Harlem utcái

7 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Harlem utcái - Page 7 Empty Re: Harlem utcái

Témanyitás by Revans Szer. 08 Aug. 2012, 16:40

A felénk tartó női lény mosolyától a hideg futkos a hátamon. Mégis erőt veszek magamon, és még mielőtt túl közel érne, rákiálltok:
- Az Atya, a Fiú, a Szent Lélek, Jézus Krisztus valamit minden angyal és szent nevében parancsolom, hogy takarodj vissza a pkolba, és ne háborgasd az élőket! - majd, amennyiben ez nem jönne be... márpedig esélyes, hogy nem fog, akkor a nyilván zavartan álló, és engem hülyének néző két társam felé fordulok. - Mi van?! - kérdezem, majd megvonom a vállam - Egy próbát megért...
Aztán továbbra is várom Azareus ötletét... ha nem csal az emlékezetem vezetett már egy-két csapatot, talán tud valami okosat kitalálni...
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 60
Hozzászólások régi : 747
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Revans
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Azareus Szer. 08 Aug. 2012, 18:57

- Terv? Még azt sem tudom mit tud. Majd meglátjuk. - mondom Revansnak miközben a démonhölgy közeledik. A pajzsom, pedig egyre gyengül megerőltetem magam de akkor sem erősödik meg a pajzsom, egy pillanatra meginog az önbizalmam is, de nem annyira, hogy ne tudjak tisztán gondolkozni. Csak kijöttem a gyakorlatból mindössze ennyi. Elkezdek hátrafelé repülni lassan, olyan gyorsasággal amilyennel a démonhölgy közeledik.
- Tartsátok a távolságot ti is, valahogy gyengíti a pajzsom! - mondom a másik kettőnek, majd felemelem a kezem. Az összes földön heverő üvegcserép felemelkedik, amik eddig a kávézó kirakatát védték és hatalmas gyorsasággal a démon felé hajítom őket minden irányból. Egy normális embernek szana széjjel kell szakadnia ettől a támadástól, mégis félek, hogy most valami mással van dolgunk, főleg hogyha tudja gyengíteni a pajzsomat erőlködés nélkül.

1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 68
Hozzászólások régi : 1317
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Azareus
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Szer. 08 Aug. 2012, 22:39

Sarah lebiggyesztett ajakkal nézte, ahogy valami hirtelen feltűnő önjelölt hős megfosztja a játékától. Olyan tökéletes lett volna.. olyan könnyű megtalálni a szöget, mely kifejezi a pillanat fájdalmát.. erre egyszer csak megérkezik EZ. Aki.. talán ismerős is neki valami régi időszakból.. egy tetőről.. ahol sok pöttöm alak próbált egy új világokat teremtő lenyűgöző lénnyel szembe szállni.. Persze, tévedhet is... De akár látta már, akár nem, ez a fickó egyszerűen, érzéketlenül belegyalogolt az Ő inspirációjába, és szinte észre sem veszi a bűnt, amit elkövetett... Még csak bocsánatkéréssel sem próbálkozik, hanem odamegy az Ő önkénteséhez, aki.. nem is önkéntes... és összességében mindent, de tényleg mindent elront.
-Te.. felfuvalkodott... pöffeszkedő... érzéketlen TUSKÓ!- csendesen kezdte, ám hangja egyre magasabb s erősebb tartományok felé kúszott, ahogy a düh egyre erősebbé vált benne, s ezzel együtt egy lépést is tesz felé, hogy megüsse. Egyszer elég lesz... Talán az helyrebillenti azt az átkozottul tévúton zakatoló agyát. A közeledő démonnő ebben a pillanatban cseppet sem érdekli, de Revans vallásos szólamaira meglepetten néz rá.
-Egyet.. bah... ez még most is itt van-mutat az új hősre, elégedetlenkedve, és bár együtt mozog velük, láthatóan jobban élvezné a különleges játékot, ha édeskettesben játszhatnának.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 44
Hozzászólások régi : 83
Korábbi szint/kredit : 1.szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2.szint - 6. kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 09 Aug. 2012, 13:05

Résztvevők: Sarah Spirit, Revans és Donald Millar

Revans ördögűzése semmit sem ért, ahogyan gondolta. Donald elindult repülve hátrafelé, eközben megemelte a tárgyakat, hogy a nő felé hajítsa őket, de azok a dobás pillanatában egyszerűen a földre estek vele együtt, mintha mi sem történt volna, mintha minden ereje elszállt volna. Ha Revans próbálkozik hasonlókkal, révén valószínűleg tudja, hogy mi a barátja képessége, neki sem sikerül, semmit sem tud tenni.
- Ez minden, amire képesek vagytok? Akkor nem is pazarlom a saját erőmet rátok– jegyezte meg a nő. – TÁMADÁS!
Adta ki a parancsot valakinek, vagy valakiknek. Pillanatokkal később meg is látszott, hogy kiknek is szólt a parancs. A közelben levő két utcasarok mögül három-három emberszerűnek kinéző démon jelent meg. Démonfarkak és szarvak különböztették meg őket attól, hogy teljesen embernek lehessen nézni őket. azok csak néhány pillanatot vártak, majd elkezdtek a hármas felé igyekezni már-már futva. Minden oldalról 1-1 démon egy adott személy felé.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Harlem utcái - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Revans Csüt. 09 Aug. 2012, 14:01

