyik másik kormány diktál. A SHIELD az X-men szövetségese és titokban még segítenek is nekünk, ahogyan az iskolának is, illetve védelmezik az iskolát.
Bólintottam arra, hogy mit mondtam, nem felejtettem el.
- Nem hagytalak ott, egyikőtöket sem tudtam volna – ismertem be. – Még Szehmetet sem. Én ott az életemet kockáztattam volna azért, hogy kijussatok és menekülhessetek… ezért volt ott Valkűr. Az Árny Angyalok közül bárkit hátrahagynék, ha úgy alakul, mert tudom, hogy megoldják, ti nem. Gunnhildot ellenben máshogy nevelték, ő bármelyikünket tényleg otthagyott volna abban a helyzetben, ha az fenyegette volna a küldetést. Ezért is akartam, hogy ti gyertek velem és ne vele.
Az utolsó részen felsóhajtottam.
- Ehhez szokj hozzá, itt mindenki óvja a másikat – mosolyodtam el. – Mi még visszafogottak vagyunk az óvással, majd várd ki azt, amíg Serena vezeti a csapatot. Utána reklamálhatsz. Nehogy azt hidd, hogy velünk nem viselkedik így, még Logan-t is félti, pedig őt aztán nehéz elintézni. Többen vagyunk úgy, hogy inkább mi kapjunk be egy-egy lövést, sérülést, mint a fiatalabbak, Logan ezt nem vette figyelembe, pedig ő is beleáll egy támadásba, mintsem más sérüljön meg. Én okkal anyáskodom felettetek a koromra való tekintettel. Kellően sok szörnységet láttam, megéltem ahhoz, hogy ne akarjam, hogy újabbat lássak.

* Árny v Nova kapitány, a SHIELD igazgatóhelyettese Rogers-el együtt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Hétf. 16 Dec. 2013, 19:33

Az Árny Angyalok-dolog sok mindent megmagyaráz. Azt nem tudom, hogy ha nem kérdezek rá, mikor akarták volna elárulni, de nem akarok fölöslegesen vitatkozni, így ezt nem teszem szóvá. Azt viszont, hogy hova tegyem a dolgot, még nem egészen tudom. Nem tűnik nagyon tiszta módszernek, hogy olyan országokba hatolnak be, ahova a SHIELD nem mehet. Ez furán hangozna tőlem, ha erre kezdenék panaszkodni, úgy hogy évekig lopásból éltem, de pont azért jöttem ide, hogy ne kelljen tovább csinálnom. De ha a Bosszú Angyalai is elfogadják őket, akkor nem hiszem, hogy annyira durva dolgokat tehetnének. Minden hiba ellenére az, amiért Genoshára mentünk jó ügy volt. Egy kérdésem van csak ezzel kapcsolatban, ami igazán égető.
- Gunny is azt mondta, hogy szokott ölni, Hoodot pedig láttam is. Úgy tudtam, hogy az X-men nem tesz ilyet. Az Árny Angyalok igen? És Hood? Ő is benne van a csapatban?
Végül a másik kérdésemre is kapok egy elég érthető választ. Még mindig vannak bennem kétségek, de kicsit kevesebb. Azzal próbálom meggyőzni magam, hogy végső soron ő Serena, akit pedig nem olyannak ismertem meg, aki hátrahagy bárkit. Azt viszont egyenesen elmondja, hogy Gunnyval mi a helyzet. Vele óvatosnak kell lennem. Eleinte elég szimpatikus volt, ám ez a feladat végére megváltozott. A lekezelő stílusa nagyon ellenszenvessé tette.
Az utolsó kifakadásomra nem egészen olyan választ kapok, mint amire számítottam, de rá kell jönnöm, hogy ez nagyon illik ahhoz az X-menhez, amit elképzeltem. Nem tudom megállni, hogy ne mosolyodjak el egy kicsit, annak ellenére, hogy még mindig nem múlt el teljesen a haragom. Nem érzem úgy, hogy ez mindenre jó magyarázat, de most már sokkal nyugodtabban és kevésbé támadóan tudom elmondani a problémámat:
- De ez akkor is nagyon zavaró, és gondolom nektek is plusz nehézség. Tényleg, sok mindent nem tapasztaltam még, és semmi gyakorlatom a szuperhősködésben meg a csapatmunkában. Csomó olyan dolgot nem tudok, ami másnak tök egyértelmű ebben a korban, és tényleg kevés dologhoz értek, de vigyázni magamra, azt tudok. Mit kell csinálnom, hogy ennek megfelelően bánjatok velem?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 17 Dec. 2013, 09:57

