A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Jan. 2015, 12:57

Ez most egy egyszálas kaland lesz, horror kaland. Mivel az előző kalandnál 4 szálból csak kettő ér véget nagyjából a jövő héten, másik kettő a közepén jár és sok új játékos van, ezért írom ki ezt.

Az előző kalandokban történt:
Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.
A negyedik kaland során kirobbant a maffia háború New Yorkban, hála az Orvgyilkosok Ligájának, Thorhalla hiába nevezett ki egy Kingpint nincs egyesített alvilág. A Hydra végre szerzett egy igencsak jól védhető bázist magának, az alelnök parancsára az Amerikai hadsereg lebombázott egy kisvárost New York államban. Az X-men és a mutáns iskola a diákok biztonsága érdekében elhagyta NY-ot és Salembe, az eredeti Xavier birtokra ment. Osborn pedig bevetette az őrszemeit hosszú idő után. Illetve a hosszú ideje rejtőző AIM színre lépett végre.
Az ötödik kaland során a Hydra megismert egy új ellenséget, aki igazából annyira nem is volt új, egy régi került elő. Egy őrült tudós halálos vírust engedett rá Raten szigetére, de az AIM segítségével sikerült megfékezni azt. New Yorkban időlegesen összefogott a Hydra és ahelyi alvilág, majd az Orvgyilkosok ligája által a városba behozott drogot tesztelték rajtuk. SF-ben pedig a SHIELD remélhetőleg felszámol egy vallási szektát.
A hatodik kaland során kiderült, hogy az AIM-nek felbukkant egy új ellensége az egyelőre rejtélyes Roxxon cég személyében és ők voltak, akik bioterrorizmussal csaptak le Chromix-land-re is. A Hydra emberei továbbra is Arnin Zola-ra vadásznak és egy új világra/dimenzióba is elkerültek ezen idő alatt. Avalonban Merlin korábbi ellensége, Naporcájú Nimue próbál kiszabadulni a börtönéből és ezt kell a hősöknek megakadályoznia. Ezen felül a Hydra próbálta elvarrni a szálakat és megöletni azokat, akik túlélték a víz alatti kísérletezést, eddig nem sok sikerrel.

Az hetedik kaland is nagyjából folytatása az előzőeknek és összefügg velük tovább építve a korszakot, bár kissé inkább filler rész, mert annyira nem kötődik semmihez.

Játékszabályok
Ez most mint fent is említettem egy szálas lesz.
Ingyen NJK-t elfogadok, előtörivel itt ebben a topicban. Csakis olyan személyeket fogadok el, akik gonosz karakterek, gyilkosok, őrültek stb., olyanok, akik pszichiátriai kezelés alatt állnak és azért vannak a Ravencroft nevű elmegyógyintézetben.

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

A kaland várhatóan 12-n kezdődik majd, azaz jövő hét utáni hétfőn.

Kalandról:
Nem szeretnék nagyon spoilerezni, lényegében annyi, hogy a kaland a Ravencroft nevű elmegyógyintézetben fog játszódni, ez a hely tulajdonképpen az Arkham Marvel megfelelője, csak nem külön szigeten helyezkedik el. Titokban a bent levő rabok átvették az uralmat az elmegyógyintézet felett és kitörésre készülnek, kintről NY-ból sok személyt elraboltak, egy részüket megölték, megcsonkították, agymosták stb. egyfajta hadseregnek.
A kaland ott kezdődik majd, hogy a játékosok kábultan felébrednek egy-egy cellában, utolsó emlékük, hogy kint az utcán, lakásukban, ahol voltak megszédültek, most pedig kényszerzubbonyban vannak egy gumifalú szobában.
Természetesen kaptok szabadságot, hogy miként jutattok be, vétlen áldozatok voltatok, beküldött valaki oda titeket, okkal akartatok bejutni és elfogattátok magatokat, esetleg valakit látogatott a karakter és akkor kapták el stb. Vagy ha alapból olyan JK jön, aki őrült, akkor ugye neki is az, hogy miért és mióta van bezárva itt.
Az ingyen NJK-k esetében azt kérem, hogy az kerüljön bele, hogy miért is vannak bezárva, mit követtek el ha gyilkosok és milyen defektusai vannak a karaktereknek.

Az, hogy ezek után mi fog történni már természetesen rajtatok múlik Smile

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
Karakter neve:
Hány naponta legyen körváltás:
Hogyan került oda a karakter:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 02 Jan. 2015, 16:13

Szóval én jelentkeznék a kalandra. A karakterem neve Adrian Sommerfield.
Szerintem én vállalom a háromnaponta történő körváltást.
És úgy került be, hogy egyik este mikor az utcákat járta összefutott egy ismerősével. Zűrös alak és nem Adrian ezért szánt szándékkal kerülte. Most összefutottak és rövid beszélgetés során a fickó azt mondta, Adriannek, hogy a nagyapja minap bekerült a Ravencroft-ba. Adrian nem hitte ezt el de, pár napnyi idegeskedés után végül elment, hogy megnézze. Nyugtalanító hangulata volt. Az is zavaró mikor valaki egy bolondokházába megy hát még ha ezt sötétedés után teszi meg bejelentés nélkül. Este a zavaró csendben lopakodni egy bolondokházába nem túl megnyugtató. Hát még mikor hirtelen egy neszt hallasz magad mögül és minden elsötétül.
Remélem jól megírtam.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 02 Jan. 2015, 17:42

Michaelnek természetesen itt a helye, a részleteket már megbeszéltük, úgyhogy talán már csak annyit írok, hogy sajt.

Karakter neve: Michael Nikostratos
Hány naponta legyen körváltás: 5
Hogyan került oda a karakter: Család egyik emberét kell kiszabadítsa, így elfogatta magát.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Laura Slyen on Pént. 02 Jan. 2015, 18:50

Megragadnám a lehetőséget, hogy hozzak új Njk-t
kÓD:
Kód:
Karakter neve: [url=http://fc07.deviantart.net/fs7/i/2005/271/a/3/Gas_Mask__by_SpKdChRyCkE.jpg]Misty(Myth) White[/url]
Hány naponta legyen körváltás:5
Hogyan került oda a karakter:Ott volt már egy ideje bezárva


