Metróállomás

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Sheila Kerst Szer. 27 Jún. 2012, 10:22

A patkányok nem állnak meg, hallom, ahogy tovább dübörögnek a hátam mögött. Elönt a pánik, ráadásul ismét kiütközik rajtam a szokatlan időjárásnak köszönhető fáradtság is, ahogy elvesztem a koncentrációmat. Érzem, ahogy a tömeg visz magával, mozgat. Aztán egyszer csak egy nő belém jön, és én elterülök a földön.
Ha valaki rám néz, egyenest a szemembe, láthatja, hogy halálosan félek. Nem, nem a patkányokról. Attól, hogy a tömeg agyontapos. Mert ez elég esélyes ebben a helyzetben.
Képtelen vagyok megmozdulni, képtelen vagyok összeszedni magamat ilyen állapotban. Tombol a káosz, a patkányok a mocsokkal együtt egyre inkább közelebb érnek. A tömeg cikázik körülöttem, félő, hogy valóban rám lépnek. Ha nem kellett volna már olyan sokszor megküzdenem a halállal, most feladnám. De egyelőre még ragaszkodok az életemhez. Vagy mégse?
Emlékek törnek felszínre, olyanok, amikről már régen elfeledkeztem. Többek között a szüleimmel hozhatók összefüggésbe. A földön, a piszokban elmosolyodok. Gyönge vagyok, mint a harmat, de az anyám arca erőt ad.
Feltekintek, és belebámulok egy szimpatikus fiatalember arcába. Nem tudom, mit várjak tőle.

_________________
Sheila; Flore; Iris
Sheila Kerst
Sheila Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Sheila Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Csüt. 28 Jún. 2012, 23:17

Legbelül tudom, hogy nem helyes, hogy ellen kéne állnom az érzésnek, nem szabadna hagyni, hogy állat irányítson… de olyan fantasztikus! Egyszerűen mindennél élvezetesebb, és képtelen vagyok leállni. Igen. Tudom, hogy nem kéne, és mégis meg fogom tenni, ennek ellenére. De nem sietem el. Odaveszne az élvezet. A vadászat, és a cserkészés öröme. Játszadozni kell, hiszen ha egyszer kioltom az életét, utána az már az extázis egy másik fajtája lenne, és nem ismételhetném meg mégy egyszer a vadászatot – legalábbis nem ugyanazzal a prédával. Így fékezem éhségem ösztönét, és megpróbálok minél emberibben közeledni a kiszemelt áldozat felé – ami nehezemre esik, minden porcikám tiltakozik az egyenes testtartás ellen. Még a karmaimat is megpróbálom visszahúzni, de tudom, hogy mindez a kínlódás végül megéri majd. Ha üres az áldozatom mellett egy hely, oda fogok leülni. Ahogy közelítek felé, szinte érzem a számban a hús ízét, fogaim közt a szövetek és rostok és a szétcincált bőr foszlányait. Hmm…
Azonban mikor már elég közel kerülök hozzá, nem bírom tovább visszatartani magam, mintha az ember és állat közti határ másik oldalára kerülnék, ahonnan nincs visszaút. Még pár lépés. Nem akarom megölni. Nem. Csak mozdulatlanná tenni. Ahogy ülnék le – ha egyáltalán áldozatom hagyja ezt -, épp a cselekvés felénél tartok, mikor egy gyors és ősi ösztön által irányított mozdulattal rávetem magam, miközben karmaim ismét előugranak. Megpróbálom az ülőhelyén lefogni. Minden izmom dolgozik, hogy a célt elérhessem. Ha netán védekezne a fiú, karmommal a végtagját ártalmatlanná teszem egy fájdalmas karmolással, ha sikerül.
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Pént. 29 Jún. 2012, 15:42

Növekvő aggodalommal figyelem az oroszlánlányt. Külsejével mások figyelmét is felkeltette ugyan, de nem látom, hogy a szokásos bigottságból eredő félelemnél több lenne az arcukon. Furcsa, hogy (legalábbis látszólag) nem vették észre a vadászó tekintetet. Ekkor a szeme egyenesen rám szegeződik. Egy ütemet kihagy a szívem, amikor rájövök, hogy valószínűleg engem nézett ki vacsorára. Tudom, hogy azt kellene gondolnom, hogy milyen jó, hogy nem egyszerű emberekre fog támadni, de mi tagadás, nem szeretem, ha meg akarnak enni. Tudom, hogy le kell győznöm a félelmet, és szembe kell szállnom az oroszlánnal, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Nem akarom elsietni a dolgot, valószínűleg még tovább rontaná a helyzetet, ha letámadnám, így amíg lehet, csak figyelem, ahogy közelít. Egészen közel ér már hozzám, és leül mellém. A mozdulat fele táján egyszer csak rám veti magát. Látom, hogy pengeéles karmok csusszannak elő az ujjain. A miközben támad, a karjait próbálom megragadni, és ha sikerül, a földre teperem. Csak remélhetem, hogy nem erősebb nálam. Ha a képességem adta gyors reakcióm sem elég, akkor is megpróbálom eltávolítani magamról, de egy nagy eséllyel betalált támadás után, már jóval nehezebb lesz. Ha minden jól megy, igyekszem a földön tartani. Időt kell nyernem, legalább addig, amíg elérjük a következő megállót, és az utasok leszállhatnak. A harc izgalma teljesen elmosta a félelmet, el is felejtem, hogy valaha is éreztem. Élvezem a küzdelmet, szélesen mosolygok közben. Ha a terveim szerint alakulnak a dolgok, még egy beszólást is megengedek magamnak, miközben a földhöz szorítom:
- Ott maradsz, kiscica!
Persze ha sérülést szenvedtem, kevésbé szórakozom jól, de akkor sem adom fel.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Pént. 06 Júl. 2012, 19:26