Az ölés kerül szóba, az X-ek előbb fogják megtenni, mint bárki más, az Árny Angyalokat kivéve, de mi az istenit katonák voltunk. Vagyis a többség legalább is.
- Nem, azok a Bosszú Angyalok, akik nem ölnek – mondta. – Az X-mennél mindig előfordult az, hogy ölnek. Serena le akarja szoktatni a társaságot erről. A Szehmet féle X-men idejében főleg, utána lett Serena és Zack a vezetők, azóta nem nagyon fordult elő, csak abban a másik életben… Gunnhild eléggé más, mint mi. Ő Asgardi, amióta járni tud gyilkolásra képezték, a saját világában a világa egyik legveszedelmesebb személye volt. És igen, az Árny Angyalok tesznek ilyet, ha szükséges. Katonák vagyunk, akik parancsot teljesítenek. Hood nem a csapat tagja, ő más. És szögezzük le, nincs jogod ítélkezni felettünk, mi sem tettük, amikor tolvajként beestél ide, nem küldtünk el, hogy mi lesz, ha itt is belekezdesz a korábbi életviteledbe! Amikor megharap valakit, akkor nem csak a képességeit veszi át, hanem az emlékeit, érzéseit, amit gyakorta nem képes uralni. Ez történt Bárd esetében is. Hood sem öl egyébként.
Utoljára Logan-ként tette abban a másik életben, de az roppant más helyzet és más világ volt. Mindig ez a hozzáállás, hogy vigyázni magára tud, sokszor hallottam, túlságosan is sokszor és mégis pontosan az ellentéte lett a vége a dolgoknak. Amikkel szembekerülünk nem biztos, hogy így van. Az utca egy kérdés, ahol bandák vannak csak, de odakint? Ahol olyanokkal kerülünk szembe, mint Apokalipszis lovasai, vagy maga Apokalipszis?
- Kezdésnek tedd azt, amit mondanak neked, nem ellenkezel, csak teszed – mondtam. – Aztán utána már könnyebben fog ez menni, mert lássuk be, nem túl jó módja a csapatájékosság bizonyítására az, hogy az első alkalommal máris azt teszed, amit te jónak vélsz és nem azt, amit más mond neked.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Szomb. 21 Dec. 2013, 17:32

Kicsit meglep, amikor azt hallom, hogy az X-mennél nem igazán tabu az ölés. Azért teljesen hülye nem vagyok, végülis a Serena-féle X-men volt az, amiről sokat hallottam, mielőtt bekerültem volna, és ők már nem ölnek. Szehmetről viszont nem tudtam, hogy ilyen. Olyan csendes, és általában barátságos volt. Az Árny Angyalokkal kapcsolatban nem lepődöm meg, ott gondoltam, hogy ez a helyzet.
- Nem ítélkezni akarok! - mondom kicsit sértődötten. - Tudom, hogy semmi jogom nem lenne hozzá, de az ölés azért kicsit más kategória, nem?! Egy szóval sem mondtam, hogy bárkit bárkinek el kéne küldenie, csak azt hittem, hogy kicsit másként mennek a dolgok. Serena nekem azt mondta, amikor csatlakoztam, hogy nem ölünk.
Elég fura, hogy egy kalap alá veszi az én lopásaimat az emberöléssel. Vagy csak én értek félre valamit. Persze, hogy nem ítélhetek el senkit, de én sosem öltem, még a legrosszabb napjaimon sem, és nem is loptam, mióta itt vagyok.
- Az volt az egyik oka annak, hogy idejöttem, hogy a képességem miatt majdnem megöltem valakit. Azért akartam csatlakozni, hogy ez ne történjen meg többször. Félek tőle, hogy akaratom ellenére ölni fogok! Tudnom kell, hogy számíthatok-e rá, hogy megállítotok, ha megint elvesztem az eszem, vagy hagyjátok, mert egy pár katonát megölni még belefér!
Végighallgatom, amit az engedelmeskedésről mond, de még mindig nagyon idegenkedem tőle. Annyira távol állt tőlem eddig, hogy bárkinek is engedelmeskedjek. Szerettem az önállóságomat, és a szabadságomat, és nem akartam megválni tőle. De emiatt Max lehet... nem! Max súlyosan megsérült emiatt.
- Megpróbálom.  - mondom halkan.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 21 Dec. 2013, 18:15

