A Hall

8 / 17 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 18 Dec. 2012, 14:01

Karácsonyi bál

A Xavier Iskola, Különleges Tehetségeknek 2023-ban megrendezi az első karácsonyi bálját. A diákok, mind bentlakásosak, mind a többiek részt vehetnek rajta, ez diákoknak szól, így csak ők jöhetnek el, illetve értelemszerűen a tanárok is, akik az iskolában tanítanak. A törvénynek megfelelően alkoholt nem szolgálnak fel a bálon, csak üdítőket, és svédasztal van uzsonnának, illetve vacsorának. A belépés természetesen díjtalan, az egyetlen kritérium, hogy a lányoknak estélyi, vagy báli ruha szükséges, a fiúknak pedig öltöny. Aki nem rendelkezik ilyesmivel, annak az iskola kölcsönöz ilyet.
A helyszín a kúria, azaz a kollégium hallja, a bál este 6tól tart másnap hajnalig, amíg a diákság képes ébren maradni.
Kezdődjék a bál!
A Hall - Page 8 Wolverinexmenzone011

A Hall - Page 8 00120

Itt nem látszik, nincs jobb képem, karácsonyi díszek vannak, karácsonyfa, égők, műhó, stb. Már lehet jönni, ismét szabadkörök, mint korábban a szigeten is volt. Csak most, hogy be is fejezzük és ne jövőre is ez legyen időnként úgy kb. hetente 1x be fogom írni h eltelt ennyi idő, ez általában 1 óra lesz, szóval kb. így időben 3 hónapig fog tartani a bál. Addig is tessék irkálni.

A Hall - Page 8 00120

Idő: 18:00
A bál kezdetét vette!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 19 Dec. 2012, 12:59

Hobo mindennapos rutinjából kényszerült kizökkenni, amikor megtudta, hogy hivatalos valamiféle bálra. Az eddig jól megszokott "tanítás - elmélkedés - szabad költészet - mások agyára menés a túl sok bölcselkedéssel" napirendje erre a napra vélhetően az utolsó pontra fog szűkülni. Remélhetően azért nem annyira szűkre, mint amilyen a bérelt zakója, amit a nap során több különböző trükkel próbált magára venni. Végül sikerült belepréselnie magát, most azonban erősen hasonlít a télapóra, akinek felesége túl nagy hőfokon mosta kedvenc ruháját.
A különleges alkalomra alaposan kifésülte szakállát is, de még haját is megmosta, nehogy szó érje a ház elejét. Természetesen legkedvencebb szokásáról, a pipázásról azért nem mondott le, de a mai estére egy különösen csinos darabot választott - titkon reméli is, hogy valaki megdicséri míves alkotását.
Hat óra után néhány perccel ballag be a hallba, ahol rögtön rá is jön, mire nem fordított elég figyelmet. Végül azonban meggyőzi magát, hogy az ő kitaposott, viseltes bakancsa legalább olyan szép, mint a többiek fényes cipője, csak épp más fazon. Ezzel a gondolattal gyújt pipára, és sétál a büféasztal felé. Sajnálatos módon tudja, hogy a nassolás nem kívánatos zakóelrepedéssel járhat, így csak egy-egy falatot vesz a legkülönlegesebb fajta ételekből, és közben talpán előre-hátra billegve dudorászik, mint amolyan bohókás professzor, mint amilyen lett is.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Shadow on Szer. 19 Dec. 2012, 14:17

„Egy szép nap… hmmm…. vagy legalábbis az lesz…” Eme gondolattal támaszkodom a mosdó tükre előtt és nézem a nyúzott képemet. Elég alaposan látszik rajtam, hogy az utóbbi időben nagyon gyakran szegtem meg a takarodót, hogy behozzam a lemaradásomat a tanulni valókban. Hát igen, valamikor azt is kell, de mindegy, ennél rosszabb már nem lesz… remélhetően… Lassú mozdulattal nyitom ki a következő energiaitalos dobozt, majd döntöm le a tartalmát a torkomon, miközben megindulok, hogy az öltönyömbe bújjak. Lassan készülök el, s megnézem magam, a fekete öltönyben, majd még megigazítom a hajam, s cipőt is a lábamra imádkozom… Ezután jön egy egyszerű mozdulat az asztalon lévő pakli felé, s felemelem úgy a felénél és megnézem a lapot.
„Ász…” gondolom, majd visszaejtem a pakli kezemben lévő részét a többire, majd felállok és megindulok a hallba. Veszek pár mély levegőt, s már kedvesen mosolyogva lépek be és nézek körbe. Vidám képpel nézem végig a díszeket és dúdolgatva megyek beljebb. Tekintetem Az etika professzorra siklik, aki épp a svédasztalt ostromolja. Hááát lássuk közelebbről hogy mi is van ott! Lassan a ballagva megyek az asztal felé és állok meg a professzor mellett.
- Szép estét Professzor úr – köszönök mosolyogva, rá nézve, majd az asztal felé fordul a tekintetem – Hmmmm… látom sok finomság került ide – nézek végig hamar az ételeken, majd a tekintetem visszafordul a professzor felé.
- Látom az alkalomra egy szép darabot hozott magával a pipái közül. – nézem a pipát, majd egy ártalmatlan trükkön kezdek el gondolkozni, de ez persze nem ül ki a pofimra, csak egy egyszerű mosoly.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 19 Dec. 2012, 15:46