Danny és Cardas verekedni kezdenek. Mindketten a másikat próbálják lefogni. A metró ekkor a fékekre tapos és a kettő a földön gurul végig. A sofőr kabinnak csapódnak, de nem sérülnek meg komolyabban. Teddy az egyik ülés oldalának koppan, de a kérése teljesülés az ajtók kinyílnak. Odakint Deadpool sikolyát lehet hallani, ahogy kapaszkodás nélkül repül be a sötét metró járatokba. Shiela a férfira néz, akinek a lábaihoz érkezett, de azt valaki egy rúgással a földre viszi. Kardfog tornyosul a lány felé, aki lassan már elérnek a patkányok. A férfi egy mély morgást enged meg magának és a megvadult állatok visszahúzódnak. Cardas másnak látja őt, alfa hímnek. A metró egy hátsó vagonjából sétál ki Millvier sétál ki, aki valami furcsát érzékel észak felé. Valami erőset.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Pént. 06 Júl. 2012, 20:33

Horatio Millvier a metró hátsó kocsijában utazott. A rángásoktól eléggé erősen kellett kapaszkodnia, hogy ne essen el. A mágusnak egyre inkább elege volt a megvadult állatokból és az általuk okozott problémákból.
~ Ez tiszta diliház ~ gondolta a fiatal Millvier, majd hirtelen a metróajtók kinyíltak.
A férfi óvatosan indult el kifelé a metrószerelvényből. A lépései lassúak voltak. Figyelt minden neszre. Mikor kilépett a járműből Kardfog akkor üvöltötte el magát, mire a patkányok amik egy nő felé igyekeztek hirtelen visszavonulót fújtak és visszahúzódtak. Horatio mikor teljesen kilépett a metrószerelvényből hirtelen úgy érezte mintha egy erős fuvallat söpört volna végig a testén a mágia jelenlétét érezte. Erős mágiáét északi irányból. Pontosan még nem tudta megmondani honnan, ahhoz túl messze volt. A közelében lévők felé fordult.
- Úgy tűnik egyre nagyobb a gond. És szerintem hamarosan ez még inkább erősödni fog. Észak felől intenzív mágikus erőt érzek. Valaki komoly mágiát használ. Javaslom, hogy nézzünk utána a dolognak. Ha szövetséges akkor segíthet, ha ellenség akkor valahogy meg kell állítani - mondta a többieknek és várta, hogy mit reagálnak.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 3 250sc9gMetróállomás - Page 3 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Sheila Kerst Szomb. 07 Júl. 2012, 09:25

Aligha tud segíteni nekem az a férfi, akire számítottam volna, hiszen őt is bekebelezi a káosz: leterítik. De most nincs időm ővele foglalkozni, a patkányok már szinte a nyakamon vannak. Megpróbálok föltápászkodni, de amikor tudatosul bennem, hogy egy két méteres benga állat az, aki fölém tornyosul, megremegek egy kicsit. Állati jegyeket visel, félelmetes karmokat. Mutáns, olyan, mint én. Ha nem lennék halálfélelemben, talán a tudós is előtörne belőlem.
Gyorsan próbálok kapcsolni, de figyelnem kell azokra a nyomorult patkányokra is, akik - egy pillanat! - a hatalmas férfi egyetlen morgására eltűntek a metró járataiban.
Oké, kislány, csak nyugi! Gondolkodj! Állat. Mellett ki, csípőt kecsesen ringatni! Termékeny vagy, tehát vonzó. Ha ez számít neki, akkor nem bánt. Hasonló dolgokkal biztatom magam, amikor fölállok a monstrummal szemben. Direkt nem nézek a szemébe, mert azzal nem mutatnám ki a tiszteletemet és az alárendeltségemet. És ha most itt mindenki ilyen zizi, akkor jobb, ha állat módjára gondolkozok én is.
Ha azonban a bestia rám támadna, gondolkodás nélkül a szemébe csapok egy vakító gömböt, amitől elkábulhat és összezavarodhat annyi időre, hogy minden erőmet felhasználva elrohanhassak, és elvegyülhessek a tömegben (bár gyanítom, hogy nem csak a látását használja, szag alapján könnyen megtalálna).
Ha nem támad, akkor tiszteletteljesen megpróbálok elandalogni onnan, és válaszolni a mögülem szóló hangnak:
- Hogy érti, hogy erős mágiát érez? Be tudná jobban azonosítani, kérem? - kommunikálok az ismeretlen férfival, aki ezek szerint ért a mágiához. Próbálok koncentrálni arra, amit mond, de látszik rajtam, hogy még mindig sokkhatás alatt vagyok, az arcom hulla sápadt. Fényre van szükségem. Sok-sok fényre.

_________________
Sheila; Flore; Iris
Sheila Kerst
Sheila Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Sheila Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 07 Júl. 2012, 11:34

//Előzmény: A hall//

Alighogy kiértünk a birtokról Adia veszélyérzéke egyből bekapcsolt. Mintha harangoztak volna, minden irányból veszélyt érzett, nem volt semmilyen nyugodt hely, nyugodt pillanatunk. Alig haladtunk pár sarkot már hallani lehetett a sikolyokat, vagyis mindenhol ott voltak, a teljes negyedben, de valahonnan még inkább. A metrótól. X-men voltam, a vezetőjük, így segítenem kellett másoknak, de ebben a helyzetben én magam is segítségre szorultam volna. Senkit sem tudtam volna megtámadni, így nem volt mit tennem, hiszen sem az embereket, sem pedig a megvadult állatokat nem lettem volna képes. Miért nem volt valaki, aki velem jött volna? Ahogyan haladtam az emberektől megtudtam, hogy valami vadember van a metróban, megborzongtam, még egy lupine szerűség? A legrosszabb az volt, hogy a sikolyok onnan voltak a leghangosabbak és még Adia is onnan érezte a legnagyobb veszélyt.
~ Ne ijesszük meg jobban a lent levőket, csak akkor jelenj meg, ha feltétlen muszáj a védelem nekem ~ kértem. ~
~ Rendben van ~ válaszolt Adia. ~

Vettem egy mély levegőt még és óvatosan, lassan elindultam lefelé a metróállomásra a felszínről.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Szomb. 07 Júl. 2012, 16:40

