Wundagore
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Apokalipszis kora / Age of Apocalypse :: Helyszínek
3 / 4 oldal • Megosztás
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Wundagore
Ahogy a riasztó megszólal a magnato már bele is lendül a parancs osztásba kezdett nagyon zavarni, hogy ennyire vakon bizalmat szavaz nekik. így úgy véltem ideje erre felhívni az ő figyelmét is.
- Mi a garancia arra, hogy igazat mondanak? Ha a jövőből is jöttek és látták, hogy ott mi történt mi a garancia arra, hogy nem ők okozták ezt a vissza térésükkel?! Ha igazam van akkor amit most ők csinálnak az csak egy idő paradoxon! Pont ez fogja a végünket okozni.
- Ahhoz, hogy ismerjék a jövőt az univerzum összes atomjának pontos helyzetét ismernünk kell egy azon időben ... tisztelet a kivételnek akiben megvan ez a képesség de kötve hiszem, hogy ők lennének azok.
- De ha már vissza jöttek az időben arról ne is beszéljünk, hogy ez hány fizikai törvényt rúgott fel. A tudomány jelenlegi állása szerint ez IDŐPARADOXONHOZ VEZET!
Mondom már kissé idegesen.
- Mi a garancia arra, hogy igazat mondanak? Ha a jövőből is jöttek és látták, hogy ott mi történt mi a garancia arra, hogy nem ők okozták ezt a vissza térésükkel?! Ha igazam van akkor amit most ők csinálnak az csak egy idő paradoxon! Pont ez fogja a végünket okozni.
- Ahhoz, hogy ismerjék a jövőt az univerzum összes atomjának pontos helyzetét ismernünk kell egy azon időben ... tisztelet a kivételnek akiben megvan ez a képesség de kötve hiszem, hogy ők lennének azok.
- De ha már vissza jöttek az időben arról ne is beszéljünk, hogy ez hány fizikai törvényt rúgott fel. A tudomány jelenlegi állása szerint ez IDŐPARADOXONHOZ VEZET!
Mondom már kissé idegesen.
A punk azt mondja, a jövőbeli világban hamarabb megjelennek a mutáns képességek. Na, akkor ennek se volt valami jó gyerekkora. Nem mintha én emlékeznék a sajátomra... Mindenesetre ez a fickó eléggé kilóg a többi közül, rajta fogom tartani az érzékeimet.
A szőke kölyök nem válaszolt, ezért még egyszer felteszem a kérdést, most már az óriásnak címezve:
- Szóval mi ez a "Holocaust műve", pubi? Ne sunnyogjatok!
Hoppá, bekapcsolt a riasztó! Magi intésére megjelenik egy katonákkal őrzött atomtelep képe. Egy óriási hajó támadja. Szép nagy darab, Apokalipszis nem aprózza el. Az őrség hamarosan fel lesz számolva, ahogy elnézem. Az öreg vödörfej kettéosztja a csapatot. A lánya és a gyengélkedő Vadóc itt maradnak, mi pedig megyünk és odasózunk. A "kis Magi" villámgyorsan eltűnik, biztos már a gépnél van. Én is elindulok, megyek a vöröske mögött és közben megállapítom, hogy hátulról is eléggé rendben van.
A csajok után most a jéggyereknél csapja ki a helyzet a biztosítékot. Hagyom, hogy Magi lerendezze, az ő diákja. Most meg kell akadályoznunk, hogy az atomtelepet megszerezze az az őrült. Ha mégis csaltak az érzékeim (amit kétlek) és az óriás csapata akarja elfoglalni a bázist vagy valami hasonló terv esetén megízlelhetik az adamantium karmaimat. Nem lesz itt időparadoxon...
A gépen természetesen Jean mellé ülök és így szólok hozzá:
- Vöröske, becsatolod az övemet?
Körbeszaglászok és fülelek, figyelem a csapatot és a gépet. Az óriásnak még ennyit mondok:
- Pubi, neveket és képességeket pontosan! És hova lett az ücsörgő szőke gyerek?
A telepata már elmondta, az óriás erős, a sárkány biztos repül, de jó, ha tudjuk, mire képesek még.
A szőke kölyök nem válaszolt, ezért még egyszer felteszem a kérdést, most már az óriásnak címezve:
- Szóval mi ez a "Holocaust műve", pubi? Ne sunnyogjatok!
Hoppá, bekapcsolt a riasztó! Magi intésére megjelenik egy katonákkal őrzött atomtelep képe. Egy óriási hajó támadja. Szép nagy darab, Apokalipszis nem aprózza el. Az őrség hamarosan fel lesz számolva, ahogy elnézem. Az öreg vödörfej kettéosztja a csapatot. A lánya és a gyengélkedő Vadóc itt maradnak, mi pedig megyünk és odasózunk. A "kis Magi" villámgyorsan eltűnik, biztos már a gépnél van. Én is elindulok, megyek a vöröske mögött és közben megállapítom, hogy hátulról is eléggé rendben van.
A csajok után most a jéggyereknél csapja ki a helyzet a biztosítékot. Hagyom, hogy Magi lerendezze, az ő diákja. Most meg kell akadályoznunk, hogy az atomtelepet megszerezze az az őrült. Ha mégis csaltak az érzékeim (amit kétlek) és az óriás csapata akarja elfoglalni a bázist vagy valami hasonló terv esetén megízlelhetik az adamantium karmaimat. Nem lesz itt időparadoxon...
A gépen természetesen Jean mellé ülök és így szólok hozzá:
- Vöröske, becsatolod az övemet?
Körbeszaglászok és fülelek, figyelem a csapatot és a gépet. Az óriásnak még ennyit mondok:
- Pubi, neveket és képességeket pontosan! És hova lett az ücsörgő szőke gyerek?
A telepata már elmondta, az óriás erős, a sárkány biztos repül, de jó, ha tudjuk, mire képesek még.
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin
Kree jövő:
Dr. Zield Jones
Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
Kellemes meglepetésként, ér hogy Magneto egyből bizalmat szavaz nekem, és a fal eltüntetése után, az ötletemet meg osztja a másik csapattal. Azt hiszem, hogy a másik csapat vezére az önként jelentkező. Ahogy el indulok, a kezemről le veszem a kesztyüt, és amint oda érek, fél térdre ereszkedik, és így meg tudom érinteni az arcát. Közben, hagyom hogy Jean rám kapcsolódjon, és a többieknek közvetitse azt amit én is látok. Ami, tömören fogalmazva, halál, félelem, és a többi. Csukot szemmel nézem végig, azt a sok bórzalmat, amit neki kellet át élnie, és ettől a látványtól kicsit depis leszek. Az emlékek áradása abba marad, és valahogy a földre kerülök, de már a saját csapatom közelében. Mikor, magamhoz térek, már a többiek el hagyták a helységet, de azért még Magneto ki jelenti, hogy mivel még nem vagyok ki képezve, ezért én is maradok. Nagyon nem is mondok semmit, és nem is áll szándékomban vitába szálni az igazgatóval. A kesztyümet, vissza húzom, és meg probálok fel állni, mikor is Wanda mondja hogy mi is menjünk. Amint, fel állok, érzem hogy mindjárt el esek, de szerencsére Wanda még, idejében el kap, és fel kisér a konyhába, ahol le is ülök, aztán kapom is a pohár vízet. Wanda, elöszőr a szöke sráctól kérdez valamit, amire vállaszól is, majd nekem tesz fel egy másikat.