- Amiről Serena nem tud, nem fáj a feje – mondtam. – Nem mintha nem tudná… úgyis tudja. De ő nincs mindig ott velünk és néha úgy alakul a helyzet, hogy nincs más út. Elhiheted, hogy senki sem örül neki, amikor erre kerül a sor. De néha nincs más kiút, mintsem dönteni, hogy közülük hal-e meg valaki, vagy közülünk.
Soha sem volt könnyű a választás, még ha mi úgy is döntöttünk, hogy inkább mi haljunk meg, a többiek úgysem tudnák elfogadni és akkor ez a helyzet állt fent. Volt már rá példa.
- Egyébként remélem megnyugtat, hogy ez előtt utoljára nagyon régen fordult elő, hogy bárkinek is meghalt volna.
Az utolsó, aki ölt az Tyler volt, de az még a médiában is benne volt, hogy tizenkét embert ölt meg, mert meg akarta őket menteni, de újfent nem gondolkodott és ez lett a vége. Pontosan tudtam, hogy mit is érez és mit nem akar megtenni, én is voltam hasonló helyzetben, a Főnix kényszeríttet rá, hogy megpróbáljam megölni a saját lányomat. Soha sem leszek képes elfelejteni, minden nap emészt, hogy nem voltam képes tenni ellene, hogy majdnem végeztem vele úgy, hogy percekkel előtte én ugrottam bele a főnix támadásába, hogy megóvjam az életét. Bíztatóan mosolyodtam el.
- Ne aggódj, meg leszel állítva, nem fogom hagyni, hogy bárkit is megölj – ígértem meg neki.
Tudtam, hogy mi miatt vívódik, Max miatt részben, és tudtam, hogy milyen volt odakint az élete, hogy milyen nehéz neki alkalmazkodni.
- Máris tettél egy lépést afelé, hogy felnőttként kezeljenek – mondtam. – Max miatt meg ne aggódj már, rendben lesz, a legjobb orvosok viselik gondját.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Hétf. 23 Dec. 2013, 13:00

Nem igazán gondoltam úgy a dologra, hogy azon múlik az életünk, hogy ölünk-e. Pedig biztos van ilyen helyzet, csak hogy vesszük észre? Azért elég sok helyzetben elég, ha leütjük az ellenfeleinket. De tényleg megnyugtat, hogy általában tényleg elég, legalábbis Amelia szerint régen történt utoljára olyan, hogy öltek volna. Azt hiszem, hogy most meg kell ezzel a válasszal elégednem, ez is sokkal jobb, mint amire az elején számítottam. Az biztos, hogy én arra fogok törekedni, hogy sose kelljen megölnünk senkit. Ezt a határt nem akarom átlépni.
Amelia ígéretét hallva hatalmas kő esik le a szívemről.
- Köszönöm.
Viszont nem szeretném azt sem, hogy arra kelljen várnunk, hogy mikor történik meg a legrosszabb. Nagyon fontos nekem, hogy számíthatok arra, hogy megállítanak, ha bekövetkezik, de szeretném inkább megelőzni.
- Nem ez az egyetlen dolog. Nagyon hálás vagyok érte, de nem szeretném, ha szükség lenne rá, hogy megállítsatok. Szeretném megérteni, hogy hogyan működik a képességem, és meg akarom tanulni irányítani. Ebben is segítenétek nekem?
Jól esik az is, hogy Max állapotával kapcsolatban is próbál megnyugtatni. Remélem igaza van.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 23 Dec. 2013, 19:22

Még egy újabb kérdés, vagyis kérés, a képesség megértésével kapcsolatos. Csípőre tettem a kezemet és igencsak furcsán néztem rá. Valószínűleg nem értette, hogy miért is néztem rá, pedig szerintem teljesen egyértelmű és nyilvánvaló volt ez az ok.
- Talán elfelejtetted, hogy egy iskolában vagy? – kérdeztem. – Egészen pontosan olyan iskolában, amit mutánsoknak tartunk fent, hogy megtanulják és megérthessék a képességüket.
Bíztam benne, hogy ebből már megérti, hogy mire is akartam utalni, hogy szépen üljön vissza ő is az iskolapadba.
- Nem te leszel az egyetlen, aki csak képességfejlesztés órára jár be, vannak mások is. Az órarendet a recepción kaphatod meg, illetve ha ott nem akarod, akkor kérd el Veszélytől, ő is oda tudja adni.
Még megvártam, hogy mit is fog erre mondani és reagálni, majd utána folytattam.
- Van még valami, amit szeretnél megbeszélni? – kérdeztem.

