Florida

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus on Hétf. 28 Szept. 2015, 22:07

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
John Redbow

Redbow mosolyog Reenának.
- Persze, jó buli lenne! Majd még hozunk jó filmeket még és akkor pótlunk.
Mondja örömtelien. Mikor kijön a seriff békésen áll és rezzenéstelenül figyel. Dani elkezd beszélgetni a férfival és a csapat elégé kimarad. John belegondol, hogy megpróbáljon-e minél kevésbé veszélyesnek tűnni, de rájön, hogy ez nem egy kihívás így csak békésen nézelődik miközben fél füllel figyel a beszélgetésre.


felszerelés:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, csizma, fejkötő
- SHIELD-től kapott felszerelés
- Egy lefűrészelt csövű puska
- saját telefonja

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
Zack

Morsus élvezi, hogy a társai már nem is törődnek vele, bár picit felemeli a szemöldökét, hogy ő is menjen velük az elmesérültek közé. Ennél már csak az öreg szívbetegek között okozhatna nagy kárt. Mivel látta, hogy Ralfot zavarja az egész mosolyogva felé fordul.
- Tudod mire jöttem rá? Vennem kéne egy ponchot. Tudod a hártyák miatt nincs pulcsi vagy kabát, de az elrejtené őket.
Mondja ezzel elterelve a figyelmét a fiúnak a liftben.
- Napok óta rágom magam mivel lehet elrejteni... hát ezt.
Mondja picit kitárva a karjait majd megnyílik mögötte a liftajtó.Megfordul és megnézi, hogy valakit nem rémisztett-e halálra ezzel. Karjait leteszi és egy finom kéz mozdulattal előre engedi Tylert.

felszerelés:
- Fekete farmer, rajta egy övön a shield címer és a pisztolya a tartójában.
- SHIELD-től kapott felszerelés, ezeket egy sporttáskában hozza.
- Desert Eagle 0.50, három tárral.
- saját telefonja

~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Hood

Emmára mosolyog Hood.
- Áh, megvallom jelenleg nem félek, hogy a dohányzás öl meg.
Mondja cinikusan. A betört ajtón besétálva ő az egyetlen, aki nem lép hátra a bűztől. Ilyen helyen élt és vesztette el a nőjét. Pontosan tudja mi jár ezeknek az embereknek a fejében. Tudta melyik veszélyes és melyik nem. Picit megvetően és offenzívan szól vissza a legtöbbnek mikor kunyiznak és lassan eldobja a csikket.


felszerelés:
- Shield katonai nadrág és csizma.
- Pillangó kés (még ha nem is tudja forgatni)
- Egy doboz cigi 7 szálal és a gyújtójával.
- shield telefon, rajta az adatokkal. Blue tooth a fülében.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei on Kedd 29 Szept. 2015, 18:30

A csaj szerencsére semmi rosszban nem mesterkedik, hanem a ház fele menet mindent elmagyaráz erről a Walter egyesség izéről. Én készségesen végighallgatom, majd nyugodt hangvétellel válaszolok:
- Értem. Örülök, hogy elmondtad. A titkolózás nem jó semmire. - mondom, majd körbenézek. Vagy valami gebasz fog történni, vagy ez a lehető legunalmasabb küldetés a világon. Az ajtóhoz elérve bemutatkozik a góré, igazán király így, ügynökként bemutatkozni. Kéne egy vagány öltöny, napszemüveg, meg egy király jelvény egy verdával. Nagyon állat, a ruha ötletet fel is fogom vetni a feletteseimnek, majd ha ennek vége. Timofei Produnov különleges ügynök, S.H.I.E.L.D. . Nagyon király. Időközben meghallom, hogy az a Redbow, meg az a Reena valami filmről beszélnek, na itt az idő a bevágódáshoz, mondom én. Vagyis mondanám, de érzem, hogy az a tetves kacsa még mindig figyel, szóval inkább kussolok, és igyekszem minél előbb bejutni a házba. Ekkor azonban egy pillanatra elhomályosodik minden és eltompulnak a hangok, de szinte azonnal elmúlik. Az a francos Vörös Vér, remélem nem most akar rám törni a roham.

_________________
Florida - Page 3 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop on Pént. 02 Okt. 2015, 00:55

Andrew Ramirez
~ Célszemély: ifj. James Hudson ~

Figyelek mindenre. Danielle információjára. A legendás Rozsomák leszármazottja és valamilyen szinten az apja örököse, szellemi szinten. Még jó hogy kellően felkészült csapatot válogatott össze Miller. Reena még csak tanul olvasni, de nem értem miért szégyenkezik emiatt, másnak kellene odafigyelnie a tanulására, legalábbis ebben a szakaszban. Minden akciónál fontos, hogy tudjon olvasni, minden akciónál. A filmnézés ötletére szélesen elmosolyodok.
- Na ezt nevezem én lelkesedésnek és fejlődésnek! Bár kétlem, hogy velem egy szobában hagynának, akár Redbowwal vagy mással, a SHIELD nem éppen stabil felelősségvállaló személynek tart számon. Néha el is felejtem miért. Ehehehehe!
Megpróbálom visszafogni a nevetést, de nem igen sikerül. A lényeg, hogy elindulunk a ház felé és a seriff ki is jön elénk. Ez várható volt, nem lopakodva közelítettük meg és sokat beszéltünk. Nincs is indok gyanúsan viselkedni, az egyenes út talán a leghatékonyabb a mostani esetben. Amíg a többiek beszélnek, én kerül nézek a környéken, akár felnézek a tetőkre, be a kertekbe, ház közötti részekbe. Hátha előkerül a célszemély. Gondolatban a Jó, a Rossz és a Csúf főcímzenéjét dúdolom, valahogy eszembe jutatta a seriff név.

Connor Hudson
~ Célszemély: Roberto Decosta ~

Kofy is beljebb halad az épületbe. A falak mállnak, a padló mocskos, közszolgáltatások nincsenek, minden irányba hajléktalanok és vagy drogosok. A bűzt egy ideig bírja, aztán öltönye zsebéből előhúzza fehér díszzsebkendőjét és az orra, szája elé tartja. Nem az arcába nyomja, hanem finom, elegáns mozdulattal, de profin tartja ott. Volt már mocskos helyen, de nem süllyed le a mocsokba. Az egyik karját kijjebb tartja és erejével finoman tolja el, lökdösi vissza aki közelebb jönne hozzá vagy a társaihoz. Ha olyanokat talál akiket nem lehet így lekoptatni, nagyon szerencsétlennek és nem csak ügyeskedőknek látszanak, vagy olyan aki információval szolgálhatna, akkor elővesz egy-egy százdollárost és diszkréten, próbálva nem felhívni a többi junkie figyelmét a sok pénzre, adja át azt az illetőnek.
- Kétszáz dollár annak, aki tud információt egy tűzmanipulátor fiúról.
Ha nincs érdemi válasz, akkor hagyja a pénzt és nem kommunikál az itt lévőkkel. A csapat vezetőjét követi helyette.

Lev Hudson
~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~

A srác a pszichiátrián van, zsír, igazi őrült alak, pont ilyenek kellenek a SHIELD-be. Az ilyenek mindig a legviccesebbek, jó party után összefutni velük. Nincs olyan lelki betegség, amin végtelen hatalmam ne törne át, de felesleges leereszkednem ilyen mélységekben. A helyzet pusztán isteni közelségemtől meg fog oldódni. A sátán csávót hagyom, hagy csinálja amit akar, pont ettől lesz hangulatos és menő. Igazi jellem. Hagyom azt is, hogy Tyler beszéljen az orvossal. Ő a vezető, meg kell, hogy oldja. Csak ha nem akarja a doki átadni a helyzetet akkor fogok bármit is tenni. A Ralf arc egyébként nagyon stresszes, le kéne lazulnia, egy kis alkohol, drog és nők segítenének rajta. A kávémat lazán hajítom ki a kukába, aztán Ralf vállára teszem a kezem. Semmi para, csak jeges nyugalom isteni hatalmamból.
- Figyelj Ralf, srác. Lazulj le, a világ legjobbjaival vagy körülvéve, ugyan mi történhetne. 2010-ben, a New York állami rendőrségnél láttam, hogy egy fiatal gyakornok nyomozó nyomta fel az egész esetet a füzetéből, az őrnagy meg állt és bólogatott, azt se tudta csaj vagy pasi fekszik a járdán, félig alszik, de azért szigorúan nézeget meg értékel. Ne vedd fel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 02 Okt. 2015, 07:14

10:55.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

A seriff gyanakodva végigméri a fiatalokat, és mindenkitől igazolványt kér, majd miután mindet megnézte, válaszol.

