N’Zoth

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

N’Zoth Empty N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 18 Aug. 2018, 11:38

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)
Résztevő frakciók: Birodalom, Köztársaság, Hutt Kartellek
Meghívott frakciók: Mandaloriai Birodalom, Chiss Fennhatóság (Birodalom), FRK (Köztáraság), bármilyen alvilági személy (hutt kartellek)
Leírás:
N’Zoth, egy hatalmas gázóriás egyetlen lakható bolygója. Az Ossuss bolygójának rendszere mellett található a hármas határnál egy kisebb csillagködben, ami megnehezíti a megtalálását. A bolygó sivatagbolygó, a planétán egy szultán uralkodik mérhetetlen gazdagságban, hiszen ezen a helyen a legnagyobb érték a víz, a bolygón található összes vízlelő helyen milyen érdekes, de szultáni létesítmények állnak. Vizet kapni e helyen jutalom és ki kell érdemelni, mindenki neki dolgozik és ez a fizetség. A bolygónak eredetileg nem is emberi lakossága van, hanem egy brutálisan xenofób és halálkultuszukról ismert idegen faj, a yevetha. Az N’Zoth őslakói alulfejlett létforma, az egyedüli technológia amit a szultán családja annak idején idehozott, modernek, de hosszú távú csillagközi utazásra nem képesek. Éppen ezért az elmúlt évszázadokban eléggé elszigetelten éltek, jellemzően csak alvilági személyek tévedtek erre, időnként a birodalom és a köztársaság is.
A szultánság nem tartozik egyik ismert frakcióhoz sem, túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy bárkinek is a figyelmét felhívta volna ahhoz, hogy magának szerezze meg a helyet.
Egészen eddig…
„A szultán lánya a gyönyörű hercegnő, mostanra olyan korba lépett, hogy feleségül adhassa az apja. Kérők érkeztek szép számmal a lány legendás szépsége miatt, azonban teltek múltak a hetek, hónapok nem találtak megfelelő kérőt. Amikor már-már úgy tűnt, hogy végre megvan a jelölt és a lány is rábólintott, mert ebben volt saját választása egyik napról a másikra eltűnt. Reggel a nevelőnője csak az üres szobát találta az egyik toronyban, a fiatal lány pedig nyomtalanul eltűnt. Dulakodásra utaló nyomot és a lány vérét is megtalálták a padlón, így derült fény arra, hogy emberrablás történt.
Hetekig kerestette a szultán a lányát, mert emberrablóktól nem érkezett követelőzés, a bolygót elhagyni készülő hajókat letiltották, így az biztos, hogy a bolygót nem hagyhatták el a lánnyal. Azonban a keresések sorba kudarcba fulladtak. A kétségbeesett apa végül arra a lépésre szánta el magát, hogy külső segítséget kér, hogy ők keressék meg a leányát ezen a bolygón. Magas jutalmat ígért és a hír a holoneten is olvasható, egyrészt a lánya kezét ígérte annak – fajtól és nemtől függetlenül – a gazdagságon és jutalmakon kívül, aki visszaviszi egészségben a hercegnőt az apja palotájába. Illetve attól függően, hogy melyik frakció viszi haza a lányt ahhoz fog csatlakozni”

Éppen ezért és mert a bolygó stratégiailag fontos lehet döntöttek úgy a nagy frakciók, hogy megpróbálják maguknak megszerezni a bolygót. A helyzetet azonban tovább nehezíti, hogy az őslakosok megérezvén az uralkodó szorult helyzetét megtámadni készülnek a fővárost.

Néhány kép:
Bolygó:
N’Zoth 2YZ1qGZ
Főváros:
N’Zoth 3PzYXtW
N’Zoth SHPtvRl
N’Zoth GsianT7
N’Zoth JHsZuP1
N’Zoth Wu2by56
Lezuhant csillagromboló:
N’Zoth IB3B1hB
Földalatti oázis:
N’Zoth ZZ0UveD

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 19 Aug. 2018, 00:01Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


és Lairorellen VerenwarKövetkező körváltás: 2018. augusztus 23. (csütörtök)

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth S4fEP9o

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:


Az ötös tagjait, akik magát a hercegnőt akarták felkutatni a megérkezés után a palotába kísérték, hogy az uralkodó még szót akar velük váltani. A város, amin keresztül utaztak egy része szegényes, elmaradott, a másik része pedig teljesen modern volt, ami megfelelt az űrutazásnak.

A palota hatalmas, tele luxussal, itt bent kellemes légkör volt nem volt meleg, légkondicionált volt, belül hatalmas kertek, ahol ágyasok napoztak, vagy épp a medencékben fürödtek, vagy a gyümölcsfák alatt hűsöltek lenge ruhákban.

Néhány perc után az egyik kinti pavilonhoz ért a társaság, ahol egy férfi ücsörgött több csinos fiatal nő társaságában, akiket el is hajtott, amikor megérkezett a táraság. Az ötöst alaposan végigmérte, mondani sem kell, hogy a tekintete a legtovább a csapat egyetlen női tagján, Silhana-n állapodott meg.

A nőnek láthatóan nem tetszett az, mint egy húst méregetik, bár hozzá volt szokva mindehhez, mert szinte mindenhol így járt. Ez volt a hátránya annak, hogyha valaki twi’lek volt. Claye felé egy biccentéssel köszönt, őt ismerte már a Rakata Prime-ról, ahol közösen dolgoztak és ástak ki romokat egészen jó haszonért. A többieket azonban nem ismerte, nem tudta, hogy kik lehetnek.

A férfi, vagyis az uralkodó mellett még egy kecskeszakállú harmincas évei elején álló férfi állt, a szultán neki intett, aki kissé meghajolt és meg is szólalt.
- Üdvözölöm önöket szahibok, a fényes tekintetű szultán otthonában – mondta mézes-mázos hangon. – Had tolmácsoljam a fényes tekintetű szultán köszönetét, hogy eljöttek megkeresni a kedvenc gyermekét, kinek hollétéről nem tudunk semmit. A nevem Al-Fayed, én leszek a segítőjük és kapcsolattartójuk, amíg itt tartózkodnak. Bizonyára vannak kérdéseik is, örömmel felelek rájuk a legjobb tudásom szerint.

Ezek után az ötös felé is meghajolt ismét, majd elhallgatott, várva azt, hogy elhangozzanak a kérdések.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth H2ZBYe0

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:


A három nagy frakció három részbe szedte a várost, hogy abban fognak harcolni és megvédeni a területet. A nemesi- és a mezőgazdasági negyed jelentős része a Hutt kartelleké. Az ipari negyed egy része, illetve a lakórészeket a Birodalom kapta. Az ipari negyed másik részét és a kereskedelmi negyed jelentős része az űrkikövővel együtt a Köztársaság feladata lett.

A várost mindenhol három-négy méteres kőfal vette körbe – a térképen ez a körberajzolt terület, ami ott magaslatnak minősül, itt falnak – több helyen kapukkal, illetve a folyóknál csak boltív volt. Taktikai rémálom igazából, mert archaikus falak voltak, többsége már alig állt, és egy sugárpisztolylövés is nagy károkat tudott okozni.

Ezeken felül könnyű volt őket megmászni és a tetejükön is életveszélyes volt tartózkodni. Így senkinek sem volt túl könnyű dolga ezzel kapcsolatban. Amennyire lehetett igyekeztek aládunsztolni őket, hogy jobban tartsanak. Jelenleg a segítségre jövők kapták meg a városi őrség felett is a parancsnokságot. Ezek egy része modern felszerelésben volt, a többiek archaikusakkal felszerelve.

Amennyire lehetett az őrséget és a jövő segítséget szétosztották a városfal környékén, mert nem tudni, hogy honnan jön a támadás. Kommunikáció volt, a különböző frakciók is tudtak egymással beszélni, hála a felállított helyi HoloNet rendszernek.

//Itt aki először ír valamelyik oldalról, azt kérem, hogy a térképen rajzolja be, hogy hol van helyileg, vagy Svarog, vagy Riku. Köztársaságnál meg BB tegye.//

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth C3Q7E3x

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Ingridet a felettesei rendelték ki az N’Zoth-ra, hogy katonai akcióban vegyen részt, ahol a többi frakciót kell megakadályozni abban, hogy ők érjék el elsőként a coaxiumot és tegyék rá a kezüket. Ez pedig egy teljesen rendhagyó feladat volt a számára, amit örömmel is végzett. Csak annak nem örült, hogy sivatagbolygóra kellett jönni. Ugyanis nem rajongott értük, főleg nem a jégbolygók után. Egy régi lezuhant csillagromboló, ami már igencsak haldokló állapotban volt, vagyis már azon is túl, a nagy része szétszakadt. Azon csodálkozott a nő, hogy miként maradt a hely még egyben egyáltalán. Arról már értesült, hogy a Havoc Squad is a bolygón van, így egyértelműbb lett, hogy miért is van itt, nem csodálkozott volna azon sem, ha a Halálosztagosok is felbukkannak, vagy a mandaloriaiak.
Ahogyan kiért a sivatag mélyére már látta, hogy nem lesz egy egyszerű feladat ez, lépegetők, tankok és minden, amit csak lehet felvonultattak itt. Már tényleg csak a többi légkörbe belépő csillagrombolót hiányolta. Lehet, hogy semleges álruhát kellett volna hoznia, de akkor a sajátjai is ellene dolgoznának, ami nem kellett volna, mert jobbnak tartotta őket a többieknél. Akkor pedig nem maradt más, mint bejutni a hajóba és megtalálni a coaximuot. Ami egy újabb rejtély, hogy miként nem robbant még fel eddig, remélte, hogy nem a kutakodás közben fogja megtennie ezt, már ha még itt van egyáltalán, mert lehet, hogy szépen elhordták roncsvadászok az elmúlt évszázadok alatt.
Most itt kint igyekezett kérni egy speedert magának, hogy azzal indulhasson a csillagromboló irányába és felzárkózhasson a sajátjaihoz, akik már előrébb járnak.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth Y9q9Eex

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori, a helyszín kivizsgálása
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:


Ellent a mestere küldte erre a helyre, mert a birodalmi erőhasználó felderítők valamilyen sötét energiákat észleltek, de nem volt elég erőforrásuk arra, hogy kivizsgálják a helyet. Fumer pedig úgy vélte, hogy ideje lesz, ha a tanítványa a Szellembázissal való foglalatosságok mellett ki is mozdul a Dromund Kaas és Krant közötti ingázásból. Ellen számára nem volt idegen a sivatagos terület, hiszen élete nagy részét a Tatooine-n töltötte és számára felüdülés volt mindez a csapadékos, nyirkos, esős és hűvös fentebb említett bolygók után. Szerette a sivatagot és a meleget, így örült a küldetésnek. Legalább gyakorol és fejlesztheti az ilyen irányú tudását is ezúttal segítség nélkül, mert most sem a mestere, sem pedig Werda nem volt vele, se senki más.
Persze a bolygón nagy arányban voltak birodalmiak, így ha kellett, akkor rendelhetett magának segítséget, de ő egyedül akarta megoldani a dolgokat. Legalább is addig, amíg nem szorul nagyobb erősítésre. Jelenleg egy nagyobb sziklás részen volt a felszínen, romok voltak a felszínen, mert innen jelezték azt, hogy van valami errefelé. Néhány percig igyekszik itt kint sétálni a romok mellett, illetve a benti részénél. Csak nézelődik, ha nem érez meg semmit, akkor megáll egy kicsit valamilyen árnyasabb helyen, ha volt ilyen és próbál kinyúlni az Erőbe, hogy megérezhesse azt, amit a felderítők éreztek és ezzel hátha megtudja azt is, hogy merre kell mennie.

N’Zoth 4N9Pplv

A városvédőknél a parancsnok a Birodalmi résznél Aewiru, hiszen ő az erőhasználó. Köztársaságnál Rhys a legmagasabb rangú.

Az igazságosság jegyében kockával döntöttem el, hogy a három frakcióból melyiké legyen melyik terület a kettes küldetésnél. 1. Huttoké, 2. a Birodalomé, 3. Köztársaságé

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 19 Aug. 2018, 01:15

Célkitűzés 1: megmenteni a hercegnőt

Claye Jaro

Claye amint leszállt a hajójával egyből valami szolgák kísérték őt és Xirq-et a szultán elé. Ez elég nagy dolognak számított, de mindenképp érdekesnek. A hajón megbeszélték Xirq-el a helyzetet, a céljaikat és mire gondolnak mi történhetett. A kapitány örült, hogy felvette magához, azt a fejvadászt mert reményei szerint most nagy haszna lesz. A város szegényebb részei elég szörnyen néztek ki, a gazdagabbak viszont kimondottan fényűzően. A stílus bejött Claye-nek. Mikor pedig a palotát meglátta vigyorogva nézelődött. Néhány csinos lánynak integetett és Xirq-hez is odafordult, hogy megossza vele a véleményét.
-Ez a fickó aztán tud élni. Lennék a helyében.
Mikor a többieket meglátta akkor a twi'lek lánynak ő is biccentett. Emlékezett rá. Bár nehéz olyasvalakit elfelejteni, aki ott volt mikor két őrült megtámadott egy óriás robotot aztán akivel közösen elteleportálták az embert. A szultán nem nagyon szólalt meg hanem helyette a szolgája beszélt. Arra, hogy tegyék fel a kérdéseiket Claye biccentett Xirq-nek és magához vette a szót. Most szokásával ellentétben ő is kicsit tisztelettudóbb volt.
-Köszönettel tartozunk a fényes tekintetűnek, hogy értékes idejéből szánt ránk. Ígérem mi biztos megtaláljuk a lányát. Én vagyok ugyanis Claye Jaro kapitány a Világjáró, aki a csillagködön kívülről érkezett és megjárta a Kessel Run-t. Ő pedig a másodpilótám Xirq. Ügyes nyomolvasó. Szeretnénk kicsit részletesebb leírást hallani az eltűnésről. Annyit tudunk, hogy volt vér és dulakodásra utaló nyom. Ezen kívül ha a palota védelméről kicsit többet megtudhatnánk azért is hálásak lennénk. Szeretnénk ugyanis tudni, hogy miképp történhetett meg, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy eltűnt a hercegnő.
~Ezen kívül, azt is megtudni, hogy belső munka volt-e a lányrablás. Vagy tényleg lányrablás volt-e és nem szöktetés. Remélem lányrablás és még és a csajszi. Nehogy baja essen a jövendőbelimnek.~
Felszerelés:


N’Zoth Latest?cb=20150411155104
Xirq

A kapitány eléggé be volt zsongva ettől a lánytól akit talán ha képen látott. Szinte egész úton róla álmodozott. Bár főként arról, hogy ő herceg lesz és üzleteket nyit meg palotája lesz meg ilyesmik. Azért volt lehetőség komolyabban is elbeszélgetni vele. Átbeszélni a lehetőségeket amikből megállapították, hogy bizonytalanok lesznek a híresztelésekkel kapcsolatban és milyen irányba fognak tervezni elindulni a nyomozás során. Xirq felvetett pár javaslatot, hogy ő miképp keresne valakit, aki eltűnt. Elég bátran merte előadni az ötleteit is hisz jelenleg ő volna a szakértő. Amit furcsállt, hogy nem vették észre a lány eltűnését. Ki is fejtette, hogy szerinte belső munka volt. Megérkezve átkísérték őket a városon ahol út közben ő figyelte az utcákat. Miképp lehet ott közlekedni, milyenek a járművek, milyen a közbiztonság. Vagyis, hogy ha egy ájult lányról van szó akkor miképp vinné innen. A palotát is ilyen szempontok alapján figyelte ahogy a személyzetet is csak gyanúsan méregette. A kapitány viszont látszólag csak komolytalankodott. Xirq nem is értette miképp akar ő megházasodni. Sőt mint valami komédiában még a riválisok közt is volt egy női ismerőse. Azért enyhe bizalmatlansággal, de Xirq is biccentett. A szolga szavait túl nyálasnak gondolta Xirq. Örült, hogy a beszédet a nagyszájú kapitány intézi. Ő csak hallgatott. Mikor szóba került biccentett amúgy csak állt és figyelt. Még nem volt kérdése.