//Előzmény: Bea szobája//

A lépcsőn fel kellett emelnie a ruhája két oldalát, hogy ne lépjen rá véletlenül se. Szerencsére volt benne gyakorlata, nem először volt ez a ruha rajta, otthon, amikor a nagyapjáékat mentek meglátogatni is elvárták az efféle öltözetet. A zöld ruhája – leírás előző reagban – pontosan illett a szeme színéhez, és a vörös hajához is, talán csak a fehér bőre volt így még jobban kihangsúlyozva az esetenkénti szeplőivel együtt. Odalent, amikor megérkezett még nem látott túl sok mindenki lent, csak a bűvészsrácot, illetve az egyik tanárát, ahogyan egymással beszélgettek.
- Professzor úr! – biccentett a férfinak, majd a fiúnak is. – Liam!
Nagyon remélte, hogy jól emlékszik a nevére, volt vele órája, de nem igen beszéltek eddig, amióta Bea is itt volt. tekintetével igazából Éva mellett Aaront kereste, hogy az a fiú hol lehet, hiszen vele ismerkedett meg a leghamarabb itt, és jól is érezte magát vele, amikor együtt voltak. egyelőre azonban nem látta, így az egyik asztalhoz lépett és egy műanyagpohárba töltött magának az asztalon levő forró teából, erre volt szüksége, hogy ki ne hűljön és ne fagyjon meg azonnal.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 19 Dec. 2012, 16:48

//Előzmény: Lilandra szobája//

Hamarosan ő is megérkezett a folyosón a lejárathoz, ami a hallba vezetett. Odalent már zene szólt, ez volt a másik dolog, amivel nem igen tudott megbarátkozni, a földiek zenéje. Többen voltak már lent, főleg fiatalok, és egy idősebb személy, akit még nem látott korábban. végignézett a helységen, asztalok voltak kitéve, ételek és italok. Ez a része nem tért el az otthoni fogadásoktól, azonban megszokásból már kereste a Vének tanácsának tagjait, ahogyan a testőrséget és a gárda tagjait, közöttük főleg Kallarkot. Jó néhány másodperc kellett, hogy realizálja, hogy nem Chandilaron van és ezen a bálon nem lesznek olyanok, akiket szívesen viszontlátott volna. Gondolatban a telepátiáját felhasználva próbálta magát megnyugtatni és elterelni a figyelmét arról, amivel nem kellene foglalkoznia, mint például ez is, illetve az önmarcangolás. Ennek ellenére mégsem mozdult a lépcső felé, néhány pillanatig még várta azt, hogy levezessék a lépcsőn, ahogyan lenni szokott. Végül mikor rájött, hogy ez sem fog megtörténni a lépcső mellett indult lefelé. Ha a lent levők felé néztek, akkor egy nagyon halvány biccentéssel köszönt feléjük, de nem szólalt meg hangosan. Egyelőre csak nekiállt körbejárni a táncparkettet és a rendezvény helyszínét, hogy felmérje azt.

A ruha / külső:
https://2img.net/r/ihimg/a/img849/8171/lilandraruha.png

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Szer. 19 Dec. 2012, 19:34

Még új vagyok itt, nincs különösebben véleményem a helyről csak a szokásos nézeteim, az eddigi egyetlen negatívum a bentlakás, úgy utálom, ahogy van persze ez sem az én ötletem volt drága jó édesanyám kényszerített rá. Mindenesetre a bálra gondoltam elmegyek, legalább láthatom milyen szerencsétlenek járnak ide.
~ Remélem lesz valaki akivel tudok normálisan kommunikálni.
Általában nem szeretem a bálra való öltözést mert förtelmesek a ruhák, de most muszáj kiöltöznöm, ezt gyorsan megteszem, felveszek egy sima armani öltönyt, eredetileg olyat akartam amin gyémántozással vannak megcsinálva a csíkok csak azok néha furán csillognak így hagytam a fenébe, órát nem tudom mennyire szokás de egy rolexet is felraktam, ebből nem sajnáltam az aranyozottat meg még a zsebembe a gyújtóm meg egy doboz fumárót, így indultam útnak. Amint belépek a terembe fülem megcsapja a zene, ami nem az én stílusom ezzel párhuzamosan egy rövid gondolat is átfut az elmémen ~ Ó a faszomat azt! ~ Gyorsan lesietek a lépcsőn és máris nézek a svédasztal irányába, hátha akad ott valami normális étel is. Észreveszek egy szakállas pipázó alakot, ahogy a ruházatát nézem kiderül számomra, hogy nagyon sokat adhat a megjelenésére ha ide is szar szűk öltönybe jön, de erőt veszek magamon és udvariasan szólítom meg.
- Üdvözletem. Elnézést itt lehet dohányozni? Vagy esetleg ki kell menni?
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3704
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 69
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Eva Carter on Szer. 19 Dec. 2012, 21:54

( előzmény a szobám)

A Hall - Page 8 Magnetoslostdaughterbyr

A lépcsőhöz érve indulok lefelé, és közben látom, hogy Bea már lent van, és iszogat valamit. Ahogy indulok lefelé, kezemmel intek Bea felé, ha ide fordul, és erre néz. Bea csodálatosan nézet ki abban a zöld öltözékben, amit hordott, bár nem tudom, hogy ez hogyan is hangzik egy másik lány szájából. Amint le érek egyenest arrafelé vetem utam, és közben el megyek egy tanár elött, és oda köszönök neki. - Jó, estét tanár úr. - És már megyek is tovább, egyenesen az asztalok felé, ahol minden féle finomság található. Elveszek egy tányért, és meg rakom minden féle finom sággal. A pohárba meg tőltök, egy kis teát. - Hello Bea, szép a ruhád. - Mondom neki, de csak hogy meg dicsérjem, nincs ezzel semmi hátsoszándékom