Florida - Page 3 James10 – Rendben, főhadnagy úr, Önt igazolvány nélkül is felismertük a Különítményből, de a társai az igazolványok szerint még csupán újoncok vagy gyakornokok, illetve az egyikük pedig csak külsős munkatárs. Ebből és a civil öltözetből arra következtetek, hogy ez egy titkos akció… és feltételezhetően a fiam nincs bajban, viszont azt már nyilván sejtik, hogy mutáns.

Florida - Page 3 Wife10 – Na de… James!

Florida - Page 3 James10 – Drágám… Ez teljesen világos, felesleges titkolnunk előttük. Nem lesz baj, ne aggódj, nem hagyom.

Közben Andrew nem sok mindent láthat, a tetőre nem láthat fel teljesen, a kertbe pedig csak a kerítés felett kukkanthat be, mert nyilván nem akar átmászni a kerítésen csak úgy. Egy átlagos kertet vehet észre, virágokkal, egy kis tavacskával… valamint egy házialigátorral, ami pórázra van kötve, akár egy kutya. Na jó, ez utóbbi talán annyira nem átlagos.

Florida - Page 3 Aligat10

Florida - Page 3 Jimmy12 – Hogy mivel nem lesz baj?

Hirtelen a társaság feje fölül érkezik az ifjabb James Hudson kíváncsi hangja – ő volt tehát az a bizonyos valaki, akit már messziről is lehetett látni a háztetőn sütkérezni. Bár épp a fiú feje fölött süt le a nap az ügynökök szemébe, még így, a fény miatt hunyorítva is azonnal látni a hasonlóságokat közte és Rozsomák között, ahogy lenéz az érkezőkre. Még ha személyesen nem is találkoztak Logannel, minden ügynök olvashatott a híres mutánsról a S.H.I.E.L.D. aktáiban, de még a tévében és újságokban is láthattak róla nem egy képet. Ez a fiú, a hajszínt leszámítva, a kiköpött mása.

Florida - Page 3 Jimmy11


Florida - Page 3 00120

10:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Bár nem könnyű, azért találni itt-ott még többé-kevésbé magánál lévő embert, így Stephanie, Connor, Hood és Emma is rálelhet olyanra, akitől megkapják a várt információt – Stephanie-nak még telepátiát sem kell alkalmaznia, de a Connor által kínált pénz persze sokat segít.

A „lángoló kezek” és a „tűzmanipuláló” kulcsszavak hallatán egyértelműen a tető felé irányítják a kis csapatot, már aki persze tudatában van egyáltalán annak, mit beszél. „A tetőn, mindig a tetőn” – ismételgetik egyöntetűen a megkérdezettek.

A négy edzett, fiatal ügynök a hallottak után gyorsan felérhet a lépcsőházban a legfelső szintre – bár tény, hogy azért kissé fárasztó a gyaloglás, de legalább a lépcsők még használható állapotban vannak –, amelynek folyosójáról egy rozoga létra vezet fel a tetőre. Ezen az emeleten azonban a másik irányban, az egyik lakásból keserves sírás hallatszódik ki, egyértelműen egy kisbaba sírása.


Florida - Page 3 00120

10:55.

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw és Zacharias Raphael Morsus.

A lift egyenesen felviszi a kis csapatot a negyedik emeletre, ahol némi keresgélés után gyorsan ki is lehet szúrni a 412-es irodát. Az ajtóra még ki is van írva dr. Browning neve.

Egyébiránt az irodáig szerencsére semmi érdemleges nem történik – orvosok, nővérek, betegek mindenfelé, ami persze nem meglepő, és néhányan ugyan megbámulják őket, különösen persze Zacket, akitől páran össze is rezzenek, de senki nem szólítja meg egyiküket sem. Láthatóan a biztonsági intézkedések is rendben vannak az épületben, hiszen minden szinten vannak kamerák, itt-ott még egy-egy biztonsági őr is. Ha esetleg valaki még éhes vagy szomjas lenne, étel- és italautomaták is el vannak helyezve az emeleten.

Dr. Browning irodájánál még kopogni sem kell, mert épp, amikor odaérnek, a doktor ajtót nyit, és kicsit meg is ijed, hogy már ott állnak a szobája előtt.

Florida - Page 3 Doctor10 – Ó! Ó, te jó ég… A szívbajt hozták rám… Elnézést, a liftnél akartam fogadni Önöket, nem tudtam, hogy ilyen gyorsak lesznek… Jelezték, hogy jönnek, már vártam Önöket. Kérem, jöjjenek csak be, jöjjenek!

A doktor teljesen átlagos, középkorú férfi vastag szemüvegben, fehér köpenyben, kopaszodó hajjal, kis bajusszal… Semmi különleges.

A szobája sem szokatlan: egy íróasztal, könyvespolc telepakolva főként pszichológiával foglalkozó kötetekkel, egy kis hűtőszekrény, néhány szobanövény, nagy ablakok – bár most valószínűleg több szék van benne, mint általában, nyilván a már várt vendégei miatt. Így mindenki le tud ülni, aki szeretne.

Florida - Page 3 Doctor10 – Kérem, foglaljanak helyet!

Ezt kimondva maga dr. Browning is leül az asztala mögé, majd az egyik fiókból jegyzetfüzeteket és aktákat vesz elő.

Florida - Page 3 Doctor10 – Tehát Mr. Beaubier… igaz? Az ifjú mutáns… Feltételezem, ezért érdekli Önöket.

A doktor egyértelműen kissé feszeng a S.H.I.E.L.D.-es fiatalok társaságában, de azért láthatóan nem kerülgeti a forró kását, és helyén van az esze.

_________________
Florida - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3774
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Okt. 2015, 09:05

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Jon furcsállta Timofei viselkedését, hogy úgy beszél Danielle-vel, mintha mindig is ismerte volna és bármilyen szava is lenne a SHIELD-nél. Az nagy megkönnyebbülés volt számára továbbra is, hogy ketten figyeltek Reynolds-ra és máris befogadták a lányt. Talán mégiscsak sikerült mellé a leginkább szociális személyeket kiválasztania, akik úgymond jó hatással lehetnek rá. A seriffnek bólintott, hogy igen, valóban tudják, hogy a fiú mutáns.
- Nem, nem titkos akció, akkor nem gyakornokokat küldtek volna – mondta. – És a fia nincs bajban sem uram.
Tette hozzá tisztelettel. Közben egy hangot is hallott, arra kapta a fejét, ott pedig meglátta a fiatal férfit, akihez érkeztek. Noha személyesen ő maga soha sem találkozott Rozsomákkal, csak felvételeken, aktákban látta a fényképét, azonnal rájött, hogy tényleg a férfi fia volt az, akit látnak.
- Nem szeretnénk problémát, így felteszem önök is szeretnének jelen lenni, amikor beszélünk a fiúkkal – mondta. – És bízom benne, hogy engedélyt adnak rá, hogy mindez megtörténjen.
Mindezek után érdekes lesz, hogy miként vegyék rá a családot, hogy engedjék azt, hogy a fiú velük menjen majd, de majd ez akkor úgyis kiderül, hogyha odaérnek. Egyelőre a házaspárt figyelte és várta, hogy mit is mondanak nekik a kéréssel kapcsolatban.


~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Úgy tűnt, hogy nem csak én voltam az, aki belevetette magát abba, hogy megtudjuk hova kell menni, hanem a pénzeszsák is. nagyjából ugyanazt tudtam ezeknek a fejéből kiolvasni, amit kimondtak hangosan, hogy a tetőre kell menni.
- Ez esetben irány a tető – mondtam.
Kényelmes, nyugodt gyorsasággal szándékoztam megmászni a tízszintes ház lépcsőházát gyalog. Mindez nem okozott semmilyen nehézséget, sem gondot, az edzéseim ennél sokkalta durvábbak szoktak lenni, mint ez. De persze az összes kis gyakornokot be kellett várni, így ha elsőként értem a legfelső emeletre, akkor ott vártam be őket. A gyereksírással nem törődtem, helyette a létrához mentem.
- White, fedezz, a két másik csak akkor jöjjön fel, ha jeleztük, hogy tiszta a terep.
Reméltem, hogy az ostoba liba teszi, amit mondtam, és óvatosan elsőként másztam fel a tetőre. Ott azonnal úgy helyezkedtem, hogy tudjam fedezni a feljövő Emma-t, majd körbenéztem, ha nem láttam senkit, akkor hangosan szólaltam meg, hogy meghallja Decosta a hangom, ha itt van. ha pedig itt volt, akkor csak kérdésként fordultam irányába.
- Mr. Decosta?
Ha nem volt gond és veszély és a célpont is itt volt, akkor a lent maradt két idiótának is szóltam, hogy feljöhetnek.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában)
- gázmaszk (táskában)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 02 Okt. 2015, 09:25

