New York

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 23 Nov. 2013, 11:00

~ Piramis, a királynő terme ~
Ha még egyszer valaki azt meri mondani nekem, hogy a szülés könnyű nem okoz különösebb fájdalmat, azt én fogom lassan és fájdalmasan elintézni, hogy megtanulja egy életre a halála előtt, hogy milyen ez. Az utolsó nyomásnál felsikoltottam a fájdalomtól és zihálva rogytam vissza az ágyra, az egész testemen hideg veríték látszott, a szívem vadul kalapált és alig kaptam levegőt. Meghallottam a sírást, némileg megkönnyebbülést éreztem a fájdalom elmúltása után, hogy a gyermek hat hónapra született és máris van annyi ereje, hogy sírjon. Erős és egészséges, méltó lesz arra, hogy apja örököse legyen. Azt láttam az ultrahangon, hogy nagyjából hogy fog kinézni, de a színét nem tudtam, vörös. Apró szárnyak, apró kezek és lábak, tökéletes, főleg, hogy még mágikusnak is éreztem, több, mint tökéletes. Újabb fájdalom, újabb sikoly, egy újabb erős nyomás és megkönnyebbülés, ahogyan a második gyermek is megszületett. Ez nem sírt fel, de mozgott, neki lehetett fejletlenebb a tüdeje, a fiúnak. Kimerülten feküdtem az ágyban és néztem a második gyermek nem sírt fel, de láttam, hogy mozog a bába kezében. Gyengébb, de él és életben fog maradni, neki is kis szárnyak, kezek, lábak megvannak, de ő nem volt mágikus.
Hagytam, hogy kivigyék őket én pedig fáradtan és kimerülten dőltem vissza az ágyba, egy kis idő kell most és utána rendben leszek és talán még a harc utolsó felére vissza is tudok csatlakozni. Megdermedtem, amikor egy hangot hallottam meg a fejem mögül, próbáltam felülni, hogy hátra forduljak, de valami elkapta a kezeimet és a lábamat és rántott vissza. Ekkor láttam meg, hogy mi történik a bent maradottakkal. Próbáltam a maradék erőmmel kirántani a végtagjaimat a szorításból, de nem ment. Zihálva, gyűlölettel néztem fel a kiemelkedő fejre. Tekintetemen a fáradtság ellenére is undor jelent meg.
- Ereszd el királynődet, te féreg! – sziszegtem dühösen.
Folytattam volna, amikor egy csókkal belém fojtotta a szót, a kezeimet nem tudtam mozgatni, hogy egy átokkal „rúgjam” le magamról s szavakkal sem, így egyetlen egy dolgot tehettem. Azzal, hogy kitépjem magam a szorításából nem fáradtam, csak a kevés erőmet fogyasztanám tovább. Az elmémmel nyúltam ki az övé felé koncentrációval, erre is képes voltam, nem kellett nekem kalimpálni és szólnom; egy erősebb mentális és asztrális csapást próbáltam az elméjére mérni, hogy ezáltal visszahúzódjon és elengedjen engem.

Aktív mágia: mentális és asztrális csapás
Passzív mágia: asztrál- és mentálpajzs

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Bishop Vas. 24 Nov. 2013, 03:14

Kane:
A kommunikátor nem működik, valamilyen kozmikus interferencia zavarhatja az adást. Emiatt képtelen vagyok bármit is tenni Galactus ellen. Figyelem a medveszerű lényt, ahogy megpróbál egybeolvadni az entitással, de az túl erős számára, kiszakít belőle egy darabot. Utána a páncélos is feltűnik, aki ugyanúgy saját erejét akarja közvetlenül használni az óriás ellen, de súlyos, nagy eséllyel halálos sebekkel kerül a földre. Nem tehetek közvetlenül semmit, őrültség lenne nekem is megpróbálnom felvenni a kozmikus lény ellen a harcot, látva a másik két velem egyező erejű mutáns bukását.
Úgy döntök, hogy megpróbálok a romok és fedezékek között a lehető legtávolabb kerülni Galactustól, hogy ne taposson el azonnal, amikor mozdulnia kell. Próbálok a lehető leggyorsabban futni, a mutáns sereg felé, hogy minél előbb csatlakozhassak hozzájuk. Ezalatt mikor hátra tekintek látom a piramisból kiemelkedő harci gépet, amitől a lehető legtávolabb haladok, a látószögén kívül. Ez nem az én csatám, ezt már az óriás megérkezésekor tudtam itt nem kell bizonyítanom, hogy elég erős vagyok a túlélésre, nem harccal kell bizonyítanom. Mikor hátra nézek látom, ahogy Apokalipszis elszívja a kozmikus energiát Galactus követéből és saját maga is kozmikus óriássá változik. Futólépésben haladok tovább, hogy messzebb kerüljek a piramistól, de közel az egyik mutáns csoporthoz, egyelőre mást nem teszek.

Ramirez:
Az egyik emeletes ház lábánál találok megfelelő fedezéket, ahonnan figyelemmel követhetem az eseményeket. Nem tudnék akkor sem csatlakozni a csatához, ha akarnék. Vörös Utazót sikerült meggyőznöm, odarepül Galactushoz és próbál vele szót érteni, de a bolygófaló egy hanyag mozdulattal arrébb üti a következő pillanatban elkapja Apokalipszis és a karjából kinövő csápokkal darabokra tépi. Ez a jelenet, ahogyan az óriás Apokalipszis kiemelkedik a piramisból megérteti velem ennek a világnak a törvényeit. Néhány másodpercig csak némán nézek magam elé.
~ Vörös Utazó elhitte, hogy ez a bolygó más, hogy különleges és meg akarta menteni, mert azt hitte van remény, hogy meggyőzze a mesterét. Galactus ellökte, Apokalipszis elkapta és széttépte, hogy a hatalmát felhasználhassa. Ez ennek a realitásnak a törvénye, itt nem lehet hősnek lenni, mert nincs kit megmenteni. Különös, ez a gondolat nem taszít annyira, mint korábban taszított volna. Érdekes.
Gondolataimból a háztetőn megjelenő alak zökkent ki. Felnézve látom, hogy megjelenése olyan mintha a dimenziók között utazna. Figyelem, hogy észre vett-e, ha nem akkor behúzódok az épület alá és várok. Amennyire tudom figyelem a mozgását és megpróbálom megállapítani, hogy mit akar. Ha már korábban meglát akkor ugyanott állok és figyelem mit tesz. Felkészülök mind a két esetben, ha valamilyen csapás érkezne a csata vagy az idegen felől, akkor felgyorsítva minél előbb kitérhessek, futással, vetődéssel, amelyik a gyorsabb.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Auaritia Hétf. 25 Nov. 2013, 21:39

 Vetlanda

A szolgák teszik a dolguk. Mindenki...aki nem vágyik a halálra. Imádom kiosztani ezeket a férgeket. A szülés láthatóan fájdalmas és véres. Királynőm nagyon sebezhető és kiszolgáltatott most, és még soha életében nem halottam a fájdalom hangjait szájából. Mikor felüvöltött a terem talán még visszhangzott is. Aztán hideg csend...Egy baba sírása törte meg a csendet. Sajnos nemigen szeretem a kisgyermekeket úgyhogy a gratulációm elmaradt, de ezen tulajdonságomat a felség is tudja, nem orrolhat meg rám...arcomra hiába erőltetnék vigyort úgysem jönne ki. Az izék..a gyermekek közül az első vörös és női nemű. Méltó utód.
A következőbaba kicsit gyengébb ,de talán ő is méltó lesz. Fiú. Miután mindkét babát kivették. Újra utasítom erőteljesen a szolgákat:

- Nos ne feledjék, inkább önök halljanak meg mint a babák. Ebben a hiszemben menjenek és tegyék őket a tárolókba. Rajta!

Kiáltok megerősítésként rájuk. A madárfejű bábák a legjobbak egyébként. Engedelmesek és profik.
Bár nem lesz őszinte, mert utálom a gyermekeket és ezt az uralkodónőm is tudja, formaságból mondom a következőket:
- Engedje meg hogy elsőként gratuláljak a gyermekekhez.
További szavaim viszont már őszinték:

-Méltó uralkodói lesznek majd szüleik örökségének.

