Főbejárat

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Henrietta Bailey on Szer. 16 Aug. 2017, 16:31

Napló:
Mikor aznap megérkeztünk nem értettem, hogy miért kell nekünk itt új suli után furikázni mindig, már felvettek egy helyre. Oké, lehet, hogy tényleg annyira fontos mint mondják de mégis.. Komoly bonyodalmakat okozott, ami a szemeimmel történt úgy tünik, bár szerintem csak nagy dobra verik. Nem romlott semmit a látásom és csak az olvasáshoz használok szemmest, szóval tényleg a durcaság kerülgetett egésznap. Már végre beilleszkedtem a másik helyre, volt már barátom is és nagy sürgés-forgás mert semmi nem jó. Most meg mehetek egy másik intézménybe, ahol mindenki annyira furi mint én. Remek. Csak azt nem értem, hogy anyuék miért mondják el mindig, hogy legyek normális. Jó lenne, ha a fölnöttek azt csinálnák végre, amit mondanak.


Úgy negyed óra lehetett az út otthonról, míg a Manót elhozták az új helyre. A környezet egy kellemes környezet hatását keltették és még az ég is tiszta volt. Viszont a hangulat megyes volt. Ugyan a fogadóbizotság már készen állt, hogy minden karikacsapás legyen, neki voltak kételyei. Az autójuk beparkolt nem messze, ahonnan az ablakon keresztül már látni lehetett a bundást. A manónak felcsillant a szeme: olyan volt mint Pali.

Nem tudta mire vélni a különös megjelenést, de nem is számított, kiváncsivá tette ez a hely. Kiszáltak és köszöntötték is Cody-t, Henrietta csak félénk halgatásba fulladva figyelte a beszélgetést. A dolgok, ahogy kivette jónak tünte, de azért aggódot a jővőjét illetően. Szeretne fogják e itt? Sok dolog áthatotta az elmúlt egy órában, minden olyan hirtelen és véletlen szerűnek tűnt. Aztán szülei felé figyeltek, mondania kellett valamit, de nem talált szavakat.

- Őm jónapot, bácsi - préselte ki ajkai közül mintha húzni kellett volna. Cody úgyan jó kiállású.... nos fiatal embernek tünt, de nem tudta hova tenni. Mutánsok nem a tipikus emberek akikkel összefutott. Látott párat távolról az utcán mikor suliba szállítoták. Meg a TV-ben de valahogy mégsem tudta mit tévő legyen. Aztán a szülei elindultak befelé és ő maga csak várakozott, hogy tőlük függetlenül érdeklődhessen. Remélte Cody is észreveszi ebben. Nem tudta miért érezte kínosnak a dolgot. Talán a szülő felügyelett az oka. Nelkülük nem sok mindent tehet lakáson kívül, túlzásba viszik mostanág a szülősködést.
- Bocsánat, de milyenek itt a diákok?
Talán hülyén jött ki, de nem tudta még hogyan fogalmazza meg a furi benyomást. Tudta, hogy tehetség alatt segítségre szorulókat értenek, mert másnak születtek, de ebből nem tudta még kihámozni, hogy milyenek, hogyan bánnak velük, vagy úgy igazán az ég egy adta világon semmit.

_________________
Főbejárat   - Page 9 HEOrR86
A bölcs Akrura így szolt: „Mikor ránézzek erre a különös gyermekre, látom a napot, a holdat és a hét csillagot, ahogy körülötte örvénylenek. Mikor beszél, olyan mintha az örökkévalóság hangja szólna. Ő a remény, ha van ebben a világban remény, ő az.”  Részlet a Védák soraiból
Napló
Henrietta Bailey
Henrietta Bailey
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 12.

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 16 Aug. 2017, 17:04

Cody-nak nem is kellett sokat várnia a szülőkre. Hamar megérkeztek. Üdvözölte őket, bemutatkozott és kezet fogott velük. A kislány látszólag kicsit zavarban volt. Cody meg is értette. Új hely, új emberek, távol az eddigi barátoktól. Biztos fura lehet neki. A köszöntést kedves hangon viszonozta.
-Szervusz. Henrietta ugye? Nagyon szép ruhád van.
A szülőket felvilágosította, hogy merre találják meg a regisztrációt ahol a papírokat elintézhetik. A lány zavarát megértve még megkérdezte, hogy megmutathatja-e neki a leendő iskoláját és az engedélyt megkapva egyedül maradtak. A lány kérdésére elmosolyodott volna ha tud.
-Ezt az iskolát azért találták ki, hogy az olyan gyerekeket segítsék mint te. Ezen kívül olyan az iskolai élet itt, mint mindenütt másutt. Biztos tudsz majd itt is barátokat találni. A tanárok is nagyon segítőkészek. Be fogsz tudni majd illeszkedni. Megmutassam az iskoládat?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by New Wolf on Pént. 12 Okt. 2018, 15:48
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Szabadjáték
Játékostárs(ak): Vladislava Cadavru, Mal Noir
Előzmény: Parkok és terek


