A Hall

5 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Morsus Csüt. 31 Május 2012, 19:05

A kezeimet felteszem és időt kérek.
- Állj, állj, állj! Öregem ez nem így megy. Mi a következő generáció mutánsait és szuperhumánjait oktatjuk. Ez egy iskola és nem egy katonai raktár ahová bevághatod a felesleget. Elég nekem, hogy a káosz istennője néha-néha démonokat hagy itt. Nem bízol bennünk lilaember? Akkor menj innen. Én nem fogom bizonygatni miért vigyázhatnék a gyerekedre. Azt se tudom ki vagy és miért kéne veletek foglalkoznom. A segítségünket kéred? Örömmel állok a rendelkezésedre, de akkor nehogy már neked álljon feljebb. Nem érdekel melyik punk együttes énekese vagy, ez a hely az enyém és nem fogok neked erőt fitogtatni amikor minden második héten démonok rohanják meg a rohadt placcot.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Gina Csüt. 31 Május 2012, 19:59

Minden rendbe úgy tűnik. Nem is akarta megütni Gina-t. Vagy csak letett róla. Az igazgató úr érkezett meg, megkönnyebbülés. Ő el tudja intézni ezt az ügyet. Bár érdekes módszerrel. Hát nem tudom mit csinálhatnék, inkább csak figyelem, hogy hogyan is oldják meg az ilyen helyzeteket a nagyok. Bár nem igazán segít majd ez Ginan, nekem még hasznos lehet majd. Megnyugodni is sikerül végre. Elképesztő, hogy még a leeső levéltől is megfagy a vér benne. Meg kéne kérnem valakit, hogy kupáljon bele egy kis bátorságot szerencsétlenbe mert elviszi a szívbaj. Karba fonom a kezeimet, nem csak a modorán javíthatna de még a memóriáján is. "Az ott" heh, milyen nagy képű. Szerencséd, hogy túl alacsony az energia szintem... Meg az életem is jobban szeretem így maradok annál, hogy szemlélem a beszélgetést. h majdnem el is felejtettem Adem-et. Majd szólnom kell ez után, meg így nem akarok a kicsit elé menni, ha ők nem is Adam biztos észre venné a különbséget ahogy az apja is.

_________________
# Gina, Lusy, Elisabeth #
Gina
Gina
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 50
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.
Tartózkodási hely : X-suli / Kúria

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 31 Május 2012, 20:22

A lány először csak, hol a védelmezőjére, hol pedig az ember férfira nézett. Végül felsóhajtott és közelebb lépett, majd emelte a kezét, hogy elhallgattassa kettejüket, mielőtt azok egymás torkának esnek méginkább.
- Ő Gladiátor, a Shi’ar Birodalmi Gárda Praetora – szólalt meg a lány a fordítógépet használva. – Lilandra Neramani vagyok, nézze el Kallark-nak a viselkedését, ő csak a biztonságomra ügyel és a feladatát végzi.

A férfi szúrós szemmel nézett az igazgató felé, végül csak Lilandra miatt próbált diplomatikusabb lenni a korábbiakkal ellentétben.
- Az úrnő a Shi’ar Impérium korábbi Majestrix-e, császárnője. Carl Morrow, X-men és a Galaxis Védelmezőinek tagja mondta, hogy itt biztonságban lehet, elhiheti, hogy inkább magammal vinném vissza, de nem tehetem meg, ha megtudják, hogy életben van, még ha csak egy klónról is van szó, megöletné a két testvére. Annak ellenére, hogy a kree birodalom hadat üzent ennek a világnak is itt van a legnagyobb esélye annak, hogy az úrnőt biztonságban tudjam, ahol nem kell attól tartani, hogy minden második sarkon fejvadászok és bérgyilkosok próbálnák megölni őt bármelyik birodalomból.

- Röviden a segítségüket kéri, hogy had maradhassak itt, amíg az Impériumban a helyzet nem rendeződik – fordította a férfi szavait. – Úgy vélem, hogy beférnék az itteniek közé, mert rendelkezem telepatikus erővel.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 08:38

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
A Hall - Page 5 30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
A Hall - Page 5 Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

A Hall - Page 5 00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Morsus Pént. 01 Jún. 2012, 19:14