előtöri:
kor:24 év
nem:nő
faj:ember
jellem. őrült, bizalmatlan, Mysterio fan
kép: http://fc07.deviantart.net/fs7/i/2005/271/a/3/Gas_Mask__by_SpKdChRyCkE.jpg
Mysti élete átlagosnak nem volt mondható. Először is árva volt, aki agy lepukkadt otthonban élt egy rakás gyerekkel összezsúfolva. Okos csaj volt, akinek megvolt a magához való esze és ez a jegyein is látszott. Azonban nemcsak a tanuláson kattogott az agya, imádott filmeket nézni, bár neki erre nem volt túl sok lehetősége.
A gyerekekkel együtt az árvaházban ugyan egy ideig nézhette azt a többiekkel, de hamar a zsúfolt kis szobájukba zavarták őket minden este.
De ez Misty-t nem tartotta vissza, hogy tovább nézhesse a műsorokat, ugyanis remek kondiban volt és éjszakánként kimászott az ablakán, hogy a szobája felett lévő szoba ablakából leshesse ahogy az árvaház igazgatója nézi a tv-t. Szinte sosem szúrta ki a lányt, aki a háta mögül simán láthatta a mesés műsorokat és híreket, amiket a késői órákban játszottak. A lány, ameddig el nem álmosodott, vagy nem szóltak neki szobatársai, hogy jön az ügyeletes nevelőnő a szoba felé, addig ott csüngött az ablakban és nézte a tv-t.
Néhányszor ugyan lebukott, mikor a társai bealudtak és nem vették észre, hogy jön az ügyeletes nővér, aki visszarángatta az ablakból és jól elverte. Volt, hogy át is rakták másik szobába, de még így is folyton az ablakból nézte ahogy az aktuálisan hozzá legközelebb lévő tévés szobában egy, nevelő, az igazgató vagy éppen a gondnok tévézik.
Egyik ilyen tévénézős estén látta meg a későbbi példaképét is a tv-ben: Mysteriót. Akinek trükkjei és élete bámulatba ejtették. Ő is bosszút akart állni a nevelőkön akik megverték a kilopódzásokért és akik a suliban verték a strébersége miatt.
Nem telt sok időbe és hamarosan ő lett a suli és az árvaház új Mysteriója. Bár ő csak olcsóbb költségvetésű és csak is olyan trükköket csinált eleinte, amik nem voltak hozzá vissza vezethetők.
Ezek után jött egy furcsa idegen férfi és örökbe fogadta a csajt. Mint kiderült Mysterio egyik korábbi ismerőse volt és használni akarta a lányt, megtorló céljaira.
A lánynak nem volt ellenére a dolog, mivel minden akció után egyre jobb körülményeket ígértek neki.
De aztán a fickó egyszer szinte a vesztébe küldte a lányt. Rendőrök markaiba. De ő sikeresen kiszabadult a karmaik közül. Mikor rájött, hogy örökbe fogadója küldte rá a kopókat már nem tudott megbízni se benne se senkiben sem, így rajta is megtorolta tetteit a trükkjeivel és miután az őrületbe kergette lelépett.
Mivel nem volt jó élete többé lopásra kényszerült. A lopott cuccokból élt és kreált egyre jobb trükköket, de persze nem tartott sokáig, míg elkapták. Bár többször megszökött és több tisztet is az őrületbe kergetett, végül sikerült véglegesen elfogni és végül diliházba zárták.
De mint tudjuk, az őrülteket sosem lehet sokáig fogva tartani egy kényszer zubbonban.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza 5000_Thanks_by_Mallemagic A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Mudch0 A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Jubz_ID_Collab_by_Boneitis A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 03 Jan. 2015, 09:37

Elfogadva mindenki.
Kira azért még írd le, hogy milyen vegyszereid, gázaid vannak, maradjunk az ésszerűség határain belül Smile

Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield
Michael Nikostratos

Az őrültek:
Misty White / Myth

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szomb. 03 Jan. 2015, 15:32

Hozznám Holmest hogy szokjam a terepet.
Mehet három naponta most.
És amúgy épp a tanulmányával kapcsolatban kutatott volna a Ravencroftban.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 03 Jan. 2015, 17:47

Asszem megpróbálkozok egy őrülttel, még túl sok lesz az áldozat, úgyhogy ingyen NJK veszély!

Karakter neve: Cindy Rayland
Hány naponta legyen körváltás: 3
Hogy került oda a karakter: pát éve került be mint beteg


Kor: 22
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: több személyisége van, kiszámíthatatlan
Külső
Rövid élet töri:
Egy normális iskolás lány, egy átlagos középosztálybeli családból, átlagos élettel egészen a közép suli végéig. Az utolsó évben egy fegyveres merénylet alatt több iskolatársát a szeme láttára ölték és kínozták meg, persze ő se kerül ki sérülés mentesen az esetből. A kórházban látták hogy valami nem egészen stimmel a lánnyal de az orvosok úgy határozták idővel ez elmúlik és újra normális lesz. Pár hétig Cindy meg se mukkant, nem nagyon reagált semmire és se inni se enni nem volt hajlandó így nem engedték haza. Nem sokára javulást mutatott látszólag, még mindig nem volt az igazi de legalább beszélt és képes volt újra ellátni magát, nem igazán értékelte ha túl közel mentek hozzá vagy hozzá értek és egyenlőre csak tőmondatokban válaszolt de ez is haladás. Már kezdett volna fellélegezni a család amikor telefont kaptak hogy a lányuk megszökött a kórházból. Állítólag egy másik beteg túl közel ment hozzá amitől a lányból előtört egy fajta roham és egy infúzió állvánnyal agyon verte a beteget majd több ápolót is megsebesítve menekült el pánik szerűen az épületből. Nem messze a kórháztól találták meg a rendőrök, egy padon ült mondhatni sokkos állapotban, értetlenül nézett rájuk hogy miért véres a ruhája és a kezei és hogy került ki az épületből. Megfigyelések és vizsgálatok után kiderült hogy a lány közveszélyes, stressz helyzetben egyszerűen mintha kikapcsolna az agya és mániákusan kezd küzdeni az életben maradásért, akkor is ha semmi és senki nem jelent rá veszélyt de ő annak ítéli, ilyenkor akár ölni is képes majd ha "lenyugszik" újra magához tér és nem emlékszik arra amit tett. A lány teljesen normálisnak tűnik elsőre, semmi gond vele csak kicsit félénk egészen addig amíg valaki túl közel nem merészkedik hozzá esetleg hozzá akar érni, veszélyezteti a biztonságát, akkor elszabadul a pokol mintha kifordulna magából. Így a Rafencroft-ot találták neki megfelelő helynek ahol folyamatos megfigyelés alatt áll, és viszonylag elkülönítve él a többi betegtől. Itt idővel kiderült hogy Cindy-nek igazából több személyisége van, ez akkor vált tisztává amikor az egyik ápolóját kivégezte, állítólag azért mert túlságosan megszerette és félt hogy magára hagyja.
1. személyisége (az eredeti), Cindy: - a visszahúzódó nem túl beszédes jellem, aki csöndben van és mindentől fél, paranoiás, távolságtartó, nem bízik meg senkiben -általában ezt látja mindenki
2. szem., Rony: -érzelemmentes, nem beszél, csak a szabadulásra koncentrál, folyton úgy érzi menekülnie kell, gátlástalanul rombol, öl lop, menekül, a saját életét menti vélt vagy valós ellenségtől/üldözőtől - veszély vagy stresszhelyzetekben tör elő belőle
3. szem., Lulu: - kedves, beszédes jellem, hamar kezd ragaszkodni, kicsit olyan mint egy kis gyerek, ha valakit megszeret és úgy érzi elveszítheti képes megölni de nem hajlandó elengedni, ezt akár egy dühroham is megelőzheti - amikor biztonságban érzi magát és kezd megbízni valakiben, csak az illető előtt mutatkozik.
Ennél a betegségnél a személyiségek tudhatnak egymásról, itt Cindy és Lulu tud egymásról, viszont Rony-ról egyik se (mintha nem is létezne) és neki is csak sejtése van a 2 másikról.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 04 Jan. 2015, 00:25

Mindkettő elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Jonathan Holmes (3 nap)

Az őrültek:
Misty White / Myth (Laura Slyen) (5 nap)
Cindy Rayland (Jenna Collins) (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 04 Jan. 2015, 13:08

Karakter neve: Hannah Jones-Rider
Hány naponta legyen körváltás: 4
Hogyan került oda a karakter: Ha megoldható, látogatóba megy egy egyetemi barátnőjéhez, aki azóta paranoid skizofrén lett és itt kezelik.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Vas. 04 Jan. 2015, 15:48

