N’Zoth

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Csüt. 25 Okt. 2018, 20:56

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságA helyzet még úgy festett, hogy nem olyan rossz, hiszen, ahonnét jöttünk ott még nem szabadult el a pokol, ami úgy elsőre jó hírnek tűnt, és még ahol voltunk ott is csend volt. Talán a százados kicsit túl optimistának tűnt, de elfogadtam amit mond, hiszen neki sokkalta több tapasztalata van ilyesmiben, mint nekem. Így kicsit nyugodtabban nézek a mérnökökre, majd csak sóhajtok egyet, amikor azt mondják, hogy ők nem értenek hozzá.
- Akkor reménykedjünk, hogy nem fog kelleni, míg a katonák beérnek minket. – mondom nyugodt hangon, majd haladok tovább az úton velük. Már nem vagyunk túl messze és remélhetően hamar és gond nélkül be érünk…
…vagy nem…
… még egy saroknyira se jutottunk el és ellenségekbe botlottunk. Gyorsan leraktam az eweb-et, és csatornát nyitottam a százados felé.
- Itt vannak.. féltucat előttünk – mondom gyorsan csendesen a pontos helyünkkel ahol vagyunk, miközben pisztolyt előhúzom és a mérnökökre nézek.
- Most jól fog jönni az a tudás – nézek a mérnökökre – elsőre az íjászokat, ha csak a dárdások nem érnek közel – mondom, majd megpróbálok tüzet nyitni a mérnökökkel együtt elsőre az íjászokra, de ha megindulnak a lándzsások is akkor őket is lövöm, bár van egy érzésem, hogy a mérnököknek nagyobb siker élménye lesz, mint nekem.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 26 Okt. 2018, 00:00

//Kései írások miatt - meg mert iszonyú fáradt voltam egész nap - kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 29 Okt. 2018, 14:20

Claye

A kapitány megérkezett az épülethez. És meg kellett állapítania, hogy ott elbarikádozták magukat a bent lévők. Ez persze érthető is volt. A szkenner szerint a gyengébbik életjel megszűnt. Claye-nek ez nem tetszett. Kommlinken csatornát nyitott Xirq-nek, a kis szőrmóknak és a fejvadászcsajnak.
-A gyerekotthon üres. Itt viszont lehet, hogy kéne segítség. Ketten vannak. Én meg egyszerre csak egyet tudok kimenteni.
Ezek után jött rá, hogy a bejutás nem lesz annyira könnyű úgyhogy a gyermekotthonnál használt módszert használva bekiabál. Itt komolyabb sikerekkel jár, de még így se olyan jó mint hitte. Egyrészt, hogy egy pasi szólt ki, másrészt, hogy nem érti mit mondott. Elméletben a kommunikátora ha beszélnek hozzá akkor lefordítja a nyelvet úgyhogy továbbra is igyekszik megértetni magát az idegennel. Megpróbál pár egyéb csillagködön belüli nyelvekből vett szót is használni. Sokféle alakkal kereskedik. Megtanult pár dolgot.
-Claye Yaro kapitány vagyok. A csillagködön kívülről. Segíteni jöttem. Mindjárt a társaim is itt lesznek. Naaila hercegnő itt van ugye? Naaila hercegnő.
Csak remélni meri, hogy ha a kommunikátor nem is áll át elég gyorsan, de a hercegnő nevének említésére valami pozitívum fog történni. Nem örülne neki ha elsírná magát a másik mert az, azt jelentené, hogy az eltűnt jel... Nem arra még gondolni is rossz. Claye meg akarja menteni a csinos és befolyásos apával rendelkező hölgyet.

Xirq

A helyzet innentől kezdett veszélyessé válni. A birodalmi ide már nem követte őket. Rá legalább már nem kell már figyelniük. A kapitány üzenetére bár a másik nem láthatta, de bólintott.
-Vettem. Tarts ki. A hercegnő?
Az üzenet egyértelmű volt. Egy nem jó helyen két ember van akik közt jó lenne ha ott lenne a kis csaj akit keresnek. És aki talán ha ezt túlélte akkor megtanulja, hogy miért is jó szófogadó kislánynak lenni és tűrni a fárasztó hercegnői életet. A twi'lek kérdésére megnézte a helyet és egykedvűen megállapította.
-Ha Claye-hez megyünk csak a parkot vehetjük számba. A fák közt lenne fedezék. Viszont nem volna jó ha felkeltenénk a figyelmüket. Gyorsnak kell lennünk és mielőbb túljutni a nyílt terepen ahol célpontok leszünk. De ezt gondolom te is tudod.
Mosolyodott el. A lány mozgása ruganyos és a viselkedése összeszedett. Hogy mennyire jó fejvadász, azt Xirq elsőre nem tudta volna megítélni, de annyira gondolta jónak, hogy az ilyen alapokkal tisztában legyen. Majd ahogy megbeszélték igyekeztek is a park felé. Előbb lementek az épületből majd sprint a fák közé. Xirq nem a kecses mozgásáról híres, a twi'lek csaj valószínűleg lehagyja, de azért igyekezett mindent megtenni. Mikor pedig a fák közé ért akkor megnézte az üldözőiket.
-Könnyű lesz.
Megpróbált a biztos védelemből sorozatokat leadni a yevetha-kra. Nem akart jó célpontot nyújtani szóval ha látta a lehetőséget pozíciót váltott. Azt, pedig egyáltalán nem akarta, hogy az ellen a közelébe kerüljön. Alattomos dögöknek tűntek ezek. Szóval profi módon távharccal igyekezett megritkítani a mögöttük lévő yevetha-kat. Ha a twi'lek csaj is segített akkor ez könnyen mehetett. Claye-t már látta és ment is volna neki segíteni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Okt. 2018, 00:01Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Lairorellen Verenwar,


Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. november 3. (szombat)

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 S4fEP9o

Helyi Idő: 12:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Úgy tűnt, hogy a birodalmi és a jedi kiszálltak a partiból és nem érdekeltek tovább, bár a birodalmi nem tud harcolni, így az annyira nem volt meglepő, hogy nem jött a jedi annál inkább. Ez végül is csak nekem volt a jó, mert talán sikerül megmenteni a lányt és nem akarja senki akarata ellenére feleségül venni. Az utánunk forduló yevetha-kat természetesen kiszúrtam, elég nehéz lett volna nem így tenni. Gyorsan közbenéztem és próbáltam megállapítani, hogy melyik fa lenne ideális, hogy a mögé bújjak el. Persze, ha az ellenfél máris támadna, akkor értelemszerűen a legelső mögé próbálok bebújni bármiféle gondolkodás nélkül persze úgy mozogva, hogy megnehezítsem az ellenség dolgát.
Bármelyik módon is jutok be az egyik fa mögé azonnal próbálok ott megfordulni, hogy immáron abba az irányba nézhessek majd, ahonnan érkeztünk, a két kezemben az egy-egy westarral. Mivel nekik jócskán rosszabb fegyvereik voltak, mint nekem, így reméltem, hogy… ah mégsem. Tudtam egy jobbat. Azonnal a helyére igyekszem tenni a westarokat és a Fosztogatót elő venni. Ezzel sokkal jobban eltudtam őket intézni. Ha sikerült elővennem, akkor csak a fegyver csövét dugom ki úgy, hogy azért én fedezékben maradjak, de a célzó rendszert használni tudjam.
Ha sikerült vele becéloznom az ellenséget, akkor rövid sorozattal küldöm meg őket. ha nem, hát akkor marad, hogy egyesével próbálom őket a legnagyobb felületen, mellkason, vagy gyomron megcélozni.
Gin is otthagyta Nio-t, nem is válaszolva a kérdésére ugrott le a földre, majd onnan fel a fára és így haladt tovább. Mire megérkezett Xirq és Lynne mellé már nem kellett segíteni nekik. A nő ekkor mesterlövészpuska szerűséggel már célba is vette őket.

Xirq is láthatta a fehér sugárnyalábokat, öt darabot egészen pontosan, amik le is szedtek ötöt a hat ellenfélből, a maradék egy még mindig a trandoshian felé tartott, bár már kevésbé bátran, aki könnyedén le is lőtte az utolsót.

Amint ez az utolsó ellenfél is meghalt, a trió könnyedén oda érhetett az épülethez, ahol közben Claye próbált szót érteni a férfival, aki bent volt. A fordítógép még nem azonosította a nyelvet, a hercegnőre sem volt semmilyen változás a férfi hangjában. De ebből eszébe juthat Claye-nak, hogy a palotán kívül senki se tudja, hogy miként néz ki, hiszen látták, hogy mindent takaró ruhában volt.