Elkezdem a halántékomat masszírozni.
- Ufók vagytok! Miért nem ezzel kezdtétek.
Mondom megnyugodva.
- Szívesen segítek bárkinek, aki kéri... öhmm... felség?
Kérdezem vissza mert fogalmam sincs hogyan is kéne viselkednem csóri kölökkel.
- De meg kell értenie ez egy iskola és mikor a védelmünket kéri el kell fogadni minket. Egyenlően fogjuk magát kezelni a többi diákkal. Nem leszünk megértőbbek vagy kedvesebbek.
Remélem megérti a dol... ne már! Miért vörös az ég már megint? Komolyan csak egy nyugodt hónapot kérek! Egyet!
- Démonok... hát persze, hogy kicseszett démonok. Egyszer lenne egy nagy gonosz, aki fenyegetőzne majd bejelentené, hogy meggondolta magát. - sóhajtok és Ginára nézek. - Gina vidd az új lakót a többi diákhoz. Szólj mindenkinek, hogy az iskola épületét elhagyni szigorúan tilos.
A szemeimet lecsukom és a feleségemet megkérem, hogy rendeljen ide minden tanárt és felnőttet. Aztán Kallira nézek.
- Na tessék. Ez megy itt minden héten. Gyere... megmentjük a világot.
A testemre mennyi fény áramlik, ami egy vértben összpontosul. Átalakulok Kerubá, az Élet Avatárjává.
- Remélem a szupererőd nem csak az, hogy védtelen kislányokat fenyegetsz veréssel.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 01 Jún. 2012, 19:42

A shi’ar elmosolyodott egy kicsit Zack zavarán, ő is kicsit zavarban volt, nem igen tudta, hogy mit is kellene tenni ebben a helyzetben, egyáltalán az egész olyan abszurd volt. Soha sem hitte volna, hogy ilyen szituációba kerülhet, ahol lepleznie kell valódi kilétét.
- Lilandra – mondta a lány. – Nem vagyunk az udvarban és már én sem vagyok császárnő. Az álcához szükséges, hogy ne kapjak megkülönböztetést, csak egyetlen dolgot kérek, felnőttként kezeljenek és ne gyereknek. Lehet, hogy az önök szemében gyermeknek tűnik a testem, de a shi’ar törvények szerint tizennégy éves korban leszünk nagykorúak. Úgy hiszem, hogy ezen túl vagyok, így…
Megremegett egy pillanatra, amikor földrengés rázta meg a helyet, egy újabb kép villant be az elméjébe, ahogyan páncélban és a jogarral a kezében áll a császári palota erkélyén, odalent a gárda és várják Galactust és a hírnökét, Kallark beküldi az épületbe, földrengés, sikolyok az épület elkezd összedőlni. Levegő után kapkodva nézett fel.
< - Kal? – kérdezte. >

//Folytatás: Lilandra szobája//Bólintott a császárnője szavaira, hogy valóban ezt akarta. Az, hogy a feltételekbe belemegy-e a lány nem rajta múlt, de úgy tűnt, hogy igen. Felkapta a fejét a rengésre és ugrott, hogy megtámassza úrnőjét, hogy ne essen el, az ablakon át a kinti vöröslő égre nézett, majd a lányra.
< - Menj vele! – mondta. – Hamarosan visszajövök. >
- Elég az, hogy Galactus utolsó hírnökét a puszta kezemmel végeztem ki? – kérdezte. – Induljunk!
Ezzel meg sem várta, hogy Zack, vagy bárki más utána jöjjön elindult kifelé a főbejárat irányába.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 01 Jún. 2012, 22:11

//Előzmény: A konyha//

Lassan több mint egy hete volt az első vacsoránk Charlie-val, ami nem is volt olyan rosszul sikerült, mint először aggódtam miatta. Éppen sütemények elkészítésével foglalkoztam a kicsiknek, amikor megremegett a föld. Döbbenten néztem fel és csak Adia-nak hála nem estem el, odakint az ég vörös volt, megremegtem, egyszer már láttam ilyet, az pedig Galactus eljövetelekor volt. Ugye most mégsem szegi meg az ígéretét és nem jön vissza? A fejemben hallottam meg Hannah hangját, hogy Zack vár minket a hallban. Az oroszlánommal magam mellett kisiettem a konyhából a lisztes kezemet a ruhámba töröltem, odaérve egy furcsa tollas hajú fiatal lányt láttam meg, Gina-t, egy nagydarab lilabőrű sötétkék hajú férfit, punk taréjjal. Van egy olyan érzésem, hogy Zack az Aranyifjúnk rokonának nézte emiatt. A férfi még egy igen fura mondatot is… ezek szerint nem ember volt. Galactus utolsó hírnökét ugyanis Thorhalla ölte meg egy igencsak tüzes és izzó csókkal. Kissé aggódva és értetlenül néztem Zack-re.
- Ők kicsodák és mi történt? – kérdeztem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Gina Szomb. 02 Jún. 2012, 02:46

