Sportpálya

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 18 Jan. 2014, 02:47

Magnus kicsit egyedül marad. A többség benyomult a folyosóra és annak a végén szöszmötölnek valamivel. Ő kint maradt, ahogy azt a fehér hajú férfi által tolmácsolt parancs is szólt. Bár a németül káromkodó férfi, maga is megszegi az utasítást. De Magnus kint marad. Még csak azt sem jelzi a bentieknek, hogy beszél németül. De hallgatózik. Magában somolyog egy jót. ~ Nem hiszem, hogy csak úgy feltörnék a karantént. Valószínűleg felállítottak egy nagy, légmentesen zárt sátrat az egyik bejáratnál. Azt több belső zsilippel, légtisztítókkal és mindenféle uv, meg bv lámpákkal látták el, hogy megölje a bacikat. Ezt a dokinak tudnia kéne... ~ Elmélkedik, miközben meghall még valamit ami szöget üt a fejében. Lassan elindul a megkötözött halottak felé. Egyesével kezdi átkutatni őket. Nem fegyvert vagy lőszert keres. Bármit ami gyógyszernek, injekciónak vagy ellenszernek tűnik.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 18 Jan. 2014, 18:30

Megérte parancsot adnia az ezredesnek mert mindenki hidegen hagyja. Még az is akinek a felettese. Biztos nem szereti a munkáját. A szárnyas fickó megint elkezdett okoskodni.
- Fogalmam sincs a biztonsági protokollokról és őszintén nem is nagyon érdekel. Én csak tovább adtam amit a telefonon hallottam. Az se érdekel, hogy maguk mit csinálnak. Tőlem akár egyedül is megrohamozhatja a koponyások főbázisát, ameddig én nem kerülök bajba nekem mindegy. Mondták, hogy adjam át a parancsukat és ezt tettem.

A legtöbb felvetésre csak vállat tudok vonni. Lehet, hogy átirányították a vonalat, de a kék bőrű magyarázata logikusnak hangzott és mivel előbb már demonstrálta, hogy ért az ilyenekhez, így neki hiszek. A lángoló szájú felvetésén elgondolkodtam, de elvetettem. A szárnyas latinnak igaza volt egy dologban... Amennyire tudjuk a SHIELD csak annyit tud amit mi elmondunk nekik. Tehát nem valószínű, hogy valami értékeset akarta védeni.

Amíg a doktor be nem hív a tablethez, addig kint állok, mivel nem sok értelme van, hogy én is bemenjek. Persze amíg le nem kell fordítani a tableten lévő német szavakat. Nem sokat értettem az egészből, de szerencsére a doktor összefoglalta. Rengeteg megnyugtató dologra derült fény, például hogy olyan 1 hónap múlva mind meghalunk és hogy bárkik is állnak a támadás mögött osztják kedves apám nézetét a mutáns-ember kapcsolatokról.
- Hm, őrültek, akik féltékenyek a mutánsokra és félnek a saját fajuk gyengeségétől. Ki más is lenne?- morgom csak úgy magam elé. Mikor dr. Zield elindul fel én követem őt. Mégsem kéne bárkinek egyedül maradnia. A telefon beszélgetésbe nem szólok bele, ő jobban ismeri ezeket a dolgokat.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Aegis Szomb. 18 Jan. 2014, 21:31

