Florida

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 22 Szept. 2015, 09:26

A dínók után kérdezett, amire hamarosan választ is kapott, hogy micsoda. egy fiú lépett oda hozzá és be is mutatkozott.
- Reena – mutatkozott be ő maga is.
További hasznos információt Ramirez-től kapott, aki máris ajánlott egy filmet neki, hogy mit nézzen majd meg. Eddig főleg csak meséket nézett, olyat mutattak neki, ami biztosan nem fogja felizgatni, vagy kiborítani őt. Olyat, ahol halál, vér és efféle volt még nem. Mivel nem tudta, hogy milyen film ez, így azt sem, hogy megnézheti-e, ha hazaérnek a Triskelionba.
- Ha visszaértünk, akkor megkérdezem, hogy megnézhetem-e – felelte Ramirez-nek.
A többiek civakodását nem értette, csak figyelte, de láthatóan feszélyezte, hogy a többség milyen hangnemben beszél egymáshoz, ez a régi időkre emlékeztette, amikor csak bántották őket mindig a Cégnél. Így kissé próbált hátrébb húzódni és másfelé figyelni, félt a helyzettől, hogy megint őt fogják bántani. Valószínűleg csak Ramireznek tűnik fel, mert ő figyel nagyon rá, másnak nem. Ha elindulnak és különválnak, akkor ő megy azokkal, akikhez Miller kijelölte, azaz vele és a többiekkel, és követi őket arra, amerre mennek. A haladás közben azért nézelődik, az embereket, vonatokat, a környéket és próbál nem lemaradni, de minden más ember közeléből kiérni, hogy távolabb legyen, mint a kartávolság, hogy biztosan ne bánthassa őt senki, ha valaki mégis ezt akarná tenni. Hacsak nem szólnak hozzá, ő továbbra is némán halad.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler on Kedd 22 Szept. 2015, 16:02

Kicsit meglepetten, de jól esően hagyom, hogy Danielle átöleljen. Végre nem egy karót nyelt csapat társ, és még Jon katona imázsát is áttöri. Nah igen az fura, ennyire akar az egyik fickóhoz menni, de ez legyen az ő dolga. Megbízok benne, és mellesleg Jon ott lesz, hogy ha valami balul sülne el. 
Egyenlőre inkább csak hallgatom a többieket, meg a csapatom tagjait. Morsussal lesz egy kis problémám már látom. A kommunikátort én is át adtam a többiek után, majd még mielőtt taxikat fognék és a kórházhoz vitetném magunkat, a csapatomhoz fordulok.
-Ez nem egy buli, ez egy SHIELD akció, ehhez tartsa magát...A feltűnést nyilván nem a külsőnkre értettem, kerüljék a felesleges balhét, konfrontációt a civilekkel. A parancsokat én adom, de minden építő jellegű ötletet szívesen fogadok. Ha ez valakinek nem tetszik, már most felszállhat a következő vonatra és könnyes bucsút vehet a SHIELD-től is.-
Azzal ha a többiek beszállnak én is beülök utoljára a taxiba és irány a kórház.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1000
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White on Kedd 22 Szept. 2015, 16:10

Szívélyesen viszonzom Dani ölelését, majd csendben várakozok a többiekkel együtt. A bemutatkozásomra láthatólag nem reagálnak, de annyi baj legyen. Én is átnyújtom Daninek a kommunikátort, majd zsebre vágom, ahogy visszakapom. Figyelmesen hallgatom a többieket, Tylernek úgy látom, már most meg gyűlt a baja az egyik újonccal. Nem irigylem, de persze magamat sem. Mielőtt mindenki elindulna, gyorsan odalépek Melissához.
-Sok szerencsét és kitartást...-Utalok itt Morsusra és a többiekre.-Ha gondolod és itt végzünk, talán megihatnánk valamit és folytathatnánk a beszélgetést amit elkezdtünk. Én örülnék neki.-
Aztán gyorsan beszállok a taxiba. Az utat valószínűleg csendben töltöm, hacsak Hood vagy Connor nem kezdeményez beszélgetést, ami nem túl valószínű az eddigiek alapján.


Felszerelés:

-a shieldtől kapott felszerelés
-igazolványok
-egy-egy kés a csuklóira erősítve
-egy pisztoly 2 kábító tárral
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei on Kedd 22 Szept. 2015, 18:53

---Timofei---
A szupercsapat közé érve hamarosan újabb üzenetet kapunk a Triske-micsodából, de én csak lazán kiveszem a fülest és hagyom, hadd pofázzon magának. Igazából nem érdekel túlzottan az ittlét, főleg a szabad ég alatt Floridában. Túl sok itt a kacsa. Túl sok, és az egyik tutira engem figyel. Körbe is nézek vagy kétszer, majd a csapat tagjai közé vegyülök, hogy a kíváncsi szárnyasok ne láthassanak. Ekkor az a Danielle vagy ki italokkal kinál, de én nem kérek az ilyesmikből. Ezután megkapjuk az információkat a célszemélyről, majd a főnök azt javasolja, hogy fogjunk taxit és menjünk a sherrifhez. Oookés, én csak némán követem és megyek oda, ahová ő.


///Tudom, hogy ez nem hat sor, de most csak ennyi tellett tőlem, nézzétek el nekem////

_________________
Florida - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 22 Szept. 2015, 19:16

~Ralf Shaw~

Meglep, hogy a Danielle nevű nő emlékszik mindannyiunk nevére, de valamelyest jóleső érzés, amikor a nevemen szólít. Barátságos mosollyal fogadom, bár kicsit hiányérzetem van, hogy nem volt kézfogás, illetve én nem mutatkozhattam be teljesen, hiába ismerheti a nevem. Mikor elkéri a telefonunkat, lopva a többiekre pillantok, de látom, hogy mindenki odaadja a sajátját, úgyhogy én is így teszek. Figyelmesen hallgatom az eligazítást, és bólintok a végén. Ezen kívül egy kólát is elfogadok tőle.
- Köszönöm szépen, Danielle. Igazán figyelmes. - mosolygok, miközben elveszem az üdítőt, és boldogan kortyolok bele. Nem csak az idő, és a hosszú vonatozás, de a cigaretta is képes kiszárítani a számat, és valójában jól esik a hűvös ital.
A szavaim hatására Dr. mcKenzie kissé zavartan válaszol, és összehúzza a haját. Nem akartam megsérteni, csak jeleztem, hogy nem épp mindennapi a hajméret, amit magának választott. Nem tudom, hogyan képes ilyen hajzuhataggal dolgozni, illetve milyen nyakizma lehet, mert ez a mennyiség azért húzhatja a fejét rendesen.
- Ne haragudjon, nem akartam megbántani. - emeltem fel a kezem, ezzel is jelezve a dolgot. - Ahogy senkit sem. És nem tudom, hogy parancsnokunk milyen balhéra gondol... - nézek rá, hiszen se a doktornőről, se magamról nem hittem, hogy ilyenek lennénk, és a kinézete ellenére Zackről sem gondoltam, hogy csak úgy rombolni kezdene, amikor küldetésen vagyunk. Nem értettem ezt a hangnemet sem, olyan volt, mintha zabszem szorult volna a seggébe, mintha személyesen megbántottuk volna. Az, hogy velem így beszélt nem is annyira zavart volna, de nem hiszem, hogy Melissa ezt a hangnemet érdemelné. Nem volt szimpatikus a férfi, már most utáltam. Ettől függetlenül nem mondtam semmit, csupán szótlanul sétáltam a taxihoz, miközben ittam még egy kortyot a kólámból. Ásványvíz kellett volna, az jobban oltaná a szomjam.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Szept. 2015, 00:15