- I... igen, minden rendben, köszönöm. - Válaszólok a kérdésre. Eléggé fura volt azt a lehetséges jövöt látni, és a saját sír kövemet is. Bár, a látvány le hangoló volt, most azért jóbb a közérzetem sokkal.
- I... igen, minden rendben, köszönöm. - Válaszólok a kérdésre. Eléggé fura volt azt a lehetséges jövöt látni, és a saját sír kövemet is. Bár, a látvány le hangoló volt, most azért jóbb a közérzetem sokkal.
- Hozzászólások száma : 592
Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:
Az események kezdenek felgyorsulni. A múltbeli X-Men hitetlenkedik egy sort. Svarog sem érti ezt az időparadoxonos dolgot, de mintha olyat hallott volna, hogy az ő időutazásuk nem vezethet ilyenhez. Mármint ahhoz igen, hogy ők ebben a formában soha nem fognak létezni.
- Nem lesz semmilyen időparadoxon - mondja Jégembernek. - Ha csak azt nem nevezzük időparadoxonnak, hogy az idővonal idomulni fog a megváltozott eseményekhez. Az ok kitörlödik, a visszajövetelünk is kitörlődik végül mi is kitörlödünk. Ha az eligazításon jól vettem ki.
Megérkeznek a Blackbirdhöz. Svarog végignézz rajta, majd a többiek felé fordul.
- Az életre kelt történelem. - Hellstromra nézett. - Nem férek be a gépbe, én majd elterelem a hajó ágyúit, míg ti támadtok.
- Nem lesz semmilyen időparadoxon - mondja Jégembernek. - Ha csak azt nem nevezzük időparadoxonnak, hogy az idővonal idomulni fog a megváltozott eseményekhez. Az ok kitörlödik, a visszajövetelünk is kitörlődik végül mi is kitörlödünk. Ha az eligazításon jól vettem ki.
Megérkeznek a Blackbirdhöz. Svarog végignézz rajta, majd a többiek felé fordul.
- Az életre kelt történelem. - Hellstromra nézett. - Nem férek be a gépbe, én majd elterelem a hajó ágyúit, míg ti támadtok.
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric - Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog- Bannolt
- Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Repülőn:
A gép elkezd felemelkedni.
- Robert nyugodj meg. A dühödet hagyd meg az ellenségnek.
Hellstrom némán pillantott ki és türelmetlenül várta mi fog történni. A repülő a levegőben felgyorsult és egy hangrobbanással távozott a hegyről. A távolban egy szőke fiú mosolyogva nézte a gépet.
Wundagore:
A három felnőtt beszélgetni kezdett miközben kint a gyerekek játszottak tovább.
Keleti parti katonai bázis:
A bázis fölé emelkedik egy hatalmas anyahajó méretű gépezet. A celestal technológia monitorjain hieroglifákban jelenek meg az információk. Egy gombot nyom le a hatalmas szürke bőrű kéz. Előre hajol és az ajkait kinyitja, amiken végig egy kék csík van.
- Megérkeztünk. Eljött az idő.
A rosszak ide írjanak:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1998-keleti-parti-katonai-bazis#31595
A gép elkezd felemelkedni.
- Robert nyugodj meg. A dühödet hagyd meg az ellenségnek.
Hellstrom némán pillantott ki és türelmetlenül várta mi fog történni. A repülő a levegőben felgyorsult és egy hangrobbanással távozott a hegyről. A távolban egy szőke fiú mosolyogva nézte a gépet.
Wundagore:
A három felnőtt beszélgetni kezdett miközben kint a gyerekek játszottak tovább.
Keleti parti katonai bázis:
A bázis fölé emelkedik egy hatalmas anyahajó méretű gépezet. A celestal technológia monitorjain hieroglifákban jelenek meg az információk. Egy gombot nyom le a hatalmas szürke bőrű kéz. Előre hajol és az ajkait kinyitja, amiken végig egy kék csík van.
- Megérkeztünk. Eljött az idő.
A rosszak ide írjanak:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1998-keleti-parti-katonai-bazis#31595
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
A sárkány mellettünk repül, mert nem fért be a gépbe. Pedig jó kis masina ez, jól gyorsul. Amit mond, az logikusnak tűnik, de Magi is csitítja a jéggyereket, ha Robertnek ez kevés lenne. Ideje lehűtenie magát, ha már jégből van... Engem viszont baromira idegesít, hogy az óriás a fülén ül, ahogy a szőke gyerek is az előbb. De nem a hallással van itt a probléma. Akkor még egyszer:
- Melák, benőtt a füled? Azt kérdeztem, mi ez a holocaust-ügy? Ti már mindent tudtok, úgyhogy nyögd ki végre, mik a képességeitek és kikkel állunk szemben pontosan? - a nyomatékosítás kedvéért kieresztem a karmaimat és az orra alá dugom őket. Ezt talán már észreveszi. Bántani nem fogom. Amíg nincs rá szükség...
- Melák, benőtt a füled? Azt kérdeztem, mi ez a holocaust-ügy? Ti már mindent tudtok, úgyhogy nyögd ki végre, mik a képességeitek és kikkel állunk szemben pontosan? - a nyomatékosítás kedvéért kieresztem a karmaimat és az orra alá dugom őket. Ezt talán már észreveszi. Bántani nem fogom. Amíg nincs rá szükség...
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin
Kree jövő:
Dr. Zield Jones
Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1185
Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:
~ Repülőn ~
Jonah unottan nézett fel, amikor Jégember már-már pánikolva kezdett beszélni. Ásított egyet és csak utána szólalt meg.
- Ez mindig ennyit beszél és ostobaságokat? – mutatott Bobby-ra. – 1976-ot írunk, a tudomány sehol sem tart! Még csak azt sem tudjátok, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban és odakint hány különböző faj él. A multiverzumról ne is beszélve… mintahogyan ez a világ alig pár éve jött csak létre Charles Xavier halálával… stb.
Sajnos maga nem járt más realitásban, de ismert olyanokat, akik igen és hallott nem egy történetet. Ott volt maga Fájdalom is többek között, aztán a csapatból is páran megtették.
- Nem az a beszédes típus – mondta Logannak a férfi szavai után. – Sebezhetetlen, megállíthatatlan a karmaid nem fogják meghatni. És Holocaust… Apokalipszis fia, manapság csak Nemesis a neve. Ennyi. Jonah Wright, a szőke srác Theodore volt, ez itt Hellstorm, a sárkány meg Svarog.
Ettől kezdve ha csak nem kap további kérdést, akkor továbbra is feltett lábbal ül a székben és úgy várakozik a megérkezéshez.