Gladiátor és Lilandra. Érdekes a helyzetük, mármint ijesztő... A föld hirtelen megremeg és az ég vörösre vált és vihar jön vele. Még egyszer megremeg a föld az előző után aztán abbahagyja és az idő marad. A démon szó hallatán végig fut a hideg a hátamon és az Igazgató úr felé fordulok. Na most örülök, hogy Gina kidőlt mert ettől még engem is kirázott a hideg.
- Rendben.
Válaszolok gyorsan és Lilandra-hoz fordulok. Gladiátor ki is rohant és közben Serena is megérkezett az oroszlánjával. Jolvan, nincs mitől tartanunk.
- Gyere elmegyünk egy biztonságosabb helyre.
Szólok a lánynak és megvárom míg elindul és mellém ér. Aztán én is elindulok. Miután szeretné ha felnőttként kezelnénk biztos nem jönne be neki a kézen fogva vezetés így ezt nem is teszem csak mutatom az utat. A kicsik és Adam az épületben vannak és elől nem is láttam senkit sem kint szóval miután biztonságban van az új lakónk hátra kell néznem a botanika felé is hátha vannak kint diákok.

_________________
# Gina, Lusy, Elisabeth #
Gina
Gina
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 50
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.
Tartózkodási hely : X-suli / Kúria

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Thorhalla Kedd 05 Jún. 2012, 16:01

//Előzmény: Veszélyterem//

Hamarosan belépett Veszély is a hallba, egyelőre az érzékelőivel még a környéket pásztázta és körbenézte, hogy mi is a helyzet jelenleg a birtok körül.
- Három diák van a kúrián kívül, a botanikában – mondta. – Gina értük ment és behozza őket. Ami a démonokat illeti…
Itt kivárt néhány pillanatot, hogy minden adatot összegyűjtsön és végignézze, hogy kik is vannak még az épületben, illetve kik nincsenek.
- A démonok minden irányból ostromolják a birtokot, a védelmi rendszer és a mágikus védelem egyelőre kitart. A kúriát George Ethan azaz Árny és Radoslava elhagyták, mert a SHIELD kérte Árny közreműködését mágikus ügyben, Radoslava pedig elkísérte őt. Javasolnám, hogy minden irányban indítsunk támadást a démonok ellen és ne hagyjunk gyenge pontot, ahol bejuthatnak ide.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Szehmet Szer. 06 Jún. 2012, 20:44

-Mi történik?- nem kertelt, ahogy berobogott a Hallba. Látszott rajta az események okozta feldúltság, s talán egy kis félelem is, árnyékaként a nosztalgia sötét képeinek. Aztán eltűntek ezek az érzések, ahogy igyekezett nyugalmat nyerni. Csak most, megérkezve engedélyezett magának egy cseppnyi szünetet, ami alatt összeszedheti magát. Nem akarta, hogy a harcban, ami a nyakukon van, bármi is elvonja a figyelmét.
Kérdőn nézett végig az arcokon, hiszen épp csak elkapta Veszély szavainak a végét.
-Démonok?- habár ezt kérdezte, súlyos, sötét hanggal, a szó mögött ott érződött a "hogyan" és a "honnan" is. Nem hitte volna, hogy ilyen lényekkel kell majd szembenézniük... és úgy érezte, nem is tud eleget róluk ahhoz, hogy biztosan szálljon velük szembe.
De már értette az állandó veszély érzetének okát.
-A gyerekek... biztonságban vannak?- Ha kimennek, rést nyitnak, amin át betörhetnek a démonok. Akkor viszont ki óvja a kicsiket? Zavaró erővel tört rá a gondolat, hogyha Veszély szavainak engednek, elaprózzák az erejüket, és hiábavaló lesz a kísérlet. De mit tehetnének? Nem várhatnak csendesen, míg a védelmek összeomlanak.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Morsus Pént. 08 Jún. 2012, 19:46

Legyintek a punk ufóra.
- Majd szólj, ha Galactust intézted el azon az udvaron.
Mutatok kintre. A csapat lassan összegyűlik.
- Jól van nyugi. Ezek csak démonok. Az iskola alapja védett, ti maradjatok itt, ha tévedek védjétek a gyerekeket. Én kimegyek és megtanítom az alient világot menteni.
Lassan kisétálok vértben. A szárnyaim kitárom és a levegőbe emelkedek.
- Patkányok!
Hangom oly erős, hogy minden közeli démont magamhoz csaljak.
- Én vagyok az Élet ítélete, azt üzeni, hogy húzatok a p*csába!
A fényem elárad és a közeli démonokat azonnal semmivé teszem.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 09 Jún. 2012, 09:21