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Szer. 19 Dec. 2012, 22:53

Kicsit türelmetlenül járkálok fel és alá a szobámban, várok, bár igazából teljes mértékben ok nélkül, ami pedig azt illeti, kellemetlenül magamra, át kéne öltözni... Csak nekem teljes mértékben szokatlan ez, nem igazán voltam még olyan bálon, ahova rendes estélyi ruha kellett és hát nem tudom... Bár igaz, sikerült egy eléggé szép darabot kiválasztani magamnak, habár sokáig tartott a próbálás, de ünneplőt, meg egyáltalán normális ruhát nem lehet csak úgy összekapkodni, szóval ezt is megtalálni egy jó idő volt, de egyszer már megállapítottam, hogy teljesen megérte rászánni az időt. Végül még egy kis sétálgatás után rászánom magam és nekikezdek az öltözködésnek, ami maga nem tart sokáig, lényegében nem egy hű de nehezen felvehető darab, az igazítások és egyéb apróságok már más kérdés. Maga a ruha egy vörös darab, hosszabb vágással a jobb oldalán amely szinte egészen a derekamig megy, szinte, könnyű is így lépkedni benne és eléggé mutatós, " szemet legeltetős ", már amennyire érdekes lehet egy láb, nos, sokak számára eléggé "érdekes" tud lenni. A dekoltázs is pont megfelelő, mély, szóval tökéletes és a hátul is kissé alacsonyra van engedve, ilyen téren pont a stílusom és még eléggé testhezálló is ott, ahol szükséges, hogy fogjon, vagy hogy egyszerűen jól nézzen ki, tehát nagyrészt a csípőmön, bár a lábaim felé bővül, hogy könnyű legyen a lépkedés, ismételten, de igazából a lábfejeimet meg már nem takarja, egy hosszabb darabban úgy hasra esnék, ahogyan vagyok, mivel nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy esetleg emelgetni kell a ruhát a lépkedéshez. Magamra "kenek" egy kevés sminket, nem azt az undorítóan sokat, csak amennyi egy ilyen eseményre kelleni szokott... Legalább is amennyit feltételezek, hogy kelleni szokott, majd pedig még néhány utolsó simítás után a bál felé veszem az irányt.

Oda érkezve az első amit kiszúrok az a nagydarab alak... Vagyis az egyik tanár, akivel talán még sosem beszéltem ezelőtt, talán, vagy csak nem emlékszem most így hirtelen rá, na meg persze itt vannak a többiek is, bár még nem mindenki, néhányukat így is régen láttam, nem értem hogyan lehetséges ez, hogy ennyire elkerüljük egymást néhányakkal, sajnálatos is egyben, de mit lehetne tenni. Egy valakin viszont megakad a szemem, hiszen " Ó! ", egy új alak, vagy legalább is nekem új ( Tony Price ). Kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet, mint minden új személynél akit megismerek, bár néhányan sajnos nem mutatnak viszont olyan érdeklődést, mint amilyet én teszek az irányukba, néha ez elszomorító, de hát mit lehetne tenni? Mindenesetre is le " kopogok " a lépcsőn a magassarkúban, ami nem tartozik a kedvenceim közé, de egy ilyen alkalomra mégiscsak kell és már volt a lábamon, így nem fogok lebucskázni a lépcsőn, akármennyire is ez jár az eszemben a nyugodt mosolygás közben. De végül is leérek még egyben, törés nélkül és az is megvan, hogy hova szeretnék a következőként menni, továbbra is az a bizonyos srác a célpontom, így majdnem egyenesen felé veszem az irányt, tulajdonképpen a társaságba, amiben benne van jelenleg, amint pedig oda érek.
- Professzor Úr! - Köszönök először természetesen neki.
- Szia Liam. - Köszönök természetesen neki is, másoknak majd akkor, ha "összefutok" velük, most viszont finoman szemügyre veszem az újdonsült illetőt, akire azért nem "támadtam " rá első sorban, mert valamilyen szinten mégiscsak egy rendezvényen vagyunk és tanár társaságában nekem meg itt egy húzás és biztosra merem venni, hogy Serena, vagy akárhogyan is kell őt hívni.. Nekem maradt idősebbik Serena, szóval hogy még mindig számon tartja az egy húzás és repülök dolgot... Persze nem biztos, hogy bárki tudni fog arról az egy húzásról, más is kijátszotta már a robotot, igaz én nem vagyok egy zseni de miért is gondolkodok én most ezen? Nem lényeg.
- Azt hiszem mi még nem találkoztunk, kit tisztelhetek személyedben? - Kérdem kedvesen mosolyogva az ismeretlentől, így belegondolva pedig talán egy kicsit furcsán jött ki, de hirtelen így sikerült megfogalmazni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 20 Dec. 2012, 07:55

~ Bea és Éva ~
Bea még mindig a forró teáját szorongatta és abból kortyolt nagyokat a hideg ellen, amikor Éva is megérkezett oda hozzá. Elmosolyodott a dicséreten.
- Köszönöm, de te sem panaszkodhatsz – viszonozta a bókot.
Körbenézett a helységben, eléggé sokan érkeztek meg azóta, hogy ő is lejött, legalább sikerült megállapítania, hogy mégsem lesznek kevesen és voltak mások is, akiket érdekelt mindez. Vagy éppen csak lenéztek, bár akkor nem tartotta valószínűnek, hogy ennyire kiöltöztek volna. A tekintete megállapodott valakin, akit nem látott még korábban és nem is igen csodálkozott, hogy Csilla már le is támadta a fiút. Volt olyan, akivel nem tette meg? Legalább is azok alapján, amit eddig látott belőle.
- Ki az a fiú Csillánál? – bökött a fejével diszkréten a fiú (Bishop karija) és a lány irányába. – Még nem láttam korábban.
Lehetséges, hogy ismét új diákot kaptak volna? Néha nem ártana neki sem lemenni a regisztrációra, hogy megtudja, hogy vannak-e újak az iskolában, vagy a suli honlapjára kitehetnék az efféle információkat.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Eva Carter on Csüt. 20 Dec. 2012, 10:12