Siekrül feltűnés nélkül végig másznom a lábak között, ez valahogy amúgy nem lep meg, magam után valószínűleg gyönyörűen tiszta lehet a padló, hiszen legalább én feltakarítom, bár ezt a szenny dolgot nem nekem kéne csinálnom, igazából nem tudom hogy kinek kéne de nekem egészen tutira biztos hogy nem, azért mert nem, de ha kiderül hogy mégis, akkor megrúgok valakit és akkor sem, mert nem, és kész. Az ajtót is sikerül elérnem, és az előre betervezett artikulálatlan stílusommal ráparancsolni, aminek a hatására nem tudom mi történik, de egyszer csak repülök, és neki csapódok az egyik ülésnek. Tényleg nem tudom, hogy mi történt, legalább is egy darabig, de az ajtóra tekintve az végül is kinyílik, én pedig egy elégedett, széles vigyort engedek meg magamnak.
- Tényleg működik! - Boldogsággal tölt el ennek a tudata, így igazából egy csomó problémám meg is oldódhat, ha be akarok valahova menni akkor csak ezt kell mondanom, és az ajtók majd alázatos szolgaként engedelmeskednek hatalmasságomnak! Most mindenesetre is valamiféle sikolyt hallok, ami egyből ki is csal, de végül is nem látom a forrását, így bár valamilyen szinten még érdekel, továbbá nem foglalkozok vele, valószínűleg ha belek és vér lenne mindenfelé, akkor tetszene, bár a pánikszerű, vagy talán nem is pánikszerű, hanem egyenesen pánik hangulat egy újabb mosolyt csal az arcomra, egészen otthonossá is teszi számomra a környezetet, attól függetlenül hogy erre igazából még nem jártam, ez számomra még a legfurcsább helyeket is othonossá tenné, mert hát a pániknál csak néhány jobb tényező van, ezek pedig olyan dolgok, mint például a halálhörgés, ahogyan valaki a saját vérében fuldoklik, a roston sülő emberek vagy állatok hangja, a frissen kipotyogó belek látványa, esetleg egy utolsó, " kérlek ne! " tekintet, hmm, milyen sok szép dolog van az életben... De sajnos most nem érek rá különösebben foglalkozni velük, céllal akartam kijutni a haladó izéből, valami felkeltette a figyelmemet, éreztem, és továbbra is iszonyatosan érdekel, hogy mi lehet az, így nem foglalkozva tovább a tömeggel, vagy azzal hogy esetleg van-e most itt ismerős arc, avagy sem, egyszerűen tovább indulok arra, amerről éreztem, és ezúttal úgy szedem a lábamat ahogyan csak tudom, nagyon szeretném már tudni hogy mi az, hátha meg lehet ölni!

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Szer. 11 Júl. 2012, 16:42

Szerencsére időben meg tudom ragadni az oroszlánlányt, és sikerrel a földre döntöm. Egyértelműen erősebb vagyok nála, de nem szabad elbíznom magam, főleg, hogy a karmai így is épp elég veszélyesek. Nem tudom azonban sokáig lenn tartani, mert a metró a hirtelen fékez, és mindketten a sofőrkabin ajtajáig gurulunk. Rögtön tudom mit kell tennem. Minden erőmmel igyekszem kirángatni ellenfelemet a kocsiból, hogy nagyobb térben tudjuk folytatni a harcot, ahol a civilek jobban el tudnak minket kerülni.

//Bocsánat a rövidségért, nagyon kevés időm volt//

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Csüt. 12 Júl. 2012, 22:05

Bármennyire is próbálkozok, a küzdelmet végül egy fékezés szakítja félbe, és prédámmal együtt előrerepülünk, míg akadályba nem ütközünk. Az eddig döntetlen ütközetet most megpróbálom a hasznomra fordítani, és mielőtt a fiú reagálhatna, megpróbálom rávetni magamat, most már egyáltalán nem játszadozva. Úgy tűnik, hogy egy igazi küzdelem ér fel a játéknak az ő esetében. A gát, amely eddig visszatartott, most összeomlik, és szabadjára engedem az oroszlánt. Agyamban a feltépett hús képe rajzolódik ki, és ez még jobban ösztönöz. Ha sikerül magam alatt tartanom a fiút, akkor karmaimmal próbálok olyan sérüléseket ejteni rajta, amiktől legyengülhet. Ha lehet, ütőeret célzok meg. Legjobb lenne a nyakánál elharapni a gerincét. Fogalmam sincs, miért, de valami ezt súgja. Mintha valami elrejtett tudás lenne az elmémben, ami most felébred, és az irányítaná a mozdulataimat.
Ha nem sikerülne a prédám fölé kerekedni, és kirángatna a metróból, akkor meghátrálnék először is, felmérve a terepet. Ha a kezébe még mindig fegyvert találok, akkor azt kell először semlegesíteni, így a fegyvert támadom meg, azt próbálom eltávolítani a kezéből. Az arcomat megpróbálom nem a fegyver ügyébe helyezni, csak a kezeimet használom.
Bárhogy és bárhol is folyjék a küzdelem, mikor meghallom azt az üvöltést, mely bizonyára egy hozzám hasonlótól származhat, valami végigvibrál egész testemen, és felébreszt egy másik mélyen lapuló állati parancsot: én vagyok az, akinek vadásznia kell, és nekem kell ételt vinnem az alfahímnek. Nem vallhatok kudarcot. Ha sikerül, esetleg még párnak is választ. Ez még több erőt önt belém. Számítanak rám. Ez már nem csupán saját élvezet, hanem több. Üvöltés hagyja el a torkomat, melyet hallva még jobban felbátorodom. Igazi oroszlán vagyok.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 3 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Pént. 13 Júl. 2012, 15:46