Amikor a többiek szóbahozták a parancs megtagadást Ulysses megvonja a vállát.
- Már idebent olvasgattam ezt a vackot mire meg kaptam a parancsot, és mivel létfontosságú információkat tartalmaz, amiket lehet hogy késő szereznénk meg ha a gép lezárja magát és fel kell törni az ide érkező csapatnak, szerintem megúszom egy kiadós lecseszéssel. Örűlnék hogy ha önök sem állítanának mást. – jelenti ki határozottan. Közben hagyja, hogy a doki is végigolvassa a tablet adatait.
- Nyugalom dr. Zield a járványügyesek értik a dolgukat, nem fogják a várost veszélynek kitenni. Ahogy Andrew is mondta nem fognak csak úgy lyukat ütni a falba és bemasírozni, mint egy rakás idióta. Valószínűleg az egyik bejáratnál felállítottak biztonsági sátrat és onnan küldenek be pár szakaembert vegyvédelmi szerelésben. – próbálja megnyugtatni az ideges  doktort
- Mindenesetre jó lenne szólni nekik, hogy hozzanak, nekik hogy hozzanak az örökség vírus elleni vakcinát. Reméljük van még belőle elég, de elvileg az attilaniak is segítenek a dologban úgyhogy meg fogják oldania, hogy azt is hogy az épületet fertőtlenítsék. A S.H.I.E.L.D. érti a dolgát, bízzon bennük. – Teszi hozzá miközben elkísérte a doktort a felszínre hátha ré is szükség van a telefonnál. Ha a telefonhoz kérik és számon kérik rajta a parancsmegtagadásról, a legjobb tudása szerint próbálja kimagyarázni magát miközben igyekszik félrevonulni a többiektől, hogy azok ne halják amit mond.
- Uram, már azelőtt beléptem a rejtett helyiségbe mielőtt megkaptam a parancsot és az ott talált létfontosságú információk és az idő szűkössége miatt döntöttem a parancs megtagadása mellet amiért teljes mértékben vállalom a felelősséget. Mindazon által sürgősen szükségünk lesz az örökség vírus elleni vakcinára, mivel az edig begyűjtött élettani adatok arra engednek következtetni hogy a bent lévőknek csak néhány órája van hátra a gyógyszer nélkül.


A hozzászólást Aegis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Jan. 2014, 13:13-kor.

_________________
Sportpálya - Page 9 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Danny Long Vas. 19 Jan. 2014, 02:26

Amikor a doki is bemegy, megvonom a vállam és követem. A kíváncsiságom erősebb, mint a SHIELD parancs. Remélem nem lesz gond belőle. Mire odaérek a többiekhez, akik egy tablet körül csoportosulnak, már a doki olvassa azt. Nem próbálok meg a közelébe furakodni, nem hiszem, hogy bármit értenék abból, amit a képernyőn látnék, inkább csak hallgatom, hogy mit mondanak. És már az is túl sok. Az nem lep meg, hogy a Hydrások lenézik a mutánsokat. Végülis nácik. Arra viszont nem számítottam, hogy ilyen súlyos a tervük. Az egész mutáns faj "kikapcsolása"? Ez borzasztó! Megborzongok a gondolattól, hogy végleg a képességem nélkül maradok. Erre jobb nem is gondolni. Viszont a legrosszabb csak ezután jön.
- Micsoda? - fakadok ki, amikor meghallom, hogy mi a vírus várható hatása. Egy pillanat alatt teljesen pánikba esem. Ez azt jelenti, hogy mind meg fogunk halni?! Amikor meghallom, hogy van ellenszer, fellélegzem egy kicsit, de még mindig nagyon erősen ver a szívem. Arra, hogy hogyan terjeszthető, nem figyelek annyira, kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam. A többiekkel együtt én is kimegyek, de nem megyek a telefonálókkal. Megvárom őket inkább a folyosón, és próbálok egy kicsit megnyugodni.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 19 Jan. 2014, 17:48

Résztvevők: Danny Long, Ulysses J. Forge / Aegis, Michael Dumbon / Szürke Eminenciás, Nerron Ayaska nar Seras, Darren Cain, Magnus Lars Jönsson / Andrew Standish, dr. Zield Jones, Albert Shear / Britannia Kapitány, dr. Victor Cheryankov / Vektor és Victor Montano