Nem csak mi érkeztünk meg végül, hanem Veszély és még Szehmet is. A szavaira összerázódtam. Zack-ére is, ahogyan közölte, hogy ő bizony kimegy, mi pedig itt maradunk.
- Vigyázz magadra Zack – néztem utána aggódva.
Ennél többen voltunk idebent, még Hannah is itt volt, a többiek, akik a testvériségtől jöttek. Bőven megvolt a védelem még akkor is, ha mi kimentünk volna. A fogadott apám távozása után néztem Szehmet-re.
- Ne játszd meg kérlek, hogy érdekel mi van velük – szóltam bánatosan. – Téged soha sem érdekelt senki sem. Csak saját magad, elárultad a csapatot, nem egyszer, azokat, akik menedéket kértek tőled kihajítottad az AIM karjaiba megbánás nélkül. Cserbenhagytál minket, mert az isteni mivoltod nem volt összeegyeztethető a gyengék segítésével. Nem vagy ennek a csapatnak sem a tagja, sem a része Szehmet…
Vettem egy mély levegőt, hogy elfojtsam a remegésemet.
- Ha ennek vége komolyan el kell beszélgetnünk, ha komolyan gondolod, hogy újra ide szeretnél tartozni – mondtam.
Az androidunkhoz fordultam.
- Veszély szólj minden diáknak, hogy menjenek a szobákba, mindenki legyen ott, a többi felnőttet, a korábbi testvériség tagokat küld a védelmükre és ha nagyon rosszá válik a helyzet, menjenek az alaksorba, a veszélyterembe, ott biztonságban lesznek és a védelmi rendszered is álljon készen. Nagyon remélem, hogy elég lesz mindez.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 09 Jún. 2012, 09:40

Zack szavaira dühösen szorította ökölbe a kezét. Igen, hallotta az emberi csapattársaiktól, hogy állítólag közel 40 fő űzte el a Földről Galactust innen. De ők csak hárman voltak, amikorra a Bolygófaló megérkezett és ketten tudtak elmenni onnan úgy, hogy olyan sokáig tartották fel, ameddig az csak lehetséges volt. Ha a teljes Gárda ott van, akkor könnyedén ők is megtették volna mindezt.
Őt igazából nem nagyon érdekelte, hogy azt mondták, hogy maradjon bent, még Nestor-tól sem fogadott el parancsot, pedig az embertelen állítólag a felettese volt a Védelmezőknél, bár a pocsék csapatvezetése és az ehhez hozzá nem értése miatt nem fogja annak soha sem elismerni. Így emiatt most sem zavartatta magát az ellentétes parancs miatt és Zack után sétált. Végtére is a férfi dobta fel a labdát, hogy megmutatja miként kell világot menteni, Gladiátor csak nem akart az adósa maradni. Így hát, hacsak nem próbálja valaki megakadályozni, hogy kimenjen, azt az illetőt pedig egyszerűen próbálja félresöpörni és felkenni a falra, ha kijutott, akkor ő maga is a démonokra veti magát, pusztakézzel, illetve lézerrel áll neki aprítani a soraikat.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 09 Jún. 2012, 09:57

Veszély Serena-ra nézett a parancsok után és bólintott. A programja segítségével azonnal aktiválta a birtok és az épületek körül levő biztonsági rendszereket. A földből több helyen gépfegyverek, lézervetők és hasonló fegyverek emelkedtek ki, amik a démonok távoltartását voltak hivatottak garantálni.
- Biztonsági rendszer aktív! – mondta a gépies hangján.
Ezek után jöttek a további parancsok, amik a birtok teljes területén hallhatóak voltak a hangosbemondóból.
- Az igazgató és az igazgatóhelyettes parancsai: Minden diák azonnali hatállyal térjen vissza a kollégium területére, a szobákba és további parancsig nem hagyhatja el azt! Minden tartalékos X-ment, akik nem csatlakoztak a Hallban levőkhöz és akik korábban a Testvériségtől érkeztek azonnal menjenek a kollégium védelmére! Ismétlem: Minden diák azonnali hatállyal térjen vissza a kollégium területére, a szobákba és további parancsig nem hagyhatja el azt! Minden tartalékos X-ment, akik nem csatlakoztak a Hallban levőkhöz és akik korábban a Testvériségtől érkeztek azonnal menjenek a kollégium védelmére!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Morsus Szomb. 09 Jún. 2012, 22:30

A Vad, Ami Benned Lakozik
Prológus

Iskola felett:
Zack látja a démonokat gyengülni és hátrálni.
- Ez az. Nem bírnak velem.
Mondja megvilágosodva, közben Kallark elkezdi irtani őket.
- Ideje elsöpörni őket.
A férfi nagy levegőt vesz és Gladiátor hatalmas fényt lát meg. Morsus a levegőbe emelkedik és egyre fényesebben világít. A fényétől az ég vörössége megtörik és Kallark kezében tartott démona porrá válik. Az utcákon minden démon az lesz. Kallark ha közelebb megy Zackhez az szint meg se moccan. Ránézni lehetetlen.
- Ne zavarj. Koncentrálnom kell. Megtisztítani Brooklynt.