Bea is meg dicséri a ruhámat, ami jól esik természetesen, majd folytatom az evést, mert ma még nem is ebédeltem. Csak most veszem észre hogy Bea a társaságot figyeli, majd kérdez tőlem valamit. Bár, az is lehet hogy csak hangosan gondolkodot, de mivel a fejével előre bollint, ezért egyértelmü hogy tőlem kérdez, és én is megfordulok, és a jelzet irányba figyelek. - Nem tudom, de ha gondolod, oda is mehetünk hozzájuk. Talán nem bánják, ha csatlakozunk. - Mondom beának, és mivel mindent el fogyasztottam a tányéromról, vissza teszem az asztalra hogy majd még valamikor eszem rola. Én is körbe nézek, és tekintetemmel Aaront, Matt-et, és Lexet keresem, csak tudnám hogy minek, talán hátha valamelyik fel kérne engem táncolni. No, meg persze Beát is, de a srácok közül eddig még senkit nem látok. A poharat még fogom, mert abban még van tea, ami arra vár hogy meg igyam.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Csüt. 20 Dec. 2012, 17:28

Többen is köszönnek az illetőnek akit megszólítottam, hamar kiderül róla, hogy bizony egy professzor, ahogy én elnézem az őrült fajtából, egy másik itt lévő alaknak is megtudom a nevét, Liam, hát jó megjegyzem. Egyelőre nem érkezett válasz a kérdésemre, pedig én nagyon kíváncsi vagyok. Várakozás közben hallom, hogy valaki nyilván hozzám beszél. Kapásból szólalnék fel félhangosan, hogy ki az a gecibunkó aki nem látja, hogy éppen beszélek valakivel, de van elég lelki erőm nyugodtan barátságosan fordulok a hang irányába. Aztán meglátom a lányt, igyekszem nem végigelemezni a kinézetét, most azt sem illik, megfogadtam tartom magam.
~Not bad for a human.
- Húha de hivatalos valaki. Tony Price, örvendek. És ön?
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3704
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 69
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 20 Dec. 2012, 17:42

A gyerekek hamar elkezdenek seregleni, és mindenki udvariasan köszön is Hobonak, aki kissé megilletődve válaszolgat.
-Szép estét - ismétli újra és újra a diákoknak. - Milyen figyelmes, te mindig észreveszed az efféle dolgokat - tippeli meg Hobo, mivel valójában még a diák nevében sem egészen biztos. Őt inkább a tananyag érdekli, mint a diákság.
-Nos, nagyon remélem, hogy lehet itt dohányozni, máskülönben máris szabályt sértenék, nem igaz? - Kérdi pajkosan a másik fiútól, akit szintén nem ismer fel. - Öhm, de persze a diákoknak tilos a dohányzás, természetesen... - Teszi még hozzá, és újra a büféasztal felé fordul, ahonnan kisebb szendvicset emel le. Miközben majszolni kezdi, néhány morzsát söpröget ki a szakállából, és ekkor veszi észre a lépcsőn félénken leballagó lányt.
Egy pillanatra megdermed, még a rágást is abbahagyja, beindulnak a fogaskerekek az agyában, ami az ő esetében azt jelenti, hogy tényleg valami nagyon érdekes dolgon kell gondolkodnia. A fészek tudástárából kell most merítenie, egy olyan hatalmas könyvtárat lapoz át, amihez ritkán nyúl. De hamar megtalálja a keresett információ, és felismeri Lilandra császárnőt kiköpött mását. Aki persze nem lehet itt, hiszen... Hm... Ez egyre különösebb lesz - gondolja a professzor.
-Bocsássatok meg - szabadkozik a körülötte álló két diáktól, és bekapja a szendvics utolsó falatját, majd Lilandrához indul. Mielőtt odaérne, alaposan megrágja és lenyeli az ételt, kicsit kisimítja zakóját, és lepöcköl róla pár képzeletbeli szöszt.
-Öhm, még nem volt szerencsénk összefutni, ha jól tudom. Alexander Hartdegen professzor vagyok, filozófiát tanítok. Szabad megkérdeznem ő fel... öntől, hogyan került az iskolába?
A magázás még mindig különös lenne a részéről, ha valóban diákként akart volna bánni a lánnyal, de ez már részletkérdés.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Shadow on Pént. 21 Dec. 2012, 03:39

Nyugodt arccal figyelem a professzort és a közben megérkező többieket és kedvesen köszönök mindenkinek aki elhalad mellettem. Majd az ott megálló fiúra nézek, akit még nem láttam, bár nem mintha sok időt töltöttem volna az újak keresésével, de most itt a remek alkalom pótolni ezt. Mielőtt letámadnám én is az asztalt az új Srácra és az oda tipegő csillára pillantok, akinek szintén mosolyogva köszönök, aztán úgy döntök a bemutatkozást hagyom későbbre, s egy tányér, na meg némi szendvics kíséretében megindulok Bea és Éva felé.
- Remélem, hogy nem lesz bálkirálynő választás a végén, mert akkor igen nehéz lesz a döntés – mondom kedves mosollyal ahogy közel értem a két lányhoz – Leülhetek mellétek? – kérdezem csendesen, s kedves mosoly ül a pofimon. Hát igen, az energiaitalok dolgoznak, így elég aktív is vagyok, talán. Ha megengedik akkor helyet foglalok az asztalnál, majd miközben a lányokat nézem elkezdem hajtogatni a szalvétát amit előhúztam a zsebemből, látszólag teljes ártalmatlan módon.
- Nem tudjátok, hogy az új srác, Tony… őőőő… Price… ha jól emlékszem ahogy most mondta a nevét, mikor érkezett? Eddig még nem találkoztam vele. – kérdezem csendesen tőlük, hiszen a lányok sokkal figyelmesebbek állítólag ilyen téren is, szóval biztos ők sokkal jobban tudják ezt, mint én.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 21 Dec. 2012, 09:36