Andrew Ramirez

A fejem oldalra biccentem Danielle bemutatkozása és köszöntése után. Nem erre számítottam, persze mire is számíthattam, abban a világban mindenki más volt, teljesen megváltozott, ő is jóval megtörtebb volt. Ez itt egy friss új, életerővel teli változat. Hehe. Kicsit gyanús, de csak betegen mosolygok rajta. Megvárom amíg Jon elrendezi a dolgokat és kiosztja a parancsokat. A többi csapattal egyelőre nem foglalkozok, az ő vezetőiknek is tökéletesen meg kell oldaniuk a problémákat. A szememet inkább Reenan tartom, aki láthatóan nem érzi jól magát a társaságban. Ha túlságosan frusztrálttá válik, az nem tesz jót neki, továbbra is figyelem, nehogy ilyesmi történjen.
~ Nem rossz ötlet tájékoztatni a sheriffet. Sheriff, heh, talán a vadnyugaton még volt értelme annak a tisztségnek... Vicces. De jobb előbb vele beszélni, mint belefutni a célszemélybe, harcba kerülni vele, majd utólag egy filmes szituáció keretében bebizonyítani hogy mi vagyunk a jófiúk és az egész egy félreértés. Nem, nem, nem, nem... neeem. Nem. Ennél sokkal professzionálisabbak vagyunk.
Megigazítom a két pisztolyomat, hogy biztosan takarva legyen, elveszek egy üveg kólát és követem a többieket. A SHIELD parancsát hallom a rádión, de nem adok választ, hogy értettem-e az csak gyanússá tenné a dolgot Danielle előtt, egyébként meg én is kíváncsi vagyok miért is akar ahhoz menni akihez vagy éppen azzal akivel. Csupa rejtély már most ez az akció! A két taxi sem egy rossz ötlet, abba szállok amelyikben több hely marad, miután majdnem mindenki beszállt már. Figyelem a járókelők arcát, mozdulatait, hangját. Kíváncsi vagyok mennyi idő amíg észrevesznek minket egyáltalán. Ha nagyon gyanúsak vagyunk abból még gond lehet.

Connor Hudson

A vonatról leszállva eloltja a bátyja cigarettáját, majd a csapatához sétál. Danielle bemutatkozására biccent, a megjelenő üdítőkre felhúzza a szemöldökét. Megfordul és gyorsan a legközelebb italautomatához megy, majd vesz magának egy italt. Nem is érti miért osztogatja a nő, amikor alig egy dollár. A meleg természetesen rá is hat, de tudta előre milyen lesz Florida, hiszen Miami parton már kellett járnia. Az öltöny kellemesen forró, de kibírja. Az arcán alig rezdülnek az izmok, csak nyugodtan áll és iszogatja az üdítőjét. Már ha van, ha nincs, kénytelen messzebb lévő automatához menni. A SHIELD által adott mobilt átnyújtja és türelmesen megvárja amíg visszakapja. Közben a csapatában lévőket figyeli, ki mire gondolhat. Azt is hallja amit Lev mond a másik csapatban, de nem is lepődik meg rajta, nagyon régen megszokta már a hasonló megjegyzéseket. Amikor meghallja, hogy mindenki taxival megy oldalra fordul a feje Hood felé. Megjegyzi magának, hogy a kocsiban nem lenne jó a férfi mellé ülni, mert összetörheti a szárnyait egy véletlen balesetnél. A taxi felé indul ő is Stephanie után a többiekkel és úgy ül be a járműbe, lehetőleg Emma mellé, hogy ne legyen közvetlenül Hood mellett. A járműben próbálja magát összehúzni, hogy ne foglaljon túl sok helyet. A Kofy név említése felidézte benne azt a hangulatot és azokat az emlékeket amik a fő célját is motiválják.
~ Ut enim ad vitam mihi inimico

Lev Hudson

Buli van, lazaság, Florida, napsütés, tengerpart, jó csajok és hangulat. Ha nem dolgoznék éppen egy ügyön, akkor már be is raknék még egy számot és szereznék magamnak egy italt és egy nőt. Persze felül tudok saját magamon emelkedni és a világot magamhoz alakítani. Bármikor bulizhatok, de most nyomozni fogok. Danielle királyul mutatkozik be, nem tudom italt minek ajánl, de a köszönése menő.
- Szia szivi. Címlapon már láthattalak ilyen mosollyal?
Dobok rá egy kacsintást, aztán hagyom a csajt. A kommunikációs eszközt felesleges odaadnom Daniellenek, úgyis tudok mindent. A csapatom is a lehető legmenőbb összeállításom, nem kételkedem benne, hogy tökéletesek lesznek. A sátán srác máris mondja a tervet, ami persze a csapat vezetőjének nem tetszik, aztán még a csinibaba és a srác, Ralf is beszáll a partyba. Nagylelkűen hagyom, hogy maguk alakítsák a hangulatot. Előveszek egy szál cigit és lazán rágyújtok. Benntartom a füstöt, kifújom és utána nézek rá megint hogy áll a társaság.
- Nyugi van srácok. A csávó kórházban fekszik, még futni sem kell utána, lazán meglesz. Egyébként meg nem az én managerem hívta fel a SHIELD-et, hogy dolgozzak náluk, ők kerestek fel, hogy lehetek gyakornok. Ha nem kell egy isteni magánnyomozó segítsége szóljatok és lépek, de nem vonattal, hanem elsőosztályon.
Nem értem a helyzetet, a király hangulat a lényeg, nem az hogy a Különítményes srác mit pattog. Obama jó arc, ad nekik egy csomó pénzt, de attól még nem ők a legnagyobb játékosok. Eldobom a csikket, bepattanok a taxiba, lábak nyújtva, könyék az ablakba és várom hogy a kórházba érjünk. Nincs dolgom halandókkal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus on Szer. 23 Szept. 2015, 01:56

John Redbow

Redbow nagyrészt Reena furcsa válaszát hallgatja.
- Megengedik?
Kérdi furcsállva.
- Miért ne engednék? Nem nézhetsz tévét? Olvashatsz?
A fiút teljesen kilökte a ritmusából a lány reakciója. Elsőre csak ráakarta vágni, hogy az jó film és szívesen megmutatja neki, de most csak arra tud gondolni, hogy a shield fogva tart és képez valami szupermutáns katonalányt? Majd eszébe jut, hogy Reena valamiféle fogságban nevelkedett és a homlokára csap. Zack mondta, hogy mindenkinek olvasson utána alaposan.
- Ó! A dinoszauruszok évmilliárdokkal ezelőtt élt lények voltak. Kihalásukkor kezdtek fejlődni az emlősök és köztük az emberek. A dinók hüllők voltak és én az egyik legnagyobb méretű ragadozóvá tudok átalakulni közülük. Nem tudni miért. Vagyis... mert mutáns vagyok. Azt nem tudni, hogy mért pont ezzé alakulok.
Mondja és taxi ajtót nyit a lány előtt majd próbál mellé ülni. Valamiért elvinek érzi, hogy segítsen neki. Talán mert ez az első tag a csapatban, akinek tud jót tenni és nem csak hülyének fogja őt nézni. Remélhetőleg.


felszerelés:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, csizma, fejkötő
- SHIELD-től kapott felszerelés
- Egy lefűrészelt csövű puska
- saját telefonja

Zack

Zack elismerően bólint a nincs feltűnősködésre és Melissára mosolyog.
- Remek emberre hallgatsz! Csak így tovább szivi!
Mondja mosolyogva majd megindul a taxi felé.
- Ugyan Okoskatörp nem akartam én tiszteletlen lenni. Vezess csak minket és ígérem egy civilt sem támadok meg.
Jelenti be és nyugisan miközben csak arra tud gondolni mennyire rasszizmus-e Tylerttől, hogy a démonnak szólt, hogy ne kezdjen verekedni vagy bántani civileket. Bezzeg ha mindenki modell alkat lenne sosem jutott volna eszébe a megjegyzés. elvesz egy italt Danitól.
- Kösz édes erre szükség lesz.
Steph monológjára legyint egyet.
- Persze Jóseggű. Majd valaki meghallgatja a húsz perces kisebbségi komplexusodat arról, hogy te miket tettél, de most dolgozunk.
Utána nyugisan kocsiba szál nem törődve a többiek zseniális kommentjeivel.

felszerelés:
- Fekete farmer, rajta egy övön a shield címer és a pisztolya a tartójában.
- SHIELD-től kapott felszerelés, ezeket egy sporttáskában hozza.
- Desert Eagle 0.50, három tárral.
- saját telefonja

Hood

A denevérember picit húzza a száját a kölyök megjegyzésén, de nem mond semmit. Danit és az italait nem fogadja el. Elsétál tőle, mint egyetemista a koldustól. Kényelmetlenül nézi, ahogy a vezetőség szidja Zacket, aki a legtöbbre nem is reagál csak beül a taxiba inni. Mikor Steph bejelenti, hogy irány a kis sárga autó a fiú megadón sóhajt.
- Heh... komolyan?
Kérdi csalódottan és elkezdi becsomagolni magát egy autóba a hatalmas szárnyait kényelmetlenül elrendezni. Még ha nagyobb hat fős taxiban kapja a hátsó üléssort akkor is elégé kényelmetlenül kell magát betuszkolnia. Fejét lehajtva ül durcás arccal.