A tömeg távozik a metróbólés csak a hőseink maradtak még ott. Kardfog egy pillanatig figyel rájuk majd a levegőbe szagol és vigyorogva indul meg kifelé. Két ugrással érkezik a lépcsőre (amin Teddy is mászik felfelé), pontosan Serena elé.
- Csak nem a kis barátom egyik hercegnője? Ó... ez nagyon, NAGYON jó lesz.
Mondja Kardfog. A Nőnek egy pillantás elég, hogy felismerje. A vadállati férfi tökéletes ellentéte Logannek. Más, mint bármelyik állati mutáns, rá nem hat, talán, mert alapból is vadként viselkedik. A tekintete nem párzást vagy éhséget mutat, hanem boldogságot, mint gyermek karácsony napján és Serena a csomag, amit szét akar szedni. A föld megremeg és Serena akaratlanul is a lépcsőre esik. Kintről egy erős szellő csapja őt meg.
Teddy a lépcsőn elhagyja Serent, aki még az emberek között észre se veszi. Bár a maci látja Fogast és őt, de valamiért úgy érzi, amit érez az fontosabb. Nem tudja megmagyarázni, de olyan, mint egy dobogó szív és csak ő hallja a lüktetését. Teddy érez egy rengést, amitől pá lépcsőfokot esik le mielőtt újra megkapaszkodna.
Lent Long kirúgja Cardast, aki Shiela és Milvier beszélgetésébe esik be. A macska azonnal a harcművésznek támad. Az egyetlen, akik letudják szedni őt a férfiról az a páros. Milvier így kénytelen a mágikus dolog iránti hajszát elhalasztani. A csapat érez egy erősebb földrengét is, amitől a por elkezd hullani a plafonból.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 13 Júl. 2012, 16:15

Csak néhány lépcsőfokot jutottam lejjebb, amikor valaki megjelent előttem. A szívem a torkomban dobogott attól, hogy megijedtem.
- Elnézé…
Kezdtem volna mondani, hogy bocsánatot kérjek az illetőtől, amikor majdnem nekimentem, de a hangjára elakadt az enyém. Már a hang is ismerős volt nyeltem egy nagyot és remegve néztem fel. Az ijedtség egy pillanat alatt váltott át félelemmé, ahogyan teljesen biztos lettem benne, hogy ki is ő. Emlékszem… emlékeztem, amikor megölte Jamest, a testre, ami maradt belőle azok után, hogy végzett vele, a fejét soha sem láttuk viszont. Önkéntelenül is egy halk sikoly szakadt ki belőlem a szavaira. Próbáltam hátrébb lépni tőle néhányat, amikor a erős szél megcsapta a hátamat, és most már hangos sikoly mellett estem le a lépcsőkre. Innen néztem fel Kardfogra, a tekintetében amit láttam talán ijesztőbb volt annál, amit Szehmet és Charlie esetében láttam. A torkom összeszűkült, a fülemben hallottam, ahogyan a szívem kalimpált a félelemtől, talán ha talpon lennék sem lettem volna képes megállni és a saját zihálásom hangja is túl hangos volt már nekem is. Akkor ez vajon mit reagál erre, amikor csak a látványa ilyen szinte páni félelmet vált ki belőlem? Próbáltam a lépcsőn négykézláb, rákmászásban messzebb jutni a férfitól.
- Kérem… - nyöszörögtem. – Engedjen el… nem… nem mondom meg James-nek, hogy itt van a városban.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Pént. 13 Júl. 2012, 17:10

Horatio Millvier rögtön a hozzászóló nőre nézett. A hölgy kimondottan csinos volt, annak ellenére, hogy a férfi azt hitte ott helyben összeesik.
- Először is jobb lenne, ha megpróbálna nagyokat lélegezni és megnyugodni. Eléggé ki van készülve ahogy látom. Nos félig mágus vagyok, így érzékelem a mágiát. Sajnos a mágia mértékétől függ, hogy milyen messziről érzem meg, és mennyire tudom beazonosítani. Sajnos ez ahhoz túl messze van, hogy beazonosítsam. De mindenképpen fényt kéne deríteni, hogy mi folyik ott, ugyanis erős mágiáról van szó - magyarázta a nőnek. - Ha közelebb megyünk többet tudok mondani - mondta.
Ekkor repült egy oroszlánszerű lény a nő és közé, majd rögtön rátámadt az eddig vele harcolóra.
- A fene az állati ösztönökbe - morogta Horatio, majd hirtelen megkeményítette magát.
A vörös érszerű felület megjelent a testén. Ezek után odalépett az oroszlánhoz és olyat vágott be neki, amit még egy birkózó is megemlegetett volna. Ha sikerült a macskaembert arrébb paterolnia, és az nem támadott vissza, akkor felsegítette az áldozatot.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 3 250sc9gMetróállomás - Page 3 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Pént. 13 Júl. 2012, 20:10

Viszonylag nyugodtan tudok haladni, amolyan fogjuk rá stílusban, és igazából tényleg, senki sem zavar, igazából úgy néz ki, hogy észre sem vesznek, bár lassan kezdek valami olyasmi állapotban kerülni, hogy én se őket. Igazából az sem tűnik fel, hogy mire a lépcsőmászáshoz érek, addigra már csak nagyon kevesen vagyunk a metróban, nem is értem miért, olyan kis hangulatos hely volt ezzel a sok félelemmel, bár tudom, hogy fölösleges ezen most így rágódnom, még akkor is, ha csak magamban teszem a nagy sietségem közepette. Szép lassan, ahogyan élsportoló szinten mászok felfele a lépcsőkön, elhaladok egy furcsa páros mellett, akiknél alap esetben megállnék nézelődni, már csak azért is, hogy idegesítsek valakit, vagy csak reménykedjek benne, hogy valamiféle vérontásnak leszek a tanúja és a végén majd tapsikolhassak egyet, mert tetszett, mert ha tetszik valami akkor tapsolni kell, úgyis ez megy mindenhol. Azonban most kicsit máshogy vannak a dolgok, ahelyett, hogy velük kezdenék el foglalkozni, egyszerűen csak mászok tovább, el akarom érni azt a ki tudja hogy mi a fenét, amit még a mozgó izében éreztem először, és azóta is csak fokozódott az a különös hatás. Annyira... Egyedi és szép, még sosem éreztem ilyet, olyan, mintha lüktetne, de olyan különös és csodálatos módon, hogy az szinte betölti a fejem, s talán ez az első olyan dolog az életemben, ami nem azért csal különösképp magához, és érdekel ennyire, mert a mészárláshoz van valami köze.. Nem, azt sem tudom, hogy mi lehet az, de mégis el akarom érni. Igaz, jön egy remegés, aminek a hatására pár foknyit esek lentebb, de most valahogy ez sem tud érdekelni, oly annyira nem, hogy még csak megjegyzést sem fűzök az egészhez, egyszerűen csak folytatom a mászást olyan gyorsan, ahogyan csak mászni tudok, oda akarok menni, tudni akarom hogy mi az, hogy mi lehet ennyire.. Csodálatos talán?