~ Bea, Éva és Liam ~
Hamar kiderült, hogy Éva sem tudta, hogy ki lehet a srác, akivel Csilla beszélgetett. A felvetésre, hogy odamenjenek csak megcsóválta a fejét. Nem akarta megzavarni őket, ő maga úgy tanulta, hogy illetlenség csak úgy letámadni azokat, akik így nekiláttak beszélgetni. Csak ha az egyik féllel van beszélni valója, akkor áll meg a közelben, amíg fel nem hívja magára a figyelmet, de így, hogy ő maga egyik felet sem ismerte különösebben ki volt zárva, hogy megszegje az etikettet.
- Nem lenne illő, ha megzavarnánk őket – mondta.
Ismét körbenézett, de sehol sem látta továbbra sem Aaront, pedig úgy remélte, hogy itt lesz. Ellenben egy másik illető jött oda hozzájuk. Az illemnek megfelelően nagyon picit elpirult a bókra.
- Köszönöm – mosolygott. – Nyugodtan csatlakozz.
Egy pillanatra még Évára nézett, remélte, hogy a lány nem bánja, hogy igent mondott.
- Többet tudsz, mint mi, én eddig a nevét sem tudtam neki, azt pedig végképp nem, hogy mikor érkezett – felelte.
Végül meglátta a kártyákat a fiú kezében és az arca felderült.
- Van néhány trükköd számunkra? – érdeklődött lelkesen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 21 Dec. 2012, 10:55

~ Lilandra és Hobo ~
Továbbra is csak nézelődött, sokan már csoportokba gyűltek beszélgetni, de ő még mindig egyedül volt. túlságosan is mások voltak, lehet, hogy korban ő tűnt a legfiatalabbnak mindenki közül, akik itt voltak, de mégis messze a legidősebb volt az összes diák közül. Legalább harmincévnyi tapasztalat és emlék volt ott benne, lehetséges, hogy jó rejtekhelynek tűnt, biztonságosnak, de Kal nem gondolta át, hogy mennyire tud beilleszkedni. Annyira máshogyan gondolkodott, látta a világot, nem volt meg benne a kamaszságra jellemző felelőtlenség, az, hogy csak a szórakozás a lényeg. Őt máshogyan nevelték és mást tartottak fontosnak, már csak a két faj közti különbség is ilyen volt. itt mindenki már felnőtt volt shi’ar mértékkel, mégis itt gyerekek, pedig a shi’arok jócskán tovább élnek és nem pazarolják el az idejüket ilyesmivel, mint az emberek fiataljai. Végül valaki odalépett hozzá, egy idősebb férfi, aki nem éppen tűnt olyan ápoltnak, mint itt a többség. Lilandra figyelmét nem tudta elkerülni, hogy felséget akart mondani a férfi. Ezek szerint a tanároknak mind elmondták, hogy kicsoda, bár a diákok többsége is tudta, hiszen az egyik órán még tananyagnak is számított. Ennyit a diszkrécióról, bár nem valószínű, hogy gyerekek közé mennének a kree, vagy épp shi’ar bérgyilkosok, a skrullokból már képes volt kinézni.
- Üdvözlöm Mr. Hartigen – köszönt ő is. – Még valóban nem volt szerencsénk találkozni, nem vettem fel a filozófia előadást. Gladiátor hozott ide néhány hónappal korábban.
Ennyit mondott csak diszkréten.
- Olvastam már a karácsonyról, bár nem igazán érzem át azt, hogy miről kellene szólnia, mi a jelentősége. El tudná magyarázni? – kérdezte.

//Egyébként magázni kell a diákokat és Mr. illetve Ms. családnéven szólítani, így nem különös Razz Egyedül Gunny tegezi őket és ő kérte is h őt is tegezzék (asgardon nem igen van magázás címén)//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Eva Carter on Pént. 21 Dec. 2012, 13:52

Tehát bea nem akar odamenni, hát akkor mindegy. - Ha nem, hát nem. - Mondom Beának, miután a teából korgyoltam egyet. Ekkor lép hozzánk Liam, és köszönés kép dicséretet kapunk tőle. - Szia Liam, egyébként, te is egészen fes vagy hogy úgymondjam. - Mondom neki, és aztán a következő kérdés is érkezik, amire Bea vállaszól, majd rám néz. Nem születtem telepatának, így azt nem tudtam mire vélni, de aztán le eset biztos a meg erősitésemre vár. - Igen, persz hogy leülhetsz közénk. - Mondom a srácnak, és közben a középen lévő székfelé mutatok. Az új srácnak a nevét mostmár tudjuk, csak azt nem hogy mikor érkezett ide. Beát lefoglalja Liam bűvész mutatványa ahogy hallom, és meg fordulok. A srác kezében az elöbb még egy szalvéta volt, most meg egy pakli kártya. - Wow, ez igen te aztán ügyes vagy. - Mondom neki, de kérdezni nem kérdezek semmit a trükről, mert egyrészt úgy sem árulnáel hogy hogyan is csinálta, más részt meg inkább had maradjon az ő titka. Ahogy körbe nézek egy fura Tizen négy év körüli gyermeket látok egy tanárral beszélgetni. _ Milyen érdekes egyesek mutácioja, gondolom neki sincs problémája a kinézetével. _ Gondolom magamban hogy azért ne vonjam magamra a figyelmüket.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 23 Dec. 2012, 20:24