felszerelés:
- Shield katonai nadrág és csizma.
- Pillangó kés (még ha nem is tudja forgatni)
- Egy doboz cigi 8 szálal és a gyújtójával.
- shield telefon, rajta az adatokkal. Blue tooth a fülében.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 23 Szept. 2015, 08:23

(Játéktechnikai felhívás: A továbbiakban a három csapatot nem külön-külön témákban, hanem itt, ebben az egyben fogom koordinálni. Ez egyrészt nagyban könnyíti mindnyájunk dolgát, hogy lássuk, mit csinál éppen a többi karakter a többi helyszínen, másrészt elkerülhetjük, hogy valamelyik csapat időben megelőzze a másik kettőt. Ezúttal nem szeretném, ha valakik elhúznának a többiekhez képest, mindenképp egyszerre, párhuzamosan kéne haladnia mindhárom szálnak, és így akkor sem zavarodunk össze, ha kommunikálnak egymással az egyes csapatok tagjai.

Természetesen ha ez így nagyon zavaró lesz, akkor visszaváltunk a régi módszerre, és minden csapatnak külön-külön témája lesz Floridában.)


Florida - Page 2 00120

10:45.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

Danielle tehát végül ezzel a csapattal tartott, és még a taxirendelésben is segített. A lány már utánanézett a helyi társaságoknak, és kiválasztotta azt, amelyik több férőhelyes, nagyobb furgonokban is szállít utasokat. Így végül elég volt egy-egy jármű mindhárom csapatnak, és még így is kényelmesen elfért mindenki a felszerelésével együtt.

A küldetés során felmerülő költségeket, így a taxizást is, a S.H.I.E.L.D. állja. Jonathan is kapott egy afféle arany-bankkártyát, amelyet csakis ő használhat, csakis ő ismeri a PIN-kódját, viszont cserébe gyakorlatilag bármekkora összeget levehet a hozzá kapcsolódó számláról. Persze azzal együtt, hogy a S.H.I.E.L.D. azért figyeli a pénzmozgásokat, és a feleslegesnek tartott pénzszórásért nyilván felelősségre vonhatják.

Miután mindenki beszállt, a taxi elindult a megadott címre, azzal a kiegészítéssel, hogy Danielle szerint a seriff jelenleg otthon tartózkodik nejével és az ifjabb Hudsonnal, ezért rögtön oda kellene menni.

Danielle útközben aztán végre válaszol Jonathannek.


Florida - Page 2 Daniel10 – Már vártam a kérdést… Csodálom, hogy a S.H.I.E.L.D. nem szedte ki belőlem a választ telepatákkal. Tettem egy ígéretet Hudsonnal kapcsolatban, és eljött az ideje, hogy betartsam.

Ettől eltekintve az út meglehetősen eseménytelenül zajlik. A sofőr ugyan végig beszél, dicséri a S.H.I.E.L.D.-et, a mutánsokat, a Különítményt, de valószínűleg főként azért, mert láthatóan első pillantásra felismerte Jonathant. A furgon ablakaiból az ügynökök megszemlélhetik a floridai kisvárost – az utcákon fürdőruhás fiatalok, bikinis lányok, emberek és mutánsok egyaránt, békésen élvezik a nyárias szeptembert. Sehol semmi zavargás, tipikus kisváros idill.

Úgy fél órával később meg is érkeznek a célállomáshoz: ahogy Danielle mondta, egy csendes, vízparti lakónegyedhez csupán pár házzal, buja növényzettel és csak a fújdogáló szellő hangjával. A seriff háza egy szokványos családi ház kerttel, valamint egy csónakházzal hátul.

Florida - Page 2 0118

Amikor a taxis lefékez, Danielle lesütött tekintettel fordul a többiekhez.


Florida - Page 2 Daniel10 – Nézzétek, ezt… jobb, ha már most tisztázzuk. Az ígéretet, amelyet be szeretnék tartani… és be is fogok… Walternek tettem.

Florida - Page 2 00120

10:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Danielle, mielőtt szétváltak volna, még a taxirendelésben is segített. A lány már utánanézett a helyi társaságoknak, és kiválasztotta azt, amelyik több férőhelyes, nagyobb furgonokban is szállít utasokat. Így végül elég volt egy-egy jármű mindhárom csapatnak, és még így is kényelmesen elfért mindenki a felszerelésével együtt.

A küldetés során felmerülő költségeket, így a taxizást is, a S.H.I.E.L.D. állja. Stephanie is kapott egy afféle arany-bankkártyát, amelyet csakis ő használhat, csakis ő ismeri a PIN-kódját, viszont cserébe gyakorlatilag bármekkora összeget levehet a hozzá kapcsolódó számláról. Persze azzal együtt, hogy a S.H.I.E.L.D. azért figyeli a pénzmozgásokat, és a feleslegesnek tartott pénzszórásért nyilván felelősségre vonhatják.

Miután mindenki beszállt, a taxi elindult a megadott címre, meglehetősen lassan, mert a sofőrnek egész úton remegett a keze Hood látványától. Még beszélni se nagyon mert, pedig láthatóan felismerte Stephanie-t, talán még Emmát is.

Ettől eltekintve az út meglehetősen eseménytelenül zajlik. A furgon ablakaiból az ügynökök megszemlélhetik a floridai kisvárost – az utcákon fürdőruhás fiatalok, bikinis lányok, emberek és mutánsok egyaránt, békésen élvezik a nyárias szeptembert. Sehol semmi zavargás, tipikus kisváros idill.

Úgy fél órával később meg is érkeznek a célállomáshoz: ahogy Danielle mondta, ez a belvárosi szegénynegyed, meglehetősen sok hajléktalannal, lerobbant épülettel, lakótelepekkel. Nem éppen kellemes látvány, a nyárias hőség pedig fokozza az amúgy is meglehetősen orrfacsaró szagokat az utcákról.

Amikor a taxis lefékez, igencsak sürgeti az ügynököket, hogy szálljanak ki, de most már nem Hood miatt: egyértelmű, hogy nem akar sokáig ezen a környéken időzni. A Danielle által megadott többemeletes lakóépület épp ott magasodik most a fiatalok előtt.


Florida - Page 2 0211

Florida - Page 2 00120

10:45.

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw és Zacharias Raphael Morsus.

Danielle, mielőtt szétváltak volna, még a taxirendelésben is segített. A lány már utánanézett a helyi társaságoknak, és kiválasztotta azt, amelyik több férőhelyes, nagyobb furgonokban is szállít utasokat. Így végül elég volt egy-egy jármű mindhárom csapatnak, és még így is kényelmesen elfért mindenki a felszerelésével együtt.

A küldetés során felmerülő költségeket, így a taxizást is, a S.H.I.E.L.D. állja. Tyler is kapott egy afféle arany-bankkártyát, amelyet csakis ő használhat, csakis ő ismeri a PIN-kódját, viszont cserébe gyakorlatilag bármekkora összeget levehet a hozzá kapcsolódó számláról. Persze azzal együtt, hogy a S.H.I.E.L.D. azért figyeli a pénzmozgásokat, és a feleslegesnek tartott pénzszórásért nyilván felelősségre vonhatják.

Miután mindenki beszállt, a taxi elindult a megadott címre, bár a sofőr meglehetősen nyugtalan volt, legfőképp talán Zack látványától. Emellett láthatóan felismerte Tylert is, de ezt nem tette szóvá.

Ettől eltekintve az út meglehetősen eseménytelenül zajlik. A furgon ablakaiból az ügynökök megszemlélhetik a floridai kisvárost – az utcákon fürdőruhás fiatalok, bikinis lányok, emberek és mutánsok egyaránt, békésen élvezik a nyárias szeptembert. Sehol semmi zavargás, tipikus kisváros idill.

Úgy fél órával később meg is érkeznek a célállomáshoz: ahogy Danielle mondta, ez itt a nyüzsgő belváros, és még annak is a központja. Egy modern, igazán impozáns kórház előtt állnak meg, amely nem a legszebb vagy legfelszereltebb, amit eddig az ügynökök láthattak, de egy ilyen kisvároshoz képest mindenképp elismerésre méltó.