Így jó esély volt arra, hogy a társaságon kívül senki se fogja megismerni a hercegnőt. A hercegnő kiabálásra sem volt válasz, ellenben a többiek már nem csak a közelben voltak, hanem az épület mellett, Claye mellett. De sietniük kellett. A park átellenes végében szürkés „masszaként” több száz, vagy épp több ezer yevetha tartott az irányukba.

Nio volt talán a legszerencsésebb, mert ebből ő semmit sem látott annak köszönhetően, hogy még mindig hátul volt.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 H2ZBYe0

Helyi Idő: 12:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Rhys és a csapata már majdnem megérkezett a falhoz, amikor a katonák egy rész futólépésben ékezett meg hozzájuk. Egy részük még később jött, mert ők távolabb voltak, annak köszönhetően, hogy nem akartak E-webeket hátrahagyni és azokat is hozták. Mindennek nem örült, azt akarta, hogy mindenki bent legyen a falakon belül, hogy ott lehessen rendesen lezárni a csatornajáratokat és felkészülni a végső rohamra, amit a birodalmiaknak köszönhetnek. Csak remélte, hogy nem kell megbánnia az, hogy nem vette át hivatalosan a birodalmi seregek vezetését, azokkal együtt sokkalta egyszerűbb dolga lenne, mint így. Katonai kézjelekkel intett az embereinek, hogy fedezzék végig az egészségügyi „konvojt”, saját maga marad hátul és fedezi őket onnan, nem is beszélve arról, hogy bevárja a többieket. Lehet, hogy ostobaságnak tartották volna a legtöbben, vagy öngyilkosságnak, de addig nem akart bemenni, amíg minden emberét nem tudta biztonságban.
Ha megkapta az üzenetet Miin-től, hogy őket támadás érte, akkor beleszól a rádióba a sajátjai felé intézve az üzenetet.
- Hagyják a nehéz felszerelést, az ellenség keleten elérte a belső falat, percek kérdése, hogy mindenhol ott legyenek. Mire ez megtörténik mindenkit bent akarok tudni a belvárosban, ez parancs!
Közben elkezdett hátrálni szépen lassan a fal irányába. A sajátjai úgyis ott voltak, arra nem kellett néznie, ellenben a többieket figyelnie kellett, hogy mikor is tűnnek elő, illetve a későn érkezőknek kell-e bármilyen segítség.
~ Köztársaság ~
Miinék helyzete valóban nem volt a legrózsásabb, mert az ellenség is megérkezett oda hozzájuk. Szerencsére nem volt komolyabb gond ezzel. Szegény Miin igyekezett magához ragadni a kezdeményezést és mondani, hogy ki mit csináljon, de mire nekilátott volna beszélni már nem volt ellenfél talpon.

Lehet, hogy csak mérnökök voltak, akik vele voltak itt, de a katonai képzés látszott rajtuk, hogy volt. Egyedül BB-4 volt az, aki szomorúan csipogott, mert próbált odagurulni az ellenséghez, hogy lesokkolja őket, de mire megérkezett már nem volt senki sem talpon.

- Mint mondtam kaptunk kiképzést, ami azt illeti, senki sincs közlegény rangon, jómagam is őrmester vagyok – vigyorodott el a rodián.

A háttérben ekkor lehetett meglátni a többi katonát, akik még a hátukban voltak, hogy sietős, futólépésben haladnak a fal irányába ők is. Ami Miin-ék csapatát illette most már könnyedén, gyors lépésekkel – de akár lassan gyalogolva is – elérhették a kaput.

Itt már láthatta, hogy sok csapat beért más bejáratokon és éppen haladnak felfelé a falra, míg mások a csatornák eltorlaszolásával voltak elfoglalva.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 C3Q7E3x

Helyi Idő: 12:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Talán annyira mégsem volt peche a birodalmiaknak, hiszen a beszélgetést, amit hallottak rövid időn belül felváltotta a fegyverek zaja. Más birodalmi csapat nem volt erre, így csakis a huttok és a köztársaságiak voltak azok, akik egymásnak eshettek. Ez részben jó és részben rossz is volt. Rossz abból a szempontból, hogy bármikor elfajulhatott és lehet, hogy a koaxium fogja bánni a dolgot és akkor minden és mindenki a közelben. A jó pedig az, hogy amíg ezek egymással voltak elfoglalva, addig Ingridék egyrészt lehet, hogy rátehetik a kezüket az üzemanyagra, másrészt lehet, hogy le tudják szedni az ellenséget. Némán, katonai jelzésekkel mutatta, hogy miként is haladjanak a folyosón, a katonák pedig felvették azt az állást, amit mondott. Azaz négy-kettő arányban váljanak két csoportra. Négyen mennek előre, hogy a folyosónak ezen részén mérjék fel, hogy itt kik vannak, illetve Ingrid a másik kettővel megkerüli a helyet és a másik csapat mögé próbál majd bejutni, hogy őket is meglephessék egyszerre, hogy esélyük se legyen ellenük.
Így akkor ő lopakodva, halkan indult el a másik irányba, mint a négyes, remélve, hogy a másik kettő is halkan tudja követni őt, bár tudta, hogy nem épp erről híres a rohamosztagos páncél. Bár szerencsére kellően hangos volt a lövöldözés ahhoz, hogy jó eséllyel ne lehessen meghallani az ő közeledésüket. Így remélte, hogy ezt ki is tudják használni. Ha elérkeznek a folyosó végére, akkor beles rajta, hogy ennek a folyosónak a végén látja-e már az ellenséget, ha nem, akkor el is indul végig, intve a katonáknak, hogy kövessék őt.

Zsákmányolt dolgok: 6 mini sima gránát, egy vibrokard, 6 ID kártya, energiacellák

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 JeJtewA

Helyi Idő: 12:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
térkép:


Ellen semmilyen módot nem talált arra az elmúlt percekben, hogy bejusson a hatalmas holocronhoz. Mivel érezte, hogy már a falból is az Erő sötét oldala árad, így nem is próbálta meg azt fénykarddal átvágni, sejtette, hogy semmilyen haszna nem lenne. Így más módszerhez kell majd folyamodnia. A mesteréről több módot tanult, illetve olvasott, hogy miként is lehet ezeket kivitelezni, de még korábban nem látott ilyesmit. Tudta, hogy több féle megoldás is van, mint az Erő sötét oldalának táplálása meditáción keresztül, esetleg a véréből kell adnia, hogy megnyíljon az ajtó. Szóval sok lehetőség volt. Szerencsére volt elég ideje arra, hogy próbálkozzon, a város felől nem érkezett azóta újabb hír, így vagy meghaltak, vagy pedig egészen jól áll az ütközet. Esetleg ilyen mélyre már nem jutnak le a rádió jelei. Egyelőre azonban ezt az elméletet ki sem akarta próbálni, annyira nem érdekelte.
Visszatérve a feladatához, deaktiválta a fénykardot és nem messze az erőtértől leült a földre, egészen pontosan a sarkaira, pont úgy, ahogyan meditációkor szokott tenni. Most is ezt próbálta tenni, koncentrálni, kinyúlni az Erőbe. Először persze az elméjét igyekezett elcsöndesíteni, hogy semmilyen külső zaj, se semmi ne zavarhassa meg. Amikor ez megvolt, akkor nyúlt ki az Erőbe, hogy azon keresztül, annak segítségével vizsgálja meg a környéket és azzal együtt az erőteret is, ha pedig képes úgymond túlnyúlni rajta, akkor még a hatalmas holocront is.
Egyelőre nem tudta, hogy mit várjon mindettől, de remélte, hogy ez a módszer sikerrel jár.
Tic-nek valóban nem igen lehetett tippje sem, hogy mire készüljön, mit is találhat, ha talál bármit is. először a neoncsöveket szerette volna leszedni, ez kisebb tornászás után ment is. itt láthatta, hogy a belőle áradó fény természetes. Valamilyen élőlények költöztek bele és azok világítanak, mert egyébként nem volt energia a hajónak ezen a részén.

A hasadékok olyanok voltak ezen a szinten a falon, mint amit Tic is gyakran láthatott a hőingadozás következményeképpen. Az extrém meleg és extrém hideg váltakozása az amúgy is sérült és rozsdásodó, öreg fémfalon. Kisebb hasadékok csak, alig egy-két centisek, de a homoknak bőven elég, hogy bejusson.

