Club London

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Club London - Page 2 Empty Re: Club London

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 12 Ápr. 2014, 08:37

Igaza lett a fájdalom pontosan a kellő pillanatban érkezett és mindez sikeresen kitisztította a tudatát arra a néhány másodpercre, amire szüksége volt a meneküléshez. Sikerült ellöknie magától a nőt a hajával és ekkor nyílt lehetősége a menekülésre, a hajával már nyitotta volna ki az ajtót, amikor a másik megragadta a vörös zuhatagot és megrántotta azt. Sokkalta erősebb volt az ellenfele, mint arra Medúza számított volna. Felsikoltott, amikor a talaj eltűnt a lába alól és pillanatokkal később valaminek nekicsapódott. Felnyögött a fájdalomtól, és hallotta, amint az asztal összetört alatta. Nem volt hozzászokva a fizikai fájdalomhoz, hiába edzette Thorhalla, ehhez nem tudott hozzászokni. A szemeibe könny futott, de mostanra legalább már tudta, hogy ekkor mit kell tennie. Amennyire gyorsan csak tudott megfordult, hogy lássa a nőt. Nyelt egy hatalmasat, amikor meglátta, hogy a korábbi gyönyörű arc helyét egy állatiasan csúf tekintet és kinézet vette át. Ez már közel sem az a nő volt, akit látott korábban, a hegyes szemfogak, a sárga szem a tekintet, kinézet is ezt mondatta Medúzával. Nem emlékezett arra, hogy látott ilyesmit korábban, ilyen teremtményt. Most már hiába kérdezett volna bármit is, úgysem kapott volna rá választ. Gyorsan körbenézett a lakásban és kijáratot, menedéket keresett, hogy hova futhat el, hogyan rázhatná le az ellenfelét. Egyelőre nem támadott, csak egy védekező állást vett fel, amit tanult. Ha a nő megtámadná, akkor egyelőre csak próbál kitérni, ha szükséges, akkor a hajával is védekezik, hogy a nőt távol tartsa magától.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Club London - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Morsus Csüt. 15 Május 2014, 20:42

A szörny csak támadt ás támadt. Medúza túl lassú volt. Nem bírta követni őt. A hajával egyre hamarabb volt kénytelen besegíteni, hogy lefogja vagy legalább feltartsa a nőt.
- Éhezem!
Üvöltötte a nő.
- A véredet akarom!
A lány a balkonra tudott kimenekülni, de a nő csak jött utána. hiába a haj, ami rátekeredett még mindig csak jött és jött. Olyan volt, mint egy tank lassú, de nagyon erős. Már csak nyáladzva sziszegett a vérszívó és a karmaival tépni próbálta a tincseket.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 16 Május 2014, 09:15

Egyébként sem érezte úgy egy pillanatra sem Medúza, hogy könnyű dolga lett volna az ellenfelével szemben, de mindezt még tetézte, hogy a nő olyan gyorsan mozgott, hogy alig volt képes arra reagálni. Szerencséje a haja legalább olyan gyors volt, mint a gondolatai, azaz ahogyan valahol felfogta, hogy hol is van a nő a haja már ott volt, hogy lefogja és feltartsa. Nem örült annak a ténynek, sőt egyenesen kétségbe ejtette, hogy csupán a hajával volt képes arra, hogy védekezzen, miközben Thorhalla még tanította is önvédelemre. Az ellenfele minden egyes üvöltésére, a hangjára a nő összerezzent, de menekült. Az erkély tűnt az egyelten jó megoldásnak, de most pedig hihetetlen magasan voltak, innen nem tudta egyelőre, hogy miként fognak lejutni és hogyan. Saját maga is kiugorhatna, a hajával talán tudna tompítani az esésen, de az eddigiek alapján, amit látott a másik minden bizonnyal utána menne. De az utcán talán nagyobb esélye lenne a túlélésre. Így gyorsan próbált körbe és lenézni, hogy voltak-e lejjebb is erkélyek, hogyha kiugrik a hajával azokban is megkapaszkodva biztonságban letud-e jutni az utcaszintre. Ha semmi ilyesmit nem látott, akkor egy pillanatra megfordult a fejében, hogy lehajíthatná a nőt egyszerűen az emeletről, de ezt már el is vetette volna, de mivel a haja úgy reagált, ahogyan ő gondolkodott már próbálta is egyszerűen kidobni innen és közben lecsavarodni a testről, ahogyan tartották a tincsek, hogy azok ne érhessék el Medúzát.