Florida - Page 2 0311

Miután kiszállnak a furgonból, a fiatalok láthatják, hogy már rögtön a bejáratnál is biztonsági őrök állnak.

_________________
Florida - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3755
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Szept. 2015, 09:08

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Jon bólintott Danielle javaslatára, hogy akkor egyből a sheriffék házához menjenek, ha a férfi és a felesége is otthon vannak. Közben hallotta Redbow és Reena beszélgetését is, már tudta, hogy a fiú sem olvasta el az egymásról készült aktákat. Egyáltalán minek osztotta ki őket Danvers, hiszen már látta a táraság nagy részén, hogy nem olvasták el.
- Ms. Reynolds nem tud olvasni és a terápiás kezelése miatt nem nézhetett eddig semmilyen olyan filmet, amiben erőszak is jelen van – magyarázta.
Nem lett volna a lány helyében, annyi biztos. A taxi út során már Danielle is válaszolt a kérdésre, bár ezzel sem lettek előrébb, hogy miért is. Kinek tett ígéretet? A megérkezés után Jon kifizette a számlát a bankkártyával, majd el is indult volna befelé. A lány szavaira azonban megtorpant. Nem örült ennek, hogy Kovacsnak tett ígéretet kell teljesíteni. Ha ezt továbbadja Danversnek, vagy a Triskelionnak, egészen biztosan nem fogják engedni, hogy a srác közelébe menjen.
- Ki ez a srác, hogy Waltert is ennyire érdekelte? – kérdezte. – Nem szeretnék több titkolózást tőled. Miért érdekelte a bátyádat, ki ő? Kell tőle féltenem a többieket?
Remélte, hogy választ kap a kérdésre, mert addig nem is engedte a többieket, hogy bemenjenek, amíg válaszokat nem kapott.


~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Lesújtó pillantást vetettem Hood felé, már majdnem megmondtam neki, ha repülve akar jönni a denevérszárnyakon, akkor hajrá, de a felesleges hisztit fejezze be. A többiek legalább úgy-ahogyan csendben voltak. A békítő néma csend, még hallottam, hogy az a nagypofájú tahó mondott valamit mielőtt indultunk, de komolyan annyira nem érdekelt, hogy megerőltessem magam, hogy meghalljam. Az utazás közben nem igen beszéltem, a végén pedig fizettem a kártyával, amikor megérkeztünk a helyszínre. Átkozottul sokat mentünk, közben pedig kinti helyet figyeltem, a nyaralásra emlékeztetett, milyen régen is volt már. A környék bármennyire is furcsa nem volt olyan meglepő és ismeretlen a számomra. A taxist nem is tartottam fel sokáig, ha így féltette a járművét.
- Van egy érzésem, hogy Kofy igencsak kilóg innen az… Armani öltönyével… - állapítottam meg.
Végignéztem az épületet.
- Emma, Hood hátsó bejárat, Kofy-val megyünk előröl, számítani kell rá, hogy szökni próbál, ha meglát minket… lássuk be, ki nem futna a SHIELD elől. Szóval nem erőszakkal, de próbáljuk meg nem hagyni.
Az istenekre! Vajon meddig kell megjátszanom, hogy teljesen normálisan viselkedek? Még jó, hogy remek színésznő vagyok, de már nekem is forog magamtól a gyomrom. Megvárom, amíg a másik páros elindul, utána én is megyek előre. A kapuban megnézem, hogy melyik emeleten is lakik Decosta, ha a kapu nyitva van bemegyek, ha nincs, akkor felcsöngetek.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában)
- gázmaszk (táskában)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 23 Szept. 2015, 09:24

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
2012. szeptember 25., kedd, Negyedik bejegyzés:
” - Köszönöm – feleltem még gyorsan Emma-nak. – Önn… neked is. Örülnék, ha folytathatnánk a beszélgetést.
Értettem egyet vele. Az nem tetszett s nem esett jól, hogy egy kalap alá lettem véve a többiekkel Mr. Tyler szavai után, mindez látszott is rajtam, hogy nem esett jól. Nem voltam olyan jó színész, hogy eltudjam rejteni. Mr. Morsus szavaira a hajam ösztönösen ölelt körbe, hogy megvédhessen s én is tettem két lépést hátrébb a szavai után. Zavart, ahogyan beszélt rólam, mintha csak valami árú lettem volna. Féltem tőle, főleg, hogy fogalmam sem volt, hogy meddig mehet el.
- Örülnék, ha doktornőnek szólítana Mr. Morsus – feleltem rekedten s halkan.
Bár volt egy olyan érzésem, hogy teljesen felesleges lenne. Kezdtem emlékezni, hogy miért is nem járok nagyon emberek közé, csak tudományos körökben. Pont emiatt. Ha beszálltunk a taxiba igyekeztem Mr. Shaw mellé ülni, a lehető legtávolabb Mr. Morsus-tól. Egész úton feszengtem, feszélyezve éreztem magam s közel sem biztonságban. A megérkezés után, ahogyan kiszálltunk a biztonsági őrök látványa megnyugtatott némileg, de azért továbbra is próbáltam távol maradni az illetőtől. Mr. Tyler-re pillantottam, hogy mikor szeretne beindulni az épületbe, vagy van-e valamilyen javaslata. Ha semmi s mindenki elindult, akkor én is megtettem.”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 23 Szept. 2015, 09:43

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Még mielőtt Reena válaszolhatott volna Miller megtette helyette. A lány csak bólintott, hogy valóban úgy van, ahogyan a férfi mondja, bár elég sok részletet kihagyott a dologból és nem mondott el mindent.
- A Cég nem tartotta fontosnak, hogy megtanuljak olvasni – felelte halkan. – Csak azt, hogy ölni tudjak…
Azóta sem tudta meg a nevüket, hogy kik voltak. John szavaira meglepetten nézett, szinte semmit sem értett belőle, csak a kötőszavakat, mégis olyan roppant tudományosnak hatott, mint amit a Cégnél hallott. Bár a hüllő szó ismerős volt, ilyesmit használtak a megmaradt társára, akit meg kellett volna ölnie, bár róla semmit sem hallott azóta, hogy kimentették.
- Mi azaz emlős? – kérdezte.
Miután megérkeztek, akkor úgy tűnt, hogy egyelőre nem indultak még be, hanem még kint várakoztak, amíg Danielle nem ad választ a feletesse kérdéseire. Addig is Reena elkezdte felmérni a környéket csak szabad szemmel, hogy kik figyelhetik őket, hol lehetnek mesterlövészek, vagy bármilyen ellenséges egység, személy. Erre is kiképezték, felkészítették és nem egyszer volt, hogy ilyen területen kellett dolgoznia, így ez ösztönösen benne volt, hogy így kell tennie, főleg, hogy ilyen közel voltak a célszemélyhez.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 23 Szept. 2015, 12:20

(Ó jaj, teljesen elfelejtettem, ne haragudjatok! A Jack Osterman által feltört és feltöltött S.H.I.E.L.D.-es adatok továbbra is elérhetők minden karakter számára, még frissültek is, az alábbi címen:

http://shield.hungarianforum.com/

Jack megosztotta a címet az újoncokkal is, és a S.H.I.E.L.D. vezetősége továbbra sem tud az oldalról, ezért nem lenne jó ötlet a tőlük kapott kommunikációs eszközökön megnyitni, de mondjuk a küldetés előtt, védett hálózaton minden karakter átolvashatta az itteni információkat.

Bocsi, remélem, ez az eddigieket nem befolyásolta a karaktereknél.)