Közben a nézte a talajt is, a rácsok alatt sima szervizalagút futott, ezt jó is, hogy megnézte. A szkenneren egyértelműen látszott, hogy az ajtón túlról jött az energia, azt pedig az alagúton át könnyedén megtudta közelíteni.

Egy nagyobb kör alakú helységbe jutott így, ahol leginkább sztáziskamrákra emlékeztető kabinok, podok voltak láthatóak. Csak ezekben nem élőlények, hanem droidok voltak. Meglehetősen ősrégi fajta. Az energiajel az egyik ilyen podtól jelzett, a tíz itt levő kabinból egyben még működőképes droidot talált a jawa.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b

Célkitűzés 1-2: Aktuális térkép.
Célkitűzés 1: Aktuális gyerekotthon térkép.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 03 Nov. 2018, 00:06

//Szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Vas. 04 Nov. 2018, 19:37

Célkitűzés 1:
Niomahlohan belátta, hogy döntések sorozatát hozta meg rosszul. Terepre menni egyáltalán nem neki való volt. Könnyebbre számított, arra, hogy haladni kellett, de sajnos az ellenség gyorsabb volt. Most már nem tudott mit tenni, eszköztelenül, nem túl nagy sebességgel esélye sem lett volna.
Az egyetlen dolgot tette, aminek még értelmét látta. Takarásban maradt, hogy ne lássák őt a yevethák és üzenetet küldött a birodalmiaknak holoneten

Célkitűzás 4:
Ticnek nyúzkózkodnia kellett és végül sikerült le tornászni a neonokat. Meg nézegette, forgatta őket és már azon gondolkodott, hogyan fogja eladni ezeket. Ha a bogarak megdöglenek, kialszik a fény, erre kellett valamit kitalálnia. Egyelőre a zsákjába tette óvatosan a csöveket. A hőmérséklet kezdtek ki a hajó falát és Tic belátta, hogy nem lett volna olyan nehéz tovább bontani a falakat nagyobb erővel. Homok ide-oda, itt akár lakni is lehetett volna. Ő mint nomád el tudta volna képzelni magát itt.
Az alagútra jó volt, hogy rá talált és lelkesen futott végig rajta. Világított a csövekkel, amiket elő vett, ha kellett, nehogy elessen. A kamrába érve nagyot hőkölt, kinyitotta a száját.
- Hurrá!
A szkenner elvezette az egyetlen működőhöz. Ha normál kapcsolóval ki tudta nyitni a blokkot, akkor megtette, egyébként feszítővassal esett neki. Ha sikerült, meg kopogtatta a droid térdét, próbált rájönni, milyen anyagból volt. Letette a holmiját és elővette a diagnosztikai felszerelést, amit rá akart kapcsolni a robotra, hogy ellenőrizze az állapotát. Egy pillantást vetett a többi kamrára is.
- A nem működőket szét kell majd szerelni, kis barátom. Segítesz nekem?
Már hiányzott neki, hogy beszélhessen valakihez. Most egy árucikkel társalgott, szokott ilyeneket.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 06 Nov. 2018, 18:12

Claye ott járathatta a száját, de nagyon úgy tűnt, hogy nem akarják beengedni. Sőt, a hercegnő nevének mondogatásával se értek sokat. Pedig Claye reménykedett benne, hogy ha ott is van akkor azzal, aki megpróbálja elszöktetni a bolygóról. De mi van ha mégsem? Idegenekhez kéredzkedett be és azt se tudják, hogy ki az. Végül is anélkül a hülye ruha nélkül még nem is látták. Ezt a baromságot. Egyáltalán, hogy akarták megtalálni ha a palotában lévőkön kívül senki nem is tudja, hogy néz ki a csaj. Újabb baromság ezen a bolygón. Claye persze nem idegeskedik sokat rajta más baja is van. Megérkeznek a többiek ami jó dolog. Jönnek mások is akik kevésbé kedvesek. Ez már nem jó dolog. Claye el is kezdd dörömbölni azon a tetves ajtón. Nagyon jó lenne ha a kommunikátor most állna át. Ha itt lenne a protokoll droidot akkor is hátrahagyták volna szóval ez az egyetlen esélyük.
-Nyissátok ki! Nyissátok ki csesszétek meg! El kell innen tűnnötök vagy mindenki meghal. Velünk vannak harcosok meg ilyenek akik megvédenek. Nyissátok ki!
Ha kinyitják és ott van velük a hercegnő akkor Claye nem is tököl sokat.
-Örvendek a találkozásnak. Claye Jaro. Egy fuvart?
Majd választól függetlenül megpróbálja átkarolni a lányt és a levegőben minél messzebb kerülni ettől a helytől lehetőleg a falak felé haladva. Ha meg nem nyitják ki és úgy állapítja meg, hogy nincs idejük akkor egyedül menekül. Szép és jó dolog a lovagiasság, de feleslegesen meghalni már nem szimpi.

Xirq

A twi'lek fejvadászcsaj talán csak a felszerelése miatt, de leiskolázza őt. Az utolsó yevetha-t lelövi és halad tovább. A feladatra koncentrál. Viszont tény, hogy majd egyszer szívesen elbeszélgetne a csajjal. Nem olyan amatőr mint amennyire eddig tűnt. Claye-hez érkezve megállapíthatta, hogy a kapitánynak nyelvi problémái voltak. Persze hisz azt a fémkasznit aminek amúgy be se áll a szája most nem hozták. Ha hozták volna akkor is hátra kellett volna hagyni. A harctéren csak akadályozta volna őket. De pont mikor kell akkor nincs itt. Persze ez még nem volna gond, de további yevetha-k bukkannak fel. Méghozzá annyian, hogy azokkal már nem bírnának el. Ha komolyabb felszerelése lenne Xirq akkor se bírna ennyi döggel. A kapitány megpróbál még kicsit nyersebb hangon beszólni a bentieknek. Tény, ami tény nem hazudik. Ha az a sereg ideér akkor a bentiek percei meg lesznek számlálva. Akár hallgatnak a jó szóra akár nem ha Xirq úgy látja akkor ő nem tervez itt megdögleni és felveszi a nyúlcipőt. Lehetőleg úgy, hogy ne nyújtson tiszta célpontot és lehessen lehetősége lerázni az üldözőit. A fő célja, hogy elérje a falakat. Azok mögött már nagyobb biztonságban lenne. Bár ha a hercegnőt nem lenne lehetőségük magukkal vinni akkor ez a küldetés sikertelen lenne a szemében. Legalább fosztogatni lenne lehetősége egy kicsit.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Kedd 06 Nov. 2018, 19:50

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságMire eljutok a beszédig, addigra, végeznek, és csak sóhajtok egy nagyot.
- Ez egy nagyon jó hír – válaszolom a mérnöknek, úgy kb még az államat keresgélve jelképesen, majd a százados felé nyitok egy csatornát.
- Százados, Haladunk tovább a kapu felé, az ellenséget a csapat leszedte, miután beértünk jelentkezek – mondom röviden, majd felkapva az eweb-et még hátra nézek, ahol érkeznek még katonák, majd a mérnökre pillantok.
- Nem tudom önök hogy vannak vele, de én a sietősebb tempóra szavaznék, nem a kényelmes sétára, hogy minnél előbb bent legyünk. Ahogy hallottam a Százados is szerintem jobban örülne ennek, ha minnél előbb falon belül lennénk és ténykednénk. – teljesen nyugodt hangon beszélek, majd ha egyetértenek velem, akkor kicsit tempósabb léptekkel indulok meg a kapuhoz, hogy minél előbb bent legyünk és ott várjuk be a többieket.
Ahogy sikerül beérni felnézek a falra, majd lerakva a fegyvert egy biztos pontra lepakolom a táskám, hogy majd a mászás könnyebben menjen nekem is fegyverestül. Ezután kapom fel ismét az ewebet, és ha érkezik katona csak annyit kérdezek, hogy hova szeretnék ezt a fegyvert és viszem fel, ha még náluk is van eweb, amit látványosabban nehezebben cipelnek mint én, akkor még hozzá teszem, hogy hagyják lent és ahogy a nálam lévőt lerakom oda ahova akarják jövök le a másik ért. Persze a mérnököket is megkérdezem, hogy amint eljön a kapu lezárásának ideje akkor igényt tartanak e fizikai erőmre, ha esetleg a kapu nem lenne túlzottan együtt működő, amire a falak állapota után azért látok elég nagy reális esélyt is azért, hogy ennek fényébe mennyire siessek a fegyver felcipelésekben. Hát igen, ha másban nem, akkor az olyan dolgokban hasznomat vegyék, ahol a fizikai erőmet azért tudom kamatoztatni.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 07 Nov. 2018, 08:12Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Lairorellen Verenwar,


Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. november 11. (vasárnap)

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 S4fEP9o

Helyi Idő: 12:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Az ellenségről ennyit, legalább is ezekről, de ez nem volt elmondható arról, ami ránk várt, ami közeledett a park végéből, vagyis átellenes feléből. Ennyivel, ha akarnánk, akkor se tudnánk elbánni, ehhez
- Ha nem tudunk csak úgy bemenni, akkor törjük be az ajtót – sürgettem a többieket.
A padawant annyira nem, mert kicsi volt és nyüzüge, de a trandoshian és Claye már képesek lehettek arra, hogy betörjék az ajtót. Ha azonban nem tesznek semmit, akkor én próbálkozom azzal, hogy beljebb tolja az ajtót, vagy, ha az nem megy, akkor az ablakot. Igazából nem akartam olyan sokáig itt maradni, de láthatóan – a fickó cselekedetei alapján – volt bent valaki, vagy többes szám, ha más miatt nem is, de az ő életét, életüket is jó lett volna megmenteni és nem itt hátrahagyni.
Ha azonban nem tudunk semerre se jutni és az ellenség pedig túlságosan a nyakunkra nő, akkor nem szívesen, de a fejvadász kódex első pontjára fogok hivatkozni, amikor úgy döntök, hogy menekülőre fogom. Egyetlen munka sem éri meg azt, hogy meghaljunk érte. Claye szavaira
- Futok, soha se árt egy kis testmozgás – feleltem, ha a kérdés felmerül.
A fejvadász javaslatára végül úgy döntöttek, hogy megpróbálják belökni az ajtót miután a dörömbölés nem volt elég. Az ajtóba nagyjából egy személy fért csak oda, így Xirq-nek volt a legtöbb esélye minderre, mert ő volt a legerősebb. Néhány teljes erőből az ajtónak való csapódás után a benti barikád felborult hangos csörömpölés mellett.

Így az ajtó is teljesen kinyithatóvá vált és a benti torlaszt is eltolta az útból. Odabent egy egykor kellemes hangulatú kávézó nyílt a társaság szeme elé. Az ajtó egy szekrénnyel volt eltorlaszolva. A férfit rögtön látni lehetett, helyi volt és nagy kést szorongatott a kezében.

A másik két személy a falnál feküdt, illetve ült. Elsőként az ülő nőt lehetett meglátni, ahogyan a vállából egy nyílvessző állt ki, az arcát, karját veríték borította, a tekintete zavaros volt. Határozottan látszott, hogy sokkban van és még él. Külvilági ruha volt rajta ezeken felül. Ha közelebb mentek, akkor láthatták meg a harmadik személyt.

A harmadik személy a halott volt, ő feküdt, a hasát átszúrta egy lándzsa, ami a hátán jött ki, azonnal fel lehetett ismerni, a hercegnő volt az…

Ekkor odakintről pedig meg lehetett hallani a menetelés zaját, már a közelben volt az ellenség. Akiket Nio is ekkor láthatott meg, hogy ezrével jutottak a városba és már itt voltak a közelben és valószínűleg a férfinak nem túl nagy meglepetés volt az, hogy kimenteni sem fogják.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 H2ZBYe0

Helyi Idő: 12:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Végül mindannyiuknak sikerült bejutni a falon belülre, legalább is azoknak, akik itt voltak a közelben. Az orvosi csapatnak, a sérülteknek és a futó katonáknak. Saját maga is ekkor kezdett hátrálni és eddigre már az ellenséget is látta maga előtt a város utcáin rohangálni. Néhány pillanatra elfintorodott és szívesen a közeledő yevetha-k elé vetette volna azokat a birodalmiakat, akiknek mindez köszönhető volt.
- Zárják a kapukat! – kiáltott a falon belül levőknek.
Nem volt olyan magas a fa, hogy zavaró legyen a számára, könnyedén feltudott oda ugrani, így mindezzel nem volt gondja. Inkább az, hogy kint maradt, amíg az ajtók be nem záródtak, hogy legalább itt ne jusson be egyetlen yevetha sem. Már tudta, hogy minek örülne a legjobban, erősítésnek, ha a bolygó másik részén levő csapatok visszavonhatóak lettek volna ide, hogy hátba támadják az ellenséget, de ezzel még tudta, hogy nem számolhat. Most az volt a fontos, hogy kitartsanak. Mert ő maga nem akart veszíteni, az nem volt opció, még akkor sem, hogyha a birodalom mindent megtett azért, hogy mindez bekövetkezzen. Mivel az ellenség még messze volt, így lövésekkel igyekezett ijeszteni és távol tartani őket. De ha megkapta a megerősítést arra, hogy bezárták a kapukat, akkor igyekszik kinyúlni az Erőbe és felugrani a falra, hogy onnan folytathassa a védekezést.
~ Köztársaság ~
A kapu rendesen záródott, így ezzel nem kellett foglalkozni. Ahogyan Miin körbenézett, hogy miben segíthetne az nem volt más, mint az E-Webek falra való felpakolása. Itt nehezebb volt megoldani ezt, mint a kintinél, kevesebb feljáró volt, szűkebb helyek és kevesebb idő.

Így ebben tudott segédkezni, legalább is elsőként azzal, ami nála volt. Nagyjából ekkor szóltak vissza a huttok emberei neki komvonalon, hogy a yevetha-k beözönlöttek a városba. Ha felvitte a fegyvert a falra, akkor már láthatta is, hogy a falnál – a külső felé – és arrafelé a városban minden egy nagydarab szürke massza.

Még volt jó pár perc a táv miatt, mire beérkeznek, de az biztos volt, hogy a falig most már semmi se fogja megállítani őket…

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 C3Q7E3x

Helyi Idő: 12:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Ingrid és az őt követő rohamosztagosok hamarosan megérkeztek a sarokra, hol kinézve még nem látszotta az ellenség, így a nő intett is a kezével, hogy induljanak tovább. Szerencsére a lövöldözés kellően hangos volt, így a rohamosztagosok lépteinek zaja is elveszett a vízhangok között. Ennek köszönhetően minden gond nélkül megtudtak érkezni a folyosó végére. Itt újra Ingrid volt az, aki kinézett, hogy felmérje mivel is állnak szemben. Egy hosszú folyosó volt ott előttük, aminek a két vége felé volt a két „haderő”, ami három-három személyből állt. A folyosó mindkét oldalán látta, hogy van egy-egy ajtó, nagyjából középen, amit a lövések miatt egyik fél sem tudta megközelíteni. Így, ahogyan ezt látta nem volt túl nehéz dolguk, főleg, hogy egy-egy kisebb barikád mögött volt mindkét fél, azaz esélyük sem lesz kitérni, ez mészárszék lesz, nem egyéb. Szerencsére megszólalnia se kellett ahhoz, hogy a rohamosztagosoknak parancsot adjon komlinken, hála a fejébe ültetett komlinknek. Egyszerre kellett mozdulniuk, mert a másik oldal megfogja látni a kijövőket. Amint élt a komvonal mindenki irányába, akkor háromtól számolt vissza, majd amikor elérték a nullát, akkor indultak.
Teljesen egyszerre tették meg azt a néhány lépést, ami szükséges volt ahhoz, hogy kiérjenek. Amint ez megtörtént mindenki egyszerre emelte a fegyverét, célzott és húzta mg a ravaszt…

Zsákmányolt dolgok: 6 mini sima gránát, egy vibrokard, 6 ID kártya, energiacellák

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 JeJtewA

Helyi Idő: 12:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
térkép:


Úgy tűnt, hogy a meditáció meghozta az áttörést, amit Ellen szeretett volna. Érezte és szinte látta is, hogy a falban hol vannak a mechanikák, amiket átjárt az Erő. Korábban ilyesmit nem tapasztalt, olyan technológiát, amihez Erő kellett volna. arról tanult, hogy a rakaták használtak effélét, de még nem találkozott ilyesmivel. Továbbra is kinyúlva maradt az Erőben és arra a részre próbált ráhangolódni és „rámarkolni”, ahol a zárszekezet volt. Próbálta elképzelni is, hogy miként néz ki az ott a falban, a kezét pedig kinyújtotta. Lehunyt szemmel forgatta el a kézfejét lassan, ahogyan az Erőben is telekinetikát használva fordította el a zárt. Először az egyik, majd a másik oldalon. Elsőre csak hangos, fémes kattanást lehetett hallani, majd a másiknál ugyanez és ugyanúgy hangos kattanás. Ekkor olyat hallott, mint amikor visszahúzódik a falba valamilyen fémszerkezet, most is ez volt hallható. Onnan tudta meg, hogy az energiafal megszűnt, hogy áporodottabb lett a levegő.
Ekkor nyitotta ki a szemét, változást szabad szemmel nem látott, de az Erőn át érezte, hogy sokkal erőteljesebben árad a sötét oldali erő a benti ereklyéből. Már csak meg kellett találnia a módját, hogy megszerezze belőle azt, ami neki kell. Lassan állt fel a meditációs pózból és óvatosan indult el a szerkezet irányába. Egy pillanatra még megállt a korábbi fal előtt és szabad kézzel nyúlt át rajta. Mivel most már tényleg áttudott menni, így megtette és ha tud, akkor egészen a hatalmas holocronig sétál.
Közben pedig üzenetet küld a birodalmi vonalra a siránkozó miatt…
Tic-nek valószínűleg nehéz lett volna a falat bontani az alacsony termetéből eredő ereje miatt, de nagyobb testű valaminek, nagyobb erővel bizonyosan könnyebb lett volna. A terembe való beérkezés után azonnal az egyetlen még működőképes droidhoz sietett.

Mivel a terminálban nem igen volt energia, maximum, ha valamelyik eszközének energiacelláját ráköti, így ki kellett feszítenie az ajtót, amit jó pár perc küzdés után meg is tudott tenni. Ekkor döntött úgy, hogy datapadját ráköti a droira, hogy diagnosztikát tudjon lefuttatni.

Ahogyan ezt megtette a program meglehetősen értelmetlen adatokat adott ki számára. Nem tudta meghatározni, hogy menyire működőképes a droid, révén fel sem ismerte, hogy milyen típus, ki készítette. A kopogtatásra fémnek tűnt, mint a legtöbb droid, de a fajtája úgyszintén nem volt beazonosítható.

Így azt sem tudta megállapítani, hogy mennyire működőképes, vagy mi a funkciója. Mindezek majd csak akkor derülhetnek ki, ha bekapcsolja.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b

Célkitűzés 1-2: Aktuális térkép.
Célkitűzés 1: Aktuális gyerekotthon térkép.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Csüt. 08 Nov. 2018, 20:58

Célkitűzás 4:
Ticnek sajnos mechanikusan nem sikerült kinyitnia a kamrát kapcsolóval, energia nem volt benne, úgyhogy a feszítúvas, amire gondolt, elő került. Az ő erejével nehezen ment, de mikor sikerült, elkezdhette a vizsgálatot. Ezt már nagyon várta. Az eredmények láttán értetlen fejet vágott, vakargatta a feje tetejét és hümmögött.
- Mi vagy te? Elromlottál, bizonyosan elromlottál!
Nem maradt más hátra, mint hogy bekapcsolja. Megnézte, hogy tudta ezt meg tenni, ha kellett, felállt valamire, hogy elérje. Távolabb ment, hogy ha a droid hirtelen mozdulatokat tett, ne érje baj. Elő készített a droid kábító fegyverét is.

(Nióval köszönöm a játékot!Smile
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Szomb. 10 Nov. 2018, 15:26

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságA kapu szerencsére rendesen működött, így nem is volt vele semmi extra probléma szerencsére, így abban tehettem magam hasznossá, hogy cipekedtem. A feljáró nem volt túl széles, így egy kicsit küzdhettem a feljutással, pontosabban, hogy elférjek a fegyverrel, de ahogy felértem, már pakoltam is le oda, ahova a katonák kérték, majd kaptam meg az üzenetet, ami egy kicsit beárnyékolta a dolgokat. Az ellenség betört ott is, és ahogy elnéztem arra, már láttam is a nagy sereget, ahogy vonul a városban. Megköszönöm nekik a tájékoztatást, majd Lenéztem, hogy van e még eweb, amivel küzdenek a felhozásával és meg is indultam érte, hogy gyorsabban felhozam helyettük. Ha nem volt, akkor félre húzódtam annyira, hogy a katonáknak ne legyek útba, mikor lőnek, és az ajtóhoz megyek le inkább, hogy ha betörni akarják, akkor segíthessek a megerősítésnél, vagy ha bármi olyan feladat van, amiben tudok segíteni, és mondják akkor arra indulok tovább. Ha a harcban annyira nem is tudok közvetlen segíteni, de amennyire csak tőlem telik próbálom támogatni és segíteni az egységeinket, ha más nem, a kért eszközöket és utánpótlást cipelem fel a falra, hogy nekik csak a harccal kelljen foglalkozni.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 10 Nov. 2018, 15:58

Claye

A lány sürgetésére Claye Xirq-re néz hisz ő lenne az izom. A testőr pedig neki is áll betörni az ajtót, ami meg is adja magát. A kapitány megadóan emeli fel a kézét a késes fickóra és békítő hangnemben szól.
-Nyugi haver. Mi jó fiúk vagyunk. Csak ránézünk a sérültekre. Az jó? Okés?
Úgy sejti neki van a legtöbb esélye, hogy beengedjék. Végül is ő lenne a csapatból az egyetlen humanoid lény. Xirq biztos gyanús. A lány aranyos, de ő is idegen. Ki tudja mit gondolnak ezen az őrült bolygón az idegenekről vagy a nőkről. Majd továbbra is vigyázva rá nehogy fenyegetőnek tűnjön megpróbál bejutni amit ha megtett akkor oda is siet a fal mellett fekvőkhöz, hogy megvizsgálja őket. Nincsenek túl jó állapotban. A halott a hercegnő, aki méghozzá igencsak csúnya halált halt. Claye elmotyog néhány szitkot a birodalmiakról mikor meglátja. A többiekkel csak tényszerűen közli. Most nincs kedve vigyorogni.
-A hercegnő meghalt. Én viszem a sérültet tűnjünk innen.
Megpróbál biztatóan a sérültre mosolyogni.
-Semmi baj. Segíteni jöttem. Ha ért akkor most kapaszkodjon.
Majd megpróbálja óvatosan a karjába venni a nőt, aki ha ezt hagyja akkor sietve távozik a többiekkel. A terv marad. Ő repül a többiek futnak. Csak érjék el a falakat és elméletben már megúszták.

Xirq

Mikor a lány felveti, hogy be kéne törni az ajtót a kapitány rá néz. Ő csak sóhajt egyet és nekigyürkőzik. Párszor teljes erőből az ajtónak szaladt mire az végre megadta magát. Ha a yevethák ideértek volna akkor nekik is így adta volna meg magát. Ha a késes fickó hallgat a jó szóra és engedi, hogy intézkedjenek akkor ő nem is tesz semmit csak figyel. Ha rosszalkodik akkor megpróbálja lefegyverezni. Hárman vannak egy ellen úgyhogy nem hiszi, hogy gondot okozna. Mikor a kapitány kijelenti, hogy a hercegnő a halott akkor ő is morog magában. Ezek szerint a jutalomtól eltekinthetnek. Maximum valami kis hálapénzt vagy hasonlót remélhetnek ezek után. Ezen viszont most nincs idejük idegeskedniük. Claye miután megállapította, hogy mi a helyzet hamar intézkedik is a többi dologról. Valószínűleg azért mert tud repülni vagy mert szeret csinos nőket a karjában tartani, de a kapitány akarja vinni a nőt. Ez ellen a testőrnek egy szava sincs. Ahogy a menekülés ellen se. Int a fickónak, hogy jöjjön velük, de több időt nem szán rá. Már szalad is a fal felé ahogy tervezte.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 11 Nov. 2018, 00:00Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Lairorellen Verenwar,


Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. november 15. (csütörtök)

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 S4fEP9o

Helyi Idő: 12:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Végül a trandoshian volt az, aki betörte az ajtót szerencsére még kellően időben, de odabent olyasmi várt minket, aminek nem örültem. Két nő, az egyik a hercegnő, a másik valószínűleg Thul lesz.
- Karabast! Rohadt, nyomorult impek! – dühöngtem.
Ha nem adják fel a várost, akkor nem törnek be a yevetha-k, akkor lehet, hogy még mindig élne a hercegnő. Nem ezt érdemelte, ráadásul nagyon fájdalmas halált halt. Vajon minket is megölet az apja? Az imp fickó viszont megússza, mert ki tudja, hogy azóta hol van. A cél most már a fal, hogy eljussunk oda. Ami pedig nagyon sürgős lett emiatt, hogy már hallatszott az ellenség vonulásának a zaja. Ez egy necces meccs lesz, komolyan be kell szereznem egy háti rakétát, ha ezt túlélem.
- A falnál találkozunk – mondtam.
A feladat ettől kezdve az volt, hogy túléljem a küldetést, ami remélem, hogy menni fog. Így igyekszem a lehető leghamarabb kijutni a kávézóból, utána a belváros felé fordulni és rohanni megállás nélkül. Igyekszem arra figyelni, hogy mi a biztosabb, tetőkön haladni, esetleg ott megbújni, vagy lent az utcán, amelyik a biztosabb, ott szándékozok majd menni.
A nő nem állt ellen, nem is lett volna könnyű neki, de beszélte a közös nyelvet, így őt Claye feltudta kapni. A tulajnak nem kellett kétszer szólni, igazából egyszer sem, mert ő is hallotta a lépteket és futni kezdett arrafelé, amerre a városfal volt.