A párnák felől hangos kacaj...majd egy pillantás alatt egy fekete valami kúszik a szobán keresztül. Majdnem engem is elkapott ez a valami, ám az utolsó pillanatban egy madárfejű bábát löktem magam elé. A fekete kezek, vagy nem is tudom hogyan nevezzem őket, dióként morzsolták és törték el a bábák nyakait.
Mi ez? Nézek rémülten körbe?
Az újdonsült anyuka mielőtt csókot leheltek volna ajkára, egy haragját kifejező mondattal köszönt vendégének.
Mindent beleadtam és megpróbáltam a királynő segítségére sietni mielőtt túl késő lenne.
Az árny már szinte a semmibe húzta volna. Ám Szuturnak hála,még éppen megtudtam fogni a kezét.
A mélység magához húzta, erősen kellett fognom. Mielőtt másik kezemmel is megragadom , hogy stabilan foghassam. Erőmmel fekete villámot csapok a fekete árnyba. Persze figyelve nehogy eltaláljam az felséget....
Eztán míg erőm kitart mindkét kezemmel fogom és lábammal alátámasztok nehogy magával rántson...
Ha az erőm árt a lénynek talán megpróbálkozhatok később még egy lökettel..._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 26 Nov. 2013, 14:06

Náhkôhá'e és a sereg egy energiafalba ütköznek, majd megjön a nehézlovasság. Óriási fémrobotok érkeznek és mészárolják le a harcoló mutánsokat. A lupin látja, hogy nem árt nekik sem az energia, sem a fizikai erő. Messziről valami fényt lát meg. Arra gondol, hogy abból a gyenge realitásból jön valaki, aminek a jelenlétét már az előbb is érezték. Egyelőre nem foglalkozik ezzel, mert a problémát nem oldja meg egy kis fény az égen és még az sem tisztázott, hogy milyen szándékkal érkezik onnan valaki.
A Piramisban viszont történik valami. Aki onnan kiemelkedik, az a Nagyúr, de még hatalmasabb, mint volt. Akkora lett, mint Galactus. A Főpap nem tudja, hogy csinálta, de Apokalipszis ismét megmutatta, hogy ő az erősebb.
- Mágneses mezőket uraló és telekineta társaim! Csapjátok egymásnak a bádogrémeket és repítsétek őket a gép felé. Akik a technikai eszközöket formálják, azok pedig próbálják meg átprogramozni őket, hogy Galactus ellen forduljanak. A Nagyúr újra erőt demonstrál és mi sem adhatjuk fel. Emlékezzetek, mindig az erősebb éli túl!
A medveformájú lény megpróbál a robotok között utat találni a gép felé, hogy azt megrongálja, ahogy lehet. Az ereje csak ott ér valamit, a robotok ellen haszontalan.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Teddy Vas. 01 Dec. 2013, 01:17

El tudok jutni az óriásig zavartalanul, s megpróbálok vele egybeolvadni, de túl sok energiát és erőt tartalmaz, oly sokat hogy még magam is megérzem a fájdalmat amit az azok általi szakadás okoz, s egy robbanást is, de nincs időm elhúzódni előle s így az egyik karom elvész. Mielőtt bármi értelmeset reagálhatnék rá tűnik fel hogy a már korábban is látott alak odasétál úgyszintén az óriás lény lábaihoz, s ahogyan megérinti azokat valamit hadoválva az felüvölt. Az egészen csupán felvonom a szemöldökömet, nem vagyok túlzottan képben a történtekkel, de összeesik a földön... Én pedig nem tudom, hogy mit csinálhatnék, itt állok az óriás lábainál, nem tudok szerezni magamnak az erejéből, csak idő kérdése, hogy azt is elveszítsem ami most van, s így hogyan fogom megtisztítani magam a bűneim nyomó súlyától? Talán számomra erre már nincs lehetőség... Talán... Mindenesetre is a földre esett páncélos felé indulok, aki intenzíven vérzik, egészen groteszk látványt nyújtva, mely most nem okoz örömöt. Megállok mellette s egy pár másodpercig figyelem ahogyan a földön fekszik.
- Mi értelme volt ennek? Mi értelme ennek az egésznek? - Nem vagyok benne biztos, hogy válaszolni fog, hogy egyáltalán képes rá, erősen olyan érzésem van, hogy halott, vagy legalább is eszméletlen. Amennyiben nem válaszol egy kézzel nyúlok a dereka alá s veszem fel a vállamra és indulok meg vele gyalog el a hatalmastól, még magam sem tudom hova, rég nem éreztem magam elveszettnek bármilyen helyzetben is voltam. Ha magánál van... Akkor is ugyan ezzel próbálkozom, kétlem hogy jelenleg elég ereje lenne ahhoz, hogy akadályozzon, ha mégis van sem érdekel, legalább próbálkozom valamivel amivel kissé tisztábbra moshatom magam, ha már hatalmas erőforráshoz nem juthatok mellyel eltörölhetném minden bűnömet, még... Talán csak még, talán egyszer eléggé erős leszek hozzá, talán nem, egyszer kiderül.

Kane ereje: 2 körig.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Morsus Hétf. 30 Dec. 2013, 15:49

Piramis szélén a romoknál: Woland (pontosan a kapu másik oldalán)
A titán érzéketlenül egy tapssal félre söpri félre az ellenségeket majd egy lövéssel eltalálja Woland mellkasát. A földre kerül Lovast megragad a bal lábánál, de a kezében izzik a kozmikus erő. Lassan elkezdi szétégetni a lábat, ahogy magához húzza démont. Woland lábából már csak szenesedett csontok maradnak amikor azt elengedi a Hírnök és rálép a férfi mellkasára. Csak lefogja, hogy az öklében gyülekező energiával szétrobbantsa az arcát. Az égen valami ében kozmikus robbanást látni, ami egy pillanatra mindent sötétbe borít.

Piramis, a királynő terme: Vetlanda
A fekete lepedőből már csak a kéz lóg ki, amit a lány fog, amikor az is ébené válik és egy fekete férfi alak emelkedik ki mosolyogva.
- Te is jönni akarsz szolgalány?
Kérdezte az entitás és megnyalta az ajkait. Lassan visszasüllyedt a feketeségbe húzva a szolgálót. Az ágyból több fekete kar nyúlt még ki érte, hogy ahol érve rángassák be oda ahonnan jöttek.

Galactus lábainál: Nagy Testvér
A misztikus óriás plüss nem kap választ, de amikor viszi el a páncélost elkezdi elvinni onnan hallja, hogy az súg valamit. halkan és nehezen próbál kinyögni egy mondatot, ami egyre érthetőbb lesz, ahogy eltávolodnak a csatatértől:

- Gyönyörű... olyan... gyönyörű...
Nyögi fájdalmak közt Penance. Az égen valami ében kozmikus robbanást látni, ami egy pillanatra mindent sötétbe borít. Két űrhajó jelenik meg egy Galactus robotjait és egy magát Galactust kezdi el támadni. A robotokat támadóból asgardiak ugranak ki. Majd egy robbanást hallanak és Testvér látja, hogy galactus zuhan feléjük, pontosabban rájuk.

Galactus mögötti sereg: Náhkôhá'e, Kane
A páros pont elkerüli egymást. Kane a csatatérre rohan, ameddig az állat mutáns az emésztő gép felé iramodik. Kane látja, hogy a mutánsok küzdenek az érzéketlen robotokkal, mágneses erőkkel és gépmanipulálással, de a manipulátorok belehalnak a próbálkozásba a mágnesesség tűnik hatásosnak, de még a legerősebbek keze is eltörik a szerkezetek burkán. Galactus már Apokalipszre figyel így Náhkôhá'e könnyedén bejut az eddigi energiapajzs területére ráugrik a gépre és elkezdi széttépni. Az égen valami ében kozmikus robbanást látni, ami egy pillanatra mindent sötétbe borít majd egy űrhajó végig sorozza a robotokat és abból elkezdenek asgardiak kiugrani a csatatérre.

Távolabb: Ramirez, Pusztulás
A torz szárnyas lény az égből nézi a dolgokat. Az ég fekete lesz majd két űrhajó jelenik meg, amik tüzelnek a csatatérre és Galactusra.
- Hol vagyok?
Kérdezi a furcsa alak.
- Olyan... ismerős ez a hely...
Mondja elgondolkodva. Közben Galactust eltalálja Apokalipszis és az eldől.

Piramis: Apokalipszis, Galactus
Galactus meglátja az égen a robbanást és a hangja dühös lesz.

- NEM! A HAJÓM!
A szavai után egy űrhajó elkezdi bombázni, a fedélzeten Doriával. A lövések inkább csak zavarják őt, mintsem sebzik, de elég időt adnak, hogy Apokalipszis feltöltse magát és egy hatalmas kozmikus erőt lő Galactus mellkasába. Az óriás mellkasa fel van nyitva, energia szivárog belőle. Egy néma kopasz alak jelenik meg mellette, de ezt csak Doriáék, Apokalipszis és Galactus látják.
- Egy Figyelő?
New York - Page 8 667907-antiphon
Az óriás elborul és Apokalipszis odafordul, hogy kivégezze.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 01 Jan. 2014, 07:49

//Előzmény: Ős-Atlantisz//

Hamarosan megérkeztek oda, ahova eredetileg tartottak, ahol Galactus most is volt, azaz Apokaliptikára, az egykori New York városba. Az első, amit meglátott az megdöbbentette, nem Galactus volt az, akinek a külseje és megjelenése váltotta ki ezt belőle, hanem az, hogy miként látta Apokalipszist. Most meglehetősen máshogyan nézett ki és legalább akkora volt, mint az ellenfele. A robbanásokat látta és a hajó is érzékelte, így néhány pillanatig figyelte azt, hogy mi is történt az űrben, majd visszafordult a harcot figyelni. Azok után, amit hallott meglepetten nézte Galactus feltépett mellkasát, majd az Őrzőt vette észre, ahogyan ott állt és figyelte a harcot. Tudta Thori révén, hogy ez az alak csak akkor jelent meg, ha egy helyen hatalmas dolgok történtek. Meglepetten fordult felé és látta, hogy Apokalipszis már támad is a hatalmas entitásra, Galactusra. Már eddig is képes volt megsebezni Doria pedig úgy vélte, hogy képes lesz legyőzni őt.
- Még mindig úgy gondolják, hogy nincs esélyünk? – kérdezte.
Izgatottság lett úrrá rajta, szívesen kiment volna, hogy harcoljon és részt vegyen ebben, de ő mindehhez valószínűleg kevés volt még úgyis, hogy az egyik legerősebb lény volt a bolygón.
- Foglalják le és lőjék tovább Galactust és hagyják, hogy Apokalipszis végezzen vele – kiáltott a pilótának.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Bishop Szer. 01 Jan. 2014, 16:40