Távolban:
- Átkozott!
Csap egy asztalra egy hüllőszerűen pikkelyes kéz.
- Tán a démonokat feltartod mágus, de ezt nem...
Ezzel egy meteorhoz sétál egy csak Zack fényétől világított nagy teremben és az üveget feltöri körülötte. majd a meteorra csap.
- Hehehehehe...

A Vad, Ami Benned Lakozik

Hall:
Serena megkapja Hannahtól, hogy szólt a testvériség tagoknak a diákok körül lesznek, de nem tudja elérni Hoodot vagy Lancet. Szehmet a szavakra hihetetlenül dühösé válik. Életében először igazán oroszlánnak érzi magát és Serena a szemében most nem több, mint egy gazella.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 10 Jún. 2012, 17:43

Már több démonnal is végzett, amikor fényt pillantott meg a háta mögött. A kezében egy démon nyakával szinte ösztönösen fordult meg és nézett hátra, ahol Zack-et látta meg. A fény elérte a strontiant és a kezében a démon porrá omlott, ahogyan körbenézett az utcán, amit látott mindenki így végezte, legalább is, ami az ellenségre vonatkozott. A férfi is a levegőbe emelkedett, hogy onnan vegye szemügyre a környéket, ahogyan látta a birtok, ahova hozta úrnőjét még mindig teljesen biztonságos volt és semmi sem tört be egyelőre. Közelebb repült a lebegőhöz, akinek a szavaira megengedett egy mosolyt.
- Ha elfáradtál és kimerültél, itt leszek – mondta.
Ezzel nekiállt koncentrikus körökkel körbe-körbe repülni a környéken, hogy meglássa merre rejtőzhetnek még démonok azon a részen, ahova Zack fényei nem értek ki, hogy arra folytathassa a harcot.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Szehmet Vas. 10 Jún. 2012, 19:00

Biccent Zack szavaira. Az évek során már megtanulta, hogy bízzon benne. Őt nem kellett félteni. A többieket viszont...
Körbe hordozta a tekintetét az összegyűlteken. Ismerősök, ismeretlenek, mind azért, hogy oltalmazzák az otthont. Szívét örömmel töltötte el az ittlétük, de ez az érzés rövid életűnek bizonyult. A démoni támadás erőteljessége, a levegőben érződő félelem, s saját gyengeségének tudata, még annak fényében is, hogy tudta, elég önfejű ahhoz, hogy ha kell, a végsőkig kitartson, megmérgezte az érzést, és komorrá tette a pillantását. Elmúltak már a boldog békeidők, mikor megingathatatlan bizakodással várta az összecsapásokat.
- Serena.. parancsolj velem és ne kételkedj bennem. Ne, míg e támadás véget nem ér. - nézett komoly pillantással a nőre, ahogy szertartásosan, s kissé tán nehézkesen megszólalt. Ő, ez a csepp, törékeny ember volt az X-ek vezetője, így Szehmet jobbnak látta, ha már most, a várható csata előtt letisztázza,hogy nem akarja kétségbe vonni a parancsnokságát. Bár mélyre, a fájón hatoltak szívébe a nő szavai, úgy érezte, ennyit meg kell tennie. A vétett hibákért vezekelnie kell, s úgy tűnt jobb alkalom nem adatik erre.
Egy hosszú pillanatig kivárt. Fürkészte őt. Majd akár választ kapott, akár nem, néhány lépéssel közelebb óvakodott az ablakokhoz, hogy lássa, mi zajlik odakinn. Nem akarta, hogy lássák, a kemény maszk mögött tipródó szívet. S nem akarta, hogy most, e vészterhes időkben sajgó szíve meggátolja abban, amit majd tennie kell. A démonok képe.. azzal akarta kiégetni, s elfedni a gyengeségeket, míg újabb béke nem jön el. Nem szólt többet, látszólag kivonta magát a társaságból, de hallotta a szavaikat... és élesen hallotta újra és újra Serena szavait.
"Cserbenhagytál minket, mert az isteni mivoltod nem volt összeegyeztethető a gyengék segítésével."
Majdnem felnevetett. Fájón, reménytelenül. Nem értette, s talán nem is érthette őt ez a nő.
A szavak visszatértek, és ismét végigfutottak elméjén, s úgy érezte, ki kell törnie. Bele kell vetnie magát a küzdelembe, mert csak úgy menekülhet terhük elől.
"Nem vagy ennek a csapatnak sem a tagja, sem a része Szehmet…"
Már nem volt olyan biztos benne, hogy ide kell tartoznia. Nem, ha itt gyűlölték. De ez nem változtatott azon, hogy segíteni akart. Hogy itt kellett lennie, hogy a küzdelemben segítse őket. A győzelemig. Aztán...
Zack alakját kereste. Őt.. az egyetlen mentőangyalét, aki közte és a káosz között állt. Az ő látványa tartotta tétlenül. Csupán keze szorult ökölbe, s izmai húzódtak össze, várakozva... várták a csatát. A felszabadító élményt, a diadalt. A megváltást.
Szörnyeteggé vált, s tudta jól, hogy az ajándék, amit Dortentől kapott, ellene fordult.