Aktív: telepatikus háló és védelem (csapattársakra)
Passzív: mentálpajzs
//Folytatás: Keleti parti katonai bázis//
Jonah unottan nézett fel, amikor Jégember már-már pánikolva kezdett beszélni. Ásított egyet és csak utána szólalt meg.
- Ez mindig ennyit beszél és ostobaságokat? – mutatott Bobby-ra. – 1976-ot írunk, a tudomány sehol sem tart! Még csak azt sem tudjátok, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban és odakint hány különböző faj él. A multiverzumról ne is beszélve… mintahogyan ez a világ alig pár éve jött csak létre Charles Xavier halálával… stb.
Sajnos maga nem járt más realitásban, de ismert olyanokat, akik igen és hallott nem egy történetet. Ott volt maga Fájdalom is többek között, aztán a csapatból is páran megtették.
- Nem az a beszédes típus – mondta Logannak a férfi szavai után. – Sebezhetetlen, megállíthatatlan a karmaid nem fogják meghatni. És Holocaust… Apokalipszis fia, manapság csak Nemesis a neve. Ennyi. Jonah Wright, a szőke srác Theodore volt, ez itt Hellstorm, a sárkány meg Svarog.
Ettől kezdve ha csak nem kap további kérdést, akkor továbbra is feltett lábbal ül a székben és úgy várakozik a megérkezéshez.
Aktív: telepatikus háló és védelem (csapattársakra)
Passzív: mentálpajzs
//Folytatás: Keleti parti katonai bázis//
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
~ Wundagore ~
Wanda egy pillanatra megtorpant a fiú szavai után és kérdőn nézett rá. Nem igazán értette, hogy minek kellene a gyereket elvinni innen.
- Itt biztonságban vannak a gyerekek, ez a hely talán a legbiztonságosabb az egész világon.
Bólintott arra, amit a fiú mondott.
- Én lehet, hogy a helyetekben már korábban, a születésekor meggátoltam volna abban, hogy az legyen, aki. Például elvittem volna a ti időtökbe, hogy ti neveljétek fel. Vagy megváltoztatni azt, hogy ne az legyen, aki lett. Bár nem értek ehhez.
Amint megérkeztek a konyhába Wanda töltött egy pohár vizet Vadóc számára és átnyújtotta neki.
- Csak óvatosan és lassan – mondta. – Nehogy rosszul legyél Vadóc.
Kérdezhet nyugodtan, nem tudta, hogy mennyire bántaná meg a fiút azzal.
- A többiek, akik veletek voltak, akiket láttunk – kezdte. – Az emlékek szerint nem halt meg mindenki. Miért távoztak tőletek, miért nem maradtak segíteni? Illetve… ha ennyire rossz Apokalipszis uralma, miért nem lázadtak fel az emberek, mutánsok és űzték el őt már?
Wanda egy pillanatra megtorpant a fiú szavai után és kérdőn nézett rá. Nem igazán értette, hogy minek kellene a gyereket elvinni innen.
- Itt biztonságban vannak a gyerekek, ez a hely talán a legbiztonságosabb az egész világon.
Bólintott arra, amit a fiú mondott.
- Én lehet, hogy a helyetekben már korábban, a születésekor meggátoltam volna abban, hogy az legyen, aki. Például elvittem volna a ti időtökbe, hogy ti neveljétek fel. Vagy megváltoztatni azt, hogy ne az legyen, aki lett. Bár nem értek ehhez.
Amint megérkeztek a konyhába Wanda töltött egy pohár vizet Vadóc számára és átnyújtotta neki.
- Csak óvatosan és lassan – mondta. – Nehogy rosszul legyél Vadóc.
Kérdezhet nyugodtan, nem tudta, hogy mennyire bántaná meg a fiút azzal.
- A többiek, akik veletek voltak, akiket láttunk – kezdte. – Az emlékek szerint nem halt meg mindenki. Miért távoztak tőletek, miért nem maradtak segíteni? Illetve… ha ennyire rossz Apokalipszis uralma, miért nem lázadtak fel az emberek, mutánsok és űzték el őt már?
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Wanda reakciója... Aggaszt. Azt hittem, hogy következésképpen abból, hogy a jövőből jöttem és azt mondtam, hogy jobb lenne valóban biztonságosabb helyre vinni a fiatalokat feltételezni fogja, hogy valami rossz fog történni de... Nos, nem, nagyon nem.
- Nem W.. Wanda figyelj, biztonságosabb helyre kell vinnünk őket minél hamarabb, mert ez a hely nem olyan biztonságos, mint ahogyan te azt feltételezed, higgy nekem, tudom... Ezért vagyok itt... Bár úgy érzem, hogy nem sok értelme van az ittlétemnek... Hamarosan Apokalipszis fia fog itt látogatást tenni. - Csoda lenne, ha ebből bármi jó kisülhetne, nos... Marad a reménykedés, hogy hátha, de valahol nagyon mélyen mégis csak rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert mi van, ha még ráadásul csak hátráltatni fogom őket?... Mindenesetre is jön a, feltételezem korábban elfojtott kérdés, amire egy vállvonással válaszolok.
- Nem tudom, miért vagy hova mentek, nem árulták el... De nem is igazán hiányoznak, a legtöbbjük nem szeretett, én sem igazán őket. Apokalipszis pedig... Hogy is mondjam... Fellázadtak... És most itt vagyunk, a nagy szürke pedig többször is elbukott már de mindig visszatért erősebben és végül nyert, mára már csak azért küzdünk, hogy a maradék emberiséget mentsük, az a városkányit, mert azoknak jelentős részét már kiirtatta a lovasaival meg a fiával, hiszen az erősek világában az evolúciós lépcső előző lépcsőfokának nincs helye... Szerinte. - Itt elhallgatok, valahogy jól esett beszélni, de ez bőven kevés arra, hogy elterelje a továbbra is gondterhes gondolataimat arról, ami hamarosan következni fog, illetve nem tudom hogyan, de felmerül bennem az a gondolat is, hogy vajon amíg mi itt ténykedünk... Addig a mi jövőnkben is telik az idő? Ha igen, akkor remélem a mi Wandánknak nincs baja másért nem igazán aggódok, mert... Kéne másért?
- Nem W.. Wanda figyelj, biztonságosabb helyre kell vinnünk őket minél hamarabb, mert ez a hely nem olyan biztonságos, mint ahogyan te azt feltételezed, higgy nekem, tudom... Ezért vagyok itt... Bár úgy érzem, hogy nem sok értelme van az ittlétemnek... Hamarosan Apokalipszis fia fog itt látogatást tenni. - Csoda lenne, ha ebből bármi jó kisülhetne, nos... Marad a reménykedés, hogy hátha, de valahol nagyon mélyen mégis csak rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert mi van, ha még ráadásul csak hátráltatni fogom őket?... Mindenesetre is jön a, feltételezem korábban elfojtott kérdés, amire egy vállvonással válaszolok.
