Keleti-Parti Katonai Bázis

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 02 Szept. 2013, 18:57

A rohadt életbe, elvágta a torkomat! Én meg kipakoltam a fél bélrendszerét, de ez sovány vigasz. Pokolian fáj és érzem, hogy ömlik a vér. Mikor pofánküld, földöhz szegezem a karját a karmaimmal. Üvölt, mint a disznó. Még bele is rúgok egyet, ettől kidől. 

Most talá foglalkozhatok egy kicsit magammal. Még az én regeneráló képességemnek is idő kell, hogy egy ilyen vágást helyreállítson. Nem halok meg, akármi lesz is. Ő nem ölhet meg. Ahhoz túl büszke vagyok, hogy pont ő végezzen velem, akármilyen méltó ellenfél is. Nekem kell győznöm és most a pihenés a megoldás. A harcmező közepén, remek...
Magi kiabál, azt még hallom, de lehet, hogy mindjárt elájulok. Az öreg Rozsomák itt halna meg? Nem, ezt nem engedhetem. Próbálok nagyokat lélegezni, de fuldoklom a vértől. El kéne látni a sebet. Megpróbálom a torkomat fogni és összeilleszteni a csonkokat. Így kevesebb vér fog a tüdőmbe menni és talán hamarabb összegyógyulnak. Azt csak remélem, hogy a többi szemétládát a jó öreg vödörfej és a kölykök elintézik. Ha most támad meg valamelyik, akkor rohadt nagy szarban leszek...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Bishop Hétf. 02 Szept. 2013, 22:00

Higanyszál teljes sebességgel berohan a terembe és látja, hogy a bent lévő Apokalipszis Lovasa darabokra tépi Bobbyt. Jégember a barátja volt, lehet, hogy mindig piszkálta és megjegyzéseket tett rá, de ha kellet jól tudtak együtt csapatként működni. Gyorsan és hirtelen akar támadni, az indulattól hajtva, de nem sikerül, a Lovas bőre lassan fémessé változik, csak kitérni tud előle. Mikor látja, hogy az ellenfele is hozzá hasonlóan gyorsul, ráeszmél, hogy az ellenfele másolja. Mielőtt nagyon felgyorsulhatna Pietro a Háború által kirobbantott részen keres olyan vezetéket amit a maradék szigetelésnél fogva megragadva és magával húzva belevághatja az ellenfele fém bőrébe, még körbe is köti vele az egyik végtagját ha van rá ideje. Ha viszont Gideon nagyon felgyorsulna, akkor látszólag teljesen kétségbeesetten kezd menekülni, szeme sarkából hátra is néz, miközben kirohan az épületből, vissza a kintit csatatérre. Célja, hogy Gideont maga után csalja egészen apjáig, aki majd talán a fém bőrénél fogva legyőzheti őt. Ha valamilyen távolsági vagy közvetlen támadás éri, akkor megpróbál elhajolni, ellépni vagy elugrani, de folytatja a menekülést, hogy maga után csalja a másikat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 02 Szept. 2013, 22:39

~Jean Grey~

Kaptam egy újabb lökéshullámot amit sikerült kivédenem, de ez már erősebb volt mint az előző és kissé hátralökött.
Bár volt aki nem volt ilyen szerencsés. A sárkénymutánst az újabb lökéshullám hátralökte és ez végül a vesztét okozta.
- Te mocsok.
Mondom háborúnak mielőtt mentális csapást mérek rá. A férfi a csapásra nem készült fel így nem is tudott védekezni ellene. Háború a csapásom hatására elájult.
A csata többi részéből nem sokat érzékeltem, de azt azért láttam, hogy Halál éppen most halt meg Magnetó keze által.
Körbenézek és nem látok mást, minthogy Rozsomák és kardfog a földön fekszik.
~ Atya ég. Ezek kinyírták egymást.
Végül az is feltűnik, hogy a csapat két tagja nincs jelen.
- Hol van jégember és higanyszál?
Teszem fel a kérdést, majd meglátom a nyitott ajtót.
-1.(variáció)Gyorsan beszállok rajta így láthatom, hogy mi is folyik odabent. Mikor meglátom, hogy Gideon Higanyszállal harcol, gyorsan egy mentális csapást küldök Gideonra, hogy az elájuljon. Ezek után, pedig mentális védőpajzsot húzok higanyszálra és magamra. Jégemberre is rátenném a pajzsot, de észreveszem, hogy rajta már az nem segít.
- Hányan fognak még ma meghalni?
-2.(variáció) Ha pedig Pietronak sikerül kicsalogatni Gideont akkor pedig ott mérek a Lovasra mentális csapást mielőtt az lemásolhatná a képességem. És remélhetőleg sikerül akkora csapást mérnem rá, hogy ő is elájuljon. A csapás után akármi is lesz én mentális védelmet húzok magamra és a megmaradt csapattársaimra.