A kérdéseimre hamarosan válaszol is a legkisebb.
- Így már értem, hogy miért nem akartad, hogy hozzád érjünk.
Igazán érdekes és hasznos képesség, de elég veszélyes is tud lenne, mint jelen esetben. Persze ennél sokkal súlyosabb is lehetett volna a helyzet, szóval örülök, hogy látszólag minden rendben van, kivéve a pánikoló tömeg. Jelen esetben sajnos nem tudok segíteni rajtuk, hiszen nem nyugtathatok meg mindenkit egyesével, mellesleg a lányokat is biztonságba kéne vinnem, legalább addig, amíg nem tisztázódik a helyzet. Ez az egyetlen dolog amit jelenleg a lányokért tehetek. Sajnos gyalog kell mennünk, hiszen nem tudom, hogy mennyire pánikolnának be a repüléstől és, ha közben én fogom a kislányt, akkor megvakulhatok, ami sokak életébe is kerülhet, de leginkább a miénkbe. Mal viszont igencsak nagyot puffan, amitől meg is sérülhetett. Ha nem esett komolyabb baja a lánynak, akkor indulásra invitálom őket.
- Vissza viszlek titeket a birtokra, túl veszélyes lenne itt maradni, hiszen nem tudhatjuk, hogy a fényrobbanást mi okozta az előbb, ráadásul Mal csípésével is gondunk lehet. Ez tűnik jelenleg a legésszerűbb megoldásnak.
Tudom, hogy most egy jó félórás út vár ránk, aminek nem igazán örülök, hiszen repülve sokkal gyorsabbak lennénk. Megbeszélem Mallal, hogy rátekerem a köpenyem, s úgy fogom szállítani a karjaimban, Slavat pedig megkérem, hogy kapaszkodjon belém, s ha minden rendben van, akkor így el is indulunk a Xavier Birtok irányába.

Egy hosszú és fárasztó séta van mögöttünk, de nagy megkönnyebbülés, mikor meglátom a kastély falait. A kastély bejáratához érve, ha a lányoknak nincs egyéb mondani valója, akkor megejtek egy köszönést, hátha valaki fogad minket, hiszen azért nem szeretnék csak úgy besétálni egy iskola területére, hiszen az birtokháborítás lenne.

Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Nariko Cosmos on Pént. 12 Okt. 2018, 18:53

Főbejárat   - Page 9 Oie_1010

Ace bácsi mondta hogy körbeteker a köpenyével és úgy fog meg és visz az iskola birtokára.Hát oké de ez megalázó kissé de jó. Amint letett és kimászok a köpenyéből azonnal összehajtom és nyújtom át a lehető legóvatosabban, de akkor hirtelen elejtetem mert megszédülök, és leülök a földre. Hallgatok próbálok nem igazán mutatni hogy az erőm legyengít, de Slava látása hamarosan visszatér, aminek örültem hogy láthattam Ace bácsit és a parkot bár nem éppen a legjobb színben, de mindegy...
-Van itt valaki...-tudom hogy itt van Slava és Ace bácsi itt van de én érzem hogy valami nincs rendben és érzem hogy a nyakam egyre jobban lüktet, de éget is sőt valami fura érzés mintha valami szorítana és aligha kapok levegőt.-Azt hiszem baj... van...-halkan magam előtt mondom próbálom nyugtatni magam, hogy minden rendben lesz és minden oké, de remélem minél hamarabb meg kapom a nyugalmat is.

_________________
Főbejárat   - Page 9 Oie_y310
Nariko Cosmos
Nariko Cosmos
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Nariko Cosmos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 12 Okt. 2018, 19:29

Slava kihallotta Ace szavaiból, hogy törődő és megértő volt. Eddig is ilyennek látszott, most még inkább és már kevesebb gyanú maradt a lányban az idegennel szemben. Ebben a világban nem bízhattak meg akárkiben. Mal képessége valóban érdekes volt és valahogyan ez hozhatta össze őket, mert mindketten képesek voltak egy "egyéni" módon látni időnként, ahogy más nem.
- Jó, köszönjük! Mal, mutatod az utat?
Eltévedni nem fognak, már mindketten tudták az utat. Slava meghallgatta, hogy mit beszéltek meg a társai és örült, hogy biztonságban haladhattak. Nagyon aggódott amiatt, ami a fényrobbanás oka lehetett. Ez nem múlhatott el csak így, a háttérben valami zajlania kellett.
- Igen, az a legjobb. Nálunk nagyon jó orvosok van. Ace, nálatok milyen az ellátás a kollégiumban?
Bizonyosan ott is voltak orvosok. A hosszú séta Slavának nagyon jót tett, lassan kezdett meg nyugodni is. Semmi nem történt még és tudta, hogy már a suliban és annál magasabb helyeken is készülhettek, kutathattak, hogy ha támadás jött, elhárítsák. Amikor a látása is visszajött, szélesen elmosolyodott. Megölelte volna barátnőjét, de megint ugyanott tartott volna.
- Jaj, Mal, mi történt megszédültél? Ace, még kéne az a köpeny.
Segíteni akart, mindent megtett volna. Körül nézett, hogy kit hallhatott Mal. Amikor a kislány rosszabbul lett, leguggolt mellé.
- Mit érzel? Vegyél nagy levegőket és mondd el, kérlek!
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 13 Okt. 2018, 00:01
Előtörténetek:
Serena és Adia

Kaland:
Magánjáték
Serena Amelia Davidson és Adia
Az X-men vezetője, a Xavier iskola igazgatóhelyettese, orvos


Játékostárs(ak) neve: @Mickey Thunder, @New Wolf és @Nariko Cosmos

Főbejárat   - Page 9 Z0w6mB5

Idő:2029. szeptember 3., ismeretlen idő
Helyszín: Iskola előtt
Cél / Feladat: Megtudni, hogy mi a gond
Többiek: Vladislava Cadavru, Mal Noir és Ace Atlas / New Wolf
többi információ:
Jelenleg nincs.

