Metróállomás

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Kedd 07 Aug. 2012, 11:44

A fickó, aki leütötte az oroszlánlányt lassan visszanyeri emberi alakját, és úgy tűnik, az is lenyugodott egy kissé. Végre fellélegezhetek egy kicsit, és újdonsült társaimmal megpróbálhatunk rájönni, hogy mi ez az egész.
Ekkor valami fura csiklandozást érzek. Nem tudom meghatározni, hogy honnan indul, de nagyon gyorsan kiterjed az egész testemre. A karomra nézve rögtön rá is jövök, hogy mi okozza. Szőrzetem hihetetlen gyorsasággal nőni és sűrűsödni kezdett. Valahol az agyam egy hátsó szegletében még megvan az a gondolat, hogy most meg kéne ijednem, de igazából teljesen természetesnek tűnik a dolog. Érzem, hogy az arcom feszülni kezd, mintha egy gumimaszk lenne, a lábamon pedig egyre kényelmetlenebb a cipő. Tudatomat elárasztja valami kellemes izgalom, ami mozgásra késztet. Úgy érzem, hogy ugranom, és másznom kell. Ránézek a mellettem álló alakra. Nem tudnám megmagyarázni miért, de valahogy idegesít. Széles vigyorral nekiugrom, és egy egészséges rúgást osztok ki a fejére, majd tovább ugrom, és megkapaszkodom a tetőn. Félig szétszakadt cipőimet lerúgom a lábamról, és állati üvöltést hallatok. Lábaimmal megfogódzkodom, és fejjel lefelé lógva vigyorgok az oroszlánlányra. Amikor nekem támad, leugrom a földre, a háta mögé, és játékos kiáltással jelzem, hogy hol vagyok. A játék izgalma teljesen hatalmába kerít. Semmi emberi gondolat nincs bennem, még a nevemre sem emlékszem, csak egy majom ösztönei vezérelnek. És nagyon élvezem.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Kedd 07 Aug. 2012, 12:41

Horatio Millvier egyre jobban érzékeli a közeledő mágikus erőt. Úgy tűnik mintha már tényleg nagyon közel lenne, azonban még mindig nem tudja meghatározni a mivoltát. Hirtelen furcsa dolgok történnek. A mellette álló férfi aki nem olyan rég még az oroszlán lány támadásától próbált menekülni most majommá változott. Olyan gyorsan történt, hogy Horatio alig eszmélt fel, mikor már a rúgás közelített felé. Gyorsan felhúzta a páncél burkot, hátha el tudja kerülni az rúgást, de nem járt sikerrel. Az telibe kapta. Eléggé megfájdult a feje, de azért még koncentrált, és felhúzta a védelmet, majd a megvadult oroszlán és a játszadozó majom felé indult, de hirtelen egy hatalmas hidegrázás megállásra kényszerítette a mágust. Pontosan tudta merre van ami okozta. A metrónál egy férfi jelent meg. Kezében a dobozzal amely mágikus erőt bocsájtott ki magából. Hatalmas volt az ereje. Horatio lehunyta a szemét és koncentrálni kezdett, hogy hátha megérzi milyen erő van a dobozban.
~ Talán a doboz közelsége okozott ekkora változást ~ töprengett és odaszólt a férfinak.
- Elnézést. Nem segítene egy kicsit. A vad éjük újra előtört és van egy sejtésem, hogy mitől. Nem tudja véletlenül mi van a dobozban? Ugyanis nagyon erős mágikus kisugárzása van. Már jó messziről éreztem. Jó lenne tudni az e az okozója ennek az őrületnek - mondta végig nyugodtan és barátságosan.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 4 250sc9gMetróállomás - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Steven Kedd 07 Aug. 2012, 13:27

~ A Ládát biztonságba kell helyezni! ~ Csak ez jár a fejemben miközben rohanok a sötét és kihalt metrójáratban. Legalább is úgy tűnik, mint ha kihalt lenne, de tudom hogy van még valaki vagy valakik rajtam kívül. Valaki aki engem üldöz már elég régóta és a ládát akarja.
~ De nem szerezheti meg. A Láda nem juthat hozzá. Biztonságos helyre kell vinnem.~ Ha a páncélzatom nem lenne valószínűleg már rég összeestem volna a kimerültségtől vagy már utolértek volna, azonban fejlesztés ide vagy oda így sem tudtam lerázni őket és én se fogom örökké bírni. Mikor az egyik állomáshoz érek, 5 emberi alakot láttok meg.
~ A fenébe! Bekerítettek. ~ Volt az első gondolatom, de aztán közelebbről is meglátom őket és rájövök hogy valószínűleg nem ez a helyzet. Ketten a földön fekszenek eszméletlenül, egy férfi pedig két megvadult Lupine ellen harcol, legalább is annak tűnnek. Ráadásul ez a bizonyos illető ismerős is nekem, de egyelőre nem emlékeztem rá hogy pontosan honnan is.
~ Ha ezek tényleg Lupine-k, akkor nem szabad őket félvállról venni. A megérzéseik miatt igen kemény ellenfelek is lehetnek.~ Egy pillanatig még megfordul a fejemben, hogy tovább rohanjak, de az oroszlán már észrevett így a menekülés igen rizikóssá válna. A másik lehetőség az hogy segítek a férfinak, aki szintén meglátott és segítséget is kért. Indultam is volna, viszont mikor a dobozt megemlítette, hátrébb léptem egy kicsit és két kézzel magamhoz szorítottam.
~ Nagyon erős mágikus kisugárzása van? Szóval ezért tudtak követni engem már olyan rég óta. Ez azt is jelenti, hogy nem fogom tudni véglegesen lerázni azt, aki követ. Ha csak valahogy el nem lehet zárni ezt a kisugárzást.~ A balkezembe vettem a Ládát aztán elkezdem a Lupinok felé haladni.
- Segítek és válaszolok majd a kérdésére, ha őket kiütöttük és amennyiben ön is segít nekem. – Válaszoltam miközben felöltöttem a páncélomat és vállal neki rohantam a majomnak hogy ez által kicsit távolabb kerüljön a férfitól. Nem volt szándékomban kinyitni és megnézni, mi van a Ládában, számomra csak az a fontos hogy biztonságban legyen, és talán ez az illető tudja hogyan lehet leárnyékolni ezt a kisugárzást. Közelebbről látva már beugrott, hogy Avalon ostrománál is ott volt a férfi.
- Elbír a hölggyel?