Nem bírom ki, hogy ne hozzak egy őrültet is:D

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza 504160-ink

Név: James Mansfeld
Kor: 25 év
Faj: ember
Különleges ismertetőjegye: teljesen szőrtelen, a vállain kör alakú tetoválás a közepén egy sokágú csillaggal, szürke páncélkesztyűszerű tetkó a teljes bal kézfején és csuklóján, villám alakú tetoválás a jobb halántékán
Ismert betegségek: szőrtelen test (még szemöldöke sincs), irtózás a szőrtől, túlzott agresszív hajlam
Előtörténet:
Mansfeldéknek kávéházuk volt Chicagóban, a két gyereket elég jól el tudták látni a nagy bevételnek köszönhetően, de a nevelést, az érzelmi fejlődést elhanyagolták. James és nővére gazdag gyerekek voltak - célok és szeretet nélkül. A hugocska az érettségi után prostituált lett, a szüleinek azt mondta, biztosítási üzletkötő. Hamar elköltözött otthonról. 
Jamesnél kamaszkorában kezdődtek a problémák. A serdülőkorban minden fiútársa elkezdett szőrösödni, nála ez kimaradt. Pedig nagyon várta, hogy végre kinőjön a szemöldöke és a haja, ami sosem volt és amire a szülei sem tudtak magyarázatot adni. Egy furcsa betegséggel született és a testén sehol nem nőtt szőr. Korábban is gúnyolták emiatt, a kamaszkorban viszont elviselhetetlennek érezte ezt. Az agresszív hajlamai ekkoriban törtek elő és csak úgy rátámadt hosszú hajú vagy szakállat viselő emberekre. A mutánsok megjelenésével csak rosszabbodott a természete. Látott olyan embereket az utcán, a tévében, akiket mindenhol szőr borított, ezektől félt a legjobban. Téveszméi támadtak, tetoválásokat csináltatott, amivel megpróbálta elfedni a teste szőrtelenségét. Az volt a terve, hogy az egész testét tetováltatja. Ezek drága eljárások voltak, két válltetoválásra és egy, a bal kezét csíkokkal teljesen lefedő tetoválásra futotta. Ő is elkezdett rajzolgatni, mert tetováló akart lenni. Egészen ügyesnek bizonyult, csak a rajzai voltak nagyon bizarrak: szőrtelen kutyákat, macskákat, embereket és más lényeket rajzolt. Ha tehette, nem is mozdult ki otthonról, hanem ezzel foglalkozott.
A szülei járatták pszichológushoz. Ott mindig előadta, hogy ő nem súlyos eset, jól fog viselkedni, ezért nem tudtak rajta segíteni. Nagy bajokat nem csinált eleinte. Pofonok, hajhúzás, lökdösés volt csak. Az érettségi napján követett el igazán súlyosat. Bántalmazott egy felint, egy oroszlánhoz hasonlító mutáns diákot az iskolában. James is súlyosan megsérült, vágott sebekkel kórházba vitték. A felin túlélte, a szülei nem tettek feljelentést, így úszta meg a börtönt James. 
A kórházi kezelés során helyre jött, de az agresszióját is kezelni kellett. Sajnos semmi nem változott. Sem a pszichológiai módszerek, sem a gyógyszerek nem használtak. A félelme és a gyűlölete megmaradt. Kirekesztettnek érzi magát, ha olyanokat lát, akin normálisan nő a szőr és alacsonyabbrendűnek, ha valakin nagyon sok szőr van. A tetoválásokból még csináltatott többet is, szárnyakat a hátára és egy villámjelet a halántékára, minden rendszert nélkülözve, csak azért, mert ezek tetszettek meg neki. Továbbra is azt tervezi, hogy a teljes testét befedeti majd ábrákkal. A szülei eleinte még támogatták, de mivel több orvost is bántalmazott és úgy tűnt, semmi nem használ, úgy gondolták, nem erre költik a pénzüket.
James fóbiáját még vizsgálják és a többszörös atrocitások után nem volt más lehetőség, mint a Ravencroftba vinni további megfigyelésre és elzárásra. A nővére és a szülei már nem járnak látogatni. James az érettségi óta (amit meg sem csinált a történtek miatt) kórházakban élt, most már öt éve a Ravencroft lakója és még mindig nem változott semmi. A többi beteggel tűrhető viszonyban van, az orvosokat utálja, mert bezárják, szurkálják és nem engednek neki több tetoválást csináltatni. Igaz, nem is lenne miből. A mutánsokat még jobban utálja, mert szerinte miattuk lett elzárva, mivel a felin volt az a bántalmazott, aki után már nem szabadult a kezelésektől. A hobbiját megtarthatta, szabadon rajzolgathat és a szobája tele is van ilyen rajzokkal, amik még mindig ugyanazok, mint régen.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 04 Jan. 2015, 18:31

Körváltás: 4-5 naponta
A karakter neve: Yeb-Nug
Hogyan került oda: Őrültnek titulálták

Név: Jeremy O’Shaghnessey – Nem ismert
Becenév: Yeb-Nug – így nevezi önmagát, miután feltámadt
Nem: Férfi
Faj: Természetfeletti
Születési hely és idő: Eredetileg 1980. január 2., Los Angeles, újjá született 2025. május 5.
Kor: 45 év / fél év
Család: Két fia, felesége, szülei életben vannak, de nem tudnak róla, hogy feltámadt
Foglalkozás: Korábban a SHIELD mágiaügyi osztályán dolgozott kutatóként, majd ügynökként
Magasság: 198 cm
Súly: 92 kg
Szeme színe: Nincs
Haja színe: Nincs
Bőre színe: Fémes ezüst
Különleges ismertető jegyek: Egész külseje
Egészségi állapot: Testileg egészséges, mentálisan korántsem, jelenleg enyhe paranoid skizofréniában szenved
Jellem: Főképp narcisztikus, egoista viselkedésű, kiszámíthatatlanul változó őrületekkel megfűszerezve

Külseje:
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Hex-last-man-standing-men-outer-space-1920x1080-wallpaper_www.kepfeltoltes.hu_

Jeremy életében három nagy fordulópont volt, melyek meghatározták, egyszer s mind fejezetekre tagolták létezésének első könyvét. Nem feledkezhetünk meg azonban a negyedik, utolsó fordulópontról, mert halála után történt, földi létezésének második kötetében…
Jeremy gyermekkora a kiválóság jegyében telt, mindig a legjobbak között akart lenni, az űrbe készült, ám fizikai adottságai miatt erre nem volt lehetősége. Ez nem tántorította el attól, hogy a lehető legközelebb kerüljön álmaihoz, olyanokkal akart lenni, akik más világokból, más helyekről származnak. Gyermekkora óta érdekelték őt a szuperhősök, mutánsok, akiknek jelenléte egyre meghatározóbbá vált a világban. Ő maga nem rendelkezett semmilyen képességgel, ami lehetővé tette volna számára, hogy közéjük léphessen, így kénytelen volt egyetlen erősségére koncentrálni: az eszére. Így vált az örökké kiváló Jeremyből a SHIELD megbecsült kutatója.
Fiatal kora után Jeremy élete nyugalmas irányban folytatódott, nehézségek nélkül talált párt, alapított családot, és élte a középosztály kényelmes hétköznapjait. Munkája természetesen korántsem volt hétköznapi, ez volt az egyetlen, amiben eltérhetett az átlagtól, és meg is tett mindent, hogy a lehető legtermészetellenesebb dolgokkal foglalkozhasson. Sikerült megtalálnia azt a területet, amelyen különleges, születéstől fogva meglévő képességek nélkül is kvázi szuperhőssé válhatott. Ez a terület a mágia volt, amelynek tanulmányozásával komoly előrelépéseket ért el a SHIELD-en belül, és a szakirodalom megbecsült tagjává vált. Mindezzel együtt mégis nyugodtnak volt mondható ez a szakasz Jeremy életében, hiszen könyvtárak és íróasztalok kényelmes berkeiben végezhette munkáját, ami után komfortos családi házába térhetett haza szeretteihez.
Jeremy élete negyvenes évei kezdetén vett éles fordulatot, amikor egyfajta kapuzárási pániknak betudhatóan, aktív ügynöknek jelentkezett a SHIELD-nél. Tudása a mágia terén kivételesen értékesnek bizonyultak, és a kiképzések elvégzése után Jeremy valóban ügynökké vált, akit a mágiával kapcsolatos esetekben riasztottak. Legtöbbször inkább utólagos kutatómunka vagy nyomozás volt a feladata, de időről időre valódi akcióban is részt vett. Felesége és két gyermeke természetesen féltették őt, de eltántoríthatatlan maradt, hogy legalább élete egy rövid részében többet akar tenni az emberiségért, mint a könyvek olvasása, és ősi, misztikus energiák kutatása. Az elhatározás magában rejtette Jeremy végzetét is: élete rövidsége épp ezzel a rövid résszel indokolható.
A kiváló, nyugalmas végül pedig kalandos élet egyértelműen felfelé ívelt a tetőpont felé, ahol katartikus csúcspont után nem boldog, megelégedettséggel záruló öregkor következett, hanem egy olyan visszataszító halál, amiről még az újságok sem emlékeztek meg. A mágikus kitörés, amely végzett Jeremyvel, örökre magyarázat nélkül maradt, és minden bizonnyal így van ez a lehető legjobban.
A mágia kifürkészhetetlen útjai azonban nem csak megölték Jeremyt, de valóra is váltották álmait. A kisfiú, aki az űrbe, más világokba vágyott, halálában megkapta, amire vágyott – ekkora azonban már korántsem szerette volna azt. A mágikus energiák következtében Jeremy egy olyan túlvilágra jutott, mely többé vagy kevésbé megegyezik a Földön is csak néhányak által ismert Negatív Zónával, jobban mondva annak valamiféle mennyországával. Mire ezt Jeremy is megértette, már nem Jeremynek hívták, de nem is volt jelentősége a névnek, hiszen bármi, amivel találkozott ebben a világban, oly messze volt az általa ismert fogalmaktól, formáktól, anyagoktól és dimenzióktól, hogy a puszta elnevezés sokkal kevésbé foglalkoztatta, mint maga a felfogás.
Jeremy minden emlékét elveszítette életéből, mikor visszakerült a Földre. Tulajdonképpen azt sem tudta, hogy ez a Föld, és fogalma sem volt róla, miért létezik. Eddigre az emlékei, ismeretei csak az emberek számára felfoghatatlan túlvilágból származtak. Mikor útnak indították, igyekeztek a lehető legjobban alkalmassá tenni a feladatára, de mivel abban a túlvilágban nem tudták, hogyan nézhet ki egy ember, külsejét egyfajta tükörként alkották meg. Azt remélték, így felveheti bárki alakját, ahogy azt a tükrök szokták tenni a Negatív Zóna túlvilágán. Szintén gondoltak rá, hogy nem ártana ismernie a helyieket, így megadták a lehetőséget, hogy belelásson mások lelkébe, ami köztudottan minden tudást tartalmaz – legalábbis a túlvilágon így van ez. És természetesen a feladatához legszükségesebb képességet is megkapta. Épp csak azt nem tudta, hogy mi a feladata ezzel a képességgel.
Nem kellett sok idő, hogy Jeremy teljesen összezavarodjon, és összezavarjon másokat is. Ennek a folyamatnak csak egyetlen vége lehetett: a Ravencroft.