Hobo elsiklik afelett az apróság felett, hogy rosszul ejtette ki a nevét a shi'ar császárnő, és inkább csak bólint. Valóban látni vélte Gladiátort korábban, bár nem tudta meg akkor, hogy pontosan miért volt itt a strontiai.
A kérdésnek kifejezetten örül, leginkább mert azt hiszi, hogy a nő nem az ünnep okára vagy mikéntjére, hanem a mögötte rejlő mély filozófiai okfejtésre kíváncsi.
-Nos, a karácsony a leghétköznapibb felfogásban a szeretet ünnepe. Az emberek összegyűlnek szeretteikkel, és megajándékozzák egymást, ezzel kifejezve törődésüket. A gyermekek számára azonban ezt egészen máshogy prezentálják, egy régen halott Szent Miklós nevű férfiből csináltak egyfajta szuperhőst, aki karácsony estéjén végigjárja a világot, és minden jó gyereknek ajándékot ad. Megint máshol ez a Miklós vagy Mikulás korábban jön, karácsonykor pedig a keresztény vallás vélt vagy valós alapítója, Jézus Krisztus hoz ajándékot, méghozzá a csecsemőkori énje. Ugyanis a kereszténység ilyenkor ünnepli Jézus születését, megjegyzem, gyanúsan egybeesik sok más, korábbi vallás nagy ünnepével. És persze nem szabad elfelejteni, hogy mennyire áthatja mára az egész ünnepet bármelyik felfogásában a konzumerizmus, Értelemszerűen az emberek az ajándékozáshoz inkább választják a kényelmes módszert, azaz vásárolnak egy ajándékot, minthogy készítsenek egyet. Így aztán kitör a vásárlási láz, és minél több, drágább, szebb, jobb az ajándék, annál jobb fejezi ki a szeretetet. Tulajdonképpen az egész nem más, mint az ajándékboltok főszezonja. De ez persze csak akkor igaz, ha valaki elfelejti a karácsony lényeg. Szerintem a karácsony nem más, mint egy nap, amikor vidám dolgokról beszélünk, megpróbáljuk egymást is felvidítani, és élvezni ezt a vidámságot. Tehát éppen olyan, mint bármelyik másik. Leszámítva persze az öltönyt, a karácsonyfát, és még néhány csillogó díszt, ami kétséget kizáróan kellemes, ünnepélyes hangulatot kelt. Ez lenne a karácsony... Röviden - mosolyodik el, és mélyet szív pipájából, hogy felszítsa, mert a hosszú beszéd alatt majdnem kialudt. - A Chandilaron lévő ünnepektől valójában nem sokban tér el számomra, leszámítva talán, hogy az igazán vallásos vonal kevesebb embert érint... De ezt csak másodkézből tudom, a korábbi shi'ar tagoktól. Mármint a fészek shi'ar tagjaitól. Tudja, a... Közös tudatból.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 24 Dec. 2012, 11:36

~ Lilandra és Hobo ~
Mikor a férfi nekilátott annak, hogy elmesélje a karácsony értelmét és azt, hogy miről is szól Lilandra inkább bekapcsolta a fordítógépét, ennyire még nem beszélte jól az angolt a gyakorlás ellenére sem, hogy megértse. A fordítógép pedig kisegítette, ha bajban volt, révén nem beszélte itt szinte senki sem egy személy kivételével a shi’art, és hacsak nem akart folyamatosan telepátiával nyelvet megérteni, akkor a gépre kellett támaszkodnia. Mikor ezzel készen volt figyelmesen hallgatta, hogy mit is mesél Hobo neki. Igazán érdekesnek tűnt ez az egész, bár a vásárlási lázat nem igazán értette.
- Nem igazán értem, hogy a vagyon és a szeretet miként függ össze – jegyezte meg zavartan. – Nem lenne szabad összefüggésben lennie a kettőnek. Mert akkor azok, akiknek nincs vagyonuk már nem is szeretik a hozzátartozójukat?
Az embereknek volt néhány igencsak különös és furcsa szokásuk, amik számára teljesen idegennek hatottak és nem tudta megérteni. A szeretetet nem lehet pénzért megvenni, sem pedig zsarolással, sem semmivel. Erre a shi’arok már régen rájöttek, a szeretethez idő kellett, hogy kialakuljon, ezt tanította nekik a két istenük is. aztán jött a másik értelmezés, hogy a szeretetről pusztán és a jókedvről, ennek már több értelmét látta. Meglepetten pislogott, amikor Chandilart hozta fel a férfi, az anyabolygó említésére szomorúság fogta el, nem is jutott el elsőre a tudatára a többi rész, amit mondott.
- Szerintem nem hasonlít a shi’ar ünnepekre – mondta. – Chandilar pedig nincs…
Ekkor jutott el a tudatáig, ösztönösen lépett hátrébb kettőt és vett fel védekező alapállást. Ezek… ezek beengedtek ide egy fészket úgy, hogy Kal-nek nem is szóltak miatta?!
- Hogy… hogy van bátorsága bejönni ide? – kérdezte.
A szemeivel pedig már úgy nézett körbe, hogy határozottan látszott, hogy támadást vár, hogy mikor derül ki, hogy az iskola többi dolgozója, diákja is a fészek tagja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Hétf. 24 Dec. 2012, 13:39