//Bocsi, erre nem igen tudtam már többet írni.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Szomb. 28 Dec. 2013, 17:02

Nem egészen ilyen válaszra számítottam. Nem gondoltam, hogy a diákokkal együtt fognak tanítani, de nem kéne nagyon meglepődnöm, mert elég logikus. Tényleg nem vagyok sokkal idősebb náluk, de nekem kicsit furának tűnik, hogy X-man létemre ugyanazt tanulom, mint a gyerekek. Viszont az az igazság hogy nem csak képességfejlesztésre kéne bejárnom, mert eléggé le vagyok maradva a tudásommal, hiszen csak 8 általánost végeztem el. De elég gáznak érezném, hogy 21 évesen elkezdem a gimit. Nem tudom, hogy Amelia meg fogja-e érteni, de azt hiszem, az a legjobb, ha ezt is megbeszélem vele. Végülis most van az alkalom. Veszek egy nagy levegőt és elkezdem:
- Az a helyzet, hogy... szóval... tudod, hogy elég sokat éltem az utcán, egészen 15 éves koromtól... és csak azelőtt jártam iskolába. ... Szóval... lehet, hogy nem csak a képességfejlesztés órára lenne szükségem... De elég gáz lenne 21 évesen beülni a kilencedik osztályba, nem? Sokáig nem zavart, hogy csomó mindent nem tudok, amit az én koromban már szoktak, de mióta itt vagyok elkezdett. Nem tudom, hogy van-e jobb megoldás.
Nyilván lehetne külön tanítani engem, de nem tudom, hogy van-e ideje és energiája erre bárkinek. Lehet, hogy muszáj lesz lemondanom a büszkeségemről.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 29 Dec. 2013, 10:28

Bólintottam, amikor Danny kimondta, hogy még mit is szeretne. Tudtam, hogy nem járt iskolába és le van maradva, révén ismertem őt, és aranyosnak véltem, hogy miként próbált meg erre utalni és elérni azt, amit szeretne. Mivel egyszer már itt voltam, amikor az X-men tagja volt és akkor is végigjárta az iskolát, tudtam, hogy magántanárt szeretne, hogy valaki egyedül foglakozzon vele. De ahhoz túl sok tárgy volt és nem mindenki értett mindenhez. Legalább tudtam, hogy miként is vegyem rá arra, amit nem szeretne és mivel bíztassam.
- Steph is 20 évesen kezdte a 11. osztályt és 21 évesen fejezte be az iskolát itt. Odahaza a Főnix miatt nem tudta megcsinálni. Továbbra sem érzem gondnak, hogyha beülsz az iskola padba. Sokan vannak, akik idősebbek, mint kellene lenniük. A Bukás miatt is nagyon sokan csúsztak legalább egy, vagy két évet, aztán a harmadik világháborúról és a démonokról nem is beszélve. Nem lenne gáz, tanulni akarsz, ez soha sem az. Sőt! Inkább becsülni kell téged, hogy ennyi idősen úgy gondolod, hogy szeretnéd ezt megtenni.
Elgondolkodtam, hogy mit is lehetne.
- Van egy speciális osztályunk, igaz nekik nincs olyan sok plusz programjuk, mint a rendes diákoknak, és késő délután, este vannak az óráik – kezdtem. – Esti tagozat, akik idősebbek és nappal dolgoznak, de meg akarják szerezni az érettségit. Ott mindenki idősebb nálad, ha ez megfelelő, akkor járható út lenne.
Jobb ötletem nem volt ennél, így bíztam benne, hogy ez megfelelő lesz neki és ezt a lehetőséget elfogdja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Kedd 31 Dec. 2013, 00:24

Jólesik, amit mond, de nem nyugtat meg teljesen. Én már rég nem 1-2 év csúszásnál tartok, szóval keveset számít, hogy Steph 21évesen végzett csak. Persze hazudnék ha azt állítanám, hogy semmit sem jelent. Meg egyáltalán Amelia kedvessége sokat dob a dolgon. Tudom, hogy igaza van abban, hogy tök jó, hogy egyáltalán elvállalom, de mégis szégyenkeznék egy kicsit a többiek előtt. Akkor viszont nagyot dobban a szívem, amikor megemlíti az éjszakai osztályt. Rögtön tudom, hogy ez az, amire szükségem van. Nem is habozok a válasszal:
- Ez az esti osztály nagyon jól hangzik. Az X-men nekem elég különleges programnak. -mondom mosolyogva.
Így belegondolva elég fura, hogy amíg ide nem kerültem, mennyire nem hiányzott, amit nem tanultam meg. Most meg úgy érzem, hogy nagyon le vagyok maradva. Örülök, hogy ezt le fogom tudni dolgozni, de kicsit félek is, hogy hogy fog menni.
- Köszönöm. Még egy utolsó dolog. Hogy vannak azok, akiket magunkkal hoztunk Genosháról?
Azt tudom, hogy elhelyezték őket valahol Afrikában, de remélem Amelia kicsit többet tud mondani ennél.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 31 Dec. 2013, 12:25