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Morsus Szer. 21 Május 2014, 01:41

A haj megragadta a nőt és egyetlen mozdulattal eldobta. A vérszívó az erkélyen kirepülve száguldott a földig. A több szintet még egy ilyen ősi rém sem bírta ki. Egy autóra zuhant, amit azonnal belapított. A riasztó megszólalt és az utcán az emberek sikoltozni kezdtek. A gyönyörű asszony ismét visszanyerte szépségét még ha a feje hátsó része teljesen a kocsira kenődött vörösre festve a fehér négyülésest. Egy pillanatra még fel is nyúlt Medúza utána majd egyszerűen elalélt. Melissa okosabb volt ennél. Tudta jól, hogy ha ez a nő tényleg az, aminek tűnik akkor ez nem ölte meg csak nagyon sokára megállította. Valószínűleg idő kell neki, hogy regenerálódjon. Órák, de valószínűbb, hogy napok, ami remek hír, mert így szólhat Jonéknak vagy a shieldnek és ők majd intézkednek. Könnyedén talál is egy telefont a hotelben és pár percen belül a szobaszolgálat bekopog, hogy minden rendben van e.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 21 Május 2014, 11:14

Mire egyáltalán feleszméltem az a nő már a levegőben volt és s hajam lecsavarodott róla. megdermedve álltam s néztem, hogy mi történik és hogyan. Hallottam a csattanást, akkor néztem csak ki az erkélyről, majd le az utcára. Odakint a nő feküdt egy autón, minden véres s a kezét nyújtotta még felém, megremegtem. Ismét olyan szép, mint korábban. A lábaim felmondták a szolgálatot s térdre estem. Kellett néhány pillanat, hogy felfogjam, hogy mit is tettem akaratlanul is. Az a tudás, amit nem tudtam továbbra sem, hogy honnan származott némileg segített, hogy mindez kevés volt ahhoz, hogy megöljem, csak lassítottam, amíg rendbe nem jön. Azaz fel fog állni, még ha most halottnak is tűnt. Telefonálnom kellett, valakinek el kellett innen vinnie, hogy ne maradhasson az utcán. Nehezen felkeltem a földről s bebotorkáltam a szobába a telefonhoz. A SHIELD-et hívtam elsőként, ha felvették a telefont, akkor be is mutatkoztam:
- Medúza vagyok, jelenleg a – bemondtam a címet. – Az utcán, az egyik kocsin van egy nő, lehet, hogy jelenleg halottnak látszik, de él s regenerálódni fog. Több ezer éves lehet s véren él. Örülnék, ha be tudnák vinni s nem hagynák idekint s szólnának a rendőröknek s a mentőknek, hogy ők ne jöjjenek ki.
Mindazok után miket ők s én is láttam bíztam benne, hogy nem néznek őrültnek. Ha biztosítottak arról, hogy mindez megtörténik még Stephanie-ékat is felhívtam, hogy jöjjenek értem, ha tudnak s meghagytam nekik is, hogy hol vagyok. A kopogásra összerezzentem.
- Igen, minden rendben, ha a SHIELD megérkezik, kérem szóljon! – kértem az illetőt.

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 25 Május 2014, 23:03

A SHIELD követte a kéréseket. Egy fél órán belül az egész terepet betelítették. Elmondták a lánynak, hogy Shed King, az új SHIELD igazgató elnézését kéri a lassú reakció időnek. Majd segítették őt haza menni, helikopterrel vitték át a szigetre, ahol Jonék éppen figyelték a távozó Zöld Halált. Erről is elmondták az ügynökök,a mit tudtak és végig udvariasak voltak még azt is megígérték, hogy ha valamit megtudnak az idegen nőről azt elmondják majd. Úgy festet az új igazgató elégé megragadta a nyakukat.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 26 Május 2014, 10:35

Noha lassan értek ki s cselekedtek, de legalább nem lehetett gond s panasz velük. Örültem, hogy kivittek a szigetre, vagyis haza s nem lett komolyabb baj abból, hogy mi történt a városban. Abban biztos voltam, hogy máskor nem leszek ennyire felelőtlen s jobban fogok vigyázni, illetve egymagam nem fogok csak úgy kijönni ide. Ez nem az én világom volt, s minden olyan idegen volt annak ellenére, hogy mennyi ideje éltem már itt. Vagy legvégső esetben Stephanie-t kérem meg, hogy kísérjen el. Talán tényleg jobb volt, ha csak a számítógép mögött ülve próbálom kideríteni a múltamat, s azt, hogy honnan származom. Ott nem eshet bajom, bár azok után, mi otthon történt, míg én a városban voltam nem tudom, hogy mindez ennyire lehetett helytálló feltételezés. Hálásan fogadtam, hogy szólnak, ha valamit megtudnak a nőről, vagy tőle. Egyelőre nem nagyon tudtam mit tenni s kezdeni, csak várakozni, hogy információim legyenek. Ismét ez az idetépő várakozás, vajon megátkozott valaki, hogy ne tudjam meg soha sem, hogy ki s mi vagyok, illetve honnan származom?

//Folytatás: Miller kúria és sziget//

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.