A csapatnak nem kellett aggódnia amiatt, hogy úgy törnék fel a karantént a SHIELD emberei, hogy az ne lenne szakszerű. Ahogyan többen is gondolták valóban odakint már felállították a sátrakat, zsilipeket és úgy valóban vegyvédelmi ruhákban jöttek be a járványügyesekkel karöltve. Akik még akarták eltudták küldeni az üzeneteket azzal kapcsolatban, hogy miket is tudtak meg, Vízió vissza is üzent, hogy továbbította a megfelelő feleknek a kéréseket és a parancsokat is kiadják hamarosan ezzel kapcsolatban. A karanténba bejövők, mivel a levegőből már lassan kiürült a vírus visszakapcsolták a légkondicionálót is, hogy pár óra múlva ne fulladjon meg senki sem idebent.
A járvány végül is nem harapódzott el, ki nem jutott, noha a központi stadion részből legalább másfél tucat ember eltűnt az eszméletlenek közül és a stadionban is több helységet szétrongálva, szétverve találtak meg. Ezeken felül több irodában további adatokat találtak a vírussal és egyéb bevetési pontokkal kapcsolatban a SHIELD ügynökei, ezeket a csapat tagjai is megtudták idővel. A sima örökségvírus ellenszer nem oldotta meg a problémát és egyelőre ellenszert sem találtak rá a SHIELD-esek, mert igencsak virulens volt a retrovírus és alkalmazkodott. Ennek következtében mindenki legalább két hónapra karanténban ragadt a sportpálya területén, ahonnan a társaság tagjai csak november végén szabadulhattak. A tüneteket kezelni tudták, így a körülbelül hatszáz főnyi emberből, mutánsból, akik itt ragadtak csak a legsúlyosabb esetek, azaz úgy ötvenen haltak bele a vírusfertőzésbe. November végére már mindenki kigyógyult belőle, mindenkinek eltűnt a plusz képessége, az emberek újra emberek lettek, a vámpírok, vámpírok, a mutánsoknak pedig visszaállt a kezelés hatására a saját képességük, noha egy ideig a hatékonyságuk és kezelhetőségük ugrált egy ideig. Albert újra találkozhatott Mrs. Miller-rel, a SHIELD mágiaügyi osztályának a WAND-nak vezetőjével, akivel most már nem úszta meg a komolyabb beszélgetést, ő volt és Nerron az egyetlen, akikre nem hatott a vírus és Albert esetében kiderült, hogy mi is okozta a védelmét, egy igencsak erős varázslat volt Roma részéről. Emiatt arra is fény derült, hogy kicsoda ő valójában, de a kérése ellenére is titkosították az adatokat és mindent vele kapcsolatban, így lényegében a SHIELD vezetőin és esetleg az Angyalokon felül soha senki sem fogja megtudni, hogy kicsoda is ő valójában. Teljesen diszkréten kezelték ezt neki. Raten és Lerois vámpír mivoltuk miatt sem kerültek hátrányba, vagy nem közösítették ki őket, hanem megkapták a vér adagjukat egy vérbankból azon időben, amíg itt bezárva voltak.
Mindenki úgymond saját „szobát” kapott az itt tartózkodás idejére, a külvilággal interneten és telefonon át tarthatták a kapcsolatot, de ki nem mehettek, végül tényleg november végén, és december elején nyilvánítottak mindenkit gyógyultnak két hónap után és ekkor térhettek vissza a való életbe.

Vége.

Epilógus 1. – Hydra főhadiszállás, ismeretlen realitás
A Hydra hála annak, hogy az embereik ellopták a chipet a SHIELD embereitől végre nekiláthattak annak, hogy a saját hadseregüket tovább építhessék és végre a legújabb robotokat is bevethessék majd a következő fázisban. Az elmúlt hónapokat ezeknek a fejlesztésével, gyártásával töltötték és egy igencsak nagy számú ütőképes sereget sikerült felállítani. A munkájuk jutalmáért Bérmajom egy millió dollárt kapott fizetségül, mivel Hershel és Smiley már régebb óta vannak a „cégnél” és megbízhatónak titulálták őket mind a ketten Strucker báró személyes embereivé lettek előléptetve, Hershel magasabb rangon és ő megkapott minden forrást a Hydra-tól ahhoz, hogy a saját páncélját a lehető leghamarabb befejezhesse, legyárthassa és tesztelhesse. A fejek az igényüket is benyújtották arra, hogy szívesen használnák a Hydra-n belül is ezt és nem kis honoráriumban részesítenék a férfit mindezért.
Amit mindenki tudott, hogy az egyik fej lényegében kivált a társaságból, nem igazán váltotta be Loki fia a hozzá fűzött reményeket, Jörmungand és a helyére egy új eddig főleg az árnyakban mozgott és ténykedett, de Thorhalla és Victor von Doom miatt kellett egy új mágiahasználó. Egy közös helyen, ahol a fejek voltak jelen, illetve a saját személyes embereik, ekkor láthatta Smiley és Hershel is az összes fejet egy helyen mutatta be a saját főnökük az új tagot. Egy gyönyörű kortalannak látszó nő volt az, aki mintha egy fantasy-ból lépett volna elő a ruházata alapján, mint a nagy rivális skandináv istennő.
- Hölgyeim és uraim – mondta Strucker báró a többi fejnek. – Had mutassam be szervezetünk új tagját és egyben fejét is, Avalon jogos úrnőjét, Lady Morgan Le Fay-t.