//Előzmény: Angyal Program komplexum//

Arra jöttem ki, hogy Veszély szólt, hogy két diákunkat látta közeledni egy idegen mutánsszerű fiatal férfival. Nekem már ez is gyanús volt, ezért nem szerettem, hogyha a gyerekek felügyelet nélkül mennek ki a városba, ki tudja, hogy mi történik velük. De azt is tudtam, hogy nem védhetem meg őket mindentől. Egyre jobban tudtam, más tanárként kamaszokkal foglalkozni és más anyukaként és a nevelt fiam most lép abba a korba lassan, hogy már kiskamasz. Kisiettem az épületből egy tigrissel az oldalamon és végighaladtam az elülső kerten és füves részen a főbejárat irányába.
Aggasztott, hogy miért nem jöttek még be? És akkor még ott volt az a fény is, bár Amelia megnyugtatott, hogy nem kell miatta aggódni, de a gyerekek megijedhettek, legalább is azok, akik még nem néztek utána az interneten. Ott már mindenki nyugtatott mindenkit, hogy nem történt semmi és az egész világon látszott. Amint közelebb értem már láttam a két lányt és a fiatalembert is, aki a lányokkal volt.
- Veszély,  kép alapján kérlek nézz utána, hogy ki lehet az úriember és hallottál valamit? – szólaltam meg hangosan.
Annyira nem, hogy kint hallani lehessen, mert még legalább tizenöt-húsz méterre voltam a bejárattól, mikor Veszély szólt, hogy Mal rosszul van. A gumikesztyűért nyúltam és felvettem, mert tudtam, hogy őt nem szabad puszta kézzel megérinteni.
- Mi történt? – kérdeztem aggódva miközben feléjük mentem. - Ki maga?
Kérdeztem a férfit, a tigris pedig már rohant előre, próbált úgy helyezkedni, hogy a lányok és a férfi közé, erősen morogva a férfira. Ha odaérek, akkor leguggolok a lány mellett.
- Most már minden rendben lesz Miss Noir. Mi fáj, mit érzel, mi történt és mikor? – kérdeztem tőle, tőlük.

felszerelés/egyebek:

Főbejárat   - Page 9 RwG6f65 Főbejárat   - Page 9 AdUwA9l Főbejárat   - Page 9 I2XEfGU Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn Főbejárat   - Page 9 2JwQCrm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat   - Page 9 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Nariko Cosmos on Hétf. 15 Okt. 2018, 19:14

Főbejárat   - Page 9 Oie_1010

Slava szavait hallva próbálok nagy levegőt venni, és el akarnám mondani hogy mit érzek de ekkor egy női hang csapta meg a fülem, de hiszen ez Serena igazgatóhelyettes asszony. Érzem a jelenlétét nagyon közel van. Először Ace bácsihoz intézi szavait, majd hozzám vagy hozzánk.
-Serena... Igazgatóhelyettes asszony...Egy darázs...-szaggatva kezdtem el- megcsípett a parkban...-nagy levegőt véve- először nagyon fáj...-nagyon nehezen vettem a levegőt- most ég és alig kapok levegőt-ijedten a nyakamat fogtam magam, hiszen nagyon lüktetett és fájt.-Ő egy rendőr tanonc...-kicsit veszek levegőt de gyengén- Ace bácsi.-mutatok a másik kezemmel a farkas kinézetű emberre, de érzem hogy már nem bírom így a szemeim csukódtak le és hirtelen minden erőm elhagyott, ami miatt dőltem el. A külvilágról már lassan megszűnik minden külső  hatások és néha kapkodok levegő után de már legyengülve. Amikor alig vehető észre hogy veszek levegőt, valamiért nagyon aprókat vettem, és minden megszűnt körülöttem, de ez is a pánikomnak vélhető.

_________________
Főbejárat   - Page 9 Oie_y310
Nariko Cosmos
Nariko Cosmos
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Apr. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Nariko Cosmos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by New Wolf on Kedd 16 Okt. 2018, 16:34
Előtörténet: New Wolf
Kaland neve: Szabadjáték
Játékostárs(ak): Vladislava Cadavru, Mal Noir
Előzmény: Parkok és terek


A lányok és egyből belátták, hogy a legjobbat akarom számukra, sőt még meg is erősítették, hogy valóban helyesen cselekedtem.
- Nálunk elég szegényes az orvosi ellátás, hiszen csak kötszer és ilyen alap dolgok vannak, amik bizonyos esetben elegendőek a sürgősségi ellátáshoz, de a komolyabb problémák miatt, mindenkét mentőt kell hívni - válaszoltam Slava kérdésére, mikor megemlítette, hogy náluk elég jó ez a fajta ellátás.

A kapunál hamarosan egy nő és egy tigris jelenik meg. A tigris rögvest elém ugrik, elválasztva engem így a lányoktól. Kihívóan vicsorog rám, s kézfejemet ökölbe rándul. Ösztönösen felkészülök a harcra, ha az állat támadásba lendülne. Bár közben, már Mal válaszolt az igazgatóhelyettes kérdésére, de azért én is megismétlem.
- Ace Atlas vagyok, rendőr, ahogyan Mal is említette.
Kicsit rosszul érzem magam, hogy ilyen ellenségesen kezelnek, de igyekszem a kislányra is koncentrálni, hiszen eléggé rossz állapotban van.
- Megcsípte egy darázs a nyaka körül, de úgy tűnk nagyjából sikerült csillapítani a dolgot. Viszont történt az a furcsa robbanás, lehet, hogy annak volt valami hatása rá.
Másra nem tudok gondolni, hiszen fogalmam sincs még mindig, hogy mi volt ez az egész, de most csak az számít, hogy jobban legyen Mal. Látom, ahogyan Mal szemei lassan lecsukódnak és lélegzet vétele is teljesen lelassul.
- Mal! Tarts ki! - kiálltok a lány felé, s közben dühít a tudat, hogy teljesen tehetetlen vagyok.
- Gyorsan, adjon be neki valamit vagy nem is tudom! - sürgetem az igazgatóhelyettest és, ha a tigris félreáll, akkor segítenék bevinni Malt, hogy kezelhessék.