Először Sarah-hoz intézem a szavaimat.
- Én nem gondoltam - biccentek Azareus felé, ahogy követjük a mozgását és tartjuk a távaolságot a démon-nőtől, - hanem - mutatok a szárnyas asszonylényre.
Közben látom, hogy az üvegekszilánkok, amiknek meg kellett volna sebezniük az ellent, lepotyognak az aszfaltra, majd az őket mozgató társunk is.
- Ez nem jó! - gondolom magamban. - Ez nagyon nem jó! Talán valahogy semlegesíteni tudja az erőinket? Gyorsan szemügyre veszem Azareust, hogy lássam, rendben van-e. Ha kell neki segítség, akkor azon leszek, de ha magától is talpra tud állni, és harcolni, akkor felkészülök a démonokra.
Sok időm ugyanis nincs cselekedni, mert elhangzik a nő parancsa, és felbukkanak az újabb ellenfelek. A démoni alakok megindulását felénk már muszáj lereagálnom kicsit komolyabban, mint az előbbi "ördögűzés."
A futva felénk közeledő lényekre egy pillanatra ügyet sem vetek, és az egyik dobótőrt a nekik parancsoló űrnőjük feje felé dobom el. Ha az erőket semlegesíteni is tudja, a fizika törvényeit talán nem!
A maradék egyet a szemből közelítő démon szolga felé hajítom, és amint az pörögve hasítja a levegőt, máris előhúzok még kettőt.
- Már csak egy maradt ezeken kívűl - jegyzem meg gondolatban.
A támadásokat, ha közelebb érnek, egyelőre csak hárítom, védekezem. Látni akarom, hogy mennyire jók egy folyamatosan edzésben lévő harcművésszel szemben.
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Azareus Csüt. 09 Aug. 2012, 15:13

- Neked meg mi a bajod? Csak segíteni akarok. - mondom Sarahnak - Nem hiszem, hogy ketten karcolásmentesen el tudtatok volna bánni ezzel az izével.
Ez az izé az erőmet blokkolja valahogy. Hát így legalább izgalmasabb az élet. Újabb ellenfelek jönnek egy parancs után, de azért félszemmel még mindig a démonhölgyet figyelem. Revans is így tesz, jobb is, mert nem kéne hagyni meglógni, főleg ha ilyen érdekes dolgokra képes. Felemelkedem a föld felé annyival, hogy pont ne érjenek el ezek a démonok. Majd az erőmmel koncentrálva megfordítom őket, hogy ne nekünk támadjanak hanem a démonhölgyre. Telekinetikusan megadom nekik a lendületet is, hogy hatalmas erővel tudják beszakítani úrnőjük testét. Mégha az erőmmel meg is támogattam ezeket a lényeket és a démonnő megszűnteti a hatalmam felettük a lendülettől valószínűleg nem fognak tudni megállni vagy ha igen akkor már túl késő lesz.
- Ezt a Pókembertől tanultam. - mondom Revansnak - Vicces egy fickó volt.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Szomb. 11 Aug. 2012, 11:57

-Elrontottad... a tökéletes beállítást!- vonyít panaszosan Azareus kérdésére. Nem úgy tűnik, mintha különösebben érdekelné, hogy a démoni nő kiszemelte őket, ám ahogy Revans felé mutat, őt is szemügyre veszi.
-Csodaszép.. nézzétek a formákat.. az izmok játékát..-lenyűgözve mondja, majd a srácokra néz. Nem, ők nem osztják a csodálatát.. Nem művészek.. hogyan is értékelhetnék egy ilyen különleges kreatúra nagyszerűségét? Rosszallóan rázza meg a fejét.
-Mondd, mi a neved?- fordul a nőhöz, hiszen egy leendőbeli modell talán.. talán értékeli a művészetet, de elhangzanak a parancsok, és Sarah rádöbben, jobb nem odalenn ácsorogni, ha ilyen.. agresszív férfitársaság veszi körbe.
Nem vesztegeti az időt rendes vetkőzésre, egyszerűen letépi a pólóját, mit sem törődve a nyakán megjelenő vörös csíkokkal, amiket okoz vele, majd képességéhez nyúl, hogy használatba vegye a hátát díszítő absztrakt módon formált denevért utánzó szárnyakat. Megpróbál felröppenni velük, majd érdeklődő pillantást vet az új démonokra. Szíve szerint most rögtön előkapna egy vázlatfüzetet... de nincs rá idő, hiszen úgy tűnik, az új barátnak nem megy ez a repülés dolog, és ha valakit, hát őt nem szeretné megetetni a múzsáival. Kissé megerőlteti magát, de megpróbálja Revanst is a levegőbe emelni, a veszélyzóna fölé.
-Hé.. mi lenne, ha most lelépnél?- neki még nincs kedve menni. Túl expresszív a látvány.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 11 Aug. 2012, 14:10