Felszerelés:

Faji képességek:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi Hétf. 20 Aug. 2018, 16:21

N’Zoth GzcdzXM

Az űrutazás mindig is idegen volt tőlem, hiszen a szülőbolygómól nem nagyon ment el senki, melynek valószínűleg az az oka, hogy a legtöbb lény elég primitív arrafelé. Persze ott is a legnagyobb veszély a rekkenő hőség, így cseppet sem zavar, hogy épp egy hasonlóan sivatagos terepre tévedek, mert reményeim szerint olyan lesz, mintha otthon járnék. Járművezetésben nem vagyok túl jó, de van velem egy asztrodroid, aki minden lényeges feladatot elintéz. A bolygóra érkezve, egy kis csapatba gyűlünk össze, hiszen mások is kaptak ezen a lehetőségen és én jól tudom a kötelességem. Minden áron meg kell találnom a hercegnőt és az uralkodó elé kell vinnem, miként a bolygó a köztársaság szövetségese légyen. A szegénynegyeden kicsit átérzem az emberek sorsát, mert tudom milyen napokig, hetekig csak néhány cseppnyi vízen sínylődni, hiszen az én családom is így él és én is így éltem, de szélesedett a látóköröm és a lehetőségeim határa is. A gazdagabb részek viszont egészen szépek voltak, legalábbis a szegénynegyedhez képest mindenképpen. A palota belseje teljesen lenyűgözött, csak egy tüske szúrta végig a szívemet, hogy a zsarnok fényűző életmódja miatt a bolygó többi lakója szenved és dolgozik. Persze nem utálom az ipsét, csak az igazságtalanságot, amit fenntart és nekem szent kötelességem lenne ezen problémák kiküszöbölése. A szultánt meghajlással köszöntöm, mert gondolom ilyenkor így szokták és a küldetés előtti alapos kutatómunkám során se találtam semmi olyat, ami ezt cáfolná. A fogadtatás kedves, de mielőtt kérdéseket tehetnék fel, az egyik kalandor, már hozzá is lát és egészen jó kérdéseket is tesz fel, amik engem is érdekelnének.
- Hatalmas megtiszteltetés, hogy figyelmét ránk szenteli hatalmasságod. Én Gin volnék, jedi tanonc. Had fejezzem ki mély sajnálatomat az önt ért kárral kapcsolatban a köztársaság nevében is, de minden erőmmel és még azon is túl, azon leszek, hogy megtaláljam a lányát. Nem szeretném megsérteni, de fontosnak tartom megkérdezni, hogy milyen jogokkal rendelkezünk a városban? Vagyis hova léphetünk be és hova nem? Hiszen a világért sem szeretném felbolygatni a város nyugalmát és esetleges félreértések miatt bajt okozni vagy esetleg szabályt szegni. Nagyon megtisztelne egy gyors körű tájékoztatással.

Gin:

Felszerelés:


A hozzászólást Giodibi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Aug. 2018, 21:25-kor.

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
N’Zoth IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Hétf. 20 Aug. 2018, 21:37

Célkitűzés 1:
N’Zoth WDTIIy2

Niomahlohan Lomaste

Niomahlohan nagyon fontosnak tartotta ezeket a küldetéseket. A Birodalomnak terjeszkednie kellett, folyamatosan új erőforrásokat szerezni és ő nagyon szívesen részt vállalt a diplomáciai munkában. Szerette, amikor a bolygóján kívüli dolgokat is rá bíztak. A képessége itt nem működött olyan jól, nem is erre támaszkodott. Ha tehette, előtte mindent el olvasott a bolygóról, a népességről és a szultán családjáról, kezdve a protokolláris dolgokkal egészen a földrajzi és kulturális sajátosságokig. A nép nem sok jót ígért és az ellenfelek is jelen voltak. Az eszét kellett használnia.
Hagyományos szürke birodalmi diplomata ruhában érkezett, büszkén mutatta, hova tartozott. A város kettősségét meg figyelte, máskor el időzött volna picit, hogy belelásonn a helyiek életébe, most nem volt idő. lenyűgüzte a fényűzés. Vetett egy pillantást az ágyasokra, leginkább az érdekelte, hogyan viselkdtek, mennyire voltak nyugodtak, idegesek. Olykor nagyon bizalmas dolgokat is tudhattak. Egyiket sem nézte hosszan, mindegyikre kevés időt hagyott és inkább a többi vendéget nézte meg. Sokfélék voltak, ahányan, annyi faj, kivéve a két emberszerűt, ők nem ütöttek el annyira.
- Üdvözlöm Önöket! Niomahlohan Lomaste vagyok, birodalmi diplomata.
Ha tudott valami speciálisat, mindenkit fajának megfelelően köszöntött udvarias mosollyal és kimérten. Meg várta, amíg a többiek kérdeztek és levonta a következtetéseket. Al-Fayedet is meg figyelte, a kérdésekre adott válaszait és közben a testbeszédét is, hogy mit árult el.
- Tisztelt Uram! Az én nevem Niomahlohan Lomaste, a Birodalom képviseletében érkeztem segíteni az uralkodónak. Amikor egy szülő gyermeke elveszik, az szörnyűséges fájdalom az apai szívnek és szeretnénk mindent meg tenni, hogy a leány épségben elő kerüljön. Elsőként szeretnék azzal beszélni, aki az eltűnés estéjén utoljára látta őt, illetve a testvéreivel, amennyiben ez lehetséges!
Al-Fayed a szultán kedvenc lányát mondta, ebből Nio arra gondolt, hogy érdemes volt a többi lánnyal és ha voltak, fiú testvérekkel is beszélni. Meg kellett ismernie a lányt, hogy meg érthesse az ügyet és ki ismerhetné jobban őt a testvéreinél, gondolta. Volt több kérdéses pont, ezeket meg tartotta magának, hogy később kérdezzen rá.

felszerelés:
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Szer. 22 Aug. 2018, 15:26Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
Egy újabb megtiszteltető feladat számára, mely egyre inkább arra engedi következtetni a félvér lányt, hogy közeledik a sötét papnővé avatása. Ezek az egyre nehezedő feladatok lehetnek a végső megpróbáltatások, a teszt feladatok. A mostani helyzet alapján leginkább a hadvezetési és a harci képességeire lehetnek kíváncsiak az idősebb papnők, ahogyan Hiuval mester is. Bár ez különbözik a megszokott feladatkörétől – azaz a csábítástól és az információszerzéstől – ő mégis igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából. Haját gondosan felkötve, arcát harci festéssel és sminkkel díszítve érkezett a planétára. Ahogyan minden feladatot, ezt is azzal kezdte, hogy alaposan utána nézett a bolygónak és az ellenfeleinek. A yevetha faj egy kulturálisan eléggé alul maradott, ám technológiailag viszonylag fejlett közösség volt itt a bolygón. Halálkultuszuk és a vér iránti szenvedélyük fontos információ lehet a küldetés során. Ezen kívül lényeges lehet megemlíteni azt a leküzdhetetlen vágyukat is, mely arra ösztönzi őket, hogy először mindenképpen a gyengékkel végezzenek, s csak aztán menjenek neki az erősebb ellenfeleknek. Az adatok többségét a fajról és a bolygóról a datapadján tartotta, valamint a komlinkjére is nagyon figyelt, hiszen a frakciók és a birodalom egységei közti kommunikáció is nagyon elemi részét képezte a küldetésnek. Nem akart különösebben kockáztatni, így nem ment a falon kívülre, helyette inkább egy a folyó és a fal közelében lévő magas épületre táborozott le egy-két másik fontosabb személlyel. Közel akart maradni a lakónegyedhez, hiszen itt ők számítottak a gyengepontnak, akiket a yevethák minden gond nélkül lekaszabolhatnak a pengéikkel. Bár alapvetően nem érdekelné az ilyesfajta veszteség, de most azt a feladatot kapta, hogy védje meg a várost a támadóktól és nem akar semmilyen módon elbukni. Ellenkező esetben, ha mégis az ipari negyed lenne a fő célpontjuk, a hídon áthaladva hamar odaérhetne és támogathatná a birodalmi erőket. Ezért fontos még e mellett a hidak szerepe is, melyeket nem lenne jó elveszíteni egy esetleges ellenséges támadás következtében. Bár igyekszik mindenre odafigyelni, mégis valamilyen szinten tapasztalatlan még ilyen téren, de talán hamarabb ráérez a háború és a hadakozás ízére, mint azt elsőre hinné.

felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Jelly Szer. 22 Aug. 2018, 18:12

Feladat 2: A város megvédése

Raunth alig pár napja volt ezen a bolygón a sötét oldali erőhasználó társaságában, de el kellett ismernie, hogy nem volt arrogáns. Elvégezte a házi feladatot a yevethákkal kapcsolatban. Okos módon, a lakónegyed határán álló magas épület tetejére állította fel a központi parancsnokságot.
Tudta, hogy a yevethák a csata kezdetén mindig a gyengéket igyekeznek elpusztítani, ez egyfajta ösztön volt ennél az amúgy technikailag fejlett fajnál.
Mert létrehozták a maguk technikai kultúráját, de a szellemi fejlődésük nem tartott ezzel lépést. Mint minden ilyen fajnál ez is széthúzáshoz és háborúk sorához vezetett. Ezek a lények az ösztöneik miatt nem fogták fel, hogy egy civilizáltabb nép érkezte mekkora áldás is lehet, amely befejezi a tengődésüket.
Az elektromos távcsövével végigpásztáza azt az útvonalat, ahonnan a támadás várható. Odafordul a sithez, miután megszemlélte a hidakat, aztán összehúzta a rajta lévő porkabátot, és megigazította a sapkáját. Az erőhasználó rangban felette volt, jó benyomást kellett rá tennie.
- Javasolnám, hogy a hidakra helyezzünk robbanótölteteket, hogy egy esetleges támadás esetén berobbantjuk - mondta. - A yevethák egész biztosan ott fognak rohamozni. Viszont véleményem szerint kellene őrséget állítani az iparnegyedben. Ezek a lények egyszer kifejlesztettek egy technológiai civilizációt. Nagy az esély, hogy van egy olyan vezérük, aki elég intelligens, hogy számítson arra, hogy ismerjük a pszichológiai defektjüket és ide rendelünk minden katonát.
Megvakarja az állát és a nőre sandít.
- Az lenne a javaslatom, hogy ha még se itt lenne, nem lenne szégyen néhány csapatot odaküldeni...

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Szer. 22 Aug. 2018, 19:53

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságEgy kicsit érdekes dolog, hogy ide jöttem, erre a bolygóra, és ráadásul nem is mint diplomata, vagy olyan, aki segítene keresni, hanem, arra a részre, ahhoz az egységhez, ami a várost hivatott megvédeni. Míg a többség esetleg a fegyverét ellenőrizné, én csak ülök a csapatszállítóba, egy kis táskával, amiben a személyes pár kis cuccom van, de mellettem ott egy kicsit méretesebb táska, amiben ott lapul kötszerek, orvosi felszerelésekegyenlőre, és figyelem, hogy ki milyen fegyvereket hord magánál, hogy felpakoljak tartalék tárakat azokhoz, akikkel én leszek.
Közben míg várok, addig a nyakamban lógó karommal játszok elgondolkozva, kissé messzebb járva innét azon tűnődve, hova is lett Tyrr és Kor. Egy ideje nem hallottam felőlük semmit. Lehunyom a szemeim, és hátra dőlök mély levegőt véve. Talán pont miattuk vagyok itt, hogy megértsem azt az életet, amit ők élnek egy kicsit jobban. Bár nem, csak segíteni akarok, és talán itt több hasznát veszik az erőmnek, mint a nyelvemnek, de hogy máskép látnám a világot ezek után, azt nem hiszem, azonban semmi se lehetetlen.
Annyi bizonyos, hogy most úgy láthatom a világot, ahogy Kor és Lucky láthatta: Elsősorból a csatatérről. Lassú mozdulattal játszok a bőr pánttal ami a karmot tartja a nyakamban, eléggé lazán. Morwen… ő is jól tud bánni a szavakkal és jobban hatni is rám. Hiszen csak kért, hogy ne hordjam magamnál a nyomkövetőt, és hagyjam ott, de éreztem a szavain, hogy nem csak túl udvarias ahhoz, hogy máskép fogalmazza meg eme akaratát. Így meg is tettem, csak ez a kis ékszer az ami most a nyakamon van, mert a sima láncot nem akartam, meg ez a kis bőrpánt, ezzel a faragott karommal talán jobban passzol a hüllő szerű kinézetemhez, amiben szinte mindig vagyok, és laza ruházatomhoz, mint valami nemesebb fém lánc.
Egy kis merengés után elkezdtem tanulmányozni a feljegyzéseket a bolygóról, a rajta elő népekről, hogy mi az ami majd segíthet is lent, mikor már nem lesz idő ilyesmire. Egyenlőre azonban míg nem érkezünk meg addig lehet erre is időt szakítani.
Ahogy leszáll a hajó, felkapom a táskáimat, majd végig nézek, hogy kik azok akik kiszállnak, és segítek lepakolni a felszereléseket. Nem szórakozok nagyon, csak felkapom a nagyobb ládákat és kirakom, hogy utána már az antigravitációs szállítópadokra lehessen pakolni őket.
Lassan nézek körbe a helyen ahol most vagyunk, a déli kikötőben, és veszek egy mélyebb levegőt, az egység parancsnoka felé pillantva, hogy mit mond, ki merre is megy.
Most ő a főnök, csupán egy civil vagyok itt aki jött segíteni, és csak remélem, hogy tudok is eleget. Annyi biztos, hogy ha mozgatni kell dolgokat, vagy vinni, esetleg építeni, akkor az nem fog problémát okozni. A harc az már más dolog…
~ Lássuk ebből mit fogok tanulni ~ gondolom magamba egy nyugodt mosollyal a pofimon.