Felszerléslista:

- Rendőr pisztoly sokkoló töltettel


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
New Wolf
New Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2018. Jul. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Shadow Wolf
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3815-new-wolf

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Mickey Thunder on Pént. 19 Okt. 2018, 18:45

- Jónapot kívánok! Megcsípte egy darázs! - mutatott Slava a kis társa felé.
Örült, hogy az iskolából ki jött valaki eléjük. Könnyebb lehetett így, mint ha ő cipelte volna a kislányt. Nem félt az igazgatóhelyettestől, Slava jó gyereknek számított és jó tanulónak is. Oda ment Malhoz és aggódva nézte közben a tigrist.
- Nem fogja bántani, ugye? Ace segített nekünk!
Gyönyörű volt a tigris, szívesen oda ment volna hozzá és át is ölelte volna. Félt tőle picit, mert mégis csak egy vadállat volt. De szép. Figyelemmel kísérte Malt, ahogy saját szavaival mondta el. Allergiásnak tűnt vagy csak nagyon megijedt.
- Remélem, nem kerülsz ott olyan helyzetbe, hogy mentőt kelljen hívni.
Kezdte megkedvelni a farkasfiút. Valóban segített nekik és jó fej volt.
- Igen, ez a robbanás! Mrs. Davidson, tudja, hogy mi történt? Nagyon ijesztő volt!
Slava a tigrist nézte és Acet. Nem tudta, hogy Malnak segíthetett-e valamit. Meg próbált inkább a tigris mellé állni Ace előtt.

Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 21 Okt. 2018, 00:01
Előtörténetek:
Serena és Adia

Kaland:
Magánjáték
Serena Amelia Davidson és Adia
Az X-men vezetője, a Xavier iskola igazgatóhelyettese, orvos


Játékostárs(ak) neve: @Mickey Thunder, @New Wolf és @Nariko Cosmos

Főbejárat   - Page 9 GyZUfyx

Idő:2029. szeptember 3., ismeretlen idő
Helyszín: Iskola előtt
Cél / Feladat: Megtudni, hogy mi a gond
Többiek: Vladislava Cadavru, Mal Noir és Ace Atlas / New Wolf
többi információ:
Jelenleg nincs.

Szóval darázs, kellően sok idő visszajönni Salemből, így abban már biztos voltam, hogy ehhez nincs köze.
- Ennek nincs köze a csípéshez, akkor már kijött volna rögtön akkor. Inkább pánikroham. Rendben lesz – próbáltam nyugtatni őket.
Attól, hogy a lányok megbízhatónak tartották én még nem voltam meggyőzve, féltettem a diákjaimat, ha valaki ezt fel akarta róni nekem
- Kérem mutassa az igazolványát a bejárat felé – kértem a férfit.
Ha megteszi, akkor Veszély azonnal ellenőrzi, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát.
- Mr. Atlas az, akinek mondja magát. – hallatszott egy gépies női hang.
Ekkor a tigris azonnal abbahagyta a morgást is és szépen nyugodtan odébb sétált, majd a mancsát nyalogatva leült tőlünk pár lépésnyire.
- Rendben, bocsásson emg Mr. Atlas a bizalmatlanságért, csak már fordult elő, hogy magát rokonnak, vagy hivatalos szervnek kiadó személy diákot próbált elrabolni az iskolából.
Reméltem, hogy megérti, ha nem, akkor nem tudtam vele mit tenni. Mikor eszméletét vesztette a lány megnéztem a pulzusát, az a pánikrohamnak megfelelően vert, lélegzett. Adia kinyúlt pár csáppal és felemelte Mal-t a földről. Mindenki a fényt hozta fel és arra kérdezett, így igyekeztem erre is válaszolni nekik.
- Jöjjenek, bevisszük a gyengélkedőre, ott kap nyugtatót, azzal aludni fog holnapig, semmi baja sem lesz. Az a robbanás nem lehetett, a SHIELD arról tájékoztatott, hogy akkor történt, amikor az alteregók utolsó darabja is a helyére került. Az a furcsa férfi, akiről a hírek is szóltak hónapok óta, hogy az idővel is baj van. úgy néz ki, hogy az idő helyreáll a robbanás nyomán. Én inkább arra gyanakszom, hogy a képességét használta Miss Noir, igaz? Az aktákban benne van, hogy gyakran rosszul van utána…
Ha jöttek, ha nem akkor is a gyengélkedőre vittem Mal-t sietős léptekkel, ahol a biztonság kedvéért megkapta a nyugtatót és még rákötöttem a figyelő monitorokra, ha valami komolyabb baj lenne, akkor jelezzen a rendszer. Aminek nem örültem, de a saját biztonsága érdekében a csuklójára egy képességblokkoló karperecet is tettem.
Főbejárat   - Page 9 9Mkuezb