Epilógus 2. – Washington, Fehér ház alatt, Cabal főhadiszállás
Az Orvgyilkosok Ligájának fenyegetése és hadüzenete célba ért, akik első körben a Cabalnak és főleg Osbornnak intézték mindezt. A Fehér ház alatti biztos bunkerben Osborn ült az asztalnál, mellette Thorhalla tette, mint máskor is a másik két tag a Sötétség Hercege és a kelet-európaiuralkodó pedig holografikus kivetítőn át voltak bejelentkezve. Az utóbbi idő nekik viszonylag csöndben telt és a támadást nem számítva. A kivált Hydra fejről ők is tudomást szereztek, mivel mióta tudtak Jörmungand jelenlétéről Thorhalla végig figyelte a fivérét és így szinte azonnal tudták, hogy kivált, noha az új fej létéről egyelőre nem tudtak még semmit, hogy Loki legidősebb fiát kire is cserélték le. Azt azonban mindannyian tudták, hogy az Orvgyilkosok Ligája kicsoda is valójában, jobban, mint a Hydra. Révén ők a Pokoltűz klubnak hála értesültek róluk és pontosan tisztában voltak azzal, hogy milyen állapotok vannak odakint. Tudták, hogy nem csak nekik fognak hadat üzenni, hanem a Hydra-nak is, ami azonban nekik is jó volt.
- A Társaság már megkapta a hadüzenetet, elpártoltak a régi eszméktől, hamarosan eltűnnek New York színéről és a vámpírok nemzettsége újra tiszta és hagyományőrző lesz – szólalt meg a Sötétség Hercege.
- Az Angyalok a Ligán felül a saját két eltávozott társukat fogják levadászni, az emberek látni fogják, hogy még a dezertáló hazugoktól sem kell tartaniuk.
- S Amerika láthassa, hogy az ostoba halandók mily nagyon rajongnak vezetőjükért – szólalt meg unottan Thorhalla. – A Liga helyett Apokalipszis az, kit le kéne törölni a történelem lapjairól. Őket kell összeugrasztani a Hydra-val, hisz ők azok, kik a mutánsokat megvetik s holtan látnák, s ez En Sabah Nur érdekeit sérti.

Epilógus 3. – Madripoor, az Orvgyilkosok Ligájának főhadiszállása
Lance Harris főbelőtt teste eltűnt az AIMville raktárépülettől, Steven Storm teste sem ért el a kórházba, hanem útközben nyomtalanul eltűnt. A két Osbornhoz tartozó angyal eszméletlen teste a Liga Madripoor-i főbázisának egyik termében feküdt egy asztalon lekötözve. Egy alak ügyködött mellettük immáron órák óta, a testekre egy-egy hatalmas omega jel fel felfestve, ami a szervezetet szimbolizálta. A terem sötét volt, csak a két asztalt világította meg a fény, az árnyakban a sötétben több alak is megmozdult, mire az ügyködő felnézett abból, amit csinált, de nem nézett a sötétség felé.
- Készen állnak? – kérdezte az árnyakból egy mély hang.
- Igen uram, készen állnak, hogy ott döfjék hátba Osbornt és a csapatát, ahol a legjobban fog fájni nekik.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Sportpálya - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Albert Shear Vas. 19 Jan. 2014, 19:20