- Nem tudom, miért vagy hova mentek, nem árulták el... De nem is igazán hiányoznak, a legtöbbjük nem szeretett, én sem igazán őket. Apokalipszis pedig... Hogy is mondjam... Fellázadtak... És most itt vagyunk, a nagy szürke pedig többször is elbukott már de mindig visszatért erősebben és végül nyert, mára már csak azért küzdünk, hogy a maradék emberiséget mentsük, az a városkányit, mert azoknak jelentős részét már kiirtatta a lovasaival meg a fiával, hiszen az erősek világában az evolúciós lépcső előző lépcsőfokának nincs helye... Szerinte. - Itt elhallgatok, valahogy jól esett beszélni, de ez bőven kevés arra, hogy elterelje a továbbra is gondterhes gondolataimat arról, ami hamarosan következni fog, illetve nem tudom hogyan, de felmerül bennem az a gondolat is, hogy vajon amíg mi itt ténykedünk... Addig a mi jövőnkben is telik az idő? Ha igen, akkor remélem a mi Wandánknak nincs baja másért nem igazán aggódok, mert... Kéne másért?
Teddy- 6. szint - 14 kredit
- Hozzászólások száma : 498
Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:
Higanyszál nyugodtan kezeli a helyzetet, de a Torkosborz és a Jeges kevésbé. Már gyakorlatilag mindenki nyugtatni próbálja szegényt fagyost, de ő azért rádob egy lapáttal még, kétszer megböki a vállát majd a kezével a lehető leggyorsabban mutogatva amit beszél magyarázza el a helyzetet, de inkább csak megpróbálja összezavarni Bobbyt.
- Figyelj látom befagyott az agyad, de ha nem aludtál volna fizika órán az is hasznos lenne. Mivel az időparadoxont nem tudod megakadályozni, amiről itt ordibálsz, ugyanúgy megtörténik ha otthon ülsz és vársz vagy ha kimész harcolni és megpróbálod megakadályozni Apokalipszist és az őrületet. Érted már végre?
Azért egy kis gúnyolódás is van benne, de nem bírja megállni. Az út többi részét hátradőlve tölti, valójában nagyon is tart attól, hogy csúnya dolgok lesznek a rakétasilónál, de ezt kifelé nem mutatja. Inkább próbálja elterelni a gondolatait, de a jobb lába azért folyamatosan rugózik. Legszívesebben már bevetné magát a harcba és kipróbálná el tudnák-e őt kapni Apokalipszis elit katonái.
- Figyelj látom befagyott az agyad, de ha nem aludtál volna fizika órán az is hasznos lenne. Mivel az időparadoxont nem tudod megakadályozni, amiről itt ordibálsz, ugyanúgy megtörténik ha otthon ülsz és vársz vagy ha kimész harcolni és megpróbálod megakadályozni Apokalipszist és az őrületet. Érted már végre?
Azért egy kis gúnyolódás is van benne, de nem bírja megállni. Az út többi részét hátradőlve tölti, valójában nagyon is tart attól, hogy csúnya dolgok lesznek a rakétasilónál, de ezt kifelé nem mutatja. Inkább próbálja elterelni a gondolatait, de a jobb lába azért folyamatosan rugózik. Legszívesebben már bevetné magát a harcba és kipróbálná el tudnák-e őt kapni Apokalipszis elit katonái.
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
- Köszönöm a vízet, nagyon, jól eset. - Mondom Wandának, és közben egyben megiszom azt. Hallom, hogy a srác úgy gondolja hogy itt nem biztonságos a kicsiknek, ezt viszont Wanda másként gondolja.
- Én, nem értem, az egészet. Mi dolga van itt? Hiszen, a fiatalok még csak nem is ellen felek neki. És szerintem, ezzel is csak azt bizonyitja, hogy ő nem más, mint egy gyáva... Vagyis úgy értem, mégis azonkivül, hogy egy szörnyeteg, még gyáva is ha megtámadja ezt a helyet. Mert csak egy gyáva támadna meg egy nálánál gyengébb elenfelet. - Mondom, majd ismét Wanda felé fordulok.
- Én, tudok valamiben segiteni? - Kérdezem, és közben a poháral szorakozom.
- Én, nem értem, az egészet. Mi dolga van itt? Hiszen, a fiatalok még csak nem is ellen felek neki. És szerintem, ezzel is csak azt bizonyitja, hogy ő nem más, mint egy gyáva... Vagyis úgy értem, mégis azonkivül, hogy egy szörnyeteg, még gyáva is ha megtámadja ezt a helyet. Mert csak egy gyáva támadna meg egy nálánál gyengébb elenfelet. - Mondom, majd ismét Wanda felé fordulok.
- Én, tudok valamiben segiteni? - Kérdezem, és közben a poháral szorakozom.
- Hozzászólások száma : 592
Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:
~Jean Grey~
Jégember időparadoxonról hadovál, a pink hajú telepata, pedig arról, hogy mennyi mindent felfedeztek már a jövőben.
~ Párhuzamos realitások, földönkívüliek? Ez az ürge meg van húzatva?
Gondoltam magamban, miközben próbáltam valamilyen apró jelét is keresni a hazugságnak az arcán, mert az elmélyébe ugyebár ne lett volna jó ötlet belemászni.
~ Brr... nem volt valami felemelő élmény amikor az elmémben turkált, nem adom meg neki még egyszer ezt az örömet.
Ezek után a srác tovább mesélt, majd bemutatta a jövőbli x-meneket.
~ Jonah, Theodore, Hellstorm és Svarog.
Bevallom még mindíg nem bíztam Jonahban, elvégre mi okom is lett volna rá, de a Sárkánypofa őszintének tűnt így az ő szavait komolyan vettem.
Az út hátralévő részében is fenntartom a mentális pajzsot és az út hátralévő részében csak várok és figyelek.
Jégember időparadoxonról hadovál, a pink hajú telepata, pedig arról, hogy mennyi mindent felfedeztek már a jövőben.
~ Párhuzamos realitások, földönkívüliek? Ez az ürge meg van húzatva?
Gondoltam magamban, miközben próbáltam valamilyen apró jelét is keresni a hazugságnak az arcán, mert az elmélyébe ugyebár ne lett volna jó ötlet belemászni.
~ Brr... nem volt valami felemelő élmény amikor az elmémben turkált, nem adom meg neki még egyszer ezt az örömet.
Ezek után a srác tovább mesélt, majd bemutatta a jövőbli x-meneket.
~ Jonah, Theodore, Hellstorm és Svarog.
Bevallom még mindíg nem bíztam Jonahban, elvégre mi okom is lett volna rá, de a Sárkánypofa őszintének tűnt így az ő szavait komolyan vettem.
Az út hátralévő részében is fenntartom a mentális pajzsot és az út hátralévő részében csak várok és figyelek.
- Hozzászólások száma : 826
Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:
A gyerekek megindulnak lefelé és a trió egy robbanást hall. A tető megremeg és por szál alá. pár darab a plafonból repedezve hullik alá. A szőke mutáns az udvarról menekülő gyerekek felé lövi az aranysárga plazma sugarait.