Kane
Előre rohanok és sikerül kikerülnöm Galactus veszélyzónájából. A csatatérre érve azonnal körülnézek és részletesen felmérem a helyzetet. A támadó gépek ellen a megfelelő hatást gyakorló képességgel rendelkező mutánsok támadnak, sikertelenül. Mikor a gyorsan felállított taktika alapján támadni készülök az égen gépek jelennek meg ismét és erősítés érkezik Asgardiak formájában.
~ Meglepő, hogy az Asgardiak is Apokalipszis oldalán a bolygó védelmére kelnek, de valahol érthető. Galactusnak nincs esélye, még maga Apokalipszis is jóval erősebb nála és csak az erősebb maradhat életben, a nagyúr nem fog neki kegyelmezni. A seregre nem is lenne szükség,  csak a kisebb célpontokat kell elpusztítania a haderőnek, a többi már eldőlt.
Mivel látom, hogy a többi mutáns nem jár sikerrel, ezért koncentrálni kezdek és a bennük látott mocskot és sötétséget használom fel, hogy villámokat teremtsek. Két kezemből, karomból indítva igyekszem egy-egy villámmal lecsapni a gépekre. Ha sikerül, akkor precíz célzással ügyelek rá, hogy csak az elelnséges egységeket sebezzem meg. Ha a kapott erőm nem hatásos vagy nem tudom használni, akkor cikázó mozgással próbálok fedezékről fedezékre közelebb kerülni az egyik géphez, lehetőleg olyan szögben ahol nem tud rám támadni. Amint elérem megpróbálom a bal kezemmel és karommal részben magamba olvasztani és a benne lévő fém anyagokat felhasználni, fegyver vagy páncél alkotására. Ha nem várt hatás következik, minél előbb elszakadok a géptől és megpróbálok messzebb kerülni, nem akarom én is elveszteni egy-egy végtagom, mint a többi.

Ramirez
Sikerül beljebb húzódnom az emeletes ház lábánál és onnan figyelnem az eseményeket. A szárnyas alak eddig még nem vett észre, vagy ha igen nem zavarom különösebben. A feltett kérdéseire nem felelek, nem vagyok benne biztos, hogy nem magától kérdezi-e és egyébként sem tudom a válaszokat. Egy ideig még figyelem a mozgását, majd némileg hátrébb húzódok, de úgy, hogy még tudjam követni ha szükséges. A csatatér felé fordítom a figyelmem egy rövid időre.
~ Apokalipszis le fogja győzni Galactust, elég nagy a hatalma hozzá. Ő az itteni világ ura, igen nagy eséllyel, ha ekkora hatalma van itt. Ezért ilyen kipusztult és halott a város, a fejlett technológia mellett, mivel ő uralkodik. Mintha Afrikát látnám a saját világomban. Egyelőre jobb ha kivárok és majd később döntök arról, hogy mit akarok ebben a világban tenni.
Némileg távolabb húzódok, és keresek még egy jól védhető pozíciót, bár most nem tartok annyira a támadástól, lassan átmegyek oda. Szememmel keresek egy olyan helyet, utat ahonnan a csatatérre juthatok, és egy másik pontot, ami még biztonságos menekülési pont lehet. De egyelőre még nem döntök, hogy mit teszek. Figyelem az égen lévő szárnyas alakot, ha támad, akkor magamat felgyorsítva felkészülök a védekezésre, de elsősorban inkább a kitérésre. Eddig nem volt ellenséges, de jobb ha óvatos vagyok a megjelenése miatt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 01 Jan. 2014, 22:04

A Főpap parancsára megindulnak a mutánsok. Ez természetes, hiszen tudják, hogy ha kibújnak a teljesítése alól, meghalnak, de előtte még sokkal rosszabbat is tesz velük. Sajnos nem érnek el nagy eredményeket. Mind kifáradnak és kimerülnek, mielőtt komoly károkat okozhatnának a robotokban. Az óriást viszont lefoglalja a Nagyúr és a lupinnak van lehetősége elosonni. Neki is áll szétverni a gépet. A leggyengébbnek tűnő részeit támadja és ha valahol felnyitotta, akkor a belsejét kezdi kitépkedni. Műszaki ismeretek hiányában a teljes elpusztítás mellett dönt. Közben figyel, hogy ha mégis megtámadná valaki vagy valami, akkor kitérjen és viszonozza a támadást, amíg a másik nem lesz halott vagy legalább harcképtelen.
Hamarosan robbanást lát az égen és minden sötét lesz. Egy űrhajó érkezik és kilövi a robotokat, majd asgardi harcosok jönnek. A medvelény örömmel veszi a másik világból érkező segítséget. Hálát nem várhatnak majd tőle, hiszen a mutánsokat isteníti, az asgardiak más kategóriába tartoznak a számára. Ahogy nyüstöli a gépet, figyel, hogy ha a robotok elesnének, nem fordulnak-e az asgardiak Apokalipszis serege felé. Ha ez megtörténik, igyekszik legyűrni, amennyit tud.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Auaritia Vas. 05 Jan. 2014, 12:29

 Vetlanda


Szorítom királynőm kezét, láthatóan és érezhetően is nagyon erős ez a valami. A franc....ne ne ne....
És ekkor a kéz amit szorítottam ami az úrnőmből megmaradt  is a feketeség részévé vált. Ekkor felüvöltöttem:

- Segítsen valaki!

S a feketeségből visszatért izé rám nézett majd kérdezte:

- Te is jönni akarsz szolgalány?

Vicsorogva néztem rá. És a düh átjárta a testem az izmaim, a vérem. Ez nem lehet, mikor már minden olyan jól alakult, jön ez az izé....A gyerekek! Jajj Szutúr segíts ne legyen bajuk....

(18) - Dögölj meg te kutya!

S az erőmet felhasználva a kezekre irányítottam villámaim, amik felém nyúltak. A fekete kezek engem is a sötétségbe akartak húzni, nem nem hallhatok meg újra nem. S az összes erőmet bevetve harcoltam a kezek szorítása ellen.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Morsus Szomb. 11 Jan. 2014, 23:38

Thanos érzéketlenül elpusztítja Wolandot, amikor érzékeli, hogy az már a tudatába nyúlt, de látja, hogy a kozmikus erőtől túl töltött Apokalipszis a mesterére támad így odarepül. Galactus a szerkezetére pillant, de már késő... Náhkôhá'e túl nagy károkat tett benne.
- Csak az erősebb élheti túl.
Mondja Apokalipszis a szent törvényt. A bolygófaló ránéz, de tekintette még mindig üres és érzéketlen. Kettejük ereje már hullámokat generál. A falak megtörnek és a kezek szerte foszlottak így Vetlanda kiszabadult. Most először látta Istenét és a rejtélyes entitást teljes mértékükben. Doria hajója lőni próbál, de Galactus nem is reagálja le a támadást a hajó egyszerűen remegve kezd el zuhanni. Az óriás robotjai egyszerűen leállnak. Mutáns, Asgardi, Démon, Angyal, Idegen... mind érzi a pillanat fontosságát. Körülöttük nyolc-tíz méteres humanoidok jelennek meg. Figyelők, a világok ellenőrzői. Mind, minden világ figyelője, most némán pillant erre a pillanatra. Mert ez volt a nap... amikor Galactus nevetett.

- Erő? Mit tudsz te az erőről? Végtelen hatalmat kaptam, hogy örökre irtsam azt, amit megakartam menteni! Hatalmat akarsz te ostoba? Hát tessék!
Galactus nevetve kezd el szinte vakítóan fényleni.
- VEDD EL MIND!

A lila fény kígyóként csapott Apokalipszisre, aki ugyanezzel a színnel támadt vissza. A két óriás üvöltött és kínlódott, de csak egy kacagott közben. A realitást megtört majd újra indult. A karakterek láthatták az X Erőd, az a Reneszánsz, az Outsiders és a Végtelen Háború világot, néhányan pont a saját verziójukat abban a világban. A következő pillanatban egy hatalmas robbanás mindent elsöpört.