Revans támadott, először a nő felé dobott egy dobótőrt, de az egy némileg vibráló sötétszínű erőteret húzott fel maga elé, amiről a kés lepattant. Donald ismerheti fel, hogy ez telekinetikus pajzs volt. A másik tőr a közeledő démon fejébe állt, aki el is dőlt, a másik viszont megérkezett oda Revanshoz.
Azareus első gondolata volt helyes, hogy valamilyen módon blokkolhatják a képességét. Ennek hála nem volt képes a levegőbe sem emelkedni, sem pedig arra, amit szeretett volna, így a démonok már csak centikre voltak tőle. Az egyetlen szerencséje az volt, hogy Sarah kibontotta a szárnyait és felkapta a földről. Így a démonok sem a lányt, sem pedig őt nem érték el. A démonnő felvont szemöldökkel fordult a lány felé, aki mostanra egyre több és több olyasmit mondott már, ami igencsak feltűnően nem illett oda.
- Szólíthatsz Lamashtu-nak gyermek – felelte a nő. – Úgy látom értékeled a művészetet és a szépséget. Tarts velem és meglelheted az örök szépséget – nyújtotta a kezét a lány felé.
Revans támadása miatt a háta mögött érkező démon megtorpant, de a kellemetlenebb, hogy a másik négy is őt vette célba, hála annak, hogy Sarah és Donald még a levegőben voltak.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Revans Szomb. 11 Aug. 2012, 16:32

- Ó hát ez @#*& jó! - vágom oda a fölöttem repkedő párosnak, ugyanis amíg a szöke fűrtös, meg az igen érdekesen viselkedő, de meg érdekesebb képességekkel rendelkező lány ellibbentek innen, engem a maradék dögök máris a kedvenc játékszerüknek néznek. - KÖSZI SRÁCOK!
Amig a démonúrnő a lányhoz intézi a szavait, van egy pici időm cselekedni. De mit? Talán nekem is szárnyakat kéne növesztenem.
- Ha lemásoltam a művész-lány képességeit - gondolom, - akkor nekem is kell, hogy szárnyam legyen...
Azonban ekkor egy sokkal jobb ötletem támad... egy sokkal jobb, és sokkal látványosabb.
A karjaimat kinyújtom mindkét oldal felé. A jobbat a jobb oldalamnál, a balt a balnál. Tenyerek kifelenézve, szembe az oldalról közeledő démonokkal. Ahogy kinyújtott és széttárt karokkal állok, megpróbálok arra koncentrálni, hogy egy erőteljes telekinetikus lökeshullámmal leterítsem a közeledőket minden irányból.
Bár nyilván nem tudom olyan tökéletesen használni Azareus képességeit, mint Ő maga, azért a próbálkozásom ahhoz talán elég lesz, hogy némileg hátráltassam a démonokat, amig a többiek is tudnak reagálni valamit.
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Azareus Szomb. 11 Aug. 2012, 18:49

Azt hittem, hogy ha elég távol vagyok, akkor működni fog a képességem, de nem. Szerencsére ez a fura nő gyorsabban kapcsolt, mint én és felemelt engem a támadás elől. Kicsit megijedtem, mikor letépte a pólóját, általában mikor egy nő aki mérges rám ezt teszi annak nincs jó vége. A démonnő elárulja a nevét, és úgy tűnik megtetszett neki az elborult lány, ebből talán ki is lehet hozni valamit. Revans meg lent maradt hiába akarta a lány őt is magával vinni. Gondolom nem örült ennek a kis félsikernek.
- Kitartás odalent!
Kezdek ideges lenni és akkor nem vagyok túlságosan beszámítható. Oké, nyugalom, mit tudunk? Lamashtu blokkolja a képességemet és úgy tűnik ő is telekinetikus, na most ez vagy egy véletlen és csak azt csinálja, hogy amikor én próbálok repülni, ő az erejével lenyom és ettől úgy érzem, hogy nem működik a képességem, vagy ami sokkal jobb magyarázat, hogy valahogy az enyémet szívja el, amivel megmagyarázható, hogy miért tűnt el a pajzsom. Oké ebben az esetben csak ki kell találnom a gyengepontomat, semmi különös. Telepatikus üzenetet küldök a fura lánynak, ha tudok:
~ Helló, telepatikusan szólok hozzád. Tudom, hogy nem nyújtottam a legjobb benyomást, de a jó fiúk közé tartozom. Elszívta a telekinetikus erőmet, ami azt jelenti, hogy elég nagy bajban vagyunk. Az egyetlen ötletem, hogy elfogadd az ajánlatát, jól megmarkolod a kezét és lefogod, én meg odamegyek és addig püfölöm amíg mozog. Mit szólsz? ~