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Hétf. 16 Júl. 2012, 21:17

// elnézést a késői regaért //

Lehet, hogy túl erős prédát szemeltem ki magamnak, fut át gyorsan a fejemen a gondolat, amint kirepülök a metró ajtaján. Nem törődöm azzal, hova érkezem, rögtön felpattanok, hogy rárontsak újra a kiszemelt áldozatomra. Nem fogom ilyen könnyen feladni! Már nem csak oroszlán ösztöneim, hanem dühöm is feltámad.
A fiú kezében lévő fegyvert akarom semlegesíteni először, de a méreg és állati énem nem hagyja, hogy ésszerű döntéseket hozzak. A logikus támadás vérszomjas nekirontásba torkollik, amint magára a prédára vetem magam. Végre! Ilyen kemény és vad lépésre nem készült fel. Elég közel kerültem hozzá, hogy bevihessek neki egy olyan karmolást, amitől végleg mozdulatlanná tenném. És utána már nem marad más, csak a jól megérdemelt lakoma. Ujjaim bizseregnem a következő lépés örömére, és számban is felgyorsul a nyáltermelés.
Mindjárt megvan… és ekkor éles fájdalom hasít, nem is tudom mimbe. Olyan erős, hogy az érzés nyomban végigsuhan egész testemen, és végtagjaim elernyednek, én pedig a földre rogyok. Fejem akár egy jól felrázott szénsavas üdítőital. A gondolatok apró buborékok ezreiként törnek a felszínre, de külön-külön teljesen értelmetlennek tűnnek. Ám ez igen rövid ideig tart, a gondolatok rendeződni kezdeni kezdenek, legelőször az emlékeim. A metró… az éhség… az ellenállhatatlan vonzás… a verekedés… Az oroszlán és az ember összekeveredik bennem, nem is tudom, most melyik vagyok.
Ekkor remegés rázza meg a talajt, amint fekszem, és ettől már magamhoz térek. Fel akarok tápászkodni, de ismét az erős fájdalom akadályába ütközöm.
- Áú – nyögöm, és mikor észreveszem, hogy a közelemben vannak valakik, hozzáteszem. – Segítene…
Majd érzem, hogy megint elő akar törni az oroszlán. Ugyanakkor megrohamoz az emlék, hogy milyen rémes dolgot tettem majdnem nemrégiben. Nem hagyhatom, hogy ismét megtörténjen. Megpróbálom visszaszorítani az előtörő énemet, de ettől csak még jobban hasogat a fejem. Annyit viszont sikerül elérnem, hogy karmaimat visszahúzom a helyükre, nehogy valakinek árthassak vele. Igazi kínszenvedés. Szó szerint pengeélen táncolok.
Ha kezet nyújtanak, akkor megkérdem, pontosan mi is történt, ha nem, akkor magamtól próbálok talpra állni. De mindenképpen tartani fogom az emberektől a háromlépésnyi távolságot, mert ha megint átveszi az uralmat az oroszlán… Közben az állati énem is gondolatokat sugall, és meg kell vallani, igen csábítóak. Nem tudom, meddig lesz erőm ellenállni nekik. Legfeljebb megkérem, hogy ismét üssenek kupán…

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 3 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Vas. 22 Júl. 2012, 21:32

Amikor a szerelvény ajtaja kinyílik, egy jól irányzott mozdulattal sikerül kirúgnom ellenfelemet. Gyorsan feltápászkodom én is, és kilépek a peronra. Közben végre rendesen elő tudom készíteni a botomat, ami eddig inkább csak akadályozott, de most már végre lesz helyem használni. Az állomáson alig vannak emberek, és a metrókocsikat elhagyók is hisztérikusan menekülnek kifelé. Néhány perc alatt, csak alig egy páran maradunk. Nincs időm tüzetesebben megvizsgálni az itt maradókat, mivel az oroszlánlány hihetetlen lendülettel indul meg felém. Arcán az esztelen vérszomj kifejezése látszik, és bizony elfog a félelem a látványtól. Biztonságban könnyű arról ábrándozni, hogy szuperhős lesz az ember, de én még nem szoktam meg az ilyen helyzeteket. Szívem szerint nem bántanám, de nem látok más lehetőséget. Felkészülök arra, hogy egy suhintással ártalmatlanná tegyem. Egyre közelít, és már majdnem megfelelő közelségbe ér, amikor egyszer csak oldalra bukik. Egyáltalán nem foglalkoztam eddig a környezetemmel, minden figyelmemet a lány kötötte le, így először nem tiszta, hogy mi történt, de aztán meglátom azt, aki bevitte az ütést. Egy középkorú, sötét hajú férfi az. Bőrét valamiféle vastag erekkel átszőtt burok fedi, ami egyértelművé teszi, hogy ő is mutáns. Meglepetésemben nem telik többre tőlem annál, hogy ennyit mondok:
-Kösz.
Ahogy elindul (immár közös) ellenfelünk felé, én is óvatosan követem. Láthatóan barátságosak a szándékai. Nagyon magabiztosnak tűnik, úgyhogy remélem tudja mit csinál. Amikor megpróbálja felsegíteni az oroszlánlányt, úgy tűnik, hogy az az ütés hatására visszanyerte emberi tudatát.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Pént. 27 Júl. 2012, 06:49

- Teddy
Kint az utcán egészen jól tud haladni ameddig egy fekete labrador nem áll az útjába. A kutya, mint minden állat, amit eddig látott megvadult. Ez vicsorogva tartott felé.