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Vas. 12 Aug. 2012, 11:45

- Teddy
Az állatok morogva állnak Teddy elé. Bármi is van ott ezek az életüket adnák érte. Teddynek valahogy át kell törniük rajtuk.

- Serena
Adia pókösztöne hirtelen megörül. A veszély elől ösztönösen ugrik el,d e az egy kukafedő, ami elrepül mellette. A nő pontosan Kardfognak csapódik. A férfi megragadja a nő jobb karját és a levegőbe emeli azt annyira, hogy a lányt is felemelje.
- Szia édes. Hol tartottunk?

- Valahol
Egy alak a tükörben nézi az eseményeket.
- Minden a terv szerint. Már csak a doboz kell a helyére és Morsus elbukik. Vele pedig bukik a világ.
Mondja a legyengült Zachariast nézve. Majd a tükör elkezd elmosódni és valami közbe szól..
- Átokba!
Csap a a falba egy pikkelyes és karmos kézzel.

- Long, Cardas, Shiela, Taikuri, Steven és Milvier
Mikor Cardas és Long támadnának a két férfi (Steven és Milvier) már egyeztetnek a terveikről. Mikor a harc kitörne a két férfi zöldes fényben tűnik el.

- Cardas és Long
A misztikus teleportálás után Cardas és Long a az elzárt metró két végén látják egymást. Harminc méter van köztük és a fejükben állati ösztönként lüktetnek az ősi dobok. Cardas csak egy lehetséges ebédet lát a majomban,d e az nem fél, az életért fog harcolni. Két világ végső küzdelme. Ez a kettő elvesztette az emberi gondolatait csak két vad az utolsó pontnál. Élet halál harcban.

- Steven és Milvier
A teleportálás után a helyzet ugyanolyan rémesnek tűnik. A metró még mindig romos, de a romok másképpen állnak. Velük szemben egy Milvier áll a férfi jobb karja hiányzik és rajta van a levitáció köpenye.
- Nem késtem el.
Mondja nehezen.
- Üdv húsz évvel a jövőben. Mielőtt jönne valaki.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 12 Aug. 2012, 12:26

Én is éreztem, hogy minden irányban veszély van, bármerre is mentünk volna. Vajon a démonok jöttek vissza, vagy csak… nem tudtam. Felsikoltottam, ahogyan mellettünk repült el egy kukafedő. A szívem így is hevesen kalapált, már majdnem a torkomban. Mikor lesz ennek a vége? Lehet, hogy vissza kellett volna menni az iskolába, ott legalább hazai terepen lennénk és még segítségünk is lenne. Újra felsikoltottam, amikor valaminek nekiütköztünk Adia-val. Rettegve néztem fel, főleg, amikor a hangot is meghallottam. Még mielőtt mozdulni tudtunk volna már a levegőben lógtunk a kérdésre pedig nem is tudtam felelni.
Adia elugrott a kukatető elől, de az csak egy kukatető volt. A szimbionta már majdnem megkönnyebbült, amikor érezte, hogy az ugrásnak hála valaminek nekicsapódott. Ő nézett fel Serena fejével és szemeivel és látta meg Kardfogat, ahogyan belefutottak egyenesen. Próbált nem pánikba esni, amikor a férfi felemelte őket a földről. Jobb híján ezt még hagyta, de a továbbiakat, amiket a férfi tervezett. Serena talpaira saját magából egy-egy hosszabb pengét próbált formálni, ha ez sikerült, akkor, hogy kiszabadítsa magukat páros talppal próbálta mellkason rúgni a férfit.
- Ott, hogy végre elenged minket! – mondta Adia.
Ha ezzel sikerült ismét kiszabadítani magukat, akkor ismét futni kezd el Kardfogtól.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Vas. 12 Aug. 2012, 18:26

Horatio Millvier nem lepődött meg azon, hogy a férfi alkut ajánlott.
- Segítek amennyiben módomban áll - válaszolta.
A férfi ekkor indult neki a majomnak. Hirtelen beugrott Horatio-nak, hogy ki is ő. Rögtön tudta, hogy ebből még bajok lesznek, mivel egy tömeggyilkosról van szó. Azonban úgy döntött, hogy ezzel ráér azután foglalkozni, ha megállította a két lupine-t.
- Természetesen, Steven - mondta, majd már indult volna az oroszlán lány felé amikor hirtelen zöldes fény villant és mikor Horatio újra körülnézett már a két állati alak nem volt ott.
A metró ugyan romokban volt, de a romok másképp festettek mint alig pár pillanattal ezelőtt. Hirtelen egy férfira lett figyelmes. A jobb keze nem volt meg neki és a levitáció köpenyét viselte. Mikor alaposabban megnézte rögtön rájött kis áll előtte.
- Ez... - nem tudta folytatni, mert idősebb saját maga megszólalt.
A mágus döbbenten állt. Úgy érezte, hogy olyan dologba csöppent, amely túlmutat azon amire számított.
- Mi az ördög folyik itt? Hogy kerültünk 20 évvel későbbre, és legfőképp miért? Mi folyik itt. A dimenziók közötti utazás még egy dolog, de hogy a jövőbe is átvisznek még utána. Miért vagyunk itt? Miért pont mi ketten? - kérdezte egyre aggodalmasabban és idegesebben.
Nagyon zavarta a helyzet, mivel tudta, hogy olyan dolog miatt hozhatták ide, amely nagyban befolyásolhatja a jelenét vagy a jövőjét. A bőrét védő vöröses érszerű burok még mindig aktív volt arra az esetre, ha ez valamiféle csapda lenne. Ekkor tekintete a Stevennél lévő dobozra vándorolt. Az aggodalom még nagyobb lett, ugyanis felsejlett benne a lehetőség, hogy a doboz miatt vannak itt. Azonban úgy döntött, hogy megvárja mit felel jövőbeli önmaga.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 4 250sc9gMetróállomás - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Vas. 12 Aug. 2012, 19:31