Odakint Claye feltud emelkedni a nővel a levegőbe, bár érezhetően sokkal lassabban halad és nem tud túl magasra sem menni, illetve az extra túlsúly miatt az energia is gyorsabban fogyott. Ennek ellenére azért könnyedén eltudta érni a városfalat, vagy a benti részeket, a Birodalmiak részén és ott landolni.

Sil és Xirq rohantak, a padawan nem jött velük. Még bőven tudtak mind a ketten az utcákon rohanniuk. Szerencsére most rövidebb volt az út, mint idefelé, mert a legközelebbi falhoz igyekeznek. Láthatták a fejük felett, ahogyan Claye elérte a falat, ők maguk pedig féltávig értek egyelőre. Itt már kezdett melegük lenni – jócskán 40 fok feletti az idő – és ez megterhelő volt. Az ellenséget lehagyták úgy közel ötven-hatvan méter az előnyük.

A tetőkön Nio láthatta, hogy Claye valakivel elrepült, a fejvadász, a trandoshian és egy helyi férfi pedig a fal felé rohant mielőtt eltűntek a szeme elől.

Gin nem volt ilyen szerencsés, abban igen, hogy volt több bokor a kávézó mellett, ott tudott megbújni és még nem vették észre. A több ezres sereg ott vonult mellette, ő meg csak lapult, abban bízhatott, hogy ne vegyék észre.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 H2ZBYe0

Helyi Idő: 12:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Ahogyan Rhys felért a falra, akkor már tényleg látta teljesen, hogy az ellenség bent volt a falakon belül. Innen már újra nem volt visszaút, vagyis annyira sem, mint legutóbb. Ha itt vesztenek, akkor esélyes, hogy a teljes várost kiirtják a yeveth-ak, amit pedig nem akart engedni.
- Amint lőtávon belülre értek, mindenki lőjön! – adta ki a parancsot.
Saját maga is úgy helyezkedett, hogy fél térdre, hogy a legkönnyebben lehessen becélozni az ellenséget. Amint lőtávon belülre ért az ellenség, akkor ő maga is tüzet nyit rájuk az E-11-el. Nem akart közelharcba bonyolódni egyedül, teljesen feleslegesnek ítélte meg, hogy leugorjon és úgy harcoljon. Úgy ítélte meg, hogy ekkora ellenséges erővel szemben mindez öngyilkosság lenne és nem több. Most már csak ki kellett tartani és a yevetha-k megérkeztek.
- Tűz! – mondta.
A parancsával egy időben ő maga is tüzet nyitott.
~ Köztársaság ~
Miin-nek már igazából semmi dolga nem volt, csak várakozni. Itt a közelben még egy E-Web volt, amit fel kellett, fel lehetett vinni, de mire odaért volna, addigra már az a társaság felvitte, akik ott voltak. Ezek után jobb híján odament a kapuhoz, ahol látta, hogy elég vastag fémajtó, amin még keresztbe tettek is egy nagy gerendát.

Már korábban sem látott Miin faltörő kost, így nem valószínű, hogy ezen be tudnak jutni, hacsak nem robbantják. Már ő maga is láthatta, hogy egész közel van az ellenség, a falakon levők pedig azonnal, amint lőtávolon belül értek tüzet nyitottak.

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 C3Q7E3x

Helyi Idő: 12:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Nem csak Ingrid lőtt, de a többi katona is, azok, akik vele voltak. A köztársaságiaknak és a hutt embereinek sem volt esélye. Mire felfogták volna azt, hogy mi történt, vagy megtudtak volna fordulni, hogy lássák kik voltak a hóhéraik már vége volt. Talán egy embernél volt szükség arra, hogy egy második lövést leadjanak, mert annak erősebb páncélja volt, de a többieknek egy is elég volt. Nem is nagyon törődött a tetemekkel éppen, mivel lehet, hogy erősítés jön, mert már jeleztek, amikor egymásba futottak. Intett a katonáknak, hogy fedezzék őt és a folyosót is. Ő pedig a csapat őrmesterével indult az ajtóhoz. Szerencsére az részben nyitva volt, így fizikai erővel könnyedén ki tudták feszíteni mindenféle gond nélkül. Odabent pedig megtalálták azt, amiért jöttek, a finomított coaxiumot. Hogy ez megvolt, Ingrid kiszólt az akciót vezető parancsnoknak, hogy mérjék be őket és jöhetnek az üzemanyagért. A férfi még visszakérdezett, hogy mennyire van sok, hogy ők ki bírják-e hozni. Mivel minden maximum aktatáska nagyságú dobozokban volt, így akár ők maguk is ki tudták vinni, így gyorsabb és kisebb az esélye, hogy rajtuk ütnek.
- Gyerünk fiúk, mi visszük ki a szajrét – mondta.
Amint a rohamosztagosok felkapták a saját csomagjukat ő is így tesz, tényleg elegen voltak, annyira sok üzemanyag nem volt, de még ez a kevéske is vagyonokat ért és nagyon sokáig elegendő lesz. Rövidebb úton távoztak, mint ahol bejöttek és odakint már várták őket, akik átvették a koaxiumot.

Zsákmányolt dolgok: 6 mini sima gránát, egy vibrokard, 6 ID kártya, energiacellák


Célkitűzés teljesítve!
N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 JeJtewA

Helyi Idő: 12:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
térkép:


Szerencsére minden gond nélkül megérkezett a hatalmas holocronhoz, amit az Erőn keresztül is igyekezett vizsgálni. Magából ebből nagyból nem érzett semmit, hanem a belsejéből. Azonban nem akart ennek sem nekiesni fénykarddal, mert ki tudja, hogy az milyen következménnyel járna. Ismét megpróbálta azt, amit az ide való bejutáskor, azaz Erővel kinyitni, de mindez nem volt jó ezen esetben. Még két másik lehetősége volt, amit tanult és olvasott. Az egyik az, hogy a vérét adja, a másik pedig, hogy a sötét oldali energiákat próbálja átadni a tárgynak. Először úgy döntött, hogy a vért fogja megpróbálni, az sokallta misztikusabbnak tűnt a számára. Mivel kés nem volt nála és az itteni dolgokat nem akarta igénybe venni, hogy megvágja magát, így maradt az a lehetőség, hogy a páncélja közepes páncélos megerősítésén vágja meg a kezét, tenyerét. Ehhez levette a kesztyűjét és annak a végén levő fémes résszel egy húzással végigvágta a tenyerét. Hogy jobban és gyorsabban folyjon, vagy csöpögjön rá a dologra a vér össze is szorította a tenyerét. Azonban itt semmi sem történt, maradt az, hogy sötét oldali energiákat közvetít a tárgyba. Ehhez ismét meditációs pózba helyezkedett és nekilátott az Erő sötét oldalát közvetíteni a holocronba. Nem is kellett olyan sokat várnia, amikor a hatalmas tárolóeszköz kinyílás hangját. Kinyitotta a szemét és meglátta a tényleges holocront, amiért jött. elégedetten mosolyodott el. Kinyúlt az Erőbe és telekinetikával reptette oda önmagához a tárgyat, arra ügyelve, hogyha véletlenül csapdát aktiválna, akkor ki tudjon térni előle. De nem volt csapda. Amint a tárgy a kezében volt, el is indult vele kifelé, megvolt, amiért ideküldték.

Célkitűzés teljesítve!