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
2012. szeptember 25., kedd, Hatodik bejegyzés:
” - Nem lesz semmi gond – próbáltam kedvesen mosolyogni Mr. Shaw-ra.
Igazából valahogy úgy éreztem, ha én képes voltam mindezt kezelni, akkor ők is. Egyelőre itt még semmilyen veszély sem leselkedett ránk s kételkedtem benne, hogy olyan nagy gondba ütköznénk, mint fél évvel ezelőtt volt. Azóta nem csak a hiányod s eltűnésed az, mi rémálmokat okoz, hanem az is. Még szerettem volna mondani neki valamit, mivel talán bíztatni tudom s lelket önteni belé, de mikor Mr. Morsus lépett oda közel Mr. Shaw-hoz, akkor odébb léptem s egyedül haladtam tovább, csöndben. Mr. Hudson szavaira felvontam a szemöldökömet, ennek, amit mondott semmi értelme nem volt s ha így folytatják, akkor kevesebben megyünk haza, mint ahányan jöttünk, mert javasolni fogják azt, hogy bent tartsák őket. De legalább a doktor már várt minket s ezzel nem volt semmilyen gond. Beérkezés után az illemnek megfelelően még kezet is nyújtottam neki.
- Üdvözlöm, dr. Melissa McKenzie vagyok – mutatkoztam be.
Lehet, hogy Mr. Tyler-t ismerik, de engem nem biztos, nem hiszem, hogy pszichiáterként genetika, vagy molekuláris biológiával foglalkozna a férfi. Bár, ha olvas szaklapokat, akkor lehet, hogy megismert, vagy így a névről, révén a publikációim megjelennek. A kérdésre csak bólintottam, hogy tényleg ő érdekel minket, de a beszédet ráhagytam Mr. Tyler-re, hiszen ő vezette az „akciót”.”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 02 Okt. 2015, 09:40

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Reena örült annak, hogy a többiek felajánlották, hogy néznek vele együtt filmet. Legalább olyanok lesznek vele, akiktől tud kérdezni, ha nem ért meg valamit belőle, pedig teljesen triviális lenne. Ramirezre kérdőn nézett, nem igen értette, hogy mire is vonatkozott az, amit a férfi mondott. Nem tűnt gonosznak, azt mondták, hogy akik őt bántották azok voltak azok, ő nem tett ilyet és külsőre sem hasonlított rájuk.
- Attól még lehet, hogy engedni fogják – mondta.
Ahogyan a sheriff és a felesége is beszélni kezdtek, akkor most már igyekezett arra is figyelni, amikor az igazolványát kérték, akkor elővette, figyelte, hogy a többiek mit tesznek, ha ők is átadták, akkor ő maga is kissé gyanakodva ugyan, de átnyújtotta a sajátját, hogy a férfi megnézhesse. Azt nem értette egyelőre, hogy miért is nem mondták el pontosan, hogy mi is a feladatuk, miért érkeztek ide valójában. A hangra, felkapta a fejét és meglátta a szőke hajú fiatalembert.
- Szia! – integetett felé köszönésképpen.
Egyelőre nem igen találta a helyét, ez nem olyan feladat volt, hogy megmondták kit kell megölni, odavitték, ő elvégezte a feladatot és visszavitték a Céghez. Ez nagyon más volt és ilyesmihez egyelőre nem képezték ki, nem készítették fel.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei on Szomb. 03 Okt. 2015, 14:40

Kissé érdekesen alakul a dolog, látszólag itt csak duma lesz, és semmi más. Azért örültem volna egy kis akciónak, pláne ha abban használhatom a tehetségemet és lehetőleg nem lőnek rám. A sheriff látszólag nem örül az ittlétünknek és jobbára csak pofázik ő is, majd igazolványokat kér meg a többi. Azután hirtelen egy srác hangját hallom meg.
- Hogy mivel nem lesz baj? - mondja egy srác a tetőről. Szőke srác, látszólag tényleg van valami hasonlóság közte és a Rozsomák között, akiről nem keveset lehet olvasni az aktákban, és bár nem szokásom akta-kukacoskodni, az ő részét megnéztem. Érdekes lesz a dolog, azt hiszem. Remélhetőleg bent nem fog figyelni minket valami kacsa, mert már kezdek nagyon ideges lenni.

_________________
Florida - Page 3 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler on Vas. 04 Okt. 2015, 14:07

Ralf ugyan azt hajtja, hogy képes uralkodni magán. Ez külsőre nem nagyon jön le, de csak bólintok neki. Még mindig jobb ha itt van a közelemben és nem máshol kezd el egyedül villámokat eregetni. 
A másik kettő szövegelésére, inkább nem is figyelek. Az a poén, hogy kettő közül még Morsus normálisabb. Ahogy felérünk, szerencsére senki nem kezd el pánikolni, ahogy meglátják magát az "ördögöt". A doki pedig meglepődve fogad minket, igaz már készült ránk.
-Üdvözlöm dr. Browning, Tyler Jackson vagyok.-
Mutatkozok be és kezet rázok vele barátságosan, majd helyet foglalok, maximum még gyorsan bemutatom a többieket ha netán nem vennék a fáradtságot.
-Igen, így van. Beaubier érdekel minket, szeretnénk vele beszélni, ha van olyan állapotban és engedélyezi ezt...-
Azt hogy pontosan mi a baja nem kérdezem meg, észben tartva Melissa tanácsát, amúgy is simán megtudnám szerezni az aktáit, de szeretném ha egyenlőre minden simán menne.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White on Vas. 04 Okt. 2015, 14:25

Nem túl agresszívan de a túlságosan nyomulókat le szerelem, miközben egy-két normálisabbtól próbálom meg kiszedni, hogy ismerik-e egyáltalán a fiút.
A többiek is arra jutnak, hogy a tetőre kell mennünk, Stephanie nyomában másszuk meg a lépcsőket. 
Az itteni állapotok sem sokkal jobbak, mint a lentiek. Nem messze egy baba sír, bár valószínűleg én valakit küldenék, hogy nézzenek rá, csak bólintok és fedezem amíg fel jut a tetőre, majd ahogy felért és jelez gyorsan utána mászok. Majd talán ha végzünk, visszafelé esetleg ránézhetek, majd a csecsemőre...
A beszédet Stephanie-ra hagyom és gyorsan körül nézek a tetőn, egyáltalán itt van-e a fiú, vannak-e itt mások is, vagy egyáltalán jele annak, hogy itt él-e egyáltalán valaki.
Mert azért valljuk be az itteniek nem éppen meg bízhatóak.//Bocsi ez elég gyenge lett, de most ennyi telt tőlem Sad //

Felszerelés:

-a shieldtől kapott felszerelés
-igazolványok
-egy-egy kés a csuklóira erősítve
-egy pisztoly 2 kábító tárral
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 05 Okt. 2015, 19:04

~Ralf Shaw~

A társaim a maguk módján próbálnak segíteni, hogy túl tegyem magam a rohamomon, bár a vezetőnk és a fiatal srác nem túl hatékony ilyen téren. Dr. Melissa szavai megnyugtatóak, és a mosolya után valami kis melegség járja át a testem, tényleg jól esik, nem is kell több egy őszinte gesztusnál. Valószínűleg ő lehetne rám a legjobb hatással, de a férfiak szinte odébbtolják, ahogy szinte tolakodnak, hogy a maguk módján próbáljanak megnyugtatni. Még a lift indulása előtt teszi a vállamra a kezét a legfurább fickó a csapatban, ami nagy szó, tekintve hogy nézünk ki. Ő nem a külsejével tűnik ki, hanem a stílusával, iszonyúan zavaró, és nagyon nem szimpatikus. Most mégis megérint, amire ösztönösen összerándulok, és próbálok szabadulni a keze alól. Közben valami összevissza storyt mesél, nem értem, se füle se farka annak amiről beszél, de bólogatok, remélve, hogy így előbb elenged. Zack viszont, akitől a korábbi megnyilvánulása után nem vártam volna, most ténylegesen segítőkész, és próbálja elterelni a gondolataimat. Arról beszél, hogyan tudná elfedni a külsejét, mire zavartan mosolygok, próbálok vidámnak tűnni, de még túl zavart vagyok, hogy sikeresen magamra öltsem az álcámat.
- Szerintem... nem kellene megpróbáld elfedni a külsőd. Légy az, aki vagy inkább, ha rejtegeted a gyengeséged, az csak... támadó felület, mások láthatják, hogy mi az érzékeny pontod. Inkább próbálj együtt élni azzal aki vagy, és próbálj előnyt kovácsolni belőle, szerintem. Ha belegondolsz, nem sok nő lehet egy szárnyas férfival, aki ráadásul shield ügynök. - próbálok egy mosolyt kicsikarni magamból, de még a beszédem is elég bizonytalan, inkább halk motyogás, mintsem valódi válasz. Szerencsére a liftben össze vagyunk zárva, és nem kell hangosan beszéljek, hogy haljon. Az irodához tartó út is kellemetlen, érzem ahogy megbámulnak minket, csodálkoznak, és talán félnek is. Szerencsére a legtöbb tekintet Morsust illeti, én pedig megpróbálok a doktornő közelébe kerülni ismét, és ott maradni. Mint egy félős kisállat, aki a gazdihoz menekül.
Dr. Browning meglepődik, amikor meglát minket, amit meg tudok érteni, rám is a szívbajt hozná egy ilyen csapat.
- Üdvözlöm. - mosolygok halványan én is, ahogy az illem megköveteli. Úgy érzem, ennél többet nem kell mondanom, hagyom, hogy a többiek beszéljenek, de azért figyelek a beszélgetésre, ami végre eltereli a gondolataimat, és most már ténylegesen kezdek megnyugodni.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus on Szer. 07 Okt. 2015, 19:20