A tervezett ebédem egyszerre eltűnik, mielőtt még odaérhetnék hozzá. Nem tudom, mi történhetett, de szertefoszlott, szóval őt már nem vadászhatom le. A fellángoló éhségem azonban ettől még nem szűnik meg. Csillapítani kell, muszáj. Ekkor gyorsan megperdülök. A majom, az még itt van. Őt későbbre tartogattam volna, szórakozás gyanánt, most viszont elsőszámú prédát látok benne. Egy zsákmányállatot, ami csak arra vár, hogy leteríthessem. De óvatosan kell, nagyon gyors, könnyen elugrik előlem. Ezt már megtapasztaltam korábban. Az vad rárohanás nem vált be. Ideje máshoz folyamodni. Lassan indulok meg felé, figyelve minden mozdulatát, szemeimet le nem véve róla. Ha rám támadna, karmaimmal védekezem, de nem támadok, más tervem van. Ha hagyja, hogy közel kerüljek hozzá, nem rontok rá. Körözni kezdek körülötte, és őt figyelem.
Tervem egyszerű, primitív, mint ahogy elmém is. A megfelelő pillanatra várok, hogy lecsaphassak. Minden izmom erre az egyetlen támadásra készül. Sokkal gyorsabb nálam, de egy hirtelen és ügyes mozdulattal elintézhetem. És akkor már lakomázhatok is. Csak ez az egy lehetősége lebeg szemeim előtt. Ez a természet rendje. Én vadászom. ő meghal, és én megeszem. Az evésre összecsordul a nyál a számba. Nem csak kötelességem leteríteni, hanem akarom is.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 4 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Vas. 12 Aug. 2012, 23:36

Haladok megint, egy ideig nyeregben is érzem magamat miatta, csak aztán kiderül, hogy megint nem tudok tovább menni, mert mindenféle tetves állat állja az utamat...
- Úgy, úúúúúúthállak titeket! - Morgom nekik mostmár igencsak dühösen, a korábbi kutyát még elkerültem mert hülye korcs csak, de ezek itt... Sokan vannak és nem úgy néznek ki, mintha bármivel is el tudnám őket csalni attól a valamitől, nekem pedig oda kell jutnom, legyen bármi is az ára, és nem fogom hagyni hogy egy csapat tetves dög, meg madarak akadályozzanak meg ebben. Most az jönne, hogy valakit rávennék a piszkos munkára, de mivel nincs itt senki, éles dologgal pedig azért továbbra sem próbálkoznák, mert csak felszakítanám magam... Egyszerűen használom ellenük a saját fegyverüket, és hogyan? Mondhatni méltó ellenfél leszek, embert öltem már, egy csapat állat akkor már nem lesz probléma, és hogy miért nem? Mert erősebb vagyok, tudom hogy erősebb vagyok mert ezek csak tetves bolhazsákok! Lépek egyet előre, de ennek az az eredménye, hogy megbotlok, nem tudom miben, és négykézláb kötök ki. Nem így terveztem ezt, deha már így vagyok.. Úgyis azt mondtam, hogy a saját módszerüket fogom felhasznáni ellenük.
- Ezt akarjátok? Igen? Akkor most mind meghaltok! Khm... - Majd pedig így négykézláb kezdek " futni " feléjük, így kissé gyorsabban megy a haladás, meglepő módon, és közben fontos megemlítenem, hogy a következő értelmes, állat nyelven szóló megjegyzésekkel dobálózok:
- Vau vau vau vau!!!! - Ezt így a végtelenségig folytatva, és így nekirontva az állatoknak, ha azok nem állnak félre... Akkor harapok, és ha nem tetszik nekik... Akkor így jártak az ő bajuk nem az enyém, alig várom hogy kitépjek a húsukból egy helyes nagy darabot harapdálással, végük van! Már ha nem állnak alrébb.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Hétf. 13 Aug. 2012, 00:12

A szemem sarkából egy zöldes villanást látok, és amikor odanézek, észreveszem, hogy a két fickó eltűnt. Egy vállrándításra sem méltatom a dolgot, hiszen figyelmemet a megkergült macska köti le, aki most már kénytelen velem foglalkozni. Egy igazi, vérszomjas vadász tekintetével, lassan, megfontoltan közelít. Egyre inkább elönt az élet-halál harc semmihez sem hasonlítható izgalma. Szőrös pofámra széles vigyor ül, és alig bírom türtőztetni magam, de megvárom, hogy ő tegye meg az első lépést. Amikor körözni kezd körülöttem, egyértelművé válik, hogy mire készül, de nem akarom elrontani a játékot. Az utolsó pillanatig várok, és csak akkor ugrom hátra, amikor már azt hiszi, hogy elkaphat. Már előre élvezem a csalódást a képén. Ha sikerül, a pofájába röhögve ingerlem tovább, természetesen mindig készen egy újabb kitérésre. Ha eltalál, kénytelen vagyok kézitusába bocsátkozni vele. Ebben az esetben is igyekszem minél gyorsabban eltávolodni tőle, mivel karmai nem tűnnek igazán jó játéknak.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Steven Szer. 15 Aug. 2012, 23:27

Már épp neki esnék a majomfiúnak, mikor zöldes fény ölelt körbe minket. A fény elmúltával ellenfelemet sehol se látom. Teleportálni nem teleportálhattam mivel ugyan ott voltam ám ekkor feltűnt, hogy ha nem is nagyon, de egy kicsit még is csak más a hely. A romok máshogy helyezkednek el.
- Ohh ne már! Már megint. Lesz olyan hónapom mikor valaki nem visz át egy másik dimenzióba? – Fakadt ki belőlem, majd meghallom hogy most itt van az aki idehozott minket. Nem is akárki. Az átmeneti szövetségesem itteni megfelelője.
~ 20 évvel a jövőben? Hmm ez új.~
- Jól van ember? – Kérdezem, miközben ha szüksége van rá akkor oda sietek támaszt nyújtani neki. A Ládát persze közben nem engedtem el egy pillanatra sem, erősen fogtam. Ez alatt a társam elkezdte faggatni idősebbik énjét.
- Nyugodj le. Azt mondta…d legalább is az idősebbik éned, hogy hamarosan jönni fognak. Előbb keressünk egy biztos helyet, aztán kérdezősködjünk. – Szóltam a fiatalabbiknak majd még hozzá tettem mikor észrevettem, hogy a Ládát nézi. – A szemed leveszed róla.
~ A Ládának nálam a helye. Csak itt van biztonságban.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Csüt. 16 Aug. 2012, 20:42

- Teddy
A vadak nem rémülnek meg. Egy pitbull torkát kapja el elsőnek Teddy. A kutya rázza magát, hogy leszedje a plüsst magáról. A bal lábába valamelyik kutya beleharap és rángatni kezdi. Több macska és patkány megindul felé.