”Felszerelés”:

N’Zoth Nzoth-10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 23 Aug. 2018, 00:00

N’Zoth MXPfMhGHódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. augusztus 27. (hétfő)

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth S4fEP9o

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:


Velem nem bántak olyan kedvesen, mint láthatóan másokkal, azt hiszem, hogy ennek köze van ahhoz, hogy nő vagyok és lehet, hogy twi’leket sem láttak errefelé. Igyekeztem azért jó arcot vágni a dologhoz és nem erősen azon gondolkodni, hogy a Renliss Házhoz kellene csatlakoznom és akkor csak efféle hím soviniszta disznókra vadászhatnék legálisan. A luxus és gazdagság engem nem motivált, bár akkor elég sok rabszolgát fel lehetne szabadítani, abból a szempontból nem lenne rossz. A szultán ágyasai láttán a gyomrom felfordult, megtudtam érteni a lányát, hogy elmenekült, lehet, hogy haza sem hozom, hanem segítek neki eljutni a köztársaságba, vagy valamilyen biztos helyre az apjától. Bár a férfi külseje kissé meglepett, nem ezt vártam, hanem inkább valami elhízott, huttokra hasonlító ember kinézetet. A férfiak és a jedi… megint egy jedi… szavaira megforgattam a szemeimet.
- A totálisan nyilvánvalóra nem gondolt senki, hogy a hercegnő megszökött, mert nem akart együtt lenni azzal, akit kinéztek neki? Jelen esetben egy totál idegen és random alak, akit soha se látom. Felteszem, ha nem tűnik el is politikai házasságba kényszerítik…
Ha a férfiak rám néznek, akkor egy „most mi van?!” arckifejezéssel nézek vissza rájuk. Twi’lekként tökéletesen bele tudtam élni magam a helyzetébe, pontosan tudtam, hogy milyen az aranykalitkában lenni, amikor a szabadság érzetét kapod, vagy azt sem és lényegében valakinek tulajdona vagy és csak áruként tekintenek rád…

Amíg mindenki beszélt az feltűnhetett a szultán nem különösebben figyel rájuk, pusztán azon okból kifolyólag, hogy nem értette a közös nyelvet. Persze ebben semmilyen furcsaság sincs, hiszen nem túl modern a bolygó sem, éppen ezért még protokoll droid sem volt.

Al-Fayed azonban figyelmesen hallgatta mindenki szavát. Claye próbált volna felvágni, de láthatóan sem a csillagködön kívüli mivolta, sem pedig a Kessel Run nem mondott a tanácsadónak semmit. Így maximum a társait tudta vele lenyűgözni, de mást nem.
- A hercegnő szabadon járhatott a városba is felügyelettel, ahogyan a palota teljes területén mozoghatott, a palota biztonsági felvételeit már átnéztük, többször is. ha gondolja szahib megnézhetik, de sajnos nem hiszem, hogy találnának mást rajta…

Ezek után Gin, a padawan vette magához a szót, ahogyan jöttek láthatta, hogy az űrkikötőn kívül nem igen fogja tudni használni a droidot, mert sehol sem látott ilyesmiket erre, nemhogy csatlakozót, amire csatlakozni tudnának.
- A kormányzati épületekhez kapnak belépőt szahib, minden más épülethez a tulajdonos dönti el, hogy beengedi-e önöket. De tudniuk kell, hogy támadás készül a város ellen az őslakók által…

Utána jött Nio, aki azzal szeretett volna beszélni, aki utoljára látta a lányt, Al-Fayed bólintott minderre, majd egy kézlegyintéssel küldte el az egyik szolgát, aki meghajolva kisietett. Silhana szavaira csak egy olyan tekintetet vágott, hogy ez mégis hogy képzeli, hogy megszólal? Egyébként pedig teljesen figyelmen kívül hagyta a fejvadász szavait.

Néhány perc múlva egy páncélos alak lépett be a trónterembe és jött oda a csapathoz. Több másik ilyen páncélost is láttak, ezek voltak a palota belső őrei. A helyiek nyelvén szólt Al-Fayedhez, aki bólintott és a többiek felé fordult.
- Ő látta utoljára, tegyék fel a kérdéseit nekik, én majd fordítom a kérdéseket és válaszokat is szahibok.

Ekkor odakintről kürtök és szirénák hangja hallatszott, a támadás a város ellen megkezdőtött…

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth H2ZBYe0

Helyi Idő: 11:00 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:


Egy újabb feladat, alapvetően légi támogatásnak ment volna a mélyűrbe, de Sokol főparancsnok kérte meg, hogy itt legyen a földön, újra ugyanazon okért, mint korábban is. Ha egy erőhasználó van a csapattal a földön, az sokat dob a morálon. Amennyire tudta alapból is volt egy jedi itt, csak ő a hercegnőt fogja keresni. Így maradt az, hogy ő maga itt legyen, pedig olyan szívesen szétrúgott volna jó néhány imp hátsót. A főparancsnok bizalma jól esett, hogy rá osztott a köztársaságiak vezetését, pedig minden bizonnyal voltak olyanok is, akik nem pilóták, hanem rendes földi katonák. Amennyire utána nézett a helyi ellenségnek eléggé primitívnek tűntek, a Birodalommal ellentétben saját maga nem akarta a közelebb levő helyeket sem beáldozni és nem olyan hátra vonni a haderőt. Szerencsére a Xeth-től tanultak most is remekül jöttek. A falakra meghatározott időközönként igyekezett a városőrségből, illetve mesterlövészektől és rakétásokból álló egységet feltenni, hogy egymást fedjék. Ha szükséges lesz, akkor majd szépen lassan vonulnak visszafelé a második falig és folyóig, de remélte, hogy ez nem kell.
Nehéztüzérséget az űrkikötő két oldalán a toronyba, hiszen ez volt a legrosszabb pont, mert nyitott volt az út a hangárokig. Ide még igyekezett hadmérnököket – árkászokat – vagy gépészeket is kivezényelni, hogy sugárpajzsot állítsanak fel a bejárathoz, hogy legalább azzal ne kelljen foglalkozni. Az orvosi egységeket az űrkikötőn túlra kérte, hogy ne legyenek tűzvonalban és minden hajót felszállított, hogy azok se maradjanak itt.
- Most döntse el, hogy fegyvert fog, vagy hátramegy az orvosi csapathoz, nekünk a szerelőket kell védeni és megakadályozni, hogy ide bejussanak.
Ezeket még Miin-nek mondta, rábízva, hogy a nő merre is akar menni.
~ Köztársaság ~
A köztársaságiak is felállították a sereget, nekik kissé nehezebb dolguk volt, révén még azokat is a részeket is védeniük kellett, amit a Birodalom nem volt hajlandó, így ők számíthattak arra, hogyha az ellenség betör a városba ott, akkor oldalba tudják támadni őket.

Ezen a részen a külső falon voltak a városőrök náluk, így a köztáraságiaknak még az oldalsó részt is védeni kellett azokon a helyeken. Az egységek felvették a helyüket, ahogyan a hajók is elhagyták a kikötőt.

A mérnökök nekiláttak annak, hogy beüzemeljék a sugárpajzsot, mert ha azt a részt nem tudták megvédeni, akkor az egész várost elözönlötték az őslakosok. Így itt a fő feladat az ő védelmük volt elsődlegesen.

Szerencsére főleg Havoc-osok voltak, Rhys egységéből, így legalább ismerősökkel kellett együtt harcolni. A medikus csoport emberekkel és droidokkal távolabb vették fel az állást. Minden kész volt a harcra, csak az ellenségre kellett várni.

Rájuk sem olyan sokat, nem sokkal később őrség jelezte, hogy a távolban már látni az ellenséget, így megszólaltak a kürtök és szirénák. Hamarosan kezdetét veszi a harc.~ Birodalom ~
Aewiru úgy döntött, hogy mindentől távol húzódik meg, legalább 1,5-2 km-re attól a helytől, ahol a harcok el fognak kezdődni. A tervei szerint a birodalmi erőket visszavonta a külső városfaltól és feladta annak a védelmét, így csupán a helyi őrség része maradt ott.

Ő maga nem messze a belső városfaltól egy magasabb épület tetejére ment fel, ez nagyjából tíz méteres volt, nem túl magas, de a környéken a legnagyobb. Mivel itt nem volt meg a technológiai fejlettség, így nem tudta holografikus asztalon figyelni, hogy hol vannak az egységek és merre mozognak.

A helyiekről tudhatta, hogy nem túl fejlettek, így légitámadásra nem kell számítani, csak masszív földire, archaikus módokon. Egyébként még volt némi ideje arra, hogyha akarta, akkor áttudja csoportosítani az embereit, ahogyan akarta. Főleg, hogy Ibram még tippeket is mondott, hogyha engedte, hiszen végtére is a férfi a Stratégiai Szféra tagja volt, neki ez volt a feladata, hogy ilyesmiket tervezzen.

A szélső városfalon levő helyi őrség jelezte, hogy a távolban már látni az ellenséget, így megszólaltak a kürtök és szirénák. Hamarosan kezdetét veszi a harc.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth C3Q7E3x

Helyi Idő: 11:05 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Ingrid az egyik itt tartózkodó tiszttől kapott magának egy sima egyszerű bikert, amivel eltud jutni a hajóig. Mivel fogalma sincs, hogy mire kell számítania, így kissé távolabb igyekezett odajutni, mint a többiek. Nem tudta, hogy vannak-e bombák, vagy bármi más a homokban, ha pedig a többiek ráfutnak, akkor nem akart felrobbanni velük. Azonfelül mivel saját maga nem épp kinti nagy háborúhoz volt készülve, számára sokkalta otthonosabb volt az, hogy bejut a csillagrombolóba, ott bent úgyis árnyas lesz a terület, álcázva magát teszi, amit tennie kell, orvgyilkosságokat. Hátráltatva ezzel az ellenséget és segítve a sajátjait. Éppen ezért külön is szándékozott bemenni. Ahogyan haladt igyekezett felmérni a terepet, hogy mivel van itt az ellenség, hogyan helyezkednek el, közben pedig kitérni oldalra, hogy azon az oldalon nézhesse majd meg a hajót, ahol kevesebben vannak. Ha mindezt sikerül kiszúrnia, akkor oda próbál menni. mivel eléggé romosnak látszott a hajótörzs, így remélte, hogy bőven lesz helye annak, hogy betudjon jutni, aztán valamelyik főfolyosón meglapulni.
Szóval ezt igyekezett kivitelezni, közben pedig kerülgetni az esetleges őt érő lövéseket, vagy járműveket, amik esetlegesen az útjába esnek. Ha sikerül olyan helyet találnia, ahol bejut, akkor ott leszáll, a bikert pedig elengedi teljes sebességgel, hogy aztán valamelyik homokdűnébe, vagy akár a roncs csillagromboló oldalába távolabb attól a helytől, ahol ő maga van. Ha mindez sikerült, akkor megkísérli a bejutást a kinézett ponton a hajóba.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth JeJtewA

Helyi Idő: 11:05 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:


Ellen egyelőre tovább kutakodott, de a romokon kívül semmit sem talált egyelőre. Hiába nyúlt ki az Erőbe, egyelőre semmilyen zavart nem érzett, amit sötét oldali tárgy okozott volna. Lehet, hogy a felderítők jobban képzettek voltak és amiatt könnyebben találták meg azt, amit kellett? Esélyesnek találta, tudta, hogy túlságosan is elhanyagolta a tanulmányait azért, hogy a Szellembázissal foglalkozzon, de a politikát sem lehetett elhanyagolni, ahogyan a tanulmányokat sem. Legközelebb majd remélhetőleg több ideje lesz már, hogy odahaza a Kranton is rendeződni látszanak a dolgok és utána tényleg tud már a tanulmányaira is időt szentelni, ami jól jött volna. Mivel saját szemmel semmit sem látott, az Erőben sem érzékelt, így ideje volt, hogy a kutaszdroidját kiküldje, hogy azzal keressen, vagyis gyorsítsa a keresést és szélesítse ki azt is. Így el is mondta a droidnak, hogy mi után nézzen, ha bármilyen élőlényt lát, vagy érdekesebb dolgot, akkor azt vizsgálja ki.
Egyébként pedig követni szándékozta datapadon azt, hogy merre is jár a droid és mit lát. Persze közben saját maga is haladt. Hamarosan a droid jelezte, hogy lehet, hogy talált valamit, így a fiatal nő arra vette az irányt. Egy korábbi tér lehetett a hely, mert körben látott csak épület romokat, belül a téren pedig mintha macskakövekből kitett terület lett volna. Egy részét belepte a homok. Itt kinyúlt az erőbe, hogy kiélesítse az érzékszerveit, de nem érzett/érzékelt semmit sem. Így elindult a tér belseje felé.
Alig tett meg pár lépést, amikor egy hangos robajjal hirtelen eltűnt a lába alatt a talaj…
Tic-et droidok miatt érkezett a bolygóra, bár figyelmeztették, hogy nem biztos, hogy talál bármit is. az egyetlen pozitívum talán az, hogy ez a bolygó is sivatag volt, akárcsak a Tatooine.

Egy nagyobb romváros közelében tették ki Tic-et, nem is tudva, hogy a város másik felén egy sith tanonc is itt van és keres valamit.

Mivel az emberei/megbízói úgy vélték, hogy ezen a bolygón csak a gazdagoknak lehet droidjuk, vagy bármijük ezen a bolygón, így a romváros elhagyott palotája közelében tették ki a jawa-t, ami egyben a város széle is volt.

Amit Tic láthatott, hogy a házak és minden jelentős részét belepte a homok, mintha csak otthon lett volna, de azért a nagyobb épületek még kilátszódtak és sokaknál ablakok, ajtók is használhatóak voltak még a bejutásra.

Így igazából már csak tőle függött, hogy merre és hogyan akar elindulni, már itt is elég sok minden volt, amit látott, de akár beljebb is mehetett a városban, ha akart.

N’Zoth 4N9Pplv

Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 7 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.

A felszereléslistát és a célkitűzést (vagy header képet) a továbbiakban is írjátok kérlek minden körben, hogy megkönnyítsétek a dolgomat, hogy ne kelljen visszakeresnem, főleg, hogy nagyon sok karakter van. Köszönöm!