//Akkor ez alapján Mal reggelig aludni fog, ezek után másnap reggel tudjátok folytatni a játékot. Ha Ace maradni akart, akkor kapott egy szobát, ahol aludhatott és a sulit is megnézhette.
Mal kapott egy képességblokkolót (karkötőt) a saját biztonsága és egészsége érdekében, amit mindig viselnie kell. A képességét pedig, amíg meg nem tanulja irányítani, hogy ne legyen rosszul tőle, csakis a megfelelő iskolai órák keretében használhatja.
Ezt írd fel a karakter adatlapjára is, vagy beleszerkesztve, vagy külön új reagba.
Nekem pedig ennyi volt a játék, ha ti folytatjátok, akkor azt a gyengélkedőn tegyétek.//

felszerelés/egyebek:

Főbejárat   - Page 9 RwG6f65 Főbejárat   - Page 9 AdUwA9l Főbejárat   - Page 9 I2XEfGU Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn Főbejárat   - Page 9 2JwQCrm Főbejárat   - Page 9 2BY9M2G

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat   - Page 9 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Pangloss on Csüt. 30 Május 2019, 20:15


Főbejárat   - Page 9 Maxres10

Pangloss MesterSzakadt gyolcsingű, vászonkalapos, vászonkabátos férfiként tengődöm. Újra és még mindig, szívemben izgatottság, s homlokomról törlöm az izzadtságot. Az utóbbi időben nem kérdezik meg tőlem, hogy miért van nálam egy esernyő, mikor az időjárás nem indokolja és egyébként is kalap mellé minek. Azok, akik követik a divatot hetykén bámulnak rám általában, de most New York, és talán az egész Föld lakosságának szemében a düh rózsái eresztenek tövist a gyász fakó kendőjébe, s ezek ketten lejtik táncukat hol így, hol úgy. Ott vannak mindenben és mindenkiben, talán bennem is, de kevésbé. Erősebb és gyorsabb vagyok, mint valaha, és bár a tehetetlenség mardossa hidegével mellkasomat, tudom, hogy visszatértem a legjobb világra és találkozni fogok a legkiválóbb mostohagyermekkel. Szeretetteli meséim remélhetőleg enyhülést hoznak serdülőkori lélekfájdalmaira, és ha nem, hát ilyenek ezek a fiatalok. Kérdések záporoznak a fejemben. Vajon Serena itt lesz? Wilhelm egyáltalán emlékszik rám? Nem tudom. És a legjobb világ is ostrom alatt van, ahogy felfoghatatlan technológiák öntik formába a kék bőrű idegenek irigységét. Asgard népe kedves és hálás, felfegyvereztek, hisz tudták, csatába megyek. Csatába, pedig nem is vagyok egy kimondottan harcias alak és alkat. De én már megjártam a háborút, ezt is és számtalan másikat is, tudom, hogy a legfontosabb, hogy tudjuk, hogy miért harcolunk. Meg is nézem tehát, hogy miért harcolok. Wilhelm Harley Davidson, óh Harley! Megmentettelek, és ha a szükség úgy hozza, százszor is meg foglak. Remélem erősre és okosra cseperedtél, és nem kell, remélem, te mutatsz nekem utat, te mondod meg, hogy mit kell és lehet tenni eme kaotikus időkben, hisz veled van a fiatalság, meg a hév, talán még az okosság is, velem pedig lesz a bölcsesség, meg egy nagyon pöpec Asgardi íj.

Csöngetek, nagy kapu, kalap, esernyő, remények, és félelmek. Egykoron én is tagja voltam ennek az X csoportosulásnak. Mutáns. Így hívtak engem is, pedig én nem mutálódtam sehonnan sehová. Így születtem. Wilhelm is így született. Egyéniek és kiválóak vagyunk. Nem vesztem el, és nem fogják elvenni. Már napok óta Kiplingtől a Cold Iron című verset szavalom, annyira de hjajj, annyira igaz! De átugrom egy részét, és remélem Wilhelm is átugorja. Rögtön a kenyértöréssel kezdem majd. Megigazítom a ruhámat, és gyorsan átfésülöm ujjaimmal a hajamat. Most nem fogtam össze, kissé csapzott, majd kiabálhat Serena, hogy miféle példával járok elöl ennek a gyereknek, miközben ő a jóságra meg szépségre tanítja. Majd szelíd hangon elmondom neki, hogy ez Sámson haja, az erő, az isteni erő van benne. Azoknak vágják le a haját, akiket betoboroznak valami seregbe, vagy akik börtönbe jutnak, nekem pedig volt részem mindkettőből, és egyiket sem akarom, sőt, azt sem akarom, hogy Wilhelmmel ez történhessen. Ebből a kölökből művész lesz. Orvos! Filozófus, és kertész, aki ápol és szépet hoz ebbe a világba, ha rajtam múlik, legalábbis. Vajon emlékszik rám? Tudja, hogy ki vagyok? Biztos már korakamasz. Lehetek neki az elfelejtett, elkallódott hobó nagypapa vagy mostohaapa, akivel kontrolláltan lehet vadonckodni. Erdőtúrára viszem, és megtanítom mókusra vadászni. Autót szerelni, boxolni és udvarolni. Olyan fiús dolgokat. Mindig is akartam egy fiút, de hát a jóakarat sosem adta meg nekem. Nem volt kivel. Aztán a templomban megmentettem attól az őrült paptól. A pajzsban. Amerika pajzsa védte, ez a gyerek amerikai. Szabad, és olyan igazi Amerikai, bármit is mondanak arról, hogy Lemúria, meg Örök Birodalom. Zagyvaságok. Mókusra fog vadászni és nem mókushalra, ha egyáltalán van olyan.