Képességek:
Jeremy természetfelettiként három képességgel rendelkezik, melyből egy a külsejével kapcsolatos.

1. Jeremy teste (ahogy a képen is látható) egyfajta tükröződő, nem evilági anyagból van. Fémszerű, ugyanakkor hajlékony, ahol egy embernek hajlania kell, mégis kemény, ellenáll a komolyabb behatásoknak is, és teljesen tömör, homogén. Ebből adódóan Jeremy semmiféle evilági metabolizmussal nem rendelkezik, oxigénre ugyanúgy nincs szüksége, mint élelemre vagy alvásra. Ha külseje megsérül, lassan regenerálódik, mintha a fémes anyag újra összefolyna. Ez nem gyorsabb, mint egy ember átlagos gyógyulása, de akár a legkomolyabb sérülésekből is fel tud gyógyulni idővel, hiszen nincs számára jelentősége annak, hogy valaki „szíven” szúrja, vagy kis híján levágja a karját. Amennyiben olyan sérülést szenved, ahol minden molekulája megsérül/megsemmisül, abból nem képes felgyógyulni. Érzékei (hallás, látás) emberi módon működnek bármiféle érzékszerv nélkül. Hangot kiadni fejlett módon képes, de szaglása, tapintása, ízlelése nincs. A külseje a Negatív Zóna túlvilágán valóban lemásolna bárkit, ezen a világon azonban ez nem működik. A tükröződésben mindig látható valamiféle távoli univerzum képe, csillagköd vagy hasonló jelenség, melyre nincs más magyarázat, mint a Negatív Zóna megmagyarázhatatlansága. Ruhája szintén a Negatív Zónából származik, de többé-kevésbé pontos másolata annak, amiben meghalt. Kinézete ellenére ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, mint a teste, levenni nem lehet, és hasonlóan regenerálódik hozzá. Gyakorlatilag testének természetes része.

2. Jeremy képes belelátni mások lelkébe, mely ebben a világban nem jár az emlékek teljes megismerésével. Ehelyett csak a legalapvetőbb, legmélyebb gondolatokat, érzéseket, ingereket ismeri meg, ráadásul ezek azon nyomban át is ragadnak rá ideiglenesen. Így amint bekerült a Ravencrfotba, és használni próbálta a képességét, több különböző őrület is átragadt rá. Ezek változó ideig maradnak meg, néhány perctől akár néhány napig, attól függően, mennyire alaposan próbálja feltérképezni az alanyt.

3. Jeremy képes az általa megérintett, 50 kilógrammnál nem nehezebb tárgyakat kicserélni egy véletlenszerű, hasonló méretű és súlyú tárgyra a Negatív Zónából. Ez vélhetően azt a célt szolgálja, amiért Jeremyt visszaküldték, de nincs tudomása arról, hogy ez pontosan micsoda. Azt viszont már észrevette, hogy időről időre használnia kell képességét, hogy ereje teljében maradjon.

Célja:
Különféle tárgyakat átjuttatni a Negatív Zónába, és onnan kijuttatni más dolgokat. Ezáltal segíteni a Negatív Zóna túlvilágának a világ megismerését, új formák, anyagok, fogalmak elsajátítását.

Megjegyzés:
A Negatív Zóna túlvilága eltér a megszokott túlvilágoktól. Ez a hely nem pusztán az elhunytak számára ad menedéket ideiglenesen vagy véglegesen, hanem egy önálló világként működik, melynek princípiumai a legalapvetőbb, legkisebb mértékben sem egyeznek az emberek által ismert világéival.
Mikor megérkezett a világra, nem beszélt semmilyen emberi nyelvet, földöntúli beszéde, különös, zavart viselkedése miatt zárták a Ravencroftba. Eleinte felmerült a gyanú, hogy földönkívüli, de nem sikerült erre fényt deríteni egyelőre. Később néhány lélek megvizsgálása után igen fogékony lett az angol nyelvre, hamar megtanulta használni azt, bár hiányoznak olyan egyszerű szavak a szókincséből, melyek olyan fogalmakhoz, tárgyakhoz kapcsolódnak, amikkel nem találkozott feltámadása óta.


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 07 Jan. 2015, 19:01-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Eva Carter on Vas. 04 Jan. 2015, 23:44

Karakter neve: Allison Cartel
Hány naponta legyen körváltás:3
Hogyan került oda a karakter: Ő, csak egy régészeti lelet miat ment oda, amiről a múzeum szerzett tudomást.
Remélem, így jó lesz.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Svarog on Hétf. 05 Jan. 2015, 08:40

Karakter neve: Boris Dragunov Svarog
Hány naponta legyen körváltás: 5 nap
Hogyan került oda a karakter: Továbbra is keresi a távol keleti álmodót, és valamiért a diliházba nyomoz.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Jan. 2015, 09:22

Mindenki elfogadva.
Tao: nálad azért vegyük figyelembe, ha olyan sérülést szenved, ahol minden molekulája megsérül/megsemmisül, akkor abból nem tud felgyógyulni, valamilyen módon mégis legyen megállítható Smile

Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Jonathan Holmes (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Hannah Jones-Rider (4 nap)

Az őrültek:
Misty White / Myth (Laura Slyen) (5 nap)
Cindy Rayland (Jenna Collins) (3 nap)
Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao) (4 nap)
James Mansfeld (Szürke Eminenciás) (4 nap)

Kellemes meglepetés, azt hittem, hogy egy örült sem fog jelentkezni Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Caedes on Kedd 06 Jan. 2015, 15:01

Szerény személyem is jelenezne, természetesen örült karakterrel.
 