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
John Redbow

John legyint Ramireznek.
- Ugyan már. Jó gyerekek leszünk és nem teszünk rosszat csak mozizunk. Még kereshetek pár kezdő biosz könyvet meg ilyesmiket is Reenának ha haza érünk.
Mondja nyugisan. Mikor a seriff beszél ő csak kihúzza magát és figyel. Az emlegetett fiú kisétált és Redbow integet.
- Heló!
Üdvözli a fiút és tovább nézelődik a környéken.
- Király helyen élsz.
Jelenti be elismerően.


felszerelés:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, csizma, fejkötő
- SHIELD-től kapott felszerelés
- Egy lefűrészelt csövű puska
- saját telefonja

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
Zack

Zack rámosolyog Ralfra.
- Édes ez az úgy vagy szép, ahogy vagy dumád, de egy ez rohadt rémisztő és kettő kezd hideg lenni. Nem itt, mert ez Florida, még a jégkorszakban is megsülnél itt, de máshova nem ártana.
Mondja a srác majd nagyot mosolyog a doki frászán. Követi a bandát és egy szék háttámlájára ül talpaival a szék ülésével kiegyensúlyozva magát. Mikor mindenki köszönt ő csak intet és miután mindenki szólt utolsónak ő is jelentkezett.
- Tudnunk kell valamit, hogy mire figyeljünk? Látvány, hang, szavak, amitől bepánikolhat. Bármi, amit kerülnünk kell?
Kérdezi Morsus gonosz vigyorával.

felszerelés:
- Fekete farmer, rajta egy övön a shield címer és a pisztolya a tartójában.
- SHIELD-től kapott felszerelés, ezeket egy sporttáskában hozza.
- Desert Eagle 0.50, három tárral.
- saját telefonja

~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Hood

A fiú követi Stephet és egy nagyobb ugrással reppen ki a tetőre. Mindig hátul marad kezeivel (és szárnyaival) elfedi a testét így az se látszik, hogy végig picit rogyasztva tartja a lábait, hogy fel tudjon ugroni a levegőbe, ha mégiscsak valami baj lenne. jelenleg attól fél, hogy a srác leugrik vagy sikeresen üt olyat, hogy a főnöknő repüljön le. Párhuzamosan felmerül benne, hogy talán ő most elrémiszti szegény srácot, de inkább bízik Stephben és kihúzza magát komoran nézve az egészet.


felszerelés:
- Shield katonai nadrág és csizma.
- Pillangó kés (még ha nem is tudja forgatni)
- Egy doboz cigi 7 szálal és a gyújtójával.
- shield telefon, rajta az adatokkal. Blue tooth a fülében.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop on Szomb. 10 Okt. 2015, 23:38

Andrew Ramirez
~ Célszemély: ifj. James Hudson ~

A tetőre nincs tiszta rálátásom, rossz a látószög, a hátsókertbe viszont be tudok nézni, nem lepődök meg túlságosan, csak egy kicsit. Hallottam már eleget, hogy Florida tele van aligátorokkal. De azért láncon tartani... hehehe... valaki legalább olyan őrült mint én. Na ez tetszik! Visszasétálok a többiekhez.
- Biológia tankönyvben ritkán esik szó dinoszauruszokról, jobb szakirodalmat használni.
Tanácsolom, közben végigmérem a megjelenő két szülőt. A sheriff rögtön mindenkit leigazoltat, nem szórakozik. Bemutatom én is az igazolványom, még csak nem is gyanús, hogy más arcom lenne, nincs festés. Egyelőre nem szólalok meg, hagyom hogy Miller intézze a tárgyalást, ő a szakszerű benne és ő is a vezető. Amikor a fiatal megjelenik a tetőn hunyorítani kezdek, oldalra biccentem a fejem és kissé elmosolyodom.
~ Hát persze, a tető. Nem véletlenül tűnt olyan biztonságos helynek első látásra. Le sem tagadhatná, hogy Rozsomák fia, teljesen az apja és még a képesség is. Nem hiszem hogy nem jött már rá!
Megropogtatok a nyakam, és a saját stílusában válaszolok.
- Tiéd az aligátor a hátsókertben?

Connor Hudson
~ Célszemély: Roberto Decosta ~

Kofy a parancs szerint hátul marad. Felkészül rá, hogy amikor kimennek a tetőre, akkor válaszként rögtön egy lángcsóva vagy tűzgolyó, esetleg robbanás érkezik válaszul. Lejjebb is lép egy lépcsőfokot és az ajtónak oldalasan áll meg a lépcsőn.
- Értettem.
Feleli röviden, aztán várja, hogyan alakul a helyzet. Azzal mit sem törődik, hogy a mellette lévő mutáns mit tesz, ő maga tartja a tervet. Ha megkapja a jelet, hogy felmehet, akkor nyugodt léptekkel sétál fel, lép ki a tetőre és néz körül. Mivel még mindig nincs nála fegyver, ezért arra nem alapozik, egyszerűen csak magabiztos, bízik az adottságaiban.

Lev Hudson
~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~

Mindig vannak olyanok akik nem tudnak ellazulni. Ralf egy ilyen srác. Mindenki nyugtatja, mégis inkább a doktornőhöz közeledik védelemért. Nem rossz ösztön, a jó csajokhoz közeledik. A többiekkel nem foglalkozom, saját isteni fényem árasztja el úgyis az egész kórház területét. Nem lennék itt, ha nem ezért lennék itt. Lazán besétálok az irodába és kezet fogok a doktorral.
- Lev Hudson.
A doktor meglepődését és az előkészített székeket megjegyzem, ezért volt lassú. Persze nem ezért volt lassú, hanem azért mert képtelen vetekedni felette álló gyorsaságommal. Helyet foglalok és elkezdem írni a jegyzetem. Lejegyzem a meglepődést, a bemutatkozást, a kézfogását, a székeket, azt amit mond, meg ha ad valamilyen testjelet azt is. Pár szó kell csak, simán megértem később. Három szót fel is írok a lap aljára. Használhatóság, bevethetőség, menőség, kinézet. Amúgy hagyom hogy mindenki csinálja amit gondol, lazulok, elvagyok, majd lépek ha szükség lesz rám. Ha van hálózat rákeresek Floridában milyen törvények vonatkoznak a pszichiátrián kezeltekre. Mindig vicces ügyvédekkel bulizni szombatonként.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 11 Okt. 2015, 07:49

11:00.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

A seriff és neje még mindig kissé bizalmatlanok, de Jonathan szavai láthatóan kicsit megnyugtatták őket, és egyelőre hisznek neki.

Közben az ifjabb Hudson mosolyogva ugrik le a tetőről, olyan természetes akrobatikussággal, amit tanítani nem lehet, és csakis ösztönből jöhet. Nem túlozza el a megjelenését: csupán egyetlen farmer van rajta, de se cipő, se egy póló.

Florida - Page 3 Lent10

Florida - Page 3 Jimmy12 – Sz’asztok. Jimmy vagyok. Engem kerestek?

A fiú nem udvariatlan, inkább csak valószínűleg szokásos, laza formáját hozza. Elsőként, nem meglepő módon, a társaság hölgy tagjai kötik le a figyelmét, így Reenát és Danielle-t külön köszönti, barátságosan, de persze a többiekkel sem lenéző.

Florida - Page 3 Jimmy12 – Igazán nagyon örvendek. Mit mondtatok, hogy is hívnak titeket?