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Szomb. 11 Aug. 2012, 20:28

-Hé... várj csak! Nem téged akartalak!-ezzel Sarah kevéssé elegánsan lepottyantja Azareust a földre, és Revans felé repül, hogy őt húzza ki a kutyaszorítóból. Revans, mint önkéntes-szerű alak megérdemli, hogy egy kis egérutat szerezzen neki, ráadásul eddig inkább érdekes volt, mint lehangoló.. a másik meg egyszerűen idegesítő.
-Szóval.. nem akarsz lelépni innen? -ismétli meg a kérdést, ezúttal Revans pajtásnak. Nincs túl jó kedve amiért elvétette a célt, de arra még kész, hogy letegye őt egy kicsit távolabb a démonkáktól, ha arra vágyik.
-Lamashtu, he?- tekint a nőre, majd elvigyorodik a művészet értékelése dologra
-Arra mérget vehetsz!-a vigyor szinte véget is ér ezzel, Sarah összerezzen, mintha áram ütne belé, és ha Revans eddig ki is talált volna valami vágyott úticélt, ahová elrepítheti, Azareus elmebeli üzenete olyannyira meglepte, hogy egy pillanatra koncentrációját veszti, és a földre bucskázik, hogy aztán mormogva keljen fel, és porolja le magát. Csap még két idegeset a szárnyával, és egy éles pillantást vet a fickóra, majd megindul a démonnő felé.
-Mi lenne szerinted az örök szépség? -őszintén érdeklődik, de nem nyújt kezet neki, sőt, kisebb távolságot tartva áll meg. Az élet a Báró mellett némi óvatosságra tanította. Meg türelemre.
-Mert ha ez-int körbe, a démonokra, a városra... mindenre
-Akkor egészen kedvemre való.. de nem az örök szépség. Nincs örök szépség.-még mindig vidáman mosolyog
-Az viszont érdekelne, hogyan... miért vagytok most itt. Hogy lehet, hogy két valóság ily módon találkozzon-úgy tűnt számára, hogy a démonnő közlékeny hangulatban van, akkor meg már érdemes kicsit tanulni is. Talán kezébe adja a kulcsot ahhoz, hogy ő is valóságokat teremthessen.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 12 Aug. 2012, 11:16

Sarah egyszerűen elejtette Donaldot, aki úgy három méter magasból esett le a földre. Csak egy-két kisebb zúzódása lett ennek hála, de egyébként teljesen jól van. Revans felkészült, hogy lecsapja a démonokat, de azok egyszerre egy emberként vetették rá magukat a férfira, mikor a telekinetikus lökés nem jött össze. A férfi testébe fájdalom hasított, ahogyan a démonok belekarmoltak és haraptak, a karjaiba, lábaiba és a hátába is. a szerencséje az volt, hogy Sarah jelent meg ott és emelte fel a vérző harcművészt.
Ám ekkor jött Donald telepatikus üzenete és a levegőben levő páros is a földre került. A nő ekkor intett, a démonok pedig nem támadtak újra, pedig a vér ízére már igencsak felhergelődtek. A nő elmosolyodott.
- Részben, de te is szépség vagy és az örök maradhat, ahogyan az enyém is lassan kétezer éve már – mondta. – Tarts velem és megosztok veled mindent, mire kíváncsi vagy. Férfiakra nincs szükségünk – tette még hozzá anélkül, hogy a párosra nézett volna. – Annyi lehetőség van benned, és olyan sokat tanulhatsz még.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Revans Vas. 12 Aug. 2012, 16:36

A démonok harapásai és karmolásai még sajognak, amikor a megmentésem után, Sarah ismét a föld nyugodt, szilárd talajára tesz minket... bár kicsit keményen landolunk, de legalább ettől nem tört, vagy ficamodott ki semmim sem. Az erőteres trükk nem jött be. A testemet sebek borítják és vérzem. Megnézem a sebeket, hogy melyik lehet közülük komolyabb. Remélem egyik sem, és folytatni tudom a harcot, mert egyre jobban idegesít ez a nő! Csak valami más kell, mint amivel az előbb próbálkoztam.
Ha ennek vége, meg kell kérdeznem Azareust, hogy mit, hogyan csinál, mert ez siralmas volt... Pedig legalább egy picit hátráltatnia kellett volna őket!
- Basszus! - csap belém a felismerés. - Nem velem volt talán a baj! A démonnő talán az én képességeimet is blokkolja, ahogy Azareusét - a gondolataim eszembe is juttatják, hogy akartam valamit mondani neki.
- Szerintem ez a szuka valahogy ellopta a képességed! - mondom a másik férfinak, a távolságnak megfelelően választva meg a hangerőt. - Nem egyszerűen lemásolta, elvette úgy, ahogy van.
A szárnyas nő - nem az amelyik velünk van - visszahívott démonait gyilkos pillantásokkal kísérem, a sebekért még meg akarok fizetni nekik!
Hallgatom Sarah és a démon beszélgetését, sőt bele is szólok:
- Ne higyj neki, Sarah! A szépség pont azért szép mert benne van az elmúlás! Azért értekljük, hogy szép, mert tudjuk, hogy nem lesz örökké az! Ez a valami itt - biccentek a démonnő felé, - nem szép, csupán mutatós, legbelűl üres! De az igazi szépség soha nem is volt meg benne!
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Azareus Vas. 12 Aug. 2012, 17:02