 Kód:
Karakter neve: Arrow Clieyt 
Hány naponta legyen körváltás: 4
Hogyan került oda a karakter: a családja zárattabe.
 
- Külső: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Shirosaki_by_kyuyoukai
 
- Név: Arrow Clieyt
- Becenév:
- Nem: férfi
- Faj: Mutáns
·         Homo Sapiens Superior
- Születési hely és idő: 2008. Április 13. New Jersey
- Kor: 17
- Jellem: mindenki ellenes, zárkózót, megfontolt, enyhén zavart
- Család: meghaltak a szülei, a nagy szülei élnek még
- Magasság: 178 cm
- Súly: 67 kg
- Szeme színe: A retinája sárga, míg a szeme fehérje fekete
- Haja színe: fehér
- Bőre színe: fehér
- Különleges ismertető jelek:
- Egészségi állapot: testileg teljesen rendben van. Mentálisan: antiszociális személyiségzavar pszichopata, paranoid, mániás, dühkezelési problémás, erkölcsi tények fel nem fogása (nem érti, miért rósz ölni).
- Képessége: egyfajta energia réteget hoz létre, a kezeire, aminek a segítségével könnyedén átvágja az emberi húst, és csontot, az acélt nem tudja megkarcolni vele. A kisebb és gyengébb csontokat átvágja, az erősebbekhez nagyobb koncentráció szükséges, ami hamar kifárasztja.
 
Beteg Korlapja:
 
·         Páciens neve: Arrow Clieyt
·         Született 2008. április 13-án.
·         2020 Augusztus 12-én került az intézetbe.
·         Betegsége: antiszociális személyiségzavar pszichopata, paranoid, mániás, dühkezelési problémás, erkölcsi tények fel nem fogása (nem érti, miért rósz ölni).
·         Egyéb információk:


 A fiú mutáns, ezáltal folyamatos nyugtatók hatása alatt ál, hogy ne tudja használni a képességét. A nagyszülei adtákbe az intézetbe. Mivel a szüleit megölte. A bíróság elmezavar vádjával és fiatal kora miatt nem tartoztatta le, hanem mentális kezelésre ítélték. Mely folyamatosan zajlik, de eddig eredménytelenül, a beteg nem mutat fejlődést.
 
2019. Szeptemberében a nagyszülők találtak rá a fiúra a szülei vérében sokkos állapotban. A ház biztonsági rendszere rögzítette, ahogy a fiú megvadul egy vita folyamán a szüleivel és brutálisan kivégezte azokat. Majd tette felismerése után a szoba sarkába összehúzta magát és csak várt. Az elzárása ideje alatt egy szót sem szolt, a kirendelt orvos véleménye alapján az eddigi személyisége összeomlót a fiúnak a tettei és a képessége behatására.
 
Az intézetbe érkezése után még egy hétig nem beszélt. Később elkezdet kommunikálni a külvilággal, részletesen elmesélte, hogyan ölte meg a szüleit. A vizsgálat kimutatta, hogy agresszív lett, és a képessége miatt igen veszélyes, mint magára, és mint a környezetére nézve. Ahogy már írtam a jelentés elején, folyamatos nyugtató szerek hatása alatt van. A dózisát nagy figyelemmel kellet váltogatni, a szerhez hamar hozzá szokót. Jelenlegi dózisa meg akadályozza, hogy ingerült legyen és használni tudja a képességét. A folyamatos kezelései eredménytelenek, 15 éves korában elektrosokk kezelésnek vetették alá, ami úgy szint hasztalan volt. A fiú kedvét leli abban, ha árthat magának.


A hozzászólást Caedes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 08 Jan. 2015, 10:15-kor.

_________________
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Kedd 06 Jan. 2015, 21:59

Nagyon egymás ellen lesz a két oldal vagy érdemes hoznom egy örültet is?
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Jan. 2015, 22:01

Eléggé, de megoldható, hogy ne találkozzon a két karakter, eléggé nagy a Ravencroft. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 07 Jan. 2015, 00:59

Caedes elfogadva.
Ezért nem minden csontot, csak a kisebb és gyengébb csontokat, az erősebbhekez már igencsak erős koncentráció kell és hamar kifárad. És még annyi, hogy 2019. szeptemberében NY-ban bizotsan nem volt biztonsági rendszer, mert akkor már hónapok óta áram sem volt a Köd miatt. Így azt vegyük úgy, hogy New Jersey-ben volt NY helyett és a város újraépülése+az intézmény újra nyitása után kerültél be.

Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Jonathan Holmes (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Hannah Jones-Rider (4 nap)

Az őrültek:
Misty White / Myth (Laura Slyen) (5 nap)
Cindy Rayland (Jenna Collins) (3 nap)
Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao) (4 nap)
James Mansfeld (Szürke Eminenciás) (4 nap)
Arrow Clieyt (Caedes) (4 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Caedes on Szer. 07 Jan. 2015, 18:33

Rendben, este kijavitom majd gépből.  Az ujjaira is képes egyesével kiterjeszteni a hatalmát

_________________
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 28
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 08 Jan. 2015, 13:41

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Nicole_Ehinger_portraying_Abigail_Williams
Karakter neve: Esther Lake
Hány naponta legyen körváltás: 3 nap
Hogyan került oda a karakter: őrült
Kora: 18 év
Faj: Mutáns

Esther Lake egy szegény családba született meg New York egyik nyomornegyedében.
Ő volt a 6. gyermek a családban. Senki nem tudta még, de agybetegséggel született, mert az anyja elkapott egy rosszabb vírust, ám fogalmuk sem volt arról, hogy az a babának is ártott. A kislány tehát nem volt normális már kiskorában sem.
Egy hozzáértő hamar észrevette volna ezt a tényt.Kisbaba ellenére, nem sírt. Zárkózott, keveset beszélő csendes lány volt. A társait lenézte, ha volt valamilyen verseny, abban mindig győzni szeretett volna, de nem szerettek vele játszani, mert játék közben  agresszív volt. Életének 12. esztendején érte el a változás szele.
Szokásos feladatát végezte, a kútra ment vízért, ahol egy másik kislányt látott játszani, pont a szélén ült, rózsaszín ruhában.
~Milyen csábító lenne belelökni, futott át a gondolat az agyán, ám gyorsan elhessegette.
Köszönt neki, majd gyorsan vizet merített.
A másik lány játékra invitálta, azt kérte, hogy labdázzon vele. Ő nem akart. De  lány addig unszolta, míg belement . Játék közben kiömlött a víz amitől a kő csúszóssá vált, a rózsaszín lányka elesett és beverte a fejét, felszakadt a feje és ömlött belőle a vér. Esther nem értette mi a baja. Közelebb ment a lányhoz, aki már csak suttogva kiabált segítségért, annyira elhagyta az ereje. A Lake lány beledugta az ujját a sűrű piros folyadékba. Olyan könnyed volt, a szaga mint a friss vas. Meg kellett kóstolnia. Amikor a nyelvéhez ért a piros álom, hirtelen feltámadt a szél. Mintha ő csinálta volna. Még egyet nyalt a vérből majd még többet, minden kortynál meglebbent a szél. Nagyon élvezte. Ekkor beleharapott a már meghalt lányka felsértett combjába. A húsa oly könnyedén adta meg magát. A bőrét egy kicsit meghúzta majd roppanást hallott, s végre egy újabb adaghoz jutott.
Mikor a húsát is befalta, felállt és mosolygott. A kezével irányította a szelet. Érezte, hogy neki engedelmeskedik. A szél valóban neki engedelmeskedett.
Mikor úgy érezte, még egy darabot tépett a húsból, oly finom és édes volt.
A holt lány szívéhez hajolt. Nehezen, de végül sikerült kivennie. Mikor befalta a vörös csodát, úgy érezte megállíthatatlan. A levegőbe emelkedett majd feltámasztotta a szelet. Élvezte, ahogy viszi a szél az apró leveleket. Majd látta, hogy tépi le a szél az egyik kalyibáról a háztetőt. Csodás volt!
Leereszkedett, majd szaladt haza anyjához, hogy elújságolja mi történt. Nem ért haza. Útközben a véres ruháját látva megállították, majd kérdőre vonták. A lány mindent elmesélt, s az emberek kétségbeesetten rohantak a kúthoz. Mindenki meglátta a megcsonkított tetemet.
Esther boldogan nézett, hogy ő tette. Ám az emberek elfogták és egyenesen a rendőrségre akarték cipelni. A halott kislány anyja azonban azt hajtogatta, hogy az ilyen szegényekkel ott nem törődnek, Esthert hazaküldenék azonnal, ráadásul gyermek, nekik kell megbüntetniük.
A szülei elborzadtak lányuk tettét látván, lekötözték és a közösségre bízták.
Egy öregember házába helyezték, ahol a sötét pincébe zárták, olyan sokat sikítozott, hogy a hangszálai nagyon megsérültek, ezért a sikolya inkább már démoni volt, mintsem emberi. Hónapokig volt a sötétben, úgy érezte elhagyja az ereje. Dühös volt, mert lekötözték. Dühös volt, hogy nem értékelték, milyen erős is volt. A dühe csak nőtt...