- Cicc-cicc kicsi X-men!
Üvölti és ezt már bent is hallják a többiek majd meg is pillantják a mutánst az ablakból.
- Gyertek ki játszani! Unalmas, ah rátok döntöm a házat! Kérek egy kis kihívást!
Ismét lőni kezdi az épületet, ami újra megremeg. A gyerekek sikoltva pánikolnak és menekülnek mindenfelé a folyosókon.
- Cicc-cicc kicsi X-men!
Üvölti és ezt már bent is hallják a többiek majd meg is pillantják a mutánst az ablakból.
- Gyertek ki játszani! Unalmas, ah rátok döntöm a házat! Kérek egy kis kihívást!
Ismét lőni kezdi az épületet, ami újra megremeg. A gyerekek sikoltva pánikolnak és menekülnek mindenfelé a folyosókon.
Morsus- Főnök
Karakteradatok
Wanda összeráncolta a homlokát arra, amit Teddy mondott. Szóval a hely nem volt biztonságos. Végül megadóan bólintott a fiú szavaira.
- Rendben, legyen – mondta. – Végül is nem vesztünk vele semmit, ha máshova visszük a gyerekeket.
Egyet kellett értenie Vadóccal ő maga sem tudta nagyon elképzelni, hogy minek támadna meg valaki egy gyerekekkel teli helyet, főleg, ha igaz, hogy mutánspártiak Apokalipszis emberei. Talán féltek attól, hogy valaki képes lenne az ellenállásra? Már éppen válaszolt volna a lánynak, hogy mit is tegyenek, amikor az épület megremegett. Az üvöltéstől némileg összerezzent és az egyik ablakon át meg is látta a szőke fiatal férfit, aki támadt a gyerekekre. Igazából nem sok lehetőségük volt, hogy mit lehetne tenni ebben a helyzetben. A gyerekeket kellett menteni, ez volt az elsődleges és Vadóc valószínűleg még mindig gyenge volt a korábbiaktól.
- Vadóc és te – nézett Teddy-re. – vigyétek a gyerekeket az épületből biztonságba, én feltartom az alakot és esélyt adok az udvaron levőknek a menekülésre.
Ezzel futva indult el kifelé, ha kiér és még vannak gyerekek odakint, akiket Nemesis támad, akkor koncentrálni kezd és az erejét használva próbálja a lövéseket eltéríteni a gyerekek irányából, hogy azok menekülhessenek.
- Rendben, legyen – mondta. – Végül is nem vesztünk vele semmit, ha máshova visszük a gyerekeket.
Egyet kellett értenie Vadóccal ő maga sem tudta nagyon elképzelni, hogy minek támadna meg valaki egy gyerekekkel teli helyet, főleg, ha igaz, hogy mutánspártiak Apokalipszis emberei. Talán féltek attól, hogy valaki képes lenne az ellenállásra? Már éppen válaszolt volna a lánynak, hogy mit is tegyenek, amikor az épület megremegett. Az üvöltéstől némileg összerezzent és az egyik ablakon át meg is látta a szőke fiatal férfit, aki támadt a gyerekekre. Igazából nem sok lehetőségük volt, hogy mit lehetne tenni ebben a helyzetben. A gyerekeket kellett menteni, ez volt az elsődleges és Vadóc valószínűleg még mindig gyenge volt a korábbiaktól.
- Vadóc és te – nézett Teddy-re. – vigyétek a gyerekeket az épületből biztonságba, én feltartom az alakot és esélyt adok az udvaron levőknek a menekülésre.
Ezzel futva indult el kifelé, ha kiér és még vannak gyerekek odakint, akiket Nemesis támad, akkor koncentrálni kezd és az erejét használva próbálja a lövéseket eltéríteni a gyerekek irányából, hogy azok menekülhessenek.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Még így is nehezen akarják elfogadni, hogy a gyerekeket el kellene vinni innen, de legalább elfogadják, bár tekintettel arra, hogy lényegében a jövőből jöttem, nem értem, hogy miért kellett ezt így külön nyomatékosítanom de... Nem számít, a lényeg, hogy ne legyenek útban... Megremeg az épület és mi még mindig nem csináltunk semmi érdemlegeset, így úgy könyvelem el, hogy már túl késő. Wanda persze bele is lendül és mondhatjuk úgy, hogy parancsokat oszt, de számomra ezek kétesek, tudom a végeredményt és bár pár hosszú pillanatra kétségesnek érzem a döntésem...
- Nem... - Jegyzem meg nagyon, mások által valószínűleg nem is hallhatóan magamnak, majd pedig megragadok két kést, mert ugye mégiscsak egy konyhában vagyunk, feltételezem, hogy van itt pár szép éles darab, s kifelé veszem az irányt Wanda után, mert ő mégiscsak Wanda és tudom, hogy nem a miénk, a miénket még mindig sokkal jobban szeretem, de ezért maradtam itt, vigyáznom kell rá, pedig mennyivel könnyebb lenne menekülni, de nem tehetem meg, mert... Ez most, az élete most valamilyen szinten az én felelősségem, hogy megvédjem, ilyen talán még soha sem volt és most vagy így vagy úgy, de mégis fontos személyről van szó, igaz az ajtóban még egy pillanatra megtorpanok és visszanézek, de aztán eszembe jut, hogy nem az én dolgom megmondani a még bent lévő... Nem jut eszembe a neve, hogy hogyan hívják lánynak, hogy mit csináljon. Ha kijutok, akkor az első dolgom, hogy megpróbálok fedezéket keresni, arra támaszkodva, hogy a másik kettő, avagy Wanda és Holocaust remélhetőleg túlzottan elfoglaltak pillanatnyilag mással, mintsem azzal, hogy észrevegyenek... Ha a fedezék megvan, akkor onnan próbálom szemmel követni az eseményeket, mert két szemem Wandán... És alaposan próbálom végig tanulmányozni a kint lévő dolgokat, hogy milyen magaslati pontok vannak esetleg, ha a szőke... A másik szőke tud repülni, mert úgy legalább elérhetem és okozhatok "kellemes" meglepetéseket, mert ha már nem menekültem el, legalább próbáljak hasznos lenni.