Úgy tűnt, hogy az esti tagozat végül megfelel neki, hogy oda járjon. Egy mosollyal az arcomon bólintottam neki erre, hogy rendben van.
- Akkor majd iratkozz be a recepción az adott évfolyamra – mondtam. – Ha épp nincs ott senki, akkor csak szólj Veszélynek, mert ő is megtudja tenni, hogy beír oda és megadja a szükséges tankönyvek listáját. Azokat, ha nem akarod, vagy tudod megtenni a könyvtárból is ki lehet kölcsönözni.
A másik kérésen már el kellett, hogy gondolkodjam egy kicsit, hogy mi is történt azokkal, akiket kimentettünk Genosha-ról.
- Gondolom tudod, hogy az ENSZ az, aki vigyáz rájuk – feleltem. – Kelet-Afrikában lettek elhelyezve és úgy tudom, hogy minden rendben van velük és kezdenek beilleszkedni. Ami a vörös sakaar-iakat illeti velük Attilan és a SWORD foglalkozik. Ők is megvannak, csak nehéz lesz megemészteniük, hogy az eddigi elnyomott szolga fajuk Tianba ment. Egy ideig valószínűleg Attilan-on lesznek, aztán ha úgy alakul, akkor keresnek egy új bolygót nekik. Az X-men pedig bővült egy taggal.
Vártam néhány pillanatot, hogy erről hallott-e, ha nem, akkor folytattam.
- Harcimadár, Lar’syee a shi’ar nő, egyelőre nem tudom, hogy a melyik a helyes megnevezése itt marad nálunk. Gladiátortól kapott erre parancsot, tudod az a nagy lila fickó punk hajjal. Itt lesz és, ha már marad, akkor felajánlotta a segítségét és noha közel sem mutáns, de segíteni fog az X-men munkájában.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Kedd 31 Dec. 2013, 17:04

Nem mond sokkal többet a mutánsokról, mint amit egyébként is tudok, de ezt a kevés plusz információt is jó hallani. Úgy tűnik, jól alakulnak a dolgok, és ez azt jelenti, hogy jól tettük, amit tettünk. Ha egyszer alkalmam lesz rá, szívesen elmennék hozzájuk, de ez nem ma lesz.
Az viszont amit az idegenekről, a sakaariakról, teljesen új nekem. Gőzöm sem volt, hogy milyen lények ők. Látszódhat egy kis megdöbbenés az arcomon, amikor elmondja, hogy a szürke lények az ő rabszolgáik voltak. Így abszolút nem tudom hibáztatni őket, hogy elmentek a Testvériséggel.
- Ők hogy kerültek ide? - kérdezem. - És mi van a bolygójukkal? Ezt tudjuk?
Nem akkora dolog kitalálni, hogy valószínűleg elpusztult, de mégis fura. És hogy lehet, hogy Genoshán ennyi idegent rejtegettek a világ tudta nélkül?
Az is újdonság, hogy van egy új tagunk. Azt hiszem, hogy tudom melyik volt ez a Harcimadár, bár nem vagyok teljesen biztos benne. Igazából nekem semmi bajom azzal, ha csatlakozik, még akkor se ha nem mutáns, szóval ezen nem igazán akadok fenn. Azt viszont nem tudom, hogy Gladiátor miért adhatott neki parancsot erre. Miért jó ez a shi'aroknak?
- Oké. Egyébként mi a feladata itt? Vagy ez ilyen titkos dolog?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 01 Jan. 2014, 04:35

Amikor a SWORD-os dolgokra kérdezett rá Danny nem tudtam ezekre mennyire felelhetek, de végül is egyik sem volt titkos, bár a kint az űrben zajló dolgokról ki tudja, hogy mennyire ismerte.
- A bolygójukat megtámadta Annihilus és serege, ők egy másik dimenzióból érkezett leginkább űrrovar sereg. Bolygókat emésztenek fel és irtanak ki mindenkit. A shi’ar nő és a társa, aki itt a Földön később meghalt a Galaxis Védelmezőinek tagja, őket odaküldték valami miatt a többiek. Amikor ott voltak érkezett meg Annihilus serege és egy hajóval szöktek el, amit valaki ide vezetett, ezt nem tudták megmondani, csak annyit, hogy ki tette, nem találtak az egy éves úton hajót. Valamiért lezuhantak és itt vannak.
Nem volt túl pontos az egész és nem igazán jöttünk rá mi sem, hogy miért pont a Föld volt az úti cél. A másik kérdés pedig teljesen egyértelmű volt, hogy itt a nő és az is, hogy miért kapott parancsot. Az információt pedig teljesen felesleges volt elhallgatni, mivel ha felveszi az idegen kultúrák tantárgyat úgyis megtudja.
- A halott shi’ar ex-császárnő klónja van itt az iskolában, Gladiátor hozzá lojális, ő hozta ide. Lady Lilandra védelmére marad hivatalosan a nő itt. Róla többet akkor fogsz tudni, ha felveszed a megfelelő tantárgyat, ez egyébként titkos, de a tananyagban benne van a császárnő és így a diákok egy része úgyis tudja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Danny Long Hétf. 06 Jan. 2014, 15:34