- Serena
Aidára Kardfog vére spriccelt. A férfi arcán beteges vigyor jelent meg.
- Szexi. Mit tudsz még formázni ebből a kékségből?
Kérdezte és megragadta szabad kezével a nő torkát. Másik kezét az égbe emelte és karmolásra készen görcsbe állította az ujjait.
- Most én csinálok neked pár ilyet.
Ezzel lecsapni készül.

- Cardas és Long
Cardas végig a halálos támadására készül,de amikor már pont lecsapna a majomember elugrik. Az egyik romban kapaszkodik meg és a majmokat idéző torz hangon kacag fel. A férfi fel se fogja, hogy a vállát így is megkarcolta a lány és a vére csendesen csepeg a földre. Az illata úgy vonzza Cardast, mint lepkét a láng.

- Steven és Milvier
A jövőbeli Horatio megindul előre.
- Tudom, hogy nehezen hihető, de nincs időnk.
Ezzel varázsolni kezd és a földben egy lyuk nyílik meg.
- Lent nem találnak meg minket. Gyorsan, az a láda nem kerülhet veszélyes kezekbe.
Ha a duó még gondolkodik láthatnak pár zöld vértes férfit kutatni. Azoknak a jelenléte már biztosan menekülésre kényszeríti őket. lent egy menekült tábort látnak a new yorki egyik atombunkerbe építették be magukat a hely több éve állhat. Szinte lakás rendszereket építettek ki. Leérkezve Horatio a párosra néz.
- A láda misztikus ereklye egy rituálé után öt embernek az ÖTÖKnek ad hatalmat. A mágia sok mindenre képes lehet, de a démonoknak másra kell. Ha ott maradtatok volna abban a percben akkor a démonok győznek. Szerencsére én áthoztalak titeket. Tudom mi fog történni, mert már megtörtént. Átéltem.
Mondja a jövőbeli férfi.
- Nincs sok időnk. A démonok az első esemény. Még rengeteg dolog jön. Sok csendesebb lesz, mint ez, de ne verjenek át! Minden apró dolog kapcsolódik és mint egy dominó a végén összeérnek. Tudom mit mondott nekem az én jövőbeli énem így én mást mondok nektek. Elmondok mindent, amitől félnetek kell...

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 16 Aug. 2012, 22:17

Horatio Millvier eléggé idegesen állt az idősebbik énjével szemben. Steven azonnal a férfi segítségére sietett, illetve felszólított Horatiot, hogy majd később kérdezősködjön.
- Igazad van. Előbb rejtőzzünk el. Aztán ráér a beszéd - mondta, majd az idősebbik énje által csinált lyukra nézett. Steven megjegyzésére csak tömören válaszolt.
- Csak aggódom, hogy az a doboz az oka mindennek - jegyezte meg.
A hirtelen előkerülő zöld vértes embereket észre véve nem kellett semmi más érv neki.
- Menjünk - mondta és már mászott is le a lyukba.
Odalent egy atombunker volt. Úgy tűnt, hogy az emberek nagyon rég óta éltek már idelent. Szinte már otthonosnak, normál lakáshoz hasonlítónak tűntek a szállások. Figyelmesen hallgatta végig az idősebbiküket, de valahogy nem tudott örülni az igazának.
- Szóval ezért éreztem nagy mágikus kisugárzást belőle. Egy ekkora erejű mágikus tárgy a démonok kezében elképzelhetetlen károkat okozna - mondta inkább Stevennek, mint Horationak. - Szóval a doboz erőt ad öt a rituáléban résztvevő embernek. Lehet tudni, hogy milyen hatalomról van szó? - kérdezte.
Az utolsó szavak még jobban aggasztották Horatiot. Jóval nagyobb dologba került, mint eddig valaha.
- Nagyon jó lenne az információ. Meg kell akadályoznunk, hogy a világunk ilyen sorsra jusson. Nem hagyhatjuk, hogy a démonok győzzenek. Mondj el mindent ami csak úgy gondolod segíthet. Mivel a jövőben vagyunk van időnk. Akár mennyi időt is töltünk itt, visszaküldhetsz oda, ahonnét eljöttünk, így van lehetőségünk mindent megbeszélni. - mondta, majd türelmesen várta a válaszokat.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 4 250sc9gMetróállomás - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Pént. 17 Aug. 2012, 02:54