A robbanás után több millión álltak ott, sokan egy pillanattal ezelőtt még nem is voltak részesei ennek a világnak. Minden romokban állt. Semmi sem kapcsolt be. Középen, Apokalipszis húsz méteres szobra állt üvöltve a fájdalomtól. Majd a nappali fény első enyhe fuvallata szétfújta, mint egy halom port. Oly sok lény, oly sok világból most egymással szemben áll. Bárhonnan is jöttek tudják, hogy egy korszaknak vége. Látták Apokalipszist elbukni. Nincsen többé Király. A romok közül kilépnek:
Hellstorm, Skarlát Boszorkány (Emlékszik X-erődre), Teddy (Emlékszik X-erődre), Thorhalla és az Asgardiak, Lyron és az atlantisziak, Doria és az idegen harcosok, Ramirez egy másik földről, Kane, Nagy Testvér, Vetlanda, Náhkôhá'e, Thori, Jonah, Kardfog (Laura X-erőd karaktere, újra lát).
A távolban az F4 realitás Serenája áll miközben a tallus jelzi: A küldetése kész. Pusztulás szótlanul elrepül. Sokkal messzebb: Logan kint sétál a kertben, amikor egy pillanatra kirázza a hideg. Megfordulva Serena sétál hozzá és megöleli a férfit. Ismét a valamikori Apokalipszis Városában. A romok között, most ott áll az oly régóta harcoló felek sora. Háborújuk... oka vesztett lett. Nincs fegyverük vagy eszközük, ami működne. Az X-men és Lyron királyságának tagjai, a millió főnyi mutánsra pillant és köztük is a rangsor szerint előre került Kane és Náhkôhá'e-ra, akitől a papok és főpapok a parancsot várják.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 12 Jan. 2014, 09:40

Doria némileg aggódva figyelte az eseményeket a kicsiny vadászgépről, ahol most voltak, hogy miként zajlott a csata. A füle fájt a két entitás üvöltéséről, és ekkor érzett először félelmet, amikor meglátta a Figyelőket, noha már a szíve mélyén tudta, hogy mi is lesz az eredmény, nem lennének itt, ha nem Apokalipszis győzne. Majd hirtelen látta a többi világot, látta saját magát abban a világban, ahol voltak korábban, duplán apró gyermekként és felnőtt nőként is, másik helyeket, amiket nem ismert és nem is hallott róluk korábban.
- Neptun segíts – suttogta a robbanás pillanatában.
Valami megtörtént, amiről igazából soha sem hitte, hogy látni fogja, nem a tény, hogy Apokalipszis elbukott, azt már látta, a halálát igaz nem, de lesznek, akik a helyébe lépnek. Az volt a megdöbbentő, hogy Apokalipszis lényegében az életét adta a világért azokért, akik rajta voltak, akik rajta éltek. Az evolúció, a Föld népe átment a próbán egyelőre, úgy vélte, hogy jelenleg ő maga az egyetlen, aki megérti, hogy Apokalipszis mit miért tett korábban. Az entitás megtanította neki azt, hogy képes legyen úgy látni a dolgokat, ahogyan. Gyűlölte a férfit, de a szíve mélyén most mégis gyászolta, a történelem igazolta, mégis ő volt az evolúció csúcsa, ha ő nincs, akkor most mind halottak lennének, kifacsart módon hálával tartoztak neki. És bármennyire nem szép, továbbra is az ő útját kellene tovább vinni, ha élni akarnak. A kísérőire nézett már lent a romoknál.
- Látják? – mosolyodott el. – Megmondtam, hogy ez a világ más, ez képes arra, amelyikre egyik sem.
Körbenézett az ott levők között és sikerült kiszúrnia, akiért talán mindenki közül a legjobban aggódott és akihez az apja mellett a legjobban vissza akart jönni.
- Thori! – kiáltott el boldogan.
A levegőben repülve próbál a párjához odaérni, ha sikerül, akkor miközben hozzásimul a nyakánál öleli meg a férfit és csókolja meg őt, ha hagyja. A csók után néz az apjára, majd az idegenekre, végül vissza apjára.
- Megígértem nekik, hogy otthont adunk a menekülteknek, ha hazahoznak, hogy segíthessek Galactus ellen – mondta, és ekkor pillantott hátra az idegenekre. – Ő az apám, Lord Lyron, Atlantisz királya.
A mutánsokkal most nem foglalkozott, csak ha támadnának, akkor voltak jelentősek. Egy pillanatra Apokalipszis szavai rémlettek fel neki, hogy őt tartotta a lányának, végtére is az örökösének, a legerősebbnek utána, igényt tarthatna a trónra és rendet hozhatna a világra. Megrázta a fejét, soha sem akarna ilyen hatalmat sem terhet, nekik is megvolt a saját birodalmuk, világuk már, az ottaniaknak volt szüksége rájuk. Várakozóan pillantott az apjára, hogy mit fog szólni a menekültek befogadásához.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 12 Jan. 2014, 09:53

//Előzmény: X-erőd, a múlt elveszett napjai realitás//

Az utolsó emlékem Teddy volt és az, hogy próbál megakadályozni, ami nem sikerült. Ahogyan a romoknál álltam az emléktől térdre rogytam és minden kijött belőlem, ami csak lehetett. Sírva térdeltem, miközben a tallus jelezte, hogy megoldottam, amit kellett. Először sikerült rendesen és mégsem éreztem örömet, egy percig, vagy órákig, akár az örökkévalóságig Apokalipszis lettem, még megvolt az emléke annak, hogy milyen volt annak lenni. Egy realitást pusztítottam el azért, hogy megóvjak másokat. Hány millió lényt öltem meg? Boldognak kellett volna lennem, amiért minden helyreállt és nem fenyegetett többé veszély, de képtelen voltam. Az adatok azt mutatták, hogy a világ helyreállt, a távolban az e világi énem is újra az a romlatlan személy volt, mint aki korábban, James oldalán boldogan és a lányuk, a kis Amelia is életben volt. Mindenki itt volt, aki abban a világban is rekedt és újra önmaguk. Egy élet repült el és vált semmivé, ez a világ és a Multiverzum is érintetlen maradt, mások nem vesztek oda annak fényében, ami történt, nem omlottak össze más realitások. Boldognak kellene lennem, de továbbra sem voltam képes.
A feladatom véget ért itt, nem tudtam egyelőre, hogy mennyi időt voltam kizárva a feladataim közül, csak azt, hogy még sok van hátra és soha sem lesz valószínűleg vége. Még egyszer végignéztem azokon, akik itt megjelentek és ide kerültek. Ők nem jártak sikerrel, nem írták át a világ múltját, szerencsére. Ha megteszik, akkor nem lennének itt. Mondhat bárki bármit, nem szerettem ezt a realitást, ide mindig csak fájdalom kötött és mindig egyre nagyobb gondok. Bíztam benne, hogy most nagyon sokáig többé ide nem kell jönnöm.
- Menjünk haza – suttogtam a tallusnak.
Haza alatt a Kristálypalotát értettem, koncentrálni kezdtem és ha minden rendesen működött a következő pillanatban már nem a realitásban voltam.

//Folytatás: AoA - ÚjValhalla//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Tyranis Vas. 12 Jan. 2014, 10:20

//Előzmény: X-erőd//

A következő pillanatban, amikor kinyitotta a szemét Apokalipszis hatalmas szobrát látta, oké az örege egója csak növekedett, ilyen szobrot saját magának állítatott volna Jonah magának. Ahogyan ismerős arcokat látott, illetve végignézett a romokon lassanként realizálta, hogy hol is van valójában. Ez a jelen volt, a saját világának jelene. Az öreg Apo lehet, hogy halott, de ők maguk elcseszték, nem is kicsit, nem sikerült megtenni, amit akartak.
- Ah, hogy b*szná meg – nyögött fel. – Ezek szerint totálisan elb*sztuk az egészet. És nem Hellstorm! – mondta hangosan. – Többé nem vagyok hajlandó időt utazni és realitást átirogatni, nem erre szerződtem öreg, még ha jól is esett megb*szni Apokalipszist a múltban…
De hiába, egyébként mégis mi a f*sz történt itt? Igazat megvallva fogalma sem volt, Apo halott, azaz ideje lenne átértékelni a prioritásait, mert a jók győztek és ismét kezdett gáz lenni az, hogyha a jók oldalán áll, lassanként ideje lenne ismét pályát módosítani és átpártolni a rosszfiúk oldalára, épp az lesz a nem hétköznapi és a nem megszokott. Lehuppant az egyik romra, majd mit sem zavartatta magát, a kezeit összefűzte a nyaka mögött és így feküdt el rajta.
- Ébresszetek fel, ha újabb kozmikus fenyegetés közeledik, addig aludni akarok – morogta.
Arra figyelt, hogy ne támadja meg valaki, de egyelőre a töke tele volt a világmegmentéssel és mindennel, neki az lett volna a legegyszerűbb, ha most mindenki fogja és megöli magát és a másikat, legalább később nem ütközne problémákba, amikor visszatér a telepaták vadászatához. Felült és végignézett a tömegen, kellene néhány báb…

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Thorhalla Vas. 12 Jan. 2014, 13:02