- Nem... - Jegyzem meg nagyon, mások által valószínűleg nem is hallhatóan magamnak, majd pedig megragadok két kést, mert ugye mégiscsak egy konyhában vagyunk, feltételezem, hogy van itt pár szép éles darab, s kifelé veszem az irányt Wanda után, mert ő mégiscsak Wanda és tudom, hogy nem a miénk, a miénket még mindig sokkal jobban szeretem, de ezért maradtam itt, vigyáznom kell rá, pedig mennyivel könnyebb lenne menekülni, de nem tehetem meg, mert... Ez most, az élete most valamilyen szinten az én felelősségem, hogy megvédjem, ilyen talán még soha sem volt és most vagy így vagy úgy, de mégis fontos személyről van szó, igaz az ajtóban még egy pillanatra megtorpanok és visszanézek, de aztán eszembe jut, hogy nem az én dolgom megmondani a még bent lévő... Nem jut eszembe a neve, hogy hogyan hívják lánynak, hogy mit csináljon. Ha kijutok, akkor az első dolgom, hogy megpróbálok fedezéket keresni, arra támaszkodva, hogy a másik kettő, avagy Wanda és Holocaust remélhetőleg túlzottan elfoglaltak pillanatnyilag mással, mintsem azzal, hogy észrevegyenek... Ha a fedezék megvan, akkor onnan próbálom szemmel követni az eseményeket, mert két szemem Wandán... És alaposan próbálom végig tanulmányozni a kint lévő dolgokat, hogy milyen magaslati pontok vannak esetleg, ha a szőke... A másik szőke tud repülni, mert úgy legalább elérhetem és okozhatok "kellemes" meglepetéseket, mert ha már nem menekültem el, legalább próbáljak hasznos lenni.
Karakteradatok
Síkok:
Vadóc megindul lefelé. Wanda elsőként rohan ki. Az egyik átkával a robbanás visszafordul. Nem szabadna neki, de a saját teremtőjét találja. hatalmas robbanás után egy vérző szájú döbbent fiú a nőt bámulja.
- Ez.. fájt! Még soha nem éreztem fájdalmat! Tudod mit tettél te tudatlan szajha?
A kérdések alatt Teddy képes fedezékről fedezékre a tetőre jutni.
- Én vagyok Nemezis, Apokalipszis fia! A mutánsok ura! Te porszem kínt okoztál nekem! Cserébe halálod szörnyű lesz!
A mutáns kezében sárga energia gömbök jelenek meg majd eldobja őket Wanda felé.
- Ez.. fájt! Még soha nem éreztem fájdalmat! Tudod mit tettél te tudatlan szajha?
A kérdések alatt Teddy képes fedezékről fedezékre a tetőre jutni.
- Én vagyok Nemezis, Apokalipszis fia! A mutánsok ura! Te porszem kínt okoztál nekem! Cserébe halálod szörnyű lesz!
A mutáns kezében sárga energia gömbök jelenek meg majd eldobja őket Wanda felé.
Morsus- Főnök
Karakteradatok
A terve úgy tűnt, hogy bevált, mert a támadás a szőke férfira csapott vissza, a kellemetlenebb része az volt, hogy amikor felállt, akkor nem volt rajta semmilyen komolyabb sérülés csak az ajkait sértette meg. Pedig a támadások elég nagy kárt okoztak itt mindenben. Mekkora hatalma lehetett a fiúnak? Láthatóan pedig még feldühíteni is sikerült Nemesis-t. Nem szólt arra, amit a fiú mondott, mivel ő maga nem hagyhatta és nem is fogja hagyni, hogy a gyerekeknek bármilyen baja is essen ezen a napon itt. A mutánsoknak pedig nem volt ura, semmilyen sem. Ezt sem mondta ki hangosan, révén fogalma sem volt, hogy mire lehet igazából képes ellenfele és nem akarta feldühíteni ezzel még inkább. Az teljesen egyértelmű volt, hogy miért jött, a szavai is kifejtették. Ahogyan a gömbök elindultak Wanda felé ő azonnal próbált félreugrani előlük, hogy azok ne találhassák el őt. Ha nem képes önerőből kitérni előlük, akkor kénytelen a képességéhez folyamodni, de ezt nem akarja megtenni, amíg nem muszáj. Inkább arra kezd koncentrálni, ha sikerült kitérnie, hogy Nemesis közelében, vagy alatta, a föld, de ha volt felette valamilyen tető, vagy gerenda, akár fémből is az veszítsen az integritásából, azaz gyengüljön meg és szakadjon rá a szőke mutánsra. Bízott benne a nő, hogy ez visszatántoríthatja a másikat, vagy éppen elveszti az eszméletét tőle és a harcnak vége is lesz ezáltal.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Sikerül fedezékről fedezékre haladva úgy feljutni a tetőre, hogy egyik fél se vegyen észre, tehát tökéletesen ki tudom vitelezni a tervem, igaz letekintve a tetőről már nem vagyok benne biztos, hogy... Hogy is mondjam, enyém a magaslat nyújtotta előny, de vajon biztosan jó ötlet volt ez? Közben Holocaust... Na jó talán lassan ideje lenne átszokni a Nemezisre, de annyira hozzászoktam hogy Holocaust... Inkább maradok annál, igen. Szóval Holocaust megsérül, amit nem tudok megállni mosolygás nélkül, a probléma csak az, hogy ezzel meg is támadta Wandát, aminek a hatására kissé elpattan valami, nem úgy, mint... Egy elmebeteg személynek, nem is igazán tudom megmagyarázni, hogy miként, de ez az ami megadja azt a löketet, hogy véglegesen elhatározzam magamat a tervem biztosságáról, mert nem bánthatja Wandát, meg kell védenem! Ezzel, ha szükséges akkor nekifutásból, de elrugaszkodom a tetőről és...
- NE MERJ HOZZÁÉRNI! - Üvöltéssel megpróbálom elkapni Holocaustot a levegőben, vagyis pontosabban megkapaszkodni rajta, majd pedig hátulról átkulcsolni a lábaimmal, s a két nálam lévő kést a két kezemmel belevágni a szemeibe teljes erőmből s azokat, ha valóban nem ellenálló a szeme és meg tudom vakítani, nos, nem állok meg, veszett módjára húzom tiszta erőből magam felé tovább őket, igaz mind a kettőt két külön oldalra is közben. Remélhetőleg eléggé gyorsan meg tudom ezt csinálni, még mielőtt megsüt, vagy leráz magáról, nekem csak az számít, hogy ne tudjon ártan Wandának, valamiért nem tudnám elviselni.
- NE MERJ HOZZÁÉRNI! - Üvöltéssel megpróbálom elkapni Holocaustot a levegőben, vagyis pontosabban megkapaszkodni rajta, majd pedig hátulról átkulcsolni a lábaimmal, s a két nálam lévő kést a két kezemmel belevágni a szemeibe teljes erőmből s azokat, ha valóban nem ellenálló a szeme és meg tudom vakítani, nos, nem állok meg, veszett módjára húzom tiszta erőből magam felé tovább őket, igaz mind a kettőt két külön oldalra is közben. Remélhetőleg eléggé gyorsan meg tudom ezt csinálni, még mielőtt megsüt, vagy leráz magáról, nekem csak az számít, hogy ne tudjon ártan Wandának, valamiért nem tudnám elviselni.
Karakteradatok
Síkok:
A lézerek becsapódnak ahogy Wanda elugrik majd a törmelék ráborul a vörös lányra. Ekkor Teddy ráugrik a mutánsra és elkezdi a szemeit döfködni. A pengék eltörnek mikor átszúrják a szemeket, de végül sikeresen kitolják mindkettőt. A Férfi üvölt a fájdalomtól és mire a második döfést végezné Teddy Nemesis lerobbantja magáról a fiút. A robbanás túl gyenge volt egyszerű energia robbanás, ami csak a földre taszította őt és kicsit megperzselte a pólóját. A mutáns vakon az mindenfelé dobálja a sugarait, ahogy őrültként sikongat.