Ahogyan előre török, valahogy nem egészen az történik, mint amire számítok, a dögök nem félnek tőlem, de ettől függetlenül én nem állok meg, nincs az-az isten, ami most megállítana, vagyis azt hiszem, és ha én azt hiszem akkor tudom, és ha tudom akkor az úgy is van! Szóval neki vetődök az egyik kutyának és beleharapok a nyakába, de vér nem jön, ami azt jelenti, hogy véletlen kegyességemből adódóan túlságosan finom voltam, de ezt orvosolni lehet, csak erősen kéne harapni, amit már tennék is, ha nem tárulna a szemem elé hirtelen egy ilyen... Nem is tudom milyen látvány, bár már találkoztam ezzel, sosem tudtam rendesen besorolni igazából sehova, mert oda-vissza mozog a kép, és nem egyenletesen, hol gyorsabban, hol lassabban, és néha megesik, hogy érdekes pályaváltoztatás van közben, szóval nem tudom... Kisze-kusza mozdulatok?... Ó végül is igen, ez tökéletes jellemzés erre. Szóval most ez a helyzet, én pedig belátván, hogy túl finom voltam, és azt kellett volna tenni, ami talán a legelőször az eszembe jutott, a földre tekintek és igazából olyasmit keresek, ami éles, mert bár nekem nem fáj, ha megvágom magam, bár remélhetőleg eléggé ügyes leszek ha találok, és nem vágom meg magam... A lényeg, hogy ha bármi éles akad a kezembe, azt megpróbálom normálisan felvenni, és magamat "felrántva" az állat pofájához, azt egyszerűen belevágni mondjuk a... Bal szemébe, vagy a jobboldaliba, nekem aztán mindegy, de tényleg, ez valószínűleg elég ösztönzés lesz ahhoz, hogy elengedjen, és akkor már van valamim, amivel könnyebben átütöm a páncélbőrüket... Mert persze nekik az van, ezért nem lehet finom harapással átszakítani, de mindenki tudja, hogy az éles dolgok átvágják az acélt... Azt hiszem, bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire okos?... Nem, láttam már embereket, ahogyan más emberek, vagy éppen állatok bőrét vágták fel éles, fényben kissé csillogó dolgokkal, nem tudom mi volt az de szereznem kéne talán egyet, mondjuk azt tudom, hogy nagyon hasonlítanak a késhez... Vajon azok a kés egyik furcsa torzulata?... Nos ez nem is tűnik lehetetlennek. Végül is ez a jelen pillanatban nem számít, az éles tárgyra meg a kutya szemére próbálok inkább koncentrálni, meg arra, hogy ha elereszt, akkor egy másik, vélhetőleg lassabb mozgású állatnak próbálok nekiesni vele, vagy valami kisebbnek, amelyik kategóriából közelebb van egy példány, és vagy azoknál is szemet, vagy torkot próbálok vágni, az mindig működik, tudom, ezt is láttam... Én mindent láttam... Kivéve amit nem, és amit úgy vélek, hogy mégsem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 17 Aug. 2012, 10:48

A vért én is láttam, de Adia terve nem vált be, még mindig nem engedett el minket, csak még inkább feltüzelte mindez. Felnyögtem, amikor a torkomat kapta el, amint Adia engedte a férfi karjához kapta és próbáltam lefejteni magamról, bár erre nem sok esélyt láttam. A szavaira megdermedve néztem a karmaira. Még nagyobb félelem kerített hatalmába, akár egyetlen karmolással képes lenne szétszakítani, ha akarná, nem tudom, hogy mi rémisztett volna meg jobban, hogy nem akart megölni, vagy az, ha azt mondja, hogy megteszi. A félelemtől így is könnyek kezdték csípni a szemeimet.
- Eresszen, kérem – nyöszörögtem.
Rettegtem attól, hogy mit is tehet velem, kapálózni és rugdosódni kezdtem, hátha valamit sikerül elérnem és elenged akárcsak egy pillanatra, mert akkor esély lenne a menekülésre. Eközben még egyvalamivel tudtam csak próbálkozni a közeli pánik határán, megpróbáltam a férfit plüssállattá változtatni, talán volt akkor állat, hogy működjön.
Nem sikerült, amit akart, noha megsebezte ellenfelét, de annak esze ágában sem volt őket elengedni. Csak annyit ért el, hogy Serena karját elengedte és a nyakát fogta meg. A legnagyobb gond az volt, hogy Adia-t már az is zavarta, hogy ennyi sérülést okozott valakinek, egy egyszerű embert már régen megölt volna így, de ez nem volt egyszerű ember. Ahogyan Kardfog befeszítette a karmait, hogy karmoljon ő maga próbált felkészülni a fájdalomra és megkeményítette magát annyira, amennyire csak tudta, hogy a lehető legjobb páncélként funkcionáljon. De még hirtelen ötlettől vezérelve két csáppal csapott ki Kardfog arca felé, ezeket hegyessé formázva próbálta kiszúrni a férfi két szemét, egy harmadik csáppal pedig elkapni a támadásra emelt kart és hátrarántani, hogy ne érhesse el őket.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Vas. 19 Aug. 2012, 21:44

Amikor az oroszlán felém kap, abban a pillanatban hátraugrom. Hogy minél távolabb kerüljek tőle, a romos állapotban levő plafon egy darabjában kapaszkodom meg. Nézem ahogy a macska pofájára kiül a csalódás és a düh. Nem bírom megállni, hogy ne kezdjek el szinte hisztérikusan röhögni rajta. Úgy ráz a nevetés, hogy alig bírom megtartani magam. Bár még messze nincs vége a küzdelemnek, ettől az apró sikertől is teljesen hatalmába kerít a győzelmi mámor. Hogy még tovább hergeljem, lekiáltok neki.
- Megy ez jobban is, pici cica!
A beszéd nem egészen úgy sikerül, ahogy szerettem volna. Ami elhagyja a számat, valahol félúton lehet az emberi beszéd, és egy majom vihogása között, de nem igazán zavar a dolog. Csak lógok a plafonon, lehetőleg olyan magasságban, hogy ne érjen el, és kíváncsian figyelem, hogy mit kezd a helyzettel. Miközben erőlködik, én röhögök és a nyelvemet nyújtogatom. Ha valahogyan mégis elérne, próbálok új kapaszkodót keresni, és oda ugrani, még mielőtt elkaphatna. Ha nincs megfelelő, akkor a földre ugrom, a lehető legtávolabb tőle.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Vas. 19 Aug. 2012, 22:26