Vajon emlékszik még rám? Csöngetek. Kiderül.

Felszerelés:
- Håber: Asgardi ereklye íj (esetleg esernyőnek álcázva)
- Nattergal: Furulya Ygdrassilból faragva
- Útlevél
- Dezodor
- Svájcibicska
- USA autóstérkép 1976-ból
- Málhazsák
- Hálózsák
- Borotválkozó készlet és tisztasági szerek, törülköző
- Három csomag gyufa
- Horgászkészlet
- Egyszerű utcai ruhák és két szett váltásruha, kalap


Pangloss
Pangloss
1. szint - 4 kredit

Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn
Főbejárat   - Page 9 1VGTfKF
Főbejárat   - Page 9 Uriy9t10
Hozzászólások száma : 8
Hozzászólások régi : 450
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 6
Join date : 2019. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Ivan S. Pretyakov
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 01 Jún. 2019, 00:01Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek


Játékostárs(ak) neve: @"Pangloss mester"

Főbejárat   - Page 9 GyZUfyx

Idő: Ismeretlen idő, 2030. május 30.
Helyszín: Iskola főbejárata, Xavier birtok
Cél / Feladat: Megtudni ki az idegen öregember
Többiek: Pangloss mester
egyéb információk:
Éppen nincs


A mai nap is egy olyan volt, hogy szinte alig volt felnőtt az iskola területén a korábbi kree támadás miatt. Így jellemzően Veszély volt az, aki az összes processzorával a gyerekeket és a diákokat figyelte. Namor is kint a főbejárathoz közel Puppy-val játszott, aki boldogan teleportálgatott a számára eldobott fadarab, vagy éppen kövek után és hozta vissza elégedetten a fiatal gazdájának. Namor öröme akkor lett volna teljes, hogyha Gloria is itt lett volna, de éppen nem tudta, hogy a lány merre lehet, akivel lényegében eddig közösen nőtt fel. Lehet, hogy bementek Sweety nénivel New Yorkba, akkor pedig hiába keresné. Szóval maradt az, hogy Puppy-val játsszon. A csöngetést ő maga is hallotta.
- Nem kell menni Veszély, megnézem én ki az! - szólt a levegőbe a biztonsági rendszernek.
Így el is indult a kutyával, egy sima póló és rövid nadrág volt rajta, egy baseball sapka a nap miatt, illetve egy nyitott szandál, hogy a lábain levő szárnyakat ne zavarja a lábbeli. Egy kicsit idősebbnek nézett ki, mint ahány éves volt, úgy két-három évvel, köszönhetően valószínűleg az atlantiszi vérének. Noha repülhetett is volna, hogy hamarabb odaérjen, de inkább sétált. Időközben fel-fel pillantott az iskola felett lebegő őrszemekre, amiket nem szeretett, gyakran takarták el a napot, amikor kint játszott a barátaival. Ahogyan közeledett már meglátta az idős férfit az ajtóban. Így elsőre nem volt neki ismerős és fogalma sem volt, hogy miért lehetett itt, hiszen erre nem nagyon szoktak idegenek járni. Salem városa is jó húsz perc séta volt egy felnőttnek, neki több szokott, amikor az anyukájával bemennek. Mikor odaért a kapuhoz egyelőre jó pár méterre állt meg attól és Puppy is innen messzebbről kezdett szaglászódni.
- Jó napot kívánok! - köszönt jól nevelt gyerekként. - Megtudhatom, hogy kit keres itt?
Érdeklődve figyelte a férfit és várta, hogy mit is fog majd mondani.

felszerelés/egyebek:

Főbejárat   - Page 9 BlO9Q88 Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn Főbejárat   - Page 9 1yUq611 Főbejárat   - Page 9 9HwdwHD Főbejárat   - Page 9 UuLsmoo Főbejárat   - Page 9 DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat   - Page 9 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Pangloss on Szomb. 01 Jún. 2019, 01:39


Főbejárat   - Page 9 Maxres10

Pangloss MesterNémi várakozás. Játszó gyermekhangok. Emlékszem, még maga Rorschach bíboros a maga tajtékzó, hittől fűtött beszédeiben beszélt az eljövendő messiás kölykökről, aminek Harley is az egyik tagja. Serena is mintha említette volna, meg azt is, hogy többen is vannak, nemcsak egy. Vajon ezek azok, vagy csak a hétköznapi X kölykök? Mutánsok, és különlegesek. Nem úgy, mint én, én csak sodródok a történelem szelével, elszórva itt-ott a bölcsesség magvait, de ezek nem bölcsességfákká nőnek, ezek szuperhőspalánták. Serena alatt biztos kegyelmesek és igazságosak, bátrak és erősek, gyöngédek és szeretetteliek lesznek mind. Nem vagyok türelmetlen, ha valamit megtanultam négy évszázad alatt, hát várni. Az egyik rohan is felém a gyermekek közül, és mit ad Isten, hát ez bizony az én kis Harley-m! A szárnyacskák a lábán rögtön elárulják. Erős, és udvarias. Egy pillanatra el is mosolyodom, de az arcomra fagy az öröm, mikor rájövök, hogy nem ismer meg. Hiszen még csöpség volt! Serena vajon mesélt rólam? Vajon tudja, hogy kicsoda és micsoda vagyok?