Bővebb választ kapok, mint reméltem, és hallok egy pár olyan dolgot, amiről sose gondoltam volna, hogy létezik. Még mindig nagyon van mihez hozzászoknom, bár ehhez pont nem szeretnék. Űrrovar hadsereg, ami bolygókat tarol le? Mi a franc?
- Oké, ez egy kicsit sok így egyszerre... Az ilyen dolgok csak úgy előfordulnak az űrben, hogy egész bolygókat kiirtanak?!
Az sem egyszerűbb, bár kevésbé ijesztő, hogy a shi'ar császárnő klónja nálunk van. Szinte már fáj a fejem a sok információtól. Pláne ilyenektől, amik az X-men előtt teljesen hihetetlennek tűntek volna, most meg itt vannak az orrom előtt. Muszáj lesz fölvegyem ezt a tárgyat úgy néz ki, mert ezek a dolgok fontosnak tűnnek, és nagyon nagy hátrány lehet, ha nem értem őket. Például ha megint belefutnánk egy menekülő idegen fajba, vagy valami ilyesmi.
Igazából azt hiszem, hogy megbeszéltünk mindent, amit akartam, így ha megkapom a választ a kérdésemre, akkor úgy látom, hogy időszerű lezárni a beszélgetést, nyilván neki is van még dolga.
- Köszönöm, hogy megbeszélhettem veled ezeket. Nagyon sokat segített. Azt hiszem most megyek, és megnézem az órarendet, meg végiggondolom a dolgokat egy kicsit.
Ha nincs más mondanivalója, akkor elindulok a kúria felé. Ha ő is jön, akkor a csak a bejáratnál köszönök el tőle, ha nem, akkor már itt.

//Köszi a játékot Smile//

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 07 Jan. 2014, 09:17

Meglepődtem a kérdésen, főleg azok után, hogy két másik galaxisból származó faj évekkel ezelőtt itt a Földön háborúztak nem volt olyan meglepő, hogy ilyesmi is megtörténhet. Legalább is szerintem nem volt az. Bólintottam.
- Az űrben amennyire tudom, ez mindennapos – mondtam. – Igaz főleg én is csak hallomásból tudom, még nem hagytam el soha a bolygót*. Csak hamarosan megyünk a kree-kez… Ko fiáért.
A hangomból határozottan hallatszott, hogy nem igazán lelkesedem a bolygó elhagyásáért, nem azért, mert vénasszonyi fejjel nem akartam új dolgokat látni, hanem, mert repülni kellett hozzá. Sokat, és a tériszonyom még az évek múlásával sem akart megszűnni.
- Rendben van.
Ebben a pillanatban szólalt meg a fülesem is, a kezemet emeltem, hogy így kérek elnézést. Vízió, bemenni az ARMOR-hoz, folytatnia sem kellett, újabb idő, vagy realitásutazó, vagy többes szám és Rieznek kellek. Felsóhajtottam.
- Elnézést, de sürgős, mennem kell, további szép napod Danny – köszöntem el én is tőle.
Még láttam, hogy elindult vissza a főépület irányába, én pedig bepötyögtem a SHIELD negyed koordinátáit a karperecembe, majd egy villanás után meg is érkeztem oda.

//Mivel időben korábban vagyunk, még nem voltak itt Zam-ért sem.//
//Folytatás: ARMOR főépülete//


Én is köszi.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 23 Jún. 2014, 00:02

Diplomaosztó 2025.