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi Pént. 24 Aug. 2018, 15:18

N’Zoth GzcdzXM

Sok kérdés hangzik el, melyek talán előrevihetnek minket a nyomozás során, viszont biztosan nem lesz könnyű. A twi'lek hölgy szavain eléggé elképedek, persze tudom, hogy milyen sors szokott jutni a hasonló fajúaknak, de azért talán némi tiszteletet erőltethetett volna magára, végtére is, ez ránk sem vet túl jó fényt. A megjelenő szerzetek közül már ki is néztem egy páros, akikkel talán kölcsönösen tudjuk egymást segíteni. Majd a fejtágítás után rögvest beszélek is velük, hátha sikerül őket meggyőznöm. Addig is figyelmesen hallgatom, hogy mit mond a férfi, majd összegzem magamban a dolgokat. Sokkal nem lettem okosabb eddig, de talán az őr tud mondani valami okosat, ami előre lendíti a nyomozást. Előtte gyorsan odalépek a kapitány mellé, hogy halkan tárgyaljak vele.
- Elnézést a zavarásért. Ön ugye Claye Jaro kapitány a világjáró, aki megjárta a Kessel Run-t? Ha jól sejtem maguk is a busás vagyon és hatalom reményében fáradtak ide. Szövetséget ajánlanék, vagyis társulnék önökhöz a nyomozás ideje alatt. Segítem önöket a nyomozás során és, ha megtaláljuk a hercegnőt, önök zsebelhetik be a jutalmat, mivel én ezekre nem is akarok, de nem is tarthatok igényt. A szolgálataimért csak annyit kérnék cserébe, hogy a szultán a bolygóval együtt legyen a Köztársaság szövetségese. Miként ez is jutalmakkal együtt jár.
Reménytelien várom, hogy belemennek a dologba, hiszen ha valóban a pénzért vannak itt, akkor neki talán csak jobban jön egy erőhasználó plusz kéz, ráadásul egy számukra igencsak csekély dolgot kérek. Majd meghallom a bajt jelző riadó hangját, s rögtön emlékszem a férfi szavaira, mikor a támadásról beszélt.

Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
N’Zoth IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Pént. 24 Aug. 2018, 20:37

Célkitűzés 1:
N’Zoth WDTIIy2

Niomahlohan Lomaste

felszerelés:

Nio mindenkit meg hallgatott. Mindenkinek a véleményéből, szavaiból meg tudhatott valamit, ha mást nem, az illető gondolkodsát. A nőnek nyilvánvaló volt, hogy a szultán lánya önálló, akaratos nő volt, aki be etetett mindenkit azzal, hogy döntött és valójában el szökött. Ez is egy lehetőség volt. Nio egyáltalán nem értetlenül, inkább elg gondolkodva nézett rá, miközben beszélt.
A szultán nem érthette, amit mondtak, pedig mind a közös nyelven szóltak. Érdekes volt egy ilyen világ az istenek háta mögött. Érdekes lett volna meghódítani.
Nio fel mérte a nyomozásba bekapcsolódókat. Volt egy vagány, egy csendes és egy mindenkit meg menteni akaró jedi. A vagány érveit csak ők érthették, Nio értette és meg is jegyezte. Tudta, hogy veszélyes volt a hely, nem lepődött meg a harci tülkökön. Amikor meg jött az őr, az utolsó szemtanú, azt figyelte meg, hogy semmit nem lehetett belőle látni. Akár a videó felvétel is érdekes lehetett.
- Ha jól értem, ezt elképzelhetetlennek tartják a hercegnőről, aki nyilvánvalóan jó lánya volt a szultánnak, legkedvesebb lánya - utalt vissza arra, amit a nő mondott.
Nem szerette volna, ha csak azért sikkadt volna el valami, mert egy nő mondta egy olyan kultúrában, ahol nekik alig volt szavuk.
- Uram, el mondaná, hogyan viselkedett a hercegnő, amikoron utoljára látta? Mit mondott pontosan, mit tett, mielőtt aludni tért?
Szerette volna szó szerint hallani. A páncélosnak legfeljebb a testbeszédét, az álllását, a fejtartását figyelhette meg, úgyhogy ezt tette, ha már az arca páncél alá volt rejtve. Ezen kívül még a hangjára tudott figyelni.
Ha tehette, akkor Silhana mellé araszolt. A többiek suttogtak egymás között, szövetkeztek, ő sem akart egyedül maradni.
- Asszonyom, lehetséges, hogy jó nyomon jár. Én is úgy gondolom, hogy ami itt nyilvánvaló, nem bizonyos, hogy az nyilvánvaló.
Mást gondolt, mint a nő, de tetszett neki, hogy ők ketten másra gondoltak. És az is tetszett neki, hogy azol az iktotchiknak agyara volt, kisebb, mint a hímeké, ott Silhanának csápjai nőttek, nőiesebbek.

Célkitűzés 4:
N’Zoth RfUuQIE
Felszerelés:"
- bontó-, javító felszerelés ütött-kopott fém bőröndben - 5 pont
[img(217px,167px):2696:Tic B'il

Tic egy csapattal utazott már jó ideje. Fiatal korában vitték el az otthonából és a csapat most éppen a Hutt kartelleknek dolgozott. Ticnek tetszett, hogy egy otthonos bolygóra küldték, végre olyanra, ami nem volt olyan idegen. Mintha otthon lett volna, a bolygón, ahol a faluját, az erődjüket le mászárolták.
Tette, amihez értett, amit régen meg tanítottak neki. A romváros jól hangzott, bárhol lehetett 1-1 elhagyott droig, amit kis reparálással helyre lehetett hozni, hogy el adja. Meg mondták neki, hogy a gazdagok tartottak droidot és az egykori palota közelében tették ki.
Ez a bőrönd mindig is nehéz volt neki, de muszáj volt urcolnia, mert minden benne volt, ami kellett. Futott, ahogy otthon szokott, mielőtt el rabolták. Mielőtt bárhová be mászott volna, fel nyitotta a csomagját és elő vette a scannert. Oda akart menni, ahol bizonyosan volt valami. Senkit nem látott, ez magányos vadászat volt és ez nem tetszett neki. Társakra szüksége lett volna. A scannert vette elő és járkált vele minden irányba addig, amíg nem talált droidot. A főépület felé próbált haladni. Jó lett volna valakivel motyogni, figyelte is a környezetet. Hallott róla, hogy meg őrült a bolygó, háborúk törtek ki. Ez a legjobb volt, mert sokan mindent ott hagytak és a csempészcsapat pont ilyenekre szokott le csapni.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 24 Aug. 2018, 22:43

N’Zoth GzcdzXM
Claye

A kapott válaszra Claye bólintott.
-Azért szívesen megnéznénk, azt a felvételt. És volt neki egy személyes kísérője, aki mindig vele volt vagy valami beosztás szerint kapta a helyi őrség ezt a kiváltságot? Mert ha jól sejtem a palota testőrségének egy tagja vagy tagjai kísérték? Esetleg valamilyen...öhm...hogy is fogalmazzak társalkodóhölgye vagy hasonló jelentette a felügyeletet? Egyébként ha volt olyan személy akivel nagyon közeli viszonyban volt, legkedvesebb barátnő, vagy ilyesmi, azzal is szeretnénk beszélni.
A jedi kérdése is hasznosnak bizonyult. Okos kis fickó állapította meg magában Claye. A birodalmi is értelmes. A twi'lek lány pedig...heves. Mint múltkor. Claye el is mosolyodik rajta. Akárhogy is neki szimpatikus a lány. Természetesen teljesen komolyan nem tudja venni, de amolyan aranyosnak tartja. Reméli, hogy majd tudnak közösen dolgozni. Miközben az őrt várják a jedi odalép hozzá és visszafogottan megszólítja. Claye kicsit le is hajol hozzá érdeklődve. Mikor az ajánlatot meghallja elvigyorodik.
-Nincs ellenemre. Még megbeszéljük szőrmók.
Majd rá is kacsint. Hogy tényleg eladná-e a bolygót? Talán még ő sem biztos benne. Mindenesetre addig is átgondolja a lehetőséget. Közben látja, hogy a birodalmi meg a twi'lekhez próbál közeledni.
~Mellé. A csaj előbb vágná el a saját torkát minthogy a fajtáddal barátkozzon. Éljen a rabszolgaság!~
Az őrnek ő feltesz pár kérdést.
-Üdv. Claye Jaro kapitány vagyok. Meg szeretném találni a hercegnőt. Elmondanál nekem mindent, ami aznap történt mikor eltűnt? A legapróbb részlet is fontos lehet. Például ha más volt a hangulata mint szokott vagy ilyesmi.
Miközben a fickó beszélt igyekezett annak a reakcióit is figyelni. Megpróbált olvasni azokból is.


Xirq

Xirq továbbra is elégedett volt a kapitánya reakcióival. A felvételeket még így is megnézte volna és utána kérdezett az ismeretségeknek. Pont ahogy megbeszélték. A kis jedi is egy hasznos kérdést tett fel, ami neki például eszébe se jutott volna. Bár próbálták volna megállítani őt ha valahova be akar menni. Így sem fogják. Ha nem engedik be akkor másképp megy majd be. A birodalmi is értelmes kérdést tett fel. Úgy látszik komoly riválisaik vannak. Kivéve a rózsaszín csajszi. Ő egy hisztis...twi'lek. Az ilyenek végzik mihamarabb lánccal a nyakukban a szultán ágyasai között. Tőle nem kell majd félniük. Le is becsüli őket. A kis jedi meg akar valamit beszélni a kapitánnyal. Xirq gyanakodva nézi hisz nem szereti a jediket és azoknak a trükkjeit. Bár ha az a kis vakarék próbálkozna talán elég lenne csak ráülni. Jobban megnézve a bundája egész szép dísze lehetne a hajónak. A kapitányon nem látszik semmi jele annak, hogy miről lehet szó.
~Folyton vigyorog szóval ez nem sok segítség. A kacsintás már annál inkább. Valami jó hír lehet. Vagy nem? Francba ezzel a susmogással.~
A birodalmi és a twi'lek is szervezkedni próbál. Nem jó jel. A katona megérkezik és ismét a kapitány veszi magához a szót. A kérdése elég általános, de még kiegészíthetik út közben. Xirq továbbra sem szól semmit csak figyel.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Szomb. 25 Aug. 2018, 13:50Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
A tudat, hogy a köztársaságnak gondot okozott, csak még nagyobb elégedettséggel töltötte el. Ő már csak ilyen, szereti ha az ami neki jó, közben még másnak rossz is. A komlinkjén keresztül folyamatosan kapta az információkat az egységeitől, bár ez azért nem kárpótolta a holoasztal hiányát. Vele volt egy férfi is, aki a Stratégiai Szféra tagja volt. Ő segített neki a tervezésben és a hadvezetésben, amit Aewiru maga sem bánt. Persze nem mutatta ki, hogy szüksége van segítségre, inkább a tanácsokat afféle evidens dologként vette. - Kérem, helyezzenek a hidakra robbanótölteteket, ahogyan Raunth altiszt mondta. Az egységeink jó helyen vannak a belső városfalon, az itteni védelmünket kell csak megerősíteni. A falakra helyezzenek ki végig E-Web-eket, azokkal mutatjuk majd ki a vendégszeretetünket. - adta ki a parancsokat, majd nem sokkal ezután kürtök és szirénák törik meg a csendet. A harc hamarosan kezdetét veszi és ez egyre izgatottabb állapotba hozza. Nem tudná pontosan megmondani, hogy várja vagy inkább fél a háborútól, talán valahol ennek a kettőnek a különös egyvelege okozza a hasában repkedő pillangókat. Mivel első alkalomról van szó, ez talán természetes. Nem akar csalódást okozni, sőt... a lehető legtöbbet akarja kihozni az egészből, hiszen ezen múlhat a kinevezése. Reménykedik abban, hogy azért a Stratégiai Szféra ad számára annyi támogatást, hogy sikeresen visszaverje ezeket a barbár támadókat. Amennyiben a harc majd elér idáig, ő maga is szándékozik részt venni a küzdelemben, elvégre azért egy sötét papnő - vagy legalábbis egy sith erőhasználó - jelenléte nagyot dobhat a morálon. A városi őrség jelenlegi helyzete nem éppen a legoptimálisabb, úgy tűnik nekik nem igazán esett le, hogy a birodalom mely pozíciót kívánja tartani. Az illem - na és persze a várható veszteségek elkerülése - végett komlinken keresztül üzenetet küld az alá tartozó helyieknek. - Felszólítom Önöket, hogy amennyiben a Birodalom által nyújtott felszerelések és katonák védelmét szeretnék élvezni, vonuljanak a belső falak mögé. A városi őrséget a belső falakra várjuk, a külső negyedekben lakó személyeknek pedig a belső negyedekben készítünk elő egy ideiglenes szállást a harcok végéig. A külső falak minősége egyáltalán nem megfelelő a védekezésre. Itt az idő, hogy eldöntsék mi a fontosabb. Az épületeik védelme, amelyeket bármikor rekonstruálhatnak, vagy az életük, amiből csak egy van. A harc közeledtére is felhívom a figyelmüket, ugyanis az erre vonatkozó gondolkodási idő igencsak csekély. - hangja határozott volt és markáns. Tisztázni akarta a város lakóival a helyzetet, azonban könyörögni nem szándékozik nekik. Ha így maradnak, akkor kezdetben persze a városi őrséget fogják szétszedni a támadók, de ha ilyen nyíltan vágyakoznak a hősi halálra csak azért, mert nem látják be, hogy stratégiailag ez lenne a helyes, akkor nem fogja őket az urdrarr nő megállítani. Aewiru úgy vélte, hogy a város azon része nem érdemel védelmet, ahogyan az ott lévő emberek sem, ha ennyire nem lesznek hajlandóak a biztonságos zónába menekülni. A birodalom a saját magának fontosnak tartott részt meg fogja védeni, másra itt nincs szükség. Amint a fal közelébe ér az ellenség, a védelmi fegyverzet martalékává fognak válni.

felszereléslista:
A hozzászólást Caryeth Zh'ald összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Aug. 2018, 23:10-kor.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Jelly Szomb. 25 Aug. 2018, 21:02

Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése


A tiszt bólintott, mikor az erőhasználó parancsot adott az E-web sugárágyúk elhelyezésére és a robbanótöltetek lerakását a híd aljára. Ibram megállt a nő mellett és tisztelget.
- Szeretnék a logisztikai csapatot felügyelni a bombák lerakásában - mondta és a híd felé pillant. Magában azt számította, hogy mennyi idő lehet a yevethák támadásáig és míg elérik a hídat. - Úgy gondolom, hogy ha egy parancsnokló személy is van akkor talán gyorsabban és átgondoltabban helyezik el a tölteket a hídra. Valamint nem árt, ha van ott valaki aki kiszűrje az esetleges gyenge pontokat.
A tiszt csak csodálattal tud adózni a Sith erőhasználó stratégiai képességei előtt. Nem úgy kényszeríti rájuk a Birodalom akaratát, ahogy más befásultabb tisztek vagy sith lovagok tennék. Egyszerűen add nekik választási lehetőséget. Vagy a barbárok okozta kegyetlen halál, vagy a birodalmi erők védelme alatti élet. Megvárja, hogy a nő végezzen a mondandójával, és a városi őrség hullámhosszára állítja a komlikjét
- Itt Ibram Raunth a Stratégiai Szféra tagja. Álljanak fel egymástól hat méternyire, hogy nagyobb tűzvonalban tudják szétszórni a sugarakat. Valamint jelentést kérek a támadás irányáról és az alakzatról - miután megvárta a választ, kikapcsolta a komlinket és az erőhasználóra nézz.
- Gyanús, hogy frontálisan támadnak rá egy ilyen jól védhető erődre arra utalhat, hogy van valami tervük - megdörzsöli az állát, és a horizont irányába pillant. - Információk kellenek a város történelméről és az esetleges csatornarendszerről.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Vas. 26 Aug. 2018, 20:08

