X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Dec. 2013, 11:54

Azt még látta, hogy Logan elindul kifelé, de nem felelt már arra, amit a nő mondott neki. Már fordult volna oda a bent levőkhöz, amikor meghallotta és látta a robbanást. Emelte a kezét, hogy „varázsoljon”, a képességét használja, hogy megakadályozza azt, de elkésett. Ahogyan James nekicsapódott és a lába alól kiszökött a talaj felsikoltott. Fogalma sincs, hogy mennyit zuhantak és repültek, de a végén a kemény földön ütötte meg nagyon csúnyán magát, a hátát és mindenét. Érezte és látta magán Rozsomákot és a hasába erős fájdalom hasított. Sűrűn kezdte szedni a levegőt és a fájdalom mellett a combjain melegséget érzett, vért. Már pontosan tudta, hogy mi történt, elveszette a babát. Akaratlanul is kicsordultak a könnyek a szeméből, ha a férfi leszállt róla, akkor végre feltudott ülni a kezét a hasára szorította. Sírva nézett fel az átalakuló Hajóra, Jonah utolsó üzenetét alig volt képes felfogni, pont a Hajó az, aki végül elárulta őket és az egyetlent fertőzte meg, aki képes lett volna arra, hogy megvédje őket?
~ Jonah? Jonah?! ~ kiáltott a férfi felé sírva gondolatban. ~
De a telepatikus kapcsolat nem élt már ekkor. Ahogyan felnézett meglátta Amelai-t, mint Apokalipszis, amit el akartak kerülni, hát megtörtént. A fizikai és lelki fájdalom miatt, amit ebben a pillanatban érzett arra is képtelen volt, hogy megmozduljon, nemhogy tegyen bármit is.

//Folytatás: New York//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Jan. 2014, 09:22-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 23 Dec. 2013, 12:31

~ Serena (AoA Serena) ~
Hangosan mordultam fel, ahogyan nem sikerült kijutnom az energiafalon kívülre sem már, nemhogy végrehajtani mindazt, amit akartam. A robbanásokra hátrakaptam a fejemet, az egy dolog, hogy közel volt a Hajó vége, de ez túlzás, hogy egyetlen egy bekapott lövést bírt ki összesen. A következő pillanatban Logan és Wanda megérkeztek, majd még Wright szavai.
- Ez nevetséges! – mordultam fel.
A világ legpacifistább személyéből Apokalipszis, aki még azt az erőt sem használná fel? Vagy remélem legalább okozott benne annyi változást, hogy igen és végre véget vessen ennek a nyomorult háborúnak. Az átváltozó hajtó figyeltem, ha az emberek időközben mégis támadnának, akkor próbálok kitérni előlük. Egyébként pedig Amelia-t figyelem és nagyon ajánlom neki, hogy tegye meg végre azt, amit évtizedek óta meg kellett volna tennie és fejezze be ezt az egészet. Majd utána megmenthetjük, de addig minek? Hogy még az emberek is hátba támadjanak minket és kiirtsanak? Kizárt.