- Serena
Kardfog elmosolyodik.
- De. Elfogod mondani neki. Mindent elmesélsz neki. Hosszú sztori lesz szívem, és te nem fogod élvezni...
Mondja Kardfog és az egyik kezével megragadja a lány nyakát. Nem fojtogatja csak elégé markolja ahhoz, hogy csökkentse a levegőt. A másik kezével megérinti az arcát és a mutató ujjával egy hosszanti egyenes csíkot karmol a lány arcába.

- Long, Cardas, Shiela, Taikuri és Milvier
Cardas feje tényleg tisztább lett. Ám ez nem állandó. A karmai és a szemei jelzik, hogy békés, de még mindig érzi az egyre hangosabb dobolást a fejében. A vad hívó hangot. Egyre inkább fárad és gyengül... A két még magánál lévő férfi viszont időt nyert. Végre nincs harc, de sajnos kiút sincs. A metró kijárata beomlott és idelent már csak ők öten vannak. Vagyis úgy tűnik. Valamit még mindig érzékel Horatio, de ez a valami mintha közeledne...

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 27 Júl. 2012, 09:41

Ne! Futott még át az agyamon a gondolat, mialatt próbáltam a földön ülve elhátrálni előle, de nem sikerült. Felnyögtem, ahogyan a torkomat ragadta meg, a kezeimmel felkaptam az övére, hogy megpróbáljam lefejteni azt. Ahogyan az arcomhoz ért összerezzentem, egy régi emlék tört felszínre, mikor az arcomat karmolta meg, a szemeimet marni kezdték a könnyek a fájdalomtól. Vészmanó tette ugyanezt korábban még a csatabolygón, de ott volt, akire számíthattam, hogy jöjjön segíteni, itt pedig a torokszorítástól még sikítani sem voltam képes. A szavaitól még inkább rettegni kezdtem, a keze miatt én magam is éreztem, hogy mennyire hevesen ver a szívem és mennyire rettegek tőle. Ő pedig élvezte, nekem pedig nem volt erőm ahhoz, hogy ne adjam meg neki ezt a szívességet.
Az egyetlen szerencse talán az volt, hogy Adia is itt volt, noha Serena tanult önvédelmet, de ez vajmi kevés volt ahhoz, hogy megvédhesse magát egy ilyen alakkal szemben. Adia sem volt éppen a legjobb harcos, de azért kellemetlenséget talán ő maga is tudott okozni, noha nem örült annak, hogy vért próbál majd ontani. Mialatt Kardfog éppen Serena arcát karmolja Adia igyekszik az egyik csápjából dárdát készíteni és azzal gyomron szúrni ellenfelüket. Ha ez meglepi Kardfogat annyira, hogy elengedi őket, akkor Adia átveszi az irányítást Serena teste felett és futva próbál a lehető legtávolabb jutni a másik mutánstól vissza a város felé.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Pént. 27 Júl. 2012, 17:10

Nos, ami a jelen helyzetet illeti, meglehetősen könnyedén tudok haladni, de tényleg, úgy néz ki hogy senki sem vesz észre, már ha van egyáltalán a közelemben valaki, úgy értem alapból figyelnék az ilyesmire de most túlságosan is elfoglal annak a micsodának a keresése, amit úgy érzek, a lényeg hogy most nem figyelem az embereket, és nem is mutatok különösebb érzelmeket a kíváncsiságon kívül, szóval igen, ez most a helyzet, és ez egészen sokáig, mondhatni sokáig nem is változik, persze tudom hogy semmi jó sem tart örökké, az emberek is képesek meghalni úgy, hogy nincsenek komoly sérüléseik, egyszerűen csak a fájdalom kicsinálja őket és belehalnak, vagy gondolom valami ilyesmi mert ez számomra reálisnak tűnik, és még lehet hogy nem is mondtam hülyeséget, szóval igen, semmi jó sem tart örökké, akármennyire is jó például nézni valakinek a szenvedését, vagy mint mondtam, zavartalanul haladni valami olyan felé, ami tényleg érdekel. Még megyek egy keveset, majd pedig valami meglehetősen ismerősre siklik a tekintetem, egy kutya az, fekete, mert a színeket legalább ismerem, nagyrészt, azt hiszem legalább is, ami pedig az állatot illeti, nos nem néz ki túl vidámnak, tényleg nem, és bár nagyrészt kizártam a külvilágot, úgy értem tényleg, szinte semmi nem érdekel, azért annyi eszem nekem is van, főleg, hogy van tapasztalatom a dögökkel, hogy nem kezdek el rohangászni, vagy nem igazán megyek tovább addig, amíg ez ilyen aktívan a fejemre pályázik. Egyszerűen amint felfogom, hogy mivel is van dolgom, akár léptem éppen, vagy a levegőben volt valamely lábam, nemes egyszerűséggel összerogyok, mintha csak leejtettek volna egy játékot, és mozdulatlanul terülök el a földön, és hogy miért? Hátha nem érdekli egy mozdulatlan valami, és tovább megy, aztán meg én is mehetek tovább nyugodtan. Alap esetben persze az lenne az első dolgom, hogy rá ülök a hátára és vigyen, ha már sikerült ezt elérnem korábban, persze akkor még nem így néztem ki és így újra meg kell majd mutatni a dögöknek hogy ki a főnök, de az még egy picit arrébb lesz, és mivel nem érzem úgy, hogy ez az opció jelenleg lehetséges, futni pedig nincs kedvem, így inkább "megbújok" a földön, és csak remélem hogy működik, tovább megy és nem néz vissza, ahogyan én se fogom tenni, ha tiszta lesz a levegő.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Kedd 31 Júl. 2012, 14:36