//Előzmény: Ős-Atlantisz//

S végül ott voltunk, hol a két titán összecsapott, túl késve érkeztünk s mire ténylegesen beavatkozhattunk volna az eseményekbe vége volt. Láttam mindkettőt porba hullni s elveszni, miközben a Figyelők minden mozdulatukat éberen figyelték. Képek, ismét az a világ, hol Bárd utalt rá, hogy gonosz vagyok, láttam önön magamat két világban úgy, mintha atyám lennék s egyben szőke hajkoronával, nagybátyám leányaként. Virágzó világok melyre most már a mienknek is esélye lehet, miként a sötét király porba hullt. Odalent mosoly kúszott ajkaimra, hogy Lady Doria a fiamhoz sietett s visszatért közénk. Lyron mellé léptem s végigpillantottam a romos tájon, mi egykori New Yorkból maradt, újra, a Főnix is romba döntötte s most ismét. De most a Főnix nélkül kell újra, egy új világot építeni. Tekintetemmel Kígyót kerestem, hogy első szavaim hozzá intézhessem.
< - Mint ígértem átkotok s büntetésetek ettől kezdve nem létezik, ismét szabadon dönthettek sorsotok felől – feleltem. – S mégis, reménykedem benne, s ragaszkodnék hozzá, hogy együtt maradjunk, kik még élünk Asgard dicső népéből s új királyságot építsünk Atlantisz szomszédságában s szövetségben velük. Amennyiben mindez mindenkinek megfelel. >
Lehet, hogy életem egyik nagy hibáját követem el, de ők mégis a népem voltam s a mai tettükkel kiérdemelték mindezt. A halandók ügyébe egyelőre nem szóltam bele, csupán figyeltem, hogy mit tesznek, ha úgy döntenek, hogy ismét harcolnak s egymásnak kívánnak esni, pörölyöm emelem s villámmal sújtok közéjük, hogy távol taszíthassam mindkét felet egymástól. Midgardra béke köszöntött, ideje, hogy mindenki saját sorsát vegye kézbe s új világot építsenek, melyben bízom benne, hogy Apokalipszis törvényei már nem fognak élni többé.

New York - Page 8 00120

//Előzmény: X-erőd//

Wanda nem igen értette, hogy hogyan került oda, ahova. Az egyik utolsó emléke, hogy elküldte a múltba csapatot és sírva rogyott le a romok között, majd újra New Yorkban van és ezúttal emlékszik mindenre. Tudta magáról, hogy klón és így nem lehetnek emlékei, nem sok, csak azóta, hogy Thorhalla megmentette, de most mégis, egy teljes életre emlékezett. Gyermekkortól kezdve, hogy milyen élete volt, hogy hol kellett volna meghalnia, de Teddy miatt nem történt meg a múltban. Átírta a csapat a múltat, de valami más is történt. Nem a saját világuk íródott át, hanem létrehozott egy másik világot. Soha sem járhattak volna sikerrel. De most mégis, megkapták, amit akartak Apokalipszis halott volt, ezúttal tényleg, a régi világnak vége volt, de tudta, hogy lesznek mások, akik megpróbálják a hatalmat megszerezni maguknak. Oldalra nézett, ott volt újra emberként Teddy, Jonah nem tolószékben, hanem ugyanaz a lázadó kamasz, aki itt volt. És Edward, ahogyan Hellstomra nézett a szemeibe könnyek kerültek, emlékezett arra, hogy szerette, hogy együtt voltak, a gyermekre, akit elvesztett.
- Ed, te élsz! – mondta meglepetten és boldogan.
Közel lépett a férfihoz és ahogyan a másik életben ha Hellstorm nem ellenkezett, akkor lehúzta a férfi fejét magához és megcsókolta. Egy pillanatra sem merült fel benne, hogy ő nem emlékezhet, hiszen látta Kardfogat is, és ha ő emlékezett, akkor másnak is kellett. Egyelőre nem foglalkozott másokkal, csak arra próbált figyelni, ha támadás éri őket, valakinek a részéről, akkor a képességével próbálja megóvni magukat az ellen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Bishop Vas. 12 Jan. 2014, 13:57

Kane
Támadásba lendülök, de addigra már teljesen hiábavaló, ez a csata ennél sokkal magasabb szinteken zajlik, rajtam semmi nem múlik. Végül már csak az egyik fedezék mögött állva figyelem Apokalipszis és Galactus harcát. Nem hittem volna eddig, hogy hasonlót valaha is megélhetek, számítottam rá, hogy előbb meghalok egy ilyen csata során, még ha elég erős is vagyok. Végül a robbanás után, különböző más realitásokat látok magam előtt, különféle világok, különféle törvényekkel, ez alátámasztja azt amit a multiverzumról feltételeztem eddig. Végignézek a két egymással szemben álló oldalon, és próbálom felmérni a helyzetet. ~ Apokalipszis halott, egy lovast sem látok a közelben, ők is meghalhattak a csata során, így csak én és egy másik főpap maradtunk az első rangban. De még nincs minden veszve, sőt ellenkezőleg, ez csak újabb lehetőségeket jelent. Az első lépés, hogy meg kell erősödni, a mostani veszteségek után. Visszavonulhatok Chicago-ba, ez a város már elpusztult, de ott én irányítottam eddig is. A másik főpap más területeket irányíthat, így nem esik szét a meglévő mutáns sereg.
Náhkôhá'e-ra nézek, biccentek neki, majd jelzem, hogy szólni akarok. Szavaim a nem csak a főpapnak, de az én oldalamon álló mutánsoknak is intézem.
- Ennek a csatának már vége. Itt mindenki bizonyította, hogy elég erős és méltó arra, hogy életben maradjon a világ törvényei szerint. Megparancsolom, hogy a megmaradt erők egyelőre vonuljanak vissza.
Nem akarok még több embert veszteni, ha most összecsapunk az X-Men-el, az Atlantiszi királysággal és az Asgardiakkal, Apokalipszis és a Lovasok nélkül az végzetes lehet, nem akarok mindent elveszteni ami most a kezembe került. Figyelem Náhkôhá'e, feltételezem egyet fog érteni velem.

Ramirez
Nem kell támadástól tartanom, így enyhítek a védelmemen. Ahogy figyelem a csatát jövök rá, hogy felesleges menekülőutat keresnem, vagy odarohannom a csatatérre, ezek az események messze felettem állnak. Így csak messziről figyelem a két óriás csatáját, két olyan entitás csap össze, akik minden világban az egyik legnagyobb erőt képviselik a Földön. A fény elvakít, alkarommal takarom el a szemem, majd a robbanás után már máshol találom magam. Azonnal felmérem a terepet és rájövök, hogy ez még mindig ugyanaz a valóság, csak az események hatására átíródott.
~ Nem sokkal egy ilyen meghatározó esemény előtt érkeztem ebbe a világba, ez nem lehet véletlen. Viszont most Apokalipszis nincs többé, új világ fog létrejönni és már tudom, hogy választásom is van.
Észreveszek néhány személyt, akik az én világomban is léteznek és valamilyen szinten ismerem őket, de mind kicsavart, eltorzult mása az én világomban lévőnek. Kifújom a levegőt és kiengedem a feszültséget. Ezen már nem lepődök meg, ez az egész világ kifordult, de el kell fogadnom. Szemben magammal látom az X-Ment, felgyorsítom magam és odarohanok hozzájuk. Ha odaértem feltartott kézzel jelzem, hogy a szándékai nem ellenségesek. Majd onnan figyelem tovább az eseményeket, ha valaki felfigyel rám, felé fordulok és előre tisztázom magam.
- A saját világomban a ti oldalatokon álltam.
Többet nem mondok, most még felesleges lenne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 14 Jan. 2014, 00:20

/ Náhkôhá'e /

A lupin rendesen szétcincálta a gépet. A karjai csapásával megrongálta a felületét, aztán a belsejét is. Galactus sem tudott semmit tenni, de a győzelem mégsem jött el, illetve nem úgy, ahogy várták. A Nagyúr és a legendás lény összecsaptak, beleremegett a világ. Náhkôhá'e megint látta azt az énjét a másik világból, ahogy medve formájában, majd szellemalakban közlekedik és még több világ megjelent. Az egyikben egy emberi hadsereg csapott össze néhány fiatal mutánssal, a másik kettő még ismeretlenebb volt az indián számára.
A robbanás után pedig mintha ezek a világok egyesültek volna és lakóikat összeöntöttük volna egy csuporba, úgy telt meg a hely különböző lényekkel. A lupin a Nagyúr alakját nézte, de amikor egyszerűen szétfújta a szél, azt nem tudta hova tenni. Galactust legyőzte, az erejét elvette, de az az erő őt magát is elpusztította. Erősebb volt, mint Galactus, de nem volt erősebb, mint az a világpusztító erő, amit a lilafényű hordozott. Egy birodalom vége, egy korszak vége jött el. A lupin látta számtalan társát és számtalan idegent is mellettük. Az átalakult másik Főpap, Kane hamar átlátta a helyzetet és volt is gyomra ahhoz, hogy ne harcoljon tovább, hanem visszavonulót fújjon.
Náhkôhá'e számára ez már nehezebb volt. Annyira utálta az embereket, hogy legszívesebben most is nekiesett volna néhánynak, de megpróbált uralkodni magán. A Nagyúr elpusztult, de a Főpapok közül még maradtak. Láttah Wrightot is, akit egyáltalán nem kedvelt az ide-oda csapódás miatt. Megbízhatatlannak tartotta, aki bárkit bármikor hátbaszúrt, ha kedve tartotta. Valószínűleg most, hogy a birodalom megdőlt, megint melléjük áll, mert neki muszáj mindig renegátnak lennie. A medvealak egy rövidebb szózatot intézett a seregéhez:
- A bolygónkat fenyegető veszélyt elhárítottuk. Közös erővel sikerült ezt megtennünk. Noha veszteségeink hatalmasak és számos kiválóság hagyta itt ma az élők világát, mi bizonyultunk erősebbnek. További parancsig mindenki pihenjen és nyalogassa a sebeit, de ésszel!
A lupin figyelte az ellenséget. Ha bárki támadni készült, azonnal kitért és igyekezett leteríteni az illetőt, intve a seregnek, hogy azok is kövessék. Ha nem történt ellenséges megmozdulás, akkor várt és gondolkozott. Fejben már kereste a helyét az új világban. Egy kis birodalmat megtarthat magának, ha elég ügyes és okos. Mindig tudott hatni másokra, ezért lett népszerű énekes, majd Apokalipszis ceremóniáit vezető Főpap.