Magnusnak nem kellett sokáig kutakodnia. Nem azért, mert talált valamit, hanem mert megjelent a felmentősereg. Mikor meglátta őket, azonnal megadta magát. Nem ellenkezett és átadta szervezetét az orvosoknak. Hagyta, had sodorják magukkal az események. A gyógyulási időszakban mindig fel volt arra készülve, hogy jönnek érte és letartóztatják. De egyik nap sem következett be ez a sajnálatosnak mondható esemény. Így szabadon távozott. Még egy ilyen eset után sem bukott meg Andrew álcája és ezt kifejezett sikernek könyvelte el. A következő lépés akkor, hogy a polgármester mellett dolgozhasson.
Albert és Victor is azonnal letették a fegyvert, amint megérkeztek az illetékesek. Majd követték az orvosok utasításait. A gyors vizsgálatokat követően Albertet rövid időre kiemelték a többiek közül. A SHIELD egyik fiókszervezetének sikerült megfejtenie, hogy miért nem hatott rá a vírus. Volt erről sejtése. Nem örült annak, hogy a SHIELD kiderítette kilétét de örült, hogy ennyivel megúszta. Bár állapota nem indokolta, engedélyt kért a karanténban maradásra. Doktor Zield már így is gyanakodhatott valamire, nem akart ideje korán távozni. Viszont notorikusan kerülte az orvost. Amíg Victor gyógyult, addig folyamatosan edzettek vagy a neten informálódtak a külvilágról vagy egyeztettek új segítőjükkel, aki a céges ügyeiket intézte, amíg karanténban tartózkodtak.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 20 Jan. 2014, 01:24

Forge is nyugtatta dokit, hogy nem lesz gond. Bíznia kellett a szervezetben. Egy aprócska gyanú még mindig volt benne, de végül minden rendben zajlott le. Telefonon elrendezték a dolgokat és szakszerűen jött ki a járványügy. Az ellenszer sajnos csak később lett még és mindenkinek itt kellett maradnia a karanténban. A családot és az ismerősöket telefonon és neten tarthatta a kapcsolatot a doki és nyilván mindenki más is. Ha meg tudta oldani, akkor a számtalan vérmintából nem adta át az összeset. Hármat tartott meg: a saját véréből, az egyik klónéból és a látszólag immunis, az injekcióstűt bőrével eltörő Shearéből származó leleteket. Ezekkel további tervei voltak, az otthoni laborjában akarta vizsgálgatni azokat. A vírus már addigra rég semmit nem fog érni, mire ő innen kijut. Persze ha a a S.H.I.E.L.D. kiszúrta és mindent lefoglaltak, akkor nem volt mit tenni, átadta a mintákat. Ezzel együtt vagy ettől függetlenül felajánlotta a segítségét kutató genetikusként, hogy segédkezzen az esetleges további kutatásokban. Elmondta a gyanúját az AIMVille-lel kapcsolatban is, hogy vizsgálják ki az ügyet. A szobájában Zield igyekezett tartani a formáját. Csinálta az edzéseket, amiket lehetett. Ez és az e-mailezés, telefonálgatás tartotta benne a lelket. Sose volt még karanténban, sőt annak idején a kollégiumot is elég nehezen viselte. Amikor végre kiléphetett az épületből, akkor felnézett az égre és vett egy nagy levegőt, majd hazafelé indult.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Aegis Hétf. 20 Jan. 2014, 22:00

A S.H.I.E.L.D. vegyvédelmi ruhába ügynökei végül behatolt az épületbe és sikerült rendezniük a helyzetet. Bár a gyógymód közel sem volt olyan egyszerű mint ahogy Aegis gondolta, és a többiekkel együtt ő is egy hosszabb kényszerpihenőre kényszerült. Sajnos a karantén idelyére nélkülöznie kellett a Forge toronybeli penthouse lakosztályának kényelmét és a páncél helyreállítását is kénytelen volt elhalasztani, de legalább nem vonták komolyan felelősségre parancsmegtagadásért, ami már magában örömteli volt. A két hónapnyi elzárás alatt telefonon és interneten keresztül irányította a cégét, az idő többi részét edzéssel és nyelvtanulással töltötte, és a két hónap végére nagyjából középfokú nyelvtudásra tett szert németből. Természetesen miután nagy sokára kiengedték a karanténból első dolga volt helyre állítania a megsérült páncélját, és néhány új fejlesztéssel ellátni kedvenc harciöltözetét.

_________________
Sportpálya - Page 9 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sportpálya - Page 9 Empty Re: Sportpálya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.