Odakapok, de a majomnak sikerül félreugrania és felkapaszkodnia a magosba. A vihogása ingerel, és a türelmem is fogytán van már, fogaimat egymáshoz préselem, és már üvöltenék, mikor egy csepp hullik a földre a majom felől. Nyomban felismerem a vörös színű folyadékot. Még egy lehullik. Kíváncsian ott termek, hogy azért megbizonyosodjam róla. Megszagolom. A mennyei illat végigfut orrjárataimban, és nem álom meg, felnyalom a földről. Az euforikus őrület hatalmába kerít, és elönti testemet erővel. Lábizmaimat megfeszítem, és fölpattanok, hogy leszedjem a plafonon csimpaszkodó ízletes falatot.
Ha sikerül karmaimmal lerántanom az én szintemre, rögtön rávetem magam, nehogy védekezhessen, és minél gyorsabban végezzek vele.
Ha leszedném onnan, de sikerülne elugrania előlem, akkor jön a cserkészés. Most nem lassan fogok lépkedni körülötte, hanem futok, nem hagyva, hogy kijusson a körből, majd egy középre ugrással rá vetem magamat.
Ha nem sikerül leszednem a plafonról, körülnézek, hátha van egy olyan hely a romok között, amin egy oroszlán feljuthatna, elég közel a majomhoz, és egy, az ő szintjéről intézett ugrással talán leszedhetném. Minden állati tudásomat bevetem, hogy enyém lehessen a zsákmány.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 4 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Pént. 24 Aug. 2012, 20:53

- Teddy
Teddy két kutyát vág meg mire a tolla (egy írásra alkalmas toll, amit valaki leejtett, ezt kapta fel és hadakozott vele) beletörik egy pitbull pofacsontjába. Mikor már látná a végét egy nagyobb galamb kiragadja az állatok közül és a levegőbe repül vele a többi madár felé. Bármit is tesz Teddy a lény ledobja a tetőre és vagy harminc különböző városi madár kezd el repülni felé, hogy szétcincálják.

- Serena
Minden fickándozást ellenére a csapás eléri a lányt. A mellkasát jobbról kulcsomtól érik a karmot és a két mell között végig hasítva a bőrt a bal alsó bordák között fejezik be véres útjukat. A lány a földre zuhan és a véres a földre folyik.
- Tudom mit hiszel. Mit fogok veled tenni, de nincs akkora mázlid. Ismerem a töpszlit. Még inkább oda lenne érted, mert én megrontottalak. megakarna tisztítani. Neeeeem... rosszabbat teszek veled. Sokkal rosszabbat.
Mondja az ajkát nyalogatva Kardfog.

- Cardas és Long
Cardas megpróbál felugrani sikertelenül. Majd egy romdarabról veti magát Longra, de az nem tud hova átugrani így egy szaltóval landol a földön pár métere a lánytól, aki a karmaival karcolva végig a földet amikor négykézláb leérkezik. Long gondolatai lassan teljesen elvesznek, már nem tud beszélni csak vihogni, mint egy majom.

- Steven és Milvier
Millvier bólint.
- Igen mindent elmondok, de előbb végzek a "hősök gyilkosával".
A mágus megmaradt kezében egy lángcsóva jelenik meg és lőni kezd Stevenre dühösen.


/Mivel Steven és Millvier nincsenek itt és más idősíkban vannak így a kövi kör(ök)ből kihagyom őket, hogy haladjunk, ezért (is) vannak más idősíkban, hogy biztosan ne kelljen lefagynia a játéknak./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Teddy Szomb. 25 Aug. 2012, 02:11

Sikerül megsebesítenem pár mocskos dögöt, de természetesen a toll, amit a földön találtam végül beletörik egy rusnya dög képébe, amit valahogy igazából nem bánok, sőt, az első reakcióm rá, egy hangos.
- HÁ! - És persze hozzá valamiféle büszke, mutogató póz, közben pedig eléggé átbillen a helyzet, bár eddig sem volt túl fényes, de persze ez nekem nem tűnik fel, még mindig eléggé nyeregben érzem magam, csak mint mindig... Attól, hogy a kiutak eltűnnek, és nem találok fegyvert, egyre jobban felmegy bennem a pumpa, eddig is mondhatni magasan volt és élveztem a dolgot, mindig jó fájdalmat okozni másoknak! Most viszont torzulni kezd a kép, az állatok magas, démoni teremtményekké formálódnak, én pedig a látvány ellenére úgy érzem, hogy az összeset képes lennék kicsinálni a puszta kezeimmel, ám mielőtt neki mehetnék valamelyiknek, egyszerűen elemelkedem a földtől, ez pedig valahogy visszaránt a számomra amúgy is kissé torz valóságba. Először nem értem, hogy mi történik, de jártam már így, többször is hittem azt, hogy repülök, de aztán kiderült, hogy mégsem... De... Mi van akkor, ha most mégis?
- Repülök!!!! - S már pózolnék is a levegőben, hogy stílusos legyen, olyan... Teddys, de nem megy, s rá kell döbbennem, hogy megint csak visz valaki, vagyis valami...
- A francba már! - De legalább úgy tűnik, hogy a madarak jó arcok, mert letesz, vagy ledob egy háztetőn, itt pedig nem tűnik vészesnek a dolog, vagy legalább is addig nem, amíg nem indul meg felém egy csomó fajta szárnyas, amik valahogy nem tűnnek már így hirtelen barátságosnak. Persze engem nem igazán aggaszt a dolog, viszont rádöbbent valamire és ennek hála olyat teszek, amit eddig nem igazán, kivételesen az agresszió félre kerül, és átveszi a helyét valamiféle... Ösztönhöz hasonló dolog, ami azt sugallja, hogy talán inkább most odébb kéne menni úgy pár sietős lépéssel. Gyorsan igyekszem felmérni, hogy mennyire lehet messze a háztető azon széle, amin lezuhanva nem a lent lévő állatok közé eshetem, hanem inkább távolabb és amint ez megvan... Nos amolyan terpeszbe vágom magam, jobb karomat behajlítom, a balt pedig a levegőbe emelem, és így jelentem be:
- Teddy távozás! - Ez nem tart sokáig, így remélem hogy marad időm rendesen távozni is, megindulok ahogyan csak tudok a kinézett oldal felé, és menet közben próbálom az itt lévő esetleges tereptárgyakat a magam fedezésére használni, ha kell még meg is próbálok átcsúszni pár tollas alatt és ha sikerül oda érnem, akkor egyszerűen levetem magamat az épületről, végül is mi bajom lehetne belőle? Amúgy meg kell jegyeznem, nem félek, csak valamiért úgy döntöttem, hogy most a távozás jobb lehet.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 25 Aug. 2012, 11:35