Figyelmetlenségemnek köszönhetően sikeresen beleszólok egy beszélgetésbe, ez pedig nekem csak most esik le. Ehhez valahogy különösen jó érzékem van, sajnos, eddig minden alkalommal sikerült és valószínűleg ez most egy különösebbnek mondható probléma, mert hát mégiscsak egy bálon vagyunk... De szerencsére nem rosszalló reakciót kapok, bár a magázódás megvan és hát igen.. Kicsit túlzottan formálisra sikeredett talán, de ennek is megvan az oka, hogy miért úgy sikerült azt mondani, amit. A többiek eléggé gyorsan távoznak, feléjük csak egy futó pillantást vetek közben, hogy tudjam, nagyjából merre tarthatnak, viszont annyira nagyon nem tartom most fontosnak ezt.
- Végre... - Nincs tanár a közvetlen közelben, ez csak jó, még nyugodtabban tudok viselkedni.
- Hmm, kinézetre illik hozzád a neved, kellemes... - Valóban, eddig külsőre jó, a neve is valóban szimpatikus, bár nekem a legtöbb név szimpatikus, viszont a Price névvel még nem igen találkoztam, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy belsőre milyen lehet, igaz ez nem fog egy hamar kiderülni, legalább is nem egy ilyen rendezvény keretein belül, az emberek nagy része ilyenkor nem úgy viselkedik, ahogyan amúgy is tenné, legalább is eddig ez tűnt fel, még magamon is, bár nálam inkább csak az idegesség miatt, amit viszont más formában nem mutatok ki, de akkor is ez az első ilyen rendezvény talán számomra.
- Gulyás Csilla és inkább tegeződjünk. - Mosolygok kedvesen
- Mióta jársz ide? - Ha régóta, akkor csak én voltam eddig vak, hogy nem vettem észre.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Hétf. 24 Dec. 2012, 14:39

- Köszönöm. - szólok még gyorsan oda a Professzornak mielőtt az távozna, ne gondolja már most azt, hogy bunkó vagyok. Most már tudom ki kell menni majd, ha dohányozni akarok, ami elvileg tilos. A prof után a többiek is elszivárognak, ahogy észreveszem, hogy ez jó vagy rossz nem tudom de nem is érdekel.
~ Hmm, kinézetre illik hozzád a neved, kellemes... Ez mi a halálom volt? Mikor utoljára nekem ilyet mondtak... nem is mondtak ilyet soha, tudom én magamtól is ezt, jó nevem van, de akkor is. Ezt pozitívan kellene értékelnem.
Megtudom a nevét is, egy biztos, nem angol de a gulyás az nekem valahonnan nagyon ismerős, sőt konkrétan tudom is milyen szó az, rá is kérdezek.
- Rendben akkor tegeződjünk Csilla. ~ Milyen elcseszett név ez egyáltalán? - Az úgy is sokkal jobb. Még csak most költöztem be a kollégiumba, egy hete se, úgyhogy még a minden sarkon eltévedek mert hülye vagyok fázisban vagyok... Egyébként te ugye nem angol vagy, hanem gyanítom magyar talán ugye?
~ Azaz ország ahol valamilyen háromezer éve kihalt mágusnyelvet beszélnek, meg olyan okosak az emberek, hogy minden másodikból valamilyen tudós lesz, aki a NASA-nál dolgozik... és van ott gulyás leves is, az tuti egyszer ettem olyat bár azt se Magyarországon de a faszomse fog kimenni oda a világvégére.
Gondolatban nagy dicsőn megveregetem a saját vállamat, sikerül a nem ide illő szavakat gondolatokká formáznom, már egy jó ideje így remélhetőleg az egész bálon nem lesz gond.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3704
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 69
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Sarah on Kedd 25 Dec. 2012, 02:10

A szavaira ama bizonyos mosolyom tovább szélesedik, érdekesen fogalmazta meg, nem is ezért tartom valamilyen szinten jónak, csak egyszerűen tudom jómagam is, hogy milyen az-az élmény, mikor mész, de nem tudod, hogy merre vagy, aztán mire észbe kapsz ugyan ott vagy mint ahonnan elindultál, bár nem hiszem, hogy neki kiváltképp ilyen problémája lenne, de én anno eléggé sok kört leírtam, mire megtaláltam bármit is. Amit ezután említ viszont, nos arra kénytelen vagyok néhány meglepettet pislogni.
- Meglep, hogy hallottál már arról az országról, de amúgy igen. - Valóban meglep, hiszen még a térképen is nehéz megtalálni, a legtöbben pedig egyáltalán nem is hallottak róla, történelem ide, vagy oda... Bár a legtöbb nemzet történelmében sem vagyunk benne, csak a környező országokéban, vagy abban amelynek legalább egyszer volt nagyobb beleszólása az ország alakulásába, mert hát az ilyesmit ugyebár fel kell jegyezni valahova... Ellenben a srác már csak a neve miatt is gyanítom, hogy amerikai, máshol úgy tudom, hogy a Tony annyira nem elterjedt, bár valószínűleg rosszul tudom, de nem lényeges, mert hát biztos ami biztos, muszáj leszek megkérdezni.
- És te hova valósi vagy? -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Dec. 2012, 11:41

Csilla egyre jobban mosolyog, most, hogy ez kényszerített "qrvára leszarom, de nem szólok" vagy rendes mosoly azt még nem tudom, de majd kiderítem valahogy... egyszer, talán, életemben nem fogom megtudni. Egyébként eltaláltam, magyar, ez az én szerencsém, egy szót jegyzek meg csak, annak is hasznát veszem valamilyen formában, láthatólag meglepi a dolog.
- Tudtam én, hogy tévedhetetlen vagyok. -mondom kicsit nagyképűen, de aztán rögtön nekiállok megmagyarázni- Őszintén engem is meglep, hogy már hallottam róla... de csak azért mert apám nyaranként mikor a fél világot körbe akarja járni szabadidejében, Hawaii, Egyiptom meg Ausztrália mellé mindig beiktatja Svájcot vagy Németországot, mert ott szeret horgászni. Potsdamban pedig van egy jó magyar étterem, ott ettem egyszer egy gulyás levest.
Kicsit elgondolkozom, hogy szükség volt-e ilyen hosszú halandzsára, vagy én is kezdek teljesen fogyatékos kreténné válni, aki össze-vissza beszél feleslegesen meg hülyeségeket kérdez. Szükség volt rá.
- Én helyi, New Yorki vagyok, itt is születtem meg minden. Amúgy elég lazán beszéled az angolt, meg is lepett, mikor mondtad a neved.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3704
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 69
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Cardas on Kedd 25 Dec. 2012, 12:40