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságAhogy kiosztásra kerülnek a parancsok, akkor csak állok ott az egyik láda mellett, majd ahogy rám kerül a sor, akkor elgondolkozok egy kicsit, aztán magamhoz veszek egy sugárpisztolyt tokostul és hozzá cellát.
- Nem vagyok egy nagy harcos, de ha ez kell, hogy előre menjek, akkor legyen. Úgy érzem, hogy a fizikai erőm még hasznos lehet elől, ha más nem a sebesülteket visszavinni, ha szükséges. – mondom nyugodt hangon, majd ha a szerelők számára kell valamit még cipelni, akkor felkapom, és viszem magammal, oda ahova nekik kell, aztán a százdosra nézek, kicsit figyelve rá, majd kinyúlok felé a erőben, hogy kicsit felmérjem a lelki állapotát.
Közben keresek valami hosszabb masszívabb rudat ahogy haladunk kifelé, ami nem gond, ha kicsit több, mint pár méter hosszú, a lényeg, hogy elég erősnek tűnjön, hogy ha kell egy csapásnál többet átvészeljen. Ha találok és útba esik, akkor felveszem, ha kell kicsit nagyobb erőt kifejtve, de próbálok semmi olyat leszedni, ami fontos is lehet. Ha nincs ilyen útközben, akkor előbb a szerelőknek lerakom a cuccukat ahova kérik, majd a százados után nézek koncentrálva.
<- Ön szerint mik az esélyeink, és mire kell figyelnünk? Úgy néztem, nem fejlettek a támadók -> próbálom a kis üzenetem eljuttatni számára. Nem akarok kiabálni, főleg, hogy ahogy hallom jön az ellenség.
- Szükségük van valami segítségre, hogy gyorsabban haladjanak? – nézek a szerelőkre közben, ahogy teljes nyugalomban beszélek, mintha csak a tenger parton lennénk, valami üdülő bolygón, és homokvár építésről lenne szó. Kicsit talán ideges vagyok belül, mert ez olyan feladat, amiben nem igazán volt részem, és nem is olyan, amire túl sok képzést kaptam volna. Igaz, nekem is megvolt túlélési és önvédelmi képzésem, de az mégis messze kevesebb, mint egy katonának. Kor azért mutogatott és próbált tanítani is, de nem olyan szinten, meg akkor nem is volt semmi okom nagyon tanulni, hiszen velem volt.
De most ez mindegy is. Ha kell, akkor segítek a szerelőknek, ha nem akkor előre megyek a katonákhoz keresve egy jó pontot, ahol van fedezék is. Rajtam nincs páncél, csak sima ruha, ami nem akadályoz abban se, ha épp változnom kéne, de egyenlőre nem hiszem, hogy kellene. Csak ellenőrzöm a pisztolyt, majd visszacsúsztatom a helyére a távolt figyelve. Remélem, hogy felkészült a többi frakció is, és a hátunk mögé nem kell majd néznünk. A századosra pillantok, hogy most mit teszünk, várunk, vagy esetleg más terve van e.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 27 Aug. 2018, 00:00Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. augusztus 31. (péntek)

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth S4fEP9o

Helyi Idő: 11:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Ahogyan vártam, a szavaim nem arattak túl nagy sikert, de azt is megtudtam, hogy nem tekintik a nőket annak, mint máshol. Ennél még komolyan a huttok is jobbak. De próbáld magad nem felhúzni Silhana, próbáld meg. Igyekeztem nyugtatni magamat, ami elég nehéz volt ebben a helyzetben. És tipikus, hogy kit fogok ki magamnak, a birodalmit. Legalább is ő jött oda hozzám. A férfira pillantottam, aki odalépett hozzám.
- Lehet, de nem hiszem, hogy itt az uralkodói ház női tagjainak több joga lenne, mint bármelyik másik nőnek. Áruk, nem többek. Al-Fayed beszéli a közös nyelvet, az utóbbi időben egyre több a külvilági hatás itt. Magam részéről nem csodálkoznék, ha tényleg több szabadságot szeretnének és jogokat, ha látják másokon, hogy milyen is az élet innen távol. Megbocsát egy percre?
Csak formai kérdés volt, igyekeztem kissé ellépni tőle és odalépni Claye-hoz. Révén őt már ismertem, így még ha bízni nem is bíztam benne olyan nagyon, de azért már harcoltunk együtt, így ezt újra meg merném tenni.
- A huttja nem fogja engedni, aki pénzeli és ideküldte, de azért aranyos feltételezés – mosolyodtam el egy pillanatra a kis padawan szavain. – Claye, megtennéd, hogy tolmácsolod a szavaimat Al-Fayed felé?
Kérdeztem, úgysem állnak szóba, de így egy próbát megért. Bár nem fűztem hozzá túl sok reményt.
- Mély tisztelettel kérném, hogy engedélyezik-e, hogy megnézhessük a hercegnő lakrészét, nagyon sok információ lehet ott, ami a fiatal úrnő holttétére is fényt deríthet.
Nos, mindezek után vártam a többiek kérdésére is a választ és reméltem, hogy a sajátomra is.
Al-Fayed nekilátott annak, hogy az újabb felvetésekre és kérdésekre válaszoljon. Először mindez Nio volt.
- Valóban Szahib – felelte. – Az fiatal úrnőnk a gyengék és elesettek védelmezője, gyakran jár kórházakba és árvaházakba, hogy az ott levőkön segítsen. Roppant tanult és művelt fiatal úrnő. Igen, ő a kedvenc leánygyermeke, a kedvenc ágyasától született, aki azóta elhunyt, az égiek nyugosztalják őt!

Ezek után még az őr megérkezése előtt Claye is rákérdezett a dolgokra.
- Mindig más – mondta. – Vannak udvarhölgyei, szolgálói, de azok nem hagyhatják el a háremet, nemhogy a palotát! Az őrség tagjai közül kerülnek ki a kísérők. A társalkodó hölgyekkel sajnálom szahib, de nem beszélhettek, férfi szem nem láthatja őket.

A katona nagyjából ekkor érkezett meg, Nio igyekezett a testbeszédéből kiolvasni bármit, de a férfi vigyázzba vágta magát és teljesen mozdulatlan lett. Az hamar kiderült, hogy ő sem beszéli a közös nyelvet, mert Al-fayed fordította a többiek szavait.

Al-Fayed elsőként ismét Nio szavait fordította, amikor a férfi beszélni kezdett, a hangja a sisak miatt torzabb volt, megszokott jelenség, ezen kívül teljesen egysíkú, katonás, mintha csak felolvasna valamit fahangon.
- Azt mondja, hogy fáradt volt, mintha kissé rosszul érezte volna magát. Éppen ezért meg kellett szakítani a városi útját és idő előtt hazatérni. Azt mondta, hogy fáradt és nem érzi jól magát, ne zavarja senki, lefekszik aludni, vacsorát sem kér. Ha reggelig nem lesz jobban, akkor majd orvosért kéret. Reggelre nem volt nyoma már.

Ezek után következtek Claye kérdései, itt is hasonló fordítás volt, mint előzőleg.
- A reggelt és a délelőttöt nem tudja, ő maga a délutáni őr volt. Ebéd után vette fel a szolgálatot, amikor a hercegnő a városba készült. Az egyik óvodát látogatta meg, gyakori vendég arrafelé. Játszott és mesélt a gyerekeknek, nagy hőség volt aznap, az óvodában nincs hűtésszabályozó, így megszédült és sápadt lett. Ekkor kérte, hogy menjenek haza. Hazaérkezés után visszavonult a szobájába.

Claye elmondta Sil kérdését – discordon megbeszéltük, hogy ne vesszen el egy kör –, látható volt, hogy ez neki nem jutott eszébe, hogy ott is körbe lehetne nézni.
- Az úrnők szállására csak nők és kasztráltak léphetnek. Hallottunk a Jedikről… ha önöknek megfelel a rózsaszín és Gin megnézhetik az úrnő lakrészeit, a többiekkel pedig a biztonsági felvételeket.

Vetette fel a férfi, így most már csak a csapaton múlt, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel, vagy sem.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth H2ZBYe0

Helyi Idő: 11:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


- Azok, akik a városban vannak, még annyira sem azok, mint maga – nézett egy pillanatra Miin-re. – Az Erőn át való vizsgálgatásomat pedig hagyja abba, most!
Miután elmondta a nőnek, hogy mit is akart visszafordult az embereihez és a távolban levő közeledő sereghez. Bármennyien is jöttek, ő nem aggódott, noha nem volt túl idős, de már veteránnak számított, annyi csatát látott élete során. Az E-11-et vette a kezébe, ezzel tudott a legmesszebb lőni, amire valószínűleg szüksége is lesz, mert nem akart kimaradni a harcból. Náluk mindig mindenki harcolt, ha pedig mezei fegyverek nem lesznek elegek, akkor még mindig tudja majd a fénykardjait is használni. bár az ellenség valószínűleg, sőt biztosan távolabb volt, mint a fegyvere elvitt, háromszáz méter azért nem olyan sok, az ellenfél pedig csak most tűnt fel.
- A mesterlövészek készüljenek – szólt bele a köztáraság felé nyitott komvonalba. – Tudják a dolgukat, ha vannak ostromgépeik, akkor azokat próbálják már most leszedni, megrongálni, hogy ne jussanak el olyan távolságba, hogy használhassák. Ezenfelül törjék meg őket, ha látnak vezetőt, bármilyet, azaz első célpont. A legjobb az lenne, ha azelőtt futamítanánk meg őket, hogy megérkeznének!
Miin telepatikus üzenetére csak ekkor reagált, látszott, hogy a nő nem sokat volt terepen, akkor nem kérdezett volna ilyet.
- Kérdezhette volna hangosan is, nincs titkom az embereim előtt – mosolyodott el – Ennél sokkal rosszabb csatákban is voltunk már, itt szinte mindenki veterán, a többség ott volt Rhen Var-nál is. hacsak nem döf hátba a birodalom, akkor semmi gond nem lesz.
Bár arra meg nem lesz esélyük, de ezt meg nem mondta ki hangosan. Egyelőre mivel az ellenég még messze volt, addig ő maga az első vonalhoz ment és ott ereszkedett térdre, ha beérne az ellenség a lőtávba, akkor tudjon lőni majd.
~ Köztársaság ~
Miin nem érzett semmiféle idegességet, vagy effélét Rhys felől, amikor nekilátott megvizsgálni a nőt. A nő azonban nála jócskán képzetebb volt, így megérezte, hogy vizsgálják, mindezt szóvá is tette. Nem volt izgatott, nem félt, csak határozottság sugárzott felőle, bár az tényleg nem tetszett neki, hogy mit próbált Miin.

Azonban még érzett mást is az Erőben Miin, a sötét oldal erejét. De ez nem a nőből áradt, sokkal inkább olyan volt, mintha védelmezően ölelte volna körbe ezzel pedig a nő fényét, világos oldali kisugárzását tompította. Illetve egy haloványan világító szimbólum is kivehető volt benne, ami nem volt más, mint egy xesh.

Mivel Miin most találkozott valószínűleg erőhasználóként sötét oldali erővel, ez eléggé olyan érzés volt számára, mintha a sötétség fojtogatná. Ha befejezi a figyelést, akkor ez a kellemetlen érzés is abbamarad.

A katonák végig jelezték vissza, hogy vették a százados parancsát, nem sokkal később pedig már hallani és látni lehetett a lézernyalábokat, ahogyan a mesterlövészek tüzeltek a távolba. Közben Miin tudott magának fémrudat szerezni. Ehhez az egyik korlátot kellett kiszednie a padlóból és eltörnie.

A szerelők megrázták a fejüket, majd gyorsan, határozottan, összeszokottan folytatták a munkálatokat. A távolból több dolog is repült az ostromgépek miatt a városfal felé, de a mesterlövészek ezeket leszedték, így újabb és nagyobb robbanások történtek az égen.

A földön pedig már látszott a szinte végtelennek tűnő ellenséges áradat, amik hamarosan, valószínűleg pillanatokon belül el is érik a védők lőtávját, ahol a droidok is megjelentek, amiket még az FRK küldött, ezek B1 és B2-esek voltak elsődlegesen…~ Birodalom ~
A birodalmiak még korábban elhelyezték az E-Webeket, azonban egy kisebb gond volt velük, csak arra fogják tudni használni őket, ami közvetlen a fal előtt történik, magukra húzzák vele az ellenséget a közelben levő épületek miatt. Ezek az első falon lehettek volna a legjobban használhatóak. Persze itt is, de közel sem lesz olyan hatékony.

A tiszt, akivel eddig beszélt és akinek a parancsokat osztotta Aewiru megakadt, amikor a hidak alábombázásáról beszélt a nő. Még a komlinken is hallatszott, hogy nyelt egy hatalmasat.
- Úrnőm… bármennyire is szeretném ezen parancsát teljesíteni, nem tudom. 15 híd van a területünkön, órákba telne az, hogy felmérjük az egészet és még továbbiak, hogy a bombákat felszereljük. Mi védekezni jöttünk megóvni a teljes várost… nem hódítani. Nincs annyi robbanószer, hogy megtudjuk tenni, se emberünk.

A komvonalat nem zárta le, további parancsokat várt, közben Aewiru kiadta a további parancsokat. Azonban a belső fal is pontosan ugyanolyan volt, mint az elülső. Egyedül az uralkodói palotát körbevevő volt, ami masszívabb. De addig még volt még egy fal a külsőn és azon kívül, ahol a páros volt.

A másik parancs után az egyik helyi őr jelentkezett be, aki igencsak törte a közös nyelvet, valószínűleg azt a személyt kérték meg az üzenet továbbítására, aki a legjobban értette a külvilágiak nyelvét.
- Mi nem adni fel városunkat, ha nem védeni mindenhol lerohanni a támadók mindent.

Ibram szavai igazából eddigre értelmüket vesztették, révén nem volt elég robbanószer, egy híd felrobbantása a másik tizennégy meghagyása pedig teljesen értelmetlen volt. Közben hallani lehetett, hogy a tiszt, akivel beszélt a nő még mindig vonalban van.
- Mi… maguk mégis hova mennek?!

Pillanatokkal később látszott, hogy mire gondol, a nagyjából kétezer fős birodalmi emberek jó tíz százaléka Aewiru parancsa ellenére is elindult előre. Nagyon sokan a levegőben, a mandaloriaik nem voltak hajlandók itt maradni, hanem mentek a falhoz.

Közben Ibram megkapta a válaszát, miszerint a várost minden irányból támadják, nem csak az ő részükről, nagyjából 200.000 őslakos. A védekező erők hatezren voltak és talán még további háromezer városőr három felé osztva.