A hozzászólást dr. Zield Jones összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 16 Jan. 2014, 18:52-kor.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Teddy Kedd 14 Jan. 2014, 06:16

Teddy:
Először nehéz összerakni a képet, emlékszem... Sok, nagyon sok dologra, egy egész életre ami mögöttem áll, s egy másikra is melynek közelebb kéne hozzám állnia, de mégis úgy érzem, hogy mind a kettő ugyan úgy a részem. Furcsa érzés, nem tudom meghatározni, melyik vagyok? Abban sem vagyok biztos, hogy miként kerültem oda ahol éppen vagyok, noha a robbanás képe, az utolsó vakító fény élénken él az emlékezetemben, mégsem tudom, hogy mi sodorhatott pontosan a romok közé, melyekből kilépve talán pont képes vagyok végignézni ahogyan Apokalipszis szobra elporlad. Valaminek vége, még én is érzem ahogyan a kellemes meleg szellőt is az arcomon, melyek mosolyt csalnak arra, nem volt rég, s mégis... Egy részem örvend az érzésnek, ismét, mit egyszer elvesztettem most visszakaptam, ismét érzem a világot mely körülvesz és jobban érzem magam így, lehet, hogy valahol erős voltam és nem volt fal amely az utamba állhatott volna, de ezt nagyobb ajándéknak érzem. Őszinte mosollyal az arcomon tekintek végig a tömegen mely jelen van, majd pedig a többieken. Wandán és Hellstormon természetesen megakad a tekintetem, valahol keserű a látvány s mégis ujjongok mert a lánnyal ismét találkozhatok, nem értem miért, ahogyan ezelőtt sem értettem sosem, máshonnan pedig örülök, hogy Hellstorm életben van és hogy ismét így látom őket, így a mosolyom továbbra is töretlen s őszinte ahogyan visszaterelgetem tekintetemet a mutánsokra s egyéb összegyűltekre, s végül ahogyan elindulok egy irányba és valahogy Jonah mellett kötök ki.
- Azért egész szép menet volt, Holocaustnak kemény állkapcsa van. - Ahogyan eszembe jut a fájdalom kissé megmozgatom a csuklómat, kellemetlen, mégis csak pár pillanatig vigyorogni tudok a dolgon, de nem tiszta hogy mi volt utána, ez is kissé homályosan rémlik, a fájdalom viszont erős, korábban még nem volt alkalmam oly mértékben tapasztalni.
- Kösz a segítséget. - Ezen szavak nem egészen tiszták, hogy honnan jöttek, egy másik életre vonatkoznak inkább, de a magaméhoz is illik, ha pedig úgy látom hogy zavarja a társaság, némán mosolyogva nézek magam elé a tömegre. Sikerrel jártunk? Igen, s mégsem. Bánom? Nem, csak élvezem hogy ismét érzem a nap kellemes melegségét a bőrömön és hogy tudom milyen érzés mosolyogni.


Nagy Testvér:
Nem vagyok benne biztos, hogy miként kerültem oda ahol vagyok, az utolsó konkrét emlékem, hogy valakit cipelek, olyan elmeállapotban amely rám... Nem jellemző, finoman szólva, undorítóan viselkedtem, megbántam hogy embereket öltem, BAH! Mindenesetre is, a képszakadás után itt állok, Apokalipszis nincs többé, a háború pedig úgy tűnik értelmetlenné vált. Új kezdetek időszaka ez, olyanoké melyeket ki kell használnom. Egyenlőre béke uralkodik, senki sem tudja, hogy miként alakulnak majd a dolgok, de ez biztos, hogy nem lesz tartós állapot, évekig elhúzódhat, de előbb-utóbb lesz egy újabb háború, én pedig ott leszek, most azonban ideje visszatérni a mindennapi elfoglaltságomhoz, lassan, még nem most, ha most megtámadok valakit az túlzottan feltűnő lesz s a későbbi gyilkosságaimat fogom vele akadályozni, így lényegében a hozzám legközelebb lévő röpképesnek látszó mutáns felé veszem az irányt, amennyiben szárnyakat látok valamelyiken vagy elérhető magasságban lebeg, megérintve lopok az erejéből, s amint szárnyaim nőnek, vagy érzem magamban a repülés erejét, elemelkedem a földtől s egyenlőre ismeretlen irányba lehetőleg minél messzebb repülök a tömegtől, s bár pár pillanatra még visszafordulok a levegőben, de amennyiben valóban semmi érdekes nem történik ami indokolná hogy maradnom kell, úgy végül repülök tovább, egyenlőre minél messzebb a hatalmas tömegtől, hogy nyugodtan gondolkodhassam azon, hogy miként akarom folytatni a ténykedéseimet.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Auaritia Vas. 19 Jan. 2014, 11:58

 Vetlanda

Már éreztem, hogy a sötétség talán teljesen elemészt...ám ebben a pillanatban a lény mely kezemet fogta eltűnt.
Most Apokalipszist láttam a maga valóságában, oly hatalmas, oly erős....Ám egy alattomos lila fény örökre megváltoztatott mindent...

A két istenség egymással küzdött, s bár mindegyik szenvedett úgy tűnt, a Királyom nyerésre áll.
Ám tévedtem. A harc közben különböző realitások szűntek meg, keletkeztek újra. Láttam régi énem, majd azt a világot amelyben már nem létezem. A sok érzés és kép után  egy hatalmas robbanás jött. Nem emlékszem miből, vagy hogyan, előszór az gondoltam, valaki rám robbantotta a falakat, ám ez teljesen másfajta robbanás volt. Csak töredékek maradtak meg, fény, sötétség, morajlás, falak szétporladása, esés...majd végül sötét. Éreztem, hogy túléltem, kimásztam a törmelékek alól, mely egykor még fényes csarnokként állt. S szemembe sütött a nap.
Apokalipszis a szemem láttára porladt szét.Ekkor egy hatalmasat üvöltöttem:

- Neee...

De késő volt, a Király, a mindenható megszűnt......Amiért ennyit dolgoztunk, dolgoztam, megszűnt létezni. Bár  királynőmet szolgáltam, tudtam milyen nagy erőfölényt jelent, ha Apo velünk van...és most semmi.
Leporoltam a ruhám, és undorodva tekintettem az összes túlélőre. Majd halkan szitkozódtam:

- Ti undorító paraziták...patkányok

Majd a romokban bukdácsolva kerestem meg a királynőt lángoltam a dühtől. Nem tudtam elfogadni, hogy ez lehetséges.
Ha sikerült megtalálnom a királynőt ezeket kérem tőle:
- Felség, remélem megtorlod ezt az árulást és véres bosszút állsz majd. Nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen. Ezek az alattomos kis szolgák...
Megpróbáltam minél kenetteljesebben beszélni, ám a gyűlöletemet ,azok iránt ,akik ezt az állapotot kívánták mindig is elérni, nem tudtam palástolni.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 22 Jan. 2014, 20:32

előzmény itt:  x-erőd

Kardfog:

A dolgok felgyorsulnak. Hallom az exonim csövének, fordulásával járó, neszt, a katonák kiáltásait haláluk előtt, és a főnix üvöltését. Bár a halálsikolyok zene voltak a füleimnek, de a másik két hang már kevésbé. Hallom ahogy mögöttünk Rachel a földre esik, biztosan túlerőltette magát. Ezek után pedig nem hallottam mást, csak egy fülsüketítő robbanást.