_________________
Florida - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3755
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler on Szer. 23 Szept. 2015, 12:58

Komolyan...Ezt most teljesen komolyan gondolta Danvers és a SHIELD??? Ezek kivéve talán Ralfot és a doktornőt, mind elmeháborodottak, nah jó talán csak Lev, Morsus meg csak simán egy ....
Melissának persze láthatóan rosszul esett, amit mondtam. Amit nem is csodálok, Morsus szavaira nem válaszolok, nem hiszem, hogy bármi is megtudná győzni, hogy állítsa le magát. Legalább a taxiban csönd van, bár a sofőr láthatóan tele rakta a nadrágját.
Rövid utazás után megérkezünk, rögtön a bejáratnál fogadó bizottság vár majd minket. Intek a többiek, majd kicsit félre húzódók Melissa mellé, és halkan, hogy csak ő hallja szólalok meg.
-Sajnálom doktornő az imént történteket, de helyre kellett raknom őket...láthatóan nem sok sikerrel.-
Kérek elnézést tőle, majd ha elértük a biztonságiakat felmutatom a SHIELD igazolványt ha kérik és ha benn vagyunk az információs pulthoz veszem az irányt, megkérdezni melyik szobában is fekszik Jean-Paul Beaubier. Közben rajta tartom a szemem a többieken is. Egyenlőre jobb ha együtt marad a csapat, ráadásul kórházban fekszik, csak nem fog fejvesztve menekülni ha meglát minket.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1000
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White on Szer. 23 Szept. 2015, 13:39

Beszállok a taxiba, és jól esően veszem tudomásul, hogy Stephanie egyenlőre hanyagol ahogy a többieket is. Szegény Hood alig fér be a taxiba, majd alig fél óra alatt meg is érkezünk. A taxis meg könnyebbülten hajt el, ami a környéket nézve nem csodálkozom. Kicsit megmozgatom magam, majd bólintok és elindulok az épület hátsó része felé. A környéket belengi a csöppet sem kellemes szag, és idő kell míg hozzá szokok. Ha megérkezünk a hátsó bejárathoz, először meg nézem nyitva van-e, majd kinyitva belépek az épületbe. 
-Várjunk egy kicsit...-
Szólók Charlesnak, hogy Stephanie-ék hamarabb érjenek fel, vagy esetleg nem-e utasít, hogy maradjunk itt míg fel nem érnek, meg persze azt sem tudom melyik emeleten is lakik a fiú már ha egyáltalán itt tartózkodik az épületben.


Felszerelés:

-a shieldtől kapott felszerelés
-igazolványok
-egy-egy kés a csuklóira erősítve
-egy pisztoly 2 kábító tárral
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 23 Szept. 2015, 22:54

~Ralf Shaw~

A csapatunk olyan, mintha állatokból állna. Zack és a Levi nevezetű a tisztelet legapróbb jelét se mutatják, úgy beszélnek dr. McKenzievel, mint egy tárggyal, mintha csak egy útszéli lenne. Érzem, hogy zavar, és kezd idegesíteni, amitől megijedek. Gyorsan mély levegőket kezdek venni, folyamatosan, egyenletesen tartva, hogy lenyugtassam magam, miközben ökölbe szorítom, és kiengedem az ujjaimat, szintén ismételgetve. Félek, hogy sokkos állapotba kerülök, hogy valakit megtámadok. Próbálok nem gondolni ilyenekre, csak a levegővételre figyelek, miközben járnak az ujjaim. A többiek láthatják, hogy valami nincs rendben velem, ha valaki odajönne segíteni, akkor próbálok ellépni, tartani a távolságot. Ha megjön a taxi, nem szállok be egyből, csak ha teljesen megnyugodtam, akkor próbálok a doktornő mellé ülni, és az ablakon kifelé bámulni. A fürdőruhás nők nem hoznak lázba, már régóta nem érzek vonzalmat egyik nem iránt sem. Amennyiben megérkezünk a kórházhoz, eldöntöm, hogy nem fogok mozdulni a doktornő mellől, és próbálom megígérni magamnak, hogy ha továbbra is így bánnak vele, akkor megpróbálom megvédeni. Természetesen csak szavakkal, de ki szeretnék állni mellette. Ezen kívül a kólámat is iszom, illetve az első dolgom az autóból való kiszállás után, hogy remegő kezekkel gyújtsak rá egy cigarettára. Amennyiben korábban gond volt a kiakadásomból, és nem tudtam időben lenyugodni, akkor most itt az alkalom, hogy bocsánatot kérjek.
- Elnézést az előzőért... nehezen kezelem a feszültséget. - mondom bűnbánó arccal, és ösztönösen közelebb próbálok húzódni dr. McKenziehez.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei on Csüt. 24 Szept. 2015, 15:20

---Timofei---
Az utazás a célszemélyhez őszintén szólva dögunalmas, ráadásul dögmeleg is van. Már szinte bánom, hogy nem fogadtam el a felkínált italok egyikét. A látnivalók legalább pótolnak valamit az elcseszett komfortomból, főleg a bikinis lányok. Talán, ha ennek vége, akkor bevethetem magam a strandra és eldicsekedhetek azzal, hogy én egy különleges ügynök vagyok. Vicces is lenne, de ez nem rám vall, szóval inkább nem. Az útközbeni beszélgetésre nem is figyelek, elvégre a többiek szinte átnéznek rajtam, mondjuk ez nem is olyan vészes. Fél órával később elérünk a célállomáshoz, ami pont olyan, ahogy Danielle mondta, egy csendes, vízparti lakónegyedhez csupán pár házzal, buja növényzettel és csak a fújdogáló szellő hangjával. A seriff háza egy szokványos családi ház kerttel, valamint egy csónakházzal hátul. Nem laknék itt, túl sok errefelé a kacsa és tuti, hogy engem bámulnának. Kiszállnák, amikor Danielle lesütött szemekkel fordul felélnk.
Nézzétek, ezt… jobb, ha már most tisztázzuk. Az ígéretet, amelyet be szeretnék tartani… és be is fogok… Walternek tettem. - mondja, amin én kicsit ledöbbenek. Egy olyan részlet, amiről senki sem tudott és talán bajt hozhat ránk.
- Miről is van szó?- kérdezem tőle a lehető legjobb angoltudásomat bevetve, de készen is állok, mert ha eldurvul a helyzet, vagy a csaj akár egyetlen gyanús mozdulatot is tesz, akkor én ki fogok teleportálni a kocsiból.

_________________
Florida - Page 2 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus on Szomb. 26 Szept. 2015, 05:10

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
John Redbow

John zavartan a hajába túr.
- Öhm... eddig okosnak hangzottam, de megvallom annyira nem értek ehhez. Megpróbálom összefoglalni. Minden hús-vér állat bizonyos csoportba lehet rakni, mint az ízelt lábúak azok a bogarak és pókok. A szőrös és sima bőrű lények az emlősök, mert... öhm van emlőnk. Tudod - a fiú pirulni kezd. - Mellünk. Ez nincs a többi állatnak. A hüllők a gyíkok és krokodilok, hidegvérűek és pikkelyesek. Ja és madarak! Főleg tollasak és csőrük van. Valószínűleg sok butaságot mondtam neked ezzel, de én kb ennyire értem a dolgokat. A biosz sose volt az erősségem. De ha bármi zavaros szívesen segítek.
Mondja a végét már magabiztosabban. Mivel ezzel elégé megzavarta magát így lemaradt Dani szövegéről és Jon türelmetlenségéről. Kinézve a helyre és kiszállva majd Reena mellé állva furcsállva néz körbe.
- Vagy ez a munka lesz könnyű vagy tényleg egy szokatlanul normális helyen vagyunk.


felszerelés:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, csizma, fejkötő
- SHIELD-től kapott felszerelés
- Egy lefűrészelt csövű puska
- saját telefonja

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
Zack

Zack végig vigyorogja az utat és főleg a bikinis csajokat nézi. Ha a taxi idegesen ránézne akkor szándékosan fenyegetően rávigyorog majd kuncog az egészen. A végére már unottan száll ki és néz a kórházra. Várna valami parancsot, de Tyler csak elindul és még azt se mondja kövessék. Megvetően ránéz majd megy utána. Mikor a pulthoz érnek behajol egy gonosz mosollyal.
- Heló. Egy John Smith-ért jöttem. Ideje levinnem.
Mondja majd kacsint és mutatja a shield igazolványt.
- Viccelek. Komorkákkal vagyok.
Ezzel megy a banda után, akik biztosan ott hagyták. Kezeit zsebre vágja és mindig a csapat végén marad.

felszerelés:
- Fekete farmer, rajta egy övön a shield címer és a pisztolya a tartójában.
- SHIELD-től kapott felszerelés, ezeket egy sporttáskában hozza.
- Desert Eagle 0.50, három tárral.
- saját telefonja