Florida - Page 3 Daniel10 – Nem mondtuk. Danielle Sunken, én is örülök.

Jimmyben van valami különös kisugárzás, amely elsősorban a fiatalabb lányokra van hatással: természetesen nem arról van szó, hogy azonnal minden nő beleszeret, de tény, hogy különösen a vele kábé egykorú lányok azonnal szimpatikusnak találják. Később persze ez a véleményük változhat, de most az első benyomása ugyanilyen a fiúnak Danielle-re és Reenára.

Ebben is hasonlít apjára: aki ismerte és/vagy olvasta az aktáit, annak feltűnhetett, hogy Rozsomáknak sosem voltak gondjai a nőkkel, volt is neki jó pár futó kalandja, aminek következtében lehetetlen is lenne megmondani, ki lehet Jimmy valódi édesanyja.

Jimmy egyébként a fiúkkal, így Johnnal és Andrew-val is nagyon közvetlen, amikor megszólítják őt.

Florida - Page 3 Jimmy12 – Királynak gondolod? Hát… Szerintem baromi unalmas, de azért kösz. És igen, az én aligátorom. Vigyázzatok, harap – nyilván!

Florida - Page 3 James10 – Viselkedj, fiam… Az urak és hölgyek a S.H.I.E.L.D.-től érkeztek Jonathan Miller főhadnagy úr vezetése alatt.

Florida - Page 3 Jimmy12 – Azta, akkor jól hallottam! Miller a Különítményből, ez baromi KIRÁLY!

Florida - Page 3 Wife10 – Jimmy, ne vedd fél vállról a dolgot! Ahogy a főhadnagy úr mondta, beszélni fognak veled, illetve velünk, és--

Florida - Page 3 Jimmy12 – Nem para, intézem.

Florida - Page 3 James10Egyedül? Szó sem lehet róla, fiatalember!

Florida - Page 3 Jimmy12 – Apa… Kérlek. Lemegyünk a csónakházba, és tudod, hogy nem eshet bántódásom… Ha tényleg azért jöttek… ami vagyok… akkor ez elsősorban az én magánügyem. Ti is tudni fogtok mindenről, ígérem, de előbb… hadd kezeljem ezt én, egyedül. Ez az én életem, az én felelősségem, és idővel úgyis sokszor bajba kerülök majd emiatt. Meg kell tanulnom kezelni az ilyen helyzeteket. Te magad mondtad.

Jimmy az eddigiek után most meglepően komoly és érett módon beszél és viselkedik, amely a szüleire is hatással van, így némi gondolkodás után beleegyeznek a dologba. A seriff Jonathanhez fordul.

Florida - Page 3 James10 – Akkor menjenek, Jimmy megmutatja a csónakházat… de itt leszünk, csupán pár lépésre. Bízom Önökben… egyelőre.


Florida - Page 3 00120

11:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

A kis csapat végre felér a tetőre, ahol végre legalább egy kicsit fellélegezhetnek – kilépve az épületből enyhül a fertelmes bűz, amit odabent éreztek. Veszélynek semmi nyoma, úgyhogy Stephanie és Connor után Emma és Hood is felmehetnek.

Beletelik pár másodpercbe, amíg megpillantják a fiút – valóban idefent van, és rajta kívül sehol senki más. A tető szélén üldögél… majd megpillantva az ismeretlen érkezőket gyanakodva feláll.

Florida - Page 3 Robert13

Florida - Page 3 Robert14 – Ki… Ki van ott? Honnan tudják a nevemet?

Roberto láthatóan tart az őt kereső ügynököktől, főleg persze Hoodtól a kinézete miatt, és talán épp ezért indul be a mutációja: a teste koromfeketévé kezd válni, miközben körülötte mintha apró, parázsló, lángoló gömbök pattognának mindenfelé…


Florida - Page 3 Sunspo10

Florida - Page 3 00120

11:00.

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw és Zacharias Raphael Morsus.

A doktor barátságosan köszönt mindenkit, és érdeklődve hallgatja a fiatalokat.

Florida - Page 3 Doctor10 – Nocsak, doktor McKenzie? Ilyen fiatalon? Csodás, csodás! Mi a szakterülete? Már ha nem vagyok túl tolakodó. Ön pedig, Mr. Jackson, természetesen igazi híresség! Esetleg várható a Különítmény többi tagjának az érkezése is?

Majd dr. Browning megköszörüli a torkát, és elővesz pár fényképet

Florida - Page 3 Doctor10 – Már jó pár hónapja kezelem Mr. Beaubier zavarodott elméjét, de természetesen köt az orvosi titoktartás… ugyanakkor azokat az eseteket megoszthatom Önökkel, amelyeknek a kórház több dolgozója és betege is szemtanúja volt, hiszen ha tőlem nem, másoktól, akik látták, úgyis tudomást szerezhetnének róluk. Nos, Mr. Beaubier lőtt sebe meglehetősen hamar begyógyult, de mielőtt hozzánk került volna, még feltételezhetően órákat töltött a támadójával… Igen, bármilyen furcsa, aki meglőtte, nem akarta a halálát, és még el is látta a sebét annyira, hogy ne haljon bele. A nyomozók szerint valamiféle információt akart kiszedni a fiatalemberből, és miután ezt megkapta, ő maga hívta a mentőket, hogy menjenek ki a fiúért. Sajnos a támadóról… vagy támadókról, ez még nem tisztázott… többet nem tudok mondani, pedig bizonyára segíthetne megérteni Mr. Beaubier jelenlegi elmeállapotát.

Ekkor a doktor az egyik aktájából egy fényképet vesz elő, amelyet az ügynökök elé csúsztat. A képen egy különös módon felöltöztetett próbababa látható. A figura arca ki van festve, köpenyt akasztottak rá, valamint ráfestettek egy jókora ’A’ betűt is.

Florida - Page 3 Apoca10

Florida - Page 3 Doctor10 – Ez a kép úgy másfél hónapja készülhetett, az egyik takarítónk talált rá a felöltöztetett babára az alagsori raktárunkban. Nem titok, így nyilván Önök is tudják, hogy Mr. Beaubier rendkívül gyorsan tud mozogni, így szert tudott tenni a képen látható tárgyakra, hogy elkészítse… azt a valamit. Akármi is történt közte és a támadója, vagy támadói, között, azóta gyakorlatilag állandó félelemben él, és a folyosókon megállás nélkül harsogja az „En Sabah Nur” és az „Apokalipszis” szavakat… Ez utóbbi nem úgy általában a világvégére utal, annyi bizonyos, hogy egy személyt vagy lényt jelent, tehát tulajdonnévként használja, ahogy a másik nevet is. Nem tudom, ez így mond-e Önöknek valamit… Egyébiránt Mr. Beaubier jó magaviseletű beteg, és tudom, hogy ő is meg akar gyógyulni, hiszen a képességének hála bármikor elszökhetne a kórházból, anélkül, hogy észrevennénk, mégsem teszi. Talán… fél kimenni.

Végül még dr. Browning Zack kérdésére is felel.

Florida - Page 3 Doctor10 – Igen, nos… Ha kérhetem, tartózkodjanak mindentől, ami felizgathatná, de azért attól nem kell tartaniuk, hogy hirtelen valamiféle rohama lenne. Rémálmok és kínzó emlékek gyötrik, de mint orvosa annyit bizton állíthatok, hogy az elmeállapota stabil.

_________________
Florida - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3774
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Okt. 2015, 09:46

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Jon csak biccentett a fiú felé, amikor az köszönt az irányukba, inkább a szülőkkel próbált elsőre beszélni, mintsem a kamasz fiúval. Az egész végén úgyis a szülőknek kellett döntenie, nem pedig a James-nek. Az elején nem vélte túl jó ötletnek, hogy egyedül akarta intézni a fiú, túlságosan is gyereknek gondolta, de a mondandója második fele meggyőzte Jont, hogy talán tud kellően komoly is lenni.
- Köszönjük! – mondta a seriffnek a végén.
Majd a társaira nézett.
- Mindenki jön, senki sem marad idekint. Ha gondolja Mr. Hudson, akkor indulhatunk – ezt már az ifjabbnak címezte.
Ha mentek, akkor a többieket engedi előre, majd amint mindenki bent volt a birtokon, akkor zárkózott fel melléjük végig. Majd ha végül megérkeztek és mind bent voltak a csónakházban, akkor szólal meg.
- Valóban jól gondolta, azért vagyunk itt, mert ön is mutáns – mondta. – Nem szokásom sokáig húzni a dolgokat, így egyből belevágok. Azért küldött ide minket Danvers ezredes, mert szeretné, ha valamilyen formában a SHIELD-nek dolgozna.
Valószínűleg kellően sokkot okozott, így várt néhány pillanatot mielőtt folytatta volna.
- Illetve úgy vélem, hogy Danielle is szeretne önnek valamit mondani.