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 00120

~ Amelia (Serena F4) ~
Meglepetten néztem a Hajóra, amikor kérdés és kiadott parancs nélkül állt neki annak, amit elkezdett.
- Ne! – kiáltottam fel.
Én nem szerettem volna ezt, csak annyit, hogy nézzen rá és adjon adatokat, miért kezdett bele? Félelemmel néztem a Hajóra, ahogyan változni kezdett, majd megérintett az, ami lett vele. Kétségbeesetten sikoltottam fel Jonah irányába, hogy segítsen. Nem akartam, hogy ez legyen, nem akartam ezt. Próbáltam küzdeni az ellen, amit velem akart tenni, de képtelen voltam. Pillanatokkal később pedig olyan jelentéktelennek tűnt az előbbi segélykérésem és az, hogy küzdöttem. Minden jelentéktelen és apró, és végre valahára megvolt, amit kerestem, az, amit évtizedek óta kutattam. Ez egy rákos daganat volt, egy gyenge semmit sem jelentő hely. Minden apró és csak ki kellett nyújtanom a kezemet, hogy meglássam a szakadásokat, a hibákat, azokat a helyeket, amik tökéletlenné tették ezt a helyet. Már tudtam, hogy miért voltunk itt, azt, amit mindenki elfelejtett. Itt volt az ideje, hogy rendbe hozzam a hibát. Eddig taszított Apokalipszis nézete, de most már megértettem, hogy mit is akart elérni és miért. A tökéletességre törekedett, de még ő is túlságosan kicsiben gondolkodott. Amennyiben megtudtam tenni leállítom a Hajót, hogy ne fertőzzön meg másokat ezzel az erővel, szükségtelen. Egyedül is elég voltam ahhoz, amit tenni kellett. Ahogyan felemelkedtem egy intéssel húztam szét a falakat és lebegtem ki a többiekhez. Végignéztem rajtuk és az embereken. Egy gyenge világ gyenge teremtményei. Jobbakká tehetek őket, a saját elképzeléseim szerint. Ezekre nem volt szükségem itt.
- Már tudom, hogy miért vagyunk itt – mondtam ridegen. – Miért pusztítottátok el Apokalipszist, tönkretettétek az eredeti világotokat. Most visszakapjátok, helyreállítom azt, ahogyan volt, azaz erős, csak az maradhat.
Amennyiben valaki mégis megmerészeli azt, hogy rám támad, egy védőpajzsot húzok magam köré. Koncentrálni kezdtem, eddig is megvolt a hatalmam, de nem éltem vele, egyetlen egy dolgot akarok és fogok tenni, felrobbantani egy saját magamból induló robbanással, és megsemmisíteni ezt az egész realitást, mindent helyreállítani úgy, ahogyan volt, vissza mindenkit abba az állapotba, amiben volt. Az eredeti realitásnak sértetlennek kell maradnia, amit ezek a jelentéktelenek tettek, semmis lesz egyszerre és mindenkorra…


//Bocsi, én sem így számoltam, hülye Hajó… de Serena F4-nek most már bizton mondhatjuk, hogy tehetsége van az ilyesmihez…//

Mindketten:
//Folytatás: New York//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 23 Dec. 2013, 17:22

Na, ennyit a tervekről, gondolom magamban, ahogy a robbanás kihajít. Mi a rosseb volt ez? Belülről robbant szét a Hajó, Á, már kezdem érezni. Rájött, hogy nincs idő a szép szavakra, hanem pusztítani kell. És Amelia is észhez tért, ahogy látom. Úgy emelkedik ki, mint egy hatalmas lény, aki nem fél az erejét használni.
Roppantul fáj, de már kezd visszanőni a húsom. Legurulok Wandáról és meghempergek a földön egy kicsit, hogy eloltsam a tüzet. A ruhámnak biztos annyi, de ez nem számít. Ahogy az sem, hogy vele mi van. A hadsereg a földre került, most kell támadnunk, nem érünk rá terhes nőket pátyolgatni. Jonah a végén még elmondta, mi történt. Én segítek. Szétkaszabolom, akit lehet az ellenségből. Amelia magyaráz, de nem teljesen világos, hogy miről. Mindegy, ha neki nem sikerül, akkor itt kell helytállnunk.
Körülnézek, hogy mi van a sereggel. Ha egy-két gyalogost le tudok szedni, az jó, de inkább az exonim érdekel. Megpróbálom felvágni és ha bejutok, megölni a pilótáját. Utána pedig ellenük fordítom. Pusztuljanak a mocskok!

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Teddy Kedd 24 Dec. 2013, 05:14

Nincs időm belekezdeni a második támadásba, figyelmeztetést hallok Jonah részéről, amire magam is a hajó felé kapom a tekintetem, mivel a robbanások maguk oly különösen nem keltették volna fel a figyelmem, betudtam volna őket a katonaság támadásának, vagy támadási kísérleteinek. Amit megpillantok pedig nem a legjobb látvány, Amelia emelkedik ki az átalakult gépezet falai közül vörös aurával s kezd beszélni valamiről amit én magam nem értek, hallom, de nem tudom, hogy mit beszél, talán a mag megőrjítette volna? Nem számít, meg kell állítani mielőtt valami kritikusat tesz, jómagam pedig igyekszem ezzel nem pazarolni az időt. Erőt veszek magamon, s tudom, hogy nem lesz kellemes, talán még nem vagyok rá képes, de muszáj vagyok megpróbálni, igyekszem ismét anyagtalanná válni s amilyen gyorsan képes vagyok felrepülni hozzá, s belemélyeszteni a kezeimet a fejébe, reménykedve benne, hogy bármi eredményt képes vagyok ezzel elérni a fájdalmon és az azon keresztül történő eszméletvesztésen keresztül, noha az erejét valószínűsítve kétlem, hogy sikeres leszek, de meg kell próbálnom, mert bár nem sokat, de legalább egy minimális esélyt látok a sikerre, ha pedig valami az utamba kerül, remélhetőleg megfelelően laza anyagszerkezettel képes leszek azon áthatolni, amennyiben nem.... Az esetben őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi történhet, nem tudom, hogy Apokalipszis mekkora hatalommal rendelkezhetett, nem tudom, hogy mire számíthatok és azt sem, hogy ez az egész hogyan történhetett, de már nem is számít, csak az számít hogy most sikerüljön legalább egy kevés időt nyernem.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Vron Hétf. 30 Dec. 2013, 19:57