Tic úgy döntött, hogy akkor bekapcsolja a droidot. Mindez csak harmadik kapcsolásra sikerült és akkor is nagyon lassan kezdte érzékelni a külvilágot. A jawa hátrébb ment, de nem kellett volna ennyire óvatosnak lennie, hogy elővette a sokkolót. A droid végtelenül lassan mozdult csak meg, hallani lehetett, ahogyan a rozsdás alkatrészek nyikorognak egymáson.

- Jajj tervezőm, mi történt velem?! – kérdezte a droid.

Közös nyelvet beszélt, de elég régies akcentussal, ami alátámasztotta azt, hogy nagyon régi kiadásról lehetett szó. Megemelte a karját, amire ez egy hangos nyekkenéssel leesett a földre.

- Ez lenne a túlvilág és te pedig a túlvilág szolgája? –nézett Tic-re. – Tervezőm, mit vétettem, hogy ennyire elhanyagoltál?

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b

Bocsánat a rossz reagokért, egész nap lázas voltam Sad

Célkitűzés 1-2: Aktuális térkép.
Célkitűzés 1: Aktuális gyerekotthon térkép.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 12 Nov. 2018, 10:18

Célkitűzés 4

A jawa nyomogatta a kapcsolót, várta az eredményt, közben bal kezének ujjaitm orzsolgatta.
- Mi lesz már? Most akkor működik vagy nem?
Tudta, hogy ilyen régi droidokat nem volt egyszerű működésbe hozni. Sietni akart, nem tudta, mennyi ideje volt. Mindig sietni akart. Nevetett, amikor meg látta, milyen lomhán mozgott a droid és ő meg hogyan óvatoskodott.
- Azt te mondd el, hogy mi történt, hogy mit láttál utoljára! Honnan jöttél, kit szolgáltál eddig.
Tic az ő nyelvén hadarva mondta az uttasításokat. A droid programozása is ősi lehetett a hallottak szerint. A kar miatt a jawa oda rohant.
- Huhu! Ezt vissza kell tenni! Két karral értékesebb vagy. Ülj le! Én nem a túlvilág vagyok, hanem az új gazdád. Tic gazda.
Ha a droid követte az utasítást, a jawa elővette a szerszámkészletét. Megnézte, hogyan lehetett visszacsavarozni vagy hegeszteni a kart és neki látott. Közben folyamatosan beszélt a robothoz hadarva.
- Honnan jött a hajótok, ami lezuhant? Ez az N’Zoth bolygó a világ végén és már csak ti, droidok maradtatok itt, úgy látom. Meg kell néznünk a társaidat is, akik itt vannak a kamrában és lehet, hogy lejjebb is vannak. Te tudod vezetni az űrhajót? Mi a szakképzettséged és a típusszámod?
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 14 Nov. 2018, 16:09

Claye

Jó egyrészt a nő nagyon ellenkezni se tudott a kézbevétel ellen, másrészt meg Claye nem is kérte az engedélyét, de csak úgy felkapni szó nélkül még ennél is rosszabb megoldás lett volna a kapitány szerint. A plusz súly persze befolyásolta a repülés sebességét és magasságát, de ezzel Claye is számolt előre. És még így is kétszer olyan gyorsak voltak mint a többiek. Az impekhez érkeztek meg. Claye szívesebben ment volna a köztársasághoz, de most nem foglalkozott ezzel. A csaj túl rossz állapotban volt ahhoz, hogy válogasson. Ha látott valakit aki talán tudhatott neki segíteni akkor odament hozzá és megszólította. Tisztában van vele, hogy most elég elfoglaltak úgyhogy nem vette bő lére a mondandóját.
-Heló. Merre találom a felcsert?
Hogy kinek kell valószínűleg nem kell kifejtenie mert ott a kezében a lassan már falfehér bőrű nő. És bár ezek impek, de talán egy haldoklót akit megmenthetnek csak nem hagynának elvérezni. Mármint Claye szerint.

Xirq

A testőr talán még rosszabb helyzetben van mint a kapitánya. De végtére is ezért ő a testőr, hogy a veszélyeket magára vállalja míg a másik csinos nőkkel a karjában játssza a hőst. Haragszik a másikra? Talán egy kicsit, de ha túléli ezt akkor már el is múlik. Most viszont ez is erőt ad neki a túlélési ösztönön felül persze ahhoz, hogy fusson. Pedig az eddig is meleg bolygó kezd már túlzottan is forróvá válni. Xirq megfelelő légzéssel és jól beosztott energiával igyekszik leküzdeni ezt. Nem olyan jó ha te vagy az üldözött. Jobb üldözőnek lenni. Ha úgy látja, hogy megéri és bírja a lépcsőzést és a tűző napot akkor hajlandó a tetőkön menekülni megint. Ha nem mert vagy nem bírná tovább a napot, vagy a lépcsőzést, vagy úgy sejti ledobálnák ha a tetőn lenne vagy a tetőről tetőre járkálás venne el túl sok időt akkor inkább marad az utcákon. Reméli lesz még ereje elérni a falat. Most már csak jól be kell osztania az erejét.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Szer. 14 Nov. 2018, 19:10

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságÚgy festett, hogy elfogyott az a tennivaló, amit meg tudtam tenni, így hagytam a katonákat, a dolgukat végezni. Az ajtó is stabil volt, a fegyverek is felkerültek, a részemről egyenlőre míg valaki le nem sérült nem volt nagyon más dolgom. Nem voltam jó lövő, így már csak visszavonulót fújtam, felkapva a táskámat, és vártam fedezékbe, hogy ha kellek valakinek, mert megsérül, akkor tudjak menni hozzá segíteni, vagy ha épp valami úton módon berobbantanák a kaput, akkor találjak valamit, amit az ajtó elé boríthatok, ezzel is gátolva, hogy bejussanak. Így lementem a mérnökökhoz, hogy ha lent voltak, és vártam velük figyelve, hogy mi is történik, persze egy kicsit árnyékosabb helyet keresve, hogy ne melegedjek túl addig se nagyon, miközben figyelek arra, hogy le se hűljek túlzottan. Ennyi volt egyenlőre amit tudtam, elővéve a pisztolyt ami nálam volt, megnézve, még mennyi lövésre alkalmas, majd elraktam.
Volt most egy kis időm elmerengni, azon is, milyen képet vágna a sisak alatt Kor, ha most látna itt. Tuti fülig érne a szája, hogy a számtalan alkalom után, mikor nem hagytam, hogy lőjön, most én vagyok az, aki a csatatéren vagyok, egy nem túl békés konfliktus közepén. Annyi azonban biztos, hogy látom, mekkora hiányosságaim vannak ezen a téren, és esélyem se lenne itt, ha nem egy hadsereg lenne itt, akik között elbohóckodhatok úgy mond. Mindegy, talán majd felzárkózom egyszer annyira, hogy jobban bánjak pár lőfegyverrel, és ebben talán Lucky is segíteni fog, míg nem kerül elő a két jómadár valamelyike, vagy lesznek mások akik még támogatnak, segítenek ebben. Addig is, most csak várhatok készen arra, hogy ha kell, akkor tudjak segíteni, sérülteknél, vagy ha a mérnököknek lesz valami kérése, még ha esetleg csak cipekedés akkor is.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 15 Nov. 2018, 00:00Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Lairorellen Verenwar,


Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim és Tic B'ilKövetkező körváltás: -

N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 S4fEP9o

Helyi Idő: 12:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


A futás közben, hogyan láttam szerencsére egészen mázlink volt azzal, hogy az ellenség nem kezdett utánunk futni. Ez igencsak nagy összeszokottságra és erős hadvezetésre utalt, ami nem volt feltétlen jó a városnak. Nem is tudom, hogy mikor tűnt fel, hogy a padawan nem volt itt, a korábbiak fényében annyira nem érdekelt, nem szeretem az erőhasználókat, de azért a halálukat sem kívántam, ha nem érdemelték meg. A tranadoshian itt volt a közelben és nekem pedig kezdett melegem lenni. Hozzá voltam szokva a testmozgáshoz, bár az ilyen kegyetlen hőséghez, ami itt volt ahhoz nem. amikor nagyjából féltávhoz értünk megálltam egy-két pillanatra az egyik árnyékban, hogy kifújjam magam. Itt igyekeztem hátra is nézni, hogy mennyire hagytuk le az ellenséget, úgy tűnt, hogy nagyon. Akkor úgy éreztem, hogy nem kell eszeveszett tempóban rohanni, hogy totálisan kikészítsem magam, a sima kocogás is elég lesz. Remélem. Éppen ezért időnként igyekszem majd hátra-hátra nézni, hogy mennyire kell majd gyorsabban futnom, vagy mennyire vehetem lazára. Ha a falhoz érek, akkor ott keresek módot arra, hogy tetőkön át feljussak oda, vagy ha van olyan kedves birodalmi – amit kétlek – hogy beengedjen, felhúzzon, akkor hagyom ezt. Ha itt nem jutok be, akkor igyekszem a tetőkön visszajutni arra a részre, ahol lejöttünk, ott tuti, hogy vissza is tudok jutni, aztán utána már csak el kell menni a főnökhöz, hogy közöljük vele, hogy a lánya halott…
Nem túl meglepő módon Claye ért először a falhoz, ahol azonnal a felcsert kereste, ahova a katonák el is irányították. Ott az egyik orvos megnézte a nőt és megnyugtatta Claye-t, hogy életben marad. Ettől kezdve pedig csak pár percet kellett már várni ahhoz, hogy a két társa a falhoz érjen.