Hosszú, mély sóhajt hallatott, s ökle lehetetlenül koppant az ablakon.
De most nem a vágyott nyugalmat hozta el számára ez az egyszerű cselekvés. A düh forró árnya kezdett terebélyesedni benne. Önkéntelenül is kiválasztotta Serena illatát az ott lévő emberekéi közül. Az ablakon tükröződve, Szehmet ragadozótekintete az alakját kezdte figyelni.
Ott volt.. a gyenge.. a gyermeki.. A préda, aki meg merte őt ítélni, anélkül, hogy ismerte volna. A préda, aki el akarta küldeni.. aki el akarta venni a családot tőle. Aki át akarta venni a helyét a falkában. Az álszent, megtévesztő, zsengehúsú...
Szehmet nyelt egyet. Valahol mélyen érezte, hogy valami nem stimmel, de most, sok idő után először, ismét erős volt, és élvezettel fogadta ezt az érzést. Szája mosolyra húzódott. Lassan fordult újra a Hallban lévők felé. Nem sietett. Ha észre is vették a változást, annál édesebb volt. A félelem illata boldog felszabadultsággal töltötte el, s ha mindez nem a démonoknak, hanem neki kezdett szólni...
Lassú lépésekkel indult el. Csábította Serena gyengesége. Nem akart ölni, nem, ahhoz még sok volt benne az emberi, de meg akarta ragadni, meg akarta mutatni az erejét. Látni akarta, hogy a félelemtől tágra nyílnak azok az átkozott, vádló szemek. Látni, hogy a nő rádöbben az élete csak az ő kezében van, és csupán egy vékony szőrszálon függ. Magabiztosan vonult felé.
-Serena- szinte dorombolt, azon a mély, már-már hipnotikus hangon, amivel a tigrisek is cserkészik a prédát... A csábítás pedig egyre erősebbé vált, az éhség ébredezni kezdett. Már látta a halovány bőr alatt, incselkedve lüktető ereket. Léptei pedig szaporábbá válnak, hogy mielőbb elérjék.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Jún. 2012, 10:25

Veszély az érzékelőivel érezte, hogy odakint egyre fogytak a démonok annak hála, amit Zack csinált. Mindezek ellenére a megírt programja nem engedte, hogy ennyire könnyedén és felelőtlenül vegye a helyzetet. A biztonsági protokollok, amik a birtok területére vonatkoztak és az ottani biztonsági rendszert működtették még mindig aktívak voltak és minden illetéktelen behatolóra, akik nem voltak regisztrálva a rendszerében, vagy nem tudott arról, hogy legálisan tartózkodott a birtok területén tüzet nyitottak.
- Megyek és körbejárom ellenőrzés szempontjából a birtokot – jelentette ki.
Nem igazán számított arra, hogy valaki feltartaná, hiszen ez volt a feladata és néhány démon, ha még voltak a közelben sem valószínű, hogy nagyon kárt tudtak volna benne okozni. Így a két vitatkozó nővel nem is törődve fordult meg és sétált ki a helységből, hogy nekilásson az őrjáratának.

A Hall - Page 5 00120

Mivel amúgy sem jelentkezett a kalandra, akkor Veszély távozott.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 11 Jún. 2012, 12:25