Furcsa érzés fog el, és elvakít a fény.
- Mi van? Hogy is láthatok egyáltalán fényt?
Teszem fel a költői kérdést, majd lassan elmúlik a fényt és meglepve tapasztalom, hogy látok, újra látok. Amit pedig látok az vegyes érzelmekkel tölt el. Látom az elporladó apokalipszis szobrot, a többieket és egy számomra ismeretlen, de mégis ismerősnek ható világot. Tán túl sok idő töltöttem abban a realitásban, ezért felejthettem el ezt a helyet, ha egyáltalán innen kerültem át. Mindenesetre érdekes lesz újra felfedezni a világot, és most, hogy újra látok, már semmi sem akadályozhat meg benne.
Végignézek a tömegen, látom Améliát elmenni, majd a többiek keresésére indulok. Amint meglátom, hogy Jonah újra fiatal kissé nagyobb ívet teszek le, hogy ne szúrjon ki, emlékszem, hogy milyen volt a srác régen és nem lennék a rabszolgája az fix.
~ Az eltelt évek gyökeresen megváltoztattak, már nem vagyok az aki a legapróbb ingerlésre is nekiugrik a másiknak, de még mindig élvezem a gyilkolást, talán ettől az érzéstől sosem szabadulok majd de kit érdekel. Újra erős vagyok és látok, bár vakként sem voltam béna, de azért mégiscsak jobb a saját szemeddel látni a dolgokat, mint az orrodra és a füledre hagyatkozni.
Vonom le a következtetést miközben odamegyek Skalátékhoz.
- Jó látni, hogy mind egyben vagytok
~ Ezt nem bírtam kihagyni.
- Ki a barátod?
Kérdem miközben az ismeretlen fickóra mutatok.(Teddy és ha Hellstormot se ismerem akkor vegyétek többesszámnak a kérdést.)

folytatás: az új kalandon ha elindul.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- New York - Page 8 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  New York - Page 8 5000_Thanks_by_Mallemagic New York - Page 8 Mudch0 New York - Page 8 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms New York - Page 8 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis New York - Page 8 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Morsus Pént. 31 Jan. 2014, 20:31

Vetlanda kutatni kezd a romok között. Megtalálja a termet, de az üres és csak tollak maradtak ott. A távolban még nehezen látja az elrepülő valkűröket. Ekkor Pusztulás felkapja a hóna alatt.
- Ideje, hogy csatlakozzunk a királynő népéhez!
Ezzel elrepül vele vissza Európába.
Hellstorm zavartan öleli Wandát majd megfogja Teddy vállát. A mosolya őszinte.
- Büszke vagyok rád kölyök.
Mondja boldogan és meglátva kardfogat egy pillanatra megrezzen.
- Ez... mit keres itt?
Lyron bólint a papok szavaira.
- Az "istenetek" meghalt. A háborúnak vége. Én felajánlom a Királyságok vendégségét. Ez a város és a technológia meghalt. Legyetek szabadok. Hadd segítsünk.
Az égen lassan űrhajók jelentek meg. Az idegenek örömmel köszöntötték a társaikat. A hajók elvitték a Királyság tagjait és még az X-ment is. A mutánsok egy része is velük tartott. A romokban csak Apokalipszis örökösei maradtak. A földön pedig pár Pusztító picit megmozdult.

Kaland tárgyalása itt:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2204-teljesen-uj-apokalipszis-kora

Epilógus:
Talán a világ megmenekült, de hatalmas sebeket kapott. A realitás maga sérült meg. Ramirez, a Fekete Párduc ide került a Battle Mojo 2ből. Pusztulat a reneszánszból, Kardfog az X-erdőből, stb.
- Minden meghal. Ez egy tény. El kell fogadni és én el is fogadtam.
Mondja a sötét és romos palota nagytermében egy törékeny, szőke nő.
New York - Page 8 Newnamora
Melissa Boltragon-Thorson, Attilan és az Embertelenek Királynője. Szupererős, ellenálló, gyors, repül, kétéltű, a víz alatt a hatalma megsokszorozódik, a Föld legzseniálisabb elméje.
- De ez... nem természetes. A világunkat valami más fenyegeti. Valami új. A realitás maga elcsúszott. Mint egy szökevény planéta száguldunk, vagy a mellettünk lévő realitás száguld felénk. Ez megfejthetetlen, de a tény, tény marad. Haldoklunk.
A valamikori asgardi kastély maradványaiban az Illuminátus ült. A kőből faragott asztalon repedések voltak a csatákból, de így is szemet gyönyörködtető volt. A 910064-realitás legbefolyásosabb személyei némán figyelték a nő magyarázatát.
- A multiverzum gyengült. megroppant és most... rések nyíltak. Ez viszont mást is teremtett. A falak, megvékonyodtak. Látni lehet a másik Földet és félek a két világ összefog érni. Ütközni fogunk.
- Mit jelentsen ez?
Szakította félbe a nőt. Darren.
New York - Page 8 Stephen_Strange_%28Earth-791218%29
Darren Cain, a Legfőbb Mágus. A vérmágia mutánsa és minden varázslatok mestere.
- Csendet! - Parancsolt rá Einar. - Ne merd félbe szakítani a feleségemet halandó!
New York - Page 8 Thor_%28Earth-TRN161%29_0001
Einar Thorson, Attilan Királya, Asgard Áruló Farkasa. Szupererős, szinte sebezhetetlen, fegyvere a Mennydörgő, a viharokat uraló misztikus pöröly.
- Nyugi szöszke. Senki se bántja a csibét csak picit több szót használ, mint amennyit mi ismerünk.
Mondja a lábait az asztalon tartó és úgy hintázó Logan, vörös kimonóját megigazítva.
New York - Page 8 Wolverine248
Logan, a Kéz Feje és Kelet Ázsia Ura. Regenerál, csontozatát és karmait ötvözték a törhetetlen adamantiummal, hatalmában áll a Kéz ősi mágiája.
- Csendet végre! Hadd folytassa az embertelen.
Szólt rájuk a Fészek Király türelmetlenül.
New York - Page 8 Brood_%28Warbound%29_%28Earth-616%29
Fészek Király, a valamikori Makarov Vlagyimir Riez. A Fészek Uralkodója, részben még emberi tudattal.
Melissa a társaság utolsó tagjára pillantott, de Britannia Kapitány némán figyelte az eseményeket.
New York - Page 8 Exiles_Vol_1_44_page_2_Brian_Braddock_%28Earth-4400%29
Albert McShear, Britannia Királya és Kapitánya. Szupererős, gyors, ellenálló, különösen fejlettek az érzékei, repül és hordozza az Erő Kardját.
- Mint mondottam volt. A realitásunk ütközni fog egy másikkal.
A nő egy hologrammot kapcsolt be és a társaság látta az égen egy közeledő földszerű bolygót. A férfiak megszeppenve és rémülten nézték a képet.
- Hogy lehet, hogy ezt nem vettük észre? - kérdezte a Fészek Király. - Ha ez egy csapda te átkozott embertelen...
- Nem az - szakította félbe egy új férfihang az idegen lényt. - Ez mind igaz. Tudom, mert az én otthonom felett jelent meg.
A csoport a férfi felé fordult, de a kiléte mindannyiukat meglepte.
- Uraim - szólította őket fel Attilan királynője. - Bemutatom társaságunk újabb tagját; Stark Elnök úr.
New York - Page 8 3253686-hulk08405
Jonathan Stark, Bárd. Utópia, a mutáns ország Elnöke. Omega szintű elektromos mutáns.
- Érdekelne mi is a tervük.
Kérdezte Bárd mire Melissa keserűen elmosolyodott.
- Az a világ elfogja pusztítani a miénket. Hacsak... mi el nem pusztítjuk azt.
Az iluminati hat tagjánál világítani kezd egy-egy végtelen gyémánt és a Fészek Király nevetni kezd.
- Végre egy terv, ami tetszik!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Tyranis Szomb. 01 Feb. 2014, 11:00

Unottan nézett körbe, csak akkor nézett fel, amikor Teddy érkezett oda mellé, ekkor látta meg a Hellstorm-ot megcsókoló Wandát.
- Lemaradtam valamiről? – kérdezte a tarkóját vakarva. – Jah, mert olyan k*rva sokat ért, hogy pofán b*sztad azt az ostoba melákot…
Ekkor hallotta meg Kardfog hangját. Remek utoljára úgy tudta, hogy a többieket akarta kibelezni, erre most itt van és Wandát faggatja.
- És mit keres itt Apokalipszis embere a múltból? – kérdezte. – Miért van totál olyan érzésem, hogy kimaradtam valamiből?
Végül csak felült, ahogyan még Lyron is megszólalt, szerette ő a szushit, de nem úgy, hogy zöld, vagy kék köntösben tálalják, azonfelül, ahogyan mondták, Apokalipszis ismét elbukott. Azaz k*baszottul nem érte már meg X-mennek lenni, az örökös lázadónak most jött el az ideje, hogy tovább álljon és újra a saját sorsát vegye a kezébe. Végtére is főpap volt, vagy mi a franc. Ideje, hogy újra az legyen és ezúttal már tényleg ő uraljon minden telepatát és empatát a világon.
- Ez a búcsú, bocs a szushiból és a halaiból nem kérek – mondta, eddigre feltápászkodott. – Remélem mindenki megsiratja a távozásomat… a soha viszont nem látásra.
Még szalutálva intett a csoportnak, majd elindult az egyik irányba, amit New Jersey-nek vélt, hogy hazamenjen és nekiállhasson a terveinek.