Egy nap aztán sikerült megszöknie, úgy hogy átharapta a gondozója torkát, majd kirepült. A benne lévő harag nagy volt és végzetes. A szegénynegyed legtöbb házába betért és gyilkolni kezdett.
14 embert őlt meg azon az éjszakán.
A szüleihez is elment. Mikor látta, hogy anyja terhes,mert időközben az lett, úgy érezte, az anyja elárulta őt. Addig rugdalta anyja hasát, míg az lapos nem lett...
Majd szülei vérében fürödve azon merengett, hogy ő ünnepi viseletben akart flangálni, mert olyan tiszteletreméltó.
Szegények voltak, nem volt szép ruhájuk, Esther viszont szép ruhát akart. Mivel farsang volt, az asztalon volt a  nővére jelmeze, egy angol telepes ruha. Felvette, megtetszett neki, igazán divatosnak érezte, ahogy a fehér sapka lefogja a fejét és a fekete anyag a bőréhez simul, oh ez a ruha neki volt kitalálva.
Testvéreiből lakmározott aztán. Tele volt élettel,legalábbis így érezte. Ám felötlött benne a gondolat, hogy az emberek elvették tőle a szüleit, a családját, ők tehetnek most arról, hogy ők már nincsenek. Mindenki, mindenki.
A lány véresre kaparta a körmével az asztalt olyan mérges lett. Kinézett a kalyiba "ablakán"  és halotta, ahogy mindenki rajta nevet. Milyen gyenge, hogy nem tudta a szüleit megvédeni. Kirepűlt New York belvárosa felé...
Csak 2 évvel később kapták el. Dühét és "bosszúját" 42 ember halála szenvedte el. Mindegyiket megcsonkította és megette. Ölési módszerei sajátosak voltak, minden gyilkosság előtt sikított egyet. Ezért is tudták elfogni aztán.

Az emberek féltek.Minden szemtanú csak félelmetes sikolyra és egy telepes ruhában járkáló kislányra emlékezett,ezek miatt is az újságok
"Sikító"-ként írtak róla. A "Sikító" újra gyilkolt.
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Abigail_Williams
Esthert valószínűleg azért került ilyen sok időbe  elfogni, mert a rendőrségnek, fogalma sem volt, kit üldözzenek, mert a kislány nem volt benne semmilyen nyilvántartásban, mert szülei nem jelentették be, otthon szülték így kórházi papírjai is hiányoztak. Valamint senki nem hitte el, hogy erre képes egy átlagos kislány...

Néhány beszámoló és egy rádióbeszélgetés:

New Man napilap, egy házaspár beszámolója a szerda hajnalban történt gyilkosságról.:

"...Tudja a feleségemmel éppen jöttünk ki a színházból, amikor meghallottuk azt a rémes sikolyt. Szörnyű volt, még máig nem hiszem el, hogy egy ember képes ilyen hangon sikítani, démoni volt. Azt hittük, hogy valamilyen vicc , meg elég távol is lehetett tőlünk, nem érdekelt, hazamentünk. Nemsokkal később hallottuk a az esti hrekben, hogy meggyilkoltak egy lányt a színház közelében lévő sikátorban. Egyből...."


York rádió, Daimon Brew beszélgetése az egyik  megmenekült áldozattal:

"
-Mi is történt tehát?

- A barátnőm és én(Sóhaj)...Nem tudom minek kellett arra mennünk, számtalanszor megmondták, hogy ne menjünk elhagyatott helyeken(Rövid csönd)...Istenem, Hanna, az én drága szerelmem, hogyan?...(Elérzékenyült hang).A sikátor közepén lehettünk, amikor erős sikoly hallottunk, tulajdonképpen nem is sikolynak véltük inkább autócsikorgás.

- Megijedtek az erős hanghatástól?

- Persze,  kicsit sietősebbre is fogtuk a dolgot.(Sóhaj)
Nagy szél támadt, olyan nagy szél tudja, amikor a ruhát lebegteti. Furcsálltuk is, milyen hamar elmúlt. Majd egy kislányt láttunk meg a sikátor végén....vagy magát a gonoszt...(Mély csönd). Máig nem emlékszem pontosan hogy is volt , valahogy a falnak csapódtam, a következő emlékem pedig az, hogy az a valami...az a valami..eszi, nos (köhög) kitépi a barátnőm szívét.

- És hogyan menekült meg?

- Nem tudom én sem. AZ A FÉREG NEVETETT ÉRTI, NEVETETT! Az én barátnőm felett! (Sírás)...(Összeszedi magát, folytatja)
Azt mondta jóllakott, tele a hasa és el is köszönt mintha misem történt volna. Nem értem talán ha....

"


A bíróság bűnösnek találta és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Esther Lake-t.
Mivel őrült volt ide a Ravencroftba zárták. Erős gyógyszeres kezelést kapott és az egyik legőrzöttebb cellában helyezték el.
4 éve már, hogy itt van. Amikor bevonult a cellájába több adó is közvetítette, illetve a Ravencroft előtt egy szertartást és egy békemenetet is tartottak.
A gyászolók sohasem felejtik el az esetet.

Képességek és jellem:

Esther egy szociopatikus elmebeteg. Nincsenek skrizofén hajlamai, de nagyon beteg. Kimutatható agyi elváltozásai vannak. Agresszív, amit megfelelő gyógyszeres kezeléssel kordában lehet tartani. Bűntudatot nem érez, cselekedetei nem logikusak.Érzelmei gyerekesen alulfejlettek. Cselekedeteinek tudatában van. A pszihiátere elmondása szerint, a lány mindenre talál magyarázatot.A szakértő szerint a sikolya azért ilyen, mert hangszálai súlyosan megsérültek, az hogy miért sikít egyesek szerint egy öldöklési startreakció. Kannibalizmusa pedig mutáns léte miatt fejlődött ki. Úgy gondolja a lány, hogyha húst eszik vagy vért iszik, akkor képes idomítani a szelet, ami persze nem így van, állandóan működik az ereje, de ha nem jut vérhez vagy emberi húshoz, akkor úgy érzi nem képes uralni az erejét. Természetesen a vizsgálatok szerint nem tudja megkülönböztetni a nyers húsokat,ezért placebo hatással a kecskevértől is "ereje lesz".
Lake pont talán abnormális agyműködésétől, de kitűnően összhangban van az erejével. Jól bánik vele,ráhangolódik érzi a határait, pont ezért veszélyes, ha használja.
Képes kisebb tárgyakat a levegőbe emelni 10 kg-ig. Képes 50-60km/órás szelet idézni . Ő maga képes repülni. Nem túl gyorsan 60 km/h.
Széllökés: kisebb széllökést idéz elő kezéből.