- Atyám! A szemeim!
- Atyám! A szemeim!
Morsus- Főnök
Karakteradatok
Sikerült elugrania a lézerek elől, azonban arra nem számított, hogy a törmelékek kifelé fognak zuhanni. Egy sikoly kíséretében a kezeit tudta csak maga elé kapni, ahogyan a minden ráomlott, a meglepettségtől még a képességét sem volt ideje használni. A portól köhögni kezdett és nem is látott ki a romok alól. Kintről csak a sikoltozást kezdte el hallani, ahogyan a férfi üvöltözött. Egyelőre elképzelni sem tudta, hogy miféle támadás érhette, hiszen nem látott senkit sem, de most egyébként sem ez volt a fontos. Hanem az, hogy kijusson a törmelékek alól. Ha magánál volt és nem vesztette el az eszméletét ettől, akkor megpróbálta a maga felett levő törmelékeket odébb görgetni, vagy felfelé nyomni, hogy ki tudja szabadítani magát ezek alól. Ha nem sérült meg komolyabban, nincs fejsérülése, vagy vérző sebe, egy-két zúzódással most próbál majd nem foglalkozni, mert akkor a képességét is használni, hogy könnyebbé tegye a feje felett levő esetlegesen nagyobb darab köveket, gerendákat, hogy a saját erejével eltudja majd görgetni, tolni őket még azelőtt, hogy a reménytelen helyzetét kihasználja Apokalipszis fia, és így, ekkor támadjon rá.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Talán engem lep meg a legjobban annak a ténye, hogy sikerül kiszúrnom Holocaust szemeit, bár tény és való, hogy nehézkes volt, de sikerült, eredményképpen pedig csak egy kis égést kaptam s még csak nem is én, hanem a rajtam lévő ruhadarab. A fájdalom és szenvedés láttán kénytelen vagyok felröhögni, kissé mániákusan, tény és való, de nem annyira mint régen, bár ez az érzés... Még sosem éreztem korábban ezt, soha nem éltem még át, hogy milyen érzés az amikor beleszúrok valakibe egy vagy két kést és kissé mámorító.
- Ennyi telik a nagy mutáns isten fiától? Egy egyszerű ember elveszi a látását és máris a féreg apja után sír?! - A tiszta düh és gyűlölet beszél belőlem ahogyan a közelben lévő törmeléket próbálom magamhoz ragadni, amennyiben van erre lehetőségem nagyobb kőnyi darabokat s azokat próbálom a szőke mutánshoz vágni, lehetőleg a fejéhez hogy egy bizonyos irányba csalogathassam, magam felé, mielőtt még egy eltévedt lövedékkel Wandát sebesítené meg, inkább az én irányomba lövöldözzön, bízok abban hogy képes lennék időben elugrani, mert fel vagyok készülve arra bőven, hogy nem kevés lövedék fog felém jönni, ha ez bejön, ehhez az egészhez a bátorságot pedig még mindig Wandából merítem és a korábban emlegetett mámorból amit a másik megsebesítése okozott, és én azt hittem hogy régen volt ez jó érzés, de így.... Szinte mindent felülmúl azok közül amiket eddig éreztem, szinte! De nem egészen, csupán pár apróság van melyek ennél eddig jobbak voltak, néhány íz, egy-két illat, pár puha anyag. Ez talán eléggé lényegtelenre sikeredett, fűt a gyűlölet amit eme nyomorult irányába érzek és igyekszem magamra terelni a figyelmét, hogy másnak legyen esélye cselekedni, hiszen tudom, hogy egymagam nem tudnék vele végezni.. Talán idővel meg tudnám ölni, valahogy talán fel tudnám tépni a gyomrát, maró anyagot nyomhatnék le a torkán talán... De egyedül kétlem hogy ez kivitelezhető, azonban Holocaust most meg fog halni, MEG KELL halnia és én szívesen közrejátszom ebben amennyire csak lehet, túl sokat ártott, túlzottan utálom és bántotta Wandát is és gyűlölöm és jó feszültség levezető ez az egész korábbira is, nos, majdnem, de ha fejbe találom egy pár törmelék darabkával és nem sülök ropogósra akkor mindenképpen megéri de ha megsülök sem érdeke!
- Ennyi telik a nagy mutáns isten fiától? Egy egyszerű ember elveszi a látását és máris a féreg apja után sír?! - A tiszta düh és gyűlölet beszél belőlem ahogyan a közelben lévő törmeléket próbálom magamhoz ragadni, amennyiben van erre lehetőségem nagyobb kőnyi darabokat s azokat próbálom a szőke mutánshoz vágni, lehetőleg a fejéhez hogy egy bizonyos irányba csalogathassam, magam felé, mielőtt még egy eltévedt lövedékkel Wandát sebesítené meg, inkább az én irányomba lövöldözzön, bízok abban hogy képes lennék időben elugrani, mert fel vagyok készülve arra bőven, hogy nem kevés lövedék fog felém jönni, ha ez bejön, ehhez az egészhez a bátorságot pedig még mindig Wandából merítem és a korábban emlegetett mámorból amit a másik megsebesítése okozott, és én azt hittem hogy régen volt ez jó érzés, de így.... Szinte mindent felülmúl azok közül amiket eddig éreztem, szinte! De nem egészen, csupán pár apróság van melyek ennél eddig jobbak voltak, néhány íz, egy-két illat, pár puha anyag. Ez talán eléggé lényegtelenre sikeredett, fűt a gyűlölet amit eme nyomorult irányába érzek és igyekszem magamra terelni a figyelmét, hogy másnak legyen esélye cselekedni, hiszen tudom, hogy egymagam nem tudnék vele végezni.. Talán idővel meg tudnám ölni, valahogy talán fel tudnám tépni a gyomrát, maró anyagot nyomhatnék le a torkán talán... De egyedül kétlem hogy ez kivitelezhető, azonban Holocaust most meg fog halni, MEG KELL halnia és én szívesen közrejátszom ebben amennyire csak lehet, túl sokat ártott, túlzottan utálom és bántotta Wandát is és gyűlölöm és jó feszültség levezető ez az egész korábbira is, nos, majdnem, de ha fejbe találom egy pár törmelék darabkával és nem sülök ropogósra akkor mindenképpen megéri de ha megsülök sem érdeke!
Karakteradatok
Síkok:
Wanda elkezdi kiásni magát, de a törmelékben deréktó lefelé eltűnt és nem érzi a jobb lábát. A romok eltakarjáka kilátást,d e hallja a dübörgést, ahogy a robbanások folytatódnak és hallja Nemesis üvöltözését.
A vak férfi fejbe találja egy nagyobb törmelék és picit megbiccenve húzza ki magát.
- TE! Ne merd a szádra venni apámat!