Gyorsan megörültem, hogy felkapott a levegőbe, de aztán a biztonság érzetemet mintha elvágták volna ledobott a magasból. A hirtelen zuhanást nem tudta felfogni az agyam és képtelen voltam védekezni, ezért lesz egy két zúzódásom a térdemen és a kezemen. Ránézek a sebekre, és meglepődök milyen rég történt már velem ilyen. Revansék s leszállnak miközben hallgatják a démonnő rejtélyes ajánlatát. Nem nagyon megy bele a részletekbe ezért kicsit gyanús is, hogy mit akar a lánytól. Majd egy kisebb vita alakul ki, aminek Sarah van a közepén. Egyik sarokban Lamashtu a telekinetikus démon, aki megmutatná a szépséget a lánynak, a másik sarokban pedig Revans, aki figyelmezteti a lányt, hogy ez a démon kívül szép ugyan, de belül üres.
- Nos, el se hiszem, hogy most tényleg erről beszélünk, másodpercekkel azután, hogy meg akartuk egymást ölni. De ha hozzászólhatnék a témához Revanssal értek egyet. Én sose értékeltem a festményeket, a rajzokat, sose érdekelt milyen színű ruhát veszek fel vagy, hogy milyen koszos és szürke egy utca. Viszont, amikor először megláttam a felnőtt kislányomat az volt a legszebb dolog, amit eddigi életemben láttam és soha semmi nem fogja tőlem ezt elvenni. Ha vele mész - mondom a lánynak - akkor lehet, hogy megmutatja neked a világ legszebb dolgait, de átélni sose fogod őket.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Vas. 12 Aug. 2012, 21:28

A férfiak... túl hangosak voltak. Túl esztelenek és törtetők. Még Revans is.. pedig neki.. meg akarta adni a lehetőséget a menekülésre, s megtette volna még most is. De a csata megszakadt. A kis démonok megtorpantak, a Sötétség Hölgye pedig őrá figyelt.. Csak a férfiak.. csak ők voltak képesek tönkre tenni egy igen ízes, különös pillanatot. Sarah nagyot sóhajtott.
-Mégis.. mit tudsz te a szépségről? Füstöske.. -szólt Azareushoz
-gyűjtsd a különös pillanataid.. töltsd meg az életed velük, ha úgy akarod.. úgyis vak vagy azokra a dolgokra, amik átformálhatják a világokat... -és ezzel a másik férfihez fordult, s egy pillanatra gyengéden elmosolyodott. Ez a férfi értett.. sok dolgot értett.
-Azt hiszem, egy utolsó.. gyengeség még belefér- használta a szavakat, melyek a démonnő szavai ihlettek
-Vigyázz a gyerekekre. Ők a jövőd. -és ezzel a Sötét Hölgyhöz fordult, neki szentelve a figyelmét.
A démonból másfajta erő áradt, mint a Báróból.. de azzal ellentétben ezt nem igen tudta meghatározni. Nem képessége tette lehetővé hogy érzékelje ezt, hanem a finom benyomásokként érzékelt érzetek, melyeket a művészet csiszolt.
Ez a nő.. ez nem volt olyan könnyű fogás. Talán épp azért, mert nő volt. Szavai hallatán azonban Sarah elmosolyodott és bátran lépett közelebb. Egészen közel. Keze kedveskedőn simított végig a démon kezén.
-Lamashtu.. kedvesem. Túl sokat adsz a szépségedre. És túl sokat aggódsz az örök dolgokért. Nekünk... valóban nincs szükségünk férfiakra... De magunkon kívül másra sem-tekintete a démonéba fúródott.
-Kedvesem... Lamashtu. Mi rengeteget tanulhatunk egymástól- dorombolta. Ez a nő.. megadhatta neki a vágyott tudást. Várt már.. régen várt valami hasonló lehetőségre, és most nem szalaszthatta el.. de nem volt esztelen, hogy anélkül induljon e különös kalandra, hogy ne szerezze meg a démont magának.. Épp elég volt, hogy a Báró becsapta. Így most akarta őt. Elszántan akarta, ahogyan arra is készen állt, hogy elveszítse.
-Mutasd meg amit ismersz.. és én megmutatom azt a valóságot, amit én ismerek. Megmutatom neked a szabadságom Lamashtu... és ez... még erősebbé fog tenni téged. Légy az enyém Lamashtu. -fogta meg egy pillanatra a karját, hogy ezzel nyomatékot adjon a szavainak, majd elengedte őt és várt. Figyelte, hogy a démon gondolatai kiülnek-e az arcára. Figyelte, hogy meghozza-e a döntést, amire vár.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Aug. 2012, 11:08

A démonnő nem figyelt a két férfira, csak Sarah-ra, főleg, amikor az már teljesen közel ért hozzá. A nő arcára mosoly ült ki a lány szavaira.
- Valóban sokat tanulhatunk egymástól – felelte a nő.
Ezzel, ahogyan Sarah a nőhöz ért, azok egy villanás következtében tűntek el magára hagyva a két férfit. A démonok már-már támadtak volna, amikor egy kacagást lehetett a közeli sötét sikátor felől hallani. A démonok arcára kiült a rémület és vinnyogva futottak el.
- Hát, lehet, hogy kéne tanulnom Dormammu-tól, hogy milyen reklámmal adjam el magam és akkor nem pártolnának el tőlem – morfondírozott a hang. – Ah, ti még itt vagytok! Vissza akartok vágni a mezopotámiai libának ezért az előbbi csúnya lebőgésért?