~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Hood

Senki se szól hozzá így csak morgósan ül hátul. Végre megérkeznek nem is nézi a helyett csak kiszáll és felrepül egy picit majd vissza esik. Steph parancsára bólint majd mikor ők elmennek akkor Emma szól, hogy várjanak. A fiú kihorgássza a doboz cigijét.
- Oké. Te vagy a főnök.
Mondja és kivesz egy szálat a dobozból és utána a gyújtóval rágyújt. Mivel mindezt hüvelyk- és mutatóujjal művelte nagy nehezen elrakta a cigit és addigra Emma valószínűleg megindult. Megy utána nyugisan apró füst felhőket fújva útközben. Állandóan nyújtózik és mozgolódik, hogy végre ne legyen elgémberedve.


felszerelés:
- Shield katonai nadrág és csizma.
- Pillangó kés (még ha nem is tudja forgatni)
- Egy doboz cigi 7 szálal és a gyújtójával.
- shield telefon, rajta az adatokkal. Blue tooth a fülében.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop on Vas. 27 Szept. 2015, 23:50

Andrew Ramirez
~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Profin kezelem a helyzetet, ami az akciót illeti, a célszemély elfogását. Hanyagolok minden logikátlan, őrült cselekedet. De ha személyes dolgokról van szó nem tudom nem magam adni. Egyszerűen hihetetlen, hogy Reynolds még a dinoszauruszokról sem hallott, ráadásul filmeket sem nézhet, sem semmit, mert az erőszakos. Ó ha ennyivel meg lehetne oldani a szellemi sérüléseket. Újra elnevetem magam hangosan.
- Ugyan már, azt a filmet gyerekeknek készítették és nem nézheti meg? Olvasni sem tanítják meg? Még velem is eredményesebb volt a SHIELD.
Nem mintha értenék hozzá, de logikám van és kifejezetten ismerem az... őrülteket. Mielőtt megközelítenénk az épületet Danielle még felhívja a figyelmünket egy ígéretre amit tett Walternek. Feleslegesnek érzem megkérdőjelezni őt, vagy kérdezni tőle. Jon már nekilátott ennek, ő a parancsnok, az ő szava számít, ráadásul én is csak a nyilvánvalót állítanám. Tény, hogy jobb lesz odafigyelni rá. Az orosz gyakornok máris megkérdezi, amit én is tettem volna, ha nem hallgatok némán. Miközben figyelek körülnézek a környéken, főleg a házat és az utcát figyelem. Néha leellenőrzöm a két pisztolyom, hogy bevethetőek-e ha valami történik.

Connor Hudson
~ Célszemély: Roberto Decosta ~

Kofy az utazás során nem szólal meg, semmi nem indokolja ezt. Figyeli az elhaladó tájat és, hogy merre haladnak a városon belül. Furcsának találja, hogy a nyomornegyed nem a város peremrégióihoz közelebb alakult ki, de ismeri az urbanizáció és városfejlődés folyamatát, úgy hogy az okokkal tisztában van. Amikor megérkeznek kiszáll a járműből, nem törődik a sofőr sürgetésével, nincs hozzászokva hogy kapkodnia kell és ha már kifizették a taxist elvárja hogy szolgáltatást nyújtson. Ha egyelőre még kapitalisták, akkor legyenek következetesen azok. A megjegyzésre szerencsére számít.
- A bátyámmal már jártam hasonló helyeken. Tudom kezelni a feltűnést.
Miközben beszél az öltönyét is stílusosan megigazítja. Volt már gond a megjelenésükből, de általában azonnal távolságot tartottak velük, ha nem volt éles a helyzet. Az is előfordult, hogy egy drogos társaság CIA ügynöknek nézte őket. Kofy megvetéssel gondol rájuk utólag. A megjelenésénél a forróság jobban izgatja az öltöny kapcsán. A parancsra bólint és megindul a háztömb felé. Hagyja, hogy Stephanie cselekedjen, felmenjen vagy felszóljon a lakásra. Addig is figyel, hogy a helyiek hogy reagálnak rájuk és hogy a Decosta nem sétál-e el mellettük egy szerencsés "véletlennek" köszönhetően. A kapunál megáll és figyeli ahogy Stephanie intézkedik, de felkészül rá, ha máshogy nem megy akkor erővel kell kinyissa a kaput. Ha majd kiderül, hogy előre kell mennie, vagy hátul maradnia akkor a parancs szerint jár el.

Lev Hudson
~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~

Kipattanok a taxiból, veszek egy nagy levegőt, igazítok az ingemen, máris gyújtok egy szálra. Lazaság van. Lehet a kórházban meg kellene gyógyítanom isteni hatalmammal néhány beteget, de most nem vagyok csodatevő hangulatban. Elég ha a feladatot megcsinálom. Követem a többieket. Felesleges SHIELD igazolványokat mutogatnom, a többiek megteszik, sőt a recepcióst is intézik. Bent a kórházban előveszek aprót és keresek egy kávéautomatát, a kórházi kávénak király az íze. Teszek néhány megjegyzést a nővérekre, úgyis jó nők, aztán visszanézek a többiekhez, közben beleiszok a kávémba.
- Meg van a srác szobája?
Természetesen meg kell lennie és ott kell lennie a keresettnek. Lehetetlen hogy ne menjen minden simán. Ha kell a segítségem mégis, akkor természetesen minden helyzetet megoldok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 28 Szept. 2015, 00:18

10:50.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

Mialatt a kis csapat lassan baktat a seriff háza felé, Danielle válaszol Jonathannek és Timofeinek.


Florida - Page 2 Daniel10 – Jól tudjátok, hogy Walter nem volt mindig… olyan, amilyenné vált. Hiszem, sőt tudom, hogy régen volt benne kedvesség, jóság, szeretet… és ezt nemcsak azért mondom, mert a húga vagyok. A maga torz módján segíteni akart a világunkon, és egészen biztosra veszem, hogy minket is azért kímélt meg többször is, mert valahol tudta, hogy ez a helyes. Jon, te igazán jól tudod, hogy nem egyszer volt lehetősége végezni veled, velem, mindenkivel, mégsem tette meg… Mindegy is, a lényeg, hogy még annak idején nemcsak dr. Richardsnak tett ígéretet a barátja, Ben Grimm „meggyógyítására” – amit egyébként be is tartott –, hanem Logannek is… vagy Rozsomáknak. Nem is tudom, melyik a elnevezés a helyes.

Míg Danielle beszél, a fiatalok már elég közel kerülnek a házhoz, hogy épp belássanak az ablakán, és egy férfi és egy nő alakját vegyék ki odabent. Nyilván már ők is észrevették a közeledő ügynököket. Emellett, ugyan nehéz kivenni, de mintha a ház tetején is feküdne valaki.

Florida - Page 2 Daniel10 – Walter mesélt az M Aszteroidáról, ahol Rozsomák végső csatáját vívta Magneto ellen… Öhm, Steph és Tyler is ott voltak, igaz? Talán már nektek is mesélték, első kézből mégiscsak más lehetett. Magneto Mr. Stark páncélját és Walter vizorját felhasználva végzett Rozsomákkal… és ezt Walt sosem bocsátotta meg magának. Még akkor sem, ha aztán a legvégső csapást mégiscsak Magneto mérte Loganre. Nos, Rozsomák láthatott valamit a bátyámban, és azt is sejthette, hogy ő maga már nem tér vissza arról az aszteroidáról, mert a csata előtt megosztotta Walttal a legféltettebb titkát, és rábízott egy adathordozót, amelyet aztán Walt nekem adott tovább, hogy juttassam el… Rozsomák fiának, amikor betölti a 18. életévét. Az ifjabb Hudson… ennek a Logannek a fia. Ez már biztos, Walter is utánanézett, és ugyan én csak képről láttam Rozsomákot, de már akkor felismertem Hudsonban, amikor csak távolról figyeltem a fiút. Sokáig bizonytalan voltam, de már tudom, hogy ezt még meg kell tennem a régi, szerető és gondoskodó Walt kedvéért… és persze Rozsomákért, még ha őt nem is ismertem személyesen.

Danielle mondandója után másodpercekkel már meg is szólal az ügynökök adóvevőjében Marquez ügynök.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Danvers ezredes is hallotta Sunken kisasszonyt, és megkapták az engedélyt arra, hogy ő is közel mehessen a célszemélyhez. Bár nincsenek adataink az ifjabb Hudson születésének körülményeiről, de ha ez valóban igaz, akkor ennyivel tartozunk Logan emlékének az ezredes szerint is.