Ahogy azt már elterveztem, feltápászkodás után pár lépésnyi távolságot tartok a többiek és magam közt. De még így is küzdenem kell az érzéssel. Bár most valami más is elegyedik a vadászat utáni vágyakozás mellé.
Valami azt súgja, hogy ki kell jutnom innen. Beleszagolok a levegőbe, mintha az meg tudná mondani, mi legyen a következő lépés. Eleinte egy különös szagon akad meg a figyelmem. Azé lehet, akinek az üvöltését korábban hallottam. Hmm, az az üvöltés, kitől jöhetett? Nem nem! Mielőtt még elkalandoznék, ismét beleszippantok a levegőbe, mi más terjenghet még benne.
Ez elvonja a figyelmem a többiekről, és a vadászösztönöm csillapodik, legalábbis, amíg kísértésbe nem esem. Ha teljes mértékben emberi mivoltom dominálna, akkor minden bizonnyal kétségbeesnék egy ilyen különös helyzetben, de "szerencsére" most nem csak az van bennem. Ez megváltoztatja valamilyen fokig a gondolkodásom, és kizárja a kétségbeesést. Már csak az a kérdés, hogy mi más változott még meg bennem? Általában nem szoktam a levegőbe szippantani, hogy az alapján döntsek, de ez most elég egyértelmű, ezt kell tenni. Feladom. Emberi és állati énemet nem könnyű kiegyeztetni egymással. Majd jön, ami jön. Pillanatnyilag a levegő szagolgatása, talán valami kisül belőle.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 3 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Kedd 31 Júl. 2012, 23:46

Horatio Millvier gyanakvóan fürkészi az oroszlánt, aki időközben úgy tűnik kezd magához térni. A megtámadottat felsegítve biccent neki egyet.
- Nincs mit - mondta, majd a macska felé indult.
- Hogy érzi magát? Képes uralkodni a vad énjén? - kérdezte Horatio az oroszlán-embertől miközben készen állt, hogy az bármikor újra támadásba lendülhet és neki védenie kell azokat akik nem képesek ellenállni.
Ahogy ott állt és várt hirtelen rájött, hogy nagyobb bajban vannak mint eddig hitte. A metróból ugyanis nem volt kiút. A kijárat beomlott.
- Ennyit a metró elhagyásáról így hirtelen. Én ki tudnék jutni, de sajnos másokat nem tudnék magammal vinni, úgyhogy maradok - jegyezte meg miközben a páncélformát levetette magáról.
A vörös erek szinte azonnal eltűntek a testéről, és úgy nézett ki mintha semmi sem történt volna. Éppen azon gondolkozott, hogy mit tegyenek, amikor szó szerint a hideg futott végig a hátán. A mágia jelzése erősödött és a mágus hamar rájött, hogy bármi is bocsájt ki ilyen erős mágikus hatást az közeledik feléjük.
- Lehet hogy nem jókor szólok, de a mágiát használó valaki, vagy valami egyre közelebb van. Úgy tűnik mintha erre tartana. De fogalmam sincs, hogy milyen mágiát alkalmaz, így még mindig nem tudom megmondani, hogy jó vagy rossz lehet - jegyezte meg miközben lehunyta a szemét, és koncentrálni kezdett, hátha ki tudja tágítani annyira az elméjét, hogy jobban érzékelje a mágiát.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 3 250sc9gMetróállomás - Page 3 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Szer. 01 Aug. 2012, 22:07

- Teddy
A kutya odasétál morogva a földön fekvő macihoz és elkezdi szagolgatni. Orrával még picit meg is löki, de mivel az semmit sem tesz pár perc után magára hagyja. Teddy felkelve látja, hogy bárhova is tart az a hely annyira fontos, hogy a madarak felette és szinte minden más állat körülötte körözik.

- Serena
Kardfog a vérző gyomrához kap.
- Végre... már kezdtem félni, hogy unalmas lesz.
Mondja és vigyorogva elkezd futni. Adia egy idő után már nem érzékeli. Utcákkal van messzebb, amikor a veszélyt érzékelni kezd, de nem tudja honnan. Csak Kardfog mély öblös hangú nevetését hallja. Bárhonnan jöhet.

- Long, Cardas, Shiela, Taikuri, Steven és Milvier
Milvier válaszok helyett azt látja, hogy Long szőrösödni kezd és arca majomszerűvé válik. Az alak eszét vesztve, mint egy állat ugrik neki és mielőtt reagálhatna hatalmas rúgást ad a fejének. Long majomként csak üvölt egyet dühösen. Cardas a szagától megvadul. Ismét eszét veszti. Csak egy prédát lát. A majomemberé vált fiú ugrálva pattan a tetőre és kapaszkodik meg a romokban játékosan. Steven percek óta rohan a sötét metrójáratokban. Nem tudja mi történik. Minden zavaros. Valaki üldözi, de ez nem újdonság. Napok, vagy hetek óta fut. Nem érzékeli az időt. Minden zavaros. Egy dogot tud biztosra: meg kell óvnia a ládát, amit magával visz. Ez a 20 cm magas, 30 cm széles és hosszú dobozka jó ideje nála van és nagyon fontos. Mikor berohan az állomásra lát két eszméletlen alakot, egy fickót, aki egy oroszlán- és majomemberrel verekszik. Milvier érzékeli, hogy a doboz az a mágikus dolog, valami van benne. Valami hatalmas.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 01 Aug. 2012, 23:26

Ha tudtam volna, hogy mire készül, akkor lehet, hogy nem is hagyom neki, hogy megtegye, hogy vért ontson akárcsak azért, hogy megmeneküljünk. De most nem volt ezzel időm foglalkozni, mert Adia futott tovább. Az utcák kihaltak, annyira emlékeztetett a Bukás utáni időre, amikor Namorral végül visszatértünk a kúriába. Csak akkor nem egy vadállat üldözött minket, hanem éppen senki. Ha valahogyan el tudnám érni Jamest, hogy Kardfog itt van, ha megtudnám tenni. De még a telefonom is otthon maradt, mert csak egy megbeszélésre mentem le a hallba. Vajon képesek leszünk elérni a kúriához vissza még mielőtt az a vadállat utolér minket?
Adia irányította továbbra is Serena testét és futott, nem a kúria felé, nem akarta véletlenül sem odacsalni a férfit. Egyelőre nem érzett veszélyt, bár úgy érezte, hogy mindez csak időleges és hamarosan úgyis utoléri őket. elbújni nem lehetett, egy állat volt, megérezte a szívdobbanást, ami veszettül kalimpált Serena mellkasában a félelem miatt és a lány illatát is követni tudta, így főleg, hogy az utcák kihaltak voltak. Ahogyan megérezte a veszélyt megtorpant. Noha az irányát nem tudta meghatározni, de már itt volt a vadászuk a közelben. Idegesen nézett körbe, hogy a férfi merre lehet, a nevetése sem könnyített ezen, bárhol lehetett. Adia újra körbenézett, az idő vészesen fogyott, azelőtt kellett volna valamit kitalálnia, mielőtt beéri őket. Ellenfelük gyorsabb volt, erősebb, és talán jobb reflexekkel is rendelkezett, ebben nem lehetett biztos. Ha nem látja éppen Kardfogat, akkor hálót lőtt az egyik magas épület felé és így próbálja magát felhúzni, majd megtapadva a falon felmászni az épület tetejére, remélve, hogy így nem képes ráugrani és lerántani a földre őt a vadász.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Csüt. 02 Aug. 2012, 07:14