Már nagyon vártam a mai napot, kíváncsi vagyok, hogyan is zajlik le egy efféle ünnepség vagy bál az iskolában. Az ünneplői ruhákért nem vagyok oda, de szerencsére csak öltönyt kell felvenni.
Belépve a hallba felmérem a terepet. Ajaj. Úgy tűnik, hogy alaposan elnéztem a kezdést, mert már szinte mindenki itt van, én meg még csak most csöppentem be ide. Megpróbálok észrevétlenül belevegyülni a tömegbe, nehogy valaki észrevegye, hogy késtem. Mindenkinek illedelmesen odaköszönök, aki mellett elhaladok, de még nem is tudom, hogy merre menjek, csak bóklászok. Aztán megpillantom Beát és Évát, remélem nem bánják, ha melléjük szegődök. Valahogy ők olyan biztos pontként hatnak itt a suliban, mert ők az elsők, akikkel megismerkedtem. Egy ideje nem beszélgettem már velük, kíváncsi vagyok, mi a helyzet náluk.
- Sziasztok - köszönök, majd azért a ruhájukra is szentelek pár pillanatot. - Ó, nagyon szépen kiöltöztetek - mondom.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
A Hall - Page 8 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Teddy on Kedd 25 Dec. 2012, 16:44

//Előzmény: Jonah szobája. //

Az átöltözés eléggé problémás volt, életemben nem vettem még fel ilyen ruhát, leszámítva a próbákat és csak azoknak köszönhetően sikerült viszonylag jól megoldani. Egy egyszerűbb fekete darabot néztem ki magamnak, mert hát nem tudom, hogy mi megy a masszív raszta hajhoz, igaz gondolhattam volna a lényegesebb dolgokra is, például a hosszúságára, ami okozhat majd még a későbbiekben gondot, de ez akkor annyira nem tűnt nagy problémának, hiszen annyira nagyon nem járkáltam benne. A másik probléma a magassarkú... Soha életemben nem voltam még magassarkúban korábban, így hát már egyszerűen a bált megközelíteni is nehéz, igaz, a tizedik botlás után már nagyjából tudok legalább egyensúlyozni, de még mindig nem érzem magam biztosnak a lépéseim közben, az egészet pedig a lépcső látványa tetőzi... Be kel látnom, hogy egy pillanatra megfagy bennem a vér tőle, de semmi vész, meg fogom oldani mert pozitív ember vagyok... Gondolom én, de már az első lépcsőfokot is nehéz megtenni, ugyanis sikeresen megakadok a ruhában, ettől kisebbre veszem a lépést, minek hatására elkapom a lépcsőfok szélét a cipő sarkával és mire realizálnám a valós problémát, már eléggé gyorsan dőlök lefelé... Csak a szerencsén múlott, hogy meg tudtam kapaszkodni a korlátban és nem zúgtam le a lépcsőn, közben pedig egy dolog jár a fejemben.
~ Remélem ezt éppen senki sem figyelte... ~ Mondjuk a későbbiekben max egy jót mosolyognék rajta, de azért most mégiscsak egy picikét kellemetlen. Mindenesetre is nagy nehezen, percek alatt le tudok jutni a lépcsőn, közben pedig persze megfigyeltem, hogy kik is vannak itt, és hát már eléggé sokan, de még mindig van pár személy, akit nem látok, pedig arra számítottam, hogy sokkal korábban itt lesznek. Természetesen az első dolgom, hogy olyan helyre megyek, ahol legalább egy olyan személy van, akit kedvelek, ez pedig... Ömm... Bea, Éva és Liam társasága, bár az első kettővel igazából nem nagyon beszélgettem, csak nagyon alapokat, meg úgy látom, hogy most ment oda hozzájuk egy srác akinek... Akinek elvileg tudom a nevét, gyakorlatilag már elfelejtettem. Kicsit esetlenül, de ismételten sikerül elindulnom, most kezd kissé kellemetlen lenni a ruha, szokatlan, nem érzem elégnek. a felső része olyasmi mint egy ujjatlan póló, vagy atléta, vagy mi, igaz annál stílusosabb, de a szoknya része... Hát nem tudom. Mindenesetre is oda szenvedem magam és természetesen...
- Sziasztok. - Köszönök és nem tudom, hogy mondanom kéne-e még mást, vagy sem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Shadow on Kedd 25 Dec. 2012, 21:55

A lányok engedik, hogy oda üljek és akkor már elő a paklit is a semmiből, s hajrá, de most elsőre nem is valami nagyra készülök, hanem csak egy szerűre, s megkeverem párszor a paklit, majd oda adom Beanak.
- Fogd meg kérlek ezt a paklit és egyesével rakd le a napokat, négyet egymás mellé és azokra a többit – bökök az asztalra, egymás mellé négy pontra és miközben megcsinálja nekem Évvára mosolygok, majd az érkező srácra, s végül Aliciára. Mindkettőjüknek köszönök szépen és végig mérem őket. S kapnak tőlem egy-egy dicséretet az öltözékükre, majd hozzá teszem.
- Hát lányok ti ma este nagyon kitettetek magatokért. Bámulatosan néztek ki – mosolygok kedvesen, majd Beára nézek, hogy hogyan halad, közben felemelem a kezeimet és megmutatom, hogy nincs bennük semmi. Majd Beára mosolygok, ha már végzett.
- Köszönöm – majd a többiekre nézek. – Akkor most itt van a pakli 4 felé osztva, előtte megkevertem, s Bea szépen szétosztotta. – És most kérlek Bea, emeld fel az esőt, gondolj egy számra egy és nyolc között és számold le kérlek egyesével a pakli helyére, majd csináld meg a többivel is kérlek. – mondom csendesen, a kis feladatot, s remélem a többiek is figyelnek.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 8 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 17 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.