Xirq-nek és Sil-nek könnyű volt elérnie a falat már, nem kellett extrán a tetőkön mászni és azzal is terhelni magukat. A falnál a birodalmiak kötelet dobtak le nekik és azzal húzták fel a párost. Itt bent már kényelmesen felvehették a kapcsolatot Al-Fayed-del, akinek a segítségével vissza is tudtak jutni a palotába. Thul-t, ott tudták hagyni orvosnál, vagy a palotába vinni.

A szultán értelemszerűen őrjöngött amiatt, hogy mi volt az eredmény, a Birodalmiakat hibáztatta leginkább, hogyha nem olyan ostobák, hogy feladják a várost, akkor a lánya még élhetne és ebből kiderült, hogy Nio szerencséje volt, hogy nem jött vissza. Mivel a huttok emberei hozták vissza a hírt, hogy mi lett a lányával – akinek a testét később megtalálták ahol hagyták – így a szultán a huttokkal kötött végül megállapodást.

Nio-nak és Ginnek másnap reggelig kellett a tetőn, illetve a bokorban maradnia, mire a várost teljesen felszabadították és utána tudtak csak a sajátjaikhoz visszatérni. De szerencsére ők is megúszták a történéseket.

Célkitűzés teljesítve!
N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 H2ZBYe0

Helyi Idő: 12:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Ha azt lehetett nézni, itt valamivel könnyebb dolguk volt, mint korábban kint. Itt sok ház miatt kevésbé fértek a yevetha-k a falhoz, így könnyebb volt lelőni őket, egy idő után pedig annyi tetem lesz, hogy azokat kellene megmásznia az ellenségnek, és már a mászás elején leszedhetőek lesznek, így egyre és egyre nehezebb lesz idáig eljutniuk. Mivel nem látott korábban sem komolyabb ostromgépeket, így nem aggódott. Aztán már csak abban kellett reménykednie, hogy előbb, vagy utóbb feladják a dolgot, ha rájönnek, hogy nem tudnak bejutni. Igaz mindehhez kellett az is, hogy a birodalom ne játsszon el egy újabb olyan fiaskót, mint az egész ostrom elején.
Ha szükséges volt, akkor irányította az embereit, hogy a lövésekkel hogyan és hova tereljék a yevetha-kat, hogy a tetemeikből legyen egy másodlagos védelmi vonaluk. Bármennyire nem örült, a lőszerpazarlásra is fel kellett hívnia a figyelmet, révén muszáj volt kitartani ki tudja, hogy meddig. Igyekezett úgy tenni továbbra is, mint eddig, egy-egy lövéssel leszedni az ellenséget és a beérkező gondokat kezelni.
~ Köztársaság ~
Miin-nek már nem igazán volt dolga, ha akarta, akkor még arra is volt idő, hogy néhány katona megtanítsa arra, hogy miként kell a fegyvert fogni, célozni, lőni rendesen, energiacellát cserélni benne. De ha akart, akkor segédkezhetett rendesen leszigetelni a csatornafeljárókat, ezt csinálták a mérnökök.

A következő órák pokoliak voltak, nem csak azért, mert az ellenség száma végeláthatatlan volt, de azért is, mert a hőség tovább fokozódott, amihez a katonák közel sem voltak úgy hozzászokva, mint a helyiek. A testek csak gyűltek, de szerencsére nem tudták áttörni sehol sem most már a falat a korábban tett óvintézkedések miatt.

A nap kezdett már lemenni, amikor a legnagyobb gondot a lőszerhiány kezdte okozni. Azonban a védőknek szerencséje volt, ekkor végre a látóhatáron több hajó és csapatszállító is megjelent, az erősítés megérkezett. Velük pedig reggelre teljesen vissza tudták venni a fővárost, ami így felszabadult.

Célkitűzés teljesítve!
N’Zoth - Page 4 WgkeC5b
N’Zoth - Page 4 JeJtewA

Helyi Idő: 12:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Tic B'il
Egyéb információ:


A droid elmondta, hogy semmit, ez volt az első bekapcsolása, a gyártóját nem tudta megmondani, ahogyan azt sem, hogy mikor és miként került ide. Alap, teljesen standard protokoll droid beállításai, voltak és a programja szerint az alap 10.000 közlési forma volt beleprogramozva.

Ez is mutatta, hogy mennyire régi, mert manapság nagyjából 10 milliós volt mindez a tízezer helyett. A karját Tic vissza tudta tenni, amiért a droid hálás volt. Még szériaszáma, se megnevezése se volt, annyira régi.

Annyit tudott, hogy a hajó vendégeinek segítésére készült, hogy velük beszéljen és a sima egyszerű protokoll droid funkciókon felül – tárgyalás, beszéd – nem értett semmi mához a programozása alapján és azok is roppant elavultak volna.

Tic ezek után, ha átnézte a hajót több működőképes dolgot nem talált benne, más droid sem volt, csak ezek, amik itt voltak. Ezt a protokoll droidot magával tudta vinni, követte őt, bár kicsit esetlen mozgása volt, a többiből pedig alkatrészeket tudott kiszerelni magának és ehhez a droidhoz.

Mire nagyjából mindezekkel végzett azok, akik itt kitették jöttek is érte, hogy felvegyék.

Célkitűzés teljesítve!
N’Zoth - Page 4 WgkeC5b

Akkor a kalandnak vége a kaland topicban kérem írjátok le, hogyha nem szeretnétek kalandnak, mivel nem halt meg senki, nem szenvedett komolyabb sérülést, így én úgy vettem, hogy éles kaland volt. Az észrevételeket is várom oda, amivel fejlődhet a rendszer. Addig is:

Az új pontozási szabályok miatt +2 joker kört kiosztottam mindenkinek, aki ne írt minden körben. A pontokat és ehhez hasonlókat kiosztom:

Pontok:
Célkitűzés 1: A három hutt 3x4 pontot kap, révén ők végig játszottak. Köztársaság (Gin) és Birodalom (Nio) 3-3, mert a végén már nem voltak.
Célkitűzés 2: A két köztársasági 5-5 pont, a 2 birodalmi 0-0 (révén már az elején feladták).
Célkitűzés 3: 4 pont Birodalom
Célkitűzés 4: 3 pont Birodalom, 3 pont huttok

Eredmény:
1. helyezett: Hutt/semleges (bolygó feletti teljes befolyás) – 15 pont
2. helyezett: Köztársaság – 13 pont
3. helyezett: Birodalom – 10 pont

Saját karaktereim (Sil, Rhys, Ingrid és Ellen), Claye, Miin és Tic (ha megírja Zield rendes karakternek) 2-2 pontot és 10.000-10.000 creditet kapnak + Tic megtarthatja a droidot.
Nio és Gin (ha megtartja és megírja) 1,5-1,5 pontot kapnak és Nio 7.500 creditet
Ibram és Aewiru 0 pont és 0 credit

Ami a bővítéseket illeti, erre volt korábban kérdés, bár nem sokan írtak…
Aki nincs kalandon az értelemszerűen rendes bővítést ír erről a játékról.
Aki volt kalandon és az előbb kezdődött, mint ez és már ugyan véget ért, az most a korábbi bővítésben pótolja ezt a részt, ahogyan kértem.
Aki jelenleg is van kalandon és még nem ért véget, mint ez, az maga döntse el, hogy most írja ezt le, vagy csak akkor, ha az aktuális kalandja véget ért (ez csak engem érint momentán).
Aki megtartja a karaktert és előtörit kell írnia, az a kalandot is írja bele az előtörténetbe.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth - Page 4 Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.