Hannah-tól jött a válasz és még Veszély is szólt a hangosbemondókon át. Charlie nem volt elérhető, emiatt aggódtam, de ki volt az a Lance? Nem volt ismerős a neve egyáltalán, pedig szinte soha sem mentem el erről a helyről. Reméltem, hogy Hannah még figyeli a gondolataimat, így próbáltam vele kapcsolatba lépni.
~ Mi a gond Charlie-val? ~ kérdeztem. ~ És ki az a Lance? ~
Szehmet-re néztem a szavai után és megcsóváltam a fejemet. Nem tudtam benne bízni és nem kételkedni a régi sebek túlságosan is mélyek voltak ahhoz, hogy mindezt csak úgy félre tudjam dobni. Mi lesz, ha éppen a harc közben történik meg megint, hogy rájön, hogy ez nem neki való és inkább otthagy minket? Szerettem volna bízni benne, de nem tudtam. Régen, mikor fiatalabb voltam még Szfinx is mondta, hogy jó vezető és megbízható, Szfinxként kedves volt, de ahogyan külön váltak csak Stefan volt az, aki próbált segíteni és védeni, Szehmet nem. Neki csak kolonc voltam, ahogyan mások is. Amikor visszatértünk a szavai olyanok voltak, mintha újra ő akarna a vezető lenni, pedig ez az X-men már nem volt az, mint amit ő vezetett. Nagyon távol voltunk attól, mások lettünk az elmúlt sok év alatt.
- Menjél csak – mondtam Veszélynek.
Ha gond van, akkor ő megtalálja. Nem tudtam továbbra sem válaszolni Szehmhetnek, így inkább csak kinéztem az ablakon. Az oroszlánom a lábamnak dörgölőzött és majdnem feldöntött, megvakargattam a fülét anélkül, hogy ránéztem volna, az égre néztem, ami kezdte visszanyerni az eredeti színét, ahogyan a vörösség elmúlt Zack-nek hála. Még mindig a kinti történéseket figyeltem, amikor Szehmet hangját hallottam meg, nem fordultam hátra, csak feltettem az ilyenkor megszokott kérdést. Lehet, hogy többet is beszélt hozzám, csak elkalandoztak a gondolataim.
- Tessék? – kérdeztem kissé zavartan. – Bocsánat, nem figyeltem…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Lance Harris Hétf. 18 Jún. 2012, 12:03

Lance Harris

Elszúnyokálhattam, emlékeimben zavaros képek vannak arról, hogy Szehmet ébresztget, majd valami tűzvihar, és talán az egész meg is maradt volna rossz álomnak, ha elmémben nem hallok valami hívást, miszerint a Hallba kéne menjek. Ez már elég löketet ad az ébredéshez, kinyitom a szemeimet, és felriadok. A sebeim teljesen begyógyultak már a korábbi küzdelemből, így gond nélkül felállok, és szaladok le a hallig, ahova berobbanva az ajtón egyből egy fontos dolog is magára vonja a figyelmem.
Valami nagy gáz van odakint, az ablakokból nézve semmi jó nem történhet. A hallban egy csomóan vannak, Szehmet is, meg egy ezüsthajú lány is. Töretlen sebességgel lerohanok a lépcsőn, és megkérdezem:
-Nah mi történt?

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Morsus Szomb. 23 Jún. 2012, 02:05

Odakint:
Kallark az iskola területén kezdi el levadászni a bujkáló és menekülni próbálókat.

Bent avagy Serena az X--men ellen:
Lance megérkezik, de a feje kavarog és furcsa érzés fogja el. Ugyanaz, mint Szehmetet. Mindketten legősibb ösztöneik szólítását hallják. Most ez a vadászat. Serena, a törékeny hófehér hajú lány a szemükben nem több egy gazellánál, aki nyílt terepen van velük szemben. A két alak pupillája kitágul és Aida érzékelni kezdi a veszélyt. Már Serena is látja, hogy gond van. A párosnak már a mozgása is megváltozik, meghajlanak lábizmaik megfeszülnek, inkább tűnek fenevadaknak, akik lecsapni készülnek, mint embereknek.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 23 Jún. 2012, 11:34

Egyelőre mégsem tudott távozni az iskola területéről, hogy odakint tartsa távol a démonokat. Most látta csak, hogy mekkora ez a hely. Maga az épületek is nagyok voltak, de a birtok is hatalmas még így a belvárosban is. Még szerencse, hogy itt maradt, legalább rálátott a hely gyengeségeire, hogy hol is kellene javítani a védelmen, és mik azok a helyek, amiken erősíteni és javítani kell, mert nem ér el oda a biztonsági rendszer. És mik azok a helyek, ahol még a fény elől is képesek elbújni a démonok. Ennek érdekében szisztematikusan kezdte az egész erdőséget, a birtokot átvizsgálni, nem csak a démonok után, hanem a biztonsági réseket is keresve. Ha démonokat talál, akkor azokat a lehető leggyorsabban igyekszik megölni, a tetemeket egyelőre otthagyja, ahol megölte őket, majd később is lesz idő összegyűjteni őket. Mindeközben pedig igyekszik ténylegesen felmérni védelmi gondokat is és megjegyezni azokat és a pontos helyüket is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Lance Harris Szomb. 23 Jún. 2012, 14:10