~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Végül is mindannyian felmentünk a tetőre, mert először semmit sem láttunk, csak később vettem észre a srácot idefent. Ahogyan a nevén szólítottam gyanakodva állt fel a helyéről és neki is látott a képességét használni. Felsóhajtottam, ha a többiek támadni akartak volna, akkor a kezemmel intettem, hogy ne tegyék. Most szívem szerint én is lángokkal öleltem volna körbe a testem, hogy versenyezzünk kinek szebbek a lángjai, amit úgyis én nyertem volna. mivel engem úgysem zavarnak a lángok, sem pedig a tűz annyira, így kicsit közelebb léptem óvatosan.
- Stephanie Lyesmith vagyok, a Különítményből – mondtam. – Ők a társaim, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.
Néhány pillanatot vártam.
- Téged keresünk, csak beszélni szeretnénk veled, nem pedig bántani, így örülnék neki, ha megtudnál nyugodni.
Még azok előtt, hogy telepatikusan nyugtatom le, vagy ütöm ki egy időre.
- Nincsenek elől fegyverek, sehol semmilyen más csapat, csak mi. Beszélhetünk itt is, vagy ha van valamilyen gyorsbüfé, étterem a közelben, akár meghívhatunk egy korai ebédre, hogy étel és üdítők mellett beszéljünk. Nos?
Igyekeztem a lehető legkedvesebb és legbizalomgerjesztőbben kérdezni mindezt.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában)
- gázmaszk (táskában)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 11 Okt. 2015, 10:04

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
2012. szeptember 25., kedd, Hetedik bejegyzés:
”Úgy tűnt, hogy a nevem mégsem volt ismerős számára, nem olvasott olyan szaklapokat, mikben publikáltam.
- Genetikából az X-gén volt a doktorim, PhD-m témája, molekuláris biológiából pedig molekuláris evolúcióbiológia, természetesen ez is főleg az X-génnel volt összefüggésben – mondtam el a választ.
A harmadik majd tavasszal, kora nyáron lesz s majd tengerbiológia, mindez miattad, de ennél semmi ilyesmivel nem fogok majd foglalkozni. Még igazából nem is tudtam, hogy mi legyen a témám, talán… nem, majd idővel eldöntöm. Arra a kérdésre, hogy jönnek-e a többiek is nem feleltem, s Ralf, illetve Mr. Morsus beszélgetésébe sem szóltam bele, továbbra is igyekeztem távol tartani magam tőle. Figyelmesen hallgattam a doktor szavait, hogy mit is mondott az esetről, meglepő volt mindez, hogy így tett a támadó. Talán Ms. Lyesmith, vagy valamilyen más telepata kellett volna ide, hogy segítsen abban, hogy kiderüljön ki volt a támadó, vagy mit is akartak a fiatalembertől. Az egész ijesztő s hátborzongató volt. azaz En Sabah Nur igencsak hátborzongatónak hangzott, ahogyan Apokalipszis is. S a fiatalember által felöltöztetett baba külseje is.
- Ez az En Sabah Nur igencsak ősi nyelvnek, szavaknak hangzik – vetettem fel. – Nem kellene megkérdezünk Ms. Lyesmith-t, hátha neki ismerős lesz a történész tanulmányai miatt… vagy valakit a SHIELD-től?
Tudom, hogy nem kedvelik Ms. Lyesmith-t, ezért vetettem fel Mr. Tyler-nek a SHIELD-et is. az megnyugtató volt, hogy Mr. Beaubier stabil volt lelkileg, így ettől nem kellett tartani. A szavaim után csöndben várom, hogy megyünk-e hozzá, vagy maradunk még.”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 11 Okt. 2015, 10:14

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Reena lelkesen bólintott, ahogyan John próbálta rávenni Ramirezt, hogy ő is jöjjön majd filmet nézni. A biológia könyv szó igencsak furcsa volt neki, nem is igen értette, a szakirodalom pedig főleg, hogy teljesen ismeretlen szó volt számára. Egyelőre azonban nem kérdezett többet, mert valószínűleg ezek is olyan dolgok voltak, amiket ismernie kellett volna, másrészt pedig már meg is érkezett a célszemély oda hozzájuk. Barátságosan, de kissé félve mosolyodott el a fiúnak, aki odaért hozzájuk, igencsak szimpatikus volt, de azért még tőle is félt, hiszen nem ismerte egyáltalán.
- Reena Reynolds – mutatkozott be ő is.
Egyelőre nagyjából csak az orvosaiban bízott, akik mondták, hogy a csapattársai nem fogják bántani, így ezért bízott bennük. Most nem voltak itt, hogy James-re is ezt mondják, noha szimpatikus volt neki a fiú, de bízni nem bízott benne. Így inkább maradt John és Ramirez mellett, majd ha elindultak befelé, akkor továbbra is kettejük között, vagy közelében próbált maradni, velük legalább tudta, hogy tud beszélni és némileg biztonságban is érezte magát.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler on Vas. 11 Okt. 2015, 15:32

-Nos egyenlőre csak mi vagyunk itt...-
Az hiányzik, hogy a Különítmény többi tagjának is de kellenne jönnie, mertaz sok jót nem jelente. Érdeklődve hallgatom  doktort Beaubier állapotáról. Valami Apokalipszist emleget...és hát az a felöltöztetett próba baba sem valami bizalom gerjesztő az egyszer biztos.
Próbálok felidézni valamit ezekkel kapcsolatban, de így elsőre semmi sem ugrik be, sem Apokalipszisről sem erről az En Sabah Nur akákiről. Bólintok és felveszem a kapcsolatot a SHIELD-es kapcsolattartónkkal.
-Itt Tyler Jackson, legyen szíves nézzen utána az Apokalipszis és En Saba Nur neveknek, ha kell szóljón bárkinek aki elérhető, derítsen ki amit tud ezekről. Tudom, hogy ez nem sok adat, de azért próbálkozzon.-
A doktorhoz fordulok.
-Akkor szeretnénk beszélni vele...és készítehetek erről egy képet?-
Mutatok a felöltöztetett babára.
-Hátha a SHIELD ki tud deríteni valami ezzel a fickóval kapcsolatban valamit. Nem tetszik, hogy ez az alak még kinn járkál...-
Ha engedi elküldöm a képet is a SHIELD-nek hátha ezzel könnyebben tudnak előbányászni valamit.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White on Vas. 11 Okt. 2015, 15:45

Mély levegőt veszek, a benti fojtógatóbűz után nagon jól a fenti friss levegő. Ahogy körbe nézek nem látok semmi különöset vagy figyelem felkeltő dolgot. A fiút is csak pár perc után veszem észre ahogy a tető szélén ül.
Természetesen azonnal pánikba esik tőlünk, és rögtön be is indul a képessége. Ha elszabadul, annak nem lesz jó vége,de Stephanie vagy én elég hamar letudjuk bénítani.
De remélem ennek nem kell majd bekövetkeznie.
Bátorítóan rámosolygok Robertora, fel emelem a kezem mutatva, hogy nem szándékozok neki esni semmivel sem.
Nem akarom elismételni azt ami az előbb elhangzott, úgy hogy nyugodtan várom, hogy mit fog reagálni.Felszerelés:

-a shieldtől kapott felszerelés
-igazolványok
-egy-egy kés a csuklóira erősítve
-egy pisztoly 2 kábító tárral
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei on Kedd 13 Okt. 2015, 15:01

Timofei
Sz’asztok. Jimmy vagyok. Engem kerestek? - mondja a kölyök, miután leugrik a tetőről. Hmm, ezt én is meg tudnám csinálni, sőt jobban is. Ha drámai belépőt akart, akkor nem jött össze.
- Timofei Produnov. Örvendek. - mutatkozom be egyhangúan, mondjuk kétlem, hogy az én nevem annyira érdekelné. Ha talán tarhatnák egy bemutatót az erőmből, akkor megváltozna a véleménye, bár szerintem a főmufti nem örülne neki, de nem ő irányít. Nem egyeztem bele abba, hogy nem használom a képességemet. Ezután egy kis szócséplés jön, de végeredményben a gyerek elintézi, hogy csak ő beszéljen velünk, a szülők pedig ne.
Apa… Kérlek. Lemegyünk a csónakházba, és tudod, hogy nem eshet bántódásom… Ha tényleg azért jöttek… ami vagyok… akkor ez elsősorban az én magánügyem. Ti is tudni fogtok mindenről, ígérem, de előbb… hadd kezeljem ezt én, egyedül. Ez az én életem, az én felelősségem, és idővel úgyis sokszor bajba kerülök majd emiatt. Meg kell tanulnom kezelni az ilyen helyzeteket. Te magad mondtad. - mondja. Hát jó, felőlem azt csinál amit akar, én úgyis csak statisztálok a dologban, sőt igazából nem értem, hogy egy ilyen unalmas ügy miatt mégis minek keltem fel.