Résztvevő: Sarah Spirit
Sarah a villanást érzékelte, majd egy kis hányinger és rosszullét hála a teleportálásnak. Egy ház belső kertjében, udvarában voltak, a fák és virágok még megvoltak, a fűben pedig Sarah csontokat láthatott meg, gyermek, egészen pontosan csecsemőcsontokat. Némelyeken még fognyom is volt, valaki megette azokat a gyermekeket.
- Ha évezredeket éltél volna úgy gyermek, mint én – mondta. – Te magad is adnál a szépségedre. Járatos vagy a mezopotámiai mitológiában? – kérdezte őszintén.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Azareus Hétf. 13 Aug. 2012, 13:26

Mintha a levegőnek beszélnék szavaim átsuhannak a lány fején és újabb rossz benyomást teszek. Azt hiszem ennél mélyebbre már nem nagyon kerülhet a kapcsolatunk egy nap alatt. Aztán mintha ott se lennénk kezet nyújtanak egymásnak és el is tűnnek, mint a kámfor. Minket pedig egyedül hagyva a maradék démonnal.
- Az ember azt gondolja, hogyha már egyszer vezette a SHIELD-et, a Bosszú Angyalait és az X-ment akkor van egy kis szava beleszólni a dolgokba, de nem. Így segítsen az ember... - panaszkodok Revansnak. Egy távoli hang szólal meg egy közeli sikátor felől, elég hátborzongató, de úgy tűnik a démonoknak még jobban. A hang a bosszú lehetőségével kecsegtet.
- Attól függ. - mondom a hangnak - A lány veszélyben van?

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Hétf. 13 Aug. 2012, 14:23

Valami hirtelen. Valami új. Sarah a saját vérének dobolását érzi a fülében és az egész testét elönti valami különös extázis. Ajka vigyorra húzódik, s már meg is érkeznek. Mit sem törődik a rosszulléttel, épp csak a kezét emeli a szája elé, s két támolygó, gyomorkavaró lépés után végre egyenesen áll. Ez az egész.. szédítőbb volt, mint a repülés. De talán.. túlságosan látszik rajta az élvezet... innentől vigyáznia kell. Jól játszania, ha akarja ezt a nőt, és a tudását. Törékeny kapcsolat az, ami köztük van. De ha a kölyöknek sikerült...
-Ez..-nevetgél magában.
-Elég gyors módja az utazásnak. De.. hol vagyunk?-Csontok... mégsem olyan pokol, amiről a Báró mesélt. A nő otthona lenne? Érdeklődve néz körül, s döbben rá, hogy gyermeki csontokat lát. Tekintete megakad rajtuk egy pillanatra, majd a nőre siklik. Sarah arca nyugodt. Próbatétel lenne? Gyermekek említésével búcsúzott, s most törékeny kisdedek maradványait látja? Milyen.. kiszámítható. Milyen fantáziátlan.
Sarah nem omlott össze miattuk. A kicsik már rég egy más valóságra ébredtek. Szenvedtek előtte? Meglehet.. De. Ez nem az a pillanat volt, mikor már megtörtént eseményekkel kellett foglalkoznia. Ridegen fogadta be a képet, ahogy az egyik kisebb csontkupachoz sétált, s ráhelyezte a lábát, majd épp oly ridegen oszlatta el, egyetlen erőteljes mozdulattal összeroppantva azt.
-Évezredek.. szép kor.. valóban, főként ha nem terhel az öregség. De vajon felér-e azzal, ha számtalan életet megélhet az ember a számtalan valóságban? -néz újra a démonra, majd enyhe biccentéssel válaszol.
-Annyira, amennyire a művészetekhez kellett. Annyira, amennyire járatos lehet az, aki nem élt abban a korban.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Revans Hétf. 13 Aug. 2012, 18:30

Sarah még intézett hozzám pár kedves szót, talán valami halvány mosolyfélét is láttam az arcán, és közben nem tudtam elhessegetni a gondolatot, hogy mennyire szép. A nő szép volt, és amit ez után tett rosszabb volt, mint egy hidegzuhany!
A démonok oldalára állt. Vajon létezhet olyan erős tudásvágy, lehet-e a tökéletességet, a művészi kiteljesedés oly' nagyon akarni, hogy eldobjunk mindent, és csak az számítson?
Ezek szerint igen! Ezek szerint képes valaki még saját emberségét is eldobni azért, hogy tökéleteset alkothasson... talán ez az igazi művész ismérve: tökéleteset alkotni bármi áron!
A magamba fordulásból az újabb nem várt idegen hangja, majd kacaja, és a kacajra szétrebbenő démon-horda zökkent ki.
- Nem akarok visszavágni senkinek! Haza akarok menni, ellátni a sebeimet, aztán egy sört és még egyet... meg még egyet... ki tart velem? - mondanám, de a bosszúvágy, és a büszkeségemen esett csorba nem engedi, hogy tétlenül üljek. Így hagyom először Azareust válaszolni, majd némi gondolkodás után én is megszólalok.
- Nem - felelem végül. - nem akarok visszavágni! Ki akarom taposni a belét ezekért! - mutatok a sebhelyek egyikére.
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Aug. 2012, 12:12