Mielőtt a mandaloriaiak távozására mondhatott volna bárki bármit, egy szürke páncélos mandaoriai szállt le a tetőre a levegőből, ahol a páros volt. Levette a sisakját, Torian Cadera volt az, a helyi mandaloriai egységek parancsnoka és a Cadera klán vezetője.
- Elárulnák, hogy mit művelnek? – kérdezte, igencsak feldúlt volt. – A feladatunk a város védelme, nem az, hogy feladjuk már most a 20%-t és halálra ítéljük magunkat, azokat, akikkel együtt harcolunk és mindenkit a városban! Ha bejutnak ott a yevetha-k, hátbatámadják a köztársaságiakat és a huttok embereit. Két frontba kerülnek és lemészárolják őket… utána minden oldalról mi jövünk! Remélem nem bánja, ha mi ezt nem hagyjuk és inkább csatában halunk meg, mintsem gyáván itt várjuk meg, míg a maguk tervével magunka húzzuk az ellenséget, hogy ne lehessen semmit tenni ellenük.

Közben a távolban, ahogyan a yevetha-t közelebb értek, de még mindig távolról ostromgépekkel kezdték lőni a városfalat…

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth C3Q7E3x

Helyi Idő: 11:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Ahogyan haladt jó néhány lövést ki kellett kerülnie, főleg a huttok zsoldosainak részéről. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy lehet, hogy a mandaloriai páncélt kellett volna felvenni, hogy legalább a huttok embereit összezavarja és annyival kevesebb ellenfele legyen. végül nem is tudott megállni a bikerrel, a legcélszerűbb az volt, hogy leugrott róla, amíg az haladt, mintha elvesztette volna az irányítását felette. Végiggurult a homokon a leugrás után, szerencsére ilyen talaj volt, így kevésbé érezte a gurulás közben az ütéseket, igaz a homok is sokat segített mindebben. Igyekezett a lehető legjobban és leggyorsabban megállítani magát, amint ez sikerült, akkor cikk-cakk alakzatban próbálta elérni a hajó szélét az egyik közeli hasadásnál, amin még beférhet. Igaz itt már javarészt takarásban volt és felülről a hajótestről nem tudtak rálőni, de azért nem akart kockáztatni.
A legfontosabb az volt, hogy bejusson, ez pedig sikerült. Azonnal igyekezett felmérni a helyet és látta, hogy az előzetes gondolatai, hogy idebent minden tiszt homok lesz helytállónak bizonyult. Azaz könnyedén tud majd vadászni a többiekre, azonban őt magát is gátolta ez, hogy az ő nyomai is látszanak. Valamit, valamiért.
~ Bejutottam ~ küldte el a parancsnoknak komlinken, gondolati úton. ~ Várom a további parancsot! ~
Noha tudta, hogy mi a dolga, de ez nem ártott, pontosan tudta, hogy a legtöbb parancsnok szeret parancsokat osztogatni és tisztában lenni azzal, hogy a beosztottjai mit csinálnak. Ez is egy olyan helyzet volt. De amíg nem kapott választ, addig is igyekezett behúzódni egy árnyasabb részre, úgy, hogy nem hagy lábnyomot és akkor az álcázóját is bekapcsolja, hogy még kevésbé lehessen észrevenni az itt létét.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth JeJtewA

Helyi Idő: 11:10 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:


Ellen az Erőt használta, hogy a beomlás során ne kerüljön a homok alá, ezt nagyjából sikerült is megtennie és csak a legvégén kellett gurulnia egy kicsit a homokon az esés miatt és hamar meg is tudott állni. Szerencséjére nem ez volt az első eset, hogy egy homokbuckán megindult alatta a homok, vagy épp beszakad a talaj alatta. Ha nem a Tatooine-n élt volna, akkor lehet, hogy most bajban lett volna. De most már ezzel nem igen akart foglalkozni, sokkalta inkább az érdekelte, hogy mi van itt. Nem számított rá, de igencsak meglepődött, olvasta, hogy nagyon megbecsült érték a víz ezen a helyen és mindent a szultán felügyel. Erről úgy tűnt, hogy nem tudott, pedig itt annak idején egy város is állt. De ami a legjobb volt az nem volt más, minthogy érezte azt, amit a felderítők, ráadásul innen lentről. Határozottan zavar volt az Erőben. Próbált is kinyúlni az Erőbe, hogy megérezze az egésznek a forrását, de nem tudta behatárolni, hogy hol lehet, olyan érzés volt számára, mintha nem lett volna fix helye mindennek, hanem mindenhonnan. Ilyesmivel még nem találkozott korábban, igaz olyan nagyon sötét oldali ereklyékkel sem természetes környezetben egyelőre, csak főleg Werdánál és a mesterénél. De attól még nem esett kétségbe, hogy nem tudta a pontos helyét a helynek, így is érdekes volt az egész a pálmafák és egyebek miatt, így úgy döntött, hogy nekilát annak, hogy nekilát feltérképezni az egész helyet. Azért előtte még ellenőrizte a komvonalat, hogy minden rendben van-e vele, mert nem akart úgy belevágni valamibe, hogy nem fogja tudni értesíteni a az egységeget, hogy nincs vele semmi gond, csak éppen olyan helyen van, ahol nincs komvonal valami miatt. Meg persze, ha erősítés kell, akkor ahhoz sem ártott, hogyha tud szólni a sajátjainak.
Tic arról hallhatott, hogy a bolygó nagy része eléggé archaikus, így nem feltétlen biztos, hogy talál itt valamit, de ez a város azért jó kiinduló pontnak tűnt, hátha volt itt korábban régebbi civilizáció, aminek lehettek droidjai.

Az bizonyos, hogy ez is talán hasonló volt, mert idefelé elrepültek a főváros és még pár város felett. A romok hasonlítottak ugyan, de régebbinek tűntek, mint az itteni emberi civilizáció épületei. Bekapcsolta a szkennert, hogy hátha talál vele valamit és elindult.

Azt tudhatta, hogy ezzel csak bekapcsolt, működőképes droidokat találhat, esetleg olyat, ami kikapcsolt, de még működőképes és van benne energia, egy ilyen ősi helyen pedig ezeknek elég kicsi a valószínűsége.

Abban is igaza volt, hogy társak is kellettek volna, de nem voltak, egyedül hagyták itt. Apró termete és lábai miatt kellett egy-két perc, hogy megérkezzen a nagy épülethez. Itt szerencsére az ajtón és a falakon is volt olyan hely, amin Tic befért és be tudott menni.

Ha mindezt megtette, akkor odabent is természetesen elsőre is homokot látott, hatalmas magasságokat és roppant széles folyosókat. Egy központi csarnokba érkezett, ahonnan két-két oldalra három-három folyosó vezetett, befelé az épületbe kettő, míg egy kétszárnyú lépcső pedig a magasabb emeletekre.
N’Zoth TAY0bN7

N’Zoth 4N9Pplv

Célkitűzés 1 és 2 esetében tettem be egy új spoiler tag-t, ami információs kártyák néven fut, kis képen kaptatok az ott esedékes NJK(k)-ról képet és egy kis infót, hogy mit tudnak a karakterek róluk. Így legalább az arcukat is látni, hogy mifélék és nem kell keresgetni a dolgokat róluk. Smile

Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 6 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi Kedd 28 Aug. 2018, 11:55

N’Zoth GzcdzXM

Roppant nagy nyugodtsággal tölt el, hogy a kapitány nem küldött el a fenébe, s talán sikerül megoldanunk közösen a rejtélyt, viszont a szőrmók megnevezésen összeugranak az izmaim, s a kezem is ökölbe rándul egy rövid pillanatra. Jobbnak látom nem hergelni magam ezzel a dologgal és inkább a kapcsolattartó férfira szegezem tekintetem, kinek szavai hallatán újabb következtetéseket vonok le a helyzetről. Egyre valószínűbbé válik számomra is a dolog, hogy talán elszökhetett a hercegnő, hiszen, ha a szegények sorsát is úgymond a szívén viselte és még tanult is volt, akkor el tudom képzelni, hogy akár bátorságban sem szűkölködött. Ez az egész betegséges szituációt pedig könnyen el tudhatta játszani, mert az szinte bárkinek menne. A nagy gondolat, amely helyet kap a lehetséges esetek között, hogy a hercegnő szabad akaratából szökött meg, persze lehet segítettek neki. Ha átgondolom, akkor akár ez a bizonyos támadás is a hercegnőhöz köthető szerintem, hiszen ha elrabolták a lányt, akkor így akarják megzsarolni a szultánt, viszont akár az is megeshet, hogy a hercegnő az egyik fő szervezője a támadásnak és talán meg is akarja zsarolni apját vagy legalábbis beszélni vele és nagy nyomást gyakorolni rá. Nem tudhatom biztosan, de szerintem ez is lehetséges megoldás, de még kiderülhet az igazság.
- Nekem megfelel. Indulhatunk is felőlem, ha úgy gondolja.
Közben Claye Jaro kapitány felé fordulok ismét, hogy most már döntsön a dologról, mert értékes információk birtokába kerülhetek.
- Nos, ha belemenne a dologba, akkor bármit is tudok meg a hercegnő szobájában, arról azonnal tájékoztatom önt.
Apró mancsomat a kapitány felé nyújtom, hogy ezzel pecsételjük meg a dolgot.
Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
N’Zoth IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Csüt. 30 Aug. 2018, 18:11Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
Egy elég fontos dolgot nem vett számításba, ez pedig elég kellemetlen helyzetbe hozta. Az a fontos dolog pedig nem volt más mint, hogy nem játékkatonáknak parancsol. A helyi őrség és a mandaloriai támogatás sem vallja ugyanazokat az elveket, mint a chiss lány, így a szélsőséges gondolkodásnak itt nincs helye. Mostantól kezdve úgy kell taktikai lépéseket hoznia, hogy ne hozza kellemetlen helyzetbe az egységeit és a szövetségeseit sem. Ez nem éppen rá vall és egy birodalmi sith sem éppen így gondolkodik, de a helyzet megköveteli a változtatásokat. Ahogyan a jó öreg mondás tartja, "okos enged, szamár szenved", Aewiru pedig pont e szerint fog cselekedni. Bár sok időt elvesztegetett a saját ötleteinek kiépítésére, még volt annyi ideje az ellenfél távolságából adódóan, hogy átcsoportosítsa az egységeit. - Legyen, ha ennyire becsületesek akarnak lenni, hát nem tehetünk mást. Tegyék az E-webeket a lehető legközelebb a külső falhoz - vagy akár a külső falra - amennyiben az idő engedi. Semmiképpen se kockáztassanak, ha úgy látják a külső falra lévő kiköltözésre nem lenne elegendő idő, akkor válasszanak valamivel közelebbi pontot. A legfontosabb az lenne, hogy jó rálátást biztosítson az ellenfelekre, valamint stabil legyen az adott építmény, magaslat vagy fal, amelyre a fegyverek felkerülnek. A birodalmi egységek is kövessék a mandalóriaiakat a külső falig, mi is ezt fogjuk tenni. - pillant Raunthra, majd összeszedi a szükséges felszereléseit és felkészül az átcsoportosulásra. Igyekszik tehát olyan alakzatot felvenni, amelyet a köztársaságiak és a huttok már kezdetektől fogva felvettek a külső falaknál, ugyanis nem tehet mást. Az ellenség túlerőben van, nem szabad ezt a kevés haderőt is szétszakítani. Úgy tűnik az urdrarr nő előbb fog csatlakozni a harchoz, mint azt elsőre gondolta, de a kezdeti terveinek a bukása végett épp van benne annyi düh és harag, amennyit szívesen öntene a szánalmas yevethák nyakába. Ő is csatlakozik tehát a helyi őrséghez és ha be kell mutatnia a sötét papnők harcművészetét, hát bemutatja. A mai nap a régi mondások napja és hát, mint mindenki tudja... a legjobb védekezés a támadás.

felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 30 Aug. 2018, 18:13

Ezt a száhib kifejezést Claye nem értette, de sejtése szerint rangra vagy társadalmi státuszra utalhat. Lehetséges leendő feleségéről viszont megtudott pár új dolgot. Tanult és a szegények segítője állítólag. Ez persze lehet kifogás is egy régóta tervezett szökésre. Ha tényleg ilyen jószívű nő volt akkor pedig a nép is szeretheti őt és könnyen találhat segítőket magának. Majd ennek is megéri majd utána nézni. Az ő kérdésére egy olyan választ kap, ami nem tetszik neki és ő ennek hangot is ad.
-Megértem a szokásaitokat, de úgy se lehetne kivételt tenni, hogy a szultán legkedvesebb lányának az eltűnése ügyében nyomozunk?
Ha választ nem is kaphatna tőlük azért anélkül is sok mindent tudna rajtuk látni ha pedig kéne mégiscsak ki tudná csikarni azokat a válaszokat. Az érkező őrből sajnos ilyesfajta nyomokat nem nagyon tud kiszúrni. A katonák olyanok mint a gépek. Azért információkat kapnak. Ő személy szerint nem teljesen bízik az őr ártatlanságában. Szívesen elbeszélgetne az óvoda alkalmazottaival is. Viszont ezek szerint tényleg sok idejét töltötte rászorulók között. Ez is hasznos infó lehet. Ekkor érkezett egy ajánlat a kis szőrmóktól amit Claye nem utasított el. Akár jó kapcsolat is kisülhetne ebből, de Silhana ezt a pillanatot találja tökéletesnek, hogy odaköszönjön és olyasmit mondjon amit Claye nem szeretett volna ebben a helyzetben felvállalni. Hát nem túl szép gondolatok jutottak eszébe a lányról, de a mosoly nem tűnt el a képéről egy pillanatra sem.
-Örülök, hogy egészségben látlak újra. Persze szívecske mondd csak mit szeretnél!
~Bárcsak szebben tudnál kérni te lány.~
A kérés logikus és ők is meg kívánták tenni csak kicsit később. Ami, mivel úgy kezd alakulni, hogy az eddigi információforrások kimerülnek jó iránynak tűnik a folytatást illetően.
-Nagyra becsült fényes tekintetű hadd forduljunk önhöz egy újabb kéréssel a lánya megtalálásának ügyében. Valószínűleg előrelendítené az ügyünket ha megnézhetnénk mi is a lánya szobáját.
Na, erre nem számított. És megint jött ezzel a baromságával. Mégis mire számít, hogy nyomozás közben Claye majd felpróbál pár háremhölgyet? Ennek ellenére a kapitány nyugodtan fogadta ezt is.
-A célunk a hercegnő megtalálása szóval természetesen megfelel, de hadd legyen egy kérésem. A másodtisztem nem ehhez a fajhoz tartozik, sőt az ő asszonyaik annyira különböznek a mieinktől, hogy tojást raknak akár a gyíkok. Kérem hadd nézhesse meg ő is az úrnő lakrészét. Remek nyomolvasó és amit ott észre lehet venni ő biztos észre fogja. Talán még, azt is amit a szultán emberei nem tudtak.
Akár igen akár nem az ez után hozzálépő szőrmók ha még él az ajánlattal Claye megrázza a felé nyújtott kezet.
-Rendben. Ha elmondjuk egymásnak amit tudunk abból semmi baj nem lehet. Talán én is látok valamit azokon a felvételeken.