Lance Harris

Ahogy megérkezek kissé fura érzés kap el. A Vadászat érzése. Ránézek Szehmetre, és már tudom mi volt benne olyan különös az imént, bár most egyáltalán nem tűnik különösnek. A következő pillantásom már az ezüstös hajú lányra vetődik, annak nagy balszerencséjére. Egy vékony kis semmiség, törékeny fűszál talán. Áldozat, nem több, és én, egy igazi vadász ezt nem tagadhatom le. Hihetetlen vágyat érzek vér kiontására, arra hogy karmaimmal feltéphessem a húsát, mintha csak egy szarvassal tenném az erdőben. Zöldes színű szememben vad fény villan, majd körözni kezdek a lány körül, hiszem Szehmi előrébb van mint én, és ha jól látom már kiszemelte magának... had csapja le ő, legfeljebb vele is meg kell küzdenem... Az már kihívás lenne, nem úgy mint ez a lány aki ijedten álldogál.
Ha Szehmet támad, vagy valami olyasmi, hasonlóképpen én is a lány torkának ugrom, karmaimmal felszántva a húsát minnél nagyobb területen a testén. Ha az elképzelhetetlen, miszerint mégis tud valami ellentámadás produkálni bekövetkezik, akkor szintén a torkának ugrom, de ezesetben sokkal gyilkosabb mozdulatot próbálok végrehajtani, feltehetőleg olyat ami sokkal gyorsabban öl.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Szehmet Szomb. 23 Jún. 2012, 19:29

Ahogy lassan vánszorogtak a feszült pillanatok, az ébredő oroszlánban lassan felemésztődött az ember. Lance érkezése talán még gyorsított is a dolgon. Az oly emberi bosszúvágy végül eltűnt, s helyét a vadászat ízes izgalma kezdte átvenni. Már nem is értette Serena szavait, csak nézte őt, s orra utána szimatolt. Finom volt az illata. Csábító, gyenge... oly régen nem ejtett már prédát... Ez pedig, idebenn csapdába esett. Nem volt hová futnia... És még.. talán nem is tudott arról, hogy halott.
Szehmet megnyalta az ajkát, majd lassan összehúzta magát, hogy kirobbanó rohammal ejtse el a prédát.
A kölyök utat enged neki. Neki, az erősnek. A tapasztaltnak. Néma egyezség, amihez nem kellenek emberi szavak... ami túl van az emberi észlelés határán. Eljöhet majd az idő, mikor kétségbe vonják előjogait, de ez nem az a pillanat. Most ketten cserkészik a vadat, falkaként, és esélyt sem adnak a hibáknak. A fiú már megkezdi a terelés ősi táncát, ő pedig nem tétovázik, karmait kiengedve, eddig folyamatos közeledésének hála, már nem is oly távolról, veti magát a lányra, hogy két mancsával megragadja puha testét, s megtartsa, míg fogai nyakának feszülnek, hogy ízes, vörös patakokkal szennyezzék a bársonyfehér bőrt.
Már vágyik az ízére, s erejét, tudását e vágynak rendeli alá.
Gyorsan és precízen akar dolgozni, hogy ellenkezésnek még lehetőséget se adjon, s a préda gyorsan múljon ki. A vadásznak nem kenyere a kegyetlenség.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 23 Jún. 2012, 19:53

Választ nem kaptam, hogy mit is nem hallottam meg, még valakinek a hangja ütötte meg a fülemet és erre fordultam tényleg csak hátra. A ragadozóállásoktól egy pillanatra megrémültem, de próbáltam gyorsan elhessegetni, hogy nem nekem szól ez, hanem a démonoknak valószínűleg, de Adia közbeszólt.
~ Minket akarnak támadni! ~ hallotta Serena a szimbionta hangját a fejében. ~
Egy pillanatra remegtem csak meg és próbáltam volna hátrébb lépni, de eddigre Adia már megjelent rajtam és átvette a testem felett az irányítást. De gondolkodni még tudtam, így az oroszlánomat – kb. 100kg tömegű – is a védelmemre irányítottam egy gondolattal. Karmok és fogak nélkül próbált nekiugrani a közeledőknek, hogy mancsaival, a lendületével és testsúlyával ellökje az irányomból azt, aki elsőként közeledik majd felém.
A Hall - Page 5 Serenatz7
Adia pedig nem tétovázott egy pillanatig sem, noha ő maga sem volt harcos és csak némi önvédelmet ismert, de azért a szinbionta képességek jól jöhettek. Ahogyan a páros megindult feléjük és remélhetőleg az oroszlán is védekezik majd a parancsa szerint a lehető legkeményebb állapotát vette fel, hogy páncélként funkcionálhasson. Néhány pillanatot várt csak ki a közeledőkkel szemben, majd elrugaszkodott felfelé a plafon felé, eközben egy-egy pókhálót lőtt ki a két támadó arca felé remélve, hogyha eltalálja ezzel őket, akkor egy kis időre lelassítja őket, hogy nem látnak és nem szaglanak. Az ugrás végén pedig a tenyereivel és talpaival a plafonon igyekszik megállapodni fejjel lefelé, mint egy pók, hiszen a Venomtól öröklött képességeinek hála képes megragadni bármilyen felületen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hall - Page 5 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hall - Page 5 Empty Re: A Hall

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 17 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.