_________________
Florida - Page 3 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 21 Okt. 2015, 10:04

(Látom, kicsit belassultunk, de sebaj, most úgysem tehettek sok mindent, szóval inkább írok egy új kört addig is, mit szóltok?)

Florida - Page 3 00120

11:05.

Résztvevők: Jonathan Miller, Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow.

Jimmy lekíséri a kis csapatot a ház mögötti csónakházba a kerten keresztül. A házialigátor ugyan megbámulja a jövevényeket, de senkire nem támad rá – nyilván épp tele a bendője. Jimmy útközben próbálja memorizálni a fiatalok neveit.

Florida - Page 3 Jimmy12 – Szóval Reena, Danielle, Timofei… Jonathant meg nyilván ismerem, bírom a Különítményt, Thor a kedvencem! Öhm, már meg ne sértődj, te is király vagy!

A nyikorgó fapadlójú csónakház pontosan olyan belülről, amilyennek kívülről képzelné az ember: tele van pakolva mindenféle hasznos és kevésbé hasznos eszközzel, kacatokkal, és bár a fa meglehetősen recseg-ropog a kis csapat lábai alatt, mégsem tűnik instabilnak vagy veszélyesnek az építmény. Persze maga a csónak, amiért épült a ház, sem hiányozhat, ott pihen középen.

Florida - Page 3 Boat10

Miután beérnek, Jimmy figyelmesen végighallgatja Jonathant, és először elneveti magát, de aztán gyorsan lefagy a mosoly az arcáról, amikor leesik neki, hogy a főhadnagy nem viccelt.

Florida - Page 3 Jimmy12 – Mihogymi…? A S.H.I.E.L.D.-nek, én? Heh… Ne már, frankón? De… Nemrég érettségiztem, még… nem igazán tudom, mihez kezdjek magammal… A S.H.I.E.L.D.-nek???

Miközben Jimmy hüledezik, Danielle előveszi a hátizsákjából a már említett adathordozót – egy körülbelül két tenyérnyi nagyságú szerkezet, aminek a közepén mintha valami panel lenne, az oldalán pedig egy gomb.


Florida - Page 3 Adat10

Florida - Page 3 Daniel10 – Nos, akkor… én sem húznám sokáig az időt, bár látom, hogy még emészted a dolgot… de úgy vélem, akármi is van ezen, segíteni fog megérteni a helyzetedet. Én nem is mondanék semmit, inkább csak odaadom ezt… Ne aggódj, több ízben átvizsgáltattuk, technológiával és mágiával is, ez tényleg csupán egy adathordozó eszköz, semmi csapda. Öhm… Szerintem csak rakd le a földre, és nyomd meg a gombot az oldalán…

Jimmy elkerekedett szemmel veszi át az eszközt Danielle-től, és kissé félve tekint a többiekre is – talán egy utolsó megerősítést vár tőlük is azzal kapcsolatban, hogy mit tegyen.

Florida - Page 3 00120

11:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver.

Roberto még mindig gyanakodva nézi a fiatalokat, de legalább a képessége „kikapcsol”, és újra emberi kinézete lesz – nem kis mértékben ez talán annak is köszönhető, hogy felismeri Stephanie-t és Emmát.

Florida - Page 3 Robert14 – Lyesmith? A Különítményből? Meg White, a tartalékosuk? Aha… A nagyra becsült S.H.I.E.L.D. leereszkedett a kisemberek közé? El se hiszem… Nyilván valamilyen konkrét céllal, amivel ti is jól jártok, nem csak úgy, segíteni rajtunk, jól mondom?

A fiú mogorva tekintettel, összefont karokkal folytatja, láthatóan nincs ínyére a beszélgetés.

Florida - Page 3 Robert14 – Jobb dolgom is van, mint a „nagy és hatalmas” S.H.I.E.L.D. embereivel ebédelni… Bökjétek ki, mit akartok, hogy annál hamarabb küldhesselek el benneteket a sunyiba! Persze ha nagyon kell nektek valami, úgyis elveszitek erővel, telepatákkal, vagy franc se tudja, mivel, igaz? Szóval olyan baromi sokat nem számít, mit mondok… Mondjátok csak, hány szerencsétlennek segítettetek, amíg ide feljöttetek? Körülnéztetek egyáltalán ezen a környéken? Van bármi fogalmatok arról, hogy élünk mi itt napról napra?


Florida - Page 3 Angry10

Florida - Page 3 00120

11:05.

Résztvevők: Tyler Jackson, Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw és Zacharias Raphael Morsus.

A doktor elismerően biccent Melissa felé.

Florida - Page 3 Doctor10 – Genetika és molekuláris biológia! Fantasztikus! Fogadja elismerésemet, doktornő.

Majd a férfi Tylerhez fordul.

Florida - Page 3 Doctor10 – Persze, Mr. Jackson, tegyen vele, amit csak akar, nekünk vannak másolataink, ez a példány az Önöké.

Ezzel Tyler a kommunikációs eszközével azonnal lefényképezheti a fotót, és már továbbíthatja is azt a S.H.I.E.L.D.-nek.

Közben a fiatalok persze a Triskelionból is azonnal választ kapnak Tyler kérésére.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Vettük a kérést, Jackson ügynök, máris továbbítottuk a megfelelő szakértőknek a képpel együtt. Expressz eljárással néznek utána a neveknek, amint megtudnak valamit, azonnal jelentkezem. Továbbá a csapatuk új utasítást is kapott, Jackson ügynök. Tudomásunkra jutott, hogy épp a kórházban, ahol tartózkodnak, pihen egy újabb fiatal mutáns, aki potenciális gyakornok lehetne. A neve Jim Richards, azonnal átküldöm az aktáját.

Valóban, szinte ebben a másodpercben meg is érkezik Tyler, Lev, Melissa, Ralf és Zack eszközére is Jim adatlapja.

– Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem szokványos eljárás, de Danvers ezredes engedélyezte a fiú gyámjára, Samuel Richard felcserre való tekintettel, aki évek óta példásan szolgálja a hazát, ezért közben tudott járni az ifjú Mr. Richards érdekében. Már felkészítette a fiút, hogy meg fogják látogatni, és ha nincs semmi akadálya, őt is vigyék magukkal. Amint bármilyen formában problémát okoz, természetesen közbelépünk, és visszaküldjük Richard felcser felügyelete alá. Már odatelefonáltam a kórházba, ahol Mr. Richardson végeztek szokásos egészségügyi vizsgálatot, és felküldettem Mr. Beaubier szobája elé. Várja Önöket.

Közben dr. Browning is feláll, és kinyitja az ajtót az ügynökök előtt.

Florida - Page 3 Doctor10 – Nos, akkor indulhatunk is, ha Önöknek is megfelel. A kórtermek a folyosó végén találhatók.


Florida - Page 3 00120

(Ebben a körben új karakterünk, Jim Richards is írhat már! A kórházban általános egészségügyi vizsgálatokat végeztek rajta, majd felküldték Jean-Paul Beaubier szobája elé, hogy ott várja be a S.H.I.E.L.D. ügynökeit, akik magukkal viszik majd egy könnyebb bevetésre, afféle felmérés céljából. Minderre Jimet gyámja, Samuel már felkészítette, mert úgy érezte, Jim képességeinek fejlesztése szempontjából jó helyen lenne a S.H.I.E.L.D.-nél.)

_________________
Florida - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3774
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 21 Okt. 2015, 11:09

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Jon egyáltalán nem vette magára azt, hogy az apja volt Hudson kedvence, tudta, hogy mekkora népszerűségnek örvend Thor. Arra nem felelt, hogy minek is tartja őt a fiú. A hírességes mizériát úgysem szerette soha ebben a melóban, ő csak segíteni akart másoknak, nem többet. Beérkezve az épületbe körbenézett abban, majd nem is sokat teketóriázott, hanem a fiú tudomására hozta, hogy miért is vannak itt. Az elején levő vigyorból már tudta, hogy Hudson nem hitte el ezt, de Miller komoly maradt és a fiú arcáról is lefagyott a vigyor.
- Nem az a személy vagyok, aki szórakozni, vagy viccelni szokott volna effélével – mondta. – A lehető legkomolyabban beszéltem.
A hebegésre még válaszolt pluszban.
- A SHIELD ösztöndíjakat is szokott osztani, segíteni a pályaválasztásban is.
Hátha ez meggyőző tud még lenni. Közben Danielle is aktivizálta magát és Jon is az eszközre nézett, már érdekelte, hogy mi lehet az adathordozón, mivel biztonságosnak ítélték meg, nem volt oka nem bízni az unokatestvérben, így hagyta, hogy Hudson aktiválja, ha akarja és megtudják, hogy azon felül, hogy Rozsomák a fiú apja, mit akarhatott még tőle Kovacs..