Xirq

Xirq továbbra is csak szó nélkül egyenes háttal állt és figyelt. Ezek szerint gyakran járt a szegények közt a hercegnő. Ha magától távozott amire eddig ő nagy esély lát hisz meglepően könnyedén eltűnt akkor azok közt lenne érdemes utána nézni. A szolgálólányok kérdésében a kapitány próbálkozik azért meggyőzni azt a tolmácsot. Xirq szerint is logikusan hisz ha megszökött akkor ha valakik akkor azok biztos tudhatnak róla. Lehetetlenség úgy megszökni, hogy nem szól az ember senkinek sem. Vagy ha mégis akkor ahhoz önzőség kell. Az lehetetlen, hogy ha mégis megtette akkor a bizalmatlanság miatt nem tette mert ilyen környezetben még ennyit se élt volna le ha olyan rossz lenne a helyzete. Bár ki tudja mi a módi itt a nemeséknél. Meg az is lehetőség, hogy azért volt annyit a szerencsétlenek közt mert ő is annak érezte magát itt. Ki tudja. A helyi őröcske beszámolójából nem sokra jut. Ha a régi hivatása szerint élne és lenne rá lehetősége akkor kicsit más körülmények közt is kikérdezni a fickót. De erre nincs lehetősége meg a kapitány se fogadja el az ilyen módszereket. Hát ez van. A kapitány inkább a szavak embere. A twi'lek csaj is csatlakozik hozzá. Úgy látszik igencsak népszerű a helyiek között. Talán a magabiztosság és a hosszú bemutatkozás lehet az oka. A kérdés felmerül, hogy megnézhetik-e a hercegnő szobáját. Ott végre Xirq is hasznosíthatná magát, de úgy látszik ő nem mehet. A kapitány persze próbál beszélni a fickó fejével. Méghozzá egész jó érveket hoz fel. Ő csak azért szólal meg mert róla van szó.
-Ígérem nem okoznék semmi problémát.
~Amúgy milyen problémát lehet ott okozni? Valószínűleg ha rátüsszentenénk az egyik nőre a testőrök csak azért kérdés nélkül földre vinnének és kihajítanának innen. Vademberek.~
Akárhogy is, vagy szoba nézőbe vagy a kamerák felvételeinek nézésére de elmegy.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow Csüt. 30 Aug. 2018, 19:35

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságEgy kicsit figyelem a századost, majd mikor felém fordul, akkor egy kicsit elvörösödök.
- Elnézést – lágyan elmosolyodok, miközben teljes nyugalommal beszélek – Nem akartam megsérteni – ezután tekintetem elfordítom és a távolba pillantok. Azt amit érzek, éreztem, meggyőz arról, hogy bízhatok benne rendesen és nem csak a látszat az amit mutat.
- Csupán tudnom kellett valamit, amire időnk nem volt, de sajnálom, hogy így tettem meg. – közben a szerzett fém rúd végét ujjaimmal összenyomva lándzsát formálok belőle. – Eddig mindig volt egy katona aki a teljes bizalmamat élvezte és az életem bízhattam rá, de most tudom, hogy önre is. – pillantok Rhyssa felé, miközben a lándzsa másik végét kicsit visszahajtva formálok egy tompább fejet, hogy azzal lehessen nagyobbat csapni, bár nem tudom mennyit is fog kibírni a kis közelharci fegyverem, de valahogy hasznosabb lesz, mint a pisztollyal való lövöldözésem az már most biztos.
- Értem, máskor úgy teszek akkor. – leszúrom magam mellé a lándzsám, majd a pisztolyt előveszem. és veszek egy mély levegőt. – Önök tapasztaltak a harcok megvívásában, ha az olyanok mint én elbuknak a csata megakadályozásában, de tudom, hogy a szavak van mikor nem elegek, ahogy itt is, és nem lehet elkerülni a harcot. – tekintetem végig siklik a távolban a szinte végtelen ellenségen. Nem az a látvány, amiről valaha is gondoltam volna, hogy részem lesz testközelből, vagy akárkinek, aki tanított hajdan. Megigazítom a táskáim pántjait, majd leguggolok rámarkolva jobbommal a lándzsám tompább végére, és rászorítom a markom, ahogy figyelem a távolt balomban a pisztollyal. Számomra még nagyon messze vannak, így várnom kellett, de figyeltem közben a többieket is, hogy hogy vannak. Volt nálam elég orvosi felszerelés, hogy ha kell elsősegélyt kaphasson a sérült, mielőtt felkapnám, és utána roham tempóban megindulnék vele az orvosi egységekhez.
- A remény hal meg utoljára, hogy a többi frakció is teszi amit tennie kell rendesen – füzöm hozzá, még a százados szavaihoz, mikor annak lehetőségét veti fel, hogy a birodalmiak hátba döfhetnek minket.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 31 Aug. 2018, 00:02Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. szeptember 4. (kedd)

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth S4fEP9o

Helyi Idő: 11:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Úgy tűnik, hogy mégiscsak jó az, hogyha van nő a kéznél, jelen esetben legalább is ez derült ki azzal, hogy arra a részre nem mehetnek be férfiak. Hálás voltam Claye-nak, hogy elmondta helyettem a dolgokat, bár ez így nagyon, de nagyon lassú lesz, ha minden egyes alkalommal ezt el kell játszani. Nem volt kifogásom az ellen, hogy menjünk és nézzük meg a szobát, hiszen én voltam az, aki felhozta az egészet. Fogalmam sincs, hogy mit is fogunk ott találni, de azért bíztam abban, hogy valami olyasmit, amivel majd elindulhatunk valamerre. Továbbra is mosolyogtam a jedi naivságán, úgy tűnt, hogy ez szakmai ártalom feléjük. A Nar Shaddaa-i srác is az volt, ahogyan a nő is, aki magát információbrókernek adta ki magát. Tényleg elhitte, hogy leáll üzletelni valakivel erről Claye miközben egy hutt fizeti? Ha meg arra készül a férfi, hogy elárulja azt, akinek dolgozik… nem lennék a helyében. Pontosan tudom, hogy mire képesek a huttok ilyen téren, hiszen Dandemet is vadásztat Grattus azóta, hogy otthagyta őt. Ráadásul Claye híresebb is, mint őt volt, végtére is nem sokan mondhatják el azt, hogy a Csillagködön kívülről érkeztek. Nehezebb eltűnni és könnyebb megtalálni.
A lényeg az, hogyha megyünk, akkor a többiekkel, vagyis Ginnel és azzal, aki minket kísér vele tartok. Ha pedig megérkezünk a hercegnő szobájához, először csak általánosan igyekszem körbenézni benne, aztán majd a talált dolgok után lehet specifikálni, hogy mit is keressünk, nézzünk át jobban.
Amennyiben mindez megfelelt mindenkinek úgy a csapat két irányba vált el. Al-Fayed az urakkal tartott a biztonsági szobába, míg az őr – akivel társalogni ugyan nem lehet – a Gin és Sil duót kísérte el a lány szobájához, Xirq-nek nem engedték a belépést oda, tojások ide, vagy oda.

Nők szállásán kellett ahhoz a részhez átmenni, egy kétszárnyú ajtón pedig be a helységbe. Odabent egy arab stílusú szobába érkezett a páros, az őr nem tette be a lábát, csak becsukta a páros mögött az ajtót. Hatalmas boltívek voltak, az ablakok is ilyenek, rajtuk fátyolszerű függönyök.

Egy részük a belső kertbe, egy másik részük déli – térképen déli – irányba tekintett. Székek nem voltak bent, de sok vastag szőnyeg, párnák és alacsony asztalok igen. Ez volt a nappali, amihez két nagyobb terasz is párosult a két irányba.

Ezeken felül egy nagyobb fürdőhelység volt, mosdóval és medencével. Ezen felül egy hasonló arab stílusú hálószoba, amiből egy gardrób nyílt. Itt nemesi ruhák voltak, és csadorok. És volt egy kicsi szoba, ami a gardróbból nyílt, ami egyáltalán nem hasonlított arra a kultúrára, ami a bolygón volt található.

Itt a tapéta letépkedve, helyére ismert erős feminista vonalat képviselő külvilági együttesek, pártok, frakciók képei, szövegei voltak. könyvek, amik közös nyelven íródtak, szótárak, holonet csatlakozáshoz alkalmas eszközök, rádiók, kommunikátorok.

Ezeken felül megannyi olyan ruha, amit a külvilágban hordanak a nők, megszokottak, nem zártak, szabadok. Ezeken felül nagyobb mennyiségű credit kártya, birodalmi, köztársasági és hutt váltóval.

Így első körbenézésre ezeket lehetett látni, de nagyon sok minden volt itt, amit át lehetett nézni. Dobozok – ékszeres láda szerűségek – , ládák, könyvek, datapadok, kézzel írt jegyzetek…Ezen idő alatt a csoport másik fele megérkezett a biztonsági szobába. Megannyi monitoron volt kitéve minden kamera felvétele élő adásban, legalább fél tucat biztonsági ember figyelte ezeket, mindegyikük olyan páncélban volt, mint az őr, akivel korábban beszéltek.

Itt kikeresték a korábbi felvételeket a férfiaknak arról, amiken utoljára látható a hercegnő. Megvoltak a képek, amikor elhagyja a palotát az Al-Fayed által mondott időben.

A palota bejáratánál burkát vett fel, a teljesen fejtől bokáig takaró fekete ruhát, csak ebben hagyhatta el a palotát. Pár órával később délután jött vissza, tényleg úgy tűnt, mint aki kissé rosszul van.

Mikor beért a palotába, akkor vette le a burkát és anélkül ment vissza a lakrészébe. Néha meg-meg tántorgott, mint aki szédül, vagy pedig részeg. Az ő kísérte, de nem ért hozzá. A szobánál még beszéltek egy kicsit egymással.

Nagyjából annyit, mint amennyit elmondott az őr korábban is és Al-Fayed fordított. Ezek után a lány bezárkózott a szobájába, és nem volt több felvétel. A hálókörletekben ugyanis nincs semmilyen kamera, sehol sem a családtagok védelme érdekében.

Mivel korábban még az is volt kérdés, hogy hol vannak kamerák azt is megmutatták, amiből a társaságnak kiderülhetett, hogy vannak olyan helyek, idők, amikor ki lehet játszani a kamerákat azoknak, akik nagyon jól ismerik és akár ki lehet szökni a palotából úgy, hogy ne vegyék észre.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth H2ZBYe0

Helyi Idő: 11:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Majdnem kissé ingerülten kérdezett vissza, hogyha nem bízik meg valakiben a nő, vagy nem ismeri el a katonai érdemeit, akkor mégis mi a fészkes fenét keres itt?! Kellett egy mélyebb levegőt vennie, hogy ne kérje rajta számon mindezt. Egyre gyakrabban voltak ilyen kitörései, pontosan tudta, hogy mitől, de egyelőre Kael tanításának köszönhetően vissza tudta fogni. Persze megértette, hogy miért merült fel a másikban mindez, de ennek akkor sem volt itt a helye és az ideje, nem is beszélve arról, hogyha félt volna, vagy nem érezte volna magát képesnek a feladat ellátására, akkor átadja a parancsnokságot mielőtt valakinek a halálát okozza azzal, hogy nem kompetens a feladatra.
- A köztársaság, a lakosságának és szövetségeseinek védelmére esküdtem fel. Bármelyikért feláldoznám az életemet, ez nem kérdés tárgya. Ha nem így lenne, nem lennék katona.
A szerelőkre pillantott, ahol ott volt BB-4 is immáron az új testben és festésben, de a régi programmal, ő a szerelőknek segített hegeszteni szerszámokat adogatni. Az embereket és droidokat továbbra is úgy igyekezett felállítani, hogy félkörívesen zárják a bejáratot. Ha ez megvolt, akkor le is térdelt, hogy könnyebben tudjon célozni. Ha az ellenség a földön is megérkezett, akkor az ellenfeleket a legnagyobb sebezhető felületükön célozza, azaz a mellkasukon és arra próbál mindenkinél egy-egy halálos lövést bevinni.
~ Köztársaság ~
Az ellenség tényleg megérkezett, mivel nagyon sokan voltak és az E-webek, rakétavetők és a kézi ágyúk lövedékei már távolabbról elkezdték őket tűz alá venni. Ekkora ellenállással még nem találkozhattak, mert az elején egy kicsit megtorpantak tanácstalanul.

Nagyjából háromszáz méter volt ekkor a távolság és ott kezdett első körben nagyobb kupacban felgyűlni. A szerelők serényen dolgoztak továbbra is a félkörös védelem alatt. Azonban az idilli állapot nem tartott sokáig.

Egy idő után összeszedték a bátorságukat a yevetha-k és megpróbáltak elindulni, először csak néhány, majd nagyobb csoport, majd még nagyobb. Amikor látták, hogy minél nagyobb és több személyük indul el, annál nehezebb a védők dolga.

Így végül mindenki egyszerre indult el. A több színű sugárnyalábok repkedtek kifelé, robbanások voltak a földön, a levegőben. Most már Rhyséknek is rendesen volt dolga, de egyelőre még mindig kellően sokat lehetett leszedni.

Az elsők, akik már túl közel érnek, hogy az ágyúkkal és E-webekkel lőni lehessen őket megérkeztek, így már akár Miin is ha pár lépést előre tesz, akkor a korlátdarabbal már közelharcba tud bocsátkozni.

Az ellenség még nem tudja ezt megtenni, mert aki ennyire kiugrana azt letudnák lőni, de ha bentről lép ki valaki, akkor könnyedén elérheti őket.~ Birodalom ~
Aewiru nagyon helyesen belátta, hogy itt úgy kell taktikáznia, amire az emberei képesek és ők. Most élesben is tapasztalhatta, hogy a háború művészete nem olyan egyszerű, mint amikor ő a katona.

Torian megrázta a fejét arra, hogy ők vigyék ki előre az E-webeket.
- Mi nem használunk efféle fegyvereket, szemtől szemben hadakozunk – mondta. – A helyiek meg nem tudják használni, így célszerűbb, ha azokat azok viszik a szállító eszközön, akik használni tudják. Nem könnyű fegyverek, hogy hátirakétával csak úgy vinni lehessen őket.

Igen azt a lány is tudja, hogy ezek több emberes feladatok voltak, de ha kiadja parancsba, akkor azonnal érkezik a válasz, hogy leszerelik őket és amint lejutnak velük, akkor indulnak majd a külső fal irányába.
- Ha valamit nem tud, mert ez az első eset arra, hogy hadvezérként van jelen, akkor kérdezzen, hallgasson az embereire, akik már tapasztaltak ilye téren. A nagyurak és még Cithe főadmirális, és bárki más is okkal tart tanácsadókat, kisasszony.

Ezzel visszatette a sisakját és hátrakétával indult az emberei felé. Az itteni holmikat a páros könnyedén összetudja szedni és lejutni az épület elé. Ott volt sikló és biker is, ha azzal akartak volna kijutni a külső falhoz.