Tovább szimatolok, és mielőtt még megéreznék bármit is, egy különös, „lelki” érzékszervvel fogom a levegőben hamarosan bekövetkező változásokat. Hogy mégis hogyan, azt nem tudom, lehet, hogy köze van ennek az ösztönökhöz. Valami hangosan kalapálni kezd a fejemben, és még a mögöttem történteket sem hallom tőle.
Csak akkor fordulok meg, mikor már fizikai szinten is az orromba jut a különös szag, ami pár pillanattal korábban kezdett a levegőben terjengeni. És akkor meglátom. Lehet, hogy csak a szemem káprázik, egy rövid időre meg is zavarodom, de aztán az állati lény viselkedését látva mérhetetlen csábítás tölti el a bensőmet, ami már túl erős – és túl kényelmetlen is lenne küzdeni ellene. Behajlítom lábaimat, és elrugaszkodom. Egyenesen a vad mennyországba! Fantasztikus érzés, ahogy felszabadul minden, elenyészik a feszültség, és maga közé ölel a vad élet gyönyöre. Pár hosszú ugrás, és már el is csípem a prédát. De nem adja könnyen magát. Eddig kínlódással visszatartott karmaim most előugranak, és keresik, mit hasíthatnának fel. Már csak attól függ a siker, hogy a préda milyen ügyes.
Ekkor olyan érzés fog el, hogy nem csak mi vagyunk itt, és egy pillantással ellenőrzöm is, helyesek-e megérzéseim. Egy embert látok. Hirtelen nem is tudom, kinek kéne nekiugrani, a majommal folytassam a harcot, vagy esetleg az újonnan érkezettel? A majom szórakoztatóbb. Ezért is kell meghagyni későbbre, hogy akkor majd játszhassak még vele. A másik nem tűnik túl pajkosnak. Megpróbálom gyorsan hatástalanítani a majmot, hogy majd másodjára foglalkozhassak vele. Elég lenne egy jól bevitt sérülés, vagy leütni, hogy eszméletét veszítse. Ha sikerül, vagy esetleg elmenekülne, akkor nem követem, majd csak azután, hogy levadásztam a nemrég felbukkant alakot. Most arra kell összpontosítani. Elfog az éhség, amit már a metrón is éreztem, és elszáll a kedvem a játéktól. Előbb a vadászat. Utána a jól megérdemelt szórakozás.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 3 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Hétf. 06 Aug. 2012, 03:49

Terveim, mint mindig, most is tökéletesen beválnak, és most még csak mellékhatás sincs, úgy értem sok dolog történhetett volna még, de nem történt és azt hiszem hogy ez jó, bár nekem így is meg úgy is jó lett volna mert a végén... Úgyis enyém a győzelem!!! Az a pár kényszeresen kivárt perc számomra persze sokkal többnek tűnt... Igazából tényleg nem is vagyok benne biztos, hogy csak percek teltek el, fogalmam sincs, egyszerűen annyira mentem volna, de a dögje nem tágított, vagy legalábbis egy darabig, én pedig nem értek különösebben az időhöz. Sok dolog átfutott a fejemen, amíg vártam, a gondolataim nagy része meglehetősen... Türelmetlennek mondható, el akarok oda jutni, oda, ami nem tudom pontosan hogy hol van, de tudom hogy „ott” van, és csak rám vár, csak és kizárólag rám, senki másra... Senki másra, és mivel ezt tudom, a türelmetlenségem egyre jobban feszít, úgymond feszít, és nagyon kevésen múlik, hogy elkezdjek mocorogni, vagy hogy be ne szóljak a dögnek, ám mielőtt még megtehetném, már tovább is áll, én pedig hirtelen úgy értem, mintha egy meglehetősen hatalmas súlyt vettem volna le a vállamról, vagy hátamról, de a tisztánlátás kedvéért lejegyzem, hogy ezt is csak képletesen értem, mert én mindent képletesen értek, kivéve amit nem, de azt feltűnően nagyon, kivéve ha mégsem de már nem értem, ami nem is baj! Mivel elvesztettem a saját magam által szövögetett fonalat, és a kutya is tovább állt, így én sem várok már sokáig, magamhoz képest pörgős mozdulatokkal állok fel a földről, és veszem jobbam szemügyre azt a bizonyos irányt, avagy helyet, ahonnan érzem a... Furcsaságot, ott pedig.. Elég sok állat van, mindenféle, madarak meg egyebek és köröznek, én pedig meg is indulok, és innentől kezdve azt hiszem, hogy nem fog érdekelni, ha bármi is az utamat állja, bár valószínűleg annyira el vannak foglalva azzal az izével, hogy valószínűleg a férgesek észre se vennének, vagy mondjuk lehet hogy de, azonban akkor miért esnének nekem? Úgy értem ott vannak egy csomóan, ha valamit ölni akarnak akkor az egymás legyen, nekem mondjuk úgysem tudnak ártani. Folytatom hát így az utamat a kinézett cél felé, ugyan olyan mohó buzgósággal, mint korábban, csak az izgatottság fokozódik bennem, de az mondhatni nagyon.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 3 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.