Leemelem a kalapomat, az ilyen fiataloknak sok megerősítés kell abban, hogy az udvariasság nem hiába való. Istenkém, hát ez a gyerek erős! Egészséges! Megőrizte a vidámságát is. Vajon szerelmes már? Romantikus alkatnak tűnik, olyannak, aki el tud köteleződni. És piszkos a ruhája. Izzad és játszik, hát ez csodálatos! Az én Harley-m játszik! Vannak barátai! Elérzékenyülök.
- Bort, búzát és békességet házadnak, öcsémuram!
Széles vigyorral köszöntöm, inkább mosolyogni lásson, mint megdöbbentnek. Lassan abban az életkorban van, ahol meg kell kérdőjeleznie az öregek szavát, és saját sorsot kovácsolni. Sok szülő rontja el ezt, nem hagyni, hogy a kölök megtalálja a maga útját. Nem ütik, nem kopott, jól van tartva, és élettel teli, nagyszerű.
- Fiatalúr, úgy illik, hogy mint vendég, én mutatkozom be először. Sok néven hívtak már engem, de errefelé Pangloss-ként ismernek. Néha Pangloss mester, bár ez utóbbihoz annyira nem ragaszkodom. Serena Davidson-t keresem.
Teszem hozzá egy bátorító mosollyal. Ha Serena mesélt rólam, akkor mindjárt felismer, ha nem hát nem. Mindenesetre az értelem szikrái csillognak a szemében, és úgy néz ki, mint akit a kíváncsiság hajt. Teszek néhány pillantást az Őrszem robotok felé is. Egyszer az egyik ilyen megtámadott, de hatástalanítottam, mielőtt az önmegsemmisítője eltörte volna... hát Brooklyn-t. Nincs okozat ok nélkül, olyanok, mnt az anyatermészet ezek a robotok, legyőzzük és megszelidítjük őket, hogy aztán a mi szolgálatunkba állhassanak.

Felszerelés:
- Håber: Asgardi ereklye íj (esetleg esernyőnek álcázva)
- Nattergal: Furulya Ygdrassilból faragva
- Útlevél
- Dezodor
- Svájcibicska
- USA autóstérkép 1976-ból
- Málhazsák
- Hálózsák
- Borotválkozó készlet és tisztasági szerek, törülköző
- Három csomag gyufa
- Horgászkészlet
- Egyszerű utcai ruhák és két szett váltásruha, kalap


Pangloss
Pangloss
1. szint - 4 kredit

Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn
Főbejárat   - Page 9 1VGTfKF
Főbejárat   - Page 9 Uriy9t10
Hozzászólások száma : 8
Hozzászólások régi : 450
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 6
Join date : 2019. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Ivan S. Pretyakov
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 02 Jún. 2019, 00:00Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek


Játékostárs(ak) neve: @Pangloss

Főbejárat   - Page 9 GyZUfyx

Idő: Ismeretlen idő, 2030. május 30.
Helyszín: Iskola főbejárata, Xavier birtok
Cél / Feladat: Megtudni ki az idegen öregember
Többiek: Pangloss mester
egyéb információk:
Éppen nincs


Namor a modern kor gyermeke volt és két világé, így számára nem sokat mondtak azok a szavak, amiket az idős bácsi mondott. Valami furcsa szerzetnek gondolta, vagy megint a jehova tanúi jönnek ide, hogy próbálják megtéríteni a diákokat, vagy éppen a tanárokat. Egyelőre ő maga mindig elkerülte őket, de úgy tűnt, hogy ezúttal nem volt szerencséje.
- Ha a bácsi Johova tanúja, akkor senkit sem érdekel itt mindez - mondta.
Ezek után azonban nem az jött, amit a kamaszfiú várt volna, hogy a bácsi elkezd magyarázkodni, hogy de azért hallgassa meg, vagy hívjon ide egy felnőttet, mert bemutatkozás következett. A Pangloss név eléggé ismerős volt a számára, a mamája mesélt róla már, de képet soha sem látott, csak annyi hallott, hogy idősebb, hosszú hajú bácsiról van szó. Elmélyülten kezdett gondolkodni, hogy még mit is tud a másikról, és akkor eszébe is jutott.
- Ó! A bácsi vigyázott rám mielőtt anyához kerültem! - mondta meglepetten.
Így odament a kapuhoz és kinyitotta azt, hogy a bácsi be tudjon jönni a birtok területére.
- Anya nincs itthon, éppen valamit New Yorkban intéz Miss Frost-tal - magyarázta.
Ennél többet ő maga sem tudott csak, hogy együtt mentek be a városba. Ha a bácsi bejött, akkor visszacsukja a kaput, hogy más ne tudja ezt megtenni, hacsak nincs engedélye. Bár tudta, hogy Veszély miatt úgysem nagyon tudna senki, ha akarna akkor sem, mert ő távol tart minden kéretlen vendéget.
- Amíg haza nem jön, be tetszik jönni? A konyhán van tej és gyümölcslé - ajánlotta fel a bácsinak.

felszerelés/egyebek:

Főbejárat   - Page 9 BlO9Q88 Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn Főbejárat   - Page 9 1yUq611 Főbejárat   - Page 9 9HwdwHD Főbejárat   - Page 9 UuLsmoo Főbejárat   - Page 9 DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat   - Page 9 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Pangloss on Hétf. 03 Jún. 2019, 22:56


Főbejárat   - Page 9 Maxres10

Pangloss MesterMosolyogva nézem a kis Harley-t, ahogy elmésen rögtön a potenciális veszélyre gondol, tehát nem naiv, jól van. Az ő korában még előfordul a naivitás, meg a túlontúli bizalom felnőttekkel szemben, de úgy néz ki, hogy Serena, vagy valamelyik másik X tanár hamar helyes útra terelte a gondolkodását. Hibátlan, hibátlan! Valóban ez a lehetséges világok legjobbika, minden kerek. A Jehova tanúis sejtelemre még el is mosolyodom, nevetek is egy kicsit. Úgy néz ki, vannak olyan nyűgjei a hétköznapoknak, amik kétszáz év alatt sem változnak semmit.