Egy gömböt dob pontosan Teddy mellett. Az hatalmasat robbant és dönti e az egyik ház oldalát.
- Ne merj engem sértegetni!
Újabbat dob és közben tántorogva halad a férfi felé, de lövése még mindig messze mellé megy.
- Én vagyok az ISTENED!
Ezt már egy méter közelségből ordítja a férfi felé miközben a kezeiben két izzó energia gömb van.
A vak férfi fejbe találja egy nagyobb törmelék és picit megbiccenve húzza ki magát.
- TE! Ne merd a szádra venni apámat!
Egy gömböt dob pontosan Teddy mellett. Az hatalmasat robbant és dönti e az egyik ház oldalát.
- Ne merj engem sértegetni!
Újabbat dob és közben tántorogva halad a férfi felé, de lövése még mindig messze mellé megy.
- Én vagyok az ISTENED!
Ezt már egy méter közelségből ordítja a férfi felé miközben a kezeiben két izzó energia gömb van.
Morsus- Főnök
Karakteradatok
Sikerül fejbe találnom az isten csemetét egy nagyobb darab törmelékkel, ami a remélt hatást váltja ki, amit már-már szadista mosollyal nézek végig, még akkor is amikor két lövedék is elsuhan mellettem és ebből az egyik, az első eléggé közel van, de a mosolyom mégis töretlen. Egyre közelebb ér és végül már csak egy méter választ el tőle, egy nagyobb vetődéssel akár a torkát szorongathatnám, de tudom hogy ez fölösleges lenne, a szemeit is alig bírtam kiszúrni, ám a tiszta és izzó gyűlölet amit felé érzek, még ha ez csak a múltbeli is... Tudom, hogy miket tett és másokkal kapcsolatban ez oly nagyon nem érdekel, de miatta, miatta IS hátra kellett hagynunk Wandát és most itt az ideje hogy ennek, és természetesen annak hogy kezet emelt Wandára... Erre a Wandára ami ugyan úgy számít! Megfizet... Ő is és a szürke is. Veszélyes lépésre szánom rá magam meglehetősen könnyen, szinte gondolkodás nélkül, igaz hogy könnyű célponttá teszem magam, hiszen itt van az orrom előtt s egy szerencsésebbnek mondható dobással most végezni tudna velem, de mégis megteszem, meg kell tennem, ez a harag... Nem maradhat zártan és e mellé mondhatjuk, hogy ígéretet tettem Hellstormnak és ehhez szeretném is tartani magamat.
- Nem hiszek istenben! - A szavakkal egy időben cselekedvén, egy biztos mozdulattal vetődök előre, hogy lendületből, az egész testemet és minden erőmet beleadva vághassam orrba egy jobbegyeneshez hasonló mozdulattal Holocaustot, bízván abban hogy a vaksága miatt nem számított arra, hogy ilyen közel vagyok és ha szerencsém van még fel is esik, mert tudom hogy milyen furcsa csukott szemekkel sétálni, könnyebben elvesztem az egyensúlyomat... A két gömbbel pedig, bár kéne, de nem tudok foglalkozni, szinte csak a szőke fejét látom mint tiszta, védetlen célpontot amit el akarok pusztítani.
- Nem hiszek istenben! - A szavakkal egy időben cselekedvén, egy biztos mozdulattal vetődök előre, hogy lendületből, az egész testemet és minden erőmet beleadva vághassam orrba egy jobbegyeneshez hasonló mozdulattal Holocaustot, bízván abban hogy a vaksága miatt nem számított arra, hogy ilyen közel vagyok és ha szerencsém van még fel is esik, mert tudom hogy milyen furcsa csukott szemekkel sétálni, könnyebben elvesztem az egyensúlyomat... A két gömbbel pedig, bár kéne, de nem tudok foglalkozni, szinte csak a szőke fejét látom mint tiszta, védetlen célpontot amit el akarok pusztítani.
Karakteradatok
Síkok:
Wandának egy ideig sikerült magát kiásnia a törmelékek közül, de nem teljesen. A dereka magasságában egy csomó törmelék volt még, amit nem tudott kiásni, sem elpakolni magáról. Mindene fájt és kezdett kétségbe esni attól, hogy a lábát nem érezte, a jobb lábát, semmilyen fájdalmat. Próbálta megmozdítani, de nem igazán érezte, hogy sikerült volna. Lehet, hogy ideg is megsérült, amikor eltört? A valóság az, hogy leszakadt egy pillanatra sem merült fel még benne. Próbált a háta mögé kilesni, de nem sikerült a romoktól nem látott, de a kiáltozásokat és robbanásokat hallotta. Tudta, hogy két lehetősége van, hogy elkezd kiabálni, hogy Teddy megtalálja, de akkor Nemesis is megfogja találni és észre fogja venni és könnyedén rárobbanthatja az egészet. A másik lehetősége pedig az, hogy itt marad és kivár, amíg a harc el nem csendesül és csak utána szól majd. végül is e mellett döntött, nem akarta, hogy esetleg más is megsérüljön, vagy a hangja elvonja a fiú figyelmét, vagy azért, aki ott van. Egyelőre csak feküdt tovább a földön és próbált erőt gyűjteni, fizikai erőt jelenleg, hogy a dereka magasságáról le tudja lökni ami ott van, vagy megtudja emelni, hogy a lábait kihúzhassa a romok alól és megnézhesse, hogy miként tört el az, amelyiket nem érzi.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Mikor Wanda felemeli a romot látja a hiányzó lábat és megüti a fájdalom, amitől automatikusan elsikoltja magát, de már késő a kinti zajok elnyomják a hangját és egy robbanás ki is szabadítja őt a törmelékek alól.
Teddy megüti Nemesist. Az ütésbe minden belevisz, de még ettől sem hátrál meg a mutáns csak megérzi annak az erejét. Az a arca elhúzódik, de sokkal inkább a meglepetéstő, mint a kíntól. Teddy kézfeje szilánkosra tőr, de mire ezt felfoghatná már látja, hogy a meglepett Nemesis kiejtette a kezéből az energia gömböt, ami a földet érve felrobban pontosan a lábuk alatt majd felrobbantja a másikban lévőt is. A két robbanás mindkettejüket cafatokra szaggatja.
A realitás eltörik
Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2077-a-mult-elveszett-napjai#34182
Teddy megüti Nemesist. Az ütésbe minden belevisz, de még ettől sem hátrál meg a mutáns csak megérzi annak az erejét. Az a arca elhúzódik, de sokkal inkább a meglepetéstő, mint a kíntól. Teddy kézfeje szilánkosra tőr, de mire ezt felfoghatná már látja, hogy a meglepett Nemesis kiejtette a kezéből az energia gömböt, ami a földet érve felrobban pontosan a lábuk alatt majd felrobbantja a másikban lévőt is. A két robbanás mindkettejüket cafatokra szaggatja.
A realitás eltörik
Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2077-a-mult-elveszett-napjai#34182
Morsus- Főnök
Karakteradatok
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Apokalipszis kora / Age of Apocalypse :: Helyszínek
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.