A hozzászólást Auaritia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 12 Jan. 2015, 20:47-kor.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Kyle Collins on Csüt. 08 Jan. 2015, 22:45

Adatok:
 
Karakter neve: Kevin Steel 
Hány naponta legyen körváltás: 4
Hogyan került oda a karakter: Önként vonul be.
 
 
Kinézet:
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Homunculus_by_kicktyan-d5df3qa
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza FMA_104__advent_by_NanoCigT
 
Név: Kevin Steel
Egyéb név: Dark El Argo
Faj: Szuperhuman
Nem: Férfi
Jellem: skizofrén:
-          Kevin: egy kedves, barátságos személy, aki az egyen jogúság híve. Nem tud a másik személyiségéről.
-          Dark El Argo: egy alternatív személyisége Kevinnek, ö irányítja a hatalmát, teljes tudatába van a helyzetéről. Hatalom mániás, isten komplexusos, bizalmatlan, önfejű. Nem gonosz igazából csak magán kívül senkise érdekli. Csak Kevint akarja megölni.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2007. November. 06. Moszkva
Kor: 18
Család: -        Apa: Vincent Steel
-                Anya: Noé Steel
-                Testvérek: nincs
-                Egyéb rokonok: Jenna és Kyle Collins, Dylan James O'neill unokatestvérek.
Foglalkozás: (minden ember csinál valamit, amikor nem alszik)
Testmagassága: 188 cm
Testsúlya: 96 kg
Szeme színe: aranyszínű, vagy fémes ezüst
Haja színe: arany szőke, fémes ezüst
Bőre színe: kaukázusi fehér, fémes ezüst
Különleges ismertetőjel: arany sárga szemek, és haj. A haj vállig ér. Enyhén duzzadt erek a testén. Ereje használatakor teljes fém bőr. Átalakulva visel egy maszkot:
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Shirosaki_by_skurasa-d684mdu
Egészségi állapot: skizofrén
Képességei: 
-          Alap regeneráció:
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
 
-          Szerves fém bőr:
A keményített bőr tovább fejlődött, és egy olyan másodlagos mutáció jelent meg, amellyel szerves acélbőrt képes felhúzni magára. Ebben a formában 1 tonnás ereje van, négy körig képes használni. Képes ellenállni puskák és kardok támadásának is. Pillanatok alatt képes felhúzni magára ezt a bőrt. A 4 kör letelte után 1 kört pihentetni kell, mielőtt újra használhatná.
 
 
Életrajza:
 
2007.11.06. Moszkvában született, Kevin Steel. Édesanya az Amerikai nagykövetségen dolgozott. Édesapja egy kísérlet vezetője volt, melynek célja egy ellenállóbb bió ön javító védőfelszerelés, a gyalogság számára. Az apa egy Los Angelesi laborban dolgozott. A család 2012-ben költözött vissza az államokba. Az apa folytatta a munkáját. Az anya az Orosz nagykövetségen dolgozott. A fiú szépen nevelkedet, tanult, edzet. 2019-ben meglátogatta a család az apját a munkahelyén szülinapja alkalmából. Az előtérben vártak rá, amikor a fiúnak ki kellet mennie a mosdóra, de véletlenül a raktárban kötött ki. Mert egy labor asszisztens tréfának szánt csíny miatt arra irányította. Az ajtó hirtelen bezáródót mögötte és nem tudta kinyitni. Erőből próbálta kifeszíteni az ajtót, de végül kijött az öreg kilincs az ajtóból és neki esett a polcnak és mindenféle vegyszer, ami az apja kutatásából származott rá ömlött. A vegyszerek hatására a bőre elkezdet elfémesedni, ami közben elvesztette az eszméletét. Félóra múlva lelték meg az épületben, ami után egyből korházba vitték. Az apja vérmintát vet tőle és egy stabilizáló szert készített, ami meg akadályozza, hogy a szer lerontsa a gyerek testét. De mellék hatásként létre jött egy alternatív személyiség benne. A fiú tudata elnyomta az összes emléket a balesetéről, és a másik személyiségéről. A képességeket Kevin nem tudja előhívni anélkül, hogy ne Dark kerüljön domináns személyiségként elő. Dark egy maszkot visel, hogy takarja Kevin arcát, akit utál.
Az évek során Dark egyre többször került felszínre mely következtében Kevinnek emlékezet kiesései lettek. Az évek alatt Dark egyre erősebb lett, és mindenkit megfenyegetett, hogy megöli, ha elárulják Kevinnek a helyzetet. Kevin sok orvosnál megfordult az emlékezet kiesések miatt. Majd amikor a Ravencroft ismét meg nyílt önként bevonult, hogy rendbe jöhessen, de nem tudta, hogy Dark csak erősebbé válik ez alatt. Azóta is az intézetben tartózkodik. Dark nem akar meg szökni, élvezi, hogy Kevin egyre gyengébb.
 

Szakértelmei: Angol, Orosz nyelvtudás. gépek kezelése. Boksz.
" />" />

_________________
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza 2jb9kqr
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice."

Kyle Collins/Gép Farkas = Caedes
Kyle Collins
Kyle Collins
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 183
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 26.
Age : 28
Tartózkodási hely : Hajdú Bihar megye

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 09 Jan. 2015, 10:28

Háááááát Aua karija nagyon necces.... én Esther-t inkább masszivan csak a Raft omega szintjén tartanám, mintsem itt...
Kevin meg kellemes csalódás, egy kevésbé őrült, őrült, aki önmaga ment ide Smile
Mindkettő elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Jonathan Holmes (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Hannah Jones-Rider (4 nap)

Az őrültek:
Misty White / Myth (Laura Slyen) (5 nap)
Cindy Rayland (Jenna Collins) (3 nap)
Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao) (4 nap)
James Mansfeld (Szürke Eminenciás) (4 nap)
Arrow Clieyt (Caedes) (4 nap)
Esther Lake (Auartia) (3 nap)
Kevin Steel (Kyle Collins) (4 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Jan. 2015, 09:36

Holnap reggel fogászatra megyek 9-re, fogalmam sincs, hogy milyen állapotban leszek utána, így kedd reggel kezdjük majd a kalandot. Elnézést emiatt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Darren Cain on Hétf. 12 Jan. 2015, 14:31

Na én is jövök.

Karakter neve: Sylvester Slater
Hány naponta legyen körváltás: 4
Hogyan került oda a karakter: Behozták az elfogása után

Slyvester Slater:

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Duke-Nukem-Forever1-1

Adatok:

Név: John Barniczky (emberi neve, nem emlékszik rá.)
Egyéb név(i): Sylvester Slater (csak erre a névre emlékszik.)
Faj: Angyal
Nem: Férfi
Jellem: Ártatlanokat és hivatalos személyeket védelmezi, de a törvényt csak addig követi, amíg az megfelel neki. Ezenkívül akcióhősök személyiségével rendelkezik.
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Los Angeles, 1972. június 20., Feltámadt New York, 2025. december 25.
Kor: 53 év / 2 hét.
Család: Az ő meggyőződése szerint van egy felesége egy kis fia és egy kislánya, akik elhagyták és vissza akarja őket nyerni. Valójában nincs családja.
Foglalkozás: Igazságosztó, (szerinte rendőr)
Testmagassága: 200 cm
Testsúlya: 130 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Hatalmas tetoválása és még hatalmasabb termete.
Egészségi állapot/ betegségek: Bár teljesen egészséges, de az emlékei miatt van néhány rögeszméje, ami miatt bekerült.