Végzős diákok: Tina Sign, Tony Price, Alicia Havana, Matt Lawson, Lex Orrin és Szabó Éva
Következő körváltás: 2014. június 28. (szombat)

Az első nagyobb eseménye az iskolának Salem-ben, a régi Xavier birtokon, az esemény pedig méltó az iskola névadójához. Az iskola belső udvarában van az esemény, szép napos és kellemesen meleg idő volt, az iskola elülső falára hatalmas szalaggal ki lett tűzve, hogy „Gratulálunk a végzősöknek!”. Mintegy negyven diák végzett idén az iskolában és ennyi személy röppen ki a Xavier iskola kapuin és kezdi meg odakint a nagybetűs életet. Az udvaron megannyi szék volt felállítva, az első részek a pódiumhoz közel a diákoknak volt fenntartva, a végzősöknek, a hátsó rész a szülőknek. Ezekből is nagyon sok érkezett. mindenki megkapta a fekte talárját a hozzá tartozó fejfedővel – a megszokott filmekben is látott diplomaosztós, középsuliban is ez van itt – és ebben kellett megjelenni. Délután négy óra, ekkor kezdődött az ünnepség június 21-n, nyárközép napján, amikor a nappal a leghosszabb. A pódiumon jelenleg Serena Davidson, a Xavier iskola tehetséges diákoknak igazgatóhelyettese, és az X-men vezetője állt egy sötét színű kosztümben. Ahogyan négy órát ütött az óra a mikrofonhoz lépett és megköszörülte a torkát.
- Hölgyeim és uraim, kedves diákok és tisztelt szülők. A mai nap különleges, nem csak azért, mert a gyermekeik, a diákjaink befejezték a tanulmányaikat és kilépnek az iskola kapuján, hanem azért, mert ettől a naptól kezdve nem kezelhetjük többé őket gyerekeknek, felnőttek. Az utóbbi években mindannyian fantasztikus munkát végeztek az iskolában és annak szerves részei lettek, hiányozni fognak, az iskola üresebb lesz nélkülük – végül elmosolyodott. – Tudom, hogy senki sem szereti a hosszú beszédeket, így nem is húznám tovább az időt, inkább kezdjük is el a diplomák kiosztását.
Ezzel neki is kezdett a neveket felsorolni, mivel a csapatból a legkorábbi monogram H-val kezdődött így még egy kis idő volt addig, hogy bárki is sorra kerüljön.

//Direkt nem írtam 2 reagot, ez a mesélői is egyben és Serena-val fogok „kört váltani” a kaland során.//
//Előzmény: Serena és Namor szobája//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Eva Carter Kedd 24 Jún. 2014, 22:00

Miután, elkészülök és a fejemre is fel kerül a végzös sapka is, Egyenesen le megyek, vagy inkáb le gurulok a Diplomaosztó helyszinére, és körül nézek. Már, a többiek is lent vannak, én pedig végig hajtom a tolókocsimat, a sorok közt. Meglátom, hogy még a mostoha anyám is itt van, meg apa is, söt még a legidősebb féltestvérem, Mária és még a nagyi is itt van, csak épp a másik féltestvérem nincs itt, Viktor. Helyette, van itt egy teljesen vad idegen férfi, akit most látok életemben, először és nem tudom azt, hogy hogyan is kezeljem ezt a dolgot. Ha, már a család többi tagja eljöt, ő is meg tehette volna, a helyet, hogy otthon a pártja székházában mereszti a P*cs@j@t inkáb ő is itt lenne a Húga Diploma osztójára, nem tudom ő mitszólna, ha én sem mennék el az ővére. Mindegy, végig gondolva a dolgot, nem érdekel. Tovább megyek, de azért közben intek feléjük, amit ők is megtesznek, aztán magam elé nézek, és sietek előre, hogy helyet foglaljak. Szerencsére, egy szék hiányzik, tehát oda be tudok parkolni a tolókocsimmal. Amint, négy óra lett, látom amint Serena, az állványhoz lép, és beszélni kezd. Rövid, beszéde után, egyből magához kezdi hívni a diákokat, még hozzá ABC sorrendbe. Amíg, sorra nem kerülök, addig a kint lévőket figyelem, miközben magamban a Star Wars egyik dalát dudolgatom, hogy senki más ne halja.


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 25 Jún. 2014, 10:49-kor.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Kira Sign Kedd 24 Jún. 2014, 23:45