Ekkor hirtelen a házból kilép a már korábban az ablakban látott férfi és nő – nyilvánvalóan a Hudson házaspár, hiszen a férfi még viseli is a seriff egyenruháját. Neje szorosan mögötte áll.

Florida - Page 2 Hudson10

Florida - Page 2 James10 – Már egy ideje itt ólálkodnak… Segíthetünk valamiben?

Hudson seriff ugyan nem ellenséges, de azért láthatóan minden izma megfeszül, és készen áll bármire a gyanús idegenekkel szemben.


Florida - Page 2 00120

10:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Stephanie és Connor elölről, míg Emma és Hood hátulról közelítik meg a többemeletes lakótömböt. Az első és a hátsó bejárat egyaránt nyitva vannak, sőt még zár sincs rajtuk. Odabent mocsok, bűz, néhány patkány és még több mocsok az, amely elsőre szemet szúrhat mindenkinek.

A szűkös, izzasztóan meleg folyosókon csak néhány lámpa világít, azokból is a legtöbb csupán pislákol. A falak mállanak, a padló több helyen hiányzik, vizelet- és ürülékszag mindenfelé, és olykor valami nedves, lucskos anyagba lépnek a fiatalok, amiről jobb nem is tudni, mi lehet… A szorosan egymás mellé épített lakások ajtói néhány helyen már rég leszakadtak, bárki ki-be járkálhat. Bekukkantva egy-egy helyiségbe főként hajléktalanokat és kábán tébláboló drogosokat látni.

A két páros középen találkozhat, ahol a lépcsőházban feljebb mehetnek (a lift természetesen üzemen kívül) – itt, a földszinten egyelőre se híre, se hamva DaCostának. Néhány drogfüggő ki-kimerészkedik a fiatalokhoz, megpróbálnak rájuk csimpaszkodni, pénzt, ételt, vizet és/vagy különféle kábítószereket kérnek tőlük. Nem riadnak vissza se Hood kinézetétől, se semmitől, talán nincsenek is tisztában vele, hol vannak és kikhez beszélnek.

A házban egyébként összesen tíz emelet van, és nagy valószínűség szerint egyiken sem sokkal jobb a helyzet. Arra, hogy névtáblákat, postaládákat vagy valami hasonlót találjanak, amiből kiderülhetne, hol van DaCosta, semmi esély, ahogy arra sem, hogy az itteniektől épkézláb válaszokat szerezzenek.


Florida - Page 2 00120

10:50.

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw és Zacharias Raphael Morsus.

A bejáratnál a biztonsági őrök nem is kérdeznek semmit a S.H.I.E.L.D.-igazolványok láttán, azonnal odébb állnak és beengednek mindenkit, de természetesen előtte megkérik az esetlegesen dohányzó fiatalokat, hogy oltsák el a cigarettáikat. Egyébként valószínűleg a Triskelionból is jelezték már, hogy érkeznek.

A kórház bent is ugyanolyan tiszta és rendezett, amilyennek kívülről tűnt. Az információs pult azonnal a bejárattal szemben található, és nincs messze tőle a Lev által keresett kávéautomata sem. Egy barátságosan mosolygó recepciós hölgy köszönti az érkezőket.

– Istenkém…! Öhm… Elnézést, de nem… Tyler Jackson ügynök, a Különítmény tagja? Te jó ég, a LEGNAGYOBB rajongójuk vagyok! Mondják csak… Thornak van most éppen barátnője? Illetve… Miket beszélek, te jó ég…

Amikor aztán Zack behajol a pultba, a nő először összerezzen, főleg a férfi kinézete miatt, de az igazolvány láttán, és persze miután tudtára adták, hogy csak vicceltek vele, megnyugszik. Még el is mosolyodik.

– Öhm, értem… Ön aztán… érdekes S.H.I.E.L.D.-ügynök. Nos… Beaubier? Egy pillanat és utánanézek…

A nő nyomkodni kezdi az előtte lévő számítógép billentyűzetét, majd pár másodperc múlva folytatja.

– Igen, meg is van… Április 10-én hozták be lőtt sebbel. Már jó ideje nincs életveszélyes állapotban, jelenleg a pszichiátriai osztályon kezelik a negyedik emeleten. Nézzék, sajnálom, de ha beszélni akarnak vele, előbb ki kell kérniük az orvosa engedélyét, ebből nem engedhetünk… Balra találják a felvonót, amíg felmennek, én értesítem, hogy mennek hozzá. Dr. Jeremy Browning, a pszichiátriai osztályon a 412-es ajtó az övé. Továbbá… kérem, próbáljanak nem túl nagy feltűnést kelteni. A betegeket felizgatná a jelenlétük. Köszönöm.

_________________
Florida - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3755
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Szept. 2015, 08:24

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Jon hagyta a többieket beszélni, nem igen szólt bele abba, hogy Reena-nak mit is mondanak, úgyis jót tett a lánynak, hogy foglalkoznak, beszélgetnek vele. Addig is saját maga inkább Danielle-re figyelt, hogy a kérdésekre mit is fog mondani. Walter nem mindig volt őrült, már ezzel sem értett egyet, de tudta, hogy az unokahúga mindig is elvakultan hitt a bátyja ártatlanságában. Jon tudta, hogy csak a tervei miatt nem végzett velük soha sem Kovacs, más oka nem volt erre, a jövőben pedig meg is ölte őket, amikor már nem volt rájuk szükség. rozsomákot ugyan nem ismerte személyesen, de hallott róla nagyon sokat. Bólintott, hogy érti eddig, hogy mit is akar a lány. A folytatás azonban megdöbbentette, hogy Hudson Rozsomák fia lett volna? Elég meredek és vad elképzelés, bár bőven lehetett ezt nem tagadhatta. Az a rész kissé furcsa volt, hogy pont Walterral osztotta meg akkor, amikor megannyi diákja volt ott és Kovacs már akkor is stabilis volt és úgy tudta, hogy az iskolában is kezelték tudathasadással. De végül is nem ez volt a fontos.
- Rendben – mondta az egész végén. – Köszönöm, hogy őszinte voltál.
Ekkor kapta a megerősítést is arra, hogy a lány is odamehet a fiúhoz. Helyesnek vélte, nem szívesen szegte volna a parancsot. Mikor csöngetett volna be, a seriff és a felesége is feltűntek.
- Hudson seriff? – kérdezte. – Jonathan Miller főhadnagy vagyok a SHIELD-től – igazolványt is felmutatott, ha a férfi elkérte őket, akkor átadta. – Ők pedig a társaim, Danielle Sunken, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow. Önnel és a nejével szeretnénk elsőként beszélni, egyébként a fiúkhoz érkeztünk.


~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Ahogyan beléptünk odabent egyből megcsapta az orromat a bűz. Szerencsére már elszoktam ettől és a gyomrom is felfordult. Még jó, hogy ha nem igen ettem semmit sem. Méla undorral és megvetéssel néztem azokra, akik odajöttek hozzánk, azt persze nem hagytam, hogy bármelyik is hozzámérjen, próbáltam kitérni előlük egyelőre bármiféle támadás nélkül. A legegyszerűbb lett volna az összest megölni, talán még az is megváltás lett volna a számukra. Persze postaláda, vagy hasonló luxus volt ezen a helyen. Arra pedig képtelenek voltak, hogy bármire is normális választ adjanak. Lehet, hogy a kérdést sem értették volna meg, sőt ha itt ilyenek voltak, amilyen állapotban volt a ház, nem csodálkoztam volna azon sem, hogyha mindenhol máshol ugyanilyen állapotok lettek volna. névről soha sem fogjuk megtalálni. De az akta szerint…
- Ha már nevet nem tudnak, hol lakik a fickó, akinek többször látták, hogy a kezei lángolnak?
Ha szóban nem tudnak válaszolni, akkor telepatikus képességeimet használom fel arra, hogy a kérdést követően nézzek bele a fejükbe, hátha legalább az emeletet, vagy ehhez hasonlót meglátok. Ha megvan az eredmény, akkor mondom a többieknek és arra indulok, ha nincs, akkor is kénytelenek voltunk feljebb menni, így akkor is megyek és próbálok valami értelmesebb személyt találni, aki még válaszolni is képes.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában)
- gázmaszk (táskában)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 28 Szept. 2015, 08:48