~ Kardfog~


Logan szinte kivájja az egész bélrendszeremet, é pedig válaszként kicsit elvágom a torkát.
~ A q*va anyjád Logan.
Mikor újra támadnám Logant az a karmaimat a földbe szúrja, majd ágyákon rúg én pedig a fájdalomtól összecsuklom.
~Túl jó az ellenfelem. Nem múlhatok ki most.
A karjaim a vérző oldalamra szorítom, miközben megpróbálkozok lelki erőt összeszedni, hogy felálljak és kivégezzem ellenfelem. Azonban ez elmarad, mert a vérveszteségtől túlságosan is elgyengültem.
~ A franca, ha nem sikerül elállítanom a vérzést akkor itt döglöm meg.
A kezem a sebemre szorítom és a maradék erőmmel a regenerálódásra koncentrálok, elvégre a belsőségeket pótolni nem lehet pihenés nélkül.
Közben Logant figyelem a szemem sarkából és ha támadni próbál, bár nem úgy néz ki, akkor megpróbálok arrébb gurulni előle, vagy ha valamennyire visszanyertem az erőmet(már regenerálódom annyira, hogy ismét neki tudjak menni) akkor ismét megpróbálkozom a toroknyiszálással, de ezúttal a fejét is le akarom vinni.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Mudch0 Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Morsus Kedd 03 Szept. 2013, 01:43

Serena a tallussal jelenik meg a hajón. Látja a szakadásokat. Az időutazókat és a realitás hibáit. Minden hibás, minden rossz. Látja, ahogy Jonah a mentális gránátokat Apokalipszisbe akasztja majd a robbanások után a kék mutáns felüvölt. Serena már nem tud szólni és nem tudja elérni Hellstormot, aki előveszi az élet magját és az üvöltő Apokalipszis torkán nyomja azt le.
A realitás eltörik

Bent:
Gideon ereje túl nagy a drótoknál fogva sem tudja Higanyszál elmozdítani a mutánst, aki ellen válaszként átdobja maga felet egészen a vezérlőterembe. Higanyszál szinte lassított felvételben látja, ahogy a fém külsőt levedli a zöld hajú férfi és rátenyerel a vörös indító gombra, majd a monitorokon látszik a rakéták kilövése és az épület megremeg. Jean berepül és ájulásra kényszeríti Gideont, de más késő ő is csak monitorokon látja a ki emelkedő tölteteket.

A realitás eltörik

Kint:
Logan és Kardfog gyógyulnak és érzik , ahogy a föld megremeg. Apokalipszis űrhajója elkezd robbanni egyre több ponton. Ők és Magneto ámulva látják, hogy három rakéta emelkedik ki az ég felé.

- El... buktunk...
A realitás eltörik

Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2077-a-mult-elveszett-napjai#34182

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 03 Szept. 2013, 10:06

//Előzmény: Europe park – Reneszánsz realitás//

Hosszú hónapok után, mit a fiammal töltöttem, ki majdnem olyan idős, mint én magam biztonságba helyeztem azon a világon, ahol az lehet. Az egyetlen világon a teljes multiverzumban. Szerettem volna pihenni egy kicsit, de a tallus szinte azonnal egy újabb világba vitt. Nem szerettem azt a helyet soha sem, itt bántottak a legtöbbet a korábbi utazásaim során, mind szavakkal, mind tettekkel. Most nem is a jelenbe kerültem, hanem a múltba. Mindig csak gond volt ezzel a hellyel. Nem volt sem stabil, sem pedig barátságos. Mikor a teleportáció után megérkeztem és a látvány, ami fogadott lefagytam. Tudtam, hogy mi ennek a helynek a sajátja, hogy minek kell történnie és mi fog történni. De ez? Most ítéltek halálra milliókat, milliárdokat, ha nem trilliókat.
- NEEEEEE! – sikoltottam fel.
Ők ketten a jelen részei voltak, nem a múlté, nem lett volna szabad itt lenniük. Pontosan tudtam, hogy mire készülnek és azt is, hogy elkéstem, elkéstünk a tallussal. Az idővonalak manipulálása volt a legveszélyesebb dolog, realitásokat dönt romba és újakat teremt, mindent felbolygat és hatalmas károkat okoz a multiverzumnak, olyan sebeket, amik újra az összeomlást okozhatják. A kezemet nyújtottam a férfi felé, szólni, sikoltani akartam, hogy nehogy megtegye, nem ölhette meg Apokalipszist, tudtam, hogy mit követett el, szörnyűségeket, fájt, gyűlöltem ezt, hogy a kisebbik rosszat kellett választani a Multiverzumért. Éreztem, hogy a realitás meghasadt. Egy könnycsepp szaladt végig az arcomon és mindennek vége volt…

//Folytatás: X-erőd – A múlt elveszett napjai realitás//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Tyranis Kedd 03 Szept. 2013, 10:46

A mozdulatait sikeresen kivitelezte annak hála, hogy Hellstorm sikeresen elvonta a figyelmét Apokalipszisnek. A gránátok a helyén és a robbanás után a férfi felüvöltött. Nos Jonah pontosan tudta, hogy ez mennyire kellemetlen és fájdalmas lehetett, egy sima ember, vagy mutáns már belehalt volna könnyedén, de a nagy szürke patkány nem. Hallotta az üvöltését és akkor nézett ki a rendes világba is az asztrál síkról. Látta, hogy Apokalipszis már mennyire a végén van, egy női sikolyt hallott, arra kapta a fejét, és egy fiatal lányt látott meg. Őszinte meglepettséggel nézett rá, amilyen különösen nézett ki és bátortalannak, nem lehetett Apokalipszis embere. Nem volt arra már ideje, hogy a fejébe nézzen, mert az élet magot ekkor nyomták le Apokalipszis torkán. Hát csak megcsinálták, roppant elégedett volt magával, ám mégsem nyertek, vesztettek. A korábbiakkal ellentétben a bombákat most kitudták lőni. Teljesen átírták a realitást, ami ennek követeztében hullott darabjaira. Ő megmondta, hogy nem biztos, hogy jó ötlet ezzel szórakozni és igaza lett, megint igaza lett!

//Folytatás: X erőd//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Keleti-Parti Katonai Bázis - Page 2 Empty Re: Keleti-Parti Katonai Bázis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.