Idejében elkészültem és magamra is öltöttem a fekete ruhát és sapkát. Úgy néztem ki, mint aki egy filmből lépett elő, de legbelül tudom ez jó dolog, mert végre végzek. Ahogy kinézek a tömeget látom, a lassan megérkező diákokat és a tengernyi szülőt és családtagot, akik izgatottan várják a diplomaosztást. Könnyek futnak a szemembe több okból is. Elsősorban, mert itt kell hagynom az iskolát és a barátaimat, másrészt mert nekem nincs senkim, aki eljöhetett volna az ünnepségre, legalábbis azt hittem, aztán megláttam a tömegben Diánát, nem is akartam hinni a szememnek. Az árvaházban ő volt az egyik személy aki elviselhetővé tette az ott tartózkodásomat. Letöröltem a könnyeim hát és lesiettem a többiekhez. Miközben mentem odaintettem neki, aki visszaintegetett nekem. Remek érzés volt hogy láttam itt, hiába nem a családtagom, mégis olyan volt nekem, főleg mivel már csak egy családtagom él, akinek hollétéről fogalmam sincsen.
Leültem hát a végzősök közé, ha lehetőségem van rá akkor Éva vagy Matt közelében. Amint az óra 4-et üt az igazgatóhelyettes nő megkezdi a diplomaosztót és sorban hívja ki a diákokat. abc sorrend miatt nekem még várnom kell egy kicsit, de türelmes vagyok és ha engem szólítanak, akkor kimegyek majd én is.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Sexymechanicbyparkleggy Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Girloffantasybymanofins Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kert és erdő a birtok körül - Page 5 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Teddy Szer. 25 Jún. 2014, 07:32

Eljött hát a nagy nap, ballag a vén diák meg a többi, kajak úgy érzem magam mintha öreg lennék de ennek inkább az egész nap az oka. Készüljünk fel megfelelően és vegyük fel a szabvány ruhát, ennyit komolyon mondom a dresszekkel nem szívtam amiket a bálokra kellett valahogy felvennem, pedig azokkal sem volt egyszerű feladat dűlőre jutni, de ez eddig mindent vitt, pedig egyszerű ruhadarab! A sors maga nem akarta, hogy megjelenjek itt, de itt vagyok szóval megcsókolhatja. Nem nagyon figyeltem eddig a tömegre, megvolt a magam dolga, de most... Végignézek a tömegen, húha, de nem tom' minek, tudtam hogy egyik szülőm sem fogja ide tolni a képét Kubából azért mert diplomázok. Az egészen igazából vállat rántok magamban és kicsit kényelmesebben helyezkedem el a székemen, majd pedig halálos unalommal várok, hallgatom az igazgatóhelyettes rövid beszédét és imádkozok hogy ne süssön ennyire a nap mert ebben a fekete göncben megsülök. Hála a jó égnek a szöveg amúgy kajak rövid és már a neveknél járunk, szóval készülődhetek a kivonulásra. Nem készültem semmi díszes jelenettel meg ilyesmivel és már most nehéz megállni, hogy ne tegyem keresztbe a lábaimat és nyúljak el a széken átfogva a karjaimmal a mellettem ülő két szerencsésebb szerencsétlent, de még kibírom.
~ Gyerünk, gyerünk kapkodd a lábad, essünk túl rajta... ~ Gondolom nagyjából minden alkalommal ahogyan valaki kisétál és unottan nézem végig a szereplését. Talán ha én kerülök sorra akkor legalább annyira le kéne törölnöm ezt az unott ábrázatot, talán.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Bishop Szer. 25 Jún. 2014, 10:46

Megérte végigszenvedni ezt az egész sz.rságot, csak azért, hogy végezhessek. A többiek őszintén nem tudom mit szerencsétlenkedtek eddig, van aki még húsz évesen is itt van, és most is csak negyvenen végzünk. Nem mintha zavarna ha kevesebb a hülye, akivel foglalkoznom kell. A fekete gönc és talál már rajtam, igazítok is rajta, tökéletesen kell megjelennem a többi f.sz előtt. Kilépve körülnézek a tömegen, meg is vannak az ősök, apám legalább annyira kiöltözve, mintha az elnökkel találkozna, anyám meg... jah, inkább őt ne, itt van legalább. Mosolyogva intek nekik és elegánsan a helyemre vonulok. Kib.szottul süt a nap, k.rva szép az idő, csak éppen nem érdekel, legyünk túl rajt és ahogy látom Serena is osztja a véleményem. Elfoglalom a helyem és teljesen nyugodt, kimért viselkedéssel várakozik, az arcom se rezzen. Most már vége és rohadtul lesz.rom ezt a pár percet kibírom és végeztem.
~ Be kellene jutni az orvosira, hülyeség, oda már biztosan bejutottam. Ez így túl egyszerű, kellene még valami mielőtt csak így lelépek, halaszthatok egy évet és maradhatnék addig X-Mennek, biztos mindenki örülne nekem. Ó igen, az egészen jó lógós, lazítós egy év az egyetem előtt. Nem rossz ötlet.
Ha kell mosolygok egy kicsit, és nem foglalkozok a többiek hülyeségeivel, rohadtul jobb vagyok náluk, egy-két kivételtől eltekintve, de azok normálisak is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kert és erdő a birtok körül - Page 5 Empty Re: Kert és erdő a birtok körül

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.