Résztvevők: Revans és Donald Millar
A hang tulajdonosa az árnyakban felkacagott Donald utolsó kérdésén.
- A veszély relatív – mondta. – Ti is lehettek veszélyben, én is lehetek, vagy egyikünk sem, vagy mind a ketten. Tulajdonképpen ezen még nem gondolkodtam, de azok még nem jöttek, így addig nincs is túl nagy jelentősége. Ki tudja, hogy milyen veszélyben van? – kérdezte. – Számomra az, ha megölik már megint egy lélekkel kevesebb, mert Dormammu elhalássza előlem. Lassan csődbe megyek, vagy mehetek nyugdíjba. Milyen lehet, ha a sátán nyugdíjba megy?
Az alak lassan kiért az utcára egy pohár bort kortyolgatva.
Harlem utcái - Page 7 406px-Mephisto
- Mindig jó régi jó ismerősökkel találkozni Donald Millar – vigyorgott az érintettre. – Még emlékszem az időre, amit nálunk töltöttél tévedésből. A könyvtár, a kínzások és ehhez hasonlók. Ha még van kedved visszatérni hozzánk, örömmel látunk, úgyis kezdek kifogyni a visszatérő vendégekből.
Ekkor nézett Revansra.
- Ez a jó hozzáállás! – mondta elégedetten. – De ahhoz, hogy legyőzzétek ész is kell, nem csak erő. Ugye nem fogok csalódni?

Harlem utcái - Page 7 00120

- Nem messze – mondta. – Még mindig Harlemben, csak egy kicsit másol, a negyed másik végében.
Sarah hamar rájöhet, hogy a csontok nem próbatétel, a nő nem foglalkozik azzal, hogy miként reagál a lány a csontokra. A csontok könnyedén törtek össze a lány lábai alatt, a démon pedig csak a kérdésre nézett Sarah-ra.
- Szerinted megéri? – kérdezte. – Ha ismerős valamelyest, emlékszel a mezopotámiai Lilithre? A démonra, akitől az anyák rettegtek, mert a gyermeküket a mellükről lopta le és velük táplálkozott… olyan rég volt….
Ha Sarah körbenéz a ház teljesen kihalt a falakon is vér a lakások ablakai betörve, sok minden eldobálva, mintha az emberek innen szó szerint kimenekültek volna. A lépcsőház kijárata egyébként látszik, nem is volt olyan messze a párostól.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Azareus Kedd 14 Aug. 2012, 12:38

A kérdésem csak még több kérdést vetett fel, már bánom, hogy feltettem. Revans úgy tűnk megérezte a vérszagot és ettől kezdve nem tudja elengedni a prédát. Remélem azért, ha kell tud majd tisztán gondolkodni. A hang tulajdonosától megtudjuk, hogy ő és Dormammu egyfajta konkurensek, amikor előrelép és meglátjuk az alakot minden tisztázódik. A Sátán maga próbál segíteni nekünk. Milyen kegyes. Vicces, hogy a kisebbik rossz amivel most dolgunk lehet az maga a Sátán.
Csípős megjegyzésére összeszorul a fogam.
- Igen, nos, azért még majd számolunk egyszer. - jelentem ki, kicsit fenyegető hangon, ami teljesen természetesen jött belőlem. Az a szó szerint örökkévalóságig tartó szenvedés, amit ki kellett állnom, a kutyák ahogy téptek, nem bírom a gondolatát sem elviselni.
- Mit javasolsz? - kérdezem tőle - Már megpróbáltunk egy pár dolgot és nem működött, aztán lelépett. - vázolom a Sátánnak a szituációt.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Spirit Kedd 14 Aug. 2012, 21:17

-Szóval még itt- biccentett. Nem mintha erre számított volna. De mégis akkor mire? Ó igen.. valami látványos erőfitogtatásra. A Bárótól azt kapta volna. De ez a csaj nem volt olyan felvágós.. így nehezebben megfejthető, de épp ezáltal sokkal érdekesebb volt. Sarah gondolatban még gratulált is neki, amiért sikerült ilyen egyszerű módon meglepnie.
-Erő kell hozzá, mert nem egyszerű. Fel kell állni, megtenni újra azt a pár lépést, amit talán már átéltél, de az ébredés.. a felismerés és az új valóság megismerésének extázisa... Nos.. az leírhatatlan- kissé talán e sokáig mereng az emlékeken. Igen, ez lehet a magyarázata annak, hogy saját élményeiről mesél, és még csak nem is játszik. Ő beleszeretett a teremtésbe, abban a pillanatban, mikor először fogott ecsetet, de már régen többet akart puszta élettelen vásznaknál.
-Lilith...- tér vissza a beszélgetéshez. A név.. először a héber mitológiából rémlett fel neki, majd rádöbbent, nem, annál korábbról is ismeri..
-Baglyokkal ábrázolt szárnyas istennő... Te voltál?- Nem volt kétsége felőle, mégis ahogy e siralmas díszletek közt látta őt fényében... rajzolnia kellett.
Tollat és egy kisméretű vázlatfüzetet vett elő kapkodó mozdulatokkal, és skiccelni kezdett. A toll feketéje nem volt elég fekete. A szögletes vonalak, amiket a vágott éle húzott, nem adhatták vissza igazán.. mégis.. most rajzolnia kellett. Szükség volt az emlékre a csodáról. Aztán amilyen hirtelen hozzálátott, olyan hirtelen állt meg a keze egy mozdulat közben.
-Nem.. ez így nem jó.. Nem méltó... -mondta magának csendesen. Így nem tudta megragadni az igazi lényegét. A gyermekeket megízlelő... de szenvedő nyomorékokat mégsem hátrahagyó rettegett teremtményt.
Sarah Spirit
Sarah Spirit
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Revans Kedd 14 Aug. 2012, 21:18