~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Legalább visszaváltozott, nem mintha tűz alakban olyan sok kellemetlenséget tudott volna okozni, jó ideig tűzálló vagyok, a többiek meg úgysem érdekelnek. Ez pedig csak rinyál és rinyál. Miért nem csinálhatok az agyából salátát, vagy mosogatólevet? Legalább egyetért azzal,hogy ő sem akar beszélgetni. Az első kérdéseire nem feleltem, a másodikra viszont már látványosan ásítottam fel kimutatva, hogy egyáltalán nem érdekel az, hogy jajj mennyire rossz sorsa van itt.
- Befejezted az önsajnálkozást? – kérdeztem unottan és megvetően. – Képzeld van, ugyaninnen indultam, semmivel sem jobb helyről, de én tettem valamit azért, hogy kijussak és nem csak önsajnálatba menekültem és nem dörgölöm oda senki orra alá ezt, ahogyan White sem, és ő is ilyen helyről jött.
Ugyanilyen, ha nem rosszabb körülméynek közül jöttem, mert nekem legalább volt anyám, csak az kidobott. Lényegében, ha nem lett volna agyam prostituáltkként kellett volna pénzt keresnem.
- Csöndben maradtál? Remek! Nem akarsz beszélgetni, akkor rövidre fogom. Dolgozz a SHIELD-nek, vedd kezedbe az életedet és kapsz egy lehetőséget arra, hogy rendbe szedd az életed és kezd vele valamit, vagy maradj itt és sajnáltasd magad tovább. Ennyi. A SHIELD számát tudod, majd hívd fel őket, ha döntöttél.
A többiekre néztem.
- Indulás, végeztünk itt – mondtam.
Reméltem a többiek nem kezdenek el drámázni, mert akkor a srác csak jobban belemerül az önsajnálatba és bukta az egész. Megvárom, amíg mind lemennek, majd utánuk én is lemegyek.


felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában)
- gázmaszk (táskában)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 21 Okt. 2015, 11:29

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
2012. szeptember 25., kedd, Nyolcadik bejegyzés:
”Éreztem, hogy a doktor bókjára, dicséretére kissé elpirulok. Nem szoktam hozzá, hogy valaki ilyen lelkesen gratulál. A tudományos körökben fiatal korom ellenére is nagyjából csak annyit kaptam, hogy igen, ennek így kellett lennie. De dicséret nem.
- Köszönöm – feleltem szerényen.
Mr. Jackson megfogadta a tanácsomat s máris kikérte a SHIELD véleményét, hátha tudnak valamit azokról az ősinek tűnő dolgokról, mik most felmerültek. A kérdésekre azonnal választ is kaptunk s jómagam is megkaptam az üzenetet. A megkapott aktára pillantottam, a fiú 14 éves? S magunkkal kéne vinnünk egy beteg személy közelébe úgy, hogy az aktájában azt írták amit. Emiatt a csoportunk vezetőjéhez fordultam nem kevés aggodalommal.
- Ezt komolyan gondolták a SHIELD-nél? – kérdeztem halkan. – Önön kívül mi sem vagyunk terepre valóak, nemhogy egy ennyire labilis fiatal gyermek…
Nagyon reméltem, hogy Mr. Tyler is hasonlóan gondolja, s nem nekem kell szót emelnem a felettesek döntése miatt. ahogyan a doktor felkelt, akkor én is megtettem, s ha indultunk, akkor követtem őt s Mr. Tyler-t a kórtermek irányába..”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 21 Okt. 2015, 11:56

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
Reena követte a többieket az épület irányába, közben pedig alaposan megnézte az aligátort, vagy krokodilt, nem tudta melyik; hüllőt magának. az csak figyelt rájuk, de nem mozdult. A fiúk most nem szóltak hozzá, pedig várta volna a válaszukat, vagy bármit, de ilyesmit nem kapott. Mivel ő maga nem sokat tudott a SHIELD-ről, sem arról, hogy mire képesek, illetve nem is igen volt illetékes arra, hogy beszéljen, így csöndben maradt. Sokkal inkább azzal foglalkozott, amihez értett, azaz igyekezett az épületben végignézni mindent, biztosítani a helyet, meggyőződni arról, hogy van-e menekülési útvonal abban az esetben, hogyha ezt kell tenniük. Ő maga az adathordozót, ami Danielle-nél volt igencsak bizonytalanul méregette, nem tudta, hogy tényleg biztonságos lehet-e. azok alapján, amiket Kovacs-ról hallott nem hitte, hogy így van. Akaratlanul is megfeszült minden izma és ragadozóként figyelte a tárgyat, hogyha szükséges legyen, akkor tudjon menekülni valamilyen fedezékbe, olyan helyre, ahol biztonságban lehet.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus on Szer. 21 Okt. 2015, 12:13

/Az én hibám volt, kicsit elcsúsztam bocsi :S/

~ Célszemély: ifj. James Hudson ~
John Redbow

Redbow csendesen felnéz mikor neveket sorolja a szőke fiú.
- Meg... John, de mindegy.
Mondja nagyon halkan. Utána megy a társaság után és csak kis lépésekkel fordul vissza.
- Kro... krokodil? Miért? Minek? Hogyan?
Mutogat a hátsó kert felé és nyújtja ki a nyakát mintha ilyen messziről átláthatna a kerítésen. Majd sóhajtva megadja magát és utolsóként lép be az ajtón.
- "Ne kérdezz csak add fel."
Ismételgeti magában rutinosan még mindig nagyon csendesen. Ő főleg a hatalmas cápa koponyát néz ámulva.
- De király.
Utána a fiú megkapja a kis szerkezetet.
- Öhm... kap tőlünk egy star trek kelléket?
Kérdi értetlenül a társait.


felszerelés:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, csizma, fejkötő
- SHIELD-től kapott felszerelés
- Egy lefűrészelt csövű puska
- saját telefonja

~ Célszemély: Jean-Paul Beaubier ~
Zack

Morsus elismerően nézi a kifestett sátánbohócot.
- Ó... ez jó muri lesz...
Mondja sóhajtva. Megkapják a rádiós üzenetet és elkerekedik a szeme.
- Hatalmas és fenséges parancsnokuk?
Kérdezi érdeklődve majd egy hátra szaltóval leveti magát a székről.
- Mi a terved?
Teszi a fel a kérdését és nyugodtan követi Tylert ha megindul előre. Próbál Ralf mellett maradni és mindig mosolyogni egyet, ha ránéz. Ha véletlenül Melissa pillantana felé akkor nyelvet ölt és emelgeti  szemöldökét.

felszerelés:
- Fekete farmer, rajta egy övön a shield címer és a pisztolya a tartójában.
- SHIELD-től kapott felszerelés, ezeket egy sporttáskában hozza.
- Desert Eagle 0.50, három tárral.
- saját telefonja

~ Célszemély: Roberto Decosta ~
Hood

A denevérlény szótlanul tűrte az egészet, de az arcán egyértelmű düh és megvetés volt. Mikor Steph megindul lefelé és már ellépett mellette a fiú kitárja a karjait és ezzel a szárnyait. A vállán lévő régi sebre mutat.
- Látod ezt? Egy banda lövöldözésben voltam tizenkét évesen. Tégy meg egy szívességet és hagyjuk ezt a "mit tettek értünk" lósz@r dumát! Te mit teszel értük? Látszólag nem éppen dolgozol vagy ételt osztasz miközben rehabra viszed szerencsétleneket, hanem sajnálod magadat idefent! Ne várd el senkitől, hogy segítsen ha te nem teszel semmit.
Mondja és ezzel lemegy.
- Ha tényleg ennyire érdekel a sorsa a lakóknak vedd fel azt a papírt és segíts nekik vagy légy ez a szánalmas áldozat és nyafogj.


felszerelés:
- Shield katonai nadrág és csizma.
- Pillangó kés (még ha nem is tudja forgatni)
- Egy doboz cigi 7 szálal és a gyújtójával.
- shield telefon, rajta az adatokkal. Blue tooth a fülében.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida - Page 3 Empty Re: Florida

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.