Nem sikerült kiszabadulnunk, hiába próbálkozott Adia bármivel is. Már a csapáskor felsikoltottam félelmemben és csuktam le a szemeimet. Éles fájdalmat éreztem, hallottam a ruhám szakadását és egy újabb sikoly szakadt ki belőlem, ez már közel sem volt olyan, mint az előző, még a hangomból is tisztán érezhető volt a fájdalom. A földre zuhantam és a kezeimmel próbáltam a vérző sebet lefogni. Az arcomba is fájdalom hasított, ahogyan a sós könnyek a sebbe folytak, amit a metrónál karmolt oda. Ahogyan próbáltam a hosszú vérző sebet lefogni láttam, hogy Adia már nincs rajtam páncélként, neki is fájdalmat okozott. A kétségbeesésemet fokozta, hogy magam alatt vértócsát láttam meg gyűlni és a felsőm is már teljesen véres volt. A szívem egyre hevesebben vert és a levegő után kapkodnom kellett, ez pedig csak fokozza a vérzést. Orvosként tudtam, hogy milyen kötés kell erre és hogyan tudom elállítani, de nem tudtam itt megtenni, így csak lefogni próbáltam a legjobban vérző helyeken. Rettegve néztem fel Kardfogra, miközben Adia némileg újra megjelent rajtam, azon a részen, ahol a seb volt és próbálta befedni magával, hogy gyógyítsa.
- Miért? – kérdeztem sírva. – Én… én soha sem ártottam magának…
Próbáltam felkelni a földről a fájdalom ellenére és megpróbálni elfutni előle, amíg még képes vagyok rá.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Cardas Szer. 29 Aug. 2012, 07:32

Bár első próbálkozásra nem sikerül, végül leszedem a majmot a „fáról”, miközben én is földet érek. Újra két lábra állok - valahogy nem kényelmes teljesen állati pózban járni. Nem vagyok dühös, hogy nem sikerült elcsípnem a prédát, hiszen így is már elértem valamit, hogy lehoztam az én szintemre. Közelebb kerültem a vacsorához. Áldozatom – már annak tekintem - csak vihog, míg én meg sem nyikkanok. Még mindig érzem a vér szagát. Minden elhomályosodik körülöttem, csak a majom marad éles. Úgy tűnik, a cserkészés lesz a megoldás, amivel elejthetem. Körözni kezdek körülötte, futva, nem hagyva, hogy kívül kerüljön a körömön. Ha megpróbálná, akkor rátámadok. Ha nem, akkor csak futok, futok, és egy váratlan középre ugrással rávetem magam.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Metróállomás - Page 4 Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Steven Pént. 31 Aug. 2012, 00:41

Sose értettem teljesen a mágiát és azokat, akik azt használták. Nekem túlságosan kiszámíthatatlan volt, ezért is kedveltem mindig is jobban a tudományt. Persze ha azt nézzük hogy miken kellett keresztül mennem a tudomány miatt, akkor ez lehet meglepően hangzik, de még mindig minden bizalmam benne van. Épp ezért is tétovázom beleugorni a mágia által létrehozott lyukba, pedig én is támogattam azt, hogy el kéne mennünk innét. Mindazonáltal a közeledő zöldvértes férfiak jelenléte meggyőz, hogy én is menjek. A lyuk egy óvóhelyre vezetett, amit azóta laktanyává alakítottak az emberek. Látható volt hogy nem csak átmeneti szállásnak használják ezt a helyet. A Ládát továbbra is szorosan tartom a balkezemben miközben hallgatom a jövőbeli és múltbeli társam beszélgetését. Néhány dolgot megmagyaráznak vele, ám néhány kérdés is felvetül, azonban már nem tudom feltenni őket. Már akkor gyanúsa válik a dolog, mikor megemlíti hogy ő is beszélt a jövőbeli önmagával, de ott egyes szám első személyt használt, míg itt többes szám első személyt, az-az lehet először én nem utaztam előre.
~ Ezek szerint nem csak véletlenül jöttem én is. Talán a doboz kell neki.~ Vettettem fel magamban rögtön egy elméletet, ám a következő pillanatban történt események azonnal cáfolták a teóriámat. A támadás mindenesetre meglepett, de szerencsémre elszólta magát. Elvégre csak kettőnket hozott ide és ezek közül az egyik saját maga így a „hősök gyilkosának” kiléte kizárásos alapon én lehetek. Aktíválom a páncélzatomat és megpróbálok oldalra ugrani teljes sebességemet kihasználva. Ha ez sikerül, akkor visszatámadok a jobb kezemből indítva egy villámcsapással, miközben a balban úgy hozok létre tüskéket, hogy azok szorosan öleljék körbe a ládát. E két művelet közben nem állok egyhelyben, cikázva próbálok a közelébe jutni.
- Elegem van abból, hogy mindenki gyilkossággal vádol! Amióta ebben a világban vagyok egy embert sem öltem meg, még is folyton mindenki gyilkosságokkal vádol, amikhez még csak közöm sincsen!- Kiáltok dühösen eközben. A harc hevében nem feledkezek meg a fiatalabbik énjéről, de amíg nem támad, addig nem tekintek rá ellenségként.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Danny Long Szomb. 01 Szept. 2012, 14:58

Amikor a macska felém ugrik, egy szaltóval átvetem magam a feje fölött, és a háta mögött érek földet. Miután talajt fogtam, rögtön fel is pattanok, és szembe fordulok ellenfelemmel. Ő nem pazarolja az időt, hanem rögtön magasabb sebességre kapcsol, és veszettül keringeni kezd körülöttem, még mielőtt lehetőségem lenne megmozdulni. Ezúttal nem várom meg amíg támad, hanem egy ordítás kíséretében elrugaszkodom, és megpróbálok átugrani a feje fölött, és úgy kívül kerülni a körön. Így, hogy ugyanazt a trükköt próbálja újra elsütni, már kezd unalmassá válni a játék, ezért, ha sikerül kijutnom, megpróbálom befejezni a dolgot. Amikor észreveszi, hogy eltűntem, és legalább egy pillanatra megtorpan nekiugrom, és egy ütéssel megpróbálom leteríteni. Ha nem találom el, rögtön igyekszem eltávolodni tőle. Ha esetleg az ugrás közben elkapna, ellentámadással próbálkozom. A fejére célzok, és igyekszem gyorsan kiütni.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Horatio Millvier Hétf. 03 Szept. 2012, 20:31