- Igen, Harley, én vigyáztam rád egy darabig, amíg nagyon pici voltál, aztán Serena vette át a felügyeletedet, okos vagy. Egyébként tegezz nyugodtan. Látom, udvariasságra neveltek téged ami tisztelendő, de nyugodtan szólíts csak Panglossnak. A bácsizástól mindig olyan öregnek érzem magam.

Anya. Serenát anyának hívja. Ez valami egészen csodálatos. Talán Serena sem tudja, a kis Harley meg végképp nem, hogy pontosan mennyi az életkorom, és néha elszontyolódok, ha emlékeztetnek rá, főleg, hogy életem jelentős részében öreg voltam, több mint háromszázhetven éve vagyok öreg a konvenciók szerint, és na, néha megérzem az életkoromat. Gyerekek társaságában ez változó, mellettük vagy nagyon fiatalnak, vagy nagyon idősnek látom magam, és hát nem szeretném, hogy pont a kis Harley mellett érezzem magam folyton öregnek. A meghívását elfogadom, kíváncsi is vagyok az X kúriára.

- Persze-persze, egy pohár tej jól esne, nagyon szépen köszönöm. Mutasd csak az utat Harley. Szépen megnőttél.

Vajon mire lehet képes? Rorschach bíboros szerint egy nap majd az egész Föld felett fog uralkodni, és védeni minket mindenféle bajoktól és nyűgöktől, vajon mutatkoznak már ennek a jelei rajta? Élénken figyelem.

Felszerelés:
- Håber: Asgardi ereklye íj (esetleg esernyőnek álcázva)
- Nattergal: Furulya Ygdrassilból faragva
- Útlevél
- Dezodor
- Svájcibicska
- USA autóstérkép 1976-ból
- Málhazsák
- Hálózsák
- Borotválkozó készlet és tisztasági szerek, törülköző
- Három csomag gyufa
- Horgászkészlet
- Egyszerű utcai ruhák és két szett váltásruha, kalap


Pangloss
Pangloss
1. szint - 4 kredit

Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn
Főbejárat   - Page 9 1VGTfKF
Főbejárat   - Page 9 Uriy9t10
Hozzászólások száma : 8
Hozzászólások régi : 450
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 6
Join date : 2019. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Ivan S. Pretyakov
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 05 Jún. 2019, 00:00Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek


Játékostárs(ak) neve: @Pangloss

Főbejárat   - Page 9 GyZUfyx

Idő: Ismeretlen idő, 2030. május 30.
Helyszín: Iskola főbejárata, Xavier birtok
Cél / Feladat: Megtudni ki az idegen öregember
Többiek: Pangloss mester
egyéb információk:
Éppen nincs


Namor figyelte a bácsit, ahogyan a szavain nevetni kezdett. Nem igazán tudta, értette még ennyi idősen, hogy most a bácsi vagy kineveti őt, vagy pedig valami vicceset mondott. Csak mert amennyire saját maga felfogta és megértette a dolgokat, nem mondott effélét. Viszont az megerősítette, hogy tényleg ő volt az a bácsi, aki vigyázott rá nem sokkal a születése után. Igaz az anyukája sokat nem tudott mesélni a bácsiról, hiszen ő sem ismerte annyira, nem találkoztak olyan sokat a világ szörnyűségei miatt.
- A nevelőim ragaszkodnak ahhoz, hogy magázzak mindenkit - mondta. - Főleg, ha idősebbekkel beszélek, ezzel is ki tudom mutatni a tiszteletet irányukba.
A másik részét megjegyezte már, hogy ne hangoztassa, hogy azért, mert az Örök Birodalom egyik hercege és nem illendő a részéről, hogyha másokat tegez. Még akkor sem, ha azok a személyek kérik.
- Így ha nem tetszik haragudni, akkor Pangloss bácsi tetszik maradni - tette még hozzá, majd a közelben levő kutyához fordult. - Puppy, gyere bemegyünk!
Ezek után vezetni kezdte a bácsit, főleg, hogy kért még tejet is. Pangloss, amit láthatott a fiún, hogy eléggé gondtalan gyerekkora lehetett, az biztos, hogy jól nevelt, a mozgása utalt arra, hogy sportolhat valamit. Közben Puppy is csatlakozott a gazdája mellé.
- Most tetszik itt először járni? - kérdezte.
Amint a főépülethez értek, akkor előre futott és kinyitotta az ajtót, majd tartotta addig, amíg a bácsi be nem ért, innen pedig szép nagy konyhához vezette, ahol több asztal is volt, több hűtő, meg eszközök ahhoz, hogy ételt, vagy italt lehessen készíteni.

//Folytatás: Konyha//

felszerelés/egyebek:

Főbejárat   - Page 9 BlO9Q88 Főbejárat   - Page 9 ZUBmiQn Főbejárat   - Page 9 1yUq611 Főbejárat   - Page 9 9HwdwHD Főbejárat   - Page 9 UuLsmoo Főbejárat   - Page 9 DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat   - Page 9 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Főbejárat   - Page 9 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.