//Folytatás: Törzsek Földje, valamikori USA//


A hozzászólást Tyranis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Ápr. 2014, 09:54-kor.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 01 Feb. 2014, 12:07

Doria a tekintetét végül Apokalipszis embereire fordította, akik a visszavonulást választották. Ha nem így lett volna, akkor ő parancsolta volna vissza őket, más kérdés, hogy nem biztos, hogy hallgattak volna rá, de ő volt Apokalipszis örököse és utóda. Még ha nem is kért ebből, de Apokalipszis őt jelölte ki erre a posztra akkor, amikor megölte Holocaust-ot. Elismerte, hogy ő a legerősebb és egy napon megölné őt. Ez a nap Galactus miatt nem jöhetett el, de a trónt megörökölte, feloszlathatná őket. De nem lenne logikus, a régi rendszernek muszáj volt fennmaradnia, gyűlölte Apokalipszist, hogy megmutatta, megértette vele azt, hogy miként látta ő a világot. Ha nem En Sabah Nur törvényei szerint élt volna a világ, akkor halottak lennének mindannyian. Bármennyire is gyűlölték őt, vagy ellene tettek, nekik köszönhették az életüket. És még mindig nem múlt el minden veszély, de hogyan hívhatná fel az apja és a többiek figyelmét erre úgy, hogy ne bántsa meg őket? Nem akart olyan lenni, mint Apokalipszis volt, de valamilyen szinten olyanná vált annak az időnek hála, amikor lovas volt. A Holocaust iránt érzett gyűlölete megnyitotta az elméjét, ahogyan Bastet ism és képes volt ezáltal ennek a világnak a legalapvetőbb törvényét magáévá tenni, elfogadni, megérteni. Csak az erős maradhatott életben. Csak azt nem tudta, hogy tényleg akarj-e ezt. Még nem tudta, saját maga akart maradni, nem akart mészárlást, mint ami Apokalipszis ideje alatt volt. Más módon akarta megoldani, hogy az erős maradhasson életben. Felsóhajtott, örült annak, hogy az apja befogadta azokat, akiknek megígérte, ahogyan azok is végre hittek neki, hogy tényleg úgy vannak ezen a világon a dolgok, ahogyan ő maga mondta. Az eszmék súlya ugyan nyomta a vállát, de végre valamivel felszabadultabban, boldogabban indult haza a családjával Ős-Atlantiszra.

//Folytatás: Királyságok//


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 20 Feb. 2014, 09:46-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Feb. 2014, 12:31

S olybá tűnt, hogy a háborúnak ezennel tényleg vége s nem fog az ellenség sem támadni. Egyetlen nyugtalan gondolatom maradt, hol volt Stephanie? Tudtam, hogy Apokalipszist választotta új urául, s kizárt volt, hogy ne lett volna itt, hol minden történt. Már csak a hatalma megszilárdítása érdekében sem távozott volna, csak feláldozta volna királyát, hogy minden az övé legyen s mégsem láttam. Reméltem, hogy életben van s nem távozott lelke Hela-hoz, vagy Valhalla-ba. Oly nagyon szerettem volna megmenteni őt s helyrehozni, mi atyánk miatt történt vele. Kissé távolabb kutattam mint a többiek voltak, mikor megláttam valakit a földön.
< - Nem! – jajdultam fel. >
Egy pillanatra megremegtem s közelebb léptem, oly ismerős volt s imát mormoltam az ősi istenekhez, hogy ne ő legyen. A hosszú szőke haj, a testfelépítés, szívembe s lelkembe jeges fájdalom hasított.
< - Nem! – szóltam immáron hangosabban. >
Lábaim maguktól indultak a fekvő felé s mikor közelebb értem gyanúm egyre erősebb volt s szívembe már félelem is költözött. Nem is volt tudomásom arról, hogy ismét életben van. Az utolsó néhány lépést már mintha nem is saját lábaim vittek volna oda úgy tettem meg, S végül meg pillantottam az arcot s az üveges szemet. Nem, nem, nem! Azonnal megismertem őt, nem lehet, arcomon végigfolytak a könnyeim.
< - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! – sikoltottam fel. >
Nem tartott meg lábam s zokogva rogytam le Jonathan teste mellett, még melegnek éreztem a testét, nem volt oly régen halott. Végigsimítottam gyengéden az arcán s magamhoz szorítottam, miközben hangos zokogtam s úgy tartottam őt s a könnyeim, mik az arcára folytak a vért is lemosták róla.
< - HEELAAAAAAAAAAAAAAA! – üvöltöttem nővérem nevét sírva. – Nem teheted ezt, nem veheted el őt újra! Nem teheted! >
A főnix… visszahoztam őt s nem tudtam róla. S ő mint mindig újra asszonyáért s szerelméért áldozta életét. Eljött hozzá s megölték. Éreznem kellett volna, mikoron először a kardja tört el s most itt tartottam élettelen testét a karjaimban. Mit vétettem ellenetek ősi istenek? Miért kellett ezen a napon mindent elvennetek tőlem, mi oly fontos nekem?

//Folytatás: Királyságok//

Wanda megkönnyebbült, amikor hallotta, hogy mindenki visszavonulót fújt, ahogyan Hellstorm átölelte hozzábújt, csak azt nem tudta, hogy miként mondja meg neki, hogy lett volna egy gyermekük, akit elvesztett. Jonah szavaiból rájött, hogy a fiú nem emlékszik arra a másik életre, de még maga sem nagyon értette, hogy miként emlékezhet. A történelemből tudta, hogy meg kellett volna halnia azon a napon ott, de túlélte és a világ kifordult. Eddig két évnyi emléke volt csupán, most teljesen új életet kapott emlékek miatt. Végül Kardfogra nézett, aki megérkezett oda hozzájuk, egy pillanatra megakadt, ahogyan nem ismerte meg a férfi Teddy-t, de végül eszébe jutott, hogy nem látta őt emberként.
- Ő Teddy – mondta. – Így nézett ki mielőtt Nemesis megölte és elpusztította a testét.
Mikor kiderült, hogy ők is elfogadják Lyron meghívását, hogy oda menjenek a Királyságokba, csak egyetlen kérdése maradt, ezzel kapcsolatban kicsit rossz érzése volt.
- Mi lesz Genosha-val? – kérdezte. – Hiszen azaz otthonunk.
A felsikoltó Halla-ra nézett és keserűen sóhajtott fel.
- Úgy tűnik a mai napon az istenek vesztettek a legtöbbet és mi halandók nyertünk - ekkor nézett a megérkező Andrew-ra. - Örömmel látunk, ha tényleg velünk tartasz.

//Hellstorm-ra emlékszik Kardfog.//
//Folytatás: Új-Valhalla//


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Ápr. 2014, 10:24-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York - Page 8 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 01 Feb. 2014, 16:00

A csapatok lassan rendeződtek, kialakultak, elvonultak vagy épp tanakodtak. Wright csak távozott, de nem derült ki, hogy mire készül. Talán arra, amire a lupin is. A medvealak saját kis uralmi zónát akart kialakítani. Változásokat érzett a testében, amiket nem tudott egyelőre hová tenni. Az erőkisülés Apokalipszis és Galactus összecsapásakor őt is mellbevágta. Realitások találkozásának és ütközésének volt a tanúja emellett. Abban biztos volt, hogy nem akar a gyönge énje sorsára jutni, amit a másik valóságban látott egy rövid ideig.
Kardfog az X-Mennel paktált volna le, a Varázslónő egyik papnője pedig parazitákat emlegetett. A lupinezt jó megnevezésnek találta, hiszen a paraziták igen erősek, jók a túlélésben. Erkölcsileg persze értette a szó jelentését, miért ne értette volna? Millert sosem szerette és nem nézte jó szemmel azt sem, hogy Apokalipszis maga mellé vette. Ettől függetlenül elfogadta, mivel erősnek bizonyult annyira, hogy még a Nagyurat is levegye a lábáról és gyermekeket szüljön neki. Az eljövendő világban valószínűleg újra nagy szerepet akar majd a nő, ha nem a legnagyobbat.
Náhkôhá'e még figyelt, hogy mi történik. A szánalmasan zokogó és kiáltozó Thorhallát a gyász és a megemllékezés pillanatában legszívesebben összeroppantotta és lefejezte volna. A figyelmét azonban a mozgolódó robotok keltették fel. A megmaradt mutánsokhoz szólt:
- Mutánsok, férfiak, nők, gyermekek és többszörös identitásúak! Itt az idő távoznunk, erőt gyűjtenünk és gondolkodnunk. A jövő a miénk, az erőseké. Együttes erővel felépítjük és nagyot harapunk belőle. Kövessetek! Szemetek legyen elöl, hátul és mindenütt. Aki megtámad minket, azt elpusztítjuk.
A lupin ezzel el is indult. New Yorkot el akarta hagyni. A népét olyan területre akarta vezényelni, ami messze volt innen, jól lehetett védeni és ahol egy saját birodalmat alakíthatott ki velük. Tudta, hogy főleg az állatias mutánsok fognak hozzá csatlakozni és ők maradnak meg mellette, mert érzik a dominanciát és a vezérhím után mennek. Ha a Pusztítókkal mégis kellett foglalkozni, akkor a sereg mindent meg fog tenni és persze ő maga is, ebben bízott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York - Page 8 Empty Re: New York

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.