Az emberek is ezt tették, akik tudtak siklóval, járművekkel, akinek nem jutott gyalog. Közben több robbanás is érte a főfalat, ahogyan kövekkel, sziklákkal, vagy épp égő kátrányos és robbanóköves katapultokkal távolról bombázták a helyiek a falakat.

Mivel már lent voltak, így azt nem láthatta a páros, hogy az ellenség gyalogos egységei merre is járhatnak, csak a repülő katapultos tölteteket lehetett látni…

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth C3Q7E3x

Helyi Idő: 11:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:


Ingrid csak a megszokott megerősítést kapta arra nézve, hogy tegye a korábbi parancsait. Azaz gátolja a többi frakciót és igyekezzen feltérképezni a hajót, ha mások előtt találná meg a koaxiumot, akkor ezt jelentse és adja meg a helyzetét. Ennél mi sem volt egyszerűbb a részéről. Odakintről hallotta a lépegetők, vadászgépek zaját, ahogyan a csatazajt is. Kicsit sajnálta, hogy nem ott lehet, de nem ez volt a feladata, így annál kellett maradni, ami miatt ideküldték. Ami pedig átkozottul nagy terület átjárását jelentette. Igyekezett beljebb jutni a hajóban, legalább is későbbi, beljebbi folyosóra erről a részről, ahol már jótékony sötétség is uralkodott. Mindez majd könnyíti a mozgását, ahogyan az árnyakban való rejtőzését is főleg az álcagenerátor mellett. Ahogyan beljebb ért olyan folyosó részre, ahol már kevesebb volt a fény és szinte teljes sötétség uralkodott aktiválta éjjellátó vizort. Egyelőre még nem a sisakban levőt, hanem, ami alatta volt külön felvéve. A pénze java része a a mandaloriai páncélra ment el, az aktuálisra már nem futotta, otthonról meg nem akart kérni. Így remélte, hogy az ezért kapott fizetésből, prémiumból már tud újabb fejlesztéseket venni, kieszközölni.
De addig is, elérkezett az ajtóhoz, ami tovább vezetett. Szerencsére nyitva volt, de egyébként is volt mellette egy nagyobb rés a becsapódástól, így könnyedén befért ott. Egy nagyobb csarnokba érkezett meg, ahonnan több másik folyosó is vezetett több irányba, illetve turbólifteket is látott. Ezek voltak azok, amik nem működtek. Még itt is homokos volt a talaj, de itt már a sötét miatt annyira nem lesz gond, hogyha nyomot hagy, persze esze ágában sem volt feltűnősködni. Első dolga az lesz, hogy igyekszik végigmenni az ajtóknál és hallgatózni, hogy megtudja bejutott-e már más is.

N’Zoth 4N9Pplv
N’Zoth JeJtewA

Helyi Idő: 11:15 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:


Egyelőre egy helyben álldogált egy kicsit, majd úgy döntött, hogy bekapcsolja a páncélja érzékelőit, különösképpen a mozgásérzékelőt, hogy biztosan ne érje semmilyen meglepetés. Ezek után jöhetett a többi érzékelő. Az oxigén normális volt, a hőmérséklet néhány fokkal hűvösebb, mint odafent, majdnem tízzel, illetve itt lent párásabb is volt. Ezen nem csodálkozott annak fényében, hogy itt voltak lent pálmafák is. látta, hogy amúgy is bevilágított a nap több helyen azon a részen, ahol a növényzet volt. Így már tudta, hogy miként tudtak növekedni. Közben kézjellel utasította a droidot, hogy az induljon el idebent és nézzen végig mindent, a falakat, plafont, ahol esetleg furcsa a homok. Keressen innen kivezető utat, mert nem erről a helyről érezte a hívást, hanem bentebbről, mélyebbről. Azaz valahol kellett lennie innen tovább vezető útnak.
De amíg a kutasz droid végigvizsgálja a helyet, addig saját maga a fás, növényes részt szándékozott megnézni. Ahogyan odaért nem csak a pálmafákat látta, hanem egy kisebb tavat is, aminél külön érdekesnek találta azt, hogy nem volt kikövezve a hely, hanem végig csak homok és iszap volt. A felszín alatt húzódhatott egy víz alatti folyó, vagy pedig egy forrás, ami itt tört fel. Lehet, hogy régen a felszínen volt, ezért is települt ide a város annak idején. Azt most már kicsit bánta, hogy nem hozott semmilyen olyan dolgot, amibe mintákat vehetne és később leadhatná a biotikus szférának, hogy vizsgálják meg. Addig is igyekezett élőlényeket, halakat, hüllőket keresni a tóban. Utána a fákat és növényeket igyekszik megnézni és reméli, hogy mire mindezekkel végez, addigra majd a droid is végezni fog a kutatással.
Ugyanaz.


N’Zoth 4N9Pplv

Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 5 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.
- 7 kör az E-webek leszerelése, falhoz vitele és feltevése

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder Szomb. 01 Szept. 2018, 09:47

Célkitűzés 1:
N’Zoth WDTIIy2

Niomahlohan Lomaste

felszerelés:

- Meglehet, hogy néhányan ilyen gondolatokat forgatnak a fejükben. Persze, nyugodtan.
Nio a szabadulási törekvések meglétét nem kételte, de azt sem gondolta, hogy az egész mögött egy női lázadó csapat állt volna. Egy tény volt, hogy az itteniek picit jobben beleláthattak a külvilágba. A Birodalom is veszélyesnek találta az ilyesmit azoknál a helyeknél, amik elmaradottak voltak és ő hódította meg, vigyázni kellett. A twi'lek mással is kontaktolt, Niomahlohannal komolyabb eszközt kellett bevetnie, ha szövetségest akart.
A csápos nőnek nyilvánvalóan szimpatikus volt az öntudatos, lázadó nő képe, de Nio szerint ebben tévedett. A hercegnőknek sok irigyük lehetett, a kedvencnek még több. Itt akart keresgélni. A katonából a fegyelmezettségen, behódoláson kívül mást nem látott. Tetszett neki ez a hozzáállás. Ha ilyen társaságot tud a Birodalom mellé állítani, az nagyon hasznos lenne. Nio mindenkit meghallgatott, mielőtt válaszolt.
- Ha lehetséges, szeretnék beszélni a szakáccsal és azokkal, akik a hercegnő étkezéséhez bármi közük lehetett.
Gond nélkül elfogadta az itteni szokást, látta, tudta, hogy a nőkre nézni, velük beszélni itt olyasmi volt, mint máshol a kincstárba bejutni és mindegy volt, hogy tojásrakó volt-e a férfi. Szét kellett válniuk, a twi'lek ment a szobához a kisrókával, Niónak maradtak a nagyszájúak.
- Rá azért vigyázzanak, erőhasználó, rengeteg trükkje lehet - mutatott rosszindulatúan a jedire.
Ellenfélnek számított, nem tetszett neki, hogy milyen jól kezelték. Az, hogy őt be merték engedni a nőkhöz, megmosolyogtatta, arra gondolt, mit gondolhatott erről egy jedi férfi, mennyire volt felkészült.
A biztonsági szobában Nio vetett egy pillantást arra, hogy hová milyen szögből néztek a kamerák. Gyenge pontokat, szürke részeket, nem mutatott sarkokat keresett. Ez nehéz volt, mert még nem ismerte annyira a palotát. Ha talált is valamit, az kérdés volt, hogy hozták ki a szobából, aminek az ajtaját végig vette a felvétel.
- Rá tudunk közelíteni az arcokra?
A hercegnőt figyelte, a szemmozgását és a járását, kézmozgását, bármit, amiből a rossulléten kívül következtethetett valamire. Az őr járását, mozdulatait is nézte, hogy nem volt-e valami apró gyanússág, indokolatlan mozdulat, bármi bizonytalanság. És ha láttak még valakit a felvételen, aki nézte az elhaladó párost, azokat is meg akarta vizsgálni.
- Hangfelvétel nincsen, ugye?
Bizalmatlanság és tiszteletlenség is volt lehallgatni őket, de ha valaki mégis élt ilyennel, most nagyon jól jöhetett volna az utolsó néhány szó konkrét elhangzása.
- Az ablakon kívül van más bejárata a szobának?
Lehetett legális is, egy átjáró a könyvtárba vagy bárhová, bizalmasan, de akár titkos építmény is.
- Mondja, tisztelt Al-Fayed úr, Naaila hercegnő után ki a következő a rangsorban?

Célkitűzés 4:
N’Zoth RfUuQIE
Felszerelés:Tic B'il


Ez a banda szerette a biztos zsákmányt, de azokat a helyeket is, ahová más nem ment kutatni, mert nem volt sok értelme. Ők csak odamentek és addig keresgéltek konkurrencia nélkül, amíg végre találtak valamit. Az is nagy szó volt, hogy nem kellett mással megküzdeni egy lepukkant droidért, ez a bolygó is így jött szóba. A városi rész ígéretesebb lett volna, de kockázatosabb is.
Nézte a romokat, amik annyira nagyok voltak hozzá képest. A szkennerével futott, nagyon lelkesen rohant. Nem sok esély volt rá, hogy így talált valamit, a szemét is nagyra nyitva kellett tartania, ragyogott is sárgán.
A benti helyiségben először körül nézett, a falakat, a díszeket nézte, hogy milyen kultúra lakhatott itt. Ha tudta, mi volt fontos, megsejthetett valamit abból is, hogy merre és milyen droidokat találjon. Vagy szerszámokat, kütyüket, azok is mindig jól jöttek. Vagy egy kis kincsesláda, nem várt eredmény.
A homok királysága volt ez a hely, hatalmas, hivalkodó. Úgy gondolta, még magasabbra kell menni, hogy a legértékesebb holmikat megtalálja. Kikapcsolta és eltette a szkennert, mert sok haszna nem volt. Cipelte a táskát, rohant felfelé a lépcsőn. Bírnia kellett, mert sokat szokott futni. Odafent szobákat, raktárakat akart találni, de azt is megnézte, mi volt a folyosókon és a falakon.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Hétf. 03 Szept. 2018, 13:27Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
Még nehezen dolgozta fel az éles váltást a tervében, de megpróbált alkalmazkodni a lehetőségekhez és a fejleményekhez. Bár a jelleme szerint Aewiru nagyon gőgős volt és legszívesebben dacosan visszaszólt volna a mandalóriai férfinak, a szíve mélyén tudta, hogy teljesen igaza volt. Legalábbis abban biztosan, hogy nem szégyen tanácsot kérni akkor, ha kezdő az illető valamiben – például a hadvezetésben – mert mindenki ezt teszi. A mandalóriai elvekkel azonban egyáltalán nem értett egyet, neki a lakosok még mindig csak feláldozható selejtek voltak, de ez most már nem volt lényeg. Amint lehetőség adódott rá, beszállt Ibram mellé egy siklóba és vele együtt kiment egészen a falig. – Kérem, gondoskodjon róla, hogy a katonák és az e-webek logisztikája a lehető leggördülékenyebben menjen. Én kimegyek a csatatérre és besegítek egy kicsit, ahol tudok. Amennyiben Ön is végzett, örömmel fogadom a támogatását a falról. – azzal kiszállt a siklóból, elővette a fénylándzsáját és lehetőség szerint átugrott a falon. Nem szándékozott nagyon messze menni a faltól, azonban azt sem akarta hagyni, hogy közelebb kerülhessenek az ellenfelek. Amennyiben a katapultos töltetek feléje zuhantak, igyekezett kikerülni őket, ahogyan a felé érkező nyílzáporral is tette. Bekapcsolta a fegyverét és nagy lendületet véve nekifut az első adag yevethának. Stílusához hűen figyel arra, hogy a lehető legnagyobb távolságot fenntartsa és, hogy mindig tudjon lendületből támadni. A fejeket és a végtagokat célozta, hogy gyorsan harcképtelenné tehesse a gyalogosokat. Minél kevesebben vannak, annál könnyebb lesz a falról leszedni a maradékot. Igyekszik semmi olyan hibát elkövetni, amely az életébe kerülhet, hiszen elsősorban mégis az a legfontosabb számára, nem az ellenfelek irtása. Ha a hadvezetés nem az ő terepe, akkor majd tündökölni fog a csatatéren. Legalábbis bízik benne, hogy így lesz.

felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi Hétf. 03 Szept. 2018, 19:13

N’Zoth GzcdzXM

Bár a volt aki megpróbálkozott bejutni még a hercegnő szobájába, de csak nekem és a fejvadásznak engedélyezték a belépést, ami talán nem is olyan nagy probléma. Legalább nem fogunk ott annyian tolongani és talán egy lépéssel előrébb kerülök a Birodalomnál és másoknál. Viszont roppantmód jó dolognak tartom, hogy kezet rázhattam a kapitánnyal, ami nem is olyan nagy dolog, hanem a lényeg az, hogy létrejött egy kisebb szövetség. Talán ő is tud mondani nekem valamit, így semmiről sem maradunk le. Látom is az őrt, akit követnünk kell majd, viszont az egyik rosszindulatú férfi megjegyzését nem tudom szó nélkül hagyni.
- Az én trükkjeim kimerülnek a bölcsességben és fegyelemben, ha akár csak az érzelem parányi szikráját is keltenék bennem az ott lévő hölgyek, akkor magam, önként néznék szembe a következményekkel.
Követem az őrt, de tudom, hogy a nők vágyat bennem már régóta nem keltenek, hiszen egy jedilovag nem táplálhat érzéseket, különben hamar hatalmába keríti a sötétoldal. A nők szállásán haladunk át, de nem nézek igazán szét, hiszen bizonyára nem néznék jó szemmel és nem is tartom érdekesnek a dolgokat, hiszen nem ezért jöttünk. A terembe az őr se jön már be, csak becsukja mögöttünk az ajtót. A boltíves és különös, de sajátos stílusú szoba, igencsak szépséges, bár egy hercegnő általában szép szobákban lakik. Körbesétálok a lakhelyen és egészen lenyűgöző mind a kilátás, a medence és a szoba tartozékai. Viszont nem érek rá ezzel foglalkozni, mert a gyanús dolgokat kell figyelemmel kísérnem. A hálószobában túl sok érdekesség nincs, de ha van valami szekrény azt átkutatom, még eljutok végül a gardróbig ahol megtalálom a kis szobát, persze, csak ha a fejvadász nem volt gyorsabb. Érdekesnek találom a szobát, főleg mert teljesen más és rejtett. Rengeteg dolog van ebben a szobában, amit végig kell néznem, de ez erősíti a megérzéseimet. Neki is látok először átbogarászni a dobozokat, majd datapadokat és jegyzeteket. Persze előbb a hölggyel is váltok pár szót.
- Érdekes nem igaz? Nem egy szokványos szoba, amit elképzelnék egy hercegnőnél.

Felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
N’Zoth IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Szept. 2018, 00:00

//Mivel a többség nem írt, szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
N’Zoth 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

N’Zoth Empty Re: N’Zoth

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.