- A francba, mi történt? Ezt a robbanást nem a mi találatunk okozta! Mindenki rendben van? Vétel!
- Látja ezt, uram? Az erőd megváltozik. Nem értem, valahogy... gonoszabbnak néz ki.... A rohadt... Ki az, aki ott kiemelkedik?!
- Minden egységnek! Aki tud, lőjön arra a vörös aurás valakire, aki most került elő az erődből. Dögöljön meg, mielőtt bármit is tehetne! Többiek vissza!
Az exonim, a mesterlövészek, és a helikopterek, illetve ha elérik, a tankok is, az utasításnak megfelelően Ameliát kezdik lőni. A gyalogság visszább vonul, az exonim mögé, kivéve ha támadás éri őket, akkor kérdés nélkül lőnek a támadóra.

Meglevő katonák:
17 Gyalogos
5 Nehéztüzérség
4 Orvos
2 Mesterlövész
2 Tank
2 Helikopter
1 Exonim

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 01 Jan. 2014, 14:34

Rachel és Kardfog

Hallom a mentális figyelmeztetést, minek következtében, hátrafordulok, hasonlóképpen tesz társaim, Kardfog és Serena is. Az erőd átalakult és Amelia vörös aurában repül ki az erődből. Teljesen megváltozott és ez nemcsak nekem tűnt fel.
~ A halálmag. Ez így nagyon nem lesz jó. Félek, hogy nemcsak az ellenségeinket fogja elpusztítani.
Látom Teddy-t aki időközben odarepült Ameiáhhoz, de nemcsak ezt érzékeltem. Az exonim újabb tüzelésre készült.
~ Ha ez megint telibe kapja neki annyi.
Mielőtt a exonim tüzelne egy pajzsot teszek Teddyre ami remélhetőleg megvédi az exonim lövedékétől.
~ Hiába anyagtalan, ha fémteste van és rövidre zárják.
Az események gyorsak nem tudni mi lesz. A szemem sarkából csak annyit látok még, hogy Kardfog a közelbe érkező katonákat vadássza le biztos fedezés mögül.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Mudch0 X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Morsus Szomb. 11 Jan. 2014, 23:39

A káosz kitör. Kardfog, Logan és Serena a katonáknak támad. Mikor az Exonimre mászik Rozsmák a hadsereg szinte eláztatja a golyókkal. A mutáns szétcincálva zuhan a földre. A másik kettő még igen sok katonát végez ki, miközben a hadigépek támadják Ameliát. A kozmikus lény pajzsa mindent feltart, a lövések sorozata szinte sebezhetetlenné teszi, de így nem figyel a mögötte felemelkedő Teddyre. Rachel koncentrálni kezd, a testét lángok borítják körbe majd a lángokból egy madár forma emelkedik ki. A lány minden erejét felhasználja, hogy Teddyt megóvja ettől a hatalomtól. A nő fejét átnyúl az android és a kozmikus erőtől egy pillanatra minden megszakad...

Hirtelen mind látják Ameliát és Teddyt felrobbanni. A fényben látják Galactust és egy óriási Apokalipszist összecsapni. A fény vakító és egyenesen őrjítő. A fény egyre vakítóbb lesz. Mire enyhül már máshol vannak...


Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1611p175-new-york#39017

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás) - Page 2 Empty Re: X Erőd (A Múlt Elveszett Napjai realitás)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.