Horatio Millvier kíváncsian várta az idősebb énje beszámolóját, azonban az egyenlőre nem jöhetett el. Az idősebb Horatio ugyanis a "Hősök gyilkosának" nevezte Stevent és azonnal támadásnak lendült egy tűzgolyóval. Horatio annyira meglepődött, hogy hirtelen nem tudta mit tegyen. Azonban pontosan tudta, hogy ő csakis akkor támadna, ha teljesen biztos a dolgában. Igaz nem tudni min ment keresztül az idősebb, de biztos volt benne hogy okkal nevezte Stevent hősök gyilkosának. Ki tudja mi történik a jövőben. Horatio tekintete a két férfi között cikázott, majd mindkét kezében egy-egy teniszlabda méretű tűzgolyót hozott létre. Úgy tett mintha még hezitálna, hogy kire támadjon, de Steven volt a célpont. A mágus úgy döntött úgy tesz mintha a férfi mellé állna, így saját maga ellen fordult, azonban amint Steven azt hihette segítőre lelt a két tűzgolyó villámsebesen indult meg felé. Mindkettő olyan irányba, hogy a férfit biztos találat érje. Ezzel egy időben már két újabb tűzlabda is megjelent és elindult a tömeggyilkos felé.
~ Őrület, hogy mi van itt, de ha Steven lesz az oka több hős halálának is, márpedig megvan rá az esély, akkor azt meg kell akadályozni ~ töprengett miközben két újabb tűzgolyót hozott létre.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Metróállomás - Page 4 250sc9gMetróállomás - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Morsus Csüt. 06 Szept. 2012, 22:53

- Teddy
Teddy egy erősebb ugrással szabadul ki és mikor rohanna a ház üvegteteje kitörik és egy lángcsóva száguld el. A macit úgy hagyja az, ami odalent van, mint lepkét a láng. Akaratát vesztve ugrik le oda és puffan, mint egy párna. Mikor fel kell látja, hogy ez egy múzeum. Semmi különleges mégis az állatok nem mernek ide bejönni. A plüss érzi az egyik asztalon a dolgot, ami úgy vonzotta. Még jobban érzi a lüktetést. Minden külső zajt elnyom ez a hang. Mikor fel jut asztalra ott törött üvegek vannak és egy meteorszerű kő, aminek felső részét széttörték abban valami lüktet, mint egy szív.
- Állj!
Parancsol rá egy sziszegő alak. Az árnyékból egy sárkányszerű lény szólította meg.

- Serena
Kardfog a lány mögé sétált és a hajába markolt. A kérdésre a fejét felhúzta, de a hátába térdelt, hogy ne bírjon fel kelni.
- Mert vicces.
Súgta lágyan a fülébe. Majd bele is nyalt a fülbe egészen addig ameddig a lány elnem rántotta a fejét. Elfutni úgy se tudott. A férfi a kezét próbálta megfogni az egész öklét elrejteni a tenyerében.
- Hányszor simogattad meg ezzel őt?
Kérdezte és Serena érezhette, hogy a vállára a mutáns nyála csepeg le.

- Cardas és Long
Cardas hiába ugrott Long gyorsabb és fejbe találja A majom szaltózva landol a földön elcsúszó macskamutáns előtt. Cardas fejéből vér cseppeg a földre, még magánál van, de elégé kótyagos.

- Steven és Milvier
Steven elugrik egy csapás után és lő a mágusra, aki egy védelmező buborékot teremt. A fiatalabb én is lángokat lő, de Stevenek azt nincs ideje hárítani. A lángok eltalálják és ő eltalálja Milviert. Ekkor a duó fakulni kezd.
- Nem! Elfogyott az időnk! Figyelj! A plüssön múlik Brooklyn! Stevennek meg kell halnia mielőtt megkapja az ajánlatot! A testvériség hazugság! Apokalipszis képes elbuktatni Asgardot! Csak úgy védhetitek meg ha...
A szavakat már nem hallani a páros elteleportálódik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 07 Szept. 2012, 09:45

//Átváltok E/3-ba, úgy jobban lehet szenvedni//

Hiába próbált kúszni Serena a földön, nem sikerült neki. Felnyögött, amikor a férfi a hajába markolt és feljebb húzta. A sebe ettől különösen fájni kezdett, és ezen az sem segített, hogy Kardfog a hátába térdelt. A véres kezeivel támaszkodott meg földön és próbált bármiben megkapaszkodni. Mikor a suttogást meghallotta a fülében a félelemtől és az egész helyzettől hangosan kezdett zokogni, a félelem, amit érzett nem volt kifejezés ebben a helyzetben. Arra, amit a másik csinált felsikoltott és amennyire tudta félrekapta a fejét, de még az is fájdalmas volt, hiszen kételkedett benne, hogy elengedi emiatt a másik a haját. A karját nem tudta hova húzni, így Kardfog könnyedén el tudta azt kapni. Minden porcikájával remegett, ez nem csak a kezén, de az egész testén látszódott már, és ezen az sem segített, hogy meg-megrázkódott a sírástól. A kérdésre összerezzent, a nyálat már szinte fel sem fogta.
- Soha – próbálta kipréselni magából a zokogás közepette a szavakat. – Soha… sem mo… mondtam el ne… neki, ho…hogy mit érzek iránta.
Most már bánta, hogy nem tette meg, bár úgy érezte, hogy a férfi tudja, nem csak Lorna miatt, aki eljött hozzájuk, egyébként is. De saját maga nem volt az a kezdeményező fél, nem vallott rá. A férfi simogatta már meg de ő James-t soha sem és félt, hogy most olyat tesz vele Kardfog, hogy erre nem is lesz többé képes.
- Nem tud semmit, csak Lorna-t... – zokogott tovább. – Kérem, kö… könyörgöm… engedjen el.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 4 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.