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
2012. szeptember 25., kedd, Ötödik bejegyzés:
”Lehet, hogy Mr. Tyler nyugtatni szeretett volna, de nem sokat használt, ahogyan Mr. Shaw-t s engem is egy kalap alá vett a többiekkel a szavaiban. Vagyis így érződött, még akkor is, ha nem ezt szerette volna. bólintottam a szavaira, s mikor elindult befelé, akkor követtem én is. odabent hamar kiderült, hogy mégsem lesz annyira könnyű dolgunk, mint hittük volna. Már nem az intenzív osztályon volt, igazából meglepő is lett volna ennyi idő után még mindig ott van s nem engedték ki. De így már megvolt a magyarázat arra is, hogy miért van még mindig kórházban. Pszichiátriai osztály, ezt igazán beleírhatták volna a jelentésbe, s akkor Mr. Miller bizonyára nem Mr. Hudson-t s Mr. Morsus-t küldi ide. S arról nem is beszélve, hogy azért sem tudtunk olyan könnyedén haladni, mert Különítmény rajongókba futottunk bele. De végül is elárulja, hogy hova kell menni. Régen nem jártam kórházban s nem foglalkoztam betegekkel, csupán annyit s akkor, ami a diplomámhoz s a doktori címeimhez volt szükséges. Mikor mondta, hogy hova kell menni, akkor megvártam Mr. Tyler-t, hogy ő induljon. Mivel mondta, hogy adhatunk tanácsokat, így igyekeztem megtenni.
- Ha javasolhatom Mr. Tyler, ne nagyon faggassa az orvost arról, hogy mi a baja Mr. Beaubier-nek s arról sem, hogy milyen gyógyszereket szed. Az orvosi titoktartás miatt nem beszélhet erről. Így a legcélszerűbb az lenne, ha csak arra próbálná rávenni, hogy beszélhessünk a férfival s, hogy alkalmas-e arra, hogy bármilyen módon elszállíthassuk, ha Mr. Beaubier beleegyezik mindebbe. Nekem nincs M.D. doktori címem, csak P.h.D., így még én sem érdeklődhetek a kezelésekről se semmiről…
Tettem még hozzá, ha esetleg rám szeretné bínzi, hogy doktorként beszéljek dr. Browning-al.”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 28 Szept. 2015, 09:09

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Reena szinte csak kapkodta a fejét a sok plusz információra, amiket Ramirez és Redbow mondott neki. bólogatott, amikor John magyarázta, hogy melyik állat micsoda és honnan fogja tudni ezeket.
- Értem, azt hiszem – mondta a végén.
A nevető Ramirez felé fordult és furcsán kezdte a férfit vizsgálni. Nem igen hallott eddig nevetést sem. A sajátjára pedig végképp nem emlékezet. Itt pedig kellően sótlannak tűnt mindenki és nem igen nevetős fajtának ahhoz, hogy a vonatúton sem merült fel mindez eddig.
- Két, vagy három hete kezdtem olvasni tanulni – mondta kissé zavartan. – Egyelőre még nem megy jól.
Zavartan és kissé szégyenkezve sütötte le a tekintetét ezzel kapcsolatban. Két nyelvet perfektül beszélt, de az, hogy elolvasson bármit is nehézségekbe ütközött, pedig mindenkinek ment, még a kicsi gyerekeknek is, neki pedig nem. De végül is örömtelien, gyermekien támadt egy ötlete.
- Ha visszamentünk, akkor megnézhetnénk együtt azt a filmet – vetette fel. – Úgy bizonyára nem lenne senkinek gondja belőle és megengednék, hogy felügyelet alatt vagyok.
Remélte, hogy a két fiú is belemegy mindebbe. Közben megérkezett az ajtóhoz a serif és a felesége is. Mivel nem volt olyan jó a beszédben, így nem szólalt meg, inkább csak várta, hogy a házaspár mit is fog felelni nekik.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2505
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 54
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler on Hétf. 28 Szept. 2015, 13:59

Ralf kezd kiakadni szemmel láthatólag nem túl jól kezeli a feszültséget. Az hiányzik itt nekem, hogy elkezdjen villámokat eregetni. Miért én kaptam az összes labilist, beleértve Jean-Paul-t is, mert mint kiderül a pszichiátrián fekszik már jó ideje, közli a pultos hölgy. Kicsit meglepetten nézek rá, de mosolygok miután Thor felől érdeklődik. Majd udvariasan megköszönöm a segítséget és intek a többieknek, hogy kövessenek és indulok a lifthez.
-Rendben van-Biccentek Dr. Mckenzie-nek- remélhetőleg lesz olyan állapotban, hogy tudjunk vele beszélni.-
Mellesleg a dokit is rábírjuk venni, hogy beszélhessünk vele. Amíg leér a lift Ralfhoz fordulok.
-Minden rendben? Ha úgy érzed, hogy nem fogod tudni kontrollálni a képességed, akkor valakit hagyunk melletted és megvárhatsz minket a kórház ellőtt.-
Kérdezem tőle és végig nézek rajta, ha nagyon ramatyul van, vagy bizonytalanul válaszol, akkor inkább kiküldöm vele a Melissát a biztonság kedvéért. Ahogy leér a lift beszállunk és irány 412-es ajtó. 

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1000
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White on Hétf. 28 Szept. 2015, 14:48

-Nem dohányzol túl sokat?-
Kérdezem Charlestól, majd belököm a bejárati ajtót. Egy kicsit hátratántorodok a szagtól, ami az épületben terjeng. Próbálok a számon keresztül lélegezni, amíg...na jó ehhez nem lehet hozzászokni, úgy hogy csak próbálok nem öklendezni. Mindenfelé drogosok, hajléktalanok. Próbálok egy-kettővel szóba elegyedni, de leginkább csak kéregetésből áll az egész. Ha valamelyik szóba is áll velem, egyelten értelmes mondatot sem tudok kihúzni belőle. 
Gondolom Stephanie és Kofy sem járt nagyobb sikerrel mint mi, próbálok inkább egy-egy kicsit jobban magánál lévő embert keresni, hátha egy személy leírással többre megyek, vagy azzal, hogy egy tűzmanipulálót keresünk, de ha nem járunk sikerrel, akkor valószínűleg át kell nézni a többi emeletet is, ahol nem uralkodhat jobb állapot, mint a földszinten.Felszerelés:

-a shieldtől kapott felszerelés
-igazolványok
-egy-egy kés a csuklóira erősítve
-egy pisztoly 2 kábító tárral
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 28 Szept. 2015, 21:46

~Ralf Shaw~

Sikerült eljutni a kórházig, és az előbbihez képest sokkal jobban érzem magam miután kidobtam a cigarettacsikkem. Amikor besétálunk, kis csapatunkat megrohanják a rajongók, én pedig próbálom minél kisebbre összehúzni magam, hirtelen túl sok ez, hiába szeretem a társaságot és az emberek közelségét, azért nem ennyiét, és nem ilyen hirtelen. Figyelek rá, hogy még véletlenül se kezdjek pánikolni, ne jöjjön egy roham az előbbi után, amolyan utórengésként. Végül eljutunk a lifthez, és ott a vezetőnk hozzám szól. Próbálom mondani, hogy nem lesz semmi baj, és nem akarom hátráltatni őket, de egy pillanatra elakadok. Honnan tudhatom, hogy tényleg nem lesz baj? Mi a garancia arra, hogy nem szabadul el a képességem? Hirtelen kapom be a levegőt, még a tüdőm is belefájdul, de ez csak egy rövid roham, nem durva, egyből el is múlik. Nyugi Ralf, nem lesz baj, itt vannak ezek a legendás emberek, ráadásul egy pszichiátrián vagy, még ha be is kattansz, egyből visznek a szobába. Nyugi!
- Nem lesz baj, Mr. Jackson. Higgyen nekem, nálam jobban senki nem próbálja kordában tartani az erőmet. - mondom halkan, lesütött szemmel. A pánik helyét átvette a szégyenérzet, hogy hátráltatom a csapatot, én vagyok az akit ápolgatni kell, az érzelmileg labilis púp a hátukra. Kár volt jelentkeznem a programba, nem vagyok ide való.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 2 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.