Életrajza:
John világéletében átlagos volt. Soha nem emelkedett ki semmiben, persze ez nem gátolta meg, hogy szép nagy egót növesszen magának. Az oktatási rendszerben gyorsan kiérdemelte magának a méltósággal teljes helyi zsarnoki címet. Ekkoriban igen kegyetlen gyerek volt, de hé, melyik gyerek nem az. Később, igencsak hiányos szorgalma és nem túl kiemelkedő esze miatt úgy döntött, hogy a rendőri pálya pont megfelelő lesz neki. Probléma nélkül vette az akadályokat és rendőr lett. Mindenki meglepetésére nem volt rossz rendőr. Az első években igazságosan büntetett és védte az embereket. Senki sem tudta a családjában, hogy mi történhetett. Néhányan a barátnője hatására gyanakodtak, de senki sem tudta. Lehet, hogy szimplán rájött mennyire gonosz volt és rosszul érezte magát. De mindegy is. Nem tartott sokáig. A barátnője életét vesztette egy szerencsétlen konyhai balesetben és ez véget vetett a karrierjének. Nem rúgták ki, de innentől nem érdekelte semmi. Kiköltözött a kertvárosból egy kis lyuknyi lakásba a belvárosban. Nem érdekelte semmi. Csak dolgozott, de azt is csak nyögvenyelősen, aztán pedig evett és TVzet. Rengeteg akciófilmet nézett, amik emlékezették ifjúságára. Ez egészen a haláláig ment. 2010-et írtak. Ekkora már semmi sem maradt a fiatal, fitt rendőrből. Mostanra már egy dohányzástól és eltunyultságtól teljesen tönkrement emberi roncs volt. De még volt benne egy hősi tettre elég erő. Egy lövöldözéshez hívták ki. Semmi kedve sem volt, de valamiért mégis kiment. Egyszerű banda lövöldözés volt. Rengeteg ilyet látott már. Pár perc alatt le lehetett őket kapcsolni. Ám most komolyabb fegyverrel rendelkeztek. Az egyik bandatag nem bírta a nagyobb fegyvert normálisan forgatni, ami összevissza lövöldözéshez vezetett. Az egyik ilyen golyó egy fiatal nő felé repült. Valami miatt John elhatározta, hogy megmenti őt. Ő sem tudta, hogy miért. De szerencsére, minden erejét bevetve, pont a nő elé tudott ugrani. A golyó felszaggatta a tüdejét, ami ezért szinte rögtön megtelt vérrel. Még a helyszínen meghalt. Vérbe fagyva, fájdalmak közt. A temetése egy héttel később volt. De nem ez a története vége.

A hősi cselekedetei miatt a mennybe került. Nem tudta mennyi ideig volt ott. Egy idő után azt se tudta, hogy kicsoda önmaga. Összemosódtak a filmek és a valóság. Hamarosan nem emlékezett se a szerelmére se a szüleire. Még önmagára sem. Legalábbis nem tisztán. Ám hirtelen minden megváltozott. Hirtelen felhőkarcolók közt állt. A táblákon New York felirat látszott. A hely csak halványan volt neki ismerős. Emlékezett az egyik felhőkarcolóban ejtett túszokra, akiket ő mentett meg és arra, amikor kimenekítette az elnököt Manhattanből. És még rengeteg más emlék is elözönlötte a tudatát. Egy-két perc után rájött, hogy meztelenül áll a New Yorki éjszakában. Nem sok ideje volt töprengeni, sikoltozást hallott. Egy nőt éppen kiraboltak. Csak pár másodperc volt mire kiütötte a rablót. Még kevesebb idő volt, mire a nő elfutott a hatalmas és meztelen ismeretlentől. John gyorsan felöltözött a rabló ruháiba, már amelyik jó volt rá. Pár perc múlva a rendőrök is kiérkeztek, de addigra már hűlt helye sem volt Johnnak. Valamennyire ki akarta szortírozni, hogy ki is ő, de ezt nem tudta. Egész addig amíg el nem érkezett a házához. Legalábbis azt hitte, hogy a házához. Benn volt a felesége és két gyereke éppen játszottak. Bekopogtatott, de a felesége nem engedte be. Persze. Nem meglelő, hiszen nem akarja, hogy a gyerekek találkozzanak az apjukkal. Túl veszélyes a foglalkozása. Persze! Nem akarja, hogy egy beépített zsarunak köze legyen hozzá. Nem segít, hogy ex-katona is. Meg egy börtönből szabadult jó útra tért bandatagnak. Logikus. John is tudja ezt. De egy apát nem lehet eltiltani a gyerekeitől. Folyamatosan kopogtatott, hiszen joga van látni a gyerekeit! Aztán bamm. Hirtelen a rendőrségen ébredt. Kérdezgeti a nevét. Sylvester Slater, mondja ő, de nem hisznek neki. Azt sem hiszik el, hogy csak a gyerekeit akarta látni. Semmit sem hisznek el. Biztos korruptak. Igen. Ez pont olyan, mint amikor visszajött Vietnámból és a kisváros sheriffje letartoztatta. Cselekednie kell. Gyorsan kiütötte a rendőröket. De ugyanilyen gyorsan kapcsolták le sokkolókkal. Legközelebb már egy kis szobában ébredt. Nem tudni hol. Próbálták bemesélni neki, hogy nem az ő gyerekei. Persze! Azt se hitték el, hogy rendőr. Nem tudja, ki utálja ennyire. Nem tudja, hol van. De megtalálja. És megöli.

Képességei:
Akcióhős test: Minden fizikai tulajdonsága olimpiai szinten van. Ez magába foglalja az erejét, gyorsaságát, reflexeit, állóképességét és ügyességét. Ezenkívül a hátát amerikai zászlós tetoválás borítja, ám a csillagok helyett furcsa jelek vannak rajta.
Akcióhős szerencse: Nem tudja irányítani. A szerencse őt kedvezi, de csak akkor, ha tesz is érte. Pl. Ha rálőnek és ő nem próbál kimozdulni, akkor eltalálják. Ha viszont elugrik előle, akkor nagyobb eséllyel kerüli ki. (Így se biztos, csak több esélye van.)
Akcióhős képzés: Bármilyen járművet, fegyvert (beleértve a pusztakezes harcot) vagy eszközt is próbál működtetni, ahhoz egy körön belül mesteri szakértelmet szerez. Ám vannak ennek a képességnek határai. Természetesen misztikus meg high-tech tárgyakkal nem működik. Ezenkívül a rendszereket, amikben olyan technológia működik, ami nem volt jelen 2010 előtt, nem képes ezzel a képességgel irányítani. Ezek a szakértelmek elvesznek, amint abba hagyja a az eszköz/fegyver/jármú használatát. Ezenkívül amíg egy bizonyos képességet használ, addig minden más tulajdonsága, ami ahhoz nem szükséges normál érték alá esik. (Tehát pl. vezetés közben átlagnál gyengébb és ügyetlenebb, szkander közben lassú stb.)

Cél: Ártatlanok védelme, bosszú a hiába megöltekért.

Szakértelmei: Legtöbb szakértelme a képességéből jön. Azonkívül minimális nyomozói ismeretei vannak, de semmi olyan, amiről ódákat lehetne zengeni.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 12 Jan. 2015, 19:49

Hurray! Még egy nem gonosz őrült Smile Elfogadva.

Holnap reggel kezdünk!


Elfogadott karakterek:
Az áldozatok:
Adrian Sommerfield (3 nap)
Michael Nikostratos (5 nap)
Jonathan Holmes (3 nap)
Boris Dragunov / Svarog (5 nap)
Hannah Jones-Rider (4 nap)
Allison Carter (3 nap)

Az őrültek:
Misty White / Myth (Laura Slyen) (5 nap)
Cindy Rayland (Jenna Collins) (3 nap)
Jeremy O’Shaghnessey / Yeb-Nug (Tao) (4 nap)
James Mansfeld (Szürke Eminenciás) (4 nap)
Arrow Clieyt (Caedes) (4 nap)
Esther Lake (Auartia) (3 nap)
Kevin Steel (Kyle Collins) (4 nap)
Sylvester Slater (Darren Cain) (4 nap)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 13 Jan. 2015, 11:23-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza Empty Re: A Hydra felemelkedése 7: A rettegés háza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.