Ettől az egész naptól lassan kezd olyen érzésem támadni, mintha egy roppant szürreális álomba kerültem volna! Máskülönben mi a francot keresne itt a SÁTÁN? Márpedig Ő maga lép elő a sötétből, egy borospohárral a kezében, és olyan fejjel, mintha Jim Carrey legújabb szerepét látnánk csupán, fülig érő, fogpasztareklámba illő mosollyal. Nem képzeltem el még sohasem a Sötétség Urát, de ha elképzeltem volna, biztos nem ilyen lett volna.
Az ördög, amit még mindig nem akarok elhinni, köszönti Azareust, mintha régi ismerősök lennének. Azt, hogy nem barátok, Donald reakciójából és válaszából egyrélteműnek tekintem. Rövid kis "pengeváltásuk" után elmondja, amit eddig is tudtunk: puszta erővel nem lehet legyőzni Lamashtut.
- Hála... ISTENNEK - gondolom, és közben lopva szétnézek, nem-e bukkan fel Ő is valahonnan, hogy teljesn legyen a lidércnyomás. - legalább Azareusnak több esze van, és nem olyan nyilvánvaló dolgot mondd, amit mi is látunk.
- Inkább azt meséld el, hogy mi volt az, amivel ellopta Donald képességét - mondom a, még mindig nem akarom elhinni, hogy itt van, Sátánnak. - Lehet, hogy jobb lett volna a sört választani? - teszem hozzá gondolatban.
Revans
Revans
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 15 Aug. 2012, 11:16

Résztvevők: Revans és Donald Millar
- A Sátán az olyan… még úgysem találkoztunk, had mutatkozzam be, Mephisto vagyok! – vigyorgott tovább a két férfi felé.
Felvonta a szemöldökét, majd a kiürült borospoharat hajította el a háta mögé, ahol az végül széttört.
- Javasolni? – kérdezte. – Remélem tisztában vagy vele, hogy mennyi univerzális szabályt és hasonlókat szegek meg amiatt, hogy itt vagyok. Az ostoba tollasok még engem is megállíthatnak… de végül is kit érdekel? Jelenleg semmi vagyok a tűzfejűhöz képest. A javaslatom, hogy öljétek meg!
Mondta azt, aminél még az is többet ért volna, ha nem szólal meg. Felsóhajtott Revans okfejtésén és széttárta a karjait.
- Ezt kértem, hogy ne okozzatok csalódást. Kedves Mr. Millar tudja használni a képességét, ahogyan ön is az övét, ha próbálja. A mi ex-SHIELD, ex-Angyal és ex-X-men vezetőnk már rájött, hogy miért nem tudta használni a képességét. Azt hiszem itt az ideje, hogy megossza a tudatlan barátunkkal is. Ha mégsem menne, tudok tippeket adni, halálosan biztosak – vigyorodott el végül ismét.

Harlem utcái - Page 7 00120

A nő bólintott Sarah találgatására.
- Noha egészen pontosan szőrös testtel, oroszlán fejjel, szamár fogakkal és fülekkel, hosszú ujjakkal és a körmökkel, illetve madár lábakkal és karmokkal ábrázoltak annak idején a mezopotámiai időkben.
Lamashtu a fejével felfelé nézett és egy pontba meredt el, nem valószínű, hogy a rajzolás miatt, csak elmerengett a tekintetéből ezt lehetett sejtetni.
- Régen volt, azok az idők mások voltak, mint manapság, de egyvalami nem változik a halandók babonásak. Az elmúlt kétezer évben lehetősem sem volt figyelni azt, hogy mi történik ezen világban, de most újra itt vagyok és olyan sok a munka, olyan sok az újdonság. Segíts, hogy megérthessem ezt az új világot. Mondj el mindent, hogy miben változott a régi korokhoz képest.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Azareus Szer. 15 Aug. 2012, 14:44

Az alak bemutatkozik Mephisto néven, igen ez a név ismerős, többet emlegették mikor ott voltam. Úgy viselkedik mintha szívességet tenne nekünk, de eddig semmilyen felhasználható információt nem adott eddig, csak sérteget és hülyének néz. Viszont okkal van itt, és nem csak azért, hogy minket lenézzen. Ha ennyi szabályt megszegett, akkor biztos fontosabb, mint aminek beállítja, és kellünk neki. Majd amikor Revansnak válaszol azt mondja, hogy én már tudom miért nem tudjuk használni a képességem.
- Nem. - javítom ki Mephisto-t - Az túlzás, hogy tudom, hogy miért nem működik a képességünk, de vannak ötleteim. - Revanshoz fordulok. - A legegyértelműbb, hogy elszívta az erőnket, mert folyamatosan gyengült, majd teljesen elmúlt a képességem. - Újra Mephisto-hoz fordulok. - De most ezzel nem vagyunk sokkal előrébb. Elszívja, a távolság sem számít, kipróbáltam. Talán, ha ellene fordítanánk a saját fegyverét, Revans, te csak mutáns képességeket tudsz elszívni? - Gondolkodok hangosan.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.